7de jaargang, nummer 1 Juli.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "7de jaargang, nummer 1 Juli."

Transcriptie

1 7de jaargang, nummer 1 Juli.

2 Easyriders Update Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com Penningmeester Ronald Nelen penningmeester@easyridersalmere.com Bestuurslid Algemeen Toer Coördinatie Ilse Honing Peter Bonhof bestuurslid@easyridersalmere.com toercommissie@easyridersalmere.com Steven Heus Steven zal in de toekomst de taken van Peter Bonhof overnemen als toer coördinator. Webmaster: Petra Lentjes webmaster@easyridersalmere.com Update Redactie: Ilse Honing Petra Lentjes redactie@easyridersalmere.com Easyriders Update verschijnt 3x per jaar digitaal op de website.

3 Easyriders Update Pagina 3 April 4 April Clubavond u. Darten/Kaarten 6 April 1000 Bochten route 9.00 u. verzamelen clubhuis 9.30 u. vertrekken. 2 Mei Clubavond u. Mei 3 Mei Markermeer route volgt op website. Juni 4 Juni Bagage inleveren buitenland weekend. Meer info volgt. 5 t/m 8 Juni Buitenland weekend meer info volgt op website. Juli 4 Juli Clubavond u. 13 Juli BBQ toerrit meer info volgt op website. 26 Juli Bilderdam route. Ja ik heb een idee! En dat wil ik graag delen met het bestuur en de andere leden van Easyriders. Mijn idee is namelijk: Inzender: Dit strookje kun je kwijt in de ideeën bus van Easyriders deze staat in ons clubhuis. Alvast hartelijk bedankt!

4 Easyriders Update Pagina 4 Van de Voorzitter... Motor vrienden, Het is weer zover om jullie dit voorwoord te schrijven aan het begin van het motor seizoen Ik denk dat het een mooi seizoen gaat worden voor alle motor rijders in het land. Als eerste wil ik jullie een mooi seizoen wensen en veel motor plezier maar niet onbelangrijk en veilig seizoen op de motor. Denk daar bij aan het onderhoud van je motor zoals de banden, remmen, olie en de hele staat van je motor, het is nu de tijd om je motor te controleren voor de eerste rit. Als er iets is met de motor en je kan het niet zelf oplossen bel een van de leden op om te kijken of we het samen kunnen oplossen tenslotte is het voor ons alle een hobby. Het bestuur, Er gaan wat dingen veranderd in het bestuur vandaar dit berichtje. Peter Bonhof gaat het bestuur verlaten om dat het tijd wordt om wat anders te doen zei hij en hij heeft het met veel plezier gedaan en wij bedanken Peter Bonhof daar voor en hopen dat hij nog lang lid mag blijven van de Easyriders. We hebben weer een nieuw bestuurlid, die voor de toerritten zal zorgen en dat is Steven Heus en die verwelkomen wij in het bestuur en hopen dat hij het fijn vindt en veel plezier in deze functie heeft. Het mooie clubgebouw, Ik vindt het fijn dat we weer een mooi clubhuis hebben waar we de leden en nieuwe leden kunnen verwelkomen. Ik wil graag de mensen nog even bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt en er steeds weer zijn om het clubhuis een nog mooiere plek te maken voor de leden. (nogmaals bedankt). We zien dat het clubhuis een goede plek is, want de clubavonden worden goed bezocht en dat is ook de bedoeling van het clubhuis om meer met elkaar door te brengen. We gaan ook meer activiteiten doen in het clubhuis en willen daar meer avonden door brengen met elkaar. Hou de website steeds goed in de gaten of de nieuwsbrieven die verzonden worden om te zien wat er gebeurd in de club.

5 Easyriders Update Pagina 5 1ste Spontane rit, We hebben dit jaar al weer een spontane rit gehad op 9 maart op een hele mooie dag met veel zon en een hoge tempratuur en zeker niet te vergeten met veel leden. De rit is goed bezocht, er waren 21 personen en 19 motoren dat noem ik nog eens een opkomst en daar wil ik de leden zeker voor bedanken dat we samen deze spontane rit hebben gemaakt. Ook waren er nieuwe mensen bij de rit aanwezig en zo te horen vonden die de rit ook heel fijn, en daar gaat het ook om je moet een fijn gevoel hebben bij de rit maar ook bij de club. Ik hoop dat er nog veel nieuwe leden zich aan sluiten bij ons om de club groter te maken, maar vooral om veel motor plezier te hebben. Schrijf het vast in de agenda de eerste officiële rit de 1000 bochtenroute op 6 April vanaf clubhuis, 9:00 uur koffie en 9:30 vertrekken, wij hopen op een grote opkomst. Buitenland weekend Ook komt het buitenland weekend steeds dichter bij dus kijk nog even of je mee wild en meld je dan aan bij de penningmeester. Het is altijd een feest als we met elkaar dit weekend beleven. Dus wil je dit meemaken dan moet je zeker mee rijden om dit te ervaren. De datum is van 5 juni tot 8 juni 2014 naar Giebringhausen in Duitsland.( meer informatie op website). Verder op in deze update staan een foto impressie van het verblijf. Ik wil van mijn kan een ieder bedanken die zich in zetten voor deze mooie club en nog zullen inzetten. En zeker niet te vergeten de 3 nieuwe leden Robert-Jan Bellekom en Fred en Marianne Stam van harte welkom bij de EasyridersAlmere en hoop dat je veel plezier bij ons zult vinden. En als laatste wil ik een ieder een heel mooi motor seizoen wensen en veel veiligheid en geluk. Als we ons daar aan houden dan ben ik een gelukkige voorzitter van een mooie motorclub de EasyridersAlmere. Met vriendelijke groet, Peter Lentjes Voorzitter van de EasyridersAlmere.

6 Easyriders Update Pagina 6 HET ADRES VOOR ALLES OP MOTOR GEBIED In- en Verkoop motoren Onderhoud en Reparatie Kleding en Accessoires Taxatie en Schadeherstel Outlet motorkleding Motor rijopleidingen Motor Centrum Almere De Binderij EJ Almere Op vertoon van de Easyriders Clubpas 10% korting op accessoires en kleding!

7 Easyriders Update Pagina 7 Hallo Easyriders. Er werd mij gevraagd om iets te schrijven en op die manier mijzelf aan jullie voor te stellen, dus daar gaan we. Mijn naam is Steven Heus en ben geboren in 1968 te Utrecht (kanaleneiland). Ik heb een opleiding consumptieve techniek gedaan en ben langere tijd kok geweest en was 8 jaar lang chef-kok in een restaurant/partycentrum. In 1998 ben ik in Almere komen wonen en hier verschillende banen gehad in de horeca o.a. chuck wagon en bordeaux. Ook nog werkzaam geweest als taxichauffeur en als verhuizer. Bij een computergroothandel heb ik mijn vrachtwagen rijbewijs mogen halen en bevoorrade o.a. de mycom en de vobis winkels. Momenteel ben ik werkzaam als vrachtwagenchauffeur bij de hocras in Bussum en ben ik dus weer terug bij de horeca maar dan wel op een andere manier. Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald toen ik 19 was en ben toen lid geweest van de motorclub Nieuwegein. Ben getrouwd geweest / gescheiden en nu alweer 13,5 jaar getrouwd met Marrian. Ik heb 2 dochters uit mijn eerste huwelijk, Sheila 17 en Mandy 15. Mandy kunnen jullie kennen want die is al een paar keer mee geweest met een rit. Met mijn huwelijk met Marrian kreeg ik er 2 (stief)kinderen bij, Angela 27 en Corné 24. Na ongeveer 15 jaar geen motor te hebben gereden en heel veel geduld te hebben gehad, want als ik over motoren begon met Marrian was het altijd " over mijn lijk ", kreeg ik vorig jaar toch een motor van haar. Was wel weer even wennen maar motor rijden is iets wat je volgens mij niet verleerd. Ik miste toch wel het rijden in een club en ging maar op zoek op internet. Al heel snel vond ik de site van de Easyriders en ben ik maar eens gaan kijken op een clubavond hoe de sfeer in deze club was. Ik die normaal gesproken niet zo snel contact maakt met vreemde, voelde me wel thuis bij de groep die op die avond aanwezig waren. De volgende dag was er ook een rit gepland en heb toen weer heerlijk in clubverband gereden en dat was weer een goed gevoel. Dus voor mij was de keus al snel gemaakt en ben gelijk lid geworden van de Easyriders. Na toch al bijna 1 heel seizoen lid te zijn hebben ze mij ook nog zo gek gekregen om Peter Bonhof op te volgen als toercoördinator. Ik maakte wel al ritten voor mijzelf en Bart Prikker (inmiddels ook lid) maar dat deed ik nog op de ouderwetse manier, pen en papier en een landkaart op de tank. Nu ik deze mooie uitdaging ben aangegaan en de ritten voor de club ga verzorgen vond ik wel dat ik dat toch wel ff iets beter moest aanpakken en heb op de motorbeurs een Garmin Zumo aangeschaft en ben daar inmiddels al weer heel wat uurtjes mee aan het stoeien om alles eruit te halen wat er inzit. Als er ideeën zijn voor een rit ergens heen dan hoor ik dat graag en zal dan proberen er een mooie rit van te maken. Ik hoop dat het weer een mooi seizoen wordt met vele mooie kilometers en gezellige clubavonden. Groetjes Steven Heus.

8 Easyriders Update Pagina 8 Bardienst. Omdat we een nieuw clubhuis hebben en de clubavonden meer bezocht worden willen wij jullie vragen om een keertje vrijwillig een bardienst te draaien. Dit om te voorkomen dat er steeds de zelfde mensen achter de bar te staan zodat iedereen kan genieten van een relaxte clubavond en je leert hoe het werkt op onze club. Het beste is om dit met 2 personen te doen per dienst. Voor de nieuwe leden misschien handig om dit met 1 van de oude leden te doen. Ilse houd een lijst bij en overleg even met haar wanneer er nog hulp nodig is. Meer info kan je bij Ilse Honing krijgen. (zie bestuur op website) Introducé. Eerste keer gratis mee rijden met een toerrit. Tweede keer 5,- betalen. Derde keer inschrijven en lid worden. Kom ook eens op een clubavond om de sfeer te proeven en kennis te maken met de leden. Spontane ritten. Iedereen van de leden heeft een lijst gekregen, dus altijd leuk om elkaar te bellen voor een spontane gezellige rit. Clubavonden Voor andere ideeën voor de clubavond of extra avondjes staan we altijd open kom naar het bestuur en bespreek dit.

9 Easyriders Update Pagina 9 Foto impressie van het buitenland verblijf 2014

10 Easyriders Update Pagina 10 Robert van Motorplanet Almere. Wie is Robert? Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! Optimistisch, een mensen-mens, die houdt van lekker eten en gezelligheid. Hobby's of vrijetijdsbesteding? Mijn hobby is mijn werk geworden, daarom ben ik door de jaren heen na werktijd minder bezig met motorrijden of racen, wat ik tot 5 jaar geleden nog wel veel deed in de weekenden. Inmiddels heb ik een vriendin en dochtertje en in het weekend doe ik graag wat leuks met hun, en wie weet als Tess groter is kom ik met haar vanzelf weer op het kart, cross of motorcircuit terecht ;) Wat heb je zoal gedaan? Al van jongs af aan vond ik het erg leuk om spullen te kopen en verkopen, en zo verdiende ik al jong mijn eerste zakcentje. Ik heb een opleiding gedaan tot monteur, maar heb het behalen van mijn diploma diverse baantjes gehad als stukadoor, wandbeplating etc. Maar in de 'scootertijd' bleek toch dat ik het liefste in dat type handel zat, ze opknappen en weer verkopen. Hoe ben je bij Motorplanet terecht gekomen? In 2000 besloot ik samen met een vriend en mijn vader een motorzaak te beginnen in Dronten, Harry Jansen motoren. De een deed de werkplaats, de ander de handel en ik deed de verkoop. Toen dat goed ging kwamen we in Almere in een mooi pand tegen, en we besloten daar Motorplanet te beginnen. Samen met mijn vader heb ik dit opgebouwd en na een tijdje bleek dat ik het beter naar mijn zin had in Almere. Een andere plaats, andere mensen, veel reuring en veel motorliefhebbers. Vanaf 2006 run ik Motorplanet alleen en heeft mijn vader de zaak in Dronten voortgezet, intussen ook onder de naam Motorplanet. In 2011 stopte mijn vader met Motorplanet Dronten en heb ik een jaar deze zaak erbij gerund. Dit bleek een lastige combinatie weer heel veel (vrije) tijd in ging zitten en besloot eind 2012 om Motorplanet Dronten definitief te stoppen en te focussen op Motorplanet Almere.

11 Easyriders Update Pagina 11 Wat zijn je toekomstplannen voor Motorplanet? Sinds 2008 zijn we Honda Exclusief dealer, en dat heeft Motorplanet naar een hoger plan getild. Elk jaar komen er nieuwe enthousiaste Honda rijders bij, en dat komt doordat Honda staat voor technisch heel sterke motoren, maar de laatste paar jaar ook voorop loopt in ontwikkeling zoals zuinig rijden, DCT techniek en je voor al een nieuwe Honda koopt. Ook mensen die al Honda reden komen graag bij Jan en Sander voor onderhoud/reparatie, een duo met heel veel Honda know-how. Ik hoop dat Honda dan ook deze lijn blijft volgen in hun ontwikkeling waardoor we samen nog groter kunnen groeien. Daarvoor zijn wat aanpassingen van het pand nodig. Inmiddels er begonnen met een grote renovatie van Motorplanet, welke medio mei afgerond zal zijn. Het hele pand wordt in een nieuw jasje gestoken waardoor het een moderne, frisse én Honda uitstraling krijgt. Wat is je ultieme droom om nog eens te doen? Enduro rijden in Marokko. Lievelingsmotoren? Ducati Pannigale. Dat vindt ik qua design de mooiste motor die gemaakt is. Wat wil je verbeteren aan de samenwerking met Easy Riders Almere? We proberen om nog meer te kunnen samenwerken om het leuke motorrijden te promoten! Welke acties zijn er in het vooruitzicht? Ons eerst komende event is de jaarlijks terugkerende Paasshow op vrijdag 18, zaterdag 19 en maandag 21 april. Ook dit jaar weer leuke acties in de kledingshop, werkplaats en in de showroom. Tevens hét moment om een te komen proefrijden op een nieuwe Honda en kennis te maken met bijvoorbeeld de DCT techniek, het automatisch geschakelde motorrijden. In dat zelfde weekend is de Honda Technologie tour gepland. Dit is op zaterdag 19 april. Deze dag staat geheel in het teken van Honda s Dual Clutch Tranmission. Er staan 8 demo's voor u klaar waarop u kunt proefrijden tijdens een speciaal uitgezette rit. DCT rijden is ervaren, en dat komt helemaal goed tijdens deze dag. Er is uitgebreide uitleg door Honda onder het genot van een hapje en een drankje, een lange proefrit waarin u onderling ook nog van model kunt wisselen en genoeg informatie om mee te nemen. Reserveren hiervoor is gewenst. Tot slot natuurlijk onze Motorplanet-rit. De datum van deze rit moet nog worden bepaald, maar zal komende zomer zijn. Kijk hiervoor op onze website voor het laatste nieuws. Bedankt Robert.

12 Easyriders Update Pagina 12

13 Easyriders Update Pagina 13 Motorbeurs 2014 Op 22 februari 2014 was het weer zo ver,de dag dat de Easyriders zich weer heerlijk konden vergapen aan de mooie motoren, accessoires en een gezellige dag hadden. Station Muziekwijk was het verzamelpunt voor de leden die mee zouden gaan. Peter Bonhof,Alfred,, Rinus, Helma, Ronald en Patrick Nelen last but not least fred Bijenveld stonden om 9.00 uur klaar om vandaar te vertrekken zelfs zonder onze voorzitter PETER Lentjes en zonder onze Ilse. Het was een klein maar gezellig groepje. Om waren we op station Utrecht, OP naar de motorbeurs.bij binnenkomst maakten we de afspraak dat als we elkaar kwijt zouden raken we om uur bij de snoepkraam te verzamelen. Zo nu heerlijk slenteren van de ene naar de andere stand. Fred Bijenveld had net een motor gekocht en wilde nog kijken naar een topkoffer. Alfred wilde een nieuwe bril in zijn zonnebril haha vat je hem nog? dus ook geregeld. Rond uur gezellig lunchen want we waren moe van het spreken met elkaar en het slenteren. Jammer dat Rinus en Helga de telefoon niet hoorde want het is gezelliger om met elkaar te gaan lunchen leeftijd he hahhaa. Om nog koffie gedronken in het Café met een heerlijke appelpunt Tegen uur was iedereen het zat, toen maar met de benewagen naar de trein en terug naar onze wereldstad Almere. Het was een leuke en gezellige dag en hopen dat het volgend jaar ook wederom gezellig wordt. Met vriendelijke groet uw auteur Fred Bijenveld

14 Easyriders Update Pagina 14 Tips omtrent de motor en het motorrijden. Banden spanning. Niet iedereen gebruikt z'n motor op dezelfde manier. De getallen uit het instructieboekje, en die 2 voor en 2,5 achter, zijn richtlijnen. Iedereen gebruikt z'n motor op een andere manier, en verschillende omstandigheden vragen om verschillen in bandenspanning. Snelheid Kort gezegd: hoe hoger de snelheid, hoe hoger de bandenspanning. Temperatuur Bij temperatuur werkt het hetzelfde: hoe hoger de temperatuur, hoe hoger de bandenspanning. Gewicht En bij gewicht: hoe hoger het gewicht, hoe hoger de bandenspanning. Ondergrond Voor de ondergrond waar je op rijdt klinkt het net zo logisch: hoe harder de ondergrond, hoe hoger de bandenspanning (en dus hoe harder de band moet zijn). Voordeel: gebruik Een groot voordeel van een hoge bandenspanning is dat het verbruik van benzine, en van de banden zelf, lager wordt. Het is dus goedkoper dan rijden met een lagere spanning. Voordeel: strak Verder levert een hoge bandenspanning een strak bochtengedrag op, en een hoge terugkoppeling over het weggedrag van je motor. Nadeel: grip Een van de nadelen is dat je minder grip hebt. Dat geldt zeker op slecht asfalt, omdat de band die eigenlijk ook een gedeelte vormt van de gedempte vering:net zoals bij een te strakke veer om de originele demper zal de motor neiging hebben om te gaan stuiteren.

15 Easyriders Update Pagina 15 En dan hier een stukje over hoe wij in de groep rijden, hou hier rekening mee en heb respect voor elkaar. Als eerste, Baksteensgewijs: Op lange rechte stukken is het handig om in zogenaamde baksteenformatie te rijden. De voorste rijdt rechts op de rijstrook; degene daar achter links; degene daar weer achter weer rechts, enzovoort. Op die manier heeft iedereen het best zicht op de weg voor zich. In bochten trek je je niets van de hele baksteenformatie aan, en rij je je eigen lijn! Hou er dus ook rekening mee dat je voorligger voor de bocht naar de buitenkant van de bocht zal uitwijken! Veiligheid Iets om heel goed voor ogen te houden, is dat je altijd je eigen verantwoordelijkheid blijft houden voor je gedrag, en met name ook je snelheid Stuift iedereen met 90 km per uur door een woonerf? Niet er achteraan stuiven, maar gewoon de snelheid rijden die jij verantwoordelijk vindt. Kan ook makkelijk, want ze wachten toch op je indien nodig. Hetzelfde verhaal gaat op voor stoplichten: iedereen door rood, omdat de voorrijder zo stom is om nog net door oranje te rijden? Gewoon blijven staan. Laat je niet zo opjutten dat je de bocht uitvliegt! Blijf altijd uitkijken voor spelende kinderen, auto's die uit zijstraten komen, fietsende families, bellende blikkofielen, enzovoort. Denk er aan dat, met name met een voorrijder die de neiging heeft te gassen op de rechte stukken, je achterin de groep het zogenaamde harmonica-effect krijgt: je moet daar dan af en toe 180 rijden om bij te halen. Als je dat leuk vindt is dat prima natuurlijk, maar als je het niet ziet zitten: niet doen! Vooral ook bij inhaalacties: niet blind achter je voorligger aanstuiven. Als je de groep kwijtraakt wachten ze toch wel! Gewoon pas inhalen als *jij* kunt zien dat dat kan. Hou extra goed in de gaten of je moe wordt. Dat gebeurt eerder dan normaal, omdat je ook op de rest van de groep moet letten.

16 Easyriders Update Pagina 16 Voor mensen die achterop zitten enkele tips. Zitten Hoe verder je achteruit zit, hoe meer je gewicht de motor in de weg zal zitten tijdens bochten. Het is dus het beste om niet helemaal achterover te leunen, maar liefst dicht tegen de bestuurder aan te zitten. Vasthouden Vasthouden kun je je aan de jas van de bestuurder of als die er zijn aan beugels die met dat doel aan de motor zitten. Als je je stevig aan de bestuurder vasthoudt, beweeg je bijna automatisch goed mee, wat een voordeel is. Bochten In bochten is het de bedoeling dat je meebeweegt met de bestuurder. Dat houdt dus in dat je niet gaat tegenhangen. Als je juist extra in de bocht gaat hangen, stuurt de motor meer de bocht in dan de bestuurder verwacht. Dat is dus ook niet echt handig. Eigenlijk zou je achterop moeten zitten alsof er een stalen pen in je rug zit die vastzit aan het frame, zonder scharnier bij je bekken... Als je een actieve meekijker bent werkt het heel goed om steeds je hoofd aan de binnenbochtkant van het hoofd van de bestuurder te houden. In een linkerbocht kijk je dus links langs het hoofd van de bestuurder, en in een rechterbocht rechts daar langs Langzaam Hoe langzamer een motor rijdt, hoe makkelijker hij uit z'n balans raakt. Dat betekent dus: geen plotselinge bewegingen maken als jullie bijvoorbeeld langzaam tussen twee rijen auto's door naar een stoplicht rijden.

17 Easyriders Update Pagina 17

Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur:

Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur: Vijfde jaargang, nummer 4 December 2012 Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023 06 53725972 Penningmeester

Nadere informatie

Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur:

Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur: Vijfde jaargang, nummer 3 Oktober 2012 Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023 06 53725972 Penningmeester

Nadere informatie

Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur:

Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur: Vijfde jaargang, nummer 2 Juni 2012 Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023 06 53725972 Penningmeester

Nadere informatie

8ste jaargang, nummer 1,

8ste jaargang, nummer 1, 8ste jaargang, nummer 1, juni 2015 EasyRiders Update Pagina 2 Voorzitter Ilse Honing voorzitter@easyridersalmere.com 06 10097016 Toercommissie Steven Heus toercommissie@easyridersalmere.com Penningmeester

Nadere informatie

Rijden in groepsverband

Rijden in groepsverband Rijden in groepsverband Motorrijden wordt vaak terecht beleefd als een gevoel van vrijheid, waarbij een ieder vrij is om zijn eigen weg te gaan. Bij het rijden in groepsverband is dit natuurlijk niet anders.

Nadere informatie

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Van de voorzitter Ik heb in de eerste nieuwsbrief van dit jaar gezegd dat er nieuws moet zijn voor een nieuwe nieuwsbrief En nieuws hebben we zeker weer. Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

Easyriders Update Vijfde jaargang, nummer 1 Maart 2011

Easyriders Update Vijfde jaargang, nummer 1 Maart 2011 Vijfde jaargang, nummer 1 Maart 2011 September Pagina 2008 2 Tweede jaargang, nummer 3 Bestuur: Voorzitter Secretaris Ilse Honing John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com

Nadere informatie

Zesde jaargang, nummer 3 November.

Zesde jaargang, nummer 3 November. Zesde jaargang, nummer 3 November. Easyriders Update Pagina 2 Het bestuur.. Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Zesde jaargang, nummer 1 Maart.

Zesde jaargang, nummer 1 Maart. Zesde jaargang, nummer 1 Maart. Easyriders Update Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023 06 53725972

Nadere informatie

Vijfde jaargang, nummer 1 Februari 2012

Vijfde jaargang, nummer 1 Februari 2012 Vijfde jaargang, nummer 1 Februari 2012 Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023 06 53725972 Penningmeester

Nadere informatie

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018.

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Dag 1 Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Vandaag moest het gaan gebeuren, mijn eerste meerdaagse waar iedereen die ik vanaf mijn toetreding tot de Taxriders (rond april

Nadere informatie

Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen

Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen 07:00 uur. De dag ervoor zijn Gerwin Moed en ik al naar Assen vertrokken om daar aan de vrije trainingen deel te nemen. Deze dag verliep minder goed omdat

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

Hertaling augustus 2017 Annemiek Denissen

Hertaling augustus 2017 Annemiek Denissen Hertaling augustus 2017 Annemiek Denissen 1 Het regionaal platform ervaringskennis Wie zijn wij? Wij zijn mensen uit cliëntenraden in Nijmegen en begonnen in 2013.Wij vinden het belangrijk om wat cliënten

Nadere informatie

Gezond thema: DE HUISARTS

Gezond thema: DE HUISARTS Gezond thema: DE HUISARTS 1. Wat gaan we doen? Praten over de huisarts en wat de huisarts doet. Nieuwe woorden leren over de huisarts. Het gesprek met de huisarts oefenen. 2. Wat vind ik van? Als je een-op-een

Nadere informatie

Beste lezer, Graag maken met de lezers de afspraak dat voor eventuele vragen, op- of aanmerkingen Davy Franssen en zijn team altijd beschikbaar zijn.

Beste lezer, Graag maken met de lezers de afspraak dat voor eventuele vragen, op- of aanmerkingen Davy Franssen en zijn team altijd beschikbaar zijn. Beste lezer, Dit is de eerste editie van een heus informatiebulletin van de Stichting Porta da Vida in Limbricht. Waarom? Omdat de afgelopen tijd heel wat zaken binnen Porta da Vida zijn veranderd. Omdat

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Toerweekend 10 t/m 13 Juni

Toerweekend 10 t/m 13 Juni Toerweekend 10 t/m 13 Juni Het toerweekend staat in 2010 gepland van donderdagavond 10 t/m zondag 13 juni. Dit jaar heb ik als toerbestemming m n oog laten vallen op de vulkaaneifel. In tegenstelling tot

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo!! Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief december TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl Dit is wat wij hem hebben horen verkondigen en wat we u verkondigen: God is licht,

Nadere informatie

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN.

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN. Inleiding Met wie heb je de meeste lol? En wie bel je als je een probleem hebt? Vaak zijn dat je. Sommige mensen hebben veel, andere mensen hebben er maar een paar. Vriendschap is belangrijk in ons leven.

Nadere informatie

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 19: vrijdag 15 januari 2016 Van de directie Afgelopen weekend is meester Roy vader geworden

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

t nieuwskwartier Jarig!:

t nieuwskwartier Jarig!: t nieuwskwartier Agenda 27 november Start kernconcept Tijd & Ruimte 5 december Sinterklaas op school 6 december Studiedag Wijk West, alle kinderen zijn vrij 8 december Volgende nieuwsbrief Jarig!: 28 november:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. januari mijn bijdrage voor de nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF. januari mijn bijdrage voor de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF januari 2017 mijn bijdrage voor de nieuwsbrief Lentedrive Zaterdag 25 maart is weer onze jaarlijkse lentedrive. Ieder jaar weer bomvol, leuke mensen, lekkere lunch, sportief bridgen. Inschrijven

Nadere informatie

januari uitgave over 10 jaar? my branding swot wie is Chantal van westerop? chantal van westerop 1

januari uitgave over 10 jaar? my branding swot wie is Chantal van westerop? chantal van westerop 1 Chantal januari uitgave over 10 jaar? my branding swot wie is Chantal van westerop? chantal van westerop 1 Editors note inhoud Beste Lezer, Super leuk dat ik jouw interesse heb weten te wekken en je nu

Nadere informatie

DigiContact. in één klik jouw ondersteuning

DigiContact. in één klik jouw ondersteuning DigiContact in één klik jouw ondersteuning Welkom bij DigiContact Ondersteuning van vandaag DigiContact is de ondersteuning van deze tijd. Speciaal voor mensen die zelfstandig wonen en werken, maar soms

Nadere informatie

Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015

Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015 Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015 Langzaam kwam het grote schip in beweging. Tientallen fietsers, waarvan de Wielerbroeders de vaste kern vormen, hadden inmiddels hun hut gevonden

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

Take a look at my life 35

Take a look at my life 35 Take a look at my life 35 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Hoi moeder (vaders zijn uiteraard ook welkom!)

Hoi moeder (vaders zijn uiteraard ook welkom!) Hoi moeder (vaders zijn uiteraard ook welkom!) Heel veel plezier met de werkbladen! Neem lekker je tijd: je kan geen foutjes maken! Het is immers een prachtig hulpmiddel in het contact met je kind (en

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Diner e Ronde bingo ALV e Ronde bingo Vervolg ALV e Ronde bingo 20.30

Diner e Ronde bingo ALV e Ronde bingo Vervolg ALV e Ronde bingo 20.30 Kop hoofdartikel Opgericht 14 september 1973 FEBRUARI 2013 CLUBNIEUWS 35 JAAARGANG 4 De Algemene Ledenvergadering vindt plaats op vrijdagavond 15 maart in het Clubhuis van de tennisvereniging in Waarder.

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN BELANGRIJKE DATUMS Vrijdag 10 september Start seizoen Zondag 10 oktober Open dag Vrijdag 22 t/m zondag 24 oktober Leidingweekend Zaterdag 30 oktober Kerstkaartenactie Zaterdag 6 november Spokentocht Dinsdag

Nadere informatie

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming NUMMER 2 JAARGANG 33 21 september 2018 Belangrijke data 24 september Schoolreis groep 7 Groep 6 Thijssenshof 18.30-19.30 uur Informatie avond Bavolab 19.30-20.30 uur Informatieavond Trainingslab 25 september

Nadere informatie

Avondtrial te Rhenen juli 2013.

Avondtrial te Rhenen juli 2013. Avondtrial te Rhenen juli 2013. Vrijdag 5 juli waren we te gast bij MotorClub Rhenen om een trialwedstrijd te rijden op het mooie circuit van Kwintelooyen. Pe had alles met Roef van Laar geregeld, alsook

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

De trein van het GELUK

De trein van het GELUK De trein van het GELUK Wat is geluk Daar zal iedereen je weer een ander antwoord op geven Geluk is: gezond zijn veel geld hebben iets winnen liefde krijgen kinderen hebben een mooi huis hebben Wat is geluk

Nadere informatie

Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs.

Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs. Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April 2015. Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs. Voor u ligt de nieuwsbrief waarin weer over echt race werk geschreven wordt. Walid ging namelijk een

Nadere informatie

4Daagse Journaal 2017

4Daagse Journaal 2017 4Daagse Journaal 2017 Maandag 19 Juni dag 1 van de 4daagse. Eindelijk is het weer zover we hebben er een jaar naar uitgekeken en zwaar voor deze 4 dagen getraind (dus niet he!). De eerste loopdag begon

Nadere informatie

Informatieboekje 26 e Burgrun. 21 mei 2016. 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1

Informatieboekje 26 e Burgrun. 21 mei 2016. 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1 Informatieboekje 26 e Burgrun 21 mei 2016 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1 Van harte welkom bij de 26 e Burgrun De Burgrun is een initiatief van motorclub M.C.K.O. te Doornenburg en wordt georganiseerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Putu Ari en Komang. Deze keer willen wij onze twee medewerkers op Bali, Putu Ari en Komang, in het zonnetje zetten. Wij kennen hen al bijna 20 jaar. Zij werken al meer dan 10

Nadere informatie

Informatieboekje februari 2009

Informatieboekje februari 2009 Informatieboekje februari 2009 De samenstellers van dit informatieboekje hebben geprobeerd een zo compleet mogelijk beeld te geven van de visie, de geschiedenis, het bestuur, de toer- en actiecommissie,

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Kaleidoscoop Website: jaargang 8, nr..;21

Kaleidoscoop Website:     jaargang 8, nr..;21 Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2017-2018, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 8, nr..;21 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

INTER AMICOS. Maandblad. Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535

INTER AMICOS. Maandblad. Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535 INTER AMICOS Maandblad Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535 Januari 2009 Voorzitter A.J.J. van der Ploeg Lindelaan 23 2282 EL Rijswijk 070-3951530

Nadere informatie

KIEZEN VOOR WERK: HANDLEIDING

KIEZEN VOOR WERK: HANDLEIDING CASUS: AMINA Alle vrijheid die ik in Turkije had verdwijnt. Ik voelde me opgesloten en depressief. Toen ik mijn man leerde kennen ben ik misschien te veel van dingen uitgegaan en heb ik te weinig gevraagd.

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Thema Nederlandse cultuur en gewoontes

Thema Nederlandse cultuur en gewoontes http://www.edusom.nl Thema Nederlandse cultuur en gewoontes Lesbrief 32. Mag ik even uitpraten? Wat leert u in deze les? Eén lange zin maken van twee korte zinnen. Je mening geven. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

Verslag van de CTN-wedstrijd te Rotterdam.

Verslag van de CTN-wedstrijd te Rotterdam. Verslag van de CTN-wedstrijd te Rotterdam. Zondag de 25 ste maart waren wij te gast bij Trialclub MC the Wheelie te Rotterdam. Mooi weer, niet te warm of te koud. Er waren door omstandigheden (laten we

Nadere informatie

Herderscheenieuwsbrief

Herderscheenieuwsbrief Herderscheenieuwsbrief Woordje van de directeur. Geachte ouders/verzorgers, Jaargang 15 De laatste, en zeker ook wel leuke, loodjes zijn aangebroken.! Intussen is bekend naar welke groepen of scholen onze

Nadere informatie

Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep.

Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep. Review van Jonne: Ik heb altijd met veel plezier rijles gehad van Nico Aperloo. De reden dat ik bij zijn rijschool een lessenpakket heb genomen is door het feit dat Nico bekend staat als iemand die veel

Nadere informatie

WEEKEND IN SYKE - DUITSLAND

WEEKEND IN SYKE - DUITSLAND 1 van 10 18-11-2012 20:41 WEEKEND IN SYKE - DUITSLAND CB four weekend in Syke - Duitsland Oke hier een klein verslag van het weekend: Het uiteindelijke vertrekpunt zou dus hier bij mij zijn in zwolle,

Nadere informatie

Willen de inschrijvers die automatische incasso hebben ingevuld alsnog zelf de betaling verrichten?

Willen de inschrijvers die automatische incasso hebben ingevuld alsnog zelf de betaling verrichten? Belangrijk: Willen de inschrijvers die automatische incasso hebben ingevuld alsnog zelf de betaling verrichten? We beginnen natuurlijk met de sponsors: dringend advies: kijk er even goed naar want áls

Nadere informatie

Samenkind eindejaars nieuwsbericht!

Samenkind eindejaars nieuwsbericht! Samenkind eindejaars nieuwsbericht! 2017 wat ben je weer voorbij gevlogen!! Intens genoten van en met mijn gezin. Mijn man en kinderen zorgen er echt iedere keer weer voor dat ik blijf genieten van de

Nadere informatie

Veilig rijden in groepsverband met MC de Veldduivels

Veilig rijden in groepsverband met MC de Veldduivels Veilig rijden in groepsverband met MC de Veldduivels Motorrijden in Groepsverband: Motorrijden wordt vaak terecht beleefd als een gevoel van vrijheid, waarbij een ieder vrij is om zijn eigen weg te gaan.

Nadere informatie

Toerkalender MZV 2019

Toerkalender MZV 2019 Toerkalender MZV 2019 MZV-clubcompetitie 2019, De toerkalender is een onderdeel van de MZV-clubcompetitie. Ieder evenement op de kalender wordt gewaardeerd met een aantal punten voor de clubcompetitie

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Gefeliciteerd! 3. Laatste loodjes 6. Tot zover 12

Gefeliciteerd! 3. Laatste loodjes 6. Tot zover 12 Gefeliciteerd! 3 Waarom dit boek? 3 Hoe gaat dit boek jou helpen? 3 Is er nog iets dat je moet weten voordat je verder leest? 4 Laatste loodjes 6 De agenda 6 Nu jij 9 Tot zover 12 Gefeliciteerd! Als je

Nadere informatie

Het rondje Noord Holland is van start. Maar liefst 26 boten dit jaar gaan ermee.

Het rondje Noord Holland is van start. Maar liefst 26 boten dit jaar gaan ermee. Het rondje Noord Holland is van start. Maar liefst 26 boten dit jaar gaan ermee. Donderdagochtend tussen 9:00 uur en 9:30 uur vertrekken de Pietermannen vanuit Volendam en de Kuylkarpers vanuit Hoorn,

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Een huis kopen op latere leeftijd? Dat kan!

Een huis kopen op latere leeftijd? Dat kan! Een huis kopen op latere leeftijd? Dat kan! Als je op latere leeftijd en daar bedoel ik 50 plus mee een huis gaat kopen, krijg je met hele andere vraagstukken te maken dan de vraagstukken die een starter

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Opdracht Communicatie:

Opdracht Communicatie: Opdracht Communicatie: van: Amy de Wilde Bianca Wassenaar Vivianne Borger Ayla Teunissen Iedries Kartopawiro klas: COM1E De reclames die wij hebben geanalyseerd: - Histor verf: Consumer insight: Ik wil

Nadere informatie

Borstkanker ''Angst voor het onbekende''

Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Ellen Wagter-Streep Schrijver: Ellen Wagter-Streep ISBN: 9789402129663 Ellen Wagter-Streep Inhoud Inhoud... 05 Voorwoord...

Nadere informatie

September - Oktober 2015

September - Oktober 2015 September - Oktober 2015 Beste Welpen en ouders/verzorgers, Jaja, het is bijna weer zover: een nieuw Scoutingseizoen. Dit nieuwe seizoen zal veel nieuws gaan brengen, met als grootste verandering een aantal

Nadere informatie

Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training.

Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training. Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training. Om 1200 uur begon de eerste kwalificatie training.

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 54 september 2019

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 54 september 2019 N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 54 september 2019 voorzitter Marry de Ridder 515864 - marry.deridder@gmail.com secretaris Theo Essen 515117 - essenth@hotmail.com penningmeester

Nadere informatie

WENST U EEN GELUKKIG EN GEZOND GRAAF FLORIS V. Januari 2016. Colofon Redactie: Jeffrey Faas. Lees meer over...

WENST U EEN GELUKKIG EN GEZOND GRAAF FLORIS V. Januari 2016. Colofon Redactie: Jeffrey Faas. Lees meer over... Januari 2016 Colofon Redactie: Jeffrey Faas Volgende deadline: 5 MAART Kopij aanleveren: florisbode@graafflorisv.nl GRAAF FLORIS V WENST U EEN GELUKKIG Lees meer over... Florisbode Deadlines Bevers - Kom

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek:

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek: INLEIDING Het server.biz raceteam is in de zomer van 2008 tot stand gekomen. Als ras echte autosportfanaten zijn Roy, Ming en Martijn al jaren van dichtbij betrokken bij nationale en internationale autosport.

Nadere informatie

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten.

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten. Platform Gehandicaptenbeleid Goeree Overflakkee Secretariaat: Kraaijerdijk 2a 3248 LC Melissant Tel: 06-22213962 na 18.00 uur Email: PGGOinfo@pggo.nl www.pggo.nl Beste mensen, De warme zomer ligt al haast

Nadere informatie

Uitdaging Workshop 3 Een keuze maken Kun jij goed kiezen?

Uitdaging Workshop 3 Een keuze maken Kun jij goed kiezen? Uitdaging Workshop 3 Een keuze maken Kun jij goed kiezen? Je gaat een nieuw mobieltje kopen. A Je gaat 20 mobieltjes bekijken voor je een keuze maakt. B Je gaat naar de winkel en je koopt er een. C Je

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 HUURDERS BIJEENKOMST EVEN VOORSTELLEN

Nieuwsbrief 6 HUURDERS BIJEENKOMST EVEN VOORSTELLEN Nieuwsbrief 6 HUURDERS BIJEENKOMST Op 11 april 2019 zijn alle huurders en pachters van een eiland welkom in de IJsvogel voor de jaarlijkse vergadering. Inloop met koffie om 19.30 uur, vergadering start

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Belangrijke data: Algemene INFO - avond. Kalender

Belangrijke data: Algemene INFO - avond. Kalender Belangrijke data: Maandag 05 sept. Omgekeerde 10-minutengesprekken Maandag 12 sept. Informatieavond Dinsdag 13 sept. Schoolfotograaf Woensdag 14 sept. Schoolfotograaf Vrijdag 16 sept. INFO 2 Donderdag

Nadere informatie

Wintersport 2016 naar Oostenrijk

Wintersport 2016 naar Oostenrijk Wintersport 2016 naar Oostenrijk Dit jaar organiseren Jan Broekman en Annemiek Paulussen weer de wintersportvakantie van De Wissel. We vertrekken op vrijdag 11 maart en komen we op zondag 20 maart met

Nadere informatie

Schrijf jouw persoonlijke top-3 op van ongezonde snacks, waardoor jij vaak wordt verleid.

Schrijf jouw persoonlijke top-3 op van ongezonde snacks, waardoor jij vaak wordt verleid. Werkblad Verleidingen: ALS-DAN plan maken Naam: Er zijn nogal wat ongezonde snacks: een Mars of Snickers, een zakje M&M s, een zakje Dorito s, een blikje cola, koekjes, chocolade, winegums, een box popcorn,

Nadere informatie

Maandag 12 augustus

Maandag 12 augustus Dagindeling Kindervakantieweek Mariahout 2019 Maandag 12 augustus Let op! Dit jaar hebben we een nieuw terrein, namelijk het voetbal veldje aan de Koperwiek in Mariahout! 08.30 Binnenkomst bij het voetbal

Nadere informatie

Energiek de lente in!

Energiek de lente in! Miniboekje Energiek de lente in! 10 tips voor meer balans & energie Beste lezer, Dit boekje is een klein cadeautje voor u! De lente is weer begonnen en de bomen staan te popelen om uit te lopen. Koeien

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers,

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Nieuwsbrief nummer 5, 26 mei 2015. Beste volgers, Toen ik aan het avontuur begon, leek het allemaal heel ver weg maar wat gaat de tijd toch hard.. Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor mijn vertrek.

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie met veel zon en we hopen natuurlijk dat jullie allemaal mee gaan op kamp!

Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie met veel zon en we hopen natuurlijk dat jullie allemaal mee gaan op kamp! VAN DE REDACTIE Hallo allemaal, De vorige clubkrant is nog niet zo lang geleden, maar we wilden jullie toch op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen zo aan het einde van het seizoen. Vandaar dat

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie