VEEL HULP GEZOCHT! Aanmelden CREA-ochtend basisschool:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VEEL HULP GEZOCHT! Aanmelden CREA-ochtend basisschool:"

Transcriptie

1 September 2017 Nummer 2 Kijkje in de groep Dinsdagavond was ons jaarlijks kijkje in de groep met als nieuwtje onze KluppluZ 0-5 jaar! Ouders hebben in iedere groep (incl. BSO, Teenz, dagopvang en peuterspeelzaal) kunnen luisteren en ervaren waar de kinderen iedere dag mee bezig zijn. In ons nieuwe 'Vlinderhof' heeft juffrouw Wendy verteld wat er binnen het Kindcentrum allemaal te beleven is en waar we aan gaan werken. Zoals de naschoolse activiteiten: bij onze BSO/Teenz, muzieklessen vanuit GMC, hobbyclub vanuit de wijkvereniging. Het team start met een training van stichting leerkracht. Tevens is het anti-pestprotocol kort toegelicht. Het protocol en het schoolplan kunt u vinden op onze website. Alle ouders bedankt voor jullie belangstelling tijdens deze avond! Jarigen Van de maand september 16 sept Kadir Yilmaz 18 sept Ashley van de Mortel 19 sept Omar Rian 22 sept Raman Hassan 24 sept Ilan Janssen (+BSO) 25 sept Amber van Hout 1 okt Gürkan Akpinar Van harte gefeliciteerd!! VEEL HULP GEZOCHT! Aanmelden CREA-ochtend basisschool: Ook in dit schooljaar gaan we weer een aantal VRIJDAGEN knutselen met de kinderen. In de verschillende lokalen kunnen de kinderen dan verschillende activiteiten doen. Iedere vrijdag kunnen ze iets anders kiezen. Wilt u een groepje leiden bij een activiteit of heeft u zelf een crea activiteit tekenen, schilderen, sporten, techniek etc. die u wilt voordoen en begeleiden? (Data CREA: 6 oktober, 15 december, 23 maart, 25 mei) Crea-Ochtend is van uur. Naam: Ik ben ouder/verzorger/opa/oma/etc. van: uit groep: of peuterspeelzaal of Korein Kinderplein adres: of telefoonnummer: 0 Ik wil een groepje begeleiden, ik heb geen creatief idee. 0 Ik wil mijn activiteit voordoen en leiden, ik ben creatief/handig met Lever dit briefje in bij juffrouw Jolanda (groep 4) of mail naar jolanda.brouwers@eenbes.nl

2 Week tegen pesten Nieuw dit schooljaar is de week tegen pesten. Juffrouw Yvet en juffrouw Ans zijn sinds dit schooljaar onze anti-pestcoördinatoren. Zij hebben vorig jaar een opleiding hiervoor gevolgd en hebben een nieuw anti-pestprotocol geschreven. Dit protocol is te vinden op onze website. Naast dat we wekelijks werken met de methode Leefstijl besteden we volgende week in alle groepen extra aandacht aan de week tegen pesten. Juffrouw Yvet en juffrouw Ans hebben voor iedere bouw een project uitgewerkt. De onderbouw staat stil bij samenwerken. Voor de allerjongste leerlingen zal het besef van pesten de komende jaren meer betekenis krijgen. Een goede reden om tijdig uit te leggen wat pesten is, dat het niet leuk is als het in de groep gebeurt en dat je er erg verdrietig van kunt worden. Maar nog belangrijker is om in te zetten op een goede onderlinge samenwerking. De middenbouw leert wat gewenst en ongewenst gedrag is. De leerlingen zullen door het gehele project meer inzicht krijgen in welk gedrag bij een pester hoort. Dat pesten ongewenst gedrag is en dat je, zowel als toeschouwer, als slachtoffer hier de pester op mag aanspreken. De bovenbouw leert dat iedereen anders is. De leerlingen zullen meer inzicht krijgen in de vaak ernstige en onherstelbare gevolgen van pesten. Hierdoor zullen de leerlingen meer gemotiveerd raken om het pesten zoveel mogelijk te voorkomen. Alle leerlingen leren ook hoe belangrijk het is om pesten te melden en dat dit geen klikken is. Juffrouw Yvet en juffrouw Ans zijn hiervoor de aanspreekpunten en hebben in het protocol beschreven hoe zij handelen. Kijkochtend NIEUW dit jaar zijn de KIJKOCHTENDEN. U bent dan welkom in de groep van uw kind, om de sfeer te proeven en mee te draaien in de groep. U mag als ouder één ochtend uitkiezen. Wil zowel vader als moeder komen? Kies dan voor twee keer een ochtend. De ene keer mag papa mee en de andere keer mama. U mag namelijk naast uw zoon/dochter komen zitten. De ochtend start om 8.30 uur met een kopje koffie in de personeelskamer. Vanaf 8.45 uur mogen de ouders de groepen in. De ochtenden vinden plaats op: dinsdag 10 oktober, woensdag 11 oktober en donderdag 12 oktober van uur! Open Podium Woensdag 27 september vindt het allereerste Open Podium van dit schooljaar plaats. Alle groepen zijn volop bezig met het oefenen van een optreden. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. We hebben nieuwe schoolregels, ook voor het Open Podium: - De stoelen en banken zijn voor de kinderen van de school. - Ouders mogen zitten op de treinbanken aan de zijkant of achter de tafels (waar groep 8 op zit) gaan staan. - Fotograferen of een video opnemen mag vanuit de achterzijde of zijkant van de zaal. Het middenpad willen graag leeg houden, zodat alle kinderen de optredens goed kunnen zien. - Als er iemand op het podium staat zijn we stil. Tot woensdag 27 september om uur.

3 Prinsjesdag Op de derde dinsdag van september vindt de jaarlijkse Prinsjesdag plaats. Koning Willem-Alexander leest de troonrede voor in de Ridderzaal in Den Haag. Hierin staan o.a. de plannen van de regering voor het komende jaar. Op onze school wordt Prinsjesdag ingekleurd met de verkiezingen voor de leerlingenraad. De kinderen van groep 5 t/m 8 mogen deze dag kiezen welke leerlingen plaats mogen nemen in de leerlingenraad. Van iedere groep mag er een jongen en een meisje plaatsnemen. Het stemmen verloopt professioneel via een stemhokje bij juffrouw Wendy op de kamer. Aan het einde van de dag worden de stemmen geteld. In de volgende nieuwsbrief stellen we de nieuwe leerlingen van de leerlingenraad voor. Musicoach.nl Wist u dat: Groep 0/1/2 afgelopen dinsdag 12 september naar een wijk in aanbouw zijn gaan kijken. Ze hebben gezien hoe een huis wordt gebouwd en welke materialen ze allemaal gebruiken. Komende weken staat in het thema van wonen. Op dinsdag 19 september de NIO-test bij groep 8 wordt afgenomen. De Nederlandse Intellegentietest voor Onderwijsniveau wordt jaarlijks afgenomen en is een onderdeel om het advies voor het voortgezet onderwijs te kunnen bepalen. De kinderen vrijdag 29 september vrij zijn. De leerkrachten hebben deze dag een schoolbootcamp van stichting leerkracht. Groep 3 op maandag 2 oktober een uitstapje heeft naar de bibliotheek. Onze muziekambassadeurs, juffrouw Annemieke en juffrouw Maartje, hebben een plan geschreven met als doel een breed aanbod te realiseren dat de ontwikkeling van de kinderen ondersteund. Daarvoor ontvangen we drie jaar lang een subsidie Dit schooljaar worden de leerkrachten door muziekdocent Willem vd Heijden (musicoach.nl) gecoacht in het geven van krachtige muzieklessen. De resultaten hiervan zult u ervaren tijdens optredens op het Open Podium. Spaaractie: plastic schroefdoppen Thomas uit groep 8 spaart plastic schroefdoppen voor de organisatie Hulphonden. Spaart u mee? U kunt de gespaarde doppen in groep 8 afgeven. Thomas zal hier heel blij mee zijn. Spelletjesochtend Op woensdagochtend 20 september gaan we met het hele kindcentrum van 0-6 jaar een spelletjesmorgen doen. We beginnen om 9.00 uur en het duurt tot uur. We gaan dan met de peuters naar de basisschool. De kinderen worden verdeeld in groepjes. Er is iedere maand een spelletjesochtend. Nieuw thema: Op maandag 11 september zijn wij weer starten met een nieuw thema. Het nieuwe thema heet: Kleine muis zoekt een huis. We gaan activiteiten doen die met het boek te maken hebben. We hebben ook voor Puk een huis gemaakt. Het boek kunt u ook op YouTube kijken. Het thema loopt tot aan de herfstvakantie.

4 Rugzak Het zou fijn zijn als alle kinderen een verschoning in hun rugzak hebben, ook als uw kind geen luier meer aanheeft. Als het nodig is kunnen we altijd schone kleren aandoen. De naam van uw kind op de rugzak zou ook heel fijn zijn. Fruit We krijgen vanaf het nieuwe schooljaar ons fruit vanuit het project gezonde school. Iedere dag krijgen we dan fruit voor de kinderen. U hoeft dus geen fruit meer mee te geven aan uw peuter. Deze week hadden we appels, bananen, druiven, peren en wortels. Iedere week hebben we ander fruit. Nieuws van de dagopvang We zijn vorige week gestart met het nieuwe thema Wonen. Het thema staat centraal in het kindcentrum, dus ook op de peutergroep en in de kleuterklassen van de school zijn er activiteiten rondom dit thema. Bij ons op de dagopvang groep hebben we het boek Kleine muis zoekt een huis centraal staan. Dit boek past heel goed in het thema wonen. We hebben voor de kinderen op de groep allemaal een kleine knuffelmuis. Op deze manier wordt er interactief met de kinderen voorgelezen. Daarnaast maken wij knutselwerkjes die worden opgehangen in de groep. Er zijn weer nieuwe kindjes op de groep. Welkom Jimmy, Romy en Jazzylynn. We wensen jullie heel veel plezier! Groetjes Marie-Jose, Anke, stagiaire Jasmijn en Rosalie Nieuws van de BSO en TeenZ Na een fijne vakantie met erg leuke activiteiten, zijn we weer begonnen aan een nieuw schooljaar. We krijgen 2 nieuwe kindjes op de BSO-groep van de Vlinder. Luna is al begonnen en Senna komt volgende maand. Alvast veel plezier op onze BSO! Er komen ook een paar nieuwe kinderen naar onze TeenZ groep. Heeft u kinderen in de leeftijd vanaf 9 jaar? Dan kunnen ze bij ons naar de Teenz. Een uitdagende omgeving voor deze doelgroep kinderen. Kom gerust een keer kijken! Voor een kijkje op onze BSO (4-9jaar): Voor een kijkje op de Teenz (9-13): Groetjes Silke, Marleen en Elise.

5 Experimenteren met de gekke professoren van Mad Science! Binnenkort komt Mad Science een wetenschap & techniek cursus verzorgen op Kindcentrum De Vlinder - Geldrop, waar de kinderen van groep 3 t/m 8 zich voor kunnen inschrijven. De kinderen hebben afgelopen maandag mogen genieten van een spectaculaire science show. De kinderen gaan tijdens de cursus aan de slag met talloze experimenten, activiteiten en demonstraties. De lessen liggen dicht bij de belevingswereld van de kinderen en stimuleren een onderzoekende leerhouding. Wie gaat er mee op avontuur in de wondere wereld van de Extreme Elementen? Maak kennis met de wetten van Newton, en Bernoulli. Duik in de wereld van een geoloog en leer alles over onze aardkorst. Experimenteer met lucht maar pas op voor het vikingschip. En ga aan de slag met "coole" proefjes over warmte. Dit zijn zomaar een paar onderwerpen die tijdens de lessen voorbijkomen. Krijg je er al zin in? Kinderen krijgen op deze manier een positieve kijk op wetenschap & techniek en beseffen beter hoe het de wereld om hen heen beïnvloedt. Observeren, analyseren en conclusies trekken zijn immers belangrijke vaardigheden, voor nu en later. Na iedere les krijgen de kinderen materialen en informatie mee naar huis om thuis verder te leren en experimenteren. De activiteiten vinden plaats in een lokaal op school. Data van de cursus: Maandag Maandag Maandag Maandag Starttijd: 14:45 (lessen duren 60 minuten) Inschrijven kan via inschrijven.mad-science.nl Inschrijftermijn loopt tot en met: Deelname bedraagt 49,50 per kind, incl goodies, leskaarten en Mad Science-polsbandje.

Ouderbijdrage

Ouderbijdrage In deze Boemeratel: 1) MR-vergadering 2) Ouderbijdrage 17-18 3) Optreden groepen 1, 2 en 3 4) Project Afval 5) Cursus Mad Science (na school) 6) Kalender 7) KABoem KABoem: 1) Juffen en meester AWARD 2)

Nadere informatie

nummer 2 30 augustus 2018

nummer 2 30 augustus 2018 nummer 2 30 augustus 2018 Agenda 3 t/m 7 september 7 september 12 september 13 september 17 september 19 september ouder-kindgesprekken start schooljaar afsluiting Gouden Weken MR vergadering Molenveldnieuwtjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober. Belangrijke data:

Nieuwsbrief oktober. Belangrijke data: Nieuwsbrief oktober Belangrijke data: ma 16 t/m vrij 20 oktober: herfstvakantie Maandag 23 oktober: Mad Science show (zie verderop in deze nieuwsbrief Hallo allemaal, Nog even vlak voor de herfstvakantie

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 3. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? St.Odulfusdag

Agenda: Schooljaar Nr. 3. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? St.Odulfusdag Schooljaar 2017-2018 Nr. 3 St.Odulfusdag Op woensdag 20 september is de St.Odulfusdag. Op deze feestelijke dag lunchen we met alle kinderen op school. Voor de pannenkoekenlunch zorgt de oudercommissie.

Nadere informatie

augustus - nummer 1

augustus - nummer 1 2018 2019 24 augustus - nummer 1 Agenda Maandag 27 aug. Mad Science geeft een show onder schooltijd Donderdag 30 aug. Kennismakingsgesprekken en inloopmoment Maandag 3 sept. OR vergadering (20.30) Dinsdag

Nadere informatie

INFOBRIEF 9, september 2018.

INFOBRIEF 9, september 2018. INFOBRIEF 9, september 2018. AGENDA eerste schoolweken Dinsdag 4 en donderdag 6 september: Ouder (- kind) gesprekken Donderdag 16 september: Info avond groepen 8 Woensdag 26 september: Start kinderpostzegelactie

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender september 2018 1 16 2 17 Studiemiddag: alle leerlingen om 12 uur uit! 3 18 4 Inloopavond van 18.30 uur tot 19.30 uur; 19 Groepen 7 en 8: informatieavond Voortgezet onderwijs: 1945 uur; 5

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 27-03-2019 Vrijdag 29 maart Studiedag. Alle kinderen vrij Maandag 1 april Start verkeersweek Donderdag 4 april Theorie-examen verkeer groepen 7 Vrijdag 5 april Koekendag. Donderdag 11

Nadere informatie

... 1... 2... 2... 3... 4... 4... 5... 5... 6... 7... 7 Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van de feestweek in juni 2017. Voor de aankleding van de school zijn wij op zoek naar ouders die ons kunnen

Nadere informatie

Frisse & gezonde start

Frisse & gezonde start september 2017 Nummer 1 Frisse & gezonde start Deze week zijn de basisschool en de peuterspeelzaal weer gestart na een zonnige zomervakantie. De kinderopvang heeft in de vakantie diverse leuke en inspirerende

Nadere informatie

De Hobbitkrant. Jaargang 15, nummer 02. website:

De Hobbitkrant. Jaargang 15, nummer 02. website: De Hobbitkrant Jaargang 15, nummer 02 website: www.bs-hobbitstee.nl e-mail: info@bs-hobbitstee.nl De Hobbitkrant Jaargang 15, nummer 02 05 oktober 2018 In dit nummer: Voorwoord Even voorstellen Kinderboekenweek

Nadere informatie

Geweldige start van het schooljaar

Geweldige start van het schooljaar Augustus 2018 Nummer 1 Geweldige start van het schooljaar Vandaag heeft wethouder Looijmans en Wim Klaassen (bestuurder Eenbes) het schooljaar geopend! De eerste schooldag hebben we s ochtends meneer Johan

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 03 20 september 2018 Schoolreisje Vrijdag gaan we met de groepen 1 /2 naar Den Scherpenberg in Rucphen en met de groepen 3 t/m 7 naar Duinoord! Zorg dat

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 2 25 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Het TSO-rooster t/m de kerstvakantie - Nieuws van

Nadere informatie

Kinderboekenweek Gruwelijk eng!

Kinderboekenweek Gruwelijk eng! September 2017 Nummer 3 Kinderboekenweek Gruwelijk eng! Van woensdag 4 oktober t/m vrijdag 13 oktober staat het Kindcentrum in het teken van de kinderboekenweek. Om 8.45 uur wordt de Kinderboekenweek in

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Zien we jullie allemaal op vrijdag 12 oktober van uur in t Vlinderhof?

Zien we jullie allemaal op vrijdag 12 oktober van uur in t Vlinderhof? Oktober 2018 Nummer 4 Kinderboekenweek Kom erbij Van woensdag 3 oktober t/m vrijdag 12 oktober staat het Kindcentrum in het teken van de kinderboekenweek. Gedurende deze speciale week wordt er dagelijks

Nadere informatie

Ma 11 september Wo 13 september Do 14 september Vr 15 september Za 16 september

Ma 11 september Wo 13 september Do 14 september Vr 15 september Za 16 september Nieuwsbrief 2017-09-08 Samenwijs Willibrordus Onze jarigen Ma 4 Di 5 Wo 6 Za 9 Zo 10 Justin van Outheusden Raf Kranenbroek (8 jaar) - groep 5 Vivian van Dijk (11 jaar) - groep 8 A Rens van Geel (12 jaar)

Nadere informatie

Kalender De kalender voor dit nieuwe schooljaar gaat morgen naar de drukker. U ontvangt deze zo spoedig mogelijk.

Kalender De kalender voor dit nieuwe schooljaar gaat morgen naar de drukker. U ontvangt deze zo spoedig mogelijk. t elzend ALGEMEEN Oss, 29 augustus 2017 Afgelopen week waren de collega s op school om het schooljaar 2017-2018 voor te bereiden, met meubilair te sjouwen, overleg te voeren, enz. enz. Alles om uw kind

Nadere informatie

Volgende week dinsdag wordt de eerste weekviering gehouden voor de groepen: 1/2A, 1/2E, 3C, 5A en 7A. De weekviering begint om 14:15 uur.

Volgende week dinsdag wordt de eerste weekviering gehouden voor de groepen: 1/2A, 1/2E, 3C, 5A en 7A. De weekviering begint om 14:15 uur. Mahoniehoutstraat 13,... 5706 VS Helmond Telefoon... 0492-523847 Email...obshout@obsh.nl Website... www.obshout.nl Vrijdag 14 september 2018 Enthousiaste start schooljaar Super fijn om te zien dat we met

Nadere informatie

Sinterklaas. Wijkontwikkelingsplan. Welkom in het kindcentrum. november 2018 Nummer 7

Sinterklaas. Wijkontwikkelingsplan. Welkom in het kindcentrum. november 2018 Nummer 7 november 2018 Nummer 7 Sinterklaas Paniek, paniek rondom Sint. Met al die nieuwe pieten wil het nog niet zo goed lukken. Daarom hebben de kinderen afgelopen tijd al flink geoefend om goede hulppieten te

Nadere informatie

Homepage: DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 4 Uitgifte:

Homepage:   DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 4 Uitgifte: Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

Nummer 3, 1 november 2017 Schooljaar

Nummer 3, 1 november 2017 Schooljaar Nummer 3, 1 november 2017 Schooljaar 2017-2018 Agenda 7 november * Roefeldag voor groep 8 9 november * Nationaal schoolontbijt 15 november * Mad Science show 17 november * Open podium 20 november * MR-vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Opbrengst Jantje Beton Parro

Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Opbrengst Jantje Beton Parro Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Op donderdag 18 oktober zijn juf Hanneke (groep 4b) en haar man Heiko de trotse ouders geworden van een dochtertje: Jetske. Ze maken het alle drie goed! Opbrengst

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8 Naschoolse activiteiten 6 januari 14 februari 2014 Beste leerlingen en ouders/verzorgers van de J.J. Anspachschool, Anspach Dit is de folder van het tweede blok Anspach Actief van het schooljaar 2013-2014!

Nadere informatie

Opgave EHBO voorlichting

Opgave EHBO voorlichting September 2018 Nummer 3 EHBO voorlichting voor alle ouders Dinsdag 2 oktober om 19.30 uur komt Ria Giele van de EHBO Geldrop. Alles wat je moet weten om eerste hulp te kunnen verlenen aan je kind wordt

Nadere informatie

Nr. 25 maandag 10 april 2017 In verband met Tweede Paasdag verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 18 april

Nr. 25 maandag 10 april 2017 In verband met Tweede Paasdag verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 18 april Nr. 25 maandag 10 april 2017 In verband met Tweede Paasdag verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 18 april Belangrijke data Woensdag 12 april: 8.45-10.00 Koffieochtend locatie Vitruviusweg*

Nadere informatie

25 november 2016 Nummer 6

25 november 2016 Nummer 6 25 november 2016 Nummer 6 Inhoud: Even voorstellen Schoolfruit Ouderraad heeft nieuw lid Mad science Speculaasactie, de uitslag Kinderkoor Heilig Hart Parochie Kerstviering nieuwe stijl Vervangingen Even

Nadere informatie

Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum. Moederdag

Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum. Moederdag April 2019 Nummer 16 Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum Donderdagavond 9 mei is er een studie-avond voor alle medewerkers. Twee keer per jaar organiseren we deze studie-avond. Deze avonden

Nadere informatie

Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Alle kinderen van Hartenaas hun eigen personal device (een Ipad of Tablet dus!)

Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Alle kinderen van Hartenaas hun eigen personal device (een Ipad of Tablet dus!) 13 december 2016 Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! 1 Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Op donderdagavond 19 januari 2017 zal er een extra ouderavond plaatsvinden voor

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Start Schooljaar. Kanjerweken. Herinrichting schoolplein. Nummer 1, 4 september 2017 Schooljaar

Start Schooljaar. Kanjerweken. Herinrichting schoolplein. Nummer 1, 4 september 2017 Schooljaar Nummer 1, 4 september 2017 Schooljaar 2017-2018 Agenda 4 september Info avond groep 5,6 6 september Info avond groep 3,4 11 september MR vergadering 12 en 14 september Oudergesprekken 13 t/m 27 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Schildpaddenproject

Nieuwsbrief van: Schildpaddenproject Schildpaddenproject In de afgelopen weken hebben we met de hele school hard gewerkt aan ons schoolproject Schildpadden, duurzaamheid en recyclen. Dat zal u vast niet zijn ontgaan! Alle kinderen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 1 2018/2019 24-08-2018 Beste meisjes en jongens,

Nadere informatie

VakantieBieb-app. Groepsindeling Juni 2015 Nummer 17

VakantieBieb-app. Groepsindeling Juni 2015 Nummer 17 Juni 2015 Nummer 17 VakantieBieb-app Lees deze zomer e-books op een tablet met de VakantieBiebapp. Vanaf 1 juni gratis te downloaden. Ook in de zomervakantie is lezen leuk! Download nu gratis een grote

Nadere informatie

3+ groep. Welkom in het kindcentrum. November 2017 Nummer 6

3+ groep. Welkom in het kindcentrum. November 2017 Nummer 6 November 2017 Nummer 6 3+ groep De huidige 3+ groep van de peuterspeelzaal stopt vanaf 1 januari i.v.m. de overname van Stichting Peuterspeelzaal. Binnen het Kindcentrum willen we deze groep voort blijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16-12-2014

Nieuwsbrief 16-12-2014 Nieuwsbrief 16-12-2014 RECTIFICATIES Op de schoolkalender staat het volgende fout vermeld: - 11 februari: rapport mee gr. 1-7, moet zijn gr. 2-7. - 24 en 26 februari: rapportgesprekken gr. 1-7, moet zijn

Nadere informatie

Plannen nieuw schooljaar

Plannen nieuw schooljaar Juni 2018 Nummer 19 Plannen nieuw schooljaar Doelstellingen uit ons Kindcentrum/Schoolplan: - Plan om alle kinderen te helpen dat zij op school/kindcentrum succes behalen. - Intensievere verbinding met

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Start schooljaar Pagina 1 Luizen pluizen Pagina 1 Algemene informatie

Nadere informatie

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Gendt, 4 april 2016 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van IKC t Holthuus Betreft: benoeming nieuwe directeur Geachte ouder(s) of verzorger(s),

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van vrijdag 8 september 2017 nummer: 1 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Van de directie De Korenaar, een Vreedzame school Het schooljaar

Nadere informatie

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13 April 2017 Nummer 13 Geslaagde Open Dag Zondag 26 maart stond de deur voor iedereen open. Vele buurtgenoten, opa s, oma s, ouders en andere geïnteresseerde hebben een bezoek gebracht. Iedereen heeft mogen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 5, vrijdag 28 oktober

Schooljaar Nummer 5, vrijdag 28 oktober Van de directie Na een fijne herfstvakantie voelde de extra vrije maandag als een cadeautje voor het team van de Pius X. Dinsdag gingen we dan ook enthousiast aan de slag tijdens onze studiedag. Deze stond

Nadere informatie

Open Dag zondag 24 maart. Mejuffendag. Jarigen Van de maand maart 2 mrt. Maart 2019 Nummer 13. Van harte gefeliciteerd!!

Open Dag zondag 24 maart. Mejuffendag. Jarigen Van de maand maart 2 mrt. Maart 2019 Nummer 13. Van harte gefeliciteerd!! Maart 2019 Nummer 13 Open Dag zondag 24 maart Komt u ook naar de Open Dag op zondag 24 maart? Van 11.00-13.00 uur is iedereen van harte welkom. Na de carnavalsvakantie hebben we de projectweek: Kunst.

Nadere informatie

Aanmelden Koningsspelen:

Aanmelden Koningsspelen: Maart 2018 Nummer 13 Succesvolle Open Dag Zondag stonden de deuren open bij ons Kindcentrum. Veel mensen hebben de open dag bezocht. Kinderen van de leerlingenraad en de bovenbouw verzorgde een rondleiding.

Nadere informatie

Aanmelden Werkgroep Klusjes:

Aanmelden Werkgroep Klusjes: September 2015 Nummer 2 Kindcentrum Basisschool, kinderopvang en peuterzaal willen graag van het kindcentrum De Vlinder een centrale plek in de wijk maken. Dat kan door daar allerlei activiteiten in De

Nadere informatie

Donderdag, 1 september 2016

Donderdag, 1 september 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 1 september 2016 Welkom (terug) op school De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Aanmelden Hulp Carnaval:

Aanmelden Hulp Carnaval: Februari 2017 Nummer 10 Nationale voorleesdagen De nationale voorleesdagen zijn op woensdag 25 januari begonnen en duren tot 4 februari. Het boek dat centraal staat tijdens deze voorleesdagen is De kleine

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

september - nummer 2

september - nummer 2 2019 2020 11 september - nummer 2 Agenda 16 september Kinderraad 25 september Studiedag, alle kinderen vrij. 27 september Mad Science voorstelling 30 september Opening Kinderboekenweek 30 september MR

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA

A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA 18 maart 2016 Nummer 13 A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA Zondag houden we een open dag in het hele kindcentrum. Ouders en andere belangstellenden kunnen komen kijken bij kinderopvang,

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

BINK 7 Basisschool De Beekgraaf

BINK 7 Basisschool De Beekgraaf BINK 7 Basisschool De Beekgraaf 30 maart 20 18 Basisschool De Be e kgraaf, Be e kgraaf 60, 53 88 CV N ist e lrode 041 2-617 35 6 info@beekgraaf.nl Vrolijk Pasen Namens het team van De Beekgraaf wensen

Nadere informatie

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels zijn de informatieavonden geweest en het was goed om te zien dat er veel ouders op deze avonden aanwezig waren. Het is fijn om elkaar te ontmoeten en u te kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 3 20-09-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender - Augustus Schoolgids & Jaarkalender / Zomervakantie Studiedag 'KiVa' Eerste schooldag Leerlingenraad Thema: Speel je mee? Mad Science Promoshow (. u) Koffie-uurtje (. u) Nieuwsbrief Feestelijke

Nadere informatie

EHBO-avond voor alle ouders. Nieuwe Opvoedondersteuner. Wijkontwikkelingsplan. Februari 2019 Nummer 11

EHBO-avond voor alle ouders. Nieuwe Opvoedondersteuner. Wijkontwikkelingsplan. Februari 2019 Nummer 11 Februari 2019 Nummer 11 EHBO-avond voor alle ouders Dinsdag 12 februari is er van 19.30 tot 21.00 uur een leuke EHBO workshop voor alle ouders van het Kindcentrum. Alles wat je moet weten om eerste hulp

Nadere informatie

Feestelijke opening schooljaar

Feestelijke opening schooljaar Juli 2018 Nummer 20 Feestelijke opening schooljaar 2018-2019 Het schooljaar 2017-2018 hebben we zonnig afgesloten! We willen iedereen een ontzettend fijne vakantie toewensen! In het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2019

Nieuwsbrief. Mei 2019 Nieuwsbrief Mei 2019 Mei 13 17 T/m 16 mei Avondvierdaagse Margedag; leerlingen vrij Beste ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen, Voor de vakantie heeft u allen kunnen genieten van een prachtige Koningsoptocht.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 29 mei 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 18 Van de directie Wat een prachtige feestweek hebben we achter de rug. Groot compliment voor

Nadere informatie

Achtbaanflits 29 augustus 2017

Achtbaanflits 29 augustus 2017 AGENDA Iedere woensdag en vrijdag: FRUITDAG Woensdag 30 augustus mad science show Donderdag 31 augustus afstemmingsgesprekken groep (2)3-8 tot 20.00u Maandag 4 september HB groepen kennismakingsavond Woensdag

Nadere informatie

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers,

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers, Lezum Jaargang 2014-2015 23 april 2015 Beste ouders en verzorgers, Terwijl groep 8 midden in de Cito eindtoets zit, worden in groep 3 de kuikentjes geboren. De lente is begonnen! Veel leesplezier met de

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

Activiteitenkalender

Activiteitenkalender Meedoen? Bij elke activiteit staat aangegeven waar je je kunt aanmelden en waar je eventueel informatie kunt inwinnen. Ook kinderen die op de BSO zitten, kunnen uiteraard meedoen en eventueel gebracht

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster April 2019 Nummer 15 Vakantierooster 2019-2020 Het vakantierooster voor volgend schooljaar is door de GMR van de Eenbes vastgesteld. Herfstvakantie 14 t/m 18 oktober 2019 Kerstvakantie 23 december 2019

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 OPEN OCHTEND VRIJDAG 6 NOVEMBER // KOM OOK GEZELLIG MEEDOEN MET ONZE HERFSTSPEURTOCHT IN DE SCHOOL! Op vrijdag 6 november organiseren alle ABBO-scholen van 9.00 12.00

Nadere informatie

Kinderboekenweek: Raar maar waar

Kinderboekenweek: Raar maar waar Oktober 2015 Nummer 3 Kinderboekenweek: Raar maar waar Aanstaande woensdag, 7 oktober, begint de Kinderboekenweek. Het thema is Raar maar waar. Vrijdag 16 oktober is er een afsluiting met als dresscode:

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 0-00 Augustus 0 0 Zomervakantie Eerste schooldag 0 Gr - Ready to Rock Project Feestelijke opening schooljaar, alle ouders zijn welkom op het schoolplein vanaf (. uur) Thema: Schat in de klas

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

Jaargang nummer 6 Maandag 21 november 2016

Jaargang nummer 6 Maandag 21 november 2016 Jaargang 2016-2017 nummer 6 Maandag 21 november 2016 AGENDA 18-25 november Week van de mediawijsheid 23 november Start computertypen 25 november Nieuwsbrief 7 28 november Surprise-avond 19.00 uur 1 december

Nadere informatie

Wat mag ook al weer allemaal ingezameld worden en kunt u voor onze actie nog even apart leggen?

Wat mag ook al weer allemaal ingezameld worden en kunt u voor onze actie nog even apart leggen? Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 6 oktober 2016 Informatieavond groep 8 Op dinsdag 11 oktober is er een informatieavond voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer 16 16-05-2017 ALGEMEEN Agenda 16 mei: MJW nr. 16 19 mei: spelletjesmiddag gr. 1-2B 13.30 uur 15 mei t/m 9 juni: Entreetoets groep 7 25 mei: Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Herinnering Spelinloop Vitruviusweg: Dinsdag 21 maart groep 0/1

Herinnering Spelinloop Vitruviusweg: Dinsdag 21 maart groep 0/1 Nr. 22 maandag 20 maart 2017 Belangrijke data Maandag 20 maart: Studiedag voor alle leerkrachten. Alle kinderen vrij. Dinsdag 21 maart: 20.00-22.00 uur MR vergadering locatie Vitruviusweg Woensdag 22 maart:

Nadere informatie

augustus/september 2018

augustus/september 2018 Nieuwsbrief 2 29-08-2018 Schooljaar 2018-2019 Pagina 1: Belangrijke data Pagina 2: Steun de school Pagina 3: Informatieavond l Mad Science l Groepsouders Pagina 4: Schaken l Vaderavond Pagina 5: Open dag

Nadere informatie

17 sept nr. BELANGRIJKE DATA. Week van de oudervertelmomenten. Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie OP TIJD

17 sept nr. BELANGRIJKE DATA. Week van de oudervertelmomenten. Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie OP TIJD 17 sept. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Ma. 17 sep. Week van de oudervertelmomenten Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie

Nadere informatie

Braakhuizen United. Alle ouders van harte welkom

Braakhuizen United. Alle ouders van harte welkom juli 2015 Nummer 19 Braakhuizen United Na de zomervakantie mag een aantal jongens meedoen in een voetbaltraining onder leiding van PSV in een project dat Braakhuizen United gaat heten. De start ervan wordt

Nadere informatie

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar!

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Nieuwsbrief 19 januari 2018 We zijn het schooljaar weer goed begonnen met elkaar. We willen namens alle kinderen van De Achtsprong iedereen een fijn 2018 wensen! Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Mededelingen

Nadere informatie

Huisvesting kerk. Juf Jeanne

Huisvesting kerk. Juf Jeanne Juni 2017 Nummer 16 Huisvesting kerk Op dit moment is het haalbaarheidsonderzoek gestart om te bekijken of het mogelijk is om het gehele Kindcentrum te gaan huisvesten in de kerk. De gemeente is verantwoordelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 2. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 2. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 2 Het nieuwe schooljaar is begonnen! Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar de eerste schoolweek zit er al weer op. Best een spannende week met veel nieuwe indrukken en na

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief juni 2015 Bericht van directie: Zoals we al eerder hebben gecommuniceerd, zijn we steeds meer mooie stappen aan het zetten in de ontwikkeling van onze integrale samenwerking. Graag informeren

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

Sjors Sportief en Creatief

Sjors Sportief en Creatief AGENDA Woensdag 25 oktober: -Luizencontrole -Dijkmagazijn groepen 1-2 Woensdag 1 november: Show Mad Science Woensdag 8 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 14 november: Vergadering OR Maandag 20 november:

Nadere informatie

Fladderkeshof Ons kindcentrum is door de versiergroep heel mooi omgetoverd tot Fladderkeshof! Jarigen. Februari 2017 Nummer 11

Fladderkeshof Ons kindcentrum is door de versiergroep heel mooi omgetoverd tot Fladderkeshof! Jarigen. Februari 2017 Nummer 11 Februari 2017 Nummer 11 Fladderkeshof Ons kindcentrum is door de versiergroep heel mooi omgetoverd tot Fladderkeshof! De spanning stijgt in het kindcentrum want wie worden onze nieuwe prins en prinses!

Nadere informatie

DE LINDEFLITS BELANGRIJKE DATA 1 E HEILIGE COMMUNIE STUDIEDAG

DE LINDEFLITS BELANGRIJKE DATA 1 E HEILIGE COMMUNIE STUDIEDAG Informatieblad voor leerlingen, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij bs. De Lindegaerd. DE LINDEFLITS In deze Lindeflits o.a. aandacht voor: jarigen juni, studiedag juni, 1e heilige communie,

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

HULP gezocht voor Carnaval:

HULP gezocht voor Carnaval: Januari 2015 Nummer 10 Stem op onze tekening, Sjors Sportief! De LEV-groep heeft een tekenwedstrijd georganiseerd voor alle basisscholen in de gemeente Geldrop-Mierlo. Vanaf 2 maart worden de kleurrijke

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element maart 19.03

nieuwsbrief Het Element maart 19.03 nieuwsbrief Het Element maart 19.03 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken In februari was het de beurt aan Jochem om onze school te vertegenwoordigen tijdens de Voorleeswedstrijd in de bibliotheek

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

NASCHOOLSE JEUGDACTIVITEITEN NOORDERLICHT NAJAAR 2015

NASCHOOLSE JEUGDACTIVITEITEN NOORDERLICHT NAJAAR 2015 NASCHOOLSE JEUGDACTIVITEITEN NOORDERLICHT NAJAAR 2015 Ook in het najaar van 2015 zullen er in Noorderlicht weer een aantal workshops en activiteiten voor de jeugd worden georganiseerd, waarvan een aantal

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 07 september 2015 Belangrijke data 07-09 Algemene ouderavond 19.30u-21.00u 14-09 MR vergadering 21-09 O-ja 02 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Inschrijven Mini Marathon en City

Nadere informatie

Ouderinfo Obs de Globe Semmelweisstraat 5 2035 CT Haarlem 023 5330297 facebook: www.obsdeglobe-haarlem.nl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Maandbrief SEPTEMBER 2017

Maandbrief SEPTEMBER 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Aanmelden Hulp Carnaval:

Aanmelden Hulp Carnaval: Januari 2016 Nummer 9 Goed begin 2016 In deze eerste nieuwsbrief van 2016 wensen we iedereen natuurlijk het allerbeste voor het komende jaar. Het vorige jaar heeft de school afgesloten met een heel goed

Nadere informatie