Verbinding en uitstraling

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verbinding en uitstraling"

Transcriptie

1 November 2016 Nummer 6 Verbinding en uitstraling De themawoorden voor de studieavond van donderdag 17 november met alle medewerkers van het Kindcentrum. De avond begon met een heerlijk diner. De peuterspeelzaal opende het diner met een voorgerecht, de basisschool verzorgde het hoofdgerecht en de kinderopvang had een heel bijpassend vlinder toetje gemaakt. Tijdens het diner leerde medewerkers elkaar beter kennen en hebben ze samen gesproken over ons Kindcentrum. Na het diner hebben we met elkaar gebrainstormd over hoe we ons product: het Kindcentrum beter kunnen uitstralen. In groepjes hebben de medewerkers een mindmap gemaakt en aangegeven waar ze een bijdrage aan kunnen leveren. De mindmaps waren gevuld met boordevol ideeën. We houden u graag op de hoogte van deze ontwikkelingen. Geïnteresseerd in onze mindmap? Kom een kijkje nemen in onze personeelskamer. Wendy Hollanders, Waarnemend directeur Jarigen Van de maand november/december 27 nov Bart Peels 3 dec Amira Rovers Feyza (PSZ) 9 dec Dila Bilici 11 dec Damian van Helvoort Van harte gefeliciteerd!!

2 Aanmelden Hulp Sinterklaas: De sinterklaas werkgroep is opzoek naar hulp voor de volgende data: o 2 december om 8.30 uur (onder schooltijd inpakken) Je bent van harte welkom BOVEN OP ZOLDER van de school om mee te helpen. Naam: Ik ben ouder/verzorger van: uit groep: Kunt u helpen? Lever dit briefje bij de leerkracht/peuterspeelzaalleiding/medewerkers Korein in of mail ordevlinder@eenbes.nl Sinterklaas Beste kinderen en ouders Omdat ik het erg druk heb en meerdere scholen moet bezoeken pak ik het dit jaar spectaculair aan. Ik kom met de helikopter naar school. Ik zal rond uur landen op het parkeerterreintje voor de school! Dat belooft natuurlijk wat. Op het afgesproken tijdstip mogen alle kinderen van Kindcentrum de Vlinder kijken. Op het parkeerterrein is een grote H getekend. Ouders, opa s en oma s, broertjes en zusjes mogen ook kijken alleen vraag ik hen niet recht voor de school te gaan staan, omdat dan de kleinste kinderen niets zien. Maar aan de overkant of aan de zijkant van het parkeerterrein. Als ik iedereen heb verwelkomd ga ik met de kinderen naar de speelzaal en mogen de ouders naar huis, zodat ik en mijn pieten samen met de kinderen er een geweldig feest van kan maken. Ouders alvast dankjewel voor jullie medewerking en allemaal tot maandag 5 december. Groeten Sint en Pieten Studiemiddag 6 december Dinsdag 6 december zijn alle kinderen om uur uit. Deze middag is er een studiemiddag gepland. De leerkrachten gaan dan aan de slag met de cruciale leerlijnen van rekenen en het taalbeleid. Tevens komt in de middag Wim Klaassen, college van bestuur, op bezoek voor het benen op tafel gesprek. Voor de kinderen die naar de kinderopvang buiten ons Kindcentrum gaan. Heeft u deze studiemiddag al doorgeven aan de kinderopvang? Rapport Vrijdag 2 december krijgen alle kinderen van groep 3 t/m 8 het eerste rapport. Bij dit rapport zit ook het aanmeldbriefje voor de 10-minutengesprekken toegevoegd. Ouders van de groepen 0/1 en 1/2 worden ook uitgenodigd voor deze gesprekken. De 10-minutengesprekken vinden plaats op donderdag 8 december en dinsdag 13 december.

3 Koffie-uurtje Het is heel fijn dat ouders even tijd vrij maken voor het maandelijkse koffie-uurtje. Dit koffie-uurtje hebben de ouders gesproken over het EU-schoolfruit, parkeren, pesten en extra kleutergroep. Kinderen met een beugel mogen altijd een schilmesje van school gebruiken om bijvoorbeeld de appel in partjes te verdelen. Daarnaast is het schoolfruit bedoeld om kinderen kennis te laten maken met diverse soorten groenten en fruit. Deze week maken ze kennis met de vrucht Kaki. Geef kinderen op woensdag t/m vrijdag niet te veel fruit of koek mee voor de fruitpauze, want ze krijgen deze dagen al fruit van school. Het parkeren bij school blijft een probleem. Ouders parkeren als de parkeervakken vol zijn, er achter. Dit is niet in de vakken! Daarnaast parkeren ze ook op de stoeprand bij het zebrapad. Hierdoor onveilige situatie voor de kinderen. Ouders gaven als tip mee om te werken met verkeersbrigadiers, zodat het voor omwonende duidelijk is dat er een zebrapad is. Daarnaast is het een uitstraling dat er aandacht is voor de veiligheid van de kinderen. Deze tip is doorgegeven aan de verkeerswerkgroep (juffrouw Francien en Stefanie Munnik). Parkeer uw auto in de PARKEERVAKKEN! Of liever: Kom met de FIETS of TE VOET! Ouders zien graag zichtbaar wat we doen tegen pesten. Juffrouw Wendy heeft verteld over de methode Leefstijl en de sociaal-emotionele spellen die we vóór de herfstvakantie hebben gespeeld in iedere groep. Ouders gaven als tip mee om dit regelmatig in de nieuwsbrief te communiceren. Hierdoor wordt het voor hen beter zichtbaar wordt. Als laatste is er gesproken over de inzet van de extra kleuterleerkracht. Iedere ochtend apart en in de middag worden de kleutergroepen samengevoegd. Studiemiddag Wist u dat: - Op donderdag en vrijdag Deila Rosenberg 10 weken lang komt stagelopen in groep 1/2. - De kinderen van groep 5 en 6 zijn dinsdag naar een dansvoorstelling van SweepDreams van het duo GiJO geweest. - Groep 3 heeft een bezoek gebracht aan het kasteel van Sinterklaas in Helmond. - De PARRO APP al door veel ouders gebruikt wordt. Leerkrachten houden u via deze app op de hoogte van bijvoorbeeld uitstapjes, huiswerk, activiteiten in de groep, etc. Heeft u de PARRO APP nog niet geïnstalleerd? De leerkrachten helpen u graag. Dinsdag 6 december zijn alle kinderen om uur uit. Deze middag is er een studiemiddag gepland. De leerkrachten gaan dan aan de slag met de cruciale leerlijnen van rekenen en het taalbeleid. Tevens komt in de middag Wim Klaassen, college van bestuur, op bezoek voor het benen op tafel gesprek. Voor de kinderen die naar de kinderopvang buiten ons Kindcentrum gaan. Heeft u deze studiemiddag al doorgeven aan de kinderopvang?

4 Wijkvereniging Braakhuizen-Zuid Op woensdag 7 december zijn de kinderen van de groepen weer welkom om uur tot uur in het handvaardigheid lokaal van Kindcentrum De Vlinder. Hier ziet u enkele werkjes die gemaakt zij door de kinderen van de hobbyclub zoals aquariums in een glazenpotje, het schilderen met gekleurd zand en het maken van o.a. busjes voor de Swat dat zijn speciale teams bij de politie in de Verenigde Staten. Contactpersoon van de wijkvereniging: Noor de Witt Hamer, Welkom Welkom Patrik Nicolas Cristea op de peuterspeelzaal. Thema Sinterklaas, Americo is ziek Ons nieuwe thema is begonnen. Het thema gaat erover dat Americo, het paard van Sinterklaas, ziek is. We hebben al een paard wit geverfd en we zijn een schoentje aan he maken. We gaan met de kinderen op donderdag 1 december het Sinterklaasfeest vieren. Ook gaan we nog pepernoten bakken.

5 Welkom Vanaf 31 oktober is Jasper bij ons op de groep. Heel veel speel en leer plezier bij ons op de groep. Gefeliciteerd - Jasper is 2 jaar geworden! - Liz en Stan zijn 3 jaar geworden! - Lotte is 4 jaar geworden en gaat nu naar school. Veel plezier en succes! Nieuws van de BSO Sinterklaas is weer in het land en dit betekent dat wij weer volop aan de slag gaan met knutselen en kleuren voor de Sint. Ook gaan we pepernoten bakken en zelf speculaas maken! Vanaf 1 januari komt de Teenz bij ons. Ze zitten nu nog op de Beneden Beekloop, maar ze krijgen een eigen groep bij ons. We hebben er ontzettend veel zin in en wensen de kinderen veel speelplezier bij ons. Ben je nieuwsgierig naar wat de Teenz inhoudt, loop gerust even binnen of bel ons voor informatie. De afgelopen weken zijn er een paar kinderen van ons op donderdag naar de Teenz geweest. Daar hebben ze samen hard gewerkt om een robot in elkaar te zetten voor de Lego League. 26 november is hiervan de presentatie en prijsuitreiking in Eindhoven. Wij wensen ze veel plezier en succes! Wist je dat: - Alle ouders de kerstvakantie zelf door moeten geven via het ouderportaal en dat ruilingen alleen mogelijk zijn als de kindaantallen dit toelaten. Dit kan in overleg met de medewerkers op de groep. - Wij voortaan een mooie appelboom in de voortuin hebben. Hopelijk komen er lekker veel appels aan die wij kunnen plukken. - Marieke vanaf 1 december ons helaas gaat verlaten en voor de kindjes in Son en Breugel gaat zorgen. Nieuws van de dagopvang De herfst is nog in volle gang en alle blaadjes zijn van de bomen maar ook die lieve sint is weer in het land gekomen. De groep is al gezellig versierd voor de lieve sint en zijn pieten. Er staat een openhaard, er hangen nep cadeautjes en natuurlijk hebben we leuke boekjes over sinterklaas om voor te lezen. Het is een spannende en leuke tijd voor de kinderen. Het sinterklaas journaal hebben we natuurlijk ook gevolgd, waar ze met volle aandacht naar keken. Voor alle kinderen knutselen we een leuke pietenmuts en kleuren we een schoentje. De schoentjes zetten wij natuurlijk bij de openhaard, hopelijk komt de sint dan langs met zijn witte baard. Ook aan de ontwikkeling van de kinderen wordt natuurlijk gedacht. We gaan pietengym doen waarbij ze cadeautjes moeten verplaatsen over het dak, via een parcours en allerlei obstakels. We gaan pepernoten bakken en mooie cadeautjes plakken. Kortom wij gaan ons zeker wel vermaken de komende tijd en kijken uit naar een bezoekje van de sint en zijn pieten op Kindcentrum de Vlinder.

6 Afscheid van Marieke Lieve ouders en kinderen, Helaas zal ik per 1 december a.s. Kindcentrum de Vlinder gaan verlaten en voor de kindjes in Son en Breugel gaan zorgen. Deze mogelijkheid kwam op mijn pad en ik wil graag een nieuwe uitdaging aan gaan bij een ander kinderplein, wat ook inhoudt dat mijn reistijd een stuk minder is. Natuurlijk was dit een lastige beslissing, omdat ik alle kinderen en ouders heel erg zal missen. Ik heb met heel veel plezier gewerkt zowel op de peuter als babygroep en nu natuurlijk op de verticale groep. Ik heb altijd met veel liefde en plezier voor alle kinderen gezorgd en hopelijk heeft iedereen dit als prettig ervaren. Ik wens alle kinderen en ouders heel veel geluk en het aller beste voor de toekomst en ik kom zeker nog eens langs om te kijken hoe het met iedereen gaat! In de maand december zal ik nog wel werkzaam zijn op maandag, per januari ga ik volledig over naar Son en Breugel. Lieve groetjes, Marieke Renders

Sinterklaas. Wijkontwikkelingsplan. Welkom in het kindcentrum. november 2018 Nummer 7

Sinterklaas. Wijkontwikkelingsplan. Welkom in het kindcentrum. november 2018 Nummer 7 november 2018 Nummer 7 Sinterklaas Paniek, paniek rondom Sint. Met al die nieuwe pieten wil het nog niet zo goed lukken. Daarom hebben de kinderen afgelopen tijd al flink geoefend om goede hulppieten te

Nadere informatie

3+ groep. Welkom in het kindcentrum. November 2017 Nummer 6

3+ groep. Welkom in het kindcentrum. November 2017 Nummer 6 November 2017 Nummer 6 3+ groep De huidige 3+ groep van de peuterspeelzaal stopt vanaf 1 januari i.v.m. de overname van Stichting Peuterspeelzaal. Binnen het Kindcentrum willen we deze groep voort blijven

Nadere informatie

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13 April 2017 Nummer 13 Geslaagde Open Dag Zondag 26 maart stond de deur voor iedereen open. Vele buurtgenoten, opa s, oma s, ouders en andere geïnteresseerde hebben een bezoek gebracht. Iedereen heeft mogen

Nadere informatie

Aanmelden Hulp Carnaval:

Aanmelden Hulp Carnaval: Februari 2017 Nummer 10 Nationale voorleesdagen De nationale voorleesdagen zijn op woensdag 25 januari begonnen en duren tot 4 februari. Het boek dat centraal staat tijdens deze voorleesdagen is De kleine

Nadere informatie

In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6, uur

In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6, uur 28 november 2018, jaargang 9 nummer 4 Niet vergeten maandag 3 december Sinterklaas op school donderdag 6 december start school om 10.30 uur vrijdag 7 december In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6,

Nadere informatie

A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA

A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA 18 maart 2016 Nummer 13 A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA Zondag houden we een open dag in het hele kindcentrum. Ouders en andere belangstellenden kunnen komen kijken bij kinderopvang,

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: 11 januari Vragen uurtje over andere schooltijden, vanaf 8.30 uur van harte welkom! 11 januari Informatie avond Voortgezet Onderwijs voor ouders groep 8, op obs

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 07 september 2015 Belangrijke data 07-09 Algemene ouderavond 19.30u-21.00u 14-09 MR vergadering 21-09 O-ja 02 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Inschrijven Mini Marathon en City

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Aanmelden Hulp Sinterklaas:

Aanmelden Hulp Sinterklaas: November 2014 Nummer 5 Speelplaatsregels De afgelopen weken hebben we opnieuw onze regels voor het spelen op de speelplaats tijdens de pauzes besproken. - De leerlingen luisteren naar de surveillanten.

Nadere informatie

Frisse & gezonde start

Frisse & gezonde start september 2017 Nummer 1 Frisse & gezonde start Deze week zijn de basisschool en de peuterspeelzaal weer gestart na een zonnige zomervakantie. De kinderopvang heeft in de vakantie diverse leuke en inspirerende

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Aanmelden Hulp Carnaval:

Aanmelden Hulp Carnaval: Januari 2016 Nummer 9 Goed begin 2016 In deze eerste nieuwsbrief van 2016 wensen we iedereen natuurlijk het allerbeste voor het komende jaar. Het vorige jaar heeft de school afgesloten met een heel goed

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 5 jaargang 17 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 9 Directiepraatje: Beste ouders, Op 5 november hebben we een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

Ik wens u alvast een fijn weekend!

Ik wens u alvast een fijn weekend! Griftinfo 8, 22 maart 2019. Beste ouders, Wat is het een gezellige week op school, deze open week! Veel ouders zijn binnengekomen om gewoon een kijkje te nemen of lessen te bezoeken, zoals de dansles in

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Algemeen. 25 November nummer 6. Van 26 november tot 9 december. Ouders opgelet!!

Belangrijke data. Jarigen. Algemeen. 25 November nummer 6. Van 26 november tot 9 december. Ouders opgelet!! 25 November 2016 - nummer 6 Belangrijke data Maandag 28 november Oudergesprekken Donderdag 1 december Oudergesprekken Maandag 5 december Sinterklaasviering op school Dinsdag 6 december De kinderen hoeven

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen. December nummer 4. Sinterklaas brengt een bezoek aan Heuvelrijk op 4 december

Belangrijke data. Algemeen. December nummer 4. Sinterklaas brengt een bezoek aan Heuvelrijk op 4 december December 2018 - nummer 4 Belangrijke data (december) 29 november Nieuwsbrief 4 4 december Sint op school 6 december Leerlingen komen om 10.30 uur naar school 10 december MR vergadering 14 december Kinder

Nadere informatie

Aanmelden Werkgroep Klusjes:

Aanmelden Werkgroep Klusjes: September 2015 Nummer 2 Kindcentrum Basisschool, kinderopvang en peuterzaal willen graag van het kindcentrum De Vlinder een centrale plek in de wijk maken. Dat kan door daar allerlei activiteiten in De

Nadere informatie

Open Dag zondag 24 maart. Mejuffendag. Jarigen Van de maand maart 2 mrt. Maart 2019 Nummer 13. Van harte gefeliciteerd!!

Open Dag zondag 24 maart. Mejuffendag. Jarigen Van de maand maart 2 mrt. Maart 2019 Nummer 13. Van harte gefeliciteerd!! Maart 2019 Nummer 13 Open Dag zondag 24 maart Komt u ook naar de Open Dag op zondag 24 maart? Van 11.00-13.00 uur is iedereen van harte welkom. Na de carnavalsvakantie hebben we de projectweek: Kunst.

Nadere informatie

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken.

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken. Jaargang 5, nummer 3, vrijdag 30 november 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk

Nadere informatie

Aan het einde van het kalenderjaar is het goed om te bekijken hoe we er voor staan.

Aan het einde van het kalenderjaar is het goed om te bekijken hoe we er voor staan. December 2016 Nummer 8 Nieuw jaar: 2017 Aan het einde van het kalenderjaar is het goed om te bekijken hoe we er voor staan. Dan zien we dat we binnen het Kindcentrum hebben gewerkt naar één TEAM, één UITSTRALING.

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

10 november 2016, Wetenswaardigheid 4. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

10 november 2016, Wetenswaardigheid 4. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 10 november 2016, Wetenswaardigheid 4 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Deze week stond in het teken van gezond leven. Wat doet nu precies ons voedsel met je darmen? Wat is gezond en wat niet? Mooi

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

MARIMBAZUIN November 2017

MARIMBAZUIN November 2017 MARIMBAZUIN November 2017 De van Willemien, directeur Wat gaat de tijd snel, al weer volop bezig met de Sint en Kerst voorbereidingen. De groepsbesprekingen zijn achter de rug. Samen met Patty hebben de

Nadere informatie

Aanmelden Hulp Kerstlunch/markt:

Aanmelden Hulp Kerstlunch/markt: December 2014 Nummer 7 Sinterklaas Groep 3 is zoals de gewoonte was in de afgelopen jaren, op bezoek geweest in het kasteel van Sinterklaas in Helmond. Met verbazing, spanning en verwondering hebben ze

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Belangrijke data in februari 4 februari MR Beste ouders en verzorgers, Hoera het sneeuwt! We zijn samen weer fijn begonnen na de kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe kinderen op

Nadere informatie

Kinderboekenweek Gruwelijk eng!

Kinderboekenweek Gruwelijk eng! September 2017 Nummer 3 Kinderboekenweek Gruwelijk eng! Van woensdag 4 oktober t/m vrijdag 13 oktober staat het Kindcentrum in het teken van de kinderboekenweek. Om 8.45 uur wordt de Kinderboekenweek in

Nadere informatie

Hulp gezocht: Kindcentrum omtoveren in kerstsfeer

Hulp gezocht: Kindcentrum omtoveren in kerstsfeer December 2015 Nummer 7 Sinterklaas Daar was de Sint dan vanmorgen. Hij werd gebracht in de zijspan van een geweldige motor. De kinderen hebben hem ontvangen aan de voordeur van de school op de parkeerplaats.

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO Esreinschool November 2017

Nieuwsbrief BSO Esreinschool November 2017 Esreinschool Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Terugblikken op afgelopen 2 maanden De afgelopen

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari INFOBULLETIN december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari Opvoering leerlingen Schriften mee naar huis Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 8-2019 N U M M E R 3 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Digitaal leerlingportfolio Op donderdag 22 november krijgt het team een scholing m.b.t.

Nadere informatie

12 nov nr. BELANGRIJKE DATA In November en December

12 nov nr. BELANGRIJKE DATA In November en December 12 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA In November en December GROEI We zien dat we de laatste jaren als school groeien. Het ene jaar meer dan het andere jaar. Dit jaar is de groei aan de onderkant, bij de

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Een interview met juf Zita van de peuterspeelzaal:

Een interview met juf Zita van de peuterspeelzaal: Hier ziet u de gezamenlijke nieuwsbrief van IKC de IJsselhof. In deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen van ons IKC. Daarnaast vertellen we over activiteiten op IKC de IJsselhof,

Nadere informatie

De school is weer helemaal in Sinterklaassferen. Versiergroep bedankt!

De school is weer helemaal in Sinterklaassferen. Versiergroep bedankt! Nummer: 1131 28 november 2018 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers,

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers, 05-12-2014 nieuwsbrief 15 Beste ouders / verzorgers, Onderwerpen: Jarig! Belangrijke data kerst Kerstviering wat doe jij? ouder-kind gymmen schoolkrant kinderkerstspel Uitgelicht: Juf Monique Sportief

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Aanmelden Koningsspelen:

Aanmelden Koningsspelen: Februari 2018 Nummer 12 Open Dag zondag 4 maart Komt u ook naar de Open Dag op zondag 4 maart? Van 11.00-13.00 uur is iedereen van harte welkom. In alle groepen zijn er activiteiten, zo kunnen de kinderen

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-07 datum: 27 nov. 2017 november 27 nieuwsbrief 7 28 29 30 1 4 5 Sinterklaas op school 6 9.30 uur start school 7 8 11 20.00 uur MR Padland 12 Aanschuiftafel locatie

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 4 november 2016

Nieuwsbrief 5 4 november 2016 Nieuwsbrief 5 4 november 2016 Agenda 09 november 11 november 15 november 15 november 18 november 18 november Start schoolfruit-en groenteprogramma OV/ ouders versiering Sint Studiedag, kinderen vrij OV

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Opgave EHBO voorlichting

Opgave EHBO voorlichting September 2018 Nummer 3 EHBO voorlichting voor alle ouders Dinsdag 2 oktober om 19.30 uur komt Ria Giele van de EHBO Geldrop. Alles wat je moet weten om eerste hulp te kunnen verlenen aan je kind wordt

Nadere informatie

Inleiding. Het wel en wee op de Twister

Inleiding. Het wel en wee op de Twister Nieuwsbrief Kindcentrum De Twister Horst December 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), Bij deze de laatste nieuwsbrief van het jaar. We kijken terug op een gezellige periode met sinterklaas- en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF Beste ouders/verzorgers en kinderen van, Voor jullie ligt de nieuwsbrief van de zomer van 2016. We hebben een jaar achter de rug met veel veranderingen die een positieve invloed

Nadere informatie

Feestelijke opening schooljaar

Feestelijke opening schooljaar Juli 2018 Nummer 20 Feestelijke opening schooljaar 2018-2019 Het schooljaar 2017-2018 hebben we zonnig afgesloten! We willen iedereen een ontzettend fijne vakantie toewensen! In het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Open Dag zondag 20 maart uur

Open Dag zondag 20 maart uur 4 maart 2016 Nummer 12 Open Dag zondag 20 maart 11.00 13.00 uur Op zondag 20 maart houden we in het kindcentrum een open dag. Zowel van de kinderopvang, peuterspeelzaal als van de basisschool staan de

Nadere informatie

MARIMBAZUIN Oktober 2017

MARIMBAZUIN Oktober 2017 MARIMBAZUIN Oktober 2017 De van Willemien, directeur Allemaal genoten van een heerlijke zonnige herfstvakantie? Ook meester Bart heeft een bijzondere week achter de rug. Collega s zijn al op bezoek geweest

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

Geweldige start van het schooljaar

Geweldige start van het schooljaar Augustus 2018 Nummer 1 Geweldige start van het schooljaar Vandaag heeft wethouder Looijmans en Wim Klaassen (bestuurder Eenbes) het schooljaar geopend! De eerste schooldag hebben we s ochtends meneer Johan

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Sinterklaasviering Ook dit jaar hebben we op de Montessorischool weer een heerlijk Sinterklaasfeest gehad! Zodra Sint op weg was naar Nederland klonken de eerste Sinterklaasliedjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders nr. 3 december 2013 / januari 2014

Nieuwsbrief voor ouders nr. 3 december 2013 / januari 2014 Nieuwsbrief voor ouders nr. 3 december 2013 / januari 2014 Ieder kind heeft recht op de beste kans zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Je thuis voelen op school. Kansen krijgen om zelfstandig te

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER

o.b.s. DE EGLANTIER o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Datum: december 2013 Beste ouders/verzorgers, In deze editie leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie van onze locatie. Zo houden we u op de hoogte van wat

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers,

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, De school ruikt heerlijk naar pepernoten. Dagelijks zijn er verschillende groepen aan het bakken. Een gezellig Sinterklaas feest komt eraan. Ondertussen merken we het grote

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019:

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019: Algemeen Sinterklaas: Deze maand komt natuurlijk onze goedheilig man weer aan! Een hele spannende, drukke maar vooral ook hele leuke periode voor ons allemaal. Op alle groepen zal de Sint dinsdag 4-12

Nadere informatie

19 nov Bram Jansman 29 nov Julia Blommaert 27 nov Jules Berkvens 1 dec Linda Sturris. Van harte gefeliciteerd allemaal!

19 nov Bram Jansman 29 nov Julia Blommaert 27 nov Jules Berkvens 1 dec Linda Sturris. Van harte gefeliciteerd allemaal! 17 november 2017 - nummer 6 Belangrijke data Vrijdag 24 november Afsluiting week van de mediawijsheid Donderdag 30 november MR-vergadering Vrijdag 1 december Nieuwsbrief 7 Jarigen Van 17 november tot en

Nadere informatie

Aanmelden Koningsspelen:

Aanmelden Koningsspelen: Maart 2018 Nummer 13 Succesvolle Open Dag Zondag stonden de deuren open bij ons Kindcentrum. Veel mensen hebben de open dag bezocht. Kinderen van de leerlingenraad en de bovenbouw verzorgde een rondleiding.

Nadere informatie

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar:

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders en verzorgers Afgelopen dinsdag werd ik s middags opgewacht

Nadere informatie

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank Jaargang 33 nummer 13 03 december 2015 een wekelijkse uitgave van Kindcentrum 'T BLAAIKE FELICITEERT... 06 dec 09 dec Sint Nicolaas Saar van der Steen ieder kind een talent! thema schooljaar 2015-2016

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster April 2019 Nummer 15 Vakantierooster 2019-2020 Het vakantierooster voor volgend schooljaar is door de GMR van de Eenbes vastgesteld. Herfstvakantie 14 t/m 18 oktober 2019 Kerstvakantie 23 december 2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 20 t/m 24 november 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 20 november BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie

Agenda: Donderdag 18 december 12.00u groep 0 t/m 8 vrij Kerstviering gr.0 t/m uur. Vrijdag 19 december Continurooster gr.

Agenda: Donderdag 18 december 12.00u groep 0 t/m 8 vrij Kerstviering gr.0 t/m uur. Vrijdag 19 december Continurooster gr. Schooljaar 2014-2015 Nr. 15 Terugblik Sinterklaasfeest Afgelopen vrijdag bracht Sinterklaas een bezoek aan onze school. Onder grote belangstelling van ouders en grootouders konden we zien hoe parachutepiet

Nadere informatie

Aanmelden Hulp Carnaval:

Aanmelden Hulp Carnaval: Februari 2019 Nummer 12 Carnaval bij Fladderkeshof Vrijdag 1 maart vieren we met alle kinderen van het Kindcentrum Carnaval. Op de laatste pagina s van deze nieuwsbrief kunt u lezen hoe we Carnaval dit

Nadere informatie

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij).

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij). ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Oktober 2016, nr. 31 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Kinderopvang: Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober - Herfstvakantie. Woensdag 26 oktober - Studiedag juffen

Nadere informatie

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2 Binnenkort zullen op speelse wijze ook de fietsen van de kleuters en de leerlingen van groep 3-4 getest worden en hopelijk kunnen er ook dan weer volop goedkeuringsstickers worden uitgedeeld, want we gaan

Nadere informatie

Info 6. Vrijdag 25 november 2016

Info 6. Vrijdag 25 november 2016 Info 6 Vrijdag 25 november 2016 Filmmiddag voor het goede doel Op zondag 18 december organiseren wij een filmmiddag van 15.00 tot ongeveer 17.30 uur. De opbrengst van deze middag gaat naar Serious Request.

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Weekbrief 11-16 november Beste ouders en verzorgers, Aulamiddag Wat leuk om zoveel ouders te zien bij de aulamiddag van afgelopen maandag. En wat hebben de kinderen alles goed geregeld. Van de optredens

Nadere informatie

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 Agenda Vrijdag 27 nov. Rapporten mee naar huis Maandag 30 nov. en dinsdag 1 dec.: Oudergesprekken Woensdag 2 dec. KinderRaad vergadering Woensdag 2 dec. Zoemertje

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2016-2017 nr. 1-9 september 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit Dinsdag 13 september

Nadere informatie