Match! Materialen en middelen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Match! Materialen en middelen"

Transcriptie

1 Materialen en middelen Cursusproject Bunnik Locaties voor cursussen. Gratis deelname aan cursussen. De mogelijkheid tot het verzorgen van lezingen en/of workshops. Vermelding van uw naam en logo op de website. Sociëteit De Schans Bedrijfsbezoek of presentatie van een bedrijf in de sociëteit voor mensen met een lichamelijke beperking. Sponsoring van een uitje voor mensen van De Schans (circa 25 personen). Testen van de toegankelijkheid van uw bedrijf voor en door mensen met een lichamelijke beperking. Mensen van De Schans die in uw bedrijf komen vertellen over (de activiteiten) van De Schans. Drumfanfare Victoria Bunnik Nieuwe uniformen. Een spetterend optreden van 1 uur. Een optreden/bezoek van Sinterklaas met Pieten, met muziek. Humanitas DMH Een busje lenen voor een dagje uit. Ergens een pannenkoek eten met bewoners en vrijwilligers. Kerststukjes maken. Uitnodiging voor koffie met gebak op onze locatie. Eigengemaakte sleutelhangers. Schilderij gemaakt door cliënt. Mentorschap Midden Nederland Gebruikte laptop. Ruimte om training te geven. Zaal/ruimte voor nieuwjaarsreceptie. Vermelding op sociale media en website. Mond-tot-mond reclame door onze 250 vrijwilligers. Education4Kids Opslagruimte voor (afgeschreven) computerapparatuur. Transport van computers naar goede doelen. Logo op de website met verwijzing naar de website van uw bedrijf. Educatieve software voor kinderen tussen 4 en 12 jaar op een usb-stick. Muziekschool De Kromme Rijn Verzorgen van drukwerk. Optreden met muziek. Rotary Club Bunnik Een bedrijf dat de Rotary wil ontvangen voor een bedrijfsbezoek. Know-how op allerlei gebieden. Stichting Vrijwillige Hulpdienst en Tafeltje-dek-je Werkhoven Ondersteuning bij het samenstellen en drukken van jubileumgidsjes. Vervoer van personen.

2 Materialen en middelen Gemeente Bunnik Catering van de nieuwjaarsreceptie gemeente Bunnik. Een strippenkaart voor ondersteuningsactiviteiten voor maatschappelijke organisaties. Bijvoorbeeld projectondersteuning, bestuursondersteuning of organisatieondersteuning. Stichting Ideële Advisering (Stidad) Geschikte vergaderruimte. Advies op het gebied van Bedrijfskunde, Financiën, P&O, Communicatie&Marketing, Training. Voedselbank Kromme Rijn Voedsel Sponsoring Bezoek aan Voedselbank. Werkgeversservicepunt Kromme Rijn Heuvelrug Netwerk verkrijgen. Netwerk aanbieden. Jongerenwerk De Schoudermantel Een vervoermiddel dat ook dienst kan doen als promotiemiddel. Een mooie locatie (café en zaal) voor een evenement. Trainingen en activiteiten voor jongeren op maat. KrijgdeKleertjes Bedrijf voor het maken van (kleuren)prints (tot A3- grootte). Aandacht vragen voor uw bedrijf in onze grote community van ouders en inwoners van Bunnik. Andere tegenprestatie in overleg. Golfbaan Kromme Rijn Greenfee Golfschool Kromme Rijn Golflessen/Clinic Bed en Breakfast Brasem Eén overnachting voor twee personen, inclusief ontbijt. Bloom Flowerstudio Bloemen. Brothers Horeca Groep Kennis, kunde en diensten. Conferentiecentrum Samaya Beschikbaar stellen van zalen, een overnachting, het bijwonen van een concert of lezing en/of lunch/diner. De Landgoederij en Kasteel Cammingha Prachtige locatie.

3 Materialen en middelen InBunnik.nl : Vermelding op website inbunnik.nl; website voor evenementen en activiteiten in Bunnik en omgeving. Organize4all Opruimsessie voor particulier of bedrijf. TH Audio Techiek Verzorgen van professioneel geluid, licht en video voor de muziekwereld én voor het bedrijfsleven tijdens presentaties, congressen en seminars. Helpende Handen Cursusproject Bunnik Voorzitter Nieuwe vrijwilligers Gratis deelname aan cursussen. De mogelijkheid tot het verzorgen van lezingen en/of workshops. Vermelding van uw naam en logo op de website. Education4Kids Vrijwilligers Educatieve software voor kinderen tussen 4 en 12 jaar op een usb-stick. Logo op de website met verwijzing naar de website van uw bedrijf. Stichting De Barrage Iemand die het woonhuis van de kinderen kan schilderen. Beschikbaar stellen van locatie De Barrage voor een teamuitje (bijvoorbeeld survival), personeelsfeest of voor het geven van een training. Gebruik van kano s van De Barrage. Stichting Dorpshuis Odijk Samenwerking met ZZP-ers. Deelname aan de Huiskamer van Odijk. Het concept De Huiskamer van Odijk wordt momenteel opgezet en uitgewerkt. De Huiskamer is bedoeld om via maatschappelijke participatie en de inzet van vrijwilligers het welzijn van de Odijkse bevolking te bevorderen.

4 Helpende Handen Kennis & Kunde Ontmoet Kentzou (dorp in Kameroen, Afrika) Medewerking aan werkbezoek van Burgemeester van Kentzou aan Bunnik in het voorjaar van : Kennis en inspiratie voor eigen medewerkers en directie door het contact met Kentzou. Mogelijkheid tot uitwisselingsprojecten voor werknemers. Humanitas DMH Bedrijf dat een dagje uit wil met onze cliënten. Uitnodiging voor koffie met gebak op onze locatie. Eigengemaakte sleutelhangers. Schilderij gemaakt door cliënt. Voedselbank Kromme Rijn Vrijwilligers. : Bezoek aan Voedselbank. Voedselgroep Bunnik Mensen die ondersteuning bieden bij het interessen van jongeren voor eerlijke handel. : Inpakken van Fair Trade producten. OLV ten Hemelopneming Vrijwilligers voor acties zoals wandeltocht, kerstmarkt, fietstocht en concerten. : Gratis bezoek aan één van de concerten. Gemeente Bunnik Vrijwilligers die nieuwe medewerkers van de gemeente willen rondleiden langs mooie en interessante plekken in de gemeente Bunnik. Mensen die de kunstvoorraad in het gemeentehuis wilen inventariseren en een verkoop/veiling willen organiseren. Een strippenkaart voor ondersteuningsactiviteiten voor maatschappelijke organisaties. Bijvoorbeeld projectondersteuning, bestuursondersteuning of organisatieondersteuning. Timon Focus Stage-adressen voor jongeren van Timon, die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Kaarsen uit de kaarsenmakerij met eigen gewenste opdruk. Stichting Vrijwillige Hulpdienst en Tafeltje-dek-je Werkhoven Aanpassingen verzorgen op de website. Vervoer van personen. Vluchtelingenwerk Samenspraak Bunnik Mensen of bedrijven die vluchtelingen willen begeleiden bij het vinden van werk. Deelname aan jaarlijkse BBQ. Deelname aan culturele maaltijden.

5 Kennis & Kunde Handbalvereniging Celeritas Hulp bij het onder de aandacht brengen van sport bij minderbedeelden. Sponsoren. Kennismaken met soortgelijke (kleine) verenigingen. Stageplekken voor herintreders (sport en spel). Het bieden van sportfaciliteiten voor mensen met een zeer kleine beurs. Handbal onder de aandacht brengen van allochtonen. KrijgdeKleertjes Spontane ideeën en partners voor (strategische) samenwerking. Ondersteuning bij financiële administratie. Aandacht vragen voor uw bedrijf in onze grote community van ouders en inwoners van Bunnik. Andere tegenprestatie in overleg. Reinaerde Odijk Bij boerderij t Bugje in Odijk de keukendeurtjes nalopen. Bij boerderij t Bugje in Odijk helpen bij diverse vragen, zoals het nakijken van het licht- en gasnetwerk in huis. Bij boerderij t Bugje in Odijk de rookkanalen vegen. Bij boerderij t Bugje in Odijk technieken leren voor het snoeien van de verschillende boomgaarden. Dode bomen kappen en hier bijvoorbeeld schijven van maken en verder verwerken tot bijvoorbeeld geschenken van een bedrijf. Haardhout kloven. Vogelhuisjes maken. Muniek Sector C Workshop Ken je kwaliteiten voor jongeren/ teams en/of ouders. Workshop voor (aankomende, beginnende en gevorderde) ouders: Opvoeder, een vak apart!. Een interactieve bijeenkomst waarin we stil staan bij de uitdagingen die het ouderschap met zich meebrengt. We delen ervaringen en laten onze perfectie los! Logo ontwerpen. Flyer vormgeven. Marketing&Communicatieadvies. Jos Jansen Salesconnect Bunnik BV Advies geven bij reclame- en mediazaken zoals printmedia, volumedrukwerk, verspreiding, promotiemateriaal, grafisch ontwerp, websites en mediacampagnes. AA Bouw en Advies Bunnik Hulp bij het maken van plannen voor een verbouwing of opknapwerk aan bijvoorbeeld een gebouw of clubhuis. Autobedrijf Spekkels Onderhoud van auto van bijvoorbeeld een goed doel. Bouwbedrijf Tewibo Advies, kennis en kunde. Het Kabinet Kennis en kunde op het gebied van woninginrichting.

6 Kennis & Kunde De Praktijk Bunnik GO Rental Stageplek. Online slaaptest voor medewerkers van een organisatie met onregelmatige diensten. Een stoelmassage van 20 minuten per persoon. Een adviesgesprek voor opvoedkundige ondersteuning. Huid- en Schoonheidsinstituut Hollestelle Stageplaatsen. Ondersteuning maatschappelijke doelen. ASN Autoschade BOLL Bunnik Advies, kennis en kunde. Grijzelente Advies ouderenhuisvesting. Bedrijfs- en veranderkundig advies. Grafische vormgeving. InBunnik.nl : Advies en hulp bij verbeteren van website. Carry Vester Van Haaren (ontwerpburo voor tuin en landschap) Ontwerp- en snoeiadvies. Outdoor of indoor advies: * Géén aanlegbegeleiding. * Vier dagdelen, verdeeld over één of meerdere opdrachtgevers. * Betreft het inventariseren, schetsen en/of brainstormen, óf samen snoeien. Halbertsma van den Boom Advies en bemiddeling op het gebied van verzekeringen, financieringen, hypotheken en onroerend goed. Keukenstudio Beelen Advies bij keukeninrichting, verbouwing, muur- & vloerwerk en interieur. Rabobank Kromme Rijnstreek Advies, kennis en kunde. Schinkel Financieel Advies Advies op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Van Zijl s Bandenservice Stageplaatsen. Euskeus Advies in woninginrichting. Van Gils Schoentechniek Advies t.a.v. voetzorg, loopproblemen en transferproblemen. Jumbo De Kruijf, Odijk Advies. The IMPACT Ripple (Coaching) Workshop Friendraising van een dagdeel. * Tijdens de workshop helpen wij u om uw netwerk goed in beeld te brengen en heeft u uw "call to action" helder voor alle potentiële doelgroepen van gevers aan uw organisatie. Voor organisaties die hun Friendraising goed in beeld hebben, wordt Fondsenwerving een stuk eenvoudiger!

7 Menskracht (vakkundig) Stichting De Barrage Ondersteuning bij nieuwe website, inclusief het vergroten van de vindbaarheid in Google. Beschikbaar stellen van locatie De Barrage voor een teamuitje (bijvoorbeeld survival), personeelsfeest of voor het geven van een training. Gebruik van kano s van De Barrage. Hockeyclub Kromme Rijn Hulp bij fondsenwerving. Hockeyclinics Vergaderruimte Jongerenwerk De Schoudermantel Nieuwe samenwerkingsverbanden. Een mooie locatie (café en zaal) voor een evenement. Trainingen en activiteiten voor jongeren op maat.

Match! Materialen en middelen

Match! Materialen en middelen Materialen en middelen Education4Kids Computers/laptops en aanverwante apparatuur Het verzorgen van drukwerk van een reeds ontwikkelde drieluikfolder Een feestlocatie en/of catering voor een feestavond

Nadere informatie

Vraag: 10 werkende pc's of laptops met software en bijbehorende licenties

Vraag: 10 werkende pc's of laptops met software en bijbehorende licenties Crop Registeraccountants We stellen een aantal uren ter beschikking voor financieel, fiscaal of juridisch advies. We stellen een helpende hand ter beschikking (onder voorbehoud van datum) in het kader

Nadere informatie

Zeister beursvloer 2014 Het aanbod

Zeister beursvloer 2014 Het aanbod Zeister beursvloer 2014 Het aanbod DIT JAAR EXCLUSIEF VOOR PARTNERS/FOUNDERS MATCHEN MET VOORKENNIS IS TOEGESTAAN - Geef ons nu vast door met wie u wil matchen! Art1.Midden Nederland - Voorlichting over

Nadere informatie

Zeister beursvloer 8 oktober 2013 09.00-11.00 uur

Zeister beursvloer 8 oktober 2013 09.00-11.00 uur Zeister beursvloer 8 oktober 2013 09.00-11.00 uur SPELREGEL VINDBAARHEID OP DE BEURSVLOER: De aanwezige spreekstalmeester en hoekman-en vrouwen kunt u inschakelen om de partij te vinden die u zoekt! Maak

Nadere informatie

MEET & MATCH 23 SEPTEMBER 2014 TEAMBUILDING. Koninklijke Visio, de blauwe kamer

MEET & MATCH 23 SEPTEMBER 2014 TEAMBUILDING. Koninklijke Visio, de blauwe kamer MEET & MATCH 23 SEPTEMBER 2014 TEAMBUILDING Koninklijke Visio, de blauwe kamer Koninklijke Visio, de blauwe kamer SJP 't Honk De Stilte Veilige looppaden voor onze cliënten Onze cliënten zijn blind of

Nadere informatie

Wij laten ons graag verrassen!

Wij laten ons graag verrassen! Bedrijfsleven - Mensen en klussen Naam Omschrijving Aanbod Vraag Concerned BV Bij Concerned staat de mens centraal. Wij werken vanuit de kernwaarde: Iedereen doet mee! Concerned wil de kwaliteiten van

Nadere informatie

Maatschappelijke Beursvloer Sliedrecht 2015

Maatschappelijke Beursvloer Sliedrecht 2015 Maatschappelijke Beursvloer Sliedrecht 2015 Categorie: Opleiding & Training (O&T) Organisatie & Advies (O&A) Marketing & Communicatie () ICT & Logitiek (I&L) Klussen & Evenementen () Materialen & Faciliteiten

Nadere informatie

Informatie Maatschappelijke Beursvloer Maastricht

Informatie Maatschappelijke Beursvloer Maastricht Wat is een beursvloer De Beursvloer is een lokaal evenement waar maatschappelijke behoeften worden verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin van het woord. Voorwaarde is dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Beursvloer Oldenzaal 11 september 2014 www.beursvloeroldenzaal.com

Nieuwsbrief Beursvloer Oldenzaal 11 september 2014 www.beursvloeroldenzaal.com Nieuwsbrief Beursvloer Oldenzaal 11 september 2014 www.beursvloeroldenzaal.com Ontmoeting tussen twee Werelden Beste ondernemers en vrijwilligers, Bedrijven en instellingen in Oldenzaal dragen bij aan

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014. Investering 37.000,- Opbrengst 80.778,-

JAARVERSLAG 2014. Investering 37.000,- Opbrengst 80.778,- JAARVERSLAG 2014 Investering 37.000,- Opbrengst 80.778,- H E T E F F E C T V A N S A M E N W E R K E N Waarom moeilijk doen als het samen kan? Als initiatiefnemer van de Roosendaalse Uitdaging grijp ik

Nadere informatie

Iedereen moet kunnen meedoen

Iedereen moet kunnen meedoen Nieuwe wet voor maatschappelijke ondersteuning in uw gemeente Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Inhoud 2 Voorwoord 5 Wat is de Wmo? 5 Waarom is de Wmo belangrijk? 9 Negen taken voor uw

Nadere informatie

Overzicht gerealiseerde matches 2013

Overzicht gerealiseerde matches 2013 Overzicht gerealiseerde matches 2013 1. Stg. Valkenhof gaat samen met de gemeente Valkenswaard een project opzetten waarmee 'beweging door senioren' bevordert wordt. Tegenprestatie: gezamenlijke pr. en

Nadere informatie

Daar kom je verder mee

Daar kom je verder mee Beleidsplan 2014 t/m 2017 De Bibliotheek Lek & IJssel: Daar kom je verder mee Over dit Beleidsplan In elk van onze gemeentes is de Bibliotheek een belangrijke ontmoetingsplek, waar iedereen zich thuis

Nadere informatie

Jaarwerkplan 2015 Stichting SHINE

Jaarwerkplan 2015 Stichting SHINE Jaarwerkplan 2015 Stichting SHINE Mirjam van der Leer SHINE Houten De Slinger 2 3995 DE Houten www.shinehouten.nl Inhoudsopgave Missie en Visie Jaarwerkplan 2015: p. 3 p. 6 1. Doelstellingen en uitgangspunten

Nadere informatie

K!X: Empoweren en netwerken

K!X: Empoweren en netwerken K!X: Empoweren en netwerken Handleiding voor K!X coördinatoren FORUM, Instituut voor Multiculturele Vraagstukken Handleiding voor K!X-coördinatoren Deze handleiding voor K!X-coördinatoren is een uitgave

Nadere informatie

Stichting Vluchtelingen Ambassadeurs (SVA)

Stichting Vluchtelingen Ambassadeurs (SVA) 1 INHOUDSOPGAVE 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Algemene beschrijving... 4 2.1 Algemene gegevens... 4 2.2 Missie... 5 2.3 Beschrijving van het concept... 5 2.4 Behoefte... 6 2.5

Nadere informatie

geeft u de ruimte Eenhoorn Amersfoort Free wifi

geeft u de ruimte Eenhoorn Amersfoort Free wifi geeft u de ruimte Eenhoorn Amersfoort Free wifi In het hart van Nederland Een congres of vergadering in Amersfoort? Ruimte nodig voor uw conferentie, jaarvergadering, ledenbijeenkomst, klantendag, training

Nadere informatie

Nadere informatie inwinnen over deze succesvolle aanpak.

Nadere informatie inwinnen over deze succesvolle aanpak. Vraag organisaties Organisatie Vraag Coaching, training en onderzoek Buurtkrant Wittevrouwenveld Centre Ceramique Gemeente Schinnen Wij willen graag een lezersonderzoek laten uitvoeren. Nader te bepalen

Nadere informatie

Wij zijn er voor u! > Wat doen wij in 2015. > www.vvvzuidlimburg.nl. Kennis delen. Acties voor Inwoners. Toeristische. promotie

Wij zijn er voor u! > Wat doen wij in 2015. > www.vvvzuidlimburg.nl. Kennis delen. Acties voor Inwoners. Toeristische. promotie Presentaties en gastcollege s Acties voor Inwoners Kennis delen Promotie van evenementen Toeristische promotie gemeentes VVV Zuid-Limburg App Belangenbehartiging politiek Internet Markt onderzoek (Eu)regionale

Nadere informatie

Sponsorbrochure. CvA. 17 mei 2014. Wilt u op één dag 400 hoogopgeleide ondernemende professionals uit heel Nederland ontmoeten?

Sponsorbrochure. CvA. 17 mei 2014. Wilt u op één dag 400 hoogopgeleide ondernemende professionals uit heel Nederland ontmoeten? Sponsorbrochure CvA 17 mei 2014 Koninklijk Genieten Wilt u op één dag 400 hoogopgeleide ondernemende professionals uit heel Nederland ontmoeten? Zet uw organisatie in de spotlight bij deze doelgroep, de

Nadere informatie

Alle kinderen kunnen Roefelen Stichting Roefelen zoekt partners 2013-2017

Alle kinderen kunnen Roefelen Stichting Roefelen zoekt partners 2013-2017 Alle kinderen kunnen Roefelen Stichting Roefelen zoekt partners 2013-2017 Het is belangrijk dat kinderen al jong kennis maken met bedrijven en beroepen. Roefelen maakt dat mogelijk. De in 2011 opgerichte

Nadere informatie

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO):

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO): Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO): 1 Voorwoord Wist u dat de meerderheid van de MKB-ondernemers maatschappelijk betrokken onderneemt? Dat de manier waarop dat gebeurt, verrassend weinig verschilt

Nadere informatie

Matches Beursvloer Rivierenland 24 mei 2011 - Buren, Geldermalsen en Tiel. bedrijf maatschappelijke organisatie omschrijving

Matches Beursvloer Rivierenland 24 mei 2011 - Buren, Geldermalsen en Tiel. bedrijf maatschappelijke organisatie omschrijving Matches Beursvloer Rivierenland 24 mei 2011 - Buren, Geldermalsen en Tiel bedrijf maatschappelijke organisatie omschrijving Gemeente Tiel Humanitas Tieler en Culemborgenwaarden 1 op 1 communicatie advies

Nadere informatie

Workshops en trainingen. september 2015 t/m mei 2016

Workshops en trainingen. september 2015 t/m mei 2016 Workshops en trainingen september 2015 t/m mei 2016 3 INHOUD Inleiding... 4 Vrijwilligerscentrale Roermond Informatieavond... 5 Informatieavond: afspraken/regels rondom vrijwilligerswerk als tegenprestatie...

Nadere informatie

IN DIT HANDBOEK BESTUREN EN ORGANISEREN VRIJWILLIGERSBELEID COMMUNICATIE FONDSENWERVING WET- EN REGELGEVING EVENEMENTEN SOCIALE MEDIA

IN DIT HANDBOEK BESTUREN EN ORGANISEREN VRIJWILLIGERSBELEID COMMUNICATIE FONDSENWERVING WET- EN REGELGEVING EVENEMENTEN SOCIALE MEDIA handboek voor vrijwilligers organisaties Servicepunt Vrijwilligers Vlaardingen IN DIT HANDBOEK BESTUREN EN ORGANISEREN VRIJWILLIGERSBELEID COMMUNICATIE FONDSENWERVING WET- EN REGELGEVING EVENEMENTEN SOCIALE

Nadere informatie

Vrijwilligershulp zichtbaar en beschikbaar, in de sector Wonen, Zorg & Welzijn. Werkplan 2010

Vrijwilligershulp zichtbaar en beschikbaar, in de sector Wonen, Zorg & Welzijn. Werkplan 2010 Vrijwilligershulp zichtbaar en beschikbaar, in de sector Wonen, Zorg & Welzijn Werkplan 2010 Vrijwilligers zijn onbetaalbaar Maar goed dan dat je ze ook niet hoeft te betalen Loesje Haarlem, 14 juli 2009

Nadere informatie

Zakendoen met bedrijven: een goede business!

Zakendoen met bedrijven: een goede business! Zakendoen met bedrijven: Handleiding voor maatschappelijke organisaties over samenwerking met bedrijven MOVISIE, i.s.m. Het Nederlandse Rode Kruis, Humanitas, House of Sharing en Vereniging NOV, versie

Nadere informatie

Uitnodiging feestelijke heropening van het vernieuwd sport- en speelterrein Boykes Speelhoeve

Uitnodiging feestelijke heropening van het vernieuwd sport- en speelterrein Boykes Speelhoeve Colofon Eens in de 2 maanden verschijnt de Wijkkrant Tuinzigt-Westerpark Oplage: 4350 Kopij inleveren voor: 16-01-2015 24-07-2015 20-03-2015 18-09-2015 22-05-2015 13-11-2015 Bezorging In het weekend van:

Nadere informatie

Deelnemende bedrijven Beursvloer aan de Vliet. De Beursvloer is mogelijk gemaakt door:

Deelnemende bedrijven Beursvloer aan de Vliet. De Beursvloer is mogelijk gemaakt door: Deelnemende bedrijven Beursvloer aan de Vliet De Beursvloer is mogelijk gemaakt door: Programma 16.45 uur: inloop en ontvangst 17.20 uur: deelnemers verzamelen zich op de Beursvloerruimte 17.25 uur: welkomstwoord

Nadere informatie

januari 2012 tot en met december 2012 versie 1.0 BELEIDSPLAN 2012

januari 2012 tot en met december 2012 versie 1.0 BELEIDSPLAN 2012 januari 2012 tot en met december 2012 versie 1.0 BELEIDSPLAN 2012 Inhoud Voorwoord... 3 Samenvatting... 4 1. Missie en doelstellingen... 5 1.1 Missie...5 1.2 Doelstellingen...5 1.2.1 Geldelijke ondersteuning...5

Nadere informatie