Wie? Abrona. Algemene Senioren Vereniging Zeist. Bartimeus. Bartimeus, locatie Zeist. Bartimeus, locatie Zeist. Biga Groep.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wie? Abrona. Algemene Senioren Vereniging Zeist. Bartimeus. Bartimeus, locatie Zeist. Bartimeus, locatie Zeist. Biga Groep."

Transcriptie

1 Abrona Algemene Senioren Vereniging Zeist Bartimeus Bartimeus, locatie Zeist Bartimeus, locatie Zeist Biga Groep Cultuur Zeist Dijnselburgschool voor Praktijkonderwijs Dijnselburgschool voor Praktijkonderwijs Maakt u ons wegwijs op de ipad? Abrona is betrokken bij een pilot (Zeist Connected) waarin zij de mogelijkheden verkennen voor hulp of afstand via ipads. Zelfstandig wonende cliënten leren o.a. hoe zij met een ipad met hun netwerk en begeleider kunnen omgaan Welke organisatie zet zich in voor onze leden om hen de mogelijkheden te leren van bv. een tablet of smartphone. Wij denken aan een bijeenkomst waar we inventariseren welke hulp wordt gevraagd. Wij zoeken een bus met chauffeur met zoveel mogelijk zitplaatsen om de clienten uit Doorn naar een voetbalwedstrijd van FC Utrecht op zondagmiddag te laten gaan. Hiervoor is een speciale blindentribune ingericht. Interactieve muziekactiviteiten, denkend aan een percussie of djembe workshop. Een uitje naar de efteling met deze groep van Bartiméus staat al lang op het verlanglijstje van de kinderen. Wij komen graag in contact met organisaties die open staan om onze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden binnen hun werkomgeving; dit kan d.m.v. detachering of d.m.v. plaatsing. Vice-voorzitter gezocht; de vice-voorzitter richt zich met de voorzitter op de algehele uitvoering waarbij het onderhouden van contacten met leden en externen één van de voornaamste taken zal zijn. Met bedrijven mogelijkheden verkennen voor arbeidgerichte leerwerkplekken. Activiteiten in een magazijn uitvoeren, sorteren, inpakken, papier vernietigen, machines/apparatuur schoonmaken.maar ook catering en receptie. Wij zijn op zoek naar schoonmaakkarren voor het praktijkvak Zorg en Welzijn.

2 Ezelsociëteit Ezelsociëteit t Gilde Zeist t Gilde Zeist Intermetzo Zonnehuizen Intermetzo Zonnehuizen Kringloop Zeist, Driebergen-Doorn Kringloop Zeist, Driebergen-Doorn Kwintes Meerklank (V)SO Bosch en Duin Ict kennis gezocht voor het opzetten van een thuiswerk netwerk zodat vrijwilligers bureautaken kunnen uitvoeren vanuit huis kunnen uitvoeren. Helpende handen gezocht; een hygiënische vloer voor de keuken - betonvloer storten in de ruimte voor het bereiden van de ezelmaaltijden. Onze nieuwe werkplek heeft erg veel ramen: ruim 30 en allemaal op ooghoogte. Graag willen we deze ramen gaan bedekken; wie kan hier zijn creatieve idee op loslaten? Gezocht: Facebook- en Twitter-redacteur. Naast het traditioneel plaatsen van persberichte in krant en op de website willen we graag de informatie over rondleidingen, fietstochten, vacatures in de projectgroepen, cursussen, enz. op de Social Media gaan plaatsen. Werkplek gezocht voor jongeren met een afstand tot de arbeidsparticipatie Voor 2014 zijn wij op zoek naar bedrijven en organisaties die ons willen helpen bij het project Samen Opknappen. Dit project beoogt de woon- en leefomgeving van onze kinderen te verbeteren. Voor een deel is dat het opfrissen van kamers van de kinderen van de locatie Stenia. Werkplekken gezocht voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt Gezocht; marketing/communicatie deskungie Werkplekken gezocht voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt Onderhoud pand - Er zijn wat klussen zoals het vastzetten van kranen, het repareren van ons fornuis voor de kooklessen. Wanneer het fornuis niet meer te repareren valt, zou vervanging heel fijn zijn.

3 Meerklank (V)SO Bosch en Duin Meerklank VSO Zeist Meerklank VSO Zeist Prinses Maxima Manege Reinaerde Rode Kruis, afdeling Zeist Sportservice Zeist Stichting Tekenen voor Kinderen Stichting VILA VELHA Verhuisklus; de Meerklank school met hun kinderen zijn verhuisd, maar hun speeltoestellen (Een dubbele schommel en een klimrek) niet. Teambuilding voor demonteren en het monteren van deze toestellen. Als dank een groot applaus van onze leerlingen! Verzoek voor arbeidsmatige werkzaamheden die we op school kunnen doen,zoals mailing,folders verzamelen,sorteren,stickeren,inpakwerkzaamheden etc. Graag bieden wij een klussendag aan voor een team; we willen een extra speelterrein realiseren voor onze leerlingen. Onze leerlingen verzorgen uiteraard deze dag voor u een hapje en drankje. Helpende en sterke handen nodig voor diverse activiteiten als het omwikkelen van bomen in de paardenpaddy die anders door de paarden worden kaalgevreten of voor het schoonmaken en invetten van de hoofdteugels. Op di,do en vrijdag is alles mogelijk; werken met de groene eenheid, spelletjes doen,wandelen of creatief bezig zijn met cliënten. Cursus AED in aanbod; waar kunnen we dit inzetten voor een mooi gelijkwaardig project. Dit jaar staat er weer veel op het programma; de Koningsdag, de atletiekproeven en de Nationale Modderdag en de Buitenspeeldag. Extra begeleiding voor deze dag. Op zoek naar een betrokken werkplek; bij voorkeur een kamer waar twee bureau's en toegang tot internet. Onze stichting is op zoek naar een ruimte, waar gewoond en gewerkt kan worden en ruimte biedt voor de opslag.

4 Stidad Timon Centraal Bureau Timon Centraal Bureau Verpleeghotel Bovenwegen Voedselbank Zeist Werkartaal Wijkinloophuis Zeist-West Gezocht ondersteuning voor het transport: enkele malen per jaar gebruik kunnen maken van busje/bestelwagen voor transport grotere goederen, paar keer per jaar. We wensen een nieuw informatiebord voor bij de ingang met nieuw logo, wie adviseert en helpt ons hierbij Opstellen en drukken folder voor verhuur van De Boswerf en groene schuur. We hebben de huurpenningen/inkomsten hard nodig. We dromen over de volgende onderwerpen: een nieuwe ruimte/werkplaats en evt. uitbreiding tbv inrichting en opslag van bijna 50 leskisten of portocabins/noodlokalen. Wij adviseren op bedrijfskundig, juridisch, financieel, organisatorisch en personeelsgebied. Welke maatschappelijke organisaties kan onze hulp op dit vlak gebruiken? Welk leuk bedrijfsteam vindt het een uitdaging om voor onze jongeren en medewerkers een gezellig, lekker en onvergetelijk diner te verzorgen? Gezocht: stage-, werk-leer plekken en/of bijbaantjes voor onze jongeren Wie verzorgt er voor onze bewoners een lunch tijdens één van de aankomende woensdagen in januari voor onze bewoners tijdens de renovatie van de huiskamers. Coördinator Opslag en Distributie gezocht; de persoon is o.a. verantwoordelijk voor de samenstelling van de voedselpakketten die wekelijks worden uitgegeven Wij zijn altijd op zoek naar uitplaatsingen voor onze geschoolde deelnemers; zij zijn klaargestoomd voor een baan in de technische sector. Onze eigen pc s zijn hard aan vervanging toe, de computers worden ingezet voor de cursus leren omgaan met de pc.

5 Wooncentrum Klein Heerewegen Woonzorgcentrum Heerewegen de Zonnebloem Zeister Muziekschool Zeister Muziekschool Op pad met onze bewoners; ze gaan graag samen met begeleiders naar het speelgoedmuseum in Terschuur of naar de dierentuin in Amersfoort. Hiervoor zijn per activiteit 5 10 vrijwilligers nodig. Koken voor en met ouderen. De mobiele keuken biedt de ouderen de gelegenheid om zelf weer eens de geuren te ruiken van koken. Kook voor en met deze ouderen met uw team van 4-6 medewerkers. Bestuursleden; investering: 1,5 uur per week voor het secretariaat (o.a. vastleggen vergaderingen, formulieren e.d. actief mee bezig zijn) en voor bezoekjes afleggen aan onze leden Wie met muzikaal hart zet zich in voor de talentklas van de Zeister Muziekschool? Locatie concert gezocht op de datum 23 mei in het kader van ons 75-jarig jubileum.

Aanvragen, 15 augustus 2014

Aanvragen, 15 augustus 2014 Jeu de boulen - Accolade Zorggroep Bosch en Duin Bouwt u met ons een jeu de boule baan voor onze bewoners en kom daarna voor de koffie om ook een potje jeu de boule mee te spelen. Tuinieren in Bosch en

Nadere informatie

Kennis & Kunde. Gemeente Zeist Asta Diepen Kennismakingsgesprek met Asta Diepen en Wijkmanager Centrum. Warande PGGM Een nader te bepalen activiteit.

Kennis & Kunde. Gemeente Zeist Asta Diepen Kennismakingsgesprek met Asta Diepen en Wijkmanager Centrum. Warande PGGM Een nader te bepalen activiteit. Maatschappelijke Organisatie Bedrijf Projectomschrijving Kennis & Kunde Gemeente Zeist Asta Diepen Kennismakingsgesprek met Asta Diepen en Wijkmanager Centrum. Warande PGGM Een nader te bepalen activiteit.

Nadere informatie

Zeister beursvloer 8 oktober 2013 Matchoverzicht

Zeister beursvloer 8 oktober 2013 Matchoverzicht Zeister beursvloer 8 oktober 2013 Matchoverzicht Organisatie: match met: Soort project: Projectomschrijving: Zeist verbindt Zeister Muziekschool kennis&kunde Trainingssessie ter voorkoming van conflicten

Nadere informatie

Betrokken matches in 2014

Betrokken matches in 2014 Betrokken matches in 2014 Vond het een mooie proef om als slechtziende door een gebouw te dwalen en zo te ervaren hoe het is om slechtziend te zijn. 25 februari Kick-off bij founder Bartiméus, 120 deelnemers

Nadere informatie

ZeistDigitaal, tenzij...

ZeistDigitaal, tenzij... rapportage ZeistDigitaal, tenzij... december 2014 door Annelike de Ronde MeanderOmnium foto s: Bart Erkamp inhoud pagina 1 achtergrond en resultaten in het kort pagina 2 samenvatting van de resultaten

Nadere informatie

Zeister beursvloer 2014 Het aanbod

Zeister beursvloer 2014 Het aanbod Zeister beursvloer 2014 Het aanbod DIT JAAR EXCLUSIEF VOOR PARTNERS/FOUNDERS MATCHEN MET VOORKENNIS IS TOEGESTAAN - Geef ons nu vast door met wie u wil matchen! Art1.Midden Nederland - Voorlichting over

Nadere informatie

Zeister beursvloer 8 oktober 2013 09.00-11.00 uur

Zeister beursvloer 8 oktober 2013 09.00-11.00 uur Zeister beursvloer 8 oktober 2013 09.00-11.00 uur SPELREGEL VINDBAARHEID OP DE BEURSVLOER: De aanwezige spreekstalmeester en hoekman-en vrouwen kunt u inschakelen om de partij te vinden die u zoekt! Maak

Nadere informatie

Waar zijn we naar op zoek: Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om in de bediening te werken.

Waar zijn we naar op zoek: Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om in de bediening te werken. Het Bruisnest is een ontwikkelingsplaats waar mensen zijn of haar kwaliteiten en talenten kan inzetten om zo te groeien naar een plek in de maatschappij. Wil je meer weten ga naar onze website, www.hetbruisnest.nl

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

welkom! ANBO afd.zeist SV ARMA

welkom! ANBO afd.zeist SV ARMA welkom! Welkom op de vrijwilligersmarkt. Fantastisch dat u komt ontdekken wat er mogelijk is als vrijwilliger in Zeist. De organisaties die aanwezig zijn stellen zich in dit boekje aan u voor. We helpen

Nadere informatie

ons Onder Verhuisd! Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld

ons Onder Verhuisd! Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/transvaal Onder nr 5 - september/oktober 2014 ons magazine voor cliënten van WZH Transvaal 5 Inhoud: 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

CVD Aanbod Dagbesteding

CVD Aanbod Dagbesteding CVD Aanbod Dagbesteding Waar kunnen we u mee van dienst zijn? Centrum Voor Dienstverlening / www.cvd.nl Voor veel mensen is werk een belangrijk onderdeel in het leven. Wie zich prettig voelt in zijn werk

Nadere informatie

Deelnemerslijst Zeister beursvloer 8 oktober 2013

Deelnemerslijst Zeister beursvloer 8 oktober 2013 Deelnemerslijst Zeister beursvloer 8 oktober 2013 ABN AMRO Petra Cleton ABN AMRO Jacqueline Knaap ABN AMRO Arnold Giltaij Abrona Anneke Ritzen Accolade Zorggroep Job Unger Achmea Rita Booi - Ofrein Achmea

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF HUISKAMER VAN ODIJK

NIEUWSBRIEF HUISKAMER VAN ODIJK 1-2017 Beste dorpsgenoten De lente is al aardig op gang gekomen. De narcissen en tulpen bloeien volop en de vogels zijn al druk in de weer om een nestje te bouwen. Tijd voor de geboorte van een nieuw item,

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Informatiegids. Voor vrijwilligers bij Reinaerde

Informatiegids. Voor vrijwilligers bij Reinaerde Informatiegids Voor vrijwilligers bij Reinaerde Reinaerde waardeert het dat er veel vrijwilligers binnen de organisatie actief zijn en hecht veel belang aan het vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk heeft

Nadere informatie

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving.

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Rita deed werkervaring op bij Bloesem Theehuis in Herpen. Gasten genieten er van de lekkerste thee, taart en

Nadere informatie

De Rotonde is een activiteitencentrum voor mensen met een lichamelijke beperking en/of niet aangeboren hersenletsel.

De Rotonde is een activiteitencentrum voor mensen met een lichamelijke beperking en/of niet aangeboren hersenletsel. De Rotonde in Gouda Afgedrukt op 24.02.2017 De Rotonde is een activiteitencentrum voor mensen met een lichamelijke beperking en/of niet aangeboren hersenletsel. Over De Rotonde De Rotonde is een locatie

Nadere informatie

Januari per direct. Amerpoort/Zamenhoflaan - Wij zoeken mensen die de voor- en achtertuin willen opknappen en

Januari per direct. Amerpoort/Zamenhoflaan - Wij zoeken mensen die de voor- en achtertuin willen opknappen en STERK IN VERBINDEN 2017 LIJST VRAAG / AANBOD NETWERK per direct Accolade Zorggroep Gewenst kennis over netwerken en klantwerving voor ons startende Dagcentrum. We willen graag ouderen met (beginnende)

Nadere informatie

Vrijdag 21 oktober (vakantie) Weekmarkt Beatrixplein 08.00-16.00 Jongerenwerk 16 + ZuidParker 19.00-23.00

Vrijdag 21 oktober (vakantie) Weekmarkt Beatrixplein 08.00-16.00 Jongerenwerk 16 + ZuidParker 19.00-23.00 Vrijdag 21 oktober (vakantie) Zaterdag 22 oktober Sport in de wijk 15+ Johan Cruijff Court 14.30-16.30 Maandag 24 oktober Opstapprogramma Moedercentrum Doenja 09.00-16.00 Opvoedingsondersteuning Moedercentrum

Nadere informatie

praktijkschool apeldoorn Individuele leer-werklijnen

praktijkschool apeldoorn Individuele leer-werklijnen praktijkschool apeldoorn Individuele leer-werklijnen Principekeuze werkwijze School volgt leerling Motivatie / Uitdaging Schoolverlater Begin school Praktisch/Cognitief Vaardigheden Sociale vaardigheden

Nadere informatie

Stichting Kringloopcentrum De Wegwijzer

Stichting Kringloopcentrum De Wegwijzer Stichting Kringloopcentrum De Wegwijzer Jaarverslag 2014 Inhoud Kringloop Zeist, Driebergen-Doorn Missie Cijfers Milieu Mensen Mogelijkheden Netwerk en personalia Er uit halen wat er in zit. Inleiding

Nadere informatie

Jaarverslag Coöperatief dividend 2009

Jaarverslag Coöperatief dividend 2009 Jaarverslag Coöperatief dividend 2009 Rabobank. Een bank met ideeën. Coöperatief dividend bij Rabobank Utrechtse Heuvelrug De coöperatieve Rabobank heeft geen aandeelhouders aan wie zij dividend uitkeert.

Nadere informatie

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk!

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Sociale activiteiten Frequentie Organisatie doelgroep rol vrijwilligers Samen Spelen Eerste streven openingstijden van maart tot oktober: Woensdag: 12:00

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof?

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof? Meer informatie? Welzijnsprogramma 2015 Vivium De Stichtse Hof Neem voor meer informatie gerust even contact op met het Uitbureau van De Stichtse Hof. Wij helpen u graag! Op zoek naar leuke activiteiten

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen juni 2018

\ De Burgerij Klimmen juni 2018 \ De Burgerij Klimmen juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Olivijn Nieuwsbrief 1

Olivijn Nieuwsbrief 1 Olivijn Nieuwsbrief 1 Jaargang 4 30-8-2013 www.olivijn.almere-speciaal.nl De tweede editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: Donderdag 26 september 10 minuten gesprekken Woensdag

Nadere informatie

VGN-BRANCHEDIPLOMA WOONHULP UITGEGEVEN DOOR ST. CALIBRIS ADVIES

VGN-BRANCHEDIPLOMA WOONHULP UITGEGEVEN DOOR ST. CALIBRIS ADVIES VGN-BRANCHEDIPLOMA WOONHULP UITGEGEVEN DOOR ST. CALIBRIS ADVIES WIE ZIJN WE EN WAT DOEN WE - Stichting Calibris Advies = doorstart kenniscentrum Calibris. Opgericht januari 2015 - Praktische leer- en werkoplossingen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6, maart 2011

