Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!"

Transcriptie

1 Maandkalender september Studiemiddag: alle leerlingen om 12 uur uit! Inloopavond van uur tot uur; 19 Groepen 7 en 8: informatieavond Voortgezet onderwijs: 1945 uur; Reshare: oude kleding verzamelen u SKPO Novum bestaat 20 jaar! Optreden van Hippe Gasten in De Kersouwe. 11 Groep 1-2A: excursie museum Jan Heesters Huis; Groep 8: Kinderpostzegelverkoop t/m 4 oktober; Groep 1-2B: excursie museum Jan Heesters Huis; Vooruitblik: 2 oktober: Groep 3 Tonnie & Kee; 4 en 8 oktober: welbevindingsgesprekken; 5 oktober: gr. 1-2A: excursie Maashorst Eekhoorntjes ; 11 oktober: gr. 1-2B: excursie Maashorst Eekhoorntjes ;

2 Beste ouders, De zomervakantie is weer voorbij. We zijn weer op volle kracht en met positieve energie gestart. Een nieuw schooljaar begint altijd met wat spanning. Spanning bij de leerlingen: we zien elkaar weer in een groep en hoe zal dat gaan? We ontmoeten een nieuwe leerkracht: hoe verloopt dit?, Er wordt weer veel verwacht in een volgende groep. Allemaal zaken waar wij, de leerlingen en veel ouders toch over nadenken. We hopen dat we een positief jaar mogen beleven. Een jaar waarin wij, ouders en leerkrachten, wederom trots mogen zijn op onze kinderen / leerlingen. De slogan voor dit jaar is: Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien. Met elkaar gaan we hier aan werken. Ik hoop dat we een prachtig jaar mogen beleven. personeel Team Het Mozaïek is voltallig van start gegaan en daar zijn wij blij mee. In het land zien we een enorm tekort aan leerkrachten. We houden ons hart vast als straks een griepgolf de kop durft op te steken. We denken natuurlijk na hoe we zaken kunnen oplossen, maar als er geen handen zijn, dan houdt het echt op. Misschien zijn er ouders onder ons, die ook leerkracht zijn en die best eens een dag willen invallen. Dan horen wij dat graag. We zullen elkaar echt nodig hebben. regels en afspraken Het is fijn om ook onze afspraken weer even helder te krijgen. Graag aandacht voor de verkeersveiligheid; niet parkeren op de Kiss- en ride zone. Denk ook aan onze fietsers Graag zien we veel kinderen op de fiets naar school komen, maar dan wel op een veilig manier. Leerlingen die door de grote poort komen, stallen hun fiets in of in de nabijheid van de overdekte fietsenstalling en leerlingen die door de kleine poort komen, stallen hun fiets bij de tafeltennistafel. De Gezonde school: graag aandacht voor fruit, water en een gezonde lunch. Kinderen begeleiden naar en in school: vaak is de behoefte van ouders om kinderen naar het klaslokaal te begeleiden groter dan van de leerlingen zelf. Zorg dat je op tijd op school bent en laat leerlingen, als dat kan, zelfstandig naar hun eigen groep gaan. De gangen zijn niet berekend op heel veel volwassenen. Communicatie: als er vragen of opmerkingen zijn en je wilt deze bespreekbaar maken, dan graag bij diegene die hier verantwoordelijk voor is. Samen zijn we sterk, samen komen we ver. Over problemen mag gesproken worden, graag, maar wel met de betreffende persoon.

3 Inloopavond dinsdag 4 september van uur Vorig jaar hebben we vele positieve reacties ontvangen over het inloopmoment. Vandaar dat we dit schooljaar dezelfde insteek kiezen. We willen iedereen (kind, broertjes en zusjes, ouders, opa s/oma s die geïnteresseerd zijn) uitnodigen voor de inloopavond. Vanaf uur staan de deuren van onze school open. De leerlingen leiden de ouders dan zelf rond en laten hen de school zien. In iedere groep is een leerkracht om jullie te ontvangen. De leerlingen vertellen zelf wat ze in de groep doen. Het doel van een inloopmoment is kennismaken met de school, met de groep en de leerkracht. Specifieke vragen of mededelingen over uw kind moeten op een andere manier met elkaar besproken worden. Begin oktober zijn de welbevindingsgesprekken en dan is er volop ruimte om met elkaar te spreken over het welbevinden van uw kind. Is er behoefte om al een gesprek met de leerkrachten te hebben dan graag eerder initiatief nemen svp. Om uur sluiten we de deuren weer zodat de kinderen op tijd thuis zijn. Informatieavond groep 8 en 7 Voor groep 8 hebben we besloten om een informatieavond over Voortgezet Onderwijs te houden. We doen dit aansluitend aan de inloopavond op 4 september om uur in de aula van onze school. Ouders van groep 7 leerlingen zijn dan ook van harte welkom, omdat leerlingen van groep 7 op het einde van dit schooljaar te maken krijgen met een voorlopig advies en sommigen het fijn vinden om alvast een bezoekje te brengen aan de scholen voor Voortgezet Onderwijs tijdens de Open Dagen. Bibliotheek Ieder jaar krijgen wij van de Openbare Bibliotheek per thema een aantal boeken aangereikt. Dat aantal kan per thema variëren, maar ligt gemiddeld rond 20 tot 25 boeken. Nu krijgen we sinds dit schooljaar telkens een rekening als de medewerkers van de bibliotheek de boeken, die passen bij het thema, moeten uitzoeken. Aangezien dit behoorlijk in de kosten loopt, is onze vraag aan u als ouders: "Zijn er ouders, die voor onze school de boeken uit willen zoeken ". Per thema gaat het telkens om zo n 20 tot 25 boeken. Het is fijn als er enkele ouders zijn die dit klusje mee willen oppakken. Graag hiervoor aanmelden bij chrissy@mozaiekheeswijk.nl. Informatiebeveiliging en privacy Omdat het nu echt gaat spelen hebben we beloten om dit bericht nogmaals te plaatsen.

4 In de nieuwsbrief van SKPO Novum heeft de directeur bestuurder aangegeven hoe we om willen gaan met foto en videomateriaal. Wij, maar meerdere scholen gaan de regels aanscherpen, omdat er een groot grijs gebied is en het is voor ons niet te volgen, te controleren en daarmee kunnen we de verantwoording niet nemen. Op school: tijdens activiteiten worden er geen foto s en/of video s door ouders gemaakt. Deze worden gemaakt of door personeel of door iemand die aangewezen is en vooraf instructie heeft gekregen. Bij verjaardagsfeestjes maakt de leerkrachten enkele foto s eventueel met de camera van ouders. Foto s van activiteiten worden geplaatst op Social Schools. Een plek waar publiek de foto s en filmpjes niet kan zien, want alles zit achter een veilige inlog. Wij hopen hiermee de privacy van een ieder te respecteren. Social Schools Inmiddels heeft 96 procent van de ouders een account aangemaakt op Social School. Ouders die nog geen account hebben, verzoeken wij hierbij dringend om dat zo snel mogelijk te doen, want we gaan vanaf 1 september officieel van start met Social Schools. Leerkrachten oefenen deze dagen al met het versturen van testberichtjes naar de ouders. Ook de planning van de welbevindingsgesprekken op 4 en 8 oktober gaat verlopen via Social Schools. Deze maandkalender is de eerste die via Social Schools naar alle ouders wordt verstuurd. In het begin zullen er zich nog ongetwijfeld kinderziektes voordoen, maar ook die lossen we ongetwijfeld op. Cursus blindtypen voor groep 7 en 8 op het Mozaïek. Half/eind september start op het Mozaïek op woensdag- of donderdagmiddag na schooltijd weer de cursus blindtypen voor kinderen uit groep 7 en 8. Iedereen kan in een korte tijd leren typen volgens het 10 vingerblindsysteem. De beste leeftijd om te leren typen is groep 7 of 8. Wil je ook lekker snel en zonder fouten met tien vingers leren typen? Dat kan. Je krijgt les samen met andere kinderen van je eigen school of bij jou uit de buurt. Je maakt gebruik van een computerprogramma waarbij je direct je resultaten kunt zien. Typeles is leuk en nog veel leuker met andere kinderen samen! Op bijna alle scholen in het voortgezet onderwijs wordt door de leerlingen zowel in als buiten de les veel gebruikt gemaakt van de laptop o.a. om het huiswerk te maken. Een goede typevaardigheid bespaart dan heel veel tijd. Er wordt verder tijdens de lessen ook aandacht gegeven aan een goede zithouding om vooral rug- en nekklachten te voorkomen. Met kinderen, die een vorm van dyslectie hebben, wordt tijdens de cursus en bij het examen rekening gehouden. Op onze site kunt u meer lezen over wie wij zijn en op welke basisscholen wij de cursus blindtypen verzorgen.

5 De kosten van de cursus (inclusief huur cursusboek) zijn 165, -. Voor het examen worden geen extra kosten in rekening gebracht. Uitgebreide informatie of aanmelden van uw kind kan via de site: Indien de aanmelding goed verstuurd is ontvangt u automatisch een bericht dat wij de aanmelding ontvangen hebben. Neem anders contact op. Hebt u vragen bel of mail me. Harry van der Steen, telefoon of mail: info@n-c-o.nl. Muzelinck Afgelopen week is de flyer van de Muzelinck binnengevallen. Een mooi aanbod op diverse creatieve vakken. Er zijn nu ook mogelijkheden om proeflessen te draaien. Zie voor informatie op de website: en in de bijlage voeg ik een flyer toe. Mad Science Binnenkort komt Mad Science een wetenschap & techniek cursus verzorgen op Het Mozaiek, waar de kinderen van groep 3 t/m 8 zich voor kunnen inschrijven. Afgelopen 23 augustus is Mad Science gestart met twee spectaculaire science shows. De kinderen gaan tijdens de cursus aan de slag met talloze experimenten, activiteiten en demonstraties. De lessen liggen dicht bij de belevingswereld van de kinderen en stimuleren een onderzoekende leerhouding. Wie gaat er mee op avontuur in de wondere wereld van de Extreme Elementen? Maak kennis met de wetten van Newton, en Bernoulli. Duik in de wereld van een geoloog en leer alles over onze aardkorst. Experimenteer met lucht maar pas op voor het Vikingschip. En ga aan de slag met "coole" proefjes over warmte. Dit zijn zomaar een paar onderwerpen die tijdens de lessen voorbijkomen. Krijg je er al zin in? Kinderen krijgen op deze manier een positieve kijk op wetenschap & techniek en beseffen beter hoe het de wereld om hen heen beïnvloedt. Observeren, analyseren en conclusies trekken zijn immers belangrijke vaardigheden, voor nu en later. Na iedere les krijgen de kinderen materialen en informatie mee naar huis om thuis verder te leren en experimenteren. De activiteiten vinden plaats in een lokaal op school. Data van de cursus: Maandag Maandag Maandag Maandag Maandag Maandag

6 Starttijd: 14:30 (lessen duren 60 minuten) Inschrijven kan via inschrijven.mad-science.nl Inschrijftermijn loopt tot en met: Deelname bedraagt 72,50 per kind, inclusief goodies, leskaarten en Mad Science polsbandje. Planning Alle data die voor een iedereen van belang zijn, zetten we nog maar eens op een rijtje. U kunt ze ook vinden in onze schoolgids. (zie de website van onze school) Studiedagen voor de leerkrachten, leerlingen zijn vrij van school: 17 september middag; 8 november middag; 11 december middag; 20 februari middag; 4 april middag; 29 mei ochtend; 25 juni middag; Vakanties en vrije dagen Herfstvakantie Kerstvakantie Carnavalsvakantie (1 maart zijn we om uur uit) Meivakantie Hemelvaart 2e Pinksterdag Zomervakantie 15 t/m 19 oktober 24 december t/m 4 januari 4 t/m 8 maart 22 april t/m 3 mei 30 en 31 mei 10 juni 8 juli t/m 16 augustus

7 Sjors Sportief

8 Tenslotte We gaan weer voor een mooi en positief jaar. Een jaar waarin iedereen de kans krijgt om Grenzeloos te groeien. Team Het Mozaïek

Maandbulletin september 2017

Maandbulletin september 2017 Maandbulletin september 2017 SCHOOLJAAR 2017-2018 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na wat ochtendgymnastiek zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig van start

Nadere informatie

nummer 2 30 augustus 2018

nummer 2 30 augustus 2018 nummer 2 30 augustus 2018 Agenda 3 t/m 7 september 7 september 12 september 13 september 17 september 19 september ouder-kindgesprekken start schooljaar afsluiting Gouden Weken MR vergadering Molenveldnieuwtjes

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

Ouderbijdrage

Ouderbijdrage In deze Boemeratel: 1) MR-vergadering 2) Ouderbijdrage 17-18 3) Optreden groepen 1, 2 en 3 4) Project Afval 5) Cursus Mad Science (na school) 6) Kalender 7) KABoem KABoem: 1) Juffen en meester AWARD 2)

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

augustus - nummer 1

augustus - nummer 1 2018 2019 24 augustus - nummer 1 Agenda Maandag 27 aug. Mad Science geeft een show onder schooltijd Donderdag 30 aug. Kennismakingsgesprekken en inloopmoment Maandag 3 sept. OR vergadering (20.30) Dinsdag

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 27-03-2019 Vrijdag 29 maart Studiedag. Alle kinderen vrij Maandag 1 april Start verkeersweek Donderdag 4 april Theorie-examen verkeer groepen 7 Vrijdag 5 april Koekendag. Donderdag 11

Nadere informatie

Informatie van de MR. Inloopavond. Informatie uit de schoolgids

Informatie van de MR. Inloopavond. Informatie uit de schoolgids Nieuwsbrief basisschool t Palet nummer 1 30 augustus 2018 schooljaar 2018-2019 In deze Paletter: Informatie van de MR Informatieavond Informatie uit de schoolgids 20 jaar Novum Visie Afscheid juf Jeanne

Nadere informatie

... 1... 2... 2... 3... 4... 4... 5... 5... 6... 7... 7 Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van de feestweek in juni 2017. Voor de aankleding van de school zijn wij op zoek naar ouders die ons kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober. Belangrijke data:

Nieuwsbrief oktober. Belangrijke data: Nieuwsbrief oktober Belangrijke data: ma 16 t/m vrij 20 oktober: herfstvakantie Maandag 23 oktober: Mad Science show (zie verderop in deze nieuwsbrief Hallo allemaal, Nog even vlak voor de herfstvakantie

Nadere informatie

16 Bouwvergadering 15.45 uur; 2 17 Studiemiddag: leerlingen vrij van school; 6 21 Mad Science naschoolse activiteit 1;

16 Bouwvergadering 15.45 uur; 2 17 Studiemiddag: leerlingen vrij van school; 6 21 Mad Science naschoolse activiteit 1; Maandkalender september 2015 31 Weer Naar School! Juf Monique jarig; 1 Tandartsbus op school; 16 Bouwvergadering 15.45 uur; 2 17 Studiemiddag: leerlingen vrij van school; 3 Shows Mad Science; 18 Mhr. Ad

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 03 20 september 2018 Schoolreisje Vrijdag gaan we met de groepen 1 /2 naar Den Scherpenberg in Rucphen en met de groepen 3 t/m 7 naar Duinoord! Zorg dat

Nadere informatie

Homepage: DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 4 Uitgifte:

Homepage:   DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 4 Uitgifte: Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 2 25 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Het TSO-rooster t/m de kerstvakantie - Nieuws van

Nadere informatie

INFOBRIEF 9, september 2018.

INFOBRIEF 9, september 2018. INFOBRIEF 9, september 2018. AGENDA eerste schoolweken Dinsdag 4 en donderdag 6 september: Ouder (- kind) gesprekken Donderdag 16 september: Info avond groepen 8 Woensdag 26 september: Start kinderpostzegelactie

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 3. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? St.Odulfusdag

Agenda: Schooljaar Nr. 3. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? St.Odulfusdag Schooljaar 2017-2018 Nr. 3 St.Odulfusdag Op woensdag 20 september is de St.Odulfusdag. Op deze feestelijke dag lunchen we met alle kinderen op school. Voor de pannenkoekenlunch zorgt de oudercommissie.

Nadere informatie

Ma 11 september Wo 13 september Do 14 september Vr 15 september Za 16 september

Ma 11 september Wo 13 september Do 14 september Vr 15 september Za 16 september Nieuwsbrief 2017-09-08 Samenwijs Willibrordus Onze jarigen Ma 4 Di 5 Wo 6 Za 9 Zo 10 Justin van Outheusden Raf Kranenbroek (8 jaar) - groep 5 Vivian van Dijk (11 jaar) - groep 8 A Rens van Geel (12 jaar)

Nadere informatie

Donderdag, 1 september 2016

Donderdag, 1 september 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 1 september 2016 Welkom (terug) op school De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nummer 3, 1 november 2017 Schooljaar

Nummer 3, 1 november 2017 Schooljaar Nummer 3, 1 november 2017 Schooljaar 2017-2018 Agenda 7 november * Roefeldag voor groep 8 9 november * Nationaal schoolontbijt 15 november * Mad Science show 17 november * Open podium 20 november * MR-vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Schildpaddenproject

Nieuwsbrief van: Schildpaddenproject Schildpaddenproject In de afgelopen weken hebben we met de hele school hard gewerkt aan ons schoolproject Schildpadden, duurzaamheid en recyclen. Dat zal u vast niet zijn ontgaan! Alle kinderen hebben

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Kalender De kalender voor dit nieuwe schooljaar gaat morgen naar de drukker. U ontvangt deze zo spoedig mogelijk.

Kalender De kalender voor dit nieuwe schooljaar gaat morgen naar de drukker. U ontvangt deze zo spoedig mogelijk. t elzend ALGEMEEN Oss, 29 augustus 2017 Afgelopen week waren de collega s op school om het schooljaar 2017-2018 voor te bereiden, met meubilair te sjouwen, overleg te voeren, enz. enz. Alles om uw kind

Nadere informatie

Nr. 25 maandag 10 april 2017 In verband met Tweede Paasdag verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 18 april

Nr. 25 maandag 10 april 2017 In verband met Tweede Paasdag verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 18 april Nr. 25 maandag 10 april 2017 In verband met Tweede Paasdag verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 18 april Belangrijke data Woensdag 12 april: 8.45-10.00 Koffieochtend locatie Vitruviusweg*

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16-12-2014

Nieuwsbrief 16-12-2014 Nieuwsbrief 16-12-2014 RECTIFICATIES Op de schoolkalender staat het volgende fout vermeld: - 11 februari: rapport mee gr. 1-7, moet zijn gr. 2-7. - 24 en 26 februari: rapportgesprekken gr. 1-7, moet zijn

Nadere informatie

Start Schooljaar. Kanjerweken. Herinrichting schoolplein. Nummer 1, 4 september 2017 Schooljaar

Start Schooljaar. Kanjerweken. Herinrichting schoolplein. Nummer 1, 4 september 2017 Schooljaar Nummer 1, 4 september 2017 Schooljaar 2017-2018 Agenda 4 september Info avond groep 5,6 6 september Info avond groep 3,4 11 september MR vergadering 12 en 14 september Oudergesprekken 13 t/m 27 september

Nadere informatie

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 29 mei 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 18 Van de directie Wat een prachtige feestweek hebben we achter de rug. Groot compliment voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Opbrengst Jantje Beton Parro

Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Opbrengst Jantje Beton Parro Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Op donderdag 18 oktober zijn juf Hanneke (groep 4b) en haar man Heiko de trotse ouders geworden van een dochtertje: Jetske. Ze maken het alle drie goed! Opbrengst

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit;

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; Maandkalender oktober 2015 1 Teamvergadering; 16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; 20 welbevindengesprekken;

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

De Hobbitkrant. Jaargang 15, nummer 02. website:

De Hobbitkrant. Jaargang 15, nummer 02. website: De Hobbitkrant Jaargang 15, nummer 02 website: www.bs-hobbitstee.nl e-mail: info@bs-hobbitstee.nl De Hobbitkrant Jaargang 15, nummer 02 05 oktober 2018 In dit nummer: Voorwoord Even voorstellen Kinderboekenweek

Nadere informatie

Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Alle kinderen van Hartenaas hun eigen personal device (een Ipad of Tablet dus!)

Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Alle kinderen van Hartenaas hun eigen personal device (een Ipad of Tablet dus!) 13 december 2016 Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! 1 Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Op donderdagavond 19 januari 2017 zal er een extra ouderavond plaatsvinden voor

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

VEEL HULP GEZOCHT! Aanmelden CREA-ochtend basisschool:

VEEL HULP GEZOCHT! Aanmelden CREA-ochtend basisschool: September 2017 Nummer 2 Kijkje in de groep Dinsdagavond was ons jaarlijks kijkje in de groep met als nieuwtje onze KluppluZ 0-5 jaar! Ouders hebben in iedere groep (incl. BSO, Teenz, dagopvang en peuterspeelzaal)

Nadere informatie

BINK 7 Basisschool De Beekgraaf

BINK 7 Basisschool De Beekgraaf BINK 7 Basisschool De Beekgraaf 30 maart 20 18 Basisschool De Be e kgraaf, Be e kgraaf 60, 53 88 CV N ist e lrode 041 2-617 35 6 info@beekgraaf.nl Vrolijk Pasen Namens het team van De Beekgraaf wensen

Nadere informatie

die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 16 maart Peuterdoedag

die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 16 maart Peuterdoedag januari 26 Activiteiten die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt half februari Cursussen blindtypen 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 24 februari Open dag 9 11.30 u 16 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 1 2018/2019 24-08-2018 Beste meisjes en jongens,

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

25 november 2016 Nummer 6

25 november 2016 Nummer 6 25 november 2016 Nummer 6 Inhoud: Even voorstellen Schoolfruit Ouderraad heeft nieuw lid Mad science Speculaasactie, de uitslag Kinderkoor Heilig Hart Parochie Kerstviering nieuwe stijl Vervangingen Even

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De start van het nieuwe schooljaar... Abonnementen jeugdblad. In dit nummer:

Nieuwsbrief. De start van het nieuwe schooljaar... Abonnementen jeugdblad. In dit nummer: Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 1 aug 2015 De start van het nieuwe schooljaar... Maandag 31 augustus starten we het nieuwe schooljaar, hopelijk met uitgeruste en opgewekte gezichten. Ik hoop dat iedereen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 5, vrijdag 28 oktober

Schooljaar Nummer 5, vrijdag 28 oktober Van de directie Na een fijne herfstvakantie voelde de extra vrije maandag als een cadeautje voor het team van de Pius X. Dinsdag gingen we dan ook enthousiast aan de slag tijdens onze studiedag. Deze stond

Nadere informatie

Volgende week dinsdag wordt de eerste weekviering gehouden voor de groepen: 1/2A, 1/2E, 3C, 5A en 7A. De weekviering begint om 14:15 uur.

Volgende week dinsdag wordt de eerste weekviering gehouden voor de groepen: 1/2A, 1/2E, 3C, 5A en 7A. De weekviering begint om 14:15 uur. Mahoniehoutstraat 13,... 5706 VS Helmond Telefoon... 0492-523847 Email...obshout@obsh.nl Website... www.obshout.nl Vrijdag 14 september 2018 Enthousiaste start schooljaar Super fijn om te zien dat we met

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

dew Homepage: DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 11 Uitgifte:

dew Homepage:   DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 11 Uitgifte: Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dew issel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van vrijdag 8 september 2017 nummer: 1 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Van de directie De Korenaar, een Vreedzame school Het schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief juni 2015 Bericht van directie: Zoals we al eerder hebben gecommuniceerd, zijn we steeds meer mooie stappen aan het zetten in de ontwikkeling van onze integrale samenwerking. Graag informeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Gendt, 4 april 2016 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van IKC t Holthuus Betreft: benoeming nieuwe directeur Geachte ouder(s) of verzorger(s),

Nadere informatie

Activiteitenkalender

Activiteitenkalender Meedoen? Bij elke activiteit staat aangegeven waar je je kunt aanmelden en waar je eventueel informatie kunt inwinnen. Ook kinderen die op de BSO zitten, kunnen uiteraard meedoen en eventueel gebracht

Nadere informatie

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Basisschool De Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard T (072) 5726782 www.dezeppelin.nl Luchtpost Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van 08.45

Nadere informatie

Homepage: DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 3 Uitgifte:

Homepage:   DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 3 Uitgifte: Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8 Naschoolse activiteiten 6 januari 14 februari 2014 Beste leerlingen en ouders/verzorgers van de J.J. Anspachschool, Anspach Dit is de folder van het tweede blok Anspach Actief van het schooljaar 2013-2014!

Nadere informatie

Gezamenlijke nieuwsbrief - nr: 5

Gezamenlijke nieuwsbrief - nr: 5 Nieuwjaarswens Het team van De Wereldboom wenst u allen een goed en gezond 2017! Bedankt voor uw vertrouwen, de fijne samenwerking en uw hulp in 2016. Wij hopen dit te mogen voortzetten in het nieuwe jaar.

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Start schooljaar Pagina 1 Luizen pluizen Pagina 1 Algemene informatie

Nadere informatie

Nummer 23/datum:

Nummer 23/datum: Nummer 23/datum: 12-7-2019 Kalender Zomervakantie t/m 25 augustus 2019 Vanuit de directie Personele zaken: Juf Myriam heeft als onderwijsassistent een baan dichtbij haar huis aangenomen. Juf Myriam, wij

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 3 20-09-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Nieuwsbrief van:

Nieuwsbrief van: We zijn weer begonnen! Afgelopen maandag is het nieuwe schooljaar begonnen en wat waren de kinderen benieuwd naar de nieuwe inrichting. Sommige leerlingen hebben in de laatste vakantieweek al een sneak

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

september - nummer 2

september - nummer 2 2019 2020 11 september - nummer 2 Agenda 16 september Kinderraad 25 september Studiedag, alle kinderen vrij. 27 september Mad Science voorstelling 30 september Opening Kinderboekenweek 30 september MR

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch;

2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch; Maandkalender Februari 2017 1 15 2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch; 3 Heidi Broeren(interieurverzorging) jarig; 17 4 18

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Verkeersveiligheid: wachten op het schoolplein is oké!

Verkeersveiligheid: wachten op het schoolplein is oké! Beste ouders, Vrijdag 22 juni staat er een studiedag op de agenda. De leerlingen zijn dan vrij zodat wij met het team dit schooljaar kunnen evalueren en ook al plannen kunnen maken voor volgend schooljaar.

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

InfOventje. Ouderinformatie. Jaargang 20 nr. 7 9 maart 2017 IN DEZE INFO

InfOventje. Ouderinformatie. Jaargang 20 nr. 7 9 maart 2017 IN DEZE INFO InfOventje Jaargang 20 nr. 7 9 maart 2017 IN DEZE INFO Ouderinformatie Nieuws van de directie Nieuws van groep 1-2-3 Nieuws van groep 4-5 Nieuws van groep 6-7-8 Van de medezeggenschapsraad Schoolfruit

Nadere informatie

Herinnering Spelinloop Vitruviusweg: Dinsdag 21 maart groep 0/1

Herinnering Spelinloop Vitruviusweg: Dinsdag 21 maart groep 0/1 Nr. 22 maandag 20 maart 2017 Belangrijke data Maandag 20 maart: Studiedag voor alle leerkrachten. Alle kinderen vrij. Dinsdag 21 maart: 20.00-22.00 uur MR vergadering locatie Vitruviusweg Woensdag 22 maart:

Nadere informatie

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar!

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Nieuwsbrief 19 januari 2018 We zijn het schooljaar weer goed begonnen met elkaar. We willen namens alle kinderen van De Achtsprong iedereen een fijn 2018 wensen! Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Mededelingen

Nadere informatie

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web: &

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web:   & 0492-556313. Web: www.destraap.nl & E-mail: destraap@destraap.nl Kleuterwerkjes Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 De klassenverdeling: 1/2 juf Ilja/ juf Mariëtte 1/2 juf Manon/ juf Richelle 1/2 juf Els 3a juf

Nadere informatie

Sjors Sportief en Creatief

Sjors Sportief en Creatief AGENDA Woensdag 25 oktober: -Luizencontrole -Dijkmagazijn groepen 1-2 Woensdag 1 november: Show Mad Science Woensdag 8 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 14 november: Vergadering OR Maandag 20 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

DE LINDEFLITS BELANGRIJKE DATA 1 E HEILIGE COMMUNIE STUDIEDAG

DE LINDEFLITS BELANGRIJKE DATA 1 E HEILIGE COMMUNIE STUDIEDAG Informatieblad voor leerlingen, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij bs. De Lindegaerd. DE LINDEFLITS In deze Lindeflits o.a. aandacht voor: jarigen juni, studiedag juni, 1e heilige communie,

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 9 FEBRUARI 2018 Belangrijke data: Voorjaarsvakantie : maandag 12 februari t/m vrijdag 16 februari 2018 Continurooster : vrijdag 30 maart is de school om 13.00 uur uit Paasvakantie

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Schooljaar nummer 1 Sint-Michielsgestel, 8 september 2017

Schooljaar nummer 1 Sint-Michielsgestel, 8 september 2017 Het was gezellig en fijn om elkaar na de zomervakantie weer terug te zien op de Bolster. De vakantieverhalen zijn verteld en iedereen is toch al wel snel min of meer gewend aan de voor hem of haar nieuwe

Nadere informatie

Augustus ma di wo do vr za zo

Augustus ma di wo do vr za zo Augustus 2018 Informatieavond 2018-2019 Deze avond krijgt u algemene informatie en specifieke informatie over de betreffende groep. En kunt u kennismaken met de leerkracht(en) en de andere ouders. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender oktober 2018 1 16 2 Groep 3: Tonnie & Kee; 17 Groep 6: Start Blazersklas i.s.m. Heeswijkse Fanfare St. Willibrord; 3 18 4 Welbevindingsgesprekken; 19 5 Dag van de Leerkracht! 20 Juf Linda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Dinsdag 20 september Muziekinstrumenten kennismakingsles groep 5 en 6

De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Dinsdag 20 september Muziekinstrumenten kennismakingsles groep 5 en 6 Ouderinfo De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Semmelweisstraat 5 2035 CT Haarlem 023-5330297 www.piramide-boerhaave.nl facebook: piramide boerhaave Ouderinfo 1: 2 september 2016 Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer 16 16-05-2017 ALGEMEEN Agenda 16 mei: MJW nr. 16 19 mei: spelletjesmiddag gr. 1-2B 13.30 uur 15 mei t/m 9 juni: Entreetoets groep 7 25 mei: Hemelvaartsdag

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 32 Vrijdag 17 juni 2016 Beste Ouders Vakantie en studiedagen Schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Maandag

Nadere informatie

-De ouderavond in oktober. Deze avond staat in het teken van een nieuwe schoolontwikkeling waarover we u graag informeren.

-De ouderavond in oktober. Deze avond staat in het teken van een nieuwe schoolontwikkeling waarover we u graag informeren. Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 2017-2018 van Obs De Bijenkorf. In de planning staan de vakanties, de studiedagen en de activiteiten die bij de start van het schooljaar bekend zijn. Door

Nadere informatie

Wat mag ook al weer allemaal ingezameld worden en kunt u voor onze actie nog even apart leggen?

Wat mag ook al weer allemaal ingezameld worden en kunt u voor onze actie nog even apart leggen? Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 6 oktober 2016 Informatieavond groep 8 Op dinsdag 11 oktober is er een informatieavond voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 08

JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Ouderbetrokkenheid 3.0 Nieuwjaarsborrel Op maandag 7 januari 2019 nodigt team De Arenberg u van harte uit voor een nieuwjaarsborrel. Om 18.30 uur bent u welkom in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.1

Nieuwsbrief no.1 Nieuwsbrief 2016-2017no.1 Welkom Wat fijn om alle ouders, kinderen en leerkrachten weer te mogen verwelkomen na een lange zomervakantie. Namens het hele team wensen wij iedereen een heel fijn schooljaar!

Nadere informatie