Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur:"

Transcriptie

1 Vijfde jaargang, nummer 3 Oktober 2012

2 Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com Penningmeester Ronald Nelen penningmeester@easyridersalmere.com Bestuurslid Algemeen Toer Coördinatie Ilse Honing Peter Bonhof bestuurslid@easyridersalmere.com toercommissie@easyridersalmere.com Webmaster: Petra Lentjes webmaster@easyridersalmere.com Update Redactie: Ilse Honing Petra Lentjes redactie@easyridersalmere.com Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website.

3 Pagina 3 Van de Voorzitter... Beste leden van de EasyridersAlmere, Als jullie dit voorwoord lezen dan zijn we weer in het laatste kwartaal aan beland van 2012, en is het motor seizoen bijna weer voorbij. Maar voor dat het voorbij is hebben we nog 2 routes te gaan zoals de Eindhoven route op 14 oktober en de afsluit route op 3 november. Ik vraag jullie, probeer een van deze twee routes mee te rijden om toch nog een mooie afsluiting te maken van het seizoen 2012 en dan stimuleer je ook andere leden, en buiten dat is het leuk om te rijden met een grote groep, en ik hoop ook dat er de leden bij zijn die je niet zo vaak ziet. Ik vindt dat we een redelijk seizoen hebben gehad en niet mogen klagen, en dat is zeker weer een stimulans om weer ons best te doen voor volgend jaar. De bestuursleden zijn al weer druk bezig voor het seizoen 2013 en zeker voor het grote weekend buitenland. Clubavonden, In het begin van het motor seizoen kwamen er veel leden naar de clubavonden toe, dat waren gezellige clubavonden en er kwamen leuke gespreken op gang. Maar hoe verder we in het jaar kwamen namen ook de aantalen af, en dat vinden we als bestuur erg jammer. Toch blijf ik jullie aanmoedigen om toch te komen, want op de clubavonden hoor je toch wat er leeft onder de leden en kan je afspraken maken en ideeën bespreken en uitwisselen. We zouden het fijn vinden als jullie proberen ruimte te maken in de agenda voor het jaar 2013 dat we meer met elkaar zijn in de club dat geef een gevoel van saamhorigheid en verbondenheid. Toerritten, Wat betreft de motor ritten is het zelfde, eerst veel leden in het begin en bijna geen leden aan het einde van het jaar. Het is zo mooi als je mee rijdt dat geeft het toch een gevoel van voldoening en zeker niet te vergeten een club gevoel voor de andere leden. We hebben ook een binnenlands weekend geregeld voor de leden die graag niet zo ver weg willen en dat de kosten niet zo hoog zijn, maar ook daar is weinig of niet op gereageerd. In totaal 7 leden waarvan er maar 5 zijn gegaan, dus er wordt best wat georganiseerd maar het loop niet zoals we dachten en dat vinden we jammer ( volgend seizoen beter hopen we maar ). Graag wil ik dit voorwoord positief afsluiten met de woorden, Alles wat in het vat zit verzuurd niet maar het moet er wel een keer uit anders wordt het niks. Bedankt de Voorzitter van een mooie motorclub.

4 Pagina 4

5 Pagina 5 Hallo luitjes, Mijn naam is Lea Schaefer en ik wil me even voorstellen. Ik leef sinds 2010 gescheiden van mijn inmiddels ex man in het zelfde huis. Ik heb het eerlijk verdeeld Dirk de zolder en de schuur en ik de rest hhahhha!! Dat gaat heel erg goed boven verwachting, ik heb ontdekt dat ik meer als vriend aan hem heb dan als man, en ik een blije happy single ben. Ik ben 15 jaar taxichauffeur geweest in Amsterdam en dat zijn ook de mooiste jaren van mijn leven geweest de humor lag op straat in de jaren 80! De laatste twee en half jaar werkte ik bij Tomin groep als chef bedrijfskantines. Ik heb een dochter Kim mijn enige kind die in 1998 om het leven is gekomen door een eenzijdig misdadig auto ( ongeluk) drie maanden voor haar vijftiende verjaardag. Werken kon ik niet meer en ben dus afgekeurd. Ik heb twaalf jaar niet meer geleefd maar bestaan, ik heb hier een boek over geschreven wat in 2007 is verschenen en ik dacht dat ik het toen wel allemaal had verwerkt en eindelijk verder kon gaan. Tussen door nog even borstkanker gehad maar dat was peanuts met wat ik achter de rug had en ben daar nog geen minuut depressief van geweest, het is maar net wat er al in je rugzak zit. Hobby's, ja die heb ik wel, lezen, schilderen wandelen in de polder, film, muziek, motorrijden, lekker eten (koken) en mensen ik ben een mensen mens. Ik heb een Yamaha 535 die heerlijk rijdt. Begin van het jaar vroeg ik aan mezelf wat ik zou kunnen doen om mensen te ontmoeten en waar ik mezelf nou eens echt blij mee kon maken. Ik bedacht toen dat ik het geweldig zou vinden om een reis naar Amerika te maken en daar een Harley te huren om met een club de route 66 te rijden. De volgende morgen ben ik op marktplaats gaan kijken naar een motor, want ik kan ook in Nederland naar een motorclub en de vrienden die ik dan maak zijn dan tenminste in de buurt. Daarom dus motorrijden, en ik vind de club echt geweldig ik voelde me meteen heel welkom en bij de tweede rit voelde ik me thuis. Wensen voor de club, uuhhh die weet ik zo een twee drie niet maar ik hou het in gedachten. Ik wil nog heel graag genieten van de leuke dingen van het leven dat heb ik te lang niet gedaan maar ik ben er nu helemaal klaar voor!! Met lieve groet Lea.

6 Pagina 6 Het mooie weekend in het Nederlandse plaatsje Winterswijk ( gld ). Op 21,22 en 23 september Beste leden we hebben dit jaar voor de eerste keer spontaan een weekend georganiseerd en gepland in Nederland. Ik heb een ieder van de leden een mailtje gestuurd en een bijlage van de site van het motor hotel. Maar wat we nou jammer vinden is dat er maar 7 leden op hebben gereageerd. Vrijdag 21 september We zijn tenslotte maar met 5 leden gegaan, waarom omdat een lid belangrijke dingen op dat moment te doen had met haar kinderen en het niet kon maken nog een weekend weg te gaan (jammer maar wel begrijpelijk ) hopelijk kan je volgend jaar wel mee. En het andere lid ziek was op het moment dat we het weekend hadden en ziek op bed lag, maar ze heel erg graag mee gewild zou zijn maar het echt niet kon. ( als je dit leest hopen we dat je weer beter ben ). Maar goed we zijn met 5 leden gegaan op vrijdag middag om 13:00 met 5 motoren vanaf Easy Place naar het plaatsje Winterswijk naar het motor hotel Meddo op de goorweg 9. We zijn binnen door gegaan, en om dat het weer zo goed was hebben we gelijk er een mooie rit van gemaakt en waren we rond 16:30 bij het hotel. Toen we daar aan kwamen hebben we de motoren in een garage gezet daar stonden ze mooi droog en veilig, daarna even de kamer indeling gemaakt zodat een ieder een kamer had en zich kon op frissen. We kwamen rond 17:15 samen in de mooie bar van het hotel, met daaraan vast een binnen zwembad om met elkaar een drankje te drinken op het weekend. ( Het was niet één drankje, maar ietsje meer). Wat mij betreft smaakte de frikadellen en de bitterballen ook prima. We gingen rond 18:30 eten in de eetzaal, en we moeten zeggen het eten was prima en erg lekker Daarna weer terug aan de bar zoals het hoort. We vonden het jammer dat er geen meer vrouwen mee zijn gegaan, want Helma Vlietstra was als enige vrouw aanwezig, maar ondanks dat heeft Helma het goed naar de zin gehad. Bedankt Helma dat je er bij was met 4 van die kerels om je heen.

7 Pagina 7 Vervolg kort weekend. Zaterdag 22 september Op zaterdag morgen gingen we om 9:15 uur ontbijten en we moeten weer zeggen het ontbijt zag er goed uit en was ook nog eens lekker. Daarna hebben we de motoren gepakt en zijn we de Hamaland route gaan rijden van 250 kilometer. Je kon de borden Hamaland route volgen van de ANWB langs de weg. Maar naar 120 kilometer zijn we uit de route gegaan en zijn we gezellig het stadje Winterswijk in gegaan en daar een terrasje gepakt en tevens over de markt gelopen. We kwamen weer aan bij het hotel rond 16:20 uur en zijn toen ons weer gaan opfrissen om daarna natuurlijk weer een afzakkertje te nemen in de gezellige bar en zeker met vriendelijke mensen. Tevens hebben we daar 2 T-shirts opgehangen achter de bar voor promotie van de club. Om 18:30 uur zaterdag avond hebben we met zijn allen een BBQ gehouden, en het vlees en alles wat er om heen nog klaar was gemaakt was zeer lekker en er was genoeg voor iedereen. Tevens zijn we naar de afwas (geintje) weer aan de bar gaan zitten om ons goed voor te bereiden op de terug weg van de volgende dag en hebben we de avond gezellig afgesloten.

8 Pagina 8 Vervolg kort weekend. Zondag 23 september Op zondag zijn we naar het heerlijke ontbijt onze spullen gaan pakken, en naar het afgerekend te hebben van de rekening, zijn we op de motoren gestapt en zijn we weer binnen door naar huis gegaan. En zo als je zie, als je wat ouder wordt en opa ben geworden dan rij je al gauw op een driewieler (geintje). We waren weer in Almere rond 13:30 uur van een heel mooi weekend wat sfeer en weer betreft. Aanmoediging van de volgende leden, De volgende leden zoals Helma en Rinus Vlietstra, Ronald Nelen, Fred van der Broek en Peter Lentjes willen jullie aanmoedigen om volgende keer mee te gaan, omdat het leuk is om ook in Nederland een hotel te pakken en met elkaar daar een rit te maken en veel plezier te beleven. Met vriendelijke groet van Helma, Rinus, Ronald, Fred en Peter. Tot gauw.

9 Pagina 9 HET ADRES VOOR ALLES OP MOTOR GEBIED In- en Verkoop motoren Onderhoud en Reparatie Kleding en Accessoires Taxatie en Schadeherstel Outlet motorkleding Motor rijopleidingen Motor Centrum Almere De Binderij EJ Almere Op vertoon van de Easyriders Clubpas 10% korting op accessoires en kleding!

10 Pagina motorrijders protesteren tegen APK Circa 4500 motorrijders, hoofdzakelijk uit Nederland, hebben zaterdag in Brussel betoogd tegen een geplande Europese APK-plicht voor motoren. Volgens de organisatie was de opkomst iets groter: zo'n 6000 motorrijders. De motorrijders kwamen bijeen bij het Atomium en bezetten de Wetstraat bij de Europese Commissie. Volgens hen is de APK-plicht nergens voor nodig. Slechts 0,3 procent van de ongevallen met motorfietsen is te wijten aan technische defecten van de motorfiets. In landen waar de keuring verplicht is, daalde het aantal ongelukken niet, volgens een studie. De keuringsplicht kost Europese motorbezitters 1,2 miljard euro per jaar, aldus de Motorrijders Actie Groep (MAG). MAG-voorzitter Nico Perk: ''Het is een maatregel voor een probleem dat niet bestaat''. Hij hekelde ook de Nederlandse pers, omdat die te weinig over de protestrit zou melden. ''Het gaat wel om een groep van 1,7 miljoen kentekens in Nederland die getroffen zou worden". CDA-Europarlementariër Wim van de Camp, die zelf op zijn Harley Davidson was gekomen, sprak de motorrijders toe bij het Atomium. Van de Camp is tegen de APK-plicht voor motoren en noemt het voorstel van de Europese Commissie een typisch voorbeeld van bemoeizucht. De CDA'er onderhandelt namens het Europarlement over het APK-plan, dat in 2016 zou moeten ingaan. Een delegatie motorrijders sprak zaterdagmiddag met vertegenwoordigers van de Europese Commissie. Na afloop reageerden de motorrijders teleurgesteld. De Belgische FBMC gaat maandag een brief sturen naar staatssecretaris voor Mobiliteit, Melchior Wathelet. Ze dreigen met blokkades in de Belgische keuringscentra. Bij de manifestatie zaterdag waren geen incidenten. Bron: Nu.nl, foto: Estrellaweb.nl Geplaatst op 24 Sep

11 Pagina 11

12 Pagina 12 Ja ik heb een idee! En dat wil ik graag delen met het bestuur en de andere leden van Easyriders. Mijn idee is namelijk: Inzender: Dit strookje kun je kwijt in de ideeënbus van Easyriders deze staat in ons clubhuis. Alvast hartelijk bedankt!

13 Pagina 13 Oktober Steven Vesper Anneke Bayley Fred Bijerveld November Fred ter Hoeven Lea Schaefer Bas Rietveld December Ronald nelen Rinus Vlietstra

Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur:

Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur: Vijfde jaargang, nummer 4 December 2012 Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023 06 53725972 Penningmeester

Nadere informatie

Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur:

Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur: Vijfde jaargang, nummer 2 Juni 2012 Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023 06 53725972 Penningmeester

Nadere informatie

7de jaargang, nummer 1 Juli.

7de jaargang, nummer 1 Juli. 7de jaargang, nummer 1 Juli. Easyriders Update Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023 06 53725972

Nadere informatie

Zesde jaargang, nummer 1 Maart.

Zesde jaargang, nummer 1 Maart. Zesde jaargang, nummer 1 Maart. Easyriders Update Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023 06 53725972

Nadere informatie

Vijfde jaargang, nummer 1 Februari 2012

Vijfde jaargang, nummer 1 Februari 2012 Vijfde jaargang, nummer 1 Februari 2012 Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023 06 53725972 Penningmeester

Nadere informatie

Easyriders Update Vijfde jaargang, nummer 1 Maart 2011

Easyriders Update Vijfde jaargang, nummer 1 Maart 2011 Vijfde jaargang, nummer 1 Maart 2011 September Pagina 2008 2 Tweede jaargang, nummer 3 Bestuur: Voorzitter Secretaris Ilse Honing John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com

Nadere informatie

8ste jaargang, nummer 1,

8ste jaargang, nummer 1, 8ste jaargang, nummer 1, juni 2015 EasyRiders Update Pagina 2 Voorzitter Ilse Honing voorzitter@easyridersalmere.com 06 10097016 Toercommissie Steven Heus toercommissie@easyridersalmere.com Penningmeester

Nadere informatie

Zesde jaargang, nummer 3 November.

Zesde jaargang, nummer 3 November. Zesde jaargang, nummer 3 November. Easyriders Update Pagina 2 Het bestuur.. Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023

Nadere informatie

Karperpraat Kwartaal nr

Karperpraat Kwartaal nr Karperpraat Kwartaal nr. 4 2017 Welkomstwoord! Welkom, December! Afwas! Wist u dat: De afwasborstel geen handjes heeft, hij dus ook niet kan slaan! Hij ook geen tandjes heeft hij dus ook niet kan bijten!

Nadere informatie

W108 S Benzine Geplaatst door motorhan - 31 aug :36

W108 S Benzine Geplaatst door motorhan - 31 aug :36 W108 S250 1967 Benzine Geplaatst door motorhan - 31 aug 2018 18:36 Hallo, Ik heb toch maar besloten de S250 te verkopen en er niet mee te gaan rijden. De auto is nieuw gekocht door de vader van mijn zwager

Nadere informatie

Toerweekend 10 t/m 13 Juni

Toerweekend 10 t/m 13 Juni Toerweekend 10 t/m 13 Juni Het toerweekend staat in 2010 gepland van donderdagavond 10 t/m zondag 13 juni. Dit jaar heb ik als toerbestemming m n oog laten vallen op de vulkaaneifel. In tegenstelling tot

Nadere informatie

Tekstsoortenles Brief niveau B

Tekstsoortenles Brief niveau B Tekstsoortenles Brief niveau B Wat doe je in deze les? Bij de les Andere tekstsoort van Nieuwsbegrip XL lees je allerlei verschillende soorten teksten. Zoals een verslag, een reclametekst, een brief of

Nadere informatie

Evonik Antwerpen Motor Vrienden

Evonik Antwerpen Motor Vrienden Van harte welkom op onze algemene ledenvergadering 01 april 2019 Het bestuur van EAMV was op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Dit jaar zullen er 3 bestuursleden hun vaandel door willen geven aan anderen.

Nadere informatie

4-8 DECEMBER 2017 / 26 BLZ. / KLEUTER 1 - GELE KLAS

4-8 DECEMBER 2017 / 26 BLZ. / KLEUTER 1 - GELE KLAS VERSCHIJNT WEKELIJKS / 0 / 11 de JAARGANG / WEEK 14 4-8 DECEMBER 2017 / 26 BLZ. / KLEUTER 1 - GELE KLAS Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 Onze vrolijke Rémi

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.1 ** Uitleg voor de docent: Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop.

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

12 16 december 2016 / 25 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS

12 16 december 2016 / 25 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS VERSCHIJNT WEKELIJKS / 0 / 10 de JAARGANG / WEEK 15 / 12 16 december 2016 / 25 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 staan in de

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Rapport Tevredenheidsmeting Niet-geïndiceerde Dagopvang Appingedam

Rapport Tevredenheidsmeting Niet-geïndiceerde Dagopvang Appingedam Rapport Tevredenheidsmeting Niet-geïndiceerde Dagopvang Appingedam Inleiding Voor u ligt het rapport met de uitkomst van de tevredenheidsmeting uitgevoerd door de afdeling BK&I van ZhgN onder deelnemers

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg De Elfstedentocht Nou daar gaan we dan, onze eerste automeeting met de A112. We hadden er veel zin in en natuurlijk veel te vroeg wakker. Dus door de polder scheuren in de vroegte met de net gepoetste

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Take a look at my life 48

Take a look at my life 48 Take a look at my life 48 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Thema Nederlandse cultuur en gewoontes

Thema Nederlandse cultuur en gewoontes http://www.edusom.nl Thema Nederlandse cultuur en gewoontes Lesbrief 32. Mag ik even uitpraten? Wat leert u in deze les? Eén lange zin maken van twee korte zinnen. Je mening geven. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Boven: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 2 bij 4.1 * slaapkamer 2 trap Beneden: tuin garage TaalCompleet A1 Spreken Plus Thema 4-1 Opdracht 3 bij 4.1 ** Vertel. Wat voor huis heb jij? - Woon je in

Nadere informatie

- Nieuwjaar receptie 2019.

- Nieuwjaar receptie 2019. Nieuwsbrief september 2018 www.nedvertorrevieja.com Secretariaat Wim van der Krogt Telefoon 966 845 462 E-mail nedvertor@gmail.com Collofoon-inhoudsopgave. Pagina 1: Pagina 2: Pagina 2: Pagina 3: Pagina

Nadere informatie

Evonik Antwerpen Motor Vrienden

Evonik Antwerpen Motor Vrienden Van harte welkom op onze algemene ledenvergadering 05 februari 2018 Activiteiten die geweest zijn Op zondag 21 januari hadden we nieuwjaarsbrunch samen de club op rust gestelden. Deze vond doorgang bij

Nadere informatie

Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu.

Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu. Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu. Onze groep bestond oorspronkelijk uit zes man. Helaas moesten twee

Nadere informatie

HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal

HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal Brief schrijven, HELP IK KAN HET NIET ALLEEN. En toen kwamen de acties opgang. Een PowerPoint in de klas, oproep door Jennifer (mijn coach) van Kienhuis Hoving, een

Nadere informatie

Tel: AQUA LOVE DIVE CENTER

Tel: AQUA LOVE DIVE CENTER INFOBLAD 2018 Duiken en overnachten in Emsland(DE) Het is leuk en gevarieerd duiken in Kreisland Emsland. Dit ligt net over de grens bij de provincies Groningen en Drenthe. Er zijn hier rond de 10 duiklocaties,

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

De eerste gasten van deze middag: o.a. Tante-Hettie de Vries. En ja hoor..

De eerste gasten van deze middag: o.a. Tante-Hettie de Vries. En ja hoor.. Wanneer: Zondag 10 maart 2013 Lokatie: De Schakel, Groningen Band: Hot News De dag begon eigenlijk niet zo hoopvol. Sneeuw, glad, grillig en koud, koud, koud!! Niet echt uitnodigend om er uit te gaan.

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen.

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen. Outback Australië Voor mij is Australië een heel bijzondere plek. Waarom? Dat zal ik uitleggen. Het begon al toen ik voor het eerst in Australië kwam. Ik stapte uit het vliegtuig. Meteen merkte ik dat

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Fietsvakantie 2015 De Schakel Uitwaaien op Texel woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Volg ons door tijdens de fietsvakantie elke dag ons verslag te lezen op: www.deschakelamstelveen.nl Het programma

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015 NIEUWSFLITS Kalender 14 juli Musical voor kinderen Alle groepen 15 juli Musical voor ouders 16 juli Stoeltje passen Alle groepen 17 juli Vakantie va 12.00 uur!!!! Alle groepen Nieuwsflits Fenne van der

Nadere informatie

Les 3 Integratie Leestekst: Een contact-advertentie. Introductiefase

Les 3 Integratie Leestekst: Een contact-advertentie. Introductiefase Les 3 Integratie Leestekst: Een contact-advertentie "Welkom:... " Introductiefase 1. "In de vorige twee lessen hebben we met de kaart gewerkt, waarop alle vragen stonden die we gebruikt hebben om de tekst

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Scandinavië en Baltische staten

Scandinavië en Baltische staten Scandinavië en Baltische staten 1 / 19 2 / 19 3 / 19 4 / 19 5 / 19 6 / 19 7 / 19 8 / 19 9 / 19 10 / 19 11 / 19 12 / 19 13 / 19 14 / 19 15 / 19 16 / 19 Hele gezellig avond gehad en na nog een lekker ontbijtje

Nadere informatie

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018.

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Dag 1 Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Vandaag moest het gaan gebeuren, mijn eerste meerdaagse waar iedereen die ik vanaf mijn toetreding tot de Taxriders (rond april

Nadere informatie

Voor jou. Verhalen van mantelzorgers. Anne-Rose Hermer

Voor jou. Verhalen van mantelzorgers. Anne-Rose Hermer Voor jou Verhalen van mantelzorgers Anne-Rose Hermer 6 Inleiding In dit boek maak je kennis met Martine, Koos en Sara. Ze zijn alledrie in een andere fase van hun leven. Maar één ding is hetzelfde voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 4 April 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Een nieuw leven. Een maand eerder. Zondag 25 juli

Een nieuw leven. Een maand eerder. Zondag 25 juli Een maand eerder Zondag 25 juli Een nieuw leven Het lijkt me zo leuk om naar Aruba te verhuizen. Simon krijgt daar een topbaan en ik kan mijn leven weer op orde brengen. Ik kan gaan doen wat ik wil. Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Regiobijeenkomst 9 april 2016

Regiobijeenkomst 9 april 2016 Regiobijeenkomst 9 april 2016 Op zaterdag 9 april werd in het Willibrordushuis in de Oude Molstraat in hartje centrum de voorjaarsbijeenkomst gehouden van de regio den Haag. Een dag van ontmoeten, ervaringen

Nadere informatie

De technische commissie zorgt voor de zaalwachtregelingen en toernooi.

De technische commissie zorgt voor de zaalwachtregelingen en toernooi. SAMENSTELLING VAN HET BESTUUR VOORZITTER PENNINGMEESTER Piet Gijzen Carola Meek - Vriezen 0316-529377 0316-333973 pietgijzen@online.nl c.meek@liemerscollege.nl SECRETARIS ALGEMENE ZAKEN Brenda Stolk-Lourens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 Agenda: Wo 4 juli: afscheid van juf Sabine/afscheid schoolverlaters van De Klimboom Do 5 juli: laatste schooldag groep 1 t/m 7 Vr 6 juli: studiedag/kinderen een vrije dag en

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee.

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee. 08.00 uur Wakker worden!!! Tijd om op te staan, een stevig ontbijt te eten en te bedenken of het weer past bij je fietskleding. O ja, zorg dat je fiets in orde is!!!! 09.45 uur verzamelen op school. Al

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

24 maart Avondspeurtocht

24 maart Avondspeurtocht Dertigste jaargang 2 e editie. Juni 2012 Met de zomer in aantocht zit de helft van ons verenigingsjaar er al weer op. We hebben weer een aantal leuke aktiviteiten achter de rug waarover je in deze editie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Waar uw kind "thuis" is. 1 juni 2012 jaargang 14 nummer 18. Aan alle ouders van CBS De Rank. De liefde voor je kind.

Nieuwsbrief. Waar uw kind thuis is. 1 juni 2012 jaargang 14 nummer 18. Aan alle ouders van CBS De Rank. De liefde voor je kind. Waar uw kind "thuis" is. 1 juni 2012 jaargang 14 nummer 18 Aan alle ouders van CBS De Rank Beste ouders, deze week bereikte ons het bericht dat Kirsten Segaar uit groep 8 ernstig ziek is. Wij zijn allemaal

Nadere informatie

~~Weekly Diary 23~~ [social_share]

~~Weekly Diary 23~~ [social_share] ~~Weekly Diary 23~~ [social_share] Er is alweer een week voorbij, normaal zet ik deze blogitem op zondag online dus deze ene keer een dagje later. Het was een fijne week, met veel zon, een verjaardag bezoekje,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Jaargang 6. Nieuwsbrief 16

Jaargang 6. Nieuwsbrief 16 Jaargang 6 Nieuwsbrief 16 07 07 2017 Buitendorpstraat 1 2471 AW Zwammerdam T 0172-61 38 03 oranjenassau@scopescholen.nl www.oranjenassau.scopescholen.nl Nieuws uit het team Dit is alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Programma voor het na-larenstein weekend in. vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork.

Programma voor het na-larenstein weekend in. vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork. Programma voor het na-larenstein weekend in vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork. Wij, Maarten en Roland, hebben dit programma samengesteld op basis van een aantal bezienswaardigheden die

Nadere informatie

Aan: Nummer postzegel.

Aan: Nummer postzegel. Nummer 2018 www.vskdrenthe.nl postzegel vriendschapkring@gmail.com Aan: Contributie voor het jaar 2018 Beste vrienden van de Vriendschapskring Hoogeveen, Om de kosten voor de krant Vriendennieuws en een

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Studiemiddag Aanstaande maandagmiddag hebben we een studiemiddag en zijn alle leerlingen vanaf vrij. Sponsorloop.

Nieuwsbrief van: Studiemiddag Aanstaande maandagmiddag hebben we een studiemiddag en zijn alle leerlingen vanaf vrij. Sponsorloop. Studiemiddag Aanstaande maandagmiddag hebben we een studiemiddag en zijn alle leerlingen vanaf 12.00 vrij. Sponsorloop. Op 21 april is de jaarlijkse sponsorloop van Meander. De opbrengst van de sponsorloop

Nadere informatie

~~Weekly Diary~~ Week 2

~~Weekly Diary~~ Week 2 ~~Weekly Diary~~ Week 2 [social_share] Zondag 06-01-2013 Een heerlijk rustig dagje, dus eigenlijk niks bijzonders gedaan. Maandag 07-01-2013 Aan het werk geweest, er was weer genoeg te doen op de kinderboerderij.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI

DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI 2011 Inhoud 1. gele lintjes 2. rode lintjes 3. groene lintjes 4. speelplezier 5. knappe foto s 6. periodethema 7. kalender 8. nieuwtjes Beste VNJ-ers en ouders, Voorwoord

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november december - nummer 4 Belangrijke data (december) 29 november Nieuwsbrief 4 30 november Sinterklaas op school 30 november Vrije middag groep 5, 6, 7 en 8 6 december Leerlingen komen om 10.30 uur naar school

Nadere informatie

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen Buurtvereniging t Kraaiennest AY. Kuiperstraat 15 1782 XA Den Helder Telefoon: 0223-623693 Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Jevak 2017 28 augustus t/m 1 september Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 3 Regio Waardenlanden Maart 2016 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. In deze nieuwsbrief natuurlijk weer kort nieuws. Ook vertellen we weer iets over het nieuwe

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nummer 18: 30 mei 2013

Nummer 18: 30 mei 2013 Nummer 18: 30 mei 2013 Agenda: Dag Activiteit Vrijdag 31-5 Afscheid Willy Zaterdag 1-6 Schoolkorfbal groep 3 en 4 Dinsdag 4-6 Studiedag (kinderen vrij) Woensdag 5-6 Podium Woensdag 5-6 Irene en Ingrid

Nadere informatie

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Van de voorzitter Ik heb in de eerste nieuwsbrief van dit jaar gezegd dat er nieuws moet zijn voor een nieuwe nieuwsbrief En nieuws hebben we zeker weer. Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

10 mei 2019

10 mei 2019 1435 www.clarafabriciusschool.nl 10 mei 2019 13 en 14 mei Juf Leoni werkt in plaats van juf Hilda in groep 1/ 2A 13 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 16 mei 14.30 15.00 Kijkmiddag 17 mei Laatste mogelijkheid

Nadere informatie

Elke dag een kans. Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger

Elke dag een kans. Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger Elke dag een kans Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger Meer kansen zoals in dit Kansboekje? Ze staan op kansfonds.nl/kansen Elke dag een kans Dit is jouw Kansboekje! Hiermee

Nadere informatie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie Herhalingsoefeningen Thema 3 Familie en relaties 1 Woorden Familie Lees de zinnen over de familie van Simon en Els. Schrijf de volgende namen in de stamboom: Hans, Helena, Hester, Joke, Mark, Michiel,

Nadere informatie

Une Belle Histoire Nou, daar sta je dan. Met je goede gedrag, langs de snelweg in Belgie met een lekke achterband. Maar wacht, ik ga veel te snel. Vrijdagochtend zouden we met 14 Goodfellas vertrekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Dag dames, Nu de zomer bijna voorbij is en het verenigingsleven overal weer gaat beginnen ontvangt u deze eerste nieuwsbrief van ons nieuwe verenigingsjaar, 2016-2017. Ik

Nadere informatie

Dag 2 - Eentje die je niet snel vergeet

Dag 2 - Eentje die je niet snel vergeet Dag 2 - Eentje die je niet snel vergeet Hallo mede reisgenoten, Allereerst heel hartelijk bedankt voor jullie mails, dat doet ons goed en we kijken er ook naar uit. Voordat we over vandaag vertellen nog

Nadere informatie

Grapjes - Grapjes - Grapjes - Grapjes

Grapjes - Grapjes - Grapjes - Grapjes 1 Noot van de Redactie. We organiseerden voor de 2 de keer de Binkenrit in Turnhout welke open staat voor oldtimers ouder dan 25jaar. Wij zorgden met RD voor een mooie rit en Horeca Centrum Turnhout zorgde

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Prijsuitreiking 2015

Prijsuitreiking 2015 Prijsuitreiking 2015 Tja, wat valt er nog te zeggen, zou je denken. De prijsuitreiking is geweest en het was een leuke en gezellige boel. We hebben lol gehad en een enkeling was mogelijk ietsje pietsje

Nadere informatie

Take a look at my life 9

Take a look at my life 9 Take a look at my life 9 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Ten Tije sport en wellness beleving

Ten Tije sport en wellness beleving Geachte ouders en/of verzorgers en andere belangstellenden, Voor u ziet u onze Nieuwsbrief van april 2017. Er is weer heel wat te melden, veel leesplezier gewenst! Thema Smakelijk eten Op 2 mei vindt met

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Het Tooropje Februari

Het Tooropje Februari Het Tooropje Februari 2017 www.chtoorop.nl Mededelingen Vrijwillige bijdrage In het verleden hebben we er vaker op gewezen hoe belangrijk de vrijwillige bijdrage is. Met de vrijwillige bijdrage kunnen

Nadere informatie

26-30 september 2016 / 30 BLZ. / KLEUTER1- GELE KLAS

26-30 september 2016 / 30 BLZ. / KLEUTER1- GELE KLAS VERSCHIJNT WEKELIJKS / 0 / 10 de JAARGANG / WEEK 5 / 26-30 september 2016 / 30 BLZ. / KLEUTER1- GELE KLAS Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 een vrije dag

Nadere informatie

De meester is een Vampier

De meester is een Vampier De meester is een Vampier Door Wout Terpstra Het is maandag en Tom werd wakker. Hij vindt het altijd heel leuk op school. Maar vandaag weet hij het niet. Want ze krijgen een nieuwe meester. Tom!Tom! Ben

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie