Lopen, fietsen, met de auto

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lopen, fietsen, met de auto"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden Vliet RE Leiden St.Ursulasteeg XA Leiden Lopen, fietsen, met de auto Een school in de binnenstad van Leiden heeft vooren nadelen. Beide locaties hebben te maken met een beperkte hoeveelheid ruimte rondom de school, smalle straten en eenrichtingverkeer. jaargang 15, nummer 4 Vrijdag 13 november 2015 In dit nummer: Lopen, fietsen, auto Studiedag Dieren niet op school Oproepje boeken De Sint bezoekt de Lucas Combinatiefunctionaris CJG Oudercafé Goedkope ICT-producten Schoudercom Tijdig aanmelden Interessante data: 17 nov.: studiedag alle kinderen VRIJ! nov.: Week van de Mediawijsheid 25 nov.: schaaktoernooi 26 nov., 3 en 10 dec. : NSA balsporten 7 en 14 dec.: NSA racketsporten 4 dec.: viering Sinterklaas 10 dec.: MR-vergadering 17 dec.: kerstviering 18 dec.: s middags VRIJ 19 dec. t/m 3 jan.: kerstvakantie Wij raden u af om uw kind met de auto te halen of te brengen. Het geeft onoverzichtelijke verkeerssituaties en -opstoppingen. De politie controleert scherp op zaken als dubbel parkeren. Komt u dus lopend of fietsend naar school. Dat geeft meer rust en is ook nog eens gezonder. Als het qua afstand te doen is, geven wij de voorkeur aan lopen. Hoe minder fietsen op het schoolplein staan, hoe meer ruimte we overhouden om lekker te kunnen spelen. Studiedag Dinsdag 17 november hebben alle leerkrachten een studiedag. Dat betekent dat de kinderen die dag vrij zijn. Dat staat ook in de kalender op Schoudercom. De studiedag gaat over onze nieuwe taalmethode, het gebruik van coöperatieve werkvormen en de inzet van ICT op school. Dieren niet op school Wij willen u vriendelijk vragen geen dieren mee te nemen naar school. Sommige mensen zijn bang of allergisch voor bepaalde dieren. Als uw kind een dier wil laten zien in het kader van bijvoorbeeld een spreekbeurt, is dat handig om even af te stemmen met de leerkracht. Goedkope ICT-producten via Schoolspot Surfspot heeft een nieuwe naam: Schoolspot. Het is de software-, clouden hardware-webwinkel voor leerkrachten, medewerkers en (ouders van) leerlingen in het basis- en/of speciaal onderwijs. U kunt hier officiële en legale producten en diensten bestellen met grote (onderwijs-)kortingen. Denk aan Adobe, Norton, McAfee, Microsoft en specifieke educatieve softwareleveranciers. Op of via info@schoolspot.nl kunt u meer informatie vinden.

2 Oproepje boeken Op de Vliet staan nieuwe boekenkasten op de gang. Wij zijn bezig hierin een eigen schoolbibliotheek in te richten. De kinderen kunnen uit deze bibliotheek boeken kiezen om op school te lezen. Natuurlijk gaan we al regelmatig naar de centrale bibliotheek in Leiden en lenen dan twee boeken per kind. Toch is het handig om op school nog keuze te hebben. We kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe leuk en belangrijk lezen is! Regelmatig kopen wij nieuwe boeken voor de schoolbibliotheek, maar wij kunnen nog veel meer boeken gebruiken. Daarom doen we een beroep op u. Heeft u nog kinderboeken in huis die u niet meer gebruikt? En er nog acceptabel uitzien? Wilt u deze aan de school doneren? Daar zijn we heel blij mee! Het mogen boeken zijn op allerlei leesniveaus, zowel leesboeken als informatieboeken. U kunt de boeken afgeven bij meester Ton. Op de Steeg zijn kinderboeken natuurlijk ook nog steeds van harte welkom voor de schoolbibliotheek. De Sint bezoekt de Lucas Ook dit jaar komen de Sint en zijn Pieten op vier december naar de Lucas van Leydenschool. Voordat het zo ver is, vinden nog een aantal andere activiteiten plaats. Woensdag 18 november trekken de groepen 5 t/m 8 lootjes. Donderdag 26 november mogen alle kinderen hun schoen zetten. Wij hopen dat het een heerlijke sinterklaastijd wordt op school. Nieuws van de combinatiefunctionaris Toernooien Het schaaktoernooi is op woensdagmiddag 25 november. We hebben met twee teams ingeschreven en trainen op woensdagmiddag 11 en 18 november tijdens de Na Schoolse Activiteit Schaken die voor leerlingen van alle groepen georganiseerd wordt. Op woensdagmiddag 13 januari doen we mee aan schaatstoernooi en woensdagmiddag 27 januari aan tafeltennis. In november worden de uitnodigingen om in te schrijven via Schoudercom verstuurd. Na Schoolse Activiteit Sport De Na Schoolse Activiteiten zijn weer begonnen. Op maandag en donderdag wordt gesport na schooltijd in de gymzaal van de locatie Steeg. De eerste NSA s waren maandag 2 en donderdag 5 november en deze werden goed bezocht: 40 leerlingen hebben fanatiek en gezellig geturnd. Voor deze activiteiten hoeven kinderen zich niet in te schrijven.

3 Clinics Korfbal-trainer Jordy Smeele en Aikidotrainer Hans de Groot hebben lessen verzorgd om leerlingen te laten kennismaken met deze sporten. Meer informatie over deze sporten kan u krijgen bij Gemma van Schaik. Basketbalvereniging ZZ Leiden geeft komende week een clinic aan groep 6 t/m 8 van beide locaties. Pietengym Tijdens gymlessen en op extra ingelaste tijden zijn er de komende weken Pietengymlessen. De Lieveheersbeestjes, Vissen en Kikkers zijn uitgenodigd door studentenvereniging Minerva om bij hun op de locatie, op woensdagochtend 2 december, daar een Pietenfeest te komen vieren. Wij zijn heel benieuwd hoe dat gaat worden! MediaMasters De groepen 7 en 8 van de Lucas van Leyden gaan van 20 t/m 27 november meedoen met MediaMasters! TV, internet, sociale media, apps, games en smartphones. De mogelijkheden die media bieden zijn eindeloos. Maar hoe werken ze, wat hebben ze voor invloed en wat kun je ermee? Dat ontdekken leerlingen van groep 7 en 8 in MediaMasters 2015, het superspannende mediawijsheidspel dat tijdens de Week van de Mediawijsheid (20 t/m 27 november) gespeeld wordt door tienduizenden kinderen in heel Nederland. MediaMasters wordt gespeeld gedurende één uur per dag op vijf schooldagen. Elke speldag start met een korte video-aflevering op het digibord. De afleveringen nemen leerlingen mee in een spannend verhaal en behandelen diverse mediawijsheid thema s. Na de aflevering gaan de leerlingen zowel in de klas als thuis aan de slag met de MediaMissies. Tijdens deze uitdagende opdrachten moeten kinderen overleggen, samenwerken, zelf media maken, media interpreteren en nemen zij het eigen mediagedrag onder de loep. Zo worden zij met én van elkaar mediawijzer. Aan het eind van de week krijgen alle deelnemers een diploma en de klassen met de hoogste score winnen een mooie prijs! Voor meer informatie: De rol van ouders Kinderen kunnen voor hun klas jokers verdienen door extra opdrachten in de thuisomgeving van MediaMasters te volbrengen. Deze opdrachten kunnen in hun vrije tijd of thuis worden gemaakt. Zo kan het zijn dat ook u als ouder betrokken wordt bij deze opdrachten. Daarnaast zit er ook ieder jaar een Ouder&Kind opdracht in MediaMasters. Dit jaar is de Ouder&Kind Opdracht een vragenlijst die u samen met uw kind kunt invullen. Dit geeft u op een speelse manier de gelegenheid om met uw kind in gesprek te gaan over mediagebruik.

4 Week van de Mediawijsheid Media spelen een steeds centralere rol in ons leven. Dit biedt talloze nieuwe mogelijkheden maar om deze ten volle te kunnen benutten, kunnen kinderen alle hulp gebruiken van opvoeders, leerkrachten en professionele mediamakers. De Week van de Mediawijsheid vraagt daarom jaarlijks aandacht voor het belang van mediawijsheid voor kinderen en jongeren vanaf 6 t/m 18 jaar. CJG Oudercafé: Effectief communiceren met je kind Het CJG Oudercafé Leiden is een ontmoetingsplek voor alle ouders van kinderen in alle leeftijden. Maandelijks verzorgt een inspirerende gastspreker een interactieve thema-avond die te maken heeft met de ontwikkeling en het opvoeden van je kind(eren). CJG Oudercafé november Effectief communiceren met je kind (2-12 jaar) Opvoeden doen we op gevoel, met gezond verstand en vooral liefde. Consequent zijn, grenzen stellen, positief gedrag belonen; we weten het allemaal. En vaak lukt het ook heel aardig. Maar kinderen hebben het talent heftige emoties bij je wakker te maken. Dit geeft spanning! Soms zijn er situaties dat je schreeuwt, dat je s ochtends als een commandant je kinderen in het gareel probeert te krijgen, dat je grenzen stelt en toch weer toegeeft, dat je tot 3 moet tellen voordat ze luisteren. Om dan bedachtzaam en duidelijk te communiceren met je kind is dan een hele klus. 25 november is Frances van Dam (Kinder- en Jeugdpsychotherapeut en psycholoog) onze gastspreker in het CJG Oudercafe. Aan de hand van het boek "How 2 talk 2 kids" biedt zij ons: Informatie over de achtergrond van deze methode Handvatten om de communicatie tussen jou en je kind te versterken De mogelijkheid om situaties uit de dagelijkse praktijk te bespreken Datum en locatie CJG Oudercafé Leiden Datum: woensdag 25 november 2015 Tijd: uur (inloop uur) Locatie: Het Gebouw, Arubapad 2, Leiden Kosten: GRATIS Doelgroep: alle ouders in Leiden met kinderen van 2-12 jaar Geïnteresseerd? Meld je aan via We willen graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. En zo kunnen we je bereiken als er onverhoopt wijzigingen zijn. Meer informatie en aanmelding Website: info@cjgcursus.nl Telefoon:

5 Schoudercom kan worden uitgezet). De OBS Lucas van Leyden gebruikt voor de communicatie met de ouders Schoudercom.nl. Dit is een online communicatieplatform dat voor alle betrokkenen overzicht brengt in de communicatie en onder andere berichten, enquêtes en een jaarkalender ondersteunt. Iedere ouder kan zelf zijn/haar eigen gebruikersaccount in Schoudercom.nl aanmaken, hiervoor heeft u een uitnodigings ontvangen. Berichten worden binnen Schoudercom.nl verstuurd, waarbij een ter notificatie aan de ontvanger wordt gestuurd (notificatie Ons ouderportaal is te bereiken op Op dit moment hebben van bijna alle kinderen (één van) de ouders het account geactiveerd. Het is belangrijk om dit zo spoedig mogelijk te doen, want u krijgt alleen via dit portaal de berichten van school gestuurd. Voor de duidelijkheid: voor de ouders zijn er geen kosten aan verbonden. Bij uw aanmelding kunt u eenvoudig uw eigen gegevens aanpassen en een leuke foto van uw kind toevoegen. Schoudercom.nl zal uw gegevens nimmer aan andere partijen verstrekken. Een link naar de volledige tekst van de privacy policy van Schoudercom.nl is te vinden op Mocht u geen uitnodiging voor Schoudercom hebben ontvangen, kunt u een mail sturen naar onze administratie: administratie@lucasvanleyden.nl. U krijgt dan direct een nieuwe uitnodiging toegestuurd. Tijdig aanmelden: heel belangrijk! Wij hebben u al vaker gewezen op het belang om tijdig uw kinderen aan te melden bij de Lucas van Leyden. Voor ons is het erg belangrijk dat wij tijdig weten dat er een broertje of zusje zit aan te komen, zodat wij rekening kunnen houden met zijn of haar komst en we weten hoeveel kinderen we kunnen verwachten. Op dit moment krijgen we meer aanmeldingen dan we kunnen plaatsen. Hierdoor zullen we mensen moeten gaan teleurstellen. Wij willen uw kind graag voorrang geven bij aanmelding, maar dat kan alleen als we tijdig weten dat we uw kind in een bepaald schooljaar moeten plaatsen. Minimaal 2 jaar voordat uw kind vier jaar wordt. Het zou anders kunnen gebeuren, dat u achter het net vist. Dat is iets dat voor u en voor ons niet wenselijk is. Als u al een kind op de Lucas heeft, kunt u per een nieuw aanmeldformulier aanvragen via de administratie: administratie@lucasvanleyden.nl. Wilt u daarin duidelijk aangeven op welke locatie en in welke groep u al een kind heeft zitten?

ODWB no. 4 Dieren liever niet op school

ODWB no. 4 Dieren liever niet op school Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Jaargang 16, nummer 4 Vrijdag 11 november

Nadere informatie

Avondvierdaagse. Ook dit jaar deed de Lucas van Leyden weer mee met de SportCity Avond-4daagse. Van dinsdag 31 mei tot en met

Avondvierdaagse. Ook dit jaar deed de Lucas van Leyden weer mee met de SportCity Avond-4daagse. Van dinsdag 31 mei tot en met Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Avondvierdaagse jaargang 15, nummer

Nadere informatie

Kinderpostzegels. Kinderpostzegels Appeltje voor de dorst

Kinderpostzegels. Kinderpostzegels Appeltje voor de dorst Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Kinderpostzegels jaargang 15, nummer

Nadere informatie

Nieuwe kleutergroep op locatie Steeg: de Papegaaien

Nieuwe kleutergroep op locatie Steeg: de Papegaaien Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Nieuwe kleutergroep op locatie Steeg:

Nadere informatie

ODWB nr 11. Verjaardagen en snoepen op school

ODWB nr 11. Verjaardagen en snoepen op school Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 ODWB nr 11 Verjaardagen en snoepen op

Nadere informatie

ODWB. Gestart. Jaargang 17, nummer 1 Vrijdag 1 september In dit nummer:

ODWB. Gestart. Jaargang 17, nummer 1 Vrijdag 1 september In dit nummer: Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden - 071-5122907 ODWB 1 Jaargang 17, nummer 1 Vrijdag

Nadere informatie

Woutertje van Leyden. Ouderenquête

Woutertje van Leyden. Ouderenquête Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Woutertje van Leyden jaargang 15, nummer

Nadere informatie

Hoera, het is (bijna) klaar

Hoera, het is (bijna) klaar Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE 071-5121675 St. Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Hoera, het is (bijna) klaar jaargang 13, nummer

Nadere informatie

De denktank. Verandert er dan niets? Welke argumenten waren doorslaggevend om tot dit advies te komen? Hoe gaat het nu verder?

De denktank. Verandert er dan niets? Welke argumenten waren doorslaggevend om tot dit advies te komen? Hoe gaat het nu verder? Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-512 16 75 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-512 29 07 jaargang 14, nummer 4 vrijdag 5

Nadere informatie

ODWB nr.12. Snoepen en traktaties op school

ODWB nr.12. Snoepen en traktaties op school Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 ODWB nr.12 Snoepen en traktaties op

Nadere informatie

Vacature Medezeggenschapsraad

Vacature Medezeggenschapsraad Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Vacature Medezeggenschapsraad De medezeggenschapsraad

Nadere informatie

Jaargang 16 - nr november 2015 INFO 15-16

Jaargang 16 - nr november 2015 INFO 15-16 k a t h o l i e k e b a s i s s c h o o l westervoort Jaargang 16 - nr. 5 13 november 2015 INFO 15-16 Beste ouders, verzorgers, Inmiddels is de kop van het nieuwe schooljaar er al weer behoorlijk af. Een

Nadere informatie

Ouderbijdrage en schoolreisje

Ouderbijdrage en schoolreisje Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE 071-5121675 St. Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Ouderbijdrage en schoolreisje jaargang 12, nummer

Nadere informatie

Lucas-kleding bestellen

Lucas-kleding bestellen Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-512 16 75 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-512 29 07 Lucas-kleding bestellen jaargang

Nadere informatie

Ouders gezocht voor de Medezeggenschapsraad

Ouders gezocht voor de Medezeggenschapsraad Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE 071-5121675 St. Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Ouders gezocht voor de Medezeggenschapsraad

Nadere informatie

ZangExpress. jaargang 13, nummer 10 vrijdag 25 april In dit nummer:

ZangExpress. jaargang 13, nummer 10 vrijdag 25 april In dit nummer: Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE 071-5121675 St. Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 ZangExpress jaargang 13, nummer 10 vrijdag 25

Nadere informatie

Nieuwe kleutergroep Papegaaien op locatie Steeg

Nieuwe kleutergroep Papegaaien op locatie Steeg Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 jaargang 15, nummer 7 Vrijdag 29 januari

Nadere informatie

Nieuwe namen voor de kleutergroepen

Nieuwe namen voor de kleutergroepen Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Nieuwe namen voor de kleutergroepen

Nadere informatie

Marcellinus. Fijn voor elkaar!

Marcellinus. Fijn voor elkaar! Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 20 november 2015, nummer 5 Agenda Marcellinus. Fijn voor elkaar! Vrij 20 nov. Start van de Week van de Media Wijsheid, thema: Media en Respect Ma. 23 nov. Afname

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet!

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar: 2015

Nadere informatie

Enquête Jeugdgezondheidszorg (GGD)

Enquête Jeugdgezondheidszorg (GGD) Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Enquête Jeugdgezondheidszorg (GGD) jaargang

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Komende week is Henk op studiereis naar Canada. Indien noodzakelijk kunt u contact opnemen met Kirsten, dan wel de bouwcoördinator.

Komende week is Henk op studiereis naar Canada. Indien noodzakelijk kunt u contact opnemen met Kirsten, dan wel de bouwcoördinator. Nieuwsbrief Jaargang 13 nummer 6 12-11-2015. Inhoud Van de directie Nieuws uit de onderbouw Brief bestuur ProoLeiden Nieuws uit de middenbouw Zie ginds komt de stoomboot Nieuws uit de bovenbouw CJG EKC

Nadere informatie

Gestart. jaargang 15, nummer 1 Vrijdag 4 september 2015

Gestart. jaargang 15, nummer 1 Vrijdag 4 september 2015 Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Gestart jaargang 15, nummer 1 Vrijdag

Nadere informatie

Kennismakingsgesprekken Het resultaat van onze poll 001% 005% 003% zinvol (120) belangrijk (57) 029% niet zinvol (6) 062% onbelangrijk (2)

Kennismakingsgesprekken Het resultaat van onze poll 001% 005% 003% zinvol (120) belangrijk (57) 029% niet zinvol (6) 062% onbelangrijk (2) Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Het resultaat van onze poll Poll is

Nadere informatie

13 oktober 2017 Nummer 4

13 oktober 2017 Nummer 4 13 oktober 2017 Nummer 4 Inhoud: Fietsverlichting Schoolfoto commissie Jeugd enquête Speculaasactie Aankondiging Schoudercom Vervangingen Controle fietsverlichting!(herhaalde oproep) Deze willen we houden

Nadere informatie

Agenda. Nieuwe leerlingen. Nieuwsberichten. 11 november nummer 4 Jaargang Vormsel OV vergadering

Agenda. Nieuwe leerlingen. Nieuwsberichten. 11 november nummer 4 Jaargang Vormsel OV vergadering 11 november 2016 - nummer 4 Jaargang 36 Agenda 19-11 Vormsel 23-11 OV vergadering Nieuwe leerlingen In groep 1/2A: Sten van der Linden, Nieuwendijk 1a, 5591 JJ, tel.nr. 040-2260591. In groep 1/2B: Jasmijn

Nadere informatie

U kunt ons ook volgen via

U kunt ons ook volgen via Leeuwarden, 18 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Schoolfruit: Volgende week krijgen de kinderen Woensdag: rettich Donderdag:

Nadere informatie

Instellingen in Schoudercom

Instellingen in Schoudercom Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 De tweede ODWB Lucas financieel Vorige

Nadere informatie

Deze week feliciteren wij Mees, Julian, Isabel, Idris en Robin van harte met hun verjaardag. Hopelijk hebben jullie een hele fijne dag!

Deze week feliciteren wij Mees, Julian, Isabel, Idris en Robin van harte met hun verjaardag. Hopelijk hebben jullie een hele fijne dag! Agenda Wo. 18-11 : NIO afname groep 8 Di, Wo en Do. 17, 18 en 19-11; Talenten in de groepen 1 t/m 8 Do 19-11 en Di 24-11; Ouderavonden groepen 1 t/m 8 Gefeliciteerd! Deze week feliciteren wij Mees, Julian,

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

VlonderVaria. Kindcentrum De Vlonder. 22 november Voor op de kalender: Algemeen. School

VlonderVaria. Kindcentrum De Vlonder. 22 november Voor op de kalender: Algemeen. School Kindcentrum De Vlonder VlonderVaria 22 november 2017 Voor op de kalender: 17 t/m 25 november Week van de mediawijsheid groep 7 en 8 20 november Groep 5: mediawijsheid Donald Duck; doldwaze deeldrang 20

Nadere informatie

Nieuwe MR-leden gezocht!

Nieuwe MR-leden gezocht! Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Nieuwe MR-leden gezocht! jaargang 14,

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Dus: gooi uw kassabon niet weg, maar doe deze in het bakje van de school!

Dus: gooi uw kassabon niet weg, maar doe deze in het bakje van de school! De Driesprong Batsdijk 23 7261 SN Ruurlo tel: 0573 452844 www.obsde3sprong.nl directie@obsde3sprong.nl Nieuwsbrief nr. 03 verstuurd op 31 oktober Algemeen Beste ouders/verzorgers, Hopelijk kunt u terugkijken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Anne Frankschool 26 november 2018 nummer 96. Agenda. Vanuit de directie

NIEUWSBRIEF. Anne Frankschool 26 november 2018 nummer 96. Agenda. Vanuit de directie NIEUWSBRIEF Anne Frankschool 26 november 2018 nummer 96 Agenda 29 november Schoen zetten 3 december Informatieavond Voortgezet Onderwijs (Ouders groep 7 en 8) 3 december - Start adventsvieringen 4 december

Nadere informatie

Voor de zomervakantie hebben alle kinderen een opblaasbal gekregen met de opening van IKC Glanerbrug Zuid.

Voor de zomervakantie hebben alle kinderen een opblaasbal gekregen met de opening van IKC Glanerbrug Zuid. Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2016-2017 Datum: 10-11-2016 Inhoud: Fotowedstrijd Kerstmusical Niet vergeten! Leeskoffers Gevonden voorwerpen Handbaltoernooi

Nadere informatie

nieuwsbrief 18 NOVEMBER 2015

nieuwsbrief 18 NOVEMBER 2015 Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl 18 NOVEMBER 2015 In dit nummer: pagina 1: Personele zaken Welkom Dankdag Te laat pagina 2: Kanjertraining Sinterklaasfeest pagina 3: Kerstwandeling Schoonmaak

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Ik neem mijn petje voor jou af!

Ik neem mijn petje voor jou af! Maandkalender december 2014 1 Ouders ontvangen mail voor deelname aan 16 GMR-vergadering; Tevredenheidsonderzoek; 2 17 3 18 Kerstontbijt; Gezamenlijke kerstviering alle groepen; 4 Mhr. Peter van der Steen

Nadere informatie

ODWB. Roken in de buurt van de school WIJ STAKEN OOK OP DONDERDAG 5 OKTOBER! Jaargang 17, nummer 2 Vrijdag 29 september 2017.

ODWB. Roken in de buurt van de school WIJ STAKEN OOK OP DONDERDAG 5 OKTOBER! Jaargang 17, nummer 2 Vrijdag 29 september 2017. Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-512 1675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden - 071-512 2907 ODWB 2 Jaargang 17, nummer 2 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbriefnovember. Dinsdag 17 januari Locatie Rijnsburg Woensdag 18 januari Locatie Valkenburg Donderdag 19 januari Locatie Duyfrak

Nieuwsbriefnovember. Dinsdag 17 januari Locatie Rijnsburg Woensdag 18 januari Locatie Valkenburg Donderdag 19 januari Locatie Duyfrak Nieuwsbriefnovember Aanmelden nieuwe leerlingen Binnenkort zullen de voorbereidingen starten voor het schooljaar 2017-2018. Mocht u uw zoon of dochter nog willen aanmelden voor komend schooljaar, dan willen

Nadere informatie

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano.

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano. Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 46 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 17 november 2017

Schooljaar Nieuwsbrief 17 november 2017 Schooljaar 2017-2018 Nieuwsbrief 17 november 2017 Nieuws van het schoolplein Wat een prachtige dag was het vorige week vrijdag: rennende kinderen in het Vondelpark, gezellige kraampjes in en om school,

Nadere informatie

O.D.W.B. nr 8. Telefoonnummers

O.D.W.B. nr 8. Telefoonnummers Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 O.D.W.B. nr 8. Jaargang 16, nummer 08

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

JOURNAAL VAN VRIJDAG 27 NOVEMBER 2015 NUMMER 15 JAARGANG 28. Beste ouders,

JOURNAAL VAN VRIJDAG 27 NOVEMBER 2015 NUMMER 15 JAARGANG 28. Beste ouders, JOURNAAL VAN VRIJDAG 27 NOVEMBER 2015 NUMMER 15 JAARGANG 28 Beste ouders, Vanmiddag kwamen er een paar onderbouwleerkrachten puffend langs: De kinderen lijken wel allemaal hyperactief! De Sinterklaaskoorts

Nadere informatie

Op de fiets naar school is beter voor milieu en stress

Op de fiets naar school is beter voor milieu en stress Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Op de fiets naar school is beter voor

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Kijk voor meer informatie en aanmelden op onze website of stuur een mail naar

Het Lepelaartje. Kijk voor meer informatie en aanmelden op onze website of stuur een mail naar Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief staat een verslag van de Meedenkavond, informatie over de leerlingenraad, een uitnodiging voor een workshop mediawijsheid, een aankondiging van schoolschaatsen

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

De derde O.D.W.B. Wij wensen iedereen een heel fijne herfstvakantie! Roken in de buurt van de school; nog steeds.niet goed!

De derde O.D.W.B. Wij wensen iedereen een heel fijne herfstvakantie! Roken in de buurt van de school; nog steeds.niet goed! Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 De derde O.D.W.B. Wij wensen iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen Nieuwsbrief 5 01 november 2018 2018 Middag vrij voor alle kinderen Evenals vorig schooljaar hebben de kinderen na het bezoek van Sinterklaas de middag vrij. Dit was opgenomen in de concept activiteitenkalender,

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar RietNymf groep 3,4,5 Donderdag 8 november hebben de leerlingen van de groepen 3, 4 en 5 weer een les gevolgd bij de RietNymf. Deze les ging over de indeling van het dierenrijk. Na een stukje theorie gingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 5 / 14 november Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 5 / 14 november Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 5 / 14 november 2014 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel:

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: Express Jaargang 8, nummer 7 9 december 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; In Balans Nieuws o Nieuwe leerlingen o SchouderCom GroepsInfo o Groepen 1-2

Nadere informatie

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart.

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart. Jaargang 6 nummer 7 18 september 2018 Algemeen nieuws Het schooljaar is alweer een aantal weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen. Brengen

Nadere informatie

O.D.W.B. nr 10. Koningsspelen 2017

O.D.W.B. nr 10. Koningsspelen 2017 Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 O.D.W.B. nr 10. Koningsspelen 2017 Jaargang

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2017-2018 07 Vrijwilligers gezocht! Zoals in een vorige torenpraat gestaan heeft is de OR altijd op zoek naar enthousiaste ouders die mee willen helpen. Op dit moment zijn wij op zoek naar ouders

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 13. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 13. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 13 IKC Nieuwsbrief Op dinsdag 21 november is de eerste IKC nieuwsbrief verstuurd. Deze nieuwsbrief is specifiek voor de ouders van de drie QliQ scholen in Mierlo-Hout en heeft

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Ontdekkend leren. Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Ontdekkend leren. Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 6 KBS De Kameleon 11 november 016 1 Ontdekkend leren Oog voor talent In de groepen 1 en wordt momenteel veel geleerd n.a.v. de thema s Uitvinders en Onderzoekers.

Nadere informatie

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN NASCHOOLSE ACTIVITEITEN In het schooljaar 2018-2019 biedt OBS De Fonkel weer naschoolse activiteiten aan. De naschoolse activiteiten worden aangeboden in verlenging van het aanbod binnenschools, met name

Nadere informatie

Lucas van Leyden kleding

Lucas van Leyden kleding Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St. Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Lucas van Leyden kleding Hoe leuk is

Nadere informatie

De groepen 7 gaan van 11 t/m 13 nov. op pad. Zij gaan drie dagen naar Baarn, naar Schoolbuitenhuis De Stulp.

De groepen 7 gaan van 11 t/m 13 nov. op pad. Zij gaan drie dagen naar Baarn, naar Schoolbuitenhuis De Stulp. In dit nummer: Uitstapje groep 7: Leerzaam en leuk. Uitstapje groep 7 Herfstfeest groep 1 en 2 Inloopochtend Voorlichting VO groep 8 LeerKRACHT Website MaxClass Lesvrije dag groep 1 en 2 Van de MR Van

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Wij hopen door deze wijziging in opvang zo min mogelijk onderwijs uren te missen.

Het Praatpaaltje. Wij hopen door deze wijziging in opvang zo min mogelijk onderwijs uren te missen. Mededeling MR Datum: 9 maart 2017 In de laatste MR vergadering zijn de vervangingen van zieke collega s of collega s die voor studie onder schooltijd afwezig zijn besproken. Wij als school zullen er alles

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 7 24 februari 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Stand van zaken schoolplein

Nadere informatie

UIT DE WEI 22 november 2018

UIT DE WEI 22 november 2018 KALENDER Vrijdag 23 november Wieletjesdag Dinsdag 27 november Alle kinderen mogen hun schoen zetten. Vrijdag 30 november Surprises inleveren. Tentoonstelling in het wei theater UIT DE WEI 22 november 2018

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock Schooljaar 2018-2019 Nr. 14 Ready to Rock Een muziekproject waarbij kinderen uit groep 6 t/m 8 na school, maar wel op school, een instrument leren bespelen. Doel van deze lessen: kinderen gratis kennis

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 1014 Datum: 13-02-2015 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. nr. 5. Inhoud. Agenda. Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan JM Eindhoven

EUPENBULLETIN. nr. 5. Inhoud. Agenda. Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan JM Eindhoven Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN nr. 5 Inhoud Inhoud... 1 Agenda... 1 Koppelen ouderportaal en Parro... 2 VO avond 20 november... 2 Jarigen... 3 Kinder-EHBO

Nadere informatie

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 Agenda Vrijdag 27 nov. Rapporten mee naar huis Maandag 30 nov. en dinsdag 1 dec.: Oudergesprekken Woensdag 2 dec. KinderRaad vergadering Woensdag 2 dec. Zoemertje

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

december - nummer 8

december - nummer 8 2018 2019 5 december - nummer 8 Agenda Donderdag 6 dec. Woensdag 12 dec. Woensdag 19 dec. Studiedag, alle kinderen vrij! Kerst CREA (in de eigen klas) Kerstviering 16.30 18.30 (zie hieronder voor de uitnodiging)

Nadere informatie

*We zouden graag zien dat kinderen in de pauzes iets nuttigen wat gezond is. Uiteraard is een traktatie voor een verjaardag een uitzondering.

*We zouden graag zien dat kinderen in de pauzes iets nuttigen wat gezond is. Uiteraard is een traktatie voor een verjaardag een uitzondering. Belangrijke data: 28 augustus: Inloop groep 4-8 1 september: Triskentijd 2 september: informatieavond gr. 1-2 en 3 16 en 17 september: omgekeerde 10 minuten gesprekken 23 september studiedag team, alle

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

november 2018 Deze maand in Ons Ding

november 2018 Deze maand in Ons Ding november 2018 Deze maand in Ons Ding Welkom 2 Nieuws van het team 2 Sinterklaas 2 Project Spraakwater voor gr 6-7-8 3 Mediamasters gr 7 en 8 3 Verkeerswerkgroep 4 Leerlingenraad 4 De GMR, iets voor u?

Nadere informatie

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden!

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden! Datum: 10-09-2018 Nieuwsbrief: 02 Algemene informatie Info verbouwing De ouders van school maar ook de inwoners van Aadorp zijn benieuwd naar de plannen van bouw en verbouw aan de Albardastraat. Ook Tubantia

Nadere informatie

Agenda. In deze nieuwsbrief. Ko eochtend. Nieuwsbrief december december t/m 6 januari: kerstvakantie. Geen spaanse les.

Agenda. In deze nieuwsbrief. Ko eochtend. Nieuwsbrief december december t/m 6 januari: kerstvakantie. Geen spaanse les. Nieuwsbrief december 2018 Agenda 22 december t/m 6 januari: kerstvakantie 7 januari: We gaan weer beginnen! 9 januari: Luizencontrole 15 januari: Mad Science (na school) 21 januari: OR vergadering 22 januari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 17 november Sinterklaas op school Hagen.

Weekmail obs Hagen 17 november Sinterklaas op school Hagen. Weekmail obs Hagen 17 november 2017 Sinterklaas op school Hagen. Zaterdag 18 november komt Sinterklaas weer aan in ons land. Een gezellige tijd thuis en op school. Hij heeft beloofd om op dinsdag 5 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 Babynieuws Wederom babynieuws! Linda Flonk en Henri verwachten in juni hun eerste kindje. We feliciteren Linda en Henri van harte met dit goede nieuws! Vandaag heeft Linda het

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sinterklaasfeest. DVD Sinterklaasfeest. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Sinterklaasfeest. DVD Sinterklaasfeest. In dit nummer: 15 november 2016 Nieuwsbrief In dit nummer: Sinterklaasfeest Op maandag 5 december a.s. vieren we op school natuurlijk het Sinterklaasfeest. In de ochtend zullen we Sinterklaas en een aantal van zijn pieten

Nadere informatie

40e jaargang nr. 7 vrijdag 25 november 2016

40e jaargang nr. 7 vrijdag 25 november 2016 NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 7 vrijdag 25 november 2016 21 november Start week van de mediawijsheid 28 november Oudervereniging overleg 20.00 uur 30 november Groep 2 vrijdag 01 december Start nieuwe kleutergroep

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 23 november 2016

Nieuwsbrief 4 23 november 2016 Nieuwsbrief 4 23 november 2016 Beste ouders, Vol verwachting klopt ons hart.. Een zin uit een liedje voor Sinterklaas dat erg van toepassing is voor de kinderen, de ouders en het team van basisschool Olympia.

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld

Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld Dit is de laatste digitale nieuwsbrief van dit kalenderjaar 2016. We zitten nu vlak voor de Kerst en over 2 weken gaan we het nieuwe jaar 2017 in. We hebben een

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen.

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen. Nieuwsbrief December 2017 Personele mededelingen Vanaf maandag 4 december gaat juf Jasmijn haar werkzaamheden weer oppakken. Hieronder zetten wij voor u uiteen wie de intern begeleider is van uw kind.

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer 3 08-11-2018 Enquêtes Op korte termijn zullen op alle scholen van Arcade dus ook onze school - diverse enquêtes uitgezet worden (ouders,

Nadere informatie

VlonderVaria. Basisschool De Vlonder. 23 november Voor op de kalender: Week van de Mediawijsheid

VlonderVaria. Basisschool De Vlonder. 23 november Voor op de kalender: Week van de Mediawijsheid Basisschool De Vlonder VlonderVaria 23 november 2016 Voor op de kalender: 18-25 november Week van de Mediawijsheid 23-11: techniek groep 5 en 6 30-11: techniek groep 5 en 6 5-12: Sint op school: Continurooster

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

November Nieuwsbrief

November Nieuwsbrief November Nieuwsbrief Hallo allemaal! Via de nieuwsbrieven willen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen en activiteiten op school. Daarom ontvangt u regelmatig een nieuwsbrief. Indien u vragen

Nadere informatie