Zesde jaargang, nummer 1 Maart.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zesde jaargang, nummer 1 Maart."

Transcriptie

1 Zesde jaargang, nummer 1 Maart.

2 Easyriders Update Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap Penningmeester Ronald Nelen Bestuurslid Algemeen Toer Coördinatie Ilse Honing Peter Bonhof Webmaster: Petra Lentjes Update Redactie: Ilse Honing Petra Lentjes Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website.

3 Easyriders Update Pagina 3 Van de Voorzitter... Geachte leden, Ik ben weer blij om dit voorwoord te mogen schrijven aan het begin van het motor seizoen. Ik wens een ieder een mooi seizoen en veel motor plezier toe. Nog een paar weken en de eerste rit gaat weer van start en wel op 6 April de Friesland route. Om 8:30 uur koffie en om 9:00 uur vertrekken uit Easy Place. Wij hopen dat er veel leden zijn die meerijden met de openingsrit want dat zou leuk zijn om goed met het motor seizoen te beginnen. Het weer heeft niet mee gezeten tot nu toe dus laten we er van uit gaan dat het alleen maar beter kan worden. Wat belangrijk is dat we allemaal goed het motor seizoen ingaan met een veilige motor. Dus denk aan de onderhoud van je motor en zorg dat de belangrijke dingen zijn gebeurt voor dat je op weg gaat. We hebben uitleg gehad van Marco van Motor Centrum Almere wat de belangrijke dingen zijn. Nog bedankt Marco voor je tijd en uitleg dat je als trouwe sponsor dit gedaan heb. Ik zal er nog een paar geven om ons geheugen op te frissen, Banden spanning, olie verversen, rem olie, het in vetten van de ketting of smeren van het cardan, rem blokken, voorvork olie, en zeker niet vergeten goede motor kleding enz. enz. Ook komt het buitenland weekend dichter bij dat op 30 mei begint en eindig op 2 juni Laten we ook goed voorbereid zijn voor dat weekend, zoals motor in goede staat, paspoort, verzekering papieren, telefoon nummers voor thuisblijvers, geld en zeker niet te vergeten een goede gezondheid en veel humor dan wordt het een mooi en onvergetelijk weekend. Ik heb er nu al zin in als ik er over schrijft. Denk ook aan de info avond/bagage inleveren op woensdag avond 29 mei over het buitenland weekend het begint om 19:30 uur voor degene die mee gaan. Wij vinden dat de clubavonden en de leden vergaderingen steeds beter bezocht worden en van daar mijn complementen naar jullie toe. Ik hoop dat het steeds meer wordt en dat we als een Motorfamilie nog velen gezellige clubavonden of vergaderingen hebben. Ook is er een gelegenheid dit jaar om weer mee te gaan met het binnenland weekend. We gaan dit jaar naar het zelfde motor hotel in Winterswijk het Meddo hotel. Er zijn een aantal leden die er graag heen willen en andere die er nog niet geweest zijn. Binnenkort horen jullie meer hier over. Het zal zijn eind Aug. begin Sept Ik wil dit voorwoord eindigen met jullie een mooi en goed en vooral en gezond motor seizoen te wensen en dat er veel samen gedaan wordt om de club een mooi bestaan te geven. Het zal niet aan het bestuur liggen want die zijn steeds bezig om de leden een mooi club en een goed gevoel te geven. Als er nog leden zijn die iets willen inbrengen in dit motor seizoen dan kan dat gestuurd worden of g d naar de voorzitter. Met vriendelijke groet Peter Lentjes ( voorzitter ).

4 Easyriders Update Pagina 4 April 5 april. clubavond 20:00 uur Easyplace open. 6 april. Friesland route meer info volgt via de site. 13 april Voorjaarschoonmaak clubhuis meer zie mededeling hieronder. Mei. 3 mei. clubavond 20:00 uur Easyplace open deze avond Garmin uitleg cursus. 5 mei. Flevoland route meer info volgt via de site. 29 mei. 19:30 uur info avond en bagage inleveren voor buitenland weekend. 30 en 31 mei. Buitenlandweekend België. Juni 7 juni. Clubavond 20:00 uur Easyplace open. 29 mei. Drenthe route meer info volgt via site. 1 en 2 juni. Buitenlandweekend België. Beste leden, We hebben het op de leden vergadering over de schoonmaak van ons clubhuis gehad en hier zou ik dus op terug komen, we hebben hier overleg over gehad. Wij willen dit op 13 April gaan aan pakken, om Peter een handje te helpen en te ontlasten. Wij maken toch voor een gering bedrag gebruik van de prachtige ruimte en van de faciliteiten. En dit willen we zo houden, de koffie en thee staat om 9:30 uur klaar. We hopen op een grote opkomst en met elkaar is het zo klaar. Zoals het spreekwoord al zeg vele handen maken licht werk,, Ilse. Beste leden, Zo het zit er weer aan te komen, het gaat allemaal al snel genoeg het Buitenland weekend België deze zal Zijn van 30 mei tot met 2 juni. Er zijn nog enkelen plekjes over, dus mocht je toch zeggen, ja ik wil mee dan kan je nog inschrijven via de mail naar of naar Voor een betaling of betalingsregeling kan je contact opnemen met Ronald Nelen. (zie bestuur op de website) Er zal ook een info avond zijn. Dit zal zijn op 29 mei in Easyplace vanaf 19:30 uur, dan kan ook de bagage ingeleverd worden voor het buitenland weekend. Tip 1. Neem niet te veel bagage mee, en zorg dat je motor en reis/motorpapieren op orde zijn. Tip 2. Vergeet je zorgpasje en paspoort niet. Tip 3. Heb je het geld voor het weekend al overgemaakt, zo niet doe dit dan als nog, wij moeten een aanbetaling doen op het vakantie verblijf. Voor het verblijf neem een kijkje op de website (zie menubalk) Peter en Ilse.

5 Easyriders Update Pagina 5 Ik ben John Schaap, 40 jaar oud en woon sinds 1998 in Almere. Ik woon samen met mijn vriendin Marloes in de Oostvaarders buurt. We hebben samen een zoon, Kyano, van 15 maanden. Uit een eerdere relatie heb ik nog een dochter, Resa, die 7 jaar oud is. Ik ben werkzaam als magazijn manager bij een Renault dealer in Amersfoort. Ik werk sinds 1994 voor deze werkgever. Ik ben hier gaan werken nadat ik klaar was met mijn opleiding werktuigbouwkunde en motorvoertuigentechniek. Ik rijd sinds 1990 motor. Ik heb mijn brommer toen der tijd verkocht en heb mijn motorrijbewijs gehaald direct na mijn autorijbewijs. Mijn huidige motorfiets is een Yamaha MaximX. Een klassiekertje, bouwjaar Mijn hobby s zijn natuurlijk motorrijden en ook ski ik heel graag. Waterpolo heb ik ook heel lang gespeeld zo n 30 jaar, hier ben ik dit jaar mee gestopt want ik wilde graag op de zaterdagavonden wat vaker bij mijn gezin zijn. Ik heb ook regelmatig op de moutain bike gezeten en geskeelerd. In mijn jonge jaren heb ik heel veel aan windsurfen gedaan. Sinds 2008 ben ik lid van de motorclub. Mijn eerste rit met de club was ook de allereerste buitenland trip, deze ging naar het Heksenhaus in Duitsland. Ik mocht toen mee als introducé van mijn vader. Sinds 2010 ben ik secretaris van de motorclub nadat ik dit ook in 2008 nog even als interim gedaan. Groetjes, John Schaap.

6 Easyriders Update Pagina 6 De clubavond van 1 maart stond in het teken van een stukje onderhoud van je motor. We staan weer aan het begin van het motor toer seizoen dus we kunnen weer langzaam gaan nadenken om de motor te voorschijnt te gaan halen. Dit heb ik zelf 2 weken geleden terug even gedaan, maar helaas het weer zat niet mee, maar hij is wel gepoetst. Er zijn natuurlijk ook leden die het gehele jaar doorrijden, dus onderhoud van de motor staat toch op de prioriteitenlijst. Daarom was Marco langs gekomen van MCA om ons het een en ander uit te leggen over de onderhoud van de motor. Ook had hij een aantal spullen meegenomen en hier uitgebreid aandacht aan besteed en verteld waar het voor diende en het gebruik hiervan. Het ging onder andere de ketting in onderhoud en het smeren er van, maar ook de olie en remvloeistof zijn aan bod gekomen. Marco had ook een set banden mee genomen en uitleg erover gegeven met het slijten ervan. Het was interessante avond en het was een goede opkomst en zeker voor herhaling vatbaar. Mocht je nou nog wat informatie willen over de producten die er zijn besproken op deze avond en het willen aanschaffen dan kan je altijd even langs Marco rijden, ze zijn te vinden op de binderij EJ Almere. (zie advertentie in de update, met op vertoon van ledenpas 10% korting) Ook in deze update zal een stukje te vinden zijn over het poetsen van de motor, dit zal het eerste zij van een reeks onderwerpen die aan bod gaan komen. En via deze weg wil ik Marco ook nog even bedanken dat hij deze avond heeft mogelijk gemaakt. Groetjes Ilse.

7 Easyriders Update Pagina 7 Ja ik heb een idee! En dat wil ik graag delen met het bestuur en de andere leden van Easyriders. Mijn idee is namelijk: Inzender: Dit strookje kun je kwijt in de ideeënbus van Easyriders deze staat in ons clubhuis. Alvast hartelijk bedankt!

8 Easyriders Update Pagina 8 We vertrokken vanaf station Muziekwijk met de trein naar Utrecht Centraal. Er werden nog een paar grappen op de heen weg gemaakt in de trein. Toen we daar aangekomen waren was het nog maar 5 min lopen naar de ingang van de Motorbeurs Utrecht. Toen we binnen waren gingen we in 1 groep rondlopen. Er waren normale modellen maar er waren ook hele luxe en uitgebreide modellen motors. Er waren choppers, wegracers, tour motors, speciale motors met verlengde achter as en nog veel meer. Toen we alles wel gezien hadden gingen we weg weer met de trein terug naar muziekwijk. Bradley Lentjes

9 Easyriders Update Pagina 9 HET ADRES VOOR ALLES OP MOTOR GEBIED In- en Verkoop motoren Onderhoud en Reparatie Kleding en Accessoires Taxatie en Schadeherstel Outlet motorkleding Motor rijopleidingen Motor Centrum Almere De Binderij EJ Almere Op vertoon van de Easyriders Clubpas 10% korting op accessoires en kleding!

10 Easyriders Update Pagina 10 Moeilijkheidsgraad: 1 sleutel Regelmatig schoonmaken houdt de motor niet alleen in goede uiterlijke staat, je leert ook afwijkingen eerder herkennen. Eens per veertien dagen is een mooi gemiddelde. GEREEDSCHAP Waterslang of emmer, borstels, spons, zeemlap, poetsdoeken. EN VERDER Shampoo, was, spuitbus, universeel-olie ONDERHOUD LAKWERK doek na. BLOK, WIELEN EN CHROOM Zorg dat de motor goed geparkeerd staat, bij voorkeur op de middenbok. Spoel de motor met veel koud of lauw water af om vuil los te weken. Werken met water onder druk (tuinslang) werkt sneller en beter. Hogedrukspuit of stoom cleaner raden we af. Maak de motor met behulp van lauwwarm water met shampoo en/of spons goed schoon. Breng op vette gedeelten (achtervork) wat ontvetter aan. Spoel af en herhaal de bewerking met in water opgeloste vloeibare was. Shampoo en was zijn meestal gecombineerd, gebruik het in dat geval twee maal. Spoel na en laat de motor even uitdruipen. Wrijf voor extra glans het lakwerk met een zachte De meeste blokken zijn voorzien van doorzichtige lak. Schoonmaken kan op dezelfde manier gebeuren als het gewone lakwerk. De lak is kwetsbaar, vermijd hoge waterdruk. Was een warm motorblok nooit af en wacht tot het is afgekoeld. Wielen, onderkant van de voorvork en de achtervork vervuilen het meest, mede door de remstof. Maak schoon met ontvetter of reinigingsvloeistof voor lichtmetalen velgen (autoshop). Behandelen met goede harde was vergemakkelijkt het schoonhouden. Chroom heeft normaal gesproken geen extra onderhoud nodig. Tijdens slechte omstandigheden is gebruik van een beschermende laag (tectyl) aan te raden. EXTRA AANDACHT Gebruik tijdens wassen en poetsen je ogen. Controleer terwijl je met de wielen bezig bent of er niets in de banden zit (spijkers, steentjes). Besteed bij motoren die niet zijn voorzien van een beschermhoes rond de binnenpoten van de vork (de meeste) extra aandacht aan het schoonmaken van de vorkpoten. Vuil en aangekoekte insecten zijn moordend voor de keerringen van de vorkpoten. Regelmatig schoonmaken voorkomt lekkage. Controleer tijdens het schoonmaken de poten ook op onregelmatigheden (deukjes als gevolg van steentjes en dergelijke). Spuit na het schoonmaken en drogen draaipunten en kwetsbare plaatsen in met een multipurpose olie. Droog de ketting goed af en voorzie deze van een smeermiddel. Voor polyester bestaan speciale onderhoudsproducten die zorgen voor een keiharde, onderhoudsvriendelijke beschermlaag. Windschermen moet je voorzichtig met veel water schoonmaken. Behandeling met een waterafstotend middel zorgt dat de druppels worden afgevoerd en dat vuil minder hecht. LET OP Gebruik niet te veel schadelijke stoffen. Met name ontvetters doen veel kwaad aan het milieu. Spuit niet te veel water op het zadel. Dat zuigt zich helemaal vol, met rottend binnenwerk als gevolg. Droog een schoongemaakte motor voor het wegzetten goed af. Houd er rekening mee dat schoonmaakmiddelen op de banden terecht kunnen komen met slipgevaar als gevolg. Werk je met emmers zorg dan dat je op tijd water verschoont. Poets niet met zanderig water en gebruik een poetsdoek niet te lang. Moeilijk bereikbare plaatsen kun je goed schoon maken met behulp van een (oude) tandenborstel.

11 Easyriders Update Pagina 11 Notulen van de algemene ledenvergadering d.d Aanwezig: Peter Bonhof Jacob Schaap Fred vd Broek John Schaap Gert-Jan de Fluiter Lea Scheafer Fred ter Hoeven Ronald van Velzen Ilse Honing Rinus Vlietstra Peter Lentjes André Wayop Petra Lentjes Angelina Wayop Joke Nelen Mary Zingstra Ronald Nelen Fred Beijenveld Totaal aanwezig: 18 personen. Afwezig met kennisgeving: Anneke Bayley Alfred Bayley Saskia Kremer Dick Honing Helma Vlietstra 1. Welkomstwoord. Peter opent de vergadering om uur. Hij bedankt iedereen voor zijn aanwezigheid. Hij is verheugd dat de clubavonden en de tourritten zo goed bezocht werden het afgelopen jaar. 23 februari openen we het seizoen weer traditioneel met de motorbeurs waar we weer met de trein naar toe zullen gaan. Vertrek vanaf station Muziekwijk. Hij heet de nieuwe leden Alfred, Anneke en Lea van harte welkom. 2. Ingekomen stukken. Deze zijn er niet Notulen Algemene Ledenvergadering Deze worden goedgekeurd door alle aanwezigen. 4. Kiezen bestuur. Secretaris John Schaap treedt af volgens de statuten van de vereniging. Hij is tevens ook weer verkiesbaar. Omdat er geen andere aanmeldingen zijn, zijn alle aanwezige leden het unaniem eens over het vervolgen van deze functie. 5. Financiën -Ronald geeft uitleg over de financiën zoals deze te lezen zijn op de website. De club staat in de plus. - De kascommissie bestaande uit Fred ter Hoeven en Rinus Vlietstra, hebben de boeken goedgekeurd. Zij zullen ook volgend jaar weer de kascommissie vormen. - Er wordt besloten om de contributie met 5.- ter verhogen per 2014.

12 Easyriders Update Pagina 12 Vervolg ALV. 6. Toercommissie -We hebben het afgelopen jaar 12 ritten gereden waarvan er 2 zijn afgelast. In totaal hebben we 3000km gereden. Hij laat een korte samenvatting van de ritten zien. - Peter B presenteert de ritten voor het seizoen De data zijn op de website te vinden. -Fred Beijenveld vraagt of het mogelijk is om tijdens de ritten iets te ondernemen anders dan motorrijden. Hierop ontstaat een discussie. Er wordt besloten dit niet te doen daar waar de tijd spanne het niet toe laat. Wel wordt er nogmaals mede gedeeld dat juist voor dit soort ideeën de ledenlijst, die onlangs is gepresenteerd, te gebruiken. - Dit jaar zullen we de heen- en terugreis naar België in 1x te doen over de snelweg zodat we daar op tijd zijn en dan kunnen de liefhebbers terplekke nog een ritje maken. - Het idee voor de rit voor het buitenland weekend 2014 doet wat stof op waaien. Iedereen die graag mee wil wordt gevraagd zijn ideeën aan het bestuur te mailen. Fred ter Hoeven vraagt om de datum voor 2014 in July 2013 te presenteren. 7. Bestuursaangelegenheden. Ilse bedankt Petra voor haar inzet mbt het verzorgen van de website. De clubavonden zullen dit jaar een thema krijgen. Te beginnen met de 1e ( ) een uitleg over Garmin en de 2e ( ) een technische avond waarbij aan Marco van MCA gevraagd zal worden of hij e.e.a. uitleg kan geven over de veiligheid aspecten van een motorfiets. Aan de leden wordt gevraagd of zij ideeën willen opperen voor o.a. de clubavonden. Ilse doet ook een oproep aan de leden om eens te denken aan het schoonmaken en opruimen van het clubhuis. Te denken valt aan evt een datum te plannen. De data voor de toerritten en de clubavonden staan reeds op de site. 8. Rondvraag - Gert-Jan vraagt of het mogelijk is om dit jaar weer naar het circuit te gaan. We gaan uit zoeken of dat mogelijk is. - Joke vraagt wie de lady s day gaat organiseren. -> Joke en Angela zullen dit doen. Mensday wordt ook weer georganiseerd. Wie dit gaan doen volgt nog. 9. Sluiting - Om uur wordt de vergadering afgesloten en gaan we de Nieuwjaarsborrel openen.

13 Easyriders Update Pagina 13

14 Easyriders Update Pagina 14

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie.

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie. Van de Voorzitter. De zomer is weer ten einde, een mooie zomer: tenminste wat het weer betreft. Een lange winter staat ons weer te wachten. De dagen worden steeds korter, dus eerder het licht aan. Voor

Nadere informatie

anno 1983 In dit nummer o.a.:

anno 1983 In dit nummer o.a.: .1 Februari 2015, JAARGANG 17 anno 1983 GIETEN In dit nummer o.a.: Meer Vrijwilligers Wielerkleding Nieuwe MTB route ALV Vrijwilliger in het zonnetje Clinics Nieuwe MTB route Tegelhuys MTB tocht Toer Nieuws

Nadere informatie

In dit nummer: een Grensgeval, 2 gezichten en meer!

In dit nummer: een Grensgeval, 2 gezichten en meer! In dit nummer: een Grensgeval, 2 gezichten en meer! Renault Vrijbuiter Vrienden Club Opgericht 15 sept 2006 te Hoogwoud KvK 01116245 Ledenadministratie Albert Vlietstra, info@rvvc.nl Lidmaatschap EUR 15

Nadere informatie

Pinpost. Bowling Vereniging Noordwijkerhout Jaargang 14, nummer: maart 2009. Bewaarnummer

Pinpost. Bowling Vereniging Noordwijkerhout Jaargang 14, nummer: maart 2009. Bewaarnummer Pinpost Bowling Vereniging Noordwijkerhout Jaargang 14, nummer: maart 2009. Bewaarnummer Ja hooooooor daar is ie weer. (Dik voor mekaar show) de laatste Pinpost van dit seizoen. Boordevol informatie over

Nadere informatie

CC tjes. Colofon. Uitgave juli 2004

CC tjes. Colofon. Uitgave juli 2004 Wist je dat Wist je dat CC tjes Patrick Nooitrust, toen hij CC van de week was op de site, elke dag zijn Roland Garros in een andere kleur liet zien? (leve Photoshop!!) Peter van der Wilt ditzelfde iedere

Nadere informatie

HET OFFICIELE CLUBLAD VAN COBRA CLUB NEDERLAND 12e JAARGANG nr. 1 April 2004

HET OFFICIELE CLUBLAD VAN COBRA CLUB NEDERLAND 12e JAARGANG nr. 1 April 2004 HET OFFICIELE CLUBLAD VAN COBRA CLUB NEDERLAND 12e JAARGANG nr. 1 April 2004 PAPER SNAKE HET OFFICIËLE CLUBBLAD VAN DE COBRA CLUB NEDERLAND 12 e jaargang No.1 April 2004 Bankrekening: ABN AMRO 52.21.32.057

Nadere informatie

Hierbij nodig ik u uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering. Deze vergadering vindt plaats op WOENSDAG 26 JUNI A.S.

Hierbij nodig ik u uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering. Deze vergadering vindt plaats op WOENSDAG 26 JUNI A.S. EVBV-Octopus Uitnodiging ALV Geachte leden, Hierbij nodig ik u uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering. Deze vergadering vindt plaats op WOENSDAG 26 JUNI A.S. OM 19:30 UUR IN MARTINIHAL

Nadere informatie

Kom op voor je eigen belangenorganisatie. een werkboek voor uitkeringsgerechtigden in belangenorganisaties. Riet van Raaphorst

Kom op voor je eigen belangenorganisatie. een werkboek voor uitkeringsgerechtigden in belangenorganisaties. Riet van Raaphorst 1 Kom op voor je eigen belangenorganisatie een werkboek voor uitkeringsgerechtigden in belangenorganisaties Riet van Raaphorst 2 Kom op voor je eigen belangenorganisatie is van origine een uitgave uit

Nadere informatie

Surfvereniging Windkracht. digitaal clubblad Zomer 2015

Surfvereniging Windkracht. digitaal clubblad Zomer 2015 Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Zomer 2015 Deze aflevering: Van de (oude en nieuwe) voorzitter 3 Surftraining 5 Notulen van de ALV 6 Walschipperdiensten 15 Tarieven voor contributie en stalling

Nadere informatie

Bestuur en overige (commissie)leden. Colofon

Bestuur en overige (commissie)leden. Colofon Deze editie: - Bedford Belangen Club tradities - jubilea 1994-2009 - Bedford en brandstof - en het begon allemaal in 1989,... - weldoeners nummer 1, 2014 w w w. b e d f o r d b e l a n g e n c l u b. n

Nadere informatie

Bolleboos. Let op! 5 april 2008. 10 april 2008 Jaarvergadering. De CVB op Internet. http://www.decvb.nl. NiVeSoft. Windenergie!

Bolleboos. Let op! 5 april 2008. 10 april 2008 Jaarvergadering. De CVB op Internet. http://www.decvb.nl. NiVeSoft. Windenergie! Windenergie! De TNT Post Port betaald Afz. CVB, Rietkraag 95 2144 KB Beinsdorp Belangstelling? Bel: 023-5581158 Bolleboos april 2008 De CVB op Internet http://www.decvb.nl NiVeSoft Uw dealer voor o.a.

Nadere informatie

COBRALIA. Deze artikelen, te zien op de foto en op de website, kunt u, 24 uur per dag, bestellen per e-mail: Piet Wijn Voorzitter@cobraclub.

COBRALIA. Deze artikelen, te zien op de foto en op de website, kunt u, 24 uur per dag, bestellen per e-mail: Piet Wijn Voorzitter@cobraclub. COBRALIA Als Cobra-liefhebber verzamelt u wellicht vele zaken die met Cobra s te maken hebben. Om uw collectie uit te breiden heeft de Cobra club verschillende hebbedingetjes in de verkoop. Poloshirt met

Nadere informatie

REDACTIONEEL - 1 - Ronald

REDACTIONEEL - 1 - Ronald Badminton..., meer dan een slag in de lucht!!! Jaargang 24 (november 2001), nr. 2 Redactieadres: E-mail: Secretariaat: Gironummer: Reigerskamp 320, 3607 HS Maarssen. R.Koenis@imn.nl Reigerskamp 320, 3607

Nadere informatie

Tweede ALV der U.S.D.V. U Dance 30 maart 2010, 19:00u, Dijkzicht

Tweede ALV der U.S.D.V. U Dance 30 maart 2010, 19:00u, Dijkzicht Tweede ALV der U.S.D.V. U Dance 30 maart 2010, 19:00u, Dijkzicht 1. Opening 19.15 uur Aanwezigen: Laurens van Noord, Stéphanie de Lange, Marjolein Langenberg, Robert de Haas, Rutger Katz, Christien Slofstra,

Nadere informatie

Informatieboekje. Vlaaienactie 2011. Scoutinggroep Don Bosco Soest

Informatieboekje. Vlaaienactie 2011. Scoutinggroep Don Bosco Soest Informatieboekje Vlaaienactie 2011 Inhoud Voorwoord 1. Waarom een vlaaienactie?...7 1.1. Geld verdienen voor de groep... 7 1.2. Geld verdienen voor je speltak... 7 1.3. Bekendheid voor de groep... 7 1.4.

Nadere informatie

De NOPSPIN Officieel clubblad van de TTV Emmeloord September 2009 1

De NOPSPIN Officieel clubblad van de TTV Emmeloord September 2009 1 De NOPSPIN Officieel clubblad van de TTV Emmeloord September 2009 1 OVERZICHT VAN DE DIVERSE COMMISSIES: Zaal : Van Diggelenstraat 11 0527-697286 Postadres : Wittezeestraat 26 8226 BK Lelystad 06-18066529

Nadere informatie

OPEN-RIDE OUT CRCA PAASRIT CRCA IJSSELMEERRIT EHMBO RIJVAARDIGHEIDSTRAINING AGENDA 2015. HOG Coast Riders Chapter Alkmaar Zomer 2015 1

OPEN-RIDE OUT CRCA PAASRIT CRCA IJSSELMEERRIT EHMBO RIJVAARDIGHEIDSTRAINING AGENDA 2015. HOG Coast Riders Chapter Alkmaar Zomer 2015 1 JAARGANG 21 NUMMER 2-2015 OPEN-RIDE OUT CRCA PAASRIT CRCA IJSSELMEERRIT EHMBO RIJVAARDIGHEIDSTRAINING AGENDA 2015 HOG Coast Riders Chapter Alkmaar Zomer 2015 1 2 Lente 2015 HOG Coast Riders Chapter Alkmaar

Nadere informatie

Familie van Koot sinds 1946, voor de echte bier- en whiskyliefhebber. Brinkersweg 41 te Nunspeet tel. 0341-252166 www.cafedeviersprong.

Familie van Koot sinds 1946, voor de echte bier- en whiskyliefhebber. Brinkersweg 41 te Nunspeet tel. 0341-252166 www.cafedeviersprong. Familie van Koot sinds 1946, voor de echte bier- en whiskyliefhebber. Brinkersweg 41 te Nunspeet tel. 0341-252166 www.cafedeviersprong.nl Clubblad van N.T.C. De Wiltsangh 24e jaargang nr. 2 (maart 2010)

Nadere informatie

Sterrenstof. «Update met LETSster «8 mei Moederdag >>> kletscafé 15 mei. etiket. april - mei 2011

Sterrenstof. «Update met LETSster «8 mei Moederdag >>> kletscafé 15 mei. etiket. april - mei 2011 Sterrenstof etiket april - mei 2011 Periodiek van LETS Utrecht e.o. «Jaargang 17 nummer 93 ««Update met LETSster «8 mei Moederdag >>> kletscafé 15 mei 93 Sterrenstof Waarom LETS? We hebben allemaal wel

Nadere informatie

M.T.K. de IJselrijders 1974 JANUARI 2015 42e JAARGANG NR. 1

M.T.K. de IJselrijders 1974 JANUARI 2015 42e JAARGANG NR. 1 M.T.K. de IJselrijders 1974 JANUARI 2015 42e JAARGANG NR. 1 Postadres: Secretariaat MTK de IJselrijders 1974, Longoliusstraat 5, 7412 EJ Deventer Aangesloten bij het L.O.O.T., info: www.loot.nl MAG-ondersteunende

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 24 ste jaargang nummer 94 Maart 2013

Inhoudsopgave. 24 ste jaargang nummer 94 Maart 2013 24 ste jaargang nummer 94 Maart 2013 Inhoudsopgave Contactpersonen 3 Van de redactie 5 Van de voorzitter 7 Weekendbeurten havenmeester 9 Nieuwe Boot Nieuwe box. Mededeling secretaris 10 Bootverzekering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOLKSTUINVERENIGING VIANEN JAARGANG 2011, Nummer 1

NIEUWSBRIEF VOLKSTUINVERENIGING VIANEN JAARGANG 2011, Nummer 1 NIEUWSBRIEF VOLKSTUINVERENIGING VIANEN JAARGANG 2011, Nummer 1 In dit nummer Wetenswaardigheden Van de bestuurstafel Notulen ALV van maandag 18 april 2011 Aanpassing van het Huishoudelijk Reglement ( HHR

Nadere informatie

F T (010) 511 23 79 99 46. I www.lamens.nl. Sinds 1972!

F T (010) 511 23 79 99 46. I www.lamens.nl. Sinds 1972! Sportief onderweg i f s met Lamens! L Cas Automobielbedrijf Cas Lamens BV 2650 Rodenrijseweg AG Berk 57 l T 2650 (010) AG 5 Berkel 1 23 en 9 Rodenrijs F T (010) 511 23 79 99 46 IF www (010) 511 79 s 46

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 17 MAART 2014

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 17 MAART 2014 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 17 MAART 2014 1. Opening Alvorens tot opening over te gaan, vraagt de voorzitter de vergadering een moment van stilte te betrachten ter nagedachtenis aan José van

Nadere informatie

Voorwoord 2. Uitnodiging en agenda 3. Notulen jaarvergadering 2013-2014 4. Jaarverslag bestuur 9. Jaarverslag korfbal technische commissie 11

Voorwoord 2. Uitnodiging en agenda 3. Notulen jaarvergadering 2013-2014 4. Jaarverslag bestuur 9. Jaarverslag korfbal technische commissie 11 Inhoudsopgave Voorwoord 2 Uitnodiging en agenda 3 Notulen jaarvergadering 2013-2014 4 Jaarverslag bestuur 9 Jaarverslag korfbal technische commissie 11 Jaarverslag accommodatiecommissie 17 Jaarverslag

Nadere informatie

De CalEIdocyclus. uitnodiging. Korperpad 25 in Rotterdam + EXTRA KOFFERBAKJESMIDDAG! ZATERDAG 27 APRIL. Na afloop: Netwerkborrel

De CalEIdocyclus. uitnodiging. Korperpad 25 in Rotterdam + EXTRA KOFFERBAKJESMIDDAG! ZATERDAG 27 APRIL. Na afloop: Netwerkborrel APRIL 2013 PORT BETAALD uitnodiging + EXTRA KOFFERBAKJESMIDDAG! ZATERDAG 27 APRIL van 16.00-17.00 uur DE ALTIJD ENERVERENDE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN VERENIGING DE ALTERNATIEVE GARAGE T EENDEËI Korperpad

Nadere informatie

1983-2008 jubileumjaar

1983-2008 jubileumjaar Kanovereniging de IJsselstreek 1983-2008 jubileumjaar 1-08 Kanovereniging "de IJsselstreek" Clubhuis: Zomerdijk 41 Tel: (030) 6870115 Opgericht: 2 november 1983 Postadres: K.V. "de IJsselstreek" T.a.v.

Nadere informatie

Komende bijeenkomst: 2 februari, Aanvang 20.15 uur. BRAC Oscillator avond

Komende bijeenkomst: 2 februari, Aanvang 20.15 uur. BRAC Oscillator avond 1 Jaargang 34 nummer 02 februari 2007 Verenigingsblad van de Veron afdeling s-hertogenbosch Convocatie De VERON afdeling s-hertogenbosch nodigt alle leden hierbij uit tot het bijwonen van de maandelijkse

Nadere informatie

Bestuur en overige (commissie)leden. Colofon

Bestuur en overige (commissie)leden. Colofon - verslag voorjaarstreffen - plakkende platen - verslag algemene ledenvergadering - kleppenstellen van de Vauxhall motor nummer 2, 2013 Colofon Bedford Nieuws is het clubblad van de vereniging Bedford

Nadere informatie

Rapido Nederlands Kampioenschap Minibike RAP Holland www.rap-holland.nl

Rapido Nederlands Kampioenschap Minibike RAP Holland www.rap-holland.nl 1 Rapido Nederlands Kampioenschap Minibike RAP Holland www.rap-holland.nl Rapido 2010 nr.3 - Pagina 2 - VOORWOORD Hallo allemaal, Iedereen heerlijk aan het genieten van hun welverdiende vakantie of genoten

Nadere informatie