Match! Materialen en middelen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Match! Materialen en middelen"

Transcriptie

1 Materialen en middelen Cursusproject Bunnik Locaties voor cursussen. Gratis deelname aan cursussen. De mogelijkheid tot het verzorgen van lezingen en/of workshops. Vermelding van uw naam en logo op de website. Sociëteit De Schans Bedrijfsbezoek of presentatie van een bedrijf in de sociëteit voor mensen met een lichamelijke beperking. Sponsoring van een uitje voor mensen van De Schans (circa 25 personen). Testen van de toegankelijkheid van uw bedrijf voor en door mensen met een lichamelijke beperking. Mensen van De Schans die in uw bedrijf komen vertellen over (de activiteiten) van De Schans. Drumfanfare Victoria Bunnik Nieuwe uniformen. Een spetterend optreden van 1 uur. Een optreden/bezoek van Sinterklaas met Pieten, met muziek. Humanitas DMH Een busje lenen voor een dagje uit. Ergens een pannenkoek eten met bewoners en vrijwilligers. Kerststukjes maken. Uitnodiging voor koffie met gebak op onze locatie. Eigengemaakte sleutelhangers. Schilderij gemaakt door cliënt. Mentorschap Midden Nederland Gebruikte laptop. Ruimte om training te geven. Zaal/ruimte voor nieuwjaarsreceptie. Vermelding op sociale media en website. Mond-tot-mond reclame door onze 250 vrijwilligers. Education4Kids Opslagruimte voor (afgeschreven) computerapparatuur. Transport van computers naar goede doelen. Logo op de website met verwijzing naar de website van uw bedrijf. Educatieve software voor kinderen tussen 4 en 12 jaar op een usb-stick. Muziekschool De Kromme Rijn Verzorgen van drukwerk. Optreden met muziek. Rotary Club Bunnik Een bedrijf dat de Rotary wil ontvangen voor een bedrijfsbezoek. Know-how op allerlei gebieden. Stichting Vrijwillige Hulpdienst en Tafeltje-dek-je Werkhoven Ondersteuning bij het samenstellen en drukken van jubileumgidsjes. Vervoer van personen.

2 Materialen en middelen Gemeente Bunnik Catering van de nieuwjaarsreceptie gemeente Bunnik. Een strippenkaart voor ondersteuningsactiviteiten voor maatschappelijke organisaties. Bijvoorbeeld projectondersteuning, bestuursondersteuning of organisatieondersteuning. Stichting Ideële Advisering (Stidad) Geschikte vergaderruimte. Advies op het gebied van Bedrijfskunde, Financiën, P&O, Communicatie&Marketing, Training. Voedselbank Kromme Rijn Voedsel Sponsoring Bezoek aan Voedselbank. Werkgeversservicepunt Kromme Rijn Heuvelrug Netwerk verkrijgen. Netwerk aanbieden. Jongerenwerk De Schoudermantel Een vervoermiddel dat ook dienst kan doen als promotiemiddel. Een mooie locatie (café en zaal) voor een evenement. Trainingen en activiteiten voor jongeren op maat. KrijgdeKleertjes Bedrijf voor het maken van (kleuren)prints (tot A3- grootte). Aandacht vragen voor uw bedrijf in onze grote community van ouders en inwoners van Bunnik. Andere tegenprestatie in overleg. Golfbaan Kromme Rijn Greenfee Golfschool Kromme Rijn Golflessen/Clinic Bed en Breakfast Brasem Eén overnachting voor twee personen, inclusief ontbijt. Bloom Flowerstudio Bloemen. Brothers Horeca Groep Kennis, kunde en diensten. Conferentiecentrum Samaya Beschikbaar stellen van zalen, een overnachting, het bijwonen van een concert of lezing en/of lunch/diner. De Landgoederij en Kasteel Cammingha Prachtige locatie.

3 Materialen en middelen InBunnik.nl : Vermelding op website inbunnik.nl; website voor evenementen en activiteiten in Bunnik en omgeving. Organize4all Opruimsessie voor particulier of bedrijf. TH Audio Techiek Verzorgen van professioneel geluid, licht en video voor de muziekwereld én voor het bedrijfsleven tijdens presentaties, congressen en seminars. Helpende Handen Cursusproject Bunnik Voorzitter Nieuwe vrijwilligers Gratis deelname aan cursussen. De mogelijkheid tot het verzorgen van lezingen en/of workshops. Vermelding van uw naam en logo op de website. Education4Kids Vrijwilligers Educatieve software voor kinderen tussen 4 en 12 jaar op een usb-stick. Logo op de website met verwijzing naar de website van uw bedrijf. Stichting De Barrage Iemand die het woonhuis van de kinderen kan schilderen. Beschikbaar stellen van locatie De Barrage voor een teamuitje (bijvoorbeeld survival), personeelsfeest of voor het geven van een training. Gebruik van kano s van De Barrage. Stichting Dorpshuis Odijk Samenwerking met ZZP-ers. Deelname aan de Huiskamer van Odijk. Het concept De Huiskamer van Odijk wordt momenteel opgezet en uitgewerkt. De Huiskamer is bedoeld om via maatschappelijke participatie en de inzet van vrijwilligers het welzijn van de Odijkse bevolking te bevorderen.

4 Helpende Handen Kennis & Kunde Ontmoet Kentzou (dorp in Kameroen, Afrika) Medewerking aan werkbezoek van Burgemeester van Kentzou aan Bunnik in het voorjaar van : Kennis en inspiratie voor eigen medewerkers en directie door het contact met Kentzou. Mogelijkheid tot uitwisselingsprojecten voor werknemers. Humanitas DMH Bedrijf dat een dagje uit wil met onze cliënten. Uitnodiging voor koffie met gebak op onze locatie. Eigengemaakte sleutelhangers. Schilderij gemaakt door cliënt. Voedselbank Kromme Rijn Vrijwilligers. : Bezoek aan Voedselbank. Voedselgroep Bunnik Mensen die ondersteuning bieden bij het interessen van jongeren voor eerlijke handel. : Inpakken van Fair Trade producten. OLV ten Hemelopneming Vrijwilligers voor acties zoals wandeltocht, kerstmarkt, fietstocht en concerten. : Gratis bezoek aan één van de concerten. Gemeente Bunnik Vrijwilligers die nieuwe medewerkers van de gemeente willen rondleiden langs mooie en interessante plekken in de gemeente Bunnik. Mensen die de kunstvoorraad in het gemeentehuis wilen inventariseren en een verkoop/veiling willen organiseren. Een strippenkaart voor ondersteuningsactiviteiten voor maatschappelijke organisaties. Bijvoorbeeld projectondersteuning, bestuursondersteuning of organisatieondersteuning. Timon Focus Stage-adressen voor jongeren van Timon, die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Kaarsen uit de kaarsenmakerij met eigen gewenste opdruk. Stichting Vrijwillige Hulpdienst en Tafeltje-dek-je Werkhoven Aanpassingen verzorgen op de website. Vervoer van personen. Vluchtelingenwerk Samenspraak Bunnik Mensen of bedrijven die vluchtelingen willen begeleiden bij het vinden van werk. Deelname aan jaarlijkse BBQ. Deelname aan culturele maaltijden.

5 Kennis & Kunde Handbalvereniging Celeritas Hulp bij het onder de aandacht brengen van sport bij minderbedeelden. Sponsoren. Kennismaken met soortgelijke (kleine) verenigingen. Stageplekken voor herintreders (sport en spel). Het bieden van sportfaciliteiten voor mensen met een zeer kleine beurs. Handbal onder de aandacht brengen van allochtonen. KrijgdeKleertjes Spontane ideeën en partners voor (strategische) samenwerking. Ondersteuning bij financiële administratie. Aandacht vragen voor uw bedrijf in onze grote community van ouders en inwoners van Bunnik. Andere tegenprestatie in overleg. Reinaerde Odijk Bij boerderij t Bugje in Odijk de keukendeurtjes nalopen. Bij boerderij t Bugje in Odijk helpen bij diverse vragen, zoals het nakijken van het licht- en gasnetwerk in huis. Bij boerderij t Bugje in Odijk de rookkanalen vegen. Bij boerderij t Bugje in Odijk technieken leren voor het snoeien van de verschillende boomgaarden. Dode bomen kappen en hier bijvoorbeeld schijven van maken en verder verwerken tot bijvoorbeeld geschenken van een bedrijf. Haardhout kloven. Vogelhuisjes maken. Muniek Sector C Workshop Ken je kwaliteiten voor jongeren/ teams en/of ouders. Workshop voor (aankomende, beginnende en gevorderde) ouders: Opvoeder, een vak apart!. Een interactieve bijeenkomst waarin we stil staan bij de uitdagingen die het ouderschap met zich meebrengt. We delen ervaringen en laten onze perfectie los! Logo ontwerpen. Flyer vormgeven. Marketing&Communicatieadvies. Jos Jansen Salesconnect Bunnik BV Advies geven bij reclame- en mediazaken zoals printmedia, volumedrukwerk, verspreiding, promotiemateriaal, grafisch ontwerp, websites en mediacampagnes. AA Bouw en Advies Bunnik Hulp bij het maken van plannen voor een verbouwing of opknapwerk aan bijvoorbeeld een gebouw of clubhuis. Autobedrijf Spekkels Onderhoud van auto van bijvoorbeeld een goed doel. Bouwbedrijf Tewibo Advies, kennis en kunde. Het Kabinet Kennis en kunde op het gebied van woninginrichting.

6 Kennis & Kunde De Praktijk Bunnik GO Rental Stageplek. Online slaaptest voor medewerkers van een organisatie met onregelmatige diensten. Een stoelmassage van 20 minuten per persoon. Een adviesgesprek voor opvoedkundige ondersteuning. Huid- en Schoonheidsinstituut Hollestelle Stageplaatsen. Ondersteuning maatschappelijke doelen. ASN Autoschade BOLL Bunnik Advies, kennis en kunde. Grijzelente Advies ouderenhuisvesting. Bedrijfs- en veranderkundig advies. Grafische vormgeving. InBunnik.nl : Advies en hulp bij verbeteren van website. Carry Vester Van Haaren (ontwerpburo voor tuin en landschap) Ontwerp- en snoeiadvies. Outdoor of indoor advies: * Géén aanlegbegeleiding. * Vier dagdelen, verdeeld over één of meerdere opdrachtgevers. * Betreft het inventariseren, schetsen en/of brainstormen, óf samen snoeien. Halbertsma van den Boom Advies en bemiddeling op het gebied van verzekeringen, financieringen, hypotheken en onroerend goed. Keukenstudio Beelen Advies bij keukeninrichting, verbouwing, muur- & vloerwerk en interieur. Rabobank Kromme Rijnstreek Advies, kennis en kunde. Schinkel Financieel Advies Advies op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Van Zijl s Bandenservice Stageplaatsen. Euskeus Advies in woninginrichting. Van Gils Schoentechniek Advies t.a.v. voetzorg, loopproblemen en transferproblemen. Jumbo De Kruijf, Odijk Advies. The IMPACT Ripple (Coaching) Workshop Friendraising van een dagdeel. * Tijdens de workshop helpen wij u om uw netwerk goed in beeld te brengen en heeft u uw "call to action" helder voor alle potentiële doelgroepen van gevers aan uw organisatie. Voor organisaties die hun Friendraising goed in beeld hebben, wordt Fondsenwerving een stuk eenvoudiger!

7 Menskracht (vakkundig) Stichting De Barrage Ondersteuning bij nieuwe website, inclusief het vergroten van de vindbaarheid in Google. Beschikbaar stellen van locatie De Barrage voor een teamuitje (bijvoorbeeld survival), personeelsfeest of voor het geven van een training. Gebruik van kano s van De Barrage. Hockeyclub Kromme Rijn Hulp bij fondsenwerving. Hockeyclinics Vergaderruimte Jongerenwerk De Schoudermantel Nieuwe samenwerkingsverbanden. Een mooie locatie (café en zaal) voor een evenement. Trainingen en activiteiten voor jongeren op maat.

Matchoverzicht Beursvloer Gemeente Bunnik 2014. Mentorschap Midden Nederland

Matchoverzicht Beursvloer Gemeente Bunnik 2014. Mentorschap Midden Nederland Matchoverzicht Beursvloer Gemeente 2014 Bedrijf: 1. Muniek 2. Golfbaan KrommeRijn 3. Dorpshuis Odijk Maatschappelijke Organisatie: Jongerenwerk Mentorschap Midden Nederland Gemeente Omschrijving Match:

Nadere informatie

Match! Materialen en middelen

Match! Materialen en middelen Materialen en middelen Education4Kids Computers/laptops en aanverwante apparatuur Het verzorgen van drukwerk van een reeds ontwikkelde drieluikfolder Een feestlocatie en/of catering voor een feestavond

Nadere informatie

Unie van Vrijwilligers Vervoer van ouderen in december naar de kerstviering Optreden van het koor 'de Lekzangers'/ PR

Unie van Vrijwilligers Vervoer van ouderen in december naar de kerstviering Optreden van het koor 'de Lekzangers'/ PR Middelen & Materialen (middelen, materialen, faciliteiten, netwerk) Maatschappelijke Omschrijving wens Mogelijke tegenprestatie organisatie Bouwspeeltuin Bouwgein (2e hands) inventaris voor het nieuwe

Nadere informatie

Nr: Match: Contactpersonen: Contactverloop vanaf 26/09/2013. Ans v/d Leemkolk/ Marlies Aalders. Hans Martijn Ostendorp/Rob Lammers

Nr: Match: Contactpersonen: Contactverloop vanaf 26/09/2013. Ans v/d Leemkolk/ Marlies Aalders. Hans Martijn Ostendorp/Rob Lammers Nr: Match: Contactpersonen: Contactverloop vanaf 26/09/2013 Match gerealiseerd d.d.: 1 Mentorschap Midden Nederland/Brothers Horeca Groep: BHG biedt locatie aan voor 100 à 130 gasten. Datum: willekeurige

Nadere informatie

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Activiteitenkrant augustus 2015 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen Kijk voor meer informatie in deze krant. ZOMERMARKT 2015 GROOT SUCCES. Mooi

Nadere informatie

Startersevent Ondernemen iets voor u?

Startersevent Ondernemen iets voor u? Startersevent Ondernemen iets voor u? Donderdag 12 september 2013 Ondernemersplaza Amersfoort 13.00-18.00 uur Kamer van Koophandel. Wie vraagt komt verder. Kijk op www.kvk.nl/starterseventgef Welkom U

Nadere informatie

Zakelijk. personeelsfeesten. cursussen. lezingen. workshops. beurzen. forums. vergaderingen conferenties congressen tentoonstellingen presentaties

Zakelijk. personeelsfeesten. cursussen. lezingen. workshops. beurzen. forums. vergaderingen conferenties congressen tentoonstellingen presentaties Zakelijk RESERVERINGEN EN INFORMATIE Cultureel Centrum CONCORDIA Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht M 06 53 87 35 51 of T 0182 50 22 02 grandcafe@cultureelcentrumconcordia.nl www.cultureelcentrumconcordia.nl

Nadere informatie

Onderzoeksdocument. Creatieve Bloeiplaats

Onderzoeksdocument. Creatieve Bloeiplaats Onderzoeksdocument Creatieve Bloeiplaats HVA Instituut voor Interactieve Media Amsterdam oktober 2008 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Inleiding...3 Doelstellingen...4 Doelgroep...5 De vragen...6 De resultaten...7

Nadere informatie

Maatschappelijke Beursvloer Sliedrecht 2015

Maatschappelijke Beursvloer Sliedrecht 2015 Maatschappelijke Beursvloer Sliedrecht 2015 Categorie: Opleiding & Training (O&T) Organisatie & Advies (O&A) Marketing & Communicatie () ICT & Logitiek (I&L) Klussen & Evenementen () Materialen & Faciliteiten

Nadere informatie

Bunnik Fairtrade Gemeente

Bunnik Fairtrade Gemeente Bunnik Fairtrade Gemeente Inwoners, scholen, kerken, verenigingen, winkels, horeca en bedrijven in de gemeente Bunnik werken aan het gebruik van eerlijke producten. Eind 2011 verkreeg de gemeente Bunnik

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor culturele projectsubsidies

Aanvraagformulier voor culturele projectsubsidies Aanvraagformulier voor culturele projectsubsidies 1. Gegevens aanvrager(s) Naam van aanvrager (vereniging of individu) :... Naam contactpersoon (enkel in te vullen indien de aanvrager een vereniging is)

Nadere informatie

Donderdag 15 maart 2012. Van der Valk Hotel Almere, 16.00-21.00 uur. Kamer van Koophandel. Wie vraagt komt verder.

Donderdag 15 maart 2012. Van der Valk Hotel Almere, 16.00-21.00 uur. Kamer van Koophandel. Wie vraagt komt verder. Startersevent Ondernemen iets voor u? Donderdag 15 maart 2012 Van der Valk Hotel Almere, 16.00-21.00 uur Kamer van Koophandel. Wie vraagt komt verder. Kijk op www.kvk.nl/starterseventgef Programmaboekje

Nadere informatie

Jaarplan 2014 Kameroen/Nederland

Jaarplan 2014 Kameroen/Nederland Jaarplan 2014 Kameroen/Nederland LiveBuild Jaarplan 2014 Kameroen / Nederland Inleiding LiveBuild is een organisatie met veel ambitie, enthousiasme en passie. Wij geloven in de positieve kracht van eenieder

Nadere informatie

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016 ASSET MARKETING Asset Marketing is een studievereniging van de Universiteit van Tilburg die zich richt op studenten en alumni met een interesse in marketing, marktonderzoek of communicatie. Met een ledenbestand

Nadere informatie

Jaarplan 2015 Kameroen/Nederland

Jaarplan 2015 Kameroen/Nederland Jaarplan 2015 Kameroen/Nederland LiveBuild Jaarplan 2015 Kameroen / Nederland Inleiding Komend jaar vieren we het lustrum van zowel de 24uurLiveBuild als de Afsluitrace. Onze jonge organisatie bestaat

Nadere informatie

Ideeën tijdens de workshop van STEAM voor de Week van Zorg en Welzijn

Ideeën tijdens de workshop van STEAM voor de Week van Zorg en Welzijn Ideeën tijdens de workshop van STEAM voor de Week van Zorg en Welzijn 1. Skypen met bewoners Is het teveel voor bewoners om mensen in hun omgeving te ontmoeten of hebben bezoekers niet genoeg tijd om langs

Nadere informatie

Kennis & Kunde. Gemeente Zeist Asta Diepen Kennismakingsgesprek met Asta Diepen en Wijkmanager Centrum. Warande PGGM Een nader te bepalen activiteit.

Kennis & Kunde. Gemeente Zeist Asta Diepen Kennismakingsgesprek met Asta Diepen en Wijkmanager Centrum. Warande PGGM Een nader te bepalen activiteit. Maatschappelijke Organisatie Bedrijf Projectomschrijving Kennis & Kunde Gemeente Zeist Asta Diepen Kennismakingsgesprek met Asta Diepen en Wijkmanager Centrum. Warande PGGM Een nader te bepalen activiteit.

Nadere informatie

MUZEHOF REGIO ZUTPHEN/LOCHEM

MUZEHOF REGIO ZUTPHEN/LOCHEM MUZEHOF REGIO ZUTPHEN/LOCHEM Lokaal expertisecentrum voor cultuureducatie en -participatie Met kunst- en cultuureducatie en -participatie wordt de (lokale) samenleving mooier en kleurrijker. Daar zetten

Nadere informatie

Betrokken matches in 2014

Betrokken matches in 2014 Betrokken matches in 2014 Vond het een mooie proef om als slechtziende door een gebouw te dwalen en zo te ervaren hoe het is om slechtziend te zijn. 25 februari Kick-off bij founder Bartiméus, 120 deelnemers

Nadere informatie

Een wereld aan kansen in het buitenland

Een wereld aan kansen in het buitenland Een wereld aan kansen in het buitenland Europa s grootste evenement voor emigranten 200 exposanten en 11.000 bezoekers treffen elkaar op 12.000 m² in 3 hallen voor informatie, oriëntatie en zaken Wonen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF HUISKAMER VAN ODIJK

NIEUWSBRIEF HUISKAMER VAN ODIJK 1-2017 Beste dorpsgenoten De lente is al aardig op gang gekomen. De narcissen en tulpen bloeien volop en de vogels zijn al druk in de weer om een nestje te bouwen. Tijd voor de geboorte van een nieuw item,

Nadere informatie

Overzicht organisaties beursvloer De Bilt 2015

Overzicht organisaties beursvloer De Bilt 2015 Overzicht organisaties beursvloer De Bilt 2015 Maatschappelijke organisatie Omschrijving wens Mogelijke tegenprestatie * een vertaler Engels; Als tegenprestatie biedt het HDI een rondleiding aan bij het

Nadere informatie

Servicepunt Vrijwilligers/ VrijwilligersVacatureBank

Servicepunt Vrijwilligers/ VrijwilligersVacatureBank Servicepunt Vrijwilligers/ VrijwilligersVacatureBank Voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties Servicepunt Vrijwilligers Het Servicepunt Vrijwilligers van Punt Welzijn ondersteunt vrijwilligers en

Nadere informatie

Jaarverslag Coöperatief dividend 2009

Jaarverslag Coöperatief dividend 2009 Jaarverslag Coöperatief dividend 2009 Rabobank. Een bank met ideeën. Coöperatief dividend bij Rabobank Utrechtse Heuvelrug De coöperatieve Rabobank heeft geen aandeelhouders aan wie zij dividend uitkeert.

Nadere informatie

Stichting De Boomgaard. Een nieuwe invulling voor economisch en ecologisch evenwicht.

Stichting De Boomgaard. Een nieuwe invulling voor economisch en ecologisch evenwicht. Stichting De Boomgaard Een nieuwe invulling voor economisch en ecologisch evenwicht. Mei 2013 Betrokkenheid biedt een nieuwe horizon voor Ridderkerk. Stichting De Boomgaard Stichting De Boomgaard 2 Locatie

Nadere informatie

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van. In dit beleid wordt inzicht gegeven in wat is, de wijze waarop de activiteiten worden gefinancierd en de sponsormogelijkheden voor bedrijven,

Nadere informatie

Informatie Maatschappelijke Beursvloer Maastricht

Informatie Maatschappelijke Beursvloer Maastricht Wat is een beursvloer De Beursvloer is een lokaal evenement waar maatschappelijke behoeften worden verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin van het woord. Voorwaarde is dat

Nadere informatie

Aantal Door Voor Aanbod van het bedrijf Tegenprestatie door de organisatie

Aantal Door Voor Aanbod van het bedrijf Tegenprestatie door de organisatie Aantal Door Voor Aanbod van het bedrijf Tegenprestatie door de organisatie 1 GemeenteNieuws CV de Geintrappers Advies/worskhop persbericht schrijven/aanleveren t.b.v. Gemeentenieuws Reclame voor Gemeentenieuws

Nadere informatie

8 & 9 APRIL TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE

8 & 9 APRIL TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE 8 & 9 APRIL 2014 TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE 2014 Netwerken in een sterke regio! Samenwerken, netwerken en op de hoogte zijn van elkaars kennis en kunde is belangrijker dan ooit. Dit besef leeft sterk

Nadere informatie

Wie? Abrona. Algemene Senioren Vereniging Zeist. Bartimeus. Bartimeus, locatie Zeist. Bartimeus, locatie Zeist. Biga Groep.

Wie? Abrona. Algemene Senioren Vereniging Zeist. Bartimeus. Bartimeus, locatie Zeist. Bartimeus, locatie Zeist. Biga Groep. Abrona Algemene Senioren Vereniging Zeist Bartimeus Bartimeus, locatie Zeist Bartimeus, locatie Zeist Biga Groep Cultuur Zeist Dijnselburgschool voor Praktijkonderwijs Dijnselburgschool voor Praktijkonderwijs

Nadere informatie

Algemeen vrijwilliger Taken binnen het jongerencentrum zijn: - Bestuurstaken - DJ. - Poetsen

Algemeen vrijwilliger Taken binnen het jongerencentrum zijn: - Bestuurstaken - DJ. - Poetsen s Jongerencentrum Fraiche is een organisatie in Vaals die zich bezig houdt met het organiseren van feesten en concerten voor jongeren. Naast het poppodium is er ook een café dat iedere donderdag- en vrijdagavond

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten www.glk.nl Zakelijke ontvangsten 2015 Kasteel Doorwerth Zakelijke ontvangsten Kasteel Doorwerth, tussen Arnhem en Wageningen, is zeer geschikt voor zakelijke ontvangsten. Kasteel Doorwerth is een middeleeuws

Nadere informatie

Participatie & vrijwilligerswerk

Participatie & vrijwilligerswerk Participatie & vrijwilligerswerk Doe mee! 1 Participatieplaats: wennen aan werk MENES: zet ideeën van jongeren om in daden Jongeren 12 23 jaar We willen graag in gesprek met jongeren die een positieve

Nadere informatie

Participatie & vrijwilligerswerk

Participatie & vrijwilligerswerk Participatie & vrijwilligerswerk Doe mee! 1 2 Participatieplaats: wennen aan werk MENES: jongeren praten mee over de toekomst Jongeren 12 23 jaar We willen graag met jongeren in gesprek over de toekomst

Nadere informatie

ANBI en communicatie. Margriet Cobben Hoofd Communicatie SupportPunt

ANBI en communicatie. Margriet Cobben Hoofd Communicatie SupportPunt ANBI en communicatie Margriet Cobben Hoofd Communicatie SupportPunt Inhoud presentatie 1 Wat is ANBI waard? 2 Fondswerving in Nederland 3 Plan van aanpak 4 Ondersteuning SupportPunt Wat is ANBI waard?

Nadere informatie

Deelnemerslijst Beursvloer Doesburg 2014. gebruik ruimtes voor vergaderingen vrijwilligerswerk, klussen en individuele wensen van cliënten

Deelnemerslijst Beursvloer Doesburg 2014. gebruik ruimtes voor vergaderingen vrijwilligerswerk, klussen en individuele wensen van cliënten Attent ( nr.1) zorg gebruik ruimtes voor vergaderingen vrijwilligerswerk, klussen en individuele wensen van cliënten Jongeren Centrum 0313 Doesburg (nr.2) Welzijn Netwerkpartners (aanbod + vraag) Inzet

Nadere informatie

enversed realities Jij kan ook meedoen aan de Expo!

enversed realities Jij kan ook meedoen aan de Expo! enversed realities Een oproep aan alle makers, verbinders, pioniers en ontwerpers want Enversed Realities is terug! Na een zeer succesvolle DDW expo vorig jaar, nodigen we je in deze 2 e editie nóg een

Nadere informatie

Productencatalogus. www.ondernemrslabtwente.nl

Productencatalogus. www.ondernemrslabtwente.nl 1 Productencatalogus www.ondernemrslabtwente.nl 2 Voorwoord Ondernemerslab Het Ondernemerslab Twente is een samenwerking van het ROC van Twente en ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen). Het Ondernemerslab

Nadere informatie

Waar zijn we naar op zoek: Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om in de bediening te werken.

Waar zijn we naar op zoek: Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om in de bediening te werken. Het Bruisnest is een ontwikkelingsplaats waar mensen zijn of haar kwaliteiten en talenten kan inzetten om zo te groeien naar een plek in de maatschappij. Wil je meer weten ga naar onze website, www.hetbruisnest.nl

Nadere informatie

Directie. Vormgeving, Concept development. Administratie. Logistiek Sales Marketing

Directie. Vormgeving, Concept development. Administratie. Logistiek Sales Marketing Quickscan Danique Beeks Studentnummer: 2054232 Advanced Business Creation Stagebedrijf: JH Busines Promotions Bedrijfsbegeleider: John van den Heuvel Datum: 26 augustus 2013 JH Business Promotions heeft

Nadere informatie

Cursussen & Congressen

Cursussen & Congressen Cursussen & Congressen BAANBREKEND. BETROUWBAAR. Bohn Stafleu van Loghum. BAANBREKEND. BETROUWBAAR. Bohn Stafleu van Loghum Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen Als u een cursus of een congres

Nadere informatie

Cursussen & Congressen

Cursussen & Congressen Cursussen & Congressen BAANBREKEND. BETROUWBAAR. Bohn Stafleu van Loghum. BAANBREKEND. BETROUWBAAR. Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen Als u een cursus of een congres organiseert, moet alles

Nadere informatie

Aanvragen, 15 augustus 2014

Aanvragen, 15 augustus 2014 Jeu de boulen - Accolade Zorggroep Bosch en Duin Bouwt u met ons een jeu de boule baan voor onze bewoners en kom daarna voor de koffie om ook een potje jeu de boule mee te spelen. Tuinieren in Bosch en

Nadere informatie

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek 19 november 2014 VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van Stichting Groevenbeek Klassiek. In dit beleid wordt

Nadere informatie

Een dorpshuis voor Langelo

Een dorpshuis voor Langelo Een dorpshuis voor Langelo Wat vindt u? Opbrengst bijeenkomst 28 juni 2016 Stichting School/Dorpsbelangen Langelo Een dorpshuis voor Langelo: wat vindt u? Op 28 juni 2016 hebben Stichting De School en

Nadere informatie

Uitvoeringsstrategie Bunnik. Communicatie in vogelvlucht

Uitvoeringsstrategie Bunnik. Communicatie in vogelvlucht Uitvoeringsstrategie Bunnik Communicatie in vogelvlucht 8 maart 2018 Onze gemeente Bunnik met de drie verschillende dorpen Bunnik, Odijk en Werkhoven, is prachtig gelegen langs de Kromme Rijn in het groen

Nadere informatie

Stappenplan crowdfunding

Stappenplan crowdfunding Stappenplan crowdfunding Voordat je het crowdfundingsproject online zet, is het handig om over bepaalde aspecten na te denken. Denk bijvoorbeeld aan de presentatie van het project, het doelbedrag en de

Nadere informatie

Thema maatschappelijke participatie

Thema maatschappelijke participatie Naam organisatie Jongerenvereniging KPJ Limburg 1. Activiteitnaam (en nummer) LimburgPaviljoen 2. Korte omschrijving Jongeren hebben verfrissende ideeën en weten hoe ze andere jongeren kunnen enthousiasmeren.

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 1 Belangrijk nieuws!! Gratis lunch op woensdag 2 december in verband

Nadere informatie

Plan van aanpak. Jongerenraad Moerdijk

Plan van aanpak. Jongerenraad Moerdijk Plan van aanpak Jongerenraad Moerdijk Inhoud Aanleiding... 3 Jongerengemeenteraad 2015... 3 Beleid... 3 Missie... 3 De rol van de jongerenraad in gemeente Moerdijk... 3 Wat heeft de jongerenraad nodig?...

