Marcellinus. Fijn voor elkaar!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Marcellinus. Fijn voor elkaar!"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief twintigste jaargang, 20 november 2015, nummer 5 Agenda Marcellinus. Fijn voor elkaar! Vrij 20 nov. Start van de Week van de Media Wijsheid, thema: Media en Respect Ma. 23 nov. Afname NIO groep 8 Woe. 25 nov. Do. 26 nov. Vrij. 27 nov. Schoolgericht Maatschappelijk Werk Schoen zetten op school Einde Week van de Mediawijsheid Vrij. 4 dec. Sinterklaasfeest op school Zat. 5 dec. Pakjesavond Studiedag leerkrachten groep 1/2, leerlingen groep 1/2 vrij Ma. 7 dec. MR vergadering, locatie Enschede Do. 10 dec. Groep 3/4 techniekochtend bij Bouwbedrijf Haafkes Vrij. 11 dec. Kerstbakjes maken bij de fam. Moes op locatie, groepen 5/8 Nieuwsbrief Zat. 12 dec. Kerstmarkt Boekelo High-tea groep 7/8 met gasten van De Berke, thema: Samen ontdekken Het was weer een ongekend succesvolle ochtend. De opkomst vanuit De Berke was groot en de kinderen hadden hun uiterste best gedaan om heerlijke versnaperingen te maken. De centrale hal werd in korte tijd omgetoverd tot een knus theehuis. Het proefjescircuit leverde veel nieuwe ontdekkingen op en soms was er bij allen veel hilariteit, waardoor ook het maken van contacten zeer laagdrempelig werd. Het was een leerzame en gezellige ochtend, waar we met een goed gevoel en nieuwe ervaringen op terug kunnen kijken.

2 Week van de Mediawijsheid met als thema: Media en Respect. Van vrijdag 20 t/m 27 november is de Week van de Mediawijsheid. Ook de Marcellinus besteedt hier uiteraard aandacht aan. De leerlingen van groep 5/6 gaan aan de slag met het Diploma Veilig Internet. Groep 7/8 doet mee aan het programma van MediaMasters! Tv, internet, sociale media, apps, games en smartphones. De mogelijkheden die media bieden zijn eindeloos. Maar hoe werken ze, wat hebben ze voor invloed en wat kun je ermee? Dat ontdekken leerlingen van groep 7 en 8 in MediaMasters 2015, het superspannende mediawijsheidspel dat tijdens de Week van de Mediawijsheid (20 t/m 27 november) gespeeld wordt door tienduizenden kinderen in heel Nederland. MediaMasters wordt gespeeld gedurende één uur per dag op vijf schooldagen. Elke speldag start met een korte video-aflevering op het digibord. De afleveringen nemen leerlingen mee in een spannend verhaal en behandelen diverse mediawijsheid thema s. Na de aflevering gaan de leerlingen zowel in de klas als thuis aan de slag met de MediaMissies. Tijdens deze uitdagende opdrachten moeten kinderen overleggen, samenwerken, zelf media maken, media interpreteren en nemen zij het eigen mediagedrag onder de loep. Zo worden zij met én van elkaar mediawijzer. Aan het eind van de week krijgen alle deelnemers een diploma en de klassen met de hoogste score winnen een mooie prijs! Voor meer informatie: De rol van ouders Kinderen kunnen voor hun klas jokers verdienen door extra opdrachten in de thuisomgeving van MediaMasters te volbrengen. Deze opdrachten kunnen in hun vrije tijd of thuis worden gemaakt. Zo kan het zijn dat ook u als ouder betrokken wordt bij deze opdrachten. Daarnaast zit er ook ieder jaar een Ouder & Kind opdracht in MediaMasters. Dit jaar is de Ouder & Kind Opdracht een vragenlijst die u samen met uw kind kunt invullen. Dit geeft u op een speelse manier de gelegenheid om met uw kind in gesprek te gaan over mediagebruik. Week van de Mediawijsheid Media spelen een steeds centralere rol in ons leven. Dit biedt talloze nieuwe mogelijkheden maar om deze ten volle te kunnen benutten, kunnen kinderen alle hulp gebruiken van opvoeders, leerkrachten en professionele mediamakers. De Week van de Mediawijsheid vraagt daarom jaarlijks aandacht voor het belang van mediawijsheid voor kinderen en jongeren vanaf 6 t/m 18 jaar. Wij wensen alle kinderen veel leerplezier en mediawijsheid!

3 Afname NIO (Nederlandse Intelligentietest voor Onderwijsniveau) groep 8 Maandag 23 november a.s. wordt de NIO in groep 8 afgenomen. Dit beslaat de hele ochtend. De toets wordt afgenomen door een externe, onafhankelijke orthopedagoge, in de groep. De leerkracht is tijdens de toets in de klas aanwezig. Deze toets wordt afgenomen op verzoek van het voortgezet onderwijs en vormt één van de onderleggers met betrekking tot het niveau van de eindverwijzing. De kinderen uit groep 7 zullen deze ochtend verdeeld worden over de andere groepen, waar zij de ochtend zelfstandig aan het werk gaan. Wij wensen de leerlingen van groep 8 veel succes! Schoolgericht Maatschappelijk Werk Woensdag 25 november a.s. is mevr. Margo Strik, wijkcoach, op school tussen uur. Mocht u iets met haar willen bespreken, advies behoeven of enkel een luisterend oor, kunt u bij haar terecht. Hij komt..hij komt.. Inmiddels is Sinterklaas weer in ons land gearriveerd. Wij hebben al telefonisch contact gehad en hij vertelde ons dat de kinderen van de Marcellinus, donderdag 26 november a.s. de schoen op school mogen zetten. Vol verwachting klopt ons hart.zouden de Pieten deze ook vullen?? We wachten vol spanning af! Techniekochtend groep 3/4 De kinderen van groep 3/4 brengen op 10 december een bezoek aan Bouwbedrijf Haafkes in Goor, waar zij kennis zullen maken met de techniek van het timmeren. De ene groep maakt een houten kerstboom en de andere een vogelhuisje. De groep wordt gehaald en teruggebracht met een busje. Een geweldig initiatief waarvoor wij Bouwbedrijf Haafkes alvast hartelijk bedanken!

4 Sinterklaasfeest 2015 Afgelopen weekend is Sinterklaas weer gearriveerd in Nederland. Het komend weekend zal hij zijn intocht in Boekelo doen. Voor alle kinderen weer een gezellige, maar ook spannende tijd. Op vrijdag 4 december komt de Sint met zijn pieten om 8.30 uur bij ons op school. Wij zullen hem die ochtend feestelijk ontvangen. Uiteraard zijn ook alle ouders van harte welkom om de Sint op het plein samen met ons welkom te heten. Wij wensen zowel de kinderen als de ouders een heel fijn sinterklaasfeest toe. Knutselen voor de kerstmarkt Boekelo De kerstknutselgroep vraagt uw aandacht voor het volgende: Op zaterdag 12 december vindt de jaarlijkse kerstmarkt weer plaats in Boekelo naast het terrein van café De Buren. Dit jaar staan we weer met de Marcellinusschool met een eigen kraam op de markt! Hierin zullen zelfgemaakte producten van de kinderen verkocht worden en voor de andere bezoekers zullen we ook weer zorgen voor een mooi aanbod. Deze producten worden door ouders gemaakt. We hebben voor dit evenement uw hulp nodig: maandag 23 november: van uur tot.. knutselavond voor ouders locatie: Marcellinusschool Misschien kunt U heerlijk bakken, bent U erg handig met hout, maakt U de mooiste bloemstukken of kunt U iets anders erg goed, dan zou het fijn zijn en wellicht ook erg gezellig om met elkaar deze kerstmarktproducten te maken. U bent deze avond van harte welkom om samen aan de slag te gaan!

5 Kerstbakjes maken voor de groepen 5 t/m 8 Anders dan in de kalender staat.. staan op donderdag 10 december (i.p.v. vrijdag 11 dec.) a.s. de deuren van huize Moes weer open voor de groepen 5 t/m 8 om gezellig met elkaar kerstbakjes te maken. Het programma ziet er als volgt uit: - Groep 5/6: uur kerstbakjes maken uur lunchpauze uur terug naar school - Groep 7/8: uur lunchen bij Marga Moes uur kerstbakjes maken uur terug naar school De kinderen nemen deze dag, zoals gewoonlijk, hun tussendoortje en lunch mee naar school. De lunch zullen de groepen, zie bovenstaand schema, samen bij de fam. Moes nuttigen. De groepen 1/4 maken in week 51 de kerstbakjes op school. Marga Moes is zo vriendelijk en gastvrij om onze groepen bij haar thuis te ontvangen. Dit is al jaren een hoogtepunt in de kerstvoorbereiding. Voor haar betekent het veel inzet en werk, waarbij ze graag een beroep doet op de hulp van een aantal ouders. Mocht u mee willen en kunnen helpen, laat dat dan z.s.m. even weten. Dat kan door een mailtje te sturen naar Marcellinus@skoe.nl. We wensen de kinderen veel plezier met het maken van de kerstbakjes! Daar Marjolein, de jongste dochter van Marga en Remco Moes, in groep 8 zit en aan het einde van dit jaar afscheid neemt van de Marcellinus, heeft Marga besloten dat dit ook de laatste keer is dat zij groepen thuis zal ontvangen voor het maken van de kerstbakjes. Wij vinden dit natuurlijk erg jammer, maar hebben er alle begrip voor. Marga heeft zich jarenlang ingezet voor deze activiteit en het heeft haar veel werk, maar ook plezier en voldoening opgeleverd. Marga, namens de kinderen, het team en de ouders van de Marcellinus, bedanken we je hartelijk voor deze geweldige activiteit, je zeer gedreven en gemotiveerde inzet, je gastvrijheid en onvergetelijke momenten voor alle groepen die je in de loop der jaren zo hartelijk hebt ontvangen. Super!

6 Kerstmarkt Boekelo Op zaterdag 12 december a.s. is de jaarlijkse kerstmarkt in Boekelo, van uur, waar wij als Marcellinusschool voor de derde keer aan deelnemen. Er wordt op dit moment al aan prachtige werkstukken door ouders gewerkt en direct na Sinterklaas, zullen ook de kinderen hun creatieve talenten laten spreken. Voor de kerstmarkt zijn wij op zoek naar ouders die ons willen komen helpen met het vervoer van de spullen van school naar de kerstmarkt, aankleding van de kramen, verkoop van de spullen, opruimen etc. De benodigde hulp is nodig tussen en uur. Uiteraard is het niet nodig dat u de hele tijd aanwezig bent, maar kunnen we u ook prima voor een paar uurtjes inzetten. Alle hulp is welkom! Mocht u aan deze sfeervolle en gezellige activiteit willen deelnemen, kunt u zich opgeven middels een , vóór 5 december a.s., naar: Marcellinus@skoe.nl. Wij verheugen ons op veel hulp en een grote opkomst! Alvast hartelijk dank voor al uw hulp en inzet in deze gezellige en drukke decembermaand! Vrijdag 13 november 2015 Op vrijdag 13 november zijn er vreselijke aanslagen gepleegd in Parijs, waarbij talloze mensen zijn omgekomen. De tv toonde schokkende beelden en nog steeds is er volop aandacht voor in de media. Kinderen krijgen hier ongetwijfeld het nodige van mee. We hebben er afgelopen maandag in alle groepen op gepaste wijze, en rekening houdend met de leeftijds en ontwikkelingsfase van de kinderen, aandacht aan besteed. In de bovenbouw hebben we het gehad over vrede. Eén van de opdrachten was: bedenk eens wat we kunnen doen om de vrede te bewaren en wat zou de vrede in gevaar kunnen brengen. Wat kunnen wij bijdragen aan een fijne, vredevolle samenleving? Vervolgens gingen de leerlingen zich bezinnen met de opdracht: Als je je ogen sluit en aan vrede denkt, wat zie je dan? Er kwamen mooie reacties uit de groep en we hadden samen een moment van bewustwording. Om uur hebben we met alle kinderen één minuut stilte gehouden. Je kon een speld horen vallen.

7 Nieuws uit de groepen Dit keer: groep 7/8 Week van de Ontmoeting We hebben met groep 7/8 gewerkt aan het project: De Week van de Ontmoeting. Hierin hebben we gekeken naar de drie Wereldreligies; Christendom, Jodendom en Islam. We hebben in dit project vooral gekeken naar de overeenkomsten, de ontmoeting, tussen deze drie religies en dat waren er meer van we op voorhand bedacht hadden. Een aantal overeenkomsten waren: Ze hebben alle drie slechts één God; - de Christenen hebben God - de Joden hebben Jahweh - de Moslims hebben Allah. Ze hebben alle drie een Heilig Boek; - de Christenen hebben de Bijbel - de Joden hebben de Thora - de Moslims hebben de Koran Ze hebben alle drie een symbool; - de Christenen, het kruis - de Joden, de Davidster - de Moslims, Maan en Ster Zo waren er nog meer zichtbare, vergelijkbare overeenkomsten. Ook in de essentie van de religies waren veel overeenkomsten te vinden. En prachtig project, waardoor we veel te weten zijn gekomen over de Wereldreligies en ook ontdekt hebben dat er eigenlijk veel meer overeenkomsten zijn dan we in eerste instantie gedacht hadden. Dit maakt dat we meer inzicht en begrip hebben gekregen voor de verschillende geloofsovertuigingen en we kunnen concluderen dat ze veel minder verschillend zijn dan veelal gedacht wordt. Ter afsluiting van het project zijn we met de groep naar de Synagoge in Enschede geweest. Geweldig om deze prachtige synagoge van binnen te mogen bekijken en het geleerde meteen betekenis te kunnen geven. De volgende Nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 11 december a.s.

Jaargang 16 - nr november 2015 INFO 15-16

Jaargang 16 - nr november 2015 INFO 15-16 k a t h o l i e k e b a s i s s c h o o l westervoort Jaargang 16 - nr. 5 13 november 2015 INFO 15-16 Beste ouders, verzorgers, Inmiddels is de kop van het nieuwe schooljaar er al weer behoorlijk af. Een

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet!

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar: 2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 11 december 2015, nummer 6

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 11 december 2015, nummer 6 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 11 december 2015, nummer 6 Zat. 12 dec. Kerstmarkt Boekelo Ma. 14 dec. Adventsviering Woe. 16 dec. Groepen 1/4 kerstbakjes maken op school Do. 17 dec.

Nadere informatie

Deze week feliciteren wij Mees, Julian, Isabel, Idris en Robin van harte met hun verjaardag. Hopelijk hebben jullie een hele fijne dag!

Deze week feliciteren wij Mees, Julian, Isabel, Idris en Robin van harte met hun verjaardag. Hopelijk hebben jullie een hele fijne dag! Agenda Wo. 18-11 : NIO afname groep 8 Di, Wo en Do. 17, 18 en 19-11; Talenten in de groepen 1 t/m 8 Do 19-11 en Di 24-11; Ouderavonden groepen 1 t/m 8 Gefeliciteerd! Deze week feliciteren wij Mees, Julian,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief eenentwintigste jaargang, 11 november 2016, nummer 4

Nieuwsbrief eenentwintigste jaargang, 11 november 2016, nummer 4 Nieuwsbrief 2016-2017 eenentwintigste jaargang, 11 november 2016, nummer 4 Agenda Ma. 14 nov. Facultatieve 10 min.gesprekken groep 5/6 Di. 15 nov. Facultatieve 10 min.gesprekken gr. 1/4 en 7/8 Vrij. 18

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Anne Frankschool 26 november 2018 nummer 96. Agenda. Vanuit de directie

NIEUWSBRIEF. Anne Frankschool 26 november 2018 nummer 96. Agenda. Vanuit de directie NIEUWSBRIEF Anne Frankschool 26 november 2018 nummer 96 Agenda 29 november Schoen zetten 3 december Informatieavond Voortgezet Onderwijs (Ouders groep 7 en 8) 3 december - Start adventsvieringen 4 december

Nadere informatie

Dus: gooi uw kassabon niet weg, maar doe deze in het bakje van de school!

Dus: gooi uw kassabon niet weg, maar doe deze in het bakje van de school! De Driesprong Batsdijk 23 7261 SN Ruurlo tel: 0573 452844 www.obsde3sprong.nl directie@obsde3sprong.nl Nieuwsbrief nr. 03 verstuurd op 31 oktober Algemeen Beste ouders/verzorgers, Hopelijk kunt u terugkijken

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano.

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano. Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 46 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Ma. 25 apr. t/m zon. 8 mei Meivakantie Zon. 15 mei Ma. 16 mei Woe. 18 mei Woe 25 mei Do. 26 mei Vrij. 27 mei Zon. 29 mei Potgrondactie

Nadere informatie

Lopen, fietsen, met de auto

Lopen, fietsen, met de auto Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Lopen, fietsen, met de auto Een school

Nadere informatie

Agenda. Nieuwe leerlingen. Nieuwsberichten. 11 november nummer 4 Jaargang Vormsel OV vergadering

Agenda. Nieuwe leerlingen. Nieuwsberichten. 11 november nummer 4 Jaargang Vormsel OV vergadering 11 november 2016 - nummer 4 Jaargang 36 Agenda 19-11 Vormsel 23-11 OV vergadering Nieuwe leerlingen In groep 1/2A: Sten van der Linden, Nieuwendijk 1a, 5591 JJ, tel.nr. 040-2260591. In groep 1/2B: Jasmijn

Nadere informatie

AGENDA. Beste kinderen en ouders/verzorgers, December 2015

AGENDA. Beste kinderen en ouders/verzorgers, December 2015 December 2015 Beste kinderen en ouders/verzorgers, Het kalenderjaar 2015 loopt bijna ten einde; Vorige week vrijdag heeft Sinterklaas De Windroos met een bezoek vereerd en zijn verjaardag met ons gevierd.

Nadere informatie

VlonderVaria. Kindcentrum De Vlonder. 22 november Voor op de kalender: Algemeen. School

VlonderVaria. Kindcentrum De Vlonder. 22 november Voor op de kalender: Algemeen. School Kindcentrum De Vlonder VlonderVaria 22 november 2017 Voor op de kalender: 17 t/m 25 november Week van de mediawijsheid groep 7 en 8 20 november Groep 5: mediawijsheid Donald Duck; doldwaze deeldrang 20

Nadere informatie

U kunt ons ook volgen via

U kunt ons ook volgen via Leeuwarden, 18 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Schoolfruit: Volgende week krijgen de kinderen Woensdag: rettich Donderdag:

Nadere informatie

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 Agenda Vrijdag 27 nov. Rapporten mee naar huis Maandag 30 nov. en dinsdag 1 dec.: Oudergesprekken Woensdag 2 dec. KinderRaad vergadering Woensdag 2 dec. Zoemertje

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar RietNymf groep 3,4,5 Donderdag 8 november hebben de leerlingen van de groepen 3, 4 en 5 weer een les gevolgd bij de RietNymf. Deze les ging over de indeling van het dierenrijk. Na een stukje theorie gingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Voor de zomervakantie hebben alle kinderen een opblaasbal gekregen met de opening van IKC Glanerbrug Zuid.

Voor de zomervakantie hebben alle kinderen een opblaasbal gekregen met de opening van IKC Glanerbrug Zuid. Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2016-2017 Datum: 10-11-2016 Inhoud: Fotowedstrijd Kerstmusical Niet vergeten! Leeskoffers Gevonden voorwerpen Handbaltoernooi

Nadere informatie

nieuwsbrief 18 NOVEMBER 2015

nieuwsbrief 18 NOVEMBER 2015 Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl 18 NOVEMBER 2015 In dit nummer: pagina 1: Personele zaken Welkom Dankdag Te laat pagina 2: Kanjertraining Sinterklaasfeest pagina 3: Kerstwandeling Schoonmaak

Nadere informatie

VlonderVaria. Basisschool De Vlonder. 23 november Voor op de kalender: Week van de Mediawijsheid

VlonderVaria. Basisschool De Vlonder. 23 november Voor op de kalender: Week van de Mediawijsheid Basisschool De Vlonder VlonderVaria 23 november 2016 Voor op de kalender: 18-25 november Week van de Mediawijsheid 23-11: techniek groep 5 en 6 30-11: techniek groep 5 en 6 5-12: Sint op school: Continurooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 Babynieuws Wederom babynieuws! Linda Flonk en Henri verwachten in juni hun eerste kindje. We feliciteren Linda en Henri van harte met dit goede nieuws! Vandaag heeft Linda het

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Di. 23 febr. Ma. 29 febr. / zon. 6 mrt. 1e Rapport mee Voorjaarsvakantie Di. 8 mrt. 10 Minutengesprekken, groepen 1 t/m 7 Kijkochtend

Nadere informatie

MAANDBERICHT DECEMBER 2015

MAANDBERICHT DECEMBER 2015 MAANDBERICHT DECEMBER 2015 ALGEMENE INFORMATIE Beste ouders / verzorgers, De afgelopen periode hebben wij veel bezoek gehad op school. Al het bezoek was gericht op kennis delen om het onderwijs voor onze

Nadere informatie

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november december - nummer 4 Belangrijke data (december) 29 november Nieuwsbrief 4 30 november Sinterklaas op school 30 november Vrije middag groep 5, 6, 7 en 8 6 december Leerlingen komen om 10.30 uur naar school

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 4 januari 2015 Alweer de derde nieuwsbrief van de kleine Nicolaas en de eerste in 2015. Wij willen graag alle kinderen en ouders een heel gelukkig nieuwjaar wensen.

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Ik neem mijn petje voor jou af!

Ik neem mijn petje voor jou af! Maandkalender december 2014 1 Ouders ontvangen mail voor deelname aan 16 GMR-vergadering; Tevredenheidsonderzoek; 2 17 3 18 Kerstontbijt; Gezamenlijke kerstviering alle groepen; 4 Mhr. Peter van der Steen

Nadere informatie

2 december Lea 2

2 december Lea 2 Lea Dasbergschool Locatie: Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem Telefoon: 026-3272489 E-mail: info@leadasbergschool.nl Website: www.leadasbergschool.nl Jaargang 25, nr. 6 Nieuwsbrief Lea 2 2 december 2014

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 08 Sinterklaascircuit. Woensdagmiddag 28 november hebben de groepen 1 t/m 4 en de groepen 5 t/m 8 een gezellig Sinterklaascircuit doorlopen! Er was van alles te doen: knutselen, spelletjes,

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 11. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 11. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2016-2017 Nr. 11 Week van de Media Wijsheid van 18 t/m 25 november In een wereld vol media klikken, liken, kijken, delen en zoeken we er op los. Het is steeds lastiger geworden om het onderscheid

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016

Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Agenda 1 en 3 maart Oudergesprekken 4 maart Afsluiting thema Water 15 maart Studiedag, alle kinderen vrij 19 maart Open Dag 24 maart Paas/lente markt 25 maart

Nadere informatie

40e jaargang nr. 7 vrijdag 25 november 2016

40e jaargang nr. 7 vrijdag 25 november 2016 NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 7 vrijdag 25 november 2016 21 november Start week van de mediawijsheid 28 november Oudervereniging overleg 20.00 uur 30 november Groep 2 vrijdag 01 december Start nieuwe kleutergroep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk Beste ouders,

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk Beste ouders, nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 14 Beste ouders, 23 november 2016 In dit nummer: Kerstviering Kerstworkshops Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws De decembermaand staat voor de deur

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 17 november 2017

Schooljaar Nieuwsbrief 17 november 2017 Schooljaar 2017-2018 Nieuwsbrief 17 november 2017 Nieuws van het schoolplein Wat een prachtige dag was het vorige week vrijdag: rennende kinderen in het Vondelpark, gezellige kraampjes in en om school,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

Nummer 12 4 december 2017

Nummer 12 4 december 2017 Nummer 12 4 december 2017 Agenda datum groepen activiteit Ma 4 dec 7, 7 van 6/7 en 8 bureau Halt (overlast rond de jaarwisseling) Di 5 dec 1 t/m 8 sinterklaasfeest Woe 13 dec ochtendspreekuur jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

De versiermiddag in de groepen

De versiermiddag in de groepen Sinterklaas Afgelopen maandagmiddag hebben alle kinderen gezamenlijk mooie versieringen gemaakt; pieten en sinten in allerlei vormen en kleuren. Het was een hele gezellige middag! s Avonds hebben veel

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief december Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Decembermaand, feestmaand. Een maand vol activiteiten en gezelligheid. Ook deze nieuwsbrief staat vol met informatie over de aankomende vieringen. Leest u alles goed door? Ik

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 4 1 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Actie KiKA Nieuws van de MR Juf Vera 40 jaar in het

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Nieuwsbrief 2016-2017 eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Agenda Di. 21 mrt. Zomernachtsdroom Woe. 22 mrt. Grote Rekendag 2017 Zon. 26 mrt. Zomertijd Woe. 29 mrt. Schoolvoetbal groep 7/8

Nadere informatie

D E K E L D E R S W E R F

D E K E L D E R S W E R F Nieuwe leerlingen Groep 1-2b: Twan Chuck Mia Wij wensen jullie een heel fijne en leerzame tijd toe bij ons op school. Sinterklaas Hij komt, hij komt Op dinsdag 4 december komen Sinterklaas en zijn pieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 13. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 13. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 13 IKC Nieuwsbrief Op dinsdag 21 november is de eerste IKC nieuwsbrief verstuurd. Deze nieuwsbrief is specifiek voor de ouders van de drie QliQ scholen in Mierlo-Hout en heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Clemensnieuws. Woord vooraf. Dag allemaal, Dit is een editie van de St. Clemensschool/Nummer 2 november 2017

Clemensnieuws. Woord vooraf. Dag allemaal, Dit is een editie van de St. Clemensschool/Nummer 2 november 2017 Clemensnieuws Dit is een editie van de St. Clemensschool/Nummer 2 november 2017 Agenda: 23-27 oktober: herfstvakantie 30 oktober; MR vergadering 1 november: Luizenpluis 6 november: - Cultuur groep 5-6

Nadere informatie

13 oktober 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 4

13 oktober 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 13 oktober 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 4 Van de directie In deze Lijstereens weer een flink aantal nieuwsberichten. 1 springt

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06. Woensdag 30 november:

Nieuwsbrief 06. Woensdag 30 november: Nieuwsbrief 06 Woensdag 23 november 2016 Agenda: Vrijdag 25 november: Excursie groepen 1-4 naar Bakkerijmuseum 11.15-15.15 uur Maandag 5 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 6 december: Mogen de

Nadere informatie

VAN HARTE GEFELICITEERD

VAN HARTE GEFELICITEERD BERENBABBELSnummer 5 schooljaar 2017-2018 AGENDA 27 nov: groep 8 naar Binnenhof en Madurodam 29 nov: Berenshow groep 3-4 01 dec: Pietenpad groep 1-2 05 dec: Sint op school in de middag 06 dec: Studiedag,

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Agenda. In deze nieuwsbrief. Ko eochtend. Nieuwsbrief december december t/m 6 januari: kerstvakantie. Geen spaanse les.

Agenda. In deze nieuwsbrief. Ko eochtend. Nieuwsbrief december december t/m 6 januari: kerstvakantie. Geen spaanse les. Nieuwsbrief december 2018 Agenda 22 december t/m 6 januari: kerstvakantie 7 januari: We gaan weer beginnen! 9 januari: Luizencontrole 15 januari: Mad Science (na school) 21 januari: OR vergadering 22 januari:

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Jaargang november schoolweek 11. sbo De Zonnewijzer

Nieuwsbrief 5. Jaargang november schoolweek 11. sbo De Zonnewijzer Pagina 1 Jaargang 2016 2017-2018 - 22 14 november 2016 2017 schoolweek 11 sbo De Zonnewijzer 0402 018 185 www.sbodezonnewijzer.nl Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint.. Dat zal op vrijdagochtend 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Vrijdag 10 november NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders,

Vrijdag 10 november NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders, Schooljaar 2017-2018 NIEUWSBRIEF 13 Vrijdag 10 november INHOUD Directie Sinterklaas Sinterklaas decoratie Sinterklaas surprise Sinterklaas lekkernijen NCA garage sale Belangrijke data BIJLAGE BIJ EMAIL

Nadere informatie

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee)

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee) AGENDA Datum en tijd Di 28 nov 19.30 21.00 uur Woe 29 nov Di 5 dec 8.30 12.00 uur Woe 6 dec 18.30 21.00 uur Di 12 dec Woe 13 dec vanaf 9.45 uur Do 21 dec 18.45 20.30 uur Vr 22 dec 8.30-12.00 Ma 25 dec

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS SCHOOLJAAR 2018/2019 NUMMER 3 NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS SCHOOLJAAR 2018/2019 NUMMER 3 NOVEMBER 2018 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS SCHOOLJAAR 2018/2019 NUMMER 3 NOVEMBER 2018 DE ONDERWERPEN IN DEZE ALGEMENE ZANDLOPERBRIEF VOOR OUDERS: Voorwoord Agenda (afspraken voor afzonderlijke groepen worden via de eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Jaargang 2018-2019 Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Nieuwsbrief Week van IJsselstein op De Brug De afgelopen weken stond ons mooie stadje IJsselstein centraal in onze school. Dit alles in het kader van ons

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

UIT DE WEI 22 november 2018

UIT DE WEI 22 november 2018 KALENDER Vrijdag 23 november Wieletjesdag Dinsdag 27 november Alle kinderen mogen hun schoen zetten. Vrijdag 30 november Surprises inleveren. Tentoonstelling in het wei theater UIT DE WEI 22 november 2018

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

November 2015. Geachte Ouders,

November 2015. Geachte Ouders, CBS de Rank Opgang 3 1689 KZ Zwaag 0229-277095 08-47298128 November 2015 Geachte Ouders, In deze INFO vindt u weer allerlei informatie voor deze maand. Wij hopen dat u even tijd kunt vinden om het door

Nadere informatie

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers, KALENDER 0-00 VOORWOORD Hartelijk welkom in onze entuin! Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt U de schoolkalender 0-00 van entuin Maastricht. In de entuin Maastricht werkt het SBO en het SO (JRK IvOO)

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Kijk voor meer informatie en aanmelden op onze website of stuur een mail naar

Het Lepelaartje. Kijk voor meer informatie en aanmelden op onze website of stuur een mail naar Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief staat een verslag van de Meedenkavond, informatie over de leerlingenraad, een uitnodiging voor een workshop mediawijsheid, een aankondiging van schoolschaatsen

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Ontdekkend leren. Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Ontdekkend leren. Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 6 KBS De Kameleon 11 november 016 1 Ontdekkend leren Oog voor talent In de groepen 1 en wordt momenteel veel geleerd n.a.v. de thema s Uitvinders en Onderzoekers.

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 5 23 december 2016 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie ICT nieuws Nieuws vanuit de OR Mijnschoolinfo Bibliotheek

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda

Bernardusschool. Agenda Weekbrief 30 november t/m 7 december 2018 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Sinterklaas en de PABO piet Maandag ontvingen we een interessante

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

weekinfo Jarigen: Jolijn van Os is op 28 november jarig en wordt 5 jaar! We wensen je een fijne dag!

weekinfo Jarigen: Jolijn van Os is op 28 november jarig en wordt 5 jaar! We wensen je een fijne dag! weekinfo Datum: vrijdag 21 november 2014 Bijbelverhalen voor de komende week Luisteren en doen, Matteüs 21:28-32 De tien meisjes, Matteüs 25:1-13 De talenten, Matteüs 25:14-30 Agenda: Dinsdag 25 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 27 mei 2016, nummer 13

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 27 mei 2016, nummer 13 Agenda Zon. 29 mei Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 27 mei 2016, nummer 13 Ma. 30 mei t/m zon. 5 juni Viering Eerste H. Communie Groep 1/2 vrij Woe. 1 t/m 3 juni Kamp groep 7/8 Do. 16 juni Schoolreisjes

Nadere informatie

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Inhoud: Bedankje juf Thea 1 Bankjes meester Theo 1 Grasmaaien 1 Kerstmarkt 1 ICT 2 Drinken overblijven 2 Piet Alexandro 2 Herinnering ouderbijdrage 3 Doe

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 10 13-11-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Welkom Deze week hebben we Debora Weldedetenseae Simon mogen verwelkomen in groep 3. Debora komt uit Eritrea en woont sinds

Nadere informatie