Gungarantieprijs k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gungarantieprijs 200.000 k.k."

Transcriptie

1 van Zuiderkade 61, Franeker Meer info op Gungarantieprijs k.k. In deze brochure: > Informatie over Actiehuis.nl > Informatie over de inschrijfprocedure > Inschrijfformulier > Gunningprocedure Actiehuis.nl > Inventarisatieformulier financiering > Contactgegevens makelaar en notaris Informatie: Open huis: Zaterdag 16 februari van 13:00 tot 15:00 uur Inschrijven tot: Dinsdag 26 februari, 12:00 uur Actiehuisnotaris: Notaris IJdema Franeker Voorstraat la, Franeker Telefoonnr.: Makelaar: De Franeker Makelaardij Voorstraat LA, Franeker Telefoonnr.:

2 Wat moet ik als geïnteresseerde koper weten? Actiehuis.nl is een nieuw platform waarop zeer aantrekkelijk geprijsde woningen worden aangeboden. Actiehuis.nl werkt met een Gungarantieprijs. Dat is de minimale prijs waarvoor de woning gegarandeerd wordt verkocht. Die Gungarantieprijs maakt Actiehuis.nl uniek. De Gungarantieprijs ligt tenminste 20% onder de oorspronkelijk gehanteerde vraagprijs voor de woning en tenminste 10% onder de laatst gehanteerde vraagprijs Actiehuis.nl kent een strakke en effectieve procedure van drie weken die voor alle betrokken partijen volstrekt helder is en leidt tot een snel resultaat. U weet dus heel snel of u de eigenaar wordt van uw droomhuis. De verkoopprocedure van Actiehuis.nl staat onder notarieel toezicht. De woningen op de site van Actiehuis.nl zijn uitgebreid gedocumenteerd. Naast de actuele informatie op de site kunt u ook van iedere woning een brochure downloaden. Voor iedere woning wordt een Open Huis georganiseerd. Op die manier kunt u zelf een oordeel vellen over de woning en de sfeer van de woning proeven. Actiehuis.nl werkt uitsluitend met branchegeregistreerde makelaars. Via deze makelaars kunt u aanvullende informatie over een woning krijgen of een afspraak maken voor een bezichtiging. Als geïnteresseerde koper kunt u inschrijven op de woning; Dit geschiedt volgens een vaste procedure en middels eenvoudig te downloaden formulieren op de site van Actiehuis.nl. De procedure van Actiehuis voorkomt dat u in ellenlange onderhandelingstrajecten met de verlopende partij terecht komt. De procedure van Actiehuis.nl geeft u tijd en rust om zelf de hoogte van uw inschrijving te bepalen. In tegenstelling tot bij een veiling, zullen inschrijvers niet tegen elkaar worden uitgespeeld. Dit wordt gewaarborgd door het notariële toezicht op de inschrijving. Slechts indien twee inschrijvingen exact gelijk zijn, zal er een tweede inschrijfronde plaats vinden. Voorafgaand aan uw inschrijving vragen we u, indien u een hypothecaire lening voor de woning wilt afsluiten, een oriënterend gesprek te voeren met een hypotheekadviseur naar keuze. Deze dient middels een eenvoudig te downloaden document verklaren dat er geen onoverkomelijke bezwaren lijken te zijn voor de financiering Als koper heeft u na het tekenen van de koopovereenkomst uiteraard nog drie dagen wettelijke bedenktijd Indien van toepassing, heeft u een voorbehoudperiode met betrekking tot de financiering van de woning van 32 dagen. De woning wordt binnen drie maanden na het tekenen van de koopovereenkomst gegarandeerd opgeleverd.

3 Inschrijfformulier Actiehuis Looptijd van de procedure De Actiehuis verkoopcampagne voor een woning gaat op dag 1 (altijd een maandag) van start door het online plaatsen van de woning op Actiehuis.nl. Inschrijvingen kunnen vanaf dat moment uitsluitend door middel van een volledig ingevuld, goed leesbaar en ondertekend origineel inschrijfformulier worden uitgebracht bij de aangesloten notaris die door de verkopende partij is gekozen. Dit kan per , per post of door het langsbrengen van het inschrijfformulier op het kantoor van de notaris. Het inschrijfformulier dient altijd vergezeld te gaan van een kopie van een geldig legitimatiebewijs van de inschrijver(s) en, indien u heeft aangegeven dat u een voorbehoud van financiering wenst, een volledig ingevuld en ondertekend Inventarisatieformulier Financiering. Inschrijven kan tot aan de drieëntwintigste dag (altijd een dinsdag) om uur. Hierna sluit de inschrijftermijn. Inschrijvingen die na dat tijdstip binnen komen, worden niet meer meegenomen in de procedure. Inschrijfformulier Het inschrijfformulier is te downloaden op maar ook te verkrijgen bij de verkopend makelaar, de aangesloten aankoopmakelaars. Daarnaast zit het inschrijfformulier in de Actiehuis brochure, die u aantreft tijdens het Open Huis of een bezichtiging. Het inventarisatieformulier financiering Het Inventarisatieformulier Financiering vindt u als bijlage bij het inschrijfformulier, maar is ook te downloaden op of te verkrijgen bij de verkopend makelaar of de aangesloten aankoopmakelaars. Daarnaast zit het inschrijfformulier in de Actiehuis brochure, die u aantreft tijdens het Open Huis of een bezichtiging. Bovendien is het formulier te verkrijgen bij een aantal hypotheekverstrekkers of tussenpersonen. Zij kunnen het bij uw afspraak ook altijd nog downloaden van de site. Beoordeling inschrijvingen Na het sluiten van de inschrijftermijn om uur op de drieëntwintigste dag (altijd een dinsdag) zal de notaris de inschrijvingen beoordelen op hun geldigheid en wordt aansluitend conform de gunningvoorwaarden gegund. Indien er twee of meer inschrijvingen van gelijke waarde zijn, volgt direct een tweede inschrijfronde. Indien er dan nog steeds twee of meer gelijkwaardige inschrijvingen met dezelfde waarde zijn, wordt de gunning door de notaris bepaald middels het lot. Daarna zal de notaris de koopovereenkomst definitief opmaken. Tekenen koopovereenkomst Op de zesentwintigste dag van de procedure (altijd een vrijdag) wordt ten kantore van de notaris de koopovereenkomst tussen verkoper(s) en koper(s) getekend. Daarna geldt de wettelijke bedenktijd van drie dagen en indien van toepassing een voorbehoud van financiering voor 32 dagen. Overdracht woning De daadwerkelijke overdracht van de woning vindt plaats op een datum die in overleg tussen verkoper(s) en koper(s) wordt overeengekomen, met een maximale termijn van 90 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

4 Gunningprocedure Actiehuis.nl Om helder te krijgen wat de beste inschrijving is, wordt hieronder de gunningprocedure beschreven zoals de notaris die bij Actiehuis zal toepassen. Voor zover de actiehuis inschrijf-en gunningprocedure ergens niet in voorziet, zal het oordeel van de notaris omtrent alles wat zich tijdens de inschrijving voordoet en de uitleg of de toepassing van de voorwaarden - bij wijze van bindend advies - beslissend zijn. Na het sluiten van de inschrijftermijn, beoordeelt de aangesloten notaris de inschrijvingen en stelt vast welke inschrijving de beste inschrijving is. Bij die vaststelling gelden de criteria in onderstaande volgorde: 1. De geldigheid van de inschrijving* 2. De hoogste inschrijving in hele euro s 3. Bij gelijke hoogte prevaleert een inschrijving zonder voorbehoud van financiering 4. Indien inschrijvingen op basis van bovenstaande criteria gelijkwaardig zijn, volgt een tweede inschrijfronde voor deze inschrijvers ten kantore van de notaris met wederom een beoordeling van de punten 2 en 3 5. Indien na de tweede ronde de inschrijvingen nog steeds gelijkwaardig zijn, zal de notaris via het lot de woning toewijzen aan een van de bieders uit de tweede ronde. * Een geldige inschrijving bestaat uit: Een volledig en leesbaar ingevuld en ondertekend Actiehuis Inschrijfformulier Een volledig en leesbaar ingevuld en ondertekend Inventarisatieformulier Financiering (indien op het inschrijfformulier is aangegeven dat voorbehoud van financiering van toepassing is) Geldige kopie(ën) van de benodigde legitimatiebewijs(zen) Een inschrijving ter hoogte van minimaal de gungarantieprijs Aanvaarding van eigendom binnen 3 maanden na tekenen koopovereenkomst Na inschrijving ontvangen de inschrijvers altijd een bewijs van inschrijving van de aangesloten notaris of een van diens medewerkers. Na afloop van de inschrijfprocedure stelt de notaris of een van diens medewerkers, de inschrijvers in kennis van het al dan niet gunnen van de woning aan betreffende inschrijver. De inschrijvers aan wie niet gegund is, blijven tot en met het aflopen van de bedenktijd van de koper gehouden aan hun inschrijving. Indien de koper, na het sluiten van de koopovereenkomst, ontbindt op basis van de drie dagen wettelijke bedenktijd, zal verkoper het object gunnen aan de inschrijver met het op een na beste bod conform bovengenoemde voorwaarden. Ook de verkoper blijft tot en met het aflopen van de bedenktijd van de koper gehouden aan de Actiehuisvoorwaarden, waaronder de gungarantieprijs.

5 Inschrijfformulier voor onderstaande onroerende zaak: Zuiderkade 61 te: Franeker Partij 1, NAW-Gegevens. Voornamen: Geboorteplaats: Geboortedatum: Beroep: Postcode: Telefoon thuis: Telefoon mobiel: adres: Burgerlijke staat: Huwelijks goederenrecht: Samenwonend: Professionele partij (anders dan particuliere consument) Partij 2, Gegevens van mijn partner: Voornamen: Geboorteplaats: Geboortedatum: Beroep: Postcode: Telefoon thuis: Telefoon mobiel: adres: gehuwd*/ ongehuwd*/ geregistreerd partner gemeenschap van goederen*/ huwelijksvoorwaarden* /n.v.t.* Ja* / Nee* Ja* / Nee* * = (doorhalen wat niet van toepassing is) Hierna (samen) te noemen inschrijver. brengt hierbij de volgende inschrijving uit: kosten koper zegge:... kosten koper Gewenste datum eigendomoverdracht: maximaal drie maanden na ondertekening koopovereenkomst Voorbehoud financiering van toepassing:ja* / Nee (doorhalen wat niet van toepassing is) alleen van toepassing indien u een hypotheek nodig heeft. Bijzonderheden:... Inschrijver verklaart alle informatie van het object van de verkopend makelaar te hebben ontvangen en van de inhoud kennis te hebben genomen. Inschrijver is op de hoogte van de procedures en voorwaarden van Actiehuis, waaronder het in rekening brengen van een servicefee van 295,- indien de woning aan de inschrijver wordt gegund. De betaling hiervan zal middels de eindafrekening van de notaris plaatsvinden. Er zijn buiten de op dit formulier aangegeven zaken geen onduidelijkheden meer ten aanzien van dit object. Datum: Plaats: Handtekening Partij 1, Handtekening Partij 2,

6 Inventarisatieformulier Financiering Ondergetekende, erkend hypotheekadviseur en werkzaam bij: Organisatie: Vestigingsadres: Postcode + Plaats: Telefoonnummer: adres: Verklaart dat hij/zij op Datum: een oriënterend gesprek heeft gehad met: en (eventueel) om inzicht te krijgen in de financieringsmogelijkheden bij aankoop van een woning t.w.v.:,- exclusief kosten koper. BKR toets gedaan: Werkgeversverklaring overlegd: Ja / Nee (omcirkelen wat van toepassing is) Ja / Nee (omcirkelen wat van toepassing is) Voor zover valt af te leiden uit de door partij 1 (en evt. 2) aangeleverde financiële gegevens, levert de hypotheekverstrekking voor bovenstaande woning ogenschijnlijk geen onoverkomelijke problemen op. Deze verklaring dient slechts ter indicatie en er kan door zowel partij 1 (en evt.2) als derden op geen enkele wijze rechten worden ontleent aan deze verklaring. Getekend op datum: Plaatsnaam: De heer/mevrouw: Handtekening:

Open Huis: Zaterdag 14 mei van 13.00 tot 15.00 uur. Inschrijven tot: Dinsdag 17 mei, 12:00 uur

Open Huis: Zaterdag 14 mei van 13.00 tot 15.00 uur. Inschrijven tot: Dinsdag 17 mei, 12:00 uur Informatie over Actiehuis.nl Informatie over inschrijfprocedure Inschrijfformulier Gunningprocedure Actiehuis.nl Inventarisatieformulier financiering Contactgegevens makelaar en notaris Open Huis: Zaterdag

Nadere informatie

Biedingsformulier Govert Flinckstraat 138-140

Biedingsformulier Govert Flinckstraat 138-140 Biedingsformulier Govert Flinckstraat 138-140 Dit biedingsformulier heeft betrekking op de verkoop van de verschillende appartementen gelegen te: Govert Flinckstraat 138 en 140 Koper I Koper II naam naam

Nadere informatie

Biedingsformulier project de Beukels

Biedingsformulier project de Beukels Biedingsformulier project de Beukels Deze biedingsformulieren hebben betrekking op de verkoop van de volgende woningen: Willem Beukelsstraat 11-1, Willem Beukelsstraat 11-hs, Willem Beukelsstraat 13-hs,

Nadere informatie

SLUITINGSDATUM DONDERDAG 18 JUNI 2015 17.00 UUR

SLUITINGSDATUM DONDERDAG 18 JUNI 2015 17.00 UUR INSCHRIJFFORMULIER T VOORTSCHE HOFJE, TE VOORTHUIZEN SLUITINGSDATUM DONDERDAG 18 JUNI 2015 17.00 UUR Indien er meerdere inschrijvers op een bouwnummer zijn, wordt door middel van een loting bepaald wie

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER HOEVEDORP TE KOOTWIJKERBROEK

INSCHRIJFFORMULIER HOEVEDORP TE KOOTWIJKERBROEK INSCHRIJFFORMULIER HOEVEDORP TE KOOTWIJKERBROEK SLUITINGSDATUM MAANDAG 14 DECEMBER 2015 17.00 UUR CODE: De woningen zullen, indien nodig, worden toegewezen middels een loting door Notariskantoor Dangremond,

Nadere informatie

Een huis kopen in de 21 e eeuw

Een huis kopen in de 21 e eeuw Een huis kopen in de 21 e eeuw Wat is Bieden en Wonen? U bent geïnteresseerd in een huis dat door de verkoper bij opbod op internet verkocht zal worden. Het kopen via Bieden en Wonen heeft belangrijke

Nadere informatie

INSCHRIJFVOORWAARDEN PO-KAVELS DE HORN HET NIEUWE LINT

INSCHRIJFVOORWAARDEN PO-KAVELS DE HORN HET NIEUWE LINT INSCHRIJFVOORWAARDEN PO-KAVELS DE HORN HET NIEUWE LINT DEFINITIES Artikel 1 In deze inschrijfvoorwaarden PO-Kavels De Horn Fase 1A Het Nieuwe Lint wordt verstaan onder: verkoop bij inschrijving de verkoop

Nadere informatie

15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat

15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat INSCHRIJFFORMULIER 15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat Inschrijven Lees eerst de toelichting voordat u dit formulier in- Inschrijftermijn vult. U kunt zich inschrijven

Nadere informatie

Alleen volledig ingevulde formulieren met bijbehorende stukken worden in behandeling genomen.

Alleen volledig ingevulde formulieren met bijbehorende stukken worden in behandeling genomen. Aan de belangstellenden voor een BKZ-woning in project RIETVELDEN NOORD in Wormerveer Krommenie, 15 november 2012 Geachte heer, mevrouw, Met genoegen presenteren wij u hierbij de verkoopdocumentatie inclusief

Nadere informatie

1.6 Inschrijvingsformulier: het formulier, bedoeld in artikel 2 en volgende.

1.6 Inschrijvingsformulier: het formulier, bedoeld in artikel 2 en volgende. - 1 - VOORWAARDEN voor de verkoop bij inschrijving van het registergoed: Wijk 2 17-18 te urk Begrippen/Omschrijving 1.1 Het verkochte: de voormalige havenmeesterwoning met ondergrond en verder toebehoren

Nadere informatie

inschrijfformulier kaveluitgifte Havenkwartier Deventer

inschrijfformulier kaveluitgifte Havenkwartier Deventer inschrijfformulier kaveluitgifte Havenkwartier Deventer De ondergetekende(n), NAAM INSCHRIJVER... (namen voluit) NAAM PARTNER... (namen voluit) OVERWEGENDE DAT INSCHRIJVER: a. kennis heeft genomen van

Nadere informatie

Aan de belangstellenden van het project Nieuw Molensloot

Aan de belangstellenden van het project Nieuw Molensloot Aan de belangstellenden van het project Nieuw Molensloot Geachte heer, mevrouw, Het doet ons genoegen u de verkoopdocumentatie met een stappenplan, prijslijst en inschrijfformulier aan te bieden van het

Nadere informatie

Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl

Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl Veiling Voorwaarden Veiling Regels - Hoe Het Werkt... 3 Verkoop Voorwaarden.......... 5 Veel Gestelde

Nadere informatie

BOUWNUMMERS 1 t/m 3 (Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen)

BOUWNUMMERS 1 t/m 3 (Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen) BOUWNUMMERS 1 t/m 3 (Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen) Als u in aanmerking wilt komen voor de aankoop van een Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen in Haag & Hof voor wat betreft bouwnummers 1 tot en met 3, retourneert

Nadere informatie

Als extra service stellen wij de woningen ook nog open op maandag 30 maart en dinsdag 31 maart a.s. van 13:00 tot 16:00 uur.

Als extra service stellen wij de woningen ook nog open op maandag 30 maart en dinsdag 31 maart a.s. van 13:00 tot 16:00 uur. Amsterdam, 28 maart 2015 Informatiebrief Geachte heer, mevrouw, Tot ons genoegen kunnen wij starten met de verkoop van de appartementen in het renovatieproject N47. Het project bestaat uit 44 appartementen,

Nadere informatie

slim kopen, slim verkopen

slim kopen, slim verkopen slim kopen, slim verkopen Wat is Bieden en Wonen? U bent geïnteresseerd in een huis dat door de verkoper via een veiling op internet verkocht zal worden. Dat is misschien even wennen, maar het veilen is

Nadere informatie

U kunt dit formulier afgeven of mailen naar Kempenstaete (contactgegevens vindt u op blz 5).

U kunt dit formulier afgeven of mailen naar Kempenstaete (contactgegevens vindt u op blz 5). Inschrijfformulier Met dit formulier kunt u uw belangstelling voor de koop van een (of meer) woningen van Kempenstaete kenbaar maken. De koopsommen vindt u op de bijbehorende prijslijst. U kunt dit formulier

Nadere informatie

Vraagprijs 158.400,-- k.k.

Vraagprijs 158.400,-- k.k. BUGGENUM BERGSTRAAT 16 Schitterende bouwkavel Oppervlakte circa 1.800 m² Eventueel ook gedeelte te koop Bebouwingsvoorschriften op aanvraag Vraagprijs 158.400,-- k.k. INFORMATIE OVERIGE VOOR U BELANGRIJKE

Nadere informatie

Te koop aangeboden. Gemeente Westerveld Grondzaken & Vastgoed Raadhuislaan EL DIEVER telefoonnummer:

Te koop aangeboden. Gemeente Westerveld Grondzaken & Vastgoed Raadhuislaan EL DIEVER telefoonnummer: Te koop aangeboden Een perceel grond gelegen aan de verharde weg van Helomaweg te Havelte. Het betreft een gedeelte van het kadastrale perceel met kadastrale aanduiding gemeente Havelte, sectie I, nummer

Nadere informatie

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING, BEDRIJFSKAVEL AAN T HOPVELD, HAAREN

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING, BEDRIJFSKAVEL AAN T HOPVELD, HAAREN Het betreft een bouwkavel (Kavel G) ten behoeve van de bouw van bedrijfsruimte aan t Hopveld te Haaren. Totale perceeloppervlakte: 1.370 m² Procedure: In opdracht van de gemeente Haaren wordt een bedrijfskavel,

Nadere informatie

De sluitingsdatum van de inschrijftermijn is: woensdag 22 maart 2017 om uur

De sluitingsdatum van de inschrijftermijn is: woensdag 22 maart 2017 om uur Betreft: Informatiebrief inschrijving Ringoevers Deelplan 3 Hillegom, 11 maart 2017 Geachte heer, mevrouw, Na een succesvolle verkoop van Deelplan 1 en 2 gaan wij 11 maart 2017 starten met de verkoop van

Nadere informatie

Te koop bij inschrijving

Te koop bij inschrijving Te koop bij inschrijving Percelen landbouwgrond gelegen aan de Veenweg te Varsseveld Perceel 1 Perceel 2 Omschrijving Algemeen Het betreffen twee perceeltjes landbouwgrond, gelegen ten oosten van Varsseveld

Nadere informatie

Verkoopdocumentatie project Schoolstraat in Oud Rijswijk

Verkoopdocumentatie project Schoolstraat in Oud Rijswijk Datum Kenmerk Pagina 4 september 2012 BO_22963_VK_123456 1 van 1 Aan de belangstellenden van het project Schoolstraat in Oud-Rijswijk Regio Zuid-West Poortweg 2, 2612 PA Delft Postbus 75, 2600 AB Delft

Nadere informatie

BOUWNUMMERS 13 t/m 20 (levensloopbestendige Parkwoningen)

BOUWNUMMERS 13 t/m 20 (levensloopbestendige Parkwoningen) BOUWNUMMERS 13 t/m 20 (levensloopbestendige Parkwoningen) Als u in aanmerking wilt komen voor de aankoop van een levensloopbestendige Parkwoning in Haag & Hof (bouwnummers 13 tot en met 20), retourneert

Nadere informatie

Verkoop bij inschrijving. Hoekwoning Meester van Goorweg TJ NIEUWLANDE

Verkoop bij inschrijving. Hoekwoning Meester van Goorweg TJ NIEUWLANDE Verkoop bij inschrijving Hoekwoning Meester van Goorweg 1 7818 TJ NIEUWLANDE ALGEMEEN: Bent u op zoek een woning in een rustige woonomgeving met uitzicht over de landerijen en het gemak van alle voorzieningen

Nadere informatie

Alleen volledig ingevulde formulieren met bijbehorende stukken worden in behandeling genomen.

Alleen volledig ingevulde formulieren met bijbehorende stukken worden in behandeling genomen. Aan de belangstellenden voor een BKZ-woning in project Zaantoren Wonen, Zaandam Zaandam, 8 september 2012 Geachte heer, mevrouw, Met genoegen presenteren wij u hierbij de verkoopdocumentatie inclusief

Nadere informatie

INFORMATIE OVERIGE VOOR U BELANGRIJKE INFORMATIE Brochure Uitnodiging Bezichtiging Kosten koper Onderzoeksplicht Voor de bieding Uitbrengen bod Gunning Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de

Nadere informatie

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier werknemer

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis

Veelgestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis Veelgestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis Huysshop heeft een aantal veelgestelde vragen over het (ver)kopen van een huis op een rij gezet. 1. Wanneer ben ik in onderhandeling? Je bent

Nadere informatie

Inschrijfformulier Kaapvaarder

Inschrijfformulier Kaapvaarder Inschrijfformulier Kaapvaarder De op dit formulier ingevulde gegevens en de eventueel nader te overleggen gegevens worden opgenomen in de administratie van Ooms Makelaars en Woonstad Rotterdam. Let op:

Nadere informatie

Algemene en Bijzondere Inschrijvings- en verkoopvoorwaarden Prof. Einthovenstraat 35, 7316 LW Apeldoorn

Algemene en Bijzondere Inschrijvings- en verkoopvoorwaarden Prof. Einthovenstraat 35, 7316 LW Apeldoorn Algemene en Bijzondere Inschrijvings- en verkoopvoorwaarden Prof. Einthovenstraat 35, 7316 LW Apeldoorn Wijze van bieden Artikel 1 De biedingen kunnen uitsluitend schriftelijk en in een gesloten enveloppe

Nadere informatie

Inschrijfformulier Het Paradijshof

Inschrijfformulier Het Paradijshof Inschrijfformulier Het Paradijshof De op dit formulier ingevulde gegevens en de eventueel nader te overleggen gegevens worden opgenomen in de administratie van Ooms Makelaars, Voorberg Makelaars en Woonstad

Nadere informatie

Inschrijvingshandboek. Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn

Inschrijvingshandboek. Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn Inschrijvingshandboek Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Inleiding... 3 3 Projectinformatie... 3 3.1 Doel...

Nadere informatie

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING BURGUM, BULTHUISSINGEL 12 VERKOOP BIJ INSCHRIJVING Telefoon: 0511 469 048 Telefoon: 0511 469 048 De Berneboat in Burgum is te koop! Deze voormalige peuterspeelzaal zal per inschrijving verkocht worden.

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de verkoopdocumentatie van 17 prachtige koopwoningen in De Groene Linten.

Hierbij ontvangt u de verkoopdocumentatie van 17 prachtige koopwoningen in De Groene Linten. Plaats, datum: Haarlem, 21 juli 2016 Betreft: Start verkoop De Groene Linten Hierbij ontvangt u de verkoopdocumentatie van 17 prachtige koopwoningen in De Groene Linten. Indien u belangstelling heeft voor

Nadere informatie

woont thans in een huurwoning met kale huurprijs per maand van*

woont thans in een huurwoning met kale huurprijs per maand van* Het Balkon van Maassluis fase 3 Inschrijfformulier woningtype Kogge en Karveel Naam Voornamen (voluit) Geboorteplaats Geboortedatum Nationaliteit Adres Postcode Woonplaats Telefoon privé E-mailadres Beroep

Nadere informatie

Voor vragen of het inleveren van uw inschrijfformulier kunt u terecht bij één van onderstaande makelaars:

Voor vragen of het inleveren van uw inschrijfformulier kunt u terecht bij één van onderstaande makelaars: Amstelveen, 8 juni 2015 Beste belangstellende, Wegens groot succes bij de verkoop van de eerste fase, kunnen wij u met trots de informatie presenteren van de woningen uit de tweede fase (type A en B).

Nadere informatie

Th. J. Rijkenstraat Elshout 20 koopwoningen

Th. J. Rijkenstraat Elshout 20 koopwoningen INSCHRIJFFORMULIER Th. J. Rijkenstraat Elshout 20 koopwoningen de heer / mevrouw de heer / mevrouw Achternaam : : Voornamen voluit : : Geboorteplaats : : Geboortedatum : : Adres : : Postcode : : Woonplaats

Nadere informatie

Te koop bij inschrijving

Te koop bij inschrijving Te koop bij inschrijving Perceel akkerbouwgrond gelegen aan de Doetinchemseweg te Westendorp/Varsseveld Omschrijving Algemeen Het betreft een perceel akkerbouwgrond, gelegen ten oosten van Westendorp aan

Nadere informatie

Inschrijfformulier Kleinrijk fase 4

Inschrijfformulier Kleinrijk fase 4 Inschrijfformulier Kleinrijk fase 4 De op dit formulier ingevulde gegevens en de eventueel nader te overleggen gegevens worden opgenomen in de administratie van Ooms makelaars, Prins makelaardij en Woonstad

Nadere informatie

Vraagprijs: 0,- Meer informatie? Smolders Makelaars Kennedylaan 1b 4538 AE Terneuzen

Vraagprijs: 0,- Meer informatie? Smolders Makelaars Kennedylaan 1b 4538 AE Terneuzen Smolders Makelaars Kennedylaan 1b 4538 AE Terneuzen 0115-621475 info@smoldersmakelaars.nl www.smoldersmakelaars.nl, Vraagprijs: 0,- te Vraagprijs 0,- Extra informatie Kenmerken Postcode Isolatie Tuin Aanvaarding

Nadere informatie

Venlo Albert Cuypstraat 62 Vraagprijs ,- k.k.

Venlo Albert Cuypstraat 62 Vraagprijs ,- k.k. Venlo Albert Cuypstraat 62 Vraagprijs 149.000,- k.k. * 4 kamer appartement met lift * Royaal appartement met 95 m² woonoppervlakte en balkon * Prima ligging nabij centrum Uw makelaars: Frank Blok - Patty

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT KLEINRIJK

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT KLEINRIJK INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT KLEINRIJK 1 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats

Nadere informatie

inschrijfformulier 2 e fase kaveluitgifte Woongebied Land van Matena Papendrecht

inschrijfformulier 2 e fase kaveluitgifte Woongebied Land van Matena Papendrecht inschrijfformulier 2 e fase kaveluitgifte Woongebied Land van Matena Papendrecht 13 oktober 2018 De ondergetekende(n), 1 NAAM INSCHRIJVER... NAAM PARTNER... OVERWEGENDE DAT INSCHRIJVER: a. kennis heeft

Nadere informatie

SLUITINGSDATUM maandag 7 mei 2012 17.00 uur

SLUITINGSDATUM maandag 7 mei 2012 17.00 uur INSCHRIJFFORMULIER HOF VAN CALLENBROECK, TE BARNEVELD SLUITINGSDATUM maandag 7 mei 2012 17.00 uur De woningen zullen, indien nodig, worden toegewezen middels een loting door Notariskantoor Van Putten Van

Nadere informatie

Voorwaarden terzake van de verkoop bij inschrijving "Gorsselse Heide"

Voorwaarden terzake van de verkoop bij inschrijving Gorsselse Heide Dirkzwager advocaten & notarissen N.V. Postbus 111 6800 AC Arnhem Telefoon : (026) 365 55 58 Fax : (026) 365 55 00 JW - 28002693 Voorwaarden terzake van de verkoop bij inschrijving "Gorsselse Heide" Beschrijving

Nadere informatie

TE KOOP OUDE BAAN TE HULTEN

TE KOOP OUDE BAAN TE HULTEN Hoofdstraat 23 5121 JA Rijen telefoon: 0161-244 844 telefax: 0161-244 845 email: rijen@kinmakelaars.nl www.kinmakelaars.nl TE KOOP OUDE BAAN TE HULTEN Twee royale bouwpercelen gelegen op een prachtige

Nadere informatie

Burgemeester Wijnaendtslaan 76 c Rotterdam

Burgemeester Wijnaendtslaan 76 c Rotterdam Burgemeester Wijnaendtslaan 76 c Rotterdam ALGEMEEN Garage: Burgemeester Wijnaendtslaan 76 C te Rotterdam Bezichtiging: eenmalig op 2 maart 2015 te bezichtigen tussen 16:00 en 17:00 Bieden vanaf 15.000,=

Nadere informatie

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de verkoopdocumentatie van de 18 koopappartementen en 7 studio s in project Romanov te Zaandam.

Hierbij ontvangt u de verkoopdocumentatie van de 18 koopappartementen en 7 studio s in project Romanov te Zaandam. Geachte heer, mevrouw, Hierbij ontvangt u de verkoopdocumentatie van de 18 koopappartementen en 7 studio s in project Romanov te Zaandam. Indien u belangstelling heeft voor één van de appartementen of

Nadere informatie

Van der Hulst Verhuurmakelaar

Van der Hulst Verhuurmakelaar 1. Gegevens aanvrager(s) Woningaanvraagformulier Gegevens hoofdaanvrager Gegevens partner Naam Voornamen (voluit) Geboorteplaats Geboortedatum Beroep Woonplaats Postcode Straat Telefoon privé Telefoon

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

Te Koop. Zwaardweg, Midden Schouwen. 3.24.05 ha bouwland

Te Koop. Zwaardweg, Midden Schouwen. 3.24.05 ha bouwland Te Koop Zwaardweg, Midden Schouwen 3.24.05 ha bouwland 3.24.05 hectare bouwland Betreft een perceel bouwland gelegen aan de Zwaardweg te Kerkwerve. Middelzware gemakkelijk bewerkbare kleigrond. Afslibbaarheid

Nadere informatie

SCHUBERTLAAN 16A TE APELDOORN

SCHUBERTLAAN 16A TE APELDOORN SCHUBERTLAAN 16A TE APELDOORN Fotopresentatie Keuken Keuken Keuken Woonkamer Schubertlaan 16a 7333 CV APELDOORN Fotopresentatie Woonkamer Woonkamer Woonkamer Woonkamer Schubertlaan 16a 7333 CV APELDOORN

Nadere informatie

Te Koop Landbouwgrond Gelegen aan de Castersedijk te Hapert Perceelgrootte 0.51.30 hectare

Te Koop Landbouwgrond Gelegen aan de Castersedijk te Hapert Perceelgrootte 0.51.30 hectare Te Koop Landbouwgrond Gelegen aan de Castersedijk te Hapert Perceelgrootte 0.51.30 hectare 0.51.30 hectare landbouwgrond Langwerpig nagenoeg rechthoekig perceel landbouwgrond. Perceel is aan de westzijde

Nadere informatie

inschrijfformulier 1 e fase kaveluitgifte Woongebied Land van Matena Papendrecht

inschrijfformulier 1 e fase kaveluitgifte Woongebied Land van Matena Papendrecht inschrijfformulier 1 e fase kaveluitgifte Woongebied Land van Matena Papendrecht 5 september 2017 De ondergetekende(n), 1 NAAM INSCHRIJVER... NAAM PARTNER... OVERWEGENDE DAT INSCHRIJVER: a. kennis heeft

Nadere informatie

Woonoppervlakte 72 m 2 Koopsom 123.750,- kosten koper TE KOOP. De Peereboomstraat 44 Westzaan

Woonoppervlakte 72 m 2 Koopsom 123.750,- kosten koper TE KOOP. De Peereboomstraat 44 Westzaan Woonoppervlakte 72 m 2 Koopsom 123.750,- kosten koper TE KOOP De Peereboomstraat 44 Westzaan Deze woning wordt volgens het lotingssysteem verkocht. Geïnteresseerden krijgen op donderdag 3 juli 2014 tussen

Nadere informatie

Alleen volledig ingevulde formulieren met bijbehorende stukken worden in behandeling genomen.

Alleen volledig ingevulde formulieren met bijbehorende stukken worden in behandeling genomen. Aan de belangstellenden voor een BKZ-woning in project INDI in Wormerveer Krommenie, 8 september 2012 Geachte heer, mevrouw, Met genoegen presenteren wij u hierbij de verkoopdocumentatie inclusief bijbehorende

Nadere informatie

Inschrijfformulier Project: Waterfront Dalfsen bouwdeel 5

Inschrijfformulier Project: Waterfront Dalfsen bouwdeel 5 Inschrijfformulier Project: Waterfront Dalfsen bouwdeel 5 Vanaf de Damito consumentenbeurs op donderdag 28 februari 2013 kunt u zich inschrijven als potentiële koper voor een appartement in bouwdeel 5.

Nadere informatie

Inschrijfformulier Het Plein

Inschrijfformulier Het Plein Inschrijfformulier Het Plein Beste geïnteresseerde, De verkoop van de woningen van Het Plein van Leiden van deelgebied Het Hart start vanaf zaterdag 13 juni 2015 om 12 uur. De inschrijving is compleet

Nadere informatie

Kijkduinstraat XT Amsterdam

Kijkduinstraat XT Amsterdam Kijkduinstraat 105-1 1055 XT Amsterdam Vraagprijs 149.000,- k.k Omschrijving AMSTERDAM Vraagprijs 149.000,- k.k Kijkduinstraat 105-1 1055 XT Amsterdam Te koop Type: Appartement Bouwjaar: Woonoppervlakte:

Nadere informatie

TE KOOP. Looiersgracht 13

TE KOOP. Looiersgracht 13 TE KOOP Maastricht - Jekerkwartier Moderne, volledig gerenoveerde kantoorruimte (VVO 72 m²) met 2 kantoren op begane grond met pantry en toilet en een grote bergruimte in gewelfd souterrain. Vraagprijs

Nadere informatie

Inschrijfformulier Klusgebouw Bloklandstraat

Inschrijfformulier Klusgebouw Bloklandstraat Inschrijfformulier Klusgebouw Bloklandstraat Kijk op www.pakjeruimte.nl voor meer informatie over het project. PERSOONSGEGEVENS INSCHRIJVER Voor- en achternaam:..dhr/mevr Adres:. Postcode/Woonplaats:.

Nadere informatie

Betreft: Cilesta, Limmer Linten. Geachte heer, mevrouw,

Betreft: Cilesta, Limmer Linten. Geachte heer, mevrouw, Plaats, datum: Limmen, 30 mei 2018 Ons Kenmerk: Start verkoop Cilesta Betreft: Cilesta, Limmer Linten Geachte heer, mevrouw, Hierbij ontvangt u de verkoopdocumentatie van project Cilesta, Limmer Linten

Nadere informatie

Brochure "Vrije kavels De Oostergast, fase 2D-a (oost)"

Brochure Vrije kavels De Oostergast, fase 2D-a (oost) Brochure "Vrije kavels De Oostergast, fase 2D-a (oost)" Geachte heer, mevrouw, Graag informeren wij u, namens de verkoper, over de vrije kavels in: De ### Oostergast ADRES WONING te Zuidhorn ### Voor u

Nadere informatie

Veilig, vertrouwd & transparant

Veilig, vertrouwd & transparant Veilig, vertrouwd & transparant Verkoop (ver)sneller Vrijwillig veilen via vrijwilligehuizenveiling.nl is een stimulans voor de verkoop. Veilig, vertrouwd en met name transparant uw woning verkopen. Vergroot

Nadere informatie

Gemeente : Oegstgeest Bouwplan : De Waterspiegel (fase 1) in Oegstgeest aan de Rijn Datum : Prijzen zijn vrij op naam en vast tot 1 september 2013

Gemeente : Oegstgeest Bouwplan : De Waterspiegel (fase 1) in Oegstgeest aan de Rijn Datum : Prijzen zijn vrij op naam en vast tot 1 september 2013 PRIJSLIJST Gemeente : Oegstgeest Bouwplan : De Waterspiegel (fase 1) in Oegstgeest aan de Rijn Datum : Prijzen zijn vrij op naam en vast tot 1 september 2013 Bouwnummer Type Woonoppervlakte* Kaveloppervlakte*

Nadere informatie

appartementen zeeburgereiland Amsterdam

appartementen zeeburgereiland Amsterdam Plaats, datum: Ons Kenmerk:, 18 juni 2016 Y-CITY 2 Betreft: Y-CITY 2 Geachte heer, mevrouw, Hierbij ontvangt u de verkoopdocumentatie van de 65 koopappartementen in gebouw 4.1 in project Y-City 2, op het

Nadere informatie

Werkgever Naam werkgever :... Beroep :... Bruto Jaarsalaris :... BKR : O Ja O Nee

Werkgever Naam werkgever :... Beroep :... Bruto Jaarsalaris :... BKR : O Ja O Nee MVGM Wonen Naritaweg 211 1043 CB Amsterdam T: +31 (0)20-521 72 30 W: www.ikwilhuren.nu @: verhuur.amsterdam@mvgm.nl Persoonlijke gegevens 1 e aanvrager 2 e aanvrager Naam :... m/v... m/v Voornamen :......

Nadere informatie

Aanvraagformulier Ontslag Hoofdelijke Aansprakelijkheid

Aanvraagformulier Ontslag Hoofdelijke Aansprakelijkheid Aanvraagformulier Ontslag Hoofdelijke Aansprakelijkheid Gegevens tussenpersoon of notaris die de aanvraag namens de cliënt indient (indien van toepassing) Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Straatnaam en huisnummer

Nadere informatie

Inschrijf Formulier Woonruimte

Inschrijf Formulier Woonruimte Inschrijf Formulier Woonruim Hierbij treft u het inschrijfformulier aan. Vul alles wat op u van toepassing is zo volledig mogelijk in. Onvolledig ingevulde of niet onderkende formulieren worden niet in

Nadere informatie

Inschrijfformulier voor inschrijving verkoop voormalige Gymzaal (Chaamseweg 8a Alphen)

Inschrijfformulier voor inschrijving verkoop voormalige Gymzaal (Chaamseweg 8a Alphen) Inschrijfformulier voor inschrijving verkoop voormalige Gymzaal (Chaamseweg 8a Alphen) De ondergetekende: Naam: Voornamen: Adres: Nr Postcode: Woonplaats: Email-adres: Telefoonnummer: Mobiel nummer: (Hoofd)beroep:

Nadere informatie

Documentatie: Speulderweg achter 21/Kruipad Garderen

Documentatie: Speulderweg achter 21/Kruipad Garderen Documentatie: Speulderweg achter 21/Kruipad Garderen E-mail: info@dejagermakelaardij.nl Internet: www.dejagermakelaardij.nl Hoofdstraat 55, 3781 AB Voorthuizen Telefoon: 0342-470048 Mobiel: 06-21877575

Nadere informatie

Nijverdalseweg te Marienheem

Nijverdalseweg te Marienheem Per inschrijving te koop, landbouwgrond Nijverdalseweg te Marienheem WILBRINK Makelaardij o.g. Dorpstraat 47, 7361 AR BEEKBERGEN 055 5061397 Fax 055 5062081 Makelaars / taxateurs : G.H.M. Vergeer R. Wilbrink

Nadere informatie

Nijkerk Frans Halshof 28-5

Nijkerk Frans Halshof 28-5 Nijkerk Frans Halshof 28-5 Inhoudsopgave pagina Toelichting op de brochure 3 Informatie over de woning 4 Foto s 5 Kadastrale kaart 7 Nadere informatie en voorwaarden 8 2 Een toelichting op de brochure

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER voor het huren van een woning. MooiHuys Makelaars Taxateurs Registermakelaars & taxateurs

INSCHRIJFFORMULIER voor het huren van een woning. MooiHuys Makelaars Taxateurs Registermakelaars & taxateurs INSCHRIJFFORMULIER voor het huren van een woning MooiHuys Makelaars Taxateurs Registermakelaars & taxateurs T 0229-299 935 (6 dagen per week) info@mooihuys.nl.nl www.mooihuys.nl 1.a. 1.b. Persoonlijke

Nadere informatie

94.500,- kosten koper. Woonoppervlakte ca. 62 m 2 Vraagprijs 94.500, Edisonlaan 87 Apeldoorn TE KOOP

94.500,- kosten koper. Woonoppervlakte ca. 62 m 2 Vraagprijs 94.500, Edisonlaan 87 Apeldoorn TE KOOP 94.500,- kosten koper Woonoppervlakte ca. 62 m 2 Vraagprijs 94.500, TE KOOP Edisonlaan 87 Apeldoorn Royaal 3-kamer appartement gelegen op de 3e verdieping met balkon aan voor- en achterzijde en berging

Nadere informatie

Inschrijfformulier 11 appartementen De Weezenlanden

Inschrijfformulier 11 appartementen De Weezenlanden Inschrijfformulier 11 appartementen De Weezenlanden Personalia Aanvrager 1 Aanvrager 2 Achternaam Tussenvoegsel(s) Voorna(a)m(en) Geslacht* Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Tel.nr.

Nadere informatie

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Koopsom 105.000,- k.k. CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Kadastrale gegevens :IJSSELMONDE F 2614 Koopsom : 105.000,-

Nadere informatie

Een kavel bouwgrond gelegen in het plan voormalig SEWterrein fase 1, te Nibbixwoud voor de bouw van 5 woningen.

Een kavel bouwgrond gelegen in het plan voormalig SEWterrein fase 1, te Nibbixwoud voor de bouw van 5 woningen. Leidraad TEN BEHOEVE VAN DE VERKOOP VAN: Een kavel bouwgrond gelegen in het plan voormalig SEWterrein fase 1, te Nibbixwoud voor de bouw van 5 woningen. Kenmerk: Z-19-055165 Pagina nummer 1 1 Algemene

Nadere informatie

Koninginneweg hs 1075 CP Amsterdam

Koninginneweg hs 1075 CP Amsterdam Koninginneweg 175 - hs 1075 CP Amsterdam Vraagprijs 520.000,- k.k Omschrijving AMSTERDAM Vraagprijs 520.000,- k.k Koninginneweg 175 - hs 1075 CP Amsterdam Te koop Type: Appartement Bouwjaar: 1899 Woonoppervlakte:

Nadere informatie

Leemsteeg ongenummerd te Wilp

Leemsteeg ongenummerd te Wilp Per inschrijving te koop, landbouwgrond Leemsteeg ongenummerd te Wilp WILBRINK Makelaardij o.g. Dorpstraat 47, 7361 AR BEEKBERGEN 055 5061397 Makelaars / taxateurs : G.H.M. Vergeer R. Wilbrink (agrarisch)

Nadere informatie

Verklaring van Deelname. In verband met deelname aan de Faillissementsveiling: Zeegaande Woonkotter RAN van Onlineveilingmeester.

Verklaring van Deelname. In verband met deelname aan de Faillissementsveiling: Zeegaande Woonkotter RAN van Onlineveilingmeester. Verklaring van Deelname In verband met deelname aan de Faillissementsveiling: Zeegaande Woonkotter RAN van Onlineveilingmeester.nl In origineel getekend en voorzien van kopie paspoort/id-kaart als hierna

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER WOONRUIMTE (graag met x aangeven wat van toepassing is of doorhalen wat niet van toepassing is)

INSCHRIJFFORMULIER WOONRUIMTE (graag met x aangeven wat van toepassing is of doorhalen wat niet van toepassing is) INSCHRIJFFORMULIER WOONRUIMTE (graag met x aangeven wat van toepassing is of doorhalen wat niet van toepassing is) Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Voorletter (s) Adres Postcode en woonplaats

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: NOORDBEST

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: NOORDBEST INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: NOORDBEST 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats

Nadere informatie

BOUWNUMMERS 8 t/m 17, 22 t/m 31 en 32 t/m 45

BOUWNUMMERS 8 t/m 17, 22 t/m 31 en 32 t/m 45 BOUWNUMMERS 8 t/m 17, 22 t/m 31 en 32 t/m 45 Als u in aanmerking wilt komen voor de aankoop van één van de woningen in De Torensteepolder deelgebied De Lommer, bouwnummers 8 t/m 17, 22 t/m 31 en 32 t/m

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

inschrijfformulier verkoop

inschrijfformulier verkoop inschrijfformulier verkoop Met dit formulier kunt u uw interesse voor de koop van één van de woningen kenbaar maken. U kunt het ingevulde formulier inleveren bij Bremmer Makelaars, bij voorkeur via e-mail

Nadere informatie

Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier, te Veenendaal

Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier, te Veenendaal Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier, te Veenendaal Blok 1 Pionierkwartier (de Rozenbottelstraat) Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier te Veenendaal Het volledig ingevulde inschrijfformulier

Nadere informatie

ACCEPTATIE- / INSCHRIJFFORMULIER

ACCEPTATIE- / INSCHRIJFFORMULIER ACCEPTATIE- / INSCHRIJFFORMULIER BETREFT ADRES: POSTCODE:.. TE AMSTERDAM Gegevens huurder Voorletters en achternaam Huidig adres Postcode Woonplaats Huidige woning: Koopwoning Sociale huurwoning Stadgenoot

Nadere informatie

aanvraagformulier garage/parkeerplaats

aanvraagformulier garage/parkeerplaats aanvraagformulier garage/parkeerplaats De door u verstrekte informatie wordt vertrouwelijk behandeld Persoonsgegevens Aanvrager Partner / mede aanvrager Naam M V M V Voorna(a)m(en) voluit Geboortedatum

Nadere informatie

Utrecht. Peltlaan 85. Vraagprijs 17.500,- K.K.

Utrecht. Peltlaan 85. Vraagprijs 17.500,- K.K. Utrecht Peltlaan 85 Vraagprijs 17.500,- K.K. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Gunstig gesitueerde (hoek)garage te koop

Nadere informatie

Spelregels Surprise Verkoop

Spelregels Surprise Verkoop Spelregels Surprise Verkoop Zaterdag 15 juni 12.00 16.00 uur Locatie: De Drie Ringen, Kleine Spui 18 te Amersfoort 1. Deze spelregels zijn van toepassing op een nieuwe actie genaamd: "Surprise Verkoop"

Nadere informatie

Overtoom HC Amsterdam

Overtoom HC Amsterdam Overtoom 93 1054 HC Amsterdam Vraagprijs 39.500,- k.k Omschrijving AMSTERDAM Vraagprijs 39.500,- k.k Overtoom 93 1054 HC Amsterdam Te koop Type: Garage Bouwjaar: 1900 Woonoppervlakte: m2 Inhoud: m3 Overtoom

Nadere informatie

PRIJSLIJST Blok 2 & 3

PRIJSLIJST Blok 2 & 3 PRIJSLIJST Blok 2 & 3 Gemeente : Oegstgeest Bouwplan : De Waterspiegel (blok 2 en 3) in Oegstgeest aan de Rijn Datum : Prijzen zijn vrij op naam en vast tot 1 december 2013 Blok 2 12 B1 (hoek) 115 115

Nadere informatie

Inschrijfformulier Groningen / Van Schendelstraat 9 / Studentenkamers

Inschrijfformulier Groningen / Van Schendelstraat 9 / Studentenkamers Inschrijfformulier Groningen / Van Schendelstraat 9 / Studentenkamers 1 Aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) Adres Postcode/Woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Studierichting Studentenkaart nr. Aanvang

Nadere informatie

PROSPECTUS SELECTIEPROCEDURE/LOTING 50PLUS WONINGEN ORANJEWIJK 3 E FASE

PROSPECTUS SELECTIEPROCEDURE/LOTING 50PLUS WONINGEN ORANJEWIJK 3 E FASE PROSPECTUS SELECTIEPROCEDURE/LOTING 50PLUS WONINGEN ORANJEWIJK 3 E FASE Bekendmaking verkoop door de gemeente Urk De verkoop van de 50plus woningen wordt bekendgemaakt door publicatie: - in het Urkerland

Nadere informatie

Vraagprijs 134.000,-- k.k.

Vraagprijs 134.000,-- k.k. SWALMEN HERTOG ARNOLDSTRAAT 30 Hoekwoning gelegen in een rustige straat Goed onderhouden 3 Slaapkamers Vrijstaande berging en onderhoudsarme tuin Starterswoning Vraagprijs 134.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie