Open Dag zondag 20 maart uur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Open Dag zondag 20 maart uur"

Transcriptie

1 4 maart 2016 Nummer 12 Open Dag zondag 20 maart uur Op zondag 20 maart houden we in het kindcentrum een open dag. Zowel van de kinderopvang, peuterspeelzaal als van de basisschool staan de deuren open en kan iedereen kijkje komen nemen. In de school kunnen ouders, opa s en oma s maar ook andere belangstellenden komen kijken in de groepen. Daar zijn leerlingen die wat van de activiteiten in de klas laten zien. Daarvan wordt een rooster gemaakt zodat niet alle groepen tegelijk bezig zijn, maar dat u ook in meerdere klassen kunt kijken. Kinderen van de oudste groepen kunnen de belangstellenden in de school rondleiden. Jarigen Van de maand maart 7 mrt Desteny Beertsen Ubeyt Bilici Kimberly van der Velden 12 mrt Brandon Ebbers 16 mrt Lars van der Horst 18 mrt Angel van Mechelen (+BSO) Melek Özer Tuana Özer 19 mrt Yvanka van Bussel (+BSO) 26 mrt Julia Sakuta 30 mrt Niels (BSO) Van harte gefeliciteerd!! Verbouwing gymzaal Donderdag en vrijdag hebben medewerkers van Jansen en Fritsen nieuwe materialen, zoals de ringen geïnstalleerd. Daardoor waren er op die dagen geen gymlessen Naast nieuwe ringen komen er onder meer nieuwe touwen, matten trampoline. Na de vernieuwing van de kleedlokalen in het vorige jaar is de gymzaal nu weer helemaal bij de tijd. Opening Cruyff Court Woensdag 9 maart is de officiële opening van het Cruyff Court op het Sint-Jozef plein te Geldrop en dit moet gevierd worden! Om het veld feestelijk in gebruik te nemen, wordt er een voetbaltoernooi voor de groepen 5 t/m 8 georganiseerd. Tussen 13.30u en 14.15u kunnen jullie jezelf inschrijven en tot aan de start van het toernooi heb je de tijd om leuke activiteiten te doen of naar verschillende demonstraties te kijken. Het

2 toernooi zal van 14.45u tot 16.45u plaatsvinden. Aansluitend is er een prijsuitreiking voor de winnaars! Jullie mogen zelf teams van maximaal 6 personen bedenken en er is ook een originaliteitprijs voor de leukste teamnaam. Mocht het niet lukken om een team (compleet) te maken, dan kun je ook individueel inschrijven en dan zorgen wij dat je in een team komt! Deelnemen aan het toernooi is GRATIS! Er is maar plaats voor 5 teams per poule, dus wees er snel bij! Vol = vol. Ook voor je ouders en broers of zussen is er wat te doen. Demonstraties bekijken, aanmoedigen of springen op het springkussen; het kan allemaal. Wil je meer informatie? Mail dan gerust naar sportenbewegen@levgroep.nl Vrijwilligers voor de speeltuin De Viking nodig Voor speeltuin De Viking zijn nog veel vrijwilligers nodig. Alleen als die er komen kan de speeltuin vanaf het voorjaar ook het grootste deel van de week open. Een nieuw bestuur is sinds vorig jaar enthousiast aan het werk om de organisatie voor de speeltuin te regelen en de inrichting ervan te vernieuwen. Vrijwilligers kunnen helpen in het winkeltje, bij de entree, zorgen voor toezicht en het onderhoud van de tuin. Vanaf Pasen wil het bestuur de poort weer open maken. Als u meehelpt zorgt u voor een mooie speelplek voor de kinderen van school en van de hele wijk. Info: Aart van t Hoff of op de website: Week van de Lentekriebels Voor de elfde keer organiseert de GGD van 16 tot en met 20 maart de Week van de lentekriebels. Net als vorig jaar doen we dit jaar weer mee aan dat project met groep 1 tot en met 8. De Week van de lentekriebels gaat over het omgaan met elkaar en seksuele vorming. Elke dag wordt er in groep 1 t/m 8 een les gegeven over relationele en seksuele vorming die aansluit bij de leeftijd en de belevingswereld van de kinderen in de verschillende groepen. Er wordt gebruik gemaakt van het lespakket Relaties en Seksualiteit bij de invulling van deze lessen. Op de website: vindt u alle informatie over dit project. Nationale Pannenkoekendag De kinderen van groep 7/8 gaan volgende week vrijdag pannenkoeken bakken voor de ouderen uit het huis Berkenheuvel aan de Dwarsstraat. Ze gaan de bewoners van het huis, die in een rolstoel zitten, ophalen en brengen ze ook weer naar huis In de speelzaal van de school staat een rijtje kooktoestelletjes klaar en de kinderen gaan zelf aan de slag om pannenkoeken te bakken en ze voor de ouderen te serveren en te helpen bij het eten. Daarnaast mogen alle kinderen van het kindcentrum ook smullen van de pannenkoeken. De Pannenkoekendag is een traditie voor de school. De kinderen blijken aan het einde van die dag steeds weer enthousiast over wat ze aan het doen geweest zijn.

3 Steeds meer Heelys Steeds meer kinderen van De Vlinder komen op Heelys naar school. Dat zijn schoenen met wieltjes in de hak. Het team heeft er naar gekeken en vindt het er het volgende van. Op de speelplaats kunnen, afhankelijk van de vaardigheid van de kinderen, wat botsingen ontstaan door enthousiaste Heelers. In het gebouw staan we niet toe dat kinderen rollen. Ook dat zou tot botsingen kunnen leiden. Het gevolg is dat de kinderen dan op een ingewikkelde wijze hun voeten neer moeten zetten; of op de tenen lopen of de zijkant van de voeten. Ook afhankelijk van de vaardigheid van de kinderen. Dat kan niet goed zijn voor die voeten. We willen de Heelys niet verbieden, maar adviseren dat de ouders de kinderen niet meer met de wieltjes naar school laten gaan om de boven genoemde negatieve gevolgen te voorkomen. Wist u dat: Voor de kinderen van groep 8 de aanmeldweek voor het voortgezet onderwijs van 7 maart t/m 11 maart is. Woensdagmiddag 9 maart het Cruyff Court wordt geopend. De kinderen van groep 1 t/m 4 op woensdag 23 maart paaseieren gaan zoeken. Op donderdag 24 maart alle kinderen vrij zijn i.v.m. een studiedag en vrijdag 25 maart zijn ze ook vrij i.v.m. Goede Vrijdag. Yvanka heel veel succes bij de regiofinale in Goirle! Zaterdag 19 maart mag Yvanka voorlezen en Geldrop vertegenwoordigen. Ze leest voor uit het boek Drakenklauw van Janet Lee Carey.

4 Hobbyclub Creatief Op woensdag 16 maart is het weer hobbyclub van de wijkvereniging: van tot uur in het handenarbeidlokaal. De hobbyclub is elke 1e en 3e woensdag van de maand. De hobbyclub is voor kinderen van groep 5 t/m 8, maar zolang er nog plaats is, laten we tot de zomervakantie ook kinderen van groep 4 toe. We hebben nu 24 leden, maar omdat die niet allemaal elke keer komen, is er nog plaats voor een paar kinderen. Er wordt druk en gezellig geknutseld: figuurzagen, timmeren, schilderen, knippen, plakken, kleien en nog veel meer. De laatste keer hebben we o.a. wollige kuikens gemaakt en kuikenpuzzeltjes gefiguurzaagd. De kinderen brengen 50 eurocent mee elke keer als ze komen knutselen. De werkjes krijgen ze mee naar huis als ze af zijn. Contactpersoon van de wijkvereniging: Noor de Witt Hamer, Studiedag Op dinsdag 29 maart hebben we een studiedag en dan zal de peuterspeelzaal gesloten zijn. Nieuw thema: We zijn een nieuw thema gestart op maandag 29 februari. En het boek dat centraal zal staan is: Klein wit visje van Guido van Genechten. Er zijn al een aantal schubben terug gekomen. Het zou leuk zijn als alle kinderen er een maken. Alle activiteiten zijn afgestemd op kleuren en vormen. Deze week is de kleur blauw en volgende week is de kleur rood. Het is leuk als alle kinderen dan iets roods aan hebben.

5 BSO nieuws Het is feest op de BSO! Bijna elke week hebben we een verjaardag, gezellig!! Woensdag was Wyatt jarig en afgelopen 2 weken zijn Nik-Alvhin en Alexandra jarig geweest. Hieperdepiep Hoera voor iedereen!! Op de BSO maken we samen met de kinderen een lekkere gezonde traktatie. Denk hierbij aan gevulde wraps, fruit en/of groente spiesjes, fruit in de vorm van dieren. Zelf hoeft u geen spullen te kopen voor deze traktatie, wij zorgen dat alles aanwezig is! En natuurlijk zorgen wij dat uw kind een spetterende verjaardag viert bij Korein. We zingen verjaardagliedjes, je mag een kado uitzoeken en drinken uit je eigen feest-beker. Daarbij heb je een mooie feesthoed op en ben je echt jarig op de BSO!!!! Groetjes Chantal en Elise. Nieuwe indeling van het gebouw We hebben een nieuw plekje gevonden met onze verticale groep. Omdat we een lange gang in het gebouw hebben en de groepen best wel uit elkaar liggen hebben we besloten om ze wat dichterbij elkaar te brengen. Vandaar dat we nu de babygroep ingericht hebben als verticale groep. En meteen naast ons zit voortaan de BSO. Zo hebben we wat meer contact met elkaar en kunnen de kinderen elkaar ook zien uit beide groepen. Het is een knussere ruimte en het is huiselijk ingericht. Gelieve nu ook aan te bellen bij de babygroep. De oude verticale groep ( peutergroep ) gaan we nu gebruiken als activiteitengroep. Hier hebben we nu veel ruimte. Dit kunnen we goed gebruiken, bijvoorbeeld voor bewegingsactiviteiten of gewoon lekker spelen met zand als het buiten minder weer is. Nieuw thema: vormen en kleuren Op onze nieuwe groep gaan we beginnen met een nieuw thema: vormen en kleuren. We hebben al wat activiteiten voorbereid en gaan er vanaf deze week mee aan de slag. Het is een heel breed thema waar we leuke activiteiten kunnen doen, knutselwerkjes maken, en de kinderen allerlei vormen laten herkennen en kleuren benoemen. We hebben er zin in! Joséphine was deze week jarig en we hebben een leuk feestje gevierd. Ze is 3 jaar geworden. Groeten vanuit de nieuwe verticale groep.

6

A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA

A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA 18 maart 2016 Nummer 13 A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA Zondag houden we een open dag in het hele kindcentrum. Ouders en andere belangstellenden kunnen komen kijken bij kinderopvang,

Nadere informatie

Open Dag zondag 24 maart. Mejuffendag. Jarigen Van de maand maart 2 mrt. Maart 2019 Nummer 13. Van harte gefeliciteerd!!

Open Dag zondag 24 maart. Mejuffendag. Jarigen Van de maand maart 2 mrt. Maart 2019 Nummer 13. Van harte gefeliciteerd!! Maart 2019 Nummer 13 Open Dag zondag 24 maart Komt u ook naar de Open Dag op zondag 24 maart? Van 11.00-13.00 uur is iedereen van harte welkom. Na de carnavalsvakantie hebben we de projectweek: Kunst.

Nadere informatie

Aanmelden Koningsspelen:

Aanmelden Koningsspelen: Maart 2018 Nummer 13 Succesvolle Open Dag Zondag stonden de deuren open bij ons Kindcentrum. Veel mensen hebben de open dag bezocht. Kinderen van de leerlingenraad en de bovenbouw verzorgde een rondleiding.

Nadere informatie

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13 April 2017 Nummer 13 Geslaagde Open Dag Zondag 26 maart stond de deur voor iedereen open. Vele buurtgenoten, opa s, oma s, ouders en andere geïnteresseerde hebben een bezoek gebracht. Iedereen heeft mogen

Nadere informatie

Aanmelden Koningsspelen:

Aanmelden Koningsspelen: Februari 2018 Nummer 12 Open Dag zondag 4 maart Komt u ook naar de Open Dag op zondag 4 maart? Van 11.00-13.00 uur is iedereen van harte welkom. In alle groepen zijn er activiteiten, zo kunnen de kinderen

Nadere informatie

Aanmelden Hulp Carnaval:

Aanmelden Hulp Carnaval: Januari 2016 Nummer 9 Goed begin 2016 In deze eerste nieuwsbrief van 2016 wensen we iedereen natuurlijk het allerbeste voor het komende jaar. Het vorige jaar heeft de school afgesloten met een heel goed

Nadere informatie

Start Kleuterthema: lente en Pasen. Nieuwsbrief maart Loulou de Rooij 4 april Lily van Hout 26 maart Stan Gebben

Start Kleuterthema: lente en Pasen. Nieuwsbrief maart Loulou de Rooij 4 april Lily van Hout 26 maart Stan Gebben 16 maart 2018 - nummer 13 Belangrijke data (17 maart-6 april) Maandag 19 maart Week van de lentekriebels Start Kleuterthema: lente en Pasen Donderdag 22 maart Let s do it (André vd Maatdag) Donderdag 29

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Gevonden voorwerpen. BoS gesloten. Nr maart 2019

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Gevonden voorwerpen. BoS gesloten. Nr maart 2019 FlexFlits Nr. 7 14 maart 2019 Anti-pest beleid De Piramide In de maand maart staat de volgende poster centraal in alle groepen: Lieve gymleraar, Ik heb buikpijn. Ik zie erg tegen de gymles op en blijf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwbrief Lekker Fit! week - 3 t/m 7 april Lekker Fit! feest. Tijdens de Lekker Fit! Week staan er 3 thema s centraal:

Nieuwbrief Lekker Fit! week - 3 t/m 7 april Lekker Fit! feest. Tijdens de Lekker Fit! Week staan er 3 thema s centraal: Nieuwbrief Lekker Fit! week - 3 t/m 7 april 2017 Lekker Fit! feest Tijdens de Lekker Fit! Week staan er 3 thema s centraal: 1. Lekker Denk hierbij aan lekker, gezond én bewust eten en drinken. 2. Fit!

Nadere informatie

Hulp gezocht: Kindcentrum omtoveren in kerstsfeer

Hulp gezocht: Kindcentrum omtoveren in kerstsfeer December 2015 Nummer 7 Sinterklaas Daar was de Sint dan vanmorgen. Hij werd gebracht in de zijspan van een geweldige motor. De kinderen hebben hem ontvangen aan de voordeur van de school op de parkeerplaats.

Nadere informatie

Thema Gevonden voorwerpen Ouders EHBO Internetsite Burgermeester Parkeren Veilig oversteken het zebrapad bij de oude Rabobank

Thema Gevonden voorwerpen Ouders EHBO Internetsite Burgermeester Parkeren Veilig oversteken het zebrapad bij de oude Rabobank Thema Dit jaar is het thema Feesten als Beesten Kinderdorp Angeren bestaat 40 jaar, dit gaan we natuurlijk vieren als beesten! Verkleed jezelf als een beest en feest met ons mee! Ouders Het kinderdorp

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Kubus, Wervelwind en Python Op locatie Kubus

Zomervakantieprogramma BSO Kubus, Wervelwind en Python Op locatie Kubus Zomervakantie week 1 Maandag 25 juli BSO Kubus Sport & Spel Leuke Linde 4-12 jaar De vakantie wordt geopend met iets heel bijzonders! En veel knallers en confetti!. In de speeltuin zijn er allerlei leuke

Nadere informatie

Fladderkeshof Ons kindcentrum is door de versiergroep heel mooi omgetoverd tot Fladderkeshof! Jarigen. Februari 2017 Nummer 11

Fladderkeshof Ons kindcentrum is door de versiergroep heel mooi omgetoverd tot Fladderkeshof! Jarigen. Februari 2017 Nummer 11 Februari 2017 Nummer 11 Fladderkeshof Ons kindcentrum is door de versiergroep heel mooi omgetoverd tot Fladderkeshof! De spanning stijgt in het kindcentrum want wie worden onze nieuwe prins en prinses!

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus Draaiboek Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus 2015-2016 Inhoudsopgave: 1. Inleiding. 2. Aantallen groepen, aantallen leerlingen per leerjaar en per groep. 3. Plattegronden van BS de Bongerd. 4. Lestijden

Nadere informatie

Post op Stelten vrijdag 6 maart

Post op Stelten vrijdag 6 maart Post op Stelten vrijdag 6 maart Vanuit de directie Vrijdag 13 maart krijgen de leerlingen van de groepen 3 t/m 7 hun tweede rapport mee naar huis. Bij dit rapport ontvangt u een uitdraai van de cito toetsen.

Nadere informatie

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA 1 okt. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Wo 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer 10.45-11.30 u. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie Ma. 22 okt. Luizenkammen

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

26 maart Stan Gebben 1 april Jeffrey Chi 29 maart Mathijs Langenhuijsen 1 april Tom Gevers 31 maart Yenthe Schaap 4 april Lily van Hout

26 maart Stan Gebben 1 april Jeffrey Chi 29 maart Mathijs Langenhuijsen 1 april Tom Gevers 31 maart Yenthe Schaap 4 april Lily van Hout 24 maart 2017 - nummer 13 Belangrijke data Dinsdag 28 maart *Afsluiting Week van de Lentekriebels *Kijkavond gr 1 t/m 8, van 18.00-19.00 uur Woensdag 29 maart OR-vergadering Donderdag en vrijdag 30 en

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

De meivakantie staat voor de deur. En zoals jullie van ons gewend zijn hebben we ook deze vakantie weer heel veel bijzondere activiteiten voor jullie

De meivakantie staat voor de deur. En zoals jullie van ons gewend zijn hebben we ook deze vakantie weer heel veel bijzondere activiteiten voor jullie De meivakantie staat voor de deur. En zoals jullie van ons gewend zijn hebben we ook deze vakantie weer heel veel bijzondere activiteiten voor jullie georganiseerd! In deze tijd is het vaak mooi weer,

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd! Openbare basisschool De Vennegötte Pearsonplein 23 7242 JA Lochem 0573-252000 info@vennegotte.nl www.vennegotte.

Van harte gefeliciteerd! Openbare basisschool De Vennegötte Pearsonplein 23 7242 JA Lochem 0573-252000 info@vennegotte.nl www.vennegotte. De Opkikker 2012-2013 Nummer 25 08 maart 2013 Agenda. 11-03 Ouderavond: Week van de Lentekriebels! 11-03 Groep 6; muziekproject 6. 12-03 Bezoek synagoge groep 8 13-03 Studiedag team; leerlingen vrij!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Formatie. Schoolvakanties schooljaar

Formatie. Schoolvakanties schooljaar Nieuwsbrief Nr. 10 Belangrijke data Maandag 10 juni 2e Pinksterdag Dinsdag 11 juni Studiedag. Alle kinderen vrij! 12 juni t/m 14 juni Groep 8 Kamp! 12, 21 & 26 juni Groep 1 /2 Verkeersles 21 juni Pannenkoekenfeest

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

NIEUWS locatie Sint Martinusstraat

NIEUWS locatie Sint Martinusstraat NIEUWS locatie Sint Martinusstraat Personele zaken Na de vakantie komt juf Nikita terug van zwangerschapsverlof. Zij heeft enige jaren gelden op onze locatie gewerkt en daarna op de locatie Hoge Woerd.

Nadere informatie

Braakhuizen United. Alle ouders van harte welkom

Braakhuizen United. Alle ouders van harte welkom juli 2015 Nummer 19 Braakhuizen United Na de zomervakantie mag een aantal jongens meedoen in een voetbaltraining onder leiding van PSV in een project dat Braakhuizen United gaat heten. De start ervan wordt

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 23 3 maart 2015 Inhoud Groenten en fruit deze week Overblijfgeld Opa- en omadag Roodvonk en waterpokken Week van de lentekriebels Herinnering

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 201-2018 Augustus 201 1 2 3 4 5 31 8 9 10 13 32 33 14 15 1 1 18 19 20 Zomervakantie 21 22 23 24 25 2 2 34 Eerste schooldag 28 Luizencontrole 29 30 31 35 Waterfestijn. Van groot tot klein samen

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

Aanmelden Werkgroep Klusjes:

Aanmelden Werkgroep Klusjes: September 2015 Nummer 2 Kindcentrum Basisschool, kinderopvang en peuterzaal willen graag van het kindcentrum De Vlinder een centrale plek in de wijk maken. Dat kan door daar allerlei activiteiten in De

Nadere informatie

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna @-mail 25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl Wij leren hier met

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over de Boomhut Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en Pagina 1 van 5 De Boomhut De Boomhut is een kleine, gezellig

Nadere informatie

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school.

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school. 1 december 2017 - nummer 7 Belangrijke data Dinsdag 5 december Sinterklaasviering Woensdag 6 december Kinderen zijn vanaf 10.30 weer van harte welkom op school. Donderdag 7 december Kleuters thema; Kerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Kerstkaarten maken Brooddegen Erop uit! Outdoor met Bart! Schaatsen

Kerstkaarten maken Brooddegen Erop uit! Outdoor met Bart! Schaatsen DAG TIJD ACTIVITEIT VORM LEEFTIJD Contact persoon Maandag 15:45-16:45 Judo 4-5 Janet 16:30-17:30 goes crea met de feestdagen 16:30-17:45 16:30-17.30 16:00-17.30 Kerstkaarten maken Brooddegen Erop uit!

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2017 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel.

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel. Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Bso, peuterspeelzaal en kinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl 5 juli 2019 weeknieuws 31 www.pcbs-stadskwartier.nl

Nadere informatie

Jaargang 36 nummer maart 2019 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden,

Jaargang 36 nummer maart 2019 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden, Jaargang 36 nummer 27 20 maart 2019 Beste ouders en geïnteresseerden, een wekelijkse uitgave van Kindcentrum KLEINERF, De Mortel VOORWOORD Deze week zijn de open dagen; op woensdag- en donderdagochtend

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd! Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Maandag 24 oktober Dinsdag 25 oktober Woensdag 26 oktober Zaterdag 15 oktober Zaterdag 29 oktober Vrijdag 14 oktober 2016

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelschool De Plantage

Informatieboekje van. Peuterspeelschool De Plantage Informatieboekje van Peuterspeelschool De Plantage Dit boekje informeert u over de huisregels van ; Peuterspeelschool De Plantage. De leidsters op de Dreumeldoos zijn: Kitty Delsink Migo Kitty werkt op

Nadere informatie

Waarom 15 minuten lezen per dag?

Waarom 15 minuten lezen per dag? Mei 2015 Nummer 16 Waarom 15 minuten lezen per dag? De leesprestaties van kinderen gaan enorm vooruit als zij iedere dag 15 minuten lezen! Kinderen die dat doen, lezen 1.146.000 woorden per jaar. Hun woordenschat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Kindgesprekken, middag en avond

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Kindgesprekken, middag en avond NIEUWSBRIEF Februari 2018 Ma 12 febr Do 15 febr Deze maand Kindgesprekken, middag en avond Kindgesprekken, middag en avond In deze uitgave Kindgesprekken Vr 23 febr t/m vr 2 mrt Voorjaarsvakantie (let

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Start van Adviesgesprekken groep 8. Januari 2017 Nummer 9

Start van Adviesgesprekken groep 8. Januari 2017 Nummer 9 Januari 2017 Nummer 9 Start van 2017 In deze eerste nieuwsbrief van 2017 wensen we iedereen natuurlijk het allerbeste voor het komende jaar. Dit jaar staan de ontwikkelingen van het Kindcentrum centraal.

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Aanmelden Hulp Carnaval:

Aanmelden Hulp Carnaval: Februari 2019 Nummer 12 Carnaval bij Fladderkeshof Vrijdag 1 maart vieren we met alle kinderen van het Kindcentrum Carnaval. Op de laatste pagina s van deze nieuwsbrief kunt u lezen hoe we Carnaval dit

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Sint Pancras. Thema: Piraten! Herfstvakantie!! Maandag 21 t/m donderdag 24 oktober 2019

Sint Pancras. Thema: Piraten! Herfstvakantie!! Maandag 21 t/m donderdag 24 oktober 2019 Bouwdorp Sint Pancras Thema: Piraten! Herfstvakantie!! Maandag 21 t/m donderdag 24 oktober 2019 Bouwdorp Sint Pancras 2019 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen.

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Schakel 2: nieuwsbrief rk bs Cleijn Hasselt 30 september 2016

Schakel 2: nieuwsbrief rk bs Cleijn Hasselt 30 september 2016 Schakel 2: nieuwsbrief rk bs Cleijn Hasselt 30 september 2016 Hasseltstraat 198, 5046 LP Tilburg. Tel. 013-5422281 Email: email: bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl website: www.cleijnhasselt.nl Van de directie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 05-10-2016 nummer 5 Agenda do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek 17-21 oktober Herfstvakantie ma 24 oktober Studiedag (kinderen de hele dag vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Opgave EHBO voorlichting

Opgave EHBO voorlichting September 2018 Nummer 3 EHBO voorlichting voor alle ouders Dinsdag 2 oktober om 19.30 uur komt Ria Giele van de EHBO Geldrop. Alles wat je moet weten om eerste hulp te kunnen verlenen aan je kind wordt

Nadere informatie

Aanmelden Hulp Carnaval:

Aanmelden Hulp Carnaval: Februari 2017 Nummer 10 Nationale voorleesdagen De nationale voorleesdagen zijn op woensdag 25 januari begonnen en duren tot 4 februari. Het boek dat centraal staat tijdens deze voorleesdagen is De kleine

Nadere informatie

Feestelijke opening schooljaar

Feestelijke opening schooljaar Juli 2018 Nummer 20 Feestelijke opening schooljaar 2018-2019 Het schooljaar 2017-2018 hebben we zonnig afgesloten! We willen iedereen een ontzettend fijne vakantie toewensen! In het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 34. Weekbrief Dubbel Schoolfeest! Rooster Schoolfeest. Meerloseweg XH Uden

Paulus-Weekbrief 34. Weekbrief Dubbel Schoolfeest! Rooster Schoolfeest. Meerloseweg XH Uden Paulus-Weekbrief 34 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 24 Weekbrief 16-06-2017

Nadere informatie

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending In de Kring. Jaargang 19, nummer 10 Datum 17 maart 2016 Meer info op: www.obsdekring.nl Maak deze kenbaar bij de groepsleerkracht van uw zoon of dochter of middels de onderstaande reactiemogelijkheid bij

Nadere informatie

Open podium (11.30 uur) Ouders zijn welkom vanaf 11.20u. Nieuwsbrief 4 Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie

Open podium (11.30 uur) Ouders zijn welkom vanaf 11.20u. Nieuwsbrief 4 Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie 29 september 2017 - nummer 3 Belangrijke data Woensdag 4 oktober Licht-aan-actie ( fiets mee groep 5 t/m 8) Start KinderBoekenWeek Korfbaltoernooi gr 5-6 Dierendag Donderdag 5 oktober Dag van de leraar

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 1a 16 september 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Dinsdag 4 oktober Voorleesavond Beste ouders,

jaargang 19, nummer 1a 16 september 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Dinsdag 4 oktober Voorleesavond Beste ouders, Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 1a 16 september 2016 Beste ouders, De voorbereidingen voor de voorleesavond zijn in volle gang. Er is voor deze avond veel hulp

Nadere informatie

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend Nummer 1 Augustus 2013 Jaargang 1 t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: 8.30 uur - 14.30 uur September 06 Kijkochtend 13 Verjaardagen juffen en meesters 16

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Activiteitenfolder Locatie Grote Beer. Programma oktober t/m december 2015

Activiteitenfolder Locatie Grote Beer. Programma oktober t/m december 2015 Talenten en toekomstdromen (2 middagen) Met dit spel gaan de kinderen op ontdekkingsreis naar hun talenten en toekomstdromen. Welke kwaliteiten horen bij jou en wat zijn jouw mogelijkheden? Dat je weet

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe 03 OKTOBER 2014 Een extra grote Globe De Globe van deze week staat boordevol met mooie, leuke en interessante nieuwtjes. Lees deze goed door, zodat u op de hoogte bent van het doen en laten van Kindcentrum

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar Informatie groep ½ Schooljaar 2017-2018 Even voorstellen Hallo, ik ben Joyce van den Berg Ik werk op maandag en dinsdag in groep ½. Hallo, ik ben Elise Stap Ik werk op woensdag t/m vrijdag in groep ½.

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018 We zijn inmiddels een aantal weken bezig met het nieuwe seizoen. Er is veel getraind en de eerste wedstrijden zijn ook al weer gespeeld. Afgelopen

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Thema Techniek en ik Techniek & ik is een educatief programma dat kinderen helpt spelenderwijs hun technische talenten te ontwikkelen. Deze week gaan we op allerlei manieren de thema's Water, Licht, Bouwen,

Nadere informatie

Feest. Illustraties Dick Bruna copyright Mercis bv,

Feest. Illustraties Dick Bruna copyright Mercis bv, Bijlagen Feest 1 Post 2 Taart 3 Spelletjes 4 Slingers 5 Cadeautjes 6 Feestjurk 7 8 9 10 11 Knipkaart 1 Voorbereidende opdracht museum 12 Binnenkort is nijntje jarig. Dat vindt zij erg leuk. Zij gaat dit

Nadere informatie

Willen jullie weten hoe een schooldag er bij ons uit ziet? Lees dan maar snel verder..

Willen jullie weten hoe een schooldag er bij ons uit ziet? Lees dan maar snel verder.. Willen jullie weten hoe een schooldag er bij ons uit ziet? Lees dan maar snel verder.. We zijn weer begonnen 8:20 uur gaat de kleuterdeur open. Kinderen kunnen hun jas meteen aan de kapstok hangen, deze

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Basisschool Het Talent Asterstraat 35 5721 EE Asten 0493-670090 info@hettalent-asten.nl Beste ouders/verzorgers, Wij heten u en uw kind van harte welkom

Nadere informatie

Op woensdag a.s. mogen de kinderen van de groepen 3 t/m 8 weer een hardgekookt ei meenemen. We spelen dan het éitje tiktoernooi.

Op woensdag a.s. mogen de kinderen van de groepen 3 t/m 8 weer een hardgekookt ei meenemen. We spelen dan het éitje tiktoernooi. 17 maart 2016 27 25 Even voorstellen Mijn naam is Marleen Witteveen. Ik ben 21 jaar en woon in Vianen. U zou mij kunnen kennen van mijn werkzaamheden als caissière bij de Coop. Dit werk blijf ik nog tot

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! Deze vakantie gaan we heerlijk Chillen in de hangmat! Dat doen we op Hawaii, op de Caraïben, in de waterwereld en op nog veel meer plekken. We maken er een lekkere chille

Nadere informatie

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 Juli 2019 Ra ra, wat zullen je voeten voelen als je over ons voeten pad loopt? Als je het voetenpad over bent, dan loop je de spelletjesmiddag

Nadere informatie

1 november 2018 nieuwsbrief 3. Belangrijke data. Ziekmelden. Wachtlijst. Uw kind 3 jaar? Vrijdag 2 november

1 november 2018 nieuwsbrief 3. Belangrijke data. Ziekmelden. Wachtlijst. Uw kind 3 jaar? Vrijdag 2 november 1 november 2018 nieuwsbrief 3 Belangrijke data Kamp 39 05 8225 HA Lelystad 0320 231 557 directie@montwildzang.nl Beste ouders en andere geïnteresseerden, De herfstvakantie is voorbij, de klok is naar de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. Ouderavond. De dieren van de Speelhoeve

Nieuwsbrief. Mei 2015. Ouderavond. De dieren van de Speelhoeve Nieuwsbrief Mei 2015 Ouderavond Op donderdagavond 21 mei a.s organiseert Carin Pool Voedingsbureau (www.carinpool.nl) een deel van de ouderavond bij kinderdagverblijf de Speelhoeve. Tijdens deze avond

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

Ouders zorgen dat ons Kindcentrum een fraaie carnavaleske en kleurrijke uitstraling krijgt in verband met de komende carnaval!!!

Ouders zorgen dat ons Kindcentrum een fraaie carnavaleske en kleurrijke uitstraling krijgt in verband met de komende carnaval!!! Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 25 januari, nr.19 Guus Nederlands kampioen veldrijden!!!! Afgelopen zaterdag is Guus van den Eijnden uit groep 7b voor de tweede keer Nederlands Kampioen veldrijden

Nadere informatie

Lestijden maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmorgen: maandag-, dinsdag-, donderdagmiddag:

Lestijden maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmorgen: maandag-, dinsdag-, donderdagmiddag: Informatieboekje groep 1/2 2018-2019 Welkom bij ons op school! Uw kind komt binnenkort bij ons in groep 1/2 op school, welkom op De Lichtboei! Dit boekje is bedoeld om u praktische informatie te geven

Nadere informatie