Nadere informatie

BOKD Werkplan 2019 Inzet op leefbaarheid en krimp

BOKD Werkplan 2019 Inzet op leefbaarheid en krimp BOKD Werkplan 2019 Inzet op leefbaarheid en krimp Activiteit Product/ resultaat Hoe wordt het resultaat meetbaar gemaakt Op welke wijze wordt het resultaat bereikt Doelgroepen 1. DRENTHE WEET 270 1.1 Informeren

Nadere informatie

Wat wordt in de toekomst mijn plek?

Wat wordt in de toekomst mijn plek? Wat wordt in de toekomst mijn plek? Daar gaan we het op 3 juli samen over hebben ! Lumens Groep, Don Boscostraat 4, 5611 KW Eindhoven T (040) 219 33 44, lumensgroep.nl @LumensGroep Beste medewerker

Nadere informatie

Plan van Aanpak samen op weg naar beweging

Plan van Aanpak samen op weg naar beweging Plan van Aanpak samen op weg naar beweging 2017-2018 Mei 2017 - 2 - Inhoudsopgave 1. Sportief, Gezond & Cultureel 3 2. Meedoen & Talent 4 3. Samen & Actief 5 4. Communicatie & Organisatie 6 Inleiding We

Nadere informatie

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Het Duisenberg Gebouw met haar prachtige Plaza en onderwijsruimtes is een uitstekende plek voor studenten, staf en externen om een evenement

Nadere informatie

Sociaal makelaar De vraag is leidend Organiserend vermogen. Sociaal Team Klanttevredenheid Omslag in denken en doen Expertise Sport en Bewegen

Sociaal makelaar De vraag is leidend Organiserend vermogen. Sociaal Team Klanttevredenheid Omslag in denken en doen Expertise Sport en Bewegen Jaarverslag 2017 Sociaal makelaar De vraag is leidend Effecten Organiserend vermogen Sociaal Team Klanttevredenheid Omslag in denken en doen Expertise Sport en Bewegen Samenwerking Burgerinitiatief Integratie

Nadere informatie

Startersevent Ondernemen iets voor u?

Startersevent Ondernemen iets voor u? Startersevent Ondernemen iets voor u? Donderdag 12 september 2013 Ondernemersplaza Amersfoort 13.00-18.00 uur Kamer van Koophandel. Wie vraagt komt verder. Kijk op www.kvk.nl/starterseventgef Welkom U

Nadere informatie

Het gaf mij veel energie om een eigen evenement te organiseren.

Het gaf mij veel energie om een eigen evenement te organiseren. Het Cruyff Foundation Community Program De Johan Cruyff Foundation wil jongeren langdurig binden aan het Cruyff Court en de wijk. Wij willen jongeren meer zelfvertrouwen geven, kansen bieden om hun talent

Nadere informatie

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen Schildervakanties Kunstschilder José van den Helder-van Oudenallen geeft met veel enthousiasme schilderworkshops voor beginnende en gevorderde schilders. Op een vrije en toegankelijke manier brengt zij

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2017

Beleidsplan 2013-2017 Voorwoord Deventer is trots op de veelkleurige, multiculturele samenstelling van haar inwoners. Al eeuwen lang onderhoudt Deventer, als Hanzestad contacten met vele landen en culturen over heel de wereld.

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleid. Jongerenwerk De Schoudermantel

Vrijwilligersbeleid. Jongerenwerk De Schoudermantel Vrijwilligersbeleid Jongerenwerk De Schoudermantel Juni 2014 Inleiding Jongerenwerk De Schoudermantel (Stichting Jeugdwerk Bunnik) is een kleine welzijnsorganisatie in de gemeente Bunnik die zich bezighoudt

Nadere informatie

AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING

AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING groningen((((( over(de afsluitdijk amsterdam 500(KM binnen 24(uur utrecht veldhoven valkenburg MAASTRICHT( FINISH 500(km Versie: februari 2013 Stap

Nadere informatie

Van Gogh Museum Amsterdam. Best Practice ledenbijeenkomst PML november 2011 Oukje Schepens Sr. Account Manager Events

Van Gogh Museum Amsterdam. Best Practice ledenbijeenkomst PML november 2011 Oukje Schepens Sr. Account Manager Events Van Gogh Museum Amsterdam Best Practice ledenbijeenkomst PML november 2011 Oukje Schepens Sr. Account Manager Events 1 Casus: 35 Jaar Sesamstraat Maandag 14 november 2011 2 Opdrachtgever Linden & Barbosa

Nadere informatie

STICHTING FIETSMAATJES GELDERSE VALLEI. Beleidsplan 2017

STICHTING FIETSMAATJES GELDERSE VALLEI. Beleidsplan 2017 STICHTING FIETSMAATJES GELDERSE VALLEI Beleidsplan 2017 VOORWOORD In juli 2016 werd in het kader van de Giro d Italia een straatfeest georganiseerd op de Diedenweg, te Bennekom. Aan dit straatfeest werd

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

Scholingsaanbod najaar 2013. voor actieve vrijwilligers van ANBO

Scholingsaanbod najaar 2013. voor actieve vrijwilligers van ANBO Scholingsaanbod najaar 2013 voor actieve vrijwilligers van ANBO Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2.... 4 3. Aanbod... 5 3.1 Workshop Webmaster... 5 3.2 Workshop Beleidsbeïnvloeding Wmo... 6 3.3 Workshop

Nadere informatie

Projectplan Dorpscontactpersonen Doornenburg. Inhoud... 1 Inleiding... 2 Doelstelling... 3

Projectplan Dorpscontactpersonen Doornenburg. Inhoud... 1 Inleiding... 2 Doelstelling... 3 Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 Doelstelling... 3 Taken dorpscontactpersonen... 3 Project aanpak... 4 Maken van taakafspraken... 4 Inventariseren en prioritering... 4 Pilot definitie... 4 Pilot planning

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Iedereen kan Vergroenen

Iedereen kan Vergroenen Iedereen kan Vergroenen Voorop in de Vergroening Prijsvraag 2013 Aanleiding Lentiz LIFE College is een school voor VMBO en MBO (AOC), in een sterk geürbaniseerde omgeving (Schiedam). Met een AOC midden

Nadere informatie

Vragenlijst Leercentrum inventarisatie 2016

Vragenlijst Leercentrum inventarisatie 2016 Vragenlijst Leercentrum inventarisatie 2016 1. Vul hieronder de naam in van het Leercentrum waarvoor u deze inventarisatie invult. Toelichting: - Als u de inventarisatie voor meerdere Leercentra invult,

Nadere informatie

SOZ Senioren Ondersteuning Zeist Lééf je leven!

SOZ Senioren Ondersteuning Zeist Lééf je leven! Lééf je leven! Wie zijn wij? Wij vormen een groep zelfstandig werkenden met een aanbod van diverse diensten gericht op senioren in en rondom Zeist. Ons samenwerkingsverband noemen we (). Wij hebben elkaar

Nadere informatie

Het Clickt. Hét centrale toegangsloket voor de gehele onderwijs- en arbeidsmarkt in Nederland

Het Clickt. Hét centrale toegangsloket voor de gehele onderwijs- en arbeidsmarkt in Nederland Het Clickt. Hét centrale toegangsloket voor de gehele onderwijs- en arbeidsmarkt in Nederland 123evc.nl,1dagschool.nl,academyoflife.eu,academyoflife.nl,adviesinopleiding,agrarischeople idingen.nl,alleopleidingenonline.nl,aocinfo.nl,autotechniekopleidingen.nl,bakkersopleidingen.

Nadere informatie

Serie handleidingen. "LbD4All" ("Leren door Ontwikkeling voor iedereen") AUTHENTICITEIT. Door Kristina Henriksson, Päivi Mantere & Irma Manti

Serie handleidingen. LbD4All (Leren door Ontwikkeling voor iedereen) AUTHENTICITEIT. Door Kristina Henriksson, Päivi Mantere & Irma Manti Serie handleidingen "LbD4All" ("Leren door Ontwikkeling voor iedereen") AUTHENTICITEIT Door Kristina Henriksson, Päivi Mantere & Irma Manti Deze publicatie werd gefinancierd door de Europese Commissie.

Nadere informatie

Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort

Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort Machiel Lambooij www.reanimatienetwerk-amersfoort.nl Reanimatiepartnerdag 18 November 2017 Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort Burgerinitiatief opgestart voorjaar

Nadere informatie

Ook Coevorden. Een overkoepelend platform voor alle @Coevordenaren. Project Datum Versie Status. Opzet platform Ook Coevorden 2 april 2015 0.

Ook Coevorden. Een overkoepelend platform voor alle @Coevordenaren. Project Datum Versie Status. Opzet platform Ook Coevorden 2 april 2015 0. Ook Coevorden Een overkoepelend platform voor alle @Coevordenaren Project Datum Versie Status Opzet platform Ook Coevorden 2 april 2015 0.4 Concept 1. Visie Achtergrond: van twitter via verbinding naar

Nadere informatie

3.4 Het vergroten van de naamsbekendheid van de familieraad

3.4 Het vergroten van de naamsbekendheid van de familieraad Om als een rol van betekenis te kunnen spelen bij het bevorderen van de implementatie van familiebeleid in de instelling, is het een voorwaarde dat de bekend is. Niet alleen bij de Raad van Bestuur, maar

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Happy Amersfoort Academy. Di 20 sept 16 de Observant

Happy Amersfoort Academy. Di 20 sept 16 de Observant Happy Amersfoort Academy Di 20 sept 16 de Observant Notitie resultaten bijeenkomsten Happy Amersfoort Academy Op de volgende pagina s zijn de uitkomsten van de G1000 en de eerste twee bijeenkomsten die

Nadere informatie

PAPENDAL BLINKT UIT OP ELK TERREIN

PAPENDAL BLINKT UIT OP ELK TERREIN PAPENDAL BLINKT UIT OP ELK TERREIN SPORTENEVENEMENTEN EEN TOPLOCATIE VOOR TOPEVENEMENTEN VAN START TOT FINISH Papendal, de thuisbasis van NOC*NSF, is al jaren een inspirerende omgeving voor (top)sporters

Nadere informatie

Hét carrière-evenement voor de financiële branche. Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht

Hét carrière-evenement voor de financiële branche. Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht Hét carrière-evenement voor de financiële branche Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht Carrière-evenement voor de financiële branche Marcommunity organiseert op zaterdag 21 mei 2011 de eerste

Nadere informatie

Steunpunten vrijwilligers en mantelzorg

Steunpunten vrijwilligers en mantelzorg Steunpunten vrijwilligers en mantelzorg Welkom De steunpunten algemeen Stand van zaken steunpunt vrijwilligers Stand van zaken steunpunt mantelzorg Vragen Contactgegevens De steunpunten Startbijeenkomst

Nadere informatie

Informatie Vrijwilligerswerk

Informatie Vrijwilligerswerk Informatie Vrijwilligerswerk 1 Stichting Vrije Tijd en Vorming Midden-Holland Bloemendaalsweg 68 2804 AB Gouda Telefoon 0182 527 566 Fax 0182 532 942 Internet www.vtvmiddenholland.nl E-mail info@vtvmiddenholland.nl

Nadere informatie

Sponsoring in moeilijke tijden en alternatieven. Jan Verhaert KNSB Verenigingsdag

Sponsoring in moeilijke tijden en alternatieven. Jan Verhaert KNSB Verenigingsdag in moeilijke tijden en alternatieven Jan Verhaert KNSB Verenigingsdag Inhoud Sponsoring (bedrijven) Fondswerving (particulieren) Subsidies (overheden) Ontwikkelingen Overheden Consumenten Sponsoren Houden

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 VluchtelingenWerk WOBB, Locatie Geertruidenberg

Jaarverslag 2015 VluchtelingenWerk WOBB, Locatie Geertruidenberg Introductie Vluchtelingenwerk West- en Oost-Brabant en Bommelerwaard (WOBB) locatie Geertruidenberg, zet zich in voor vluchtelingen die gehuisvest worden in onze gemeente. Door maatschappelijke begeleiding

Nadere informatie

DICO-PARK TIJDELIJKE INVULLING VOORMALIG DICO-TERREIN

DICO-PARK TIJDELIJKE INVULLING VOORMALIG DICO-TERREIN DICO-PARK TIJDELIJKE INVULLING VOORMALIG DICO-TERREIN VELDMOLEN C.V. WIL LOKALE INITIATIEVEN DE RUIMTE GEVEN OM HET VOORMALIG DICO-TERREIN TOT 2017 POSITIEF TE GEBRUIKEN EN OM TE VORMEN TOT HET DICO-PARK;

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Fietsmaatjes Millingen aan de Rijn

Jaarverslag Stichting Fietsmaatjes Millingen aan de Rijn Jaarverslag Stichting Fietsmaatjes Millingen aan de Rijn Verslag 2016 Activiteiten en mijlpalen 2016 Financieel Jaarverslag 2016 Begroting 2017 Beleidsplan Stichting Fietsmaatjes Millingen aan de Rijn

Nadere informatie

=PLNk_H44EXxX-IVhVcFdC5pPMgaIex4FZQ

=PLNk_H44EXxX-IVhVcFdC5pPMgaIex4FZQ http://www.youtube.com/watch?v=6imhyppcmdo&list =PLNk_H44EXxX-IVhVcFdC5pPMgaIex4FZQ UITKOMST ENQUETE Najaar 2013: circa 140 vrijwilligersorganisaties aangeschreven Respons: 46% (65 vragenlijsten) Bij welke

Nadere informatie

M CCA EXPERTISENETWERK CULTUUREDUCATIE

M CCA EXPERTISENETWERK CULTUUREDUCATIE Keizersgrach T 020-6 info@mocca-amsterdam.nl Factsheet Basispakket, Overgangsregeling Kunstkijkuren en de Cultuurbus Amsterdam Juli 2014 Inhoud Het Basispakket Kunst- en Cultuureducatie 2 MoccaAcademie

Nadere informatie

Wie Tienen zegt zegt suiker wie suiker zegt zegt:

Wie Tienen zegt zegt suiker wie suiker zegt zegt: Wie Tienen zegt zegt suiker wie suiker zegt zegt: Huidige situatie: erfgoedsite Tienen Het suikermuseum opende in september 2002 en is ondertussen aan vervanging toe. In september 2015 startte de stad

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2016

Het Fair Fashion Festival 2016 Het Fair Fashion Festival 2016 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor Fair Trade fashion te vergroten door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk bij Doras

Vrijwilligerswerk bij Doras Welzijn Ouderen Thuisadministratie Vrijwilligerswerk bij Doras Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Doras Maatschappelijke dienstverlening Amsterdam-Noord Vrijwilligerswerk bij Doras Doras

Nadere informatie

Ondersteuning van Vrijwilligershulp en Mantelzorg voor kwetsbare burgers in Zuid-Kennemerland in de sector Wonen, Welzijn & Zorg

Ondersteuning van Vrijwilligershulp en Mantelzorg voor kwetsbare burgers in Zuid-Kennemerland in de sector Wonen, Welzijn & Zorg versie 1: werkdocument Bespreking in de bestuursvergadering d.d. 19 januari 2015 Ondersteuning van Vrijwilligershulp en Mantelzorg voor kwetsbare burgers in Zuid-Kennemerland in de sector Wonen, Welzijn

Nadere informatie

MATCHES. Nr. Bedrijf Organisatie Match

MATCHES. Nr. Bedrijf Organisatie Match 1 Gemeente Utrecht Good projects/track the talent 2 Life training, coaching en advies 3 Van Zoelen project inrichting BV Vluchtelingen Midden Nederland, Utrecht Cultuurhuis Kanaleneiland Bieden van rondleiding

Nadere informatie

Samenvatting beleidsplan 2014-2018

Samenvatting beleidsplan 2014-2018 Samenvatting beleidsplan 2014-2018 The Nethrelands-Turkey Friendship Foundation Bezoekadres: Pieter Cornelisz. Hooftstraat 47, 1071 BN Amsterdam Tel: 020-7763 09 55 Mobiel; 06-52 627 833 Web: www.ntff.nl

Nadere informatie

Groenkracht Beleidsplan

Groenkracht Beleidsplan Groenkracht Beleidsplan De doelstelling van de Stichting Groenkracht is het verbinden van personen en plaatsen in Delft en omgeving om eenieder bewust te maken van de mogelijkheden van duurzaam voedsel

Nadere informatie

Waar begin je bij het organiseren van een congres? Where do you start when you want to organise a conference

Waar begin je bij het organiseren van een congres? Where do you start when you want to organise a conference Waar begin je bij het organiseren van een congres? Where do you start when you want to organise a conference Introductie Het Congresbureau, onze naam zegt het al, is gespecialiseerd in het organiseren

Nadere informatie

TStichting Marketing Haagse Binnenstad

TStichting Marketing Haagse Binnenstad TStichting Marketing Haagse Binnenstad de Etalage Den Haag Wanneer samen meer is Is samen een succes En smaakt samen naar meer Wat zijn de uitgangspunten? Gericht op we in plaats van ik Durven zoeken

Nadere informatie

Kookworkshops op de gemengde boerderij

Kookworkshops op de gemengde boerderij Battle of Concepts Taskforce Multifunctionele Landbouw Augustus 2010 Kookworkshops op de gemengde boerderij Inleiding Het Taskforce Multifunctionele Landbouw is op zoek naar een vernieuwend concept voor

Nadere informatie

Activiteiteninspiratie

Activiteiteninspiratie Activiteiteninspiratie 22 T/M 30 SEPTEMBER 2018 www.weekvandezwinstreek.eu Voorwoord Beste ondernemer, De Week van de Zwinstreek komt dit jaar terug! Met deze week zetten we samen met u de spotlight op

Nadere informatie

Starterswijzer Breda ORIËNTATIE MARKTONDERZOEK VERGUNNINGEN HUISVESTING BEDRIJFSVOERING ONDERSTEUNING NETWERKEN

Starterswijzer Breda ORIËNTATIE MARKTONDERZOEK VERGUNNINGEN HUISVESTING BEDRIJFSVOERING ONDERSTEUNING NETWERKEN Starterswijzer Breda ORËNTAT MARKTONDRZOK VRGUNNNGN HUSVSTNG BDRJFSVORNG ONDRSTUNNG NTWRKN Ter introductie De heet nieuwe ondernemers van harte welkom. Starters geven een goede impuls aan de lokale en

Nadere informatie

Concurrentieanalyse. Max Valkenborg: Romek Dijk: Guy Hupperetz: Jordan van Kilsdonk:

Concurrentieanalyse. Max Valkenborg: Romek Dijk: Guy Hupperetz: Jordan van Kilsdonk: Concurrentieanalyse Max Valkenborg: 3320839 Romek Dijk: 3199762 Guy Hupperetz: 3322289 Jordan van Kilsdonk: 3314340 Concurrentie analyse Seats2meet Seats2meet verhuurd flexplekken. Een van de belangrijke

Nadere informatie