Cursussen & Congressen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Cursussen & Congressen"

Transcriptie

1 Cursussen & Congressen BAANBREKEND. BETROUWBAAR. Bohn Stafleu van Loghum. BAANBREKEND. BETROUWBAAR.

2

3 Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen Als u een cursus of een congres organiseert, moet alles kloppen. De inhoud moet actueel zijn, de vorm pakkend en de organisatie vlekkeloos. Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen kan dat voor u realiseren. We organiseren én ontwikkelen congressen, cursussen, trainingen, e-learningtrajecten en andere evenementen. Inhoudsdeskundig, conceptueel en organisatorisch sterk en creatief. Van programmaontwikkeling tot de volledige uitvoering: wij hebben alles in huis om u van dienst te zijn. Uw doel realiseren Voorop staat wat u wilt bereiken bij uw doelgroep. Wilt u verrassen, relaties verstevigen of vooral informeren? Samen met u bepalen we wat de beste aanpak is. We kennen uw doelgroep, weten wat er speelt in de markt en weten dus ook welke snaar te raken. U bepaalt hoeveel we doen Onze dienstverlening stemmen we af op uw wensen. U kunt ons inschakelen voor de volledige ontwikkeling en uitvoering of voor ondersteuning op onderdelen. Eén ding is zeker: omdat we inhoud, marketing en organisatie onder één dak hebben, zijn de lijnen kort. Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen Tastbaar resultaat Jaarlijks zijn we goed voor meer dan 200 congressen, cursussen, trainingen en nascholingsbijeenkomsten. Onze flexibiliteit en onze verrassende concepten worden gewaardeerd. We zijn resultaatgericht. Deelnemers gaan altijd naar huis met kennis die ze direct in de praktijk kunnen toepassen. Een netwerk waar u wijzer van wordt U vindt bij ons een combinatie van vakmanschap, een groot oplossend vermogen en veel plezier in wat we doen. Als onderdeel van Bohn Stafleu van Loghum - dé uitgever en kennispartner voor de gezondheidszorg - staan we voor betrouwbare en praktijkgerichte informatie. We beschikken bovendien over een uitgebreid netwerk van vooraanstaande experts, sprekers en auteurs, dat we graag met u delen.

4

5 Congres op maat Met een congres op maat ontmoet u uw doelgroep in levenden lijve en heeft u een groot bereik. Bovendien kunt u uzelf maximaal profileren. U kunt een dag lang een inhoudelijk thema centraal stellen. En daarmee is het de ideale aftrap voor het behouden van de aandacht van uw doelgroep bij dat thema voor een langere periode. Congres op maat Inhoudelijk sterk en gevarieerd Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen kan samen met u een gevarieerd programma samenstellen. We benaderen spraakmakende opinieleiders voor de plenaire programmaonderdelen en deskundigen voor parallelsessies, waarin de deelnemers zich nader kunnen verdiepen in deelthema s. Ook geven we u input voor werkvormen die garant staan voor een optimale interactie met uw doelgroep. Logistiek tot in de details geregeld De organisatie van een congres op maat is omvangrijk. We nemen het u graag uit handen. Van het vaststellen van datum, plaats en tijd en het benaderen en briefen van de sprekers tot de technische ondersteuning en de catering. Van het opzetten van de inschrijving en de deelnemersregistratie tot het samenstellen van het congresmateriaal en het aanvragen en afhandelen van accreditatie. Ook zorgen we voor een prettige en professionele ontvangst en desgewenst begeleiding van sprekers en deelnemers. Uitgekiende marketing Uw doelgroep benaderen we met een promotieplan op maat. We ontwikkelen en produceren een uitnodigingsfolder; verspreiden uitnodigingen via direct mail, inserts en evenementen; maken en plaatsen advertenties; zorgen voor s, vermelding in onze doelgroepgerichte nieuwsbrieven, bannering en persberichten en zetten social media in. Alle middelen bieden u uiteraard een uitstekend platform om u te profileren. Tot en met de financiering Kortom, Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen kan alles wat er komt kijken bij een congres op maat. Daarbij houden we oog voor een gezonde begroting. Het streven is naar een ideale balans tussen inkomsten uit deelnemersbijdragen en sponsoring door een of meer partijen.

6

7 Regionale nascholing Een regionale nascholing is een ideale manier om intensief contact te hebben met een selecte doelgroep en een gekozen thema diepgaand te behandelen. U kunt duidelijke (regionale) accenten plaatsen tijdens de bijeenkomsten. Inhoudelijk actueel Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen kan samen met u vorm geven aan de inhoudelijke invulling. Daartoe benaderen we key opinion leaders die het programma samenstellen. Voor de uitvoering selecteren we sprekers uit de desbetreffende regio s. Desgewenst organiseren we vooraf een docentenbijeenkomst. Regionale nascholing De organisatie in goede handen Van het vastleggen van data, plaatsen en tijdstippen tot de catering ter plekke en de technische ondersteuning: we kunnen het u allemaal uit handen nemen. We regelen de inschrijving, de deelnemersregistratie, de eventuele accreditatieaanvraag en stellen het cursusmateriaal samen. Ook zorgen we in samenspraak met u voor het ontvangen en begeleiden van sprekers en deelnemers. Marketing op maat Potentiële deelnemers bereiken we met een doordacht promotieplan. We ontwikkelen en produceren een uitnodigingsfolder; verspreiden uitnodigingen via direct mail, inserts en evenementen; maken en plaatsen advertenties; zorgen voor s, vermelding in onze doelgroepgerichte nieuwsbrieven, bannering en persberichten en zetten social media in. Alle middelen bieden u uiteraard een uitstekend platform om u te profileren. Aandacht voor de financiering Kortom, Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen kan alles wat er komt kijken bij regionale nascholing. Daarbij houden we oog voor een gezonde begroting. Het streven is naar een ideale balans tussen inkomsten uit deelnemersbijdragen en sponsoring door een of meer partijen.

8

9 E-learning Laagdrempelig en dus goed voor een groot bereik. Dat is de kracht van e-learning. U bepaalt vooraf het medium dat u wilt gebruiken om kennis over een specifiek thema aan uw doelgroep te presenteren. Globaal heeft u de keuze tussen video-, audio- en tekstgedreven modules of een combinatie van genoemde. E-learning Content bepalen en samenbrengen Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen kan u als geen ander adviseren over de content van uw e-learningtraject. We benaderen deskundigen voor u, stellen de inhoud samen, zorgen dat het didactisch klopt en maken de e-learning klaar voor technische productie. De productie van a tot z begeleid De planning, het draaiboek en de coördinatie: we kunnen zorg dragen voor het hele proces van de productie. We organiseren voortgangsbesprekingen, inhoudelijk overleg met sprekers en begeleiden de samenstelling van de (geaccrediteerde) inhoud. Ook geven we de deelnemersregistratie vorm, inclusief financiële afhandeling als dat van toepassing is. Promotie in het hart van uw doelgroep Voor de werving van deelnemers maken we desgewenst een promotieplan op maat. In overleg met u kunnen we een veelvoud aan marketinginstrumenten ontwikkelen en inzetten: van uitnodigingen via een flyer, direct mail, inserts en evenementen tot advertenties, nieuwsbrieven, bannering, persberichten en de inzet van social media. Ook ons eigen uitgebreide netwerk kunnen we inzetten voor de promotie van uw e-learningmodule. Financieel in balans Kortom, Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen kan alles wat er komt kijken bij een e-learningtraject. Ook de financiën houden we in het oog. We streven naar een gezonde balans tussen financiering door belanghebbende partijen en bijdragen van deelnemers.

10

11 WebTV WebTV Spraakmakende opinieleiders gaan met elkaar en een afvaardiging van de doelgroep in gesprek over een specifiek thema. Uw doelgroep kijkt online mee en heeft de mogelijkheid tot interactie tijdens de uitzending. Dat is WebTV in het kort. Uitermate laagdrempelig en daardoor goed voor een relatief groot bereik. Indien gewenst is het programma na de live-uitzending nog minimaal een jaar on-demand te bekijken. De inhoud in de hoofdrol Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen kan samen met u bepalen welke inhoudsdeskundigen we benaderen en hoe het programma eruit gaat zien. Dat resulteert in een uitgebalanceerde presentatie, inclusief toetsvragen, die als leidraad dient voor de uitzending. Vrijwel altijd is een geaccrediteerde uitzending het uitgangspunt. De complete realisatie We kunnen het hele productieproces voor u doen; van de planning en het draaiboek tot de inhoudelijke coördinatie. We regelen overleg met de sprekers en briefen ze, maken afspraken met de technische partij en dragen zorg voor de deelnemersregistratie, inclusief financiële afhandeling als dat van toepassing is. Ook de ontvangst en begeleiding van de sprekers en het contact met de technische crew is bij ons in goede handen. Marketing die aanspreekt Speciaal voor uw doelgroep stellen we een marketingplan op. We beschikken over een heel arsenaal aan middelen dat u ons kunt laten ontwikkelen: een uitnodiging die via een flyer, direct mail, inserts en evenementen verspreid wordt, advertenties, s, vermelding in onze doelgroepgerichte nieuwsbrieven, bannering en persberichten en de inzet van social media. Een neus voor sponsoren Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen kan kortom alles wat er komt kijken bij WebTV. Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn we als geen ander in staat een of meer sponsoren voor u te vinden.

12 Neem contact met ons op voor meer informatie Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen Bohn Stafleu van Loghum. Baanbrekend. Betrouwbaar.

Cursussen & Congressen

Cursussen & Congressen Cursussen & Congressen BAANBREKEND. BETROUWBAAR. Bohn Stafleu van Loghum. BAANBREKEND. BETROUWBAAR. Bohn Stafleu van Loghum Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen Als u een cursus of een congres

Nadere informatie

EFFICIËNT bouwen 59,- WebTV BSL. met BSL Fysiotherapeut Totaal. een congres 12,50 TOTAAL FYSIOTHERAPEUT

EFFICIËNT bouwen 59,- WebTV BSL. met BSL Fysiotherapeut Totaal. een congres 12,50 TOTAAL FYSIOTHERAPEUT een congres WebTV Abonnement BSL 3.000,- 59,- aan waarde voor maar: Slechts 12,50 U betaalt per jaar FYSIOTHERAPEUT TOTAAL EFFICIËNT bouwen aan UW VAKkennis met BSL Fysiotherapeut Totaal Meer informatie

Nadere informatie

EFFICIËNT bouwen 59,- 33,- HUISARTS TOTAAL BSL. E-learning. Meer informatie of abonneren? Ga naar www.bsl.nl/huisartstotaal. Mednet Congres 3.

EFFICIËNT bouwen 59,- 33,- HUISARTS TOTAAL BSL. E-learning. Meer informatie of abonneren? Ga naar www.bsl.nl/huisartstotaal. Mednet Congres 3. Mednet Congres tijdschriften online + archief E-learning Abonnement BSL 3.000,- 59,- aan waarde voor maar: Slechts 33,- HUISARTS TOTAAL EFFICIËNT bouwen aan UW VAKkennis met BSL Huisarts totaal Meer informatie

Nadere informatie

Waar begin je bij het organiseren van een congres? Where do you start when you want to organise a conference

Waar begin je bij het organiseren van een congres? Where do you start when you want to organise a conference Waar begin je bij het organiseren van een congres? Where do you start when you want to organise a conference Introductie Het Congresbureau, onze naam zegt het al, is gespecialiseerd in het organiseren

Nadere informatie

EFFICIËNT BOUWEN AAN UW VAKKENNIS met BSL Tandarts Totaal

EFFICIËNT BOUWEN AAN UW VAKKENNIS met BSL Tandarts Totaal print + online + archief WebTV EFFICIËNT BOUWEN AAN UW VAKKENNIS met BSL Tandarts Totaal Het eerste jaar 3.000,- 59,- aan waarde voor maar: Slechts BSL TANDARTS TOTAAL Meer informatie BOHN of STAFLEU abonneren?

Nadere informatie

EFFICIËNT bouwen 59,- BSL. met BSL Psychologie Totaal PSYCHOLOGIE 12,50 TOTAAL. WebTV

EFFICIËNT bouwen 59,- BSL. met BSL Psychologie Totaal PSYCHOLOGIE 12,50 TOTAAL. WebTV EFFICIËNT bouwen E-learning aan UW VAKkennis met BSL Psychologie Totaal tijdschriften online + archief Abonnement 3.000,- 59,- aan waarde voor maar: Slechts 12,50 BSL PSYCHOLOGIE TOTAAL Meer informatie

Nadere informatie

Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving

Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving Heliview Online online@heliview.nl +31 (0)35 698 22 55 Index Inleiding... 3 Webinar Studio & Services... 4 Basic Webinar Service... 4 Standaard Webinar Service...

Nadere informatie

Your story, delivered

Your story, delivered Your story, delivered Wat is een webinar? Een webinar is een live online presentatie die vanaf elke locatie door duizenden deelnemers tegelijkertijd kan worden gevolgd. U betrekt uw deelnemers met interactieve

Nadere informatie

www.uitgeverscongres.nl

www.uitgeverscongres.nl Donderdag 7 juni Thema: Battle in the Channels Hét congres over strategie & online & business modellen & facts & trends en ontwikkelingen voor decisionmakers uit crossmediale uitgeverijen, mediabedrijven

Nadere informatie

Marketing / branding van uw eigen boek

Marketing / branding van uw eigen boek Relatiedag 2013 Relatiedag 2013 Sessie: Marketing / branding van uw eigen boek Jos Groenendaal Title of the Presentation 6/7/2013 2 Marketing / branding van uw eigen boek In deze sessie: 1. Gaan we het

Nadere informatie

Uw bedrijf in beeld. Uw bedrijf in beeld versie 3.1 Pagina 1

Uw bedrijf in beeld. Uw bedrijf in beeld versie 3.1 Pagina 1 Uw bedrijf in beeld De manier waarop en de vorm waarin uw bedrijf zich presenteert, bepaalt in grote mate de beeldvorming van het bedrijf bij uw huidige en toekomstige relaties en klanten. Dit geldt voor

Nadere informatie

Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom

Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom Geschreven door: Daan Boers Inleiding Om het Kulturhus Wekerom bekendheid te geven en om de mensen te informeren over de activiteiten in het Kulturhus,

Nadere informatie

Informatie voor (zorg)organisaties

Informatie voor (zorg)organisaties Informatie voor (zorg)organisaties ZorgPortaal.nl netwerk Januari 2015, versie 1.2 Stichting Care Net Holland (CNH) Over het ZorgPortaal.nl netwerk Bijna 15 jaar een begrip binnen de Nederlandse zorg-

Nadere informatie

EEn ProfEssionElE website voor uw Praktijk MEt bsl Praktijkinfo

EEn ProfEssionElE website voor uw Praktijk MEt bsl Praktijkinfo EEn ProfEssionElE website voor uw Praktijk MEt bsl Praktijkinfo è Eenvoudig en snel uw eigen website è Met handige functionaliteiten die u ondersteunen bij de dagelijkse praktijkvoering è Probeer een maand

Nadere informatie

TRS (Ticket Reserverings Systeem)

TRS (Ticket Reserverings Systeem) LVP TRS (Ticket Reserverings Systeem) LVP Reserveringssystemen B.V. Studiedag Ticketing, 11 oktober 2011, Nijmegen 1 LVP - introductie LVP 25 jaar gespecialiseerd in ontwikkeling en ondersteuning van event

Nadere informatie

Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag

Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag MOGELIJKHEDEN PARTNERS/SPONSOREN/INFORMATIEMARKT De tweejaarlijkse Nationale Diabetes Dag (NDD) verbindt alles en iedereen rondom

Nadere informatie

PAO-H JAARPROGRAMMA 2013 NASCHOLING VOOR HUISARTSEN UTRECHT GEACCREDITEERD

PAO-H JAARPROGRAMMA 2013 NASCHOLING VOOR HUISARTSEN UTRECHT GEACCREDITEERD UTRECHT PAO-H NASCHOLING VOOR HUISARTSEN GEACCREDITEERD JAARPROGRAMMA 2013 NIEUWE PAO-H CURSUSSEN IN 2013! Het nieuwe jaarprogramma van het Post Academisch Onderwijs voor Huisartsen Utrecht biedt u weer

Nadere informatie

Nationaal Windenergie Congres

Nationaal Windenergie Congres Nationaal Windenergie Congres Hét nationale platform voor alle stakeholders in de onshore windenergie 16 mei 2013 Profileringsvoorstel Uw contactpersoon: Joris van Boxtel Marketingadviseur partnerships

Nadere informatie

MARKETING MET WEBINARS JORIS KOK JAARBEURS UTRECHT 20 NOVEMBER 2014

MARKETING MET WEBINARS JORIS KOK JAARBEURS UTRECHT 20 NOVEMBER 2014 MARKETING MET WEBINARS JORIS KOK JAARBEURS UTRECHT 20 NOVEMBER 2014 @JORISKOK LINE-UP! q Internet is video?! q Webinars q DIY of DWDD q Cases q Rendement q Tip(s) van de Dag INTERNET IS VIDEO?! 3 MILJARD

Nadere informatie

WebCast Snel en effectief live uw doelgroep bereiken via het web

WebCast Snel en effectief live uw doelgroep bereiken via het web WebCast Snel en effectief live uw doelgroep bereiken via het web Of het nu gaat om een vergadering, training, conferentie of seminar, als u een bijeenkomst organiseert, streeft u naar een zo hoog mogelijke

Nadere informatie

HR Praktijk Dag 2013

HR Praktijk Dag 2013 HR Praktijk Dag 2013 Hét congres om uw organisatie te profileren onder HR-professionals Sponsorkit Datum: Thema: Locatie: 30 mei 2013, www.hrpraktijkdag.nl Kasteel de Vanenburg in Putten Uw persoonlijk

Nadere informatie

3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen. Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden!

3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen. Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden! 3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden! Dit jaar organiseert de KNMvD voor de vierde keer de Landelijke Open Dag Dierenartsen.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van het Accreditatie Overleg voor aanvragen van accreditatie door aanbieders van nascholing

Algemene Voorwaarden van het Accreditatie Overleg voor aanvragen van accreditatie door aanbieders van nascholing Algemene Voorwaarden van het Accreditatie Overleg voor aanvragen van accreditatie door aanbieders van nascholing 1. Begripsomschrijvingen 1.1. Aanbieder: aanbieder van een nascholingsbijeenkomst. 1.2.

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

gericht bouwen aan kennis met bsl academy mbo ag

gericht bouwen aan kennis met bsl academy mbo ag Video s Abonnement 3.000,- 59,- gericht bouwen aan kennis met bsl academy mbo ag Meer informatie of een proefaccount? Ga naar www.bsl.nl/academyag BAANBREKEND. BETROUWBAAR. De Academy mbo AG stelt zoveel

Nadere informatie

Scholingsgids ANBO Academie 2015. Voor actieve vrijwilligers van ANBO

Scholingsgids ANBO Academie 2015. Voor actieve vrijwilligers van ANBO Scholingsgids ANBO Academie 2015 Voor actieve vrijwilligers van ANBO Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2.... 4 3. Aanbod... 5 3.1 Workshop Welkom bij ANBO... 5 3.2 Instructiebijeenkomst Ledenadministrateur...

Nadere informatie

PROGRAMMA 2018 PAO-H UTRECHT NASCHOLING VOOR HUISARTSEN

PROGRAMMA 2018 PAO-H UTRECHT NASCHOLING VOOR HUISARTSEN PROGRAMMA 2018 UTRECHT PAO-H NASCHOLING VOOR HUISARTSEN AL MEER DAN 25 JAAR UW PARTNER VOOR NASCHOLING Welkom bij het Post Academisch Onderwijs voor Huisartsen (PAO-H) Utrecht, al meer dan 25 jaar de opleider

Nadere informatie

Plan van aanpak ZOJP-carrousel

Plan van aanpak ZOJP-carrousel Plan van aanpak ZOJP-carrousel Organisatie algemeen Definitieve datum hangt samen met de beschikbaarheid van de locatie en de sprekers. Check vooraf of er geen andere belangrijke bijeenkomsten zijn op

Nadere informatie

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis BusinessparkEvents deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk Businesspark events Met ons concept Businesspark events bieden wij de mogelijkheid om een 'gezamenlijk' Open Huis te organiseren voor

Nadere informatie

ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET - PRODUCTIES IN OPDRACHT

ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET - PRODUCTIES IN OPDRACHT GZNDHDSZRG GZNDHDSZRG is een activiteit van Uitgeverij SWP in samenwerking met de Logavak Opleidingsgroep en Logacom Conference Logistics. ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET

Nadere informatie

Program. VOOR GROTE PARTNERS EN PARTNERS DIE GROOT WILLEN WORDEN. Forse omzetstijging. Prachtige cadeaus. Aantrekkelijke privileges

Program. VOOR GROTE PARTNERS EN PARTNERS DIE GROOT WILLEN WORDEN. Forse omzetstijging. Prachtige cadeaus. Aantrekkelijke privileges Program VOOR GROTE PARTNERS EN PARTNERS DIE GROOT WILLEN WORDEN. Forse omzetstijging Prachtige cadeaus Aantrekkelijke privileges 2 3 Program Hoe groot wilt u worden? Hoe groot wilt u worden? Dat is de

Nadere informatie

+ CIJFERS. gezondnu volgt niet. Gezond nu, gezond blijven 100% UW PRODUCT IN EEN REDACTIONELE CONTEXT? DAT KAN MAGAZINE

+ CIJFERS. gezondnu volgt niet. Gezond nu, gezond blijven 100% UW PRODUCT IN EEN REDACTIONELE CONTEXT? DAT KAN MAGAZINE 100% vernieuwd, 100% duurzaam Gezond nu, gezond blijven 2015 gezondnu volgt niet MAAR LEIDT EN DUIDT, IS EERLIJK EN CONCREET UW PRODUCT IN EEN REDACTIONELE CONTEXT? DAT KAN Feiten + CIJFERS MAGAZINE Online

Nadere informatie

INSPIRATIEBRON VOOR SPELEN, SPORTEN EN BEWEGEN IN DE BUITENRUIMTE

INSPIRATIEBRON VOOR SPELEN, SPORTEN EN BEWEGEN IN DE BUITENRUIMTE MEDIAKIT 2015 INSPIRATIEBRON VOOR SPELEN, SPORTEN EN BEWEGEN IN DE BUITENRUIMTE Platform BuitenSpelen werkt, in nauwe samenwerking met krachtige partners in het veld, aan de verzameling, interpretatie

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

Meer gasten in uw restaurant door Facebook

Meer gasten in uw restaurant door Facebook Meer gasten in uw restaurant door Facebook Waarom investeren in Facebook? 9,6 miljoen mensen maken gebruik van Facebook waarvan 6,8 miljoen dagelijks. Doelgroep(en) zijn gemakkelijk te bereiken. Zorgt

Nadere informatie

samen op een Olga Commandeur plein

samen op een Olga Commandeur plein Is een initiatief van: Ga voor meer informatie naar www.yalp.nl /oudereninbeweging " Wist u dat: 200.000 ouderen in Nederland slechts 1 maal per maand bezoek ontvangen van familie?" Olga commandeur Ouderen

Nadere informatie

Het uitgeefproces van folio-uitgaven *

Het uitgeefproces van folio-uitgaven * Het uitgeefproces van folio-uitgaven * * Gedrukte uitgaven. 1 INTRO Uitgeven bij Koninklijke Van Gorcum kan op allerlei manieren. Binnen de uitgeverij bestaan vier verschillende uitgeeffondsen, te weten

Nadere informatie

Beleidsplan Theater RhederArt

Beleidsplan Theater RhederArt Beleidsplan Theater RhederArt Dieren, 14-11-2017 Versie 2.2 1 1. Inleiding: Dit is het beleidsplan van de organisatie Stichting Theater RhederArt vanaf 2017. Middels dit plan krijgt u inzicht in de ambities

Nadere informatie

Jobfabriek Automotive presenteert: Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012

Jobfabriek Automotive presenteert: Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012 Jobfabriek Automotive presenteert: Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012 Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012 Introductie Jobfabriekautomotive.nl is een vacaturesite, specifiek ingericht rond

Nadere informatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie TALX 2016 The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april Beursinformatie The Amsterdam Leadership Xchange B.V. WTC F toren 3e verdieping Strawinskylaan 381 1077 XX Amsterdam Tel: +31 20 7239 777 E-mail:

Nadere informatie

Marketing van uw eigen boek

Marketing van uw eigen boek Relatiedag 2013 Relatiedag 2013 Sessie: Marketing van uw eigen boek Jos Groenendaal Marketing 10/25/2013 2 Marketing van uw eigen boek In deze sessie: 1. Gaan we het zo praktisch mogelijk houden 2. Gaan

Nadere informatie

Bouw & Infra Park introductie pakket NATIONALE ASBEST CONFERENTIE 2018 WWW.BOUW-INSTITUUT.NL/ASBEST Inleiding Op 6 november 2018 vindt wederom de Nationale Asbest Conferentie plaats. Hét congres waar jaarlijks

Nadere informatie

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE Al meer dan 25 jaar vormt Straatbeeld dé informatiebron voor openbare ruimte specialisten in Nederland. De doelgroep omschrijft Straatbeeld als:

Nadere informatie

Potgrond als basis voor een goede organisatie? Het geheim recept van t Kroegske en i see clouds

Potgrond als basis voor een goede organisatie? Het geheim recept van t Kroegske en i see clouds Potgrond als basis voor een goede organisatie? Het geheim recept van t Kroegske en i see clouds Even voorstellen: i seeclouds I see clouds = jongerencultuur collectief Wat juist? I see clouds ondersteunt

Nadere informatie

D&B s Little Pink Book Editie II D&B CONGRESBOOSTER UW VERENIGING VOORUIT

D&B s Little Pink Book Editie II D&B CONGRESBOOSTER UW VERENIGING VOORUIT D&B s Little Pink Book Editie II D&B CONGRESBOOSTER UW VERENIGING VOORUIT DECHESNE EN BOERTJE Als fullservice eventmarketing bureau hebben wij het mooiste vak van de wereld: het raken en laten stralen

Nadere informatie

Copyricht Schepers Audiotechniek 2014 Goudenregenstraat 10 9581 KS Musselkanaal +31 (0) 6 5229 8804 www.schepers-audiotechniek.nl

Copyricht Schepers Audiotechniek 2014 Goudenregenstraat 10 9581 KS Musselkanaal +31 (0) 6 5229 8804 www.schepers-audiotechniek.nl Checklist evenementen Een checklist voor evenementen helpt u om uw evenement succesvol te plannen, te organiseren en te evalueren. Om u te helpen uw evenement tot een succes te maken, bieden we u graag

Nadere informatie

Privacyverklaring Congres- en Studiecentrum VNG B.V.

Privacyverklaring Congres- en Studiecentrum VNG B.V. Privacyverklaring Congres- en Studiecentrum VNG B.V. We doen er alles aan om uw privacy te respecteren en om uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk te houden. Daarom houden we ons aan de Algemene Verordening

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie

vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie Recht op uw doel af FenceWorks heeft dankzij de combinatie van haar printtitels, mediacontacten

Nadere informatie

Goed onderwijs, daar draait bij ons alles om.

Goed onderwijs, daar draait bij ons alles om. OVER DIT IS WIJS Goed onderwijs, daar draait bij ons alles om. Vanuit deze betrokkenheid maken wij het verschil in aanpak en docenten. En om u nog wijzer te maken, heeft DIT IS WIJS unieke volledig uitgewerkte

Nadere informatie

Food Holland. www.foodholland.nl. nieuws en vacatures

Food Holland. www.foodholland.nl. nieuws en vacatures Food Holland " www.foodholland.nl nieuws en vacatures Wie is FoodHolland FoodHolland is een initiatief van AgriHolland B.V., gericht op ondernemingen in de voedingssector. Wij hebben jarenlange ervaring

Nadere informatie

VOORWOORD. Het gaat uiteindelijk over de vraag of je anders naar werk weet te kijken. Wij, van De Berk hebben een. andere manier van kijken naar werk,

VOORWOORD. Het gaat uiteindelijk over de vraag of je anders naar werk weet te kijken. Wij, van De Berk hebben een. andere manier van kijken naar werk, Het gaat uiteindelijk over de vraag of je anders naar werk weet te kijken VOORWOORD Wij, van De Berk hebben een andere manier van kijken naar werk, naar organisaties en naar elkaar. Deze brochure weerspiegelt

Nadere informatie

vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie

vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie Recht op uw doel af FenceWorks heeft dankzij de combinatie van haar printtitels, mediacontacten

Nadere informatie

Checklist: contentcreatie voor evenementen

Checklist: contentcreatie voor evenementen Checklist: contentcreatie voor evenementen Je doet het samen! Als eventmanager is het vaak pittig om naast het organiseren van een evenement óók nog eens voor alle marketing- en communicatie te zorgen.

Nadere informatie

Medewerker Studium Generale/ Cultuur

Medewerker Studium Generale/ Cultuur Medewerker Studium Generale/ Cultuur Doel Ontwikkelen, organiseren en (laten) uitvoeren van (interdisciplinaire) op het gebied van wetenschap, cultuur, maatschappij en/of levensbeschouwing, in lijn met

Nadere informatie

Vacature projectleider landelijke voedsel community building / campagne

Vacature projectleider landelijke voedsel community building / campagne Vacature projectleider landelijke voedsel community building / campagne De NMF s staan voor mooie en duurzame provincies. Lokaal en duurzaam geproduceerd voedsel dat goed is voor onze planeet, onze biodiversiteit

Nadere informatie

Intelligente oplossingen

Intelligente oplossingen In het voortdurend veranderende zakelijke klimaat van vandaag de dag is het van cruciaal belang om met medewerkers, klanten en investeerders te kunnen communiceren, waar zij zich ook bevinden. Mshow webconferencing

Nadere informatie

Landstede - Landstede TV / PZ.TV Woensdag 23 Mei 2012

Landstede - Landstede TV / PZ.TV Woensdag 23 Mei 2012 Landstede - Landstede TV / PZ.TV Woensdag 23 Mei 2012 FC Zwolle TV PEC Zwolle TV Seizoen 2012/2013 Eredivisie 40 tv afleveringen x 20 minuten FC Zwolle TV PEC Zwolle TV Seizoen 2011/2012 218 items van

Nadere informatie

De partyscene. Strand Zuid. Tom Wehkamp

De partyscene. Strand Zuid. Tom Wehkamp De partyscene Strand Zuid Tom Wehkamp Onderwerp: PartyScene op Ibiza en in Amsterdam Filmtitel: Ibiza123 Cast: 123 Doelgroep film: jongeren en volwassenen tot 35 jaar Doelgroep Premiere: Een selectief

Nadere informatie

Superbrainstorm DvdTW 2010 Hoe hou jij ze wakker?

Superbrainstorm DvdTW 2010 Hoe hou jij ze wakker? Pagina 5 Op deze manieren kun je deelnemers een actieve rol geven in je programma... Pagina 2 Laat me je vertellen over een bijeenkomst die ik nooit zal vergeten... Superbrainstorm DvdTW 2010 Hoe hou jij

Nadere informatie

Dé inspiratiebron voor de openbare ruimte MEDIAKIT 2016

Dé inspiratiebron voor de openbare ruimte MEDIAKIT 2016 MEDIAKIT 2016 Dé inspiratiebron voor de openbare ruimte Al meer dan 25 jaar vormt Straatbeeld dé informatiebron voor openbare ruimte specialisten in Nederland. De doelgroep omschrijft Straatbeeld als:

Nadere informatie

Webinar over Webinars

Webinar over Webinars Webinar over Webinars 5 gouden tips uit de praktijk In 30 minuten Introductie Nicole Oude Reimerink Bob Oord Wat is een Webinar? Webinar is een live presentatie die door deelnemers online te volgen is.

Nadere informatie

Klantprofiel/ beoordeling. Referentiegesprek. Gebruik van klantlogo. Klant awards. Klantcase (slide) Klantcase (PDF)

Klantprofiel/ beoordeling. Referentiegesprek. Gebruik van klantlogo. Klant awards. Klantcase (slide) Klantcase (PDF) Referentieprogramma Bij KANA, A Verint Company, geloven we dat elke ervaring er toe doet. Daarom willen we u onze klant belonen door uw klantenservice-ervaringen met andere organisaties te delen, u te

Nadere informatie

*Thema s 2010. Vraagt u ons naar de specifieke promotionele mogelijkheden in onze nieuwsbrieven, specials of themanummers. www.hifi.

*Thema s 2010. Vraagt u ons naar de specifieke promotionele mogelijkheden in onze nieuwsbrieven, specials of themanummers. www.hifi. Internetconcepten HiFi.nl b2b.hifi.nl Muziek.nl High Fidelity Discs AV & Domotica SAVA-Award Nieuwsbrieven HiFi-zine HiFi.nl B2B AV & Domotica e-zine Muziek.nl e-zine High Fidelity Discs e-zine Partner-

Nadere informatie

dé communicatiekans van 2015

dé communicatiekans van 2015 - OVER INNOVATION CHALLENGE dé communicatiekans van 2015 X-OVER X-OVER OVERSTEKENDE ONDERNEMERS De Cross-over Innovation Challenge is hét innovatie congres voor de Regio Zwolle. Ondernemers worden gestimuleerd

Nadere informatie

Functieprofiel: Medewerker Marketing en Communicatie Functiecode: 0602

Functieprofiel: Medewerker Marketing en Communicatie Functiecode: 0602 Functieprofiel: Communicatie Functiecode: 0602 Doel Verzorgen van activiteiten op het gebied van communicatie en/of voorlichting voor Hogeschool Utrecht of onderdelen daarvan, aan verschillende in- en

Nadere informatie

gericht bouwen aan kennis met bsl academy hbo-v

gericht bouwen aan kennis met bsl academy hbo-v Video s Abonnement 3.000,- 59,- HBO-V gericht bouwen aan kennis met bsl academy hbo-v Meer informatie of een proefaccount? Ga naar www.bsl.nl/academyhbov BAANBREKEND. BETROUWBAAR. Het doel van de opleiding

Nadere informatie

WATERLAND AMSTERDAM. Welkom thuis

WATERLAND AMSTERDAM. Welkom thuis WATERLAND AMSTERDAM Kocken Makelaardij is een makelaarskantoor dat actief is op zowel de particuliere als zakelijke markt. Als hedendaagse makelaar beseffen we ons dat wij door onze diversiteit en brede

Nadere informatie

vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie

vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie Recht op uw doel af FenceWorks heeft dankzij de combinatie van haar printtitels, mediacontacten

Nadere informatie

De inzet van een TwitterStream pagina bij uw evenement

De inzet van een TwitterStream pagina bij uw evenement De inzet van een TwitterStream pagina bij uw evenement U organiseert een beurs, congres, reclamecampagne, seminar of ander evenement? Deze brochure beschrijft de verschillende mogelijkheden om een TwitterStream

Nadere informatie

OR informatie. Redactionele formule

OR informatie. Redactionele formule OR informatie OR informatie is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar medium voor leden van ondernemingsraden. Het helpt leden van ondernemingsraden bij de uitoefening van hun

Nadere informatie

Marcomplan ZZPPS Merkant. Communicatie. Het Marcomplan. Wat, waarom en hoe

Marcomplan ZZPPS Merkant. Communicatie. Het Marcomplan. Wat, waarom en hoe Marcomplan ZZPPS Merkant Communicatie Het Marcomplan Wat, waarom en hoe Inleiding: in het kort de theorie Marketing Product (dienst) Plaats (distributie) Prijs Personeel Promotie (verkoop, PR, reclame)

Nadere informatie

Concept. Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012. www.zakenbeursdrechtsteden.nl

Concept. Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012. www.zakenbeursdrechtsteden.nl Concept De Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 is een zakenbeurs met een vernieuwend concept. Geen stands in alle soorten en maten, maar een eenduidig totaalconcept voor elke beursdeelnemer. Dit houdt in

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie

vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie Recht op uw doel af FenceWorks heeft dankzij de combinatie van haar printtitels, mediacontacten

Nadere informatie

Partnerpakket Hallo2014!

Partnerpakket Hallo2014! Partnerpakket Hallo2014! Evenement Hallo2014! Het Hallo-evenement is dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noordwest-Holland. Voor velen dé start van het nieuwe jaar! Op de eerste maandag van het nieuwe

Nadere informatie

Open uw markt met effectieve communicatie vol overtuiging

Open uw markt met effectieve communicatie vol overtuiging Open uw markt met effectieve communicatie vol overtuiging In de huidige automotive-markt is er meer voor nodig om uw potentiële klant daadwerkelijk te bereiken. Wanneer u eenmaal contact hebt gelegd, dan

Nadere informatie

VRIJDAG 27 MAART 2015

VRIJDAG 27 MAART 2015 VRIJDAG 27 MAART 2015 De wereld draait tegenwoordig om Big Data, zo ook in de bewegingswetenschappen! Big Data biedt nieuwe inzichten, context en mogelijkheden om onszelf en onze organisatie te verbeteren.

Nadere informatie

Company Profile 2AIM4* Internationaal label: 1000 CD Amsterdam t. +31 (0)20 638 99 55 The Netherlands f. +31 (0)84 835 85 55

Company Profile 2AIM4* Internationaal label: 1000 CD Amsterdam t. +31 (0)20 638 99 55 The Netherlands f. +31 (0)84 835 85 55 Company Profile 2AIM4* Internationaal label: Over 2aim4* 2aim4* 2aim4 B.V. is een marketing/communicatiebureau gevestigd in Amsterdam. Wij leveren een full service dienstenpakket op het gebied van marketing,

Nadere informatie

U HOEFT ZELF GEEN GROOTMEESTER TE ZIJN OM DE CONCURRENTIE EEN STAP VOOR TE BLIJVEN

U HOEFT ZELF GEEN GROOTMEESTER TE ZIJN OM DE CONCURRENTIE EEN STAP VOOR TE BLIJVEN U HOEFT ZELF GEEN GROOTMEESTER TE ZIJN OM DE CONCURRENTIE EEN STAP VOOR TE BLIJVEN APPALTI, EEN SLIMME ZET VOOR UW SALES Succes in sales is geen kwestie van geluk, maar van een uitgekiende strategie. Van

Nadere informatie

Startersevent Ondernemen iets voor u?

Startersevent Ondernemen iets voor u? Startersevent Ondernemen iets voor u? Donderdag 12 september 2013 Ondernemersplaza Amersfoort 13.00-18.00 uur Kamer van Koophandel. Wie vraagt komt verder. Kijk op www.kvk.nl/starterseventgef Welkom U

Nadere informatie

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand 1. Content - Tekst Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken, zodat

Nadere informatie

Bobmail. Partner. programma PARTNER VOORSTEL

Bobmail. Partner. programma PARTNER VOORSTEL Bobmail Partner programma PARTNER VOORSTEL HET BOBMAIL-TEAM AANGENAAM KENNIS TE MAKEN! Bob Lisanne Lisa Nick Naomi Cayenne WAT DOET BOBMAIL? Bobmail is een e-mail marketing bureau met een eigen nieuwsbrievensysteem.

Nadere informatie

Register Vaktherapie. Accreditatiereglement profilering

Register Vaktherapie. Accreditatiereglement profilering Register Vaktherapie reglement profilering Voor (her)registratie in zowel het register als het senior register kunnen maximaal 52 punten profilering worden behaald. We onderscheiden de volgende categoriën

Nadere informatie

Dichtbij Actueel Verbindend

Dichtbij Actueel Verbindend Dichtbij Actueel Verbindend L1mburg L1mburg Op zoek naar een groot bereik in Limburg? L1 is het toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk

Nadere informatie

SPLEND EVENT MANAGEMENT

SPLEND EVENT MANAGEMENT SPLEND EVENT MANAGEMENT Met een creatief team van content specialisten, marketeers en event managers profiteer je van onze brede kennis en ervaring. INHOUDSOPGAVE 4 SPLEND ONTZORGT KIEZEN VOOR EVENTMARKETING

Nadere informatie

Opleiding voor de behandeling van PTSS en andere traumagerelateerde klachten bij kinderen. Trauma Focused Cognitive Behavior Therapy (TF-CBT)

Opleiding voor de behandeling van PTSS en andere traumagerelateerde klachten bij kinderen. Trauma Focused Cognitive Behavior Therapy (TF-CBT) Opleiding voor de behandeling van PTSS en andere traumagerelateerde klachten bij kinderen Trauma Focused Cognitive Behavior Therapy (TF-CBT) AMC-De Bascule organiseert opleidingen en trainingen speciaal

Nadere informatie

MEDIAKIT 1. Het merk

MEDIAKIT 1. Het merk MEDIAKIT MEDIAKIT 1 Het merk Met een combinatie van één van de sterkste kidsmediamerken en een dedicated en ervaren team dat weet wat kinderen bezig houdt, is Kids-Tube dé partner voor kidscommunicatie.

Nadere informatie

Deelnemers... 8. Marketing & organisatie... 11. Online marketing in de praktijk... 15. Kennis & belang van online marketing... 26

Deelnemers... 8. Marketing & organisatie... 11. Online marketing in de praktijk... 15. Kennis & belang van online marketing... 26 Deelnemers... 8 Sectoren... 8 Functies... 9 Grootte van de zorginstellingen... 0 Marketing & organisatie... Medewerkers... Budgetten voor online marketing... 2 Online marketing in de praktijk... 5 Toepassing

Nadere informatie

Werkboek LES 1. Je eerste E-Learning Programma

Werkboek LES 1. Je eerste E-Learning Programma Werkboek LES 1 Je eerste E-Learning Programma 1 LES 1 Wat e-learning voor jou als trainer of consultant kan betekenen en ook voor je klanten en de deelnemers aan je programma s. Les 1 2 Voor wie is e-learning

Nadere informatie

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT Een vereniging biedt kansen voor bedrijven. Uiteraard in het ledenbestand, maar ook in het zakelijk netwerk dat achter de verenging schuilgaat. Veel clubs organiseren

Nadere informatie

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 Jumping Etten-Leur is één van de mooiste outdoor concoursen van Nederland en staat bij veel ruiters standaard op de agenda. De sport staat voorop en daarin speelt sponsoring

Nadere informatie

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht De Digitale Academie Grafische & Webdesign opleidingen Opleidingsoverzicht Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Door personeel

Nadere informatie

Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld

Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld Snel schakelen in een dynamisch wereld Adecco Hospitality, Events & Promotions houdt zich bezig met het mobiliseren, begeleiden en binden van zowel

Nadere informatie

INSTRUCTIE TOOLKIT. Geachte deelnemer aan NVVC Connect,

INSTRUCTIE TOOLKIT. Geachte deelnemer aan NVVC Connect, Geachte deelnemer aan NVVC Connect, U bevindt zich op het besloten deel van de website van NVVC Connect. Deze website dient naast informatie ook als toolkit voor de organisatie van NVVC Connect in uw regio.

Nadere informatie

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine mediakit 2011 www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine biedt u het grootste crossmediale bereik onder facility management

Nadere informatie

Minigids Event Registration

Minigids Event Registration Registration Form Surname: Name: Company: Email: Minigids Event Registration Hoe en waarom online congres- en event registratie? Introductie Een evenement is een belangrijk moment. Je wilt een goede indruk

Nadere informatie