Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad"

Transcriptie

1 Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad Snelstartgids controleren U kunt uw iphone of ipad instellen voor het versturen en ontvangen van van uw Office 365-account. Altijd toegang tot uw agenda, waar u ook bent U weet altijd waar u moet zijn door uw agenda-items te synchroniseren met uw iphone of ipad. Uw contacten synchroniseren Bewaar uw contacten op uw iphone of ipad om het delen van documenten, het verzenden van en het plannen van vergaderingen met collega's makkelijker te maken. Toegang tot alle OneNotenotitieblokken van uw team Gebruik de OneNote-app voor iphone of ipad om eenvoudig toegang te krijgen tot alle OneNotenotitieblokken die zijn opgeslagen op een SharePoint-teamsite of op uw site van OneDrive voor Bedrijven. Een vergadering persoonlijk bijwonen Gebruik de app Lync om deel te nemen aan vergaderingen, chatberichten te verzenden en te ontvangen, of videogesprekken met collega's te voeren. Hiermee blijft u ook op de hoogte wanneer u niet op uw werk bent. Samenwerken met uw team Open uw teamsites en deel of bewerk bestanden die hierop zijn opgeslagen. Werken aan uw documenten Gebruik de app OneDrive voor Bedrijven om te werken aan documenten op uw site van OneDrive voor Bedrijven of om deze te delen. Uw documenten onderweg weergeven en bewerken Gebruik de app Office Mobile om documenten rechtstreeks op uw iphone weer te geven en te bewerken.

2 gebruiken Wanneer u uw account voor Office 365 hebt ingesteld op uw iphone of ipad, werkt uw op dezelfde manier als andere accounts op uw apparaat. U kunt het volgende doen: controleren Tik in het beginscherm op . verzenden Tik op Bewerk. Voeg geadresseerden toe, schrijf het bericht en tik op Verstuur. beantwoorden Tik op Beantwoord. Tik op Verstuur als u klaar bent. Aandere mappen controleren Tik op Mappen. Selecteer de map die u wilt weergeven. Alle accounts op uw apparaat bekijken Tik op . (Als nu de map Inkomend wordt weergegeven, tikt u in de linkerbovenhoek op de naam van het account dat u wilt zien.) Hier kunt u alle accounts zien die op het apparaat zijn ingesteld. U kunt ook andere mappen weergeven in de verschillende accounts. Tik in het gedeelte Accounts op het account met de map die u wilt weergeven. Tik op het Office 365-account om de andere mappen van het account weer te geven. Uw agenda beheren Met de agenda kunt u vergaderingen en afspraken maken en bijhouden. Een agenda-item bekijken Tik op de app Agenda. Een nieuwe vergadering of activiteit maken 1. Tik op de app Agenda en selecteer de tijd en andere details voor de afspraak. 2. Tik in het scherm Voeg toe op Agenda en selecteer uw Office 365-agenda. Tik op Gereed als u klaar bent. Uw contactpersonen beheren U kunt contactpersonen toevoegen, bewerken of verwijderen vanuit uw Office 365-account. Een contactpersoon toevoegen 1. Tik in het beginscherm op Telefoon > Contacten. 2. Tik op Nieuw en typ de gegevens van de contact. Tik op Gereed als u klaar bent. Een contact bewerken of verwijderen 1. Tik op de naam van het contact en tik op Bewerk. 2. Wijzig de gegevens en tik op Gereed. Als u de contactpersoon wilt verwijderen, veegt u omlaag en tikt u op Verwijder contactpersoon.

3 (Samen)werken aan documenten op een site van OneDrive voor Bedrijven of op SharePoint-teamsites Uw team kan een SharePoint-teamsite gebruiken om te communiceren, documenten te delen en samen te werken aan projecten. OneDrive voor Bedrijven is uw persoonlijke site waar u bestanden kunt opslaan die u alleen kunt bekijken, maar die u ook eenvoudig kunt delen met collega's. U hebt via Office Mobile toegang tot documenten op beide sites, maar als u naar de site wilt navigeren, moet u dat doen vanuit Safari op uw iphone of ipad. Een site van OneDrive voor Bedrijven of een SharePoint-teamsite openen: 1. Open Safari. 2. Typ de URL voor uw site in de adresbalk van de browser. https://contosomijn.sharepoint.com/personal/<uw gebruikersnaam>_contoso_onmicrosoft_com is hoe de URL voor een persoonlijke site zoals de site van OneDrive voor Bedrijven eruit kan zien. Voor een teamsite ziet de URL er ongeveer als volgt uit: https://contoso.sharepoint.com/sites/contoso. (Vervang hierbij 'contoso' in de URL door de domeinnaam van uw organisatie.) Opmerking Als u niet zeker weet wat de URL voor de site is, navigeert u naar de site vanuit de browser van uw computer en noteert u de URL uit het adresvenster of stuurt u deze per naar uzelf zodat u deze kunt kopiëren en plakken. 3. Wanneer het aanmeldingsscherm van Microsoft Office 365 verschijnt, typt u uw gebruikersnaam en wachtwoord, en tikt u op Aanmelden. Als de site wordt geopend in een mobiele weergave en u de computerweergave wilt, tikt u op Instellingen > Overschakelen naar computerweergave. Als u terug wilt gaan naar de mobiele weergave, tikt u op Instellingen > Mobiele weergave. 4. Tik in de mobiele weergave op Instellingen > Site-inhoud voor een lijst met alle inhoud, zoals document- of lijstbibliotheken op een site. Computerweergave Mobiele weergave Tip U kunt eenvoudig navigeren tussen de site van OneDrive voor Bedrijven en een teamsite door in de navigatiekoptekst in de computerweergave op OneDrive of Sites te tikken.

4 Apps voor iphone en ipad gebruiken Installeer apps voor iphone en ipad die speciaal zijn ontworpen voor Office 365, zodat u kunt blijven samenwerken met collega's en ook onderweg kunt werken. Raadpleeg de snelstartgids Office 365 instellen op uw iphone en ipad als u wilt weten hoe u zich de eerste keer kunt aanmelden bij deze apps: Lync 2013 voor iphone of Lync 2013 voor ipad OneDrive voor Bedrijven voor abonnees van Office 365 OneNote voor iphone of OneNote voor ipad Office Mobile voor abonnees van Office 365 (voor iphone-gebruikers) De Lync 2013-app gebruiken Als uw organisatie Lync gebruikt, kunt u de app Microsoft Lync 2013 voor uw iphone of ipad gebruiken om contact te houden terwijl u onderweg bent. Uw status instellen of afmelden Als u uw status wilt wijzigen, tikt u in het scherm Mijn info op uw status en selecteert u uw status of tikt u op Afmelden. Zoeken naar een contactpersoon Een chatbericht verzenden Wanneer u de gewenste persoon hebt gevonden, tikt u op de naam en vervolgens op het pictogram Chat. Typ uw bericht en tik op het pictogram Verzenden. Opmerking Als u een chatbericht wilt verzenden tijdens een videogesprek, tikt u op het pictogram Chat, typt u uw bericht en tikt u op Verzenden. Audio toevoegen aan een chatsessie Wanneer u de persoon wilt bellen waarmee u aan het chatten bent, tikt u op het pictogram Telefoon en selecteert u het nummer dat u wilt bellen. Deelnemen aan een Lync-vergadering Als u wilt deelnemen aan een Lync-vergadering, selecteert u de vergadering op het tabblad Vergaderingen en tikt u op Deelnemen aan vergadering. Tik in het scherm Contactpersonen op Zoeken. Typ de naam van een persoon in het zoekvak. De resultaten worden onder het vak weergegeven.

5 De app OneDrive voor Bedrijven voor abonnees van Office 365 gebruiken Zodra u zich hebt aangemeld, worden uw bestanden en mappen weergegeven in OneDrive voor Bedrijven en kunt u direct aan de slag met uw bestanden. Uw bestanden in OneDrive voor Bedrijven weergeven Tik op een item om het te openen. U ziet een downloadknop als een bestand beschikbaar is om offline te worden bekeken. U kunt uw bestanden op drie manieren weergeven. Kies onder aan het scherm van OneDrive voor Bedrijven een van de volgende opties: Tik op Bestanden om alle bestanden in OneDrive voor Bedrijven weer te geven. Tik op Recent om de bestanden van OneDrive voor Bedrijven weer te geven die u het meest recent hebt geopend. Tik op Offline om de bestanden weer te geven die u beschikbaar hebt gemaakt om te bekijken als u geen verbinding hebt. Bestanden weergeven als u offline bent Download bestanden van OneDrive voor Bedrijven naar uw iphone of ipad om ze beschikbaar te maken voor weergave als u offline bent. 1. Tik op het bestand dat u wilt downloaden om het te openen. 2. Tik op de downloadknop. 3. Het bestand wordt nu weergegeven wanneer u op Offline tikt. De offlineversie van het bestand is een gedownloade kopie. Als u dit bestand bewerkt, worden updates niet gesynchroniseerd met de versie in OneDrive voor Bedrijven. Een bestand delen 1. Tik op het bestand dat u wilt delen. 2. Als het bestand is geopend, tikt u op de knop om te delen met OneDrive voor Bedrijven. Als u het bestand al deelt, ziet u een lijst met de mensen die het bestand delen. In het andere geval wordt aangegeven dat dit item niet wordt gedeeld. 3. Tik op Toevoegen boven aan het scherm Delen. 4. Tik op het scherm Personen toevoegen in het vak Delen met en voer het adres in van de persoon met wie u het bestand wilt delen. U kunt ook op Toevoegen tikken en een naam in de lijst met contactpersonen selecteren. Herhaal deze procedure voor iedere persoon met wie u het bestand wilt delen. 5. Stel de machtiging voor delen in voor de persoon die u uitnodigt om het bestand te delen. De standaardinstelling is Laat ontvanger bewerken. Desgewenst kunt u machtigingen voor delen later wijzigen. 6. Tik op Toevoegen. Machtigingen voor delen wijzigen 1. Tik op het bestand waarvoor u de machtigingen voor delen wilt wijzigen. 2. Als het bestand is geopend, tikt u op de knop om te delen met OneDrive voor Bedrijven. 3. Tik op de naam van de persoon waarvoor u de machtigingen wilt wijzigen. 4. Tik op de gewenste machtigingsinstelling.

6 De OneNote-app gebruiken Office 365-notitieblokken synchroniseren Als u notitieblokken hebt die u regelmatig gebruikt op SharePoint-sites van Office 365, kunt u deze synchroniseren met uw iphone of ipad door het Office 365-account toe te voegen nadat u zich hebt aangemeld met een Microsoft-account. Zorg ervoor dat de notitieblokken die u wilt openen onlangs zijn weergegeven op uw computer of een ander apparaat. Notitieblokken die u lange tijd niet hebt geopend, worden namelijk niet gesynchroniseerd wanneer u zich aanmeldt. 1. Als er een notitieblok is geopend, tikt u op Notitieblokken. 2. Tik op Instellingen. 3. Tik op Accounts > Een service toevoegen > Office 365 SharePoint. 4. Typ uw adres en wachtwoord, en tik op Aanmelden om uw Office 365-account toe te voegen. 5. Sluit OneNote-instellingen. 6. Tik in het scherm Notitieblokken op Meer notitieblokken. Uw notitieblokken worden nu weergegeven onder Recent. Offline werken Synchroniseer eerst uw notitieblokken met OneDrive voor Bedrijven. Daarna worden uw wijzigingen automatisch gesynchroniseerd door OneNote als u aan het werk bent. Als de internetverbinding op enig moment wordt verbroken, worden de niet-gesynchroniseerde wijzigingen gesynchroniseerd zodra u weer online bent. Notities delen U kunt afzonderlijke pagina's via verzenden of een notitieblok delen. Een pagina per verzenden 1. Open de pagina die u wilt verzenden en tik op de pijl in de rechterbovenhoek. 2. Tik op Pagina per verzenden. Een koppeling naar een notitieblok verzenden 1. Tik op Notitieblokken. 2. Tik op de pijl in de titelbalk. 3. Ga naar het notitieblok dat u wilt delen en tik op de pijl-rechts. 4. Geef aan of de ontvanger het notitieblok alleen mag lezen of ook mag wijzigen. Er wordt een e- mailbericht geopend met een koppeling naar het notitieblok. 5. Voer het adres in en verzend het bericht.

7 De Office Mobile-app gebruiken Documenten op uw iphone krijgen De beste manier om uw Office 365-documenten op uw iphone te krijgen, is door ze online op te slaan, bijvoorbeeld in OneDrive voor Bedrijven of op SharePoint-teamsites. U kunt ze dan later bekijken op uw iphone. 1. Als u nog niet bent verbonden met uw Office 365- documenten en verbinding wilt maken met OneDrive voor Bedrijven of SharePoint, tikt u op de map Openen. 2. Tik in het scherm Plaatsen op Locatie toevoegen en meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord van Office 365. Als u zich in een submap bevindt, tikt u op de knop Terug en gaat u naar het scherm Locatie toevoegen. 3. Tik op de service waarin uw document is opgeslagen en tik vervolgens op het document om het te openen. Documenten delen U kunt een document delen door het te verzenden als bijlage. 1. Open het document dat u wilt delen. 2. Tik op Bestand. 3. Tik op Delen. 4. Typ uw bericht en tik op Verzenden. Offline werken U kunt uw Office-document blijven bewerken als u offline bent. Wanneer u uw wijzigingen weer wilt opslaan op de server, controleert u of u met internet bent verbonden en tikt u op Bestand > Opslaan. Wat u kunt doen in Word Dit soort bestanden openen:.doc,.docx,.dot,.dotx,.dotm,.docm Dit soort bestanden bewerken:.docx,.dotx Opmerkingen toevoegen, verwijderen en weergeven Wat u kunt doen in Excel Dit soort bestanden openen:.xls,.xlsx,.xlt,.xltx,.xlsm,.xltm Dit soort bestanden bewerken:.xlsx,.xltx Door bladen navigeren in de overzichtsweergave Een filter toepassen Het totaal, gemiddelde en dergelijke van een reeks bekijken met AutoSom Opmerkingen toevoegen, verwijderen en weergeven Wat u kunt doen in PowerPoint Dit soort bestanden openen:.ppt,.pptx,.pps,.ppsx,.pptm,.ppsm Dit soort bestanden bewerken:.pptx,.pptm Dianotities toevoegen en bewerken Bestanden delen via Tekst zoeken Tekst opmaken Tekst zoeken in een werkmap Geselecteerde data sorteren Cellen opmaken Cellen wissen Bewerkingen ongedaan maken/opnieuw uitvoeren Bestanden delen via Navigeren door de dia's in de miniaturenweergave De presentatie delen via

Gebruikershandleiding Microsoft Apps

Gebruikershandleiding Microsoft Apps Gebruikershandleiding Microsoft Apps Uitgave 1 2 Over het product Microsoft Apps Over het product Microsoft Apps Microsoft Apps biedt zakelijke Microsoft-apps voor uw Nokia Belle-telefoon waarop softwareversie

Nadere informatie

Novell Vibe-invoegtoepassing

Novell Vibe-invoegtoepassing Novell Vibe-invoegtoepassing 5 juni 2012 Novell Snel aan de slag Met behulp van de Novell Vibe-invoegtoepassing voor Microsoft Office kunt u werken met documenten op de Vibe-site zonder dat u Microsoft

Nadere informatie

Handleiding Zakelijk Office 365 Instap & Standaard Versie april 2014

Handleiding Zakelijk Office 365 Instap & Standaard Versie april 2014 Handleiding Zakelijk Office 365 Instap & Standaard Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Rechten kopen of wijzigen

Nadere informatie

Viaa Online - OneDrive

Viaa Online - OneDrive Viaa Online - OneDrive Wat is OneDrive Onedrive maakt het mogelijk om je bestanden op te slaan in de cloud. Cloudopslag betekent dat je bestanden opgeslagen worden op het internet en je ze ook vanaf iedere

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie

Nadere informatie

AZ Damiaan. Mollet Kevin Cel begeleiding en retentie Systeemverpleegkundige. INTRODUCTIE Webmail

AZ Damiaan. Mollet Kevin Cel begeleiding en retentie Systeemverpleegkundige. INTRODUCTIE Webmail 2013 AZ Damiaan Mollet Kevin Cel begeleiding en retentie Systeemverpleegkundige INTRODUCTIE Webmail 1 INHOUDSTABEL E-mailberichten maken, beantwoorden en doorsturen... 6 Een nieuw e-mailbericht maken...

Nadere informatie

Office 365 for education de juiste keuze!

Office 365 for education de juiste keuze! STARTERSGIDS Inhoud 1. Microsoft Office 365, de juiste keuze! 1 2. Aanmelden 5 3. Aan de slag 10 4. Teamsite en openbare site 22 5. Overal werken met Office 365 27 Disclaimer De resultaten van de in deze

Nadere informatie

Access. Accomplish. Share. Tips voor het gebruik van Office 365: tools voor email, web, en samenwerking

Access. Accomplish. Share. Tips voor het gebruik van Office 365: tools voor email, web, en samenwerking Access. Accomplish. Share. Tips voor het gebruik van Office 365: tools voor email, web, en samenwerking Werk samen, beter Stel uw team in op succes 2 Zie wie online is Communiceer snel met uw team Team

Nadere informatie

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4)

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 4 Hoofdstuk 2. Installatie van de Cloud-oplossingen

Nadere informatie

Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail. Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1

Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail. Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1 Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Aan de slag met Outlook Web App... 3 Overzicht instellingen... 3 Vereisten...

Nadere informatie

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Deze handleiding 3 Hoofdstuk 2. Aan de slag 4 2.1 Voor de 1 e keer inloggen 4 2.2 Gebruik via uw internet

Nadere informatie

Gebruikershandleiding van Cisco WebEx Meetings Server versie 1.5

Gebruikershandleiding van Cisco WebEx Meetings Server versie 1.5 Eerste publicatie: 14 augustus 2013 Laatste wijziging: 3 oktober 2013 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 95134-1706 USA http://www.cisco.com Tel: 408 526-4000

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding BlackBerry Desktop Software Versie: 7.1 Gebruikershandleiding Gepubliceerd: 2012-06-05 SWD-20120605130232500 Inhoudsopgave De basis... 7 Informatie over de BlackBerry Desktop Software... 7 Uw smartphone

Nadere informatie

Microsoft Office 365, de juiste keuze! 3. Even aanmelden en dan aan de slag! Office 20xx en Office 365 8. Overal e-mail 14. Lync 2010 22.

Microsoft Office 365, de juiste keuze! 3. Even aanmelden en dan aan de slag! Office 20xx en Office 365 8. Overal e-mail 14. Lync 2010 22. Startersgids. Inhoud Microsoft Office 365, de juiste keuze! 3 Even aanmelden en dan aan de slag! Office 20xx en Office 365 8 Overal e-mail 14 Lync 2010 22 Beheer 28 Extra functionaliteiten 36 Overal werken

Nadere informatie

IBM SmartCloud inotes. IBM SmartCloud inotes Gebruikershandleiding

IBM SmartCloud inotes. IBM SmartCloud inotes Gebruikershandleiding IBM SmartCloud inotes IBM SmartCloud inotes Gebruikershandleiding IBM SmartCloud inotes IBM SmartCloud inotes Gebruikershandleiding Opmerking Lees eerst Kennisgevingen op pagina 51. Deze publicatie heeft

Nadere informatie

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Outlook Web App 2010 - CLOUD Versie: 22 oktober 2012 Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Multrix Outlook Web App 2010 - CLOUD Voorblad Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Inloggen...4

Nadere informatie

Gebruikershandleiding WebEx Meeting Center. voor hosts, presentatoren en deelnemers

Gebruikershandleiding WebEx Meeting Center. voor hosts, presentatoren en deelnemers Gebruikershandleiding WebEx Meeting Center voor hosts, presentatoren en deelnemers Copyright 1997 2012 Cisco and/or its affiliates. Alle rechten voorbehouden. WEBEX, CISCO, Cisco WebEx, het CISCO-logo

Nadere informatie

BlackBerry Internet Service Met de browser op uw computer Versie: 3.2. Gebruikershandleiding

BlackBerry Internet Service Met de browser op uw computer Versie: 3.2. Gebruikershandleiding BlackBerry Internet Service Met de browser op uw computer Versie: 3.2 Gebruikershandleiding SWDT654281-1091416-0721034519-006 Inhoudsopgave Aan de slag... 2 De messaging-serviceplans voor de BlackBerry

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding BlackBerry PlayBook Tablet Versie: 2.1 Gebruikershandleiding Gepubliceerd: 2012-08-09 SWD-20120809102738784 Inhoudsopgave Aan de slag... 9 Nieuwe functies en verbeteringen... 9 Uw tablet leren kennen...

Nadere informatie

Aan de slag. Zie meer opties Klik op deze pijl om meer opties te bekijken in een dialoogvenster.

Aan de slag. Zie meer opties Klik op deze pijl om meer opties te bekijken in een dialoogvenster. Aan de slag Microsoft PowerPoint 2013 ziet er anders uit dan eerdere versies, dus hebben we deze handleiding gemaakt, zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt. De benodigde opdrachten zoeken Klik op een

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding BlackBerry Internet Service Versie: 4.5.1 Gebruikershandleiding Gepubliceerd: 2014-01-09 SWD-20140109140203299 Inhoud 1 Aan de slag...7 Informatie over de messaging-serviceplans voor de BlackBerry Internet

Nadere informatie

Met Blackboard Learn Content Management kunnen gebruikers studiemateriaal, digitale inhoud en elektronische portfolio's beheren in een leeromgeving.

Met Blackboard Learn Content Management kunnen gebruikers studiemateriaal, digitale inhoud en elektronische portfolio's beheren in een leeromgeving. Content Management > Vereisten Content Management Deze onderwerpen zijn van toepassing op alle eindgebruikers van Content Collection en Blackboard Learn - Content Management, waaronder studenten, cursusleiders,

Nadere informatie

bla bla Open-Xchange Server Verkortehandleiding

bla bla Open-Xchange Server Verkortehandleiding bla bla Open-Xchange Server Verkortehandleiding Open-Xchange Server Open-Xchange Server: Verkortehandleiding Uitgegeven Thursday, 04. October 2012 v.6.22 Copyright 2006-2012 OPEN-XCHANGE Inc., Dit document

Nadere informatie

BlackBerry Desktop Software Gebruikershandleiding

BlackBerry Desktop Software Gebruikershandleiding BlackBerry Desktop Software Gebruikershandleiding Versie: 2.4 SWD-1905381-0426094341-006 Inhoudsopgave De basis... 3 Informatie over de BlackBerry Desktop Software... 3 Uw smartphone instellen met de BlackBerry

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding BlackBerry Link voor Windows Versie: 1.2.3 Gebruikershandleiding Gepubliceerd: 2014-01-20 SWD-20140120093820720 Inhoud Verwante bronnen...5 Aan de slag... 6 Info over BlackBerry Link...6 BlackBerry Link

Nadere informatie

Vergaderen op afstand

Vergaderen op afstand Vergaderen op afstand Versie: 5-5-2012 Auteur: Pierre Gorissen Deze uitgave wordt beschikbaar gesteld met de volgende Creative Commons licentie: Naamsvermelding-Niet-commercieel-Geen Afgeleide werken 3.0

Nadere informatie

Google Drive. Wat is google drive. Wat heb je nodig en wat krijg je. Je aanmelden aan de cloud

Google Drive. Wat is google drive. Wat heb je nodig en wat krijg je. Je aanmelden aan de cloud Google Drive Wat is google drive Google drive is het cloud systeem van google. Je kan er documenten, beelden, films. op kwijt. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van hun online applicaties zoals google

Nadere informatie

Versie 8.6.2 GEBRUIKERSHANDLEIDING

Versie 8.6.2 GEBRUIKERSHANDLEIDING Versie 8.6.2 GEBRUIKERSHANDLEIDING Copyright 1981-2015 Netop Business Solutions A/S. All Rights Reserved. Portions used under license from third parties. Please send any comments to: Netop Business Solutions

Nadere informatie

App Store. 1. Bladeren en zoeken. Cursus ipad App Store Pagina 1

App Store. 1. Bladeren en zoeken. Cursus ipad App Store Pagina 1 App Store Wat zijn Apps? Apps = Applications (toepassingen) Applicaties voor mobiele telefoons (iphone) en tablets (ipad) met internetverbinding. Deze Apps zijn verkrijgbaar via de App Store op uw ipad

Nadere informatie

bla bla Open-Xchange Server Gebruikershandleiding

bla bla Open-Xchange Server Gebruikershandleiding bla bla Open-Xchange Server Gebruikershandleiding Open-Xchange Server Open-Xchange Server: Gebruikershandleiding publicatie datum woensdag, 29. augustus 2012 v.6.20.7 Copyright 2006-2012 OPEN-XCHANGE Inc.,

Nadere informatie