HOOFDSTUK 1: EEN SUCCESVOLLE CURSUS OPZETTEN VAN START GAAN WINNEN MET DE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HOOFDSTUK 1: EEN SUCCESVOLLE CURSUS OPZETTEN VAN START GAAN WINNEN MET DE"

Transcriptie

1 WINNEN MET DE

2 WEIGHT LOSS CHALLENGE WAT HEEFT U TE VERLIEZEN? De Weight Loss Challenge maakt van iedereen een winnaar. Van de deelnemers die afvallen tot de distributeurs die hun business beter opbouwen. De Weight Loss Challenge is de ideale manier om de Herbalife -producten te ontdekken en te introduceren. Iedereen die de kracht van de Weight Loss Challenge heeft ervaren, vertelt dit weer door aan anderen waardoor een geweldig momentum ontstaat. ALLES WAT U NODIG HEEFT Dit document beschrijft hoe eenvoudig het is om te werken met de Weight Loss Challenge. Dit handboek bevat een lijst van benodigdheden, biedt cursusrichtlijnen en wekelijkse hand-outs. Tegen minimale kosten kunt u aan de slag gaan en het succes dupliceren binnen uw organisatie. Zorg wel dat u zich houdt aan de locale wetgeving, inclusief de regels die van toepassing zijn op het adverteren van de Challenge, gebruik van publiek- of privé eigendom, etc. Hulpmaterialen zijn als bijlage aan deze manual toegevoegd. BEGINNEN IS EENVOUDIG Er hoeven maar een paar deelnemers te starten, echter het minimum aantal is hierbij 6. U zult zien dat ongeveer 20 deelnemers ideaal is tot aan een toegestaan maximum aantal van 25 deelnemers per Challenge. (dit heeft te maken met de uitbetaling en belasting!) Challenge deelnemers zijn gemotiveerd en dus ontvankelijk voor uw aanbiedingen. Ze hebben zich al als doel gesteld gewicht te verliezen en de producten van Herbalife kunnen daarbij helpen. Behouden en werven gaan hand in hand met de Weight Loss Challenge. Vooral omdat de deelnemers kunnen besluiten mee te doen aan toekomstige Challenges. DE GEZELLIGHEIDSFACTOR Een Challenge moet vooral leuk en gezellig zijn! Sociaal bezig zijn, resultaten behalen en erkenning zijn belangrijk voor behoud van het momentum. Als Weight Loss Challenge coach motiveert en inspireert uw enthousiasme iedereen in de groep. Met deze geweldige businessmethode zult u aan het coachen van mensen zeer veel plezier beleven, zullen de resultaten fantastisch zijn en zal uw business tegelijkertijd groeien. Doe mee aan de Challenge!

3 1. KEN DE REGELS Zorg ervoor dat u bekend bent met de Distributeur Weight Loss Challenge-reglementen aan het einde van dit hoofdstuk en de Weight Loss Challenge Deelnemersovereenkomst welke is toegevoegd als bijlage. 2. ZOEK, VIND EN RESERVEER EEN LOCATIE Zoek een locatie met tafels, stoelen en liefst een keukentje waar thee, shakes en hapjes voorbereid kunnen worden. Bijvoorbeeld een bibliotheek, buurtcentrum, kantoorruimte, etc. (uiteraard met toestemming). Zorg ervoor dat het er netjes, gezellig en professioneel uitziet. Misschien lukt het u om gratis accommodatie te vinden, maar wees erop voorbereid dat u huur moet betalen. 3. KIES EEN BEGINDATUM VOOR UW WEIGHT LOSS CHALLENGE 4. ADVERTEER Begin een week voor de eerste les met adverteren. Maak een advertentieplan: o o o Advertenties. Kies de belangrijkste krant die mensen in de omgeving ontvangen waar u uw Weight Loss Challenge organiseert. Eén grote advertentie (bijv. ½ pagina) die één keer wordt uitgebracht is beter dan een kleine die meerdere dagen in de krant staat. Gebruik hiervoor één van de door HBL-NL goedgekeurde versies. Deze zijn als bijlage toegevoegd. Hiermee voorkomt u problemen bij mogelijk niet toegestane uitspraken welke zo zijn gemaakt daar het vaak om kleine nuanceverschillen gaat. Paginagrote flyers. Vraag toestemming om flyers te mogen rondbrengen en achterlaten bij bedrijven in de omgeving van uw cursuslocatie. Downloadbare flyers zijn als bijlage toegevoegd. Mond tot mond reclame. Gebruik de Wie kent u? -aanpak. Praat ook met mensen die in de omgeving van de cursuslocatie wonen. o Laat uw gasten zelf mensen uitnodigen. Nodig uw huidige klanten die in de omgeving van de cursuslocatie wonen uit en vraag ze andere mensen mee te nemen. Dit is één van de beste manieren om mensen binnen te halen! N.B.: De resultaten van het adverteren zullen uiteenlopen, afhankelijk van het soort krant of andere gekozen media, geografische locatie, grootte van de advertentie, enz. 5. BEREID U VOOR OP DE TELEFOONTJES! Bereid u voor op telefonische reacties met behulp van de telefoonscripts in sectie twee van dit handboek en zorg ervoor dat het volgende geïnstalleerd is voordat u gaat adverteren: o Het bericht op uw voic . Gebruik het telefoonscript in sectie twee als richtlijn voor het opnemen van dit bericht. Het moet in ieder geval het telefoonnummer van uw directe lijn bevatten. o Script voor het beantwoorden van telefoontjes of voor het terugbellen om mensen voor te registreren. o Registratielijst. Zorg dat de registratielijst (zie bijlage) klaarligt en noteer iedereen die in de cursus geïnteresseerd is. 6. BEREID DE WEIGHT LOSS CHALLENGE VOOR Zie hoofdstuk 3: Voorbereiden van de cursus voor details over de cursusvoorbereiding.

4 WEIGHT LOSS CHALLENGE REGLEMENTEN NEDERLAND De Weight Loss Challenge Reglementen zijn een aanvulling op de andere reglementen van Herbalife inclusief de gedragsreglementen en het distributeursbeleid, de aanvullende reglementen en de Herbalife Nutrition Club Reglementen (waar van toepassing). Niet-cursiefgedrukte inhoud omvat de regel zelf en is verplicht. Cursiefgedrukte inhoud geeft de beste manier en/of overige details weer. 1. MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS Elke Weight Loss Challenge kan een maximum aantal van 25 personen bevatten. Aanbevolen wordt dat u 20 tot 25 deelnemers per keer laat meedoen. Houd er rekening mee dat dit kan betekenen dat u zo weinig het minimale aantal van 6 tot maximaal 25 deelnemers per keer kunt hebben. Als u bijvoorbeeld 100 mensen hebt die allemaal mee willen doen, dan moet u 4 of meer Challenges starten om te voldoen aan deze regel. Ook is het dan verstandig een Onafhankelijk Distributeur per 12 tot 15 deelnemers als persoonlijke coach aan te wijzen. 2. TOEGESTANE BIJDRAGEN Deelnemersbijdrage: Deelnemersbijdragen mogen niet gebruikt worden om winst te maken en zijn vastgelegd op 60,-. Hiervan dient 35,- gebruikt te worden voor de prijzenpot. Kosten bij gewichtstoename: Distributeurs mogen een boete voor gewichtstoename invoeren van 1,- per aangekomen halve kilo sinds de laatste keer wegen. Hierbij geldt: van gram 1,-, van gram 2,- en zo verder. Kosten voor niet aanwezig zijn: Distributeurs mogen 5,- rekenen voor elke afwezige op een wekelijkse bijeenkomst. Eén (1) keer afwezig is kosteloos toegestaan. De enige toelaatbare actie na het niet betalen van kosten voor gewichtstoename of afwezigheid is diskwalificatie voor de rest van de Challenge. Distributeurs mogen geen andere middelen inzetten om deelnemers (of ex-deelnemers) te laten betalen. Bijzondere kosten: het kan zijn dat er deelnemers zijn die reeds als Herbalife klant bekend zijn bij een coach niet deelnemende aan de WLC. In dit geval dient de desbetreffende coach een vergoeding te betalen van 25,- aan de organisatie van de WLC. De organisatie van de WLC bepaalt uiteindelijk of deze persoon kan worden toegelaten. 3. MAXIMALE UITBETALING De eerste prijs van elke Challenge mag niet meer bedragen dan 450,-. Er bestaan 2 redenen voor dit maximum: Deelnemers moeten gedreven worden door de resultaten die ze behalen, zonder het extra voordeel van eventueel het winnen van geld. Hogere bedragen kunnen tot gevolg hebben dat deelnemers ongezond of overdreven gaan afvallen en/of sporten. Daarom stellen we dit redelijke maximum prijzenbedrag vast.

5 4. DUUR Elke Challenge loopt 12 weken. De aanbevolen duur van elke Challenge is 12 weken. Zo heeft de deelnemer meer tijd om het doel te behalen gedurende de Challenge, en dit is de tijd die er voor staat om mensen te helpen hun gewoontes aan te passen. Het Weight Loss Challenge Handboek, MyHerbalife.com-materialen en de Herbalife Weight Loss Challenge-website voor deelnemers zijn allemaal gebaseerd op een programma van 12 weken. 5. WEKELIJKSE BIJEENKOMSTEN Wekelijkse bijeenkomsten zijn een verplicht onderdeel van elke Challenge. Deze worden gehouden op een geschikte locatie. Bijeenkomsten moeten een wekelijks meetmoment, overleg over de voortgang van de deelnemer, een educatief gedeelte door de distributeurs/coaches en het formuleren van een plan voor het doel van de komende week bevatten. 6. AANBEVELEN VAN HERBALIFE-PRODUCTEN Distributeurs mogen te allen tijde de producten van Herbalife aanbevelen en promoten maar mogen niet verplichten dat de producten gekocht en geconsumeerd worden als onderdeel van een Challenge. 7. TERUGGAVE VAN DE DEELNEMERSBIJDRAGE De deelnemersbijdrage moet volledig worden vergoed als de deelnemer dit binnen de eerste 48 uur van de Challenge verzoekt. Als dit meer dan 48 uur nadat de Challenge van start is gegaan wordt aangevraagd dan wordt deze beslissing aan de verantwoordelijke distributeur(s) overgelaten. 8. ADVERTISING Herbalife heeft een aantal advertenties/redactioneel stukken opgesteld en laten goedkeuren. Dit stuk is te downloaden als bijlage bij dit document. Wij adviseren dan ook nadrukkelijk om hiervan gebruik te maken om problemen te voorkomen. Advertenties die door distributeurs ontworpen worden, moeten overeenkomen met alle reglementen van Herbalife inclusief de Gedragsregels en Distributor Policies en de (waar van toepassing) Herbalife Nutrition Club Reglementen evenals de Nederlandse wetgeving met betrekking tot adverteren van gewichtsbeheersingszaken, voedingsproducten en claims. Daarbij mogen advertenties voor een Weight Loss Challenge niet impliceren dat iemand geld ontvangt voor alleen het deelnemen aan een Challenge. Er zijn maar 4 mensen per Challenge die daadwerkelijk geldbeloningen ontvangen. Advertenties mogen wel zeggen of impliceren dat deelnemers geld kunnen verdienen door de Challenge te winnen. Voorbeelden van acceptabele advertentieteksten: Weight Loss Challenge-winnaars kunnen euro s verdienen voor verloren kilo s! Challenge-winnaars kunnen geld verdienen met afvallen!

6 Voorbeelden onacceptabele advertentieteksten: Verdien geld met afvallen! Wij betalen u om af te vallen! 9. VERPLICHTE DEELNEMERSOVEREENKOMST Elke deelnemer moet een Deelnemersovereenkomst doornemen en ondertekenen. Deze moet bewaard worden tot tenminste 1 jaar na tekendatum door de distributeur(s) en op aanvraag van Herbalife getoond kunnen worden. 10. MINIMUMLEEFTIJD De minimumleeftijd voor deelname aan een Weight Loss Challenge is 18 jaar. Personen onder deze leeftijd zijn uitgesloten van deelname.

Effectief te werk gaan in NETWERKMARKETING. Netwerkmarketing.nl

Effectief te werk gaan in NETWERKMARKETING. Netwerkmarketing.nl Effectief te werk gaan in NETWERKMARKETING Netwerkmarketing.nl Monitorblocnote Deze Monitorblocnote is een simpel hulpmiddel wat er voor zorgt dat u effectief te werk gaat in netwerkmarketing door het

Nadere informatie

Een gezonde en evenwichtige levensstijl. Essentieel voor uw gezondheid!

Een gezonde en evenwichtige levensstijl. Essentieel voor uw gezondheid! Een gezonde en evenwichtige levensstijl. Essentieel voor uw gezondheid! Welkom Uw arts heeft u verwezen naar Weight Watchers Health Services om samen te werken aan een gezondere levensstijl. Hierdoor

Nadere informatie

1.1 Aanmelden op Enquete.co kan in zowel Nederland als België en is geheel gratis.

1.1 Aanmelden op Enquete.co kan in zowel Nederland als België en is geheel gratis. ALGEMENE VOORWAARDEN ENQUETE.CO Registreren 1.1 Aanmelden op Enquete.co kan in zowel Nederland als België en is geheel gratis. 1.2 Verzendkosten van producten naar Nederland en België zijn op kosten van

Nadere informatie

SPECIAAL VOOR HERBALIFE DISTRIBUTEURS!! SUPER STUNT!! HEEFT U NOG VRAGEN OF ANDERE WENSEN? BEL OF MAIL GERUST

SPECIAAL VOOR HERBALIFE DISTRIBUTEURS!! SUPER STUNT!! HEEFT U NOG VRAGEN OF ANDERE WENSEN? BEL OF MAIL GERUST SPECIAAL VOOR HERBALIFE DISTRIBUTEURS!! SUPER STUNT!! & 2012 HEEFT U NOG VRAGEN OF ANDERE WENSEN? BEL OF MAIL GERUST Alle flyers kunnen gedrukt en aangepast worden op ieder formaat bv A6, A5 of A4 Heeft

Nadere informatie

NETWERKEN Waarom gaat u netwerken? Voordelen voor uzelf zijn: Voordelen voor de werkgever zijn: Wie zijn uw netwerkcontacten?

NETWERKEN Waarom gaat u netwerken? Voordelen voor uzelf zijn: Voordelen voor de werkgever zijn: Wie zijn uw netwerkcontacten? NETWERKEN De laatste jaren is het de trend dat steeds meer vacatures worden aangeboden via de gesloten arbeidsmarkt. Een werkgever weet bijvoorbeeld dat er een vacature in zijn bedrijf zal ontstaan, omdat

Nadere informatie

HANDBOEK. Beautybusiness. Sylvia van Kuijk

HANDBOEK. Beautybusiness. Sylvia van Kuijk HANDBOEK Beautybusiness Sylvia van Kuijk Auteursrechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch

Nadere informatie

Pace vragenlijst Physician-based Assessment and Counseling for Exercise

Pace vragenlijst Physician-based Assessment and Counseling for Exercise Pace vragenlijst Physician-based Assessment and Counseling for Exercise Dit formulier bepaalt uw lichamelijke activiteiten niveau. Lees dit formulier door en kies de zin die het beste aansluit bij uw huidige

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

De kracht van het doen! In zeven stappen van wens naar realiteit

De kracht van het doen! In zeven stappen van wens naar realiteit De kracht van het doen! In zeven stappen van wens naar realiteit Wist je dat 95% van de mensen die een goed voornemen voor het nieuwe jaar hebben deze niet waarmaken? De reden daarvoor is dat de meeste

Nadere informatie

Starten website/homepage

Starten website/homepage Inleiding Via deze website (http://www.lets-heino.nl/), kun je zelf je vraag en aanbod wijzigen. Ook kun je klavers overschrijven, zoals bij internet-bankieren. Gelukkig is het wel eenvoudiger! Als je

Nadere informatie

Een gezonde en evenwichtige levensstijl. Essentieel voor uw gezondheid!

Een gezonde en evenwichtige levensstijl. Essentieel voor uw gezondheid! Een gezonde en evenwichtige levensstijl. Essentieel voor uw gezondheid! Welkom Uw arts heeft u verwezen naar Weight Watchers Health Services om samen te werken aan een gezondere levensstijl. Hierdoor zal

Nadere informatie

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in LINDA AMMERLAAN KINDERVOEDINGSCOACH Inleiding Wie ben ik? Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe lastig het is om in deze tijd je kinderen gezond te laten opgroeien.

Nadere informatie

Hulp voor uitvinders. Bescherm uw ideeën Patentgeschiedenis Vooraf de aanvraag Is het een creatieve uitvinding? Verkrijgen van een patent

Hulp voor uitvinders. Bescherm uw ideeën Patentgeschiedenis Vooraf de aanvraag Is het een creatieve uitvinding? Verkrijgen van een patent Hulp voor uitvinders Pag. 1 Pag. 2 Pag. 3 Pag. 4 Pag. 5 Bescherm uw ideeën Patentgeschiedenis Vooraf de aanvraag Is het een creatieve uitvinding? Verkrijgen van een patent Bescherm uw ideeën Wanneer u

Nadere informatie

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP EVEN VOORSTELLEN. WIE? NICOLE ADRIAENS EVENTORGANISATOR SOLOPRENEUR SOCIAL MEDIA FREAK BEDRIJF? BIZZIBEE EVENTS BIZZIBEE SOCIAL MEDIA BIZZIBEE BUSINESS SUPPORT WAT DOE IK?

Nadere informatie

JBN Toernooi Pakket Overzicht tijdens JBN Budodag v1.0. Maart 2016 John Beer

JBN Toernooi Pakket Overzicht tijdens JBN Budodag v1.0. Maart 2016 John Beer JBN Toernooi Pakket Overzicht tijdens JBN Budodag v1.0 Maart 2016 John Beer JBN Toernooi Pakket Inhoud Doel van het JBN Toernooi Pakket MijnJBN Toernooi Aanvraag Toernooi Inschrijving JBN Toernooi Planner

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Media Markt Club Kassa Kans", hierna actie. 2. Organisator van deze

Nadere informatie

Communicatietoolkit 1

Communicatietoolkit 1 Communicatietoolkit 1 Inhoud 1. Doel van de communicatietoolkit 2. Communicatie- en persplan in uw gemeente 3. Communicatiemiddelen 4. Wat kunt u nog meer doen? 1. Doel van de communicatietoolkit Voor

Nadere informatie

Examen VBO-MAVO-C. Arabisch

Examen VBO-MAVO-C. Arabisch 20 02 Tijdvak 1 Vrijdag 31 mei 9.00 11.00 uur Examen VO-MVO- Voorbereidend eroeps Onderwijs Middelbaar lgemeen Voortgezet Onderwijs rabisch Vragenboekje Geef niet meer antwoorden (zinnen, redenen, voorbeelden

Nadere informatie

Een gezonde en evenwichtige levensstijl. Essentieel voor uw gezondheid!

Een gezonde en evenwichtige levensstijl. Essentieel voor uw gezondheid! Een gezonde en evenwichtige levensstijl. Essentieel voor uw gezondheid! Consumentenfolder.indd 1 27/03/14 11:37 Consumentenfolder.indd 2 27/03/14 11:37 Welkom Uw arts heeft u verwezen naar Weight Watchers

Nadere informatie

Wat is uw naam en uw functie? Ik ben Robert Veenstra, voorzitter van SC Heerenveen.

Wat is uw naam en uw functie? Ik ben Robert Veenstra, voorzitter van SC Heerenveen. Mijn naam is Aron van der Wal. Ik zit in de sport/brugklas HAVO/VWO van het Fivelcollege in Delfzijl. Naar aanleiding van de opdracht om iemand te interviewen die zich minimaal 20 uren per week met sport

Nadere informatie

Een eenvoudig systeem hoe je nieuwe mensen benadert over de business.

Een eenvoudig systeem hoe je nieuwe mensen benadert over de business. Een Professionele Benadering Een eenvoudig systeem hoe je nieuwe mensen benadert over de business. 4 stappen Stap1 Familie, Werk/ zakelijk, Vrije tijd Mensen willen een beter leven, hebben meer geld nodig

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond

Welkom op de informatieavond Welkom op de informatieavond Rabo Clubkas Campagne Rabobank Noord en West Twente Even voorstellen NAAM Rabobank Noord en West Twente Functie 2 Wat gaan we vanavond doen? Waarom de Rabo Clubkas Campagne?

Nadere informatie

Step By Step Instructions

Step By Step Instructions Step By Step Instructions Verdien 30 per verwerkte e-mail. Direct uitbetaald. Gegarandeerd! E-mails verwerken en geld verdienen. Stap voor stap instructies. Volg de instructies op om snel van start te

Nadere informatie

Inhoudsopgave: 2. Inloggen Je komt via onze website www.letshetgooi.nl in Local Exchange (LEX) door te klikken op Ledenmenu.

Inhoudsopgave: 2. Inloggen Je komt via onze website www.letshetgooi.nl in Local Exchange (LEX) door te klikken op Ledenmenu. Lets t Gooi HANDLEIDING ADMINISTRATIEPROGRAMMA LOCAL EXCHANGE Met het programma Local Exchange, afgekort LEX, kun je zelf je vraag en aanbod wijzigen. Ook kun je knikkers overschrijven. Het is een geweldige

Nadere informatie

Het Rain Prospect Systeem. Het Rain Prospect Systeem. Updated 3/14/2016 1

Het Rain Prospect Systeem. Het Rain Prospect Systeem. Updated 3/14/2016 1 Het Rain Prospect Systeem Updated 3/14/2016 1 Het Rain Prospect Systeem Het Rain Prospect Systeem bestaat uit vijf (5) onderdelen. De volgorde waarin je deze in het Rain Prospect Systeem toepast hangt

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

Met enthousiasme op weg naar succes! Uw eerste stappen bij JAFRA

Met enthousiasme op weg naar succes! Uw eerste stappen bij JAFRA Met enthousiasme op weg naar succes! Uw eerste stappen bij JAFRA JAFRA STARTPROGRAMMA voor nieuwe Consulenten JAFRA STARTPROGRAMM 1 JAFRA wij maken u graag enthousiast! Het kopen van cosmetica is een zaak

Nadere informatie

Toolkit werven en behouden van vrijwilligers

Toolkit werven en behouden van vrijwilligers Toolkit werven en behouden van vrijwilligers WERVEN Jaarlijks moeten nieuwe collectanten geworven worden om de collectanten die stoppen te vervangen. Daarnaast is de optelsom eenvoudig: hoe meer collectanten,

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je bewust van je kracht

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

11 stappenplan. Hoe te beginnen. 1 Schrijf je in! Het is 26 euro om je in te schrijven bij Jeunesse Global. (25.72 inc BTW)

11 stappenplan. Hoe te beginnen. 1 Schrijf je in! Het is 26 euro om je in te schrijven bij Jeunesse Global. (25.72 inc BTW) Hoe te beginnen 1 Schrijf je in! Het is 26 euro om je in te schrijven bij Jeunesse Global. (25.72 inc BTW) Dit dekt de kosten van jouw eigen Jeunesse website voor een heel jaar. Met deze website kan je

Nadere informatie

op=op profiteer nu! sla je slag! geldig tot 9843 korting van 28 november t/m 13 december

op=op profiteer nu! sla je slag! geldig tot 9843 korting van 28 november t/m 13 december profiteer nu op=op sla je slag geldig van 28 november t/m 13 december tot 9843 korting -26% Isato Tas 159,95 nu 119 jouw logo,25 & -1 0% op de gehele collectie van jouw bedrijf straatnaam 11 website.nl

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Rabobank Clubkas Campagne 2016

Veel gestelde vragen Rabobank Clubkas Campagne 2016 Veel gestelde vragen Rabobank Clubkas Campagne 2016 De veel gestelde vragen zijn ingedeeld in drie categorieën: - Algemeen - Voorwaarden - Lidmaatschap Categorie Algemeen 1. Waarom organiseert Rabobank

Nadere informatie

Checklist: Facebookpagina

Checklist: Facebookpagina Checklist: Facebookpagina De Facebookpagina checklist Met plezier bieden we u deze Facebook Checklist aan. De Facebook Checklist geeft u inzicht in de mogelijkheden die Facebook biedt voor uw bedrijf.

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

Project ABC Actief Betrokken Club

Project ABC Actief Betrokken Club Project ABC Actief Betrokken Club 2014-2015 Activiteiten voor ouderen met achterstand in bewegen en participatie korfbalvereniging NKC 51 in Nijverdal Colofon Dit format is gebaseerd op uitgaven van het

Nadere informatie

3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen. Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden!

3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen. Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden! 3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden! Dit jaar organiseert de KNMvD voor de vierde keer de Landelijke Open Dag Dierenartsen.

Nadere informatie

Hebben uw jeugdleden ook talent buiten de baan? Doe er dan wat mee!

Hebben uw jeugdleden ook talent buiten de baan? Doe er dan wat mee! Hebben uw jeugdleden ook talent buiten de baan? Doe er dan wat mee! WhoZnext is een campagne die tennisjongeren tussen 14 en 21 jaar stimuleert activiteiten te organiseren voor hun leeftijdsgenoten. Onder

Nadere informatie

Communicatie / PR-toolkit

Communicatie / PR-toolkit Om deelnemers te werven voor uw Zwem4daagse is het belangrijk om promotie te maken. Veel deelnemers zullen jaarlijks terugkomen, maar velen anderen hebben de promotie nodig om te weten dat uw Zwem4daagse

Nadere informatie

KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio

KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio Datum: vrijdag, 12 december 2014 Tijden: 19-22 uur Beste standhouder, Wat leuk dat je mee wilt doen met onze KERST Ladies Night! Wij gaan er van uit dat het weer

Nadere informatie

ONTWIKKEL DE JUISTE MENTALITEIT

ONTWIKKEL DE JUISTE MENTALITEIT ONTWIKKEL DE JUISTE MENTALITEIT Iedereen met wie je in contact komt, biedt een kans om over een oplossing van Isagenix te vertellen, wat zijn of haar leven drastisch kan verbeteren. Vergeet niet waarom

Nadere informatie

Gemakkelijker gezegd dan gedaan! Deze presentatie kan je helpen je voornemens te realiseren

Gemakkelijker gezegd dan gedaan! Deze presentatie kan je helpen je voornemens te realiseren Goede voornemens Ik wil gezonder leven Ik wil gelukkiger zijn Ik wil meer bewegen Ik wil stoppen met roken Ik wil wat zwaarder worden Ik wil minder alcolhol gaan drinken Ik will minder stress Ik wil meer

Nadere informatie

Hoe wij uw organisatie verjongen! Anders Denken Anders Doen. Speelruimte Energie Trots

Hoe wij uw organisatie verjongen! Anders Denken Anders Doen. Speelruimte Energie Trots Hoe wij uw organisatie verjongen! Anders Denken Anders Doen. Over Vitalavie Waarom de reis. Verleden Heden Top Down Bottom up 60% deelname 100% deelname Deelnemer Eigenaar Bedenker Creator Mismatch Match

Nadere informatie

Lifestyle coaching. Preventief uw leefstijl veranderen. - U staat er niet alleen voor. Waarom laten coachen? Wanneer laten coachen?

Lifestyle coaching. Preventief uw leefstijl veranderen. - U staat er niet alleen voor. Waarom laten coachen? Wanneer laten coachen? Lifestyle coaching Judith Jelsma - Pregenius Preventief uw leefstijl veranderen - U staat er niet alleen voor Waarom laten coachen? Leefstijl verandering of een aanpassing maken hierin is voor velen een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor deelname aan de HUGO BOSS EXPERIENCE. België. (Versie: 21-04-2016)

Algemene voorwaarden voor deelname aan de HUGO BOSS EXPERIENCE. België. (Versie: 21-04-2016) Algemene voorwaarden voor deelname aan de HUGO BOSS EXPERIENCE België (Versie: 21-04-2016) 1. Deelname aan en geldigheidsgebied van de HUGO BOSS EXPERIENCE 1.1 HUGO BOSS AG, Dieselstr. 12, D-72555 Metzingen,

Nadere informatie

s Werelds eerste social media platform met een RevShare programma.

s Werelds eerste social media platform met een RevShare programma. s Werelds eerste social media platform met een RevShare programma. Het FutureNet idee FutureNet s start Nieuw design 2012 2014 2015 FUTUREADPRO START APRIL 2016 ONLINE ADVERTEREN - POTENTIEEL Online adverteer

Nadere informatie

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Vrije tijd & Sport

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Vrije tijd & Sport MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Vrije tijd & Sport Ik wil graag dat mijn kind leert zwemmen, maar hij past niet in zo n grote groep. Kan het ook anders? Er is vast wel een (gezelligheids)

Nadere informatie

Gebruikershandleiding declaraties indienen via SAS portal

Gebruikershandleiding declaraties indienen via SAS portal Gebruikershandleiding declaraties indienen via SAS portal Let op: u dient per deelnemer de volgende documenten/scans te uploaden: 1. gewaarmerkte kopie factuur 2. gewaarmerkte kopie betaalbewijs 3. gewaarmerkte

Nadere informatie

slim kopen, slim verkopen

slim kopen, slim verkopen slim kopen, slim verkopen Wat is Bieden en Wonen? U bent geïnteresseerd in een huis dat door de verkoper via een veiling op internet verkocht zal worden. Dat is misschien even wennen, maar het veilen is

Nadere informatie

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT Een vereniging biedt kansen voor bedrijven. Uiteraard in het ledenbestand, maar ook in het zakelijk netwerk dat achter de verenging schuilgaat. Veel clubs organiseren

Nadere informatie

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen

Nadere informatie

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over verkopen aan en adviseren van gasten in horecabedrijven. Oftewel: het verkoopadviesgeprek. Wat wordt er van je verwacht? Na het bestuderen van deze kaart

Nadere informatie

Inschrijfformulier sportpret 2012-2013

Inschrijfformulier sportpret 2012-2013 Naam vereniging/sportaanbieder:... Contactpersoon: Inschrijfformulier sportpret 2012-2013 Functie binnen de club: Correspondentieadres Postcode en woonplaats:... Telefoon: thuis:.. mobiel:.. E-mail:. p

Nadere informatie

Training Zakelijk Duits 2014

Training Zakelijk Duits 2014 Training Zakelijk Duits 2014 Training Zakelijk Duits! Uw bedrijf doet zaken met Duitsland en u heeft regelmatig contact met Duitse klanten of leveranciers. In de verkoop-binnendienst of de buitendienst,

Nadere informatie

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN 10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN Introductie Social media wordt steeds vaker door bedrijven gebruikt om beter contact met hun klanten te krijgen en uiteindelijk meer inkomsten te realiseren. Facebook is

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

Informatie avond. Rabobank Clubkas Campagne

Informatie avond. Rabobank Clubkas Campagne Informatie avond Rabobank Clubkas Campagne Isabelle Prohn 3 februari 2016 1 Programma informatieavond: 19.30 uur Welkom! 19.35 uur Rabobank Clubkas Campagne 20.15 uur Afsluiting & vragen? 2 Rabobank Amerstreek

Nadere informatie

Draaiboek De organisatie van een beweegactie

Draaiboek De organisatie van een beweegactie Draaiboek De organisatie van een beweegactie Door regelmatig te bewegen kunnen de ademhalingsklachten verminderen en raak je minder vermoeid. Getrainde spieren hebben namelijk minder zuurstof nodig dan

Nadere informatie

Draaiboek voorbereiding leuke dag met bewoners/doelgroep op onze locatie Stap 1 Begin met inventariseren Maak een omschrijving van de doelgroep. Om welke doelgroep gaat het, hoeveel mensen, hebben ze bijzondere

Nadere informatie

Levensloop. Het dienstverleningspakket van Doorneweerd Assurantiën bv. voor de werkgever. Een uniek werkgeverspakket.

Levensloop. Het dienstverleningspakket van Doorneweerd Assurantiën bv. voor de werkgever. Een uniek werkgeverspakket. Levensloop Het dienstverleningspakket van Doorneweerd Assurantiën bv voor de werkgever Een uniek werkgeverspakket. Uw werknemers ontvangen een persoonlijke begeleiding bij de juiste keuze. De werkzaamheden

Nadere informatie

Geen extra werk, wel extra winst?

Geen extra werk, wel extra winst? Geen extra werk, wel extra winst? word partner van! Simpel en smakelijk afvallen Wie is Even voorstellen is een toonaangevende producent en distributeur van dieetproducten met vestigingen in Europa. Onze

Nadere informatie

Inleiding,... 3. Wat is Jong Nederland,... 3. Groepsnaam en tijden,... 3. Contributie,... 4. Verjaardagen,... 4. Activiteiten,... 4. Clubblad,...

Inleiding,... 3. Wat is Jong Nederland,... 3. Groepsnaam en tijden,... 3. Contributie,... 4. Verjaardagen,... 4. Activiteiten,... 4. Clubblad,... 112221 2 1 2 Inhoud Inleiding,... 3 Wat is Jong Nederland,... 3 Groepsnaam en tijden,... 3 Contributie,... 4 Verjaardagen,... 4 Activiteiten,... 4 Clubblad,... 4 Weekend,... 5 Kamp,... 5 Ouderbijeenkomst,...

Nadere informatie

HelloFlex voor de medewerker

HelloFlex voor de medewerker HelloFlex voor de medewerker Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar jij je gegevens, contracten, declaraties, betalingen,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EN WEDSTRIJDREGLEMENT

ALGEMENE VOORWAARDEN EN WEDSTRIJDREGLEMENT ALGEMENE VOORWAARDEN EN WEDSTRIJDREGLEMENT A. Algemene voorwaarden Studentenmarathon Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Evenement: de hardloopwedstrijd Studentenmarathon

Nadere informatie

Werkloos? Weener XL helpt u op weg naar werk

Werkloos? Weener XL helpt u op weg naar werk Werkloos? Weener XL helpt u op weg naar werk Hulp op weg naar inkomen Soms gebeuren er dingen in het leven die u liever anders had gezien. U wordt werkloos of mag minder uren werken, uw relatie strandt.

Nadere informatie

HelloFlex voor de medewerker

HelloFlex voor de medewerker HelloFlex voor de medewerker Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar jij je gegevens, contracten, declaraties, betalingen,

Nadere informatie

bonus Nieuw bonus bonus

bonus Nieuw bonus bonus Nieuw Maandelijkse inleg vanaf 50,- Géén verplichte minimum looptijd Spreiding over de 25 populairste hoofdfondsen Minder gevoelig voor de risico s van koersschommelingen Gratis tot 10% oplopende Wat gaat

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Een enthousiast overblijfteam verzorgt al meer dan 20 jaar het overblijven op k.b.s. Panta Rhei te Almere. In die 20 jaar is er veel veranderd en is de

Nadere informatie

HelloFlex voor de medewerker

HelloFlex voor de medewerker HelloFlex voor de medewerker Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar jij je gegevens, contracten, declaraties, betalingen,

Nadere informatie

eilig handelen via internet Hoe zorg je voor een veilige (ver)koop?

eilig handelen via internet Hoe zorg je voor een veilige (ver)koop? eilig handelen via internet Hoe zorg je voor een veilige (ver)koop? Steeds meer mensen hebben het plezier en gemak van HANDELEN via internet ontdekt. Of je nu je auto wilt verkopen, een tweedehands kinderwagen

Nadere informatie

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Wonen & Samenleven

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Wonen & Samenleven MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Wonen & Samenleven Als mijn zoon begeleid zelfstandig gaat wonen, staat er dan altijd iemand voor hem klaar? Ik wil graag een traplift. Bij wie vraag ik die

Nadere informatie

Rotterdams Ambassadrices Netwerk

Rotterdams Ambassadrices Netwerk De ambassadrice als werver van inburgeraars 1. Inleiding; eigen ervaringen 2 A. Wat is werven 2 B. Het belang van werven 2 C. Verwachtingen 3 D. Rollenspel 4 E. Opdracht 4 2. Voortraject: 4 A. Doel 4 B.

Nadere informatie

tot 20.138,85 korting

tot 20.138,85 korting profiteer nu! op=op sla je slag! geldig van 17 november t/m 6 december 2015 tot 20.138,85 korting Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant WAAROM ZOU JE MEEDOEN? Bijna alle media zijn gericht op adverteren

Nadere informatie

Informatie campagne. Een aandeel in de Betuwe. Rabobank West Betuwe

Informatie campagne. Een aandeel in de Betuwe. Rabobank West Betuwe Informatie campagne Een aandeel in de Betuwe Rabobank West Betuwe Growing a better world together Rabobank kiest voor een betere wereld. Het gaat om jou, om elkaar en om de lokale leefomgeving. Daarom

Nadere informatie

Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen!

Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen! Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen! 20 Wat is ShapeWorks? Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing die voor ú werkt! U moet zich voorstellen

Nadere informatie

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS DIGITALE KRAS & WIN COUPONS Of je het leuk vindt of niet, de meeste bezoekers aan je horecabedrijf hebben tegenwoordig een smartphone bij en zijn altijd online. Ze willen op de hoogte blijven van wat er

Nadere informatie

Biedt uw klanten gratis Wi-Fi en vergroot uw omzet. Wij zullen u laten zien hoe! Aandachtpunten voor de hotelindustrie

Biedt uw klanten gratis Wi-Fi en vergroot uw omzet. Wij zullen u laten zien hoe! Aandachtpunten voor de hotelindustrie Biedt uw klanten gratis Wi-Fi en vergroot uw omzet Wij zullen u laten zien hoe! Aandachtpunten voor de hotelindustrie free-hotspot.com s FREE HotSpot Programma Wat is 'free-hotspot.com'? In geheel Europa

Nadere informatie

Netwerktips lid bereid te geven een tip Bereid je voor Onderhoud je contacten Schrijf Mis geen kansen positief niet al te moeilijk

Netwerktips lid bereid te geven een tip Bereid je voor Onderhoud je contacten Schrijf Mis geen kansen positief niet al te moeilijk Netwerktips Hieronder een aantal tips op een rijtje: niet uitputtend, maar gewoon een selectie van mogelijkheden om in contact te komen met potentiele nieuwe klanten. 1. Word lid van een club, een mailinglist,

Nadere informatie

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA DEN HAAG. Datum 20 juni 2013 Betreft Kamervragen. Geachte voorzitter,

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA DEN HAAG. Datum 20 juni 2013 Betreft Kamervragen. Geachte voorzitter, > Retouradres Postbus 20350 2500 EJ Den Haag De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA DEN HAAG Bezoekadres: Rijnstraat 50 2515 XP DEN HAAG T 070 340 79 11 F 070 340 78

Nadere informatie

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Kids United Inhoudsopgave Kids United Voorwoord Henk Sijtsma Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Enthousiast, gedreven, betrokken, respect: dat waren de woorden die

Nadere informatie

100% koerskracht Géén minimale looptijd Uitbetaling met een Klim Kosten

100% koerskracht Géén minimale looptijd Uitbetaling met een Klim Kosten Nieuw AEX-klim Inleg per Certificaat vanaf slechts 500,- Géén verplichte minimum looptijd Spreiding over de 25 populairste hoofdfondsen Doe het beter dan de AEX-index Doel-Kompas zet bij verzilvering de

Nadere informatie

Wat SEO voor uw onderneming kan betekenen

Wat SEO voor uw onderneming kan betekenen Wat SEO voor uw onderneming kan betekenen Whitepaper Alles wat u moet weten over SEO Pagina overzicht Als ondernemer wilt u een goede website. Een website die voor uw doelgroep makkelijk vindbaar is en

Nadere informatie

Nederlands leren... hoe ver sta je? Naam:

Nederlands leren... hoe ver sta je? Naam: Nederlands leren... hoe ver sta je? Naam: Je leert elke dag Nederlands bij. Wat kan je al? Hieronder maak je een stand van zaken, met je docent. Deze taak is een speciale taak. Ze is niet in één-twee-drie

Nadere informatie

Aanvullende informatie bij een woningruilaanvraag

Aanvullende informatie bij een woningruilaanvraag Aanvullende informatie bij een woningruilaanvraag Eén van de mogelijkheden om een andere woning te krijgen is het aangaan van een woningruil. Het ruilen van woningen tussen twee of meer huurders is lang

Nadere informatie

INFORMATIE. ZIEN - Ondernemen in het Westland. Ook in deze krant adverteren of meer informatie? Stuur een e-mail naar: zien@to-cie.

INFORMATIE. ZIEN - Ondernemen in het Westland. Ook in deze krant adverteren of meer informatie? Stuur een e-mail naar: zien@to-cie. ZIEN - Ondernemen in het Westland INFORMATIE PROFESSIONELE UITSTRALING ONLINE BEREIK DOOR MIDDEL VAN SOCIAL MEDIA PERSOONLIJK ADVIES/ONTWERP Ook in deze krant adverteren of meer informatie? Stuur een e-mail

Nadere informatie

Klachtenprocedure. 1. Definities

Klachtenprocedure. 1. Definities Klachtenprocedure Bent u ondanks onze inspanningen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, niet tevreden over E&R Opleidingen, dan kunt u een klacht indienen. Wij zullen er alles aan doen om uw klacht

Nadere informatie

Model reglement Burgerbegroting

Model reglement Burgerbegroting Model reglement Burgerbegroting Blz. 1 / 6 1 december 2017 Model reglement Burgerbegroting Toelichting: Het nieuwe Decreet Lokaal Bestuur, dat ingaat op 1 januari 2019, regelt in artikel 304 enkele instrumenten

Nadere informatie

Inventarisatielijst Wat gaan we doen (omschrijving activiteit): Gewenst aantal vrijwilligers: _ Waarvan nieuwe:

Inventarisatielijst Wat gaan we doen (omschrijving activiteit): Gewenst aantal vrijwilligers: _ Waarvan nieuwe: Draaiboek voorbereiding Promotie activiteiten Vrijwilligers of donateurs werven Stap 1 Begin met inventariseren Maak een omschrijving wat u wilt bereiken met de promotieactiviteiten. Vrijwilligers werven,

Nadere informatie

Sociale media voor maatschappelijke organisaties

Sociale media voor maatschappelijke organisaties Sociale media voor maatschappelijke organisaties 11 adviezen Door: Sandra Kamerbeek s.kamerbeek@movisie.nl 1. Ken de functies van sociale media Sociale media kent verschillende functies. (zie ook volgende

Nadere informatie

Informatie over het mdwf

Informatie over het mdwf Informatie over het mdwf Uitleg over de Sportlinked Applicatie en het mobiel Digitaal WedstrijdFormulier (mdwf) 31-10- 2015 Paul te Riele / Werkgroep Opleidingen (WGO) Wat is de Sportlinked applicatie?

Nadere informatie

Onderzoeksdocument. Creatieve Bloeiplaats

Onderzoeksdocument. Creatieve Bloeiplaats Onderzoeksdocument Creatieve Bloeiplaats HVA Instituut voor Interactieve Media Amsterdam oktober 2008 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Inleiding...3 Doelstellingen...4 Doelgroep...5 De vragen...6 De resultaten...7

Nadere informatie

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina Programma vandaag Programma Vandaag De FB Marketing Succes Driehoek en hoe je hierdoor gericht klanten krijgt De 10 effectieve stappen

Nadere informatie

Stappenplan crowdfunding

Stappenplan crowdfunding Stappenplan crowdfunding Voordat je het crowdfundingsproject online zet, is het handig om over bepaalde aspecten na te denken. Denk bijvoorbeeld aan de presentatie van het project, het doelbedrag en de

Nadere informatie

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF Klantenbinding Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Introductie Toolkit Jij hebt als

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DOETINCHEM IS JARIG

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DOETINCHEM IS JARIG BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DOETINCHEM IS JARIG Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Media Markt Doetinchem is jarig", hierna actie 2. Organisator van

Nadere informatie