Cursussen & Congressen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Cursussen & Congressen"

Transcriptie

1 Cursussen & Congressen BAANBREKEND. BETROUWBAAR. Bohn Stafleu van Loghum. BAANBREKEND. BETROUWBAAR.

2

3 Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen Als u een cursus of een congres organiseert, moet alles kloppen. De inhoud moet actueel zijn, de vorm pakkend en de organisatie vlekkeloos. Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen kan dat voor u realiseren. We organiseren én ontwikkelen congressen, cursussen, trainingen, e-learningtrajecten en andere evenementen. Inhoudsdeskundig, conceptueel en organisatorisch sterk en creatief. Van programmaontwikkeling tot de volledige uitvoering: wij hebben alles in huis om u van dienst te zijn. Uw doel realiseren Voorop staat wat u wilt bereiken bij uw doelgroep. Wilt u verrassen, relaties verstevigen of vooral informeren? Samen met u bepalen we wat de beste aanpak is. We kennen uw doelgroep, weten wat er speelt in de markt en weten dus ook welke snaar te raken. U bepaalt hoeveel we doen Onze dienstverlening stemmen we af op uw wensen. U kunt ons inschakelen voor de volledige ontwikkeling en uitvoering of voor ondersteuning op onderdelen. Eén ding is zeker: omdat we inhoud, marketing en organisatie onder één dak hebben, zijn de lijnen kort. Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen Tastbaar resultaat Jaarlijks zijn we goed voor meer dan 200 congressen, cursussen, trainingen en nascholingsbijeenkomsten. Onze flexibiliteit en onze verrassende concepten worden gewaardeerd. We zijn resultaatgericht. Deelnemers gaan altijd naar huis met kennis die ze direct in de praktijk kunnen toepassen. Een netwerk waar u wijzer van wordt U vindt bij ons een combinatie van vakmanschap, een groot oplossend vermogen en veel plezier in wat we doen. Als onderdeel van Bohn Stafleu van Loghum - dé uitgever en kennispartner voor de gezondheidszorg - staan we voor betrouwbare en praktijkgerichte informatie. We beschikken bovendien over een uitgebreid netwerk van vooraanstaande experts, sprekers en auteurs, dat we graag met u delen.

4

5 Congres op maat Met een congres op maat ontmoet u uw doelgroep in levenden lijve en heeft u een groot bereik. Bovendien kunt u uzelf maximaal profileren. U kunt een dag lang een inhoudelijk thema centraal stellen. En daarmee is het de ideale aftrap voor het behouden van de aandacht van uw doelgroep bij dat thema voor een langere periode. Congres op maat Inhoudelijk sterk en gevarieerd Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen kan samen met u een gevarieerd programma samenstellen. We benaderen spraakmakende opinieleiders voor de plenaire programmaonderdelen en deskundigen voor parallelsessies, waarin de deelnemers zich nader kunnen verdiepen in deelthema s. Ook geven we u input voor werkvormen die garant staan voor een optimale interactie met uw doelgroep. Logistiek tot in de details geregeld De organisatie van een congres op maat is omvangrijk. We nemen het u graag uit handen. Van het vaststellen van datum, plaats en tijd en het benaderen en briefen van de sprekers tot de technische ondersteuning en de catering. Van het opzetten van de inschrijving en de deelnemersregistratie tot het samenstellen van het congresmateriaal en het aanvragen en afhandelen van accreditatie. Ook zorgen we voor een prettige en professionele ontvangst en desgewenst begeleiding van sprekers en deelnemers. Uitgekiende marketing Uw doelgroep benaderen we met een promotieplan op maat. We ontwikkelen en produceren een uitnodigingsfolder; verspreiden uitnodigingen via direct mail, inserts en evenementen; maken en plaatsen advertenties; zorgen voor s, vermelding in onze doelgroepgerichte nieuwsbrieven, bannering en persberichten en zetten social media in. Alle middelen bieden u uiteraard een uitstekend platform om u te profileren. Tot en met de financiering Kortom, Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen kan alles wat er komt kijken bij een congres op maat. Daarbij houden we oog voor een gezonde begroting. Het streven is naar een ideale balans tussen inkomsten uit deelnemersbijdragen en sponsoring door een of meer partijen.

6

7 Regionale nascholing Een regionale nascholing is een ideale manier om intensief contact te hebben met een selecte doelgroep en een gekozen thema diepgaand te behandelen. U kunt duidelijke (regionale) accenten plaatsen tijdens de bijeenkomsten. Inhoudelijk actueel Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen kan samen met u vorm geven aan de inhoudelijke invulling. Daartoe benaderen we key opinion leaders die het programma samenstellen. Voor de uitvoering selecteren we sprekers uit de desbetreffende regio s. Desgewenst organiseren we vooraf een docentenbijeenkomst. Regionale nascholing De organisatie in goede handen Van het vastleggen van data, plaatsen en tijdstippen tot de catering ter plekke en de technische ondersteuning: we kunnen het u allemaal uit handen nemen. We regelen de inschrijving, de deelnemersregistratie, de eventuele accreditatieaanvraag en stellen het cursusmateriaal samen. Ook zorgen we in samenspraak met u voor het ontvangen en begeleiden van sprekers en deelnemers. Marketing op maat Potentiële deelnemers bereiken we met een doordacht promotieplan. We ontwikkelen en produceren een uitnodigingsfolder; verspreiden uitnodigingen via direct mail, inserts en evenementen; maken en plaatsen advertenties; zorgen voor s, vermelding in onze doelgroepgerichte nieuwsbrieven, bannering en persberichten en zetten social media in. Alle middelen bieden u uiteraard een uitstekend platform om u te profileren. Aandacht voor de financiering Kortom, Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen kan alles wat er komt kijken bij regionale nascholing. Daarbij houden we oog voor een gezonde begroting. Het streven is naar een ideale balans tussen inkomsten uit deelnemersbijdragen en sponsoring door een of meer partijen.

8

9 E-learning Laagdrempelig en dus goed voor een groot bereik. Dat is de kracht van e-learning. U bepaalt vooraf het medium dat u wilt gebruiken om kennis over een specifiek thema aan uw doelgroep te presenteren. Globaal heeft u de keuze tussen video-, audio- en tekstgedreven modules of een combinatie van genoemde. E-learning Content bepalen en samenbrengen Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen kan u als geen ander adviseren over de content van uw e-learningtraject. We benaderen deskundigen voor u, stellen de inhoud samen, zorgen dat het didactisch klopt en maken de e-learning klaar voor technische productie. De productie van a tot z begeleid De planning, het draaiboek en de coördinatie: we kunnen zorg dragen voor het hele proces van de productie. We organiseren voortgangsbesprekingen, inhoudelijk overleg met sprekers en begeleiden de samenstelling van de (geaccrediteerde) inhoud. Ook geven we de deelnemersregistratie vorm, inclusief financiële afhandeling als dat van toepassing is. Promotie in het hart van uw doelgroep Voor de werving van deelnemers maken we desgewenst een promotieplan op maat. In overleg met u kunnen we een veelvoud aan marketinginstrumenten ontwikkelen en inzetten: van uitnodigingen via een flyer, direct mail, inserts en evenementen tot advertenties, nieuwsbrieven, bannering, persberichten en de inzet van social media. Ook ons eigen uitgebreide netwerk kunnen we inzetten voor de promotie van uw e-learningmodule. Financieel in balans Kortom, Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen kan alles wat er komt kijken bij een e-learningtraject. Ook de financiën houden we in het oog. We streven naar een gezonde balans tussen financiering door belanghebbende partijen en bijdragen van deelnemers.

10

11 WebTV WebTV Spraakmakende opinieleiders gaan met elkaar en een afvaardiging van de doelgroep in gesprek over een specifiek thema. Uw doelgroep kijkt online mee en heeft de mogelijkheid tot interactie tijdens de uitzending. Dat is WebTV in het kort. Uitermate laagdrempelig en daardoor goed voor een relatief groot bereik. Indien gewenst is het programma na de live-uitzending nog minimaal een jaar on-demand te bekijken. De inhoud in de hoofdrol Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen kan samen met u bepalen welke inhoudsdeskundigen we benaderen en hoe het programma eruit gaat zien. Dat resulteert in een uitgebalanceerde presentatie, inclusief toetsvragen, die als leidraad dient voor de uitzending. Vrijwel altijd is een geaccrediteerde uitzending het uitgangspunt. De complete realisatie We kunnen het hele productieproces voor u doen; van de planning en het draaiboek tot de inhoudelijke coördinatie. We regelen overleg met de sprekers en briefen ze, maken afspraken met de technische partij en dragen zorg voor de deelnemersregistratie, inclusief financiële afhandeling als dat van toepassing is. Ook de ontvangst en begeleiding van de sprekers en het contact met de technische crew is bij ons in goede handen. Marketing die aanspreekt Speciaal voor uw doelgroep stellen we een marketingplan op. We beschikken over een heel arsenaal aan middelen dat u ons kunt laten ontwikkelen: een uitnodiging die via een flyer, direct mail, inserts en evenementen verspreid wordt, advertenties, s, vermelding in onze doelgroepgerichte nieuwsbrieven, bannering en persberichten en de inzet van social media. Een neus voor sponsoren Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen kan kortom alles wat er komt kijken bij WebTV. Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn we als geen ander in staat een of meer sponsoren voor u te vinden.

12 Neem contact met ons op voor meer informatie Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen Bohn Stafleu van Loghum. Baanbrekend. Betrouwbaar.

Draaiboek EasyEvent. Stap-voor-stap naar een geslaagd evenement voor de kleinzakelijke markt

Draaiboek EasyEvent. Stap-voor-stap naar een geslaagd evenement voor de kleinzakelijke markt Draaiboek EasyEvent Stap-voor-stap naar een geslaagd evenement voor de kleinzakelijke markt Voorwoord Samen met Microsoft naar een geslaagd evenement voor de kleinzakelijke markt Een evenement is een uitstekend

Nadere informatie

Project-, Programma- en AdviesCentrum. Resultaten die eruit springen PPAC

Project-, Programma- en AdviesCentrum. Resultaten die eruit springen PPAC Project-, Programma- en AdviesCentrum Resultaten die eruit springen PPAC Binnen Veiligheid en Justitie groeit het belang van projectmatig en programmatisch werken. Ook neemt de behoefte toe om medewerkers

Nadere informatie

Vergroot de meerwaarde van de (c)mr en de deelraden

Vergroot de meerwaarde van de (c)mr en de deelraden Cursussen, conferenties en advies Vergroot de meerwaarde van de (c)mr en de deelraden Cursusaanbod voor (c)mr en in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs 2009/2010 Volg een cursus bij AOb scholing Professionele

Nadere informatie

Develop Online Business Results. www.mach3builders.nl

Develop Online Business Results. www.mach3builders.nl Develop Online Business Results www.mach3builders.nl kennis development Mach3Academy technische oplossingen Baanbrekend en snel meebewegen in de steeds veranderende markt partnernetwerk resultaat De digitalisering

Nadere informatie

De punten die in de zes werkbladen een voor een aan de orde komen zijn:

De punten die in de zes werkbladen een voor een aan de orde komen zijn: in zes stappen voorblad Voorblad 1 Inleiding Bij vrijwilligersbeleid gaat het er om op een meer doordachte en planmatige manier aandacht te geven aan de mensen die het werk doen in de vereniging. De werkbladen

Nadere informatie

Planning Voorbereiding Lancering Mid-campagne Aftellen

Planning Voorbereiding Lancering Mid-campagne Aftellen HOE PAK JE EEN CROWDFUNDINGCAMPAGNE AAN? A. Tijdlijn project = live! Planning Voorbereiding Lancering Mid-campagne Aftellen Afsluiting & beloningen 1. Planning 1.1. Is crowdfunding iets voor mij? Overeenstemming

Nadere informatie

Veiling organiseren. Online veilen. Zo werken wij!

Veiling organiseren. Online veilen. Zo werken wij! Veiling organiseren Online veilen. Zo werken wij! Online veilen. Zo werken wij! E en online veiling is een uitstekende verkoopmethode om de beste opbrengst te realiseren voor uiteenlopende producten. U

Nadere informatie

Cross- Media. Toolkit. Uw klant zit in ons netwerk... ...vind m met onze Cross-Media Toolkit! Customer Talk. Bijgespijkerd.

Cross- Media. Toolkit. Uw klant zit in ons netwerk... ...vind m met onze Cross-Media Toolkit! Customer Talk. Bijgespijkerd. Uw klant zit in ons netwerk......vind m met onze! Bijgespijkerd Bijgespijkerd Events E vents Inhoud Uw klant zit in ons Netwerk 2 Uw klant zit in ons Netwerk 3 Ons Team 4 5 Bijgespijkerd 7 Diverse publicaties

Nadere informatie

Voorbeelden van een doelstelling Werven van jeugd en/of senior leden Het onder de aandacht brengen van een nieuw bowlingcentrum/bowlingvereniging

Voorbeelden van een doelstelling Werven van jeugd en/of senior leden Het onder de aandacht brengen van een nieuw bowlingcentrum/bowlingvereniging Draaiboek open dag Een open dag biedt de gelegenheid om belangstellenden die informatie te geven waar de uitgenodigde doelgroep behoefte aan heeft. Door een open en enthousiaste opstelling kunt u ervoor

Nadere informatie

Cross- Media. Toolkit. Uw klant zit in ons netwerk... ...vind m met onze Cross-Media Toolkit! Customer Talk. Bijgespijkerd.

Cross- Media. Toolkit. Uw klant zit in ons netwerk... ...vind m met onze Cross-Media Toolkit! Customer Talk. Bijgespijkerd. Uw klant zit in ons netwerk... Cross- Media Toolkit Customer Talk...vind m met onze Cross-Media Toolkit! Bijgespijkerd Events E vents Inhoud Uw klant zit in ons netwerk 3 Ons Team 4 Customer Talk 5 Bijgespijkerd

Nadere informatie

Herziene editie 2014-2015. Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK.

Herziene editie 2014-2015. Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK. Herziene editie 2014-2015 Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden ebook HET GROTE WEBINAR HANDBOEK DEEL DIT ebook INHOUDSOPGAVE 1 IK GELOOF IN WEBINARS Verhalen uit de praktijk Pagina 4

Nadere informatie

Handleiding voor organisatoren

Handleiding voor organisatoren Handleiding voor organisatoren 2 handleiding KOM ERBIJ FESTIVALS De Kom erbij Festivals zijn een onderdeel van de Week tegen Eenzaamheid 2014. Een week waarin we samen eenzaamheid aanpakken. Wij, dat is

Nadere informatie

THE RULES OF ENGAGEMENT

THE RULES OF ENGAGEMENT Exact Online THE RULES OF ENGAGEMENT Een introductie in de wereld van Engagement marketing www.exactonline.nl 02 THE RULES OF ENGAGEMENT WELKOM IN EEN NIEUW MARKETING TIJDPERK De opkomst van internet heeft

Nadere informatie

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau!

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass Nederland Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass verbindt U zoekt, wij leveren. Met zowel internationaal als nationaal gedetailleerde bedrijfs-, branche- en marketinginformatie

Nadere informatie

Actueel. de essentie! Keuzes voor de juiste richting. Dat is. EEN UITGAVE VAN DE JAGER ACCOUNTANCY jaargang 2 I MAART 2011

Actueel. de essentie! Keuzes voor de juiste richting. Dat is. EEN UITGAVE VAN DE JAGER ACCOUNTANCY jaargang 2 I MAART 2011 Actueel EEN UITGAVE VAN DE JAGER ACCOUNTANCY jaargang 2 I MAART 2011 Keuzes voor de juiste richting. Dat is de essentie! De Jager Actueel is een uitgave voor ondernemers. Met dit blad informeren wij u

Nadere informatie

Ook Coevorden. Een overkoepelend platform voor alle @Coevordenaren. Project Datum Versie Status. Opzet platform Ook Coevorden 2 april 2015 0.

Ook Coevorden. Een overkoepelend platform voor alle @Coevordenaren. Project Datum Versie Status. Opzet platform Ook Coevorden 2 april 2015 0. Ook Coevorden Een overkoepelend platform voor alle @Coevordenaren Project Datum Versie Status Opzet platform Ook Coevorden 2 april 2015 0.4 Concept 1. Visie Achtergrond: van twitter via verbinding naar

Nadere informatie

Zontrainingen Specialist in trainingen voor de kinderopvang. Zontrainingen Het beste bieden aan kinderen, ouders en collega s in de kinderopvang

Zontrainingen Specialist in trainingen voor de kinderopvang. Zontrainingen Het beste bieden aan kinderen, ouders en collega s in de kinderopvang Zontrainingen Specialist in trainingen voor de kinderopvang Zontrainingen Het beste bieden aan kinderen, ouders en collega s in de kinderopvang Inhoud Pagina 1. Inleiding 3 2. Over zontrainingen 3 3. Over

Nadere informatie

Private Banking. richting. uw beleggingsdoel. beleggen

Private Banking. richting. uw beleggingsdoel. beleggen Private Banking richting uw beleggingsdoel beleggen Inhoudsopgave 01_Wat u beweegt, geeft ons richting... 05 02_Passende oplossingen voor iedere belegger... 06 03_Vermogensbeheer: uw belegd vermogen in

Nadere informatie

Succesfactoren voor Social Media in B2B

Succesfactoren voor Social Media in B2B Succesfactoren voor Social Media in B2B Met stappenplan Direct toepasbaar www.idmk.nl Succesfactoren voor Social Media in B2B Social media of sociale media houden mensen en deskundigen in hun greep. Uitspraken

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer in een zakelijke brief uw naam verkeerd gespeld wordt, of als u op de werkvloer steeds post ontvangt op naam van uw voorganger.

Nadere informatie

Onderneem t zelf in welzijn! Ingrediënten voor een ondernemende organisatie

Onderneem t zelf in welzijn! Ingrediënten voor een ondernemende organisatie Onderneem t zelf in welzijn! Ingrediënten voor een ondernemende organisatie Auteurs: Daan de Bruijn, Els Meijsen en Gery Lammersen Redactie: Tib/teksten Eindredactie: afdeling communicatie, MOVISIE Vormgeving:

Nadere informatie

Programma Management

Programma Management 5-DAAGSE CURSUS 17 september, 1 en 13 oktober, 5 en 19 november 2015 BCN Utrecht (Daltonlaan) Gratis boek tisch Creëren Uw docent ir. Jo Bos is zelfstandig adviseur en trainer. Hij adviseert al meer dan

Nadere informatie

Schrijven voor Kluwer

Schrijven voor Kluwer Schrijven voor Kluwer Over Kluwer Kluwer levert vakgerichte informatie aan kritische professionals op uiteenlopende gebieden. Onze klanten behoren tot de top op hun vakgebied: van juristen, fiscalisten,

Nadere informatie

Van drie naar twee scholen. Zo vol wordt het niet meer FELLE STRIJD OM LEERLING. doorbreek de krimp. slimme online marketing voor scholen

Van drie naar twee scholen. Zo vol wordt het niet meer FELLE STRIJD OM LEERLING. doorbreek de krimp. slimme online marketing voor scholen Zo vol wordt het niet meer Van drie naar twee scholen FELLE STRIJD OM LEERLING Fusies scholen door krimp aantal leerlingen doorbreek de krimp slimme online marketing voor scholen Inleiding: online marketing

Nadere informatie

Introductie cursus GROEN MANAGEMENT. Zakelijke Bedrijfsvoering voor Hoveniers. 23 e aflevering

Introductie cursus GROEN MANAGEMENT. Zakelijke Bedrijfsvoering voor Hoveniers. 23 e aflevering GROEN MANAGEMENT Introductie cursus GROEN MANAGEMENT Zakelijke Bedrijfsvoering voor Hoveniers 23 e aflevering EEN ANDERE KIJK OP DE BEDRIJFSVOERING MET GROEN MANAGEMENT De in het bedrijf aanwezige vakkennis

Nadere informatie

Informatiemap Stichting e-hulp.nl

Informatiemap Stichting e-hulp.nl Informatiemap Stichting e-hulp.nl jan-11 info@e-hulp.nl. 020-6884981. Van Diemenstraat 88. 1013 CN Amsterdam Inhoudsopgave OVER STICHTING E-HULP.NL... 2 OVER STICHTING E-HULP.NL... 2 DIENSTEN... 4 KENNIS

Nadere informatie

U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt. het gevoel van samen

U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt. het gevoel van samen U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt het gevoel van samen Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt U bent aan zet! Als cliënt van Archipel kunt u zelf aangeven op welke punten u ondersteuning

Nadere informatie

Beschermingsbewind, curatorschap en financieel beheer

Beschermingsbewind, curatorschap en financieel beheer Beschermingsbewind, curatorschap en financieel beheer 2013.1 Over Sofiad Brede en veelzijdige dienstverlening Sofiad Bewind B.V. is een voorzetting van de bewindvoerderspraktijk van Sofiad. Momenteel bestaat

Nadere informatie