Betreft: Besluitvorming "schooltijden traject" Icbs WormerWieken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Betreft: Besluitvorming "schooltijden traject" Icbs WormerWieken"

Transcriptie

1 WiekenWeetjes Jaargang 13 / nr 3 30 september De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 14 oktober. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 12 oktober mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer info@wormerwieken.nl ICBS Van de directie 01 3 oktober studiedag Leerlingen zijn dan vrij. Het team zal in de ochtend samen met het team van Het Schatrijk een studiedag hebben onder leiding van de school begeleidingsdienst. 02 geen andere schooltijden Betreft: Besluitvorming "schooltijden traject" Icbs Vorig schooljaar is aan u aangegeven dat ik voor december aan u zou melden hoe Icbs Wormerwieken verder gaat m.b.t. de schooltijden. Onderstaand een beschrijving van wat er in die tussentijd is gedaan en het besluit, waar de medezeggenschapsraad (MR) achter staat. Mocht u na onderstaande gelezen te hebben nog vragen zijn dan kunt u deze altijd bij mij stellen via info@wormerwieken.nl. Sinds het schooljaar zijn wij in samenwerking met de MR bezig geweest om na te gaan of de invoering van andere tijden voor Icbs Wormerwieken wenselijk en haalbaar is. Hiervoor zijn gesprekken gevoerd met teamleden, ouders en medezeggenschapsraad en heeft er een ouderenquête plaatsgevonden. Het verslag daarvan is met ouders gedeeld en tevens heeft er een informatieavond plaatsgevonden om het verslag toe te lichten in het voorgaande schooljaar. Vanuit de teamleden was duidelijk de wens naar voren gekomen om een half uur pauze tussen de middag te kunnen benutten en was er behoefte aan meer inzicht over de praktische uitwerking daarvan. Vanuit de ouders bestond niet echt de noodzaak om te veranderen en werden vragen gesteld over de mogelijkheden van opvang op school. Vervolgens is er contact gezocht met kinderopvang Baloe over andere opvangmogelijkheden. Daarover is voor de zomervakantie over gecommuniceerd via de WiekenWeetjes. De uitwerking voor de pauzes is getracht te vervaardigen. Dit leidde tot extra kosten voor ouders om altijd professioneel toezicht aanwezig te laten zijn tijdens de pauzetijden. Bij de enquête voor ouders is niet meegenomen hoe ouders denken over het betalen voor de pauze als er andere schooltijden ingevoerd zouden worden. Wij willen op dit moment ouders niet extra geld vragen, zonder dat hier eerder over gesproken is. Tevens worden wij geconfronteerd met andere mogelijke toekomstige ontwikkelingen binnen Wormer op het gebied van onderwijs. Stichting Agora is ook met de ontwikkeling van het Integraal Kind Centrum bezig. Icbs is daarvoor niet gekozen als pilot school voor de uitwerking daarvan. In deze nieuwsbrief Van de directie 01 3 oktober studiedag 02 geen andere schooltijden oktober open ochtend 04 EU-schoolfruit 05 NSCCT 06 Kijkavond 12 oktober van u, foto- en, boeken verkoop 07 Koor Vanuit het team 08 All 4 Africa, kledingactie Overige 09 Leesconsulent voor 10 UITNODIGING Openingsfeest MFA 8 oktober!

2 WiekenWeetjes 02 Aan de teamleden is bij de start van dit schooljaar aangegeven, dat de pauze niet georganiseerd kunnen worden zonder dat hier kosten voor ouders bijkomen. Tevens wil ik voorkomen dat wij nu zelf het een en ander gaan onderzoeken en uitwerken, terwijl dit nu op stichting niveau ook gaat gebeuren. Als directie ben ik wel aangesloten bij deze werkgroep andere tijden binnen de stichting. Conclusie: Wijzigingen van schooltijden sluiten wij voor de toekomst niet uit, echter op dit moment vinden wij het te vroeg. Wij hebben besloten om te wachten op de ontwikkelingen bij de stichting Agora. Wij zullen voorlopig de huidige schooltijden aanhouden. Mocht u na het lezen hiervan og vragen hebben, dan kun u mij benaderen via info@wormerwieken.nl oktober open ochtend 12 oktober hebben wij op school een open ochtend voor potentiele ouders. Wij geven dan de gelegenheid om vrijblijvend de school te bezoeken, terwijl de lessen gewoon doorgaan. Mocht u iemand kennen die een jong kind heeft en nog naar een school op zoek is, dan kunt u ze naar de open ochtend verwijzen. Komt het die dag niet uit, dan is altijd de mogelijkheid om een aparte afspraak te maken, hiervoor kan de school gebeld worden om een afspraak te maken. 04 EU-schoolfruit Wij zijn heel blij om te kunnen melden dat de school is ingeloot voor het project EUschoolfruit. Dit betekent dat wij 20 weken gratis schoolfruit geleverd krijgen voor alle leerlingen. De leerlingen hoeven dan geen 10 uurtje in de vorm van koek of fruit mee te nemen. Nog wel hun drinken. Indien uw kind allergisch is voor bepaalde fruitsoorten, dan dit even doorgeven via info@wormerwieken.nl o.v.v. naam, groep en fruitsoort waar de allergie voor aanwezig is. In deze periode zullen meegebrachte 10 uurtjes van thuis weer mee naar huis worden genomen. Meer informatie krijgt u later nog over de exacte startdatum. 05 NSCCT Afname NSCCT De jaarlijkse afname van de NSCCT komt er weer aan. Deze test brengt in kaart wat de vermogens van het kind zijn om iets te leren en te begrijpen. Met andere woorden: wat het leerpotentieel van het kind is. Het is dus Agenda 3 oktober Studiedag leerlingen vrij 5 oktober Opening kinderboekenweek 8 oktober Optreden koor in Wormer 12 oktober Open ochtend 9 u-12 u Kijkavond u u Met foto en boeken verkoop.

3 geen toets over schoolvaardigheden (zoals lezen en rekenen), maar een test over het leggen van verbanden, relaties en dergelijke. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze test een goede voorspeller van het schoolsucces van het kind kan zijn. WiekenWeetjes Hoe vaak wordt de NSCCT afgenomen? We nemen de NSCCT 1x per jaar af. Op onze school in de groepen 5 t/m 8. Het is een toets van een uur, de afname vindt klassikaal plaats, gewoon in het eigen klaslokaal. Doordat de test gedurende meerdere schooljaren afgenomen gaat worden, ontstaat er door de jaren heen een consistent en compleet beeld van het leerpotentieel (wat mogen we van het kind verwachten) enerzijds en de schoolvorderingen (wat laat het kind op school zien) anderzijds. Planning: De NSCCT wordt in week 44 afgenomen bij alle leerlingen vanaf groep 5 t/m 8. Op onze school staat de NSCCT gepland op de volgende datum: 31 oktober. Wilt u, waar mogelijk, rekening houden met deze datum? Tandartsbezoekjes e.d. graag weer vanaf de middag. Uitslag: De uitslag van de NSCCT kan niet los gezien kan worden van de uitslagen over de leervorderingen (zoals rekenen en begrijpend lezen). Op school wordt de NSCCT ook intern besproken in relatie met het leerlingvolgsysteem. De uitslag wordt daarom met u gedeeld tijdens de reguliere oudergesprekken in februari/maart Kijkavond 12 oktober van u, foto- en, boeken verkoop 12 oktober is s avonds de kijkavond met o.a.de foto verkoop. Tevens terug van weggeweest de boekenverkoop. Deze werd vorig jaar gemist door ouders, nu dus wel aanwezig. In de bijlage de flyer voor deze open ochtend. De oudste van het gezin krijgen deze mee, wilt u deze flyer voor het raam hangen of geven aan iemand die nog kinderen heeft in de jonge leeftijd en zich nog moeten inschrijven bij een school aub?

4 07 Koor Het koor treedt zaterdag 8 september voor het eerst op. De leerlingen die meedoen, graag om uur bij de MFA in Wormer zijn. We treden op van u uur. Zie onderstaand voor het hele programma van die dag. Vanuit het team WiekenWeetjes 08 All 4 Africa, kledingactie Het is weer zover: Voor Stichting All 4 Africa zamelen wij weer kleding in. 04 Uw kind zal vrijdag 7 oktober a.s. weer een door de Stichting All 4 Africa, geleverde envelop met tas en flyer krijgen. Deze tas (andere plastic zakken/tassen volstaan uiteraard ook), mag thuis worden gevuld en vanaf donderdag 13 oktober tot en met woensdag 27 oktober worden meegebracht naar school. De opbrengst van deze kledingactie is voor onze eigen school en dus voor de kinderen van. De zakken mogen zoals altijd op het toneel van de speelzaal neergezet worden. Op de deur van de speelzaal ziet u vanaf 13 oktober het logo van All 4 Africa, zodat u weet waar de zakken geplaatst kunnen worden. Wij hopen ook dit keer weer op uw enthousiasme en inzet te mogen rekenen Overige 09 Leesconsulent voor Mijn naam is Els van Caspel, ik ben getrouwd met André en samen hebben we twee kinderen. Dit schooljaar start ik als leesconsulent voor De bieb op school bij u op. Tot de zomervakantie ben ik twintig jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs. Ook heb ik de afgelopen jaren regelmatig workshops gegeven op peuterspeelzalen en basisscholen. In deze workshops, gebaseerd op kinderboeken, ging ik met de kinderen op een avontuur vol zang, dans, muziek en toneel. Een aantal jaren geleden heb ik het kinderboek: Het ei van de Paasheks geschreven en uitgegeven. Ik vond het bijzonder om het proces van verhaal in je hoofd naar kinderboek, zelf een keer mee te maken.

5 Als leerkracht heb ik gezien dat kinderen die graag lezen en regelmatig worden voorgelezen, een voorsprong hebben op het gebied van taal, kennis en fantasie. Boeken zijn vensters naar een andere wereld. Ze laten je denken dansen. Als leesconsulent zal ik mijn uiterste best doen om de kinderen te laten ervaren hoe leuk lezen is. Tevens hoop ik het team te inspireren om kinderboeken op allerlei verschillende manieren in te zetten bij hun lesprogramma. Tot ziens op. Ik kijk uit naar onze samenwerking! WiekenWeetjes Waarom een leesconsulent? Uw school, de Bieb voor de Zaanstreek en de gemeente hebben afgesproken om structureel en opbrengstgericht samen te werken aan het vergroten van het leesplezier en de leesmotivatie van de kinderen. Als kinderen lezen leuk vinden gaan ze meer lezen, wat een positieve invloed heeft op hun prestaties op allerlei vakgebieden. Ons gezamenlijke doel is: Kinderen aan het lezen krijgen en houden, op school en thuis. Dat willen wij doen door de kinderen activiteiten aan te bieden die het lezen stimuleren, ze kennis te laten maken met verschillende soorten boeken en schrijvers en te werken aan een positieve leeshouding samen met uw school. Alle leerlingen houden van lezen alleen weten ze dit zelf nog niet (Callagher, 2003) UITNODIGING Openingsfeest MFA 8 oktober! Zaterdag 8 oktober worden de MFA (waar ook Scwo in zit) en het winkelcentrum in het hart van Wormer feestelijk geopend. De hele dag zijn er gratis leuke activiteiten voor jong en oud, dus zorg dat je erbij bent! Het programma voor kinderen: Freerunning op het plein Officiële opening Kom meedoen met judo Onthulling van het kunstwerk dat kinderen met juf José Conijn op de Buitenspeeldag hebben gemaakt. Heb je mee geholpen met het beschilderen van de boomstammetjes? Kom kijken naar het eindresultaat! Pannenkoeken eten van molen de Koker Optreden Ratatouille Workshop timmerclub, kom figuurzagen Optreden koor ICBS Wormerwieken Kijk voor het hele programma op

6 WiekenWeetjes

Aankomende dinsdag 20 september zijn de leerlingen s middags vrij i.v.m. de studiemiddag voor de teamleden.

Aankomende dinsdag 20 september zijn de leerlingen s middags vrij i.v.m. de studiemiddag voor de teamleden. Jaargang 13 / nr 2 16 september De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 30 september. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 28 september mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes. 01 De afgelopen weken. 02 Vanuit de MR i.v.m. huisvesting. 03 Gitaarlessen na. 04 De school was genomineerd voor

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes. 01 De afgelopen weken. 02 Vanuit de MR i.v.m. huisvesting. 03 Gitaarlessen na. 04 De school was genomineerd voor Jaargang 13 / nr 18 24 mei De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 9 juni. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 7 juni mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer 075

Nadere informatie

inleveren op 9 januari 2019

inleveren op 9 januari 2019 Jaargang 15 / nr 05 21 december 2018 De volgende verschijnt op 31 januari 2019. Berichten voor de volgende uiterlijk 28 januari 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken De Balk 2A/2B 1531

Nadere informatie

verandering in groep 1/2B

verandering in groep 1/2B Jaargang 14 / nr 19 1 juni 2018 De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 15 juni 2018. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 12 juni 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2015

Nieuwsbrief Oktober 2015 Inhoudsopgave Control-click om direct naar het onderwerp van uw keuze te gaan Inhoudsopgave... 1 Oudergesprekken... 1 Lustrumfeest... 2 Kinderboekenweek - Voorleeswedstrijd... 2 Vanuit de OAC, HULP gevraagd...

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Personele zaken ** Ouderbijdrage ***Inhoud:*** ** Oudergesprekken

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 13 / nr 7 2 december De volgende verschijnt op 16 december. Berichten voor de volgende uiterlijk 14 december mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer 075 201 01 28 info@wormerwieken.nl

Nadere informatie

Bezetting groep 7 Maandag, dinsdag en woensdag is Erica Luttik aanwezig en op donderdag en vrijdag Marion van der Berg.

Bezetting groep 7 Maandag, dinsdag en woensdag is Erica Luttik aanwezig en op donderdag en vrijdag Marion van der Berg. W Jaargang 14 / nr 9a 22 december 2017 De volgende verschijnt op 12 januari 2018. Berichten voor de volgende uiterlijk 10 januari 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken De Balk 2A/2B 1531

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Van de directie. 01 Start van het schooljaar

In deze nieuwsbrief. Van de directie. 01 Start van het schooljaar Jaargang 13 / nr 1 2 september De volgende verschijnt op 16 september. Berichten voor de volgende uiterlijk 14 september mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer 075 201 01 28

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Vanuit het team

In deze nieuwsbrief. Vanuit het team Jaargang 14 / nr 0 1 september 2017 De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 9 september 2017. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 7 september 2017 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken

Nadere informatie

Voor het aankomende schooljaar is er een verandering met betrekking tot de gymlessen. Meester Joost zal er op de maandag zijn i.p.v. op de dinsdag.

Voor het aankomende schooljaar is er een verandering met betrekking tot de gymlessen. Meester Joost zal er op de maandag zijn i.p.v. op de dinsdag. Jaargang 13 / nr 21 7 juli De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 21 juli. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 19 juli mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer

Nadere informatie

Zodra het geschiktheidsonderzoek is afgerond, zullen wij de naam van de bij ons geplaatste zij-instromer aan u laten weten.

Zodra het geschiktheidsonderzoek is afgerond, zullen wij de naam van de bij ons geplaatste zij-instromer aan u laten weten. Jaargang 14 / nr 20 15 juni 2018 De volgende verschijnt op 29 juni 2018. Berichten voor de volgende uiterlijk 26 juni 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 15 / nr. 01 31 augustus 2018 De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 28 september 2018. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 26 september 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 15 / nr 03 19 oktober 2018 De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 30 november2018. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 26-11-2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken

Nadere informatie

schoolreisgelden groepen ½

schoolreisgelden groepen ½ Jaargang 12 / nr 21 13 juli De volgende verschijnt op 2 september. Berichten voor de volgende uiterlijk 31 augustus mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer 075 201 01 28 info@wormerwieken.nl

Nadere informatie

Vacature vrijwilliger: overblijven met toegevoegde waarde

Vacature vrijwilliger: overblijven met toegevoegde waarde Jaargang 14 / nr 10 26 januari 2018 De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 9 februari 2018. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 6 februari 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken

Nadere informatie

Op vrijdag 23 december gaan de gymlessen voor een keer niet door vanwege onze jaarlijkse kerstviering. De gymtassen kunnen dus thuis blijven!

Op vrijdag 23 december gaan de gymlessen voor een keer niet door vanwege onze jaarlijkse kerstviering. De gymtassen kunnen dus thuis blijven! Jaargang 13 / nr 8 16 december De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 13 januari 2017. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 11 januari 2017 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk

Nadere informatie

Protocol nieuwe schooltijden

Protocol nieuwe schooltijden Protocol nieuwe schooltijden Voorwoord De school hanteert vanaf schooljaar 2016 2017 nieuwe schooltijden. De leerlingen van groep 1 t/m4 gaan 4 gelijke dagen naar school met een continurooster. Daarnaast

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes. 01 Toekomstige ouders. 02 Bibliotheekouders. 03 BIEB in SCHOOL

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes. 01 Toekomstige ouders. 02 Bibliotheekouders. 03 BIEB in SCHOOL Jaargang 12 / nr 20 24 juni De volgende verschijnt op 8 juli. Berichten voor de volgende uiterlijk 6 juli mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer 075 201 01 28 info@wormerwieken.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes. 01 Opera journaal 1 is vrijgegeven om te kunnen bekijken. 02 Foto s gebruik en Wet op de privacy

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes. 01 Opera journaal 1 is vrijgegeven om te kunnen bekijken. 02 Foto s gebruik en Wet op de privacy Jaargang 14 / nr 8 15 december 2017 De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 12 januari 2018. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 9 januari 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 14 / nr 16 20 april 2018 De volgende verschijnt op 4 mei 2018. Berichten voor de volgende uiterlijk 1 mei 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer 075

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 5 15 oktober 2015

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 5 15 oktober 2015 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 5 15 oktober 2015 Algemeen Belangrijke data: 1 De week van 2 november portfolio inloop voor ouders 2 4/11 middag voor ouders

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes. 01 Kwaliteitsvragenlijst. 02 Geen vrij op de stakingsdag vrijdag 15 maart. 03 Werkzaamheden Rigastraat

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes. 01 Kwaliteitsvragenlijst. 02 Geen vrij op de stakingsdag vrijdag 15 maart. 03 Werkzaamheden Rigastraat Jaargang 15 / nr 6A 15 februari 2019 De volgende verschijnt op 28 februari 2019. Berichten voor de volgende uiterlijk 25-02-19 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer

Nadere informatie

Protocol nieuwe schooltijden

Protocol nieuwe schooltijden Protocol nieuwe schooltijden Voorwoord De school hanteert vanaf schooljaar 2016 2017 nieuwe schooltijden. De leerlingen van groep 1 t/m4 gaan 4 gelijke dagen naar school met een continurooster. Daarnaast

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie

Muizenkrabbel september 2015 nummer 3

Muizenkrabbel september 2015 nummer 3 Beste ouders, Afgelopen donderdag was onze informatieavond en deze is in de meeste groepen druk bezocht door u als ouders. We hoorden goede berichten van u en we waren zelf ook erg blij met de goede sfeer.

Nadere informatie

30 augustus t/m Kamp groep 8 2 september. 8 september Informatieavond groep 1 t/m 4. 10 september Informatieavond groep 5 t/m 8

30 augustus t/m Kamp groep 8 2 september. 8 september Informatieavond groep 1 t/m 4. 10 september Informatieavond groep 5 t/m 8 september 2015 Belangrijke data 30 augustus t/m Kamp groep 8 2 september 8 september Informatieavond groep 1 t/m 4 10 september Informatieavond groep 5 t/m 8 15 september Schoolreisje groep 1 t/m 4 25

Nadere informatie

Loopt u ook rond met vragen over Sociale Media? Worstelt u met dilemma s wat betreft het gebruik of als het gaat om onderwijs en opvoeding?

Loopt u ook rond met vragen over Sociale Media? Worstelt u met dilemma s wat betreft het gebruik of als het gaat om onderwijs en opvoeding? WiekenWeetjes Jaargang 14 / nr 6 17 november 2017 De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 1 december 2017. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 28 november 2017 mailen naar info@wormerwieken.nl

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 Algemeen Belangrijke data: 1 19 februari rapporten mee 2 15 t/m 19 februari Portfolio inloop 3 22 februari extra openbare

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes. 01 AVG wetgeving, VOG en geheimhoudingsverklaring. 02 Communicatie met

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes. 01 AVG wetgeving, VOG en geheimhoudingsverklaring. 02 Communicatie met Jaargang 15 / nr 04 30 november 2018 De volgende verschijnt op 21 december 2018. Berichten voor de volgende uiterlijk 17 december 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken De Balk 2A/2B 1531

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-07 datum: 27 nov. 2017 november 27 nieuwsbrief 7 28 29 30 1 4 5 Sinterklaas op school 6 9.30 uur start school 7 8 11 20.00 uur MR Padland 12 Aanschuiftafel locatie

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Paasontbijt ** Groep 8 en het voortgezet

Nadere informatie

Weekbrief 15 januari 2016

Weekbrief 15 januari 2016 Weekbrief 15 januari 2016 Dinsdag 12 januari Oud papier Maandag 18 januari Dinsdag 19 januari Studiedag team alle kinderen vrij Zondag 24 januari Presentatievering 1 e Communie Woensdag 27 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes. 01 Directie afwezigheid. 02 Het startgesprek, kaders, doelen en onderwerpen

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes. 01 Directie afwezigheid. 02 Het startgesprek, kaders, doelen en onderwerpen W Jaargang 14 / nr 1 9 september 2017 De volgende verschijnt op 22 september 2017. Berichten voor de volgende uiterlijk 19 september 2017 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken De Balk 2A/2B

Nadere informatie

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER VRAGENLIJST CONTINUROOSTER Beste ouders, Via deze brief willen we u informeren over het continurooster. We willen uw mening vragen of het continurooster eventueel moet worden ingevoerd op onze school.

Nadere informatie

T.a.v. de MR deelraad NHJ locatie V. Betreft: Voorstel andere schooltijden Beste MR leden.

T.a.v. de MR deelraad NHJ locatie V. Betreft: Voorstel andere schooltijden Beste MR leden. T.a.v. de MR deelraad NHJ locatie V. Betreft: Voorstel andere schooltijden Beste MR leden. Na de wetswijziging in 2006 hebben de scholen meer vrijheid gekregen de schooltijden zelf in te richten. Vanaf

Nadere informatie

21 mei. 20 mei. 27 mei. Entree toets groep 7. Agenda

21 mei. 20 mei. 27 mei. Entree toets groep 7. Agenda 1 Entree toets groep 7 Op 25 april 2013 was het dan eindelijk zover. De naam Koningin Beatrixschool heeft plaatsgemaakt voor CBS de Koning. Deze naam is uit 115 inzendingen gekozen, omdat de naam verwijst

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Protocol Continurooster

Protocol Continurooster Protocol Continurooster Juni 2016 1 protocol continurooster Voorwoord De school hanteert vanaf het schooljaar 2016 2017 een continurooster. Een continurooster wil zeggen dat alle kinderen tussen de middag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar 2016-2017 AGENDA Donderdag 1 september gezellige avond georganiseerd door OR Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 november 2015

Nieuwsbrief. 30 november 2015 Nieuwsbrief 30 november 2015 Jaargang: 2015-2016 no. 4 Agenda: 27 nov. Sintbingo gr. 7 & 8 1 dec. Nieuwsbrief 4 dec. Sint op school. Alle leerlingen om 12:00 uur vrij. 16 dec. Emmaus Kerstdiner ( info

Nadere informatie

Andere schooltijden?

Andere schooltijden? Andere schooltijden? Informatieavond 13 november 2017 Wat gaan we vanavond doen? 1. Aanleiding gesprek over andere schooltijden 2. Rol/rechten van ouders en team 3. Welke mogelijke modellen zijn er? 4.

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 november 2017 Jaargang 17 Nummer 05 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 november 2017 Jaargang 17 Nummer 05 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 november 2017 Jaargang 17 Nummer 05 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Ouderbijdrage ** Oudergesprekken ***Inhoud:*** Belangrijk:

Nadere informatie

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster 15e nieuwsbrief 2016-2017 Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster We krijgen regelmatig de vraag waarom de verbouwing nog niet begonnen is en ook of we nu al een achterstand hebben qua renovatietijd.

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid Herdenking groep 7/8 MR

Ouderbetrokkenheid Herdenking groep 7/8 MR 16 april 2019 Ouderbetrokkenheid Op 13 mei vindt de voorkeuring plaats voor de certificering van het traject ouderbetrokkenheid 3.0 U krijgt in mei een aparte Nieuwsflits waarin beschreven wordt welke

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2019

Nieuwsbrief Februari 2019 Nieuwsbrief Februari 2019 In deze nieuwsbrief: Onderwijsstaking 15 maart 2019 Oud papier Carnaval Uitslag enquête Onderwijsstaking 15 maart 2019 Op dit moment is er nog veel onduidelijkheid over de staking

Nadere informatie

Delta Digitaal Oktober 2016

Delta Digitaal Oktober 2016 Delta Digitaal Oktober 2016 Zet het in je Belangrijke data 3 november Dansexcursie gr. 1-2 7 november Start met schoolfruit voor alle kinderen 10 november Nationaal schoolontbijt 15 november Excursie Markant

Nadere informatie

Plan continurooster. Basisschool de Lage Weijkens. Handleiding voor ouders

Plan continurooster. Basisschool de Lage Weijkens. Handleiding voor ouders Plan continurooster Basisschool de Lage Weijkens Handleiding voor ouders Inhoudsopgave 1. Het continurooster... 2 1.1 Het lesrooster... 2 2. Uitwerking continurooster... 3 2.1 Visie op de lunch... 3 2.2

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 04 2015-2016

Nieuwsbrief nr. 04 2015-2016 1. dr. de Boerstraat 42 1511 VH Oostzaan tel. 075 6841468 info@korenaar.nl www.korenaar.nl #dekorenaarcbs Nieuwsbrief nr. 04 2015-2016 A g e n d a 30 okt Nieuwsbrief nr. 4 t/m 6 nov Datamapgesprekken 11

Nadere informatie

Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data:

Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data: Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data: In deze week: verkoop schoolfoto s! ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam! 075-6169431 @ info@de-windroos.nl 21 mei: Weer naar school, Juf Hanneke

Nadere informatie

Protocol Continurooster

Protocol Continurooster Protocol Continurooster Woolderschool Voorwoord De Woolderschool hanteert vanaf het schooljaar 2018 2019 een continurooster. Een continurooster wil zeggen dat alle kinderen tussen de middag op school blijven

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december 2016 Basisschool Pius X Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.eu Sinterklaas Maandagmorgen 5 december zal Sinterklaas een bezoekje

Nadere informatie

De leerlingen van de onderstaande groepen doen een optreden in de aula.

De leerlingen van de onderstaande groepen doen een optreden in de aula. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-04-2013 Nr. 32 Inhoud week 16 1. Project Theater 2. Gezonde School 3. De verjaardag van de juffen

Nadere informatie

Samen in beweging; ter voorbereiding op de toekomst! Continurooster IKC De Akker. schooljaar

Samen in beweging; ter voorbereiding op de toekomst! Continurooster IKC De Akker. schooljaar Samen in beweging; ter voorbereiding op de toekomst! Continurooster IKC De Akker schooljaar 2019-2020 1 Inhoud 1. Inleiding----------------------------------------------------------------- blz. 3 2. Waarom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda 27-06-2014 Agenda Discussieavond 30-06 doorschuifmiddag 30-06 schoomaakavond 01-07 afscheid groep 8 02-07 afscheid juf Houkje 04-07 laatste schooldag 05-07 t/m 17-08 ZOMERVAKANTIE Zoon voor juf Bianca!

Nadere informatie

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen Schooljaar 2018-2019 Vakanties en vrije dagen/dagdelen Herfstvakantie 15-10-2018 / 19-10-2018 Kerstvakantie 24-12-2018 / 04-01-2019 Carnaval 04-03-2019 / 08-03-2019 Meivakantie 22-04-2019 / 03-05-2019

Nadere informatie

Welkom. Presentatieavond De Toorts 29 juni 2015

Welkom. Presentatieavond De Toorts 29 juni 2015 Welkom Presentatieavond De Toorts 29 juni 2015 Programma Terugblik Blik vooruit Opbrengst gericht werken Onderwijsuren Schooljaar 2015-2016 Altijd welkom voor vragen/opmerkingen bij leerkrachten, IB er

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Graag geven we in deze brief een uitgebreide toelichting op zowel het proces als op de inhoud.

Graag geven we in deze brief een uitgebreide toelichting op zowel het proces als op de inhoud. R.K. basisschool De Twaalfruiter Kweektuinlaan 11 3452 SR Vleuten 030 666 8052 website: e-mail: www.twaalfruiter.nl info@twaalfruiter.nl Vleuten, 28 mei 2018 Beste ouders, verzorgers van De Twaalfruiter,

Nadere informatie

Belangrijke data. Oudergesprekken 2 en 4 oktober. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #3a

Belangrijke data. Oudergesprekken 2 en 4 oktober. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #3a Belangrijke data 2 oktober Oudergesprekken tussen 14.30-17.00 uur 4 oktober Oudergesprekken tussen 14.30-20.00 uur 4 oktober Opening Kinderboekenweek 4 t/m 12 oktober Kinderboekenweek voorlezen in de groep

Nadere informatie

Procesgang PO-VO. Leidend in deze is de BOVO procedure. 1. De totstandkoming van het basisschooladvies;

Procesgang PO-VO. Leidend in deze is de BOVO procedure. 1. De totstandkoming van het basisschooladvies; Procesgang PO-VO Leidend in deze is de BOVO procedure 1. De totstandkoming van het basisschooladvies; 2 e rapport groep 6: Bij het tweede rapport van groep 6, worden de Cito grafieken voor ouders, vanuit

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 28 september 2018 nr.3 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

Continurooster op t Kruisrak. Informatiebrochure voor ouders/verzorgers

Continurooster op t Kruisrak. Informatiebrochure voor ouders/verzorgers Informatiebrochure voor ouders/verzorgers 2018 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Aanleiding... 4 Het continurooster... 5 Pauzetijden... 5 De lunch... 6 Verantwoordelijkheid van ouders... 6 Medicatie bij kinderen...

Nadere informatie

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen Schooljaar 2017-2018 Vakanties en vrije dagen/dagdelen Kermis 11-09-2017 Herfstvakantie 16-10-2017 / 20-10-2017 Sinterklaas 06-12-2017 Kerstvakantie 25-12-2017 / 05-01-2018 Carnaval 12-02-2018 / 16-02-2018

Nadere informatie

Leonard Springerlaan 310, 7424 DE Deventer Tel

Leonard Springerlaan 310, 7424 DE Deventer Tel In het afgelopen half jaar heeft het ontwikkelteam rapport toegewerkt naar een nieuw rapport voor onze leerlingen. In het ontwikkelteam rapport hebben zitting ouders uit de MR en oudervereniging en leraren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Andere schooltijden..

Andere schooltijden.. Andere schooltijden.. Ongeveer 28-32% van de gezinnen is vanavond vertegenwoordigd. Team volgt ook traject (redelijk vergelijkbaar). Deze infoavond Doel: Informatie / achtergronden geven m.b.t. andere

Nadere informatie

Ouderavond De Zonnewijzer 5 maart 2013

Ouderavond De Zonnewijzer 5 maart 2013 Ouderavond De Zonnewijzer 5 maart 2013 Inhoud van de avond 19:30 20:15 uur 20:30 21:15 uur Ontwikkelingen tot nu toe Ouder enquête (WMK-PO) Successen De toekomst Zorg en begeleiding (Judith) Continu rooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Nieuwsbrief maandag 1 oktober 2018

Nieuwsbrief maandag 1 oktober 2018 Nieuwsbrief maandag 1 oktober 2018 AGENDA 3 oktober Start Kinderboekenweek thema vriendschap 4 oktober Vossenjacht 12 oktober Jeroentjes Theater (afsluiting Kinderboekenweek) Herfstvakantie t/m 21 oktober

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

Ouderinfo. 14e jaargang nr. 13 4 maart 2016 www.obspassepartout.nl

Ouderinfo. 14e jaargang nr. 13 4 maart 2016 www.obspassepartout.nl Van de directie Afgelopen maand zijn er vooral intern veel besprekingen geweest. Het CITO-overleg met alle leerjaren, waarin we gekeken hebben naar de opbrengsten en welke accenten er gelegd moeten worden

Nadere informatie

Opzet continurooster basisschool de Klim-op Haaren

Opzet continurooster basisschool de Klim-op Haaren Opzet continurooster basisschool de Klim-op Haaren Handleiding voor ouders Inhoudsopgave 1. Continurooster 1.1 Lesrooster 1.2 Visie op het continurooster 2. Uitwerking continurooster 2.1 Visie op de lunch

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

Info avond NIO voor groep 7 ouders om uur

Info avond NIO voor groep 7 ouders om uur Nieuwsbrief nummer: 7 juni 2017 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Hebt u vragen of opmerkingen over onderwerpen die in de nieuwsbrief staan? Regelmatig is er een Oudercafé waarin de directeur

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 0599416425 directie.deklimop@o2sv.nl 27 februari starten wij op ons nieuwe meubilair. Nieuwsgierig? Wij ook! Loop maandag gerust even mee naar binnen om een kijkje te nemen. 7 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

1 november 2018 nieuwsbrief 3. Belangrijke data. Ziekmelden. Wachtlijst. Uw kind 3 jaar? Vrijdag 2 november

1 november 2018 nieuwsbrief 3. Belangrijke data. Ziekmelden. Wachtlijst. Uw kind 3 jaar? Vrijdag 2 november 1 november 2018 nieuwsbrief 3 Belangrijke data Kamp 39 05 8225 HA Lelystad 0320 231 557 directie@montwildzang.nl Beste ouders en andere geïnteresseerden, De herfstvakantie is voorbij, de klok is naar de

Nadere informatie

Schooljaar nr. 16

Schooljaar nr. 16 Het Kwakertje Agenda 14 juni Koffieochtend 18 juni Schoolreisje 2 en 3 juli De kinderen zijn vrij i.v.m. 2 studiedagen 4 juli Schoolfotograaf 6 juli Rapport mee 11 juli Facultatieve oudergesprekken 13

Nadere informatie

Master Fennemaskoalle Praktische info 2016/2017 Continurooster

Master Fennemaskoalle Praktische info 2016/2017 Continurooster Master Fennemaskoalle Praktische info 2016/2017 Continurooster Het rooster Alle groepen hebben hetzelfde rooster, leerkrachten zijn er in principe de hele dag Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

De formatie voor de groepenindeling, wanneer er niets meer verandert klaar. Onderstaand ziet u welke leerkrachten de groepen gaan bezetten.

De formatie voor de groepenindeling, wanneer er niets meer verandert klaar. Onderstaand ziet u welke leerkrachten de groepen gaan bezetten. Jaargang 12 / nr 19 20 mei 2016 De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 17 juni 2016. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 15 juni 2016 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken

Nadere informatie

Frequently Asked Questions (FAQ) vragen en antwoorden over het continuerooster

Frequently Asked Questions (FAQ) vragen en antwoorden over het continuerooster Frequently Asked Questions (FAQ) vragen en antwoorden over het continuerooster Via de ouderavond, mail of in de gang zijn er diverse vragen gesteld over het continurooster. Graag geven we hier antwoord

Nadere informatie

Verslag ouderavond 12 april 2016 Andere tijden

Verslag ouderavond 12 april 2016 Andere tijden Verslag ouderavond 12 april 2016 Andere tijden 1. Welkom: Mardineke heet iedereen welkom en geeft een terugblik op de vorige ouderavond en het proces dat gelopen is tot nu toe. Proces: 1. Redenen uiteengezet

Nadere informatie

UITNODIGING Informatieavond Andere Schooltijden

UITNODIGING Informatieavond Andere Schooltijden Inleiding Onlangs in het journaal en prominent in het Algemeen Dagblad: Het basisonderwijs gaat geleidelijk aan over op andere schooltijden. Bijna 20% van de basisscholen werkt al met andere schooltijden

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie