I. DE ONDERGETEKENDE(N):

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "I. DE ONDERGETEKENDE(N):"

Transcriptie

1 FORMULIER INHOUDENDE EEN ONHERROEPELIJK BINDEND EENZIJDIG BOD ONDER DE HIERNA BEPAALDE BINDENDE VOORWAARDEN [ ## in te vullen door de kandidaat-koper ] I. DE ONDERGETEKENDE(N): [INDIEN NATUURLIJKE PERSOON: ## NAAM EN ADRESGEGEVENS] [INDIEN RECHTSPERSOON: ## NAAM, MAATSCHAPPELIJKE ZETEL EN ONDERNEMINGSNUMMER] [INDIEN VAN TOEPASSING: Hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door [##NAAM EN HOEDANIGHEID VERTEGENWOORDIGER]. KEUZE VAN WOONPLAATS. Elke buitenlandse kandidaat-koper verklaart keuze van woonplaats te doen op een adres in België, teneinde alle betekeningen en kennisgevingen, dewelke voortvloeiende uit de verkoop, te ontvangen, te weten : Bevestigt dat hij / zij voor aangetekende zendingen met betrekking tot dit bod met inbegrip van betekeningen en kennisgevingen rechtsgeldig bereikt wordt op volgend(e) adres(sen) : Bevestigt dat hij / zij voor communicatie met betrekking tot dit bod met inbegrip van betekeningen en kennisgevingen rechtsgeldig bereikt wordt op volgend(e) adres(sen) : Hierna genoemd de "kandidaat-koper". Verklaart / Verklaren bij deze aan: Meester Benoit Levecq, Notaris, met standplaats gevestigd te 3540 Herk-de-Stad, Sint- Truidersteenweg 23, hiertoe rechtsgeldig aangesteld door de curator Mr. G. Lesire van het faillissement van NV AMT, met maatschappelijke zetel te 3540 Herk-de-Stad, Industrieweg 1113, failliet verklaard bij vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt de dato 22/09/2011, Onder de hierna vermelde voorwaarden een schriftelijk, onherroepelijk en bindend bod uit te brengen op:

2 II. VOORWERP: De kandidaat-koper verklaart een schriftelijk, onherroepelijk en bindend bod uit te brengen op: 1. Een Onroerend Goed, bestemd als bedrijfsgebouw met burelen en stapelplaats, op en met grond en alle verdere aanhorigheden, te 3540 Herk-de-Stad, Industrieweg 1113, thans ten kadaster bekend 1 ste afdeling, sectie A nr. 239 voor een oppervlakte van 35a66ca. III. PRIJS: De kandidaat-koper verklaart: 1. ## [PRIJS IN CIJFERS] EUR (##[PRIJS IN WOORDEN] euro) voor het Onroerend Goed; uit te brengen (hierna het "bod" genoemd). IV. BIEDPROCEDURE - AANVAARDING VAN HET BOD Artikel 1. De gelaste erkende makelaar (BIV nr ) Troostwijk Real Estate Sales Bvba zal de verkoop publiekelijk maken in samenwerking met Troostwijk NV, met terbeschikkingstelling van het officiële biedformulier, via Troostwijk NV haar website op 14/01/2014 om 14 uur. Kandidaat-kopers kunnen dan contact opnemen met Troostwijk Real Estate Sales Bvba teneinde een afspraak te beleggen om het goed te bezichtigen of op de vastgestelde dagen en uren zoals vermeld op de website. Artikel 2. De verkoop wordt georganiseerd als verkoop bij opbod via biedingen, waarbij volgende handelingen dienen gesteld te worden door de kandidaat-koper teneinde een geldig bod uit te brengen: a) Online registratie via de website van Troostwijk NV Elke kandidaat-koper kan zich registreren via een online inschrijving uit te voeren op de website van de Troostwijk NV, te 1020 Brussel, Heizelesplanade BP 9, website: Deze digitale registratie gebeurt op deze website door middel van het volledig invullen van het digitale registratieformulier en de kandidaat-koper aanvaardt daarmee integraal en zonder voorbehoud alle van toepassing zijnde inschrijvingsvoorwaarden. De registratie blijft geheim en is niet publiekelijk zichtbaar op de site, noch zichtbaar voor geregistreerde kandidaat-kopers.

3 Een digitaal bod via de website kan enkel worden uitgebracht door een geldig geregistreerde kandidaat-koper. Een bod uitgebracht door een kandidaat-koper die niet is geregistreerd is ongeldig en wordt niet geaccepteerd. Een bod uitgebracht door een kandidaat-koper op een andere wijze dan de daartoe aangewezen methode via de website of het biedingformulier, is eveneens ongeldig en wordt niet geaccepteerd. Door de registratie zal Troostwijk met betrekking tot iedere kandidaat-koper beschikken over de naam, voornamen, het adres, het adres, telefoon- en faxnummer van de kandidaat-koper indien het een particulier betreft, en voorts - indien het een rechtspersoon of entiteit betreft - naam, plaats van vestiging, KBOnummer (of gelijkwaardig registratienummer) en adres, telefoon- en faxnummer van betreffende rechtspersoon of entiteit. b) Het online uitbrengen op de website van Troostwijk NV van een geldig en tijdig bod Elke geregistreerde kandidaat-koper kan vervolgens een bod uitbrengen via de website van Troostwijk NV. Ieder bod kan online worden uitgebracht vanaf 14/01/2014 om 14u00 tot 10/03/2014 om 16u00. Een bod dat vóór dan wel na hierboven vermeld tijdstip binnenkomt, wordt niet als bod in aanmerking genomen en als onbestaande beschouwd. Een bod andersluidend dan een bedrag in euro wordt niet in aanmerking genomen. Een bod inhoudende "één euro meer dan het hoogst uitgebrachte bod" of hieraan verwante vormen wordt niet als bod geaccepteerd. Het bod geldt vanaf de datum van het online uitbrengen van het bod door de kandidaat-koper en dit totdat de notariële akte inhoudende de verkoop van het bedrijfspand zal zijn verleden. Het bod is onherroepelijk, en niet voor eenzijdige wijziging vatbaar. Het kan gedurende deze ganse termijn niet herroepen worden. Het bod blijft geheim en is niet publiekelijk zichtbaar op de site, noch zichtbaar voor andere geregistreerde kandidaat-kopers. c) Het schriftelijk uitbrengen van een online bod Ieder online bod moet vervolgens worden bevestigd via het specifieke biedformulier te downloaden op de site van Troostwijk NV en volledig ingevuld, ondertekend en gedagtekend vervolgens per aangetekende post, deurwaardersexploot of koerier overgemaakt worden aan de instrumenterende Notaris Benoit Levecq voornoemd.

4 De biedformulieren waaraan geen wijzigingen mogen worden aangebracht, behalve deze vermeld onder hiernavolgend artikel 3 punt 2 van de biedprocedure, moeten Notaris Benoit Levecq op zijn kantoor per aangetekende zending met als uiterste datumstempel 10/03/2014 of per deurwaardersexploot betekend uiterlijk op 10/03/2014 of per koerier tegen eveneens diezelfde dag uiterlijk om 16 uur, worden overgemaakt. Artikel 1. Procedure volgend op het uitbrengen van een bod: 1. Ieder bod dat bij Notaris Benoit Levecq aankomt met miskenning van bovenvermelde termijn en / of niet conform het bovenstaande, wordt als ongeldig en onbestaande beschouwd. Notaris Benoit Levecq is belast met het controleren van ieder bod en beslist over de tijdigheid daarvan. Het oordeel van Notaris Benoit Levecq omtrent hetgeen zich voordoet gedurende de in deze voorwaarden beschreven procedure, alsmede haar uitleg van de verkoopsvoorwaarden is bepalend. De notaris beslist in overleg met de curatele. Het bod geldt vanaf de datum van het uitbrengen van het bod door de kandidaat-koper en dit totdat de notariële akte inhoudende de verkoop van het onroerend goed zal zijn verleden. Het bod is onherroepelijk, zonder enig voorbehoud en niet voor eenzijdige wijziging vatbaar. Het kan gedurende deze ganse termijn niet herroepen worden. 2. Instrumenterend Notaris Benoit Levecq zal uiterlijk op 11/03/2014 een notariële verklaring opmaken van hetgeen hij inzake de ontvangen Biedingen heeft kunnen constateren en aan voormelde onderhandse verklaring zal een weergave van alle tijdige en geldige biedingen worden gehecht waarbij het hoogste bod wordt geconstateerd. 3. Instrumenterend Notaris Benoit Levecq zal aan Troostwijk Real Estate Sales Bvba en de curatele een afschrift van deze onderhandse verklaring overmaken per of per fax. 4. De curator zal na het sluiten van de biedronde het nodige doen en machtiging vragen aan de rechtbank om over te gaan tot onderhandse verkoop op basis van de binnengekomen biedingen conform art Ger.W., waarbij het verzoekschrift neergelegd zal worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt doch dit uitsluitend en alleen indien de ingeschreven hypothecaire schuldeiser akkoord gaat met het bedrag vervat in het bod. 5. Er wordt uitdrukkelijk voorzien in de mogelijkheid voor de curatele en de ingeschreven hypothecaire schuldeisers om af te zien van de boden en de biedprocedure indien deze ontoereikend worden geacht, niettegenstaande het ingediende verzoek tot machtiging conform art Ger.W.

5 De curatele en de ingeschreven hypothecaire schuldeisers kunnen in voorkomend geval de aanvaarding van het bod afhankelijk stellen van de overlegging van een bankwaarborg ten belope van het bedrag van het bod. 6. Na afsluiting van de biedronde en aanvaarding van een bod, zal toegewezen worden middels kennisgeving per aangetekende brief aan de kandidaat-koper wiens bod aanvaard wordt, waarna een eenzijdige aankoopbelofte door de kandidaat-koper dient ondertekend te worden, conform het model dat op eerste verzoek aan de kandidaat-koper beschikbaar wordt gesteld door notaris Benoit Levecq of Troostwijk Real Estate Sales bvba. De effectieve verkoop middels een wederzijdse verkoopovereenkomst komt pas tot stand bij het verlijden van de notariële akte voor notaris Benoit Levecq, onder de voorwaarden van dit biedformulier en de voorwaarden hierna bepaald in de bijzondere voorwaarden van de verkoop (zie V. ). Na afsluiting van de biedronde en aanvaarding van een bod, kan van de kandidaat-koper een verklaring van solvabiliteit van zijn bank worden gevraagd, afkomstig van zijn bankinstelling die een gerenommeerde internationale bankinstelling of een in België erkende en bekende bankinstelling moet zijn overeenkomstig de algemene voorwaarden, gepubliceerd op de website van Troostwijk NV 7. De kandidaat-koper zal tevens binnen zeven (7) kalenderdagen vanaf de datum van het aangetekend schrijven bevestigend dat hij het hoogste bod heeft uitgebracht aan Notaris Benoit Levecq : - een voorschot van tien procent van de totale verkoopprijs betalen door overschrijving op rekening van Notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad zijnde BE. Dit aldus betaalde voorschot van 10 procent van de totale verkoopprijs zal aldaar geconsigneerd worden tot aan het verlijden van de verkoopakte. De kandidaat-koper zal tevens binnen zeven (7) kalenderdagen vanaf de datum van het aangetekend schrijven bevestigend de aanvaarding van het bod aan Notaris Benoit Levecq de volgende bescheiden overmaken: - een fotokopie van een legitimatiebewijs van degene(n) die het bod (namens de rechtspersoon of entiteit) heeft uitgebracht, voorzien van een legalisatieverklaring van een notaris of van de instanties die daartoe bevoegd zijn indien de koper een buitenlandse kandidaat-koper is; - indien de kandidaat-koper een Belgische (of een in België geregistreerde) rechtspersoon is: een uittreksel uit het Belgisch Staatsblad van de statuten van de vennootschap. 8. Indien geen machtiging bekomen wordt vanwege de Rechtbank van Koophandel tijdens deze procedure, of tengevolge van enigerlei negatieve beslissing van de rechtbank, komt het bod van rechtswege te vervallen. In dergelijk geval erkent de kandidaat-koper uitdrukkelijk dat hij hieruit geen enkel recht op eender welke schadevergoeding dan ook zal kunnen laten gelden lastens de curatele of het faillissement en wordt het betaalde voorschot door de

6 notaris terugbetaald zonder dat de kandidaat-koper aanspraakgerechtigd is op vergoeding van verwijlintresten of gemaakte kosten en lasten. Artikel 2. Op deze procedure zijn de Algemene en Bijzondere Voorwaarden en bepalingen voor verkoop bij openbaar opbod van Troostwijk Real Estate Sales Bvba van toepassing, alsmede de algemene Online Verkoopsvoorwaarden van Troostwijk Veilingen BV voor kopers, alsook de voorwaarden zoals bepaald in het biedformulier, waarbij de bepalingen van het biedformulier absolute voorrang genieten in geval van tegenstrijdigheid. Genoemde Algemene en Bijzondere Voorwaarden en bepalingen voor verkoop bij openbaar opbod Troostwijk Real Estate Sales Bvba en Online Verkoopsvoorwaarden van Troostwijk Veilingen BV voor kandidaat-kopers, alsmede de voorwaarden van het biedingdocument worden via de website van Troostwijk NV beschikbaar gesteld. Eveneens van toepassing op deze procedure zijn de aansprakelijkheidsbeperkingen van de verzekeringspolissen van de instrumenterende Notaris, de curatele en voor wat de makelaar Troostwijk betreft, zoals deze zijn terug te vinden op deze haar website. Deze inschrijvingsvoorwaarden worden door de kandidaat-kopers aanvaard door het enkele deelnemen aan de inschrijving. V. BIJZONDERE VOORWAARDEN VAN DE VERKOOP: Het bedrijfspand op en met grond is vrij beschikbaar en wordt actueel niet uitgebaat. 1. Schade en schadevergoeding Indien de koper nalaat het voorschot tijdig te storten en / of niet verschijnt bij Notaris Benoit Levecq om de notariële akte tot verkoop te verlijden, dan behouden de verkopers zich het recht voor ofwel te kiezen voor de gedwongen uitvoering, ofwel de overeenkomst als van rechtswege ontbonden te beschouwen ten laste van de kandidaat-koper, waarbij de verkopers zullen gerechtigd zijn op een schadevergoeding die gelijk is aan 10% van de totale verkoopprijs, alle kosten, rechten en BTW inbegrepen, waarbij de verkopers gerechtigd zullen zijn vergoeding te vorderen van een hogere schadevergoeding mits de verkopers aantonen deze grotere schade geleden te hebben en/of te zullen lijden. 2. Vrij en onbelast Voor vrij en onbelast van alle hypothecaire en andere bezwarende in- en/of overschrijvingen of kantmeldingen, hoe ook genoemd. 3. Staat gelegenheid In de toestand waarin het eigendom zich bevindt op dit ogenblik met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i) de verkochte oppervlakte, hoe groot het verschil tussen de uitgedrukte en de werkelijke oppervlakte ook moge zijn, zelfs indien dit verschil 1/20 overtrof, (ii) met alle erfdienstbaarheden en gemeenschappen, waarmede het eigendom zou kunnen bevoor- of benadeeld zijn.

7 De kandidaat-koper bevestigt het onroerend goed te hebben bezocht en omstandig te zijn ingelicht omtrent de staat van het gebouw. 4. Stookolietank Er kan geen uitsluitsel gegeven worden of er geen stookolietank aanwezig is. De verwarming gebeurt met aardgas evenwel 5. Bodemsaneringsdecreet Er wordt verwezen naar het document dat zal gepubliceerd worden op de website van Troostwijk NV. Hiertoe zal OVAM nog een bodemattest dienen af te leveren. Ieder bod wordt gedaan onder de opschortende voorwaarde van de aflevering door de OVAM van een bodemattest waaruit blijkt dat er:. ofwel geen verontreiniging werd vastgesteld,. ofwel dat de vastgestelde verontreiniging niet schadelijk is waardoor niet tot verdere maatregelen of sanering door de kandidaat-koper dient te worden overgegaan. 6. Administratieve toestand stedenbouw De gemeente Lummen heeft een stedenbouwkundig uittreksel afgeleverd. De kandidaatkoper verklaart een kopie van het stedenbouwkundig uittreksel afgeleverd door de gemeente te hebben kunnen inzien op de website van Troostwijk NV. 7. Beschikbaarheid De kandidaat-koper zal het eigendomsrecht van voorschreven eigendom bekomen op het ogenblik van het verlijden van de authentieke akte vaststellende de verkoop. Hij zal er vanaf zelfde ogenblik het genot van bekomen door het vrije gebruik ervan. 8. Belastingen De kandidaat-koper zal, vanaf de daadwerkelijke ingenottreding, de onroerende voorheffing alsook alle overige zakelijke en gemeentelijke belastingen met betrekking tot het eigendom dragen en betalen. 9. Verzekeringen In toepassing van artikel 57, paragraaf 1 van de wet van 25 juni 1992 op de landverzekeringsovereenkomst eindigt de verzekering van rechtswege drie maand volgend op de datum van het verlijden van de notariële akte. De kandidaat-koper zal zorgen voor de nodige verzekering vanaf het verlijden van de notariële akte. 10. Rechten, kosten en erelonen Alle rechten, kosten en erelonen betreffende de verkoopakte vallen ten laste van de kandidaat-koper alsook het makelaarsloon van Troostwijk Real Estate Sales Bvba vastgesteld op 3% plus BTW. 11. Notariskeuze De kopers hebben het recht hun eigen notaris te kiezen en dit zonder verhoging van kosten. De verkopers hebben voor het opstellen van de authentieke akte, indien de verkoop tot stand komt na genoemde homologatie door de rechtbank, als notaris aangesteld: Notaris Benoit Levecq, met standplaats gevestigd te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 165.

8 De kandidaat-koper stelt indien hij dit wenst, aan als notaris voor de koper: Notaris ## Met standplaats te De authentieke akte zal verleden worden uiterlijk binnen de vier maanden na de verkoopmachtiging van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt. De kosten van deze akte zijn ten laste van de kandidaat-koper. 12. Prijs Bij de ondertekening van de eenzijdige aankoopbelofte van de kandidaat-koper is de vooropgestelde prijs betaalbaar zijn als volgt: - een voorschot van tien procent van de totale verkoopprijs zal betaald worden tegen uiterlijk binnen de week na ontvangst van bericht dat de bieder het hoogste bod heeft uitgebracht door overschrijving op rekening van Notaris Benoit Levecq voornoemd zijnde BE Dit aldus betaalde voorschot van 10 procent van de totale verkoopprijs zal aldaar geconsigneerd worden tot aan het verlijden van de akte; - het saldo van de totale verkoopprijs zal uiterlijk drie dagen voor de dag waarop de akte notarieel verleden zal worden, volstort moeten zijn op de voormelde rekening van Notaris Benoit Levecq na tijdig verzoek dat hiertoe door Notaris aan de bieder zal overgemaakt worden per , fax of aangetekende post. De kosten van de akten en andere bijkomende kosten zijn voor rekening van de kandidaatkoper. Het betreft onder meer het ereloon van de Notaris, de registratierechten, BTW, recht op geschriften, kosten van voorafgaande opzoekingen om de koop te kunnen realiseren (hypothecair getuigschrift, fiscale notificaties en de hierop betrekking hebbende vacaties), kosten van overschrijving, dossierrechten, de makelaarskosten van ad. 3% meer BTW. 13. Machtiging Rechtbank van Koophandel Onderhavig onroerend goed wordt verkocht onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde van machtiging tot verkoop uit de hand door de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 1193 van het Gerechtelijk Wetboek zoals hierboven beschreven. 14. Eenzijdige aankoopbelofte De eenzijdige aankoopbelofte van de kandidaat-koper, opgesteld door notaris Benoit Levecq bevat de voorwaarden van de verkoop die bindend en onherroepelijk door de kandidaatkoper moeten nageleefd worden. 15. Toepasselijk recht / bevoegdheid Het bod wordt uitsluitend beheerst door en dient te worden geïnterpreteerd in overeenstemming met het Belgisch recht. In geval van geschillen naar aanleiding van dit bod, zullen deze worden voorgelegd aan de Rechtbank van Koophandel te Hasselt, dewelke exclusief bevoegd is.

9 Opgemaakt te ##[PLAATS], op ##[DATUM] ##[NAAM ONDERGETEKENDE]: ##[NAAM VERTEGENWOORDIGER] ##[HOEDANIGHEID VERTEGENWOORDIGER] ##[NAAM VERTEGENWOORDIGER] ##[HOEDANIGHEID VERTEGENWOORDIGER]

I. DE ONDERGETEKENDE(N):

I. DE ONDERGETEKENDE(N): FORMULIER INHOUDENDE EEN ONHERROEPELIJK BINDEND EENZIJDIG BOD ONDER DE HIERNA BEPAALDE BINDENDE VOORWAARDEN [ ## in te vullen door de Kandidaat koper ] I. DE ONDERGETEKENDE(N): [INDIEN NATUURLIJKE PERSOON:

Nadere informatie

I. DE ONDERGETEKENDE(N)

I. DE ONDERGETEKENDE(N) FORMULIER INHOUDENDE EEN ONHERROEPELIJK BINDEND EENZIJDIG BOD ONDER DE HIERNA BEPAALDE BINDENDE VOORWAARDEN [ ## in te vullen door de Kandidaat-koper ] I. DE ONDERGETEKENDE(N) [INDIEN NATUURLIJKE PERSOON:

Nadere informatie

I. DE ONDERGETEKENDE(N)

I. DE ONDERGETEKENDE(N) RECHTBANK VAN KOOPHANDEL ANTWERPEN AFDELING ANTWERPEN: GERECHTELIJKE REORGANISATIE VONNIS DE DATO 22 APRIL 2016 INZAKE: BRIOTHERM NV FORMULIER INHOUDENDE EEN ONHERROEPELIJK BINDEND EENZIJDIG BOD ONDER

Nadere informatie

CHARLES VÖGELE NV - WCO BIEDVOORWAARDEN (VOORWAARDEN TOT HET GELDIG UITBRENGEN VAN EEN BOD OP DE ONLINE VEILING)

CHARLES VÖGELE NV - WCO BIEDVOORWAARDEN (VOORWAARDEN TOT HET GELDIG UITBRENGEN VAN EEN BOD OP DE ONLINE VEILING) CHARLES VÖGELE NV - WCO BIEDVOORWAARDEN (VOORWAARDEN TOT HET GELDIG UITBRENGEN VAN EEN BOD OP DE ONLINE VEILING) Artikel 1 DE ONDERGETEKENDE(N) Naam & voornaam Adres Email GSM :. :. :. :. Identiteitskaartnummer

Nadere informatie

I. DE ONDERGETEKENDE(N)

I. DE ONDERGETEKENDE(N) FORMULIER INHOUDENDE EEN ONHERROEPELIJK BINDEND EENZIJDIG BOD ONDER DE HIERNA BEPAALDE VOORWAARDEN I. DE ONDERGETEKENDE(N) Naam : KBO n : Adres /Maatschappelijke zetel : Email :.. Gsm : Vertegenwoordigd

Nadere informatie

FORMULIER INHOUDENDE EEN ONHERROEPELIJK BINDEND EENZIJDIG BOD ONDER DE HIERNA BEPAALDE BINDENDE VOORWAARDEN

FORMULIER INHOUDENDE EEN ONHERROEPELIJK BINDEND EENZIJDIG BOD ONDER DE HIERNA BEPAALDE BINDENDE VOORWAARDEN FORMULIER INHOUDENDE EEN ONHERROEPELIJK BINDEND EENZIJDIG BOD ONDER DE HIERNA BEPAALDE BINDENDE VOORWAARDEN I. DE ONDERGETEKENDE(N) Ondergetekenden: 1) Naam :.. Adres : Gehuwd/wettelijk samenwonend: Of

Nadere informatie

Bijzondere ONLINE VEILING voorwaarden voorafgaand aan onderhandse verkoop Onroerend Goed OG, mits machtiging van de Rechtbank te Antwerpen

Bijzondere ONLINE VEILING voorwaarden voorafgaand aan onderhandse verkoop Onroerend Goed OG, mits machtiging van de Rechtbank te Antwerpen 1 Bijzondere ONLINE VEILING voorwaarden voorafgaand aan onderhandse verkoop Onroerend Goed OG, mits machtiging van de Rechtbank te Antwerpen Opdrachtgever: Appartement MAKAL HALIL Curator over MAKAL HALIL

Nadere informatie

Bijzondere ONLINE VEILING voorwaarden voorafgaand aan onderhandse verkoop Onroerend Goed OG, mits machtiging van de hypothecaire schuldeiser.

Bijzondere ONLINE VEILING voorwaarden voorafgaand aan onderhandse verkoop Onroerend Goed OG, mits machtiging van de hypothecaire schuldeiser. 1 Bijzondere ONLINE VEILING voorwaarden voorafgaand aan onderhandse verkoop Onroerend Goed OG, mits machtiging van de hypothecaire schuldeiser. Opdrachtgever: Hypothecaire schuldeiser Opdracht: Woning

Nadere informatie

AANKOOPBOD PARTICULIERE EIGENDOM (eengezinswoning of grond)

AANKOOPBOD PARTICULIERE EIGENDOM (eengezinswoning of grond) AANKOOPBOD PARTICULIERE EIGENDOM (eengezinswoning of grond) De modeldocumenten op deze site worden enkel ter informatie aangeboden; ze kunnen door de partijen gewijzigd worden, met name wat de erin voorziene

Nadere informatie

BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD HANDELSPAND MET 2 APPARTEMENTEN TE 3600 Genk, STALENSTRAAT 131

BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD HANDELSPAND MET 2 APPARTEMENTEN TE 3600 Genk, STALENSTRAAT 131 BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD HANDELSPAND MET 2 APPARTEMENTEN TE 3600 Genk, STALENSTRAAT 131 Onderhavige bijzondere voorwaarden primeren op de algemene voorwaarden inzake

Nadere informatie

BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD VAN EEN HANDELSZAAK EN APPARTEMENT, MAASTRICHTERSTRAAT 347 TE BILZEN

BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD VAN EEN HANDELSZAAK EN APPARTEMENT, MAASTRICHTERSTRAAT 347 TE BILZEN BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD VAN EEN HANDELSZAAK EN APPARTEMENT, MAASTRICHTERSTRAAT 347 TE BILZEN Onderhavige bijzondere voorwaarden primeren op de algemene voorwaarden

Nadere informatie

BIEDINGSFORMULIER. Ondergetekende, Voornaam en naam: Wonende: Rijksregisternummer: Telefoonnummer en GSM :

BIEDINGSFORMULIER. Ondergetekende, Voornaam en naam: Wonende: Rijksregisternummer: Telefoonnummer en GSM : BIEDINGSFORMULIER Ondergetekende, en Ingeval de Kandidaat-Koper(s) die dit biedingsformulier (hierna het Formulier ) ondertekent gehuwd is, dient hierna de identiteit van de echtgeno(o)t(e)(n) te worden

Nadere informatie

Onderhavige bijzondere voorwaarden primeren op de algemene voorwaarden inzake de procedure opbod voor hogervermeld onroerend goed.

Onderhavige bijzondere voorwaarden primeren op de algemene voorwaarden inzake de procedure opbod voor hogervermeld onroerend goed. BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD VAN FEESTZAAL MET APPARTEMENT EN PARK MET VIJVER, gelegen te 3590 DIEPENBEEK, KAPELSTRAAT 70. Onderhavige bijzondere voorwaarden primeren op

Nadere informatie

FORMULIER INHOUDENDE EEN ONHERROEPELIJK BINDEND EENZIJDIG BOD ONDER DE HIERNA BEPAALDE BINDENDE VOORWAARDEN

FORMULIER INHOUDENDE EEN ONHERROEPELIJK BINDEND EENZIJDIG BOD ONDER DE HIERNA BEPAALDE BINDENDE VOORWAARDEN FORMULIER INHOUDENDE EEN ONHERROEPELIJK BINDEND EENZIJDIG BOD ONDER DE HIERNA BEPAALDE BINDENDE VOORWAARDEN I. DE ONDERGETEKENDE(N) Ondergetekenden: 1) Naam :.. Adres : Gehuwd/wettelijk samenwonend: Of

Nadere informatie

Verklaring van Deelname. In verband met deelname aan de Faillissementsveiling: Zeegaande Woonkotter RAN van Onlineveilingmeester.

Verklaring van Deelname. In verband met deelname aan de Faillissementsveiling: Zeegaande Woonkotter RAN van Onlineveilingmeester. Verklaring van Deelname In verband met deelname aan de Faillissementsveiling: Zeegaande Woonkotter RAN van Onlineveilingmeester.nl In origineel getekend en voorzien van kopie paspoort/id-kaart als hierna

Nadere informatie

Verkoop van een landbouwgrond in de Hellestraat te Hamme

Verkoop van een landbouwgrond in de Hellestraat te Hamme Verkoopdossier Bieden onder gesloten omslag Verkoop van een landbouwgrond in de Hellestraat te Hamme 2e afdeling, sectie E, nr. 1008a 7114,54 m² Inleiding Ingevolge van een beslissing van de OCMW-raad

Nadere informatie

EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT

EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT GESLOTEN BUITEN DE ONDERNEMING, MET STILZWIJGENDE VERLENGING Buiten verkoopruimten gesloten overeenkomst : iedere overeenkomst tussen de vastgoedmakelaar en de opdrachtgever

Nadere informatie

BIEDINGSFORMULIER WONING TE 8691 GIJVERINKHOVE, WEEGSCHEDE 20

BIEDINGSFORMULIER WONING TE 8691 GIJVERINKHOVE, WEEGSCHEDE 20 Afdeling Vastgoedtransacties BIEDINGSFORMULIER WONING TE 8691 GIJVERINKHOVE, WEEGSCHEDE 20 Indien natuurlijke persoon: 1) Naam en voornaam (indien aankoop door meerdere personen, alle namen vermelden):

Nadere informatie

AANKOOPBOD RESIDENTIELE EIGENDOM (appartement of mede-eigendom)

AANKOOPBOD RESIDENTIELE EIGENDOM (appartement of mede-eigendom) AANKOOPBOD RESIDENTIELE EIGENDOM (appartement of mede-eigendom) De modeldocumenten op deze site worden enkel ter informatie aangeboden; ze kunnen door de partijen gewijzigd worden, met name wat de erin

Nadere informatie

VEURNE Vinkemstraat 29 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : VR 02/06/2017 DATUM MONDELINGE ZITTING : 08/06/2017 DOSSIERNR : 05706

VEURNE Vinkemstraat 29 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : VR 02/06/2017 DATUM MONDELINGE ZITTING : 08/06/2017 DOSSIERNR : 05706 Afdeling Vastgoedtransacties BIEDINGSFORMULIER voor aankoop van een te renoveren woonhuis, gelegen te VEURNE Vinkemstraat 29 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : VR 02/06/2017 DATUM MONDELINGE ZITTING : 08/06/2017

Nadere informatie

KOOP - VERKOOPOVEREENKOMST - BOUWGROND voor het oprichten van een woonhuis

KOOP - VERKOOPOVEREENKOMST - BOUWGROND voor het oprichten van een woonhuis KOOP - VERKOOPOVEREENKOMST - BOUWGROND voor het oprichten van een woonhuis Ondergetekenden: A. De verkoper : (naam, voornamen, beroep, adres, B.T.W.-nummer) B. De koper : (naam, voornamen, beroep, adres,

Nadere informatie

HARELBEKE Venetielaan 18 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : 30 NOVEMBER 2016 DOSSIERNR : 02928

HARELBEKE Venetielaan 18 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : 30 NOVEMBER 2016 DOSSIERNR : 02928 Afdeling Vastgoedtransacties BIEDINGSFORMULIER voor aankoop van een te renoveren woonhuis, gelegen te HARELBEKE Venetielaan 18 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : 30 NOVEMBER 2016 DOSSIERNR : 02928 INDIEN NATUURLIJK

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR DE PROCEDURE VOOR EEN VERKOOP UIT DE HAND AAN DE HOOGSTE BIEDER VAN DE GEMEENTELIJKE ONROERENDE GOEDEREN

REGLEMENT VOOR DE PROCEDURE VOOR EEN VERKOOP UIT DE HAND AAN DE HOOGSTE BIEDER VAN DE GEMEENTELIJKE ONROERENDE GOEDEREN REGLEMENT VOOR DE PROCEDURE VOOR EEN VERKOOP UIT DE HAND AAN DE HOOGSTE BIEDER VAN DE GEMEENTELIJKE ONROERENDE GOEDEREN Reglement goedgekeurd door de Gemeenteraad in openbare vergadering van 29/06/2016.

Nadere informatie

WAREGEM Beiaardstraat 22 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : 20 DECEMBER 2016 DOSSIERNR : EIGENAAR : cvba HELPT ELKANDER

WAREGEM Beiaardstraat 22 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : 20 DECEMBER 2016 DOSSIERNR : EIGENAAR : cvba HELPT ELKANDER Afdeling Vastgoedtransacties BIEDINGSFORMULIER voor aankoop van een te renoveren woonhuis, gelegen te WAREGEM Beiaardstraat 22 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : 20 DECEMBER 2016 DOSSIERNR : 03105 EIGENAAR :

Nadere informatie

VERKOOPSVOORWAARDEN WONING VINKENLAAN 13, 9100 SINT-NIKLAAS

VERKOOPSVOORWAARDEN WONING VINKENLAAN 13, 9100 SINT-NIKLAAS Bestek verkoop dienst patrimonium en landbouw contactpersoon: Ellen Heyrman, deskundige patrimonium. e-mail: ellen.heyrman@sint-niklaas.be tel. 03 778 32 63, fax 03 766 08 82 STAD SINT-NIKLAAS VERKOOPSVOORWAARDEN

Nadere informatie

AANKOOPBELOFTE EN VASTSTELLING HOOGSTE BOD

AANKOOPBELOFTE EN VASTSTELLING HOOGSTE BOD Vlaamse overheid Dossiernr. Afdeling Vastgoedtransacties: 07745-001a Dossiernr. klant: Repertoriumnr.: Blad 1 van 3 AANKOOPBELOFTE EN VASTSTELLING HOOGSTE BOD Op achtentwintig maart tweeduizend negentien

Nadere informatie

BIJLAGEN BIJLAGE 7 MODEL VERKOOPOVEREENKOMST

BIJLAGEN BIJLAGE 7 MODEL VERKOOPOVEREENKOMST BIJLAGEN BIJLAGE 7 MODEL VERKOOPOVEREENKOMST Tussen: Stad Kortrijk, RPR 0270.494.678, met administratieve zetel te 8500 Kortrijk, Grote Markt, 54. Hier vertegenwoordigd door : -, Voorzitter van de Gemeenteraad,

Nadere informatie

DOCUMENTEN NODIG VOOR DE VERKOOP/AANKOOP VAN EEN ONROEREND GOED

DOCUMENTEN NODIG VOOR DE VERKOOP/AANKOOP VAN EEN ONROEREND GOED DOCUMENTEN NODIG VOOR DE VERKOOP/AANKOOP VAN EEN ONROEREND GOED De hierna vermelde gegevens & documenten zijn nodig voor het opstellen van de onderhandse verkoopovereenkomst en de notariële verkoopakte

Nadere informatie

Voorwaarden terzake van de verkoop bij inschrijving "Gorsselse Heide"

Voorwaarden terzake van de verkoop bij inschrijving Gorsselse Heide Dirkzwager advocaten & notarissen N.V. Postbus 111 6800 AC Arnhem Telefoon : (026) 365 55 58 Fax : (026) 365 55 00 JW - 28002693 Voorwaarden terzake van de verkoop bij inschrijving "Gorsselse Heide" Beschrijving

Nadere informatie

VERKOOPDOSSIER. Pastorie Baliebrugge Torhoutsestraat Ruddervoorde VERKOOPPROCEDURE - BIEDING ONDER GESLOTEN OMSLAG

VERKOOPDOSSIER. Pastorie Baliebrugge Torhoutsestraat Ruddervoorde VERKOOPPROCEDURE - BIEDING ONDER GESLOTEN OMSLAG VERKOOPDOSSIER VERKOOPPROCEDURE - BIEDING ONDER GESLOTEN OMSLAG Pastorie Baliebrugge Torhoutsestraat 306 8020 Ruddervoorde Gemeente Oostkamp Siemenslaan 1 8020 Oostkamp Tel. 050 819 880 gebouwen@oostkamp.be

Nadere informatie

BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD VAN EEN BOUWGRONDEN HOOGSTRAAT 16-18, TE NEDERZWALM

BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD VAN EEN BOUWGRONDEN HOOGSTRAAT 16-18, TE NEDERZWALM BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD VAN EEN BOUWGRONDEN HOOGSTRAAT 16-18, TE NEDERZWALM Onderhavige bijzondere voorwaarden primeren op de algemene voorwaarden inzake de procedure

Nadere informatie

EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT - MET STILZWIJGENDE VERLENGING 09/2010

EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT - MET STILZWIJGENDE VERLENGING 09/2010 EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT - MET STILZWIJGENDE VERLENGING 09/2010 Binnen zeven werkdagen, te rekenen van de dag die volgt op die van de ondertekening van dit contract, heeft de consument het recht om zonder

Nadere informatie

2. IDENTITEIT VAN DE VASTGOEDMAKELAAR EN/OF DIENS VENNOOTSCHAP

2. IDENTITEIT VAN DE VASTGOEDMAKELAAR EN/OF DIENS VENNOOTSCHAP CHECKLIST precontractuele informatie VERKOOP versie 01/2018 Deze INFORMATIE moet BEGRIJPELIJK AAN DE opdrachtgever WORDEN meegedeeld VOORAFGAANDELIJK AAN HET ONDERTEKENEN VAN EEN OVEREENKOMST DIE GESLOTEN

Nadere informatie

Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1

Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1 Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1 Tussen : Meester Dimitri Vantomme, advocaat met kantoor te 8500 Kortrijk, Beheerstraat 32. hierna te noemen de advocaat (of het advocatenkantoor), en hierna te

Nadere informatie

Werkwijze machtiging verkoop uit de hand 1

Werkwijze machtiging verkoop uit de hand 1 Uittreksel uit Werkwijze machtiging verkoop uit de hand 1 1193ter Ger.W. 1 Tekst goedgekeurd door de vergadering Beroepsmagistraten West-Vlaanderen (vakvergadering insolventie) van 25.01.2019, na overleg

Nadere informatie

Het proces van het online bieden via de website gedurende een vooraf kenbaar gemaakte periode overeenkomstig de toepasselijke voorwaarden;

Het proces van het online bieden via de website gedurende een vooraf kenbaar gemaakte periode overeenkomstig de toepasselijke voorwaarden; ALGEMENE VOORWAARDEN GOED NIEUWS MAKELAARS Artikel 1. Begrippen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: Deze onderhavige algemene voorwaarden; Biedproces: Het proces van

Nadere informatie

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting 1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting van elke andere leveringsvoorwaarden of verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

LEASINVEST REAL ESTATE

LEASINVEST REAL ESTATE 1 LEASINVEST REAL ESTATE Commanditaire vennootschap op aandelen Openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht die een publiek beroep op het spaarwezen heeft gedaan Maatschappelijke zetel: Lenniksebaan 451,

Nadere informatie

1.6 Inschrijvingsformulier: het formulier, bedoeld in artikel 2 en volgende.

1.6 Inschrijvingsformulier: het formulier, bedoeld in artikel 2 en volgende. - 1 - VOORWAARDEN voor de verkoop bij inschrijving van het registergoed: Wijk 2 17-18 te urk Begrippen/Omschrijving 1.1 Het verkochte: de voormalige havenmeesterwoning met ondergrond en verder toebehoren

Nadere informatie

OPDRACHT VAN DE NOTARIS

OPDRACHT VAN DE NOTARIS OPDRACHT VAN DE NOTARIS De opdracht van de notaris bestaat erin: 1. In zijn kantoor het dossier samen te stellen dat nodig is voor deze tekoopstelling en meer bepaald de volgende vaststellingen te doen

Nadere informatie

Bijzonder lastenkohier voor de verkoop in bulk en in grote hoeveelheden van diverse reeds gebruikte goederen 1 ste Trimester 2010

Bijzonder lastenkohier voor de verkoop in bulk en in grote hoeveelheden van diverse reeds gebruikte goederen 1 ste Trimester 2010 Federale Overheidsdienst FINANCIEN PATRIMONIUMDOCUMENTATIE Patrimoniumdiensten Fin Shop Brussels Tweedekkerstraat, 126 1130 BRUSSEL Tel. 0257 800 30 www.finshop.belgium.be Bijzonder lastenkohier voor de

Nadere informatie

Verkoop bij notariële inschrijving:

Verkoop bij notariële inschrijving: Verkoop bij notariële inschrijving: Diverse percelen bouwland aan de Westelijke Randweg in de gemeente Langedijk *schematisch aangeven In samenwerking met notariskantoor Appel Notarissen te Obdam en namens

Nadere informatie

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Robeco Structured Properties I Limited, gevestigd te Caymaneilanden, rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam/namen, als

Nadere informatie

WAALS MINISTERIE VOOR UITRUSTING EN VERVOER

WAALS MINISTERIE VOOR UITRUSTING EN VERVOER WAALS MINISTERIE VOOR UITRUSTING EN VERVOER 10 SEPTEMBER 1998. - Besluit van de Waalse Regering tot bepaling van de begeleidingsmaatregelen voor de eerste zone van het plan m.b.t. de blootstelling aan

Nadere informatie

Verkoopovereenkomst - België

Verkoopovereenkomst - België Verkoopovereenkomst - België Verkoopovereenkomst - België 2/7 Verkoopovereenkomst tussen maatschappelijke zetel) (naam/namen, voornaam/voornamen, adres, firmanaam, 1. Ondergetekende(n)...... hierna de

Nadere informatie

AANKOOPBOD OPBRENGSTEIGENDOM

AANKOOPBOD OPBRENGSTEIGENDOM AANKOOPBOD OPBRENGSTEIGENDOM De modeldocumenten op deze site worden enkel ter informatie aangeboden; ze kunnen door de partijen gewijzigd worden, met name wat de erin voorziene voorwaarden en termijnen

Nadere informatie

EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT

EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT Binnen zeven werkdagen, te rekenen van de dag die volgt op die van de ondertekening van dit contract, heeft de consument (de opdrachtgever) het recht om zonder kosten van zijn

Nadere informatie

BIEDINGSBUNDEL 1. VERKOOPREGLEMENT

BIEDINGSBUNDEL 1. VERKOOPREGLEMENT BIEDINGSBUNDEL 1. VERKOOPREGLEMENT I VOORWERP VAN HET VERKOOPREGLEMENT 1 Dit reglement bevat de procedurevoorschriften die gelden voor de verkoop van het navolgende goed: kantoorruimte gelegen gelijkvloerse

Nadere informatie

hierna genoemd de verkoper zijn het volgende overeengekomen met betrekking tot het hierna beschreven goed :

hierna genoemd de verkoper zijn het volgende overeengekomen met betrekking tot het hierna beschreven goed : Ondergetekenden: 1)... hierna genoemd de bieder of de koper, en De naamloze vennootschap Houthandel Van Looy, met maatschappelijke zetel te 2270 Herenthout, Moerbroek 28, BTW BE 0453.310.989, RPR Turnhout.

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Broekstraat hoek Tuindersweg te Belfeld

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Broekstraat hoek Tuindersweg te Belfeld BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Broekstraat hoek Tuindersweg te Belfeld Deze bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden zijn

Nadere informatie

BEMIDDELINGSPROTOCOL. [maatschappelijke benaming en zetel, vertegenwoordiger(s) en ondernemingsnummer voor een rechtspersoon]

BEMIDDELINGSPROTOCOL. [maatschappelijke benaming en zetel, vertegenwoordiger(s) en ondernemingsnummer voor een rechtspersoon] BEMIDDELINGSPROTOCOL TUSSEN : [naam, voornaam en woonplaats voor een natuurlijke persoon] Hierna, [maatschappelijke benaming en zetel, vertegenwoordiger(s) en ondernemingsnummer voor een rechtspersoon]

Nadere informatie

VERKOOP STADSEIGENDOM STAD GENT

VERKOOP STADSEIGENDOM STAD GENT VERKOOP STADSEIGENDOM STAD GENT STARTDATUM: 01/12/2016 x 31/03/2017 WAT INDIENEN: Aankoopbelofte; Kopie print identiteitskaart; Indien gehuwd huwelijksboekje en/of contract Indien rechtspersoon: statuten

Nadere informatie

U bevestigde uw interesse in een mogelijke overname van het geheel of een gedeelte van de onderneming:

U bevestigde uw interesse in een mogelijke overname van het geheel of een gedeelte van de onderneming: Geachte heer, mevrouw, U bevestigde uw interesse in een mogelijke overname van het geheel of een gedeelte van de onderneming: De door u uit te brengen bieding met het oog op de voormelde overname zal dienen

Nadere informatie

Overeenkomst tot financiering bodemsanering tankstation bij wijze van overgangsmaatregel in combinatie met een sluiting

Overeenkomst tot financiering bodemsanering tankstation bij wijze van overgangsmaatregel in combinatie met een sluiting Overeenkomst tot financiering bodemsanering tankstation bij wijze van overgangsmaatregel in combinatie met een sluiting De ondergetekenden De vzw Bodemsaneringsfonds voor benzinestations hierna genoemd

Nadere informatie

EENZIJDIGE KOOPBELOFTE. De bieder verbindt zich onherroepelijk het bovenbeschreven goed aan te kopen voor de prijs van euro ( ).

EENZIJDIGE KOOPBELOFTE. De bieder verbindt zich onherroepelijk het bovenbeschreven goed aan te kopen voor de prijs van euro ( ). Ondergetekenden: 1) Naam :.. Adres : Gehuwd/wettelijk samenwonend: Of Maatschappelijke naam : Zetel: Vertegenwoordigd door: BTW-nr : Mail : GSM-nr : hierna genoemd de bieder of de koper, en 2) De naamloze

Nadere informatie

Hof van Cassatie van België

Hof van Cassatie van België 22 MAART 2018 C.17.0067.N/1 Hof van Cassatie van België Arrest Nr. C.17.0067.N E.A. eiser, vertegenwoordigd door mr. Johan Verbist, advocaat bij het Hof van Cassatie, met kantoor te 2000 Antwerpen, Amerikalei

Nadere informatie

VERKOOPOVEREENKOMST GROND

VERKOOPOVEREENKOMST GROND 1 bladzijde Tussen ondergetekenden : VERKOOPOVEREENKOMST GROND 1 de gemeente Maasmechelen, vertegenwoordigd door het college van burgemeester en schepenen in de persoon van de heer Raf Terwingen, burgemeester,

Nadere informatie

zijn eigenaar van volgende onroerende goederen, die zij te koop aanbieden onder de verdere vermelde opschortende voorwaarden:

zijn eigenaar van volgende onroerende goederen, die zij te koop aanbieden onder de verdere vermelde opschortende voorwaarden: Ondergetekenden: 1) Naam :.. Adres : Gehuwd/wettelijk samenwonend: Of Maatschappelijke naam : Zetel: Vertegenwoordigd door: BTW-nr : Mail : GSM-nr : hierna genoemd de bieder of de koper, en 2) De besloten

Nadere informatie

zijn eigenaar van volgende onroerende goederen, die zij te koop aanbieden onder de verdere vermelde opschortende voorwaarden:

zijn eigenaar van volgende onroerende goederen, die zij te koop aanbieden onder de verdere vermelde opschortende voorwaarden: Ondergetekenden: 1) Naam :.. Adres : Gehuwd/wettelijk samenwonend: Of Maatschappelijke naam : Zetel: Vertegenwoordigd door: BTW-nr : Mail : GSM-nr : hierna genoemd de bieder of de koper, en 2) Dhr VS.

Nadere informatie

CONSIGNATIE-OVEREENKOMST :

CONSIGNATIE-OVEREENKOMST : CONSIGNATIE-OVEREENKOMST : 1 ) TUSSEN DE ONDERGETEKENDEN TUSSEN: De Heer PARTIJ X, Geboren te op wonende te 8000 BRUGGE straatnaam ondernemingsnummer: 0000.000.000 Hierna genoemd : PARTIJ X EN: De Heer

Nadere informatie

EXAMENCONTRACT VOOR HET VERWERVEN VAN EEN DIPLOMA

EXAMENCONTRACT VOOR HET VERWERVEN VAN EEN DIPLOMA EXAMENCONTRACT VOOR HET VERWERVEN VAN EEN DIPLOMA TUSSEN DE ONDERGETEKENDEN, De Vrije Universiteit Brussel met zetel te 1050 Brussel, Pleinlaan 2, die rechtspersoonlijkheid geniet bij wet van 28 mei 1970

Nadere informatie

Ondernemingsnummer 0458.623.918 (RPR Antwerpen) BTW: BE 0458.623.918

Ondernemingsnummer 0458.623.918 (RPR Antwerpen) BTW: BE 0458.623.918 Naamloze Vennootschap Openbare Vastgoedbeleggingsvennootschap met vast kapitaal naar Belgisch recht of openbare Vastgoedbevak naar Belgisch recht Uitbreidingstraat 18 2600 Berchem Ondernemingsnummer 0458.623.918

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN!! WWW.VERKOOPMIJNAUTO.BE WWW.DEALERAANKOOP.BE INHOUDSOPGAVE Art. 1 Definities begrippen Art. 2 Identiteit van de ondernemer Art. 3 Toepasselijkheid Art. 4 De openbare veiling Art.

Nadere informatie

zijn eigenaar van volgende onroerende goederen, die zij te koop aanbieden onder de verdere vermelde opschortende voorwaarden:

zijn eigenaar van volgende onroerende goederen, die zij te koop aanbieden onder de verdere vermelde opschortende voorwaarden: Ondergetekenden: 1) Naam :.. Adres : Gehuwd/wettelijk samenwonend: Of Maatschappelijke naam : Zetel: Vertegenwoordigd door: BTW-nr : Mail : GSM-nr : hierna genoemd de bieder of de koper, en 2) Dhr A.S.,

Nadere informatie

1.2 Troostwijk Real Estate Sales bvba zal gegadigden na afspraak in de gelegenheid stellen om het onroerend goed te bezichtigen.

1.2 Troostwijk Real Estate Sales bvba zal gegadigden na afspraak in de gelegenheid stellen om het onroerend goed te bezichtigen. ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN VOOR EEN VERKOOP BIJ OPENBARE INSCHRIJVING De onderhavige voorwaarden en bepalingen zijn van toepassing ten aanzien van de verkoop bij openbare inschrijving van onroerende

Nadere informatie

zijn eigenaar van volgende onroerende goederen, die zij te koop aanbieden onder de verdere vermelde opschortende voorwaarden:

zijn eigenaar van volgende onroerende goederen, die zij te koop aanbieden onder de verdere vermelde opschortende voorwaarden: Ondergetekenden: 1) Naam :.. Adres : Gehuwd/wettelijk samenwonend: Of Maatschappelijke naam : Zetel: Vertegenwoordigd door: BTW-nr : Mail : GSM-nr : hierna genoemd de bieder of de koper, en 2) De naamloze

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Voornamen Geboortedatum/plaats Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer (privé) adres

Inschrijfformulier. Voornamen Geboortedatum/plaats Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer (privé)  adres Inschrijfformulier Gegevens van de bieder: Naam Voornamen Geboortedatum/plaats Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer (privé) E-mailadres hetzij Naam Handelsregisternummer Statutaire vestigingsplaats

Nadere informatie

verkoop buiten gebruik gesteld meubilair met bieding onder gesloten omslag Vredegerecht Ronse maandag 26 november 2018 om 11h00

verkoop buiten gebruik gesteld meubilair met bieding onder gesloten omslag Vredegerecht Ronse maandag 26 november 2018 om 11h00 Federale Overheidsdienst FINANCIËN Algemene administratie van de PATRIMONIUMDOCUMENTATIE FINSHOP Bornem Industrieweg 18 2880 Bornem Tel. 0257 913 30 http://www.finshop.belgium.be verkoop buiten gebruik

Nadere informatie

NIET EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT

NIET EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT NIET EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT Binnen zeven werkdagen, te rekenen van de dag die volgt op die van de ondertekening van dit contract, heeft de consument het recht om zonder kosten van zijn aankoop af te

Nadere informatie

OPROEPING TOT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

OPROEPING TOT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VGP NV Spinnerijstraat 12 9240 Zele Ondernemingsnummer 0887.216.042 (RPR Gent, afdeling Dendermonde) BTW BE 0887.216.042 www. vgpparks.eu (de Vennootschap ) OPROEPING TOT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Nadere informatie

Gungarantieprijs 200.000 k.k.

Gungarantieprijs 200.000 k.k. van 250.000 Zuiderkade 61, Franeker Meer info op www.actiehuis.nl Gungarantieprijs 200.000 k.k. In deze brochure: > Informatie over Actiehuis.nl > Informatie over de inschrijfprocedure > Inschrijfformulier

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING TUSSEN: wonende te handel drijvende onder de naam en ingeschreven in de KBO met nummer. De vennootschap.. en ingeschreven in de KBO met nummer. vertegenwoordigd

Nadere informatie

"ECODIS" in vereffening Naamloze vennootschap. Brechtsebaan 30 2900 Schoten. RPR (Antwerpen) 0478.049.157 BTW BE 0478.049.157. (de "Vennootschap")

ECODIS in vereffening Naamloze vennootschap. Brechtsebaan 30 2900 Schoten. RPR (Antwerpen) 0478.049.157 BTW BE 0478.049.157. (de Vennootschap) "ECODIS" in vereffening Naamloze vennootschap Brechtsebaan 30 2900 Schoten RPR (Antwerpen) 0478.049.157 BTW BE 0478.049.157 (de "Vennootschap") De vereffenaar van de Vennootschap nodigt u bij deze graag

Nadere informatie

PATRIMONIUMDOCUMENTATIE

PATRIMONIUMDOCUMENTATIE Federale Overheidsdienst FINANCIEN PATRIMONIUMDOCUMENTATIE Patrimoniumdiensten Fin Shop Brussels Tweedekkerstraat, 126 1130 BRUSSEL Tel. 0257 800 30 www.finshop.belgium.be Speciaal lastenkohier voor de

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomst

Samenwerkingsovereenkomst Samenwerkingsovereenkomst TUSSEN : De "Intercommunale Maatschappij voor Ruimtelijke Ordening, Economische Expansie en Reconversie van het Gewest Kortrijk", genoemd "INTERCOMMUNALE LEIEDAL", publiekrechtelijk

Nadere informatie

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Onderhavige verkoopsvoorwaarden gelden voor alle verkoopovereenkomsten tussen Media Markt en de klant. Afwijkingen van deze algemene verkoopsvoorwaarden kunnen

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De heer mr. Cornelis van de Meent q.q., kantoorhoudende te Amsterdam aan het adres Van Eeghenstraat 98 (1071 GL), te dezen handelend in zijn hoedanigheid van curator

Nadere informatie

Inschrijvingshandboek. Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn

Inschrijvingshandboek. Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn Inschrijvingshandboek Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Inleiding... 3 3 Projectinformatie... 3 3.1 Doel...

Nadere informatie

Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1 - tweedelijnsbijstand

Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1 - tweedelijnsbijstand Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1 - tweedelijnsbijstand Tussen : Meester Dimitri Vantomme, advocaat met kantoor te 8500 KORTRIJK, Beheerstraat 32. hierna te noemen de advocaat, en hierna te noemen

Nadere informatie

GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT

GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT OPSCHRIFT Vergadering van 14 oktober 2015 Besluit nummer: 2015_GR_00791 Onderwerp: Sluiten van een verkoopovereenkomst m.b.t. het onroerend goed gelegen te Gent (Ledeberg),

Nadere informatie

A. het penthouse met bouwnummer 16 in Blok A in het project ZuiderDuineN

A. het penthouse met bouwnummer 16 in Blok A in het project ZuiderDuineN - 1 - AB/JB/513091824 VOORWAARDEN VAN INSCHRIJVING voor de verkoop bij niet-openbare inschrijving van bouwnummers 16 en 35 (penthouses) in het project ZuiderDuineN HOOFDSTUK A Algemene informatie Omschrijving

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd HUUROVEREENKOMST KANTOOR Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd en 2. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres, ondernemingsnummer en eventueel RPR)

Nadere informatie

EENZIJDIGE KOOPBELOFTE. De bieder verbindt zich onherroepelijk het bovenbeschreven goed aan te kopen voor de prijs van euro ( ).

EENZIJDIGE KOOPBELOFTE. De bieder verbindt zich onherroepelijk het bovenbeschreven goed aan te kopen voor de prijs van euro ( ). Ondergetekenden: 1) Naam :.. Adres : Gehuwd/wettelijk samenwonend: Of Maatschappelijke naam : Zetel: Vertegenwoordigd door: BTW-nr : Mail : GSM-nr : hierna genoemd de bieder of de koper, en 2) De naamloze

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn Nagenoemde bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden

Nadere informatie

Overeenkomst tot financiering bodemsanering tankstation bij wijze van overgangsmaatregel in combinatie met verderzetting van de uitbating

Overeenkomst tot financiering bodemsanering tankstation bij wijze van overgangsmaatregel in combinatie met verderzetting van de uitbating Overeenkomst tot financiering bodemsanering tankstation bij wijze van overgangsmaatregel in combinatie met verderzetting van de uitbating De ondergetekenden De vzw Bodemsaneringsfonds voor benzinestations

Nadere informatie

AANVRAAG TOT INSCHRIJVING OP DE LIJST VAN STAGIAIRS - BEROEPSERVARING

AANVRAAG TOT INSCHRIJVING OP DE LIJST VAN STAGIAIRS - BEROEPSERVARING BIV - STAGIAIR-beroepservaring / 2017 - Pagina 1 / 5 Luxemburgstraat 16 B - 1000 BRUSSEL - Tel. 02/505.38.50 - Fax 02/503.42.23 - www.biv.be AANVRAAG TOT INSCHRIJVING OP DE LIJST VAN STAGIAIRS - BEROEPSERVARING

Nadere informatie

& Droogleever Fortuijn advocaten en notarissen

& Droogleever Fortuijn advocaten en notarissen F364/F555/31002963 Versie 2 mei 2014 WIJZIGING VAN DE ADMINISTRATIEVOORWAARDEN van de stichting: Stichting Administratiekantoor Stadsherstel Den Haag en Omgeving, met zetel in de gemeente 's-gravenhage

Nadere informatie

VOLMACHT Buitengewone Algemene Vergadering te houden op donderdag 23 mei 2013 om 10u30

VOLMACHT Buitengewone Algemene Vergadering te houden op donderdag 23 mei 2013 om 10u30 NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke zetel: Zinkstraat 1, 2490 Balen Ondernemingsnummer BTW BE 0888.728.945 RPR Turnhout VOLMACHT Buitengewone Algemene Vergadering te houden op donderdag 23 mei 2013

Nadere informatie

van Gorp Malherbe notarissen

van Gorp Malherbe notarissen 54917.JH. VOORWAARDEN voor DE OPENBARE VERKOOP BIJ INSCHRIJVING Poort Van Limburg, Commerciële Ruimte 8 door de gemeente Weert BEGRIPPEN In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Verkoop bij inschrijving:

Nadere informatie

Ondergetekenden: 1) Naam :.. Adres : Gehuwd/wettelijk samenwonend: Maatschappelijke naam : Zetel: Vertegenwoordigd door: BTW-nr : Mail : GSM-nr :

Ondergetekenden: 1) Naam :.. Adres : Gehuwd/wettelijk samenwonend: Maatschappelijke naam : Zetel: Vertegenwoordigd door: BTW-nr : Mail : GSM-nr : Ondergetekenden: 1) Naam :.. Adres : Gehuwd/wettelijk samenwonend: Of Maatschappelijke naam : Zetel: Vertegenwoordigd door: BTW-nr : Mail : GSM-nr : hierna genoemd de bieder of de koper, en 2) De besloten

Nadere informatie

De Belgische Staat, FOD Buitenlandse Zaken heeft de bedoeling een onroerend goed gelegen in Libreville in Gabon te verkopen aan de meest biedende.

De Belgische Staat, FOD Buitenlandse Zaken heeft de bedoeling een onroerend goed gelegen in Libreville in Gabon te verkopen aan de meest biedende. VERKOOPPROCEDURE 1. VOORAFGAANDE UITEENZETTING De Belgische Staat, FOD Buitenlandse Zaken heeft de bedoeling een onroerend goed gelegen in Libreville in Gabon te verkopen aan de meest biedende. De toepasselijke

Nadere informatie

INFORMATIE OVER AANDEELHOUDERSRECHTEN 23 MAART 2012

INFORMATIE OVER AANDEELHOUDERSRECHTEN 23 MAART 2012 Delhaize Groep NV Osseghemstraat 53 1080 Brussel, België Rechtspersonenregister 0402.206.045 (Brussel) www.delhaizegroep.com INFORMATIE OVER AANDEELHOUDERSRECHTEN 23 MAART 2012 Deze nota tracht de belangrijkste

Nadere informatie

AANKOOPBOD COMMERCIEEL PAND

AANKOOPBOD COMMERCIEEL PAND AANKOOPBOD COMMERCIEEL PAND De modeldocumenten op deze site worden enkel ter informatie aangeboden; ze kunnen door de partijen gewijzigd worden, met name wat de erin voorziene voorwaarden en termijnen

Nadere informatie

RESILUX Naamloze vennootschap Damstraat 4, 9230 Wetteren - Overschelde RPR Gent, afdeling Dendermonde - BTW BE

RESILUX Naamloze vennootschap Damstraat 4, 9230 Wetteren - Overschelde RPR Gent, afdeling Dendermonde - BTW BE GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE OPROEPING BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING 20 maart 2018 RESILUX Naamloze vennootschap Damstraat 4, 9230 Wetteren - Overschelde RPR Gent, afdeling Dendermonde - BTW BE 0447.354.397

Nadere informatie

FORMULIER AANDELENOVERDRACHT. 2. Achternaam : Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner *

FORMULIER AANDELENOVERDRACHT. 2. Achternaam : Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner * FORMULIER AANDELENOVERDRACHT blad 1 De ondergetekenden: 1. Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode/woonplaats E-mail adres Geboortedatum en -plaats Houder van : paspoort / rijbewijs / identiteitskaart

Nadere informatie

VOLMACHT 1 NAAM VENNOOTSCHAP RECHTSVORM MAATSCHAPPELIJKE ZETEL VERTEGENWOORDIGD DOOR. Eigenaar van..

VOLMACHT 1 NAAM VENNOOTSCHAP RECHTSVORM MAATSCHAPPELIJKE ZETEL VERTEGENWOORDIGD DOOR. Eigenaar van.. Naamloze Vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Bruggesteenweg 360-8830 Hooglede-Gits RPR Gent, afdeling Kortrijk: 0405.548.486 BTW BE 0405.548.486 VOLMACHT 1 Ondergetekende:

Nadere informatie

EENZIJDIGE KOOPBELOFTE.

EENZIJDIGE KOOPBELOFTE. Ondergetekenden: 1) Naam :.. Adres : Gehuwd/wettelijk samenwonend: Of Maatschappelijke naam : Zetel: Vertegenwoordigd door: BTW-nr : Mail : GSM-nr : hierna genoemd de bieder of de koper, en 2) Mevr R.A.,

Nadere informatie

FORMULIER 29 augustus 2014 vóór opening van de markten Onder embargo tot 08u00

FORMULIER 29 augustus 2014 vóór opening van de markten Onder embargo tot 08u00 FORMULIER 29 augustus 2014 vóór opening van de markten Onder embargo tot 08u00 AEDIFICA Naamloze vennootschap Openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht Maatschappelijke zetel: Louizalaan 331-333, 1050

Nadere informatie

hierna genoemd de verkopers zijn het volgende overeengekomen met betrekking tot het hierna beschreven goed :

hierna genoemd de verkopers zijn het volgende overeengekomen met betrekking tot het hierna beschreven goed : Ondergetekenden: 1)... hierna genoemd de bieder of de koper, en 2)... hierna genoemd de verkopers zijn het volgende overeengekomen met betrekking tot het hierna beschreven goed : Gemeente Elsene, vierde

Nadere informatie

Pandgever en Pandhouder hierna tevens gezamenlijk te noemen Partijen en ieder afzonderlijk Partij ;

Pandgever en Pandhouder hierna tevens gezamenlijk te noemen Partijen en ieder afzonderlijk Partij ; PANDAKTE VORDERINGEN DE ONDERGETEKENDEN, 1. LITIFUND 2 B.V., een besloten vennootschap naar Nederlands recht, statutair gevestigd te Breda en kantoorhoudende aan de Ceresstraat 4, 4811 CC Breda, Nederland,

Nadere informatie