Kinderpostzegels. Kinderpostzegels Appeltje voor de dorst

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kinderpostzegels. Kinderpostzegels Appeltje voor de dorst"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden Vliet RE Leiden St.Ursulasteeg XA Leiden Kinderpostzegels jaargang 15, nummer 5 Vrijdag 4 december 2015 In dit nummer: De kinderen van onze groepen 7 en 8 zijn weer op pad geweest om de Kinderpostzegels en de kaarten af te leveren. Door het verkopen van o.a. postzegels en diverse leuke setjes kaarten, is geld opgehaald voor het goede doel achter de Kinderpostzegels: kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Op kunt u meer hierover lezen. Alle kinderen die zo hun steentje hebben bijgedragen: heel hartelijk bedankt. Kinderpostzegels Appeltje voor de dorst Sinterklaas Kerstvakantie Studiedag Nieuws van de combinatiefunctionaris Nieuws van de TSO WeekendKlas Schoudercom Tijdig aanmelden Interessante data: 7 en 14 dec.: NSA racketsporten 10 dec.: MR-vergadering 17 dec.: kerstviering 18 dec.: s middags VRIJ 19 dec. t/m 3 jan.: Kerstvakantie 18 jan.: studiedag, dus alle kinderen VRIJ 19 jan.: MR-vergadering Appeltje voor de dorst De moeder van Xavi (uit de kleutergroep Kikkers) had voor haar winkeltje door een foutje veel te veel appels besteld. Voor haar natuurlijk vervelend, maar voor onze kleuters een klein feestje, want de extra geleverde appels heeft zij op school gebracht. Alle kleuters konden zo genieten van een gezond stuk fruit. Namens alle kleuters hartelijk bedankt. Sinterklaas Vrijdag bracht de Sint ons weer een bezoek. Het lukte hem zelfs om beide locaties met een bezoek te vereren. Na wat meer tijd in de ochtend bij de kleuters had de goedheiligman nog even tijd om ook langs alle andere klassen te gaan. Het was een gezellig gebeuren waar sommige kinderen met spanning naar uitgekeken hebben. Sinterklaas heeft beloofd vanavond nog bij alle kinderen op bezoek te zullen gaan en hoopt dat de inpakpiet voldoende cadeautjes ingepakt heeft voor al die lieve kinderen van de Lucas van Leyden. Op Schoudercom staan leuke foto s over het bezoek van de goedheiligman. Sinterklaas wil ook graag alle ouders bedanken, die hem geholpen hebben met het inpakken van de cadeautjes. Het is altijd een hele klus om al de cadeautjes op tijd mooi ingepakt te hebben en dan is hulp van ouders extra welkom.

2

3 Kerstvakantie Het duurt nog wel twee weken. Twee weken van gezelligheid en mooie dingen. Op vrijdag 18 december gaan wij allemaal genieten van een welverdiende kerstvakantie. De locaties hanteren de woensdagtijd. Voor de locatie Steeg begint de kerstvakantie dus om 11:45 uur en voor de locatie Vliet is dit 12:00 uur. Wilt u de eventuele opvang hierover goed informeren? Studiedag Maandag 18 januari 2016 hebben alle leerkrachten een studiedag. Dat betekent dat alle kinderen die dag vrij zijn. Dat staat ook in de kalender op Schoudercom. Wilt u de opvang goed informeren? Nieuws van de Combinatiefunctionaris Toernooien Het schaaktoernooi van woensdagmiddag 25 november was een succes. We hebben met twee teams van vier deelgenomen en iedere leerling ging met een prijs naar huis. Eén team eindigde op de tweede plaats en won een beker. Op woensdagmiddag 13 januari doen we mee aan schaatstoernooi en woensdagmiddag 27 januari aan tafeltennis. Vergeet u niet in te schrijven? In februari is het damtoernooi. Uitnodigingen om in te schrijven worden, of zijn, via Schoudercom verstuurd. Na Schoolse Activiteit Sport De Na Schoolse Activiteiten worden goed bezocht. Op maandag 7 en 14 december zijn er racketsporten te beoefenen en op donderdagmiddag 3 en 10 is er een lijnbal-toernooi. Beide op de locatie Steeg. Gezien het enthousiasme zal ik in januari proberen een voetbaltoernooi te organiseren op de locatie Vliet. Voor deze sportactiviteiten hoeven kinderen zich niet in te schrijven.

