Veel leesplezier, en neemt u vooral contact met ons op voor uw vragen en opmerkingen, TIPS & TRUCS. Uw gewasbeschermingslijst UP-TO-DATE!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veel leesplezier, en neemt u vooral contact met ons op voor uw vragen en opmerkingen, TIPS & TRUCS. Uw gewasbeschermingslijst UP-TO-DATE!"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief ZOMER 2014 Meneer, Mevrouw, Geachte klant, Hierbij vindt u de Zomer editie van uw Isagri Nieuwsbrief! Deze nieuwsbrief geeft u elk seizoen handige tips & trucs, informatie en nieuwtjes. Veel leesplezier, en neemt u vooral contact met ons op voor uw vragen en opmerkingen, Met vriendelijke groet, Team Isagri Nederland & België TIPS & TRUCS Uw gewasbeschermingslijst UP-TO-DATE! Uw gewasbeschermingslijst wordt in uw Isagri pakket 4 maal per jaar automatisch bijgewerkt. Dit gebeurt automatisch OP VOORWAARDE DAT u dit heeft GEACTIVEERD. Controleert u dit : - Open menu Instellingen / Referentiebestanden en Contracten - U ziet daar EDITeelt staan als het goed is (voor Vlaams België is dit : Referentiebestand Vlaanderen ) o Zo niet, neemt u dan even contact op met uw HelpDesk (per telefoon of per ) dan installeren wij dit voor u! - U controleert vervolgens of u de juiste VERSIE heeft. o Vandaag is dit de editie. o In oktober 2014 zal dit de editie zijn - U controleert vervolgens of deze gewasbeschermingslijst als STANDAARD staat aangevinkt

2 Indien u een voorgaande versie van het EDITeelt bestand heeft, volg dan de volgende stappen : - Voer een handmatige update uit : RechterMuisKlik op de regel EDITeelt, Bijwerken : - Indien de handmatige update niet functioneert : RechterMuisKlik op de regel EDITeelt, Instellingen : o In het scherm dat verschijnt, controleert u of via internet, wanneer de toepassing afsluit staat aangevinkt (met optie automatisch ) Is dit niet het geval, neemt u dan even contact op met uw HelpDesk (per telefoon of per ) dan activeren wij dit voor u. Uw Isagri gewasbeschermingslijst is beschikbaar op : Uw PC Isa360 console Smartphone PocketPC

3 SMARTPHONE 1. IsaTeelt Smartphone registratie Sinds vorig jaar wordt de optie geboden om tevens uw teeltregistratie op de Smartphone uit te voeren. De IsaTeelt App functioneert perfect op smartphones draaiende onder ios (Apple iphone) en Android (vrijwel alle merken beschikbaar). 93% van de Smartphone gebruikers kan hiermee dus aan de slag!. Neem contact op met onze klantendienst voor meer informatie over deze optie en bijbehorende modaliteiten. Met IsaTeelt op uw smartphone blijft uw teeltregistratie altijd binnen handbereik. De toepassing geeft u de mogelijkheid de werkzaamheden op uw percelen direct in het veld te registreren dankzij een interface 100% touchscreen en 100% intuïtief. Controles op uw gewasbeschermingsmiddelen zijn geïntegreerd om u te wijzen op afwijkingen ten opzichte van gestelde toelatingseisen. U registreert nieuwe bewerkingen met het benodigde detail zoals u gewend bent op uw PC : De bewerking De percelen De middelen De werknemers De werktuigen Bij iedere registratie worden de volgende gegevens gecontroleerd : De toelating van het middel voor het betreffende gewas * De toelating van het middel voor het betreffende gewas én reden De mogelijkheid om de geselecteerde middelen te mengen De uiterste gebruiksdatum van het middel * De intrekkingsdatum van het middel * De toegelaten doseringen De met * aangegeven controles zijn automatisch inbegrepen in de met IsaTeelt meegeleverde Isagri gewasbescherming en gewassenlijsten. De resterende controles zijn perfect functioneel wanneer u de doseringen, redenen en risicozinnen bijhoudt in uw middelenlijst op uw PC.

4 U kunt de op uw smartphone ingevoerde bewerkingen die nog niet gesynchroniseerd zijn, terugvinden vanaf het Welkom menu, waar u tikt op "Ingevoerde bewerkingen". Hier kunt u raadplegen et wijzigen. Tijdens de synchronisatie worden de gegevens van de smartphone overgebracht naar de PC. Er wordt dan gecontroleerd dat deze gegevens correct op de PC zijn overgebracht. Na deze controle worden de gegevens van de smartphone verwijderd en kan weer worden geregistreerd op de smartphone in een bijgewerkte toepassing. Synchronisatie gebeurt direct vanaf uw smartphone, waar u tikt op «Synchroniseren». De synchronisatie verloopt via de draadloze internet (Wi-Fi) verbinding, waarop uw PC met IsaTeelt ook is aangesloten. De PC dient hiervoor gewoon aan te staan. De installatie van de IsaTeelt App gebeurt vanaf de Apple store (iphone of ipad gebruikers) en vanaf Google Play (Android gebruikers). Zoek eenvoudigweg naar IsaTeelt of Isagri, en de IsaTeelt App wordt gevonden. Tik op Installeren en open uw Toepassing op de Smartphone.

5 2. Selectie categorieën De IsaTeelt App wijst u altijd de weg wanneer u registreert. Eerst noteert u de bewerking die u uitvoert, daarna selecteert u het perceel waarop u deze bewerking uitvoert. Vervolgens pakt u het middel dat u gebruikt heeft, enzovoort. Hieronder enkele tips om het selecteren van de middelen te vereenvoudigen : A. Wanneer u slechts 1 middel gebruikt Wanneer u slechts één middel gebruikt tijdens een bewerking, dan registreert u over het algemeen als volgt : U selecteert eerst de categorie van het gebruikte middel (bijvoorbeeld Herbiciden ). Tik op Volgende. In de lijst van Herbiciden die dan verschijnt kiest u het gewenste middel waarbij u let op de in Rood aangemerkte middelen die niet toegelaten zijn in betreffende situatie. Tik op Toevoegen. Tik op het middel om de doseringen te registreren. Voer de totale dosis in, of de dosis per hectare (bij invoer van de ene, wordt de andere automatisch berekend). Selecteer tevens de reden uit de voorkeuzelijst, dit wordt nogal eens gevraagd bij registratie voor bepaalde teeltcertificaten.

6 B. Wanneer u 2 of meer middelen gebruikt Wanneer u meerdere middelen tegelijk gebruikt, dan kunt u de Categorie selectie ten volle benutten: - Ofwel u selecteert geen enkele categorie (foto 1). U krijgt dan uw volledige middelenlijst te zien. U kunt dan eenvoudig de op alfabetische volgorde gerangschikte middelen aantikken. - Ofwel u selecteert één of meerdere categorieën (foto 2). U krijgt dan alleen de middelen te zien die tot die categorieën toebehoren. Dit maakt de lijst korter, en de selectie dus een stuk eenvoudiger. (foto 1) (foto 2) ISATEELT Corrigeer uw bewerkingen direct in het Teeltoverzicht Diverse malen tijdens het seizoen zit u om de tafel met uw teeltadviseur, Global Gap controleur, collega s of andere betrokkenen bij uw agrarische onderneming. De teeltgegevens die u dan presenteert moeten op dat moment correct geregistreerd zijn. Vaak loopt u de registratie enkele dagen vantevoren nog even door, om de laatste foutjes eruit te halen. Deze procedure kan nogal eens wat tijd kosten. Het IsaTeelt pakket is daarom voorzien van de praktische mogelijkheid om uw bewerkingen direct in het Teeltoverzicht te corrigeren : 1. U opent het Teeltoverzicht (of het Technisch overzicht) met de percelen die u wilt presenteren 2. U plaatst een vinkje bij elke bewerking die u wilt corrigeren 3. U maakt de correcties 4. Het Teeltoverzicht wordt automatisch bijgewerkt met de gecorrigeerde gegevens.

7 Hier een voorbeeld van de bovenstaande 4 stappen : 1. U opent het Teeltoverzicht met de percelen die u wilt presenteren (u kunt ook het Technisch overzicht gebruiken) 2. U plaatst een vinkje bij elke bewerking die u wilt corrigeren 3. U maakt de correcties Klik op linksbovenin het Teeltoverzicht. Uw dagboek verschijnt dan met alleen de geselecteerde bewerkingen. U kunt deze nu corrigeren. 4. Het Teeltoverzicht wordt automatisch bijgewerkt met de gecorrigeerde gegevens. Bij het verlaten van uw dagboek opent het Teelt Overzicht opnieuw met de bijgewerkte gegevens. Naast het Teeltoverzicht kunt u ook gebruik maken van het Technisch Controle overzicht. Het Technisch Controle overzicht levert u dezelfde gegevens als het Technisch overzicht, met daarbij een lijst van controle punten die u met een kleurcode meteen aangeven wat er niet aansluit bij de regelgeving. Zo springen de eventuele foutjes er meteen uit, en dat maakt het u nog een stukje makkelijker.

8 Het Technisch Controle overzicht vindt u in de menubalk Resultaten : Selecteer de Controle overzichten en vervolgens het formulier Technisch controle overzicht Dit levert u eenzelfde technisch overzicht, met daarbij een lijst van controle-punten :

9 ISATEELT Een teeltoverzicht maken, hoe leg ik mijn persoonlijke voorkeuren vast? Het IsaTeelt pakket is geleverd met een aantal vast opgemaakte overzichten en tabellen, zoals bijvoorbeeld de controle overzichten. Maar er bestaan ook overzichten waarvan u de opmaak zelf kunt instellen op basis van uw eigen voorkeuren en wensen. Hiervan zijn nota bene het Teeltoverzicht en het Technisch Overzicht een goed voorbeeld van. Wanneer u het Teeltoverzicht of het Technisch overzicht selecteert, dan selecteert u allereerst uw percelen, zoals het voorbeeld hieronder : Vervolgens maakt u de benodigde instellingen via de knop Instellingen (en klik Geavanceerd voor meer gedetailleerde instellingen) : Tenslotte selecteert u Weergeven om het gewenste overzicht op uw scherm weer te geven. De instellingen die u zojuist gemaakt heeft, blijven actief gedurende de huidige weergave. Echter, als u op een later tijdstip hetzelfde overzicht wilt weergeven, dan dient u opnieuw de juiste instellingen te maken.

10 Om uw persoonlijke instellingen vast te leggen in het IsaTeelt pakket, gaat u als volgt te werk : U opent menu Opties / Resultaten : Selecteer vervolgens tabblad Teeltoverzicht waar u hetzelfde instellingen scherm verkrijgt. Echter, uw hier ingestelde persoonlijke voorkeuren worden vastgelegd in het geheugen van IsaTeelt. Handig om op regelmatige basis een steeds terugkerend overzicht af te drukken. Het tabblad Totaal selectie dient voor het vastleggen van de gegevens waarmee gerekend wordt (vaste kostprijzen of gemiddelde kostprijzen op basis van FIFO-methode). Het tabblad Saldoberekeningen dient voor de instellingen van uw voorkeuren met betrekking tot de berekeningen van de marges. Het tabblad Eigen rubrieken geeft u de mogelijkheid een aantal persoonlijke rubrieken te maken : - Bij de middelen en machines kunt u extra categorieën maken - Bij de kosten en opbrengsten kunt u de saldoberekeningen verder opsplitsen naar behoeven.

11 ISAGPS+ IsaGPS+ is de nieuwe standaard voor uw GPS metingen gebaseerd op kwaliteit, comfort en directe koppeling met uw IsaTeelt software. Voor een perfect gebruik van uw IsaGPS+ toepassing, neemt u even kort de tijd om uw persoonlijke voorkeuren ervan in te stellen. Eenmaal uw IsaGPS+ toepassing geopend, klikt u op het blauwe wieltje Instellingen onderin uw scherm. De voorkeuren die u instelt : - Automatische zoom activeren - Antenne instellen - Handmatig of Automatisch - Kwaliteit - Coördinaten in meters - Land en coördinaat systeem - Geef een naam aan uw landkaart AGENDA Seizoen Oktober 2014 Oktober 2014 Activiteit / Evenement Start Cursus seizoen met online cursussen en Webinars Isa editie komt uit 23 t/m 25 November Interpom KORTRIJK 25 t/m 27 November Tuinbouw Vakbeurs VENRAY December 2014 IsaTeelt 2015 editie komt uit met Smartphone 2.0 editie

12 Internationaal Is uw bedrijf ook actief buiten de Nederlandse grenzen? Neemt u dan ook eens een kijkje op onze internationale website. Isagri is de grootste internationale leverancier van agrarische software. België uitgelicht! Het Belgische team bestaat uit. 2 teams! België kent een Vlaamse kant en een Waalse kant. Omdat de taal een grote rol speelt bij de communicatie, bij gebruik van software, bij uitwisselen van teeltpraktijken, is het noodzakelijk voor vele bedrijven om haar klanten tweetalig te bedienen. Isagri doet dit sinds het begin, en heeft 2 teams die beide grensoverschrijdend werken. Het team Isagri Vlaanderen bedient onze Belgische Vlaamstalige klanten en werkt nauw samen met het Nederlandse bedrijf. Isagri Wallonië bedient de Franstalige Belgische landbouwers en veetelers met een uitgebreid netwerk van verdelers, cursusleiders en zelfs hulp van de buitendienst uit Noord-Frankrijk. Hoewel vaak gedacht wordt dat werken in Vlaanderen net zo is als werken in Nederland, blijkt in de praktijk dat dit niet echt het geval is. Regelgeving en maatschappelijke vraagstukken zijn natuurlijk behoorlijk verschillend tussen Nederlanders, Belgen en Noord-Fransen. Maar ook manieren van samenwerken tussen telers onderling zijn niet altijd meteen begrijpelijk voor een Nederlandse buitenstaander in Vlaanderen, of omgekeerd. Gelukkig liggen de Vlaamse en Nederlandse taal dicht bij elkaar en kunnen Vlamingen en Nederlanders aan elkaar uitleggen hoe het werkt. En dat levert soms wel eens grappige situaties op, want zowel Nederlanders als Vlamingen hebben een rijke schat aan rare woorden! Vele telers werken al grensoverschrijdend. Dit kun je zien aan de vele werkcontracten, huurpercelen en loonbedrijven. Toch blijven administratieve registratie en teeltinformatie behoorlijk landgebonden. Daarom levert Isagri aan ieder land haar eigen IsaTeelt pakket, zodat deze het best aansluit op de land eigen regelgeving. België profiteert hier van 2 pakketten, net zoals zij beschikt over 2 Isagri teams : Een IsaTeelt pakket voor Vlaanderen, en een IsaMarge voor Wallonië. Geïnteresseerd in software voor uw agrarische activiteit in België of een ander land? Vindt uw contactpersoon op of bel ons even op het Isagri kantoor in Nederland.

Veel leesplezier, en neemt u vooral contact met ons op voor uw vragen en opmerkingen, TIPS & TRUCS. Uw gewasbeschermingslijst UP-TO-DATE!

Veel leesplezier, en neemt u vooral contact met ons op voor uw vragen en opmerkingen, TIPS & TRUCS. Uw gewasbeschermingslijst UP-TO-DATE! Nieuwsbrief HERFST 2013 Meneer, Mevrouw, Geachte klant, Hierbij vindt u de Herfst editie van uw Isagri Nieuwsbrief! Deze nieuwsbrief geeft u elk seizoen handige tips & trucs, informatie en nieuwtjes. Veel

Nadere informatie

ISAGRI INTERNATIONAAL

ISAGRI INTERNATIONAAL Nieuwsbrief Lente 2011 Meneer, Mevrouw, Geachte klant, De lente is aangebroken, hierbij dus de Lente editie van uw Isagri Nieuwsbrief! Deze nieuwsbrief geeft u elk seizoen handige tips & trucs, informatie

Nadere informatie

Veel leesplezier, en neemt u vooral contact met ons op voor uw vragen en opmerkingen, NIEUW. Doortrekken lijnen bij geleiden over de Rand

Veel leesplezier, en neemt u vooral contact met ons op voor uw vragen en opmerkingen, NIEUW. Doortrekken lijnen bij geleiden over de Rand Nieuwsbrief LENTE 2016 Meneer, Mevrouw, Geachte klant, Hierbij vindt u de Lente editie van uw Isagri Nieuwsbrief! Deze nieuwsbrief geeft u elk seizoen handige tips & trucs, informatie en nieuwtjes. Veel

Nadere informatie

Veel leesplezier, en neemt u vooral contact met ons op voor uw vragen en opmerkingen, TIPS & TRUCS. IsaTeelt : Uw favoriete overzicht?

Veel leesplezier, en neemt u vooral contact met ons op voor uw vragen en opmerkingen, TIPS & TRUCS. IsaTeelt : Uw favoriete overzicht? Nieuwsbrief Winter 2013 Meneer, Mevrouw, Geachte klant, Hierbij vindt u de Winter editie van uw Isagri Nieuwsbrief! Deze nieuwsbrief geeft u elk seizoen handige tips & trucs, informatie en nieuwtjes. Veel

Nadere informatie

Veel leesplezier, en neemt u vooral contact met ons op voor uw vragen en opmerkingen, NIEUW. Referentielijn verplaatsen

Veel leesplezier, en neemt u vooral contact met ons op voor uw vragen en opmerkingen, NIEUW. Referentielijn verplaatsen Nieuwsbrief LENTE 2015 Meneer, Mevrouw, Geachte klant, Hierbij vindt u de Lente editie van uw Isagri Nieuwsbrief! Deze nieuwsbrief geeft u elk seizoen handige tips & trucs, informatie en nieuwtjes. Veel

Nadere informatie

Veel leesplezier, en neemt u vooral contact met ons op voor uw vragen en opmerkingen, TIPS & TRUCS. Nieuwe produktiemiddelen toevoegen

Veel leesplezier, en neemt u vooral contact met ons op voor uw vragen en opmerkingen, TIPS & TRUCS. Nieuwe produktiemiddelen toevoegen Nieuwsbrief LENTE 2013 Meneer, Mevrouw, Geachte klant, Hierbij vindt u de Lente editie van uw Isagri Nieuwsbrief! Deze nieuwsbrief geeft u elk seizoen handige tips & trucs, informatie en nieuwtjes. Veel

Nadere informatie

ISAGRI INTERNATIONAAL

ISAGRI INTERNATIONAAL Nieuwsbrief Zomer 2011 Meneer, Mevrouw, Geachte klant, De zomer is reeds in volle gang, hierbij de Zomer editie van uw Isagri Nieuwsbrief! Deze nieuwsbrief geeft u elk seizoen handige tips & trucs, informatie

Nadere informatie

Veel leesplezier, en neemt u vooral contact met ons op voor uw vragen en opmerkingen, NIEUW MEERDERE RONDJES OVER DE KOPAKKER

Veel leesplezier, en neemt u vooral contact met ons op voor uw vragen en opmerkingen, NIEUW MEERDERE RONDJES OVER DE KOPAKKER Nieuwsbrief ZOMER 2015 Meneer, Mevrouw, Geachte klant, Hierbij vindt u de Zomer editie van uw Isagri Nieuwsbrief! Deze nieuwsbrief geeft u elk seizoen handige tips & trucs, informatie en nieuwtjes. Veel

Nadere informatie

ISAGRI INTERNATIONAAL

ISAGRI INTERNATIONAAL Nieuwsbrief Herfst 2011 Meneer, Mevrouw, Geachte klant, Net de eerste vorst aan de grond gehad, hierbij de Herfst editie van uw Isagri Nieuwsbrief! Deze nieuwsbrief geeft u elk seizoen handige tips & trucs,

Nadere informatie

Geert Vandepitte Verantwoordelijke Vlaanderen

Geert Vandepitte Verantwoordelijke Vlaanderen Geert Vandepitte Verantwoordelijke Vlaanderen presentatie ISAGRI het bedrijf ISA systeem manier van werken PRODUCTEN ISA GPS perceelsmeting ISA 360 gps ISATEELT teeltregistratie ISA app smartphone ENKELE

Nadere informatie

Handleiding online publiceren agenda Visual Rental Dynamics

Handleiding online publiceren agenda Visual Rental Dynamics Handleiding online publiceren agenda Visual Rental Dynamics Versie: 1.1 Datum: 28 juni 2018 1. Inleiding In versie 3.2.12 van Visual Rental Dynamics is de mogelijkheid toegevoegd om de inhoud van het planbord

Nadere informatie

Handleiding TeeltCentraal van De Schakel

Handleiding TeeltCentraal van De Schakel Handleiding TeeltCentraal van De Schakel Via de website van De Schakel, http://www.tvdeschakel.nl, kunt u onder het kopje teeltregistratie TeeltCentraal inloggen op TeeltCentraal. Nadat u met de inlogcodes

Nadere informatie

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Versie 21 april 2017 Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden als het gaat om het delen van bestanden en foto s met anderen, waarbij

Nadere informatie

Updated: 18 februari Mobile

Updated: 18 februari Mobile Updated: 18 februari 2014 Mobile Inhoudsopgave 1 CROPVISION MOBILE... 3 2 SYSTEEMEISEN... 4 3 ACTIVEREN CROPVISION UITWISSELING IN COMWAES... 5 NIEUWSTE VERSIE VAN COMWAES INSTALLEREN... 5 BIJWERKEN ACHTERGRONDLIJSTEN...

Nadere informatie

LegManager Mobile Handleiding

LegManager Mobile Handleiding LegManager Mobile Handleiding Handleiding LegManager Mobile 1 1. Inhoud 1. INHOUD... 2 2. PROGRAMMAVEREISTEN... 3 a. Vragen, opmerkingen en suggesties... 3 b. Welke tablet/ipad of smartphone/iphone kan

Nadere informatie

Web Cursisten Manager WCM

Web Cursisten Manager WCM Web Cursisten Manager WCM 2011, Behoudens de in de Auteurswet van 1912 gestelde uitzonderingen mag niets uit deze documentatie worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Online Pro App voor uw cliënten in ontwikkeling! suggesties/wensen

Online Pro App voor uw cliënten in ontwikkeling! suggesties/wensen Inge Heuvel - van Schaijck --- Online Van: Maarten Heuvel - Online Verzonden: dinsdag 4 juli 2017 20:40 Aan: Online Groep Onderwerp: Online Pro Update 2017.0.0.95: Online Pro App

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor reguliere patiënten en zelfdoseerders

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor reguliere patiënten en zelfdoseerders Gebruikershandleiding Tropaz app voor reguliere patiënten en zelfdoseerders Contactgegevens: Certe Trombosedienst Leeuwarden Telefoon: (058) 286 79 30 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Installatie van

Nadere informatie

Klik op, De menubalk wordt toegevoegd aan het venster. U kunt nu een reservekopie maken:

Klik op, De menubalk wordt toegevoegd aan het venster. U kunt nu een reservekopie maken: Erratum ios 6 1 1.9 ipad veilig loskoppelen Het loskoppelen van de ipad verloopt op dezelfde manier. De ipad wordt alleen op een andere plek in het venster getoond. In het venster met uw muziek ziet u

Nadere informatie

Mobiel Internet Veiligheidspakket

Mobiel Internet Veiligheidspakket Mobiel Internet Veiligheidspakket Gebruikershandleiding Mobiel Internet Veiligheidspakket voor Android smartphones en tablets Mobiel IVP Android Versie 1.0, d.d. 20-07-2011 1 Inleiding... 3 2 Installatie...

Nadere informatie

aanmaken van een webaccount om e-books te kunnen lenen P. 3-7 het lenen van e-books de basis P. 13-14

aanmaken van een webaccount om e-books te kunnen lenen P. 3-7 het lenen van e-books de basis P. 13-14 aanmaken van een webaccount om e-books te kunnen lenen P. 3-7 wachtwoord vergeten P. 8-9 uw account beheren P. 10-12 het lenen van e-books de basis P. 13-14 het lenen van e-books online lezen (is streamed

Nadere informatie

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab 1 Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab In dit aanvullende PDF-bestand staat een overzicht van wijzigingen van het boek in combinatie met een Samsung Galaxy tablet met Android 5 1 Foto

Nadere informatie

Veel leesplezier, en neemt u vooral contact met ons op voor uw vragen en opmerkingen, DEALERS GEZOCHT

Veel leesplezier, en neemt u vooral contact met ons op voor uw vragen en opmerkingen, DEALERS GEZOCHT Nieuwsbrief Lente 2010 Meneer, Mevruw, Geachte klant, Het is lente! Eindelijk, de zn is weer terug in ns land! Een lang winterseizen ligt achter de rug, de plannen zijn gemaakt, en de tijd van actie is

Nadere informatie

Google Drive: uw bestanden openen en ordenen

Google Drive: uw bestanden openen en ordenen Google Drive: uw bestanden openen en ordenen Gebruik Google Drive om vanaf elke gewenste locatie uw bestanden, mappen, Google-documenten, Google-spreadsheets en Google-presentaties op te slaan en te openen.

Nadere informatie

SNEL HANDLEIDING KIT-2BNVR2W

SNEL HANDLEIDING KIT-2BNVR2W KIT-2BNVR2W Opstarten van het camera bewakingssysteem. 1. Sluit een monitor aan op de NVR (monitor niet inbegrepen in de KIT). 2. Sluit de NVR aan op het netwerk. 3. Sluit de NVR aan op het lichtnet met

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten 1/13 Groene Hart Diagnostisch Centrum (GHDC) Bleulandweg 3 2803 HG Gouda Telefoon: 0182-570237 E-mail: zelfmeten@ghdc.nl www.trombosedienstgouda.nl

Nadere informatie

Dossiervorming, Taken en Planning onder Abonnementen gerealiseerd

Dossiervorming, Taken en Planning onder Abonnementen gerealiseerd Pagina 1 van 7 Hoofdidentiteit Van: "Maarten Heuvel - Online" Aan: Verzonden: donderdag 11 juli 2013 16:51 Onderwerp: Online Pro 2013.0.0.95: Dossiervorming

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

1. Installeren van de app ibooks

1. Installeren van de app ibooks Omschrijving ibooks is een ideaal programma voor het downloaden en lezen van boeken. ibooks bevat de ibookstore, waar u dag en nacht de nieuwste bestsellers en oude favorieten kunt downloaden. Uw boeken

Nadere informatie

AirKey. Korte handleiding

AirKey. Korte handleiding AirKey Korte handleiding Smartphone aanmaken en registreren met Send a Key Kies op de startpagina Home de knop Send a Key. Voer in het zoekveld een naam, identificatie, enz. in Als u weet dat de gebruiker

Nadere informatie

Handleiding HBO GO V.2

Handleiding HBO GO V.2 Handleiding HBO GO V.2 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave 2 Ophalen HBO GO Ipad applicatie in de App Store. 3 Ophalen HBO GO Android Tablet applicatie in de Google Play Store.. 4 HBO GO Registreren en Inloggen..

Nadere informatie

Waarneming.nl. Waarnemingen invoeren. met een smartphone. iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android

Waarneming.nl. Waarnemingen invoeren. met een smartphone. iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android Waarneming.nl Waarnemingen invoeren met een smartphone iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android Wat kunt u met de Waarneming.nl-apps Invoeren in het veld Datum en tijdstip automatisch

Nadere informatie

MedSpace synchronisatie

MedSpace synchronisatie MedSpace synchronisatie INHOUDSOPGAVE Inleiding... 2 1-Synchroniseren met Apple... 4 Synchroniseren via de icloud naar alle gekoppelde Apple apparaten.... 4 Synchroniseren naar enkel een iphone... 6 2-Synchroniseren

Nadere informatie

Updated: 18 februari Mobile

Updated: 18 februari Mobile Updated: 18 februari 2014 Mobile Inhoudsopgave 1 CROPVISION MOBILE... 3 2 SYSTEEMEISEN... 4 3 ACTIVEREN CROPVISION UITWISSELING IN CROP... 5 BACK-UP CROP... 5 NIEUWSTE VERSIE VAN CROP INSTALLEREN!... 5

Nadere informatie

Quick start handleiding versie 1.0

Quick start handleiding versie 1.0 Quick start handleiding versie.0 Inleiding Beste gebruiker, Via dit document lopen we door de basis onderdelen van je eigen Mijn Kroost control panel. Dit control panel vormt de basis voor het gebruik

Nadere informatie

MEDSPACE SYNCHRONISATIE

MEDSPACE SYNCHRONISATIE MEDSPACE SYNCHRONISATIE INHOUDSOPGAVE Inleiding... 2 1-Synchroniseren met uw iphone... 5 2-Synchroniseren met uw Android toestel... 12 3-Synchroniseren met Outlook... 15 4-Synchroniseren met uw Windows

Nadere informatie

Handleiding teeltregistratie via extranet. Handleiding teeltregistratie via extranet

Handleiding teeltregistratie via extranet. Handleiding teeltregistratie via extranet Handleiding teeltregistratie via extranet Inleiding U kunt uw teeltregistratie op twee manieren bij Aviko Potato insturen: 1. Vanuit uw managementpakket (op extranet - teeltregistratie vindt u een handleiding)

Nadere informatie

Handleiding voor deze handleiding

Handleiding voor deze handleiding Handleiding voor deze handleiding Met dit document kunt u voor uw medewerkers een eigen handleiding maken van UBplusOnline; het online platform voor UBplus. U dient zelf een aantal aanpassingen te maken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz app voor zelfmeters Contactgegevens: Certe Trombosedienst Leeuwarden Telefoon: (058) 286 79 30 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Installatie van de Tropaz app... 4 2.1 Installatie

Nadere informatie

AirKey. Eerste stappen

AirKey. Eerste stappen AirKey Eerste stappen AirKey-registratie Klik op https://airkey.evva.com op de knop AirKey-registratie. Vul de velden van het formulier in. Velden die zijn gemarkeerd met * zijn verplicht. Denk eraan de

Nadere informatie

Handleiding Select Online

Handleiding Select Online Handleiding Select Online Versie: 1.6.1 Versiedatum: 16-06-2014 1. Inleiding Select Online is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend

Nadere informatie

Starten met de ipad Aanvullend bestand over ios 7

Starten met de ipad Aanvullend bestand over ios 7 Starten met de ipad Aanvullend bestand over ios 7 3 ios 7 op de ipad September 2013 is een update van het besturingssysteem voor de ipad verschenen waarbij het uiterlijk van de ipad flink is gewijzigd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2014

Nieuwsbrief november 2014 Nieuwsbrief november 2014 In dit nummer: Hagru Workshops Nieuw in Scipio Documenten koppelen Nieuw in Scipio Online Gezinsselecties Brieven met afdrukregels Nieuw in CashflowPro (Foerage) Audit File Gewasbescherming

Nadere informatie

In dit aanvullende PDF-bestand krijgt u een overzicht van de belangrijkste verschillen tussen ios 6 en 7.

In dit aanvullende PDF-bestand krijgt u een overzicht van de belangrijkste verschillen tussen ios 6 en 7. 1 ios 7 op de ipad September 2013 is een update van het besturingssysteem voor de ipad verschenen waarbij het uiterlijk van de ipad flink is gewijzigd. Dit nieuwe besturingssysteem heeft de naam ios 7.

Nadere informatie

Handleiding TROPAZ - APP voor Android Trombosedienst Leiden

Handleiding TROPAZ - APP voor Android Trombosedienst Leiden Handleiding TROPAZ - APP voor Android Trombosedienst Leiden Algemene inleiding en informatie De Tropaz-app van de trombosedienst Leiden is alleen beschikbaar voor patiënten die onder behandeling zijn bij

Nadere informatie

Handleiding GPS-route lopen IVN Oldenzaal

Handleiding GPS-route lopen IVN Oldenzaal Handleiding GPS-route lopen IVN Oldenzaal Inhoud De Android Gebruiker (Meeste Smartphones)... 3 Aanmelden Voor ikimap... 4 Route toevoegen... 5 Offline Wandelkaart toevoegen... 6 De iphone-gebruiker...

Nadere informatie

Handleiding. Registratie en installatie Kliksafe Mobi. Handleiding

Handleiding. Registratie en installatie Kliksafe Mobi. Handleiding Handleiding Registratie en installatie Kliksafe Mobi Handleiding Registratie en installatie Kliksafe Mobi Inhoudsopgave 1. Registratie 2 2. Kliksafe Mobi installeren 3 3. Kliksafe Mobi configureren 5 4.

Nadere informatie

Mobiel Internet Veiligheidspakket

Mobiel Internet Veiligheidspakket Mobiel Internet Veiligheidspakket Gebruikershandleiding Mobiel Internet Veiligheidspakket voor Windows Mobile smartphones Mobiel IVP Windows Mobile Versie 1.0, d.d. 20-07-2011 Inleiding... 3 1 Installatie...

Nadere informatie

Eerste stappen met Windows 10

Eerste stappen met Windows 10 Eerste stappen met Windows 10 Je hebt de upgrade naar Windows 10 met succes afgesloten. Nu kun je volledig profiteren van je nieuwe besturingssysteem. Als hulp bij je oriëntatie op jouw eerste stappen

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

In deze instructie staat beschreven hoe u een update kunt uitvoeren.

In deze instructie staat beschreven hoe u een update kunt uitvoeren. Algemeen Update installeren CashflowPro is een programma dat op uw computer geïnstalleerd staat. Dat betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van updates om de software up-to-date te

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 1.86 (september 2012)

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 1.86 (september 2012) December 2012 Geachte SalonNet gebruiker, In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 1.86 (september 2012) Met welke versie van SalonNet

Nadere informatie

CoolDing software. Versie 2.0

CoolDing software. Versie 2.0 CoolDing software Versie 2.0 Vooraf Deze handleiding is de aanvulling op de Quick Start die u vindt in uw CoolDing pakket. In deze handleiding wordt beschreven hoe u de app en de HTML-interface gebruikt.

Nadere informatie

Erratum Tablet beveiligen, back-uppen en onderhouden

Erratum Tablet beveiligen, back-uppen en onderhouden 1 Erratum Tablet beveiligen, back-uppen en Overzicht van de verschillen tussen het boek Tablet beveiligen, back-uppen en (eerste druk) en de besturingssystemen ios 12 van Apple en Android 8 In dit aanvullende

Nadere informatie

Handleiding Select Online. Versie: 1.6.1

Handleiding Select Online. Versie: 1.6.1 Handleiding Select Online Versie: 1.6.1 Versiedatum: 10-06-2014 Inleiding Select is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend en loonstroken

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz app

Gebruikershandleiding Tropaz app Gebruikershandleiding Tropaz app 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Installatie van Tropaz app... 3 2.1 Installatie op Android telefoon en tablet... 3 2.2 Installatie op iphone/ ipad... 3 3 Activatie van

Nadere informatie

Installatiegids voor de politionele applicatie van politiezone Het Houtsche

Installatiegids voor de politionele applicatie van politiezone Het Houtsche Installatiegids voor de politionele applicatie van politiezone Het Houtsche A. Inleiding De applicatie van de politiezone Het Houtsche richt zich specifiek tot de inwoners van Beernem, Oostkamp en Zedelgem.

Nadere informatie

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties Inhoudsopgave Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren Automatisch activeren via internet

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van uw e-dagboek

Handleiding voor het gebruik van uw e-dagboek Handleiding voor het gebruik van uw e-dagboek INHOUDSTAFEL GIDS BIJ HET INSTALLEREN VAN UW E-DAGBOEK Stap 1: Uw account aanmaken op de computer... pagina 3 Stap 2: Uw e-dagboek activeren op de computer...

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Bridge Systems BV

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Bridge Systems BV Bridgemate App Informatie voor spelers Bridge Systems BV Bridgemate app Informatie voor spelers Pagina 2 Inhoud Inleiding... 3 De Bridgemate app downloaden... 3 App opstarten en account aanmaken... 4 Inloggen

Nadere informatie

Tips en Tricks basis. Microsoft CRM Revisie: versie 1.0

Tips en Tricks basis. Microsoft CRM Revisie: versie 1.0 Tips en Tricks basis Microsoft CRM 2016 Revisie: versie 1.0 Datum: 23/03/2016 Inhoud 1. Basisinstellingen... 3 1.1 INSTELLEN STARTPAGINA... 3 1.2 INSTELLEN AANTAL REGELS PER PAGINA... 3 2. Algemene bediening...

Nadere informatie

Bitcare voor medewerkers

Bitcare voor medewerkers Medewerkers App Bitcare Personeel - juli 2015 Als gebruiker van Bitcare heeft u al kennis gemaakt met de gemakken van het hebben van een geïntegreerd pakket. Naast alle administratieve zaken rondom de

Nadere informatie

Wie Arthur Kerckhaert Akkerbouwer Artagri AppsforFarming

Wie Arthur Kerckhaert Akkerbouwer Artagri AppsforFarming Wie Arthur Kerckhaert Akkerbouwer Artagri AppsforFarming Welkom! Arthur Kerckhaert Wat Apps voor de agrarische sector Slimme oplossingen bieden adhv data Waar Nederland en internationaal Presentatie Smartphones

Nadere informatie

HANDLEIDING INSTALLEREN MODEM XP/VISTA

HANDLEIDING INSTALLEREN MODEM XP/VISTA HANDLEIDING INSTALLEREN MODEM XP/VISTA WELKOM BIJ CAIWAY! In deze handleiding wordt het installeren van het Webstar modem voor gebruik op het internet met Windows XP en Windows Vista behandeld. Heeft u

Nadere informatie

MyBroker op ipad Installatie handleiding

MyBroker op ipad Installatie handleiding MyBroker op ipad Installatie handleiding Inhoudstafel 1. DE VEREISTEN... 3 2. MYBROKER IN 5 STAPPEN... 4 2.1. STAP 1 IPAD... 4 2.2. STAP 2 VERBINDING... 4 2.3. STAP 3 KLANTENZONE... 4 2.4. STAP 4 - DOWNLOAD

Nadere informatie

EN Versie: 1.0. H.264 Handleiding

EN Versie: 1.0. H.264 Handleiding EN Versie: 1.0 H.264 Handleiding Inhoud Hardware... 2 ios View... 2 Android View... 5 PC View... 9 Contact... 11 1 Hardware verbindingen 1. Schroef de antenne in de achterkant van de camera en draai rechtop.

Nadere informatie

HANDLEIDING APP BURGERSCHOUW Versie juni 2015

HANDLEIDING APP BURGERSCHOUW Versie juni 2015 HANDLEIDING APP BURGERSCHOUW Versie juni 2015 Inhoud 1 Waarom schouwen? 2 De App downloaden 3 Inloggen en opstarten 4 De schouwroutes 5 Een locatie beoordelen 6 Resultaten bekijken Extra informatie Ter

Nadere informatie

Handleiding ipad. Handleiding voor het gebruik van een ipad voor de gemeente Gouda

Handleiding ipad. Handleiding voor het gebruik van een ipad voor de gemeente Gouda Handleiding ipad Handleiding voor het gebruik van een ipad voor de gemeente Gouda Inleiding Een ipad is geen computer, maar een tablet. Dit betekent dat de gebruikersvriendelijkheid voorop staat, maar

Nadere informatie

Handleiding x handleiding. Versie /1/2018

Handleiding x handleiding. Versie /1/2018 Handleiding Email+ 2.x handleiding Versie 00.04 9/1/2018 9/1/2018 Inhoud Inhoud 1. Over dit document... 1 2. Installatie Email+ 2.x... 2 3.... 9 3.1. E-mail... 9 3.2. Instellingen... 12 3.3. Contacten...

Nadere informatie

Handleiding BasisOnline webmail

Handleiding BasisOnline webmail Handleiding BasisOnline webmail Instellen van een e-mailaccount op een smartphone of tablet. BasisOnline is een product van Bouwmeester Groep Internet Architecten Telefoon 040 2354690 www.bouwmeestergroep.nl

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

Google Drive: uw bestanden openen en organiseren

Google Drive: uw bestanden openen en organiseren Google Drive: uw bestanden openen en organiseren Met Google Drive kunt u bestanden, mappen en Google documenten opslaan en openen, waar u ook bent. Wanneer u een bestand op internet, uw computer of een

Nadere informatie

Meetinstrumenten Inhoudsopgave:

Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Openen van de meetinstrumenten 2 Selecteren meetinstrumenten voor een patiënt /cliënt 4 Meetinstrument naar de patiënt / cliënt sturen 6 Inlezen meetresultaten 10 Bekijken

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Herfst 2010

Nieuwsbrief Herfst 2010 Nieuwsbrief Herfst 2010 Meneer, Mevruw, Geachte klant, Na een prachtige zmerse afsluiting is de herfst aangebrken! De weersmstandigheden zijn zeer wisselend geweest en heeft tt zeer wisselende gst en riresultaten

Nadere informatie

DIPLA Opdrachten app

DIPLA Opdrachten app DIPLA Opdrachten app Opdrachten applicatie De DIPLA opdrachten app geeft je de mogelijkheid opdrachten vanuit dipla door te geven aan iedereen die op het veld bezig is. Je kan er al de nodige info over

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz app

Gebruikershandleiding Tropaz app Gebruikershandleiding Tropaz app 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Installatie van Tropaz app... 3 2.1 Installatie op Android telefoon en tablet... 3 2.2 Installatie op iphone/ ipad... 3 3 Activatie van

Nadere informatie

Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad

Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad Snelstartgids E-mail controleren U kunt uw iphone of ipad instellen voor het versturen en ontvangen van e-mail van uw Office 365-account. Altijd toegang tot uw

Nadere informatie

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab 1 Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab In dit aanvullende PDF-bestand staat een overzicht van wijzigingen van het boek in combinatie met een Samsung Galaxy tablet met Android 5 en Android

Nadere informatie

VIVA2.0. Agenda. VIVA2.0 Agenda

VIVA2.0. Agenda. VIVA2.0 Agenda Agenda VIVA2.0 VIVA2.0 Agenda CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Corilus B.V. 1. Agenda 1 Inhoudsopgave 1. Agenda...

Nadere informatie

Welkom bij het Summa College! Een snelcursus opstarten voor het schooljaar

Welkom bij het Summa College! Een snelcursus opstarten voor het schooljaar Welkom bij het Summa College! Een snelcursus opstarten voor het schooljaar Inhoud 1. Wat heb je nodig? a) Je Summa gebruikersnaam en wachtwoord 2. Wat moet je regelen? b) Je Summa account activeren c)

Nadere informatie

Handleiding voor de update naar TouchSpeak 10 op Windows XP

Handleiding voor de update naar TouchSpeak 10 op Windows XP Handleiding voor de update naar TouchSpeak 10 op Windows XP Inhoudsopgave Fase 1: maak een backup... 3 Fase 2: Installatie TouchSpeak 10 op PC... 5 Fase 3: Updaten TouchSpeak 10 op PC... 6 Fase 4: TouchSpeak

Nadere informatie

iphone app - Roll Call

iphone app - Roll Call iphone app - Roll Call Roll Call - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger

Nadere informatie

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Versie 2.2. Bridge Systems BV

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Versie 2.2. Bridge Systems BV Bridgemate App Informatie voor spelers Versie 2.2 Bridge Systems BV Bridgemate app Informatie voor spelers Pagina 2 Inhoud Inleiding... 3 De Bridgemate app downloaden... 3 App opstarten en account aanmaken...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Salesflow

Gebruikershandleiding Salesflow Gebruikershandleiding Salesflow Inhoudsopgave: 1: Beginnen... 2 2: Startscherm... 2 3: Hoe kan ik zoeken?... 3 4: Hoe kan ik naar een ander menu item navigeren?... 3 5: Hoe kan ik gegevens bewerken?...

Nadere informatie

Modulehandleiding VivianCMS. Zoeken

Modulehandleiding VivianCMS. Zoeken Modulehandleiding VivianCMS Zoeken Versie: 1.0 Startdatum: 22-05-2006 Datum laatste wijziging: 19-06-2006 Opmerking: Gepubliceerd op http://www.viviancms.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 1.1. Algemene

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz app

Gebruikershandleiding Tropaz app Gebruikershandleiding Tropaz app 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Installatie van Tropaz app... 3 2.1 Installatie op Android telefoon en tablet... 3 2.2 Installatie op iphone/ ipad... 3 3 Activatie van

Nadere informatie

Handleiding webportaal SchoolDataBeheer

Handleiding webportaal SchoolDataBeheer Handleiding webportaal SchoolDataBeheer Gezaghebbende ouders/verzorgers, leerlingen en eventueel hulpverleners kunnen online toegang krijgen tot vrijwel alle gegevens die wij van uw kind bijhouden. Op

Nadere informatie

Nieuwe implementatie op Came Connect

Nieuwe implementatie op Came Connect Nieuwe implementatie op Came Connect 1. GEAVANCEERD BEHEER OP AFSTAND Sinds 16/07/2018 is het mogelijk om op het platform Came Connect Automatiseringen rfbedieningen/keypads/transponders te configureren

Nadere informatie

Handleiding GPS-route lopen IVN Lelystad

Handleiding GPS-route lopen IVN Lelystad Handleiding GPS-route lopen IVN Lelystad Inhoudsopgave Handleiding GPS-route lopen IVN Lelystad...1 De Android Gebruiker (Meeste Smartphones)...3 Offline Wandelkaart toevoegen...4 Route toevoegen...6 De

Nadere informatie

TV DE SCHAKEL CROP ONLINE - PERCEELREGISTRATIE VIA INTERNET

TV DE SCHAKEL CROP ONLINE - PERCEELREGISTRATIE VIA INTERNET Algemeen Met CROP online kunt u uw teeltregistratie bijhouden en direkt beschikbaar stellen aan TV DE SCHAKEL. Als u geen managementsysteem op de eigen computer heeft en/of de gegevens daarmee niet op

Nadere informatie

Opgeslagen HZ wachtwoord(en) verwijderen Versie 1.0 DIENST INFORMATIEVOORZIENING & AUTOMATISERING 11-5-2016

Opgeslagen HZ wachtwoord(en) verwijderen Versie 1.0 DIENST INFORMATIEVOORZIENING & AUTOMATISERING 11-5-2016 Opgeslagen HZ wachtwoord(en) verwijderen Versie 1.0 DIENST INFORMATIEVOORZIENING & AUTOMATISERING 11-5-2016 INHOUDSOPGAVE 1.0 GOOGLE CHROME 2 1.1 Computer 2 1.2 Android device 2 1.3 iphone of ipad 2 2.0

Nadere informatie

HANDLEIDING TEELTREGISTRATIE VERSTUREN NAAR JE AFNEMER

HANDLEIDING TEELTREGISTRATIE VERSTUREN NAAR JE AFNEMER HANDLEIDING TEELTREGISTRATIE VERSTUREN NAAR JE AFNEMER VOOR WIE IS DEZE HANDLEIDING? Dacom Teeltregistratie werkt perfect om te voldoen aan de eisen van je afnemers. Verschillende afnemers werken hiervoor

Nadere informatie

INSTALLATIE VAN DE BelD KAARTLEZER

INSTALLATIE VAN DE BelD KAARTLEZER INSTALLATIE VAN DE BelD KAARTLEZER 1. Inleiding Om toegang te krijgen tot het systeem van de Orde van Architecten Vlaamse Raad waarmee u uw digitaal visum kan verkrijgen, dient u te beschikken over een

Nadere informatie

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 14-11-2016 Table of Contents Installatie en configuratie... 3 Algemene informatie over de Ons Dossier app... 4 Configuratie van de Ons Dossier

Nadere informatie

Handleiding One Payroll Portal App

Handleiding One Payroll Portal App Handleiding One Payroll Portal App Inhoudsopgave Voor wie is de App bedoeld? Wat kan ik doen met de App? Hoe installeer ik de App? De App Per onderdeel uitgelicht Veelgestelde vragen Voor wie is de App

Nadere informatie