Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Nr. 13 Belangrijke data 30 maart Goede vrijdag ( alle kinderen vrij!) 2 april 2 e paasdag 5 april Groep 7: Theoretisch verkeersexamen 9 12 april Buurtsportcoaches op ons plein 12 april Schoolreis groep 4 t/m 7 20 april Koningsspelen Pasen Vanochtend hebben we met alle kinderen van de school een gezellig Paasontbijt gehad. Wij willen de Ouder Vereniging ontzettend bedanken voor alle voorbereidingen en hulp. Het zag er fantastisch uit! Maar waarom vieren we eigenlijk Pasen? In alle groepen wordt hier aandacht aan besteed vanuit de methode Trefwoord Traditioneel in deze week voor Pasen volgen we de weg van Jezus naar het graf en zijn opstanding. In deze verhalen kunnen we op zoek naar donkere en lichte momenten. De vrienden van Jezus zijn niet in staat hem langer te volgen. Maar Maria gaat naar zijn graf en laat zien wat ware vriendschap is. Pasen eindigt in het licht. Een hoopvol verhaal. In het kader van delen, een lichtpuntje brengen en geven aan een ander, hebben de kinderen met zorg een ontbijt voor elkaar gemaakt. We vieren en herdenken een traditie die wereldwijd veel betekenis heeft voor mensen; Jezus geeft zijn leven voor ons. Ook in de oorlogstijd en andere wereldse zaken zijn er mensen die bereid zijn zich in te zetten voor een ander en dit herdenken we met elkaar.

2 Schoolreis Via Schoudercom en een brief, die met alle kinderen is meegegeven, is onderstaande informatie over de schoolreis aan u verspreid. Voor ouders en/of verzorgers die onverhoopt toch nog niet op de hoogte zijn van onderstaande informatie, bij dezen. Beste ouder(s) en of verzorger(s), De oudervereniging verzorgt voor alle kinderen dit jaar natuurlijk weer een schoolreisje. Dit is alleen mogelijk met uw bijdrage. Deze is vastgesteld op 25,00 per kind. U kunt dit bedrag over maken op rekeningnummer: NL89 INGB t.n.v. Oudervereniging Schapendel. Graag onder vermelding van naam en groep van uw kind(eren). Tot 1 april kunt u de bijdrage voldoen zodat de OV de geplande schoolreisjes kan betalen. Met vriendelijke groet, Ouder Vereniging de Schapendel. Buurtsportcoaches In de week van 9 tot 12 april komen de Schapendel. weer naar de

3 Veel inwoners in de gemeente Noordwijk zijn al op de hoogte van het feit dat er buurtsportcoaches zijn binnen onze gemeente. Maar wat zijn buurtsportcoaches eigenlijk en wat doen ze? De Buurtsportcoach is een functie die in het leven is geroepen aan de hand van een subsidieregeling vanuit het rijk. Het doel van de op de scholen is om de kinderen van de gemeente Noordwijk aan het sporten / bewegen te krijgen. Buurtsportcoaches hebben een specifieke opdracht: het organiseren van sport- en beweegaanbod in de buurt het maken van een verbinding tussen sport- en beweegaanbieders en andere sectoren zoals zorg, welzijn, jeugdzorg, kinderopvang en onderwijs De buurtsportcoaches in Noordwijk hebben als opdracht meegekregen om het percentage van degene die de Nationale Beweegnorm halen, 1 uur intensief bewegen per dag tot en met 18 jaar en een half uur intensief bewegen voor 18+, te verhogen. Op dit moment haalt ongeveer 4 op de 10 inwoners deze norm. Er zijn 3 doelgroepen geformuleerd, de primaire doelgroep is jeugd van 6-12 jaar (basisschool kinderen), de andere 2 doelgroepen zijn senioren (55+) en inwoners die het op verschillende vlakken (tijdelijk) moeilijk hebben. Deze doelgroep hopen we via ons sport- en beweegaanbod weer met zelfvertrouwen het leven tegemoet te laten zien. Om de doelstellingen te bereiken organiseren de buurtsportcoaches diverse sport-, en spelactiviteiten met verschillende partijen zoals (sport)verenigingen, BSO's en scholen. Bij ons op school doen zij dat van maandag 9 april t/m donderdag 12 april direct na schooltijd op het grote schoolplein Jumpin Noordwijk Bij Jumpin Noordwijk starten ze met een sportieve actie genaamd: School van de week Dit houdt in dat er elke week een School van de week is uit de gemeente Noordwijk of Noordwijkerhout. In de week 15 ( 9 t/m 15 april) is de Schapendel de School van de week. Leerlingen van de School van de week kunnen op vertoon van het weekkaartje voor slechts 5,00 komen jumpen in plaats van 7,50. Deze weekkaartjes worden door de leerkrachten van uw kind uitgedeeld. Jumpin Noordwijk is een groot indoor trampolinepark van 600m². Er staan meerdere soorten en maten trampolines inclusief een tumbling lane, foam pit, basket en een dodge court. Kortom, voor ieder wat wils. Daarnaast is er ook altijd een instructeur aanwezig op de baan om de veiligheid van de kinderen te waarborgen!

4 Met deze actie hoopt Jumpin Noordwijk kinderen te motiveren om actief en sportief bezig te zijn, terwijl ze er een hoop plezier aan beleven! Om teleurstelling te voorkomen, is het verstandig om vooraf te reserveren. 4 tegen 4 toernooi Op woensdag 25 april vindt het jaarlijkse 4-tegen-4 voetbaltoernooi weer plaats. Via Schoudercom heeft u alle informatie & inschrijfformulier toegestuurd gekregen. Een volledig ingevuld inschrijfformulier kan ingeleverd worden in de 4x4-brievenbus die van woensdag 28 maart tot maandagochtend 9 april uur op school zal staan. De brievenbus staat naast het kantoortje van juf Evelijn. De organisatie van het 4-tegen-4 toernooi vraagt ook dit jaar weer extra aandacht voor plezier en respect, onder andere bij het maken van de teams. Ervaring leert dat dit teams maken erg leeft onder de kinderen. Wilt u uw kind daarom begeleiden, zodat alle kinderen die mee willen doen in een team komen? Let op: kinderen die in Noordwijk op school zitten, kunnen alleen bij hun eigen school ingeschreven worden. Veel voorpret alvast! Sportieve groeten.

5 Koningsspelen Dinsdag 13 maart hebben de ouders/verzorgers van de kinderen van de groep 1 t/m 4 een bericht ontvangen via Schoudercom. Vrijdag 20 april a.s. vieren we de Koningsspelen op school. Voor de groepen 1 t/m 4 worden spelletjes georganiseerd. Hierbij kunnen wij uw hulp goed gebruiken! Heeft u zin/tijd om er voor de kinderen een leuke, gezellige ochtend van te maken, schrijf u dan nu in via het bericht dat u op dinsdag 13 maart heeft ontvangen! Het zal vanaf ongeveer uur zijn tot uur. De precieze tijd volgt nog. 15 ouders hebben al aangegeven te komen helpen, dat is fijn. We hebben nog 10 ouders nodig om deze dag door te kunnen laten gaan! Komt u ook? Graag even aan de leerkracht van uw kind doorgeven of reageren via Schoudercom. Motorische Remedial Teaching Mijn naam is Nelie van der Slot en ik ben al meer dan 25 jaar werkzaam als gymdocent in Noordwijk. In mijn gymlessen zag/zie ik regelmatig kinderen waarbij de motoriek zich iets rustiger ontwikkeld. Dit is helemaal niet erg, maar soms kan de motoriek de verdere ontwikkelingen van een kind wat in de weg staan. Daarom ben ik mij verder gaan specialiseren en heb de opleiding voor motorisch remedial teacher gevolgd. De opgedane kennis van deze opleiding integreer ik al jaren in mijn gymlessen. Daarnaast begeleid ik kinderen op school via een speciaal traject om de motoriek extra te oefenen. Vanuit deze ervaring ben ik door de gemeente Noordwijk benaderd om dit jaar voor alle kinderen uit de groepen 3 en 4 van de basisscholen in Noordwijk op het gebied van deze speciale motorische trainingen iets te betekenen. Hiermee geef ik de kinderen als het ware een steuntje in de rug. Ik ben ervan overtuigd dat de extra aandacht voor de motoriek ten goede komt aan het totale leerproces van het kind. Een mooie bijkomstigheid is dat de kinderen de testjes en de oefeningen die zij daarna doen als erg leuk ervaren. Kinderen willen graag meedoen en dagen zichzelf uit om de bewegingen steeds beter te doen. De oefeningen die zij met zoveel plezier doen werken meteen ondersteunend aan hun ontwikkeling, ze krijgen meer zelfvertrouwen, spelen met meer plezier op het speelplein en vaak durven ze dan ook lid te worden van een sportvereniging.

6 Hoe werkt het: De gymdocent van de Schapendel (Sabine Mussert) en/of de groepsleerkracht heeft kinderen geselecteerd die in aanmerking kunnen komen voor een mrt traject. Komt u kind in aanmerking? Dan ontvangt u een brief van de leerkracht, waarin u toestemming geeft om aan dit traject deel te nemen. Na contact met de ouders en een korte kennismaking neem ik het kind apart of in een tweetal mee naar de speelzaal op hun eigen vertrouwde school. We oefenen daar eenvoudige oefeningen die betrekking hebben op kracht, coördinatie, balans en springen. Wij zijn als school erg blij met deze ondersteuning die ons vanuit de gemeente wordt aangeboden. Mocht uw kind in aanmerking komen voor dit traject, dan kunt u binnenkort een mail van de leerkracht verwachten. Namens het team van basisschool de Schapendel. Alvast een fijn weekend & gezellige paasdagen!

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 11 april Studiedag: kinderen vrij Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 12 April Groepen 3-4-5 naar Rotterdams Philharmonisch orkest 16 april Verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 30 maart Goede Vrijdag: vrij! 2 april 2 e Paasdag: vrij! 5 april schoolfotograaf Knappe Koppies 6 april Rapporten inleveren 10 april Voorstelling

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is er een tweetal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. Wij stellen dit duo hierbij aan u voor:

Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is er een tweetal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. Wij stellen dit duo hierbij aan u voor: Maandinfo Maand: september 2015 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Teamstudiedag Stagiaires Nieuwe leerlingen Doe Mee boekje Gymlessen Jeugd en Techniek (JET) Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Inhoud Open dag 23 maart Paaseieren zoeken Info avond MR Schoolvoetbal Verkeersexamen Agenda Bijlagen: o Brief over het verkeersexamen groep 7 en 8 o Flyer Sportinstuif Sjollema

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Afgelopen woensdag vonden de opendag en de officiële opening van de Sprankel plaats. De scholen waren blij verrast met prachtige kado's. Wij hebben bijvoorbeeld van LTV Haaren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 14. IEP toets groep 8

Nieuwsbrief Nr. 14. IEP toets groep 8 Nieuwsbrief Nr. 14 Belangrijke data 27 april- Koningsdag 28 t/m 13 mei - Mei Vakantie 14 mei- Luizencontrole 15 mei Schoolreis onderbouw 22 mei Studiedag Alle kinderen vrij!! 28 t/m 31 mei Avond 4-daagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 16 november t/m vrijdag 23 november 2018 39 e jaargang nr. 11 Studiedag 21 november 2018: Woensdag 21 november gaan de teams van de drie scholen aan de slag om het toekomstig onderwijsconcept

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt Nieuwsbrief Nr. 5 Belangrijke data Maandag 4 feb. Uitreiking School op Seef label Woensdag 13 feb. Studiedag: alle kinderen vrij! Donderdag 14 feb. Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag 22 feb. Rapporten mee

Nadere informatie

Formatie. Schoolvakanties schooljaar

Formatie. Schoolvakanties schooljaar Nieuwsbrief Nr. 10 Belangrijke data Maandag 10 juni 2e Pinksterdag Dinsdag 11 juni Studiedag. Alle kinderen vrij! 12 juni t/m 14 juni Groep 8 Kamp! 12, 21 & 26 juni Groep 1 /2 Verkeersles 21 juni Pannenkoekenfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9-18 mei 2018

Nieuwsbrief 9-18 mei 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 9-18 mei 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een heerlijke meivakantie, die wel een beetje leek op een zomervakantie door het prachtige weer,

Nadere informatie

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor.

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor. Wiek-2-Date nieuwsbrief 9 De nieuwsbrief verschijnt gemiddeld eens per 3 weken. Op onze site wordt u doorlopend op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en van de activiteiten in de groepen. Agenda

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Maandinfo mei 2019 Avondvierdaagse t/m vrijdag 24 mei Spelletjes/speelgoedochtend voor de kleuters

Maandinfo mei 2019 Avondvierdaagse t/m vrijdag 24 mei Spelletjes/speelgoedochtend voor de kleuters Locatie Eikenlaan Locatie Heenweg Tevens postadres: Eikenlaan 50, 2691 EE s-gravenzande 0174 412587 0174 413364 info@kameleon.pcpow.nl heenweg@kameleon.pcpow.nl Maandinfo mei 2019 Di. 21 mei Vr. 24 mei

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE POORTE

NIEUWSBRIEF DE POORTE NIEUWSBRIEF DE POORTE 22-03-2019 PAASVIERING / VASTENACTIE Als paasactie willen we dit jaar geld inzamelen voor een project in Gambia. Juf Ingrid is hierbij nauw betrokken en heeft vanmiddag uitleg gegeven

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2017

Nieuwsbrief april 2017 ALFRINK JOURNAAL Kard. Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl / e-mail: directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief april 2017 April 2017 Mei 2017 4 Techniekmorgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002 INFO nr: 14 22 maart-2016 www.comperio.nl Dalton obs Meester van Hasselt info@daltonvanhasselt.nl 0516-421002 VERJAARDAGEN: 23 maart Duncan Schreuder (gr. 8) 1 april Jonna Kramer (gr. 4) Allemaal van harte

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b Maandinfo Maand: september 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Juf Sandra Twaalfhoven Nieuwe leerlingen Zorgleerlingen Gezonde School Teamstudiedag Infoavonden Basketbal-clinic

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Basisschool Veldzijde in een nieuw jasje! Begin dit jaar heeft u kennis gemaakt met het fantasische nieuwe logo van onze basisschool. Een logo waarmee wij laten zien dat wij, met

Nadere informatie

24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma

24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma 24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma Beste lezers, De afgelopen weken is er weer hard gewerkt en veel geleerd door de kinderen. In de klassen, maar ook daarbuiten zijn verschillende activiteiten

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 8 februari t/m vrijdag 15 februari 2019 39 e jaargang nr. 21 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein j u l i 2 0 1 8 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 1 0 Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Personeel/groepsverdeling 2 Summerevents 3 Ouderbetrokkenheid 4 Overblijven/Met

Nadere informatie

Regel van de maand: Respect is een heel moeilijk woord, het vertelt iets over hoe het hoort.

Regel van de maand: Respect is een heel moeilijk woord, het vertelt iets over hoe het hoort. Kalender Kalender 30 september Studiedag Alle kinderen 5 oktober Start kinderboekenweek 13 oktober Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 18 oktober Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 24 t/m 28 oktober Herfstvakantie Alle

Nadere informatie

INFO. Jaargang 24, Nummer 1, Maandag 04 september Eerste schooldag. Woensdag 06 september Donderdag 07 september Directie aanwezig

INFO. Jaargang 24, Nummer 1, Maandag 04 september Eerste schooldag. Woensdag 06 september Donderdag 07 september Directie aanwezig INFO Jaargang 24, Nummer 1, 5-9-2017 Maandag 04 september Eerste schooldag Dinsdag 05 september Woensdag 06 september Donderdag 07 september Directie aanwezig Vrijdag 08 september Maandag 11 september

Nadere informatie

Kinderen van de Heerdstee

Kinderen van de Heerdstee 25 september 2014 Kinderen van de Heerdstee Het schooljaar is al weer 6 weken oud, zo snel gaat de tijd. Zoals altijd wordt er op onze school veel aandacht besteed aan kinderkunst en het is dan ook elke

Nadere informatie

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s),

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s), MAANDMEMO mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op de valreep, voor de meivakantie, nog een maandmemo. We hebben de meivakantie vandaag kunnen inluiden met een droge en sportieve dag. Met zeer veel enthousiasme

Nadere informatie

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen.

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 16 Volgt Agenda 02-05 t/m 15 05 meivakantie 16-05 Tweede Pinksterdag, alle leerlingen vrij 24-05 Schoolreis groep 1 t/m 8 27-05 Studiemiddag, alle leerlingen vrij 30-05 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. OBS De Driekleur. Daltonlocatie 29 augustus Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 1. OBS De Driekleur. Daltonlocatie 29 augustus Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 1 OBS De Driekleur Daltonlocatie 29 augustus 2017 Agenda Daltonlocatie Di 29 aug Weerbaarheidstraining groep 8 Do 31 Aug Eerste zwemles groep 6 Di 5 Sept Weerbaarheidstraining groep 5 Wo 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN NASCHOOLSE ACTIVITEITEN In het schooljaar 2018-2019 biedt OBS De Fonkel weer naschoolse activiteiten aan. De naschoolse activiteiten worden aangeboden in verlenging van het aanbod binnenschools, met name

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 9 juni 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Dinsdag 27 juni landelijke prikactie in het onderwijs, School start deze

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

RAPPORTAGE 2014 GEMEENTE STEIN

RAPPORTAGE 2014 GEMEENTE STEIN RAPPORTAGE 2014 GEMEENTE STEIN VOORWOORD Beste lezer, Voor u ligt de jaarrapportage 2014 van de sport -, beweeg- en cultuuractiviteiten die door de buurtsportcoaches van Ecsplore in Stein zijn georganiseerd

Nadere informatie

MAART/APRIL 2017 NUMMER 6 JAARGANG 23

MAART/APRIL 2017 NUMMER 6 JAARGANG 23 MAART/APRIL 2017 NUMMER 6 JAARGANG 23 Voorwoord Het is bijna niet te bevatten maar we gaan alweer richting einde schooljaar. Voordat het zover is staat er nog heel wat op ons programma. Zowel voor de leerlingen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 16 06-05-2014 In dit nummer: Nog een kwart.. Maandopening Personele

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

We wensen u allen een goed en gelukkig

We wensen u allen een goed en gelukkig VOORAF We wensen u allen een goed en gelukkig Of het jaar Goed en gelukkig gaat worden, heeft te maken met de succeservaringen die we opdoen. Dat geldt zowel voor kinderen als volwassenen. Eén van de uitgangspunten

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Nummer 14, 14 maart 2019 AGENDA HOERA!

Nummer 14, 14 maart 2019 AGENDA HOERA! 93 Nummer 14, 14 maart 2019 AGENDA 18 mrt Open week 19 mrt Keijzersrondje 22 mrt Opschoonuurtje Groepsmail Alle leerlingen 12u uit 26 mrt Afscheid Anneli in groep 5/6 29 mrt Keijzerwijzer HOERA! 18 mrt

Nadere informatie

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij INFO bulletin Woensdag 06 april 2016 Kalender 4 april 5 Freerunning clinic groep 7 en 8 11 12 Maandviering groep 1/2 C en groep 4 18 19 25 Vakantie t/m 8 mei 14.30 uur Ouderraad jaarvergadering 6 7 Verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Open ochtend op 5 april

Open ochtend op 5 april Nieuwsbrief 17 maart 2017 dinsdag 21 en woensdag 22 maart donderdag 23 maart vrijdag 31 maart 10-minutenavonden groep 3 t/m 7 Lied-toneelvoorstelling Troef groep 1 t/m 6 op school Volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief. Nieuwe leerlingen Jaargang 25 Nr. 16 18 mei 2017 Nieuwsbrief Belangrijke data: 23 mei 17 - Schoolreis groep 1 t/m 6 25 en 26 mei 17 - Leerlingen vrij hemelvaart 31 mei 17 - Schoolvoetbaltoernooi 5 en 6 juni 17-2 e pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 13 jaargang 6 ALGEMEEN. Een dank aan alle ouders die hebben mee geholpen om het wandelfestijn A4D weer tot een succes te maken.

Nieuwsbrief Nummer 13 jaargang 6 ALGEMEEN. Een dank aan alle ouders die hebben mee geholpen om het wandelfestijn A4D weer tot een succes te maken. Nieuwsbrief Nummer 13 jaargang 6 ALGEMEEN Een dank aan alle ouders die hebben mee geholpen om het wandelfestijn A4D weer tot een succes te maken. Vakantierooster schooljaar 2014 2015 Herfstvakantie groep

Nadere informatie

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Nummer 8 29 maart 2019 Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Vandaag is een bijzondere dag omdat het de laatste werkdag van meester Xander is. Veel ouders en kinderen hebben vandaag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

nummer april 2017

nummer april 2017 nummer 15 13 april 2017 Agenda 17 april 18 t/m 20 april 21 april 24 april t/m 5 mei 8 en 9 mei 11 mei 15 mei 17 mei 23 mei 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij eindtoets Cito groep 8, entreetoets groep

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt. Schooljaar 2016-2017 10 t/m 14 april Agenda: Ma - Di - Groep 7 fietsexamen Wo - Schoolvoetbaltoernooi Beste ouders/verzorgers Pasen Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21

Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21 Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21 Agenda Agenda 2019 Maand Februari 2019 2019 Maand Maart 2019 08-02 1 e Rapport mee. 04 t/m 21 Ouder gesprekken n.a.v. Cito 18-21 febr Ouder gesprekken n.a.v. Cito

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 9 Nummer 8 1 april 2016 Volgende op 15 april 2016 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Ik ben altijd vrolijk als ik op school kom, want het is zo ontzettend

Nadere informatie

Donderdagbrief 2 april 2015

Donderdagbrief 2 april 2015 Donderdagbrief 2 april 2015 Paasontbijt Het fijn om iedereen vanmorgen te zien binnenkomen, ouders en kinderen met mooie versierde dozen met een heerlijk Paasontbijtje voor een ander kind. De Paasvriering

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie