In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6, uur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6, uur"

Transcriptie

1 28 november 2018, jaargang 9 nummer 4 Niet vergeten maandag 3 december Sinterklaas op school donderdag 6 december start school om uur vrijdag 7 december In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6, uur dinsdag 11 december OR vergadering woensdag 12 december Kinderraad woensdag 19 december Portfolio mee naar huis, groep 3 t/m 8 donderdag 20 december Kerstviering, uur, (let op gewijzigde tijden) middag vrij, de school is dan om uur uit, kinderen die naar de BSO gaan eten eerst in de eigen klas! vrijdag 21 december uur, start kerstvakantie maandag 7 januari 2019 weer naar school donderdag 10 januari start Citotoetsen woensdag 16 januari 2019 Dassenbur(i)cht 5 donderdag 17 januari OR -vergadering Vanuit de directie: Studiedag: 13 November hebben we een zeer interessante studiedag gehad met het hele team. We hebben o.a. gesproken over Engels op de basisschool, we hebben uitleg gehad over het voeren van Kindleergesprekken en we hebben praktisch gewerkt met de themakaarten waar een aantal kinderen al volop mee bezig is. Die thema/ projectkaarten worden in deze periode klassikaal ingezet rondom Sint en Kerst. Na de lunch zijn we gaan dromen over ons onderwijs. Waar staan we nu en waar willen we naar toe. Iedereen kon onbeperkt dromen. Daar zijn mooie dingen uit gekomen. Daar gaan we de komende tijd mee verder. Het zou heel fijn zijn als een aantal ouders met ons mee wil denken over De Dassenburcht in 2020 en later. Hebt u interesse dan hoor ik het graag. In februari of maart staat weer een ouderpanel op de planning. Dat is een mooie gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

2 Koersplan: Niet alleen op onze school staan we stil bij het onderwijs van nu en de toekomst. Ook op het niveau van ons bestuur Eenbes basisonderwijs wordt de koers herzien. Het Koersplan van is eindig. Samen met medewerkers, ouders, kinderen en partners wordt gezocht naar een nieuwe koers die recht doet aan de behoeften van onze kinderen. Op 24 januari is een groots panel met alle betrokkenen georganiseerd, waaraan een vijftal mensen van De Dassenburcht deelneemt. Ik houd u op de hoogte van de plannen die daaruit voortvloeien. Verkeer rondom de school: Regelmatig vragen wij u als ouders of verzorgers om bij het halen en brengen van de kinderen rekening te houden met de veiligheid van de kinderen. Het is weer nodig om daarvoor specifiek aandacht te vragen. Het gebeurt weer regelmatig dat er ouders pal voor een voetpad stoppen om kinderen uit de auto te laten. Dat is echt niet wenselijk. Ik wil daarom iedereen vragen om op een veilige manier de kinderen naar school te brengen en voetgangers niet te hinderen. Wilt u dit ook doorgeven aan de oppas of aan opa s en oma s die regelmatig naar schoolkomen. Het is echt voor de veiligheid van al onze kinderen! Verdeling kleuters groep 2: Zoals beloofd houd ik u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de groei van de kleuterafdeling. Het plan om na Carnaval te starten met de 2/3 combinaties blijft vooralsnog ongewijzigd. Leerkrachten zijn nu samen aan het kijken welke kinderen uit groep 2 in aanmerking zouden kunnen komen voor een overstap naar groep 2/3. Half januari willen we een ouderavond organiseren voor alle ouders van de kinderen van groep 2. We willen u uitleg geven over een 2/3 combinatie, zodat u goed geïnformeerd bent. Ook willen we uitleggen wat we verder met de andere kinderen van groep 2 doen om ze goed voor te bereiden op groep 3. In de eerste week na de kerstvakantie krijgt u hiervoor een uitnodiging van ons. Tijd voor de griep: Op dit moment merken we dat er steeds meer kinderen ziek thuis blijven. De griep gaat toeslaan. Een enkele leerkracht is ziek geweest, gelukkig nog niet zoveel dat we met de handen in het haar zitten. Duimen dat dit zo blijft. Ook hebben we nog steeds de nodige vervanging gekregen. Op dit moment is Anne-Karin aan het vervangen in groep 1/2d en Bo in groep 1/2a. In beide groepen is de vervanging voor een wat langere periode. Zachtjes gaan de paardenvoetjes. Ook dit jaar mogen we weer een bezoek verwachten van onze beste Vrind! Maar misschien heeft u al gehoord dat op school het zadel van Amerigo gevonden is? Zonder Amerigo. We hopen dat Sinterklaas Amerigo op tijd terug heeft gevonden, zodat ze samen kunnen komen. Helpt u mee zoeken?!

3 We verwachten Sinterklaas en zijn pieten op maandag 3 december rond 8.30 uur op school, waar we met alle kinderen, meesters, juffen en ouders de Sint en zijn pieten een hartelijk welkom zullen geven op het schoolplein. Daarna gaan alle kinderen naar binnen en geven de kinderen van groep 1 t/m 4 een optreden in de aula voor de Sint. Ouders, broertjes/ zusjes die daarbij aanwezig willen zijn, zijn van harte welkom. We verwachten dat deze optredens tot ongeveer uur duren. Wij vragen u vriendelijk om boven langs de balustrade plaats te nemen. Dan kunt u ook meteen zien hoe prachtig de hal is versierd, dankjewel en hulde weer aan de Decoratiegroep van ouders.

4 Decembermaand Kerstvakantie: 21 december 2018 ~ 5 januari 2019 Prettige feestdagen! Kerstviering: Hij komt hij komt... de lieve goede Sint... maar ook de kerstbomen staan al weer bijna klaar om opgetuigd te worden! Op donderdag 20 december vieren we met z'n allen Kerst op school en daar maken we een gezellig feest van met een lekker diner! Op de kalender staat dat we om 18:00 op school komen en om 20:00 weer naar huis gaan. Om het niet te laat te maken voor de kleinere kinderen starten we al om 17:30 uur en eindigt het feest om 19:30 uur. Meer informatie krijgt u nog via de mail en via Klasbord. We zien u graag donderdag 20 december! Groetjes De Kerstcommissie

5 Vanuit het CMD:

6 Nieuws vanuit de BSO Kinderraad 2019 De kinderen van Kids Society Erica locatie Jacob Catsstraat hebben weer een nieuwe kinderraad gekozen. De kinderen mogen meedenken over o.a. welke activiteiten ze leuk vinden, aanschaf materialen en speelgoed. Er is een echte voorzitter en een notulist, dat vinden ze erg leuk en het is ook nog leerzaam ook! We wensen de kinderraad veel succes!! Natuurlijk is de maand december een feestmaand. Sinterklaas is in het land, de kerstboom wordt versierd dus weer een reden om allerlei leuke en gezellige activiteiten te doen met de kinderen! Wij wensen alle kinderen en ouders een gezellige decembermaand toe en alvast een heel gelukkig

7 Nieuws vanuit de dagopvang We hebben deze maand natuurlijk veel activiteiten rond het thema Herfst gedaan, veel buiten gespeeld in de wind en tussen de bladeren door gekropen en leuk geknutseld natuurlijk!! Het nieuwe thema is FEEST!! De maand december is natuurlijk een feestmaand. Eerst zingen we uit volle borst sinterklaasliedjes en daarna komt Kerstmis aan de beurt. Reden genoeg om hier met de VVE weer aan de slag te gaan, wij en de kinderen hebben er zin in! Wij wensen alle ouders en kinderen een gezellige decembermaand toe en alvast een gelukkig nieuwjaar!!

8 Het thema Herfst is weer afgesloten. Het weer was gelukkig meestal lekker genoeg om buiten met de bladeren te spelen, maar ook binnen hebben we met bladeren gespeeld, paddenstoelen, bomen en een mooi herfststukje gemaakt en kastanjes, eikels, beukennootjes en de verschillende kleuren en vormen van de bladeren goed bekeken.. Maar nu is het feest. Sinterklaas is weer in het land en dat gaat bij ons natuurlijk niet onopgemerkt voorbij. U heeft vast de mooie stoomboot al in de speelzaal zien staan. Sinterklaas is een spannende tijd voor de peuters. De tweejarigen maken het voor het eerst bewust mee en de driejarigen weten wat er allemaal gaat komen en zijn vol verwachting. De Goedheiligman en zijn Pieten lopen regelmatig in miniformaat door de speelzaal. We oefenen de sinterklaasliedjes, waarbij vooral de bijna 4 jarige peuters hard mee kunnen zingen. Natuurlijk lezen we ook boekjes voor over Sinterklaas, hebben we al schoentjes geknutseld en gaan we misschien ook nog pepernoten bakken. De peuters van de woensdaggroep hebben al een pietendiploma gehaald! Op maandag 3 en dinsdag 4 december vieren we Sinterklaas in de groepen. De Sint en zijn Pieten komen niet echt op bezoek, dat is vaak te spannend, maar we gaan er een wel gezellig feest van maken. Op donderdag 6 DECEMBER ZIJN WIJ GEWOON OPEN Vraag aan peuter: Heb jij je schoentje al gezet? Peuterpraat Peuter: Ja, maar het is een beetje mislukt. Er zat alleen een mandarijntje in. Pietengym Elke morgen om half zes, krijgen alle pieten les, Ze doen dan ochtendgymnastiek, op de maat van de muziek. Sint zegt : luister goed, dan weet je hoe het moet. Allemaal staan, stapje naar voren, stapje naar achter. Laag (door de knieën), hoog, maak nu een grote boog (met de armen), Ga weer zitten, ga weer staan, Draai een keer in het rond en het is gedaan.

9 Winter De winter is nu echt begonnen en het kan al erg koud zijn. Denkt u aan de wantjes of handschoentjes voor uw peuter? Met door de jas raken ze niet kwijt. een touwtje Als Sint weer met al zijn Pieten terug is naar Spanje, gaan wij door met feest vieren, want dan is het bijna Kerstmis. Dit vieren we graag samen met ouders, oma, opa of oppas, in de laatste week voor de vakantie. Net als andere jaren nodigen wij u uit om samen met de peuters iets leuks voor de kerst te komen knutselen. Wij hebben dan thee en koffie met iets lekkers klaar staan. U krijgt nog een uitnodiging met de datum en tijd. Als u kleine glazen (olvarit) potjes heeft dan zijn wij daar erg blij mee!! Jarig Lorenzo en Linde worden 4 jaar! Wel gefeliciteerd en een hele fijne en gezellige dag. Fijn dat jullie bij ons waren en heel veel plezier op de basisschool. Joud is bij ons komen spelen. Welkom. Fijn dat je er bent. We gaan er een gezellige speelzaaltijd van maken Wij wensen u hele fijne en gezellige feestdagen en een heel goed en gezond 2019! Na de vakantie staan de koffie en thee op maandag 7 en dinsdag 8 januari weer voor u klaar! Eenbes brede school De Dassenburcht, Jacob Catsstraat 1-3, 5671 VP Nuenen , dedassenburcht@eenbes.nl,

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 Niet vergeten donderdag 5 februari Studiedag, alle kinderen vrij vrijdag 6 februari rapport mee naar huis, groep 3 t/m 8 dinsdag 10 februari rapportgesprekken groep

Nadere informatie

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 Niet vergeten donderdag 2 juli einde schoolkamp groep 8 vrijdag 3 juli rapporten mee groep 1 t/m 7 dinsdag 7 juli rapportgesprekken (indien gewenst) woensdag 8 juli leerlingenraad

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7 Niet vergeten woensdag 27 maart Kinderraad donderdag 28 maart Studiedag, alle kinderen vrij woensdag 3 april Grote Rekendag, groep 1 t/m 8 donderdag 4 april Theoretisch

Nadere informatie

woensdag 29 november Dassenbur(i)cht 4 donderdag 30 november voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 In de schijnwerpers groep 6/7 en groep 3b

woensdag 29 november Dassenbur(i)cht 4 donderdag 30 november voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 In de schijnwerpers groep 6/7 en groep 3b 29 november 2017, jaargang 8 nummer 4 Niet vergeten woensdag 29 november Leerlingenraad woensdag 29 november Dassenbur(i)cht 4 donderdag 30 november voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 maandag 4 december Sinterklaas

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

donderdag 9 februari adviesgesprekken groep 8 dinsdag 14 februari start inschrijven rapportgesprekken groep 1 t/m 7

donderdag 9 februari adviesgesprekken groep 8 dinsdag 14 februari start inschrijven rapportgesprekken groep 1 t/m 7 8 februari 2017, jaargang 7 nummer 6 Niet vergeten dinsdag 7 februari adviesgesprekken groep 8 donderdag 9 februari einde Cito toetsen donderdag 9 februari adviesgesprekken groep 8 dinsdag 14 februari

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Niet vergeten. Leerteams. Cito normering. 29 oktober 2014, jaargang 5 nummer 5

Niet vergeten. Leerteams. Cito normering. 29 oktober 2014, jaargang 5 nummer 5 29 oktober 2014, jaargang 5 nummer 5 Niet vergeten donderdag 30 oktober afscheid juf Erica dinsdag 4 november oudergesprekken welbevinden groep 2 t/m 8 woensdag 5 november IVN groep 5, 6 en 7 donderdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

woensdag 17 april Voetbaltoernooi groep 5 en 6 woensdag 17 april Portfolio mee naar huis groep 3 t/m 7

woensdag 17 april Voetbaltoernooi groep 5 en 6 woensdag 17 april Portfolio mee naar huis groep 3 t/m 7 17 april 2019, jaargang 9 nummer 8 Niet vergeten woensdag 17 april Voetbaltoernooi groep 5 en 6 woensdag 17 april Portfolio mee naar huis groep 3 t/m 7 vrijdag 19 april Paasviering maandag 22 april start

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen. December nummer 4. Sinterklaas brengt een bezoek aan Heuvelrijk op 4 december

Belangrijke data. Algemeen. December nummer 4. Sinterklaas brengt een bezoek aan Heuvelrijk op 4 december December 2018 - nummer 4 Belangrijke data (december) 29 november Nieuwsbrief 4 4 december Sint op school 6 december Leerlingen komen om 10.30 uur naar school 10 december MR vergadering 14 december Kinder

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Niet vergeten. Dag Sint. Kerstmis. 10 december 2014, jaargang 5 nummer 8

Niet vergeten. Dag Sint. Kerstmis. 10 december 2014, jaargang 5 nummer 8 10 december 2014, jaargang 5 nummer 8 Niet vergeten donderdag 18 december Kerstviering van 17.00 19.00 uur (middag vanaf 12.00 u. vrij voor alle groepen) maandag 22 december start Kerstvakantie maandag

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia We hebben de afgelopen tijd weer veel leuke activiteiten in de klas gedaan. In november was er een gezellige opa en oma middag. Het is leuk om te zien dat de opa s en oma s en de kinderen samen genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief vierde kwartaal Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent

Nieuwsbrief vierde kwartaal Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent Nieuwsbrief vierde kwartaal 2018 Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent 'Stil nu, stil nu, maak nu geen gerucht. Het wonder komt heel zachtjes aan, kerstkind wil naar binnen gaan.

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers,

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers, 05-12-2014 nieuwsbrief 15 Beste ouders / verzorgers, Onderwerpen: Jarig! Belangrijke data kerst Kerstviering wat doe jij? ouder-kind gymmen schoolkrant kinderkerstspel Uitgelicht: Juf Monique Sportief

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Speciaal Basisonderwijs Merlijn Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december 2012 t Heerlijk avondje is gekomen.

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Weekbrief 12-23 november Beste ouders en verzorgers, Portfoliogesprekken Afgelopen week zijn er portfolio-gesprekken geweest met ouders en kinderen wanneer er echt iets besproken moest worden. Weet dat

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandpunt: Ik ben uniek Mos: lichtje uit voor je de deur sluit! Activiteitenkalender kleuters - Donderdag 1 december: - Juf Els en juf Lise: Thema:

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 7 26-11-2013 In dit nummer: Voortgangsgesprekken Personele zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Anika Augustinus Wat gaan

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat?

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? schooljaar 2016-2017 aflevering 07 Sinterklaas Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Donderdag 1 december komen de Pieten weer Pietengym geven. Groep 1 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6

Nieuwsbrief Nr. 6 Nieuwsbrief 2017-2018 Nr. 6 Kalender 17 november Viering 27 november Start WO thema tijd 29 en 30 november Oudergesprekken bovenbouw. 01 december Sint op school 06 december Studiedag team. Kinderen zijn

Nadere informatie

In de Schijnwerpers uur groep 3b en 7b

In de Schijnwerpers uur groep 3b en 7b 16 januari 2019, jaargang 9 nummer 5 Niet vergeten donderdag 17 januari OR vergadering woensdag 23 januari schaak- en damtoernooi vrijdag 25 januari In de Schijnwerpers 11.45 uur groep 3b en 7b vrijdag

Nadere informatie

Inleiding. Het wel en wee op de Twister

Inleiding. Het wel en wee op de Twister Nieuwsbrief Kindcentrum De Twister Horst December 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), Bij deze de laatste nieuwsbrief van het jaar. We kijken terug op een gezellige periode met sinterklaas- en

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Jaarfeest Nationaal Schoolontbijt Sinterklaasviering Schoolschaatsen Kerstviering Wist je dat... Van de directie Beste ouders

Nadere informatie

Landelijke staking dinsdag 12 december

Landelijke staking dinsdag 12 december J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 7 3 0 n o v e m b e r 2 0 1 7 Landelijke staking dinsdag 12 december In verband met een vervolgstaking op dinsdag 12 december is de school op deze dag gesloten. Deze week

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: Kwaliteitsonderzoek: 1 november 2017, jaargang 8 nummer 3

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: Kwaliteitsonderzoek: 1 november 2017, jaargang 8 nummer 3 1 november 2017, jaargang 8 nummer 3 Niet vergeten donderdag 2 november Studiedag, alle kinderen vrij vrijdag 3 november Ateliers groep 4 t/m 8 woensdag 8 november Techniekochtend groep 1 t/m 8, 10.30

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 20 t/m 24 november 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 20 november BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand NUMMER 9 JAARGANG 5 17 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 17 dec s avonds kerstdiner voor alle kinderen beide locaties 18 dec Start kerstvakantie beide locaties 4 jan Alle kinderen weer naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Jaargang 3: nummer 7 9 december Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda:

Jaargang 3: nummer 7 9 december Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Jaargang 3: nummer 7 9 december 2016 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Annette Uit groep Thuis oefenen met Uit groep Kerst Thema kerst Verdwenen Kalender Directie Blauw en Paars Ambrasoft

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

vrijdag 7 juni In de Schijnwerpers uur groep 1d en groep 5 Alle kinderen vrij, 2e Pinksterdag

vrijdag 7 juni In de Schijnwerpers uur groep 1d en groep 5 Alle kinderen vrij, 2e Pinksterdag 5 juni 2019, jaargang 9 nummer 9 Niet vergeten woensdag 5 juni Avond4daagse donderdag 6 juni idem vrijdag 7 juni einde Avond4daagse vrijdag 7 juni einde Cito toetsen vrijdag 7 juni In de Schijnwerpers

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

1843 JS Grootschermer NIEUWSDRIES. Agenda

1843 JS Grootschermer  NIEUWSDRIES. Agenda 22 december 2017 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Agenda Maandag 8 jan. Eerste schooldag van het nieuwe jaar Maandag 15 jan. Studiedag leerkrachten. Alle

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

Weeknieuws nr november 2018

Weeknieuws nr november 2018 Weeknieuws nr.11 23 november 2018 AGENDA Datum Activiteit 28 november Kinderen vrij 4 december Sinterklaas en de Pieten op school 11 december MR vergadering Welkom In groep 1 mogen we welkom heten Leandro.

Nadere informatie

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school.

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school. 1 december 2017 - nummer 7 Belangrijke data Dinsdag 5 december Sinterklaasviering Woensdag 6 december Kinderen zijn vanaf 10.30 weer van harte welkom op school. Donderdag 7 december Kleuters thema; Kerst

Nadere informatie

december nummer 7

december nummer 7 2016 2017 7 december 2016 - nummer 7 Agenda Vrijdag 9 dec. Rapporten gr 3 t/m 8. Maandag 12 en dinsdag 13 dec. Ouderavonden groep 1 t/m 8. Woensdag 14 dec. CREA-dag Woensdag 21 dec. Kerstviering van 16.30u

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018 De Krijntjes 28 4715AP Rucphen Tel: 0165-3411945 info@paletrucphen.nl www.paletrucphen.nl Deze maand: Sinterklaas De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van Sinterklaasactiviteiten. Zo zijn de

Nadere informatie

THEMA: FEEST. Peuterstart Groepen: Krabben en Kreeften. Ballonnen plakken. VVE: kringgesprek Puk is jarig,woordkaartjes bekijken Ballonnen(kleur)spel

THEMA: FEEST. Peuterstart Groepen: Krabben en Kreeften. Ballonnen plakken. VVE: kringgesprek Puk is jarig,woordkaartjes bekijken Ballonnen(kleur)spel THEMA: FEEST Dag 19/11/2018 We maken ballonnen en doen het ballonnenkleurenspel Ballonnen plakken VVE: kringgesprek Puk is jarig,woordkaartjes bekijken Ballonnen(kleur)spel We maken verlanglijstjes voor

Nadere informatie

Jaargang 3: nummer februari Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda:

Jaargang 3: nummer februari Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Jaargang 3: nummer 10 14 februari 2017 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Annette Directie Uit groep Groen Vogelproject Groep rood Blije kids Dankzij de Hummeling Vooraankondiging Schoolfotograaf

Nadere informatie

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017!

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! 2016 2017 editie januari 2017 Het team van Kindcentrum het P@rk wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! Met in deze editie onder meer: OPVANG : Gevonden Schilderwerk ONDERWIJS: Contactmiddagen/avonden

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-07 datum: 27 nov. 2017 november 27 nieuwsbrief 7 28 29 30 1 4 5 Sinterklaas op school 6 9.30 uur start school 7 8 11 20.00 uur MR Padland 12 Aanschuiftafel locatie

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 08 december 2016

Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Geplande evenementen www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 6 09-12-2016 Uitvoering in Carré -- Inhoudsopgave: 1. Kerst We rollen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Wie is er goed in een feestje bouwen? We lezen vandaag boeken over feestjes.

Wie is er goed in een feestje bouwen? We lezen vandaag boeken over feestjes. Maandag 19-11 Puk viert feest. We maken eigen feestmuts. Weten we aan het einde nog de hele zin? Tijdens het Dinsdag 20-11 Samen met de kinderen gaan wij gezellig dansen. Wie is er goed in een feestje

Nadere informatie

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 Kansenkrant DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 In deze nieuwsbrief: - Plusklas - Bezoek van Sint en zijn pieten - Basisschool Uniek gaat kerstgedachte actief uitdragen - Oversteek - Externe begeleiding

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Agenda: Donderdag 18 december 12.00u groep 0 t/m 8 vrij Kerstviering gr.0 t/m uur. Vrijdag 19 december Continurooster gr.

Agenda: Donderdag 18 december 12.00u groep 0 t/m 8 vrij Kerstviering gr.0 t/m uur. Vrijdag 19 december Continurooster gr. Schooljaar 2014-2015 Nr. 15 Terugblik Sinterklaasfeest Afgelopen vrijdag bracht Sinterklaas een bezoek aan onze school. Onder grote belangstelling van ouders en grootouders konden we zien hoe parachutepiet

Nadere informatie

Wordt vervolgd! Namens het team, Rachel Taggenbrock, directeur

Wordt vervolgd! Namens het team, Rachel Taggenbrock, directeur Driewekelijkse uitgave, 8 december 2016 Van de directie Beste ouders en verzorgers, Met heel veel plezier kunnen we meedelen dat meester Arie, onze conciërge, is uitverkozen tot Concierge van het Jaar

Nadere informatie

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s),

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s), SterrebosSnipper Beste ouder(s)/verzorger(s), vrijdag 7 december 2018 Afgelopen woensdag was het even spannend of het Sinterklaasfeest door kon gaan op onze school. De pieten kwamen met de vrachtwagen,

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers,

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, De school ruikt heerlijk naar pepernoten. Dagelijks zijn er verschillende groepen aan het bakken. Een gezellig Sinterklaas feest komt eraan. Ondertussen merken we het grote

Nadere informatie

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Beste lezers Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Het lijkt al heel lang geleden, maar het is pas

Nadere informatie

Niet vergeten. Studiedag. Verandering in groep 6. 8 oktober 2014, jaargang 5 nummer 4

Niet vergeten. Studiedag. Verandering in groep 6. 8 oktober 2014, jaargang 5 nummer 4 8 oktober 2014, jaargang 5 nummer 4 Niet vergeten donderdag 9 oktober Kijkavond thema Feest 18.30 19.30 uur donderdag 9 oktober Algemene Ledenvergadering OR vrijdag 10 oktober In de schijnwerpers groep

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Feedback

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Feedback NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Feedback Beste ouder, Wij vinden het belangrijk om van ouders en leerlingen feedback te krijgen op ons onderwijs en onze organisatie. Wij willen daarvan leren

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie