Vakantierooster

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vakantierooster"

Transcriptie

1 April 2019 Nummer 15 Vakantierooster Het vakantierooster voor volgend schooljaar is door de GMR van de Eenbes vastgesteld. Herfstvakantie 14 t/m 18 oktober 2019 Kerstvakantie 23 december 2019 t/m 3 januari 2020 Voorjaarsvakantie 24 t/m 28 februari 2020 Tweede Paasdag 13 april 2020 Koningsdag 27 april 2020 (valt in de meivakantie) Meivakantie 27 april t/m 8 mei 2020 Hemelvaart 21 en 22 mei 2020 Tweede Pinksterdag 1 juni 2020 Zomervakantie 13 juli t/m 20 augustus 2020 Heel veel hulp gezocht: Koningsspelen (Sportdag) Dit jaar zijn de koningspelen helemaal in een nieuw jasje gestoken! Onze gymstagiaires Nick en Jelle organiseren samen met de werkgroep deze dag! We gaan met de hele school sporten bij de voetbalvelden van V.V. Geldrop. De Koningsspelen werkgroep is op zoek naar hulp voor de volgende data: o o o Vrijdag 12 april van uur. Begeleiden van diverse spelletjes. Kinderen meenemen naar het sportpark (zij hebben niet de mogelijkheid om met eigen vervoer naar het sportpark te komen) Het is niet mogelijk om mijn zoon/dochter naar het sportpark te brengen. Naam: Ik ben ouder/verzorger van: uit groep: of peuteraanbod of Korein adres: of telefoonnummer: Lever dit briefje bij de leerkracht/medewerkers van Korein Kinderplein in of mail naar Nick Borsboom (gymstagiaire) nick.borsboom@hotmail.com Nieuw: U kunt zich ook opgeven via de Vlinder App (knop Hulpouders)

2 Informatiemarkt Wijkontwikkelingsplan Wat zijn de ideeën voor Braakhuizen Zuid? Daar zijn de gemeente Geldrop-Mierlo en de werkgroep uit de wijk afgelopen tijd druk mee bezig geweest. Wij laten u graag de ideeën zien tijdens de informatiemarkt in uw eigen wijk. U bent van harte welkom! Wanneer: Donderdag 18 april Tussen 19:00 en 21:00 Vrije in- en uitloop Waar: Verenigingsgebouw De Borgh Geldrop Speeltuinpad TD Geldrop Meer informatie: gemeente@geldrop-mierlo.nl of (040) Wij zorgen voor een hapje en een drankje. We zien u graag op donderdag 18 april. Jarigen Van de maand april 5 apr. Ryan Daisy (peuteraanbod) 9 apr. Raff (peuteraanbod) 10 apr. Erik (& BSO) 13 apr. Joni 15 apr. Daan 17 apr. Sophie (peutergroep) 24 apr. Emre 25 apr. Sophia 27 apr. Lucas Van harte gefeliciteerd!! Welkom in het kindcentrum Basisschool: De afgelopen weken is Sandra gestart op de basisschool. We wensen haar een hele fijne schooltijd toe op BS de Vlinder. Dagopvang: Welkom Rico bij ons op de babygroep. Nieuws van de basisschool Kijkochtend U bent tijdens de kijkochtend van harte welkom in de groep van uw kind, om de sfeer te proeven en mee te draaien in de groep. U mag als ouder een ochtend uitkiezen. Wil zowel vader als moeder komen? Kies dan voor twee keer een ochtend. De ene keer mag papa mee en de andere keer mama. U mag namelijk naast uw zoon/dochter komen zitten. Opa s en oma s zijn ook van harte welkom. Als er maar één iemand naast uw zoon/dochter zit. De ochtend start om 8.25 uur met een kopje koffie in de personeelskamer. Vanaf 8.30 uur mogen de ouders de groepen in.

3 De ochtenden vinden plaats op: dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 april van uur! Koningsspelen Vrijdag 12 april zijn de landelijke koningsspelen Tijdens deze dag gaan we de koningsspelen wat anders inkleden dan andere jaren. We houden dit jaar namelijk de koningsspelen op het sportpark van V.V. Geldrop van 8:30 tot 12:30. Tijdens deze dag zullen de kinderen verschillende atletiekonderdelen krijgen, waardoor het de uitstraling krijgt een echte sportdag. Goede sportkleding, waarin de kinderen uitermate goed kunnen bewegen, is daarom als eerste een vereiste. We beginnen dit jaar niet met het koningsontbijt. Het zou dus fijn zijn als de kinderen al een energierijk ontbijt hebben genoten, zodat ze er volop tegenaan kunnen. Doordat de sportdag op het sportpark van V.V. Geldrop is, zou het erg fijn, wanneer u uw kind(eren) naar het sportpark brengt. Als dit niet gaat lukken, moet u uw kind(eren) uiterlijk om 8:15 bij de school brengen, geef dit wel even door aan de leerkracht. We gaan een verzoek naar ouders richten, die plek over hebben en om uur kinderen van school kunnen oppikken. Geef in het strookje even aan of u uw kind(eren) niet naar V.V. Geldrop kunt brengen, maar ook of u kind(eren) kunt ophalen van school. Om de koningsspelen 2019 tot een goed einde te brengen, is uw hulp ook dit jaar weer broodnodig. Ouders, die de tijd kunnen vinden en graag willen meehelpen, kunnen zich opgeven via het antwoordstrookje. De kinderen hoeven deze dag geen drinken mee te nemen. Iedereen ( ouders, opa s, oma s, tantes, ooms en vrienden ) is van harte uitgenodigd om te komen kijken tijdens deze koningsspelen. Programma: 8.30 uur: Opening van koningsspelen (Sportpark VV Geldrop) 8.45 uur: Warming up uur: Spellen uur: Pauze (fruit en drinken krijgen ze van school) uur: Spellen uur: Opruimen uur: Prijsuitreiking/afsluiting Wist u dat: *Veel fietsen van groep 7 en 8 zijn goedgekeurd bij de fietsenkeuring. Controleer regelmatig de fiets van uw kind, veiligheid staat voorop! *Alle kinderen van groep 7 zijn geslaagd voor het theoretisch verkeersexamen. *A.s. dinsdag de laatste dag is van juffrouw Nicol. Zij heeft juffrouw Dieuwertje vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. *De kinderen van groep 4 t/m 6 a.s. woensdag naar een circusvoorstelling gaan bij het Strabrecht college. *Groep 7 a.s. dinsdag een uitstapje heeft naar de bibliotheek. *Groep 8 van dinsdag 16 t/m 18 april de CITO Eindtoets maakt. *Donderdag 18 april de kinderen van de dagopvang, peuteraanbod en groep 1 t/m 4 paaseitjes gaan zoeken bij speeltuin de Viking.

4 KiVa thema 8 We helpen elkaar Onderbouw: Dit thema staat in het teken van helpen. Wanneer dit thema afgelopen is, beschikken de kinderen over middelen en vaardigheden om anderen te helpen. Ze gaan steeds meer de rol van verdediger aannemen. Een verdediger staat niet altijd letterlijk tussen twee partijen in, maar biedt steun in de vorm van kleine gebaren, zoals naast het slachtoffer gaan zitten of een hand uitsteken. Naast het oefenen in helpen, besteden we ook aandacht aan het geven van complimenten. Bovenbouw: Het is niet eenvoudig om voor iemand op te komen. Kinderen zijn vaak bang dat ze negatieve reacties zullen krijgen, omdat ze zich misschien niet houden aan de normen die gelden in de groep. Belangrijk is dat kinderen over de juiste middelen en vaardigheden beschikken om iemand te helpen. De komende maand gaan we hiermee aan de slag. Jullie kinderen oefenen verschillende manieren van verdedigen en leren dat steun geven niet per se betekent dat je letterlijke tussenbeide komt. Steun kun je ook bieden met behulp van kleine gebaren, zoals: naast iemand gaan zitten. KiVa-regel: We helpen elkaar GGD Hygiëne controle De GGD heeft dinsdag 19 maart een bezoek gebracht in het kader van hygiëne. De GGD sprak de complimenten uit hoe alles verzorgd is. Goede ventilatie, schone toiletten, handen wassen, schoonmaak spullen en totale hygiëne gebouw. Een klein aandachtspuntje wat ze ons meegaf was dat we de bezems beter op kunnen hangen voor het behoud van de haren. Grote complimenten aan iedereen, maar vooral aan Tineke (interieur verzorgster)!!! Koffie-uurtje Maandag was het koffie-uurtje voor de maand maart. Met de ouders hebben we gesproken over: - Wat is het alternatief als het de gehele dag regent met de Koningsspelen? Dan verplaatsen we de koningsspelen naar een andere vrijdag later in het jaar. En hebben we vrijdags gewoon school in combinatie met het Koningsontbijt. Op donderdag communiceren we naar de ouders als het niet door gaat. - GGD Hygiëne controle alles was goed in orde. - Deze periode zijn we met het leerteam bezig met het onderwerp zelfstandigheid vergroten. En we zijn een handboek aan het vullen met alle afspraken binnen het Kindcentrum. - Ouders koppelde terug dat in het weekend veel stofwolken in de gymzaal liggen. Dit is teruggekoppeld aan CSU. CSU poetst alleen op de schooldagen. - Volgend schooljaar gaan we de open dag verplaatsen naar tijdstip onder schooltijd, zodat de nieuwe ouders ook direct het Kindcentrum in bedrijf zien. - Een ouder opperde om Engels al eerder aan te bieden dan vanaf groep 7. Wendy neemt dit mee naar het team. - Ouders vroegen waar ze de informatie kunnen vinden van wat er in de groepen wordt besproken tijdens de lessen van Lentekriebels. Wendy heeft ze hiervoor verwezen naar de website kriebelsinjebuik.nl.

5 Nieuws van het Peuteraanbod Voorstellen Ellen Verbeek Ellen zal vanaf 1 mei werkzaam zijn bij het peuteraanbod, hieronder stelt ze zichzelf voor: Hallo allemaal, Mijn naam is Ellen Verbeek. Per ingang van 1 mei zal ik werkzaam zijn bij het Peuteraanbod. Daarnaast zal ik ook op andere groepen in gaan vallen. Dus daar kunt u mij ook tegen komen. Ik werk al 30 jaar in de kinderopvang. Al heel lang dus en nog steeds vind ik het leuk om met kinderen te werken en vooral van ze te genieten. Naast mijn werk op de groep, geef ik de weerbaarheidstraining Rots en Water aan groepen kinderen. Zelf ben ik ook moeder van 2 zonen van 21 en 17 jaar. Heel gezellig twee van die grote mannen in huis, maar in mijn vrije tijd ga ik er ook graag op uit met vrienden en probeer ik een beetje te sporten. Ik kijk er echt naar uit om aan de slag te gaan binnen Kindcentrum De Vlinder..Dus tot snel! Vriendelijke groetjes Ellen Verbeek. Uitstapje Kinderboerderij Op donderdag 11 april gaat het peuteraanbod naar de kinderboerderij. We vertrekken om uur. Ouders die mee willen gaan zijn welkom. Het is de bedoeling dat de peuters om weer opgehaald worden op de kinderboerderij. We maken er een gezellige ochtend van. Reservekleding Op het peuteraanbod kunnen we weer wat reservekleding gebruiken. We zijn vooral op zoek naar broeken, leggings en t-shirts maat 98 en 104. Ook sokken hebben we graag. Mocht u iets over hebben wat u kind te klein is geworden dan kunt u het afgeven op het peuteraanbod. Alvast hartelijk dank.

6 Nieuws van de BSO/TeenZ BSO TeenZ & Kidz club campus De naschoolse activiteiten zijn weer begonnen deze kunt u vinden op het raam bij de Teenz en de Kids club campus. Zoals u al heeft kunnen lezen staan de activiteiten in het thema lentekriebels. Hierbij horen activiteiten met fruit en water, kuikentjes knutselen, vogelhuisjes maken en nog veel meer. Nieuwsgierig geworden komt dan snel kijken wat er deze week op de planning staat. Ook wanneer je niet op de BSO zit is het mogelijk om mee te doen aan de activiteit door middel van een strippenkaart. Voor meer informatie hierover kunt u gerust binnen lopen. Verder kun je je opgeven voor een heuse Rugby clinic voor kinderen van groep 5 t/m 8. Deze kan alleen doorgaan bij genoeg aanmeldingen. Dus meld je snel aan. Nieuws van de Dagopvang Dagopvang Welkom Rico bij ons op de babygroep. Heel veel knuffel en speelplezier bij ons! Fijn, voortaan zijn we ook open op woensdag. Elise werkt dan deze dag. Ook op de babygroep zijn we bezig met het thema dieren/lente. De grote kindjes kunnen al gezellig mee verven en plakken. Wat leuk, spelen met pannen/ kommen/ pollepels...allemaal kosteloos materiaal. Thema Boerderij Afgelopen weken hebben we in het thema gewerkt van de boerderij. Centraal staat het boek "We hebben er een geitje bij." In de groep hangen woordkaarten van allerlei boerderijdieren. Hierbij oefenen we ook hoe de babydieren heten zoals bij een schaap hoort een lammetje. We hebben hard gewerkt met zijn allen om de groep gezellig aan te kleden in het thema. Vanaf volgende week gaan we naar de Pasen toe werken. Donderdag 18 april zal er een paasactiviteit plaats vinden. Sophie wordt 17 april 4 jaar, wij wensen haar veel plezier op school!

7

8

Heel veel hulp gezocht: Koningsspelen (Sportdag)

Heel veel hulp gezocht: Koningsspelen (Sportdag) Maart 2019 Nummer 14 A.s. zondag Open Dag! Komt u ook naar de Open Dag op zondag 24 maart? Van 11.00-13.00 uur is iedereen van harte welkom. Na de carnavalsvakantie hebben we de projectweek: Kunst. In

Nadere informatie

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13 April 2017 Nummer 13 Geslaagde Open Dag Zondag 26 maart stond de deur voor iedereen open. Vele buurtgenoten, opa s, oma s, ouders en andere geïnteresseerde hebben een bezoek gebracht. Iedereen heeft mogen

Nadere informatie

Open Dag zondag 24 maart. Mejuffendag. Jarigen Van de maand maart 2 mrt. Maart 2019 Nummer 13. Van harte gefeliciteerd!!

Open Dag zondag 24 maart. Mejuffendag. Jarigen Van de maand maart 2 mrt. Maart 2019 Nummer 13. Van harte gefeliciteerd!! Maart 2019 Nummer 13 Open Dag zondag 24 maart Komt u ook naar de Open Dag op zondag 24 maart? Van 11.00-13.00 uur is iedereen van harte welkom. Na de carnavalsvakantie hebben we de projectweek: Kunst.

Nadere informatie

Zien we jullie allemaal op vrijdag 12 oktober van uur in t Vlinderhof?

Zien we jullie allemaal op vrijdag 12 oktober van uur in t Vlinderhof? Oktober 2018 Nummer 4 Kinderboekenweek Kom erbij Van woensdag 3 oktober t/m vrijdag 12 oktober staat het Kindcentrum in het teken van de kinderboekenweek. Gedurende deze speciale week wordt er dagelijks

Nadere informatie

Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum. Moederdag

Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum. Moederdag April 2019 Nummer 16 Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum Donderdagavond 9 mei is er een studie-avond voor alle medewerkers. Twee keer per jaar organiseren we deze studie-avond. Deze avonden

Nadere informatie

A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA

A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA 18 maart 2016 Nummer 13 A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA Zondag houden we een open dag in het hele kindcentrum. Ouders en andere belangstellenden kunnen komen kijken bij kinderopvang,

Nadere informatie

Aanmelden Koningsspelen:

Aanmelden Koningsspelen: Maart 2018 Nummer 13 Succesvolle Open Dag Zondag stonden de deuren open bij ons Kindcentrum. Veel mensen hebben de open dag bezocht. Kinderen van de leerlingenraad en de bovenbouw verzorgde een rondleiding.

Nadere informatie

Sinterklaas. Wijkontwikkelingsplan. Welkom in het kindcentrum. november 2018 Nummer 7

Sinterklaas. Wijkontwikkelingsplan. Welkom in het kindcentrum. november 2018 Nummer 7 november 2018 Nummer 7 Sinterklaas Paniek, paniek rondom Sint. Met al die nieuwe pieten wil het nog niet zo goed lukken. Daarom hebben de kinderen afgelopen tijd al flink geoefend om goede hulppieten te

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2019

Nieuwsbrief januari 2019 Nieuwsbrief 20 24 januari 2019 Belangrijke data 30-01 Peuterkijkochtend 9.00 uur 11.00 uur 11-02 Studiedag, alle leerlingen vrij Bijlagen Vragenlijst NIEUWSBRIEF Infobrief Veldhoven Tennist ALGEMEEN Kijkochtend

Nadere informatie

Aanmelden Hulp Carnaval:

Aanmelden Hulp Carnaval: Februari 2019 Nummer 12 Carnaval bij Fladderkeshof Vrijdag 1 maart vieren we met alle kinderen van het Kindcentrum Carnaval. Op de laatste pagina s van deze nieuwsbrief kunt u lezen hoe we Carnaval dit

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

Aanmelden Koningsspelen:

Aanmelden Koningsspelen: Februari 2018 Nummer 12 Open Dag zondag 4 maart Komt u ook naar de Open Dag op zondag 4 maart? Van 11.00-13.00 uur is iedereen van harte welkom. In alle groepen zijn er activiteiten, zo kunnen de kinderen

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR Ziekmelden kan via: De Dommeldalapp, mail afwezigdommeldal@eenbes.nl of telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 20-03-2019 nummer 18

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

EHBO-avond voor alle ouders. Nieuwe Opvoedondersteuner. Wijkontwikkelingsplan. Februari 2019 Nummer 11

EHBO-avond voor alle ouders. Nieuwe Opvoedondersteuner. Wijkontwikkelingsplan. Februari 2019 Nummer 11 Februari 2019 Nummer 11 EHBO-avond voor alle ouders Dinsdag 12 februari is er van 19.30 tot 21.00 uur een leuke EHBO workshop voor alle ouders van het Kindcentrum. Alles wat je moet weten om eerste hulp

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender - Augustus Schoolgids & Jaarkalender / Zomervakantie Studiedag 'KiVa' Eerste schooldag Leerlingenraad Thema: Speel je mee? Mad Science Promoshow (. u) Koffie-uurtje (. u) Nieuwsbrief Feestelijke

Nadere informatie

24 maart 2017

24 maart 2017 1346 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2017 27 maart Juf Leoni groep 7, juf Anne heeft andere taken 28 maart Aanbieden cheque aan stichting Oke 29 maart Voorlichting over het nieuwe goede doel 30 maart

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 0-00 Augustus 0 0 Zomervakantie Eerste schooldag 0 Gr - Ready to Rock Project Feestelijke opening schooljaar, alle ouders zijn welkom op het schoolplein vanaf (. uur) Thema: Schat in de klas

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2017-10-04 AGENDA Woensdag 4 oktober Donderdag 5 oktober Maandag 9 oktober Zaterdag 14 oktober Maandag 16 oktober Maandag 23 oktober t/m vrijdag 27 oktober Dinsdag 31 oktober Start kinderboekenweek

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Basisschool De Sprong - 0485 47 08 86 Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30 14.00 uur Woensdag 8.30 14.00 uur Donderdag 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij WEEKBULLETIN Week 12 Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf 11.30 uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij Gefeliciteerd We feliciteren onze jarigen: 20/03 Eldan Rutetebya

Nadere informatie

Geweldige start van het schooljaar

Geweldige start van het schooljaar Augustus 2018 Nummer 1 Geweldige start van het schooljaar Vandaag heeft wethouder Looijmans en Wim Klaassen (bestuurder Eenbes) het schooljaar geopend! De eerste schooldag hebben we s ochtends meneer Johan

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 07 september 2015 Belangrijke data 07-09 Algemene ouderavond 19.30u-21.00u 14-09 MR vergadering 21-09 O-ja 02 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Inschrijven Mini Marathon en City

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Interne verhuizing. Mei 2018 Nummer 17. Peuteraanbod: Dagopvang: TeenZ: BSO:

Interne verhuizing. Mei 2018 Nummer 17. Peuteraanbod: Dagopvang: TeenZ: BSO: Mei 2018 Nummer 17 Interne verhuizing Wellicht hebben jullie al iets opgevangen over de verschuiving van groepen binnen ons Kindcentrum. Dit heeft onder andere te maken met een stijging van het aantal

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

De eigen bijdrage is 50 eurocent per keer: de kunstwerkjes zijn daarbij inbegrepen.

De eigen bijdrage is 50 eurocent per keer: de kunstwerkjes zijn daarbij inbegrepen. Mei 2019 Nummer 17 Wijkontwikkelingsplan Dinsdagavond heeft de werkgroep het wijkontwikkelingsplan gepresenteerd aan de raad. Hatice Bilici, MR-oudergeleding, heeft dit jaar namens ons Kindcentrum mee

Nadere informatie

Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar

Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar 207-208 AUGUSTUS 207 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 22 23 Start schooljaar 24 25 26 27 28 Deze week: luizencontrole 29 30 3 Maandag 28 september starten

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8

Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8 23 juni 2017 - nummer 18 Belangrijke data Dinsdag 27 juni Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8 Maandag 3 juli Doorschuif 12.45-14.45 uur Dinsdag

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 19 juni - nummer 38 Het Vijfblaadje Kalender maand juni en juli 20 juni Schoolreisje 21 juni Studiedag. Alle kinderen vrij 27 juni Rapport 27 juni Rapportgesprekken (facultatief) 2 juli Kennismaking nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Plannen nieuw schooljaar

Plannen nieuw schooljaar Juni 2018 Nummer 19 Plannen nieuw schooljaar Doelstellingen uit ons Kindcentrum/Schoolplan: - Plan om alle kinderen te helpen dat zij op school/kindcentrum succes behalen. - Intensievere verbinding met

Nadere informatie

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Basisschool De Hinkstap - 0485 47 08 86 Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30 14.00 uur Woensdag 8.30 14.00 uur Donderdag 8.30

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Vakantierooster 2018-2019 Graag informeren wij u over het vakantierooster van komend schooljaar. De eerste schooldag van schooljaar 18-19 is op maandag 20 augustus 18. Vakanties: Herfstvakantie ma 15 oktober

Nadere informatie

Borgesiusstichting. Formatie

Borgesiusstichting. Formatie Borgesiusstichting Mgr. Hopmanshof 2 4744 BX Bosschenhoofd T: 0165 31 27 56 www.hetbosschehart.nl Formatie 2016-2017 Volgend schooljaar verwelkomen we twee nieuwe leerkrachten op school: In groep 5/6 komt

Nadere informatie

Datum Activiteit Locatie

Datum Activiteit Locatie Jaarplanning 2018 Datum Activiteit Locatie 24 januari t/m 3 februari Nationale voorleesdagen Elke dag wordt er minimaal 1 moment van voorlezen gecreëerd. 2 februari 2018 Kinderen van groep 1/2 zijn vrij

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2015-2016 Welkom op de St. Willibrordusschool Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open.

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. nr. 14. Inhoud. Agenda

EUPENBULLETIN. nr. 14. Inhoud. Agenda EUPENBULLETIN nr. 14 Inhoud Inhoud... 1 Agenda... 1 Afscheid juf Lia Daans... 2 Vakantierooster en vrije dagen 2019-2020... 3 Paasfeest... 3 Schoolreisje vrijdag 21 juni... 4 Ouderenquête... 4 Activiteitencommissie:

Nadere informatie

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij.

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij. Pancopost nummer 14 06 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Wereldverteldag Op maandag 19 maart 2018 is het wereldverteldag. Op die dag komen er weer verhalenvertellers naar onze school om verhalen te vertellen.

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

In Het Openbaar. OBS De Bloesem

In Het Openbaar. OBS De Bloesem In Het Openbaar OBS De Bloesem Vrijdag 10 april Zaterdag 11 april Maandag 13 april Eck en Wiel, 10 april 2015 De Bloesem doet!! van 13.00-16.30 uur. De Bloesem doet!! van 09.30-16.00 uur. 8.30 9.30 De

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Kuikens. Koningsspelen. Tafels op de trap. Gezond trakteren. Hulpouders

Kuikens. Koningsspelen. Tafels op de trap. Gezond trakteren. Hulpouders NIEUWSBRIEF 15, JAARGANG 13 10 april 2017 website: www.kindercampusking.nl mail: school@kindercampusking.nl telefoon: 020-6417799, voor ziekmeldingen: 020-7670366 Geachte ouder(s), Heerlijk, het wordt

Nadere informatie

Feestelijke opening schooljaar

Feestelijke opening schooljaar Juli 2018 Nummer 20 Feestelijke opening schooljaar 2018-2019 Het schooljaar 2017-2018 hebben we zonnig afgesloten! We willen iedereen een ontzettend fijne vakantie toewensen! In het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019 t Talent Maart 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Via deze weg wil ik (Maikel) u informeren dat ik volgend schooljaar een nieuwe baan heb.

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Tevredenheidspeiling Om goed onderwijs te kunnen blijven geven is het voor onze school belangrijk om te weten wat u van de

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: 11 januari Vragen uurtje over andere schooltijden, vanaf 8.30 uur van harte welkom! 11 januari Informatie avond Voortgezet Onderwijs voor ouders groep 8, op obs

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

Vakantierooster en studiedagen schooljaar

Vakantierooster en studiedagen schooljaar Kindcentrum de Grasspriet van de Venstraat 9 5555KK VALKENSWAARD Tel. 040-2012908 e-mail: infodegrasspriet@skozok.nl website: www.degrasspriet.nl 2015-2016 Nummer 20 29 juni 2016 In dit nummer: - Voortgang

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 24 maart 2016 Belangrijke data: Paasvakantie Theoretisch verkeersexamen gr. L + M CITO eindtoets schoolverlaters gr. L + M Koningsspelen Meivakantie Pinksteren Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Braakhuizen United. Alle ouders van harte welkom

Braakhuizen United. Alle ouders van harte welkom juli 2015 Nummer 19 Braakhuizen United Na de zomervakantie mag een aantal jongens meedoen in een voetbaltraining onder leiding van PSV in een project dat Braakhuizen United gaat heten. De start ervan wordt

Nadere informatie

Vlinderblad. Nr

Vlinderblad.  Nr Juli Dinsdag 07-07-2015 Afscheidsavond groep 8 musical groep 7/8 Dinsdag 07-07-2015 Musicalvoorstelling voor de groepen 1 t/m 3 en 4 t/m 6 onder schooltijd Dinsdag 07-07-2015 Uiterlijke inleverdatum betaling

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 18 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 10 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers U heeft een aantal

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

1 november 2018 nieuwsbrief 3. Belangrijke data. Ziekmelden. Wachtlijst. Uw kind 3 jaar? Vrijdag 2 november

1 november 2018 nieuwsbrief 3. Belangrijke data. Ziekmelden. Wachtlijst. Uw kind 3 jaar? Vrijdag 2 november 1 november 2018 nieuwsbrief 3 Belangrijke data Kamp 39 05 8225 HA Lelystad 0320 231 557 directie@montwildzang.nl Beste ouders en andere geïnteresseerden, De herfstvakantie is voorbij, de klok is naar de

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER 2018-2019 SCHOOLKALENDER au g u s t u s 2 0 1 8 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Start schooljaar Kriebelen 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Sponsorloop voor Weerderhof Schoolfeest s e p t e m

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 16 22 april 2013 Belangrijke data 23 april viering groepen 1 en 2 24 april verjaardagendag groepen 3 t/m 6 29 april t/m 10 mei meivakantie alle kinderen zijn vrij 15 mei hoofdluiscontrole 16 mei

Nadere informatie