Start van Adviesgesprekken groep 8. Januari 2017 Nummer 9

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Start van Adviesgesprekken groep 8. Januari 2017 Nummer 9"

Transcriptie

1 Januari 2017 Nummer 9 Start van 2017 In deze eerste nieuwsbrief van 2017 wensen we iedereen natuurlijk het allerbeste voor het komende jaar. Dit jaar staan de ontwikkelingen van het Kindcentrum centraal. We zijn gestart met een werkgroep warme overdracht. Binnen deze werkgroep hebben we nieuwe ideeën ontwikkeld om de gegevens van de kinderen zo goed mogelijk aan elkaar over te dragen. Zo gaat juffrouw Madelon, leerkracht groep 0/1, plaats nemen bij het exit-gesprek van de peuterspeelzaal. Bij dit gesprek vertellen de peuterspeelzaal leidsters aan de ouders hoe hun zoon/dochter zich de afgelopen periode heeft ontwikkeld. De leerkracht kan zo direct aansluiten bij de huidige ontwikkeling van het kind. Een andere ontwikkeling is de samenwerking met Kinderopvang Kruimel. Zij sluiten zich aan bij activiteiten die plaatsvinden binnen ons Kindcentrum. Woensdag 25 januari staat in het teken van het Nationaal Voorleesontbijt. De kinderen van kinderopvang Korein, Kruimel, peuterspeelzaal, groep 0/1 & 1/2 gaan samen luisteren naar het boek De Kleine Walvis wat wordt voorgelezen op drie locaties. We zijn volop in ontwikkeling! Wendy Hollanders, waarnemend directeur. Jarigen Van de maand januari/februari 20 jan Nora van der Horst 21 jan Mete Yurt 22 jan Adam Rian 24 jan Ëmir Özer 26 jan Vanessa van Mechelen 31 jan Ҫinar Agyar Elise Orbon 2 feb Hadia (PSZ) Van harte gefeliciteerd!! Adviesgesprekken groep 8 Komende week houden meneer Olger & juffrouw Maartje samen met juffrouw Jeanne & Wendy adviesgesprekken voor de kinderen van groep 8. Zij laten aan ouders en kinderen dan horen welk niveau van voortgezet onderwijs voor de leerling het meest geschikt is naar mening van het Vlinderteam. Voor het advies bekijken alle leraren de resultaten van de citotoetsen van de kinderen van de afgelopen jaren en de uitslag van de NIO (een soort van intelligentieonderzoek). Daarbij beoordelen ze de werkhouding, inzet en motivatie van de leerling. Met het advies kunnen de ouders samen met het kind zich in gaan schrijven bij de door hen gewenste school. De basisschool adviseert. De ouder kiest. De school van voortgezet onderwijs vindt het advies van de school het belangrijkst. De uitkomst van de Eindtoets CITO van groep 8 wordt gezien als een bevestiging van het advies.

2 Sponsorloop Vrijdag 27 januari nemen alle kinderen van groep 1 t/m 8 deel aan een sponsorloop georganiseerd door juffrouw Jill (stagiaire groep 3). Het doel: Help kinderen in Zuid-Afrika lezen! Hallo allemaal, Mijn naam is Jill en ik ga in februari 3 maanden naar Zuid-Afrika. Hier ga ik stage lopen op een basisschool. Dit is een arme school. Tijdens mijn verblijf zal ik een project opzetten. Dit project heet My Book Buddy. Dit houdt in dat arme kinderen een kans krijgen om te lezen en actief deel te nemen in de maatschappij. De kinderen krijgen boekenkasten op school en mogen boeken mee naar huis nemen. Kortom er komt een bibliotheek op school, zodat kinderen een aanbod hebben in boeken en dus ook leren lezen. Om dit voor elkaar te krijgen heb ik jullie hulp nodig om het project op te zetten. Zouden jullie deze kinderen willen helpen? Elke bijdrage is een grote hulp voor deze kinderen! Alvast bedankt voor jullie steun!! Zit met pit! Onze kinderen zitten wat af, soms zelfs meer dan een volwassene met een kantoorbaan. Zowel op school als thuis en vaak achter een scherm. Het lesprogramma Zit met Pit! is ontwikkeld om kinderen op jonge leeftijd alles te leren over een goede (werk)houding en een gezonde balans tussen zitten en bewegen. De groepen 5 & 5/7 zijn deze week gestart met dit project. De leerlingen van groep 6 hebben vorig jaar dit project succesvol afgerond. Het lesprogramma Zit met Pit! wordt gegeven door Mariska van den Wijngaard, Kinderfysiotherapeut Braakhuizen. Zij verzorgt de lessen in de klas. De kinderen leren alles wat ze moeten weten over goed zitten en voldoende bewegen. Als leerkracht krijg je handvatten om de kinderen te helpen het nieuw geleerde tot een goede gewoonte te maken. Het lesprogramma is opgebouwd rond het stripfiguurtje Pietje Pit. Net als veel kinderen vindt Pietje gamen het leukste wat er is, maar dan krijgt hij pijn. Oei! Samen met Pietje ontdekken de kinderen spelenderwijs wat er mis ging en hoe het beter gaat. Pietje Pit geeft het goede voorbeeld en moedigt de kinderen aan om met hem mee te doen. Wist u dat: De kinderen van groep 3 t/m 8 deze week een uitnodiging hebben ontvangen voor Sport na school! wat plaatsvind op dinsdag 7 februari van uur. Georganiseerd door de buurtsportcoach, Silke Hoeks (kinderopvang) en meneer Johan. Op dinsdag 14 maart bij basisschool Het Klokshuis een typecursus van start gaat voor de kinderen van groep 6 t/m 8. Zij hebben deze week een brief meegekregen van Typetuin voor meer informatie. Donderdag 26 januari brengt een groep van 25 personen van het ministerie van OCW een bezoek aan het voetbalproject Braakhuizen United. Zij worden om uur op onze school ontvangen. Woensdag 15 februari een zeer interessante avond van uur staat gepland voor alle ouders met kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. Schrijf het vast in uw agenda! Binnenkort meer informatie.

3 Het team van Hobbyclub Creatief Jo, Gerry, Ger, Noor en Peter wensen jullie alle een goed en creatief Ook in het nieuwe jaar zijn de kinderen van de groepen weer op woensdag welkom van uur tot uur in het handvaardigheid lokaal van Kindcentrum De Vlinder en wel op de volgende data: 11 en 25 januari, 8 en 22 februari, 8 en 22 maart, 5 en 19 april, 10 en 24 mei, 7 en 21 juni. Contactpersoon van de wijkvereniging: Noor de Witt Hamer, Handschoenen Als het koud is buiten zou het fijn zijn als de kinderen handschoenen, sjaal en muts bij zich hebben. We kunnen dan toch nog even naar buiten gaan een frisse neus halen. Thema Puk krijgt nieuwe kleren We gaan op maandag 23 januari weer beginnen met ons nieuwe thema: Puk krijgt nieuwe kleren. We gaan weer leuke activiteiten doen die aansluiten bij het thema. Dit thema gaat door tot aan de carnavalsvakantie. Voorleesdagen Op 25 januari beginnen de voorleesdagen. We gaan met groep 1 en 2, Korein, Kruimel en de peuterspeelzaal deze voorleesdagen starten. We gaan in 3 groepen lezen. Er komt dan iemand voorlezen in deze groepen. Er wordt voorgelezen bij de peuterspeelzaal, bij Kinderopvang Korein en Kinderopvang Kruimel. Het boek wat er voorgelezen wordt heet: De kleine walvis van Benji Davies.

4 Allereerst de beste wensen voor 2017 en dat we er samen een mooi jaar van gaan maken! Nieuws vanuit de BSO We zijn het nieuwe jaar fris begonnen! In de kerstvakantie is onze Teenz groep (BSO van 9,5 jaar t/m 13 jaar) bij ons erbij gekomen en hebben we daardoor weer gezellig een groep kinderen erbij, we gaan er een super leuke Teenz groep van maken! De BSO is verhuisd naar een ander lokaal, zodat deze groep aansluit bij onze nieuwe Teenz groep. We hebben vorige week afscheid moeten nemen van Anke onze BSO leidster. Zij is op de dagopvang gaan werken. Veel plezier Anke bij de dagopvang! Nieuws vanuit de dagopvang Deze week zijn we begonnen met het thema de kleine walvis. Dit is het boek van het voorleesontbijt. Rondom dit boek gaan we leuke activiteiten doen. We hebben al een mooie thematafel gemaakt en walvisjes geplakt. We gaan het boekje nog heel veel voorlezen, visjes vangen, tellen, knutselen en nog veel meer leuke activiteiten. De kinderen vinden het een leuk boekje dus dit gaat helemaal goed komen. Ook zijn er de afgelopen weken weer een paar nieuwe kindjes bij ons gestart. Wij wensen Imme, Tijn en Selen veel speelplezier bij ons!

5 Zindelijkheid s Ochtends en/of 's nachts natte lakens, niet durven logeren bij vriendjes, de vakantie of een schoolkamp dat in het water belandt. Daar wil je toch van af, als kind én als ouder! De GGD Brabant-Zuidoost organiseert een aantal informatieavonden in de regio voor ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd die regelmatig in bed plassen. Zindelijk worden is een leer- en rijpingsproces, dat bij ieder kind in zijn eigen tempo plaatsvindt. De meeste kinderen worden tussen 2 en 5 jaar droog. Ongeveer honderdduizend kinderen in Nederland, ouder dan 6 jaar plassen nog in bed. Deze kinderen doen dit niet met opzet. Ze vinden het zelf meestal verschrikkelijk en schamen zich ervoor. Heel vaak is een kind moeilijk wakker te krijgen. Vaak is het een combinatie van verschillende factoren. Bedplassen is een onbewust verkeerd aangeleerde gewoonte, die u samen met uw kind kunt veranderen. De GGD Brabant-Zuidoost organiseert in samenwerking met gastsprekers van gespecialiseerde ziekenhuispoli s een aantal informatieavonden over bedplassen. U krijgt op deze avond achtergrondinformatie over dit probleem en verschillende manieren en praktische tips om het bedplassen aan te pakken worden uitgebreid besproken. U bent welkom op Dinsdag 7 Februari 2017, Maxima Medisch Centrum Veldhoven Dinsdag 4 april 2017, Elkerliekziekenhuis Helmond Vanaf uur is de inloop en om uur start de avond, die tot ongeveer uur duurt. De kosten voor deze avond zijn 3 euro. Vragen? Voor meer informatie of vragen over deze avonden kunt u terecht bij de sector Jeugdgezondheidszorg van onze GGD, telefoon Met vriendelijke groet, Rian Verduijn Jeugdverpleegkundige

6 Schoolschaken district Eindhoven Dit schooljaar vindt het kampioenschap plaats op woensdagmiddag 22 maart 2017 in basisschool Het Karregat (Omnio), Urkhovenseweg 6, 5642 GP Eindhoven. Aanvang wedstrijden: uur Aanmelden: tussen en uur De prijsuitreiking staat om ongeveer uur gepland. Deelname is gratis. U kunt een of meerdere teams inschrijven. Elk team bestaat uit 4 spelers (evt. aangevuld met één reservespeler). Gezien de bijzondere locatie gaan we ervan uit dat elk team minimaal een eigen begeleider heeft die de teamspelers begeleidt en tussen de wedstrijden opvangt. Bovendien per school tenminste een begeleider die de kinderen buiten de speelzaal begeleidt (dit laatste is een nadrukkelijk verzoek van de gemeente). De begeleider hoeft zelf niet te kunnen schaken. De wedstrijden gelden als voorronde voor de finale van de Brabantse schaakkampioenschappen voor basisscholen welke gehouden worden op zondag 26 maart 2016 in Oosterhout. Er is een aparte pagina met praktische achtergrondinformatie over de toernooiregels. ( Inschrijven kan tot uiterlijk 17 maart Heb je een team compleet? Je kunt je opgeven bij juffrouw Wendy

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 november 2016 Nr 3

Nieuwsbrief 2 november 2016 Nr 3 Nieuwsbrief 2 november 2016 Nr 3 Sinterklaas Ieder jaar brengt de Sint weer op spectaculaire wijze een bezoek aan onze school. Op maandagochtend 5 december zal hij wederom een bezoek brengen aan de gehele

Nadere informatie

Het Kleppoortje. Het tweewekelijks informatieblad van basisschool De Klepper Luyksgestel / Facebook Basisschooldeklepper

Het Kleppoortje. Het tweewekelijks informatieblad van basisschool De Klepper Luyksgestel  / Facebook Basisschooldeklepper Carnaval vrijdag 24 februari Op vrijdag 24 februari vieren we met alle kinderen carnaval, o.a. met een optocht. De inschrijfformulieren voor de optocht zijn deze week uitgedeeld in de klassen. Wij hopen

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november 13 oktober 2017 - nummer 4 Belangrijke data Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie Maandag 23 oktober Kleuters thema: Herfst Vrijdag 3 november Nieuwsbrief 5 Jarigen Van 13 oktober

Nadere informatie

Aanmelden Hulp Carnaval:

Aanmelden Hulp Carnaval: Februari 2017 Nummer 10 Nationale voorleesdagen De nationale voorleesdagen zijn op woensdag 25 januari begonnen en duren tot 4 februari. Het boek dat centraal staat tijdens deze voorleesdagen is De kleine

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Studiedag woensdag 6 december Op woensdag 6 december a.s. hebben de kinderen vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. Methodetoetsen in ParnasSys Wij vinden het

Nadere informatie

Aanmelden Hulp Carnaval:

Aanmelden Hulp Carnaval: Januari 2016 Nummer 9 Goed begin 2016 In deze eerste nieuwsbrief van 2016 wensen we iedereen natuurlijk het allerbeste voor het komende jaar. Het vorige jaar heeft de school afgesloten met een heel goed

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie 11 oktober - nummer 7 Het Vijfblaadje Kalender maand oktober 12 oktober Kijkavond van 18.30 19.30 uur 13 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 16 t/m 20 oktober Herfstvakantie 27 oktober Koffie uurtje ouders

Nadere informatie

Informatie van ons Kindcentrum

Informatie van ons Kindcentrum WEEKBRIEF 10 30 oktober 2018 MET DEZE WEEK Informatie vanuit ons Kindcentrum - Ouderbijdrage - Open schoolweek - Uitreiking vignet gezonde school - Privacy en bezwaar formulier - Weer een BOUW! lezer geslaagd

Nadere informatie

Stakingsdag op vrijdag 15 maart 2019

Stakingsdag op vrijdag 15 maart 2019 Stakingsdag op vrijdag 15 maart 2019 Het nieuwe rapport Rapportmap Carnaval 2019 Koningsspelen 12 april 2019, helpt u mee? Informatieavond bedplassen door GGD Vraag van de GMR Rondleiding Vragen van het

Nadere informatie

Nieuwschooljaarbijeenkomst

Nieuwschooljaarbijeenkomst Agenda: -13-10 afsluiting Kinderboekenweek - 16- tot 20-10 herfstvakantie - 25-10 Luizencontrole - 01-11 Nieuwsbrief 5 In deze nieuwsbrief: - Nieuwschooljaarbijeenkomst - Afscheid juf Lisette - Opening

Nadere informatie

29 oktober 2018 nummer 4. Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

29 oktober 2018 nummer 4. Voorwoord Beste ouders/verzorgers, 29 oktober 2018 nummer 4 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Zoals u van ons gewend bent leest u in het Otternieuws het laatste nieuws van de school. Vanaf vandaag zullen wij het Otternieuws niet meer via

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 25 februari 2019

Schooljaar Maandag 25 februari 2019 INFOOTJE NR.12 Schooljaar 2018-2019 Maandag 25 februari 2019 Agenda Vrijdag 1 maart Carnavalsviering 12:00 uur start de voorjaarsvakantie Maandag 11 maart 08:30 uur einde voorjaarsvakantie Woensdag 13

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 09 oktober 2017

Schooljaar Maandag 09 oktober 2017 INFOOTJE NR. 3 Schooljaar 2017-2018 Maandag 09 oktober 2017 Agenda Vrijdag 13 oktober BRUILOFT juf Yvonne & Rick 14.45 uur start Herfstvakantie Zondag 15 oktober Einde Kinderboekenweek Maandag 23 oktober

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 6 maandag 17 oktober

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 6 maandag 17 oktober Nr. 6 maandag 17 oktober Belangrijke data Maandag 17 oktober: Start Leefstijlthema 2 Praten en luisteren (zie hieronder) Dinsdag 18 oktober: 8.40-10.00 uur op locatie Elegaststraat => Koffieochtend voor

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 2016-2017 Nummer 03 18 oktober 2016 In dit nummer: - Urenberekening / studiedagen - Klassenouders - Voorstellen: Boyd Wijnen - Tienercentrum De Belleman - Contactpersoon hoofdluis controle - De Hofnar

Nadere informatie

In verband met de herfstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 23 oktober 2017

In verband met de herfstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 23 oktober 2017 Nr. 07 maandag 9 oktober 2017 In verband met de herfstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 23 oktober 2017 Belangrijke data Maandag 9 oktober: Start Leefstijl thema 2: Praten en

Nadere informatie

Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 26 januari. Kopij graag inleveren uiterlijk 23 januari. AGENDA, VERGADERINGEN EN EVENEMENTEN:

Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 26 januari. Kopij graag inleveren uiterlijk 23 januari. AGENDA, VERGADERINGEN EN EVENEMENTEN: STAPSTEENNIEUWS Schooljaar 2016/2017 12-01-2017 Nr 8. Locatie De Muzenberg Basisschool De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Het volgende

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Welkom op school. Algemeen. Van 9 januari t/m 23 januari

Agenda. Jarigen. Welkom op school. Algemeen. Van 9 januari t/m 23 januari 9 januari 2015 - nummer 9 Agenda donderdag 15 januari informatieavond Thematisch werken aanvang 19.00 uur maandag 19 januari OV vergadering aanvang 20.00 uur woensdag 21 januari voorleesontbijt groep 1

Nadere informatie

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Weekopening groep 6-7 Studiedag (hele dag vrij)!! Weekopening groep 5-6 Groep 1-2 vrij!! Weekopening groep 4-5

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Weekopening groep 6-7 Studiedag (hele dag vrij)!! Weekopening groep 5-6 Groep 1-2 vrij!! Weekopening groep 4-5 Belangrijke data Maandag 5 november 18 Woensdag 7 november 18 Maandag 12 november 18 Vrijdag 16 november 18 Maandag 19 november 18 Weekopening groep 6-7 Studiedag (hele dag vrij)!! Weekopening groep 5-6

Nadere informatie

Informatie van ons Kindcentrum

Informatie van ons Kindcentrum WEEKBRIEF 32 7 mei 2019 MET DEZE WEEK Informatie vanuit ons Kindcentrum - Workshop Cupcakes - Avondvierdaagse 2019 - Verkeersveiligheid rondom het Kindcentrum. Vrijwilligers gezocht! - Giga Kangoeroedag

Nadere informatie

Woensdag 15 maart: Gehele dag: Stemlokaal in zowel de hal van locatie Vitruviusweg als de Elegaststraat.

Woensdag 15 maart: Gehele dag: Stemlokaal in zowel de hal van locatie Vitruviusweg als de Elegaststraat. Nr. 21 maandag 13 maart 2017 Belangrijke data Maandag 13 maart: 13.15-14.30 uur. Opa en oma middag H t/m N Dinsdag 14 maart: 8.45-10.00 Koffieochtend locatie Elegaststraat: alle ouder(s)/verzorger(s) zijn

Nadere informatie

Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag 17 november 2016

Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag 17 november 2016 Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 16 november in te dienen bij Stans Peters, e-mail : speters@skozok.nl of bij infodepionier@skozok.nl. Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag

Nadere informatie

INFOBRIEF 10, november 2018.

INFOBRIEF 10, november 2018. INFOBRIEF 10, november 2018. AGENDA komende schoolweken Dinsdag 13 en donderdag 15 november: Oudergesprekken groep 8 Maandag 19 november: Schoolfinale voorleeswedstrijd Donderdag 6 december: Ochtend schoolvrij,

Nadere informatie

Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie!

Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie! Leesmij Jaargang 18, nummer 4 Helmond, 10 oktober 2017 Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie! Wat is er alweer veel

Nadere informatie

Let s GO. 26 oktober 2018 jaargang 5. Let s GO!

Let s GO. 26 oktober 2018 jaargang 5. Let s GO! 26 oktober 2018 jaargang 5 Let s GO! Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste foto's en filmpjes van uw kind. Op de site

Nadere informatie

Herinnering Spelinloop Vitruviusweg: Dinsdag 21 maart groep 0/1

Herinnering Spelinloop Vitruviusweg: Dinsdag 21 maart groep 0/1 Nr. 22 maandag 20 maart 2017 Belangrijke data Maandag 20 maart: Studiedag voor alle leerkrachten. Alle kinderen vrij. Dinsdag 21 maart: 20.00-22.00 uur MR vergadering locatie Vitruviusweg Woensdag 22 maart:

Nadere informatie

DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP

DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP 20 januari 2017 - nummer 8 Jaargang 36 Agenda 01-02 Inloop van 8.15 8.30 uur 02-02 MR-vergadering Verjaardagen DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP 01-02 Ilse Aalpol 55/6 22-02 Lou Looijmans 4 02-02 Emiel

Nadere informatie

INLEIDING. Agenda. Geachte ouders,

INLEIDING. Agenda. Geachte ouders, 16 januari 2017 - nummer 9 INLEIDING Geachte ouders, Het nieuwe jaar is al weer een aantal weken oud. We hebben de draad weer opgepakt. Ik hoop, dat u een gezellige periode achter de rug heeft! Uiteraard

Nadere informatie

Tweewekelijks bulletin van de Wilhelminaschool Nr. 5 1 november 2018 Informatie en nieuws over en van school

Tweewekelijks bulletin van de Wilhelminaschool Nr. 5 1 november 2018 Informatie en nieuws over en van school Tweewekelijks bulletin van de Wilhelminaschool Nr. 5 1 november 2018 bulletin@wilhelminaschool.nl Informatie en nieuws over en van school Nieuwe leerlingen Team In groep 1i zijn na de vakantie gestart:

Nadere informatie

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september Jaarkalender 2018-2019 Op de jaarkalender 2018-2019 staat er een studiedag aangegeven op woensdag 27 maart 2019. Dit is niet correct. Woensdag 27 maart 2019 is er geen studiedag en hebben de kinderen van

Nadere informatie

Nummer 2, 21 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016

Nummer 2, 21 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 Nummer 2, 21 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 Agenda 23 okt. Open podium 24 okt. t/m 1 nov Herfstvakantie 5 nov. VO markt voor leerlingen en ouders groep 7 en 8 13 nov. Ontdek Museum ter afsluiting van

Nadere informatie

Talismanbulletin 8 april 2016

Talismanbulletin 8 april 2016 Talismanbulletin 8 april 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Vrijdag 8 april Creamiddag groep 3 en 4 Woensdag 13 april Wereldkinderfeest, opening op het plein Vrijdag 15 april Kleuters vrij

Nadere informatie

Nummer 5, 1 februari 2016 Schooljaar 2015-2016

Nummer 5, 1 februari 2016 Schooljaar 2015-2016 Nummer 5, 1 februari 2016 Schooljaar 2015-2016 Agenda 1 februari MR vergadering 5 t/m 14 februari Carnavalsvakantie (let op: vrijdag 5 februari zijn dus alle kinderen vrij!) 26 februari Open podium en

Nadere informatie

A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA

A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA 18 maart 2016 Nummer 13 A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA Zondag houden we een open dag in het hele kindcentrum. Ouders en andere belangstellenden kunnen komen kijken bij kinderopvang,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

Straapsels. 6 september 2018

Straapsels. 6 september 2018 6 september 2018 Agenda voor de komende weken Maandag 10 t/m woensdag 12 september: trektocht groep 7 Woensdag 26 september: studieochtend, alle kinderen vrij Dinsdag 2 en donderdag 4 oktober: oudergesprekken

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. 10 maart nummer 12. Van 10 maart tot 24 maart

Belangrijke data. Jarigen. 10 maart nummer 12. Van 10 maart tot 24 maart 10 maart 2017 - nummer 12 Belangrijke data Maandag 13 maart *Gr 1-2-3; thema de boerderij Woensdag 15 maart *Eerste rapport gr 1 en 2, *Tweede rapport gr 3 t/m 8 Maandag 20 maart *Week van de Lentekriebels

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

OV-vergadering; uur. Ouderavond De Vreedzame School; uur

OV-vergadering; uur. Ouderavond De Vreedzame School; uur 21 oktober 2016 - nummer 4 Agenda Vrijdag 21 oktober Maandag 31 oktober Maandag 7 november Woensdag 9 november Vrijdag 11 november 12.30 uur; Herfstvakantie!!! Weer naar school OV-vergadering; 20.00 uur

Nadere informatie

B E K E K E N R O O I 4 Schooljaar

B E K E K E N R O O I 4 Schooljaar dé openbare basisschool in Waalre Maximiliaanlaan 1 5583 XG Waalre telefoon: 040 2213644 e-mail Ekenrooi: directie@obsekenrooi.nl website: www.obsekenrooi.nl OBS Ekenrooi Denken Voelen Creëren Bewegen

Nadere informatie

We hopen dat het weer ons niet in de steek laat en dat het een gezellige en leerzame ochtend wordt.

We hopen dat het weer ons niet in de steek laat en dat het een gezellige en leerzame ochtend wordt. DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 7 15 OKTOBER 2015 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Inhoud: Herfstwandeling groepen 1-2 Herfstwandeling groepen 3 en 4 (MB) Excursie Oertijdmuseum groepen 5, 5/6 en 6

Nadere informatie

Start voorjaarsvakantie; uur. Peuter- doe ochtend: uur Boomfeestdag Inloopspreekuur CMD: uur

Start voorjaarsvakantie; uur. Peuter- doe ochtend: uur Boomfeestdag Inloopspreekuur CMD: uur 1 maart 2019 - nummer 13 Agenda Vrijdag 1 maart Maandag 11 maart Woensdag 13 maart Vrijdag 15 maart Maandag 18 maart Woensdag 20 maart Donderdag 21 maart Vrijdag 22 maart Carnaval op school Start voorjaarsvakantie;

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt: ik, jij, wij, iedereen hoort erbij.

Nadere informatie

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen Januari 2018 Nummer 10 Nationale Voorleesdagen Wat een leuke en bijzondere opening van de Nationale Voorleesdagen in t Vlinderhof. Stichting Potitco speelde de voorstelling Daantje Danst. De peuters van

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten Nr. 12 maandag 5 december Belangrijke data Maandag 5 december: Sint en Piet op school Dinsdag 6 december: Studiedag voor alle leerkrachten, alle kinderen vrij t/m maandag 5 december: Inschrijven voor rapportgesprekken

Nadere informatie

UIT DE STOKLAND GEKLAPT 4

UIT DE STOKLAND GEKLAPT 4 Beste ouder(s), verzorger(s), Na vele weken, zo niet maanden, van noeste arbeid in loods en atelier, is het dan bijna zover: Carnaval. En heel bijzonder: we hebben in ons Krutjesgat al wéér een Prins uit

Nadere informatie

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13 April 2017 Nummer 13 Geslaagde Open Dag Zondag 26 maart stond de deur voor iedereen open. Vele buurtgenoten, opa s, oma s, ouders en andere geïnteresseerde hebben een bezoek gebracht. Iedereen heeft mogen

Nadere informatie

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 29

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 29 Schooljaar 2015-2016 Nr. 29 Helpt u mee tijdens de Koningsspelen? Op vrijdag 22 april worden de Koningsspelen gehouden. Diverse ouders hebben zich al opgegeven om een groepje kinderen uit de boven- of

Nadere informatie

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door.

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van januari 2018. Lees deze informatie even goed door. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt ik, jij,

Nadere informatie

Aan het einde van het kalenderjaar is het goed om te bekijken hoe we er voor staan.

Aan het einde van het kalenderjaar is het goed om te bekijken hoe we er voor staan. December 2016 Nummer 8 Nieuw jaar: 2017 Aan het einde van het kalenderjaar is het goed om te bekijken hoe we er voor staan. Dan zien we dat we binnen het Kindcentrum hebben gewerkt naar één TEAM, één UITSTRALING.

Nadere informatie

SPREUK VAN DE WEEK Als er iets is dat bergen kan verzetten, dan is dat het vertrouwen in je eigen kracht STUDIEDAG KLEUTERGROEPEN 1/2

SPREUK VAN DE WEEK Als er iets is dat bergen kan verzetten, dan is dat het vertrouwen in je eigen kracht STUDIEDAG KLEUTERGROEPEN 1/2 Generaal Boreelpad 29 5623 JZ Eindhoven 040 243 92 33 directie@rapenland.nl www.rapenland.nl Infora Nummer 05 2018-2019 Schooljaar 2018-2019 1 november 2018 Agenda 6 november Studiedag groepen 1/2 12 november

Nadere informatie

Een mooie tentoonstelling als afsluiting van de kinderboekenweek Gruwelijk Eng.

Een mooie tentoonstelling als afsluiting van de kinderboekenweek Gruwelijk Eng. Oktober 2017 Nummer 4 Kinderboekenweek Een mooie tentoonstelling als afsluiting van de kinderboekenweek Gruwelijk Eng. Afgelopen week stond het thema Gruwelijk Eng in alle groepen centraal. De kinderboekenweek

Nadere informatie

INLEIDING. 13 mei nummer 17. Geachte ouder(s),

INLEIDING. 13 mei nummer 17. Geachte ouder(s), 13 mei 2019 - nummer 17 INLEIDING Geachte ouder(s), Nu we de meivakantie achter ons hebben lijkt de zomervakantie al in zicht. Het thema Hallo Wereld dat schoolbreed deze laatste periode centraal staat

Nadere informatie

Kiezelpost vrijdag 13 januari. De eerste schoolweek van 2017 zit er alweer bijna op. Voor iedereen nog de beste wensen en een mooi en gezond 2017!

Kiezelpost vrijdag 13 januari. De eerste schoolweek van 2017 zit er alweer bijna op. Voor iedereen nog de beste wensen en een mooi en gezond 2017! Kiezelpost vrijdag 13 januari Vanuit de directie De eerste schoolweek van 2017 zit er alweer bijna op. Voor iedereen nog de beste wensen en een mooi en gezond 2017! We zijn blij u te kunnen laten weten

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 17 mei Avondvierdaagse 2019

Weekmail obs Hagen 17 mei Avondvierdaagse 2019 Weekmail obs Hagen 17 mei 2019 Avondvierdaagse 2019 Aanstaande maandag start de avondvierdaagse. Een groot aantal kinderen heeft zich hiervoor opgegeven. Nog even de laatste informatie van de organisatie

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Boog nr

Boog nr Boog nr. 3 06-10-2018 De herfstvakantie is al weer even achter de rug en langzaamaan beginnen de voorbereidingen voor Sinterklaas vorm te krijgen. Vorige week is onze nieuwe onderwijsassistent gestart.

Nadere informatie

Bijlagen: - Aanmeldformulier - Flyers: NK schaken, Bike Challange, sportteam SWG, bezoek wedstrijd Nederlands elftal onder 19 jaar en EHBO- cursus.

Bijlagen: - Aanmeldformulier - Flyers: NK schaken, Bike Challange, sportteam SWG, bezoek wedstrijd Nederlands elftal onder 19 jaar en EHBO- cursus. Berg en Dal, 4-3- 16 Betreft: nieuwsbrief 6 Bijlagen: - Aanmeldformulier - Flyers: NK schaken, Bike Challange, sportteam SWG, bezoek wedstrijd Nederlands elftal onder 19 jaar en EHBO- cursus. Beste ouders,

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 19 oktober 2015

Schooljaar 2015-2016 Maandag 19 oktober 2015 INFOOTJE NR. 04 Schooljaar 2015-2016 Maandag 19 oktober 2015 Agenda Donderdag 22 oktober 19.30 uur algemene jaarvergadering OR Vrijdag 23 oktober 15.15 uur start herfstvakantie Zaterdag 24 oktober 13.00

Nadere informatie

Huisvesting kerk. Juf Jeanne

Huisvesting kerk. Juf Jeanne Juni 2017 Nummer 16 Huisvesting kerk Op dit moment is het haalbaarheidsonderzoek gestart om te bekijken of het mogelijk is om het gehele Kindcentrum te gaan huisvesten in de kerk. De gemeente is verantwoordelijk

Nadere informatie

Fladderkeshof Ons kindcentrum is door de versiergroep heel mooi omgetoverd tot Fladderkeshof! Jarigen. Februari 2017 Nummer 11

Fladderkeshof Ons kindcentrum is door de versiergroep heel mooi omgetoverd tot Fladderkeshof! Jarigen. Februari 2017 Nummer 11 Februari 2017 Nummer 11 Fladderkeshof Ons kindcentrum is door de versiergroep heel mooi omgetoverd tot Fladderkeshof! De spanning stijgt in het kindcentrum want wie worden onze nieuwe prins en prinses!

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

Woordje van de directeur

Woordje van de directeur Urkhovenseweg 6 Tel; 040-2810326 info@bs-karregat.nl www.bs-karregat.nl Jaargang 22 Nummer 7 Maart 2017 Agenda 7 april schoolfotograaf 27 maart t/m 20 april Schoolproject: de Tijdmachine 24 april t/m 5

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Wijkontwikkelingsplan

Wijkontwikkelingsplan November 2018 Nummer 6 Wijkontwikkelingsplan Via een email heb ik u op de hoogte gebracht over het wijkontwikkelingsplan. In dit plan was onder andere geschreven over onze speelplaats en gymzaal. Er is

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nummer februari 2019 Sint Trudo Info Pagina

Nummer februari 2019 Sint Trudo Info Pagina Nummer 12.13 Sint Trudo Info Pagina TROTS: OFFICIEEL BRAINPORTSCHOOL 1 VEILIGHEIDSONDERZOEK 2 CARNAVALSVAKANTIE 2 OUDERPANEL VERZET 3 PROJECTWEEK EN VOORSTELLING 3 LUIZENCONTROLE 3 TYPECURSUS 3 AANMELDEN

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Februari 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Februari 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 4 Februari 2017 info Kalender: Vrijdag 10 februari Woensdag 22 februari Schoolfotograaf Donderdagmiddag 22 februari Carnaval Vrijdag 24 februari Groep 1

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jarigen februari. Van harte gefeliciteerd! 28 januari 2016, nummer 10. Geachte ouder(s),

Nieuwsbrief. Agenda. Jarigen februari. Van harte gefeliciteerd! 28 januari 2016, nummer 10. Geachte ouder(s), Nieuwsbrief 28 januari 2016, nummer 10 Geachte ouder(s), Deze week had ik een kort gesprekje met een leerling uit de bovenbouw. Hij vertelde mij in het voorbijgaan, dat hij graag veel meer zijn eigen ding

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Maandag 13 t/m donderdag 16 februari KANVAS afname Maandag 19 februari Oud papier. Donderdag 22 februari Klassenmail. Beste ouders, Het alweer

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 7. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 7. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2016-2017 Nr. 7 Open Huis Op donderdag 20 oktober zwaaien vanaf 18.00 uur de schooldeuren wijd open zodat u de gelegenheid hebt om een kijkje te nemen in de klas(sen) van uw kind(eren). Daarnaast

Nadere informatie

Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum. Moederdag

Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum. Moederdag April 2019 Nummer 16 Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum Donderdagavond 9 mei is er een studie-avond voor alle medewerkers. Twee keer per jaar organiseren we deze studie-avond. Deze avonden

Nadere informatie

DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP. Alle leerlingen van harte gefeliciteerd.

DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP. Alle leerlingen van harte gefeliciteerd. 21 oktober 2016 - nummer 3 Jaargang 36 Agenda 24-10 t/m 28-10 Herfstvakantie 31-10 Luizencontrole 01-11 Controle fietsverlichting 02-11 Inloop van 8.15 8.30 uur Verjaardagen DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016

Schooljaar 2015-2016 Schooljaar 2015-2016 FEBRUARI maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 2 3 4 5 Carnavalsviering 6 7 ouderinformatie avond Rythovius College 8 9 10 11 12 13 14 vakantie vakantie vakantie

Nadere informatie

Plannen nieuw schooljaar

Plannen nieuw schooljaar Juni 2018 Nummer 19 Plannen nieuw schooljaar Doelstellingen uit ons Kindcentrum/Schoolplan: - Plan om alle kinderen te helpen dat zij op school/kindcentrum succes behalen. - Intensievere verbinding met

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 07 september 2015 Belangrijke data 07-09 Algemene ouderavond 19.30u-21.00u 14-09 MR vergadering 21-09 O-ja 02 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Inschrijven Mini Marathon en City

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

HULP gezocht voor Carnaval:

HULP gezocht voor Carnaval: Januari 2015 Nummer 10 Stem op onze tekening, Sjors Sportief! De LEV-groep heeft een tekenwedstrijd georganiseerd voor alle basisscholen in de gemeente Geldrop-Mierlo. Vanaf 2 maart worden de kleurrijke

Nadere informatie

Schooljaar nr. 16

Schooljaar nr. 16 Het Kwakertje Agenda 14 juni Koffieochtend 18 juni Schoolreisje 2 en 3 juli De kinderen zijn vrij i.v.m. 2 studiedagen 4 juli Schoolfotograaf 6 juli Rapport mee 11 juli Facultatieve oudergesprekken 13

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Feestelijke opening schooljaar

Feestelijke opening schooljaar Juli 2018 Nummer 20 Feestelijke opening schooljaar 2018-2019 Het schooljaar 2017-2018 hebben we zonnig afgesloten! We willen iedereen een ontzettend fijne vakantie toewensen! In het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Januari 2017 Datum Activiteit Groep Opmerking 27 januari 2017 Inhoud Belangrijke Data Aanmelden nieuwe Ouderavond gezonde voeding Nationale Voorleesdagen Bedankt namens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief februari 2017 Wat is er hard gewerkt de afgelopen weken. in veel groepen van het onderwijs hebben de kinderen de M-toetsen van de Cito gemaakt. Voor ons een mooi moment om te bekijken hoe het

Nadere informatie

t Rammetje Nieuwsbrief basisschool Op Weg

t Rammetje Nieuwsbrief basisschool Op Weg t Rammetje Nieuwsbrief basisschool Op Weg jaargang 12, nummer 6 7 februari 2019 Inhoud: Nieuws van de directie Nieuws vanuit de werkgroepen Nieuws vanuit de OV Overig Belangrijke data: 28-2: rapport mee

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie