Vijfde jaargang, nummer 1 Februari 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vijfde jaargang, nummer 1 Februari 2012"

Transcriptie

1 Vijfde jaargang, nummer 1 Februari 2012

2 Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com Penningmeester Ronald Nelen penningmeester@easyridersalmere.com Bestuurslid Algemeen Toer Coördinatie Ilse Honing Peter Bonhof bestuurslid@easyridersalmere.com toercommissie@easyridersalmere.com Webmaster: Petra Lentjes webmaster@easyridersalmere.com Redactie: Ilse Honing Petra Lentjes redactie@easyridersalmere.com Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website.

3 Pagina 3 Van de oud Voorzitter Beste leden, Bij deze ook nog een kleine bijdragen van de oud voorzitter van onze club. 5 jaar geleden had ik niet gedacht dat ik een volwaardige club zou gaan oprichten was ik niet mee bezig al leek het mij wel leuk om bij een club te gaan maar nooit echt wat mee gedaan. Tot ik een berichtje op markplaats tegen kwam van Anita Dieters we hebben contact gezocht, en bij de eerste bak koffie die we samen hadden gedaan was er zeker spraken van dat we samen een club gingen oprichten. En ik kan zeggen nu 5 jaar later kan ik heel tevreden zijn met wat we hebben opgebouwd inmiddels ben ik alleen achter gebleven als oprichtster van de club. Maar ik zal de club zo als ik het nu zie niet verlaten het is toch een deel van me en is echt iets wat mijn passie is en waar ik me met veel plezier voor in zet. De reden dat ik mij niet meer verkiesbaar heb gesteld als voorzitter is dat er toch een hoop tijd is gaat zitten, en aangezien ik ook nog een gezin heb waar heel veel tijd in gaat zitten heb ik besloten om door te gaan als algemeen bestuurslid. Ik wil via deze weg Peter heel veel succes wensen met zijn taken als voorzitter maar dit gaat hem goed af. Nou tot kijk maar weer en we gaan voor een mooi en goed nieuw seizoen met dit jaar ons 5 jarig bestaan dit gaan we zeker vieren. Groetjes, Ilse Honing.

4 Pagina 4 Van de nieuwe Voorzitter Op het moment dat ik dit stukje typ is het al 16 februari 2012 en is de winter bijna weer voorbij en komt het motor seizoen steeds dichter bij. Daarnaast zal ik mijn nog even voorstellen als voorzitter, ik ben Peter Lentjes en ben 48 jaar en rij al jaren motor. Ik ben bij de Easyriders gekomen in het jaar 2009 door de fam Vlietstra en had het gelijk naar mijn zin. Ik zal mijn voor meer dan 100% inzetten voor de motorclub samen met het bestuur, maar dat kunnen we niet alleen, daar hebben we alle leden bij nodig en ik hoop het van harte dat we samen een mooie motorclub verder zullen opbouwen. Ik wil eerst even wat zeggen over de algemene ledenvergadering die we op 29 januari jongsleden gehad hebben. Ik was bij te zien dat er zoveel leden aanwezig waren en wil jullie bedanken dat jullie met zijn alle zijn gekomen om te horen wat er in deze club speelt en gaat spelen. Daarnaast wil ik Ilse Honing nogmaals bedanken voor de grote inzet die ze de afgelopen 5 jaar in deze mooie motorclub heeft gestoken en nu als algemene bestuurlid nog wil steken samen met het voltallige bestuur. Laten we het niet vergeten, dat dit jaar een jubileum jaar voor de EasyridersAlmere is en dit zal niet onopgemerkt blijven. Er zijn weer mooie routes gepland en een heel mooi lang weekend in België dit jaar en er komt nog meer aan, dus hou de site goed in de gaten die steeds up to date wordt gehouden door Petra Lentjes. Ik sluit dit voorwoord nu af, om jullie een fijn motor jaar te wensen en dat we met elkaar dit jaar veel tijd mogen doorbrengen en veel ideeën uit mogen wisselen. Veel lees plezier.. Met vriendelijke groet, Peter Lentjes.

5 Pagina 5 Even voorstellen, Fred Bijenveld Lid sinds LANGS DEZE WEG WIL IK ME VOORSTELLEN ALS NIEUW LID(NOU JA NIEUW LID)? Ik ben Fred Bijenveld geboren te Amsterdam op 31 oktober 1957, schorpioen als sterrenbeeld. Ik ben iemand die positief, en realistisch in het leven staat, en zie in elke oplossing een probleem(grapje). Na de lagere school ben ik gaan studeren op de LTS voor automonteur, omdat ik een passie voor auto s en motoren had. Na de LTS ben ik naar de MTS gegaan voor de studie werktuigbouwkunde, als voorbereiding voor MTS autotechniek. Echter heb ik hier nooit iets meegedaan omdat ik het handelen in motoren en auto s leuker vond dan de technische kant. Inmiddels kreeg ik verkering met Francien, waar ik 22 jaar getrouwd ben geweest,en uit dit huwelijk kregen we twee zonen, Stefan, nu 24 jaar oud, en Robin 20 jaar oud.inmiddels was ik gaan werken als verkoopadviseur, en heb diverse automerken verkocht, en veel cursussen gevolgd bij diverse Importeurs. Mijn laatste werkgever in Almere bij de VW dealer Jedi, waar ik samen met 9 medewerkers de Seat vestiging runde als verkoopleider. In 2007 kocht ik wederom een motor, een Suzuki Intruder 800 (had vanaf mijn 18 e jaar mijn motorrijbewijs) dus een tijd niet gereden. Nadat ik de motor had gekocht bleek dat ik te groot was voor zo n kleine brommer en heb toen in 2009 een nieuwe motor gekocht, een yamaha 1300 midnight- Star, waar ik met plezier mijn ritjes op maak met de motorclub Easyriders. De Easyriders is een gezellige club waar ik sinds maart 2011 met plezier kom, en kijk met veel plezier naar de ritten van 2012 Groetjes Fred Bijenveld.

6 Pagina 6 Notulen van de Algemene Ledenvergadering Zondag 29 Januari 2012 Aanwezig bestuur: PeterBonhof, PeterLentjes. Ilse Honing, Ronald Nelen. Afwezig: John Schaap Aanwezig leden: C. Berkelde, F. Bijenveld F.v.d Broek, G.J de Fluiter F.t Hoeven, D. Honing S. Kremer, P. Lentjes J. Schaap R. v. Velzen H. Vlietstra R. Vlietstra A. Wayop A. Wayop-Beekink J. Nelen Opening; Ilse opent de vergadering en heet iedereen welkom en wenst iedereen een goed nieuw jaar toe. 1 Agenda; 2 Ingekomen stukken; Geen 3 Notulen 2011 is goedgekeurd. 4 Ronald neemt het woord. Verkiezing van een nieuwe voorzitter want Ilse trekt zich terug. Nieuwe voorzitter Peter Lentjes in stemming goedgekeurd. Nieuwe penningmeester Ronald Nelen in stemming goedgekeurd. Algemeen Bestuurslid Ilse Honing in stemming goedgekeurd. Secretaris John Schaap. Kascontrole 2012; F t Hoeven,R Vlietstra. 5 Peter L. neemt het woord Financieel verslag; 2011 Zie website. Vaststelling contributie voor 2013 geen verhoging. Contributie 2012 moet voor 31 Januari 2012 zijn voldaan.

7 Pagina 7 Vervolg Algemene Leden Vergadering. 6 Peter B. neemt het woord Toerritten 2012 Vliegtuigrit 31 Maart Giethoorn 29 April N Holland 26 Mei Bartjerit 24 Juni BBQ 14 Juli Strandrit 14 Aug Vijf Heeren Landen15 Sept Eindhoven 14 Okt Afsluiting???? Op 28 Mei is er weer een elfstedentocht Buitenland weekend is gepland op 31 Mei/3 Juni 2012 Bijdrage is wederom 175 euro voor leden van de club Aanmelden graag voor 1 Maart 2012 We willen ook gaan beginnen met weekendritten verdere gegevens volgen per mail en via de website. Hesjes dragen bij de toerritten, de een wel en de andere niet ( het is niet verplicht) de club stelt het wel zeer op prijs. Meerijden introducé de kosten waren 2.50 wordt nu 5.00 euro 7 Peter L neemt het woord. Clubavond: 1x per maand op vrijdag om uur 10 Februari is de eerste clubavond van dit jaar een ieder is welkom!!! Zie verdere agenda op de clubsite. Kijk ook eens op de website alle mededelingen zijn zichtbaar dus ook de update.

8 Pagina 8 Vervolg Algemene Leden Vergadering. 8 Rondvraag Jacob Schaap: Wat zijn de kosten voor niet leden voor het buitenlandweekend? De kosten zijn voor niet leden 180 euro. Peter Bonhof:Contributie digitaal? Is goedgekeurd. 9 Sluiting Presentatie v/d Weij Rijvaardigheidstrainingen. Rijvaardigheidtraining Cursus 18 Maart / 1 April 2012 Inschrijven per mail bij Rijschool v/d Verwey Kosten 25 euro voor 2 uur. Bergtraining Hr. v/d Vaat geeft een cursus op het bochtenwerk en techniek in de bergen. De cursus is 3dgs incl hp 290 euro, normaal 325 euro Je kunt je aanmelden op Berg training.nl. V.a April Control L Veilig circuit rijden. Zondag 6 Mei 2012 v.a uur kosten 20 euro. Ontvangst in Lelystad. Baan verkennen Rem oefening Bochtentechniek enz. Goede motorkleding Bij regen aangepaste training Advies volle tank Aanmelden voor 6 April 2012 Aan melden bij Peter Lentjes.

9 Pagina 9

10 Pagina 10 Dit interview gaat over de CS-Riders, dit is een stichting die motorrijders en trikers vertegenwoordigt ongeacht merk of type motor of trike uit alle lagen van de samenleving. De leden van deze organisatie vormen een broederschap en zetten zich in tegen misbruik bij kinderen in welke andere vorm dan ook. Ik ben in (Ilse) contact gekomen met Jan en ik heb hem gevraagt of hij mee wilde werken aan een interview voor onze update. Wie is Jan en wat doe je in het dagelijks leven? Ik ben 38 jaar jong, ben getrouwd en vader van twee schatten van kinderen, een jongen van 11 en een meisje van 9. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als vuurwapenhersteller in de volksmond ook wel wapensmid genaamd. Ik rij motor sinds mijn negentiende en momenteel doe ik dat op een Harley Davidson. Mijn vrouw is sinds het afgelopen jaar trikester en rijdt op een Scherer trike. Regelmatig doen we samen ritten voor CS-Riders maar ook met onze eigen familie trekken we er vaak op uit. Zoon Tim zit dan bij mij achter op de Harley en mijn dochter Sanne zit dan bij mijn vrouw achter op de trike. Wat is jou rol bij de CS-riders en hoe zijn jullie begonnen. Mijn rol binnen CS-Riders is die van Spokesman of voorzitter. Ik zit de vergaderingen voor, fungeer als aanspreekpunt binnen CS en ben vaak contactpersoon naar externe organisaties. Het heeft wel iets weg van jouw rol binnen Easyriders. Stichting CS-Riders komt voort uit een andere organisatie waarvan ik een van de oprichters in Nederland was. In de herfst van 2010 hebben we als noordelijke tak van die organisatie besloten om als CS- Riders verder te gaan. Inmiddels een flinke tijd verder staat de organisatie als een huis en draaien we prima, de feedback die we ontvangen vanuit de professionele hulpverlening is dik OK.

11 Pagina 11 Waar staan de CS-riders voor en mag iedereen lid worden of zich aansluiten bij de CS-riders. CS-Riders staat voor: Custodes Septentrionum (je zult nu gelijk snappen waarom we het afgekort hebben) wat bewakers van het noorden betekent. We hebben gekozen voor deze naam omdat we al vaker deze naam kregen toebedeeld door anderen en omdat het verwijst naar het Noorden van het land, dat is de regio waar we zitten en onze acties en ritten plannen. Aansluiten bij een rit van CS-Riders gaat heel erg gemakkelijk, gewoon langskomen en meerijden of een open meeting bezoeken. We proberen als CS- Riders een zo laag mogelijke drempel te bewerkstelligen, dit is ook wat we horen vanuit de rijders die met ons meegaan tijdens een rit of op meetings komen. Het is een grote vriendengroep. Een ieder die tijd vrij wil maken om een kind te laten lachen is absoluut welkom, het maakt ons niet uit of je nu komt op een trike, supersportbike of op een eigenbouw chopper. CS-Riders kennen een tweetal ride outs (Ritten) te weten Open- Ride Outs en VOG-Ride Outs. Bij de Open Ride Outs is iedere trikerijder of motorrijder welkom en bij de VOG-Ride Outs kunnen alleen rijders meerijden waarvan wij als CS-Riders een recentelijke VOG binnen hebben gekregen (Verklaring Omtrent Gedrag). CS-Riders is geen MC of MTC. Lid worden kan dan ook niet. Wij kennen als CS-Riders natuurlijk wel structuur die lijkt op dat van de bovenstaande groepen en wij kennen Fullmembers. Binnen CS-Riders is broederschap een groot goed, fullmember worden kan dan ook alleen als je voorgedragen bent en kent een vaste aanloop periode van minimaal een half jaar en kent geen maximaal. Dit staat voor de goede orde kompleet los van de ritten, maar geeft ons de tijd om iemand beter als persoon te leren kennen en daar waar nodig bij te spijkeren over gebruiken en gewoontes in de motorscene. Momenteel kent CS-Riders 17 fullmembers zowel mannen als vrouwen. Ook zijn er 5 Femina s (daarover straks meer) en 3 Active supports (dit zijn rijders op weg naar Fullmember.) CS-Riders maakt geen onderscheidt tussen mannen en vrouwen en Triker of Biker.

12 Pagina 12 Vertel is iets meer over de activiteiten van de club. De activiteiten van de stichting zijn vooral motor- en trikerijden en alle dingen die daarbij horen (samen rijden, treffens bezoeken, meetings houden etc.) Daarnaast organiseren de Fullmembers en Active s een aantal ride outs per jaar voor kinderen die om wat voor reden dan ook een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en bieden indien gewenst de vriendschap van CS-Riders aan deze kinderen aan. Tevens vragen we als CS-Riders continue aandacht voor het probleem van misbruik, mishandeling en verwaarlozing van kinderen. Ook kunnen CS-Riders ondersteuning geven aan andere organisaties die zich inzetten voor een kind. CS-Riders zal rijden voor ieder kind dat het kan gebruiken, verleden, ras of religie zal hierop nooit van invloed zijn. Hoe gaat het in zijn werk en wat gaat er aan vooraf voor dat jullie bij een gezin langs gaan. Een aanvraag voor een kennismaking met CS-Riders kan via verschillende wegen binnenkomen. Via mond op mond reclame vanuit de hulpverlening, via internetsite of via mediums zoals hyves, twitter of facebook. Eenmaal een aanvraag binnen zal deze besproken worden tijdens een zogeheten member-meeting (vergadering). In deze meeting zal worden gekeken naar de oorzaak van het probleem van het kind. Tevens zal worden besproken indien het gaat om mishandeling of verwaarlozing of een grote ride out gewenst is of dat dit juist klein gehouden moet worden. Het stigmatiseren van een kind of terechtkomen in een foute echtscheiding is het laatste wat we willen. Als er akkoord komt vanuit de member-meeting zal 1 van de fullmembers en 1 van de femina s de taak krijgen om een kennismakingsgesprek te plannen met de aanvrager en het kind. De groep femina s binnen CS-Riders is momenteel vijf vrouwen groot. Deze vijf vrouwen zitten niet als fullmember bij vergaderingen.

13 Pagina 13 CS-Riders heeft voor vijf vrouwen gekozen omdat het merendeel van beschadigde kinderen een mannelijke dader kent. Tevens zorgen deze femina s dat de kids op hun verjaardagen een cadeautje en tijdens ziekte een kaart ontvangen. De rolverdeling tijdens een kennismakingsgesprek is helder, de fullmember gaat het gesprek aan met de aanvrager en probeert helder te krijgen wat de wens van de verzorgers / ouders is en wat van CS-Riders verwacht wordt. Ook zal deze de mogelijkheden uitleggen en ook helder neerleggen wat we niet zijn. De femina focust tijdens deze kennismaking alleen maar op het kind. De femina zal nooit met het kind spreken over de oorzaak maar probeert helder te krijgen wat het kind leuk zou vinden en waar de interesse van het kind ligt. Beiden geven vervolgens feedback tijdens de eerstvolgende member-meeting en dan pas zal de verdere planning van de ride out gaan lopen. Bij kinderen die om een andere reden zoals ziekte etc. bezocht worden is de planning en opzet van een ride out vaak veel sneller te realiseren. Tijdens de planning en organisatie van de ride out heeft een ieder zijn of haar eigen rol binnen deze. De Navigator van CS-Riders zal de rit uit gaan zetten en samen met de vaste blokkers-ploeg van CS-Riders gaan bespreken. Tijdens de ride out zullen vervolgens de blokkers zorgen voor een goed verloop en blokken kruisingen etc. De blokkers zijn een aparte groep binnen CS-Riders. Anderen houden zich bezig met de sponsoring en proberen de cadeautjes voor het kind via sponsoring binnen te halen. Anderen Pushen de ride out in het geval van een open ride out op het internet en proberen zodoende een grote groep rijders bij elkaar te krijgen etc. etc.

14 Pagina 14 Wat doen jullie zoal voor de kinderen en de ouders of verzorgers. We bieden de ouders of verzorgers net als het kind vriendschap aan in de breedste zin van het woord en proberen te helpen daar waar we kunnen en mogen. De duur en de mate hiervan hangt af van wat het kind wenst. We kunnen namelijk alleen dit maar beloven daar we zeker weten dat we dit ook kunnen. Alle andere beloftes of opwerpen maatschappelijk werker kunnen we niet en zullen we niet. Het laatste wat je moet willen is een beschadigd of een ziek kind iets beloven en het vervolgens niet na (kunnen) komen. Bovenstaande twee vragen en antwoorden klinken heel erg zwaar en zijn gelukkig echt uitzonderingen, veelal is een eenmalig bezoek voldoende. Wel is er een vaste kerstactie waarbij alle kinderen waarvoor gereden is een kerstpakket met cadeautjes ontvangen, ook al hebben we als CS- Riders daar maar eenmaal voor gereden. Kinderen die het niet door ziekte hebben kunnen halen en overleden zijn gedenken we op de verjaardag of sterfdag vaak met een bezoek aan het graf en laten dan een bloemstuk achter. Wie bekostigen de activiteiten die jullie organiseren wordt dit door de leden zelf betaald of hebben jullie sponsoren? CS-Riders bestaat alleen maar omdat de support voor CS-Riders enorm goed loopt. Wat ik probeer te zeggen hiermee is dat wij als CS-Riders wel van alles kunnen verzinnen, maar als de trikers en bikers niet komen helpen wij niet zouden kunnen doen wat we doen. Een vaak gehoorde kreet binnen CS-Riders is: We doen met niets iets en dat doen we goed. We zijn allemaal motorrijder of trikerijder en dat kunnen we en juist dit koppelen wij in een rit met een doel voor een kind. Het kost je dus niet meer of minder dan een normale rit met vrienden. De CS-Riders betalen per jaar een vaste donatie en al het andere moeten we hebben van inzamelingsacties, verkoop van supportkleding en sponsoring en donaties. Mocht jij willen weten of het iets voor je is, rij dan eens met ons mee of kom anders eens langs op een open meeting.

15 Pagina 15 Ja ik heb een idee! En dat wil ik graag delen met het bestuur en de andere leden van Easyriders. Mijn idee is namelijk: Inzender: Dit strookje kun je kwijt in de ideeënbus van Easyriders deze staat in ons clubhuis. Alvast hartelijk bedankt!

16 Pagina 16 Beste leden, We zijn alweer druk bezig om alles goed te plannen voor het buitenland weekend. Dit jaar zal het zijn van, 31 mei t/m 3 juni Deze datum is er op de jaarvergadering uit gekomen, de kosten voor het lang weekend zal zijn, 175,- p.p. Er is nog plaats voor het buitenland weekend aanmelden kan nog t/m 11 Maart ilse1977@kpnmail.nl of via We hebben inmiddels een locatie gevonden we gaan dit jaar naar, Mocht je denken, toch leuk om mee te gaan dit kan zeker nog. Verdere informatie volgt nog. Groetjes namens het bestuur van Easyriders Almere.

17 Pagina 17

18 Pagina 18 HET ADRES VOOR ALLES OP MOTOR GEBIED In- en Verkoop motoren Onderhoud en Reparatie Kleding en Accessoires Taxatie en Schadeherstel Outlet motorkleding Motor rijopleidingen Motor Centrum Almere De Binderij EJ Almere Op vertoon van de Easyriders Clubpas 10% korting op accessoires en kleding!

19 Pagina 19

20 Pagina 20 Februari Fred v den Broek 2/2 Andre Wayop 5/2 Saskia Kremer 8/2 Hein Bechai 20/2 Peter bonhof 20/2 Jacob Schaap 28/2 Maart Joke Nelen 6/3 Henk weenk 11/3 Dick Honing 22/3 Dorry versteeg 23/3 April Ineke van dorth 14/4 Rob versteeg 16/4 Peter Lentjes 21/4

Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur:

Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur: Vijfde jaargang, nummer 2 Juni 2012 Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023 06 53725972 Penningmeester

Nadere informatie

Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur:

Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur: Vijfde jaargang, nummer 4 December 2012 Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023 06 53725972 Penningmeester

Nadere informatie

Easyriders Update Vijfde jaargang, nummer 1 Maart 2011

Easyriders Update Vijfde jaargang, nummer 1 Maart 2011 Vijfde jaargang, nummer 1 Maart 2011 September Pagina 2008 2 Tweede jaargang, nummer 3 Bestuur: Voorzitter Secretaris Ilse Honing John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com

Nadere informatie

Zesde jaargang, nummer 1 Maart.

Zesde jaargang, nummer 1 Maart. Zesde jaargang, nummer 1 Maart. Easyriders Update Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023 06 53725972

Nadere informatie

Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur:

Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur: Vijfde jaargang, nummer 3 Oktober 2012 Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023 06 53725972 Penningmeester

Nadere informatie

8ste jaargang, nummer 1,

8ste jaargang, nummer 1, 8ste jaargang, nummer 1, juni 2015 EasyRiders Update Pagina 2 Voorzitter Ilse Honing voorzitter@easyridersalmere.com 06 10097016 Toercommissie Steven Heus toercommissie@easyridersalmere.com Penningmeester

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Zesde jaargang, nummer 3 November.

Zesde jaargang, nummer 3 November. Zesde jaargang, nummer 3 November. Easyriders Update Pagina 2 Het bestuur.. Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen...

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen... Nieuwsbrief VPG De Samenhang samen gaan wij het maken! Jaargang 13, Nummer 55, December 2014 SAMENSPRAAK In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2015

Nieuwsbrief December 2015 Nieuwsbrief December 2015 Nieuwsbrief November 2015 Jaargang 22, nummer 11 In dit nummer: Van het bestuur 3 Ilja Drost stelt zich aan u 4 voor AIC de Kempen 5 Studeren met autisme 6 Colofon 7/8/9 Pagina

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Operator Handleiding DateLive.nl

Operator Handleiding DateLive.nl Operator Handleiding DateLive.nl Op DateLive.nl zal je erotische berichten beantwoorden op een bericht- per- bericht basis. Je krijgt een nieuw bericht van een klant te zien met de bijbehorende profiel

Nadere informatie

Formeel en informeel. Formeel: Je gebruikt u om iemand aan te spreken. Je noemt iemand bij zijn achternaam.

Formeel en informeel. Formeel: Je gebruikt u om iemand aan te spreken. Je noemt iemand bij zijn achternaam. Formeel en informeel Tijdens je stage praat je veel met mensen. Soms is het een officieel gesprek, soms een gezellig praatje met een collega. Dit noem je formele en informele gesprekken. Formeel betekent

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou!

Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou! Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou! Intro Het club- en verenigingseizoen is alweer in volle gang. We kijken met dankbaarheid terug naar de opening van het winterwerk. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Vrienden & Relaties

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Vrienden & Relaties MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Vrienden & Relaties s Avonds en in het weekend zit ik vaak alleen thuis. Ik bel dan wel eens met mijn vrienden, maar ze bellen me nooit terug. Ik heb verkering,

Nadere informatie

U leert in deze les "toestemming vragen". Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen.

U leert in deze les toestemming vragen. Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen. TOESTEMMING VRAGEN les 1 spreken inleiding en doel U leert in deze les "toestemming vragen". Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen. Bij toestemming vragen is het belangrijk dat je het op een

Nadere informatie

Juridische medewerker

Juridische medewerker 28-11-2013 Sectorwerkstuk Juridische medewerker Temel, Elif HET ASSINK LYCEUM Inhoudsopgave Inhoud Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 Hoeveel procent van de opleiding bestaat uit stage?... 6 o Begeleiding...

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

Interview Rob van Brakel

Interview Rob van Brakel Interview Rob van Brakel Atributes Consequences Values Hallo Rob van Brakel, mag ik jou een aantal vragen mogen stellen? Prima. Hoe oud ben je? 21 jaar Wat is je woonsituatie op het moment? Op het moment

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Easyriders Update. Easyriders Almere Jarigen van juni tot en met augustus. Easyriders Update

Easyriders Update. Easyriders Almere Jarigen van juni tot en met augustus. Easyriders Update September Pagina 2008 Easyriders Almere Jarigen van juni tot en met augustus Juni: 8 Erik Dieters 14 John Schaap 21 Jan Willem v.d. Langemheen 25 Martin v.d. Veer Juli: 2 Marcel Valk 4 Mirjam Kruidhof

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

Meten van mediawijsheid. Bijlage 6. Interview. terug naar meten van mediawijsheid

Meten van mediawijsheid. Bijlage 6. Interview. terug naar meten van mediawijsheid Meten van mediawijsheid Bijlage 6 Interview terug naar meten van mediawijsheid Bijlage 6: Het interview Individueel interview Uitleg interview Ik zal je uitleggen wat de bedoeling is vandaag. Ik ben heel

Nadere informatie

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering Dutch Lighttown HD Club Schoolstraat 2 5595CS Leende Tel +31 (0)40-7370397 Internet: www.dutch-lighttown-hd-club.nl KvK Eindhoven V 40 240 650 IBAN/Rekeningnummer:NL89 Rabo 0127.4987.45 BIC: RABONL2U.

Nadere informatie

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten www.edusom.nl Opstartlessen Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren over familie, vrienden en buurtgenoten. Antwoord geven op vragen. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Deze aflevering: Van de voorzitter 3 Eindfeest op zaterdag 8 november 5 Klusdag op zaterdag 15 november 6 Activiteiten kalender 2014 7 Van de ledenadministratie

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

Harley-Davidson Club Nederland

Harley-Davidson Club Nederland Harley-Davidson Club Nederland Harley rijden... én meer! Harley-Davidson Club Nederland De Harley-Davidson Club Nederland (H-DCN), opgericht 31 maart 1962, is een van de oudste en grootste H-D clubs van

Nadere informatie

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken.

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Nieuwsbrief Avéna Zomer 2015 Beste leden, Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen.

Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen. De familieblues Tot mijn 15e noemde ik mijn ouders papa en mama. Daarna niet meer. Toen noemde ik mijn vader meester. Zo noemde hij zich ook als hij lesgaf. Hij was leraar Engels op een middelbare school.

Nadere informatie

Interview met DJ Kit T

Interview met DJ Kit T Interview met DJ Kit T Ik denk dat heel veel mensen nieuwsgierig zijn naar wie Kit-T nu precies is. Kun je ons wat over jezelf vertellen? Mijn naam is Kitty Nendels, geboren in Kerkdriel en opgegroeid

Nadere informatie

Kunt u in het kort beschrijven waar uw bedrijf voor staat? Wat verkoopt u? Waarom verkoopt u deze producten/ dienstverleningen? escape DTP is Irma Weima, een éénmansbedrijf en regelt/verzorgt/maakt alles

Nadere informatie

Apostolische rondzendbrief

Apostolische rondzendbrief oktober 9, 2011 Jaargang 1, nummer 1 Lieve mensen, Zo bent u een voorbeeld voor alle gelovigen in Macedonië en Achaje geworden. Wij zijn nu al weer een tijdje hier in het zuiden van Griekenland, in de

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Vragenlijst: Wat vind jij van je

Vragenlijst: Wat vind jij van je Deze vragenlijst is bedacht door leerlingen. Met deze vragenlijst kunnen leerlingen er zelf achter kunnen komen wat andere leerlingen van hun school vinden. De volgende onderwerpen komen langs: Sfeer op

Nadere informatie

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd 1 Joppe (13): Mijn ouders vertelden alle twee verschillende verhalen over waarom ze gingen

Nadere informatie

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang!

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Liturgie Zingen: -Opwekking 654 Dank U voor deze nieuwe dag -Zoek eerst het Koninkrijk van God -Weet je waar het hemels koninkrijk op lijkt (Elly en

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

MANIEREN OM MET OUDERPARTICIPATIE OM TE GAAN

MANIEREN OM MET OUDERPARTICIPATIE OM TE GAAN Blijf kalm; Verzeker je ervan dat je de juiste persoon aan de lijn hebt; Zeg duidelijk wie je bent en wat je functie is; Leg uit waarom je belt; Geef duidelijke en nauwkeurige informatie en vertel hoe

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 4 April 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Afscheid groep 8 3 JULI 2015

Afscheid groep 8 3 JULI 2015 Afscheid groep 8 3 JULI 2015 DE REGENBOOG Hallo iedereen, is en blijft een mooie en leuke school. De tijd op de Regenboog was super leuk, ik heb veel geleerd maar ook veel gelachen. Mijn klasgenoten en

Nadere informatie

Inhoud. 4 Zeelandweekend 2014. 5 Advertentie Beldert. 5 Samenvatting paasduik 2014. 6 Clubavonden. 6 Duikcentrum Nijmegen.

Inhoud. 4 Zeelandweekend 2014. 5 Advertentie Beldert. 5 Samenvatting paasduik 2014. 6 Clubavonden. 6 Duikcentrum Nijmegen. Inhoud Pagina 3 Voorwoord 4 Zeelandweekend 2014 5 Advertentie Beldert 5 Samenvatting paasduik 2014 6 Clubavonden 6 Duikcentrum Nijmegen 8 Agenda 9 kantduikmanagement 10 Colofon 11 Advertentie DCN 2 Voorwoord

Nadere informatie

Gevaarlijke liefde. Weet jij wie die jongen is? Zit hij ook bij ons op school? Mooi hè, Kim? Maar wel duur! Ik geloof dat hij Ramon heet!

Gevaarlijke liefde. Weet jij wie die jongen is? Zit hij ook bij ons op school? Mooi hè, Kim? Maar wel duur! Ik geloof dat hij Ramon heet! Gevaarlijke liefde Gevaarlijke liefde In de pauze Mooi hè, Kim? Maar wel duur! Weet jij wie die jongen is? Zit hij ook bij ons op school? Als je verliefd wordt ben je in de wolken. Tegelijk voel je je

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Borstkanker ''Angst voor het onbekende''

Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Ellen Wagter-Streep Schrijver: Ellen Wagter-Streep ISBN: 9789402129663 Ellen Wagter-Streep Inhoud Inhoud... 05 Voorwoord...

Nadere informatie

Actie Schoenenmaatjes

Actie Schoenenmaatjes Sluisjournaal 18 e jaargang nr.2 december 2015 Welkom bij deze speciale editie, die bol staat van de sinterklaasviering. En goed voorbeeld doet goed volgen, want ook de kinderen gaven cadeautjes aan de

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

9 Vader. Vaders kijken anders. Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd

9 Vader. Vaders kijken anders. Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd 53 9 Vader Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd heeft. P Ik begin steeds beter te begrijpen dat het heel bijzonder is dat ik een kind van God, mijn

Nadere informatie

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Deze wedstrijd is niet door zwemmers van Aquarijn gezwommen.. dus geen uitslag Het Merwestein Gala Van allerlei over het Merwestein Zwemgala (door Janien Kamperman en

Nadere informatie

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Van de voorzitter Ik heb in de eerste nieuwsbrief van dit jaar gezegd dat er nieuws moet zijn voor een nieuwe nieuwsbrief En nieuws hebben we zeker weer. Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

De organisatie van de deelname van school aan de avondvierdaagse. De organisatie van de carnavalsviering op school.

De organisatie van de deelname van school aan de avondvierdaagse. De organisatie van de carnavalsviering op school. Ouderraad KBS De Brakken. Wie zijn we en wat doen we. De oudervereniging bestaat uit alle ouders van leerlingen van basisschool De Brakken. U als ouder bent dus ook lid van deze vereniging! De vereniging

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

Wat mevrouw verteld zal ik in schuin gedrukte tekst zetten. Ik zal letterlijk weergeven wat mevrouw verteld. Mevrouw is van Turkse afkomst.

Wat mevrouw verteld zal ik in schuin gedrukte tekst zetten. Ik zal letterlijk weergeven wat mevrouw verteld. Mevrouw is van Turkse afkomst. Interview op zaterdag 16 mei, om 12.00 uur. Betreft een alleenstaande mevrouw met vier kinderen. Een zoontje van 5 jaar, een dochter van 7 jaar, een dochter van 9 jaar en een dochter van 12 jaar. Allen

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw 25 september en 8 oktober 2014 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van de webinars LinkedIn Simpel: Je Profiel van24 september en

Nadere informatie

Schoolkrant groep 5/6

Schoolkrant groep 5/6 Schoolkrant groep 5/6 Wat leuk dat u de schoolkrant van groep 5/6 gaat lezen. De kinderen hebben deze keer zelf bedacht wat ze willen schrijven of tekenen en met wie! Zo kunt u lezen over de herfstvakantie,

Nadere informatie

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22.

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. PAS OP! Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl/loverboys En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Odoorner Luchtvaart Club

Nieuwsbrief Odoorner Luchtvaart Club Nieuwsbrief Odoorner Luchtvaart Club Contact: nieuwsbrief@flyolc.nl Redactie: Piet Sloot Januari 2016 De redactie wenst iedereen een goed, gezond en vooral een fijn vliegjaar. Bate Hardenberg heeft de

Nadere informatie

Jaarverslag 2013-2014

Jaarverslag 2013-2014 NOVA Voorzitter Anthony Matthijsen 24-9-2014 Inhoud Voorwoord... 2 Inleiding... 3 Mijn taken... 3 Externe contacten... 4 Vergaderingen... 4 Administratie... 4 Commissies... 5 Eerstejaarsfeest... 5 De club...

Nadere informatie

Medley 5: Liefde is over medley

Medley 5: Liefde is over medley Medley 5: Liefde is over medley Waarom krijg ik geen gehoor John Lamers Waarom krijg ik geen gehoor Als ik je bel Jij bent maar in gesprek Ik kreeg de kous op mijn kop Daarom bel ik op Ik wil je spreken

Nadere informatie

Een crisiskaart omdat je het voor jezelf het beste weet

Een crisiskaart omdat je het voor jezelf het beste weet Crisiskaart Een crisiskaart omdat je het voor jezelf het beste weet Consulent Crisiskaart Nel van kempen Diane Hek Crisiskaart Wat is een crisiskaart: Een uitvouwbaar kaartje van bankpasformaat. Samenvatting

Nadere informatie

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl Op het Prikbord Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl Prikbord 15, 17 juni 2014 Kind op maandag: Help, ik ben boos! Saul weet dat God hem als koning heeft verworpen. Hij is onzeker en heeft

Nadere informatie

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten:

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten: Nummer 29, 15 januari 2015 Verjaardagen: Verjaardagen 14-01 Julia Zhou Jiang groep 7 16-01 Dries v Kemenade groep 5 18-01 Mick Simons groep 4 20-01 Flinn vd Zandt groep 6 26-01 Lara Schouteten groep 1-2A

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 Agenda 21-12-15 t/m 01-01-16 Kerstvakantie 04-01 Luizencontrole 06-01 Inloop van 08.15 uur 08.30 uur Mededelingen Onze Facebookpagina heeft inmiddels ruim 100 volgers.

Nadere informatie

Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN

Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN HERKEN JE DIT? Heb je steeds het gevoel het net niet goed genoeg te doen voor iedereen? Zijn de dagen te kort voor

Nadere informatie

September 2013. Mocht je leuk nieuws, weetjes of iets anders hebben voor onze nieuwsbrief, mail dit dan naar nieuwsbrief@judoklub-tilburg.nl.

September 2013. Mocht je leuk nieuws, weetjes of iets anders hebben voor onze nieuwsbrief, mail dit dan naar nieuwsbrief@judoklub-tilburg.nl. Van de redactie Het is nu alweer een jaar geleden dat we zijn begonnen met deze nieuwsbrief. Er is in het afgelopen sportseizoen veel gebeurt. Veel nieuwe banden, slips en ook natuurlijk niet te vergeten

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Een spannend weekend met de toekomstige WoonMeerders bij het korps Commando s in Waspik

Nieuwsbrief 12. Een spannend weekend met de toekomstige WoonMeerders bij het korps Commando s in Waspik Stichting WoonMere Nieuwsbrief 12 Het weekendje met de Korps Commando s Wat ik in de vorige nieuwsbrief al vertelde, zijn alle toekomstige bewoners van WoonMere in het weekend van 15, 16 en 17 mei met

Nadere informatie

Anita Willemsen & Leander Westerbeek van Eerten

Anita Willemsen & Leander Westerbeek van Eerten Anita Willemsen & Leander Westerbeek van Eerten Programma Solliciteren Zoeken en benaderen Het gesprek Wat als het niet lukt? Hoe zorg je ervoor dat wat er in de motor zit ook uit de wielen komt? Alles

Nadere informatie

Ontdek de Bibliotheek. Ontdek de Bibliotheek. Ontdek de Bibliotheek

Ontdek de Bibliotheek. Ontdek de Bibliotheek. Ontdek de Bibliotheek Ontdek de Bibliotheek Ontdek de Bibliotheek Ontdek de Bibliotheek Welkom in de bibliotheek. Je gaat op ontdekking in de bibliotheek. Hierbij doe je een onderzoek naar verschillende soorten media; zoals

Nadere informatie

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is?

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is? 100 Col 's beklimmen in 40 dagen met een totale afstand van 4100 kilometer. Eddy Driessen uit Arnhem wil die tocht gaan afleggen en dat doet hij voor zijn plezier maar ook voor het goede doel. Namelijk

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Beste lezer, NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014

Beste lezer, NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014 NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014 info@heemkunde-margraten.nl www.heemkunde-margraten.nl Verenigingslokaal: Rijksweg 68 Margraten (naast feestzaal het Kroontje

Nadere informatie

Aan de slag met de Werk Ster!

Aan de slag met de Werk Ster! Aan de slag met de Werk Ster! Werk Ster Copyright EgberinkDeWinter 2013-2014 Werk Ster Stappen naar werk De Werk Ster helpt je duidelijk te krijgen waar jij op dit moment staat op weg naar werk. Je krijgt

Nadere informatie

UITNODIGING Alopecia voorjaarsconferentie en algemene ledenvergadering

UITNODIGING Alopecia voorjaarsconferentie en algemene ledenvergadering 1 UITNODIGING Alopecia voorjaarsconferentie en algemene ledenvergadering Kwaliteit van leven met haarverlies Zaterdag 11 april 2015 van 10:00 uur tot 16.30 uur Locatie: De Landgoederij, Camminghalaan 30,

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding Enquêtevragen Aantal verwerkte lijsten Antwoorden 55 ontvangen antwoorden, is 50% van onze leden 1. aantal jaren lid van club leden die geantwoord hebben zijn gemiddeld 10,7 jaren lid 2. waarom lid geworden

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

ADHD: je kunt t niet zien

ADHD: je kunt t niet zien ➂ ADHD: je kunt t niet zien Je ziet het niet aan de buitenkant. Je kunt niet gelijk naar iemand kijken en zeggen: die heeft ADHD. Dat kan een voordeel zijn. Als iemand niet weet dat jij het hebt, dan kunnen

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Hengelsportvereniging Ons Genoegen Gemert Gemert 16 oktober 2015 Slide 2 1. Opening Slide 3 2. Notulen: Algemene ledenvergadering 06 maart 2015 Notulen algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. U kunt deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

Trainershandleiding Brugklas Bikkels. Inkijkexemplaar

Trainershandleiding Brugklas Bikkels. Inkijkexemplaar Trainershandleiding Brugklas Bikkels versie 2014 Inhoudsopgave Introductie Organiseer je training Praktische tips De werkmap Powerpoint presentatie Ouderbrieven Draaiboek Bijeenkomst 1 Bijeenkomst 2 Bijeenkomst

Nadere informatie

VERSJES: Mourik lou VADERDAG. Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij!

VERSJES: Mourik lou VADERDAG. Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij! VERSJES: Mourik lou VADERDAG Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij! t Is geen zakdoek of sigaren, t is een heel, heel ander

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu?

Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu? Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu? Proficiat & bedankt! Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. Fantastisch dat je je zo wil engageren om samen met ons kwetsbare

Nadere informatie

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 Beertje Anders Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 H. Vos Beertje Anders Wat zonlicht is voor bloemen, is een glimlach voor een beer. Beertje Anders en Beertje Bruin gaan bij oma spelen. Het was maar even

Nadere informatie

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen.

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen. CP7 Vrije tijd In Nederland zijn veel kinderen lid van een sportclub of een andere club zoals bijvoorbeeld een knutselclu Maar het is ook heel gewoon dat kinderen na schooltijd bij elkaar thuis spelen.

Nadere informatie

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen!

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen! Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg Uitgave 1, 2011 Nieuw jaar, nieuwe ploeg, nieuwe fiets Een nieuw jaar is begonnen! Mijn oude ploeg bestaat nu écht niet meer en ik start nu officieel bij het nieuwe Dolmans

Nadere informatie