4 Clinics Basketbalvereniging ZZ Leiden heeft voor de groepen 6 t/m 8 van beide locaties een clinic verzorgd. Deze clinic krijgt een vervolg in de maand februari en in februari zal er tevens een toernooi worden georganiseerd. Met de groepen 8 gaan we ook dit jaar een wedstrijd van ZZ Leiden in de 5 Meihal bezoeken. Schaatsen tijdelijke ijsbaan Op vrijdag 11 december gaan alle groepen (vanaf groep 3) een uur lang schaatsen op de tijdelijke ijsbaan aan de Nieuwe Rijn. Leerlingen kunnen hiervoor hun eigen schaatsen meenemen, maar noren zijn verboden. Handschoenen zijn verplicht en een helm wordt aangeraden. Als u wilt helpen bij deze activiteit kunt u zich melden bij de betreffende groepsleerkracht. Pietengym Alle leerlingen van onderbouw en kleuterbouw van de Lucas hebben in de aanloop naar het Sinterklaasfeest hun Pietendiploma behaald tijdens de gymlessen. Ook de kleuters toonden in de grote zaal hun klim- en klauterkwaliteiten! Nieuws van de TSO/overblijf Beste ouders/verzorgers, In de maand oktober zijn wij op beide locaties s ochtends op het schoolplein geweest om kennis met u te maken. Een aantal ouders heeft ook even met ons gesproken over de overblijf, dat was erg prettig. Ook vinden wij het prettig om feedback te krijgen over hoe u en uw kind de overblijf ervaart, en waar wij kunnen verbeteren. In januari 2016 kunt u ons weer tegen gaan komen en aanspreken op : Steeg: donderdag 14 januari vanaf 08:00 Vliet: donderdag 28 januari vanaf 08:00 Mocht u eerder met ons willen spreken dan kan dat natuurlijk altijd. U kunt ons bereiken op of MR: Wanda de Ruiter, directeur van BKO, zal op woensdag 10 december aanwezig zijn bij een vergadering van de MR om samen de overblijf te bespreken.

5 Locatie Steeg: Met ingang van 1 december heeft Jeffrey de locatie verlaten. Hij gaat de uitdaging aan op een andere school. Iris Ruitenbeek, werkzaam bij BKO, zal zijn plek in gaan nemen. Bianca, Annelies en Jacob zullen gewoon op alle dagen aanwezig blijven. Jeffrey heeft afscheid genomen op dinsdag 24 november. Locatie Vliet: Vanaf januari 2016 zal er ook op locatie Vliet eenmaal per week een aantal extra mensen komen die sportieve activiteiten zullen gaan aanbieden. De exacte dag zullen wij nog aan u en de kinderen communiceren. WeekendKlas: Laatste plekken beschikbaar! WeekendKlas gaat van start op 10 januari WeekendKlas is voor ambitieuze en nieuwsgierige leerlingen van groep 7 tot en met de brugklas. Er zijn nog maar een aantal plekken in de nieuwe klas. Wees er snel bij! Het team geeft in groep 7 een presentatie over wat uw kind leert en ervaart bij WeekendKlas. Een impressie van WeekendKlas vindt u hier: Proefles Leerlingen die nog twijfelen of WeekendKlas wat voor hen is, kunnen zich opgeven voor een proefles op zondag 29 november of zondag 13 december. Er zijn voor beide lessen nog maar 3 plekken beschikbaar. Aanmelden voor de proefles kan door een te sturen naar WeekendKlas@JESRijnland.nl. Over WeekendKlas Bij WeekendKlas maken de kinderen kennis met verschillende vakgebieden en beroepsgroepen. Zij oefenen allerlei beroepen uit en gaan als de slag als bijvoorbeeld dokter, wetenschapper, architect en bakker. Zo ervaren zij waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Het programma telt 30 zondagen per jaar. De lessen behandelen thema's zoals Bouwen & Wonen, Gezondheid en Kunst & Cultuur. Aanmelding & Meer informatie Geïnteresseerd in WeekendKlas? Neem gerust contact op met Thera Huijsmans of Roos Carlier van JES Rijnland via of meld uw kind aan via WeekendKlas@jesrijnland.nl. Voor meer informatie kijk op

6 Schoudercom kan worden uitgezet). De OBS Lucas van Leyden gebruikt voor de communicatie met de ouders Schoudercom.nl. Dit is een online communicatieplatform dat voor alle betrokkenen overzicht brengt in de communicatie en onder andere berichten, enquêtes en een jaarkalender ondersteunt. Iedere ouder kan zelf zijn/haar eigen gebruikersaccount in Schoudercom.nl aanmaken, hiervoor heeft u een uitnodigings ontvangen. Berichten worden binnen Schoudercom.nl verstuurd, waarbij een ter notificatie aan de ontvanger wordt gestuurd (notificatie Ons ouderportaal is te bereiken op Op dit moment hebben van bijna alle kinderen (één van) de ouders het account geactiveerd. Het is belangrijk om dit zo spoedig mogelijk te doen, want u krijgt alleen via dit portaal de berichten van school gestuurd. Voor de duidelijkheid: voor de ouders zijn er geen kosten aan verbonden. Bij uw aanmelding kunt u eenvoudig uw eigen gegevens aanpassen en een leuke foto van uw kind toevoegen. Schoudercom.nl zal uw gegevens nimmer aan andere partijen verstrekken. Een link naar de volledige tekst van de privacy policy van Schoudercom.nl is te vinden op Mocht u geen uitnodiging voor Schoudercom hebben ontvangen, kunt u een mail sturen naar onze administratie: administratie@lucasvanleyden.nl. U krijgt dan direct een nieuwe uitnodiging toegestuurd. Tijdig aanmelden: heel belangrijk! Wij hebben u al vaker gewezen op het belang om tijdig uw kinderen aan te melden bij de Lucas van Leyden. Voor ons is het erg belangrijk dat wij tijdig weten dat er een broertje of zusje zit aan te komen, zodat wij rekening kunnen houden met zijn of haar komst en we weten hoeveel kinderen we kunnen verwachten. Op dit moment krijgen we meer aanmeldingen dan we kunnen plaatsen. Hierdoor zullen we mensen moeten gaan teleurstellen. Wij willen uw kind graag voorrang geven bij aanmelding, maar dat kan alleen als we tijdig weten dat we uw kind in een bepaald schooljaar moeten plaatsen. Minimaal 2 jaar voordat uw kind vier jaar wordt. Het zou anders kunnen gebeuren, dat u achter het net vist. Dat is iets dat voor u en voor ons niet wenselijk is. Als u al een kind op de Lucas heeft, kunt u per een nieuw aanmeldformulier aanvragen via de administratie: administratie@lucasvanleyden.nl. Wilt u daarin duidelijk aangeven op welke locatie en in welke groep u al een kind heeft zitten?

Nieuwe kleutergroep op locatie Steeg: de Papegaaien

Nieuwe kleutergroep op locatie Steeg: de Papegaaien Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Nieuwe kleutergroep op locatie Steeg:

Nadere informatie

Avondvierdaagse. Ook dit jaar deed de Lucas van Leyden weer mee met de SportCity Avond-4daagse. Van dinsdag 31 mei tot en met

Avondvierdaagse. Ook dit jaar deed de Lucas van Leyden weer mee met de SportCity Avond-4daagse. Van dinsdag 31 mei tot en met Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Avondvierdaagse jaargang 15, nummer

Nadere informatie

ODWB no. 4 Dieren liever niet op school

ODWB no. 4 Dieren liever niet op school Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Jaargang 16, nummer 4 Vrijdag 11 november

Nadere informatie

ODWB nr 11. Verjaardagen en snoepen op school

ODWB nr 11. Verjaardagen en snoepen op school Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 ODWB nr 11 Verjaardagen en snoepen op

Nadere informatie

De denktank. Verandert er dan niets? Welke argumenten waren doorslaggevend om tot dit advies te komen? Hoe gaat het nu verder?

De denktank. Verandert er dan niets? Welke argumenten waren doorslaggevend om tot dit advies te komen? Hoe gaat het nu verder? Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-512 16 75 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-512 29 07 jaargang 14, nummer 4 vrijdag 5

Nadere informatie

Vacature Medezeggenschapsraad

Vacature Medezeggenschapsraad Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Vacature Medezeggenschapsraad De medezeggenschapsraad

Nadere informatie

Lopen, fietsen, met de auto

Lopen, fietsen, met de auto Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Lopen, fietsen, met de auto Een school

Nadere informatie

Woutertje van Leyden. Ouderenquête

Woutertje van Leyden. Ouderenquête Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Woutertje van Leyden jaargang 15, nummer

Nadere informatie

ODWB. Gestart. Jaargang 17, nummer 1 Vrijdag 1 september In dit nummer:

ODWB. Gestart. Jaargang 17, nummer 1 Vrijdag 1 september In dit nummer: Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden - 071-5122907 ODWB 1 Jaargang 17, nummer 1 Vrijdag

Nadere informatie

ODWB nr.12. Snoepen en traktaties op school

ODWB nr.12. Snoepen en traktaties op school Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 ODWB nr.12 Snoepen en traktaties op

Nadere informatie

Hoera, het is (bijna) klaar

Hoera, het is (bijna) klaar Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE 071-5121675 St. Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Hoera, het is (bijna) klaar jaargang 13, nummer

Nadere informatie

Nieuwe kleutergroep Papegaaien op locatie Steeg

Nieuwe kleutergroep Papegaaien op locatie Steeg Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 jaargang 15, nummer 7 Vrijdag 29 januari

Nadere informatie

Ouderbijdrage en schoolreisje

Ouderbijdrage en schoolreisje Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE 071-5121675 St. Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Ouderbijdrage en schoolreisje jaargang 12, nummer

Nadere informatie

ZangExpress. jaargang 13, nummer 10 vrijdag 25 april In dit nummer:

ZangExpress. jaargang 13, nummer 10 vrijdag 25 april In dit nummer: Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE 071-5121675 St. Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 ZangExpress jaargang 13, nummer 10 vrijdag 25

Nadere informatie

Nieuwe namen voor de kleutergroepen

Nieuwe namen voor de kleutergroepen Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Nieuwe namen voor de kleutergroepen

Nadere informatie

Ouders gezocht voor de Medezeggenschapsraad

Ouders gezocht voor de Medezeggenschapsraad Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE 071-5121675 St. Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Ouders gezocht voor de Medezeggenschapsraad

Nadere informatie

Instellingen in Schoudercom

Instellingen in Schoudercom Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 De tweede ODWB Lucas financieel Vorige

Nadere informatie

Gestart. jaargang 15, nummer 1 Vrijdag 4 september 2015

Gestart. jaargang 15, nummer 1 Vrijdag 4 september 2015 Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Gestart jaargang 15, nummer 1 Vrijdag

Nadere informatie

Lucas-kleding bestellen

Lucas-kleding bestellen Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-512 16 75 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-512 29 07 Lucas-kleding bestellen jaargang

Nadere informatie

13 oktober 2017 Nummer 4

13 oktober 2017 Nummer 4 13 oktober 2017 Nummer 4 Inhoud: Fietsverlichting Schoolfoto commissie Jeugd enquête Speculaasactie Aankondiging Schoudercom Vervangingen Controle fietsverlichting!(herhaalde oproep) Deze willen we houden

Nadere informatie

Enquête Jeugdgezondheidszorg (GGD)

Enquête Jeugdgezondheidszorg (GGD) Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Enquête Jeugdgezondheidszorg (GGD) jaargang

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Nieuwe MR-leden gezocht!

Nieuwe MR-leden gezocht! Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Nieuwe MR-leden gezocht! jaargang 14,

Nadere informatie

O.D.W.B. nr 8. Telefoonnummers

O.D.W.B. nr 8. Telefoonnummers Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 O.D.W.B. nr 8. Jaargang 16, nummer 08

Nadere informatie

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN NASCHOOLSE ACTIVITEITEN In het schooljaar 2018-2019 biedt OBS De Fonkel weer naschoolse activiteiten aan. De naschoolse activiteiten worden aangeboden in verlenging van het aanbod binnenschools, met name

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 De Trampetter Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 Leidschendam, 23 november 2016 Vanuit de directie Rapporten en rapportavonden Op vrijdag 25 november krijgen de leerlingen hun rapport. Om een afspraak

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

O.D.W.B. nr 10. Koningsspelen 2017

O.D.W.B. nr 10. Koningsspelen 2017 Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 O.D.W.B. nr 10. Koningsspelen 2017 Jaargang

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2015

Nieuwsbrief December 2015 Nieuwsbrief December 2015 Belangrijke data 26 november Informatieavond MR 19.15u-21.30u 30 november Maandopening 1 december Informatie avond groep 1-2 4 december Sinterklaas 17 december Kerstviering 21

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Formatie. Schoolvakanties schooljaar

Formatie. Schoolvakanties schooljaar Nieuwsbrief Nr. 10 Belangrijke data Maandag 10 juni 2e Pinksterdag Dinsdag 11 juni Studiedag. Alle kinderen vrij! 12 juni t/m 14 juni Groep 8 Kamp! 12, 21 & 26 juni Groep 1 /2 Verkeersles 21 juni Pannenkoekenfeest

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Op de fiets naar school is beter voor milieu en stress

Op de fiets naar school is beter voor milieu en stress Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Op de fiets naar school is beter voor

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Oosterlicht College Vianen

Oosterlicht College Vianen Oosterlicht College Vianen /verzorgers Speciaal en alléén voor ouders/verzorgers van groep 8 organiseren wij van 19.30 21.00 uur een informatieavond op maandagavond 19 januari 2015 over ons VMBO, TL/HAVO

Nadere informatie

Kennismakingsgesprekken Het resultaat van onze poll 001% 005% 003% zinvol (120) belangrijk (57) 029% niet zinvol (6) 062% onbelangrijk (2)

Kennismakingsgesprekken Het resultaat van onze poll 001% 005% 003% zinvol (120) belangrijk (57) 029% niet zinvol (6) 062% onbelangrijk (2) Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Het resultaat van onze poll Poll is

Nadere informatie

ODWB. Roken in de buurt van de school WIJ STAKEN OOK OP DONDERDAG 5 OKTOBER! Jaargang 17, nummer 2 Vrijdag 29 september 2017.

ODWB. Roken in de buurt van de school WIJ STAKEN OOK OP DONDERDAG 5 OKTOBER! Jaargang 17, nummer 2 Vrijdag 29 september 2017. Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-512 1675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden - 071-512 2907 ODWB 2 Jaargang 17, nummer 2 Vrijdag

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week daarna zullen de

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws december 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Sinterklaas en Pieten op school schoolfruit oudergesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Veel lezen in vrije tijd helpt!

Veel lezen in vrije tijd helpt! Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 jaargang 15, nummer 8 Vrijdag 19 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS De Meerpaal

Nieuwsbrief OBS De Meerpaal Nieuwsbrief OBS De Meerpaal 26 augustus 2016, nummer 1 Inhoud 1. Start schooljaar 2. Studiedagen 3. Omgaan met elkaar 4. Ouder-kind-school 5. Contact ouders en school 6. TSO 7. leerlingenraad 8. Koken

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel:

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: Express Jaargang 8, nummer 7 9 december 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; In Balans Nieuws o Nieuwe leerlingen o SchouderCom GroepsInfo o Groepen 1-2

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

31 OKTOBER 2014 AGENDA:

31 OKTOBER 2014 AGENDA: JAARGANG 14, NR. 5 31 OKTOBER 2014 SchOuderCom De komende nieuwsbrief willen we gaan verspreiden via SchOuderCom. Daarbij zullen we een splitsing maken tussen berichten die van belang zijn voor de bouw,

Nadere informatie

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda 27-06-2014 Agenda Discussieavond 30-06 doorschuifmiddag 30-06 schoomaakavond 01-07 afscheid groep 8 02-07 afscheid juf Houkje 04-07 laatste schooldag 05-07 t/m 17-08 ZOMERVAKANTIE Zoon voor juf Bianca!

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT D e c e mb e r 2014

U I T D E S C H O O L GEKLAPT D e c e mb e r 2014 U I T D E S C H O O L GEKLAPT D e c e mb e r 2014 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Sint Maarten werd dit jaar gevierd met een grote optocht. Tientallen kinderen met lampions

Nadere informatie

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom!

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom! 93 Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA 18 dec Keijzersrondje Kerst 19 dec Kerstviering 20 dec Groepsmail 21 dec Studiedag Start Kerstvakantie 7 jan Studiedag 8 jan Start in het nieuwe gebouw (einde vakantie)

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 13 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst Taalclub Boekentips Heeft u vragen? U kunt gerust binnenlopen om

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017.

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017. December 2017 Sinterklaas Dinsdag 5 december hopen we dat we Sinterklaas, rond 8.45 uur, op onze school mogen ontvangen. Wij adviseren u daarom om niet te vroeg op het schoolplein aanwezig te zijn. Kinderen

Nadere informatie

De derde O.D.W.B. Wij wensen iedereen een heel fijne herfstvakantie! Roken in de buurt van de school; nog steeds.niet goed!

De derde O.D.W.B. Wij wensen iedereen een heel fijne herfstvakantie! Roken in de buurt van de school; nog steeds.niet goed! Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE Leiden - 071-5121675 St.Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 De derde O.D.W.B. Wij wensen iedereen

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 23-11-2016 nummer 11 Agenda Do 24 november Schoen zetten Di 29 november Pietengym groep 1/2 Do 1 december Studiemiddag onderbouw (groep 1/2 s middags

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week erna zullen de rapportgesprekken

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2

INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2 INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2 Maart 2015 Willibrordusschool Diessen Willibrordusschool Molenstraat 8 5087 BN Diessen 013-5046165 directie@willibrordusschooldiessen.nl

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN NASCHOOLSE ACTIVITEITEN In het schooljaar 2018-2019 biedt OBS De Fonkel weer naschoolse activiteiten aan. De naschoolse activiteiten worden aangeboden in verlenging van het aanbod binnenschools, met name

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2017-2018 N i e u w s b r i e f 0 1-12- 2 0 1 7 S i n t e r k l a a s I n d i t n u m m e r : Kerst 2 DUO scholen 2 Staking 2 Gevonden voorwerpen 3 Nieuwsbrieven 3 Creatieve middag 3 Agenda

Nadere informatie

Kalender 2015-2016. OBS Houtwijk

Kalender 2015-2016. OBS Houtwijk Kalender 205-206 OBS Houtwijk ma 3 juli t/m dinsdag 25 augustus Vrijdag 7 juli is het Suikerfeest. Het Suikerfeest is een islamitisch feest waarop het einde van de maand Ramadan gevierd wordt. juli 205

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 10 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Uitdraai toetsgegevens op 24 november Oproep van de OR Boekentips Heeft

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Jaargang 36 nummer 15 5 december 2018 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden!

Jaargang 36 nummer 15 5 december 2018 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden! Jaargang 36 nummer 15 5 december 2018 Beste ouders en geïnteresseerden! een wekelijkse uitgave van Kindcentrum KLEINERF, De Mortel VOORWOORD Inmiddels is het 1 december geweest en dat betekent dat alle

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock Schooljaar 2018-2019 Nr. 14 Ready to Rock Een muziekproject waarbij kinderen uit groep 6 t/m 8 na school, maar wel op school, een instrument leren bespelen. Doel van deze lessen: kinderen gratis kennis

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie