Nieuwe implementatie op Came Connect

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwe implementatie op Came Connect"

Transcriptie

1 Nieuwe implementatie op Came Connect 1. GEAVANCEERD BEHEER OP AFSTAND Sinds 16/07/2018 is het mogelijk om op het platform Came Connect Automatiseringen rfbedieningen/keypads/transponders te configureren en op afstand de status van de beveiligingen te bekijken via de website of met de app Came SetUp. 2. APP CAME SETUP 2.1 Beschrijving De app Came SetUp biedt installateurs van CAME de mogelijkheid om de met CAME Connect verbonden automatiseringen van hun klanten te beheren. De gebruiker OWNER van de gateway kan de app CAME SetUp gebruiken, maar heeft alleen toegang tot een beperkt aantal functies. De belangrijkste functies van de app zijn: Weergave van de klantenlijst Functie Installateur Owner X Weergave van de installaties (gateways) van een klant en de daaraan verbonden automatiseringen. X Weergave van de eigen/beheerde installaties (gateways) en de daaraan verbonden automatiseringen. Toegang tot een automatisering en alle mogelijke geëxporteerde functies, in het bijzonder: Statusweergave en informatie X X Verzending van instructies Totale configuratie parameters Configuratie verlichting en lichtindicaties Beheer rf-bedieningen, keypads en transponders X X Statusweergave beveiligingen Weergave storingenlog Weergave aantal bewegingen X X X X X X X X

2 2.2 Installatie De app CAME SetUp is verkrijgbaar voor smartphone en tablet in de digitale store Google Play (Android 4.1 en hoger) en de App Store (Apple ios 8.0 en hoger). 2.3 Gebruik van de app INLOGGEN Zodra de app is gestart, wordt het inlogvenster voor CAME Connect getoond. Voer de inloggegevens in die u al bij uw registratie als installateur of gebruiker op CAME Connect [ heeft gekregen. Als u nog geen inloggegevens heeft, dan kunt u zich voor de service aanmelden door op de knop Registreer u te drukken. Met de opties onthoud mij en automatisch inloggen worden respectievelijk uw inloggegevens voor de volgende keer onthouden en kunt u automatisch inloggen zonder op inloggen te hoeven drukken. Als u op de knop instellingen drukt, gaat u naar de instellingen van de app. Afb. 1

3 2.3.2 LIJST MET KLANTEN (alleen installateurs) Als u als installateur heeft ingelogd, zal de app de lijst met de aan u gekoppelde klanten tonen. U kunt informatie over de klant bekijken door op de knop info te drukken. Als u de naam van de klant aanraakt, krijgt u toegang tot de lijst met diens gateways/automatiseringen indien hij een hulpverzoek heeft ingediend op de website Afb. 2

4 Afb LIJST MET GATEWAYS EN AUTOMATISERINGEN Nadat u een klant heeft geselecteerd (of als Owner heeft ingelogd), wordt de lijst met gateways (masters en slaves) en de daaraan verbonden automatiseringen getoond. De lijst wordt weergegeven als een uitklapbare boomstructuur. Voor elk element wordt direct de status van de verbinding en van eventuele storingen (alleen voor automatiseringen) getoond. U kunt informatie over de gateway bekijken door op de knop info aan de rechterkant te drukken. Als u een automatisering aanraakt gaat u naar de beheerpagina ervan.

5 2.3.4 HOOFDPAGINA VAN DE AUTOMATISERING De hoofdpagina voor het beheer van een automatisering heeft een gedeelte bovenaan met: - de status (links) - de firmwareversie (naast de status) - het aantal uitgevoerde bewegingen (rechts)(*) en daaronder een gedeelte waar u toegang kunt krijgen tot de hoofdfuncties van de automatisering: Instructies (Installateurs). Configuratie parameters. Beheer rf-bedieningen, keypads en transponders Statusweergave beveiligingen (Installateurs). Weergave storingenlog (Installateurs). Status cloud-activiteiten. Let op (*): Door op het aantal bewegingen te drukken, krijgt u toegang tot een pagina met meer gedetailleerde informatie over wat voor bewegingen zijn uitgevoerd. Afb. 4 Door rechts bovenaan op home te drukken, kunt op elk gewenst moment terugkeren naar de lijst met klanten (in het geval van de installateur) of de lijst met eigen gateways/automatiseringen (in het geval van de gebruiker).

6 2.3.5 INSTRUCTIES (alleen installateurs) Op de pagina "instructies" kunt u alle ondersteunde instructies (afstellen, openen, sluiten, etc.) naar de automatisering sturen. Daarnaast zijn er een paar speciale instructies voor het onderhoud van de automatisering (voor het versturen van deze instructies is een bevestiging vereist). Afb CONFIGURATIE PARAMETERS VAN DE AUTOMATISERING De pagina voor de configuratie van de parameters van de automatisering is in categorieën ingedeeld. Als u een categorie aanraakt, krijgt u toegang tot de lijst met parameters die daarbij horen.

7 De categorieën zijn: Baaninstellingen Instellingen behorend bij de baan van de automatisering (bijv. baansnelheid in % ). Beveiligingen Instellingen behorend bij de beveiligingen van de automatisering (bijv. de set-up van de fotocellen). Besturingsingangen Instellingen behorend bij de door de automatisering ondersteunde besturingsingangen. Functies Algemene instellingen (bijv. de set-up van de encoder). Tijden Instellingen behorend bij de duur van de werking (bijv. automatische sluitduur ). Lichtindicaties Instellingen behorend bij de lichtindicaties (bijv. de set-up van het knipperlicht). Afb. 6 Motorinstellingen Instellingen behorend bij de motor (bijv. keuze van het motortype). Slot Instellingen behorend bij het elektrische slot, indien aanwezig.

8 Binnen elke categorie bevindt zich een lijst met de parameters van de betreffende automatisering. Naast de naam van elke parameter wordt de bijbehorende F -functie aangegeven die voor de meeste CAME-stuurkasten voor de handmatige configuratie wordt gebruikt. Raak de parameter aan om hem te wijzigen. Druk na het wijzigen op de knop Opslaan om de instelling toe te passen. In enkele gevallen, met name met GPRS-gateways, kan het lezen/opslaan van de parameters enkele seconden duren. Afb. 7

9 2.3.7 BEHEER RF-BEDIENINGEN, KEYPADS, TRANSPONDERS WEERGAVE RF-BEDIENINGEN/KEYPADS/TRANSPONDERS Op de pagina's voor het beheer van de rf-bedieningen, keypads en transponders kunt u alle codes beheren die in de automatisering worden opgeslagen. Op de hoofdpagina wordt de lijst met opgeslagen rfbedieningen, keypads en transponders met de bijbehorende informatie getoond. De rf-bedieningen worden getoond met de lijst van hun knoppen (max. 4 per rf-bediening) die in de automatisering zijn opgeslagen. Onderaan wordt de geheugencapaciteit in procenten weergegeven. Het is mogelijk om één element te verwijderen door op het mandje aan de rechterkant te drukken. Om alle elementen te verwijderen gebruikt u de knop Alle verwijderen onderaan. Met de knop cloud sync kunt u handmatig de in de automatisering opgeslagen gegevens synchroniseren met de in de cloud van CAME Connect opgeslagen gegevens. Dit wordt doorgaans automatisch gedaan; een handmatige synchronisatie is alleen nodig als er direct met de stuurkast van de automatisering wijzigingen worden uitgevoerd en niet via de app. Afb. 8 Ook is het mogelijk te zoeken met de knop zoeken (het vergrootglas). Er kan op naam, positie in het geheugen of lokale detectie van een knop van een rf-bediening worden gezocht (voor deze laatste moet u in de buurt van de automatisering zijn zodat de code van de knop gelezen kan worden).

10 EEN RF-BEDIENING WIJZIGEN Als u op de naam van de rf-bediening drukt, kunt u een nieuwe naam instellen of het model wijzigen. Als u op een knop drukt krijgt u toegang tot de pagina voor het wijzigen, waar u de naam en de eraan gekoppelde actie (alle openen, sluiten, gedeeltelijke opening, stap-voor-stap) kunt wijzigen. Op deze pagina worden ook de positie in het geheugen, de code en het soort code (TOP, TAM, Rolling Code, Twin etc.) weergegeven (alleen te lezen). Met de knop kopiëren kunnen alle gegevens van een element gekopieerd worden om ze vervolgens op de pagina voor handmatig toevoegen (hierna beschreven) te kunnen plakken. Afb. 9

11 ÉÉN OF MEERDERE RF-BEDIENINGEN TOEVOEGEN Om één of meerdere rf-bedieningen (of keypads en transponders) toe te voegen, drukt u op de knop ADD onderaan (afb. 8). Nu dient u de wijze van toevoegen te selecteren: Lokale detectie De automatisering wordt in de modus verkrijging ingesteld. De installateur of de persoon die in de buurt van de automatisering is, moet op de knop van de toe te voegen rfbediening drukken. Als de detectie is gelukt, zal de app een pagina tonen die lijkt op die in afbeelding 9, waar alle informatie behorend bij de net gedetecteerde knop ingevoerd kan worden. Toevoegen met behulp van QR-code Er kunnen eenvoudig één of meerdere rfbedieningen worden toegevoegd door de QRcode op de verpakking van de rf-bedieningen van CAME te lezen. Afb. 10 Handmatig toevoegen Een knop van een rf-bediening kan worden toegevoegd door handmatig alle gegevens (inclusief de code) in te voeren. Op deze pagina kan het eerder beschreven plakken worden uitgevoerd.

12 INVOEREN MET QR-CODE Op deze pagina, die aanvankelijk leeg is, worden alle rfbedieningen (met bijbehorende knoppen) weergegeven die middels QR-code zijn gelezen. Let op: Dit is een tijdelijke lijst met rf-bedieningen die nog niet in de automatisering zijn opgeslagen. Als u een QR-code gaat lezen, drukt u op de knop QRcode rechts bovenaan. De app zal de camera activeren en gereed zijn om de QR-code van de rf-bedieningen te lezen. Afb. 12 Afb. 11 Als er een geldige QR-code wordt gelezen, wordt een pagina getoond waar snel de namen en functies behorend bij elke knop ingevoerd kunnen worden.

13 Door het vakje rechts al dan niet aan te vinken kunt u beslissen welke verkregen knoppen u wilt importeren. Na de bevestiging van de gegevens zal de app terugkeren naar het scherm voor het lezen van de QR-code, zodat u nog andere rf-bedieningen kunt toevoegen. Als de procedure is voltooid, dient u op de knop Voltooid te drukken (zie afb. 12). Nu worden alle verkregen rf-bedieningen getoond op het scherm met de middels QR-code gelezen rf-bedieningen (afb. 11). 11). LET OP: Dit is een tijdelijke lijst met rfbedieningen die nog niet in de automatisering zijn opgeslagen. Om de lijst naar de automatisering te sturen, drukt u op de knop cloud add rechts bovenaan (afb. De cloud van CAME Connect zal de gegevens opslaan. Dit kan enkele minuten duren (met name als er meerdere codes met gebruik van gateways met GPRS-verbinding worden verstuurd). Afb. 13 Als de procedure is gestart, hoeft u de app niet open te houden, want alles wordt door de cloud op asynchrone wijze beheerd.

14 HANDMATIG INVOEREN Op deze pagina kunt u: - een rf-bediening handmatig invoeren als u de code/het type/het model weet - met de knop plakken de gegevens van een rfbediening invoeren die u eerder met de knop kopiëren heeft gekopieerd. Afb. 14

15 2.3.8 STATUS CLOUD-ACTIVITEITEN De status van de cloud-activiteiten kan op elk moment gecontroleerd worden via zowel het icoon rechts bovenaan (knippert als er een activiteit gaande is) als de pagina met Status cloud-activiteiten (zie afb. 4), waar een log bekeken kan worden met alle cloud-activiteiten ( sync of add ) met betrekking tot de automatisering. Voor elke activiteit wordt het begintijdstip en het tijdstip van de laatste update getoond. Het rode driehoekje geeft aan dat er een probleem was bij het afronden van de activiteit, terwijl de rode X aangeeft dat de activiteit handmatig door de gebruiker is onderbroken. Voor de lopende activiteiten wordt het voortgangspercentage getoond. Druk op de knop X om een lopende activiteit te onderbreken. Druk op de knop info voor meer informatie over de oorzaak van de storing bij een cloudactiviteit. Afb. 15

16 LIJSTEN MET RF-BEDIENINGEN IMPORTEREN/EXPORTEREN Om lijsten met rf-bedieningen van en naar verschillende automatiseringen (ook van verschillende klanten) te importeren of exporteren, drukt u op de knop Import/Export onderaan (afb. 8) en kiest u of u de huidige lijst wilt exporteren of een reeds in de cloud opgeslagen lijst wilt importeren. Als u export list selecteert, verschijnt een pagina waar u de naam moet invoeren van de lijst die u wilt opslaan. De lijst wordt opgeslagen in de persoonlijke cloud van de installateur en zal altijd voor elke automatisering (ook van verschillende klanten) beschikbaar zijn. Afb. 16 Afb. 17

17 Als u import remote list selecteert, wordt de lijst van de eerder geëxporteerde lijsten getoond. Op deze pagina kan elke lijst worden verwijderd of kan de naam ervan worden gewijzigd. Als u op de gewenste lijst drukt, wordt een bericht getoond om het importeren te bevestigen. Indien u bevestigt, worden eerst alle rf-bedieningen uit het geheugen van de automatisering gewist en wordt vervolgens de actie add gestart om alle rf-bedieningen van de geselecteerde lijst te importeren. Ook in dit geval kan de status van de importprocedure gecontroleerd worden middels het icoon cloud add rechts bovenaan of op de pagina Status cloudactiviteiten. Afb. 18

18 Afb STATUS BEVEILIGINGEN Op de pagina met de status van de beveiligingen kan de status bekeken worden van alle beveiligingen (bijv. fotocellen) die in de automatisering geconfigureerd zijn. De kleur geeft de status van de beveiliging aan. Groen: Beveiliging gesloten Bruin: Beveiliging open Grijs: Beveiliging gedeactiveerd Als u op de naam van de beveiliging drukt, kunt u de naam ervan wijzigen of de oorspronkelijke naam herstellen. Om het lezen van de status te updaten drukt u op de knop bijwerken onderaan.

19 LIJST MET STORINGEN Op de pagina met de lijst met storingen wordt het log getoond van de storingen die de automatisering heeft gedetecteerd. De meest recente storing staat bovenaan de lijst. Om de lijst te updaten drukt u op de knop bijwerken onderaan. Om het storingenlog te resetten drukt u op reset storingen. Afb. 20

20 3. CAME CONNECT Zoals beschreven in het eerste hoofdstuk, is het ook mogelijk om op de website de rfbedieningen/keypads/transponders te configureren en en de status van de beveiligingen te bekijken (deze laatste functie is alleen beschikbaar voor de installateur, eerst moet de OWNER een hulpverzoek openen) 3.1 Pagina rf-bedieningen/keypads/transponders Als de klant en de te configureren automatisering zijn geselecteerd, klikt u op de webpagina van de automatisering op rf-bedieningen/keypads/transponders om ze op afstand te kunnen beheren.

21 Eenmaal op de pagina rf-bedieningen/keypads/transponders kunt u: - rf-bedieningen/keypads/transponders toevoegen of verwijderen - de lijst met rf-bedieningen/keypads/transponders importeren en exporteren - de lijst met rf-bedieningen/keypads/transponders die geüpload is in de automatisering bekijken - de status van de geheugencapaciteit bekijken.

22 3.2 Status beveiligingen Als de klant en de te configureren automatisering geselecteerd zijn, is op de webpagina van de automatisering een gedeelte beschikbaar voor de statusweergave van de beveiligingen. De status wordt niet bijgewerkt in realtime, maar door op de knop Bijwerken in het vak te klikken.

Nieuwe implementatie op Came Connect

Nieuwe implementatie op Came Connect Nieuwe implementatie op Came Connect 1. BEHEER MEERVOUDIG GEBRUIK Op 16/07/2018 is op het platform van Came Connect Automatiseringen de functie meervoudig gebruik geïntroduceerd, waarmee het gebruik van

Nadere informatie

iphone app - Roll Call

iphone app - Roll Call iphone app - Roll Call Roll Call - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop Handleiding NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING 1. Introductie 2. Configureren en bestellen 3. Sjabloon (categorieën en descriptors) 3.1 Lijst sjablonen 3.2 Sjablonen bewerken 3.2.1. Eigenschappen knop 4. Analyseren

Nadere informatie

Handleiding. NDFF-invoer. voor alle NDFF-portalen en Telmee

Handleiding. NDFF-invoer. voor alle NDFF-portalen en Telmee Handleiding NDFF-invoer voor alle NDFF-portalen en Telmee Auteur: Serviceteam NDFF Versie oktober 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Vereisten voor het gebruik... 2 3. Installatie... 2 4. Voor u gaat

Nadere informatie

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit Welkom bij payleven Samen met onze gratis app en uw eigen smartphone of tablet bent u nu klaar om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Hier volgt een uitleg van de verschillende mogelijkheden en

Nadere informatie

Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16. Configuratie handleiding

Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16. Configuratie handleiding VERSA CONTROL Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16 Configuratie handleiding Het VERSA, VERSA IP en VERSA Plus alarmsysteem kan ook worden bediend vanaf een mobiel apparaat (Smartphone

Nadere informatie

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens iphone app - Users Users - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger en is uitgevoerd

Nadere informatie

Handleiding. Verlinde Net@Price Website

Handleiding. Verlinde Net@Price Website Handleiding Verlinde Net@Price Website Inhoudsopgave Inleiding 2 Hoofdstuk 1. Maak een nieuwe configuratie 4 Hoofdstuk 2. Bekijk een bestaande configuratie 13 Hoofdstuk 3. Levertijden 13 1 Inleiding De

Nadere informatie

Handleiding voor professionele gebruikers

Handleiding voor professionele gebruikers CAME Connect voor automatiseringen FA00403-NL Handleiding voor professionele gebruikers INDEX ALGEMENE INFORMATIE Pag. 2 Ondersteunde browsers... 2 Particuliere gebruikers... 2 Professionele gebruikers...

Nadere informatie

iphone app - Timesheet

iphone app - Timesheet iphone app - Timesheet Timesheet - iphone app Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger

Nadere informatie

Handleiding WiFi. RR Trading B.V.

Handleiding WiFi. RR Trading B.V. Handleiding WiFi RR Trading B.V. Rev.05 Inhoudsopgave 1. Voorbeeld van de werking... 3 2. Benodigde materialen en informatie... 3 3. Mededeling... 4 4. Gebruiksvoorwaarden... 4 5. Registreren... 5 6. Externe

Nadere informatie

Nedap Ons App NEDAP ONS APP. Nedap Ons App Pagina 1

Nedap Ons App NEDAP ONS APP. Nedap Ons App Pagina 1 NEDAP ONS APP Nedap Ons App 18-4-2016 Pagina 1 Configuratie van de Nedap Ons app (Android) Dit artikel geeft uitleg wat nodig is om de Nedap Ons app te kunnen gebruiken op een mobiel apparaat van Google

Nadere informatie

HANDLEIDING 180 CAMERA

HANDLEIDING 180 CAMERA HANDLEIDING 180 CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie 180 Camera... 5 2.1 Gebruik... 7 2 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop! In

Nadere informatie

Quick reference Smartflow App

Quick reference Smartflow App Het opstarten van de app 1. Open de smartflow app. 2. U wordt gevraagd om een domein naam in te vullen. Vul de domein naam in die u heeft gekregen van 88degrees. 3. Log in met u inloggegevens. Het hoofd

Nadere informatie

Handleiding. Measure App. Versienummer:1.4

Handleiding. Measure App. Versienummer:1.4 Handleiding Measure App Versienummer:1.4 Datum: 14-12-2015 Voorwoord Hartelijk dank voor de aanschaf van de Measure App. M App zal u en uw collega s in staat stellen om begeleid in te meten of na te meten.

Nadere informatie

iphone app - Rapporten

iphone app - Rapporten iphone app - Rapporten Rapporten - iphone App Net2 AN1114-NL Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2. Startscherm... 5 2.1 Apparaat menu... 5 2.2 Mijn menu... 6 3. Video weergave scherm... 8 3.1 Live video weergave...

Nadere informatie

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0)

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) Internet Control Station Kijk regelmatig op www.klikaanklikuit.nl voor updates Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) ICS-1000 Het grootste gemak in draadloos schakelen. Eenvoudig uit te breiden

Nadere informatie

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 2 Inhoud Inleiding... 5 Inrichting SequreBox Cloud... 5 1. Inloggen... 6 2. Abonnementen voeg camera toe... 8 3. Controleer beelden... 9 4. Camera Stel Alarm

Nadere informatie

Securitas Alarm App Klantmanual

Securitas Alarm App Klantmanual Securitas Alarm App Klantmanual Auteur : Securitas Versie : 1.0 Datum : 03-07-2015 Inhoud Inleiding...2 1. Registratie...3 2. Functionaliteit...6 2.1 Status...7 2.2 Alarm...8 2.3 Schakeltijd... 10 2.4

Nadere informatie

Gebruikers en groepen

Gebruikers en groepen Gebruikers en groepen Deze handleiding beschrijft de functionaliteit gebruikers en groepen. U vindt deze functionaliteit in het SchoolWapps dashboard onder de menuoptie Algemeen. Met de module gebruikers

Nadere informatie

Handleiding Wi-Fi. RR Trading B.V 1 van 13 Rev.02

Handleiding Wi-Fi. RR Trading B.V 1 van 13 Rev.02 Handleiding Wi-Fi RR Trading B.V 1 van 13 Rev.02 Inhoudsopgave 1. Voorbeeld van de werking... 3 2. Benodigde materialen en informatie... 4 3. Mededeling... 4 4. Registreren... 5 5. Externe Wi-Fi module

Nadere informatie

Zmodo Zsight Android handleiding

Zmodo Zsight Android handleiding Zmodo Zsight Android handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1

Nadere informatie

MyNice Welcome MyNice Welcome app to control your home

MyNice Welcome MyNice Welcome app to control your home MyNice Welcome MyNice Welcome app to control your home NL - Aanwijzingen en aanbevelingen voor installatie en gebruik ELEKTRISCHE AANSLUITINGEN NEDERLANDS Volledige en originele instructies INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Installatiehandleiding Inhoud Inhoud 1 Inleiding 2 1. Account aanmaken 3 2. Gateway aanmelden 5 3. infraroodpanelen aanmelden 11 4. Thermostaten aanmelden 17 5. infraroodpanelen koppelen aan thermostaat

Nadere informatie

Handleiding apparaataanmelding

Handleiding apparaataanmelding Handleiding apparaataanmelding 22-03-2015 2 De informatie in dit document kan zonder kennisgeving gewijzigd worden. De in dit document omschreven diensten worden geleverd in het kader van een licentieovereenkomst

Nadere informatie

BT APP INSTELLINGEN : ANDROID PROGRAMMATIE HANDLEIDING

BT APP INSTELLINGEN : ANDROID PROGRAMMATIE HANDLEIDING 4.2019 99101BT APP INSTELLINGEN : ANDROID PROGRAMMATIE HANDLEIDING Index 1. Installatie van de APP Ksmart 3 2. Registreren 3 3. Toevoegen van codeklavier en instellen van de master gebruiker 3 4. Toevoegen

Nadere informatie

Toegang tot uw e-mailberichten via internet

Toegang tot uw e-mailberichten via internet Basishandleiding Multrix Outlook Web App 2010 Versie: 24 februari 2011 Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Multrix Outlook Web Access 2010 Voorblad Inhoudsopgave 1 Inloggen...3 2 Veelgebruikte

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3.

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3. 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 02 08 4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 03

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

Verbindingsgids (voor COOLPIX)

Verbindingsgids (voor COOLPIX) Verbindingsgids (voor COOLPIX) In dit document wordt de procedure beschreven voor het gebruik van de SnapBridge-app (versie 2.0) voor het tot stand brengen van een draadloze verbinding tussen een ondersteunde

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

1 Product beschrijving

1 Product beschrijving 1 Product beschrijving Lens LED lamp Deurbel knop Indicator Buzzer Buiten apparaat Schermresolutie: 480X320 Bereik: 30 meter Afbeelding sensor: 1/4 CMOS Night vision modus: 1pc white light Lens: 98.5,

Nadere informatie

Professionele woningbeveiliging. X-serie Alarm Scan App Gebruikershandleiding

Professionele woningbeveiliging. X-serie Alarm Scan App Gebruikershandleiding Professionele woningbeveiliging X-serie Alarm Scan App Gebruikershandleiding Inhoud 1. Inleiding: X-serie Alarm Scan App in één oogopslag 2. De app starten 3. Uw contactgegevens invoeren in servicerapporten

Nadere informatie

SNELLE HANDLEIDING CONFIGURATIE VAN Wi-Fi Module. EVO Remote. MAN_000012_nl(EVO_Remote) Versie: 12.0 van Januari,

SNELLE HANDLEIDING CONFIGURATIE VAN Wi-Fi Module. EVO Remote. MAN_000012_nl(EVO_Remote) Versie: 12.0 van Januari, SNELLE HANDLEIDING CONFIGURATIE VAN Wi-Fi Module EVO Remote MAN_000012_nl(EVO_Remote) Versie: 12.0 van Januari, 23 2019 T.b.v. de Livin flame pelletkachels 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Bedieningsvoorbeeld...

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM

HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM Inhoud Inleiding... 3 1. Smartsiren app... 4 2. Installatie... 6 3. Montage... 7 4. Gebruik... 8 5. Deur-/ raamsensor... 9 6. Afstandsbediening... 10 7. Bewegingssensor...

Nadere informatie

Google Authenticator configureren en gebruiken op een smartphone

Google Authenticator configureren en gebruiken op een smartphone Google Authenticator configureren en gebruiken op een smartphone Track Software ontwikkelt software voor verzuimbegeleiding voor kleine en grote werkgevers, arbo-dienstverleners en interventiebedrijven.

Nadere informatie

Handleiding - Vivago Mobile

Handleiding - Vivago Mobile Handleiding - Vivago Mobile Installatie Vivago Mobile applicatie Vereisten Vivago Mobile App : Android Smartphone > Android versie 4.0.3. of hoger Iphone > ios versie 9.0 of nieuwer Download de Vivago

Nadere informatie

Nieuwe- en bijkomende functionaliteiten app V5.0

Nieuwe- en bijkomende functionaliteiten app V5.0 Nieuwe- en bijkomende functionaliteiten app V5.0 Hieronder vindt u een opsomming van de vernieuwde en bijkomende functionaliteiten van de INTEGRA CONTROL app versie 5.0. Nieuw app icoon en opstartscherm

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Handleiding gebruik Cascando OFML data in pcon.planner

Handleiding gebruik Cascando OFML data in pcon.planner Handleiding gebruik Cascando OFML data in pcon.planner In deze handleiding wordt u stapsgewijs wegwijs gemaakt in het gebruik van Cascando OFML data in pcon.planner. 1. Cascando producten openen in pcon.planner

Nadere informatie

Elbo Technology BV Versie 1.1 Juni 2012. Gebruikershandleiding PassanSoft

Elbo Technology BV Versie 1.1 Juni 2012. Gebruikershandleiding PassanSoft Versie 1.1 Juni 2012 Gebruikershandleiding PassanSoft Versie 1.1 Juni 2012 2 Inhoud: Opstart scherm PassanSoft... 1 Het hoofdmenu van PassanSoft wordt geopend... 4 Verklaring extra knoppen weergegeven

Nadere informatie

In deze handleiding leest u over hoe u de SolarEdge omvormer kunt activeren, upgraden en configureren.

In deze handleiding leest u over hoe u de SolarEdge omvormer kunt activeren, upgraden en configureren. SolarEdge HD-Wave installatie In deze handleiding leest u over hoe u de SolarEdge omvormer kunt activeren, upgraden en configureren. De Solaredge omvormer heeft nu een ingebouwd wifi chip met een bereik

Nadere informatie

Handleiding Ritty-App

Handleiding Ritty-App Handleiding Ritty-App Installatie: U kunt de Ritty-App eenvoudig installeren door de deze te downloaden in de Apple Store of de Google Playstore. Let op dat je je automatische updates aan hebt staan of

Nadere informatie

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Voor de iphone SHARP CORPORATION April 27, 2012 1 Inhoudsopgave 1 Overzicht... 3 2 Ondersteunde besturingssystemen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 3 Installatie

Nadere informatie

e-sign app voor Android Handleiding voor installatie en gebruik

e-sign app voor Android Handleiding voor installatie en gebruik Handleiding voor installatie en gebruik Inhoud e-sign app installeren en registreren van uw gebruikersprofiel... 3 Opdrachten selecteren en autoriseren... 10 Overige instellingen en opties... 17 2 e-sign

Nadere informatie

Verbindingsgids (voor COOLPIX)

Verbindingsgids (voor COOLPIX) Verbindingsgids (voor COOLPIX) In dit document wordt de procedure beschreven voor het gebruik van de SnapBridge-app (versie 2.5) voor het tot stand brengen van een draadloze verbinding tussen een ondersteunde

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten vragenlijst, bekijken resultaten, gebruik

Nadere informatie

Hoe installeren op tablet? (makelaar) Installatie handleiding

Hoe installeren op tablet? (makelaar) Installatie handleiding Hoe installeren op tablet? (makelaar) Installatie handleiding Inhoudsopgave 1. DE VEREISTEN... 3 2. MYBROKER IN 5 STAPPEN... 4 2.1. STAP 1 TABLET... 4 2.2. STAP 2 VERBINDING... 4 2.3. STAP 3 KLANTENZONE...

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE Handleiding Burgerschouw app 2017

PRODUCTINFORMATIE Handleiding Burgerschouw app 2017 Handleiding Burgerschouw app 2017 1.1 De Burgerschouw App voor de burger. 1.1.1 De app toevoegen aan uw tablet Ga naar uw App Store, Google Play of Windows Phone Store en zoek op Burgerschouw. U ziet het

Nadere informatie

Internet Video Deurbel. SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App

Internet Video Deurbel. SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App Internet Video Deurbel SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App In deze handleiding worden alle functies uitgelegd om u wegwijs te maken van ons product. Door middel van foto s proberen we alles

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten

Nadere informatie

SMART LOCK SOLUTION VERKORTE HANDLEIDING APP SMARTPHONE. Smartphone Afstandsbediening Vingerafdruk Code

SMART LOCK SOLUTION VERKORTE HANDLEIDING APP SMARTPHONE. Smartphone Afstandsbediening Vingerafdruk Code SMART LOCK SOLUTION VERKORTE HANDLEIDING APP SMARTPHONE Smartphone Afstandsbediening Vingerafdruk Code versie 11-2016 1. Installatie van de App. 1.1 Installatie van de App. Een Android smartphone aansluiten:

Nadere informatie

VITAMINE. VITale AMsterdamse ouderen IN de stad. Tablet Handleiding

VITAMINE. VITale AMsterdamse ouderen IN de stad. Tablet Handleiding VITAMINE VITale AMsterdamse ouderen IN de stad Tablet Handleiding Onderdelen Gebruik tablet... 2 Welke functies gebruikt u op de tablet?... 2 MBvO oefeningen... 3 Tabbladen... 3 Vandaag... 4 Uitvoeren...

Nadere informatie

EN Versie: 1.0. H.264 Handleiding

EN Versie: 1.0. H.264 Handleiding EN Versie: 1.0 H.264 Handleiding Inhoud Hardware... 2 ios View... 2 Android View... 5 PC View... 9 Contact... 11 1 Hardware verbindingen 1. Schroef de antenne in de achterkant van de camera en draai rechtop.

Nadere informatie

e-sign app voor ios Handleiding voor installatie en gebruik

e-sign app voor ios Handleiding voor installatie en gebruik Handleiding voor installatie en gebruik Inhoud e-sign app installeren en registreren van uw gebruikersprofiel... 3 Opdrachten selecteren en autoriseren... 11 Overige instellingen en opties... 17 2 e-sign

Nadere informatie

Instructies voor gebruik

Instructies voor gebruik Instructies voor gebruik Introductie van het product..3 Voorzorgsmaatregelen. 3 Inhoud 3 Onderdelen en functies.4 Deurbel installeren 5 Muziek toon..6 App Downloaden 7 Het product is gebaseerd op het Wi-Fi-netwerk

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME DEURBEL MET CAMERA

HANDLEIDING SMART HOME DEURBEL MET CAMERA HANDLEIDING SMART HOME DEURBEL MET CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie Smart Home Deurbel... 5 2.1 Verbinding met een netwerkkabel...

Nadere informatie

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties:

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties: HOME Op deze pagina kunt u inloggen op het KledingManagementSysteem (KMS) van Buurman. Bent u uw wachtwoord vergeten? U kunt het via de link klik hier opvragen, het wordt u per e-mail toegezonden. Heeft

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 4 Hoofdstuk 3 Mijn gegevens...

Nadere informatie

Handleiding Gravity Forms

Handleiding Gravity Forms Handleiding Gravity Forms Deze handleiding gaat in op het maken van formulieren via Gravity Forms binnen WordPress. Ter voorbeeld wordt een formulier gemaakt voor het inzenden van hulp vragen voor Gravity

Nadere informatie

Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding

Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding 1. Account aanmaken Download en installeer de EZview app voor ios (Apple iphone) of Android gebaseerde smartphones. (PS.

Nadere informatie

Handleiding. NZa-uitwisselportaal. Veilig bestanden uitwisselen

Handleiding. NZa-uitwisselportaal. Veilig bestanden uitwisselen Handleiding NZa-uitwisselportaal Veilig bestanden uitwisselen Handleiding voor relaties van de NZa, versie 5, 22 juni 2016 Inhoud Welkom 4 1. Inloggen 5 1.1 Nieuw account ontvangen 5 1.2 Account deblokkeren

Nadere informatie

PhPlist Gebruikers Handleiding

PhPlist Gebruikers Handleiding PhPlist Gebruikers Handleiding Auteur: Sander Duivenvoorden Bedrijf: Buildnet webservices E-mail: support@buildnet.nl Datum: 23-09-2008 Laatste wijziging: 17-10-2008 Versie: 1.1 1 Inleiding Het verzenden

Nadere informatie

HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA

HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie Slimme deurbel met camera... 5 2.1 Verbinding met een netwerkkabel...

Nadere informatie

Troubleshooting. Stap-voor-stap instructies maart 2019

Troubleshooting. Stap-voor-stap instructies maart 2019 Troubleshooting Stap-voor-stap instructies maart 2019 Copyright 2018. NCS Pearson, Inc. of haar filiaal/filialen. Alle rechten voorbehouden. Q-interactive is een handelsmerk in de VS en/of andere landen

Nadere informatie

Troubleshooting. Stap-voor-stap instructies augustus 2018

Troubleshooting. Stap-voor-stap instructies augustus 2018 Troubleshooting Stap-voor-stap instructies augustus 2018 Copyright 2018. NCS Pearson, Inc. of haar filiaal/filialen. Alle rechten voorbehouden. Q-interactive is een handelsmerk in de VS en/of andere landen

Nadere informatie

247 SERVICES APP GEBRUIKERSHANDLEIDING. Versie: 1.4a

247 SERVICES APP GEBRUIKERSHANDLEIDING. Versie: 1.4a 247 SERVICES APP GEBRUIKERSHANDLEIDING Versie: 1.4a Inhoud Inleiding 2 Registreren 3 Inloggen 247Services App 4 Hoofdscherm & rechten 5 Algemeen 6 Menu 7 Menu functies 8 Locatie 8 Algemeen 8 Werklocatie

Nadere informatie

Handleiding. Portal Heerlen

Handleiding. Portal Heerlen Handleiding Portal Heerlen Colofon Het online buurtportaal Portal Heerlen maakt gebruik van Cubigo, een software pakket van Aristoco. Deze handleiding is daarom deels gebaseerd op de algemene Cubigo handleiding.

Nadere informatie

aanmaken van een webaccount om e-books te kunnen lenen P. 3-7 het lenen van e-books de basis P. 13-14

aanmaken van een webaccount om e-books te kunnen lenen P. 3-7 het lenen van e-books de basis P. 13-14 aanmaken van een webaccount om e-books te kunnen lenen P. 3-7 wachtwoord vergeten P. 8-9 uw account beheren P. 10-12 het lenen van e-books de basis P. 13-14 het lenen van e-books online lezen (is streamed

Nadere informatie

handleiding Sparen met de scan r app

handleiding Sparen met de scan r app handleiding Sparen met de scan r app De app downloaden Inloggen De Scan r app kan gedownload worden vanuit de App Store Na het downloaden van de app, komt u voor Apple smartphones en vanuit de Google Play

Nadere informatie

Inhoud 1 Inleiding 2 1. Account aanmaken 3 2. Dagprogramma instellen 5 3. Handmatig bedienen via de Website 11

Inhoud 1 Inleiding 2 1. Account aanmaken 3 2. Dagprogramma instellen 5 3. Handmatig bedienen via de Website 11 Gebruikshandleiding Inhoud Inhoud 1 Inleiding 2 1. Account aanmaken 3 2. Dagprogramma instellen 5 3. Handmatig bedienen via de Website 11 3.1 Handmatig bedienen thermostaat 11 3.2 Handmatig bedienen infraroodpanelen

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten 1/13 Groene Hart Diagnostisch Centrum (GHDC) Bleulandweg 3 2803 HG Gouda Telefoon: 0182-570237 E-mail: zelfmeten@ghdc.nl www.trombosedienstgouda.nl

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

Handleiding Salariscentrum.nl

Handleiding Salariscentrum.nl Handleiding Salariscentrum.nl Salariscentrum.nl is het online platform waarop verschillende diensten worden aangeboden aan geregistreerde gebruikers van Salarisadministratie en PayCheck van Wolters Kluwer.

Nadere informatie

MyBroker op ipad Installatie handleiding

MyBroker op ipad Installatie handleiding MyBroker op ipad Installatie handleiding Inhoudstafel 1. DE VEREISTEN... 3 2. MYBROKER IN 5 STAPPEN... 4 2.1. STAP 1 IPAD... 4 2.2. STAP 2 VERBINDING... 4 2.3. STAP 3 KLANTENZONE... 4 2.4. STAP 4 - DOWNLOAD

Nadere informatie

Uren indienen Flexwrapp

Uren indienen Flexwrapp Uren indienen Flexwrapp Download de App Flexwrapp in de Appstore of in de Google Play Store of ga naar www.flexwrapp.nl Pander en Lier werkt o.a. met het digitaal ondertekenen van documenten met Flexwrapp.

Nadere informatie

Onze netwerk camera, DVR, NVR serie product en mobiele telefoon app ondersteunt P2P functie.

Onze netwerk camera, DVR, NVR serie product en mobiele telefoon app ondersteunt P2P functie. Welkom Bedankt voor het gebruik van onze P2P functie! Deze handleiding is ontworpen om u te helpen met de verbinding via P2P Lees alstublieft de volgende aanwijzingen voorzichtig door. * Voor de werking,

Nadere informatie

Handleiding E-Bike Connect VIP Premium.

Handleiding E-Bike Connect VIP Premium. Handleiding E-Bike Connect VIP Premium. Inhoud Handleiding E-Bike Connect VIP Premium.... 1 Inleiding.... 2 Verbindingsscherm.... 3 Inloggen.... 3 Ik heb nog geen account.... 3 Wachtwoord vergeten....

Nadere informatie

1. Over LEVIY. 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding toe?

1. Over LEVIY. 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding toe? Versie 1 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 06 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 07 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding

Nadere informatie

APP INSTALLATIE EN CONFIGURATIE UW KACHEL OP UW SMARTPHONE

APP INSTALLATIE EN CONFIGURATIE UW KACHEL OP UW SMARTPHONE APP INSTALLATIE EN CONFIGURATIE UW KACHEL OP UW SMARTPHONE APP 3 EENVOUDIGE STAPPEN VOOR EEN OPTIMAAL GEBRUIK VAN DE APP EN DE CONNECTION BOX 1PUNTEN VAN 1 tot 4 DE SMARTPHONE EN DE APP OP DE CONNECTION

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

Stappenplan voor Wifi-installatie en aanmelding van Growatt omvormers WiFi modules met serienummer ( 4KXXXXXXXX SN )

Stappenplan voor Wifi-installatie en aanmelding van Growatt omvormers WiFi modules met serienummer ( 4KXXXXXXXX SN ) Stappenplan voor Wifi-installatie en aanmelding van Growatt omvormers WiFi modules met serienummer ( 4KXXXXXXXX SN ) INSTALLATIE INFO - Oudere WiFi-modules zijn te herkennen aan het volgende serienummer

Nadere informatie

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Voor de ipad SHARP CORPORATION 27 April, 2012 1 Inhoudsopgave 1 Overzicht... 3 2 Ondersteunde besturingssystemen... 4 3 Installatie en starten van de applicatie...

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

ABAX WORKER Gebruikershandleiding mobiele app

ABAX WORKER Gebruikershandleiding mobiele app ABAX WORKER Gebruikershandleiding mobiele app Login... 1 App overzicht... 1 Mijn taken... 1 Beschikbare taken... 1 Voltooide taken... 1 Bouwplaatsen... 1 Taken... 2 Taakgegevens... 2 Registreer uren...

Nadere informatie

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd.

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd. Inleiding Janssen Interim Services B.V., Janssen Stedendriehoek B.V., Janssen Personeelsdienst B.V. en Janssen Payroll Services maken gebruik van een online uren registratiesysteem. Deze methode van urenverwerking

Nadere informatie