Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:"

Transcriptie

1 Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: : Belangrijke data: maart: Week van de lentekriebels 18 maart: oud papier container 28 maart t/m 1 april: alle kinderen vrij van school Goede Vrijdag Vrijdag 25 maart is het Goede Vrijdag. De kinderen zijn deze vrijdag niet vrij van school. De week na Pasen (29 maart t/m 1 april) zijn de kinderen vrij van school. In die week heeft het team studiedagen. Zo staat er 29 maart een Scalastudiedag gepland. Deze staat in het teken van communicatie. De andere studiedagen worden diverse ontwikkelplannen besproken. Ook de eerste verkennende gesprekken m.b.t. de formatie voor komend scholjaar staat op de agenda. Aanmelden nieuwe leerlingen Om de eerste stappen te kunnen zetten naar de groepsverdeling voor het komende schooljaar willen we u vragen om zo snel mogelijk aan te geven of er nog broertjes/zusjes zijn die het komende jaar gaan instromen. Er moet voor deze kinderen ook een inschrijfformulier worden ingevuld. Wanneer u eventueel nog een gesprek wenst, maak hiervoor dan even een afspraak. Ook wanneer u weet dat er in de buurt of in de familie nog kinderen van 3 jaar zijn waarbij de schoolkeuze nog niet duidelijk is, willen we u vragen door te geven dat het prettig is wanneer we dit zo snel mogelijk weten. Er kan altijd een afspraak gemaakt worden voor een oriënterend gesprek. Voorstelrondje interne vertrouwenspersonen Tijdens de week van de Lentekriebels stellen onze interne vertrouwenspersonen zich weer voor. Yvonne Keane en Anjelien van de Meerakker zijn de interne vertrouwenspersonen bij ons op school. Zij zijn gisteren in alle klassen langs geweest, om de leerlingen weer te vertellen wanneer en met wat voor zaken ze bij hen terecht kunnen. Bijgaande ziet u een folder die sommige leerlingen mee naar huis hebben genomen. U kunt als ouder ook bij de interne vertrouwenspersonen terecht.

2 Geachte ouders/verzorgers, Vandaag hebben we in de groep van uw kind gepraat over situaties die te maken hebben met ongewenst gedrag (seksuele intimidatie, discriminatie, agressie, geweld en pesten). De contactpersoon heeft uw kind de 'praatplaat ongewenst gedrag' laten zien. (Deze staat hierboven en in de folder). Op de praatplaat ziet u gevoelige onderwerpen afgebeeld staan, zoals: pesten, betasten en bekeken worden. Allemaal situaties die kinderen niet fijn vinden. De praatplaat laat ook zien wat kinderen er tegen kunnen doen. Bijvoorbeeld 'nee' zeggen. Als 'nee-zeggen' niet helpt dan biedt de praatplaat verschillende hulpmogelijkheden aan: praten met iemand uit de vertrouwde omgeving of contact opnemen met de contactpersoon. Onze contactpersoon vangt kinderen op die (mogelijk) ongewenst gedrag hebben ervaren en begeleidt hen in het vinden van; oplossingen. De contactpersoon gaat zorgvuldig om met het verhaal van het kind, maar belooft geen geheimhouding. Niet alleen kinderen kunnen contact opnemen, maar ook ouders en familieleden. ln de informatiegids leest u meer over de aanpak van ongewenst gedrag, de klachtenregeling en de rol van de contactpersoon hierin. Het kon zijn dat uw kind behoefte heeft met u verder te praten over de onderwerpen. Samen kunt u dan nog eens kijken naar de praatplaat. Als u het gevoel heeft dat uw kind ergens mee zit of zich anders gedraagt dan voorheen, dan willen we dat graag van u horen.

3 Mad Science Binnenkort verzorgt Mad Science een wetenschap&techniekcursus op De Wilgen, waar de kinderen van groep 3 t/m 8 zich voor kunnen inschrijven. De kinderen gaan in 6 bijeenkomsten aan de slag met talloze experimenten, activiteiten en demonstraties. De lessen liggen dicht bij de belevingswereld van de kinderen en stimuleren een onderzoekende leerhouding. Kinderen krijgen op deze manier een positieve kijk op wetenschap & techniek en beseffen beter hoe het de wereld om hen heen beïnvloedt. Observeren, analyseren en conclusies trekken zijn immers belangrijke vaardigheden, voor nu en later. Na iedere les krijgen de kinderen materialen en informatie mee naar huis om thuis verder te leren en experimenteren. De activiteiten vinden plaats in een lokaal op school. We hebben al een aantal aanmeldingen, maar inschrijven kan nog steeds. Data van de cursus: Maandag Maandag Maandag Maandag Maandag Maandag Tijdstip: 15:00 16:00 uur. Inschrijven via Deelname kost 64,99 per kind.

4 Nieuws uit groep ½ Rapportgesprekken Deze week zijn de rapportgesprekken geweest. We vinden het fijn dat we alle ouders weer even persoonlijk hebben gesproken. Hulp gevraagd: Wij feliciteren: 19 maart Rob van Helvoort 20 maart Soufian Ait Ahmed Ouali 21 maart Saar Pullens 21 maart Babet Teklenburg 21 maart Laura Verbruggen Helaas nog te weinig reacties van hulpouders in groep 1/2c om het circuit en de computerlessen door te laten gaan zoals we gewend waren. Misschien dat het tijdstip op woensdag een probleem voor u is? In overleg kunnen we het circuit en/of de computerlessen verplaatsen naar dinsdag of donderdag. Heeft u zin om te komen helpen, loop dan even binnen bij juf Margot / juf Yvonne. Schoolreisje: Aanstaande dinsdag is het schoolreisje naar Circus City. U heeft daar al een informatiebrief over ontvangen. Voor alle duidelijkheid: De kinderen zijn op tijd op school om weer door u opgehaald te worden om uur. Heeft u nog vragen over het schoolreisje, stel ze gerust! Ouderbijdrage Deze week hebben nieuwe kleuters een brief mee gekregen voor de ouderbijdrage. Door een andere vermelding van nieuwe kinderen in het wilgenblaadje, zijn er helaas een aantal kinderen dubbel op de lijst gekomen. Dit betekent tot mijn spijt dat een aantal kinderen, waar al ouderbijdrage voor betaald is, weer een brief hebben mee gekregen. Het gaat om de kinderen die heel vroeg in het schooljaar zijn ingestroomd. Hiervoor mijn excuses. Als er voor kinderen al dubbel betaald is, zal dat worden teruggestort. Met vriendelijke groeten, Carla de Man (penningmeester)

5 Nieuws uit groep 3 Hulp sportdag: Vrijdag 22 april zijn de koningsspelen weer. Sinds afgelopen week kun je jezelf inschrijven om te helpen. Je kunt je voor 1 van de twee opties opgeven. OF je helpt hij het ontbijt en de spelletjes OF je helpt met het klaarzetten en de spelletjes. Je kunt niet voor beide opties inschrijven aangezien het klaarzetten tijdens het ontbijt is. We zijn nog op zoek naar hulp ouders, dus schrijf je snel in nu het nog kan! Lentekriebels: Afgelopen week was de week van de lentekriebels. In alle groepen zijn er lessen gegeven over kriebels in je buik, lichamelijke ontwikkelingen, gevoelens en andere onderwerpen die horen bij seksuele ontwikkeling. Het kan zijn dat uw kind thuis met vragen komt hierover. Groep 3b (juf Jessy/juf Nathalie) krijgt deze lessen komende week. Oudergesprekken: Nieuws uit groep 4/5 Hulp gevraagd: Voor de koningsspelen van 22 april is er nog hulp nodig. Zoals inmiddels traditie begint deze dag met een ontbijt. Sportprogramma: Groep 3 en 4 heeft hetzelfde sportprogramma. Groep 5 sport tijdens de koningsspelen samen met groep 6. Let op: Dit houdt in dat groep 4/5 van juf Bianca en Anjelien die dag wordt opgesplitst. Aanmelden: U kunt zich aanmelden op de lijsten aan de klassenwand om te helpen bij het ontbijt en/of de sportonderdelen. U krijgt ook nog een Digiduif over deze dag. Bedankt voor de fijne gesprekken afgelopen week! Het is heel waardevol om met uw kind te praten over wat er besproken is met ons. Zo worden kinderen bewust van hun eigen kunnen. Ook hebben ze de mogelijkheid om gericht te werken aan de punten waar ze op kunnen verbeteren. Kinderen geven ook aan dit erg fijn te vinden! Nog even hard werken en dan. Nog een weekje hard werken en dan kunnen de kinderen lekker een weekje bij komen! De week van 28 t/m 1 april zijn de kinderen vrij!

6 Nieuws uit de groepen 6, 6/7 en 7 Koningsspelen: We zijn nog dringend op zoek naar ouders die kunnen helpen tijdens de Koningsspelen. Wie wil en kan een groepje kinderen begeleiden? Huiswerk: Groep 6 heeft een stencil met spellingsopdrachten en taalopdrachten meegekregen. Dit werk moet op vrijdag 1 april weer mee terug naar school (geen grap!!!) Groep 7 heeft een stencil met verkeersregels meegekregen, dit moet thuis geleerd worden. Op vrijdag 25 maart krijgen de kinderen hierover een toets. Het is verstandig dat u uw kind thuis overhoord. Verder is het belangrijk dat het verkeersbordenblad van vorige week èn het verkeersregelblad goed bewaard worden. Zo kunnen kinderen deze nog een keer herhalen voor het theoretisch verkeersexamen van 7 april. Verkeersexamen groep 7: De kinderen uit groep 7 hebben de route van het verkeersexamen mee naar huis gekregen. Het is de bedoeling dat u deze route een aantal keren met uw kind oefent zodat uw kind deze route gewend is om te fietsen, maar ook dat uw kind de knelpunten in deze route gemakkelijk kan nemen. Het praktisch verkeersexamen is op 14 april. Fietscontrole groep 7: Op dinsdag 5 april vindt de fietsencontrole plaats. De kinderen uit groep 7 moeten dan de fiets waarmee ze het verkeersexamen afleggen laten controleren. Het zou fijn zijn als

7 deze fiets dan goedgekeurd wordt, want alleen op een goedgekeurde (dus veilige) fiets mag men deelnemen aan dit examen. Creamiddag: Op donderdag 7 april heeft de groep van juf Nathalie weer Creamiddag. Misschien zijn er ouders die zich daarvoor nog willen opgeven?

8 Nieuws uit groep 8 Excursie kamp Vught : In het wilgenblaadje van vorig week stond een foutje, de excursie naar kamp Vught is op donderdag 14 april. Er zijn inmiddels al voldoende aanmeldingen voor meefietsen/begeleiden. Koningsspelen: Er is ook een 1 aanmelding binnen voor de Koningsspelen, ouders die kunnen meehelpen op de dag van de Koningsspelen (vrijdag 22 april) graag aanmelden via mail of persoonlijk. Huiswerk Het huiswerk voor de aankomende week is rekenen (cito). Prettig weekend; Marco.

9 Activiteiten: Kinderen van groep 3 t/m 8, let goed op! Vrijdagavond 18 maart is er weer Yabba-disco! Het thema is: Sportdisco, heb je een sport waar je in uitblinkt, trek je sportkleren dan aan en kom gezellig langs voor een feestelijke avond! De Yabba-disco is van uur tot uur. Entree: 1,- met pasje*. Chips, snoep, fris en een snoepzakje kosten 0,60 (Aan een bedrag 2,50 tot 5,- heeft uw kind méér dan voldoende tijdens deze disco...) * Als uw kind nog géén pasje heeft, kunt u de door u ingevulde flyer bij de entree van de Yabba-disco inleveren. Dit is dan tijdelijk het toegangsbewijs van uw kind voor deze avond. Het pasje krijgt u voor de volgende Yabba-disco thuis. Voor informatie, data en foto s van de Yabba-disco: Ga naar en typ rechtsboven in het zoekvak: Yabba-disco. (Heeft u er bezwaar tegen dat uw kind op deze website te zien kan zijn, laat het ons even weten) Tot vrijdag 18 maart in buurthuis De Haarstek in Haarsteeg.

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 26: 25.03.2016 Belangrijke data: 28 maart t/m 1 april: alle kinderen vrij van school 04 april t/m 15 april: kledinginzameling voor All 4 Africa

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 21: 19.02.2016 Belangrijke data: 25 februari open avond in het teken van het Jeroen Bosch jaar 4 maart rapporten 9 maart MR vergadering 19:30-21:00

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 27-03-2019 Vrijdag 29 maart Studiedag. Alle kinderen vrij Maandag 1 april Start verkeersweek Donderdag 4 april Theorie-examen verkeer groepen 7 Vrijdag 5 april Koekendag. Donderdag 11

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 5, vrijdag 28 oktober

Schooljaar Nummer 5, vrijdag 28 oktober Van de directie Na een fijne herfstvakantie voelde de extra vrije maandag als een cadeautje voor het team van de Pius X. Dinsdag gingen we dan ook enthousiast aan de slag tijdens onze studiedag. Deze stond

Nadere informatie

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8 Naschoolse activiteiten 6 januari 14 februari 2014 Beste leerlingen en ouders/verzorgers van de J.J. Anspachschool, Anspach Dit is de folder van het tweede blok Anspach Actief van het schooljaar 2013-2014!

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 17: 15.01.2016 Belangrijke data: 18 januari algemene informatieavond Fides: 19.30-21.15 u 5 februari carnavalsviering 15 februari studiedag, alle

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

INFOBRIEF 9, september 2018.

INFOBRIEF 9, september 2018. INFOBRIEF 9, september 2018. AGENDA eerste schoolweken Dinsdag 4 en donderdag 6 september: Ouder (- kind) gesprekken Donderdag 16 september: Info avond groepen 8 Woensdag 26 september: Start kinderpostzegelactie

Nadere informatie

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 29 mei 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 18 Van de directie Wat een prachtige feestweek hebben we achter de rug. Groot compliment voor

Nadere informatie

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Gendt, 4 april 2016 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van IKC t Holthuus Betreft: benoeming nieuwe directeur Geachte ouder(s) of verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Schildpaddenproject

Nieuwsbrief van: Schildpaddenproject Schildpaddenproject In de afgelopen weken hebben we met de hele school hard gewerkt aan ons schoolproject Schildpadden, duurzaamheid en recyclen. Dat zal u vast niet zijn ontgaan! Alle kinderen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16-12-2014

Nieuwsbrief 16-12-2014 Nieuwsbrief 16-12-2014 RECTIFICATIES Op de schoolkalender staat het volgende fout vermeld: - 11 februari: rapport mee gr. 1-7, moet zijn gr. 2-7. - 24 en 26 februari: rapportgesprekken gr. 1-7, moet zijn

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 7: 16.10.2015 Belangrijke data: 16 oktober oud papier 22 oktober fietsverlichtingscontrole 23 oktober studiedag 26-30 oktober herfstvakantie 2 november vanaf deze week start schoolfruit

Nadere informatie

Donderdag, 1 september 2016

Donderdag, 1 september 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 1 september 2016 Welkom (terug) op school De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

... 1... 2... 2... 3... 4... 4... 5... 5... 6... 7... 7 Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van de feestweek in juni 2017. Voor de aankleding van de school zijn wij op zoek naar ouders die ons kunnen

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 03 20 september 2018 Schoolreisje Vrijdag gaan we met de groepen 1 /2 naar Den Scherpenberg in Rucphen en met de groepen 3 t/m 7 naar Duinoord! Zorg dat

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 15: 18.12.2015 Belangrijke data: 18 december Kerstviering (7.30-11.00 uur) 4 januari Eerste schooldag nieuwe jaar 12 januari MR: 19.30 u 18 januari

Nadere informatie

Ouderbijdrage

Ouderbijdrage In deze Boemeratel: 1) MR-vergadering 2) Ouderbijdrage 17-18 3) Optreden groepen 1, 2 en 3 4) Project Afval 5) Cursus Mad Science (na school) 6) Kalender 7) KABoem KABoem: 1) Juffen en meester AWARD 2)

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 4: 25.09.2015 Belangrijke data: 28-29 september schoolfotograaf 5 oktober dag van de leerkracht 14-15-16 oktober schoolkamp groep 7 16 oktober oud papier 23 oktober studiedag 26-30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Opbrengst Jantje Beton Parro

Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Opbrengst Jantje Beton Parro Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Op donderdag 18 oktober zijn juf Hanneke (groep 4b) en haar man Heiko de trotse ouders geworden van een dochtertje: Jetske. Ze maken het alle drie goed! Opbrengst

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 33:03.06.2016 Belangrijke data: 14-15-16-17 juni Avondvierdaagse 15 juni Wilgendag 17 juni Studiedag 20-24 juni Schoolkamp groep 8 Medelingen van

Nadere informatie

25 november 2016 Nummer 6

25 november 2016 Nummer 6 25 november 2016 Nummer 6 Inhoud: Even voorstellen Schoolfruit Ouderraad heeft nieuw lid Mad science Speculaasactie, de uitslag Kinderkoor Heilig Hart Parochie Kerstviering nieuwe stijl Vervangingen Even

Nadere informatie

nummer 2 30 augustus 2018

nummer 2 30 augustus 2018 nummer 2 30 augustus 2018 Agenda 3 t/m 7 september 7 september 12 september 13 september 17 september 19 september ouder-kindgesprekken start schooljaar afsluiting Gouden Weken MR vergadering Molenveldnieuwtjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Alle kinderen van Hartenaas hun eigen personal device (een Ipad of Tablet dus!)

Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Alle kinderen van Hartenaas hun eigen personal device (een Ipad of Tablet dus!) 13 december 2016 Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! 1 Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Op donderdagavond 19 januari 2017 zal er een extra ouderavond plaatsvinden voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief van dinsdag 21 april 2015

Nieuwsbrief van dinsdag 21 april 2015 Nieuwsbrief van dinsdag 21 april 2015 Beste ouders, De kinderen uit groep 8 hebben de eerste dag van de Cito eindtoets gehad. Ze waren zeer geconcentreerd de hele ochtend aan het werk. Fijn dat de andere

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 35: 12.06.2015 Belangrijke data: 19 juni oud papier 25 juni scoren voor gezondheid in RKC stadion voor groep 6 t/m 8 1 juli musical groep 8 3 juli rapport 3 mee 6-10 juli schoolkamp

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 31: 20.05.2016 Belangrijke data: 14-15-16-17 juni Avondvierdaagse 15 juni Wilgendag 17 juni Studiedag 20-24 juni Schoolkamp groep 8 Medelingen van

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

Homepage: DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 4 Uitgifte:

Homepage:   DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 4 Uitgifte: Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

Volgende week dinsdag wordt de eerste weekviering gehouden voor de groepen: 1/2A, 1/2E, 3C, 5A en 7A. De weekviering begint om 14:15 uur.

Volgende week dinsdag wordt de eerste weekviering gehouden voor de groepen: 1/2A, 1/2E, 3C, 5A en 7A. De weekviering begint om 14:15 uur. Mahoniehoutstraat 13,... 5706 VS Helmond Telefoon... 0492-523847 Email...obshout@obsh.nl Website... www.obshout.nl Vrijdag 14 september 2018 Enthousiaste start schooljaar Super fijn om te zien dat we met

Nadere informatie

Algemeen STAKING OP 15 MAART 2019: WIJ DOEN MEE MET DE STAKING!

Algemeen STAKING OP 15 MAART 2019: WIJ DOEN MEE MET DE STAKING! Ziekmelden kan via: De Dommeldalapp, mail afwezigdommeldal@eenbes.nl of telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 14-03-2019 nummer 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Studiedag 17 juni staat er een studiedag gepland. Alle kinderen zijn die dag vrij en kunnen genieten van een lekker lang weekend.

Het Wilgenblaadje. Studiedag 17 juni staat er een studiedag gepland. Alle kinderen zijn die dag vrij en kunnen genieten van een lekker lang weekend. Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 34: 10.06.2016 Belangrijke data: 14-15-16-17 juni Avondvierdaagse 15 juni Wilgendag 17 juni Studiedag 20-24 juni Schoolkamp groep 8 Medelingen van

Nadere informatie

DE LINDEFLITS BELANGRIJKE DATA 1 E HEILIGE COMMUNIE STUDIEDAG

DE LINDEFLITS BELANGRIJKE DATA 1 E HEILIGE COMMUNIE STUDIEDAG Informatieblad voor leerlingen, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij bs. De Lindegaerd. DE LINDEFLITS In deze Lindeflits o.a. aandacht voor: jarigen juni, studiedag juni, 1e heilige communie,

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Weekbrief mrt t/m 24 mrt

Weekbrief mrt t/m 24 mrt Weekbrief 12 18 mrt t/m 24 mrt Nieuws vanuit het onderwijs Studiedag; Let op: Er staat een fout in de schooljaargids over een studiedag. De studiedag in april is op donderdag 18 april. Dan zijn alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: ,

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: , Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 17-05-2017 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: 074-2770067, e-mail: info@deschothorst.nl Formatie 2017-2018 Wij zijn alweer volop bezig met de plannen voor

Nadere informatie

Toermalijnnieuws. Nummer 8 26 maart 2015

Toermalijnnieuws. Nummer 8 26 maart 2015 Toermalijnnieuws Nummer 8 26 maart 2015 Algemene informatie Ouderavond KiVa Na de opening van 2 februari is KiVa alweer in volle gang. De tijd is aangebroken om ook ouders te informeren over KiVa. Daarom

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Infobrief nummer 13,

Infobrief nummer 13, De Borgwal Daltonbasisschool Het Hoog 20 6681 DE Bemmel Tel. :0481-450184 E-mail :borgwal@delinge.nl Website :www.borgwal.nl FaceBook: Daltonbasisschool De Borgwal Postadres : Postbus 39 6680 AA Bemmel

Nadere informatie

Jaargang 36 nummer maart 2019 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden,

Jaargang 36 nummer maart 2019 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden, Jaargang 36 nummer 27 20 maart 2019 Beste ouders en geïnteresseerden, een wekelijkse uitgave van Kindcentrum KLEINERF, De Mortel VOORWOORD Deze week zijn de open dagen; op woensdag- en donderdagochtend

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. nr. 13. Inhoud. Agenda

EUPENBULLETIN. nr. 13. Inhoud. Agenda EUPENBULLETIN nr. 13 Inhoud Inhoud... 1 Agenda... 1 Studiedag 26 maart... 2 Ouderenquête maart 2019... 2 Gezocht : vrijwilligers die willen helpen met het verkeersexamen van de groepen 7.... 2 Koningsspelen

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Wat mag ook al weer allemaal ingezameld worden en kunt u voor onze actie nog even apart leggen?

Wat mag ook al weer allemaal ingezameld worden en kunt u voor onze actie nog even apart leggen? Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 6 oktober 2016 Informatieavond groep 8 Op dinsdag 11 oktober is er een informatieavond voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

10 mei 2019

10 mei 2019 1435 www.clarafabriciusschool.nl 10 mei 2019 13 en 14 mei Juf Leoni werkt in plaats van juf Hilda in groep 1/ 2A 13 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 16 mei 14.30 15.00 Kijkmiddag 17 mei Laatste mogelijkheid

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element maart 19.03

nieuwsbrief Het Element maart 19.03 nieuwsbrief Het Element maart 19.03 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken In februari was het de beurt aan Jochem om onze school te vertegenwoordigen tijdens de Voorleeswedstrijd in de bibliotheek

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 37:01.07.2016 Belangrijke data: 4 juli 19.30 u MR 6 juli Jeugdcongres groep 7 (Nathalie v.d Doelen) 12 en 14 juli Ouderavond 13 juli Musical groep

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

Maandbrief SEPTEMBER 2017

Maandbrief SEPTEMBER 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Het Wilgenbloake. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenbloake. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenbloake Editie 9: 06.11.2015 20: 05.02.2016 Belangrijke data: 5 februari: Carnavalsviering 15 februari: Studiedag, alle kinderen zijn vrij van school 25 februari: Open avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9-18 mei 2018

Nieuwsbrief 9-18 mei 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 9-18 mei 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een heerlijke meivakantie, die wel een beetje leek op een zomervakantie door het prachtige weer,

Nadere informatie

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief.

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 4-2017 Onze Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Bijzondere activiteiten en vrije dagen vindt u in deze Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 25 februari 2016 Week 8 / 9. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 25 februari 2016 Week 8 / 9. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda Datum: 25 februari 2016 Week 8 / 9 Bijbelverhalen Week 10: 7 t/m 11 maart 2016 Vergeven, Matteüs 18:21-35 Jezus volgen, Matteüs

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 13 2017-2018 De vreedzame School/ Week van het geld en rekendag /Avondvierdaagse/ Enquête woordenschat/ Leerlingenraad/ Rekendag kleuters/sportdag/ Koningsspelen/ Meer Koningsspelen Het Spectrum

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 OVERZICHT Algemeen Personeel Onderbouw (1-2) Middenbouw (3-5) Sport Algemeen / Persoonlijke noot Heel wat jaren geleden hadden we op school de zogeheten creamiddagen. Middagen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 24. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 24. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 24 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 14-3-2017 Koffieochtend BIEB Beste ouders/verzorgers, In deze info: 15-3-2017 Weekinfo 25

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL. Agenda PAASFEEST EN MEER. 1 april. Van Schoolplein naar Challengeplein april Verkeersexamen groep april Koningsspelen

NIEUWSBRIEF APRIL. Agenda PAASFEEST EN MEER. 1 april. Van Schoolplein naar Challengeplein april Verkeersexamen groep april Koningsspelen NIEUWSBRIEF APRIL PAASFEEST EN MEER Agenda 1 april Van Schoolplein naar Challengeplein 4 + 11 april Verkeersexamen groep 7 12 april Koningsspelen Groep 5 deed op 20 maart mee aan de Nationale Boomfeestdag.

Nadere informatie

Nr. 25 maandag 10 april 2017 In verband met Tweede Paasdag verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 18 april

Nr. 25 maandag 10 april 2017 In verband met Tweede Paasdag verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 18 april Nr. 25 maandag 10 april 2017 In verband met Tweede Paasdag verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 18 april Belangrijke data Woensdag 12 april: 8.45-10.00 Koffieochtend locatie Vitruviusweg*

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: http://montwildzang.mijnalbums.nl

Nieuwsbrief 8. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: http://montwildzang.mijnalbums.nl 17 februari 2016 Nieuwsbrief 8 Project jij & ik Vanaf begin maart zullen we schoolbreed het project 'jij en ik' volgen. Alle groepen krijgen, behalve les van hun eigen leerkracht (en), ook gastlessen van

Nadere informatie

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers,

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers, Lezum Jaargang 2014-2015 23 april 2015 Beste ouders en verzorgers, Terwijl groep 8 midden in de Cito eindtoets zit, worden in groep 3 de kuikentjes geboren. De lente is begonnen! Veel leesplezier met de

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 23: 27.02.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 23: 27.02.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 23: 27.02.2015 Belangrijke data: 3 maart schoolmaatschappelijk werk aanwezig op school 10 maart MR-vergadering 13 maart rapporten mee (met uitzondering van groep 8) 17 maart schoolverpleegkundige

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 3 20-09-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 5 feb t/m 10 febr 2018

NIEUWSBRIEF 5 feb t/m 10 febr 2018 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april 2018 Meivakantie: 30 april t/m 11 mei 2018 2 Pinksterdag:

Nadere informatie

04 t/m 08 maart Carnavalsvakantie 20 maart Info-avond groepen 7 Entreetoets uur 21 maart Nieuwsbrief 14

04 t/m 08 maart Carnavalsvakantie 20 maart Info-avond groepen 7 Entreetoets uur 21 maart Nieuwsbrief 14 Nieuwsbrief 13 28 februari 2019 Belangrijke data: 04 t/m 08 maart Carnavalsvakantie 20 maart Info-avond groepen 7 Entreetoets 19.30-20.30 uur 21 maart Nieuwsbrief 14 Algemene informatie Social media en

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019 t Talent Maart 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Via deze weg wil ik (Maikel) u informeren dat ik volgend schooljaar een nieuwe baan heb.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen Nieuwsbrief Nr. 13 Belangrijke data 30 maart Goede vrijdag ( alle kinderen vrij!) 2 april 2 e paasdag 5 april Groep 7: Theoretisch verkeersexamen 9 12 april Buurtsportcoaches op ons plein 12 april Schoolreis

Nadere informatie

23 maart 2018

23 maart 2018 1388 www.clarafabriciusschool.nl 23 maart 2018 26 maart Laatste les schooltennis op de tennisbaan van TVHA 28 maart De grote rekendag 29 maart Paasviering / Podiumochtend groep 6 30 maart Goede vrijdag

Nadere informatie

Agenda voor april 2019

Agenda voor april 2019 Agenda voor april 2019 Jaargang 17 nummer 07 Almere, 28 maart 2019 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender 1 t/m 5 april Buitenlesweek Woensdag

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 2 25 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Het TSO-rooster t/m de kerstvakantie - Nieuws van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen Nieuwsbrief 12 14 februari 2019 Belangrijke data: 18 t/m 22 februari Oudergesprekken groepen 8 Ll. 20 februari Studiedag (kinderen vrij) 25 februari Schema oudergesprekken in hal (gr. 3 t/m 7) 28 februari

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

Agenda 26 november Alle kinderen nemen hun schoen mee 27 november Schoen zetten op de Antonius 26 t/m 29 november Voortgangsgesprekken

Agenda 26 november Alle kinderen nemen hun schoen mee 27 november Schoen zetten op de Antonius 26 t/m 29 november Voortgangsgesprekken Donderdag 22 november 2018 Agenda 26 november Alle kinderen nemen hun schoen mee 27 november Schoen zetten op de Antonius 26 t/m 29 november Voortgangsgesprekken Versieravond Sinterklaas Afgelopen maandagavond

Nadere informatie