VACATUREKRANT. 16 september 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VACATUREKRANT. 16 september 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK:"

Transcriptie

1 VACATUREKRANT EEMSDELTA 16 september 2011 DEZE WEEK: Werkplein Eemsdelta Singel BR Delfzijl Werkplein Noordwest-Groningen Ubbo J. Mansholtplein BX Winsum Uitgelicht: Competenties! Gezocht: medewerker receptie Gezocht: zelfstandig werkende kok! De nieuwste vacatures in de regio! Agenda Speciale aandacht voor

2 Pagina 2 Uitgelicht: Competenties Met competenties wordt alle kennis, vaardigheden, persoonlijke eigenschappen en kenmerken bedoeld, waarover u moet beschikken om goed te functioneren in een baan. Competenties beschrijven het gedrag dat u moet laten zien in uw werk om daar succesvol in te zijn. Bij een jurist bijvoorbeeld wordt naast de competenties nauwkeurigheid, overtuigingskracht en onderhandelen ook vakspecifieke kennis gevraagd, namelijk kennis van wetgeving. Als u als werkzoekende bij het UWV WERKbedrijf staat ingeschreven en meer inzicht wilt in uw competenties, dan kunt u in aanmerking komen voor een of meer competentietests. U neemt deel op basis van vrijwilligheid. Uw vraag en motivatie bepalen of u wordt doorverwezen naar de werkcoach CTC. De tests die in de competentietestcentra (CTC) op de WERKpleinen worden gebruikt, zijn gericht op het in beeld krijgen van persoonlijkheidskenmerken, capaciteiten, interesses en drijfveren. Waarom een competentietest? Competentietesten kunnen voor verschillende doeleinden afgenomen worden: Om werkzoekenden een beter inzicht te laten krijgen in hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt en vinden eerder een geschikte baan; Om werkgevers meer inzicht te laten krijgen in de competenties van hun sollicitanten en het hierdoor sneller een geschikte kandidaat te vinden; Werkcoaches bij de WERKpleinen kunnen de resultaten gebruiken bij bemiddeling van werkzoekenden naar een baan. Competenties kunnen veranderen. Competenties kunnen doelbewust (coaching/training), maar ook door omstandigheden (ongeluk, burnout) veranderen. De wil om te veranderen en het leervermogen spelen een grote rol. Competenties die meer gericht zijn op vaardigheden (luisteren, plannen, organiseren, voortgangsbewaking) zijn te verbeteren. Competenties die dichter bij de persoonlijke eigenschappen staan zoals besluitvaardigheid, stressbestendigheid en sensitiviteit, zijn moeilijker te ontwikkelen. Wanneer een competentietest? U hebt weinig diploma s. Maar u hebt wel werkervaring. Hoe maakt u een werkgever duidelijk waar u goed in bent? Wilt u weten of u geschikt bent voor een bepaald beroep? Of voor een opleiding die u wilt volgen? U hebt jaren hetzelfde werk gedaan. Maar in dat werk kunt u geen baan meer vinden. Welk ander werk zou u kunnen doen? De Competentieatlas. Als u de competentietest gemaakt hebt kunt u via zoeken naar passende beroepen en meteen doorklikken naar de vacatures voor deze beroepen! Wilt u meer informatie? Neem contact op met uw werkcoach. Kennismaken met een competentietest? Op werk.nl kunt u eenvoudige testen maken. U gaat naar scholing en beroep en u kiest Test uzelf.

3 Gezocht: Medewerker receptie Wagenborgen Envilla biedt onderdak aan werknemers die werken in de Eemshaven. Als bewoner van Envilla heb je meer dan je eigen hotelunit! Er is een restaurant, een voetbalveld en vele andere ontspanning mogelijkheden. Als de medewerkers vroeg in de ochtend vertrekken met de bus vanuit Wagenborgen naar de Eemshaven, dan gebeurt er op het park nog van alles. Zo is men in het restaurant bezig om de avondmaaltijd voor alle bewoners voor te bereiden, en worden de hotelunits schoongemaakt. Om het park goed en verzorgd uit te laten zien, zijn we ook elke dag bezig met het onderhoud, dat varieert van grasmaaien tot bomen snoeien. Projecthotel Wagenborgen Envilla is een onderdeel van Van der Valk Groningen-Zuidbroek. Gezocht: Medewerker receptie (0-38 uur p/w) Wat ga je doen? Je verricht receptiewerkzaamheden, gelijktijdig of in wisseldiensten met collega s, zowel doordeweeks als in de weekenden. Zoals het ontvangen, inchecken en uitchecken van gasten aan de hand van een reserveringssysteem, overhandigen van sleutels en geven van algemene informatie over het park. Het verlenen van service als opvangen en doorgeven van boodschappen, klachten, bedienen van inkomend telefoonverkeer, aannemen van boodschappen en doorverbinden van gesprekken. Het ontvangen en te woord staan van gasten en bezoekers en hun in contact brengen met collega s. Daarnaast het overdragen van een kassa en controleren aan het begin en einde van je dienst en draag je zorg voor de linnenwissels. Tevens verzorg je het verkeer naar vaste contactpersonen, binnenkomende post en houdt het reserveringssysteem up to date. Je werkt volgens naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl). Wie zoeken wij? Je bent in bezit van een diploma van een relevante middelbare opleiding. Je hebt relevante ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met het reserveringssysteem Hotel Concepts is een pre. Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift en kunt nauw samenwerken met collega s. Je bent klantgericht, dienstverlenend en flexibel van instelling. Wat doen wij voor jou? Je kunt je ontplooien in een veelzijdige functie, binnen een grootschalig nieuw project. Wij bieden je de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding en/ of cursussen. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform Horeca CAO. Wil je meer informatie? Voor meer informatie kunt u terecht op of bij mevrouw W. Lesterhuis, Frontoffice Manager ( ). Wil je reageren? Je kunt je reactie met motivatie, voorzien van een curriculum vitae voor 23 september sturen naar: Wagenborgen Envilla t.a.v. C. Mulder Familie Bronsweg PN Wagenborgen Je sollicitatie mailen mag ook: c.mulder@wagenborgenenvilla.nl Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

4 Pagina 4 Gezocht: Zelfstandige kok Gezocht: Zelfstandig werkende kok (24-38 uur p/w) Wat ga je doen? Je gaat maaltijden bereiden volgens recept en planning, daartoe hoort het verrichten van voorbereidende werkzaamheden als wassen, snijden, koken en roeren. Je beoordeelt ingrediënten op versheid, houdbaarheid e.d. Daarnaast voer je de werkzaamheden uit als bewaken/ controleren kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur e.d. en bijstellen/ bij doseren van gerechten. Je maakt gerechten doorgeef gereed volgens een instructie voor ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Hierbij maak je gebruik van vastgestelde hoeveelheden. Daarnaast plan je de dagelijkse werkzaamheden in overleg met collega s en zorgt voor bestellingen en bevoorrading. Je draagt zorg voor het controleren en opslaan van de bestelde goederen en bewaakt de houdbaarheid en hygiëne. Je maakt en houdt je werkomgeving schoon en netjes. Hiertoe behoort ook de keukenapparatuur en de afvoer van afval. Je werkt volgens naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden. Wie zoeken wij? Je bent in bezit van een diploma van een relevante middelbare opleiding. Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Je kunt nauw samenwerken met collega s. Je bent klantgericht, dienstverlenend, sociaal en flexibel van instelling. Wat doen wij voor jou? Je kunt je ontplooien in een veelzijdige functie, binnen een grootschalig nieuw project. Wij bieden je de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding en/ of cursussen. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform Horeca CAO. Wil je meer informatie? Voor meer informatie kunt u terecht op of bij Willem Sap, chefkok ( ). Wil je reageren? Je kunt je reactie met motivatie, voorzien van een curriculum vitae voor 30 september sturen naar: Wagenborgen Envilla t.a.v. C. Mulder Familie Bronsweg PN Wagenborgen Je sollicitatie mailen mag ook: c.mulder@wagenborgenenvilla.nl Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

5 Pagina 5 De nieuwste vacatures De nieuwste vacatures uit de regio Zelfstandig werkend Kok Je gaat maaltijden bereiden volgens recept en planning, daartoe hoort het verrichten van voorbereidende werkzaamheden als wassen, snijden, maken beslag of deeg, klaarzetten van kant en klare gerechtgedeelten. Je beoordeelt ingrediënten op versheid, houdbaarheid e.d. Het betreft een voor de duur van het project dienstverband voor uur per Wij bieden je de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding en/ of cursussen. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform Horeca CAO. De werklocatie is WAGENBORGEN. Gevraagd wordt: MBO-algemeen, Horeca en huishouding, Horeca Overige eisen: Je bent in bezit van een diploma van een relevante middelbare opleiding. Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Je kunt nauw samenwerken met collega s. Je bent klantgericht, dienstverlenend, sociaal en flexibel van instelling. mevr. C. Mulder van Wagenborgen Envilla Familie Bronsweg 1, 9945PN WAGENBORGEN WERKbedrijf Delfzijl Vacature: / Vervaldatum vacature: Installatiemedew. Kabel/ADSL Als installatiemedewerker installeer je geheel zelfstandig kabel / adsl modems bij particulieren en kleine bedrijven. Je legt geheel zelfstandig netwerk- en telefoonbekabeling aan in woningen en bij kleine bedrijven en je houdt je tevens bezig met het opsporen en verhelpen van storingen. Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor uur per Wij bieden een jonge dynamische werkomgeving, goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. De werklocatie is ASSEN. Gevraagd wordt: Overige eisen: Je beschikt over minimaal een afgeronde LBO of gelijkwaardige technische opleiding. Je hebt ervaring met het installeren van (kabel) modems en met het oplossen van (kleine) computer problemen. Daarnaast moet je zelfstandig kunnen werken en een goede beheersing van de Nederlandse taal hebben. U moet beschikken over uitstekende mondelinge en uitstekende schriftelijke taalvaardigheid in het Nederlands en goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Engels. Hendrik Karssiens van WERKbedrijf Assen helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Assen Vacature: / Vervaldatum vacature: Medewerker receptie Je verricht receptiewerkzaamheden bij Envilla Wagenborgen, gelijktijdig of in wisseldiensten met collega s. zoals het ontvangen, inchecken en uitchecken van gasten aan de hand van een reserveringssysteem, overhandigen van sleutels en geven van algemene informatie over het park. Het betreft een voor de duur van het project dienstverband voor uur per Wij bieden je de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding en/ of cursussen. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform Horeca CAO. De werklocatie is WAGENBORGEN. Gevraagd wordt: MBO-algemeen Overige eisen: Je bent in bezit van een diploma van een relevante middelbare opleiding. Je hebt relevante ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met het reserveringssysteem Hotel Concepts is een pre. Je bent klantgericht, dienstverlenend en flexibel van instelling en kunt nauw samenwerken met collega's. U moet beschikken over uitstekende mondelinge en uitstekende schriftelijke taalvaardigheid in het Duits, uitstekende mondelinge en uitstekende schriftelijke taalvaardigheid in het Nederlands en uitstekende mondelinge en uitstekende schriftelijke taalvaardigheid in het Engels. Stuur een brief met C.V. Stuur een met C.V. en motivatie mevr. C. Mulder van Wagenborgen Envilla Familie Bronsweg 1, 9945PN WAGENBORGEN WERKbedrijf Delfzijl Vacature: / Vervaldatum vacature:

6 Product manager NORWAY As a Product Manager in our Playfish team in Tromsø, Norway, you will be responsible for providing roadmap direction, analysis and economic modelling to a hit social gaming title. Sluitingsdatum: i.o. uitgebreide functie omschrijving via tjerk.mulder@uwv.nl De werklocatie is Tromso, Noorwegen. Gevraagd wordt: WO/master, Automatisering en ICT Overige eisen: The requirements for this position are: - Strong passion for social media and gaming - Strong analytic skills and experience with metrics-driven decision making - Product management or engineering experience in the gaming, social media, or consumer internet sectors -- or analyst / associate U moet beschikken over goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Engels. Stuur een met C.V. en motivatie van Eures Noord Nederland careers.no@playfish.com WERKbedrijf Stadskanaal Vacature: / Vervaldatum vacature: Game Artist NORWAY We are looking for an energetic Game Artist/Illustrator to join our studio team in Tromsø. The right person will work in our development team in Tromsø, Norway to help us create new and exciting Social Games on Facebook and mobile platforms. Sluitingsdatum: i.o. Uitgebreide functie omschrijving via tjerk.mulder@uwv.nl De werklocatie is Tromso, Noorwegen. Gevraagd wordt: HBO/bachelor, Automatisering en ICT Overige eisen: We are looking for: - Experience and excitement for creating art for games on any platform - Flash/Vector art knowledge is a plus, but not a requirement - A natural feeling for and understanding for the importance of consistency and accuracy in art - Ability to work in a structured and self-mana U moet beschikken over goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Engels. Stuur een met C.V. en motivatie van Eures Noord Nederland careers.no@playfish.com WERKbedrijf Stadskanaal Vacature: / Vervaldatum vacature: Pagina 6 Game Developer (Programmer) NORWAY We are looking for a energetic Game Developer to join our studio team in Tromsø. The right person will work in our development team in Tromsø, Norway to help us create new and exciting Social Games on Facebook and mobile platforms. uitgebreide functie omschrijving via tjerk.mulder@uwv.nl De werklocatie is Tromso, Noorwegen. Gevraagd wordt: HBO/bachelor, Automatisering en ICT Overige eisen: We are looking for: - Experience and excitement for developing games on any platform - Flash/ActionScript/JavaScript knowledge is a plus, but not a requirement - Feature oriented, creatively minded programmer who can take ownership of a feature Sluitingsdatum: U moet beschikken over goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Engels. Stuur een met C.V. en motivatie van Eures Noord Nederland careers.no@playfish.com WERKbedrijf Stadskanaal Vacature: / Vervaldatum vacature:

7 Pagina 7 leerling timmerman Je gaat alle voorkomende werkzaamheden in de bouw uitvoeren onder begeleiding van een vakman timmerman. dienstverband voor uur per Deze vacature past in het door de regering ingesteld Actieplan Jeugdwerkloosheid en is bedoeld voor jongeren tot 27 jaar. De werklocatie is WARFFUM. Gevraagd wordt: VMBO, Techniek en productie, Bouw Overige eisen: Je hebt een relevante opleiding als leerling timmerman, of bent hiermee bezig. Wim Lietmeijer van WERKbedrijf Winsum helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Winsum Vacature: / Vervaldatum vacature: Oproepkrachten Verzorging Voor ouderenzorg op locaties in Appingedam en Delfzijl kijken wij uit naar enkele gediplomeerd Verzorgenden IG niveau 3 ter uitbreiding van de afroeppool. Betreft begeleiding en verzorging van ouderen, waarbij zelfredzaamheid gestimuleerd wordt. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 0-38 uur per CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen van toepassing. Werktijden op afroepbasis, doch zoveel mogelijk in overleg en volgens rooster. Ook onregelmatige werktijden (avond/weekend/nacht) Eerst jaarcontract. Doorstroom kansen aanwezig. De werklocatie is APPINGEDAM. Gevraagd wordt: MBO-3, Gezondheidszorg, welzijn en persoonlijke verzorging, Gezondheidszorg Overige eisen: Gediplomeerd Verzorgende IG niveau 3. Relevante werkervaring. Affiniteit met doelgroep ouderen. Enthousiast/gemotiveerd en in voldoende mate flexibel voor inzetbaarheid op meerdere dagen per Inzetbaar voor zowel Verpleeghuis, Zorgcentra als Thuiszorg. Woonachtig in regio. Paul Jansen van WERKbedrijf Delfzijl helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Delfzijl Vacature: / Vervaldatum vacature: Leerling Kok Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een leerling-kok. Het betreft een uitzendcontract dienstverband voor uur per De werklocatie is in Wagenborgen. U werkt van maandag tot en met donderdag van tot En u gaat 1 dag per week naar school. De werklocatie is SCHEEMDA. Gevraagd wordt: MBO-algemeen, Horeca en huishouding, Horeca Overige eisen: U bent bezig met de opleiding tot kok of u bent van plan deze te gaan volgen. U bent gemotiveerd en flexibel. En u bent in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer. Afd. Vestiging Scheemda van Abiant Tel WERKbedrijf Winschoten Vacature: / Vervaldatum vacature: All round timmerman U wordt ingezet in allerlei voorkomende werkzaamheden (klantenwerk/renovatie e.d.) dienstverband voor uur per Betaling zal in aanvang via de zgn P-rol constructie gebeuren. Werk voor langere tijd, mogelijk vast. De werklocatie is WARFFUM. Gevraagd wordt: VMBO, Techniek en productie, Bouw Overige eisen: U beschikt over voldoende opleiding/ervaring om geheel zelfstandig(oplossingsgericht) te kunen werken. U kunt tekening lezen en bent representatief. Rijbewijs BE is vereist. Reageren heeft alleen zin als u aan de gestelde eisen voldoet! Rijbewijs: BE (eis) Wim Lietmeijer van WERKbedrijf Winsum helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Winsum Vacature: / Vervaldatum vacature:

8 Pagina 8 Hulpkracht winterbanden wisselen Voor een bedrijf in Oost Groningen zijn wij op zoek naar een hulpkracht voor het wisselen van winterbanden bij personenauto's. Het betreft een uitzendcontract De werklocatie is SCHEEMDA. Gevraagd wordt: MBO-algemeen Overige eisen: Wij zijn op zoek naar een technisch en stressbestendig persoon. Ervaring in de automotive branch is een pre. Afd. Vestiging Scheemda van Abiant Tel WERKbedrijf Winschoten Vacature: / Vervaldatum vacature: Jr. vertegenwoordiger Truckbanden Voor de 3 Noordelijke provincies zoeken wij een Junior vertegenwoordiger truckbanden. Wij zijn op zoek naar een HBO-er die zijn carriere wil starten. Het betreft een uitzendcontract De werklocatie is SCHEEMDA. Gevraagd wordt: HBO/bachelor Overige eisen: U bent klant- en resultaatgericht, commercieel, zelfstandig, accuraat, flexibel en representatief. Afd. Vestiging Scheemda van Abiant Tel WERKbedrijf Winschoten Vacature: / Vervaldatum vacature: APK-monteur Voor een bandenspeciaalzaak in Oost Groningen zijn wij op zoek naar een APK-monteur personenwagens. Het betreft een uitzendcontract De werklocatie is SCHEEMDA. Gevraagd wordt: MBO-algemeen Overige eisen: U bent in het bezit van APK papieren. U bent technisch, klanten resultaatgericht, flexibel, accuraat en zefstandig. Afd. Vestiging Scheemda van Abiant Tel WERKbedrijf Winschoten Vacature: / Vervaldatum vacature: VERTEGEN- WOORDIGER Voor een groothandel in allerhande schoonmaakartikelen zoeken wij een enthousiaste gedreven vertegenwoordiger. dienstverband voor uur per Eerst tijdelijk contract, bij wederzijds goed bevallen kans op vast dienstverband. De werklocatie is Groningen, Friesland, Drenthe. Gevraagd wordt: MBO-3, Handel en administratie Overige eisen: Enkele jaren buitendienstervaring. Bouktje van Zonneveld van WERKbedrijf Noordenkwartier helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Noordenkwartier Vacature: / Vervaldatum vacature:

9 Pagina 9 Schoonmaker Wij zijn regelmatig op zoek naar een schoonmaker(ster) die partime willen werken op verschillende uren per dag. dienstverband voor uur per De werklocatie is GRONINGEN. Gevraagd wordt: Overige eisen: motivatie is belangrijker dan ervaring. Verklaring van goed gedrag Liefst enige ervaring U kunt persoonlijk langs gaan mevr. K. Dammer van FID Uitzendbureau Tel Rouaanstraat 7, 9723CA GRONINGEN WERKbedrijf Groningen Centrum Vacature: / Vervaldatum vacature: Ass. bedrijfsleider schoenenzaak De werkzaamheden bestaan voor ca. 10% uit directe verkoopactiviteiten. De resterende tijd besteed u aan het begeleiden en aansturen van personeel, het bewaken van processen, het afhandelen van klachten en het uitzetten en begeleiden van acties. dienstverband voor uur per U bent bereid om op de koopzondagen te werken. U bent woonachtig binnen een straal van 10 km rond de stad Groningen. De werklocatie is GRONINGEN. Gevraagd wordt: detailhandel (mbo sector economie) Overige eisen: U hebt ruime verkoopervaring, bij voorkeur in de schoenenbranche. U hebt verantwoordelijkheidsgevoel, leidinggevende capaciteiten en geen 9-5 mentaliteit. U hebt passie voor mode. U bent flexibel, een teamwerker en hebt een klant- en servicegerichte instelling U moet beschikken over goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Nederlands. Ruud Lietmeijer van WERKbedrijf Groningen Centrum helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Groningen Centrum Vacature: / Vervaldatum vacature: Med. technische klantenservice Het project waarop jij komt te werken behandelt alle technische vragen van klanten die het internet en bellen pakket van Tele 2 hebben. Dit kunnen vragen zijn over storingen, aansluitingen etc. Aan jou de taak om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het betreft een vast dienstverband voor uur per Het salaris ligt op 8,81 bruto per uur (vanaf 23 jaar) en op zondag geldt er een toeslag van 50%. Daarnaast is er een bonusregeling van toepassing De werklocatie is GRONINGEN. Gevraagd wordt: MBO-algemeen, Handel en administratie, Commerciële dienstverlening Overige eisen: MBO werk en denkniveau Beheersing van de Nederlandse taal in spraak en geschrift Goede communicatieve vaardigheden Met targets om kunnen gaan Flexibel Stuur een met C.V. mevr. Struik van Transcom Worldwide WERKbedrijf Groningen Centrum Vacature: / Vervaldatum vacature: SCHOONMAKER Voor een vishandel zoeken we een schoonmaker voor het schoonmaken van beide viskramen in de loods, afwassen, kantine (klein) schoonmaken, eventueel meehelpen van het inladen van de viskramen, of verkoopwerkzaamheden in viskraam (taken in overleg) dienstverband voor uur per Werktijden: maandag de hele dag, van dinsdag t/m zaterdag de ochtenden 4 a 5 uur per ochtend. Ook dit kan in overleg. De werklocatie is NORG. Gevraagd wordt: VMBO Overige eisen: Je weet van aanpakken en kunt zeer hygienisch werken. Het gaat om werk in een klein team dus het werk zien liggen en ook bereid zijn daar in te springen waar nodig. Bouktje van Zonneveld van WERKbedrijf Noordenkwartier helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Noordenkwartier Vacature: / Vervaldatum vacature:

10 Pagina 10 medewerk(st)er educatie Je geeft rondleidingen en voorlichting aan bezoekers. Je verkoopt artikelen in de winkel.je zorgt voor orde,netheid en veiligheid in en om het bezoekerscentrum. Je signaleert informatie/klachten van bezoekers en koppelt terug naar de teamleider. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor uur per Betreft een oproepcontract voor een wisselend aantal uren per Veelal in de weekenden. Gemiddeld 2 a 2½ dag per De werklocatie is PIETERBUREN. Gevraagd wordt: MBO-algemeen Overige eisen: MBO- werk- en denkniveau. Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. Affiniteit met de doelstelling van de crèche.kennis van zeehonden en hun leefomgeving.kerncompetenties:verant woordelijkheidsgevoel,representatief, commercieel,doorzetter,flexibel en enthousiast. U moet beschikken over goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Nederlands, goede mondelinge en N.v.t. schriftelijke taalvaardigheid in het Duits en goede mondelinge en N.v.t. schriftelijke taalvaardigheid in het Engels. Wim Lietmeijer van WERKbedrijf Winsum helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Winsum Vacature: / Vervaldatum vacature: Personeelsplanner Heeft u veel ervaring in plannen en organiseren? Zoekt u een functie waarin uitdaging en ontwikkeling centraal staat? Dan bent u wellicht de Personeelsplanner die wij zoeken. De w De werkgever vraagt voor het nieuw op te zetten centrale planbureau per 1 november 2011 een Personeelsplanner. dienstverband voor uur per Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de duur van, in eerste instantie, een half jaar. Na deze periode behoort verlenging of een vaste aanstelling tot de mogelijkheden. Het dienstverband omvat 24 uur per week De werklocatie is ASSEN. Gevraagd wordt: MBO-4 Overige eisen: MBO 4 werk- en denkniveau, opleiding Personeelsplanner (of soortgelijk) en kennis van wet- en regelgeving; Enthousiasme/vakkundigheid om het centrale planbureau mede te ontwikkelen; Ervaring in soortgelijke functie is een vereiste; Stressbestendigheid,pro-activef; Communicatiev vaardig A. Jansen van WERKbedrijf Assen helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Assen Vacature: / Vervaldatum vacature: Medewerker huishouding *De regie voeren aangaande het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden in overleg met de cliënt; *Signaleren en communiceren naar de cliënt en/of leidinggevende; *Verrichten van klein onderhoud aan gebruiksartikelen en ruimten dienstverband voor 6-15 uur per Het dienstverband betreft diensten op het gebied van huishouding (thuiszorg) in de gemeente Tynaarlo en facilitaire taken binnen eenserviceflat in Zuidlaren. Het dienstverband omvat 6 tot 15 uur per week en bestaat uit dagdiensten. De werklocatie is ZUIDLAREN. Gevraagd wordt: Overige eisen: *Kennis van werkvoorschriften. *Verantwoordelijkheidsgevoel. *Zelfstandig kunnen werken. *Goede sociale vaardigheden. A. Jansen van WERKbedrijf Assen helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Assen Vacature: / Vervaldatum vacature:

11 Pagina 11 Hostess U werkt in het restaurantgedeelte en hebt direct contact met de gasten en stuurt de overige lobbymedewerkers aan. U draagt zorgt voor de netheid en kraakhelderheid van het restaurantgedeelte. U staat dicht bij de gast en bent continu bezig 100% gasttevredenheid te realiseren. dienstverband voor 4-20 uur per Het betreft een baan voor ca. 20 uren per Er wordt volgens een vooraf bekend rooster gewerkt. De werktijden liggen tussen uur ('s weekends uur). De werklocatie is GRONINGEN. Gevraagd wordt: VMBO Overige eisen: U bent representatief, creatief, gastvriendelijk en hebt een positieve uitstraling. U bent een aanpakker, flexibel en hebt overzicnt. U bent stressbestendig en hebt oog voor hygiëne. U moet beschikken over goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Nederlands. Zelfstandig Glazenwasser Je werkt als zelfstandig glazenwasser voor een schoonmaakbedrijf in Veendam.In eerste instantie min/max contract. Bij goed bevallen eventueel vast contract 38 uur per dienstverband voor uur per salaris M.U.P contract bij goed bevallen mogelijk vast De werklocatie is VEENDAM. Gevraagd wordt: VMBO K. van der Laan van WERKbedrijf Veendam helpt u graag verder. WERKbedrijf Veendam Vacature: / Vervaldatum vacature: Zelfstandig Glazenwasser Je werkt als Zelfstandig Glazenwasser voor een schoonmaak bedrijf in Veendam. Je krijgt een auto van de zaak. Je hebt ervaring als Glazenwasser. dienstverband voor uur per Salaris conform CAO De werklocatie is STADSKANAAL. Gevraagd wordt: VMBO Overige eisen: In bezit van rijbewijs en minimaal 12 mnd ervaring. K. van der Laan van WERKbedrijf Veendam helpt u graag verder. WERKbedrijf Veendam Vacature: / Vervaldatum vacature: Dakdekkers Voor de omgeving van Groningen zijn wij op zoek naar een ervaren dakdekker. De werklocatie is GRONINGEN. Gevraagd wordt: MBO-3, Techniek en productie Overige eisen: Relefante wwerkervarin is een must LTS/MTS technische richting Stuur een brief met C.V. mevr. I Bieze van Interlock Tel Rigaweg 1, 9723TE GRONINGEN WERKbedrijf Groningen Centrum Vacature: / Vervaldatum vacature: Vraag sollicitatieformulier op bij werkgever Stuur een met C.V. en motivatie Sollicitatieformulier is verkrijgbaar bij deze werkgever: mevr. C. Kalmer van Kentucky Fried Chicken pz@jawohoreca.nl Sontplein 3, 9723BZ GRONINGEN WERKbedrijf Groningen Centrum Vacature: / Vervaldatum vacature:

12 Pagina 12 Recyclingmedewerker Voor een reclyclingsbedrijf die zich voornamelijk richt op metaalrecycling, staal op maat en demontage/sloop zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Taken: handmatig sorteren van metaal en andere grondstoffen, heftruckrijden en werken met een snijbrander. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor uur per Interesse? Stuur uw motivatie en CV naar o.v.v De werklocatie is WINSCHOTEN. Gevraagd wordt: heftruckchauffeur (praktijk) (mbo-cursus), basisveiligheid (vca) (vbo-cursus) Overige eisen: U bent in bezit van VCA en heftruckbewijs. U bent oplettend, zorgvuldig, betrouwbaar en u wilt werken met metaal in de buitenlucht. U bent gezond van lichaam en geest. Rijbewijs en eigen vervoer is een pre. Rijbewijs: B (wens) Tini Bolken van WERKbedrijf Winschoten helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Winschoten Vacature: / Vervaldatum vacature: Assistent Installatie monteur BBL Je bent een harde werker, communicatief vaardig, werkt goed samen. Ervaring is niet noodzakelijk maar enige werk/stage ervaring is wel een pluspunt. dienstverband voor uur per minimumloon of CAO De werklocatie is Groningen, Friesland, Drenthe. Gevraagd wordt: Basisonderwijs Rijbewijs: B (wens) Stuur een met C.V. en motivatie dhr. J.A. Stel van SelectWerk jaapstel@selectwerk.nl WERKbedrijf Veendam Vacature: / Vervaldatum vacature: Voortgezet Timmerkracht BBL Je bent een harde werker, communicatief vaardig, werkt goed samen. Ervaring is niet noodzakelijk maar enige werk/stage ervaring is wel een pluspunt. dienstverband voor uur per minimumloon of CAO De werklocatie is Groningen, Friesland, Drenthe. Gevraagd wordt: Basisonderwijs Rijbewijs: B (wens) Stuur een met C.V. en motivatie dhr. J.A. Stel van SelectWerk jaapstel@selectwerk.nl WERKbedrijf Veendam Vacature: / Vervaldatum vacature: Primair Timmerkracht BBL Je bent een harde werker, communicatief vaardig, werkt goed samen. Ervaring is niet noodzakelijk maar enige werk/stage ervaring is wel een pluspunt. dienstverband voor uur per minimumloon of CAO De werklocatie is Groningen, Friesland, Drenthe. Gevraagd wordt: Basisonderwijs Rijbewijs: B (wens) Stuur een met C.V. en motivatie dhr. J.A. Stel van SelectWerk jaapstel@selectwerk.nl WERKbedrijf Veendam Vacature: / Vervaldatum vacature:

13 Pagina 13 Monteur Sterkstr. Installaties BBL Je bent een harde werker, communicatief vaardig, werkt goed samen. Ervaring is niet noodzakelijk maar enige werk/stage ervaring is wel een pluspunt. dienstverband voor uur per minimumloon of CAO De werklocatie is Groningen, Friesland, Drenthe. Gevraagd wordt: Basisonderwijs Rijbewijs: B (wens) Stuur een dhr. J.A. Stel van SelectWerk ineke.smit-02@uwv.nl WERKbedrijf Veendam Vacature: / Vervaldatum vacature: Monteur Installatie Techniek BBL Je bent een harde werker, communicatief vaardig, werkt goed samen. Ervaring is niet noodzakelijk maar enige werk/stage ervaring is wel een pluspunt. dienstverband voor uur per minimumloon of CAO De werklocatie is Groningen, Friesland, Drenthe. Gevraagd wordt: Basisonderwijs Rijbewijs: B (wens) Stuur een dhr. J.A. Stel van SelectWerk ineke.smit-02@uwv.nl WERKbedrijf Veendam Vacature: / Vervaldatum vacature: Chauffeur Internationaal vervoer Voor een transportbedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur (truck met oplegger) voor goederenvervoer naar Scandinavië. Interesse? Mail dan uw motivatie + cv naar klantenservice.winschoten@uwv.nl m.v.v De werklocatie is BEERTA. Gevraagd wordt: MBO-3 Overige eisen: Ruime ervaring als internationaal chauffeur naar Scandinavië. Rijbewijs: B, C, CE (eis) Tini Bolken van WERKbedrijf Winschoten helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Winschoten Vacature: / Vervaldatum vacature: Commercieel medewerker binnendienst U houdt zich bezig met alle voorkomende taken op een commerciële binnendienst zoals: klanten te woord staan en adviseren, verkoopgesprekken voeren, offertes uitbrengen, orders uitbrengen, orders verwerken, bestellingen doen, etc. Het betreft een full-time functie. De baan is uitdagend en afwisselend. Het salaris is in overeenstemming met de functie. Bij goed functioneren zeer goede kans op vast dienstverband. De werklocatie is ASSEN. Gevraagd wordt: commerciële richting (meao-ce) Overige eisen: U heeft een enthousiaste en positieve instelling, betrokkenheid, commerciële instelling. U werkt nauwkeurig en hebt kennis van gangbare software. U hebt enige relevante werkervaring en een opleiding op tenminste MBO niveau. U moet beschikken over goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Nederlands. dhr. E. Tuinman van Multiprofiel info@multiprofiel.nl Tel WERKbedrijf Assen Vacature: / Vervaldatum vacature:

14 Pagina 14 adviseur /monteur dakvensters U installeert dakramen en daklichtsystemen bij de klant thuis. Daarnaast ontvangt u consumenten in de showroom en adviseert de klant over diverse producten. Verder bezoekt u klanten aan huis voor advies en inmeten. dienstverband voor uur per Het bedrijf zoekt bij voorkeur een kandidaat die PARTNER in het bedrijf wil worden. (DUS NIET IN LOONDIENST) uren in overleg De werklocatie is GRONINGEN. Gevraagd wordt: VMBO, Techniek en productie, Bouw Overige eisen: u beschikt over uitstekende bouwkundige ervaring en inzicht. u bent representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. u bent enthousiast en wil zich verder in vak bekwamen. De werkgever heeft een duidelijke voorkeur voor een 50 plusser. U woont bvk in Noord West Groningen. Martin Simens van WERKbedrijf Winsum helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Winsum Vacature: / Vervaldatum vacature: Voorman allround timmerkracht Je bent een harde werker, communicatief vaardig, werkt goed samen. Ervaring als voorman is een must. Het betreft een oproepcontract CAO bouw met cordares TSF afdracht De werklocatie is Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland. Gevraagd wordt: VMBO Stuur een dhr. J.A. Stel van SelectWerk ineke.smit-02@uwv.nl WERKbedrijf Veendam Vacature: / Vervaldatum vacature: Productiemedewerkers Ter inschrijving! U wordt ingezet in de verwerking van garnalen, de diverse bewerkingen zijn fysiek zwaar (veel tilwerk, bukken/buigen in koude vochtige omgeving). Er wordt gewerkt in dag- avond- en nachtdiensten.. Het betreft een uitzendcontract dienstverband voor uur per U gaat werken op uitzendcontract. Aanvang van het werk:'sochtends om 6 uur.er wordt in 3 ploegen gewerkt afhankelijk van de drukte De werklocatie is ZOUTKAMP. Gevraagd wordt: Overige eisen: Bij voorkeur ervaring met productiewerk, U woont binnen een straal van 30 km vanaf Zoutkamp, in bezit van eigen vervoer,(goed) nederlands sprekend. Reageren heeft ALLEEN zin als u aan alle eisen voldoet. Wim Lietmeijer van WERKbedrijf Winsum helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Winsum Vacature: / Vervaldatum vacature: Ervaren Voorman Allround Dakdekker Je hebt ervaring als voorman (dakdekker). Je kan goed leiding geven. Beschikt over VCA-1. Het betreft een oproepcontract CAO bouw met cordares TSF afdracht De werklocatie is Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland. Gevraagd wordt: VMBO Stuur een dhr. J.A. Stel van SelectWerk ineke.smit-02@uwv.nl WERKbedrijf Veendam Vacature: / Vervaldatum vacature:

15 Pagina 15 Beton timmerkracht reparateur BBL Je bent een harde werker, communicatief vaardig, werkt goed samen. Ervaring is niet noodzakelijk maar enige werk/stage ervaring is wel een pluspunt. dienstverband voor uur per minimumloon of CAO De werklocatie is Groningen, Friesland, Drenthe. Gevraagd wordt: Basisonderwijs Rijbewijs: B (wens) Stuur een dhr. J.A. Stel van SelectWerk ineke.smit-02@uwv.nl WERKbedrijf Veendam Vacature: / Vervaldatum vacature: Assistent timmeren BBL Je bent een harde werker, communicatief vaardig, werkt goed samen. Ervaring is niet noodzakelijk maar enige werk/stage ervaring is wel een pluspunt. dienstverband voor uur per minimumloon of CAO De werklocatie is Groningen, Friesland, Drenthe. Gevraagd wordt: Basisonderwijs Rijbewijs: B (wens) Stuur een dhr. J.A. Stel van SelectWerk ineke.smit-02@uwv.nl WERKbedrijf Veendam Vacature: / Vervaldatum vacature: Medewerker (ontbijt/receptie) Voor een hotel/restaurant zijn wij zoek naar een medewerker voor het ontbijt en receptie voor 16 uur in het weekend per 2 weken. De taken bestaan uit het klaarzetten van het buffet, het bedienen van de gasten, bij de receptie het in- en uitchecken regelen en de telefoon aannemen. dienstverband voor uur per Je werkt om het weekend op zaterdag en zondag van 7.00 tot Interesse?Mail dan uw motivatie + cv naar klantenservice.winschoten@uwv.nl m.v.v De werklocatie is WINSCHOTEN. Gevraagd wordt: Overige eisen: U bent representatief en klantvriendelijk. U heeft geen moeite met vroeg opstaan. U weet van aanpakken en heeft ervaring in een soortgelijke baan.u bent flexibel beschikbaar ( weekend). Sabine van der Vaart van WERKbedrijf Winschoten helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Winschoten Vacature: / Vervaldatum vacature: adm. medewerk/ verkoper binnendienst Je vindt het leuk om boekhoudkundige werkzaamheden te doen. Je helpt mee om de producten te verkopen Je vindt het een uitdaging om de webwinkels actueel te houden. Je helpt mee nieuwe diensten te ontwikkelen en in de markt te zetten. Je helpt mee opdrachten en bestellingen klaar te maken. Het betreft een oproepcontract dienstverband voor 0-32 uur per Door de groei van het bedrijf en seizoensgerelateerde pieken wordt een administratief verkoop binnendienst medewerkster gezocht op 0- urencontract. Het aantal uren waarop je ingezet wordt is afhankelijk van de drukte (0 tot 32 uur p/w). De werklocatie is ASSEN. Gevraagd wordt: administrateur (mbo) Overige eisen: Minimaal opleiding op MBO-niveau 4 administratief Zeer goede kennis van de Nederlandse taal Goede communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling Zeer computervaardig (op gebied van computer en internet) Kennis van Adobe CS-programma s is een pre U moet beschikken over redelijke mondelinge en redelijke schriftelijke taalvaardigheid in het Duits en goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Nederlands. Hendrik Karssiens van WERKbedrijf Assen helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Assen Vacature: / Vervaldatum vacature:

16 Pagina 16 Chef-kok Voor een hotel restaurant zijn wij op zoek naar een chef-kok die ruime ervaring heeft. U krijgt de beschikking over een geheel nieuwe keuken. dienstverband voor uur per Interesse? Mail dan uw motivatie + cv naar klantenservice.winschoten@uwv.nl m.v.v De werklocatie is WINSCHOTEN. Gevraagd wordt: Overige eisen: U heeft een vakgerichte opleiding en ruime ervaring als chef-kok. U kunt zelfstandig werken, hebt leidinggevende capaciteiten en een passie voor koken. Sabine van der Vaart van WERKbedrijf Winschoten helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Winschoten Vacature: / Vervaldatum vacature: Allround Restaurant kok Vraag gaat uit naar een gekwalificeerde en volledig zelfstandig werkende Kok voor werkzaamheden op afroepbasis (zoveel mogelijk volgens rooster) van een restaurant in Appingedam. Taken zijn de bereiding van zowel dagschotels als a la carte gerechten, groentes, soepen, sauzen, vlees/vis, salades, etc dienstverband voor 0-40 uur per Betreft werk op afroepbasis, zoveel mogelijk volgens rooster en in elk geval op de maandagen. Zaak is alle dagen geopend. CAO Horeca van toepassing. Werktijden vanaf 15.00/16.00 tot ca uur. Gemiddeld ca. 20 u.p.w. De werklocatie is APPINGEDAM. Gevraagd wordt: MBO-3, Horeca en huishouding, Horeca Overige eisen: Gediplomeerd Kok met ten minste enkele jaren relevante werkervaring. Zelfstandig + samenwerkend met 1 directe collega. Vakmanschap en plezier in het werk. Klantgericht. Bij voorkeur woonachtig in omgeving. Stuur een met C.V. en motivatie U kunt persoonlijk langs gaan Paul Jansen van WERKbedrijf Delfzijl helpt u graag verder. HANDIGE AANPAKKERS Select People zoekt voor een opdrachtgever handige aanpakkers voorhet aansluiten van printers en computers op locatie, door heel Nederland. Het betreft een uitzendcontract dienstverband voor uur per Het gaat om tijdelijk werk, in week 40/41/42 (begin oktober). Lange werkdagen zijn voor jou geen probleem. De werklocatie is heel Nederland.. Gevraagd wordt: MBO-2, Automatisering en ICT Overige eisen: Je bent per direct beschikbaar, je weet van aanpakken en bent handig met het aansluiten van computers. Stuur een U kunt persoonlijk langs gaan mevr. M Lammerts van Select People roden@selectpeople.nl Tel Julianaplein 2, 9301LA RODEN WERKbedrijf Noordenkwartier Vacature: / Vervaldatum vacature: monteur kunststof Van der Vecht Huisstyle is op zoek naar een monteur kunststof. Taken: U gaat o.a. kozijnen, wandbeplating, verranda's, serres en dakkapellen plaatsen. Het betreft werk in de Noordelijke provincies. De werklocatie is SCHEEMDA. Gevraagd wordt: MBO-algemeen Overige eisen: U bent in bezit van rijbewijs B en een auto. Ervaring met kunststofkozijnen is een pre. mevr. van der Vecht van Van der Vecht Huisstyle Tel WERKbedrijf Winschoten Vacature: / Vervaldatum vacature: mevr. Y. Snijder van Paviljoen Overdiep ya_snijder@hotmail.com Tel Stadshaven 4, 9902DA APPINGEDAM WERKbedrijf Delfzijl Vacature: / Vervaldatum vacature:

17 Pagina 17 Assistent Monteur Inst. Techn. BBL Leergierig, wilskracht, communicatief, representatief, werker, sociaal, actief, netheid, bescheiden van karakter en omgang, kandidaten dienen bij enkele bedrijven klantenwerk te verrichten, goed Nederlands spreken en schrijven. dienstverband voor uur per minimumloon of CAO De werklocatie is Groningen, Friesland, Drenthe. Gevraagd wordt: Basisonderwijs Rijbewijs: B (wens) Stuur een dhr. J.A. Stel van SelectWerk ineke.smit-02@uwv.nl WERKbedrijf Veendam Vacature: / Vervaldatum vacature: Keukenverkoper Keukens kunnen ontwerpen en tekenen en interieur kunnen verkopen. SOLLICITEREN: u kunt solliciteren door uw cv + korte motivatie te mailen aan: reint.zweep@uwv.nl De werklocatie is TER APELKANAAL. Gevraagd wordt: MBO-3 Overige eisen: Zelfstandig kunnen werken. U moet beschikken over redelijke mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Nederlands. Reint Zweep van WERKbedrijf Stadskanaal helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Stadskanaal Vacature: / Vervaldatum vacature: Leidster BSO Voor een relatie in Winschoten zijn wij op zoek naar een leidster voor de BSO. Taken:U vangt de kinderen op en u gaat onder andere de kinderen ophalen bij de scholen met de bus. dienstverband voor uur per Bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot vast contract. Interesse? Stuur uw motivatie en CV naar klantenservice.winschoten@uwv.nl o.v.v De werklocatie is WINSCHOTEN. Gevraagd wordt: sociaal-pedagogisch werk 3 kinderopvang (spw 3) (vakopl.) Overige eisen: U hebt minimaal een jaar uw rijbewijs. U bent in bezit van het diploma SPW-3. En u hebt ervaring met het werken met kinderen. C. ter Brake van WERKbedrijf Winschoten helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Winschoten Vacature: / Vervaldatum vacature: Telefonisch Klantenadviseur UWV Je beantwoordt vragen van werkgevers en uitkeringsgerechtigden die betrekking hebben op uitkeringen, maar ook op reintegratie. Je registreert de gegevens en geeft, indien beantwoording niet mogelijk is, de vraag door aan de backoffice. Hierbij gebruikt de klantadviseur diverse computerprogramma's. dienstverband voor uur per Je bent minimaal 2 jaar beschikbaar voor deze functie. Het betreft een baan voor 24 tot 32 uur per week, eventueel meer bij drukte. De 1e 14 weken is het niet mogelijk verlof op te nemen. Je komt in dienst via ADECCO (uitzendbureau). De werklocatie is GRONINGEN. Gevraagd wordt: MBO-3, Handel en administratie, Commerciële dienstverlening Overige eisen: Je hebt ervaring opgedaan met telefonische klantcontacten en je beschikt over MBO werk- en denkniveau. Reageer alleen als je aan de gestelde eisen voldoet. U moet beschikken over goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Nederlands. mevr. Jellema van Adecco uwv.groningen@adecco.nl WERKbedrijf Groningen Centrum Vacature: / Vervaldatum vacature:

18 Pagina 18 Keukenmonteur Het zelfstandig plaatsen van massief houten keukens. SOLLICITEREN: u kunt solliciteren door uw cv + korte motivatie te mailen aan: reint.zweep@uwv.nl De werklocatie is Groningen, Drenthe, Overijssel. Gevraagd wordt: VMBO, Techniek en productie, Hout en meubileringsindustrie Overige eisen: Zelfstandig kunnen werken. Goed tekening kunnen lezen. U moet beschikken over goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Nederlands. Reint Zweep van WERKbedrijf Stadskanaal helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Stadskanaal Vacature: / Vervaldatum vacature: Assistent Installatie monteur BBL Leergierig, wilskracht, communicatief, resentatief, werker, sociaal, actief, netheid, bescheiden van karakter en omgang, kandidaten dienen bij enkele bedrijven klantenwerk te verrichten, goed Nederlands spreken en schrijven. dienstverband voor uur per minimumloon of CAO De werklocatie is Groningen, Friesland, Drenthe. Gevraagd wordt: Basisonderwijs Rijbewijs: B (wens) Stuur een dhr. J.A. Stel van SelectWerk ineke.smit-02@uwv.nl WERKbedrijf Veendam Vacature: / Vervaldatum vacature: INFORMANT BELASTING TELEFOON Telefonisch vragen beantwoorden over in eerste instantie kindgebondenbudget en zorgtoeslag, daarna huurtoeslag. Voor het beantwoorden van de vragen wordt gebruik gemaakt van verschillende computersystemen. Hierin kun je o.a. scans van ingevulde belastingformulieren en financiele gegevens vinden. Het betreft een uitzendcontract dienstverband voor uur per Het eerste half jaar betreft het bruto uurloon 9,75. Na 26 gewerkte weken 10,09 bruto per uur. Dit betreft een opdracht tot februari 2012 op uitzendbasis. Zowel parttime als fulltime werken is mogelijk. De werklocatie is GRONINGEN. Gevraagd wordt: MBO-algemeen, Handel en administratie Overige eisen: Minimaal afgeronde MBO opleiding 3/4, bij voorkeur administratieve of economische richting Vaardigheden: Goede communicatieve vaardigheden, Goed in pc gebruik, Klantvriendelijk en Stevig in de schoenen staan. mevr. Leseman van Randstad - Callflex Tel WERKbedrijf Noordenkwartier Vacature: / Vervaldatum vacature: Assistent huis schilder BBL Leergierig, wilskracht, communicatief, representatief, werker, sociaal, actief, netheid, bescheiden van karakter en omgang, kandidaten dienen bij enkele bedrijven klantenwerk te verrichten, goed Nederlands spreken en schrijven. dienstverband voor uur per minimumloon of CAO De werklocatie is Groningen, Friesland, Drenthe. Gevraagd wordt: Basisonderwijs Rijbewijs: B (wens) Stuur een dhr. J.A. Stel van SelectWerk ineke.smit-02@uwv.nl WERKbedrijf Veendam Vacature: / Vervaldatum vacature:

19 Pagina 19 Mobiele Surveillant/ Beveiliger Mobiel Surveillant Zakelijke Dienstverlening voor Emmen en omgeving. dienstverband voor uur per Minimaal 20 uur per week met afwijkende werktijden. Uren in overleg, kan starten met een oproep of kort contract. De werklocatie is EMMEN. Gevraagd wordt: beveiliger (mbo-2) Overige eisen: In het bezit zijn van beveiliger 2. E.H.B.O. B.H.V. is een pré. Groot verantwoordelijkheids gevoel hebben en zelfstandig kunnen werken. De Nederlandse taal in geschrift goed beheersen. Werktijden: overdag, 's avonds, 's nachts en in het weekend. U moet beschikken over goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Nederlands. F. Vierstra van WERKbedrijf Emmen helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Emmen Vacature: / Vervaldatum vacature: Assistent Dakdekker pannen BBL Je bent een harde werker, communicatief vaardig, werkt goed samen. Ervaring is niet noodzakelijk maar enige werk/stage ervaring is wel een pluspunt. dienstverband voor uur per De werklocatie is Groningen, Friesland, Drenthe. Gevraagd wordt: Basisonderwijs Rijbewijs: B (wens) Stuur een dhr. J.A. Stel van SelectWerk ineke.smit-02@uwv.nl WERKbedrijf Veendam Vacature: / Vervaldatum vacature: Senior KNA archeoloog Flextra groep is op zoek naar een Senior KNA archeoloog. Taken: U bent verantwoordelijk voor het hele proces van archeologisch gravend onderzoek en voor de uitwerking van de resultaten van het onderzoek. Uitvoeren van prospectief onderzoek en opstellen van rapportages. De werklocatie is WINSCHOTEN. Gevraagd wordt: basisveiligheid (vca) (vbo-cursus) Overige eisen: Afgestudeerd in de preen protohistorie van Noordwest Europa. U bent breed inzetbaar, hebt een flexibele instelling, teamplayer en in het bezit van een geldig VCA. dhr. R. Setrodinomo van Flextra groep Winschoten Tel WERKbedrijf Winschoten Vacature: / Vervaldatum vacature: Pedagogisch Medewerker Voor een kinderdagverblijf zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker voor de doelgroep van 0 tot 4 jaar.het gaat hier in eerste instantie om een oproep contract. Het betreft een oproepcontract dienstverband voor 0-0 uur per Heb je interesse? mail je reactie voorzien van CV naar alfons.jansen@uwv.nl. De werklocatie is GRONINGEN. Gevraagd wordt: spw 3 kinderopvang (vakopl.) Overige eisen: Je hebt minimaal een SPW 3 diploma. Je bent creatief en je hebt affininteit met kinderen. Verder heb je een flexibele instelling. U moet beschikken over goede mondelinge en goede schriftelijke taalvaardigheid in het Nederlands. Alfons Jansen van WERKbedrijf Groningen Centrum helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Groningen Centrum Vacature: / Vervaldatum vacature:

20 Pagina 20 Leerling verkoopmedew. Je wordt ingezet in de verkoop van boeken, tijdschriften en kantoorbenodigdheden, daarnaast verricht je ook kassawerk en andere voorkomende werkzaamheden. Het betreft een leer- werk-ovk bij een erkend leerbedrijf in de detailhandel. dienstverband voor uur per Deze vacature past in het door de regering ingesteld Actieplan Jeugdwerkloosheid en is bedoeld voor jongeren tot 27 jaar. Werkplek is Winsum of Bedum De werklocatie is WINSUM GN. Gevraagd wordt: VMBO, Handel en administratie, Commerciële dienstverlening Overige eisen: Je hebt een opleiding op vbo/mavo niveau, en je bent bereid 1 dag per week een opleiding in de detailhandel te gaan volgen Wim Lietmeijer van WERKbedrijf Winsum helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Winsum Vacature: / Vervaldatum vacature: oproepkrachten horeca Een nieuw te openen Grand Cafe is op zoek naar oproepkrachten voor in de bediening en of in de keuken. dienstverband voor 0-16 uur per uren in overleg De werklocatie is EMMEN. Gevraagd wordt: MBO-2, Horeca en huishouding, Horeca Overige eisen: Belangrijk is dat u wilt werken in de weekenden en 's avonds. Uren in overleg en natuurlijk afhankelijk hoe alles gaat lopen. F. Vierstra van WERKbedrijf Emmen helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Emmen Vacature: / Vervaldatum vacature: Medewerker bediening Een nieuw te openen Grand Cafe is op zoek naar een representatieve klantgerichte medewerker bediening. dienstverband voor uur per Start net circa 25 uur zal later meer kunnen worden. De werklocatie is EMMEN. Gevraagd wordt: MBO-2, Horeca en huishouding, Horeca Overige eisen: Bijvoorkeur iemand met leiding gevende capaciteiten om (op den duur) de eigenaresse te vervangen wanneer afwezig. In het bezit van sociale hygiene, representatief, klantgericht, flexibel, bereid om 's avonds en in het weekend te werken. F. Vierstra van WERKbedrijf Emmen helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Emmen Vacature: / Vervaldatum vacature: keukenmedewerker / kok Een grand cafe is op zoek naar een keukenmedewerker die zelfstandig een lekkere maaltijd kan bereiden. Het gaat om 'simpele' gerechten zoals soep, pannenkoeken, snitzel en biefstuk. Daarnaast zoekt de werkgever iemand die kan meedenken over het menu. dienstverband voor uur per Een contract voor circa 16 uur per week dat kan uitgroeien tot meer uren in overleg. De werklocatie is EMMEN. Gevraagd wordt: MBO-2, Horeca en huishouding, Horeca Overige eisen: Kunnen werken onder stress, in het bezit van sociale hygiene - ervaring in de horeca - bereid zijn om 's avonds en in het weekend te werken. F. Vierstra van WERKbedrijf Emmen helpt u graag verder. tel: WERKbedrijf Emmen Vacature: / Vervaldatum vacature:

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer)

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Algemene informatie: overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar

Nadere informatie

Vacaturekrant Werkplein Ability. 1 september 2017

Vacaturekrant Werkplein Ability. 1 september 2017 Vacaturekrant Werkplein Ability 1 september 2017 Over deze vacaturekrant Voor u ligt de vacaturekrant van Werkplein Ability. Deze krant wordt wekelijks verspreid onder werkzoekenden van de BMWE gemeenten

Nadere informatie

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer)

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar medewerkers bediening.

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

Toelichting dienstverband: Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'.

Toelichting dienstverband: Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'. Versie: 9-6-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN BBL Administratief medewerker niveau 4 (M/V) Gezocht: Voor een bedrijf in Apeldoorn zijn wij op zoek naar BBL-studenten in de administratie op niveau 4.

Nadere informatie

Vacature: Showroom manager

Vacature: Showroom manager Vacature: Showroom manager Functienaam Showroom manager Soort Permanent Jij bent die Showroommanager die wij zoeken (m/v): Ben jij een manager die commercieel, creatief en communicatief sterk is. Niet

Nadere informatie

Zeg JA! tegen Envilla. 19 oktober 2010. Envilla Wagenborgen

Zeg JA! tegen Envilla. 19 oktober 2010. Envilla Wagenborgen Zeg JA! tegen Envilla 19 oktober 2010 Envilla Wagenborgen Envilla Wagenborgen In Wagenborgen is de bouw van projecthotel Envilla in volle gang. Het hotel zal werknemers onderdak bieden, die druk zijn met

Nadere informatie

VACATUREKRANT. 23 september 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK:

VACATUREKRANT. 23 september 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK: VACATUREKRANT EEMSDELTA 23 september 2011 DEZE WEEK: Uitgelicht: Scholing Metaal e/o Scheepsbouw! Gezocht: Zelfstandig werkende kok! De nieuwste vacatures in de regio! Agenda Speciale aandacht voor Werkplein

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK JUNI 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK JUNI 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. Vacatures Pluimveevanger Bezorger wijnhandel Medewerker tegelcentrum Medewerker klantencontactcentrum En verder Inloopspreekuur Wurkz

Nadere informatie

Vacature: Meubelbezorgers (2x)

Vacature: Meubelbezorgers (2x) Vacature: Meubelbezorgers (2x) Functienaam Meubelbezorgers (2x) Soort Permanent Wij zoeken twee handige kandidaten voor een meubelzaak die het leuk vinden om fysiek bezig te zijn in een afwisselende functie

Nadere informatie

Overzicht vacatures APELDOORN. BBL Bediening M/V niveau 2-4

Overzicht vacatures APELDOORN. BBL Bediening M/V niveau 2-4 Versie: 18-8-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN BBL Bediening M/V niveau 2-4 Gezocht: Voor een hotel in Beekbergen, zijn we op zoek naar een BBL leerling bediening niveau 2-4. Een sfeervolle ontvangst

Nadere informatie

Overzicht vacatures APELDOORN. Heb je belangstelling neem dan contact op met Andy Ott. een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water

Overzicht vacatures APELDOORN. Heb je belangstelling neem dan contact op met Andy Ott. een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water Versie: 7-7-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water Gezocht: Voor een opdrachtgever is Globen opzoek naar kandidaten die een praktijkgerichte

Nadere informatie

Geïnteresseerd? in deze boeiende opleiding, dan kun je solliciteren door je cv en sollicitatiebrief te mailen naar y.jansen@apeldoorn.nl.

Geïnteresseerd? in deze boeiende opleiding, dan kun je solliciteren door je cv en sollicitatiebrief te mailen naar y.jansen@apeldoorn.nl. Versie: 11-8-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN BBL-opleiding Printmedia Finishing niveau 3 Gezocht: Voor een Grafische onderneming zoeken wij naar jonge, enthousiaste mensen die opgeleid willen worden

Nadere informatie

Overzicht vacatures REGIO APELDOORN. BBL Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4. Gezocht: Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4

Overzicht vacatures REGIO APELDOORN. BBL Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4. Gezocht: Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4 Versie: 9-9-2015 1 Overzicht vacatures REGIO APELDOORN BBL Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4 Gezocht: Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4 BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg, dat wil zeggen dat

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 4 december 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 4 december 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures vanuit Team Werk. Vacature Reparateur/ tester Marum Jongerenbaan: Verkoopmedewerker brood en banket (betaalde) opleiding procesoperator Voorman machinaal houtbewerking

Nadere informatie

Vacaturekrant week 40 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 40 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 40 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele BBL- en jongerenbanen in Noord-Nederland. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 18 maart 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 18 maart 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. Vacatures - Grondwerker - Machinist - Stratenmaker - Metselaars - Timmermannen - Schilders - Receptionist(e) Zet vast in de agenda

Nadere informatie

CP1. op zoek naar werk

CP1. op zoek naar werk CP1 op zoek naar werk Als u in Nederland op zoek gaat naar werk, kunt u zich inschrijven bij het CWI of een uitzendbureau. Bedrijven die vacatures hebben, geven dat door aan het CWI of uitzendbureau. Ook

Nadere informatie

WERKEN BIJ TICOHUIS. De bewoners doen samen met de zorgmedewerkers zelf het huishouden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

WERKEN BIJ TICOHUIS. De bewoners doen samen met de zorgmedewerkers zelf het huishouden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. WERKEN BIJ TICOHUIS Op dit moment wordt in het centrum van Oosterhout hard gewerkt aan het TICOhuis: een thuis (woon-zorgvoorziening) voor zestien jongvolwassenen met een verstandelijke beperking (ZZP

Nadere informatie

Support(er) voor ondernemers?

Support(er) voor ondernemers? Support(er) voor ondernemers? Voor onze vestiging op Texel zijn wij per direct op zoek naar assistent-accountants van verschillende niveaus Je keuze kunnen maken? Stuur dan je sollicitatiebrief met je

Nadere informatie

Andere functiebenamingen zijn: Kamermeisje, Interieurverzorger, Industrieel schoonmaker

Andere functiebenamingen zijn: Kamermeisje, Interieurverzorger, Industrieel schoonmaker Schoonmaker Het schoonmaken van kantoren, scholen, instellingen, hotelkamers of bij particulieren. Denk aan taken als stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen zemen, bureaus schoonmaken, prullenbakken

Nadere informatie

Vacaturekrant week 41 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 41 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 41 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele BBL- en jongerenbanen in Noord-Nederland. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een

Nadere informatie

Wij zoeken een proactieve en flexibele secretaresse / receptioniste, die affiniteit heeft met P&O. Het betreft een functie voor 28 36 uren per week.

Wij zoeken een proactieve en flexibele secretaresse / receptioniste, die affiniteit heeft met P&O. Het betreft een functie voor 28 36 uren per week. Elzinga bv is een specialistisch spuitbedrijf in het hart van Friesland en opereert op een kwalitatief hoogwaardig niveau. Schadeherstel, carrosserieonderhoud, schilderwerken, jachtcoating, stralen en

Nadere informatie

Vacaturekrant ALLE VACATURES. WEEK Juli e er.

Vacaturekrant ALLE VACATURES. WEEK Juli e er. Vacaturekrant ALLE VACATURES WEEK 31-31 Juli 2017 e er www.rentreewerkt.nl/vacaturekrant Keylite zoekt personeel! Keylite is een vooruitstrevend bedrijf en is een specialist op dakramen gebied. De vraag

Nadere informatie

Je kunt zoeken naar werk dat bij je past. Je kunt praten met een medewerker van een uitzendbureau. Je kunt informatie vragen over vacatures.

Je kunt zoeken naar werk dat bij je past. Je kunt praten met een medewerker van een uitzendbureau. Je kunt informatie vragen over vacatures. 1 Op zoek naar werk KleurRijker Deze module gaat over Op zoek naar werk. Je kunt zoeken naar werk dat bij je past. Je kunt praten met een medewerker van een uitzendbureau. Je kunt informatie vragen over

Nadere informatie

After-market Manager m/v

After-market Manager m/v provincies Groningen en Drenthe ontstaan. Per 1 januari 2017 is, door de samenvoeging met Greve, GroeNoord uitgebreid met vestigingen in de provincies Friesland en Flevoland. Wij bedienen onze klanten

Nadere informatie

November 2013. Vacaturekrant. UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN

November 2013. Vacaturekrant. UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN November 2013 Vacaturekrant UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN Voorwoord Geachte heer, mevrouw, Voor u ligt de digitale vacaturekrant van UWV WerkgeversServicepunt Holland

Nadere informatie

Vacaturekrant week 40 Werkplein Leeuwarden. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 40 Werkplein Leeuwarden. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 40 Werkplein Leeuwarden Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele vacatures uit Leeuwarden en omgeving. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een werkcoach bellen voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 20 NOVEMBER 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 20 NOVEMBER 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent. In deze editie van de nieuwsbrief een aantal interessante vacatures. Vacature Rigger/ aanpikker van last Leerling monteur/ fitter Opperman metselaar Medewerker bandenbeheer Bouwopruimer/ Heftruckchauffeur

Nadere informatie

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities Experience the FedEx Difference Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities KOERIER / CHAUFFEUR Oude Meer/ Schiphol Oost Ridderkerk Amersfoort Eindhoven Als gezicht van FedEx naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WERKBOULEVARD 2.0

NIEUWSBRIEF WERKBOULEVARD 2.0 NIEUWSBRIEF WERKBOULEVARD 2.0 Beste leden en HRM-ers, In deze nieuwsbrief attenderen wij u op een aantal interessante vacatures en kandidaten. Het volledige overzicht van de openstaande vacatures en beschikbare

Nadere informatie

Werken met behoud van uitkering

Werken met behoud van uitkering Werken met behoud van uitkering voor werkzoekenden uit de gemeente Utrecht met een uitkering uit de participatiewet (tenzij anders vermeld) week 33 14 augustus t/m 18 augustus 2017 Benader de contactpersoon

Nadere informatie

Support Engineer There are no translations available.

Support Engineer There are no translations available. Support Engineer Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste collega die goed kan luisteren en doorvragen om de klantvraag helder te krijgen en die de sociale vaardigheden heeft om de vele soorten klanten

Nadere informatie

After-market Manager m/v

After-market Manager m/v provincies Groningen en Drenthe ontstaan. Per 1 januari 2017 is, door de samenvoeging met Greve, GroeNoord uitgebreid met vestigingen in de provincies Friesland en Flevoland. Wij bedienen onze klanten

Nadere informatie

MBO JOUW TALENT JOUW TOEKOMST VMBO MBO PRAKTIJK SCHOOL

MBO JOUW TALENT JOUW TOEKOMST VMBO MBO PRAKTIJK SCHOOL JOUW TALENT JOUW TOEKOMST MBO VMBO MBO PRAKTIJK SCHOOL Je kunt bij ons een opleiding op mbo2-niveau volgen. Ook als je ergens anders je vmbo-opleiding hebt gevolgd. We werken voor onze mboopleidingen samen

Nadere informatie

VAN KERCKHOVEN BOUW. Allround timmerman. Wij vragen: - ruime ervaring met ruw- en afbouwtimmerwerk. - iemand die van aanpakken weet.

VAN KERCKHOVEN BOUW. Allround timmerman. Wij vragen: - ruime ervaring met ruw- en afbouwtimmerwerk. - iemand die van aanpakken weet. VAN KERCKHOVEN BOUW w w w. v a n k e r c k h o v e n b o u w. n l Van Kerckhoven Bouw is een middelgroot bedrijf, werkzaam in zowel Nederland als België. Wij zijn werkzaam in woning-, utiliteits-, en industriebouw.

Nadere informatie

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN!

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! Het leukste én grootste horecabedrijf van Oss zoekt een enthousiaste floormanager bediening. Grijp deze unieke

Nadere informatie

Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf?

Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf? Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf? Het bedrijf Al 15 jaar zijn wij een begrip in Almelo en omstreken. Wekelijks ontvangen

Nadere informatie

CP11. op zoek naar werk

CP11. op zoek naar werk CP11 op zoek naar werk Als u in Nederland op zoek gaat naar werk, kunt u zich inschrijven bij het CWI of een uitzendbureau. Bedrijven die vacatures hebben, geven dat door aan het CWI of uitzendbureau.

Nadere informatie

Medewerker Promotie Marketing en Services (32-36 uur pw) Functieomschrijving

Medewerker Promotie Marketing en Services (32-36 uur pw) Functieomschrijving Medewerker Promotie Marketing en Services (32-36 uur pw) Functieomschrijving Situatieschets De publieksdiensten van de Openbare Bibliotheek Amsterdam omvat wijkbibliotheken en een Centrale Bibliotheek

Nadere informatie

Receptionist/telefonist Arnhem Centrum (16 uur)

Receptionist/telefonist Arnhem Centrum (16 uur) Receptionist/telefonist Arnhem Centrum (16 uur) De Regionale Instelling voor Beschermd Wonen (RIBW) Arnhem & Veluwe Vallei biedt Begeleid Zelfstandig Wonen (BZW), Beschermd Wonen (BW) en Zorgbemiddeling

Nadere informatie

De nieuwste vacatures

De nieuwste vacatures Alstublieft, de vacaturekrant van het Werkplein Groningen. U treft hierin de meest actuele vacatures van Groningen en omgeving waar het Werkplein op bemiddelt. U kunt op de vacatures reageren via de contactgegevens

Nadere informatie

Vacature krant Inclusief Intervens Week 05, 2019

Vacature krant Inclusief Intervens Week 05, 2019 Vacature krant Inclusief Intervens Week 05, 2019 In deze vacaturekrant vindt u fulltime en parttime banen bij bedrijven en instellingen in de regio. Klik met de muis op een vacature in onderstaande inhoudsopgave

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Medewerker ICT mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair?

MBO-beroep in beeld. Medewerker ICT mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair? MBO-beroep in beeld Medewerker ICT mbo-beroep, niveau 2 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied. Bent

Nadere informatie

Functieprofiel. Allround (CV) monteur

Functieprofiel. Allround (CV) monteur Functieprofiel Allround (CV) monteur OVER DGK INSTALLATIE Wij staan voor energiebesparende en duurzame oplossingen voor onze klanten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen in de markt zoeken wij naar

Nadere informatie

medewerker helpdesk ict (m/v)

medewerker helpdesk ict (m/v) medewerker helpdesk ict (m/v) Algemeen Referentie : 4417361 Bron : Werk.nl website Reageren tot : 10-03-2010 Vacature kenmerk : tijdelijk Geen vaste werklocatie. Er worden kandidaten gezocht in Geen vaste

Nadere informatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening 06 Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 2012-2013 en Facilitaire dienstverlening www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

Appingedam. @NP_Appingedam. Opwierderweg 2, T (0596) 69 29 29

Appingedam. @NP_Appingedam. Opwierderweg 2, T (0596) 69 29 29 VRIJDAG 29 JANUARI 16.00-18.00 uur @NP_Appingedam Opwierderweg 2, T (0596) 69 29 29 Gaat jouw hart uit naar dienstverlening? Handel en Ondernemerschap: Entree opleidingen (Detailhandel), Verkoper Economie

Nadere informatie

Vacature krant Inclusief Intervens Week 04, 2019

Vacature krant Inclusief Intervens Week 04, 2019 Vacature krant Inclusief Intervens Week 04, 2019 In deze vacaturekrant vindt u fulltime en parttime banen bij bedrijven en instellingen in de regio. Klik met de muis op een vacature in onderstaande inhoudsopgave

Nadere informatie

Wij zoeken een Calculator/Tekenaar

Wij zoeken een Calculator/Tekenaar Wij zoeken een Calculator/Tekenaar Je studie bijna afgerond; Affiniteit met niet alledaagse constructiematerialen; Leergierigheid en enthousiasme voor het ontwerpen van staalconstructie; Ervaring met 2D/3D

Nadere informatie

Werken met behoud van uitkering

Werken met behoud van uitkering Werken met behoud van uitkering voor werkzoekenden uit de gemeente Utrecht met een uitkering uit de participatiewet (tenzij anders vermeld) week 25 19 juni t/m 23 juni 2017 Benader de contactpersoon voor

Nadere informatie

Betonboorder. Uren: Fulltime; Werktijden zoals gebruikelijk in de bouw. Een klus kan een paar uur duren of een paar weken.

Betonboorder. Uren: Fulltime; Werktijden zoals gebruikelijk in de bouw. Een klus kan een paar uur duren of een paar weken. Betonboorder Als Betonboorder boor je gaten in verschillende steenachtige materialen en beton, zaag je in wanden, maak je sleuven en plaats je ankers. Ook sloopwerk behoort tot de werkzaamheden. Omdat

Nadere informatie

Frontdesk manager. Locatie: Oss

Frontdesk manager. Locatie: Oss Frontdesk manager Omschrijving: De werkzaamheden bestaan uit: Het opnemen van de telefoon, factureren, licht administratief werk. Daarnaast wordt er verwacht dat je aftersales verricht. Dit betekent dat

Nadere informatie

Vacaturekrant week 41 Werkplein Leeuwarden. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 41 Werkplein Leeuwarden. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 41 Werkplein Leeuwarden Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele vacatures uit Leeuwarden en omgeving. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een werkcoach bellen voor

Nadere informatie

SKALAR. Medewerker Salessupport. Laboratory & Process Analysis. De functie: De eisen: Wij bieden:

SKALAR. Medewerker Salessupport. Laboratory & Process Analysis. De functie: De eisen: Wij bieden: en internationale verkoop en aftersales. Voor de afdeling Salessupport, is Skalar op zoek naar een fulltime: Medewerker Salessupport - Opstellen van offertes - Adviseren en informeren van (potentiële)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 24 SEPTEMBER 2015. In deze editie van de nieuwsbrief een aantal nieuwe vacatures vanuit team Werk.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 24 SEPTEMBER 2015. In deze editie van de nieuwsbrief een aantal nieuwe vacatures vanuit team Werk. In deze editie van de nieuwsbrief een aantal nieuwe vacatures vanuit team Werk. Vacatures van deze week Verkooptijger/ bedrijfsleider juwelier Pakketcoach Overstapcoach Callcenter medewerker outbound Schoonmaker

Nadere informatie

HOOFDSTUK 14. En wat doe jij? Lees de woorden. Hoort het bij een baan of bij werk zoeken?

HOOFDSTUK 14. En wat doe jij? Lees de woorden. Hoort het bij een baan of bij werk zoeken? 229 229 HOOFDSTUK 14 En wat doe jij? WOORDEN 1 Lees de woorden. Hoort het bij een baan of bij werk zoeken? baan werk zoeken 1 sollicitant 2 contract 3 uitzendbureau 4 vergadering 5 cv 2 Wat hoort bij elkaar?

Nadere informatie

JOUW NIVEAU, JOUW STIJL, JOUW ROUTE

JOUW NIVEAU, JOUW STIJL, JOUW ROUTE MBO VEEL LEREN DOOR TE DOEN Bij ons leer je op een praktische manier: door heel veel te doen. We hebben kleine vakklassen en de docenten weten precies wat jij nodig hebt om verder te komen. Daardoor gaat

Nadere informatie

Nederlandse Arbeidsmarkt Plaats je CV

Nederlandse Arbeidsmarkt  Plaats je CV Nederlandse Arbeidsmarkt www.nederlandsearbeidsmarkt.nl Plaats je CV De homepage Op de eerste pagina van de website zie je twee opties. Je bent opzoek naar een baan en wilt je CV plaatsen? Kies de groene

Nadere informatie

Vacature krant Inclusief Intervens Week 06, 2019

Vacature krant Inclusief Intervens Week 06, 2019 Vacature krant Inclusief Intervens Week 06, 2019 In deze vacaturekrant vindt u fulltime en parttime banen bij bedrijven en instellingen in de regio. Klik met de muis op een vacature in onderstaande inhoudsopgave

Nadere informatie

MBO Bonaire. Hospitality. create your future @ Horeca of Leisure, iets voor jou? Sector hospitality. Opleidingen

MBO Bonaire. Hospitality. create your future @ Horeca of Leisure, iets voor jou? Sector hospitality. Opleidingen SGB MBO, SECTOR HOSPITALITY KAYA KORONA 4 KRALENDIJK TEL. +599 717 8142 WWW.SGBONAIRE. COM create your future @ Sector hospitality MBO Bonaire Hospitality Opleidingen (Zelfstandig werkend) Gastheer/gastvrouw,

Nadere informatie

ZOMEREDITIE VACATUREKRANT. 19 augustus 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK: Gedurende de zomerperiode verschijnt de Vacaturekrant Eemsdelta onregelmatig!

ZOMEREDITIE VACATUREKRANT. 19 augustus 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK: Gedurende de zomerperiode verschijnt de Vacaturekrant Eemsdelta onregelmatig! VACATUREKRANT ZOMEREDITIE EEMSDELTA 19 augustus 2011 Gedurende de zomerperiode verschijnt de Vacaturekrant Eemsdelta onregelmatig! DEZE WEEK: Uitgelicht: Scholing Metaal en Scheepsbouw! De nieuwste vacatures

Nadere informatie

Dak en gevelbeplating monteur

Dak en gevelbeplating monteur Dak en gevelbeplating monteur Wij zijn op zoek naar een dak en gevelbeplatingsmonteur. Vanaf skeletbouw ga jij samen met je collega s het pand volledig dichtmaken, zowel de wanden als het dak is jullie

Nadere informatie

Medewerker beheer ICT

Medewerker beheer ICT Medewerker beheer ICT Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

Facilitaire dienstverlening en Horeca

Facilitaire dienstverlening en Horeca #9 en Horeca,, Hardenberg ca! Jij? In de hore nt groeien! * Laat je tale www.alfa-college.nl Bel voor informatie: 0800-35 85 368 Jouw mbo-opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het

Nadere informatie

TOEKOMST IN DE TECHNIEK

TOEKOMST IN DE TECHNIEK TOEKOMST IN DE TECHNIEK Techniek heeft de toekomst! Veel ervaren technici zullen de komende jaren de arbeidsmarkt verlaten. Daarom is het WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden voor verschillende werkgevers

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende administratief/commerciële bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisatie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële

Nadere informatie

JOUW NIVEAU, JOUW STIJL, JOUW ROUTE

JOUW NIVEAU, JOUW STIJL, JOUW ROUTE MBO VEEL LEREN DOOR TE DOEN Bij ons leer je op een praktische manier: door heel veel te doen. We hebben kleine vakklassen en de docenten weten precies wat jij nodig hebt om verder te komen. Daardoor gaat

Nadere informatie

PROBEER HET ALLEMAAL UIT! PROGRAMMA OPEN DAG MBO COLLEGE ZUIDOOST

PROBEER HET ALLEMAAL UIT! PROGRAMMA OPEN DAG MBO COLLEGE ZUIDOOST PROBEER HET ALLEMAAL UIT! PROGRAMMA OPEN DAG MBO COLLEGE ZUIDOOST PROBEER HET ALLEMAAL UIT Try-out team Lokaal Tijden Activiteit Infocafé begane grond Informatie over: * studiefinanciering * passend onderwijs

Nadere informatie

SRH (mbo) Stewardess, Receptionist, Hostess, HMA (mbo) Hotel Management

SRH (mbo) Stewardess, Receptionist, Hostess, HMA (mbo) Hotel Management CBM HMA SRH courses EMS HEM IBM ITM Stand B015 Website bedrijf: Naam contactpersoon: E-mail contactpersoon: www.duin-kruidbrg.nl Lianne Velthuis lianne.velthuis@duin-kruidberg.nl De student kan als volgt

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Telefonist /receptionist mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair?

MBO-beroep in beeld. Telefonist /receptionist mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair? MBO-beroep in beeld Telefonist /receptionist mbo-beroep, niveau 2 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied.

Nadere informatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 06 2014-2015 Horeca en Facilitaire dienstverlening www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

Werken met behoud van uitkering

Werken met behoud van uitkering Werken met behoud van uitkering voor werkzoekenden uit de gemeente Utrecht met een uitkering uit de participatiewet (tenzij anders vermeld) week 30 24 juli t/m 28 juli 2017 Benader de contactpersoon voor

Nadere informatie

DE SOLLICITATIEBRIEF. Fokke van der Wal

DE SOLLICITATIEBRIEF. Fokke van der Wal DE SOLLICITATIEBRIEF Fokke van der Wal MOGELIJKE EXAMENOPDRACHT, DE SOLLICITATIEBRIEF Je hebt waarschijnlijk de afgelopen jaren meerdere sollicitatiebrieven geschreven en op school is daar in de lessen

Nadere informatie

Sint-Jan Berchmanscollege

Sint-Jan Berchmanscollege Sint-Jan Berchmanscollege Infobrochure ADMINISTRATIE & RETAIL (3de graad BSO) Leerlingprofiel Je bent 16-17 jaar. Je kiest voor een studierichting in de derde graad. Je wil meer te weten komen over het

Nadere informatie

- Kandidaat-notaris (fulltime) - Junior Secretarieel Medewerker - Administratief Medewerker

- Kandidaat-notaris (fulltime) - Junior Secretarieel Medewerker - Administratief Medewerker Over Prick & Van Houtum notarissen Prick & Van Houtum notarissen is een modern en professioneel kantoor dat gevestigd is aan de rand van het centrum van Zevenaar. Wij staan voor onafhankelijk juridisch

Nadere informatie

Telefonist/receptionist

Telefonist/receptionist Telefonist/receptionist Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

Taxichauffeur/ buschauffeur: Het vervoeren van mensen. Denk aan de straattaxi in de stad, maar ook aan contract-, groeps- en gehandicaptenvervoer.

Taxichauffeur/ buschauffeur: Het vervoeren van mensen. Denk aan de straattaxi in de stad, maar ook aan contract-, groeps- en gehandicaptenvervoer. Chauffeur Taxichauffeur/ buschauffeur: Het vervoeren van mensen. Denk aan de straattaxi in de stad, maar ook aan contract-, groeps- en gehandicaptenvervoer. Koerier/vrachtwagenchauffeur: Het vervoeren

Nadere informatie

Projectbouwmarkt en Tuincentrum hornbach.nl. Opent deuren in Zwolle! Kom werken bij. de Beste. Bouwmarkt. van Nederland!

Projectbouwmarkt en Tuincentrum hornbach.nl. Opent deuren in Zwolle! Kom werken bij. de Beste. Bouwmarkt. van Nederland! Projectbouwmarkt en Tuincentrum hornbach.nl Opent deuren in Zwolle! Kom werken bij de Beste Bouwmarkt van Nederland! ER IS ALTIJD IETS TE DOEN Bij HORNBACH houden we niet van stilzitten. Er is namelijk

Nadere informatie

Overstapberoepen UWV december 2018

Overstapberoepen UWV december 2018 Overstapberoepen UWV december 2018 Receptionist Beveiliger Servicedeskmedewerker ICT Tandartsassistent Receptionist hotel Secretariaatsmedewerker Intercedent Juridisch medewerker Assistent inkoper Klantcontactmedewerker

Nadere informatie

Sint-Jan Berchmanscollege

Sint-Jan Berchmanscollege Sint-Jan Berchmanscollege Infobrochure ADMINISTRATIE & RETAIL (2de graad BSO, Kantoor & Verkoop) Leerlingprofiel Je bent 14-15 jaar. Je kiest voor een studierichting in de tweede graad. Je wilt meer te

Nadere informatie

Vacaturekrant week 38 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 38 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 38 BBL- en jongerenbanen In Noord-Nederland Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele BBL- en jongerenbanen in Noord-Nederland. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Technische hulpkracht

Technische hulpkracht Technische hulpkracht Er zijn verschillende mogelijkheden in de functie van technische hulpkracht. Vaak ondersteun je een monteur en verricht je technische werkzaamheden op bijvoorbeeld een bouwlocatie.

Nadere informatie

UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN. Vacaturekrant

UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN. Vacaturekrant UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN Vacaturekrant Voorwoord Geachte heer, mevrouw, Voor u ligt de digitale vacaturekrant, editie Werving Keukenhof, van UWV WerkgeversServicepunt

Nadere informatie

Regionale Maandcijfers Arbeidsmarktinformatie Groningen

Regionale Maandcijfers Arbeidsmarktinformatie Groningen Regionale Maandcijfers Arbeidsmarktinformatie Groningen Tabel 1: Stand WW-uitkeringen Stand WW mutatie tov vorige mnd mutatie tov vorig jaar Okt 2017 % aantal % aantal % Nederland 343.096 3,8% -7.714-2,2%

Nadere informatie

Interessegebied Richting Opleidingen Niveau Leerweg Plaats

Interessegebied Richting Opleidingen Niveau Leerweg Plaats Entree Techniek & Technologie Assistent mobiliteitsbranche 1 bol, bbl Heerenveen Assistent bouwen & wonen 1 bol, bbl Leeuwarden Assistent installatie-/constructietechniek 1 bol, bbl Leeuwarden, Heerenveen

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 3 April 2017 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Bedrijfsadministratief medewerker mbo-beroep, niveau 2

MBO-beroep in beeld. Bedrijfsadministratief medewerker mbo-beroep, niveau 2 MBO-beroep in beeld Bedrijfsadministratief medewerker mbo-beroep, niveau 2 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in

Nadere informatie

leisure School voor Commerciële Dienstverlening Luchtvaartdienstverlener (Steward/Stewardess)

leisure School voor Commerciële Dienstverlening Luchtvaartdienstverlener (Steward/Stewardess) School voor Commerciële Dienstverlening leisure Luchtvaartdienstverlener (Steward/Stewardess) Frontoffice Medewerker Medewerker Facilitaire Dienstverlening School voor Commerciële Dienstverlening leisure

Nadere informatie

Mbo-opleidingen

Mbo-opleidingen Mbo-opleidingen 2018 2019 Wijzigingen voorbehouden. Aan de informatie in dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk voor het actuele opleidingenaanbod op www.aventus.nl Entreeschool niveau

Nadere informatie

ZOMEREDITIE VACATUREKRANT. 22 juli 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK: Gedurende de zomerperiode verschijnt de Vacaturekrant Eemsdelta onregelmatig!

ZOMEREDITIE VACATUREKRANT. 22 juli 2011 EEMSDELTA DEZE WEEK: Gedurende de zomerperiode verschijnt de Vacaturekrant Eemsdelta onregelmatig! VACATUREKRANT ZOMEREDITIE EEMSDELTA 22 juli 2011 Gedurende de zomerperiode verschijnt de Vacaturekrant Eemsdelta onregelmatig! DEZE WEEK: Werkplein Eemsdelta Singel 27 9934 BR Delfzijl Werkplein Noordwest-Groningen

Nadere informatie

van tevoren vragen opschrijven om bij een sollicitatiegesprek te stellen.

van tevoren vragen opschrijven om bij een sollicitatiegesprek te stellen. CP2 solliciteren Als u in Nederland belangstelling heeft voor een vacature, kunt u gaan solliciteren. Meestal gaat u dan praten bij een bedrijf. Soms kunt u ook telefonisch solliciteren. In cruciale praktijksituatie

Nadere informatie

Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door hulp bij solliciteren, het opstellen van een CV of het volgen van een training.

Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door hulp bij solliciteren, het opstellen van een CV of het volgen van een training. Nieuwsbrief juli 2016 In deze Nieuwsbrief: Werken en leren in het Werkbedrijf Orionis zoekt Assistenten Dienstverlening Werken in de horeca, iets voor u? Vrijwilligersmarkt op de HZ Normbedragen vanaf

Nadere informatie

Bijlage A. Op afkomst afgewezen. Inhoud. Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt

Bijlage A. Op afkomst afgewezen. Inhoud. Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt Bijlage A Op afkomst afgewezen Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt Iris Andriessen Barbara van der Ent Manu van der Linden Guido Dekker Inhoud Voorbeeld van een gebruikte sollicitatiebrief

Nadere informatie

Vacatures. Functie theateragent m/v

Vacatures. Functie theateragent m/v Functie theateragent m/v Naar aanleiding van aanvragen van prospectus en/of klanten en relaties (veelal telefonische) of via actieve acquisitie, begeleid je de aanvraag van offerte tot uitvoer. Actief

Nadere informatie

Vacature: Participatie plaatsen - Robin Hood

Vacature: Participatie plaatsen - Robin Hood Vacature: Participatie plaatsen - Robin Hood Functienaam Participatie plaatsen - Robin Hood Soort Permanent Robin Hood Eindhoven is een sociale onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt,

Nadere informatie

Contactpersoon: Romy Koster - Bulo Telefoon: +31 320 714 513 Email: r.bulo@adjectiv.nl Lelystad. Curriculum Vita Hanny van Keep

Contactpersoon: Romy Koster - Bulo Telefoon: +31 320 714 513 Email: r.bulo@adjectiv.nl Lelystad. Curriculum Vita Hanny van Keep Contactpersoon: Romy Koster - Bulo Telefoon: +31 320 714 513 Email: r.bulo@adjectiv.nl Lelystad Curriculum Vita Hanny van Keep Naam: Hanny van Keep Geboortedatum: 19 Augustus 1959 Plaats: Noordwijk ZH

Nadere informatie