Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur:"

Transcriptie

1 Vijfde jaargang, nummer 4 December 2012

2 Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com Penningmeester Ronald Nelen penningmeester@easyridersalmere.com Bestuurslid Algemeen Toer Coördinatie Ilse Honing Peter Bonhof bestuurslid@easyridersalmere.com toercommissie@easyridersalmere.com Webmaster: Petra Lentjes webmaster@easyridersalmere.com Update Redactie: Ilse Honing Petra Lentjes redactie@easyridersalmere.com Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website.

3 Pagina 3 Van de Voorzitter... Beste leden van de EasyridersAlmere, Graag wil ik als eerste iedereen bedanken voor de inzet die een ieder gedaan heeft om het motor seizoen van 2012 mogelijk te maken. Het is een mooi jaar geweest wat betreft de ritten als de omgang met alle leden (nogmaals bedankt). Ik wil jullie graag van mijn kant een mooie kerst en Nieuwjaar toe wensen en een gelukkig en gezond 2013 wat betreft voor het hele gezin en ook voor de EasyridersAlmere. We krijgen hebben een mooi clubgebouw en laten we daar dan ook weer maximaal gebruik van maken. Wij zijn wel een motorclub van gaan en komen van leden maar dat houd de club levendig. Maar toch blijft er steeds weer een vaste kern van leden trouw aan de club en dat vindt ik heel fijn, want zo blijft de club bestaan. Die leden wil ik in het bijzonder bedanken en hoop dat ze nog lang bij de club blijven. Ik hoop dat we een heel mooi motor seizoen krijgen in 2013 en heel veel mooie toerritten en zeker weer een gezellige en mooi buitenland weekend in België. Graag nodig ik ook jullie weer uit om de clubavonden volgend jaar weer te bezoeken, omdat je daar toch andere dingen bespreek als bij de toerritten. Wij zijn weer bezig om voor de clubavonden een thema er aan te verbinden zoals klaverjassen, onderhoud motoren, en GPS cursus enz. Als jullie nog meer ideeën hebben geef ze dan aan mij door, dan kunnen we ze gebruiken bij de clubavonden. Ook als je wil helpen bij 1 of meerdere clubavond(en) laat het me dan weten. Ook gaan we 2013 weer een weekend plannen in Nederland voor de gene die dat leuk vinden, en ook hier weer als je een idee heb geef hem dan even door dan kijken we of we daar mee verder kunnen. Ik wil graag het hele Bestuur bedanken voor de grote inzet die ze voor de EasyridersAlmere gedaan hebben en nog zullen doen want een motorclub zonder een goed bestuur kan niet blijven bestaan. Wij als bestuur zullen dan ook weer in 2013 ons uiterste best doen om de EasyridersAlmere te leiden zoals een bestuur het moet doen. (ik waardeer jullie steun en ben blij dat ik van dit bestuur en club de voorzitter mag zijn) Wij hopen dat jullie op de oudejaars borrel komen op om 19:00 en zeker niet te vergeten op de Algemene leden vergadering op en die is open om 13:30. Ik sluit dit voorwoord van mij om te zeggen dat ik hoop op veel leden volgend jaar en dat we er samen weer een mooi en gezond jaar en vooral veel kilometers mogen maken. Met vriendelijke groet, jullie Voorzitter Peter Lentjes.

4 Pagina 4 Agenda; 29 Dec Om 19:00 uur oudejaars borrel in Easyplace. 12 Jan Om 13:30 uur Algemene leden vergadering met aansluitend om 15:35 uur Nieuwjaarsborrel in Easyplace. Motor beurs De motorbeurs staat er ook weer aan te komen het lijkt nog ver weg maar de tijd gaat heel snel. Daarom al deze datum de motorbeurs zou gehouden worden van 21 t/m 24 februari. We zijn vanuit de club weer van plan om er heen te gaan en wel op zaterdag 23 februari. We zullen zo als voorgaande jaren weer verzamelen bij station muziekwijk. Zie voor meer info de mededelingen op de website. Schoonmaak clubhuis Easyplace. Beste leden, Via deze weg wil ik een oproep doen. We zijn een club dat weinig vraagt van hun leden. Maar ik wil dit dan toch even gaan doen aan jullie. Aangezien we toch gebruik maken van Easyplace en dit voor een gering bedrag. Zou ik aan jullie willen vragen of er leden zijn die zo nu en dan is een keer de handen uit de mouwen willen steken. Het gaat dan om de schoonmaak van Easyplace het zou fijn zijn als er mensen zich vrijwillig aanmelden. En als we het samen doen zijn we er zo klaar mee. Hoe we het gaan aanpakken gaan we in overleg doen met elkaar. Aanmelden kan via de redactie@easyridersalmere.com of via telefoon Groetjes Ilse.

5 Pagina 5 Lady's Night zaterdag 17 november 2012, 17,15 uur. Eigenlijk ben ik wat aan de late kant, maar ik ben nog niet te laat. In het clubhuis is het al gezellig druk. Er zijn zo'n 15 dames aanwezig, en een paar mannen (die met de voorbereidingen voor de 'Man s night' bezig waren). Na een borrelhapje en wat te drinken is het tijd om de auto's in te gaan. Waar we heen gaan is nog onbekend, dat weten alleen de organisatoren. Best wel spannend. Na een ritje van circa een half uurtje waarin we helaas één auto kwijtraakten komen we aan bij Graaf Wichmann in Huizen. De auto's worden in de garage geparkeerd, buiten wachten we nog even op de dames uit de vermiste auto en iets te laat gaan we met zijn allen naar binnen. We moeten naar de bovenste verdieping, helaas gaat dat niet lukken in één lift, maar na een minuut of vijf is het dan toch gelukt en staan we allemaal boven bij de bowling. De teams worden verdeeld en enthousiast wordt het spel begonnen. Na het ballengooien was het tijd om aan tafel te gaan. We hoeven alleen de gang maar over te steken om in een mooie grote zaal terecht te komen waar we naar onze tafel werden begeleid. In eerste instantie waren er twee tafels voor ons gedekt, maar met een beetje schuiven pasten we allemaal aan één tafel en dat was wel zo gezellig. In het midden van de tafel zaten twee grills waarop we zonder zout of olie zelf vlees konden bereiden. Het vlees was van zeer goede kwaliteit en meer dan genoeg. In het midden van de zaal stond een salade- en sauzenbuffet waar we onbeperkt gebruik van mochten maken. En ook dit was allemaal van goede kwaliteit en meer dan genoeg. Toen iedereen voldaan was, was het tijd om weer terug te gaan naar het clubhuis voor een afzakkertje. Al met al was het een geslaagde avond! Een bedankje aan de dames die het hebben georganiseerd, Ilse en Petra. Groetjes Saskia Kremer.

6 Pagina 6 Wij wensen de leden van de EasyridersAlmere een fijne kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar toe. En hopen dat 2013 een mooi jaar mag worden voor een ieder en hun gezin. Namens het bestuur van de EasyridersAlmere

7 Pagina 7 Even voorstellen, Hoi motor vrienden, Ik ben Petra Lentjes en ben getrouwd sinds 1985 met de voorzitter Peter Lentjes. Samen hebben we een zoon Bradley van 14 jaar. Ik ben 48 jaar en geboren te Utrecht maar opgegroeid in Arnhem. Hobby s; me gezin en computeren en prutsen aan de website van de motorclub, helpen bij de TC. Commissie van TV. Koriander en sinds kort me doggie Fluffy en onze kat Gizmo. Ik heb een paar jaar in de verpleging met ouderen gewerkt, een tijdje wat free lance werk gedaan voor we van Wageningen naar Almere verhuisde. Dit was omdat Peter van baan verwisselde bij de NS, we kregen een huisje in de kruidenwijk en inmiddels wonen we nu alweer heel wat jaren in waterwijk. Heb toen weer een tijdje free Lance werk gedaan, tot ik bij Cascade terecht kwam en bijna 10 jaar met plezier heb gewerkt. Dit was een bedrijf dat computer meubels maakte, heb daar wat leuke jaren gehad ging met plezier naar me werk. Ben gestopt met werken toen ik zwanger was van Bradley, ben toen een paar jaar thuis geweest om voor onze zoon te zorgen. Tot dat Peter de overstap nam om voor zich zelf te beginnen. Ik had ook inmiddels me motorrijbewijs gehaald en ben begonnen met een Honda shadow. Deze was niet zo wat ik wilde en was erg lomp en zwaar. Ben toen over gestapt naar een Honda hornet, die reed lekker en was lichter maar deze heb ik inmiddels verkocht. Heb toen een paar jaar mee gewerkt in de zaak, tot een jaar geleden. Toen kreeg ik last van me hart, een infarct. Me wereld stortte in, naar een katheteriasatie kreeg ik 2 stents, maar me klachten bleven en het zag er niet goed uit voor de toekomst. Er werd besloten een bypass operatie te doen in het AMC, dit was een hele zware periode, omdat ik complicaties erbij kreeg. Uit een onderzoek blijk dat er sinds mei 2 bypasses dicht zitten en er kan voorlopig niets aan gedaan worden. Naar een lang ziektebed, en met steun van me lieve man Peter en Bradley en hele lieve vrienden is mij herstel draaglijk geweest. We zijn inmiddels een jaar verder en ik ben nog steeds bezig met revalideren. Ik verzorg inmiddels sinds een paar jaar voor de Easyriders de website en samen met Ilse de Easy update, wat ik leuk vind om te doen. En ik moet zeggen dat het erg leuk is om in Almere te wonen en voel me hier dan ook erg thuis. Ik wens iedereen ook fijne feestdagen en een heel gezond Groetjes Petra Lentjes.

8 Pagina 8 Beste mensen, We zijn er uitgekomen we gaan van 30 mei t/m 2 juni weer een mooie trip maken naar het buitenland. Dit jaar zijn we wederom in Belgische Ardennen terecht gekomen, het is zo'n 300 km rijden dus goed te doen. Het huis ligt in Tenneville en ligt tegen de grens van Luxemburg aan, dus mogelijkheden zat om weer geweldig te toeren. De inschrijving is dus bij deze geopend dus wie mee wil meld je aan dan zetten wij je op de lijst. Op de site staat dat het een huis is voor 16 personen maar we hebben contact gehad met de eigenaar en er kunnen meer mensen mee met een kleine aanpassing dus schroom niet en schrijf je in. Afgelopen jaar was al een erg mooi huis met alles er op en er aan, maar kan jullie zeggen dit huis is denk ik tocht ook wel weer een hele leuke. Op de site kan je alvast een kijkje nemen van het onderkomen hoop dat het jullie bevalt? De kosten zijn 175,- p.p. voor alle dagen inclusief eten en drinken, maar exclusief een reisverzekering. Die moet je zoals altijd zelf verzorgen en zijn voor eigen kosten. Er kan deze keer ook in 2/3 termijnen betaald worden, het gehele bedrag moet voor 31 maart op de rekening van de Easyriders zijn bijgeschreven. Dus. 175,- p.p. voor alle dagen inclusief eten en drinken. Rek. nr t.n.v. Easyriders Almere. Vermeld dan hierbij Buitenland weekend 2013 Het gehele bedrag moet voor 31 maart op de rekening van de Easyriders. Dit omdat wij ook een verplichting hebben naar de verhuurder van ons onderkomen, en wij ook op tijd een aanbetaling moeten doen. Dus wees op tijd met je betaling en wacht niet tot het laatste moment. Mocht er iets tussen komen en je kan toch niet mee laat het ons dan snel weten. Heb je nog vragen of wil je helpen laat het ons dan weten. Neem dan even contact met ons op, Ilse en Peter L. Verdere informatie zal nog volgen. Dus je kan je nu inschrijven voor weer een fantastisch en gezellig buitenland weekend VOL =VOL. * consumpties tijdens de ritten ook voor eigen rekening. Groetjes van het bestuur.

9 Pagina 9 HET ADRES VOOR ALLES OP MOTOR GEBIED In- en Verkoop motoren Onderhoud en Reparatie Kleding en Accessoires Taxatie en Schadeherstel Outlet motorkleding Motor rijopleidingen Motor Centrum Almere De Binderij EJ Almere Op vertoon van de Easyriders Clubpas 10% korting op accessoires en kleding!

10 Pagina 10

11 Pagina 11 Ja ik heb een idee! En dat wil ik graag delen met het bestuur en de andere leden van Easyriders. Mijn idee is namelijk: Inzender: Dit strookje kun je kwijt in de ideeënbus van Easyriders deze staat in ons clubhuis. Alvast hartelijk bedankt!

12 Pagina 12 Januari. 1- Petra 15/1- Ilse 25/1 Helma Februari 2/2 Fred v/d Br. 4/2 Mary 5/2- André 8/2 Saskia 20/2 Hein 20/2 Peter B. 28/2 Jacob Maart 6/3 Joke 22/3 Dick 23/3 Dorry

Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur:

Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur: Vijfde jaargang, nummer 3 Oktober 2012 Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023 06 53725972 Penningmeester

Nadere informatie

Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur:

Easyriders Update. Easyriders Update verschijnt 4x per jaar digitaal op de website. Bestuur: Vijfde jaargang, nummer 2 Juni 2012 Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023 06 53725972 Penningmeester

Nadere informatie

7de jaargang, nummer 1 Juli.

7de jaargang, nummer 1 Juli. 7de jaargang, nummer 1 Juli. Easyriders Update Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023 06 53725972

Nadere informatie

Zesde jaargang, nummer 1 Maart.

Zesde jaargang, nummer 1 Maart. Zesde jaargang, nummer 1 Maart. Easyriders Update Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023 06 53725972

Nadere informatie

Easyriders Update Vijfde jaargang, nummer 1 Maart 2011

Easyriders Update Vijfde jaargang, nummer 1 Maart 2011 Vijfde jaargang, nummer 1 Maart 2011 September Pagina 2008 2 Tweede jaargang, nummer 3 Bestuur: Voorzitter Secretaris Ilse Honing John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com

Nadere informatie

Zesde jaargang, nummer 3 November.

Zesde jaargang, nummer 3 November. Zesde jaargang, nummer 3 November. Easyriders Update Pagina 2 Het bestuur.. Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023

Nadere informatie

Vijfde jaargang, nummer 1 Februari 2012

Vijfde jaargang, nummer 1 Februari 2012 Vijfde jaargang, nummer 1 Februari 2012 Pagina 2 Bestuur: Voorzitter Secretaris Peter Lentjes John Schaap voorzitter@easyridersalmere.com secretaris@easyridersalmere.com 06 30438023 06 53725972 Penningmeester

Nadere informatie

8ste jaargang, nummer 1,

8ste jaargang, nummer 1, 8ste jaargang, nummer 1, juni 2015 EasyRiders Update Pagina 2 Voorzitter Ilse Honing voorzitter@easyridersalmere.com 06 10097016 Toercommissie Steven Heus toercommissie@easyridersalmere.com Penningmeester

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

VRIJWILLIGERS BEDANKT!

VRIJWILLIGERS BEDANKT! VRIJWILLIGERS BEDANKT! View this email in your browser Vrijwilligers bedankt! Jullie hebben ons doel voor 2015 gehaald! Beste lezers, Allereerst wensen wij alle vrijwilligers en relaties een mooi, zinvol

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden Nu is de winter echt aangebroken, december staat voor de deur. Dit betekent dus dat de avondvergaderingen voor de jonggivers en givers beginnen. De avondvergaderingen vinden plaats

Nadere informatie

Easyriders Update. Easyriders Almere Jarigen van juni tot en met augustus. Easyriders Update

Easyriders Update. Easyriders Almere Jarigen van juni tot en met augustus. Easyriders Update September Pagina 2008 Easyriders Almere Jarigen van juni tot en met augustus Juni: 8 Erik Dieters 14 John Schaap 21 Jan Willem v.d. Langemheen 25 Martin v.d. Veer Juli: 2 Marcel Valk 4 Mirjam Kruidhof

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Eddy Spraakman Tel: 0522-242444 Email: e.spraakman@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: Bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen...

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen... Nieuwsbrief VPG De Samenhang samen gaan wij het maken! Jaargang 13, Nummer 55, December 2014 SAMENSPRAAK In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4.

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord. Agenda. Nummer 4 dec Pagina 1 van 5. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord. Agenda. Nummer 4 dec Pagina 1 van 5. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Voorwoord Special Heroes We laten een kind! Even voorstellen Schoolfruit Verkeer Sinterklaas Kerst Oproepje Verjaardagen Agenda Beste ouder(s)/verzorger(s) Het jaar

Nadere informatie

24 maart Avondspeurtocht

24 maart Avondspeurtocht Dertigste jaargang 2 e editie. Juni 2012 Met de zomer in aantocht zit de helft van ons verenigingsjaar er al weer op. We hebben weer een aantal leuke aktiviteiten achter de rug waarover je in deze editie

Nadere informatie

INTER AMICOS. Maandblad. Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535

INTER AMICOS. Maandblad. Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535 INTER AMICOS Maandblad Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535 Januari 2009 Voorzitter A.J.J. van der Ploeg Lindelaan 23 2282 EL Rijswijk 070-3951530

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Meer informatie over Ars en de activiteiten is ook terug te vinden op onze website:

Meer informatie over Ars en de activiteiten is ook terug te vinden op onze website: Hoi Ars vrienden, Weer een nieuw jaar, weer een nieuw clubblad, hoeveel jaar houden wij dit nog vol? Hebben jullie enig idee hoelang het Ars clubblad bestaat en welke uitgave dit is. Het antwoord is in

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Karper praat Januari 2017

Karper praat Januari 2017 Karper praat Januari 2017 Welkomswoord! Droevig nieuws! Barney heeft een groot deel van zijn leven op de Karperhoeve door gebracht. Wanneer hij precies op de Karperhoeve is gekomen kan ik helaas niet terug

Nadere informatie

3 JUNI 2016 JAARGANG 4, NUMMER 35. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

3 JUNI 2016 JAARGANG 4, NUMMER 35. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 3 JUNI 2016 JAARGANG 4, NUMMER 35 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl Agenda:

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Najaar In het zonnetje! Kayo

Nieuwsbrief. Najaar In het zonnetje! Kayo Nieuwsbrief Najaar 2016 Beste lezer, In onze nieuwsbrief vertellen we u elk kwartaal wat er zich in ons Dierenwelzijnscentrum afspeelt. We vertellen in verschillende rubrieken over leuke en opvallende

Nadere informatie

September - Oktober 2015

September - Oktober 2015 September - Oktober 2015 Beste Welpen en ouders/verzorgers, Jaja, het is bijna weer zover: een nieuw Scoutingseizoen. Dit nieuwe seizoen zal veel nieuws gaan brengen, met als grootste verandering een aantal

Nadere informatie

Wees niet bedroefd, al ga ik heen, want ik beloof, de Heilige Geest

Wees niet bedroefd, al ga ik heen, want ik beloof, de Heilige Geest Wees niet bedroefd, al ga ik heen, want ik beloof, de Heilige Geest Net als de wind, krachtig en sterk, komt Hij bij jou, de Heilige geest. Net als een vuur, dat in je brandt. Zo zal Hij zijn, de Heilige

Nadere informatie

Herderscheenieuwsbrief

Herderscheenieuwsbrief Herderscheenieuwsbrief Woordje van de directeur. Geachte ouders/verzorgers, Jaargang 15 De laatste, en zeker ook wel leuke, loodjes zijn aangebroken.! Intussen is bekend naar welke groepen of scholen onze

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 december 2018

Nieuwsbrief 14 december 2018 Nieuwsbrief 14 december 2018 Agenda december (N.B. aanvangstijd ouderavonden is 20.00 uur tenzij anders vermeld. Data staan ook in het Ouderportaal. Ouderportaal is leidend.) 17 dec Paradijsspel op HP

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 1 NEDERLAND

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 1 NEDERLAND ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 1 NEDERLAND Opdracht 1 een afspraak maken het Nederlandse landschap Sinterklaas het kaartje Opdracht 13 Carola Hadassa Carola Hadassa Carola Hadassa Opdracht 18 Hallo,

Nadere informatie

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina Bij deze wens ik een ieder fijne feestdagen en een gezond 2017 toe Met vriendelijke groet Jan Akster Uitbater Leef3.nu een activiteit van Beweging 3.0 Ik wens u hele warme en leuke kerstdagen en een heel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen)

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen) Beste CDD dansers & ouders/verzorgers IN DEZE NIEUWSBRIEF: Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Uiterste inschrijfdatum Doorloop Theatershows bij CDD Generale Repetitie in Theater

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)er, De laatste maand van het jaar is begonnen, feestdagen,

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal

HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal Brief schrijven, HELP IK KAN HET NIET ALLEEN. En toen kwamen de acties opgang. Een PowerPoint in de klas, oproep door Jennifer (mijn coach) van Kienhuis Hoving, een

Nadere informatie

Informatie. Kopie wijkblad voor 1 maart 2012 inleveren bij één van de redactieleden of mail het naar

Informatie. Kopie wijkblad voor 1 maart 2012 inleveren bij één van de redactieleden of mail het naar Informatie Bestuur Voorzitter Henk Sierdsema Hildewarelaan 3 280933 Secretaris Edo van Rossum Hildewarelaan 17 475522 Penningmeester Ellen Bakker Hildewarelaan 19 280227 Bestuurslid Anja Vervoort Graaf

Nadere informatie

NV Amman nieuwsbrief mei 2013

NV Amman nieuwsbrief mei 2013 Van de voorzitter Beste mensen, We zitten vlak voor Koninginnedag als ik dit stukje schrijf..en het wordt wel een heel speciaal feest dit jaar. Op dinsdag worden dan ook een groot aantal mensen verwacht

Nadere informatie

8/9 19:00 uur - 20:45 Ouderavond groep 5, Rots en Water. 15/9 19:30 uur Nieuwjaars borrel 16/9 Taakwerk met je kind 18/9 OR-vergadering

8/9 19:00 uur - 20:45 Ouderavond groep 5, Rots en Water. 15/9 19:30 uur Nieuwjaars borrel 16/9 Taakwerk met je kind 18/9 OR-vergadering 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 0 1 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Diner e Ronde bingo ALV e Ronde bingo Vervolg ALV e Ronde bingo 20.30

Diner e Ronde bingo ALV e Ronde bingo Vervolg ALV e Ronde bingo 20.30 Kop hoofdartikel Opgericht 14 september 1973 FEBRUARI 2013 CLUBNIEUWS 35 JAAARGANG 4 De Algemene Ledenvergadering vindt plaats op vrijdagavond 15 maart in het Clubhuis van de tennisvereniging in Waarder.

Nadere informatie

Hallo Honteruiters! Groetjes, Sabine

Hallo Honteruiters! Groetjes, Sabine April 2017 Hallo Honteruiters! Wat een bewogen jaar hebben we achter de rug! En wat heeft iedereen hard gewerkt om er een super jubileum van te maken! Het jaar 2016 stond in het teken van 50 jaar Honteruiters

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

Onze sponsoren: Van onze voorzitter: Nummer 1, maart Beste Motovatiërs,

Onze sponsoren: Van onze voorzitter: Nummer 1, maart Beste Motovatiërs, Onze sponsoren: Nummer 1, maart 2018 Van onze voorzitter: Beste Motovatiërs, Hier is-ie dan; de eerste MTC Motovatie Nieuwsbrief! Alle bestuursleden hebben hun zegje gedaan in deze nieuwsbrief; we hopen

Nadere informatie

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Van de voorzitter Ik heb in de eerste nieuwsbrief van dit jaar gezegd dat er nieuws moet zijn voor een nieuwe nieuwsbrief En nieuws hebben we zeker weer. Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging. Januari 2014

De Hoef Tennisvereniging. Januari 2014 De Hoef Tennisvereniging Januari 2014 Zicht op bestuurszaken januari 2014 Januari is zo n maand dat je blij bent dat er weer regelmaat komt. Na de gezellige feestdagen is het prettig om je dagelijkse ritme

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Beste bewoners van Landgoed Kerkendel, Wat hebben we een geweldig weer deze zomer. Een beetje verkoeling nu gelukkig, daar waren we wel aan toe, maar voor de warmte hoeven we niet naar het buitenland met

Nadere informatie

Karperpraat Kwartaal nr

Karperpraat Kwartaal nr Karperpraat Kwartaal nr. 4 2017 Welkomstwoord! Welkom, December! Afwas! Wist u dat: De afwasborstel geen handjes heeft, hij dus ook niet kan slaan! Hij ook geen tandjes heeft hij dus ook niet kan bijten!

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

A C C O F I E T J E S. Ten behoeve van de leden van accordeonvereniging Accordando

A C C O F I E T J E S. Ten behoeve van de leden van accordeonvereniging Accordando A C C O F I E T J E S Ten behoeve van de leden van accordeonvereniging Accordando Jaargang 28, nummer 2 Juli 2011 CLUBBLAD VAN ACCORDEONVERENIGING ACCORDANDO Opgericht op 18 oktober 1951 Adres: Dorpshuis

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013 Inleiding In ons wegprogramma hebben wij nog twee tochten staan voor de maand oktober. De Sluitingstocht is in hetzelfde weekeinde als de eerste ATB-tocht van de gezamenlijke verenigingen in de Kop van

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN WINTER 2018-2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Foto s kinderdisco Foto s Sinterklaas Jaarprogramma 2019 Nieuw (aspirant) bestuurslid St. Merte was weer druk bezocht! 1 MEDEDELINGEN

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2016 nummer 2 Datum: juli 2016

Nieuwsbrief 2016 nummer 2 Datum: juli 2016 Nieuwsbrief 2016 nummer 2 Datum: juli 2016 Het is weer zomer?! In de thuiszorg altijd een drukke periode. We gaan ons uiterste best doen om de zorg voor u zo goed mogelijk te laten verzorgen. In deze brief

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2014

Nieuwsbrief Augustus 2014 Nieuwsbrief Augustus 2014 Lieve Mensen, Wat een zomer hebben we hè? Ik hoor nu af en toe mensen puffen dat het wel wat minder mag.toch is het wel genieten hoor. De wens die ik koesterde om eindelijk weer

Nadere informatie

December 2009, Editie nummer 13 Nieuwsbrief

December 2009, Editie nummer 13 Nieuwsbrief December 2009, Editie nummer 13 Nieuwsbrief Namens het bestuur, Nog even het laatste nieuws voor we het nieuwe jaar weer instappen. Het Ganzen toernooi ligt weer achter ons en ik kan jullie melden dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Van de bestuurstafel augustus 2016

Van de bestuurstafel augustus 2016 Van de voorzitter Nog een paar weken en het nieuwe hockey seizoen 2016-17 gaat van start. Voor Quick Stick gaat deze zomer een lang gekoesterde wens in vervulling; uitbreiding met een derde veld en een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, september 2010

Nieuwsbrief 14, september 2010 Stichting WoonMere Nieuwsbrief 14, september 2010 Redactie: Mariska Elfrink Hallo allemaal, Eindelijk is het dan gebeurt: we zijn verhuist naar ons eigen appartement! Inmiddels wonen we hier alweer een

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 4 April 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel indruk heeft gemaakt.

Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel indruk heeft gemaakt. NIEUWSBRIEF VRIJWILLIGERSRAAD STICHTING PULSE Nummer 32- December 2017 Voorwoord Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel

Nadere informatie

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Deze aflevering: Van de voorzitter 3 Eindfeest op zaterdag 8 november 5 Klusdag op zaterdag 15 november 6 Activiteiten kalender 2014 7 Van de ledenadministratie

Nadere informatie

Daar zijn we weer met het Klinkertje! De brief met alle nieuwtjes, berichtjes en natuurlijk de agenda update.

Daar zijn we weer met het Klinkertje! De brief met alle nieuwtjes, berichtjes en natuurlijk de agenda update. Februari 2016 www.kinderkoorjongleven.nl Daar zijn we weer met het Klinkertje! De brief met alle nieuwtjes, berichtjes en natuurlijk de agenda update. Na het laatste klinkertje zijn er weer een aantal

Nadere informatie

LAATSTE BLAUWWITTER DIT SEIZOEN

LAATSTE BLAUWWITTER DIT SEIZOEN Kantine: tel: 020-616 08 94 Secretaris: Nicole Bouquet Sporthal: tel: 020-618 08 94 Albatrospad 28 Adres: Joos Banckersweg 18a 1021 TR Amsterdam 1056 EP Amsterdam 020-6658920 E-mail: blauwwit.amsterdam@knkv.nl

Nadere informatie

Update december 2014 In deze nieuws mail:

Update december 2014 In deze nieuws mail: Hoogtepunten 2014 Dankwoord Inschrijving 2015 geopend Beste wensen Update december 2014 In deze nieuws mail: Hoogtepunten Op 20 februari 2014 hebben wij een taart met ons logo laten bezorgen bij Bandwerk.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

Het Tooropje Februari

Het Tooropje Februari Het Tooropje Februari 2017 www.chtoorop.nl Mededelingen Vrijwillige bijdrage In het verleden hebben we er vaker op gewezen hoe belangrijk de vrijwillige bijdrage is. Met de vrijwillige bijdrage kunnen

Nadere informatie

Zondag 13 Mei 2018 Moederdag-Rit Zeeuws-Vlaanderen Geplaatst door 250Petrolgrun - 28 feb :17

Zondag 13 Mei 2018 Moederdag-Rit Zeeuws-Vlaanderen Geplaatst door 250Petrolgrun - 28 feb :17 Zondag 13 Mei 2018 Moederdag-Rit Zeeuws-Vlaanderen Geplaatst door 250Petrolgrun - 28 feb 2018 17:17 Beste OBC leden, Zondag 13 mei 2018 de Oude Benz Club Moederdag-Rit, Ons lid Sam van der Perk heeft voor

Nadere informatie

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 06 januari 2016 Gefelicitaart!! 07 jan. Juf Evelien 08 jan. Lot gr. 3 10 jan. Lisa gr. 5

Nadere informatie

Jaargang 15 nummer 1 Februari 2017

Jaargang 15 nummer 1 Februari 2017 Jaargang 15 nummer 1 Februari 2017 Wesseling Logistics 2 Inhoud Bestuurspagina... 4 Sloep- en bordsponsoren... 4 Nieuwjaarsgroet van Roeisloeprace Grou... 5 Nieuwjaarsgroet uit Naarden... 7 Nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Samen op stap. Nieuw op school december Vergadering GMR

Nieuwsbrief. Agenda. Samen op stap. Nieuw op school december Vergadering GMR Nieuwsbrief 14-12-2016 Samen op stap Beste ouders, Zoals eerder aangekondigd, krijgt u vandaag voor het eerst de nieuwsbrief in nieuwe stijl. We hebben gekozen voor een modernere uitstraling en hopen dat

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

Minicursus Rust creëren

Minicursus Rust creëren Minicursus Rust creëren Bedankt voor je inschrijving! Met deze minicursus geef ik je een inkijkje in mijn werkwijze en leer ik je een aantal stappen om rust te creëren. Door in mijn privéleven bewuste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. oktober 2010 jaargang 3 nr.7

Nieuwsbrief. oktober 2010 jaargang 3 nr.7 Nieuwsbrief oktober 2010 jaargang 3 nr.7 Nieuwsbrief: Voor je ligt weer een nieuw exemplaar van de Minke-Dive nieuwsbrief. Wij hopen je met deze nieuwsbrief beter op de hoogte te houden van het reilen

Nadere informatie

D E V R I E N D E N K R A N T

D E V R I E N D E N K R A N T J a a r g a n g 2, n u m m e r 8 D E V R I E N D E N K R A N T S e p t e m b e r 2 0 0 9 IN DEZE NIEUWSBRIEF VAN ONZE VOORZITTER JUBILEUMRECEPTIE EEN PAAR FOTO S NIEUW VOORZITTER JEUGDCOMMISSIE REGELING

Nadere informatie

NSZK II- DELFT. 6 & 7 december

NSZK II- DELFT. 6 & 7 december NSZK II- DELFT 6 & 7 december Pre-borrel DSZ Wave organiseert dit jaar de tweede NSZK van het seizoen 2013-2014. Onze fantastische NSZK begint vrijdag 6 december al in het cafe de Ruif. Jullie zijn van

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Beste bewoners, Groet Petra van Dijk. Ik wens u veel leesplezier. Redactieadres: Astrid Tolhuisen

Beste bewoners, Groet Petra van Dijk. Ik wens u veel leesplezier. Redactieadres: Astrid Tolhuisen r Careyn, editie Pijletuinenhof, nummer 116, mei 2014 Beste bewoners, We staan aan het begin van een nieuwe maand. Een maand van veranderingen, een lach en een traan in het team. In de week van 5 mei gaat

Nadere informatie