Bitcare voor medewerkers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bitcare voor medewerkers"

Transcriptie

1 Medewerkers App Bitcare Personeel - juli 2015

2 Als gebruiker van Bitcare heeft u al kennis gemaakt met de gemakken van het hebben van een geïntegreerd pakket. Naast alle administratieve zaken rondom de kinderen biedt Bitcare nu ook Bitcare Personeel aan. Met Bitcare personeel kunt u o.a via de medewerker app verlof aanvragen, ziekmelden, planning inzien en declaraties invoeren, daarnaast is het ook mogelijk om uw salarisstroken, jaaropgaven en overige documenten in te zien. Bitcare medewerker app voor Apple en Android U ontvangt per een persoonlijke uitnodiging van uw kinderopvang om toegang te krijgen tot Bitcare. Zodra u deze uitnodiging heeft geaccepteerd kunt u de app gebruiken. De app is beschikbaar voor Apple en Android smartphones. Via de App Store of Google Play kunt u de Bitcare app gratis downloaden. Als u al toegang heeft tot Bitcare kunt u met dezelfde gegevens inloggen. Het kan zijn dat op een Android telefoon u de Bitcare app niet kunt downloaden. U heeft dan een te lage Android versie. U heeft Android 4.0 of hoger nodig. De Android versie kunt u vinden in de Instellingen van uw telefoon onder Software. Hieronder leggen we uit hoe u de Bitcare app kunt gebruiken, er wordt uitgebreid ingegaan op de verschillende onderdelen. Want niet van toepassing is kunt u overslaan.

3 Updaten bijwerken gegevens De gegevens worden bijgewerkt door het scherm waar u in zit naar beneden te trekken. Als u Bitcare een paar dagen niet gebruikt dient u dit te doen om u gegevens bij te werken en te updaten. Activiteiten In het begin scherm ziet u bovenaan alle activiteiten zoals te zien is in het eerste screenshot. Alle aanvragen maar ook meldingen of u aanvragen goedgekeurd of afgekeurd zijn komen hier te staan. Relaties Als u hier op door klikt ziet u de telefoonnummers en adressen van uw collega s als deze zijn ingevoerd. Documenten Onder documenten kunt u afbeeldingen toevoegen of foto s die u met u telefoon maakt. Daarnaast is het mogelijk om u salarisstroken, jaaropgaven en overige documenten in te zien als die hier zijn toegevoegd.

4 Aanvragen van verlof, ziek melden, overwerk, uren invoeren, plus/min uren en dokter/tandarts. Voor het aanvragen van verlof, etc, klikt u in het beginscherm op verlof. Het scherm zal dan veranderen naar het onderstaande scherm waar u een overzicht ziet van alle verlof en afwezigheid. Naast het aanvragen van normaal verlof kunt u hier zich hier ziek melden, dokter/tandarts, plus/min uren, overwerk en urenregistratie verwerken. Om te starten met de aanvraag klikt u in het begin scherm op verlof, u komt dan terecht op het onderstaande overzicht waar alle verlof aanvragen in zijn verwerkt. Om een aanvraag te doen klikt u op en selecteert u wat u wilt aanvragen. Hieronder wordt per type uitgelegd wat u moet doen en in welke situatie u wat moet aanvragen.

5 Ziek melden Als u zich de hele dag ziek meld verander dan de bovenste slider van uit naar aan. Wanneer u ziek naar huis gaat kunt u onder de datum de tijd invoeren waarop u naar huis gaat. Daarnaast kunt u eventueel de datum dat u verwacht beter te zijn invoeren. Eventueel kunt u nog een notitie toevoegen. In uw planning komt nu te staan dat u ziek bent en uw manager of hr krijgt een melding. Om u zichzelf weer beter te melden navigeer weer naar verlof, In plaats van ziek melden heeft u nu de optie beter melden. Geef hier de datum op wanneer u weer hersteld bent (uw eerste werkdag).

6 Verlof Bovenin ziet u type verlof staan. Wanneer u hier op door klikt kunt het soort verlof kiezen. Naast gewoon verlof kunt u kiezen voor zorgverlof, zwangerschapsverlof, calamiteitenverlof, studieverlof en bijzonder verlof. Met de slider op aan kunt een hele dag of periode aanvragen. Met de slider op uit kunt u voor een bepaalde tijd periode verlof aanvragen.

7 Wanneer gebruikt u wat? Verlof: als u een aantal weken, dagen of middag vrij neemt. Deze uren worden van u verlofsaldo afgeschreven. Zorgverlof: Bijvoorbeeld wanneer uw kind ziek thuis is en u kunt geen oppas regelen. Zwangerschapsverlof: Als begin datum vult u de ingang van uw zwangerschapsverlof in en als einddatum de dag waarop u weer zal gaan werken. Calamiteitenverlof: Noodzaak, bijvoorbeeld de waterleiding in huis is gesprongen of u wordt gebeld om u kind ziek van school te halen. Studieverlof: Als u van de organisatie tijd krijgt om te studeren en dit mag opnemen als verlof. Bijzonder verlof: Wanneer u naar een begrafenis of een trouwerij toe moet van een direct familielid. Overleg deze situatie ook altijd met u manager omdat dit per sitatie kan verschillen wat wel en niet onder bijzonder verlof valt. Zorgverlof, zwangerschapsverlof, calamiteitenverlof, studieverlof en bijzonder verlof worden niet van u verlof saldo afgetrokken. Dokter/Tandarts Wanneer u naar de dokter of tandarts moet kunt u dat hier aanvragen, vul hier de datum en tijd in met eventueel een beschrijving. Het kan zijn dat u binnen u organisatie hiervoor verlof voor moet opnemen. De dokter/tandarts wordt niet van u verlof afgehaald.

8 Plus/min uren Wanneer u meer of minder uren op een dag werkt kunt u dat hier aangeven, bij type kunt u selecteren of het meer of minder is. U leidinggevende geeft aan of dit gebruikt wordt binnen u organisatie. Min uren worden gebruikt wanneer u eerder naar huis bent gestuurd. Plus uren als u gevraagd wordt om iets langer te blijven. Eens in de tijd wordt het saldo bekeken, is dit min dan heeft dit geen gevolgen is dit plus dan zal het worden uitbetaald.

9 Overwerk Als u op onregelmatige tijden moet werken bijvoorbeeld om een keer op zaterdag te helpen bij een open dag. Het overwerk zal worden omgezet in extra vakantie uren of uitbetaald worden. Wanneer u overwerkt kunt u dat hier aangeven met de tijdsaanduiding van hoe laat tot hoe laat.

10 Uren Invoeren Hier vult u de uren in die u buiten de planning werkt op een normale werkdag. Deze zullen geregistreerd worden als flexuren. Bijvoorbeeld de leidinggevende vraagt u een uurtje langer te blijven. Gevolg is dat deze extra uren uitbetaald zullen worden. Wat gebeurt er uiteindelijk met het ingevoerde verlof, etc. Deze zal naar uw manager of HR gaan voor goedkeuring. U krijgt in u activiteiten scherm melding wanneer u aanvraag is goedgekeurd of wanneer u aanvraag is afgekeurd.

11 Planning Wanneer u op planning klikt krijgt u het overzicht van de hele maand te zien. U kunt hier ook navigeren naar de andere maanden. Alles wat u ingevoerd heeft bij verlof, etc, komt nu in de dit schema te staan. U kunt hier ook verlof, etc, aanvragen. Voor uitleg van de verschillende soorten aanvragen verwijzen wij u naar het vorige onderdeel. Om een aanvraag te doen klikt u op en selecteert u wat u wilt aanvragen. Als voorbeeld hebben we verlof aangevraagd voor vakantie tussen 2 april en 9 april. Op 22 april een aanvraag om naar de dokter te gaan. Op 17 april en 24 april zijn er meer uren gemaakt. U kunt hier de datum selecteren voor meer informatie of wanneer u de aanvraag wilt wijzigen of annuleren. Alleen aanvragen die nog niet zijn goedgekeurd kunnen geannuleerd of gewijzigd worden.

12 Als voorbeeld annuleren we hier de Dokter op 22 april, u klikt dan op de datum in de planning en dan op Dokter. U ziet nu de informatie van de afspraak. Rechtsboven kunt u op bewerken klikken om de aanvraag te wijzigen of wanneer u wilt annuleren klikt u op de rode balk onderin om een aanvraag annuleren. Wanneer u de aanvraag heeft geannuleerd of heeft aangepast zal dit ook veranderen in de planning.

13 Invoeren van declaraties Voor het invoeren van een declaratie klikt u in het beginscherm op declaratie. Het scherm zal dan veranderen naar een leeg scherm waar u alleen Bitcare bovenin ziet staan. Als u al eerder declaraties heeft ingevoerd zijn deze hier ook zichtbaar. U krijgt nu twee opties om een declaratie in te dienen: Declareer en Registreer kilometers. Om een declaratie in te dienen klikt u op Declareer Bij de optie declareer vraagt Bitcare u om een foto van het bonnetje toe te voegen. Deze foto kan een opgeslagen foto zijn (kies uit fotogallerij) of u kunt direct met de camera van uw telefoon een foto maken. Als de foto is toegevoegd kunt u op het volgende scherm de bijbehorende gegevens invullen. Selecteer onder TYPE om welke declaratie het gaat: Openbaar vervoer, Parkeren, Eten en drinken, Telefoon, Kantoorbenodigdheden.

14 Wanneer gebruikt u wat? Openbaar vervoer: Treinkaartjes, busvervoer of andere openbaar vervoer die u gebruikt om te reizen voor u organisatie. Parkeren: Wanneer u voor de organisatie parkeergeld vergoed krijgt kunt u deze hier declareren. Eten en drinken: Boodschappen die u haald voor de organisatie of kosten die u maakt tijdens een lunch. Telefoon: Telefoonkosten wanneer u deze mag declareren. Kantoorbenodigdheden: Bijvoorbeeld wanneer u print papier moet halen voor u organisatie.

15 Registreer kilometers Bij de optie registreer kilometers is het veld TYPE anders, deze staat nu vast op kilometers en u kunt invullen: van en naar. (welke plaatsen bijvoorbeeld). De afstand is belangrijk om te bepalen welke vergoeding u krijgt voor uw declaratie. Vul hier het aantal kilometers is. Deze declaratie voert u in wanneer u met u eigen auto heeft gereden. Wat gebeurt er uiteindelijk met de ingediende declaraties: Deze zal naar uw manager of hr gaan voor goedkeuring. U krijgt in u activiteiten scherm melding wanneer uw declaratie is goedgekeurd of wanneer deze is afgekeurd. Het kan voorkomen dat u tot een bepaald bedrag vergoed krijgt, houd u hier ook rekening mee wanneer u declaraties indient. Wanneer de declaraties goedgekeurd zijn worden deze uitbetaald. Dit kan verekent worden met het loon of per keer worden uitbetaald. Vragen? Bezoek onze online helpdesk op help.bitcare.com. Wij wensen u veel plezier met het gebruik van Bitcare Personeel!

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Veelgestelde vragen door ouders

Veelgestelde vragen door ouders Veel gestelde vragen door ouders - februari 2018 Veelgestelde vragen door ouders In dit document vindt u de veelgestelde vragen door ouders van de afgelopen zes maanden. 1) Op welke manieren kan ik bij

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017 Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017... 1 Hoe log ik in op Online Personeel & Salaris?... 2

Nadere informatie

Uitleg voor ouders over planning verzoeken via de website

Uitleg voor ouders over planning verzoeken via de website Planning verzoeken via de website - Juli 2017 Uitleg voor ouders over planning verzoeken via de website Dit document kan alléén gebruikt worden als uw kinderopvang de functies heeft vrijgegeven voor ouders

Nadere informatie

Uren indienen Flexwrapp

Uren indienen Flexwrapp Uren indienen Flexwrapp Download de App Flexwrapp in de Appstore of in de Google Play Store of ga naar www.flexwrapp.nl Pander en Lier werkt o.a. met het digitaal ondertekenen van documenten met Flexwrapp.

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAL

HANDLEIDING URENPORTAL HANDLEIDING URENPORTAL Januari 2017 INHOUDSOPGAVE 1. INLOGGEN... 3 1.1. MIJN GEGEVENS 2. TIJDREGISTRATIE... 5 3. SPELREGELS... 9 3.1. SPELREGELS DIE VAN BELANG ZIJN BIJ DECLARATIES Pagina 2 van 10 1. INLOGGEN

Nadere informatie

Declareren via ProActive

Declareren via ProActive Declareren via ProActive Declareren via ProActive kan op twee manieren: 1. Inloggen in ProActive via de website Om in te loggen ga je naar https://mijn.proactive.nl/svok/. Als nieuwe gebruiker heb je nog

Nadere informatie

Werkinstructie Insite 27 september Handleiding Insite

Werkinstructie Insite 27 september Handleiding Insite Handleiding Insite 1 Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 1.1 Startpagina Insite 3 2. Mijn insite 4 2.1 Wijzigen 4 2.2 Bekijken 5 2.2.1 Mijn digitale dossier 5 2.2.2 Alles over mijzelf 7 2.2.3. Wie is wie 7 3.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Support Your People Postbus 2102 5700 DA Helmond T 0492-780899 info@supportyourpeople.nl www.supportyourpeople.

Gebruiksaanwijzing. Support Your People Postbus 2102 5700 DA Helmond T 0492-780899 info@supportyourpeople.nl www.supportyourpeople. Gebruiksaanwijzing Aan de slag met het Online Personeelsdossier van Support Your People Welkom als gebruiker van het Online Personeelsdossier. Deze handleiding is ontwikkeld om je snel wegwijs te maken

Nadere informatie

Handleiding managerlogin HR en salaris online

Handleiding managerlogin HR en salaris online Handleiding managerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 5 3 Verlof 6 4 Verzuim 8 5 Kalender 10 6 Declaraties en mutaties 12 7 Uitloggen 14 1 Inleiding Met uw managerlogin is

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 -

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Handleiding Ouderportaal Jaamo 02-2019 WWW.JAAMO.NL Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Inhoudsopgave Nr. Onderwerp Blz. - Introductie 2 1 Inloggen en gebruikersgegevens 3 2 Contracten tijdens het inschrijven

Nadere informatie

Handleiding mijndienstrooster. voor medewerkers

Handleiding mijndienstrooster. voor medewerkers Handleiding mijndienstrooster voor medewerkers versie 1.2 19 maart 2015 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aanmelden...3 Wachtwoord wijzigen...3 Homepage...4 Rooster bekijken...5 mijnrooster...6 Agenda...7 Verlof

Nadere informatie

Beste collega s, Vanaf nu declareren via ProActive

Beste collega s, Vanaf nu declareren via ProActive Beste collega s, Onlangs heeft het Centraal Management Team van SVOK besloten dat de manier van declareren binnen SVOK gaat veranderen. Tot nu toe kon je declareren door een declaratieformulier in te vullen,

Nadere informatie

INSTRUCTIE IPHONE/IPAD APP (NIEUWE VERSIE)

INSTRUCTIE IPHONE/IPAD APP (NIEUWE VERSIE) INSTRUCTIE IPHONE/IPAD APP (NIEUWE VERSIE) Met de nieuwe versie is het mogelijk om vanaf de app je declaraties in te dienen. Je hoeft niet meer naar de webportal. Alle stappen kun je vanuit de app doen!

Nadere informatie

Urenregistratie. Stap 1 Open de website Ga naar:

Urenregistratie. Stap 1 Open de website Ga naar: Urenregistratie Je uren vul je per 4 weken online in, de aanleverdata vind je in het ontvangen document met de perioden. In dit document wordt uitgelegd hoe je dit dient te doen. Volg het onderstaande

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.10 augustus 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Maart 2017 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens 2 H2. Starten

Nadere informatie

Handleiding CURA. (employee self service)

Handleiding CURA. (employee self service) Handleiding CURA ESS (employee self service) Versie uitvoering HV d.d. 19-12-2017 Inleiding Cura ESS, die naam klinkt nogal ingewikkeld, maar dit programma biedt je de mogelijkheid om: Je rooster te bekijken

Nadere informatie

Handleiding Medewerker Versie 3.0

Handleiding Medewerker Versie 3.0 Handleiding Medewerker Versie 3.0 0 Laatst bijgewerkt op: 21 mei 2013 Inhoud 1 Starten met Online-Planning... 2 1.1 De eerste keer inloggen... 2 1.2 De Online-Planning navigatie... 4 2 Uw persoonlijke

Nadere informatie

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werknemer

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werknemer B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werknemer Voorwoord Beste relatie, Bedankt voor uw keuze om met B-OnLine HRM aan de slag te gaan. Het eerste gedeelte van deze handleiding bevat de instructies gericht

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

Basishandleiding. Werknemerloket. Loket.nl

Basishandleiding. Werknemerloket. Loket.nl Basishandleiding Werknemerloket Loket.nl Inhoudsopgave 1 WERKNEMERLOKET... 3 2 TOEGANG TOT WERKNEMERLOKET... 4 3 TOEGANG TOT DE APP WERKNEMERLOKET... 4 4 ESS VIA BANKPORTALEN (FINBOX)... 5 5 DE STARTPAGINA...

Nadere informatie

handleiding Sparen met de scan r app

handleiding Sparen met de scan r app handleiding Sparen met de scan r app De app downloaden Inloggen De Scan r app kan gedownload worden vanuit de App Store Na het downloaden van de app, komt u voor Apple smartphones en vanuit de Google Play

Nadere informatie

Mijn Personeelszaken/ESS. Gebruikershandleiding ESS. juni 2013 CTB Personele Systemen BV

Mijn Personeelszaken/ESS. Gebruikershandleiding ESS. juni 2013 CTB Personele Systemen BV Mijn Personeelszaken/ESS Gebruikershandleiding ESS juni 2013 CTB Personele Systemen BV Inhoudsopgave 1.Mijn Personeelszaken/ESS 3 Tegels en toepassingen 3 Gegevens opslaan of annuleren 3 2.Werken met Mijn

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Versie 2.10 augustus 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS.

Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS. Handleiding inloggen Talent en Salaris (web) Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS. Hiervoor typ je in het webadres van je browser het volgende

Nadere informatie

Handleiding Paradigma-Online

Handleiding Paradigma-Online Handleiding Paradigma-Online het verzuimregistratie- en communicatiesysteem van uw arbodienstverlener Argo Advies Inhoudsopgave 1. Activeren account en inloggen systeem 2. Instructievideo s 3. Van start

Nadere informatie

HANDLEIDING ZELFSERVICE WERKNEMER

HANDLEIDING ZELFSERVICE WERKNEMER HANDLEIDING ZELFSERVICE WERKNEMER 1 Login en wachtwoord kiezen 2 2 Functionaliteiten 4 2.1 Persoonlijke gegevens 4 2.2 Loonstroken per periode 5 2.3 Documenten 5 2.4 Verlofoverzicht bedrijf 5 3 Verlof

Nadere informatie

Het indienen van een meerdaagse reisdeclaratie (geen reguliere onkosten)

Het indienen van een meerdaagse reisdeclaratie (geen reguliere onkosten) Het indienen van een meerdaagse reisdeclaratie (geen reguliere onkosten) Inleiding Deze handleiding beschrijft hoe u een meerdaagse reisdeclaratie in kunt dienen. In deze handleiding worden de handelingen

Nadere informatie

Handleiding voor managers

Handleiding voor managers Handleiding voor managers Vrijedagen Deze handleiding geeft biedt de handvaten ter ondersteuning voor het gebruik van Vrijedagen naar de wensen en behoeften van jouw eigen bedrijf. Dit betreft een verkorte

Nadere informatie

Uitleg webportal aios M&G

Uitleg webportal aios M&G Uitleg webportal aios M&G Inloggen Log in met jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam is jouw emailadres. Jouw persoonlijke wachtwoord heb je van SBOH via email ontvangen. Als

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over functionaliteiten

Veelgestelde vragen over functionaliteiten Veelgestelde vragen over functionaliteiten - juli 2015 Veelgestelde vragen over functionaliteiten In dit document vindt u de veelgestelde vragen over functionaliteiten van de afgelopen zes maanden. 1)

Nadere informatie

Handleiding Webservices Relaties

Handleiding Webservices Relaties Handleiding Webservices Relaties Inhoudsopgave 1. Webservices... 3 1.1 Heeft u nog geen account of bent u de inloggegevens kwijt?... 3 1.2 Inloggen... 3 2. Bedrijfsgegevens... 3 3. Mijn gegevens... 4 4.

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.4 Release 26-07-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II App 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om 24 uur per dag online

Nadere informatie

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren...

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren... Inhoudsopgave Inleiding...2 1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3 2. Declaraties... 4 3. Facturen... 5 4. Loonafrekeningen...5 5. Declaratiematrix... 5 6. DeclaratieGoedkeuren... 7 7. DeclaratieStappen...

Nadere informatie

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever Voorwoord Beste relatie, Bedankt voor uw keuze om met B-OnLine HRM aan de slag te gaan. Het eerste gedeelte van deze handleiding bevat de instructies gericht

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yacht / Mijn BMC

Handleiding Mijn Yacht / Mijn BMC Handleiding Mijn Yacht / Mijn BMC Mijn Yacht / Mijn BMC is het digitale systeem van Yacht Group waarin je gemakkelijk en overzichtelijk een aantal administratieve zaken rondom je werk voor Yacht en BMC

Nadere informatie

Navigatiescherm Links in het navigatiescherm worden een aantal opties weergeven:

Navigatiescherm Links in het navigatiescherm worden een aantal opties weergeven: Gebruikershandleiding Vrijedagen.nl Inloggen in Vrijedagen.nl Via e-mail heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord gekregen om te kunnen inloggen in Vrijedagen.nl. Door middel van de link in deze e-mail

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk invullen

Nadere informatie

Thuiszorg Meest gestelde vragen over

Thuiszorg Meest gestelde vragen over Veilig medicijngebruik en verbeterde therapietrouw Thuiszorg Meest gestelde vragen over CareXS Medicatiezorg Inhoudsopgave: Cliënten 1. Hoe maak ik een nieuwe cliënt aan? Pagina 4 2. Hoe kan ik een cliënt

Nadere informatie

Handleiding managerlogin HR en salaris online

Handleiding managerlogin HR en salaris online Handleiding managerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Verlof 5 4 Verzuim 7 5 Kalender 9 6 Declaraties 11 7 Uitloggen 13 1 Inleiding Met uw managerlogin is het mogelijk

Nadere informatie

Basishandleiding. Employee Self Service/ App Werknemerloket (werknemer) loket.nl

Basishandleiding. Employee Self Service/ App Werknemerloket (werknemer) loket.nl Basishandleiding Employee Self Service/ App Werknemerloket (werknemer) loket.nl Inhoudsopgave 1 ESS LOKET.NL... 3 2 TOEGANG TOT ESS... 4 3 WERKNEMER TOEGANG TOT APP WERKNEMERLOKET... 4 4 ESS VIA BANKPORTALEN

Nadere informatie

Waarom een ouderportaal?

Waarom een ouderportaal? Waarom een ouderportaal? Omdat we je graag laten zien hoe de dag van je kind eruitziet. Met wie heeft je kind gespeeld? Wat hebben we gedaan? Heeft je kind lekker gegeten en geslapen? Daarvoor gebruiken

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen...

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen... Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl) en HorecaSysteem (www.horecasysteem.nl). Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

Werkervaring. handleiding

Werkervaring. handleiding Werkervaring handleiding Deze korte handleiding geeft stap voor stap uitleg hoe u als jeugd- en gezinsprofessional uw werkervaring kunt indienen in Mijn SKJ. Bij de invoer van uw werkervaring kunt u kiezen

Nadere informatie

Medewerkers in Bitcare Personeel

Medewerkers in Bitcare Personeel Medewerkers invoeren in Bitcare Personeel - Juli 2017 Medewerkers in Bitcare Personeel Welkom en wat leuk dat u aan de slag gaat met Bitcare en Bitcare Personeel. In dit document leggen wij uit hoe u een

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Versie 21 juli 2017 Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

Handleiding mijndienstrooster. Mobiele versie (smartphone en tablet)

Handleiding mijndienstrooster. Mobiele versie (smartphone en tablet) Handleiding mijndienstrooster Mobiele versie (smartphone en tablet) versie 1.0 mei 2015 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aanmelden...3 Menu...4 Rooster...6... 6 Rooster... 6 Lijst... 7 Agenda... 8 Zelfroosteren...9

Nadere informatie

Openstaande verlofaanvragen 6 Aandachtspunten 6

Openstaande verlofaanvragen 6 Aandachtspunten 6 1/6 Handleiding Verlofregistratie (Werkgever) Verlofinstellingen aanmaken (werkgever) 1 Dashlets toevoegen 1 Verlof Groepen toevoegen 2 Verlof Saldo toevoegen 2 Feestdagen toevoegen 2 Verlofinstellingen

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Handleiding. Invoeren werkbrief

Handleiding. Invoeren werkbrief Handleiding Invoeren werkbrief Een werkbrief invoeren in my.tentoo Deze handleiding helpt jou bij het invoeren van je werkbrief in my.tentoo. Stap voor stap wordt in dit document uitgelegd wat je moet

Nadere informatie

Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten

Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten Inloggen Log in met jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam is jouw emailadres. Jouw persoonlijke wachtwoord heb

Nadere informatie

Werkinstructie Voorgangsverslag maken

Werkinstructie Voorgangsverslag maken Werkinstructie Voorgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Mijn HRM. Mijn Dossier

Mijn HRM. Mijn Dossier Mijn HRM Mijn Dossier Via mijnhrm.connexxion.nl kun je je dossier inzien. In je dossier worden al je (aan)vragen en wijzigingen geregistreerd. Ook zijn hier de reacties terug te vinden van je leidinggevende

Nadere informatie

Handleiding SVS-Online

Handleiding SVS-Online Telefoon: Fax-voice: E-mail: 030-711 57 12 084-877 71 36 info@svservicecenter.nl Handleiding SVS-Online In deze handleiding worden de voor u meest belangrijke mogelijkheden, zoals het in- en uitdienst

Nadere informatie

Handleiding Werkgever Zelfservice

Handleiding Werkgever Zelfservice Handleiding Werkgever Zelfservice 1 Inleiding 2 2 Inloggen en wachtwoord kiezen 3 3 Start 5 3.1 Start Verlofaanvragen medewerkers 5 3.2 Start Verlofoverzicht medewerkers 6 3.3 Start Verzuimoverzicht 7

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Ziek- en herstelmeldingen, inclusief vervangingen

Ziek- en herstelmeldingen, inclusief vervangingen Ziek- en herstelmeldingen, inclusief vervangingen Ziek melding Inzicht Grip Herstel melding Vervangingen Grip op bedrijfsvoering en sturen op onderwijskwaliteit Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Inloggen...

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders. Gastouderopvang

HANDLEIDING App voor ouders. Gastouderopvang HANDLEIDING App voor ouders Gastouderopvang Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! Het ouderportaal van Konnect stelt ouders in staat om op de hoogte te blijven van

Nadere informatie

Amstelring Wijkzorg. Mobiel declareren met SRXP

Amstelring Wijkzorg. Mobiel declareren met SRXP Amstelring Wijkzorg Mobiel declareren met SRXP Jouw eerste stappen 1. Activeer je account 2. Download de SRXP app & login 3. Fotografeer je bonnetje of geef kilometers op 4. Maak je uitgave af 5. Maak

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Intramed mobiel instellen en gebruiken (deel 2)

Intramed mobiel instellen en gebruiken (deel 2) Intramed mobiel instellen en gebruiken (deel 2) Voor Intramed mobiel gebruikers Intramed Mobiel versie 0 Hoofdstuk 1 Intramed mobiel is een nieuwe dienst, waarvan u gratis gebruik kunt maken als u Intramed

Nadere informatie

Beheer uw servicenummer vanaf uw ipad, iphone of Android apparaat

Beheer uw servicenummer vanaf uw ipad, iphone of Android apparaat Beheer uw servicenummer vanaf uw ipad, iphone of Android apparaat Dit gratis e-boek wordt u aangeboden door de Belfabriek. Dé 0800-0900 telefoonmaatschappij van Nederland Welkom Het gebruik van tabletten

Nadere informatie

HANDLEIDING ENTERPRISE DRIVE. Laatst bijgewerkt: January 18, 2016

HANDLEIDING ENTERPRISE DRIVE. Laatst bijgewerkt: January 18, 2016 HANDLEIDING ENTERPRISE DRIVE Laatst bijgewerkt: January 18, 2016 Inhoudsopgave 1 Enterprise Drive installeren...3 2 Enterprise Drive voor de eerste maal opstarten...3 3 Deelnemen aan Spaces (Een uitnodiging

Nadere informatie

1. Vul het volgende adres in op de Internet *adresbalk aenbt.mijnio.nl (zonder www)

1. Vul het volgende adres in op de Internet *adresbalk aenbt.mijnio.nl (zonder www) Betreft: instructie Ons Beste medewerker, Thuiszorg Groot Gelre gebruikt een urenregistratiesysteem (Ons) waarin medewerkers zelf hun uren en declaraties verwerken. Ook kun je berichten van de organisatie

Nadere informatie

Nieuw urenregistratiesysteem: het portaal

Nieuw urenregistratiesysteem: het portaal Medewerkershandleiding Nieuw urenregistratiesysteem: het portaal infacilities 13 maart 2012 medewerkershandleiding urenregistratieportaal / DM / AV / JK / MM INHOUDSOPGAVE VOORWOORD... 3 AFSPRAKEN... 3

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL FlexwerkerFydalo Flexwerkers pagina 1

HANDLEIDING URENPORTAAL FlexwerkerFydalo Flexwerkers pagina 1 HANDLEIDING URENPORTAAL FlexwerkerFydalo Flexwerkers pagina 1 Urendeclaraties. Declareren van de gewerkte uren doe je online via www.fydalo.nl Deze korte handleiding gaat over het juist invoeren van de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 6 3. De module HR Self Service... 7 4. De taakbalk aan de linkerzijde... 8 5. Het afhandelen van openstaande taken...

Nadere informatie

Securitas Alarm App Klantmanual

Securitas Alarm App Klantmanual Securitas Alarm App Klantmanual Auteur : Securitas Versie : 1.0 Datum : 03-07-2015 Inhoud Inleiding...2 1. Registratie...3 2. Functionaliteit...6 2.1 Status...7 2.2 Alarm...8 2.3 Schakeltijd... 10 2.4

Nadere informatie

PersoneelsSysteem. Handleiding

PersoneelsSysteem. Handleiding PersoneelsSysteem Handleiding Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 1.1 Account activeren 3 1.2 Inloggen 3 1.3 Wachtwoord vergeten 3 1.4 Uitloggen 3 2. Dashboard 4 3.1 Wachtwoord wijzigen 4 3.2 E-mailadres wijzigen

Nadere informatie

KALB Salarisportal. Handleiding voor werknemers. Uitgebreid

KALB Salarisportal. Handleiding voor werknemers. Uitgebreid KALB Salarisportal Handleiding voor werknemers Uitgebreid Versie 20160124 Pagina 1 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 HET AANMAKEN VAN UW INLOG ACCOUNT... 3 INLOGGEN OP DE SALARISPORTAL... 4 UW SALARISSPECIFICATIE

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het makkelijk en overzichtelijk invullen van uw Verslag Werk en Inkomen (VWI) (voorheen Inkomstenformulier) in MijnUitkering. Op onze nieuwe website

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Versie 2.4 oktober 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.brabantzorg.eu en klik op de knop Direct inloggen cliëntportaal. U krijgt het

Nadere informatie

Handleiding DB Alerts app

Handleiding DB Alerts app Handleiding DB Alerts app 3 mei 2019 DB Alerts De DB Alerts app is vernieuwd en aan de nieuwe eisen en veranderingen aangepast. Je kunt de App installeren via de Google Play Store / Apple App Store op

Nadere informatie

Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye.

Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye. Download met uw telefoon of tablet de Xmeye app: Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye. Xmeye: Xmeye app voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.myeye&hl=nl

Nadere informatie

Miles handleiding. Koeriers. Android & ios.

Miles handleiding. Koeriers. Android & ios. Miles handleiding Koeriers Android & ios www.miles.delivery Welkom bij Miles! Hoi, leuk dat je gebruik gaat maken van het meest moderne online koeriers platform van Nederland. Miles regelt koeriersopdrachten

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Uw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login

Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login Handleiding Online Salarisportal Werknemer Login Inhoudsopgave - het aanmaken van uw inlog account 02 - een eerste keer inloggen 03 - het scherm na het inloggen 04 - uw salarisspecificatie s en jaaropgaven

Nadere informatie

Werkervaring zzp er handleiding

Werkervaring zzp er handleiding Werkervaring zzp er handleiding Deze korte handleiding geeft stap voor stap uitleg hoe u als jeugd- en gezinsprofessional uw werkervaring als zzp er kunt indienen in Mijn SKJ. Lees deze goed door alvorens

Nadere informatie

Handleiding voor medewerkers

Handleiding voor medewerkers Handleiding voor medewerkers Vrijedagen Deze handleiding geeft biedt de handvaten ter ondersteuning voor het gebruik van Vrijedagen naar de wensen en behoeften van jouw eigen bedrijf. Dit betreft een verkorte

Nadere informatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie CampusDetacheringOnline quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CampusDetacheringOnline - quick

Nadere informatie

Handleiding urenportal TMI er

Handleiding urenportal TMI er Handleiding urenportal TMI er Inhoudsopgave 1 Inleiding... 2 2 Inloggen... 3 2.1 Inloggen op de urenportal... 3 2.2 Geen inloggegevens... 3 3 De urenportal... 4 3.1 Start... 4 3.2 Mijn gegevens... 4 3.3

Nadere informatie

Handleiding werknemer urenportal

Handleiding werknemer urenportal Inleiding urenregistratie Voor het registreren van uren via de urenportal volgt hieronder een instructie. Door middel van je internetbrowser kun je gebruik maken van de urenportal via: toponline.nocore.nl

Nadere informatie

Handleiding. invoeren werkbriefje

Handleiding. invoeren werkbriefje Handleiding invoeren werkbriefje Waar kun je een werkbriefje invoeren Nadat je bent ingelogd in my.tentoo ga je naar Werkbriefjes en klik je op Invoeren. Je krijgt dan het onderstaande scherm te zien.

Nadere informatie

Introductie voor ouders. Account aanmaken

Introductie voor ouders. Account aanmaken Introductie voor ouders Uw school zal voortaan via SchouderCom met u communiceren en nodigt u uit om hiervoor een account aan te maken. Het gebruik van SchouderCom heeft diverse voordelen: Al uw schoolcommunicatie

Nadere informatie

GEBRUIKERS HANDLEIDING IKAP. Individuele Keuze Arbeidsvoorwaarden Pakket. Gebruikershandleiding IKAP 1.3 0

GEBRUIKERS HANDLEIDING IKAP. Individuele Keuze Arbeidsvoorwaarden Pakket. Gebruikershandleiding IKAP 1.3 0 GEBRUIKERS HANDLEIDING IKAP Individuele Keuze Arbeidsvoorwaarden Pakket Gebruikershandleiding IKAP 1.3 0 Inhoudsopgave: Wat is IKAP?... 2 Aanvragen IKAP... 3 IKAP-bronnen... 4 IKAP-doelen... 6 Uitbreiding

Nadere informatie

Werkgevershandleiding voor:

Werkgevershandleiding voor: voor: Inhoud Dashboard... 3 Berichten... 3 Ziekmeldingen en verzuimrapportage... 4 Ziek melden... 4 Hersteld melden of wijziging AO percentage (deelherstel)... 4 Medewerkers ziek uit dienst... 5 Medewerkers

Nadere informatie

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Via de website van SBOH (Pagina Formulieren onder uw opleidingspagina) of via URL: portal.sboh.nl kunt u inloggen op de beveiligde webportal van

Nadere informatie

Werkgevershandleiding

Werkgevershandleiding Inhoud Dashboard... 2 Berichten... 2 Ziekmeldingen en verzuimrapportage... 3 Ziek melden... 3 Hersteld melden of wijziging AO percentage (deelherstel)... 3 Verzuimrapportage... 4 Werknemer data... 5 Toevoegen

Nadere informatie

1. Declareren Reiskosten en VOG voor stagiaires en vrijwilligers

1. Declareren Reiskosten en VOG voor stagiaires en vrijwilligers Declaraties 1. Declareren Reiskosten en VOG voor stagiaires en vrijwilligers 1. De vrijwilliger of stagiair kan na het inloggen in de portal (https://83176test.afasonline.com/login?url=%2f) een declaratie

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Support Your People Postbus 2102 5700 DA Helmond T 0492-780899 info@supportyourpeople.nl www.supportyourpeople.

Gebruiksaanwijzing. Support Your People Postbus 2102 5700 DA Helmond T 0492-780899 info@supportyourpeople.nl www.supportyourpeople. Gebruiksaanwijzing Aan de slag met het Online Personeelsdossier van Support Your People Welkom als gebruiker van het Online Personeelsdossier. Deze handleiding is ontwikkeld om je snel wegwijs te maken

Nadere informatie