Kinderboekenweek Gruwelijk eng!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kinderboekenweek Gruwelijk eng!"

Transcriptie

1 September 2017 Nummer 3 Kinderboekenweek Gruwelijk eng! Van woensdag 4 oktober t/m vrijdag 13 oktober staat het Kindcentrum in het teken van de kinderboekenweek. Om 8.45 uur wordt de Kinderboekenweek in t Vlinderhof op een speciale manier geopend. Alle kinderen zijn op dit moment bezig met het oefenen van het speciale kinderboekenweek lied Gruwelijk eng van Kinderen voor Kinderen. Tijdens de opening zingen en dansen we erop los! Alle ouders zijn van harte welkom om te komen kijken naar de opening. Gedurende deze speciale week wordt er dagelijks voorgelezen. De Lettertuin, bibliotheek op school, is door ouders prachtig aangekleed in het griezelthema. Tijdens de taallessen gaan de kinderen een griezelverhaal schrijven. Op vrijdag 13 oktober zijn alle ouders welkom voor de afsluiting van het thema. Vanaf uur bent u van harte welkom in t Vlinderhof voor een speciale Griezel tentoonstellling. Iedere groep heeft op een tafel tentoongesteld waar ze tijdens de kinderenboekweek allemaal aan hebben gewerkt. Zien we jullie allemaal op woensdag 4 oktober van uur en vrijdag 13 oktober van uur in t Vlinderhof? Tot dan, De werkgroep Kinderboekenweek Juffrouw Francien & Juffrouw Maartje & OR-leden. Jarigen Van de maand oktober 1 okt Gürkan Akpinar 3 okt Desteney Hendriks 6 okt Shakira Bonten 7 okt Kardelen Yilmaz 11 okt Reese Robinson 12 okt Eylem Gümüssoy Van harte gefeliciteerd!! Welkom op school De afgelopen weken zijn Jos Langer, Thomas Bijsterveld en Chaib Dira bij ons op school begonnen. We wensen hen én hun ouders een fijne tijd toe op BS de Vlinder en hopen dat ze zich snel thuis zullen voelen.

2 Kijkochtend NIEUW dit jaar zijn de KIJKOCHTENDEN. U bent dan welkom in de groep van uw kind, om de sfeer te proeven en mee te draaien in de groep. U mag als ouder één ochtend uitkiezen. Wil zowel vader als moeder komen? Kies dan voor twee keer een ochtend. De ene keer mag papa mee en de andere keer mama. U mag namelijk naast uw zoon/dochter komen zitten. De ochtend start om 8.30 uur met een kopje koffie in de personeelskamer. Vanaf 8.45 uur mogen de ouders de groepen in. De ochtenden vinden plaats op: dinsdag 10 oktober, woensdag 11 oktober en donderdag 12 oktober van uur! Kinderboerderij en Kabouterpad We hebben nog een paar leuke uitstapjes bij de kleutergroep.. Op woensdag 4 oktober gaan we naar de Kinderboerderij en op maandag 30 oktober mogen we weer richting de kasteeltuin lopen waar we deze keer het kabouterpad gaan bewandelen en bekijken. Daarom zoeken we voor 4 oktober (de kinderboerderij) én 30 oktober (het kabouterpad), nog ouders, opa of oma die met ons mee willen lopen en een groepje willen begeleiden. Het zou geweldig zijn voor de kinderen als het allebei door kan gaan. U kunt zich opgeven bij juf Annemieke. Namens de kleutergroep al vast bedankt Studiedag Morgen (vrijdag 29 september) zijn alle kinderen vrij i.v.m. een studiedag. Voor het team staat deze dag in het teken van stichting leerkracht, een tweejarig scholingstraject. We gaan in twee leerkracht-teams werken die wekelijks op woensdag/vrijdag bij elkaar komen. Onder begeleiding van een schoolcoach gaan ze aan de slag met de volgende doelen: - kwaliteit van het onderwijs verbeteren - meer werkplezier en minder werkdruk ervaren - gelijke kansen voor alle leerlingen - leerkrachten leren van elkaar en benutten elkaars talenten - leerlingen denken met hun leraren mee over hoe het onderwijs nóg beter kan. In onze teamkamer hangen twee verbeterborden waar wekelijks nieuwe doelen worden gesteld. Nieuwsgierig? Kom een kijkje nemen in onze teamkamer of kijk op voor diverse video s. Juffrouw Ans 25-jaar bestuursjubileum Juffrouw Ans is woensdag 20 september door het team in het zonnetje gezet. Wat een bijzondere dag: 25 jaar bestuursjubileum! Vanaf 1999 is juffrouw Ans werkzaam bij Kindcentrum de Vlinder (voorheen Bs. de Windroos). Daarvoor heeft ze gewerkt op basisschool 't Anker in Geldrop. Eveneens een school van hetzelfde bestuur. Vijfentwintig jaar werkt juffrouw Ans in Geldrop! Gefeliciteerd!

3 Koffie-uurtje Alle ouders zijn op dinsdag 3 oktober van uur van harte welkom om een kop koffie/thee te komen drinken in onze personeelskamer. Juffrouw Wendy gaat met u in gesprek over het reilen en zeilen van de school. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd binnen lopen. De koffie-uurtjes vinden iedere maand plaats, de dagen verschillen van maandag t/m donderdag om iedereen de kans te geven om ook naar het koffie-uurtje te komen. Heeft u geen vragen, kom dan voor de gezelligheid! Op de jaarkalender staan de koffie-uurtjes vermeld. Leerlingenraad Op Prinsjesdag hebben alle leerlingen hun stem uitgebracht. Dit is onze nieuwe leerlingenraad: gr. 5 Nina van Eerden & Reese Robinson gr. 6 Elisa Swinkels & Lennert Blaauw gr. 7 Sude Bilici & Niels van Bergen gr. 6/8 Cansu Bilici & Johan van Mechelen Ze hebben allemaal nieuwe ideeën die ze samen met juffrouw Wendy gaan uitwerken. Woensdag 4 oktober is de allereerste vergadering van dit schooljaar. Vacature ouderraad De ouderraad zoekt versterking! De ouderraad helpt actief mee bij o.a. sinterklaasfeest, kerstfeest, Pasen, sportdag en schoolreis. Ze vergaderen ongeveer 6 keer per jaar. Tijdens deze vergaderingen is ook altijd iemand van het team aanwezig. Heb je interesse? Geef dit door aan Stefanie Munnik (voorzitter van de OR) of ordevlinder@eenbes.nl Op onze website staat meer informatie: Wist u dat: Op donderdag 5 oktober alle leerkrachten gaan staken. Alle kinderen zijn deze dag vrij. U, als ouder, zelf mag bepalen wat u meegeeft voor de lunchpauze. We willen u er wel op attenderen dat een gezonde lunch goed is voor de ontwikkeling van uw kind. Er in alle klassen mooie gesprekken tot stand kwamen door de week tegen pesten. Na de herfstvakantie starten we met een tweede kleutergroep. Op dit moment loopt de sollicitatie. Ouders van de groep 0/1/2 worden per mail op de hoogte gehouden van deze ontwikkeling. De Bag2School actie, kledinginzameling, 325,80 heeft opgebracht voor de Ouderraad. Bedankt allemaal. Start Hobbyclub Creatief START op dierendag 4 oktober Het 3e seizoen van Hobbyclub Creatief start op woensdag 4 oktober voor de groepen Kinderen kunnen op elk moment lid worden of hun lidmaatschap opzeggen. De eigen bijdrage is 50 eurocent per keer, de kunstwerkjes zijn daarbij inbegrepen. We beginnen om uur tot uur in het handvaardigheidslokaal van Kindcentrum De Vlinder.

4 De datums van 2017 zijn: woensdag 4 oktober - woensdag 25 oktober woensdag 8 november - woensdag 22 november woensdag 13 december - woensdag 20 december Contactpersoon van de wijkvereniging: Noor de Witt Hamer, Ze zijn er weer! Sjors Sportief en Sjors Creatief Woensdag 4 oktober is het zover. Sjors Sportief en Sjors Creatief gaan weer starten. Nog geen lid worden van een leuke club of (sport) vereniging maar toch de activiteit leren kennen, meldt je dan voor allerlei cursussen! Op maandag 2 of dinsdag 3 oktober krijgen jullie bijna allemaal een prachtig kleurrijk Sjors-boekje. Die wordt uitgedeeld op school. Jullie kunnen kiezen uit ruim 55 activiteiten en kunnen. Naast het uitproberen van heel veel sporten kunnen jullie ook weer met Sjors Creatief bezig zijn. Bijvoorbeeld cupcakes versieren, koken, muziekinstrumenten bespelen, mozaïeken, sterrenkunde, spelen in de natuur, toneelspelen, tekenen & schilderen... Kortom: voor ieder wat wils. Vanaf woensdag 4 oktober 15:00 uur kunnen jullie je inschrijven via en/of Voor meer informatie neem dan een kijkje op de website of neem samen met je ouder(s) contact op met de buurtsportcoaches: sportenbewegen@levgroep.nl. Nieuw kind Welkom Sebastian Hulland op de peuterspeelzaal. Rugzak Het zou fijn zijn als alle kinderen een verschoning in hun rugzak hebben ook als uw kind geen luier meer aanheeft. Als het nodig is kunnen we altijd schone kleren aandoen. De naam van uw kind op de rugzak zou ook heel fijn zijn. Informatie avond Op 4 oktober is er een informatie avond in het Vlinderhof (speelzaal van de basisschool) over de toekomst van de peuterspeelzaal. Het is belangrijk dat u hierbij aanwezig bent, als uw kind in januari 2018 nog op de peuterspeelzaal zit. Deze informatie avond begint om uur. Fruit We krijgen vanaf het nieuwe schooljaar ons fruit vanuit het project gezonde school. Iedere dag krijgen we dan fruit voor de kinderen. U hoeft dus geen fruit meer mee te geven aan uw peuter. Deze week hadden we appels, bananen en wortels. Iedere week hebben we ander fruit.

5 Nieuw thema Op maandag 11 september zijn wij weer gestart met een nieuw thema. Het nieuwe thema heet: Kleine muis zoekt een huis. We gaan activiteiten doen die met het boek te maken hebben. We hebben ook voor Puk een huis gemaakt. Het boek kunt u ook op YouTube kijken. Het thema loopt tot aan de herfstvakantie. De herfstvakantie is van maandag 16 oktober t/m vrijdag 20 oktober. Nieuws vanuit dagopvang Volgende week gaan we beginnen met het thema herfst. We hebben al verschillende leuke activiteiten gepland; zo gaan we gezellig met groep 1 / 2 naar de kinderboerderij en een keertje naar het bos! Ook zijn er weer nieuwe kindjes op de groep! Welkom Noah en Simon, we wensen jullie veel speelplezier bij ons! Ook hebben we een nieuwe collega op onze groep: Desiree. Wij wensen haar veel werkplezier bij ons! Nieuws vanuit de BSO Wat een kookplezier bij ons op de BSO! Voor een verjaardag zelf tomatensoep gemaakt en muffins gebakken. Ook hebben we lekker wentelteefjes en eitjes gebakken mmmmmm. De kinderen vinden het leuk om dit zelf te doen. En ze kunnen dit ook erg goed, wij hebben uitstekende koks op de BSO! Voor de Teenz goed nieuws: het oxboard is weer gemaakt!! Hij wordt weer goed gebruikt.. Wat een plezier buiten! Jarigen Hiep hiep hoera voor Tim en Thomas, zij zijn beide jarig geweest! Gefeliciteerd Tim en Thomas.

6 Recent gescheiden ouders en kinderen (8-16 jaar) gezocht voor onderzoek Gezinsrelaties na Scheiding In Nederland maken jaarlijks zo'n thuiswonende kinderen een scheiding van hun ouders mee. Met dit onderzoek willen we beter leren begrijpen hoe ouders en kind(eren) met elkaar omgaan na een scheiding en wat dit betekent voor de ontwikkeling van kinderen. De Universiteit Utrecht is daarom op zoek naar gezinnen waarvan ouders korter dan 1,5 jaar uit elkaar wonen of bijna uit elkaar gaan. Tenminste één kind is tussen de 8 en 16 jaar. Het onderzoek E r zijn 3 metingen : Na uw aanmelding, één jaar later en nog een jaar later. Metingen bestaan uit vragenlijsten en een gesprekstaakje. Ook vullen kinderen elk halfjaar voor 2 weken een paar vragen in via onze App. Kinderen vinden het leuk om mee te doen aan dit soort onderzoek en u hoeft nooit naar Utrecht te komen, wij komen bij u thuis. Als beide ouders meedoen dan worden er aparte afspraken gemaakt, maar meedoen met één ouder kan ook. Als bedankje krijgen kinderen voor elk van de 3 metingen 10. Aan het eind van het onderzoek wordt er 50, 100 en 150 verloot onder de gezinnen die meededen. Wilt u meedoen of kent u een gezin dat mogelijk mee zou willen doen? Kijk dan op voor meer informatie en een aanmeldformulier. ***Deelname aan dit onderzoek is geheel vrijwillig. Alle onderzoeksgegevens blijven volstrekt vertrouwelijk en worden anoniem verwerkt.***

Opgave EHBO voorlichting

Opgave EHBO voorlichting September 2018 Nummer 3 EHBO voorlichting voor alle ouders Dinsdag 2 oktober om 19.30 uur komt Ria Giele van de EHBO Geldrop. Alles wat je moet weten om eerste hulp te kunnen verlenen aan je kind wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Zien we jullie allemaal op vrijdag 12 oktober van uur in t Vlinderhof?

Zien we jullie allemaal op vrijdag 12 oktober van uur in t Vlinderhof? Oktober 2018 Nummer 4 Kinderboekenweek Kom erbij Van woensdag 3 oktober t/m vrijdag 12 oktober staat het Kindcentrum in het teken van de kinderboekenweek. Gedurende deze speciale week wordt er dagelijks

Nadere informatie

VEEL HULP GEZOCHT! Aanmelden CREA-ochtend basisschool:

VEEL HULP GEZOCHT! Aanmelden CREA-ochtend basisschool: September 2017 Nummer 2 Kijkje in de groep Dinsdagavond was ons jaarlijks kijkje in de groep met als nieuwtje onze KluppluZ 0-5 jaar! Ouders hebben in iedere groep (incl. BSO, Teenz, dagopvang en peuterspeelzaal)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF: JAARGANG 28 nr. 1 Schooljaar

NIEUWSBRIEF: JAARGANG 28 nr. 1 Schooljaar NIEUWSBRIEF: JAARGANG 28 nr. 1 Schooljaar 2017-2018 14-09-2017 Inhoud: - Inleiding - Kind op Maandag - Zending - Wijzigingen doorgeven - Schoolgids en kalender - Informatieavonden - Foto s op Facebook

Nadere informatie

A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA

A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA 18 maart 2016 Nummer 13 A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA Zondag houden we een open dag in het hele kindcentrum. Ouders en andere belangstellenden kunnen komen kijken bij kinderopvang,

Nadere informatie

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13 April 2017 Nummer 13 Geslaagde Open Dag Zondag 26 maart stond de deur voor iedereen open. Vele buurtgenoten, opa s, oma s, ouders en andere geïnteresseerde hebben een bezoek gebracht. Iedereen heeft mogen

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Dinsdag 7 maart krijgt uw kind het rapport mee naar huis. het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 7 maart Gr. 3 t/7, 2e rapport mee naar huis 9 en14 maart Gespreksrondes n.a.v. rapport

Nadere informatie

VakantieBieb-app. Groepsindeling Juni 2015 Nummer 17

VakantieBieb-app. Groepsindeling Juni 2015 Nummer 17 Juni 2015 Nummer 17 VakantieBieb-app Lees deze zomer e-books op een tablet met de VakantieBiebapp. Vanaf 1 juni gratis te downloaden. Ook in de zomervakantie is lezen leuk! Download nu gratis een grote

Nadere informatie

Website: 13 februari Talentenshow Voorjaarsvakantie. Hoofdluiscontrole Oudergesprekken

Website:   13 februari Talentenshow Voorjaarsvakantie. Hoofdluiscontrole Oudergesprekken DE WIJSNEUS Website: www.deventerleerschool.nl 13 februari 2017 inhoud nieuwsbrief - voorwoord - Oudergesprekken - Schoolvoetbaltoernooi - Ouderbijdrage - St Kinderopvang DLS - Kort Bijlage: 1) Informatie

Nadere informatie

Aanmelden Hulp Carnaval:

Aanmelden Hulp Carnaval: Februari 2017 Nummer 10 Nationale voorleesdagen De nationale voorleesdagen zijn op woensdag 25 januari begonnen en duren tot 4 februari. Het boek dat centraal staat tijdens deze voorleesdagen is De kleine

Nadere informatie

Aanmelden Koningsspelen:

Aanmelden Koningsspelen: Maart 2018 Nummer 13 Succesvolle Open Dag Zondag stonden de deuren open bij ons Kindcentrum. Veel mensen hebben de open dag bezocht. Kinderen van de leerlingenraad en de bovenbouw verzorgde een rondleiding.

Nadere informatie

Sinterklaas. Wijkontwikkelingsplan. Welkom in het kindcentrum. november 2018 Nummer 7

Sinterklaas. Wijkontwikkelingsplan. Welkom in het kindcentrum. november 2018 Nummer 7 november 2018 Nummer 7 Sinterklaas Paniek, paniek rondom Sint. Met al die nieuwe pieten wil het nog niet zo goed lukken. Daarom hebben de kinderen afgelopen tijd al flink geoefend om goede hulppieten te

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

HULP gezocht voor Carnaval:

HULP gezocht voor Carnaval: Januari 2015 Nummer 10 Stem op onze tekening, Sjors Sportief! De LEV-groep heeft een tekenwedstrijd georganiseerd voor alle basisscholen in de gemeente Geldrop-Mierlo. Vanaf 2 maart worden de kleurrijke

Nadere informatie

Frisse & gezonde start

Frisse & gezonde start september 2017 Nummer 1 Frisse & gezonde start Deze week zijn de basisschool en de peuterspeelzaal weer gestart na een zonnige zomervakantie. De kinderopvang heeft in de vakantie diverse leuke en inspirerende

Nadere informatie

Moederdag. Kindcentrum fotograaf. Welkom in het kindcentrum

Moederdag. Kindcentrum fotograaf. Welkom in het kindcentrum April 2018 Nummer 16 Moederdag Zondag 13 mei is het Moederdag. De kinderen hebben iets moois gemaakt voor mama en dat hebben ze al mee naar huis gekregen. We wensen alle mama s een hele fijne dag toe.

Nadere informatie

Huisvesting kerk. Juf Jeanne

Huisvesting kerk. Juf Jeanne Juni 2017 Nummer 16 Huisvesting kerk Op dit moment is het haalbaarheidsonderzoek gestart om te bekijken of het mogelijk is om het gehele Kindcentrum te gaan huisvesten in de kerk. De gemeente is verantwoordelijk

Nadere informatie

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team NUMMER 2 JAARGANG 32 september 2017 Belangrijke data 2-6 oktober 2017 Deze week startgesprekken groep 3 t/m 7 en voorlopig adviesgesprekken groep 8 revius@sintbavoschool.nl oudervereniging@sintbavoschool.nl

Nadere informatie

Plannen nieuw schooljaar

Plannen nieuw schooljaar Juni 2018 Nummer 19 Plannen nieuw schooljaar Doelstellingen uit ons Kindcentrum/Schoolplan: - Plan om alle kinderen te helpen dat zij op school/kindcentrum succes behalen. - Intensievere verbinding met

Nadere informatie

Aanmelden Koningsspelen:

Aanmelden Koningsspelen: Februari 2018 Nummer 12 Open Dag zondag 4 maart Komt u ook naar de Open Dag op zondag 4 maart? Van 11.00-13.00 uur is iedereen van harte welkom. In alle groepen zijn er activiteiten, zo kunnen de kinderen

Nadere informatie

9 december 2016 Nummer 7

9 december 2016 Nummer 7 9 december 2016 Nummer 7 Inhoud: Kerst op de Elzenhoek Berichtje van juf Dimphy Even voorstellen Kerst 2016 Voorleeswedstrijd Ouders en kinderen gezocht Leerlingenraad Bijlage Vervangingen (Ingekomen stuk)

Nadere informatie

Waarom 15 minuten lezen per dag?

Waarom 15 minuten lezen per dag? Mei 2015 Nummer 16 Waarom 15 minuten lezen per dag? De leesprestaties van kinderen gaan enorm vooruit als zij iedere dag 15 minuten lezen! Kinderen die dat doen, lezen 1.146.000 woorden per jaar. Hun woordenschat

Nadere informatie

WEEK oktober 2017

WEEK oktober 2017 WEEK 41 12 oktober 2017 KINDERBOEKENWEEK: GRUWELIJK ENG! Dit was een loeispannende week en het is nog niet afgelopen. De gangen en de klassen komen er steeds spannender uit te zien. En de lessen en boeken

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

17 Maikel (gr 7) 20 Zoë (gr 8) 18 Jodie (gr 4) 21 Rowan (gr 1-2b) 8 Iris (gr 4) 20 Tim (gr 8) 21 Quinsey (gr 1-2a) 22 Kevin (gr 6) 24 Quinten (gr 3)

17 Maikel (gr 7) 20 Zoë (gr 8) 18 Jodie (gr 4) 21 Rowan (gr 1-2b) 8 Iris (gr 4) 20 Tim (gr 8) 21 Quinsey (gr 1-2a) 22 Kevin (gr 6) 24 Quinten (gr 3) 18 september 2018 nummer 1 Kindcentrum De Rots Zoals u heeft gemerkt, zijn we druk bezig met de ontwikkeling van basisschool naar Kindcentrum De Rots. Dit is iets waar we trots op zijn en dat mag worden

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

3+ groep. Welkom in het kindcentrum. November 2017 Nummer 6

3+ groep. Welkom in het kindcentrum. November 2017 Nummer 6 November 2017 Nummer 6 3+ groep De huidige 3+ groep van de peuterspeelzaal stopt vanaf 1 januari i.v.m. de overname van Stichting Peuterspeelzaal. Binnen het Kindcentrum willen we deze groep voort blijven

Nadere informatie

Verbinding en uitstraling

Verbinding en uitstraling November 2016 Nummer 6 Verbinding en uitstraling De themawoorden voor de studieavond van donderdag 17 november met alle medewerkers van het Kindcentrum. De avond begon met een heerlijk diner. De peuterspeelzaal

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 11 maart 2019 OR leden gezocht Met ingang van het nieuwe schooljaar nemen een paar leden

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 OPEN OCHTEND VRIJDAG 6 NOVEMBER // KOM OOK GEZELLIG MEEDOEN MET ONZE HERFSTSPEURTOCHT IN DE SCHOOL! Op vrijdag 6 november organiseren alle ABBO-scholen van 9.00 12.00

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober 2017

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober 2017 Zonnewijzer Kinderboekenweek Afgelopen woensdag hebben we op beide locaties de Kinderboekenweek feestelijk geopend. De juffen en meesters hielden een Griezelige voorleeswedstrijd en we dansten met z n

Nadere informatie

Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum. Moederdag

Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum. Moederdag April 2019 Nummer 16 Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum Donderdagavond 9 mei is er een studie-avond voor alle medewerkers. Twee keer per jaar organiseren we deze studie-avond. Deze avonden

Nadere informatie

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda We kijken terug op een gezellig familiefeest, dit was afgelopen vrijdag en werd binnen gehouden i.v.m. het slechte weer. U vindt nog een stukje van de ouderraad hierover, met de 2 winnaars die er heel

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd! Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Maandag 24 oktober Dinsdag 25 oktober Woensdag 26 oktober Zaterdag 15 oktober Zaterdag 29 oktober Vrijdag 14 oktober 2016

Nadere informatie

Open podium (11.30 uur) Ouders zijn welkom vanaf 11.20u. Nieuwsbrief 4 Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie

Open podium (11.30 uur) Ouders zijn welkom vanaf 11.20u. Nieuwsbrief 4 Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie 29 september 2017 - nummer 3 Belangrijke data Woensdag 4 oktober Licht-aan-actie ( fiets mee groep 5 t/m 8) Start KinderBoekenWeek Korfbaltoernooi gr 5-6 Dierendag Donderdag 5 oktober Dag van de leraar

Nadere informatie

Kinderboekenweek: Raar maar waar

Kinderboekenweek: Raar maar waar Oktober 2015 Nummer 3 Kinderboekenweek: Raar maar waar Aanstaande woensdag, 7 oktober, begint de Kinderboekenweek. Het thema is Raar maar waar. Vrijdag 16 oktober is er een afsluiting met als dresscode:

Nadere informatie

Open Dag zondag 24 maart. Mejuffendag. Jarigen Van de maand maart 2 mrt. Maart 2019 Nummer 13. Van harte gefeliciteerd!!

Open Dag zondag 24 maart. Mejuffendag. Jarigen Van de maand maart 2 mrt. Maart 2019 Nummer 13. Van harte gefeliciteerd!! Maart 2019 Nummer 13 Open Dag zondag 24 maart Komt u ook naar de Open Dag op zondag 24 maart? Van 11.00-13.00 uur is iedereen van harte welkom. Na de carnavalsvakantie hebben we de projectweek: Kunst.

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken 2. Afscheid en welkom

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken  2. Afscheid en welkom school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest u nieuwsbrief 3 van het schooljaar 2018-2019 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1.Stand van zaken 2.Afscheid en welkom 3.Oudergspreken

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Anne Frankschool 8 oktober 2018 nummer 94. Agenda. Vanuit de directie

NIEUWSBRIEF. Anne Frankschool 8 oktober 2018 nummer 94. Agenda. Vanuit de directie NIEUWSBRIEF Anne Frankschool 8 oktober 2018 nummer 94 Agenda 8 oktober - MR vergadering 14 oktober - De 4 mijl 11 oktober - Afsluiting Kinderboekenweek 17 oktober - Margedag (VCOG studiedag) 20 t/m 28

Nadere informatie

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 2 1 4 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Studiedag vrijdag 22 september a.s. Op vrijdag 22 september hebben de leerkrachten een studiedag. De leerlingen van de groepen 1 t/m 8 (groep

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

Interne verhuizing. Mei 2018 Nummer 17. Peuteraanbod: Dagopvang: TeenZ: BSO:

Interne verhuizing. Mei 2018 Nummer 17. Peuteraanbod: Dagopvang: TeenZ: BSO: Mei 2018 Nummer 17 Interne verhuizing Wellicht hebben jullie al iets opgevangen over de verschuiving van groepen binnen ons Kindcentrum. Dit heeft onder andere te maken met een stijging van het aantal

Nadere informatie

MARIMBAZUIN Oktober 2017

MARIMBAZUIN Oktober 2017 MARIMBAZUIN Oktober 2017 De van Willemien, directeur Allemaal genoten van een heerlijke zonnige herfstvakantie? Ook meester Bart heeft een bijzondere week achter de rug. Collega s zijn al op bezoek geweest

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Aanmelden Werkgroep Klusjes:

Aanmelden Werkgroep Klusjes: September 2015 Nummer 2 Kindcentrum Basisschool, kinderopvang en peuterzaal willen graag van het kindcentrum De Vlinder een centrale plek in de wijk maken. Dat kan door daar allerlei activiteiten in De

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Vanaf 8:15 mogen kinderen naar school komen en openen de deuren van de school. Om 8:30 starten de leerkrachten met hun les.

Vanaf 8:15 mogen kinderen naar school komen en openen de deuren van de school. Om 8:30 starten de leerkrachten met hun les. Zonnewijzer Start schooljaar Het schooljaar is inmiddels feestelijk begonnen op de Zonnewende! Een mooi geel lint is doorgeknipt en er is in iedere klas geproost op een fantastisch mooi schooljaar. Ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Beste allemaal, Dit is de laatste nieuwsbrief van het jaar 2017. Voor ons als team staat/stond het jaar 2017 in het teken van het Leren Zichtbaar Maken waarbij we vorm geven aan

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Kinderboekenweek Voor altijd jong

Kinderboekenweek Voor altijd jong Oktober 2016 Nummer 3 Kinderboekenweek Voor altijd jong Juf Maartje opende woensdagochtend samen met opa en oma de Kinderboekenweek. Enkele kinderen van groep 8 danste op het lied Voor altijd jong van

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 3 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november 13 oktober 2017 - nummer 4 Belangrijke data Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie Maandag 23 oktober Kleuters thema: Herfst Vrijdag 3 november Nieuwsbrief 5 Jarigen Van 13 oktober

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DATUM: 07 oktober 2015. De nieuwe Globe

DATUM: 07 oktober 2015. De nieuwe Globe Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Belangrijke data. Oudergesprekken 2 en 4 oktober. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #3a

Belangrijke data. Oudergesprekken 2 en 4 oktober. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #3a Belangrijke data 2 oktober Oudergesprekken tussen 14.30-17.00 uur 4 oktober Oudergesprekken tussen 14.30-20.00 uur 4 oktober Opening Kinderboekenweek 4 t/m 12 oktober Kinderboekenweek voorlezen in de groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe 03 OKTOBER 2014 Een extra grote Globe De Globe van deze week staat boordevol met mooie, leuke en interessante nieuwtjes. Lees deze goed door, zodat u op de hoogte bent van het doen en laten van Kindcentrum

Nadere informatie

Achtbaanflits 29 augustus 2017

Achtbaanflits 29 augustus 2017 AGENDA Iedere woensdag en vrijdag: FRUITDAG Woensdag 30 augustus mad science show Donderdag 31 augustus afstemmingsgesprekken groep (2)3-8 tot 20.00u Maandag 4 september HB groepen kennismakingsavond Woensdag

Nadere informatie

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schooljaar 2016-2017 5 okt-2016 Dsfjlk;akd Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schoolbrief 4 Vandaag Vitrineroute Om 12.15 u is er weer een Vitrineroute. Dan kunt u, samen met uw kind, de door leerlingen gemaakte

Nadere informatie

Verkiezingen kinderraad. Dag van de leraar Het volgende Pitje

Verkiezingen kinderraad. Dag van de leraar Het volgende Pitje 21 september 2018 - nummer 3 Agenda Dinsdag 25 september Woensdag 26 september Dinsdag 2 oktober Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Mediatorentraining Spreekuur CMD: 11.30-12.30 uur Plantdag: 11.30-12.30

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief Thema Wat heb ik aan vandaag?

Nieuwsbrief Thema Wat heb ik aan vandaag? Nieuwsbrief Thema Wat heb ik aan vandaag? Terugblik Wat was het gezellig om al die knuffels in de klas te hebben! Sommige knuffels bleven op school slapen, maar de meeste knuffels gingen aan het einde

Nadere informatie

Nieuwsflits 6 februari 2018

Nieuwsflits 6 februari 2018 Nieuwsflits 6 februari 2018 Van de leerlingen administratie Wij heten de volgende leerling en haar ouders van harte welkom in onze instroomgroep: Tara Ahmead en Anna Zant Wij wensen jullie en jullie ouders

Nadere informatie

Geweldige start van het schooljaar

Geweldige start van het schooljaar Augustus 2018 Nummer 1 Geweldige start van het schooljaar Vandaag heeft wethouder Looijmans en Wim Klaassen (bestuurder Eenbes) het schooljaar geopend! De eerste schooldag hebben we s ochtends meneer Johan

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Activiteiten

Nieuwsbrief 3. Activiteiten Nieuwsbrief 3 Activiteiten 2 oktober Red jezelf, red je vriendje groep 7 3 oktober Spreekuur Schoolmaatschappelijk werkster 4 oktober Start Kinderboekenweek (Kleedjesmarkt) Thema: Gruwelijk eng 5 oktober

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje 16 maart 2018 - nummer 13 Agenda Maandag 19 maart Dinsdag 20 maart Dinsdag 27 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Start blok 5 De Vreedzame School MR- vergadering: 20.00 uur OV-

Nadere informatie

Op donderdag 19 oktober is de afsluiting van de Kinderboekenweek met een kinderboekenbal. De kinderen mogen deze dag verkleed op school komen.

Op donderdag 19 oktober is de afsluiting van de Kinderboekenweek met een kinderboekenbal. De kinderen mogen deze dag verkleed op school komen. FUIKEN LICHTEN Den Nieuwsbrief De Fuik 13 oktober 2017 Ilp 88-A 1127 PH Den Ilp T: 020-4824225 E: directie@obsdefuik.nl W: obsdefuik.nl Kinderboekenweek De afgelopen weken stonden in het kader van de Kinderboekenweek

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

Aanmelden Hulp Carnaval:

Aanmelden Hulp Carnaval: Januari 2016 Nummer 9 Goed begin 2016 In deze eerste nieuwsbrief van 2016 wensen we iedereen natuurlijk het allerbeste voor het komende jaar. Het vorige jaar heeft de school afgesloten met een heel goed

Nadere informatie

De St. Gerardus Flessenpost

De St. Gerardus Flessenpost De St. Gerardus Flessenpost Vrijdag 5 oktober 2018 Kamp Gerardus geslaagd Deze week genoten leerlingen, juffen en ouders van drie geweldige kampdagen in Bladel. Naast een gezellige sfeer en veel plezier

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

25 sept nr. BELANGRIJKE DATA IN SEPT./OKT Staking

25 sept nr. BELANGRIJKE DATA IN SEPT./OKT Staking 25 sept. 2017 nr. Staking Op donderdag 5 oktober staakt het primair onderwijs in Nederland. De vakbonden hebben - ondersteund door de organisaties die verenigd zijn in het PO-Front - tot deze staking opgeroepen

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

De eigen bijdrage is 50 eurocent per keer: de kunstwerkjes zijn daarbij inbegrepen.

De eigen bijdrage is 50 eurocent per keer: de kunstwerkjes zijn daarbij inbegrepen. Mei 2019 Nummer 17 Wijkontwikkelingsplan Dinsdagavond heeft de werkgroep het wijkontwikkelingsplan gepresenteerd aan de raad. Hatice Bilici, MR-oudergeleding, heeft dit jaar namens ons Kindcentrum mee

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten:

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten: Nummer 29, 15 januari 2015 Verjaardagen: Verjaardagen 14-01 Julia Zhou Jiang groep 7 16-01 Dries v Kemenade groep 5 18-01 Mick Simons groep 4 20-01 Flinn vd Zandt groep 6 26-01 Lara Schouteten groep 1-2A

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Gezond Kindcentrum. Ouderbedankavond. Juni 2017 Nummer 18. Van harte gefeliciteerd!!

Gezond Kindcentrum. Ouderbedankavond. Juni 2017 Nummer 18. Van harte gefeliciteerd!! Juni 2017 Nummer 18 Gezond Kindcentrum In het nieuwe schooljaar gratis schoolfruit voor ALLE kinderen in het Kindcentrum. Het kindcentrum is aangemeld voor het certificaat gezonde school voor het thema

Nadere informatie