Nieuwsbrief 6, maart 2011 Postbus 3364 3502 GJ Utrecht Telefoon: 030 22 99 922 Nieuwsbrief 6, maart 2011 Steeds beter op de kaart Na de presentatie van de glossy in september is er weer genoeg gebeurd. In de gemeente Lopik is in

Nadere informatie

FLEXIBEL WERKEN, ONTVANGEN, CREËREN, NETWERKEN EN ZAKEN DOEN

FLEXIBEL WERKEN, ONTVANGEN, CREËREN, NETWERKEN EN ZAKEN DOEN FLEXIBEL WERKEN, ONTVANGEN, CREËREN, NETWERKEN EN ZAKEN DOEN Youwork is er voor kleine bedrijven met torenhoge ambities. Voor ondernemers die willen werken volgens het Nieuwe Werken. Voor het boutique

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 \ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamers van de wijksteunpunten kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de

Nadere informatie

Praktijkonderwijs. talent ben je zelf

Praktijkonderwijs. talent ben je zelf Praktijkonderwijs talent ben je zelf open dagen zaterdag 26 januari 10:00-13:00 uur zaterdag 2 februari 10:00-13:00 uur School-in-bedrijf woensdag 16 januari woensdag 23 januari woensdag 30 januari Wat

Nadere informatie

DRAAIBOEK VERHUIZING

DRAAIBOEK VERHUIZING DRAAIBOEK VERHUIZING Inleiding In april 2005 verhuist H30 naar de nieuwbouw Vrouw en Kind. Dit draaiboek geeft aan welke stappen er genomen moeten worden om de patiëntenzorg in de nieuwbouw op een veilige

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 30 september 2016

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 30 september 2016 Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 30 september 2016 Wijkkamer.de.Dommer@ribw-nr.nl Dommer van Poldersveldtweg 73 Nijmegen Mail ons als je een bijdrage hebt! Nieuwe kunst in Wijkkamer de Dommer!

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn De gezellige maand december staat alweer voor de deur. Zoals elk jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en leuke activiteiten voor de bewoners

Nadere informatie

Werken en dagbesteding

Werken en dagbesteding Werken en dagbesteding Leven zoals jij dat wilt Minke wil ervaring opdoen voor een baan in de bediening Ondersteund door SDW Welke informatie vind je in deze brochure? SDW helpt je verder pagina 3 Activiteiten

Nadere informatie

Informatie cursussen Leercentrum

Informatie cursussen Leercentrum Leercentrum Informatie cursussen Leercentrum Voor uitgebreide informatie kun je contact opnemen met Leercentrum Amarant Telefoon: 013-469 33 24 E-mail: leercentrum@amarantgroep.nl De verschillende cursusmogelijkheden:

Nadere informatie

\ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018

\ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018 \ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer

Nadere informatie

Q1 In welke groep zit je?

Q1 In welke groep zit je? Q In welke groep zit je? Beantwoord: 38 Overgeslagen: / % % % 3% 4% 5% % 7% 8% 9% % Groep Groep Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep Groep 7 Groep 8 Groep Groep Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep Groep 7 Groep 8 Totaal

Nadere informatie

JANUARI 2015 JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2015. 01/01/15- Cafetaria gesloten 13/01/15 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee

JANUARI 2015 JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2015. 01/01/15- Cafetaria gesloten 13/01/15 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee + ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2015 JANUARI 2015 01/01/15- Cafetaria gesloten 04/01/15 13/01/15 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee 14/01/15 Spelletjesnamiddag Uno, Rummikub,

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten Jan Thijs Seinenhof Diever Verenigingsleven en recreatieve activiteiten 1 2 Geachte meneer, mevrouw, In deze uitgave van Jan Thijs Seinenhof staat beschreven welke mogelijkheden wij bieden voor vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

Informatiegids. Voor vrijwilligers bij Reinaerde

Informatiegids. Voor vrijwilligers bij Reinaerde Informatiegids Voor vrijwilligers bij Reinaerde Reinaerde waardeert het dat er veel vrijwilligers binnen de organisatie actief zijn en hecht veel belang aan het vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk heeft

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal september 2018

\ De Burgerij Ransdaal september 2018 \ De Burgerij Ransdaal september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een

Nadere informatie

Bewonersavond 9 november 2009 in de Minzerie te Enspijk. Van en voor bewoners van Enspijk

Bewonersavond 9 november 2009 in de Minzerie te Enspijk. Van en voor bewoners van Enspijk Bewonersavond 9 november 2009 in de Minzerie te Enspijk Van en voor bewoners van Enspijk Waarom? MooiWonenInEnspijk Initiatief van aantal Enspijkers Ten behoeve van de verbetering openbare ruimte en leefbaarheid

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Enquêtevragen Zorg en Welzijn Dirkshorn e.o. april 2014

Enquêtevragen Zorg en Welzijn Dirkshorn e.o. april 2014 Dit is het begin van de enquête. De eerste 4 vragen gaan over uw persoonlijke kenmerken. Aankruisen wat van toepassing is. 1. Wat is uw gezinssamenstelling? Alleenstaand zonder kind(eren) Samenwonend /

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 39 27 september 2018 Nieuws Agenda 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant 2 okt. : Glamourgirls in Zeist 3 okt. : Bies Sportdag 5 okt. : Voetbal FC

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen september 2018

\ De Burgerij Klimmen september 2018 \ De Burgerij Klimmen september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Participatie & vrijwilligerswerk

Participatie & vrijwilligerswerk Participatie & vrijwilligerswerk Doe mee! 1 Participatieplaats: wennen aan werk MENES: zet ideeën van jongeren om in daden Jongeren 12 23 jaar We willen graag in gesprek met jongeren die een positieve

Nadere informatie

1. Hoe vaak heeft u contact met uw buren of buurtgenoten?

1. Hoe vaak heeft u contact met uw buren of buurtgenoten? 1. Rechte tellingen Buren Sommige mensen hebben een goede relatie met hun buren, andere buurtgenoten zien elkaar eigenlijk niet zoveel. 6 1. Hoe vaak heeft u contact met uw buren of buurtgenoten? 51% 5

Nadere informatie

Participatie & vrijwilligerswerk

Participatie & vrijwilligerswerk Participatie & vrijwilligerswerk Doe mee! 1 2 Participatieplaats: wennen aan werk MENES: jongeren praten mee over de toekomst Jongeren 12 23 jaar We willen graag met jongeren in gesprek over de toekomst

Nadere informatie

BELEIDS EN ACTIEPLAN STICHTING VOEDSELBANKEN NIEUWEGEIN EN STICHTING VOEDSELBANK IJSSELSTEIN.

BELEIDS EN ACTIEPLAN STICHTING VOEDSELBANKEN NIEUWEGEIN EN STICHTING VOEDSELBANK IJSSELSTEIN. BELEIDS EN ACTIEPLAN 2017 1 STICHTING VOEDSELBANKEN NIEUWEGEIN EN STICHTING VOEDSELBANK IJSSELSTEIN. 1.0 Visie en doelstellingen In Nederland leven meer dan een miljoen mensen, waaronder 400.000 kinderen

Nadere informatie

Infopunt 07 4 december 2013

Infopunt 07 4 december 2013 Infopunt 07 4 december 2013 Vol verwachting klopt ons hart! De school ziet er feestelijk uit met alle Sinterklaas versieringen en natuurlijk, onze grootste blikvanger, die prachtige boot. Bij en in de

Nadere informatie

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd Bartiméus nieuwsbrief Vrije Tijd Week 18 3 mei 2019 Agenda 4 mei Lunch in Zeist 11 mei Lunch concert Ludiek orkest 15 mei FC Utrecht- Heerenveen 18 mei Vogelwandeling in Zeist 18 mei Optreden Duo Sereno

Nadere informatie

Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad. 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1. Vrijdagmiddag van 14.00 16.00 uur

Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad. 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1. Vrijdagmiddag van 14.00 16.00 uur Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad Alzheimercafé 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1 Contact: Mevrouw M. de Leeuw Aquarelleren club Donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur Vrijdagmorgen

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers week 23-2016

Vacatures vrijwilligers week 23-2016 DE BOGEN De Bogen In overleg na 14.30u PG + Verzorging Maatje Voor een zeer slechtziende mevrouw zijn wij op zoek naar een maatje om een wandeling te maken, te puzzelen, een praatje te maken e.d. DE VLASGAARD

Nadere informatie

Wilt u de vragenlijst liever op de computer invullen? Ga op internet dan naar de volgende link:

Wilt u de vragenlijst liever op de computer invullen? Ga op internet dan naar de volgende link: Welke dag is het vandaag? - - [dag] [maand] [jaar] Beste deelnemer, U gaat oefenen met sociale media. De bibliotheek helpt u daar graag bij. Wij willen u daarom enkele vragen stellen. Het invullen duurt

Nadere informatie

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard INHOUD Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Activiteitenaanbod op locatie De Vlasgaard... 4 Activiteitenaanbod i.s.m. andere organisaties... 9 De agenda voor de komende periode... 11 1 VOORWOORD Dit informatieboekje

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina 1 In dit nummer 2. De gemeente laat weten 2. Veilig en weer goed zicht 3. Pendelbus is succes 3. Interne verhuizing loopt goed 4. Mevr. Reijneke over haar interne

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Computerlessen voorjaar 2014

Computerlessen voorjaar 2014 GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR SENIOREN Secretariaat : Astridplein 17, 9150 Bazel 03 740 04 08 - secretariaat.senior@gmail.com Informatie : http://users.telenet.be/kruibeke Voorzitter : Levien Foubert 03

Nadere informatie

Kleinschalig wonen Het Zonnehof Bovenkerk

Kleinschalig wonen Het Zonnehof Bovenkerk zonnehuisgroep amstelland Kleinschalig wonen Mijn man voelt zich echt thuis. Hij heeft zijn eigen kamer, maar brengt veel tijd door in de gezellige huiskamer met de andere bewoners. Elke dag helpt hij

Nadere informatie

INFO PVDA LAAK. Wijkteam PvdA Laak INHOUD

INFO PVDA LAAK. Wijkteam PvdA Laak INHOUD INFO PVDA LAAK INHOUD Laak leest... 2 Activiteiteplan 2015 Laak... 3 Uit de wijk... 4 Van het wijkteam... 6 Contact met het wijkteam... 6 Wijkteam PvdA Laak pvda.laak@gmail.com LAAK LEEST De PvdA is een

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede. Koffie schenken op De Mast

Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede. Koffie schenken op De Mast Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede Koffie schenken op De Mast 1 x per maand of vaker - vrijdagavond 18.00 tot 20.00 - of vrijdag- en zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur Klaarmaken van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen: Zorgshow Samen zijn 18juli. week Juli 2018

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen: Zorgshow Samen zijn 18juli. week Juli 2018 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 28 17 Juli 2018 Nieuws Agenda 18 juli :De Zorgshow (Doorn zit vol) 18 juli :Zomerzangmiddag in Zeist 20 juli :Chinese avond tijdens de DDK (Doorn) 20 juli :De Foute vrijdagavondsoos

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER. September 2015 02/09/15 Ontspanningsnamiddag: croque monsieur Wij serveren lekkere croque monsieur tegen democratische prijzen.

ACTIVITEITENKALENDER. September 2015 02/09/15 Ontspanningsnamiddag: croque monsieur Wij serveren lekkere croque monsieur tegen democratische prijzen. ACTIVITEITENKALENDER september - oktober november - december 2015 September 2015 02/09/15 Ontspanningsnamiddag: croque monsieur Wij serveren lekkere croque monsieur tegen democratische prijzen. Prijs:

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Teambuildingsweek 2017

Teambuildingsweek 2017 Het Bruisnest is een ontwikkelingsplaats waar mensen zijn of haar kwaliteiten en talenten kan inzetten om zo te groeien naar een plek in de maatschappij. Wil je meer weten ga naar onze website, www.hetbruisnest.nl

Nadere informatie

VACATURES Shalom Creatief

VACATURES Shalom Creatief VACATURES Creatief Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve, creatieve

Nadere informatie

Een uitgave van Careander Kort & Krachtig. Talent ontwikkelen

Een uitgave van Careander Kort & Krachtig. Talent ontwikkelen Contact Een uitgave van Careander - 1 2019 Kort & Krachtig Talent ontwikkelen VAN DE BESTUURDER: Ontdek je talent Talent. Dat betekent dat je iets goed kunt. Zoals eten koken. Of genieten van muziek. Je

Nadere informatie

Programma boekje. 5 jaar De Hanepraij 40 jaar Vrienden van. 10 t/m 14 september Inhoud

Programma boekje. 5 jaar De Hanepraij 40 jaar Vrienden van. 10 t/m 14 september Inhoud Programma boekje 5 jaar De Hanepraij 40 jaar Vrienden van 10 t/m 14 september 2018 Inhoud pag. 2 pag. 3 pag. 8 Voorwoord Programma Met dank aan Voorwoord Voor u ligt het programmaboekje voor viering van

Nadere informatie

ACTIVITEITEN EN WERK VOOR MENSEN MET EEN LICHAMELIJKE HANDICAP EN/OF NIET-AANGEBOREN HERSENLETSEL

ACTIVITEITEN EN WERK VOOR MENSEN MET EEN LICHAMELIJKE HANDICAP EN/OF NIET-AANGEBOREN HERSENLETSEL Ondersteuning bij activiteiten en werk ACTIVITEITEN EN WERK VOOR MENSEN MET EEN LICHAMELIJKE HANDICAP EN/OF NIET-AANGEBOREN HERSENLETSEL Voorpagina: Gerben de Gruijl: Jarenlang had ik mij beziggehouden

Nadere informatie

Er wordt volop gewerkt aan het huis van Thuis.

Er wordt volop gewerkt aan het huis van Thuis. NIEUWSBRIEF #12 Juni 2013 Er wordt volop gewerkt aan het huis van Thuis. Bouw De contouren van de oude boerderij zijn weer zichtbaar. Een terugblik van de afgelopen 3 maanden. De oude stenen van de boerderij

Nadere informatie

Het Leerwerkbedrijf van de Drechtsteden. Ontdek je talent bij DrechtwerkActief. Leerwerktrajecten Dagbesteding Participeren

Het Leerwerkbedrijf van de Drechtsteden. Ontdek je talent bij DrechtwerkActief. Leerwerktrajecten Dagbesteding Participeren Het Leerwerkbedrijf van de Drechtsteden Ontdek je talent bij DrechtwerkActief Leerwerktrajecten Dagbesteding Participeren Je dag op een leuke manier doorbrengen? Wij bieden verschillende activiteiten aan

Nadere informatie

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u Fietsvrijwilliger D.F. 2016-01-21 Creatieve vrijwilliger D.RB. 2015-59 O.K. 2015-56 Enkele bezoekers van dagbehandeling de Valk zouden graag af en toe een ritje op de duofiets maken. De vrijwilliger gaat

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Woonruimte huren bij Berghorst

Woonruimte huren bij Berghorst Zelfstandig wonen met alle gemakken Voorzieningen en mogelijkheden Abonnementen voor huurders Welzijnsactiviteiten Vanaf 1 januari 2015 biedt Atlant appartementen voor particuliere verhuur aan op Woonzorgcentrum

Nadere informatie

Informatie. schooljaar 2016/2017. leren door DOEN. www.groenehartpraktijkschool.nl

Informatie. schooljaar 2016/2017. leren door DOEN. www.groenehartpraktijkschool.nl Informatie schooljaar 2016/2017 leren door DOEN ft www.groenehartpraktijkschool.nl werkt! Over de Groene Hart Praktijkschool Praktijk werkt, overal in de maatschappij en dus ook bij ons op de Groene Hart

Nadere informatie

Wmo-Menukaart. Mede mogelijk gemaakt door:

Wmo-Menukaart. Mede mogelijk gemaakt door: Wmo-Menukaart Mede mogelijk gemaakt door: Keuzemenu, onze specialiteit Onder het motto Ieder z n kracht wil Abrona werken aan een sterke samenleving, die mensen ondersteunt die het echt nodig hebben. Daardoor

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Inhoud Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op zorgcentrum Kempenhof... 4 Activiteitenaanbod

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Het Kompas

Jaarverslag Stichting Het Kompas Stichting Het Kompas Jaarverslag 2017 Activiteitencentrum het Kompas Torendreef 20, 5531 ET Bladel Tel 0497-385069 E-mail: info@kompasbladel.nl www.kompasbladel.nl Bankrekening NL50RABO0107546159 t.n.v.

Nadere informatie

Welzijn Bloemendaal wenst u hele fijne feestdagen en een gezond en actief nieuwjaar toe!

Welzijn Bloemendaal wenst u hele fijne feestdagen en een gezond en actief nieuwjaar toe! Welzijn Bloemendaal wenst u hele fijne feestdagen en een gezond en actief nieuwjaar toe! Yoga U kunt zich nog aanmelden voor onze yogales op woensdagochtend. WANNEER: woensdag 09.30-10.30 uur KOSTEN: 250,-

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018 \ De Burgerij Ransdaal juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - nov nr 10 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z WIJKENFESTIVAL

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - nov nr 10 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z WIJKENFESTIVAL NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - nov. 2017. nr 10 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z WIJKENFESTIVAL 8 oktober 2017 vond het wijkenfestival plaats in het voormalig Mondial college aan de streekweg.

Nadere informatie

Postcode van de bibliotheekvestiging. Samen op t web. Vragenlijst 1

Postcode van de bibliotheekvestiging. Samen op t web. Vragenlijst 1 Versie: november 2014_2 IN TE VULLEN DOOR BIBLIOTHEEKMEDEWERKER Postcode van de bibliotheekvestiging. Samen op t web Vragenlijst 1 Beste deelnemer, U gaat oefenen met internet. De bibliotheek helpt u daar

Nadere informatie