november nummer 6

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "november nummer 6"

Transcriptie

1 november nummer 6 Agenda Maandag 28 nov. Gezamenlijke MR en OR-vergadering, aanvang u. Maandag 5 dec. Sinterklaasviering op school Dinsdag 6 dec. Studiedag; alle kinderen zijn vrij van school. Vrijdag 9 dec. Rapporten gr 3 t/m 8. Maandag 12 en dinsdag 13 december, ouderavonden groep 1 t/m 8. Algemeen Rapporten en oudergesprekken De oudergesprekken vinden dit jaar plaats op maandag 12 en dinsdag 13 december voor de kinderen uit alle groepen. Voor de kinderen uit groep 8 is 15 minuten per gesprek gereserveerd. Achter in het Zoemertje vindt u het inschrijfformulier voor de oudergesprekken. Lever dit a.u.b. tijdig in bij Tiny, onze conciërge. Sinterklaas op school Op maandag 5 december ontvangen wij Sinterklaas op school. Sinterklaas heeft natuurlijk weer de nodige verrassingen in petto voor alle kinderen. Het zou geen verrassing zijn als we nu al vertellen wat het zal zijn. Dus.. vol verwachting klopt ons hart. Geheime opdracht (verboden voor kinderen) Helaas hebben we nog niet genoeg aanmeldingen voor deze geheime opdracht. We plaatsen daarom opnieuw deze oproep. Sinterklaas brengt op 5 december weer een bezoek aan onze school. Op die dag willen we hem verrassen met een grote taart. Deze taart bestaat uit 8 stukken cake. We zijn op zoek naar ouders die een cake mooi kunnen versieren en dit voor ons willen doen. Wij zorgen voor de cake en jullie voor de versieringen, eventuele onkosten kunnen in rekening worden gebracht. Welke creatieve ouders willen dit doen? Aanmelden en voor vragen kun je terecht bij Tessa of Annemieke. Ouders zijn op 5 december welkom om de Sint samen met de kinderen te ontvangen. De ontvangst is van 8.30 u tot ongeveer 9.00 u. in de aula. Daarna bezoekt de Sint alle groepen en gaat hij ook even langs bij de PSZ. Studiedag op 6 december Op dinsdag 6 december zijn de kinderen vrij van school. Voor de leerkrachten is er een studiedag. De studiedag staat in het teken van de verdere invoering van DenkBeelden op onze school waarbij de combinatie met ICT speciale aandacht krijgt. Ook besteden we een deel van deze dag aan Passend Onderwijs.

2 Kerstviering De kerstviering staat dit jaar ingepland op WOENSDAG 21 december. Door de viering op een woensdag te plannen kunnen veel ouders zelf aanwezig zijn om de kinderen te brengen en halen als het donker is. De viering begint om u en zal duren tot u. Oventje Over??? Op school gebruiken we regelmatig oventjes voor het bakken. Tijdens de CREA-dag bakken we koekjes of deegpoppetjes, in de sinterklaastijd bakken we pepernoten. Maar.., helaas. Ons oventje is kapot en het andere is afgekeurd. Heeft u misschien nog een niet meer gebruikt maar wel goed werkend oventje over? Laat het onze conciërge Tint even weten. We halen het graag bij u op. Nog meer foto s: Er zijn nog foto s toegevoegd van activiteiten in groep 1-2 aan de map van de Kinderboekenweek. en foto s van het bezoek van groep 4 aan het Sinterklaaskasteel in Helmond en de Pietengym Schoolhandbal Voor de groepen 6, 7 en 8 zal op woensdag 4 januari het traditionele Laarbeekse Schoolhandbaltoernooi plaatsvinden. In Beek en Donk in sporthal D'n Ekker. Opgeven kan nog vandaag (woensdag 23 november) bij de klassenouder. Na opgave zal verdere informatie voor de kerstvakantie verstrekt worden. MR A.s. maandag staat er een MR vergadering gepland. Op de agenda staat deze keer de begroting van 2017 met investeringsaanvraag. En het protocol grensoverschrijdend gedrag wordt besproken. Wil je een keer aanwezig zijn kan dat altijd. Laat het even weten via de mail (martine.hoekstra@eenbes.nl). Onze vergadering begint deze keer pas om uur. JUMBO- Spaaractie: - ouders en kinderen; - bedankt!! Afgelopen periode is er heel erg veel gespaard met de JUMBO-spaarpunten. Voor onze school heeft u in totaal 1389,18 bijeen gespaard. In overleg met de kinderen van de KinderRaad zullen wij komen tot een leuke besteding van de opbrengst. Groep 1-2 We volgen in de klas dagelijks het Sinterklaasjournaal. Het lukt Wellespiet maar niet om een lekkere taart voor Sint zijn verjaardag te bakken. Zouden wij hem hierbij kunnen helpen? Wij zijn al flink aan het oefenen om pepernoten en taart te bakken in de Sinthoek. We verkleden ons als Sint of Piet en pakken de cadeautjes mooi in. Sint kan ook nog even rusten aan zijn bureau of in zijn bed. We spelen al spelletjes van Sint en Piet tijdens de gym en we gaan ook nog in de speelzaal "Pietengym" doen. De kinderen van de peuterspeelzaal en Ukkepuk komen volgende week ook een keer mee gymmen. Op de lettertafel ligt de letter M. De juffen zijn hier heel blij mee, want het is ook hun letter. De kinderen mogen hiervoor weer spulletjes meebrengen. Er is weer een nieuw meisje in onze klas. We wensen Jill een hele fijne tijd op onze school toe.

3 0 Groep 3 We zijn vanaf kern 3 bezig met zoemend lezen. De kinderen kunnen dit thuis heel goed uitleggen. Je zegt de eerste letter en die hou je aan tot je de rest van het woord in één keer kunt zeggen. We proberen zo om het hakken en plakken los te laten. We zitten volop in de sinterklaassfeer. Elke dag komen er kinderen van groep 4 bij ons in de bakkerij en supermarkt spelen. We hebben vandaag ook de bakpiet van het Sinterklaasjournaal geholpen. We hebben het recept van de cake zelf gemaakt en de juf gaat de cakejes afbakken. We kunnen dan snel proeven of het recept lekker is. Voor de Kerst-CREA ben ik op zoek naar 6 ouders die de hele ochtend kunnen helpen. Heb je zin en tijd laat het dan even aan mij weten. Groep 4 Dinsdag hebben we een heel leuk bezoek gebracht aan het kasteel van Sinterklaas. We hebben daar de postpiet gesproken en we zijn in de slaapkamer van de pieten geweest. Daarna mochten we helpen met het rollen van pepernoten en kregen we uitleg over de pietenschool. En we hebben de pakjeskamer gezien. Als laatste gingen we naar de kamer van Sinterklaas en hebben we ook zijn slaapkamer gezien. s Middags hebben we een echte Pietengym gehad! Zie de website voor meer foto s van het bezoek en de Pietengym. Sinds afgelopen maandag komt juffrouw Marjon extra ondersteunen in groep 4. Ze zal op maandag delen van de groep meenemen voor extra oefening of pre-instructie. Op deze manier kan in de klas ook effectiever les worden gegeven. Hier hebben we met de klas de hele week profijt van. Groep 5 Afgelopen week zijn we met Naut gestart met het thema Planten en dieren. De eerste les ging over planten. Wat hebben planten nodig om te leven? Uit welke onderdelen bestaat de plant? En welke functie hebben die onderdelen? Bij Brandaan zijn we bezig met het thema Romeinen in Nederland. Hier leren we meer over het Romeinse Rijk. Daarnaast zitten we volop in het Sinterklaasjournaal. We leven mee met de Wellespiet, die het maar niet lukt om een lekkere taart te bakken. We gaan hem helpen. Groep 6 Op maandag 28 november hebben we de toets van Meander, thema 2. Topografie kan geoefend worden met Gynzy kids. Succes met leren. Intussen zijn we begonnen met thema 2 van Brandaan, Slavernij. Op vrijdag 2 december sluiten we Naut af met de toets van thema 2. Dinsdag 29 november moeten de kinderen hun huiswerk van Klets gemaakt hebben en het boekje meenemen naar school. Het gaat om les 1, 2 opdrachten. De sinterklaastijd is in volle gang. Wij hopen dat het de kinderen lukt met het maken van de surprises. Wij zijn erg benieuwd naar de resultaten.

4 Groep 7 Deze week staat in het teken van het voorlezen. De kinderen kunnen deelnemen aan de klassikale voorleeswedstrijd. Wij wensen Maartje, Meike, Luna, Luuk en Jasmijn veel succes. Uit onze deelnemers komt één winnaar die het mag opnemen tegen groep 8. Op dinsdag 29 november vindt de finale plaats, de strijd der Bernadetters. De winnaar mag onze school vertegenwoordigen op de Laarbeekse Voorleeswedstrijd. Deze week werken wij hard aan het project mediawijsheid. Dit doen we door het superspannende mediawijsheidspel te spelen. Het is een uitdagende manier om samen aan de slag te gaan met media-tv, internet, sociale media, apps, games en smartphones: de mogelijkheden die media bieden zijn grenzeloos. Maar hoe werken ze, wat hebben ze voor invloed en wat kun je ermee? Met rekenen hebben wij het voornamelijk over breuken en kommagetallen. We vergelijken breuken en kijken welk deel het grootst is. Met de kommagetallen maken we erbij en eraf sommen. Vrijdag 1 december hebben we toets 2 van Brandaan. Groep 8 Groep 8 heeft voor de eerste maal een vo-school in de dagelijkse praktijk mogen aanschouwen. Het Commanderij te Beek en Donk werd met een bezoek vereerd. Nadat we al het één en ander hadden geleerd over de verschillende niveaus en de kenmerkende begrippen van de middelbare school was het voor ons natuurlijk een makkie om alles goed te volgen. Vrijdag 2 december wordt onze rondreis voortgezet met een bezoek aan het Dr. Knippenbergcollege te Helmond. En waar zijn onze groep 8-ers verder mee bezig? De voorleeswedstrijd. De finale vindt plaats op dinsdagmiddag 29 november. Dan strijdt onze winnaar tegen die van groep 7. We zijn druk doende met onze surprises. Spannend! Veel succes met de verzorging hiervan. Nieuws van buiten

5 NIEUW: Gratis Inloopspreekuur! Elke eerste donderdag van de maand houdt Logopedie Laarbeek een gratis inloopspreekuur op Basisschool Bernadette. Het inloopspreekuur is bedoeld voor iedereen die vragen heeft op het gebied van spraak, taal, auditieve vaardigheden, dyslexie of andere leerproblemen. Twijfelt u aan de taalontwikkeling van uw kind? Vraagt u zich af of uw kind voldoende verstaanbaar is? Of heeft u andere vragen? Kom dan gerust langs voor advies. Data inloopspreekuur Het inloopspreekuur vindt plaats op de volgende data: Donderdag 1 december 2016 van 08.30u tot 09.00u Heeft u vragen en kunt u niet wachten tot het inloopspreekuur? Neem dan vrijblijvend contact op. Logopedie Laarbeek Kyona van den Hurk info@logopedielaarbeek.nl

6 Basisschool Bernadette Mariastraat AH Mariahout Mariahout, 23 november Beste ouders, Op vrijdag 9 december krijgen de kinderen van de groepen 3 t/m 8 hun rapport mee naar huis. De kinderen van groep 1-2 brengen geen rapport mee maar hun ouders worden wel uitgenodigd voor een gesprek. Wij nodigen u uit voor een gesprek over uw kind dat plaats vindt op maandag 12 december of dinsdag 13 december. Deze bespreking duurt 10 minuten. Vul a.u.b. onderstaande strook in en geef die aan uw kind mee naar school. Heeft u geen uitgesproken voorkeur, geef dat dan ook aan, dan kunnen wij een passende planning maken. Graag inleveren uiterlijk woensdag 30 november bij onze conciërge Tiny. Team Eenbes brede school Bernadette knip knip knip----- Rapport bespreken: 0 Ik heb geen voorkeur voor een bepaalde dag of tijd. Ik heb voorkeur voor: 0 maandag tussen uur en uur 0 maandag na uur 0 dinsdag tussen uur en uur. Naam ouder of verzorger... Mijn kind zit in groep... bij juf/meester Mijn kind zit in groep... bij juf/meester. Mijn kind zit in groep... bij juf/meester. Mijn kind zit in groep... bij juf/meester.

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 Agenda Vrijdag 27 nov. Rapporten mee naar huis Maandag 30 nov. en dinsdag 1 dec.: Oudergesprekken Woensdag 2 dec. KinderRaad vergadering Woensdag 2 dec. Zoemertje

Nadere informatie

november nummer 7

november nummer 7 2017 2018 29 november 2017 - nummer 7 Agenda Dinsdag 5 december Sinterkaasviering op school, 8.30 u. Woensdag 6 december Studiedag; kinderen zijn vrij van school Woensdag 13 december CREA-dag Algemeen

Nadere informatie

december nummer 7

december nummer 7 2016 2017 7 december 2016 - nummer 7 Agenda Vrijdag 9 dec. Rapporten gr 3 t/m 8. Maandag 12 en dinsdag 13 dec. Ouderavonden groep 1 t/m 8. Woensdag 14 dec. CREA-dag Woensdag 21 dec. Kerstviering van 16.30u

Nadere informatie

PROFICIAT!! Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR november 2016

PROFICIAT!! Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR november 2016 Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2016-2017 www.martinusdommelen.nl NR. 5 17 november 2016 (nr. 6 zal verschijnen op 1 december 2016) 18-11 Anna Verberne (gr. 3) 18-11 Milan Wijnstekers (gr. 1) 19-11

Nadere informatie

september nummer 3

september nummer 3 2017 2018 27 september 2017 - nummer 3 Agenda Woensdag 27 september Studiedag; alle kinderen zijn vrij van school Vrijdag 29 september Demonstratie: les van MadScience Maandag 2 oktober Vergadering Medezeggenschapsraad,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

Juf Pamela is weer beter. Zij was goed geveld door de griep, maar deze week was ze er gelukkig weer.

Juf Pamela is weer beter. Zij was goed geveld door de griep, maar deze week was ze er gelukkig weer. Nr. 7 vrijdag 28 november 2014 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Agenda vr. 5 dec.: do 18 dec.: vr. 19 dec.: ma. 22 dec. 2014 t/m vr. 2 jan. 2015:

Nadere informatie

Wij stellen grenzen! Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda:

Wij stellen grenzen! Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 14 Sinterklaas bezoekt onze school Op vrijdag 05 december brengt Sinterklaas een bezoek aan onze school. Afgelopen donderdag is er een brief gekomen van Parachutepiet. In de brief

Nadere informatie

oktober - nummer 3

oktober - nummer 3 2019 2020 2 oktober - nummer 3 Agenda 7 oktober Dag van de leraar 9 oktober Ouderavond inloop 19.15 start 19.30, komt u ook? 9 oktober Crea 11 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 11 oktober Fietsencontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 13 25-11-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda Sinterklaasfeest MA28 MA05 DI29

Nadere informatie

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november december - nummer 4 Belangrijke data (december) 29 november Nieuwsbrief 4 30 november Sinterklaas op school 30 november Vrije middag groep 5, 6, 7 en 8 6 december Leerlingen komen om 10.30 uur naar school

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Maandbulletin Westwoud

Maandbulletin Westwoud 2016/ 2017 NUMMER 4 Basisschool Westwoud Veldzichtstraat 17 2381 BT Zoeterwoude 071-5801505 westwoud@scoleiden.nl Maandbulletin Westwoud Sinterklaas 18-11-2016 In dit nummer Sinterklaas Opbrengst varkentje

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie

2018 Nr. 8. Kalender Verjaardagen

2018 Nr. 8. Kalender Verjaardagen Nieuwsbrief 2018-2019 December 2018 Nr. 8 In Nederland zijn 220 jenaplanscholen, 10 jenaplanscholen voor voortgezet onderwijs. De scholen zijn verenigd in de njpv. www.jenaplan.nl Kalender 2018-2019 10

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie Het is altijd een gezellige maar drukke tijd in november/december.

Nadere informatie

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Aanpassing nieuwsbrief. Nieuwe stoeptegel groep 8

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Aanpassing nieuwsbrief. Nieuwe stoeptegel groep 8 Belangrijke data Maandag 21 november 16 Maandag 21 november 16 Woensdag 23 november 16 Vrijdag 25 november 16 Vrijdag 25 november 16 => 8.30-9.15 Weekopening groep 2-3 Gezamenlijke Medezeggenschapsraad

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: Vrijdag 2 december - sinterklaasviering. Voor aankomende week krijgen de kinderen op:

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: Vrijdag 2 december - sinterklaasviering. Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Nieuwsbrief 13 Maandag 28 vrijdag 2 december Voor de ouders, 13 Team Weemewereld Schoolfruit Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Agenda deze week: Vrijdag 2 december - sinterklaasviering Woensdag:

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 10, 12 november 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 10, 12 november 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 10, 12 november 2015 Algemeen Studiedag Op woensdag 18 november hebben alle juffen en meesters een studiedag. De kinderen zijn deze dag vrij. De juffen en meesters gaan

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

Jarigen deze week: Zaterdag 24 november Fabian van Veen Groep 4 Maandag 26 november Kobe van der Meer Groep 6B Suze van der Meer Groep 6A

Jarigen deze week: Zaterdag 24 november Fabian van Veen Groep 4 Maandag 26 november Kobe van der Meer Groep 6B Suze van der Meer Groep 6A nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 23 november 2018 Agenda Nummer 12 maandag 26 november dinsdag 27 november

Nadere informatie

Weekbrief sept./m 29 sept.

Weekbrief sept./m 29 sept. Weekbrief 39 23 sept./m 29 sept. Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes, Fuutje, De feestweek is weer begonnen, dus er zijn allemaal

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 11. Weekbrief Informatie m.b.t. 5 december. We openen het sinterklaasfeest samen met de kinderen van de Tandem.

Paulus-Weekbrief 11. Weekbrief Informatie m.b.t. 5 december. We openen het sinterklaasfeest samen met de kinderen van de Tandem. Paulus-Weekbrief 11 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 47 Weekbrief Informatie

Nadere informatie

De versiermiddag in de groepen

De versiermiddag in de groepen Sinterklaas Afgelopen maandagmiddag hebben alle kinderen gezamenlijk mooie versieringen gemaakt; pieten en sinten in allerlei vormen en kleuren. Het was een hele gezellige middag! s Avonds hebben veel

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

december - nummer 8

december - nummer 8 2018 2019 5 december - nummer 8 Agenda Donderdag 6 dec. Woensdag 12 dec. Woensdag 19 dec. Studiedag, alle kinderen vrij! Kerst CREA (in de eigen klas) Kerstviering 16.30 18.30 (zie hieronder voor de uitnodiging)

Nadere informatie

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team!

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team! Agenda Vr. 4-12 : Sinterklaasviering (kinderen zijn om 12.00uur uit) Di. 8-12 : MR vergadering Wo. 9-12 : GGD op school Do. 10-12 : GGD op school Do. 17-12 : Kerstviering in de avond (programma volgt nog)

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen november Agenda

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen november Agenda nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 24 november Agenda 2017 Nummer 13 Maandag 27 november - Dinsdag 28 november

Nadere informatie

maart - nummer 14

maart - nummer 14 2018 2019 27 maart - nummer 14 Agenda Woensdag 3 april Studiedag, alle kinderen zijn vrij. Donderdag 4 april Groep 8 heeft theorie examen Veilig Verkeer Nederland (VVN) Woensdag 10 april Nieuwe Zoemertje

Nadere informatie

Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer november 2018

Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer november 2018 Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer 6. 12 november 2018 Ouderavond Vorige week maandag konden ouders en verzorgers een avond bezoeken op school, waarbij zij konden kiezen uit een aantal workshops.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school.

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school. 1 december 2017 - nummer 7 Belangrijke data Dinsdag 5 december Sinterklaasviering Woensdag 6 december Kinderen zijn vanaf 10.30 weer van harte welkom op school. Donderdag 7 december Kleuters thema; Kerst

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel.

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel. Nieuwsbrief december 2018 SBO Petraschool Vanuit de directie: Personeel. Juf Kimberly is 21 november bevallen van een gezonde zoon, Bruce. We wensen Kimberly en haar gezin een zonnige toekomst toe. Ontwikkelingen

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano.

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano. Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 46 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November minutengesprekken Gruwelijk enge winnaars. vrijdag 17 november 2017 Lootjes trekken surprises groep 5 t/m 8

Nieuwsbrief. November minutengesprekken Gruwelijk enge winnaars. vrijdag 17 november 2017 Lootjes trekken surprises groep 5 t/m 8 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief November 2017 Voor op de kalender 10-minutengesprekken Gruwelijk enge winnaars Surprises Voorleeswedstrijd Pietenmiddag Voor op de kalender vrijdag 17 november 2017 Lootjes

Nadere informatie

februari nummer 10

februari nummer 10 2017 2018 21 februari 2018 - nummer 10 Agenda Donderdag 8 maart Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 Maandag 12 maart Ouderraad vergadering om 20.30 u Woensdag 14 maart CREA-dag Maandag 19 maart Start week

Nadere informatie

12 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 06. Agenda

12 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 06. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 12 november 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 06 Van de Directie Het thema Cultuur en Geloof is gestart en er wordt al flink aan gewerkt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 10. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 10. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2016-2017 Nr. 10 Sint is weer in het land Afgelopen week maakte de herfst plaats voor de Sint en zijn pieten. De school is weer feestelijk versierd. Dat zie je niet alleen in de gangen, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN 5 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN Januari 2015 Beste ouders, verzorgers Het is zover. Onze stichting SKBO en stichting SKOMeN zijn gefuseerd. De naam van de nieuwe stichting is LIJN 83. U kunt op internet

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO)

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO) Nr. 1 2015-2016 Belangrijke data: 9 sept. 2015 Start Jantje Beton groep 7/8 Opening schooljaar 2015-2016 Dit schooljaar zal de aanbouw bij de Sprunk van start gaan. Natuurlijk willen wij wel ideeën aandragen

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Kind op Maandag. Ouderbijdrage

Kind op Maandag. Ouderbijdrage No. 7,29 november 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Kind op Maandag Tel je mee? Lucas 1: 5-56 Elk jaar brengen mensen in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Deze week: Week van de Mediawijsheid groep 8. Maandag 19 november: Nummer 12, 16 november 2018 Tel: Het was weer een gezellig

Deze week: Week van de Mediawijsheid groep 8. Maandag 19 november: Nummer 12, 16 november 2018 Tel: Het was weer een gezellig Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 12, 16 november 2018 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Het was weer een

Nadere informatie

Sinterklaas. Wijkontwikkelingsplan. Welkom in het kindcentrum. november 2018 Nummer 7

Sinterklaas. Wijkontwikkelingsplan. Welkom in het kindcentrum. november 2018 Nummer 7 november 2018 Nummer 7 Sinterklaas Paniek, paniek rondom Sint. Met al die nieuwe pieten wil het nog niet zo goed lukken. Daarom hebben de kinderen afgelopen tijd al flink geoefend om goede hulppieten te

Nadere informatie

DECEMBER 2016 / JANUARI 2017 NIEUWSBRIEF. Een soepele overgang van groep 2 naar groep 3

DECEMBER 2016 / JANUARI 2017 NIEUWSBRIEF. Een soepele overgang van groep 2 naar groep 3 DECEMBER 2016 / JANUARI 2017 NIEUWSBRIEF Een soepele overgang van groep 2 naar groep 3 Een soepele overgang van groep 2 naar groep 3 Kinderen die in groep 3 komen, zijn gewend om zelfstandig of in groepjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Personele zaken: Juf Sabine gaat met ingang van maandag 16 november met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een plezierig verlof. Juf Ellen ten Berge zal groep 6 overnemen op maandag t/m woensdag. Juf

Nadere informatie

Laatste Sinterklaasnieuws

Laatste Sinterklaasnieuws 1 NIEUWSBRIEF 7 29-11-2013 Sinterklaas Donderdag 5 december viert Sinterklaas zijn verjaardag. Wij gaan heel hard duimen dat hij Klaverweide een bezoekje brengt. Afgelopen maandag heeft hij al wat Pieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6

Nieuwsbrief Nr. 6 Nieuwsbrief 2017-2018 Nr. 6 Kalender 17 november Viering 27 november Start WO thema tijd 29 en 30 november Oudergesprekken bovenbouw. 01 december Sint op school 06 december Studiedag team. Kinderen zijn

Nadere informatie

februari - nummer 11

februari - nummer 11 2018 2019 6 februari - nummer 11 Agenda Maandag 11 febr. Studiedag (alle kinderen vrij) Maandag 18 febr. MR vergadering om 20.30 Woensdag 20 febr. Nieuwe Zoemertje verschijnt. Vrijdag 22 febr. Rapport

Nadere informatie

Info 6. Vrijdag 25 november 2016

Info 6. Vrijdag 25 november 2016 Info 6 Vrijdag 25 november 2016 Filmmiddag voor het goede doel Op zondag 18 december organiseren wij een filmmiddag van 15.00 tot ongeveer 17.30 uur. De opbrengst van deze middag gaat naar Serious Request.

Nadere informatie

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd:

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd: Weekbericht van 27 november Voorleeswedstrijd: Wat hebben we afgelopen woensdag genoten van alle prachtige voorleesverhalen en optredens in het Schienvat. De aanmoedigingsprijs is gegaan naar Rosina Doek

Nadere informatie

Agenda. Van harte gefeliciteerd! Van 10 november t/m 23 november Daan van Uden. 7 november nummer 5

Agenda. Van harte gefeliciteerd! Van 10 november t/m 23 november Daan van Uden. 7 november nummer 5 7 november 2014 - nummer 5 Agenda 11 nov. Groep 8 (middag) 11, 12, 13 nov. Bezoek aan de Rooi Pannen 18 nov. Bezoek aan de moskee (Eindhoven) groep 8 (gr 6&7 gaan op 26-11) Proefcito groep 8 (ochtend)

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 25-11-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

2015 2016 27 januari 2016 - nummer 10

2015 2016 27 januari 2016 - nummer 10 2015 2016 27 januari 2016 - nummer 10 Agenda Woensdag 3 februari studiedag, alle kinderen zijn vrij Vrijdag 5 februari viering carnaval; doorlopende schooltijd voor bovenbouw tot 14.00 u. Vrijdag 5 februari

Nadere informatie

Branding Babbels schooljaar nummer 4

Branding Babbels schooljaar nummer 4 Branding Babbels schooljaar 2016-2017 nummer 4 Beste ouders, verzorgers, De feestmaand is begonnen. Maandag zullen we met elkaar genieten van de komst van Sinterklaas, de adventvieringen beginnen dinsdag

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Algemeen. 25 November nummer 6. Van 26 november tot 9 december. Ouders opgelet!!

Belangrijke data. Jarigen. Algemeen. 25 November nummer 6. Van 26 november tot 9 december. Ouders opgelet!! 25 November 2016 - nummer 6 Belangrijke data Maandag 28 november Oudergesprekken Donderdag 1 december Oudergesprekken Maandag 5 december Sinterklaasviering op school Dinsdag 6 december De kinderen hoeven

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Algemeen Hij komt, hij komt Morgen is de grote dag. Wij hopen Sinterklaas en zijn pieten om 8.35 uur buiten te kunnen ontvangen. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

19 nov Bram Jansman 29 nov Julia Blommaert 27 nov Jules Berkvens 1 dec Linda Sturris. Van harte gefeliciteerd allemaal!

19 nov Bram Jansman 29 nov Julia Blommaert 27 nov Jules Berkvens 1 dec Linda Sturris. Van harte gefeliciteerd allemaal! 17 november 2017 - nummer 6 Belangrijke data Vrijdag 24 november Afsluiting week van de mediawijsheid Donderdag 30 november MR-vergadering Vrijdag 1 december Nieuwsbrief 7 Jarigen Van 17 november tot en

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Nieuwsbrief Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Van de directie Als school doen we mee aan een project van Kansrijke Groningers, waarin scholen door IturnIT begeleid worden digitale geletterdheid te integreren

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

mei nummer 16

mei nummer 16 2016 2017 31 mei 2017 - nummer 16 Agenda Maandag 5 juni 2 e Pinksterdag Donderdag 8 juni 8.30 9.30 u. Logopedie spreekuur Woensdag 17 juni KinderRaadvergadering Woensdag 21 juni Studiedag Algemeen Informatieavond:

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda

Bernardusschool. Agenda Weekbrief 30 november t/m 7 december 2018 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Sinterklaas en de PABO piet Maandag ontvingen we een interessante

Nadere informatie

25 november 2016 https://www.facebook.com/sbo.michaelschool. Nummer: 7

25 november 2016 https://www.facebook.com/sbo.michaelschool. Nummer: 7 25 november 2016 https://www.facebook.com/sbo.michaelschool Nummer: 7 Beste ouders/ verzorgers en leerlingen, Het sinterklaasfeest komt al steeds dichterbij. Ook in de nieuwsbrief zien we dat er in de

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Vrijdag 10 november NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders,

Vrijdag 10 november NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders, Schooljaar 2017-2018 NIEUWSBRIEF 13 Vrijdag 10 november INHOUD Directie Sinterklaas Sinterklaas decoratie Sinterklaas surprise Sinterklaas lekkernijen NCA garage sale Belangrijke data BIJLAGE BIJ EMAIL

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017 Nr. 12 maandag 20 november 2017 Belangrijke data Maandag 20 t/m vrijdag 24 november: Week van de Mediawijsheid Dinsdag 21 november: tafeldiplomadag Dinsdag 21 november: 8.45-10.00 uur Koffieochtend Donderdag

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

DE INFO nummer juni 2017

DE INFO nummer juni 2017 AGENDA Basisschool De Heindert Schoolstraat 1 5735 CG Aarle-Rixtel Tel. 0492-381214 E-mail: directieheindert@eenbes.nl DE INFO nummer 18 14 juni 2017 15 juni Schoolreis 18 juni Vaderdag 20 juni Vergadering

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken Tevredenheidsonderzoek Nieuwsbrief 4 Afgelopen week zijn per e-mail de uitnodigingen voor het tevredenheidsonderzoek verstuurd. Graag willen wij alle ouders oproepen hieraan mee te werken. Op deze manier

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 14 21 maart 2019 Belangrijke data: 21 maart Kangoeroewedstrijd gr. 3 t/m 8 25 t/m 28 maart Oudergesprekken gr. 3 t/m 7 04 april Theoretisch VVN examen gr. 7 en 8 04 april Nieuwsbrief 15 09

Nadere informatie