VACATUREKRANT. 23 september 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VACATUREKRANT. 23 september 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK:"

Transcriptie

1 VACATUREKRANT EEMSDELTA 23 september 2011 DEZE WEEK: Uitgelicht: Scholing Metaal e/o Scheepsbouw! Gezocht: Zelfstandig werkende kok! De nieuwste vacatures in de regio! Agenda Speciale aandacht voor Werkplein Eemsdelta Singel BR Delfzijl Werkplein Noordwest-Groningen Ubbo J. Mansholtplein BX Winsum

2 Pagina 2 Uitgelicht: Scholing Metaal- en Scheepsbouw Een praktijkgericht traject voor een toekomst in de metaal en/of scheepsbouw. Veel mensen verdienen in de scheepsbouw een goede boterham. De Nederlandse scheepsbouw is goed voor een omzet van 7,2 miljard euro en een werkgelegenheid van fte. Werkzoekenden die houden van robuust werk kunnen gedurende een half jaar een opleidingstraject volgen in het praktijkleercentrum van de Metaal en Scheepsbouw Opleiding (MSO) in Groningen. De opleiding bestaat uit vooraf geselecteerde theorie- en praktijkmodules die zijn afgestemd op ervaring, opleiding en ambitie. Tijdens deze opleiding kan er een keuze worden gemaakt voor de opleidingsrichting constructiewerker of pijpenbewerker. Ook gaan de deelnemers stage lopen bij een bedrijf en kan een VCA worden behaald. Doel van de cursus is het vergroten van de kansen van werkzoekenden op de arbeidsmarkt binnen de metaal- en scheepsbouw. Inhoud opleiding Na een opleidingstraject van 22 weken kan de deelnemer doorstromen naar een BBL-traject (leren en werken) bij Werk en Vakmanschap of direct aan het werk bij een van de werkgevers die aangesloten zijn bij de stichting MSO. Tijdens de opleiding zal naast theorie, veel aandacht worden besteed aan de praktijk. Er wordt veel aandacht besteed aan de basisvaardigheden binnen de metaal. Maar ook veiligheid en lassen staan op het programma. Gedurende de opleiding loop je 4 weken stage bij een bedrijf in metaal- en scheepsbouw. Met behoud van uitkering De opleiding is met behoud van uitkering. Hiervoor is toestemming nodig van de uitkerende instantie. Bij het UWV moet je langer dan 3 maanden een uitkering hebben. Daarna is er een (BBL) baangarantie van 22 maanden! Aanmelden U kunt zich aanmelden voor deze voorlichting door een mail met uw CV te sturen naar Meer informatie Wilt u meer informatie hebben dan kunt u ook contact opnemen met Paul Jansen. Hij is bereikbaar op of per mail: Opleiding Metaal en Scheepsbouw Het UWV Werkbedrijf in Delfzijl, stichting MSO (Metaal- en Scheepsbouw Opleidingen) en Werk en Vakmanschap organiseren gezamenlijk de schakelcursus Metaal- en Scheepsbouw. Voor wie? De schakelcursus Metaal- en Scheepsbouw is bedoeld voor mensen met een affiniteit met techniek en metaal. Een opleiding (LTS/VMBO) in de metaal is meegenomen. Een diploma is niet nodig. Motivatie voor dit werk absoluut wel!

3 Pagina 3 Gezocht: Zelfstandige kok Gezocht: Zelfstandig werkende kok (24-38 uur p/w) Wat ga je doen? Je gaat maaltijden bereiden volgens recept en planning, daartoe hoort het verrichten van voorbereidende werkzaamheden als wassen, snijden, koken en roeren. Je beoordeelt ingrediënten op versheid, houdbaarheid e.d. Daarnaast voer je de werkzaamheden uit als bewaken/ controleren kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur e.d. en bijstellen/ bij doseren van gerechten. Je maakt gerechten doorgeef gereed volgens een instructie voor ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Hierbij maak je gebruik van vastgestelde hoeveelheden. Daarnaast plan je de dagelijkse werkzaamheden in overleg met collega s en zorgt voor bestellingen en bevoorrading. Je draagt zorg voor het controleren en opslaan van de bestelde goederen en bewaakt de houdbaarheid en hygiëne. Je maakt en houdt je werkomgeving schoon en netjes. Hiertoe behoort ook de keukenapparatuur en de afvoer van afval. Je werkt volgens naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden. Wie zoeken wij? Je bent in bezit van een diploma van een relevante middelbare opleiding. Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Je kunt nauw samenwerken met collega s. Je bent klantgericht, dienstverlenend, sociaal en flexibel van instelling. Wat doen wij voor jou? Je kunt je ontplooien in een veelzijdige functie, binnen een grootschalig nieuw project. Wij bieden je de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding en/ of cursussen. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform Horeca CAO. Wil je meer informatie? Voor meer informatie kunt u terecht op of bij Willem Sap, chefkok ( ). Wil je reageren? Je kunt je reactie met motivatie, voorzien van een curriculum vitae voor 30 september sturen naar: Wagenborgen Envilla t.a.v. C. Mulder Familie Bronsweg PN Wagenborgen Je sollicitatie mailen mag ook: Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

4 Pagina 4 De nieuwste vacatures De nieuwste vacatures uit de regio Kraanmachinist grondverzetbedrijf U voert zelfstandig graafwerkzaamheden met een (mini-)kraan uit bij wegenbouwprojecten (ook straatmaken). Gaat om werk voor langere duur op projecten in de provincie Groningen. dienstverband voor uur per De werklocatie is STADSKANAAL. Gevraagd wordt: VMBO, Opslag en transport, Vervoer Overige eisen: U kunt zelfstandig werken en heeft ruime werkervaring met genoemde werkzaamheden. Rijbewijs: BE (eis) Stuur een met C.V. en motivatie Neem telefonisch contact op dhr. A. Kamps van Topwark Tel WERKbedrijf Stadskanaal Vacature: / Vervaldatum vacature: servicemedewerker NORWAY Job description: I denne forbindelse søker vi etter en person med følgende kvalifikasjoner: Murerkyndig må kunne flislegging må kunne isolering av bygningskonstruksjoner må kunne sparkling og maling må kkunne kjøre truck og ha truckførerbevis i.o. De werklocatie is Torpo, Noorwegen. Gevraagd wordt: MBO-3 U moet beschikken over goede mondelinge en redelijke schriftelijke taalvaardigheid in het Engels en redelijke mondelinge en redelijke schriftelijke taalvaardigheid in het Noors. Rijbewijs: BE (eis) Stuur een brief met C.V. Stuur een met C.V. en motivatie van Eures Noord Nederland 0, 3579 Torpo, Noorwegen WERKbedrijf Stadskanaal Vacature: / Vervaldatum vacature: BBL banen in de bouw Voor een opdrachtgever hebben we diverse mogelijkheden voor een BBL baan in de bouw. Het gaat om banen als LEERLING DAKDEKKERS (pannendekkers, leiendekkers), LEERLING (BETON)TIMMERMANNEN, LEERLING STEIGERBOUWERS, LEERLING MONTAGE (dak, gevelbekleding, zonnecollectoren, zink en koper). Het betreft een tijdelijk dienstverband voor uur per Deze vacature past in het door de regering ingesteld Actieplan Jeugdwerkloosheid en is bedoeld voor kandidaten tot 23 jaar. Het gaat om een BBL traject. De werklocatie is WINSUM GN. Gevraagd wordt: Basisonderwijs Overige eisen: Je bent gemotiveerd en hebt interesse in de bouw. Woensdag 28/9 organiseren we een rondleiding bij een aantal bouwbedrijven. Je kunt je hiervoor opgeven via het vacatureteam in Winsum: ! Elisabeth Akkerman van WERKbedrijf Winsum tel: WERKbedrijf Winsum Vacature: / Vervaldatum vacature:

5 Pagina 5 Instructeur Aquafit Voor een wellnesscentre zijn we op zoek naar een instructeur Aquasport. Je geeft les aan groepen van maximaal 8 personen. Je biedt de deelnemers een prettig programma aan en weet hen te enthousiasmeren. dienstverband voor 3-12 uur per De lessen zijn op maandag- dinsdag- en woensdagavond en op dinsdagmiddag. Eventueel is de functie op te splitsen en te verdelen over meerdere instructeurs. De werklocatie is PIETERBUREN. Gevraagd wordt: MBO-4, Toerisme en recreatie, Sport en ontspanning Overige eisen: Je hebt voldoende opleiding en ervaring om zelfstandig de lessen te verzorgen. Elisabeth Akkerman van WERKbedrijf Winsum tel: WERKbedrijf Winsum Vacature: / Vervaldatum vacature: medewerker marketing en PR Voor een horecaonderneming zoeken we een markeringmedewerker. In deze functie zorg je ervoor dat je het bedrijf op de kaart zet. Je zorgt voor zichtbaarheid in zoekresultaten op internet, deelname aan netwerkbijeenkomsten en andere kanalen die omzetverhogend werken. dienstverband voor uur per De werklocatie is PIETERBUREN. Gevraagd wordt: MBO-4, Handel en administratie, Commerciële dienstverlening Overige eisen: Je hebt voldoende opleiding en/of werkervaring om van deze functie zelfstandig een succes te maken, je bent daadkrachtig en initiatiefrijk. Elisabeth Akkerman van WERKbedrijf Winsum tel: WERKbedrijf Winsum Vacature: / Vervaldatum vacature:

6 Pagina 6 Vloerenlegger Ervaren vloerenlegger voor zowel natte als droge ruimtes, hout, tegelwerk en linoleum. Zelfstandig kunnen werken. Goede technische vaardigheden en in bezit van rijbewijs BE. Sluitingsdatum: i.o. De werklocatie is Oskarshamn, Zweden. Gevraagd wordt: MBO-2 Overige eisen: Goede technische vaardigheden. Opleiding: houtbewerking vloeren, tegelzetter, renovatie. Ondernemend en zelfstandig. U moet beschikken over goede mondelinge en redelijke schriftelijke taalvaardigheid in het Engels. Rijbewijs: BE (eis) Stuur een met C.V. en motivatie van EURES Zweden WERKbedrijf Stadskanaal Vacature: / Vervaldatum vacature: ervaren secretaresse Onze opdrachtgever zoekt ter inschrijving ervaren secretaresses. De werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende secretariele werkzaamheden zoals: agendabeheer, notuleren en het verzorgen van de correspondentie. Het betreft een voor de duur van het project dienstverband voor uur per duur en omvang arbeidsovereenkomst afhankelijk van het project De werklocatie is Groningen. Gevraagd wordt: secretaresse (mbo-3) Overige eisen: Je beschikt over voldoende werkervaring en relevante opleiding om de werkzaamheden geheel zelfstandig uit te voeren. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en representatief Rijbewijs: B (wens) Martin Simens van WERKbedrijf Winsum tel: WERKbedrijf Winsum Vacature: / Vervaldatum vacature: Electromonteur Voor een bedrijf in Valthermond zoeken wij een electromonteur Het betreft een baan voor langere tijd.omdat het werken op hoogte is, mag je geen hoogtevrees heben. De werklocatie is BOURTANGE. Gevraagd wordt: VMBO Overige eisen: Werkervaring is een eis. Stuur een met C.V. mevr. H. Pals van Pals Personeelsdiensten WERKbedrijf Stadskanaal Vacature: / Vervaldatum vacature:

7 Pagina 7 Onderhoudsschilders (SPOED!) Een opdrachtgever zoekt meerdere onderhoudsschilders voor diverse klanten. Je onderhoudt en herstelt het schilderwerk in gebouwen (bijvoorbeeld woningen, winkels en scholen).voor ondermeer omgeving Emmen en Stadskanaal. Voorwaarden zijn bespreekbaar, zo ook uren etc. De werklocatie is ASSEN. Gevraagd wordt: VMBO Overige eisen: Vakmanschap en motivatie staat voorop. Salariëring is conform de Schilders cao.bij goed bevallen kun je na de winter weer doorwerken! U moet beschikken over goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Nederlands. Rijbewijs: B (wens) Nadia Dekker van WERKbedrijf Assen tel: WERKbedrijf Assen Vacature: / Vervaldatum vacature: Keukenmedewerker Voor een sportschool met bijbehorend restaurant in de stad Groningen zijn wij op zoek naar iemand die in de keuken de kok wil assisteren. U gaat met name de desserts/ koude gerechten klaar maken en de borden opmaken. dienstverband voor uur per Reacties uitsluitend via in word gemaakt cv en motivatie naar De werklocatie is GRONINGEN. Gevraagd wordt: Overige eisen: Affiniteit met voedsel, enige werkervaring in een keuken en een gemotiveerde instelling Bert Kamerling van WERKbedrijf Groningen Noord-Oost helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Groningen Noord-Oost Vacature: / Vervaldatum vacature: bijrijder/ loodsmedewerker U assisteert de vrachtwagenchauffeur bij het laden, lossen en distribueren van zijn vracht. dienstverband voor uur per De werklocatie is VEENDAM. Gevraagd wordt: VMBO Overige eisen: Bvk enige magazijn ervaring. Daarnaast ben je een aanpakker, geen 8 tot 5 type en heb je geen fysieke klachten. Harrie de Boer van WERKbedrijf Veendam tel: WERKbedrijf Veendam Vacature: / Vervaldatum vacature: Mondhygienist Verwijderen v. tandsteen, vullingen/tanden/kiezen polijsten, aanbrengen beschermlaagjes op tanden/kiezen, fluorbehandelingen geven, patiënten informeren, poetsinstructies geven, praktijkruimte schoonhouden en apparatuur/ instrumenten desinfecteren dienstverband voor uur per Indiensttreding zsm, in eerste instantie tijdelijk contract, bij gebl. geschiktheid langdurig dienstverband mogelijk. Uren/dagen in overleg. De werklocatie is EMMEN. Gevraagd wordt: opleiding mondhygiënist (hbo), tandartsassistent (mdgo-ag/ta) Overige eisen: U beschikt over een diploma mondhygieniste of tandartsass. en beschikt over relevante ervaring. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent representatief en flexibel. U bent woonachtig in de regio Zuid-Oost Drenthe. Peter Vos van WERKbedrijf Emmen helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Emmen Vacature: / Vervaldatum vacature:

8 Pagina 8 Schilder Men zoekt zelfstandig werkende allround schilder voor onderhoudswerkzaamheden in de woningbouw. dienstverband voor uur per De werklocatie is STADSKANAAL. Gevraagd wordt: VMBO, Techniek en productie, Bouw Overige eisen: Ruime ervaring in schilderwerk. Enige ervaring in glaszetten en houtrotreparatie is vereist. In bezit van geldig VCA. Beschikken over goede mondelinge communicatieve vaardigheden. Rijbewijs B. Rijbewijs: B (eis) Stuur een met C.V. dhr. R. van Bennekom van Flexjob WERKbedrijf Stadskanaal Vacature: / Vervaldatum vacature: Allround Onderhoudsschilder Opstap uitzendbureau is voor de omgeving Leek/ Groningen op zoek naar vakbekwame allround Onderhoudsschilders. dienstverband voor uur per De werklocatie is RODEN. Gevraagd wordt: VMBO Overige eisen: Ervaring is een vereiste. Stuur een met C.V. en motivatie Neem telefonisch contact op dhr. P. de Vries van OPstap B.V. Tel WERKbedrijf Noordenkwartier Vacature: / Vervaldatum vacature: Manager R & D Het betreft een zelfstandige functie binnen Ten Kate die hierarchisch valt onder de directeur R & D. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en nieuwe productieprocessen. Hierbij werk je nauw samen met de commerciële afdeling, de technische dienst en de productieafdelingen. dienstverband voor uur per Bij gebleken geschiktheid, omgezet naar vast dienstverband De werklocatie is TER APELKANAAL. Gevraagd wordt: HBO/bachelor, Techniek en productie Overige eisen: Mininmaal een afgeronde HBO opleiding in bijvoorbeeld de levensmiddelentechniek. Verder ben je in staat om creatief en zelfstandig te werken en je bezit goede contactuele vaardigheden.je hebt kennis van kwaliteitssystemen als: ISO 9001, HACCP en GMP+. Goede beherrsing van de Engelse en Duitse taal. Stuur een met C.V. MEDEWERKER SLAGERIJ Voor een slagerij in de regio zoeken wij een medewerker die gevoel heeft voor het vak, waarbij de klant centraal staat en hygiene ook erg belangrijk is. dienstverband voor uur per Deze vacature past in het door de regering ingesteld Actieplan Jeugdwerkloosheid en is bedoeld voor jongeren tot 27 jaar. De werklocatie is TOLBERT. Gevraagd wordt: VMBO Overige eisen: Je bent klantvriendelijk, plaatst de klant centraal en je hebt gevoel voor het hygienisch werken met verschillende produkten. Regina van der Werf van WERKbedrijf Noordenkwartier tel: WERKbedrijf Noordenkwartier Vacature: / Vervaldatum vacature: dhr. E. Smit van Ten Kate Vetten bv WERKbedrijf Stadskanaal Vacature: / Vervaldatum vacature:

9 Pagina 9 Algemeen medewerker Voor een vishandel in Assen zijn wij op zoek naar een algemeen medewerker. Taken zijn: verkoop, schoonmaken van vis en winkel. dienstverband voor uur per Werkdagen: dinsdag t/m zaterdag en de werktijd kan in overleg vastgesteld worden. Winkeltijden zijn van tot uur De werklocatie is ASSEN. Gevraagd wordt: Overige eisen: Motivatie is heel belagrijk en daarnaast bent representatief, klantvriendelijk en kunt u zelfstandig als in teamverband werken. Hendrik Karssiens van WERKbedrijf Assen tel: WERKbedrijf Assen Vacature: / Vervaldatum vacature: Medewerker bediening horeca Voor een gerenommeerd Hotel- Restaurant in Delfzijl zoeken wij een vakbekwaam en ervaren Kelner/1e Medewerker Bediening.Volledig zelfstandig werkend en een nette, klantvriendelijke uitstraling. Betreft voorkomend werk in de bediening van de gasten van dit Hotel-Restaurant.Men draait ook Sluitdiensten dienstverband voor uur per Full-time werk met vooruitzicht op vast werk na eerst tijdelijk contract. Horeca CAO van toepassing. Werktijden van of van tot (sluit) volgens rooster. 1 x per 3 weekenden een (deel van het) weekend vrij. De werklocatie is DELFZIJL. Gevraagd wordt: restaurantkelner/- serveerster (mbo-cursus) Overige eisen: Recente relevante werkervaring en bij voorkeur een afgeronde vakgerichte opleiding in de bediening. Enthousiast, gemotiveerd, klantgericht en voldoende representatief voor dit werk. In staat "sluitdienst" te draaien. Men wordt 1 x per 3 weekenden (deels) vrijgeroosterd.vervoer mag geen probleem zijn U moet beschikken over goede mondelinge taalvaardigheid in het Nederlands. Paul Jansen van tel: Vacature: / Vervaldatum vacature: Assistent hoofd huishouding Als assistent hoofd huishouding ben je verantwoordelijk voor planningen maken, kamers controleren of deze goed zijn schoongemaakt etc. Hiernaast maak je woonunits schoon. Er wordt een min/max contract aangeboden van minimaal 2 uur en maximaal 38 uur. Het betreft een voor de duur van het project dienstverband voor 2-38 uur per De werklocatie is WAGENBORGEN. Gevraagd wordt: MBO-algemeen Overige eisen: We zijn op zoek naar iemand met leidingegevende capaciteiten, iemand die van aanpakken weet. Het liefst iemand met ervaring in de huishouding van hotels. U moet beschikken over goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Nederlands. Rijbewijs: B (wens) Emrah Sonmez van tel: Vacature: / Vervaldatum vacature:

10 Pagina 10 Schoonmaker Voor de "wissel" schoonmaak van vakantiehuisjes in Dalen zoeken wij gemotiveerde medewerkers die op maandag en vrijdag zullen worden ingezet. Werktijden van tot (ca. 10 uur per week) Schoonmaakmedewerkers komen bij het park zelf in dienst en kunnen deelnemen aan de BBL-opl. Schoonmaak. dienstverband voor uur per Deze vacature past in het door de regering ingesteld Actieplan Jeugdwerkloosheid en is bedoeld voor jongeren tot 27 jaar. Deze vacature past in het beleid van het ministerie van SZW dat mede is gericht op de bestrijding van werkloosheid on De werklocatie is DALEN. Gevraagd wordt: VMBO Overige eisen: Gemotiveerd, nauwkeurig, het werk zien liggen, in teamverband kunnen werken. Ageeth ten Pas van WERKbedrijf Emmen tel: WERKbedrijf Emmen Vacature: / Vervaldatum vacature: Handige aanpakkers Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij ter inschrijving op zoek naar handige aanpakkers. U kunt dan o.a. denken aan: bouwhulp, opperman, grondwerker, timmerman, slopers en sjouwers. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor uur per Interesse? Stuur uw motivatie en CV naar o.v.v De werklocatie is WINSCHOTEN. Gevraagd wordt: MBO-algemeen Overige eisen: U bent gemotiveerd en weet van aanpakken. A. Dijkhuis van WERKbedrijf Winschoten tel: WERKbedrijf Winschoten Vacature: / Vervaldatum vacature: verkoop medewerkster Voor een bedrijf zijn wij met SPOED op zoek naar een telefonisch verkoper. Taken: telefonisch benaderen van klanten in heel Nederland voor het verkopen en geven van reclameadvies, administratief gemaakte afspraken vastleggen, controleren van proefdrukken en deelnemen aan overleggen over beurzen. dienstverband voor uur per U gaat 20 uur per week werken in overleg en bent de vrijdag vrij. Interesse? Stuur uw motivatie en CV naar o.v.v De werklocatie is WINSCHOTEN. Gevraagd wordt: MBO-algemeen Overige eisen: U beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als in geschrift. Kennis van Duits en Engels is een pre. Competenties: commercieel, accuraat, communicatief vaardig en servicegericht. U hebt een prettige telefoonstem. U weet duidelijk te communiceren zowel binnen de afdeling als daarbuiten. A. Dijkhuis van WERKbedrijf Winschoten tel: WERKbedrijf Winschoten Vacature: / Vervaldatum vacature: Hoofd Bedrijfsbureau Voor Synergon te Winschoten zijn wij op zoek naar een hoofdbedrijfsbureau voor de afdeling metaal.u geeft directe leiding aan de medewerkers. U bent verantwoordelijk voor de productieplanning en voortgangscontrole en tevens adviseert u in het productieproces. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor uur per Een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar. Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Interesse? Stuur uw motivatie en CV naar o.v.v De werklocatie is WINSCHOTEN. Gevraagd wordt: HBO/bachelor Overige eisen: HBO-diploma.U bent een enthousiaste,ambitieuze en coachende leidinggevende met een aantal jaar ervaring. Competenties: analytisch, zelfstandig, accuraat en initiatiefrijk. U kunt samenwerken, bent resultaatgericht en hebt ervaring met veranderingsprocessen. Affiniteit met de doelgroep is van belang. C. ter Brake van WERKbedrijf Winschoten tel: WERKbedrijf Winschoten Vacature: / Vervaldatum vacature:

11 Pagina 11 Ervaren timmerman Werk&Zo Recruitment is op zoek naar een ervaren timmerman/bouwkundige voor een opdrachtgever in de omgeving Winschoten. In eerste instantie een tijdelijk contract, bij gebleken geschiktheid is verlenging mogelijk. De werklocatie is WINSCHOTEN. Gevraagd wordt: bouwkunde (mbo sector techniek), basisveiligheid (vca) (vbo-cursus) Overige eisen: U heeft een bouwkundige opleiding en aantoonbare ervaring in de bouw. U bent een harde werker, flexibel, zelfstandig, betrouwbaar, collegiaal en zeer klantvriendelijk. Stuur een met C.V. Neem telefonisch contact op dhr. A. Bakker van Werk&zo Recruitment Tel WERKbedrijf Winschoten Vacature: / Vervaldatum vacature: Baan en Opleiding Procesoperator Werkplein Eemsdelta zoekt voor het project Xtra Proces Operators (XPO) werkzoekenden die leren en werken willen combineren. Je gaat een dag per week naar school en doet vier dagen per week praktijkervaring op. Na afronden van je VAPRO opleiding wordt je positie op de arbeidsmarkt flink versterkt. Het betreft een voor de duur van het project dienstverband voor uur per Eerst contract op stage basis, bij gebleken geschikheid wordt je voor de rest van de opleiding een contract aangeboden. Hierna vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheid. De werklocatie is DELFZIJL. Gevraagd wordt: Overige eisen: U heeft minimaal een LTS opleiding op C niveau of Mavo met exacte vakken. Je ontvangt een WWB / WIJ / WW uitkering, of je hebt tijdelijk werk via een uitzendbureau. U moet beschikken over goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Nederlands. Rijbewijs: B (eis) Emrah Sonmez van tel: Vacature: / Vervaldatum vacature: Werkleider Voor Synergon zijn wij op zoek naar een werkleider voor de inpakafdeling van papier & textiel. Taken: begeleiden en stimuleren van medewerkers, zorgen voor optimale productiviteit, verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor uur per Een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar. Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Interesse? Stuur uw motivatie en CV naar o.v.v De werklocatie is WINSCHOTEN. Gevraagd wordt: MBO-algemeen Overige eisen: U bent een enthousiaste & coachende leidinggevende met humor, hebt kennis en ervaring met inpaken/of assemblagewerk. U bent: sociaal en communicatief vaardig, zelfstandig, accuraat, initiatiefrijk, kritisch, pragmatisch en resultaatgericht. U kunt analytisch denken en samenwerken. C. ter Brake van WERKbedrijf Winschoten tel: WERKbedrijf Winschoten Vacature: / Vervaldatum vacature: Werkleider lasserij Voor Synergon in Winschoten zijn wij voor de sector industrie, afdeling metaal op zoek naar een werkleider lasserij. Taken: begeleiden en stimuleren van medewerkers op de lasafdeling, zorgen voor optimale productiviteit, verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor uur per Een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar. Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Interesse? Stuur uw motivatie en CV naar o.v.v De werklocatie is WINSCHOTEN. Gevraagd wordt: MBO-algemeen Overige eisen: U bent een enthousiaste & coachende leidinggevende met humor, hebt kennis van en ervaring met alle gangbare lasprocessen en robotlassen.u bent: sociaal en communicatief vaardig, zelfstandig, accuraat, initiatiefrijk, kritisch, pragmatisch en resultaatgericht. U kunt analytisch denken en samenwerken. C. ter Brake van WERKbedrijf Winschoten tel: WERKbedrijf Winschoten Vacature: / Vervaldatum vacature:

12 Pagina 12 radiologist Participating in the daily diagnostic imaging Contributing to maintaining and extending the quality work of the department. Contributing to research of the diagnostic imaging service at the department. and professional development within the organisational section. i.o. Uitgebreide functieomschrijving via mail De werklocatie is Oslo, Noorwegen. Gevraagd wordt: WO/master, Gezondheidszorg, welzijn en persoonlijke verzorging, Gezondheidszorg Certified physician with approved speciality Overige eisen: Qualifications: Genuine competency, preferably Good ability to provide guidance in Radiology subspesialist competency within the section's professional discipline(s) U moet beschikken over goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Engels. Stuur een met C.V. en motivatie van Eures Noord Nederland WERKbedrijf Stadskanaal Vacature: / Vervaldatum vacature: Schoonmakers Uitzendbureau Startpeople is voor een opdrachtgever in Marum op zoek naar echte aanpakkers voor het schoonmaken van kratten / pallets. dienstverband voor uur per Deze vacature past in het door de regering ingesteld Actieplan Jeugdwerkloosheid en is bedoeld voor jongeren tot 27 jaar. De werklocatie is LEEK. Gevraagd wordt: VMBO Overige eisen: Je bent een echte aanpakker en je woont in de omgeving van Marum. Stuur een met C.V. en motivatie van Startpeople WERKbedrijf Noordenkwartier Vacature: / Vervaldatum vacature: Adviseur /monteur dakvensters U installeert dakramen en daklichtsystemen bij de klant thuis. Daarnaast ontvangt u consumenten in de showroom en adviseert de klant over diverse producten. Verder bezoekt u klanten aan huis voor advies en inmeten. dienstverband voor uur per Het bedrijf zoekt bij voorkeur een kandidaat die PARTNER in het bedrijf wil worden. (Informeer bij uw werkcoach naar de mogelijkheden om als zelfstandige aan het werk te gaan) De werklocatie is GRONINGEN. Gevraagd wordt: VMBO, Techniek en productie, Bouw Overige eisen: u beschikt over uitstekende bouwkundige ervaring en inzicht. u bent representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. u bent enthousiast en wil zich verder in vak bekwamen. De werkgever heeft een duidelijke voorkeur voor een 50 plusser. Rijbewijs: B (eis) Martin Simens van WERKbedrijf Winsum tel: WERKbedrijf Winsum Kok Het gaat om het bereiden van a la carte gerechten en plate service van nederlandse en itialiaanse gerechten. In rustige periodes (winter) werk je alleen, tijdens het seizoen met meerdere collega's. dienstverband voor uur per Werktijden: zowel door de weeks en het weekend van ca tot uur. Je werkt ook het weekend, daartoe ben je de maandag sowieso en nog een doordeweekse dag vrij. De werklocatie is BORGER. Gevraagd wordt: VMBO Overige eisen: Ervaring als kok is gewenst maar niet vereist (in loondienst). Wel heb je aantoonbare affiniteit met koken en durf je het aan om dit binnen een restaurant aan te pakken. Je bent gemotiveerd en bereid om te leren. Annemarie Herbers van WERKbedrijf Emmen tel: WERKbedrijf Emmen Vacature: / Vervaldatum vacature:

13 Pagina 13 Handige aanpakkers Handige aanpakker ter ondersteuning van diverse werkzaamhedenhet gaat voornamelijk om hand en spandiensten ter ondersteuning van collega's. De werklocatie is MUSSELKANAAL. Gevraagd wordt: Overige eisen: Enige affiniteit in de bouw is een pre. Specifieke opleiding is niet vereist. Woonzaam in de omgeving van Stadskanaal. VCA is een pre. Fouzia Ajouaou van WERKbedrijf Stadskanaal tel: WERKbedrijf Stadskanaal Vacature: / Vervaldatum vacature: Industrieel Schoonmaker (SPOED) Materialen opruimen.vloeren vegen/bezemwerk. Bouten schoonmaken. De boel schoonhouden. Salaris:N.o.t.k. Km. vergoeding /pensionkostenvergoeding bespreekbaar. Het betreft een project voor langere tijd. De werklocatie is DELFZIJL. Gevraagd wordt: VMBO Overige eisen: Met spoed is de werkgever op zoek naar schoonmakers. Ervaring is niet noodzakelijk, maar een goede arbeidsmoraal zeker wel! Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent bereid om hard te werken. Je bent woonachtig in omgeving Groningen in bezit van eigen vervoer en een basis VCA. Rijbewijs: B (eis) Stuur een met C.V. dhr. J. Derksen van Bergland Uitzendorganisatie Nijmegen WERKbedrijf Groningen Centrum Vacature: / Vervaldatum vacature: Autodemonteur Voor in de werkplaats in Stadskanaal zoekt men op zeer korte termijn een medewerker die kan meehelpen bij het demonteren van auto's. Het betreft een fulltime baan voor langere tijd. dienstverband voor uur per De werklocatie is STADSKANAAL. Gevraagd wordt: VMBO, Techniek en productie Overige eisen: Werkzaam geweest als automonteur is een pre, 2e monteur zou ook kunnen, kunnen sleutelen is een vereiste. Verder moet men zelfstandig kunnen werken in een kleine groep. Men zoekt geen leerling monteur. Rijbewijs: B (wens) Jan Tuil van WERKbedrijf Stadskanaal WERKbedrijf Stadskanaal Vacature: / Vervaldatum vacature: Civil Engineer (Norway) Development of new projects together with customers Project development and drawings for new constructions and building renovations Responsible contractor/applicant, project management and external control Thermography and building pressure control Construction management.sluit i.o. uitgebreide functieomschrijving via E- mail De werklocatie is of Kolvereid in Mid- Norw, Noorwegen. Gevraagd wordt: HBO/bachelor, Techniek en productie Overige eisen: Good cooperation skills Can also work independently Industrious, result-oriented and responsible Good knowledge of dimensioning and construction, excellent data skills (AutoCad/Revit Structure) Rijbewijs: B (eis) Stuur een met C.V. en motivatie van Eures Noord Nederland WERKbedrijf Stadskanaal Vacature: / Vervaldatum vacature:

14 Pagina 14 schoonmaker Voor een schoonmaakbedrijf in Veendam maak je panden in Veendam en omgeving schoon. Ervaring is een pré. dienstverband voor 5-15 uur per In eerste instantie met b.v.u. De werklocatie is VEENDAM. Gevraagd wordt: VMBO Rijbewijs: B (wens) Stuur een met C.V. Neem telefonisch contact op van Wiebri Tel WERKbedrijf Veendam Vacature: / Vervaldatum vacature: vestigingsleider wintersportcentrum Leiding geven aan verkoopmedewerkers, coördineren van de werkzaamheden. Adviseren en verkopen aan klanten. Organiseren en plannen van lesroosters skibanen, coördineren skileraren. Verantwoordelijk voor een kwalitatief optimale personeelsbezetting. Bereid om te werken op de koopavonden, zon- en feestdagen gedurende langere periode tijdens voor - en hoogseizoen. Je bent op korte termijn beschikbaar. De werklocatie is RODEN. Gevraagd wordt: MBO-4, Handel en administratie, Commerciële dienstverlening Overige eisen: Je bent de sportieve, klantgerichte en representatieve skispecialist. N. Oldenburger van WERKbedrijf Noordenkwartier tel: WERKbedrijf Noordenkwartier Vacature: / Vervaldatum vacature: Dakgootmonteur Voor een uitzendbureau zijn wij voor langere tijd op zoek naar een gemotiveerde dakgootmonteur. In de basis betreft het (de)monteren van dakgoten. dienstverband voor uur per De werklocatie is Groningen, Friesland, Drenthe. Gevraagd wordt: MBO-2 Overige eisen: VCA, Rijbewijs B en een gemotiveerde instelling. U heeft GEEN hoogtevrees. Rijbewijs: B (eis) J. Dijkhuis van WERKbedrijf Groningen Centrum tel: WERKbedrijf Groningen Centrum Vacature: / Vervaldatum vacature: Oproepkrachten Verzorging niveau 3 Voor ouderenzorg op locaties in Winsum, Bedum, Warffum en Baflo zoeken wij per direct enkele gediplomeerd Verzorgenden IG niveau 3 ter uitbreiding van de afroeppool. Betreft begeleiding en verzorging van ouderen, waarbij zelfredzaamheid gestimuleerd wordt. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 0-38 uur per CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen van toepassing. Werktijden op afroepbasis, doch zoveel mogelijk in overleg en volgens rooster. Ook onregelmatige werktijden (avond/weekend/nacht) Eerst jaarcontract. Doorstroom kansen aanwezig. De werklocatie is WINSUM GN. Gevraagd wordt: MBO-3, Gezondheidszorg, welzijn en persoonlijke verzorging, Gezondheidszorg Overige eisen: Gediplomeerd Verzorgende IG niveau 3. Relevante werkervaring. Affiniteit met doelgroep ouderen. Enthousiast/gemotiveerd en in voldoende mate flexibel voor inzetbaarheid op meerdere dagen per Inzetbaar voor zowel Verpleeghuis, Zorgcentra als Thuiszorg. Woonachtig in regio. Martin Simens van WERKbedrijf Winsum tel: WERKbedrijf Winsum Vacature: / Vervaldatum vacature:

15 Pagina 15 Kok/cateringmedewerker Voor een hotel in Uithuizen zijn we op zoek naar een kok/cateringmedewerker. De werkzaamheden bestaan uit het uitdelen van maaltijden waarbij de laatste hand aan de gerechten gelgd moet worden. Dat kan variëren van het bakken van vlees tot aan het afmaken van de presentatie. dienstverband voor uur per De werklocatie is UITHUIZEN. Gevraagd wordt: MBO-4, Horeca en huishouding Overige eisen: Je hebt ervaring als kok en bent gastvrij. Je werkt hard en hebt oog voor detail. Elisabeth Akkerman van WERKbedrijf Winsum tel: WERKbedrijf Winsum Vacature: / Zelfstandig werkend kok De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van de mise en place, verzorgen van de lunch en de uitgifte van de gerechten (ook vegetarische). U begeleidt stagiaires. Het doen van bestellingen kan ook tot uw taken behoren. U zorgt en bewaakt de kwaliteit en versheid van de produkten. dienstverband voor uur per De werktijden zijn van tot uur. Het betreft een baan voor 24 uur per week (geen vaste dagen). Op termijn is uitbreiding van uren mogelijk. U bent uiterlijk op 1 november beschikbaar, bij voorkeur eerder. De werklocatie is GRONINGEN. Gevraagd wordt: zelfstandig werkend kok (vakopl.) Overige eisen: U hebt minimaal 5 jaar recente en relevante werkervaring. Ervaring is belangrijker dan de opleiding. U hebt bvk kennis van vegetarische gerechten. U bent flexibel, kunt zelfstandig en efficiënt werken. Hygiëne en kwaliteit staan bij u voorop. U bent communicatief vaardig en stressbestendig. U moet beschikken over goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Nederlands. Jan Eindhoven van WERKbedrijf Groningen Centrum helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Groningen Centrum Vacature: / Medewerker Sales Sportschool zoekt een commerciele kracht die zelfstandig abonnementen en lidmaatschappen gaat verkopen. Dit kan zowel persoonlijk (aan bezoekers) als telefonisch zijn. Daarnaast meedenken in creatieve acties en acquisitie. dienstverband voor 0-25 uur per Maandagavond en woensdagavond andere tijden in overleg De werklocatie is EMMEN. Gevraagd wordt: MBO-3 Overige eisen: De opdrachtgever zoekt een resultaatgerichte, assertieve, sportieve en klantgerichte medewerker. Die vooral 's avonds wil werken. Ze zoeken een parttimer van 25 uur per week vooral 's avonds. F. Vierstra van WERKbedrijf Emmen tel: WERKbedrijf Emmen Vacature: / Vervaldatum vacature: Timmerlieden Het gaat om afbouw werkzaamheden in m.n. de utititeitsbouw in Drenthe en Groningen. Veelal binnenwerk, meerdere projecten waarbij het de verwachting is dat het voor langere tijd is. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor uur per Mogelijk ook in de winterperiode. De werklocatie is VEENOORD. Gevraagd wordt: VMBO Overige eisen: Je hebt ervaring als bouwtimmerman. Vervoer kan mogelijk geregeld worden d.m.v. meerijden. Annemarie Herbers van WERKbedrijf Emmen tel: WERKbedrijf Emmen Vacature: /

16 Pagina 16 Zelfstandig werkend Kok Je gaat maaltijden bereiden volgens recept en planning, daartoe hoort het verrichten van voorbereidende werkzaamheden als wassen, snijden, maken beslag of deeg, klaarzetten van kant en klare gerechtgedeelten. Je beoordeelt ingrediënten op versheid, houdbaarheid e.d. Het betreft een voor de duur van het project dienstverband voor uur per Je kunt je ontplooien in een veelzijdige functie, binnen een grootschalig nieuw project.wij bieden je de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding en/ of cursussen. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform Horeca CAO. De werklocatie is WAGENBORGEN. Gevraagd wordt: MBO-algemeen, Horeca en huishouding, Horeca Overige eisen: Je bent in bezit van een diploma van een relevante middelbare opleiding. Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Je kunt nauw samenwerken met collega s. Je bent klantgericht, dienstverlenend, sociaal en flexibel van instelling. mevr. C. Mulder van Wagenborgen Envilla Familie Bronsweg 1, 9945PN WAGENBORGEN Vacature: / Vervaldatum vacature: Installatiemedewer ker Kabel/ADSL Als installatiemedewerker installeer je geheel zelfstandig kabel / adsl modems bij particulieren en kleine bedrijven. Je legt geheel zelfstandig netwerk- en telefoonbekabeling aan in woningen en bij kleine bedrijven en je houdt je tevens bezig met het opsporen en verhelpen van storingen. Wij bieden een jonge dynamische werkomgeving, goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Opleidingsmogelijkheden Telefoon Auto Concreet betekent dit: De werklocatie is ASSEN. Gevraagd wordt: Overige eisen: Je beschikt over minimaal een afgeronde LBO of gelijkwaardige technische opleiding. Je hebt ervaring met het installeren van (kabel) modems en met het oplossen van (kleine) computer problemen. Daarnaast moet je zelfstandig kunnen werken en een goede beheersing van de Nederlandse taal hebben. U moet beschikken over uitstekende mondelinge en uitstekende schriftelijke taalvaardigheid in het Nederlands en goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Engels. Rijbewijs: B (eis) Hendrik Karssiens van WERKbedrijf Assen tel: WERKbedrijf Assen Vacature: / Vervaldatum vacature: Medewerker receptie Je verricht receptiewerkzaamheden bij Envilla Wagenborgen, gelijktijdig of in wisseldiensten met collega s. zoals het ontvangen, inchecken en uitchecken van gasten aan de hand van een reserveringssysteem, overhandigen van sleutels en geven van algemene informatie over het park. Het betreft een voor de duur van het project dienstverband voor uur per Je kunt je ontplooien in een veelzijdige functie, binnen een grootschalig nieuw project.wij bieden je de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding en/ of cursussen. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform Horeca CAO. De werklocatie is WAGENBORGEN. Gevraagd wordt: MBO-algemeen Overige eisen: Je bent in bezit van een diploma van een relevante middelbare opleiding. Je hebt relevante ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met het reserveringssysteem Hotel Concepts is een pre. Je bent klantgericht, dienstverlenend en flexibel van instelling en kunt nauw samenwerken met collega's. U moet beschikken over uitstekende mondelinge en uitstekende schriftelijke taalvaardigheid in het Nederlands, uitstekende mondelinge en uitstekende schriftelijke taalvaardigheid in het Duits en uitstekende mondelinge en uitstekende schriftelijke taalvaardigheid in het Engels. REAGEREN VOOR 23 SEPTEMBER mevr. C. Mulder van Wagenborgen Envilla Familie Bronsweg 1, 9945PN WAGENBORGEN Vacature: / Vervaldatum vacature:

17 Pagina 17 Product manager NORWAY As a Product Manager in our Playfish team in Tromsø, Norway, you will be responsible for providing roadmap direction, analysis and economic modelling to a hit social gaming title. Sluitingsdatum: i.o. uitgebreide functie omschrijving via De werklocatie is Tromso, Noorwegen. Gevraagd wordt: WO/master, Automatisering en ICT Overige eisen: The requirements for this position are: - Strong passion for social media and gaming - Strong analytic skills and experience with metrics-driven decision making - Product management or engineering experience in the gaming, social media, or consumer internet sectors -- or analyst / associate U moet beschikken over goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Engels. Rijbewijs: B (eis) Stuur een met C.V. en motivatie van Eures Noord Nederland WERKbedrijf Stadskanaal Vacature: / Game Artist NORWAY We are looking for an energetic Game Artist/Illustrator to join our studio team in Tromsø. The right person will work in our development team in Tromsø, Norway to help us create new and exciting Social Games on Facebook and mobile platforms. Sluitingsdatum: i.o. Uitgebreide functie omschrijving via De werklocatie is Tromso, Noorwegen. Gevraagd wordt: HBO/bachelor, Automatisering en ICT Overige eisen: We are looking for: - Experience and excitement for creating art for games on any platform - Flash/Vector art knowledge is a plus, but not a requirement - A natural feeling for and understanding for the importance of consistency and accuracy in art - Ability to work in a structured and self-mana U moet beschikken over goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Engels. Stuur een met C.V. en motivatie van Eures Noord Nederland WERKbedrijf Stadskanaal Vacature: / Game Developer (Programmer) NORWAY We are looking for a energetic Game Developer to join our studio team in Tromsø. The right person will work in our development team in Tromsø, Norway to help us create new and exciting Social Games on Facebook and mobile platforms. uitgebreide functie omschrijving via De werklocatie is Tromso, Noorwegen. Gevraagd wordt: HBO/bachelor, Automatisering en ICT Overige eisen: We are looking for: - Experience and excitement for developing games on any platform - Flash/ActionScript/JavaScript knowledge is a plus, but not a requirement - Feature oriented, creatively minded programmer who can take ownership of a feature Sluitingsdatum: U moet beschikken over goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Engels. Stuur een met C.V. en motivatie van Eures Noord Nederland WERKbedrijf Stadskanaal Vacature: / leerling timmerman Je gaat alle voorkomende werkzaamheden in de bouw uitvoeren onder begeleiding van een vakman timmerman. dienstverband voor uur per Deze vacature past in het door de regering ingesteld Actieplan Jeugdwerkloosheid en is bedoeld voor jongeren tot 27 jaar. De werklocatie is WARFFUM. Gevraagd wordt: VMBO, Techniek en productie, Bouw Overige eisen: Je hebt een relevante opleiding als leerling timmerman, of bent hiermee bezig. Wim Lietmeijer van WERKbedrijf Winsum tel: WERKbedrijf Winsum Vacature: /

18 Pagina 18 Oproepkrachten Verzorging Voor ouderenzorg op locaties in Appingedam en Delfzijl kijken wij uit naar enkele gediplomeerd Verzorgenden IG niveau 3 ter uitbreiding van de afroeppool. Betreft begeleiding en verzorging van ouderen, waarbij zelfredzaamheid gestimuleerd wordt. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 0-38 uur per CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen van toepassing. Werktijden op afroepbasis, doch zoveel mogelijk in overleg en volgens rooster. Ook onregelmatige werktijden (avond/weekend/nacht) Eerst jaarcontract. Doorstroom kansen aanwezig. De werklocatie is APPINGEDAM. Gevraagd wordt: MBO-3, Gezondheidszorg, welzijn en persoonlijke verzorging, Gezondheidszorg Overige eisen: Gediplomeerd Verzorgende IG niveau 3. Relevante werkervaring. Affiniteit met doelgroep ouderen. Enthousiast/gemotiveerd en in voldoende mate flexibel voor inzetbaarheid op meerdere dagen per Inzetbaar voor zowel Verpleeghuis, Zorgcentra als Thuiszorg. Woonachtig in regio. Paul Jansen van tel: Vacature: / Leerling Kok Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een leerling-kok. dienstverband voor uur per De werklocatie is in Wagenborgen. U werkt van maandag tot en met donderdag van tot En u gaat 1 dag per week naar school. De werklocatie is SCHEEMDA. Gevraagd wordt: MBO-algemeen, Horeca en huishouding, Horeca Overige eisen: U bent bezig met de opleiding tot kok of u bent van plan deze te gaan volgen. U bent gemotiveerd en flexibel. En u bent in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer. Rijbewijs: B (eis) Neem telefonisch contact op Afd. Vestiging Scheemda van Abiant Tel WERKbedrijf Winschoten Vacature: / All round timmerman U wordt ingezet in allerlei voorkomende werkzaamheden (klantenwerk/renovatie e.d.) dienstverband voor uur per Betaling zal in aanvang via de zgn P-rol constructie gebeuren. Werk voor langere tijd, mogelijk vast. De werklocatie is WARFFUM. Gevraagd wordt: VMBO, Techniek en productie, Bouw Overige eisen: U beschikt over voldoende opleiding/ervaring om geheel zelfstandig(oplossingsgericht) te kunen werken. U kunt tekening lezen en bent representatief. Rijbewijs BE is vereist. Reageren heeft alleen zin als u aan de gestelde eisen voldoet! Rijbewijs: BE (eis) Wim Lietmeijer van WERKbedrijf Winsum tel: WERKbedrijf Winsum Vacature: / Hulpkracht winterbanden wisselen Voor een bedrijf in Oost Groningen zijn wij op zoek naar een hulpkracht voor het wisselen van winterbanden bij personenauto's. De werklocatie is SCHEEMDA. Gevraagd wordt: MBO-algemeen Overige eisen: Wij zijn op zoek naar een technisch en stressbestendig persoon. Ervaring in de automotive branch is een pre. Neem telefonisch contact op Afd. Vestiging Scheemda van Abiant Tel WERKbedrijf Winschoten Vacature: /

19 Pagina 19 Jr. vertegenwoordiger Truckbanden Voor de 3 Noordelijke provincies zoeken wij een Junior vertegenwoordiger truckbanden. Wij zijn op zoek naar een HBO-er die zijn carriere wil starten. De werklocatie is SCHEEMDA. Gevraagd wordt: HBO/bachelor Overige eisen: U bent klant- en resultaatgericht, commercieel, zelfstandig, accuraat, flexibel en representatief. Neem telefonisch contact op Afd. Vestiging Scheemda van Abiant Tel WERKbedrijf Winschoten Vacature: / APK-monteur Voor een bandenspeciaalzaak in Oost Groningen zijn wij op zoek naar een APK-monteur personenwagens. De werklocatie is SCHEEMDA. Gevraagd wordt: MBO-algemeen Overige eisen: U bent in het bezit van APK papieren. U bent technisch, klanten resultaatgericht, flexibel, accuraat en zefstandig. Neem telefonisch contact op Afd. Vestiging Scheemda van Abiant Tel WERKbedrijf Winschoten Vacature: / VERTEGENWOORDI GER Voor een groothandel in allerhande schoonmaakartikelen zoeken wij een enthousiaste gedreven vertegenwoordiger, voor zowel het bezoeken van de bestaande klantenkring als acquistie (nieuwe klanten werven). dienstverband voor uur per Eerst tijdelijk contract, bij wederzijds goed bevallen kans op vast dienstverband. De werklocatie is Groningen, Friesland, Drenthe. Gevraagd wordt: MBO-3, Handel en administratie Overige eisen: Enkele jaren buitendienstervaring. Rijbewijs: B (eis) Bouktje van Zonneveld van WERKbedrijf Noordenkwartier tel: WERKbedrijf Noordenkwartier Vacature: /

20 Pagina 20 Elke donderdag om 15:30 uur WERKpleincafé Eemsdelta (Delfzijl) De Vacatureveiling De nieuwste vacatures worden toegelicht en u kunt direct reageren!

Vacaturekrant Werkplein Ability. 1 september 2017

Vacaturekrant Werkplein Ability. 1 september 2017 Vacaturekrant Werkplein Ability 1 september 2017 Over deze vacaturekrant Voor u ligt de vacaturekrant van Werkplein Ability. Deze krant wordt wekelijks verspreid onder werkzoekenden van de BMWE gemeenten

Nadere informatie

VACATUREKRANT. 16 september 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK:

VACATUREKRANT. 16 september 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK: VACATUREKRANT EEMSDELTA 16 september 2011 DEZE WEEK: Werkplein Eemsdelta Singel 27 9934 BR Delfzijl Werkplein Noordwest-Groningen Ubbo J. Mansholtplein 2 9951 BX Winsum Uitgelicht: Competenties! Gezocht:

Nadere informatie

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer)

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Algemene informatie: overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

Toelichting dienstverband: Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'.

Toelichting dienstverband: Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'. Versie: 9-6-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN BBL Administratief medewerker niveau 4 (M/V) Gezocht: Voor een bedrijf in Apeldoorn zijn wij op zoek naar BBL-studenten in de administratie op niveau 4.

Nadere informatie

Overzicht vacatures APELDOORN. Heb je belangstelling neem dan contact op met Andy Ott. een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water

Overzicht vacatures APELDOORN. Heb je belangstelling neem dan contact op met Andy Ott. een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water Versie: 7-7-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water Gezocht: Voor een opdrachtgever is Globen opzoek naar kandidaten die een praktijkgerichte

Nadere informatie

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer)

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar medewerkers bediening.

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

Vacature: Showroom manager

Vacature: Showroom manager Vacature: Showroom manager Functienaam Showroom manager Soort Permanent Jij bent die Showroommanager die wij zoeken (m/v): Ben jij een manager die commercieel, creatief en communicatief sterk is. Niet

Nadere informatie

Overzicht vacatures REGIO APELDOORN. BBL Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4. Gezocht: Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4

Overzicht vacatures REGIO APELDOORN. BBL Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4. Gezocht: Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4 Versie: 9-9-2015 1 Overzicht vacatures REGIO APELDOORN BBL Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4 Gezocht: Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4 BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg, dat wil zeggen dat

Nadere informatie

Vacature: Meubelbezorgers (2x)

Vacature: Meubelbezorgers (2x) Vacature: Meubelbezorgers (2x) Functienaam Meubelbezorgers (2x) Soort Permanent Wij zoeken twee handige kandidaten voor een meubelzaak die het leuk vinden om fysiek bezig te zijn in een afwisselende functie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 18 maart 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 18 maart 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. Vacatures - Grondwerker - Machinist - Stratenmaker - Metselaars - Timmermannen - Schilders - Receptionist(e) Zet vast in de agenda

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 4 december 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 4 december 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures vanuit Team Werk. Vacature Reparateur/ tester Marum Jongerenbaan: Verkoopmedewerker brood en banket (betaalde) opleiding procesoperator Voorman machinaal houtbewerking

Nadere informatie

Geïnteresseerd? in deze boeiende opleiding, dan kun je solliciteren door je cv en sollicitatiebrief te mailen naar y.jansen@apeldoorn.nl.

Geïnteresseerd? in deze boeiende opleiding, dan kun je solliciteren door je cv en sollicitatiebrief te mailen naar y.jansen@apeldoorn.nl. Versie: 11-8-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN BBL-opleiding Printmedia Finishing niveau 3 Gezocht: Voor een Grafische onderneming zoeken wij naar jonge, enthousiaste mensen die opgeleid willen worden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 20 NOVEMBER 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 20 NOVEMBER 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent. In deze editie van de nieuwsbrief een aantal interessante vacatures. Vacature Rigger/ aanpikker van last Leerling monteur/ fitter Opperman metselaar Medewerker bandenbeheer Bouwopruimer/ Heftruckchauffeur

Nadere informatie

Wij zoeken een proactieve en flexibele secretaresse / receptioniste, die affiniteit heeft met P&O. Het betreft een functie voor 28 36 uren per week.

Wij zoeken een proactieve en flexibele secretaresse / receptioniste, die affiniteit heeft met P&O. Het betreft een functie voor 28 36 uren per week. Elzinga bv is een specialistisch spuitbedrijf in het hart van Friesland en opereert op een kwalitatief hoogwaardig niveau. Schadeherstel, carrosserieonderhoud, schilderwerken, jachtcoating, stralen en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK JUNI 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK JUNI 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. Vacatures Pluimveevanger Bezorger wijnhandel Medewerker tegelcentrum Medewerker klantencontactcentrum En verder Inloopspreekuur Wurkz

Nadere informatie

Overzicht vacatures APELDOORN. BBL Bediening M/V niveau 2-4

Overzicht vacatures APELDOORN. BBL Bediening M/V niveau 2-4 Versie: 18-8-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN BBL Bediening M/V niveau 2-4 Gezocht: Voor een hotel in Beekbergen, zijn we op zoek naar een BBL leerling bediening niveau 2-4. Een sfeervolle ontvangst

Nadere informatie

Zeg JA! tegen Envilla. 19 oktober 2010. Envilla Wagenborgen

Zeg JA! tegen Envilla. 19 oktober 2010. Envilla Wagenborgen Zeg JA! tegen Envilla 19 oktober 2010 Envilla Wagenborgen Envilla Wagenborgen In Wagenborgen is de bouw van projecthotel Envilla in volle gang. Het hotel zal werknemers onderdak bieden, die druk zijn met

Nadere informatie

ZOMEREDITIE VACATUREKRANT. 19 augustus 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK: Gedurende de zomerperiode verschijnt de Vacaturekrant Eemsdelta onregelmatig!

ZOMEREDITIE VACATUREKRANT. 19 augustus 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK: Gedurende de zomerperiode verschijnt de Vacaturekrant Eemsdelta onregelmatig! VACATUREKRANT ZOMEREDITIE EEMSDELTA 19 augustus 2011 Gedurende de zomerperiode verschijnt de Vacaturekrant Eemsdelta onregelmatig! DEZE WEEK: Uitgelicht: Scholing Metaal en Scheepsbouw! De nieuwste vacatures

Nadere informatie

/ hoezowerkloos # hoezowerkloos

/ hoezowerkloos # hoezowerkloos Laat je coachen! Wil je leren van mensen met ruime werkervaring in het bedrijfsleven of de overheid? Wil je hulp bij het vinden van een werkplek of opleiding? Of wil je extra motivatie voor het behalen

Nadere informatie

After-market Manager m/v

After-market Manager m/v provincies Groningen en Drenthe ontstaan. Per 1 januari 2017 is, door de samenvoeging met Greve, GroeNoord uitgebreid met vestigingen in de provincies Friesland en Flevoland. Wij bedienen onze klanten

Nadere informatie

Dak en gevelbeplating monteur

Dak en gevelbeplating monteur Dak en gevelbeplating monteur Wij zijn op zoek naar een dak en gevelbeplatingsmonteur. Vanaf skeletbouw ga jij samen met je collega s het pand volledig dichtmaken, zowel de wanden als het dak is jullie

Nadere informatie

After-market Manager m/v

After-market Manager m/v provincies Groningen en Drenthe ontstaan. Per 1 januari 2017 is, door de samenvoeging met Greve, GroeNoord uitgebreid met vestigingen in de provincies Friesland en Flevoland. Wij bedienen onze klanten

Nadere informatie

TOEKOMST IN DE TECHNIEK

TOEKOMST IN DE TECHNIEK TOEKOMST IN DE TECHNIEK Techniek heeft de toekomst! Veel ervaren technici zullen de komende jaren de arbeidsmarkt verlaten. Daarom is het WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden voor verschillende werkgevers

Nadere informatie

Vacaturekrant week 39 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 39 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 39 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele HBO en WO vacatures uit Noord-Nederland. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WERKBOULEVARD 2.0

NIEUWSBRIEF WERKBOULEVARD 2.0 NIEUWSBRIEF WERKBOULEVARD 2.0 Beste leden en HRM-ers, In deze nieuwsbrief attenderen wij u op een aantal interessante vacatures en kandidaten. Het volledige overzicht van de openstaande vacatures en beschikbare

Nadere informatie

Vacaturekrant ALLE VACATURES. WEEK Juli e er.

Vacaturekrant ALLE VACATURES. WEEK Juli e er. Vacaturekrant ALLE VACATURES WEEK 31-31 Juli 2017 e er www.rentreewerkt.nl/vacaturekrant Keylite zoekt personeel! Keylite is een vooruitstrevend bedrijf en is een specialist op dakramen gebied. De vraag

Nadere informatie

WERKEN BIJ TICOHUIS. De bewoners doen samen met de zorgmedewerkers zelf het huishouden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

WERKEN BIJ TICOHUIS. De bewoners doen samen met de zorgmedewerkers zelf het huishouden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. WERKEN BIJ TICOHUIS Op dit moment wordt in het centrum van Oosterhout hard gewerkt aan het TICOhuis: een thuis (woon-zorgvoorziening) voor zestien jongvolwassenen met een verstandelijke beperking (ZZP

Nadere informatie

ZOMEREDITIE VACATUREKRANT. 22 juli 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK: Gedurende de zomerperiode verschijnt de Vacaturekrant Eemsdelta onregelmatig!

ZOMEREDITIE VACATUREKRANT. 22 juli 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK: Gedurende de zomerperiode verschijnt de Vacaturekrant Eemsdelta onregelmatig! VACATUREKRANT ZOMEREDITIE EEMSDELTA 22 juli 2011 Gedurende de zomerperiode verschijnt de Vacaturekrant Eemsdelta onregelmatig! DEZE WEEK: Werkplein Eemsdelta Singel 27 9934 BR Delfzijl Werkplein Noordwest-Groningen

Nadere informatie

MBO Bonaire. Hospitality. create your future @ Horeca of Leisure, iets voor jou? Sector hospitality. Opleidingen

MBO Bonaire. Hospitality. create your future @ Horeca of Leisure, iets voor jou? Sector hospitality. Opleidingen SGB MBO, SECTOR HOSPITALITY KAYA KORONA 4 KRALENDIJK TEL. +599 717 8142 WWW.SGBONAIRE. COM create your future @ Sector hospitality MBO Bonaire Hospitality Opleidingen (Zelfstandig werkend) Gastheer/gastvrouw,

Nadere informatie

Vacaturekrant week 40 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 40 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 40 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele BBL- en jongerenbanen in Noord-Nederland. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een

Nadere informatie

November 2013. Vacaturekrant. UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN

November 2013. Vacaturekrant. UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN November 2013 Vacaturekrant UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN Voorwoord Geachte heer, mevrouw, Voor u ligt de digitale vacaturekrant van UWV WerkgeversServicepunt Holland

Nadere informatie

Support(er) voor ondernemers?

Support(er) voor ondernemers? Support(er) voor ondernemers? Voor onze vestiging op Texel zijn wij per direct op zoek naar assistent-accountants van verschillende niveaus Je keuze kunnen maken? Stuur dan je sollicitatiebrief met je

Nadere informatie

Facilitaire dienstverlening en Horeca

Facilitaire dienstverlening en Horeca #9 en Horeca,, Hardenberg ca! Jij? In de hore nt groeien! * Laat je tale www.alfa-college.nl Bel voor informatie: 0800-35 85 368 Jouw mbo-opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het

Nadere informatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening 06 Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 2012-2013 en Facilitaire dienstverlening www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

Frontdesk manager. Locatie: Oss

Frontdesk manager. Locatie: Oss Frontdesk manager Omschrijving: De werkzaamheden bestaan uit: Het opnemen van de telefoon, factureren, licht administratief werk. Daarnaast wordt er verwacht dat je aftersales verricht. Dit betekent dat

Nadere informatie

Mbo-opleidingen

Mbo-opleidingen Mbo-opleidingen 2017-2018 Wijzigingen voorbehouden. Aan de informatie in dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk voor het actuele opleidingenaanbod op www.aventus.nl Entreeschool 23110BOL1

Nadere informatie

Vacaturekrant week 40 Werkplein Leeuwarden. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 40 Werkplein Leeuwarden. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 40 Werkplein Leeuwarden Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele vacatures uit Leeuwarden en omgeving. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een werkcoach bellen voor

Nadere informatie

Vacaturekrant week 40 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 40 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 40 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele HBO en WO vacatures uit Noord-Nederland. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een

Nadere informatie

SKALAR. Medewerker Salessupport. Laboratory & Process Analysis. De functie: De eisen: Wij bieden:

SKALAR. Medewerker Salessupport. Laboratory & Process Analysis. De functie: De eisen: Wij bieden: en internationale verkoop en aftersales. Voor de afdeling Salessupport, is Skalar op zoek naar een fulltime: Medewerker Salessupport - Opstellen van offertes - Adviseren en informeren van (potentiële)

Nadere informatie

Vacature: Participatie plaatsen - Robin Hood

Vacature: Participatie plaatsen - Robin Hood Vacature: Participatie plaatsen - Robin Hood Functienaam Participatie plaatsen - Robin Hood Soort Permanent Robin Hood Eindhoven is een sociale onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt,

Nadere informatie

Werken met behoud van uitkering

Werken met behoud van uitkering Werken met behoud van uitkering voor werkzoekenden uit de gemeente Utrecht met een uitkering uit de participatiewet (tenzij anders vermeld) week 34 21 augustus t/m 25 augustus 2017 Benader de contactpersoon

Nadere informatie

Werken met behoud van uitkering

Werken met behoud van uitkering Werken met behoud van uitkering voor werkzoekenden uit de gemeente Utrecht met een uitkering uit de participatiewet (tenzij anders vermeld) week 33 14 augustus t/m 18 augustus 2017 Benader de contactpersoon

Nadere informatie

Vacaturekrant week 41 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 41 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 41 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele HBO en WO vacatures uit Noord-Nederland. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een

Nadere informatie

PROBEER HET ALLEMAAL UIT! PROGRAMMA OPEN DAG MBO COLLEGE ZUIDOOST

PROBEER HET ALLEMAAL UIT! PROGRAMMA OPEN DAG MBO COLLEGE ZUIDOOST PROBEER HET ALLEMAAL UIT! PROGRAMMA OPEN DAG MBO COLLEGE ZUIDOOST PROBEER HET ALLEMAAL UIT Try-out team Lokaal Tijden Activiteit Infocafé begane grond Informatie over: * studiefinanciering * passend onderwijs

Nadere informatie

noorderpoort.nl Noorderpoort versterkt je toekomst

noorderpoort.nl Noorderpoort versterkt je toekomst noorderpoort.nl Noorderpoort versterkt je toekomst mbo-opleidingen Appingedam Noorderpoort Eemsdollard, beroepsonderwijs Appingedam vrijdag 25 januari, Opwierderweg 2, tel.: (0596) 69 29 29 Administratie,

Nadere informatie

CP1. op zoek naar werk

CP1. op zoek naar werk CP1 op zoek naar werk Als u in Nederland op zoek gaat naar werk, kunt u zich inschrijven bij het CWI of een uitzendbureau. Bedrijven die vacatures hebben, geven dat door aan het CWI of uitzendbureau. Ook

Nadere informatie

Support Engineer There are no translations available.

Support Engineer There are no translations available. Support Engineer Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste collega die goed kan luisteren en doorvragen om de klantvraag helder te krijgen en die de sociale vaardigheden heeft om de vele soorten klanten

Nadere informatie

Je kunt zoeken naar werk dat bij je past. Je kunt praten met een medewerker van een uitzendbureau. Je kunt informatie vragen over vacatures.

Je kunt zoeken naar werk dat bij je past. Je kunt praten met een medewerker van een uitzendbureau. Je kunt informatie vragen over vacatures. 1 Op zoek naar werk KleurRijker Deze module gaat over Op zoek naar werk. Je kunt zoeken naar werk dat bij je past. Je kunt praten met een medewerker van een uitzendbureau. Je kunt informatie vragen over

Nadere informatie

Appingedam. @NP_Appingedam. Opwierderweg 2, T (0596) 69 29 29

Appingedam. @NP_Appingedam. Opwierderweg 2, T (0596) 69 29 29 VRIJDAG 29 JANUARI 16.00-18.00 uur @NP_Appingedam Opwierderweg 2, T (0596) 69 29 29 Gaat jouw hart uit naar dienstverlening? Handel en Ondernemerschap: Entree opleidingen (Detailhandel), Verkoper Economie

Nadere informatie

Zoekprofiel Business Controller

Zoekprofiel Business Controller Zoekprofiel Business Controller Esther van Zwol Soesterberg, februari 2017 1 Voor IJsselheem is de Veghte op zoek naar een Business Controller. IJsselheem is een organisatie die langs de weg van waarderend

Nadere informatie

Regionale Maandcijfers Arbeidsmarktinformatie Groningen

Regionale Maandcijfers Arbeidsmarktinformatie Groningen Regionale Maandcijfers Arbeidsmarktinformatie Groningen Tabel 1: Stand WW-uitkeringen Stand WW mutatie tov vorige mnd mutatie tov vorig jaar Okt 2017 % aantal % aantal % Nederland 343.096 3,8% -7.714-2,2%

Nadere informatie

Functieprofiel. Allround (CV) monteur

Functieprofiel. Allround (CV) monteur Functieprofiel Allround (CV) monteur OVER DGK INSTALLATIE Wij staan voor energiebesparende en duurzame oplossingen voor onze klanten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen in de markt zoeken wij naar

Nadere informatie

Officemanager. BSO Struin Opvang in de natuur zoekt een Duizendpoot een Spin in het web voor onze administratieve afdeling

Officemanager. BSO Struin Opvang in de natuur zoekt een Duizendpoot een Spin in het web voor onze administratieve afdeling Officemanager BSO Struin Opvang in de natuur zoekt een Duizendpoot een Spin in het web voor onze administratieve afdeling Het betreft een bestaande functie die opnieuw ingericht gaat worden. Je bent verantwoordelijk

Nadere informatie

JOBspot Werving & Selectie en arbeidsmarktcommunicatie. Zuidspuistraat 6, 3231 AW Brielle, tel.: +31(0)181-413466, info@jobspot.nu www.jobspot.

JOBspot Werving & Selectie en arbeidsmarktcommunicatie. Zuidspuistraat 6, 3231 AW Brielle, tel.: +31(0)181-413466, info@jobspot.nu www.jobspot. Naam: Robbert Geboortejaar: 1987 Woonplaats: Capelle aan den IJssel Opleidingen: 09/2005 05/2010 Bachelor of Business Administration (BBA), Facility management NHTV Breda University of Applied Sciences

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 3 April 2017 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Bedrijven Contactdagen - Grensverleggend Ondernemen

Bedrijven Contactdagen - Grensverleggend Ondernemen Zelfstandig Bedrijven Contactdagen is een zelfstandig bedrijf met ruim dertig jaar vakervaring in huis. Zij opereert op de Beurzen- en Tentoonstellingenmarkt voor eigen rekening en risico en is sterk in

Nadere informatie

Medewerker Promotie Marketing en Services (32-36 uur pw) Functieomschrijving

Medewerker Promotie Marketing en Services (32-36 uur pw) Functieomschrijving Medewerker Promotie Marketing en Services (32-36 uur pw) Functieomschrijving Situatieschets De publieksdiensten van de Openbare Bibliotheek Amsterdam omvat wijkbibliotheken en een Centrale Bibliotheek

Nadere informatie

Medewerker evenementenorganisatie

Medewerker evenementenorganisatie Medewerker evenementenorganisatie Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze

Nadere informatie

Aan het werk! #1/2016-2017

Aan het werk! #1/2016-2017 Aan het werk! #1/2016-2017 De Partcipatiewet is een feit! Nu gaat het om de uitvoering. Daar hebben wij u als werkgever bij nodig. Want u hebt, samen met gemeenten en overheid, de verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Persoonlijke info & Educatie. Werkervaring. Motivatie, vaardigheden & Referenties

Persoonlijke info & Educatie. Werkervaring. Motivatie, vaardigheden & Referenties Sergino V. Martina Persoonlijke info & Educatie Werkervaring Motivatie, vaardigheden & Referenties Persoonlijke info Educatie Personalia Sergino Valentino Martina Oktober 2de, 1994 Rijbewijs B Contact

Nadere informatie

Betonboorder. Uren: Fulltime; Werktijden zoals gebruikelijk in de bouw. Een klus kan een paar uur duren of een paar weken.

Betonboorder. Uren: Fulltime; Werktijden zoals gebruikelijk in de bouw. Een klus kan een paar uur duren of een paar weken. Betonboorder Als Betonboorder boor je gaten in verschillende steenachtige materialen en beton, zaag je in wanden, maak je sleuven en plaats je ankers. Ook sloopwerk behoort tot de werkzaamheden. Omdat

Nadere informatie

Interessegebied Richting Opleidingen Niveau Leerweg Plaats

Interessegebied Richting Opleidingen Niveau Leerweg Plaats Entree Techniek & Technologie Assistent mobiliteitsbranche 1 bol, bbl Heerenveen Assistent bouwen & wonen 1 bol, bbl Leeuwarden Assistent installatie-/constructietechniek 1 bol, bbl Leeuwarden, Heerenveen

Nadere informatie

Stagestraat WoensXL Eindhoven

Stagestraat WoensXL Eindhoven Stagestraat WoensXL Eindhoven Onze partners Stagestraat WoensXL Eindhoven Aanbieden van werkervaringsplaatsen in WoensXL. Tien werkzoekende jongeren, herintreders en statushouders doen werkervaring op

Nadere informatie

VACATURE OVERZICHT Voor mensen met een SW-indicatie Update 13 februari 2013

VACATURE OVERZICHT Voor mensen met een SW-indicatie Update 13 februari 2013 VACATURE OVERZICHT Voor mensen met een SW-indicatie Update 13 februari 2013 Bedrijfsprofiel heeft een groot netwerk van werkgevers in de regio. Als u een SW-indicatie heeft, zijn er diverse mogelijkheden

Nadere informatie

Werkgelegenheidsplan. Werkervaring opdoen bij Philips? Maak gebruik van het Philips Werkgelegenheidsplan

Werkgelegenheidsplan. Werkervaring opdoen bij Philips? Maak gebruik van het Philips Werkgelegenheidsplan Werkgelegenheidsplan Werkervaring opdoen bij Philips? Maak gebruik van het Philips Werkgelegenheidsplan Vergroot je kansen op een betaalde baan Ingrid Hurkens (48), verkoopmedewerker MyShop: Ik hoor gewoon

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 19 May 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Medisch secretaresse

Medisch secretaresse Medisch secretaresse Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

Werken in het horecabedrijf

Werken in het horecabedrijf 07186-1 werken in horeca 13-12-2007 08:44 Pagina 1 werkproces 1 Werken in het horecabedrijf Functioneren in het Horecabedrijf Wat laat je zien? Je werkt volgens de regels van het bedrijf Je kunt omgaan

Nadere informatie

RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v!

RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v! RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v! Teamleden van RPCZ werken aan een gezamenlijke ambitie. Deze is gebaseerd op passie, creativiteit, respect, vertrouwen, relatie en plezier. Onze ambitie is om in Zeeland

Nadere informatie

U kunt uw sollicitatie en CV tot uiterlijk tot 3juni a.s. mailen aan Bestuur@procollege.nl

U kunt uw sollicitatie en CV tot uiterlijk tot 3juni a.s. mailen aan Bestuur@procollege.nl 1 Voor het Kernteam Werk (KTW) van de Stichting Pro College regio Nijmegen zijn we per 1-9- 2015 op zoek naar trajectcoaches/recruiters. In totaal gaat het om 2,8 fte waarvan 0,7 fte ter vervanging van

Nadere informatie

Secretaresse. Mbo-kwalificaties in de sector Secretarieel. Secretaresse

Secretaresse. Mbo-kwalificaties in de sector Secretarieel. Secretaresse Secretaresse Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen leggen

Nadere informatie

Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf?

Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf? Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf? Het bedrijf Al 15 jaar zijn wij een begrip in Almelo en omstreken. Wekelijks ontvangen

Nadere informatie

>Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon:

>Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon: Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030 204 08 51 www.gitp.nl >Profiel Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Strategisch Inkoper

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Medewerker ICT mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair?

MBO-beroep in beeld. Medewerker ICT mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair? MBO-beroep in beeld Medewerker ICT mbo-beroep, niveau 2 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied. Bent

Nadere informatie

Mbo-opleidingen

Mbo-opleidingen Mbo-opleidingen 2018-2019 Wijzigingen voorbehouden. Aan de informatie in dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk voor het actuele opleidingenaanbod op www.aventus.nl Entreeschool leerweg

Nadere informatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 06 2014-2015 Horeca en Facilitaire dienstverlening www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

VACATUREKRANT. 25 november 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK:

VACATUREKRANT. 25 november 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK: VACATUREKRANT EEMSDELTA 25 november 2011 DEZE WEEK: Werkplein Eemsdelta Singel 27 9934 BR Delfzijl Werkplein Noordwest-Groningen Ubbo J. Mansholtplein 2 9951 BX Winsum Uitgelicht: Neem een kijkje in de

Nadere informatie

De nieuwste vacatures

De nieuwste vacatures Alstublieft, de vacaturekrant van het Werkplein Groningen. U treft hierin de meest actuele vacatures van Groningen en omgeving waar het Werkplein op bemiddelt. U kunt op de vacatures reageren via de contactgegevens

Nadere informatie

LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN

LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN IS HET JOUW DROOM OM ELKE DAG HEERLIJKE GERECHTEN TE BEREIDEN VAN MOOIE, VERSE PRODUCTEN? KUN JE GOED WERKEN OP ONREGELMATIGE TIJDEN? WEET JIJ JE COLLEGA S IN DE KEUKEN TE

Nadere informatie

Vacaturekrant week 41 Werkplein Leeuwarden. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 41 Werkplein Leeuwarden. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 41 Werkplein Leeuwarden Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele vacatures uit Leeuwarden en omgeving. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een werkcoach bellen voor

Nadere informatie

Mbo-opleidingen

Mbo-opleidingen Mbo-opleidingen 2017-2018 Wijzigingen voorbehouden. Aan de informatie in dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk voor het actuele opleidingenaanbod op www.aventus.nl Entreeschool 23110BOL1

Nadere informatie

Wat doet het Diabetes Fonds precies?

Wat doet het Diabetes Fonds precies? Het Diabetes Fonds 1 miljoen Nederlanders heeft diabetes, een ziekte die je je gezondheid en toekomst afneemt. Onacceptabel, vindt het Diabetes Fonds. Daarom ziet het Diabetes Fonds het als zijn belangrijkste

Nadere informatie

SRH (mbo) Stewardess, Receptionist, Hostess, HMA (mbo) Hotel Management

SRH (mbo) Stewardess, Receptionist, Hostess, HMA (mbo) Hotel Management CBM HMA SRH courses EMS HEM IBM ITM Stand B015 Website bedrijf: Naam contactpersoon: E-mail contactpersoon: www.duin-kruidbrg.nl Lianne Velthuis lianne.velthuis@duin-kruidberg.nl De student kan als volgt

Nadere informatie

Vacaturekrant week 38 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 38 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 38 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele BBL- en jongerenbanen in Noord-Nederland. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een

Nadere informatie

Vacaturekrant week 41 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 41 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 41 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele BBL- en jongerenbanen in Noord-Nederland. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een

Nadere informatie

dienstverlening

dienstverlening dienstverlening 2018 2019 inhoudsopgave 4 6 10 Dienstverlening algemeen dienstverlening Helpende zorg en welzijn - niveau 2 / BOL Medewerker facilitaire dienstverlening - niveau 2 / BOL Medewerker sport

Nadere informatie

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Profiel Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis 21 mei 2015 Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Vragenformulier Klantprofiel Sonar

Vragenformulier Klantprofiel Sonar Wat is het klantprofiel? Dit document is bedoeld om zachte en harde kenmerken van de klant vast te leggen. Dit kan worden gebruikt als voorselectie tijdens het leveringsoverleg. Het bevat gegevens van

Nadere informatie

opleidingen 2016-2017

opleidingen 2016-2017 Entree Techniek & Technologie Assistent mobiliteitsbranche 1 Heerenveen Assistent bouwen & wonen 1 Assistent installatie-/constructietechniek 1, Heerenveen Assistent procestechniek 1, Heerenveen friesland

Nadere informatie

Medewerker personeel en arbeid

Medewerker personeel en arbeid Medewerker personeel en arbeid Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze

Nadere informatie

PROBEER HET ALLEMAAL UIT! PROGRAMMA OPEN DAG MBO COLLEGE ZUIDOOST

PROBEER HET ALLEMAAL UIT! PROGRAMMA OPEN DAG MBO COLLEGE ZUIDOOST PROBEER HET ALLEMAAL UIT! PROGRAMMA OPEN DAG MBO COLLEGE ZUIDOOST PROBEER HET ALLEMAAL UIT Try-out team Lokaal Tijden Activiteit Infocafé begane grond Informatie over: * studiefinanciering en passend onderwijs

Nadere informatie

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities Experience the FedEx Difference Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities KOERIER / CHAUFFEUR Oude Meer/ Schiphol Oost Ridderkerk Amersfoort Eindhoven Als gezicht van FedEx naar

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Groningen, april 2017

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Groningen, april 2017 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Groningen, april 2017 Verdere afname WW in Groningen In april nam de WW in Groningen af tot 15.134 uitkeringen. Met de afname van de WW in april zet de dalende lijn in de WW-ontwikkeling

Nadere informatie

medewerker helpdesk ict (m/v)

medewerker helpdesk ict (m/v) medewerker helpdesk ict (m/v) Algemeen Referentie : 4417361 Bron : Werk.nl website Reageren tot : 10-03-2010 Vacature kenmerk : tijdelijk Geen vaste werklocatie. Er worden kandidaten gezocht in Geen vaste

Nadere informatie

Lokaal ok0145 (begane grond)

Lokaal ok0145 (begane grond) WEGWIJZER OPEN DAG Balie locatie Onderwijsboulevard 3 Zaterdag 25 november 2017 van 09.30 16.30 uur Locatie Onderwijsboulevard 3 Bouw-Infra, Architectuur & Meubeldesign Locatie Onderwijsboulevard 3 Opperman

Nadere informatie

Vacatures. Functie theateragent m/v

Vacatures. Functie theateragent m/v Functie theateragent m/v Naar aanleiding van aanvragen van prospectus en/of klanten en relaties (veelal telefonische) of via actieve acquisitie, begeleid je de aanvraag van offerte tot uitvoer. Actief

Nadere informatie