Interne verhuizing. Mei 2018 Nummer 17. Peuteraanbod: Dagopvang: TeenZ: BSO:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Interne verhuizing. Mei 2018 Nummer 17. Peuteraanbod: Dagopvang: TeenZ: BSO:"

Transcriptie

1 Mei 2018 Nummer 17 Interne verhuizing Wellicht hebben jullie al iets opgevangen over de verschuiving van groepen binnen ons Kindcentrum. Dit heeft onder andere te maken met een stijging van het aantal kinderen op de groep. In de zomervakantie gaat de interne verhuizing plaatsvinden: (nieuwe indeling zie bijlage 1) - De dagopvang groep (0-4jr) wordt gesplitst in 2 groepen (babygroep en peutergroep). Waarvan de huidige dagopvang groep, de babygroep (0-2jr) wordt. - De huidige BSO-groep wordt een peutergroep (2-4jr) - De BSO gaat verhuizen naar het Vlinderhof (aula van school) - De groep peuteraanbod gaat verhuizen naar de huidige TeenZ groep (1e lokaal opvangkant ) - De TeenZ groep gaat verhuizen naar de huidige peuteraanbod groep. Door deze verschuivingen zitten alle kinderen van 0-4 jaar dichter bij elkaar, zodat er meer verbinding tussen de groepen gelegd kan worden. Hierdoor wordt ons aanbod beter afgestemd op de ontwikkeling van de kinderen waardoor de pedagogische kwaliteit verbeterd wordt. De TeenZ kinderen krijgen hierdoor echt een eigen honk waardoor er nog meer mogelijkheden komen voor zelfstandigheid. De BSO-groep komt letterlijk in het midden van het Kindcentrum waardoor de BSO beter zichtbaar wordt voor de omgeving. Hierdoor worden de lijntjes met de leerkrachten ook korter. Kortom door deze verschuiving kan ieder kind zich optimaal ontwikkelen in een rijke uitdagende omgeving. Wat verandert er per groep: Peuteraanbod: Vanaf maandag 20 augustus brengt u uw kind bij de Korein ingang (Deelenstraat 1) en belt u aan bij peuteraanbod. Graag voor de camera gaan staan en de deur wordt voor u opengedaan. Dagopvang: Indien er iets veranderd voor uw kind krijgt u daar persoonlijk bericht over. TeenZ: Dinsdag 9 juli is de verhuisdag. De kinderen hebben aangegeven graag mee te willen helpen dus dit gaan we samen met de kinderen doen. Vanaf 10 juli is de nieuwe ingang achterom via het schoolplein (St Jozefplein). BSO: Vanaf 10 juli is de nieuwe ingang via de voordeur van school (St Jozefplein), graag even aanbellen dan doen wij de deur voor u open.

2 Jarigen Van de maand mei/juni 14 mei Ize van de Kerkhof (dagopvang) 21 mei Ali Rian 23 mei Münir Karaker 24 mei Vera Meegdes 26 mei Sude Bilici 28 mei Nina van der Eerden Cristiano Hendriks Jacqueline Tichelaar Van harte gefeliciteerd!! 11 juni Yigit Bilici Lennert Blaauw 13 juni Valentijn Waals 15 juni Natasha van Mechelen Samantha van Mechelen Amy Smits 17 juni Jayden Coppens Welkom in het kindcentrum Basisschool: Münir Karaker Kinderopvang: Jay, Evy & Daan, heel veel speelplezier bij ons! Nieuws van de basisschool Audit Met trots willen we graag jullie meenemen met de uitkomsten van het Audit bezoek op 22 maart. De audit-commissie heeft tijdens deze dag naar 12 aandachtspunten gekeken. Hiervoor hebben ze lessen gevolgd, documenten ingelezen en zijn ze in gesprek gegaan met de leerlingen, ouders, leerkrachten, IB en directie. Graag willen we enkele bevindingen graag met jullie delen: Kindcentrum de Vlinder is een ambiteuze school. Zij heeft de leerlingenpopulatie goed in beeld en beschreven en legt op basis van de kenmerken en behoeften van de leerlingen duidelijke accenten in haar onderwijs en in het (o.a. naschoolse) aanbod. De resultaten van de leerlingen op didactische vakken zijn voldoende tot goed te noemen in relatie tot de eigen schoolnormen die weer gebaseerd zijn op de kenmerken van de populatie. De leerlingen van de Vlinder stromen op niveau uit naar het voortgezet onderwijs en presteren daar na enkele jaren nog steeds volgens verwachting. In het handelen van de leraren op de Vlinder zien we verschillen in uitvoering met als gemeenschappelijke deler dat de leraren in staat zijn een goede instructie te geven in een goed georganiseerde leeromgeving. De auditcommissie heeft met twee groepen leerlingen gesproken die allebei positief zijn over de school. Je kunt hier jezelf zijn is een mooi compliment en zegt iets over de sfeer en aandacht van alle leraren. De gesproken ouders voelen zich zeker betrokken bij de school en voelen ook dat de school betrokken is bij hen en hun kinderen. Het volledige audit verslag kunt u lezen op onze website. Studiedag 30 mei Alle kinderen zijn op woensdag 30 mei vrij.

3 Schoolreisje Op dinsdag 12 juni gaan we weer op schoolreis. Deze keer gaat de reis voor de groepen 3 t/m 8 naar Toverland in Sevenum en de kleuters gaan naar de Hooiberg in Bladel. KLEUTERS GROEP 3 T/M 8 Aanwezig op school: 8.30 uur Vertrek rond: 9.00 uur Bestemming: Hooiberg in Bladel Terug op school: uur Wist u dat: Voor eten en drinken wordt gezorgd. Graag extra setje kleding meegeven voor eventuele ongelukjes. Aanwezig op school: 8.30 uur Vertrek rond: 9.00 uur Bestemming: Toverland in Sevenum Terug op school: uur Kinderen nemen zelf eten en drinken mee. Enkele afspraken voor dit schoolreisje : De leiding bestaat uit leerkrachten en ander personeel van de school. Zij lopen rond en letten vooral op de plaatsen/attracties waar dat nodig is. Bij de attracties is ook personeel zelf aanwezig, dat let op de veiligheid. In de bus mag niet gegeten of gedronken worden!!! Dit is een voorschrift van de busmaatschappij. De kinderen mogen geen geld meenemen!! We hopen dat het weer een gezellig en een zonnig dagje zal worden. Vakantierooster schooljaar Dit rooster is ook op de website van het Kindcentrum te vinden. Herfstvakantie 15 t/m 19 oktober 2018 We volgend schooljaar gaan starten met 8 groepen. Dus we starten met twee kleutergroepen i.p.v. één. Op dit moment zijn we volop bezig met de indeling van de leerkrachten. Binnenkort meer informatie. Kerstvakantie 24 december 2018 t/m 4 januari 2019 Voorjaarsvakantie 04 maart t/m 8 maart 2019 Tweede Paasdag Koningsdag 22 april 2019 (valt in de meivakantie) 27 april 2019 (valt in de meivakantie) Meivakantie 22 april t/m 3 mei 2019 Hemelvaart 30 en 31 mei 2019 Tweede Pinksterdag 10 juni 2019 Zomervakantie 8 juli t/m 16 augustus 2019

4 Open Podium woensdag 6 juni Iedereen is van harte welkom om op woensdag 6 juni van uur in t Vlinderhof. Alle groepen zijn druk bezig met het oefenen van een optreden. Dit is tevens het laatste open podium van dit schooljaar. Nieuws van het Peuteraanbod Nieuw thema We zijn begonnen aan ons nieuwe thema PUK gaat naar de speeltuin. Het themaboek heet Max in de speeltuin van Guido van Genechten. Dit boek is ook digitaal te bekijken op YouTube. We gaan op avontuur met de peuters en hebben van de poppenhoek een picknickplaats gemaakt. Afscheid Munir is 4 geworden en gaat naar de basisschool. We wensen hem veel plezier. Nieuws van de kinderopvang Nieuws van de dagopvang Vorige week hebben we ons oude thema "avontuur" afgesloten. Wat hebben de kinderen fijn ontdekt in onze voelbakken. Samen met KluppluZ zijn we in het bos en bij de kasteeltuin op avontuur geweest. Nadat we ons oude thema hebben afgesloten, is het tijd voor ons nieuwe thema "vervoer". Samen met de kinderen gaan we weer van alles moois knutselen! Naschoolse activiteiten voor iedereen! Elke week zijn er weer naschoolse activiteiten op de BSO. Alle Schoolkinderen van de Vlinder mogen daaraan mee doen! Dus schrijf je in! Wil je eerst een keer komen kijken of je het leuk vindt, dan kan dit ook. Neem even contact op met de BSO om iets af te spreken. Nieuws vanuit de BSO/TeenZ: We hebben een nieuwe collega erbij: Cheryl. Ze is in de meivakantie begonnen en heeft al aardig wat dagen gewerkt bij Kindcentrum Vijfblad en onze BSO. We wensen Cheryl veel werk plezier bij ons! We hebben een superleuke meivakantie gehad op de BSO, met weer hele gave activiteiten! Deze week komen we met alle BSO pedagogisch medewerkers samen om elkaar te inspireren om ook deze zomervakantie weer tot een geslaagde vakantie te brengen! Helaas hebben we afgelopen week afscheid moeten nemen van onze Kindcentrum vijfblad kinderen. De BSO bij Kindcentrum Vijfblad (Linze) is nu 5 dagen open, dus gaan deze kinderen ook op woe/vrij naar hun BSO op de eigen locatie. We wensen deze kinderen veel speel plezier! Gelukkig komen we elkaar nog vaak tegen omdat we in vakanties de activiteiten vaak gezellig samen doen met Kindcentrum Vijfblad en Korein Kinderplein Beneden Beekloop. De BSO/ Teenz gaan intern (binnen het Kindcentrum) verhuizen, meer informatie volgt deze week nog. De kinderen zijn erg enthousiast en kunnen niet wachten tot het zover is. Het wordt ook super gaaf!!

5 KOMMUS KASTEELFESTIVAL, AVONTUUR EN MUZIEK VOOR ALLE LEEFTIJDEN! KommuS, een stichting met als doel het gezelliger en leuker maken van Geldrop, organiseert op 30 juni en 1 juli voor de vierde keer in de Geldropse Kasteeltuin het gratis toegankelijke KommuS Kasteelfestival, een muziek/theater festival met diverse tribute bands en op zondagmiddag een gratis toegankelijke kindermiddag. Het festival is de afgelopen jaren gegroeid naar een evenement waar zowel de kinderen tussen de 0 en 14 jaar zich prima kunnen vermaken, maar ook de volwassen. Het Kasteelfestival is HET uitje in Geldrop voor muziekliefhebbers en kinderen die op zoek zijn naar avontuur. Programma zondag, theater en kids area Het kinderprogramma op zondag 1 juli start vanaf 12:00u tot 18:00u. Ook dit jaar hebben we een divers programma, zoals een optreden van de Hippe Gasten. Op het grote podium zullen zij een compleet nieuwe show spelen, waarin de kids de hoofdrol hebben! Ook kunnen kinderen tijdens BattleBeats muziek maken op onder andere cementbakken. Ook vindt de grootste Brabantse Musical.ly meeting plaats in de Kasteeltuin! Acht bekende Musical.ly sterren uit Nederland, waaronder de 11-jarige Nina Schotpoort, zijn aanwezig om samen met de kinderen een musical.ly op te nemen, handtekeningen uit te delen en een selfie te maken. Dat en nog veel meer, zoals schminken, toverschilderij maken, mega zeepbel blazen, muziekinstrumenten maken, theatervoorstellingen en Micro Drone Racen. Kortom: een programma dat je niet wilt missen. Meer info over het programma kunt u lezen op: of

6

21 Jenna van den Heuvel (gr 4) 24 Ivar Brons (gr 7) 29 Guusje Mentink (gr 8) 30 Jeremy Bouchée (gr 4)

21 Jenna van den Heuvel (gr 4) 24 Ivar Brons (gr 7) 29 Guusje Mentink (gr 8) 30 Jeremy Bouchée (gr 4) 12 juni 2018 nummer 8 Gelukkig nieuw schooljaar! De laatste nieuwsbrief van het schooljaar alweer... Wat is het voorbij gevlogen. Met Oud & Nieuw blik je terug op het jaar en proost je op het volgende.

Nadere informatie

A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA

A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA 18 maart 2016 Nummer 13 A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA Zondag houden we een open dag in het hele kindcentrum. Ouders en andere belangstellenden kunnen komen kijken bij kinderopvang,

Nadere informatie

Waarom 15 minuten lezen per dag?

Waarom 15 minuten lezen per dag? Mei 2015 Nummer 16 Waarom 15 minuten lezen per dag? De leesprestaties van kinderen gaan enorm vooruit als zij iedere dag 15 minuten lezen! Kinderen die dat doen, lezen 1.146.000 woorden per jaar. Hun woordenschat

Nadere informatie

Avond 4- daagse. Het volgende Pitje

Avond 4- daagse. Het volgende Pitje 25 mei 2018 - nummer 17 Agenda Maandag 28 mei Donderdag 31 mei Dinsdag 5 juni Woensdag 6 juni Donderdag 7 juni Vrijdag 8 juni OV- vergadering: 20.00 uur MR- vergadering: 20.00 uur Avond 4- daagse Studiedag:

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

De eigen bijdrage is 50 eurocent per keer: de kunstwerkjes zijn daarbij inbegrepen.

De eigen bijdrage is 50 eurocent per keer: de kunstwerkjes zijn daarbij inbegrepen. Mei 2019 Nummer 17 Wijkontwikkelingsplan Dinsdagavond heeft de werkgroep het wijkontwikkelingsplan gepresenteerd aan de raad. Hatice Bilici, MR-oudergeleding, heeft dit jaar namens ons Kindcentrum mee

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 19 juni - nummer 38 Het Vijfblaadje Kalender maand juni en juli 20 juni Schoolreisje 21 juni Studiedag. Alle kinderen vrij 27 juni Rapport 27 juni Rapportgesprekken (facultatief) 2 juli Kennismaking nieuwe

Nadere informatie

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Bereikbaarheid directie Maandag de Ster, Westerhoven Dinsdag st. Willibrordusschool. Woensdag st. Willibrordusschool. Donderdag ochtend: de Ster, Westerhoven

Nadere informatie

VakantieBieb-app. Groepsindeling Juni 2015 Nummer 17

VakantieBieb-app. Groepsindeling Juni 2015 Nummer 17 Juni 2015 Nummer 17 VakantieBieb-app Lees deze zomer e-books op een tablet met de VakantieBiebapp. Vanaf 1 juni gratis te downloaden. Ook in de zomervakantie is lezen leuk! Download nu gratis een grote

Nadere informatie

Maandag 4 juli gesprekken voorlopig advies groep 7 Dinsdag 5 juli gesprekken voorlopig advies groep 7 gezamenlijke vergadering OV en MR; 19.

Maandag 4 juli gesprekken voorlopig advies groep 7 Dinsdag 5 juli gesprekken voorlopig advies groep 7 gezamenlijke vergadering OV en MR; 19. 1 juli 2016 nummer 20 Agenda Maandag 4 juli gesprekken voorlopig advies groep 7 Dinsdag 5 juli gesprekken voorlopig advies groep 7 Donderdag 7 juli gezamenlijke vergadering OV en MR; 19.00 uur Maandag

Nadere informatie

Moederdag. Kindcentrum fotograaf. Welkom in het kindcentrum

Moederdag. Kindcentrum fotograaf. Welkom in het kindcentrum April 2018 Nummer 16 Moederdag Zondag 13 mei is het Moederdag. De kinderen hebben iets moois gemaakt voor mama en dat hebben ze al mee naar huis gekregen. We wensen alle mama s een hele fijne dag toe.

Nadere informatie

Wat vond u van Koningsspelen bij ons Kindcentrum?

Wat vond u van Koningsspelen bij ons Kindcentrum? Mei 2017 Nummer 15 Ontwikkelingen De eerste schoolweek van de laatste periode tot de zomervakantie zit er al weer op. Het schooljaar vliegt voorbij. Binnen het Kindcentrum zijn we dit schooljaar gestart

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Aanmelden Koningsspelen:

Aanmelden Koningsspelen: Maart 2018 Nummer 13 Succesvolle Open Dag Zondag stonden de deuren open bij ons Kindcentrum. Veel mensen hebben de open dag bezocht. Kinderen van de leerlingenraad en de bovenbouw verzorgde een rondleiding.

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13 April 2017 Nummer 13 Geslaagde Open Dag Zondag 26 maart stond de deur voor iedereen open. Vele buurtgenoten, opa s, oma s, ouders en andere geïnteresseerde hebben een bezoek gebracht. Iedereen heeft mogen

Nadere informatie

Open Dag zondag 24 maart. Mejuffendag. Jarigen Van de maand maart 2 mrt. Maart 2019 Nummer 13. Van harte gefeliciteerd!!

Open Dag zondag 24 maart. Mejuffendag. Jarigen Van de maand maart 2 mrt. Maart 2019 Nummer 13. Van harte gefeliciteerd!! Maart 2019 Nummer 13 Open Dag zondag 24 maart Komt u ook naar de Open Dag op zondag 24 maart? Van 11.00-13.00 uur is iedereen van harte welkom. Na de carnavalsvakantie hebben we de projectweek: Kunst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding:

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding: Nieuwsbrief 2017 2018 26 juni 2018 Kerklaan 1 www.obs-erica.nl 6731 BA Otterlo Tel: 0318-595077 e mail: ericaschool@proominent.nl Inleiding: Inhoud nieuwsbrief Inleiding Vakantierooster en studiedagen

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven 19-7-2018 Jozefschoolnieuws In deze nieuw sbrief: - Einde van het jaar - Vakant ieroost er - Nieuw s vanuit de MR - Schoolreisje 2018 - Lokaalindeling - Zw em - en gym roost er - Afscheid Sam ant ha en

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 0-00 Augustus 0 0 Zomervakantie Eerste schooldag 0 Gr - Ready to Rock Project Feestelijke opening schooljaar, alle ouders zijn welkom op het schoolplein vanaf (. uur) Thema: Schat in de klas

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -ZigZag door de Zoo - vakantierooster 2016-2017 - sportdag - circus - nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -ZigZag door de Zoo - vakantierooster 2016-2017 - sportdag - circus - nieuws vanuit de groepen Agenda: - donderdag 8 juni schoolreis gr 1-2 - vrijdag 9 juni schoolreis gr 3-7 - vrijdag 9 juni groepen 1-2 vrij - 13 t/m 17 juni: vakantie - 29 juni: sportdag In deze nieuwsbrief: -ZigZag door de Zoo

Nadere informatie

Wanneer? Vrijdag 5 juli 2019 Hoe laat? 12:00 uur Waar? Op het schoolplein, bij de tribune Giechel en goochel

Wanneer? Vrijdag 5 juli 2019 Hoe laat? 12:00 uur Waar? Op het schoolplein, bij de tribune Giechel en goochel 24 juni 2019 nummer 6 Laatste schooldag Bijna is het weer zover! De laatste schooldag. Dit jaar worden de kinderen de vakantie in getoverd door 2 geweldige goochelaars. Wat vinden de kinderen van de show?

Nadere informatie

Algemeen

Algemeen Schooljaar 2014 2015 Nummer 18 18 juni 2015 Algemeen www.heldercamara.nl @kbsheldercamara HC ACTUEEL De volgende en laatste HC Actueel van dit schooljaar verschijnt op donderdag 9 juli. De kopij zonder

Nadere informatie

Jaargang 30, nr juni 18

Jaargang 30, nr juni 18 Jaargang 30, nr. 13 14 juni 18 Belangrijke data: 18 t/m 22 juni: hele week kijkochtenden 18 juni: rapporten mee 20 juni: viering groep B 26 juni: schoolreisje/kleuterreisje 28 juni: doorschuifmiddag (groep

Nadere informatie

Plannen nieuw schooljaar

Plannen nieuw schooljaar Juni 2018 Nummer 19 Plannen nieuw schooljaar Doelstellingen uit ons Kindcentrum/Schoolplan: - Plan om alle kinderen te helpen dat zij op school/kindcentrum succes behalen. - Intensievere verbinding met

Nadere informatie

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 Geachte ouders. Dit zijn de weken waarin veel wordt getoetst. De meeste tijd kosten de Citotoetsen waarmee we twee keer per jaar de vooruitgang van de kinderen op leergebied peilen.

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Sinterklaas. Wijkontwikkelingsplan. Welkom in het kindcentrum. november 2018 Nummer 7

Sinterklaas. Wijkontwikkelingsplan. Welkom in het kindcentrum. november 2018 Nummer 7 november 2018 Nummer 7 Sinterklaas Paniek, paniek rondom Sint. Met al die nieuwe pieten wil het nog niet zo goed lukken. Daarom hebben de kinderen afgelopen tijd al flink geoefend om goede hulppieten te

Nadere informatie

Ook gaan collega s op andere scholen kijken om daar weer van te leren. Al deze ontwikkelingen maken mij een trotse directeur.

Ook gaan collega s op andere scholen kijken om daar weer van te leren. Al deze ontwikkelingen maken mij een trotse directeur. Voorwoord De eerste maanden van 2019 zit er al weer op. Altijd een pittige periode met veel cito s en werkdruk door de rapporten en gesprekken. Een spectaculair verkleedfeest sloot de eerste periode van

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Mindfulness en sociale emotionele spellen

Mindfulness en sociale emotionele spellen Juni 2017 Nummer 17 Aanmeldingen We zijn ontzettend trots om te vertellen dat we diverse aanmeldingen binnen krijgen voor de kinderopvang, BSO, peuterspeelzaal en de basisschool. Afgelopen weken hebben

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster April 2019 Nummer 15 Vakantierooster 2019-2020 Het vakantierooster voor volgend schooljaar is door de GMR van de Eenbes vastgesteld. Herfstvakantie 14 t/m 18 oktober 2019 Kerstvakantie 23 december 2019

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Ook gaan collega s op andere scholen kijken om daar weer van te leren. Al deze ontwikkelingen maken mij een trotse directeur.

Ook gaan collega s op andere scholen kijken om daar weer van te leren. Al deze ontwikkelingen maken mij een trotse directeur. Nieuwsbrief nr. 5 Februari/maart 2019 Voorwoord De eerste maanden van 2019 zit er al weer op. Altijd een pittige periode met veel cito s en werkdruk door de rapporten en gesprekken. Een spectaculair verkleedfeest

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 31 7 8 9 10 11 12 13 32 33 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantie 21 22 23 24 25 26 27 34 Brabantse dag Vrij 28 Eerste schooldag Luizencontrole 29 30 31 35

Nadere informatie

Info 3 7 september 2016

Info 3 7 september 2016 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 3 7 september 2016 Trefwoord Het komende thema van onze godsdienstmethode is In beweging. Kinderen bewegen graag en veel. Bewegen is gezond én leerzaam; onderzoek wijst

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. nr. 14. Inhoud. Agenda

EUPENBULLETIN. nr. 14. Inhoud. Agenda EUPENBULLETIN nr. 14 Inhoud Inhoud... 1 Agenda... 1 Afscheid juf Lia Daans... 2 Vakantierooster en vrije dagen 2019-2020... 3 Paasfeest... 3 Schoolreisje vrijdag 21 juni... 4 Ouderenquête... 4 Activiteitencommissie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Zien we jullie allemaal op vrijdag 12 oktober van uur in t Vlinderhof?

Zien we jullie allemaal op vrijdag 12 oktober van uur in t Vlinderhof? Oktober 2018 Nummer 4 Kinderboekenweek Kom erbij Van woensdag 3 oktober t/m vrijdag 12 oktober staat het Kindcentrum in het teken van de kinderboekenweek. Gedurende deze speciale week wordt er dagelijks

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 33 28e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 Formatie volgend schooljaar Personele wijzigingen

Nieuwsbrief Nummer 33 28e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 Formatie volgend schooljaar Personele wijzigingen Nummer 33 28 e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 10 juni 2 e pinksterdag extra vrije dag. 11 juni Jeroen Oosterhof tot 14.30 uur afwezig ivm directie overleg 12 juni Tussenevaluatie met ouders over de SOVA training

Nadere informatie

Infobulletin Mei 2018

Infobulletin Mei 2018 Infobulletin Mei 2018 1 Meivakantie t/m 13 mei 17 Estinea lezen 10.30 11.30 uur. Groep 8 Technieklokaal 2 18 3 19 4 20 5 21 2 e pinksterdag vrij 6 22 7 23 Open Podium 8 24 Schoolreisje Groep A/B 9 25 Een

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 9, juni 2019 AGENDA JUNI 3 t/m 6 Avond4daagse 10 2 e Pinksterdag, leerlingen vrij 11 t/m 21 Toetsweken CITO 26 Studiedag team, leerlingen vrij 26 t/m 28 Schoolkamp groep 8 27 Oudergesprekken op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 13 jaargang 6 ALGEMEEN. Een dank aan alle ouders die hebben mee geholpen om het wandelfestijn A4D weer tot een succes te maken.

Nieuwsbrief Nummer 13 jaargang 6 ALGEMEEN. Een dank aan alle ouders die hebben mee geholpen om het wandelfestijn A4D weer tot een succes te maken. Nieuwsbrief Nummer 13 jaargang 6 ALGEMEEN Een dank aan alle ouders die hebben mee geholpen om het wandelfestijn A4D weer tot een succes te maken. Vakantierooster schooljaar 2014 2015 Herfstvakantie groep

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

Nieuwsbrief van:

Nieuwsbrief van: We zijn weer begonnen! Afgelopen maandag is het nieuwe schooljaar begonnen en wat waren de kinderen benieuwd naar de nieuwe inrichting. Sommige leerlingen hebben in de laatste vakantieweek al een sneak

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij WEEKBULLETIN Week 12 Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf 11.30 uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij Gefeliciteerd We feliciteren onze jarigen: 20/03 Eldan Rutetebya

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Feestelijke opening schooljaar

Feestelijke opening schooljaar Juli 2018 Nummer 20 Feestelijke opening schooljaar 2018-2019 Het schooljaar 2017-2018 hebben we zonnig afgesloten! We willen iedereen een ontzettend fijne vakantie toewensen! In het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 31 7 8 9 10 11 12 13 32 33 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantie 21 22 23 24 25 26 27 34 28 29 30 31 Eerste schooldag Infoavond groep 8 en groep 3/4 Infoavond

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender - Augustus Schoolgids & Jaarkalender / Zomervakantie Studiedag 'KiVa' Eerste schooldag Leerlingenraad Thema: Speel je mee? Mad Science Promoshow (. u) Koffie-uurtje (. u) Nieuwsbrief Feestelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 7 juli 2017 - nummer 19 Belangrijke data Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 Vrijdag 14 juli Laatste schooldag Maandag 17 juli t/m vrijdag 25 augustus Vakantie Maandag 28 augustus 1 ste schooldag

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 30-05-2018 Belangrijke data: Donderdag 31 mei 14.00u Open podium groep 3D, 4VD, 5KK, 6PW, 7C Vrijdag 1 juni 14.00u Open podium groep 1-2M, 3SM, 4S, 6D, 7JB Donderdag 7 juni Praktijkexamen

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 25 augustus 2016 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 25 augustus 2016 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 25 augustus 2016 INFO 1 IN DEZE INFO Van start! Schoolreis Vakantierooster Waar zijn ze heen? Gymdagen

Nadere informatie

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld!

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld! Voor de kalender: 23 april t/m 4 mei Meivakantie 7 t/m 9 mei Schoolfotograaf 9 mei Verkeersexamen praktijk groep 7 10 en 11 mei Hemelvaartsweekend; vrij 14, 15, 16 mei Streetwise verkeersproject 14 t/m

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 27 Start schooljaar September 3 Start periode stages 4 Ouder Informatie avond PAARS 19.00-21.00 uur 5 Ouder Informatie avond ORANJE 19.00-21.00 uur 6 Ouder informatie avond

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie

In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Nieuwsbrief Juni Beste ouder(s) / verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Schoolreisje Vrijwillige ouderbijdrage Eerste Heilige Communie

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 2017-2018 Vakantierooster/Leerlingenraad/Schoolreizen/Brief van ASG/Vraag van juf Ange/ Vanuit de gemeente/ Personeel/Schoolvoetbal/Sportdag/Avondvierdaagse/ Fietsexamen Het Spectrum Regenboogweg

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Juli OBS De Vuurvlinder week 27. In deze nieuwsbrief: -bookspot Kindcentrum OPwierde

Juli OBS De Vuurvlinder week 27. In deze nieuwsbrief: -bookspot Kindcentrum OPwierde OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 27 Juli 2018 WOENSDAG KOMT DE BRANDWEER VOOR WATERPRET ZORGEN. In deze nieuwsbrief: -bookspot Kindcentrum OPwierde - Waterpret met de brandweer! MEER INFO VERDEROP IN

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 27 juni Nr 38. Jaargang 28

Het Jozef Journaal   datum: 27 juni Nr 38. Jaargang 28 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 27 juni 2017 Nr 38 Jaargang 28 Van de directie Het schooljaar is bijna afgelopen. Gisterenavond is de laatste MR vergadering van dit schooljaar

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 17 jaargang 17 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje: Afgelopen dinsdag was er een thema avond

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

H O F N I E U W S. ENQUETE SCHOOLTIJDEN In de bijlage treft u de uitkomsten van de ouderpeiling m.b.t. de schooltijden aan. Team

H O F N I E U W S. ENQUETE SCHOOLTIJDEN In de bijlage treft u de uitkomsten van de ouderpeiling m.b.t. de schooltijden aan. Team H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Ma. 26 dec. t/m vrijdag 6 jan. 1 t/m 8 Kerstvakantie, alle leerlingen zijn dan vrij Woensdag 25 januari Rondleiding nieuwe leerlingen, aanvang 13.00 uur Do.

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie