Schoen zetten Op maandag 24 november mogen de kinderen van groep 1 t/m 4 in de klas hun schoen zetten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schoen zetten Op maandag 24 november mogen de kinderen van groep 1 t/m 4 in de klas hun schoen zetten."

Transcriptie

1 ALGEMEEN Sinterklaasactiviteiten Sinterklaas en zijn zwarte pieten zijn weer in het land! Pietenshow Op vrijdag 21 november komen de zwarte pieten weer een geweldig leuke show geven op de Bolderik. Dit is op vrijdagmiddag van 13.30u tot ongeveer 14.30u. Alle kinderen, ook de kleuters, zijn welkom om te komen kijken. Je mag dan om 13.15u naar je eigen klas komen, daar wacht de leerkracht of de klassenmoeder je op. Die neemt de kinderen mee naar de aula. Na afloop van de show komen de kleuters naar hun eigen klas, en daar worden ze om half drie opgehaald door de ouders. Schoen zetten Op maandag 24 november mogen de kinderen van groep 1 t/m 4 in de klas hun schoen zetten. En dan op 5 december is het zover De Sint heeft gelukkig weer tijd om naar onze school te komen en groep 1 t/m 8 te bezoeken. Om 8.40 uur verwachten we hem samen met zijn zwarte pieten. Zorg dat u op tijd bent. De kinderen worden door hun eigen juf of meester bij hun eigen ingang ontvangen. Ouders die willen kijken naar de aankomst zijn van harte welkom. Wel willen we de ouders vragen aan de overkant van de straat te gaan staan zodat het zicht voor de kinderen niet wordt belemmerd. De schooltijden op deze dag zijn ongewijzigd. Voor de kleuters eindigt deze schooldag, net zoals voor groep 3, om uur. Groep 1 t/m 4 feesten met de Sint en zijn Pieten. Groep 5 t/m 8 heeft op deze dag surprise in hun eigen klas. Nu maar hopen dat het snel zover is Vol verwachting klopt ons hart!

2 We hebben wel een geheimpje: Een Piet heeft aan juf Cisca verklapt dat er voor heel de school een groot verrassingscadeau komt! We zijn benieuwd hoe dat af gaat lopen?? Ook heeft deze Piet tegen juf Cisca verteld dat Sinterklaas naar de kapper, lichttherapie centrum Olpoda in Raamsdonksveer, is geweest om zijn baard te laten trimmen. Sinterklaas was heel tevreden over de behandeling, bedankt! Tentoonstelling surprises Ook dit jaar worden de surprises van de groepen 5 t/m 8 in de aula tentoongesteld. Alle kinderen brengen de surprise op woensdagochtend 3 december naar school. De surprise graag in een afgesloten vuilniszak zonder naam. De surprise mag in de aula worden gezet bij de juiste groep. We willen de ouders, opa s, oma s en andere belangstellenden graag uitnodigen om te komen kijken, de tentoonstelling is geopend op woensdag 3 december van 12.30u t/m 13.30u. Hopelijk tot dan! Informatieavond Social Media. Op dinsdagavond 25 november organiseren wij in de week-van-de-mediawijsheid een informatieavond voor al onze ouders. Die avond gaat Ivo Wouters een interactieve avond geven over internet, gamen en social media. De deur gaat open om 19.15u en na het nuttigen van een kopje koffie of thee zal om 19.30u de informatieavond starten. Schoolfoto s Denkt u aan het inleveren van de machtiging en/of de foto s? Rapportmapjes Op donderdag 27 november krijgen de kinderen het rapport en portfolio mee naar huis. Denkt u aan het inleveren van de rapportmapjes? Bedankt. Schoenendoos actie4kids De schoenendoos actie4kids is weer begonnen. Ook dit jaar kun je meedoen om een kind in een arm land blij te maken met een gevulde schoenendoos. In de folder die de kinderen op school hebben meegekregen staat op hoe het werkt. Je kunt alleen, maar natuurlijk ook samen met een vriendje of vriendinnetje een schoenendoos vullen. Je kunt dan de verzendkosten samen delen. Je mag een doos voor een meisje of jongen vullen. Ook kun je een doos vullen met spulletjes die voor beiden kunnen, dit is natuurlijk ook helemaal top. Op zo'n uniseks doos kun je dan een jongens actiesticker plakken uit de actie4kids folder. Dus ga gezellig samen aan de slag en maak een arm kind blij! Alvast bedankt namens deze kinderen. Kijk ook eens op de site van Actie4kids hier staan tips en weetjes op en filmpjes van eerder uitgedeelde dozen. De dozen kunnen op school worden afgeven tot woensdag 26 november. Groetjes Kindernevendienst (contactpersoon Marloes Bijleveld )

3 Gezinsviering Zondag 30 november is er om 09.30u een gezinsviering. We hebben sinterklaas en zijn pieten gevraagd om te komen... Zouden ze er zijn!? Ook zoeken we kinderen die met ons meezingen in het koortje, opgeven kan bij Femke en Marian Kom allemaal naar de kerk! We gaan met het koortje oefenen op maandag 24 november van 15.15u t/m 16.30u. Hopelijk zien we jullie dan. Fietscontrole Afgelopen vrijdagmiddag zijn de fietsen weer gecontroleerd van de kinderen uit groep 6 t/m 8. Er werd vooral gekeken na de verlichting op de fietsen, dit is nu natuurlijk weer extra belangrijk. Gelukkig kregen veel kinderen een dikke 10! Bij deze willen we ook graag de fietsenmaker en de mensen van de OV hartelijk bedanken voor hun inzet! Groep 1/2 Feest in december Het nieuwe thema van schatkist dat vandaag begint is Feest in december. In dit thema zit zowel Sint als Kerst. De letter van deze week is de P van Piet. De kinderen mogen van thuis weer plaatjes, woorden etc. meebrengen voor de lettermuur. Inpakkamer van de Sint In onze klas maken we weer een inpakkamer. Hiervoor mogen alle kinderen een rolletje inpakpapier meebrengen. Ook speelgoedboeken/folders zijn welkom. Pietenochtend Op woensdag 3 december houden we een Pietenochtend ( in plaats van een techniekochtend). De kinderen mogen deze ochtend verkleed als piet op school komen! We gaan die ochtend leuke dingen doen zoals: - Knutselen met een cakeje - Pepernoten bakken - Pietengym ( waarbij de kinderen hun pietendiploma kunnen halen) - We spelen allerlei sintspelletjes - En we bouwen boten Voor deze ochtend zoeken we per groep 5 ouders die willen helpen (van 8.45u- tot 11.15u) Heeft u zin en tijd om te helpen geef dit dan even door aan de juf ( per mail). Het wordt vast een superleuke en leerzame ochtend!

4 Groep 3 Sinterklaas Op maandag 24 november zetten groep 3 en groep 4 de schoen in de klas. Uw kind mag voor deze dag een extra schoen mee naar school nemen. Gym Let op: extra gymlessen voor groep 3. Op vrijdagochtend 28 november en op vrijdagochtend 12 december krijgen wij een extra gymles van juf Loes. Denkt u er aan om uw kind die dag de gymspullen mee te geven? Lezen Met kern 4 zijn we op avontuur met oma. We lezen maar door en gaan ook steeds meer woorden schrijven. Er zijn zelfs kinderen die al hele zinnen schrijven, verhalen en zelfs al een boek! Groep 4 Sinterklaas Op maandag 24 november zetten groep 3 en groep 4 de schoen in de klas. Uw kind mag voor deze dag een extra schoen mee naar school nemen. Fietsen in de klas Tijdens de verkeersles hebben we gesproken over de fiets. We hebben de fietsen van twee kinderen in de klas gezet en we hebben gekeken wat er allemaal op een fiets moet zitten zodat hij goed en veilig is. Natuurlijk waren de fietsen in de klas prima in orde! De afgelopen tijd hebben we in de verkeerslessen ook aandacht besteed aan: Plaats op de weg: waar hoor je als je loopt, speelt of fietst? Oversteken bij voetgangerslichten. Veilig fietsen: samen fietsen en een bocht maken, hoe doe je dat? Ook hebben we nog een leuk liedje geleerd over een veilige fiets! Groep 4/5 Bedankt juf Yvonne! Hallo juf Jennie! Deze week nemen we afscheid van juf Yvonne en verwelkomen we juf Jennie! Juf Yvonne, bedankt voor al je leuke lessen! We vonden het erg leuk bij jou in de klas! De laatste dag van juf Yvonne is op vrijdag 21 november. Juf Yvonne werkt deze laatste week ook de hele week. Juf Jennie komt weer terug op woensdag 26 november. Vanaf die tijd werkt juf Lieke op maandag en dinsdag en juf Jennie op woensdag tot en met vrijdag. Welkom juf Jennie!

5 Rekenen Groep 4 is hard aan het rekenen met name de klok vinden de kinderen nog wel moeilijk. Dus als u een vrij momentje thuis heeft, vraag eens aan de kinderen hoe laat het is. Met name vijf voor, vijf over en tien voor, tien over het hele uur vinden ze lastig. Groep 5 rekent al met de digitale tijd (hele en halve uren en kwartieren). Dus ook hierbij is oefening thuis altijd handig! Gymlessen 2 gymlessen hebben we in plaats van op maandag naar vrijdag moeten verplaatsen. Juf Loes geeft dan de gymlessen in verband met haar gymopleiding. Dit betekent: -op maandag 1 december geen gym, op vrijdag 28 november wel (van 11.15u tot u) -op maandag 15 december geen gym, op vrijdag 12 december wel (van 11.15u tot u) De andere gymlessen op maandag blijven gewoon staan. De kinderen hebben dan dus 2 gymlessen in 1 week en dan is er 1 week geen gym. Willen jullie er op letten dat de kinderen deze 2 vrijdagen in de ochtend de gymspullen mee naar school nemen? Techniekouders gezocht Iedere donderdagmiddag (van u tot u) willen we techniek gaan doen met zowel groep 4 als groep 5. Heb jij regelmatig tijd om een activiteit te begeleiden? Dan hoor ik het graag! jpoortvliet@bsdebolderik.nl Groep 5 Taal Vorige week zijn we begonnen met het onderwerp vinden in een zin. We weten nu dat het onderwerp in een zin te vinden is door te vragen wie of wat iets doet. Dit is nog best wel lastig en mag thuis af en toe best geoefend worden. De vorige taaltoets is heel goed gemaakt, dus het vele oefenen wordt beloond. Rekenen Met rekenen zijn we begonnen met keersommen boven de tien. We weten nu hoe we de som 4 x 60 uitrekenen. Sommige kinderen vinden keersommen nog wel een beetje lastig. Op school oefenen we veel met tafelliedjes, maar thuis mag af en toe ook best geoefend worden. Tekenen We hebben vorige week onze klas omgetoverd in herfstsferen. We hebben mooie tekeningen gemaakt met bladeren erop en onze klas is versierd met fantasiedieren. Als je benieuwd bent wat voor dieren er allemaal verzonnen zijn, mag je best eens komen kijken.

6 Groep 6 Drones maken Naar aanleiding van een gesprek in de klas over de ambulance drone, hebben wij onze eigen drones ontworpen! Echt vliegen kunnen ze niet, maar ze zien er ontzettend mooi uit en hebben ook hele stoere namen gekregen. Emmers vullen Tijdens de rekenles zijn wij bezig geweest met de inhoudsmaten. Zo hebben we gekeken hoeveel milliliter er eigenlijk in een liter kan en hoeveel er in een flesje zit. Ook zijn we tot de ontdekking gekomen dat er wel 12 liter in een emmer kan! Groepen 7, 7/8, 8 Weektaak Wij werken sinds kort met een weektaak. De leerlingen hebben een mapje met daarin de te maken taken. Wanneer ze klaar zijn met een les, dan mogen ze zelfstandig aan de slag met de weektaak. Het werk wordt zelf nagekeken en ingeleverd ter controle. In de weektaak zitten verschillende soorten opdrachten zoals; rekenen, taal, verkeer, maar ook bijvoorbeeld een creatieve opdracht. De kinderen zijn hier goed mee aan het werk. Groep 7/8 Juf Iris op woensdag in de klas Vanaf afgelopen week is de LIO-stage van juf Iris echt begonnen. Zij is nu ook op de woensdag in de klas te vinden. Juf Ilona komt nog steeds in groep 7/8 kijken en helpen in het begin van de week. Zij staat op donderdag en vrijdag voor de klas. Topografie groep 8 Op donderdag 20 november hebben de kinderen een topografietoets van Afrika. Succes!

7 Groep 8 Speeddate Dongemond College Op woensdag 19 november gaan juf Loes en juf Linda naar het Dongemond College om te spreken met de mentoren van onze oud-leerlingen. Zo blijven we goed op de hoogte van de voortgang van hen. We geven en krijgen tips van elkaar om de overgang van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs zo goed mogelijk te laten verlopen. Toets topografie Op donderdag 20 november hebben wij een topografietoets over Afrika. Succes met leren.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.15 05-12-2014 t Toetertje OBS De Schoener Sinterklaas op bezoek Wat hebben we allemaal genoten van het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Sinterklaas kwam landde met de

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Website Bolderik Houd de website goed in de gaten, hier vindt u o.a. veel nieuwe informatie, post, nieuws en foto s!

Website Bolderik Houd de website goed in de gaten, hier vindt u o.a. veel nieuwe informatie, post, nieuws en foto s! Regel van de week: Wij luisteren naar elkaar! ALGEMEEN Ambulant Vanaf dit schooljaar hebben de teamleiders ambulante tijd. Dit betekent dat op maandag juf Esther en op donderdag juf Angela niet voor de

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie

7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie 7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie Bijbelles Er klinkt een stem. Matteüs 3: 1-12, Lucas 1: 26-38 en 46-55 Die stem

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 oktober 2016 nr. 7

Nieuwsbrief 20 oktober 2016 nr. 7 Algemene informatie Brandoefening Vandaag heeft er een onaangekondigde brandoefening plaatsgevonden. Het doel van deze oefening was inzicht te krijgen in de snelheid van ontruiming. Alle leerlingen, leerkrachten

Nadere informatie

Klas van de week: groep 7

Klas van de week: groep 7 Klas van de week: groep 7 Vrijdag 6 november jl. kwamen er twee voedingscoaches op onze school. In diverse groepen hebben ze iets verteld over gezond eten. In groep 7 ging het over duurzaamheid en biologisch

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2 Binnenkort zullen op speelse wijze ook de fietsen van de kleuters en de leerlingen van groep 3-4 getest worden en hopelijk kunnen er ook dan weer volop goedkeuringsstickers worden uitgedeeld, want we gaan

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 4 januari 2015 Alweer de derde nieuwsbrief van de kleine Nicolaas en de eerste in 2015. Wij willen graag alle kinderen en ouders een heel gelukkig nieuwjaar wensen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet.

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet. Agenda 13 december Inloop groep 8 14 december Inloop groep 4 15 december Inloop groep 5 20 december Kerstdiner 21 december Kerstviering op school 22 december 12.15 uur alle kinderen vrij: Kerstvakantie

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 12 september 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 13 september Openingsviering in de kerk (start om 9.00 uur) 14 september Onderwijsmiddag Vlagtwedde (studiemiddag team) 20 september Informatiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep.

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep. Nieuwsflits 24 november 2016 Brigadieren Kwink Sinterklaas Instroomgroep Afscheid Juf Els Eerste Communie Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters Kalender website Vrijdag 2 december:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Pietengym vrijdagochtend 27 november / Sinterklaasviering 4 december

Pietengym vrijdagochtend 27 november / Sinterklaasviering 4 december schooljaar 2015-2016 aflevering 05 Dante is geboren! Sinterklaas 2015 Rijksmuseum Skateclinics Scholen6kamp Kleuterquote In deze Nieuwsflits: Dante is geboren! Juffrouw Mariëtte is op donderdag 29 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team!

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team! Agenda Vr. 4-12 : Sinterklaasviering (kinderen zijn om 12.00uur uit) Di. 8-12 : MR vergadering Wo. 9-12 : GGD op school Do. 10-12 : GGD op school Do. 17-12 : Kerstviering in de avond (programma volgt nog)

Nadere informatie

UIT DE WEI 22 november 2018

UIT DE WEI 22 november 2018 KALENDER Vrijdag 23 november Wieletjesdag Dinsdag 27 november Alle kinderen mogen hun schoen zetten. Vrijdag 30 november Surprises inleveren. Tentoonstelling in het wei theater UIT DE WEI 22 november 2018

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 35: 12.06.2015 Belangrijke data: 19 juni oud papier 25 juni scoren voor gezondheid in RKC stadion voor groep 6 t/m 8 1 juli musical groep 8 3 juli rapport 3 mee 6-10 juli schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance.

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance. Kringgesprek Geachte ouders, 2013 2013--2014 De maand november komt alweer tot zijn einde. Sinds het begin van dit schooljaar verzorgt Buurtwerk Prins Alexander activiteiten op school op woensdagmiddag.

Nadere informatie

Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria

Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria OBS De Vijzel Hauwert 80 1691 EJ Hauwert T: 0229-201535 E: info@obsdevijzel.nl Vijzelvaria Woensdag 25 november Vrijdag 4 december Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Weekbrief 26 oktober 2015

Weekbrief 26 oktober 2015 Weekbrief 26 oktober 2015 Algemene mededelingen!!!muziekactie start in november, zorg dat je er bij bent!!!! Op donderdag 5 november 2015 start muziekvereniging Na Lang Streven in Klaaswaal een nieuwe

Nadere informatie

JAARGANG 27, NUMMER 14 30 NOVEMBER 2012

JAARGANG 27, NUMMER 14 30 NOVEMBER 2012 INFORMATIEBLAD VOOR OUDERS EN VERZORGERS JAARGANG 27, NUMMER 14 30 NOVEMBER 2012 Sint-update Even dachten we allemaal dat het geld van Sinterklaas wéér weg was, maar. Gelukkig was Sinterklaas zelf zo slim

Nadere informatie

Kinderen van de Heerdstee

Kinderen van de Heerdstee 25 september 2014 Kinderen van de Heerdstee Het schooljaar is al weer 6 weken oud, zo snel gaat de tijd. Zoals altijd wordt er op onze school veel aandacht besteed aan kinderkunst en het is dan ook elke

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

De versiermiddag in de groepen

De versiermiddag in de groepen Sinterklaas Afgelopen maandagmiddag hebben alle kinderen gezamenlijk mooie versieringen gemaakt; pieten en sinten in allerlei vormen en kleuren. Het was een hele gezellige middag! s Avonds hebben veel

Nadere informatie

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov.

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov. r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer,

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, CBS de Wegwijzer Nr. 2 Nieuwsbrief van dinsdag 25 augustus 2015 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: W 34, 35 en 36 zijn de Gouden Weken

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

Pandelaa tje 13 november 2015 Nr:1282

Pandelaa tje 13 november 2015 Nr:1282 Pandelaa tje 13 november 2015 Nr:1282 Kalender Jarigen Week 47 Week 48 Week 49 Week 50 Maandag 16 november Scholenbezoek 8 e jaars locaties Gemert Dinsdag 17 november Schoen zetten Donderdag 24 november

Nadere informatie

4 oktober ~ nummer 61. Laatste Nieuws. dag van de leerkracht

4 oktober ~ nummer 61. Laatste Nieuws. dag van de leerkracht Aloweetjes 4 oktober ~ nummer 61 Laatste Nieuws Kinderboekenweek Sponsor lezen / My book buddy dag van de leerkracht Nina Bouwman Verwen je meester of juf op vrijdag 5 oktober met tekeningen, knutsels,

Nadere informatie

Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA HOERA! EEN GEZELLIGE DAG!!!

Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA HOERA! EEN GEZELLIGE DAG!!! Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA 5 december Sinterklaasfeest 12.00 uur vrij 6 december Speelgoedshow groep 1 t/m 8 8 december Versieren Kerst 9 december Groepsmail Middag vrij 14 december gr 7/8 naar Erasmus

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens..

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens.. ALGEMEEN Kerst en Nieuwjaarswens.. Kerst knutselmiddag Maandag 14 december hebben we een gezellige kerstknutselmiddag gehad met de hele school. De onderbouwgroepen hebben allemaal een potje versierd, waar

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd!

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd! CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 7 20 november Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data De afgelopen twee weken hebben we

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Houtmarktbericht december 2013 1

Houtmarktbericht december 2013 1 Terwijl de afgelopen tijd de storm buiten raasde en de hagelstenen vielen is het in onze school lekker warm en behaaglijk en zijn we volop aan het werk over ons thema Feesten. Hoewel het 5 decemberfeest

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015 Nummer 5 december 2015 Agenda Wo 2 dec Inloopochtend 8:15-8:30 uur Vrij 4 dec Sinterklaasviering, alle leerlingen om 12:00 uur vrij Do 17 dec Kinderen vrij om 12:00 uur i.v.m. kerstdiner 17:00-18:30 uur

Nadere informatie

1 dec. Groep 1-2 vrij 15 dec. Groep 1-2 vrij 19 dec. 12.00 uur alle kinderen kerstvakantie

1 dec. Groep 1-2 vrij 15 dec. Groep 1-2 vrij 19 dec. 12.00 uur alle kinderen kerstvakantie Jaargang 25 Nr. 5 Vrije dagen 1 dec. Groep 1-2 vrij 15 dec. Groep 1-2 vrij 19 dec. 12.00 uur alle kinderen kerstvakantie Bijzondere activiteiten 3 dec. Atelier Ronde 3 4 dec. Sinterklaas op school 18 dec.

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Nummer 7 3 oktober 2014 september 2014

Nummer 7 3 oktober 2014 september 2014 Agenda Nummer 7 3 oktober 2014 september 2014 8 oktober Voorleeswedstrijd 8 oktober Schoonmaakavond groepen 1 en 2, 19.00 uur 10 oktober 13.00 uur Opening bibliotheek 10 oktober Fiets-verlichting-controle

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2015-2016, nr. 6 2015

Nadere informatie

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885 Schiedam, 1 november 2015 Aan de ouder(s)/verzorger(s), De blaadjes vallen van de bomen. We zien ze in de straat voor de school en op het plein. Sommige kinderen vinden het heerlijk om het plein te kunnen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Week 47 Vrijdag 21 november 2008. J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum. Berichten van: Ineke

NIEUWSBRIEF. Week 47 Vrijdag 21 november 2008. J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum. Berichten van: Ineke J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum Week 47 Vrijdag 21 november 2008 NIEUWSBRIEF Berichten van: Ineke Berichten van Groep geel Groep paars Groep goud Groep oranje Groep rood Belangrijke data: 5 december

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief November 2018 10-minutengesprekken Pietenochtend EU-Schoolfruit Kosten schoolreis & kamp Surprises Fietscontrole Oud papier Ouderenquête 10-minutengesprekken Op maandag

Nadere informatie