Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer)"

Transcriptie

1 Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar medewerkers bediening. Ben jij degene die op zoek is naar een uitdagende functie in een zeer dynamische en groeiende holding van diverse horecabedrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent minimaal 17 jaar en beschikt over: Gast- en gastgerichte instelling; Representatief; Ervaring in horeca; Betrouwbaar; Opleiding hotelschool of vergelijkbaar is een pré; Woonachtig in de omgeving; Zoetermeer, Den Haag, Delft, Nootdorp, Leidschendam/ Voorburg of Rijswijk (maximaal 10 km vanaf het restaurant). Overige informatie: Wij bieden naast een uitdagende operationele functie in een sterk groeiend dynamisch bedrijf, een salaris conform de horeca CAO en goede secondaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er ook diverse doorgroeimogelijkheden binnen de holding. Wil jij een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en denk je dat jij de persoon bent, die ons team echt kan versterken? Solliciteer dan direct en stuur je motivatiebrief met CV voorzien van een (pas)foto naar info@bighoreca.nl.

2 Barmedewerker parttime ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar een barmedewerker. Ben jij degene die op zoek is naar een uitdagende functie in een zeer dynamische en groeiende holding van diverse horecabedrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent minimaal 17 jaar en beschikt over: Gast- en gastgerichte instelling; Representatief; Ervaring in horeca; Betrouwbaar; Opleiding hotelschool of vergelijkbaar is een pré; Woonachtig in de omgeving; Zoetermeer, Den Haag, Delft, Nootdorp, Leidschendam/ Voorburg of Rijswijk (maximaal 10 km vanaf het restaurant). Overige informatie: Wij bieden naast een uitdagende operationele functie in een sterk groeiend dynamisch bedrijf, een salaris conform de horeca CAO en goede secondaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er ook diverse doorgroeimogelijkheden binnen de holding. Wil jij een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en denk je dat jij de persoon bent, die ons team echt kan versterken? Solliciteer dan direct en stuur je motivatiebrief met CV voorzien van een (pas)foto naar info@bighoreca.nl

3 Leerling gastheer/gastvrouw ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar verschillende enthousiaste leerlingen. Ben jij degene die op zoek is naar een uitdagende leerplaats, waar je veel kunt leren in een zeer dynamische en groeiende holding van diverse horecabedrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! MBO-er, niveau 2, 3 of 4 (BBL); Sterke, enthousiaste en leergierige persoonlijkheid; Representatief; Stressbestendigheid Woonachtig in de directe omgeving van het restaurant (maximaal 10 km); Tijdens deze leerzame en afwisselende leerplaats in het restaurant ben jij samen met de overige collega's van de het restaurant o.a. verantwoordelijk voor de ontvangst van de gasten, het gastvrij en service gericht bedienen van de gasten en het verzorgen van feesten- en partijen. Wij bieden jou een afwisselende leer- of stageplek in één van onze bedrijven. Wil jij een stage waarin je veel kunt leren, jezelf kunt ontwikkelen en denk je dat jij de persoon bent die ons team kan versterken? Solliciteer dan direct en stuur je motivatiebrief met CV voorzien van een (pas)foto naar info@bighoreca.nl.

4 Chef kok restaurant Gina Algemene informatie Restaurant Gina, gelegen aan de Konstancin-Jeziornavijver bij winkelcentrum Leidsenhage, is een restaurant met een klassieke uitstraling, maar wel een eigentijds concept en is Italiaans georiënteerd. Vernieuwend, uitgebreid, verfijnd en lekker! Met sterke punten zoals de juiste verhouding van service, prijs en kwaliteit. De naam Gina staat voor Italiaanse passie en klassieke schoonheid. Vernoemd naar de Italiaanse actrice Gina Lollobrigida, die grootse bekendheid kreeg door haar rollen in vele filmklassiekers. Bij Gina kan de gast genieten van alles wat Italië te bieden heeft. Een heerlijk ontbijtje met Italiaanse koffie, rijkelijk belegde ciabatta s en foccacia s tijdens de lunch. Bij het diner ontbreken zeker de bekende pizza- en pasta-klassiekers niet, naast de traditionele vis- en vleesgerechten. overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar chef-kok. Ben jij degene die op zoek is naar een uitdagende functie in een zeer dynamische en groeiende holding van diverse horecabedrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Opleidingsniveau: afgeronde opleiding middelbare of hogere hotelschool (of een vergelijkbare opleiding); In bezit van SVH Leermeester is een pré; Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; Minimaal 5 tot 10 jaar ervaring in soortgelijke drukke bedrijven, waarvan 3 tot 5 jaar leidinggevende ervaring; Minimale leeftijd van 25 jaar; In bezit van rijbewijs en eigen vervoer; Woonachtig in de directe omgeving van het restaurant (maximaal 10 km); Flexibele instelling, 24/7 mentaliteit en doorzettingsvermogen; Beschikt over oplossend vermogen; Representatief, stressbestendig en servicegericht; Wisselende diensten en werken op zon- en feestdagen; Aandacht voor kwaliteit en oog voor detail; Organisatorisch sterk. Passie voor eten; Goede teamplayer; In bezit van commerciële instelling; Goed kunnen plannen.

5 Werkzaamheden: Leidinggeven aan de medewerkers die belast zijn met het voorbereiden, bereiden en doorgeven van gerechten/ gerecht gedeelten en uitvoeren van algemene dienstwerkzaamheden. Daartoe o.m.: - Opstellen van werkroosters, regelen van voldoende bezetting (parttimers, oproepkrachten), regelen van verlof; - Mede selecteren van nieuwe medewerkers, regelen van opleiding/ inwerken, uitvoeren van beoordelingen. Coördineren/ regelen van de uitvoering van de werkzaamheden in de keuken. Daartoe onder meer: - Toewijzen van werkzaamheden, geven van aanwijzingen/ instructies; - Toezien op de voortgang en uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden; - Bewaken van het verantwoord gebruik van grondstoffen en de te realiseren efficiency van de keukenproductie en brutowinst; - Vaststellen en bestellen van benodigde grondstoffen en andere artikelen; - Opvang en afhandelen van vragen, klachten; - Zelf meewerken in de uitvoering (koken, doorgeef gereed maken van gerechten) Leveren van inbreng voor de te voeren kaart, menu s e.d. Ontwikkelen/ aanpassen van recepten, maken van calculaties e.d. en bespreken van afwijkende menu s voor partijen. Regelen van en leidinggeven aan de bediening (door koks), bijvoorbeeld tijdens buffetten. Corrigerend optreden naar de medewerkers Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatie methoden. Wij bieden: Een afwisselende en uitdagende functie met een hoge mate van verantwoordelijkheid; Werken voor een dynamische organisatie met gedreven personeel; Fulltime contract; Opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden; Betaling conform horeca cao met een extra bonusregeling op basis van prestatie. Wil jij een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en denk je dat jij de persoon bent, die ons team echt kan versterken? Solliciteer dan direct en stuur je motivatiebrief met CV voorzien van een (pas)foto naar info@bighoreca.nl.

6 Sous chef (Nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar een sous chef. Ben jij degene die op zoek is naar een uitdagende functie in een zeer dynamische en groeiende holding van diverse horecabedrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Opleidingsniveau: afgeronde opleiding middelbare of hogere hotelschool (of een vergelijkbare opleiding); In bezit van SVH Leermeester is een pré; Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; Enkele jaren ervaring in soortgelijke drukke bedrijven, waarvan ook leidinggevende ervaring; Minimale leeftijd van 25 jaar; In bezit van rijbewijs en eigen vervoer; Woonachtig in de directe omgeving van het restaurant (maximaal 10 km); Flexibele instelling, 24/7 mentaliteit en doorzettingsvermogen; Beschikt over oplossend vermogen; Representatief, stressbestendig en servicegericht; Wisselende diensten en werken op zon- en feestdagen; Aandacht voor kwaliteit en oog voor detail; Organisatorisch sterk. Passie voor eten; Goede teamplayer; In bezit van commerciële instelling; Goed kunnen plannen.

7 Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken: Leidinggeven aan de medewerkers die belast zijn met het voorbereiden, bereiden en doorgeven van gerechten/ gerecht gedeelten en uitvoeren van algemene dienstwerkzaamheden. (bij afwezigheid van de chef-kok) - Opstellen van werkroosters, regelen van voldoende bezetting (parttimers, oproepkrachten), regelen van verlof; - Mede selecteren van nieuwe medewerkers, regelen van opleiding/ inwerken, uitvoeren van beoordelingen. Coördineren/ regelen van de uitvoering van de werkzaamheden in de keuken. Daartoe onder meer: toewijzen van werkzaamheden, geven van aanwijzingen/ instructies (bij afwezigheid van de chef-kok) - Toezien op de voortgang en uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden; - Bewaken van het verantwoord gebruik van grondstoffen en de te realiseren efficiency van de keukenproductie en brutowinst; - Vaststellen en bestellen van benodigde grondstoffen en andere artikelen; - Opvang en afhandelen van vragen, klachten; - Zelf meewerken in de uitvoering (koken, doorgeef gereed maken van gerechten) - Verzorgen van de dagelijkse bestellingen. Opstellen van bestellijsten; doorgeven van bestellingen aan vaste leveranciers. Zorgen voor de ontvangst controle en reclameren bij afwijkingen. (bij afwezigheid van de chef-kok) Regelen van en leidinggeven aan de bediening (door koks), bijvoorbeeld tijdens buffetten; Corrigerend optreden naar de medewerkers; Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatie methoden. Wij bieden: Een afwisselende en uitdagende functie met een hoge mate van verantwoordelijkheid; Werken voor een dynamische organisatie met gedreven personeel; Fulltime contract; Opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden; Betaling conform horeca cao met een extra bonusregeling op basis van prestatie. Wil jij een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en denk je dat jij de persoon bent, die ons team echt kan versterken? Solliciteer dan direct en stuur je motivatiebrief met CV voorzien van een (pas)foto naar info@bighoreca.nl.

8 Chef de parti ( t Goude Hooft en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar een chef de parti. Ben jij degene die op zoek is naar een uitdagende functie in een zeer dynamische en groeiende holding van diverse horecabedrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! In bezit van relevante diploma s; Sterke, enthousiaste en leergierige persoonlijkheid; Passie hebben voor eten; Goed kunnen plannen; Stressbestendigheid; In bezit zijn van een HACCP certificaat is een pré; Woonachtig in de directe omgeving van het restaurant (maximaal 10 km); Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken: Bereiden van gerechten/ gerechtengedeelten volgens recept en eigen planning: - Verrichten van voorbereidende werkzaamheden; - Beoordelen van de te gebruiken ingrediënten op versheid, houdbaarheid; - Uitvoeren van de bereidingen, bewaken/ controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid; - Uitvoeren van bijstellingen/ bij doseringen; - Controleren en verantwoorden van verbruikte hoeveelheden grondstoffen en (half) fabricaten. Doorgeef gereed maken van bestellingen door het uitvoeren van á la minute kookwerkzaamheden, portioneren en garneren volgens vastgelegde instructie met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Toezien op de werkzaamheden van de leerlingen, geven van aanwijzingen en letten op de kwaliteit en op naleving van de hygiënevoorschriften. Bereiden van de personeelsmaaltijden, garnituren voor banqueting en bereiden van ontbijten. Bijdragen aan de ontwikkeling van garnituren en doen van voorstellen aan directe chef. Uitwerken van voorstellen in de praktijk en zo nodig opstellen van receptuurinstructies. Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en machines. Signaleren van bijzonderheden/ mankementen aan directe chef. Overige werkzaamheden: - assisteren bij het ontvangen en opslaan van geleverde artikelen

9 Overige informatie: Wij bieden naast een uitdagende operationele functie in een sterk groeiend dynamisch bedrijf, een salaris conform de horeca CAO en goede secondaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er ook diverse doorgroeimogelijkheden binnen de holding. Wil jij een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en denk je dat jij de persoon bent, die ons team echt kan versterken? Solliciteer dan direct en stuur je motivatiebrief met CV voorzien van een (pas)foto naar

10 Zelfstandig werkend kok ( t Goude Hooft en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Ben jij degene die op zoek is naar een uitdagende functie in een zeer dynamische en groeiende holding van diverse horecabedrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! In bezit van relevante diploma s; Sterke, enthousiaste en leergierige persoonlijkheid; Passie hebben voor eten; Goed kunnen plannen; Stressbestendigheid; In bezit zijn van een HACCP certificaat is een pré; Woonachtig in de directe omgeving van het restaurant (maximaal 10 km); Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken: Bereiden van gerechten/ gerechtengedeelten volgens recept en eigen planning: - Verrichten van voorbereidende werkzaamheden; - Beoordelen van de te gebruiken ingrediënten op versheid, houdbaarheid; - Uitvoeren van de bereidingen, bewaken/ controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid; - Uitvoeren van bijstellingen/ bij doseringen; - Controleren en verantwoorden van verbruikte hoeveelheden grondstoffen en (half) fabricaten. Doorgeef gereed maken van bestellingen door het uitvoeren van á la minute kookwerkzaamheden, portioneren en garneren volgens vastgelegde instructie met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Plannen van de dagelijkse werkzaamheden en bestellen van voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen bij vooral vaste leveranciers tegen vaste condities. Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen. Bewaken van houdbaarheid en hygiëne. Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en machines. Signaleren van bijzonderheden/ mankementen aan directe chef. Overige werkzaamheden: - Geven van aanwijzingen en letten op de kwaliteit en op de naleving van de hygiënevoorschriften; - Bereiden van personeelsmaaltijden; - Werkzaamheden in opdracht van leidinggevende.

11 Overige informatie: Wij bieden naast een uitdagende operationele functie in een sterk groeiend dynamisch bedrijf, een salaris conform de horeca CAO en goede secondaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er ook diverse doorgroeimogelijkheden binnen de holding. Wil jij een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en denk je dat jij de persoon bent, die ons team echt kan versterken? Solliciteer dan direct en stuur je motivatiebrief met CV voorzien van een (pas)foto naar

12 Leerling zelfstandig werkend kok ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Algemeen: overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar verschillende enthousiaste leerlingen. Ben jij degene die op zoek is naar een uitdagende leerplaats, waar je veel kunt leren in een zeer dynamische en groeiende holding van diverse horecabedrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! MBO-er, niveau 2, 3 of 4 (BBL); Sterke, enthousiaste en leergierige persoonlijkheid; Passie hebben voor eten; Stressbestendigheid Woonachtig in de directe omgeving van het restaurant (maximaal 10 km); Tijdens deze leerzame en afwisselende leerplaats in de keuken ben jij samen met de overige collega's van de keukenbrigade o.a. verantwoordelijk voor het bereiden van het ontbijt, de lunch en het diner voor onze gasten. Wij bieden jou een afwisselende leer- of stageplek in één van onze bedrijven. Wil jij een stage waarin je veel kunt leren, jezelf kunt ontwikkelen en denk je dat jij de persoon bent die ons team kan versterken? Solliciteer dan direct en stuur je motivatiebrief met CV voorzien van een (pas)foto naar info@bighoreca.nl.

13 Medewerker spoelkeuken / afwasser M/V ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar afwassers / medewerkers spoelkeuken. Ben jij degene die op zoek is naar een functie in een zeer dynamische en groeiende holding van diverse horecabedrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent minimaal 17 jaar en beschikt over: Gastvrije instelling; Ervaring in soortgelijke werkzaamheden; Betrouwbaar; Woonachtig in de omgeving; Zoetermeer, Den Haag, Delft, Nootdorp, Leidschendam/ Voorburg of Rijswijk (maximaal 10 km vanaf het restaurant). Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken: Afwassen van serviesgoed en bestek, in de regel met behulp van een automatische was-/spoelmachine; Sorteren van vuil serviesgoed, glaswerk, bestek e.d. en verwijderen van vuil en etensresten; Plaatsen van gesorteerd serviesgoed, bestek e.d. in daartoe bestemde rekken en deze plaatsen op invoerbaan van was-/spoelmachine; Afnemen van rekken met gewassen en gedroogd serviesgoed, bestek e.d. van afvoerbaan van was-/spoelmachine; Zo nodig nadrogen of poleren van afgewassen stukken; Zo nodig afvoeren van schoon serviesgoed, bestek e.d. naar de daarvoor bestemde ruimte; Verrichten van overige werkzaamheden in opdracht van de leidinggevende. Overige informatie: Wij bieden naast een uitdagende operationele functie in een sterk groeiend dynamisch bedrijf, een salaris conform de horeca CAO en goede secondaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er ook diverse doorgroeimogelijkheden binnen de holding. Wil jij een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en denk je dat jij de persoon bent, die ons team echt kan versterken? Solliciteer dan direct en stuur je motivatiebrief met CV voorzien van een (pas)foto naar info@bighoreca.nl.

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer)

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Algemene informatie: overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar

Nadere informatie

UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN. Vacaturekrant

UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN. Vacaturekrant UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN Vacaturekrant Voorwoord Geachte heer, mevrouw, Voor u ligt de digitale vacaturekrant, editie Werving Keukenhof, van UWV WerkgeversServicepunt

Nadere informatie

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN!

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! Het leukste én grootste horecabedrijf van Oss zoekt een enthousiaste floormanager bediening. Grijp deze unieke

Nadere informatie

Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf?

Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf? Senior medewerker bediening 38 uur Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een groeiend horecabedrijf? Het bedrijf Al 15 jaar zijn wij een begrip in Almelo en omstreken. Wekelijks ontvangen

Nadere informatie

Vacature: Showroom manager

Vacature: Showroom manager Vacature: Showroom manager Functienaam Showroom manager Soort Permanent Jij bent die Showroommanager die wij zoeken (m/v): Ben jij een manager die commercieel, creatief en communicatief sterk is. Niet

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

BPV-opdrachten. Ontwikkelingsgericht Kok. : Keuken : B1-K1, B1-K2. : 1v1 NAAM STUDENT : DATUM EXAMEN : DOSSIER

BPV-opdrachten. Ontwikkelingsgericht Kok. : Keuken : B1-K1, B1-K2. : 1v1 NAAM STUDENT : DATUM EXAMEN : DOSSIER Ontwikkelingsgericht Kok NAAM STUDENT : DATUM EXAMEN : DOSSIER : Keuken DOSSIERCREBO : 23085 KWALIFICATIE : Kok KWALIFICATIECREBO : 25180 NIVEAU : 2 COHORT : Vanaf 2015 KERNTAAK : B1-K1, B1-K2 VERSIE :

Nadere informatie

Functieomschrijving Barmanager (ft)

Functieomschrijving Barmanager (ft) Functieomschrijving Barmanager (ft) Functieomschrijving: De barmanager (BM) is, onder supervisie van de floormanager, verantwoordelijk voor de juiste organisatie achter de bar. De BM geeft sturing aan

Nadere informatie

BPV-opdrachten. Ontwikkelingsgericht Leidinggevende keuken. : Keuken : B1-K1, B1-K2, P4-K1, P4-K2. : 1v1 NAAM STUDENT : DATUM EXAMEN : DOSSIER

BPV-opdrachten. Ontwikkelingsgericht Leidinggevende keuken. : Keuken : B1-K1, B1-K2, P4-K1, P4-K2. : 1v1 NAAM STUDENT : DATUM EXAMEN : DOSSIER Ontwikkelingsgericht Leidinggevende keuken NAAM STUDENT : DATUM EXAMEN : DOSSIER : Keuken DOSSIERCREBO : 23085 KWALIFICATIE : Leidinggevende keuken KWALIFICATIECREBO : 25181 NIVEAU : 4 COHORT : Vanaf 2015

Nadere informatie

Horeca. Opleidingen in de keuken Opleidingen in de bediening

Horeca. Opleidingen in de keuken Opleidingen in de bediening Horeca Opleidingen in de keuken Opleidingen in de bediening Veel jongeren gaan na het stappen nog even een fastservicezaak binnen om de maag te vullen met een broodje of een stuk pizza. Als er iets te

Nadere informatie

MBO Bonaire. Hospitality. create your future @ Horeca of Leisure, iets voor jou? Sector hospitality. Opleidingen

MBO Bonaire. Hospitality. create your future @ Horeca of Leisure, iets voor jou? Sector hospitality. Opleidingen SGB MBO, SECTOR HOSPITALITY KAYA KORONA 4 KRALENDIJK TEL. +599 717 8142 WWW.SGBONAIRE. COM create your future @ Sector hospitality MBO Bonaire Hospitality Opleidingen (Zelfstandig werkend) Gastheer/gastvrouw,

Nadere informatie

Vacature: Meubelbezorgers (2x)

Vacature: Meubelbezorgers (2x) Vacature: Meubelbezorgers (2x) Functienaam Meubelbezorgers (2x) Soort Permanent Wij zoeken twee handige kandidaten voor een meubelzaak die het leuk vinden om fysiek bezig te zijn in een afwisselende functie

Nadere informatie

SRH (mbo) Stewardess, Receptionist, Hostess, HMA (mbo) Hotel Management

SRH (mbo) Stewardess, Receptionist, Hostess, HMA (mbo) Hotel Management CBM HMA SRH courses EMS HEM IBM ITM Stand B015 Website bedrijf: Naam contactpersoon: E-mail contactpersoon: www.duin-kruidbrg.nl Lianne Velthuis lianne.velthuis@duin-kruidberg.nl De student kan als volgt

Nadere informatie

Functiecategorie : Catering algemeen Referentiefunctie : Cateringbeheerder/manager Referentiefunctie-nummer : BM.01 REFERENTIEFUNCTIE-OMSCHRIJVING

Functiecategorie : Catering algemeen Referentiefunctie : Cateringbeheerder/manager Referentiefunctie-nummer : BM.01 REFERENTIEFUNCTIE-OMSCHRIJVING BEDRIJFSTAK : CONTRACT CATERING Functiecategorie : Catering algemeen Referentiefunctie : Cateringbeheerder/manager Referentiefunctie-nummer : BM.01 REFERENTIEFUNCTIE-OMSCHRIJVING Kenmerken van de referentiefunctie

Nadere informatie

Nieuws van Kraton. Kraton's Experience Diponegoro aanbieding. - April Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen!

Nieuws van Kraton. Kraton's Experience Diponegoro aanbieding. - April Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen! Nieuws van Kraton - April 2018 - Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen! Kraton's Experience Diponegoro aanbieding Wow! Wat een geweldige leuke reacties, opmerkingen en complimenten

Nadere informatie

OPLEIDINGENSTRUCTUUR GROOTKEUKENKOK. Dieetkeuken

OPLEIDINGENSTRUCTUUR GROOTKEUKENKOK. Dieetkeuken OPLEIDINGENSTRUCTUUR GROOTKEUKENKOK 1. BESCHRIJVING Referentiekaders: WELZIJN OP HET WERK Beroepsprofielen (SERV, oktober 2004) GEMEENSCHAPSRESTAURATIE Beroepenstructuur (SERV/ASFORCOL/VVG/VGRB/ HFDV,

Nadere informatie

WERKEN BIJ TICOHUIS. De bewoners doen samen met de zorgmedewerkers zelf het huishouden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

WERKEN BIJ TICOHUIS. De bewoners doen samen met de zorgmedewerkers zelf het huishouden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. WERKEN BIJ TICOHUIS Op dit moment wordt in het centrum van Oosterhout hard gewerkt aan het TICOhuis: een thuis (woon-zorgvoorziening) voor zestien jongvolwassenen met een verstandelijke beperking (ZZP

Nadere informatie

LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN

LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN IS HET JOUW DROOM OM ELKE DAG HEERLIJKE GERECHTEN TE BEREIDEN VAN MOOIE, VERSE PRODUCTEN? KUN JE GOED WERKEN OP ONREGELMATIGE TIJDEN? WEET JIJ JE COLLEGA S IN DE KEUKEN TE

Nadere informatie

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING BEN JIJ DE GASTVROUW OF GASTHEER DIE GEDREVEN WORDT DOOR PASSIE EN AMBITIE? BEN JE GASTVRIJ EN DIENSTVERLENEND? MAAK JIJ HET VERSCHIL EN BEZORG JIJ JE GASTEN EEN ONVERGETELIJKE

Nadere informatie

LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN

LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN LISANNE KIEST HORECA - KEUKEN DE BESTE CHEF WORDEN? IS HET JOUW DROOM OM ELKE DAG HEERLIJKE GERECHTEN TE BEREIDEN VAN MOOIE, VERSE PRODUCTEN? JE LEERT BIJ ONS HOE JE DE KEUKEN DRAAIEND EN DE GASTEN TEVREDEN

Nadere informatie

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING VOEL JIJ JE GOED ALS ANDEREN HET NAAR HUN ZIN HEBBEN? HOUD JIJ JE HOOFD KOEL ALS IEDEREEN JOUW AANDACHT VRAAGT? HEB JE OOG VOOR DETAIL MAAR BEWAAR JE TEGELIJKERTIJD HET

Nadere informatie

Werken in het horecabedrijf

Werken in het horecabedrijf 07186-1 werken in horeca 13-12-2007 08:44 Pagina 1 werkproces 1 Werken in het horecabedrijf Functioneren in het Horecabedrijf Wat laat je zien? Je werkt volgens de regels van het bedrijf Je kunt omgaan

Nadere informatie

x x x kassawerkzaamheden uitvoeren 6. de prijs bepalen van de te leveren diensten en producten x x x

x x x kassawerkzaamheden uitvoeren 6. de prijs bepalen van de te leveren diensten en producten x x x Profieldelen 1. Profiel: Horeca, Bakkerij en Recreatie BB KB GL 1.1. Profieldeel: Gastheerschap Taak: een bijdrage leveren aan o o o o de bedrijfsvoering binnen een Horeca-, Bakkerij- en Recreatie omgeving

Nadere informatie

PTA HBR profieldeel De Keuken: KB Periode Code Eindtermen: wat moet je kennen en kunnen? Inhoud onderwijsprogramma; wat ga je hiervoor doen?

PTA HBR profieldeel De Keuken: KB Periode Code Eindtermen: wat moet je kennen en kunnen? Inhoud onderwijsprogramma; wat ga je hiervoor doen? PTA HBR profieldeel De Keuken: KB Periode Code Eindtermen: wat moet je kennen en kunnen? Inhoud onderwijsprogramma; wat ga je hiervoor doen? Toetsvorm Herkansing ja/nee? Weging Leerjaar 3+4 Schoolexamen

Nadere informatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening 06 Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 2012-2013 en Facilitaire dienstverlening www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

Stages bij Albron Noord-Brabant

Stages bij Albron Noord-Brabant Stages bij Albron Noord-Brabant Op zoek naar een leuke stage die naar meer smaakt? Waar alles draait om lekker eten en drinken en gastvrijheid? Bij Albron leer je de kneepjes van het horeca- en cateringvak!

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

KOK 38 uur p/w restaurant Het Chateau

KOK 38 uur p/w restaurant Het Chateau De Relaxed Hospitality Group (RHG) exploiteert hotels in Haarlem en Heemskerk. Binnen onze formules werken we vanuit oprecht gastheerschap. De gast staat centraal en wij ontvangen hen op een persoonlijke

Nadere informatie

PTA HBR profieldeel De Keuken: KB Periode Code Eindtermen: wat moet je kennen en kunnen? Inhoud onderwijsprogramma;

PTA HBR profieldeel De Keuken: KB Periode Code Eindtermen: wat moet je kennen en kunnen? Inhoud onderwijsprogramma; PTA HBR profieldeel De Keuken: KB 208-2020 Periode Code Eindtermen: wat moet je kennen en kunnen? Inhoud onderwijsprogramma; Leerjaar 3+4 3 e leerjaar Schoolexamen de keuken bestaat uit: wat ga je hiervoor

Nadere informatie

Opleiding: KEUKENMEDEWERKER

Opleiding: KEUKENMEDEWERKER Opleiding: KEUKENMEDEWERKER Deze opleiding is bedoeld om te kunnen meewerken in de keuken van een restaurant. Je zorgt voor de mise-en-place : dit is het voorbereidend werk voor de kok. Als je werkt in

Nadere informatie

Binnen Hotel & Chateau Marquette, hebben wij per 1 september 2018 een stageplaats beschikbaar voor een

Binnen Hotel & Chateau Marquette, hebben wij per 1 september 2018 een stageplaats beschikbaar voor een De Relaxed Hospitality Group (RHG) exploiteert hotels in Haarlem en Heemskerk. Binnen onze formules werken we vanuit oprecht gastheerschap. De gast staat centraal en wij ontvangen hen op een persoonlijke

Nadere informatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 06 2014-2015 Horeca en Facilitaire dienstverlening www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

OPLEIDINGENSTRUCTUUR HULPKOK. HORECASECTOR Beroepenstructuur (SERV/Centrum voor Vorming en Vervolmaking in de Horecasector, april 2000)

OPLEIDINGENSTRUCTUUR HULPKOK. HORECASECTOR Beroepenstructuur (SERV/Centrum voor Vorming en Vervolmaking in de Horecasector, april 2000) OPLEIDINGENSTRUCTUUR HULPKOK 1. BESCHRIJVING Referentiekaders: WELZIJN OP HET WERK Beroepsprofielen (SERV, oktober 2004) HORECASECTOR Beroepenstructuur (SERV/Centrum voor Vorming en Vervolmaking in de

Nadere informatie

OPLEIDINGENSTRUCTUUR KOK. HORECASECTOR Beroepenstructuur (SERV/Centrum voor Vorming en Vervolmaking in de Horecasector, april 2000)

OPLEIDINGENSTRUCTUUR KOK. HORECASECTOR Beroepenstructuur (SERV/Centrum voor Vorming en Vervolmaking in de Horecasector, april 2000) OPLEIDINGENSTRUCTUUR KOK 1. BESCHRIJVING Referentiekaders: WELZIJN OP HET WERK Beroepsprofielen (SERV, oktober 2004) HORECASECTOR Beroepenstructuur (SERV/Centrum voor Vorming en Vervolmaking in de Horecasector,

Nadere informatie

Toelichting dienstverband: Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'.

Toelichting dienstverband: Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'. Versie: 9-6-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN BBL Administratief medewerker niveau 4 (M/V) Gezocht: Voor een bedrijf in Apeldoorn zijn wij op zoek naar BBL-studenten in de administratie op niveau 4.

Nadere informatie

BPV-opdrachten. Ontwikkelingsgericht Gastheer/Gastvrouw. : Bediening : B1-K1, B1-K2. : 1v1 NAAM STUDENT : DATUM EXAMEN : DOSSIER

BPV-opdrachten. Ontwikkelingsgericht Gastheer/Gastvrouw. : Bediening : B1-K1, B1-K2. : 1v1 NAAM STUDENT : DATUM EXAMEN : DOSSIER Ontwikkelingsgericht Gastheer/Gastvrouw NAAM STUDENT : DATUM EXAMEN : DOSSIER : Bediening DOSSIERCREBO : 23081 KWALIFICATIE : Gastheer/-vrouw KWALIFICATIECREBO : 25168 NIVEAU : 2 COHORT : Vanaf 2015 KERNTAAK

Nadere informatie

PTA HBR profieldeel De Keuken: BB Periode Code Eindtermen: wat moet je kennen en kunnen? Inhoud onderwijsprogramma; wat ga je hiervoor doen?

PTA HBR profieldeel De Keuken: BB Periode Code Eindtermen: wat moet je kennen en kunnen? Inhoud onderwijsprogramma; wat ga je hiervoor doen? PTA HBR profieldeel De Keuken: BB 08-00 Periode Code Eindtermen: wat moet je kennen en kunnen? Inhoud onderwijsprogramma; wat ga je hiervoor doen? Toetsvorm Herkansing ja/nee? Weging Leerjaar 3+4 3 e leerjaar

Nadere informatie

Vacature: Participatie plaatsen - Robin Hood

Vacature: Participatie plaatsen - Robin Hood Vacature: Participatie plaatsen - Robin Hood Functienaam Participatie plaatsen - Robin Hood Soort Permanent Robin Hood Eindhoven is een sociale onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt,

Nadere informatie

Kerntaak 1: Bereidt gerechten

Kerntaak 1: Bereidt gerechten Kerntaak 1: Bereidt gerechten Werkproces 1.2: Maakt de mise en place De zet de benodigde keukenapparatuur en -gereedschap, producten en ingrediënten klaar om te gebruiken. Hij beoordeelt de te gebruiken

Nadere informatie

OPLEIDINGENSTRUCTUUR GROOTKEUKENHULPKOK

OPLEIDINGENSTRUCTUUR GROOTKEUKENHULPKOK OPLEIDINGENSTRUCTUUR GROOTKEUKENHULPKOK 1. BESCHRIJVING Referentiekaders: WELZIJN OP HET WERK Beroepsprofielen (SERV, oktober 2004) GEMEENSCHAPSRESTAURATIE Beroepenstructuur (SERV/ASFORCOL/VVG/VGRB/ HFDV,

Nadere informatie

Warme keukenbereidingen. Koude keukenbereidingen. Keukenprocessen

Warme keukenbereidingen. Koude keukenbereidingen. Keukenprocessen Opleiding: HULPKOK Deze opleiding is bedoeld om te kunnen meewerken in een restaurant. Je zorgt voor de mise-en-place, de voorbereidende werken voor de kok. In deze opleiding zal je koken voor anderen,

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL KOK - DE KAPELANIJ DIENSTENCENTRUM: LIMBURGSE STICHTING AUTISME

FUNCTIEPROFIEL KOK - DE KAPELANIJ DIENSTENCENTRUM: LIMBURGSE STICHTING AUTISME FUNCTIEPROFIEL KOK - DE KAPELANIJ DIENSTENCENTRUM: LIMBURGSE STICHTING AUTISME 1 FUNCTIEDOEL De kok staat in voor een goede dagelijkse werking van de Kapelanij, waarbij er dagelijks een warme maaltijd

Nadere informatie

Facilitaire dienstverlening en Horeca

Facilitaire dienstverlening en Horeca #9 en Horeca,, Hardenberg ca! Jij? In de hore nt groeien! * Laat je tale www.alfa-college.nl Bel voor informatie: 0800-35 85 368 Jouw mbo-opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het

Nadere informatie

Eindtermen SVH Pizzaiolo Geldig vanaf 1 maart 2019

Eindtermen SVH Pizzaiolo Geldig vanaf 1 maart 2019 Eindtermen SVH Pizzaiolo Geldig vanaf 1 maart 2019 Vastgesteld: 01/03/2019 Eindtermen SVH Pizzaiolo Typering van de beroepsgroep Context Als pizzaiolo werk je na je opleiding voornamelijk in horecabedrijven,

Nadere informatie

VAN KERCKHOVEN BOUW. Allround timmerman. Wij vragen: - ruime ervaring met ruw- en afbouwtimmerwerk. - iemand die van aanpakken weet.

VAN KERCKHOVEN BOUW. Allround timmerman. Wij vragen: - ruime ervaring met ruw- en afbouwtimmerwerk. - iemand die van aanpakken weet. VAN KERCKHOVEN BOUW w w w. v a n k e r c k h o v e n b o u w. n l Van Kerckhoven Bouw is een middelgroot bedrijf, werkzaam in zowel Nederland als België. Wij zijn werkzaam in woning-, utiliteits-, en industriebouw.

Nadere informatie

After-market Manager m/v

After-market Manager m/v provincies Groningen en Drenthe ontstaan. Per 1 januari 2017 is, door de samenvoeging met Greve, GroeNoord uitgebreid met vestigingen in de provincies Friesland en Flevoland. Wij bedienen onze klanten

Nadere informatie

Vacaturekrant Werkplein Ability. 1 september 2017

Vacaturekrant Werkplein Ability. 1 september 2017 Vacaturekrant Werkplein Ability 1 september 2017 Over deze vacaturekrant Voor u ligt de vacaturekrant van Werkplein Ability. Deze krant wordt wekelijks verspreid onder werkzoekenden van de BMWE gemeenten

Nadere informatie

Maakt jouw service het verschil?

Maakt jouw service het verschil? Maakt jouw service het verschil? De boeiende wereld van Hospitality Aansprekende projecten, afwisseling en uitdagende banen. Dat is in het kort wat je van Adecco Hospitality, Events & Promotions mag verwachten.

Nadere informatie

VOORBEELD UITWERKING OPDRACHTEN WERKPROCES 1: Werven en selecteren. Naam: Groep: Locatie: Datum:

VOORBEELD UITWERKING OPDRACHTEN WERKPROCES 1: Werven en selecteren. Naam: Groep: Locatie: Datum: VOORBEELD UITWERKING OPDRACHTEN WERKPROCES 1: Werven en selecteren Naam: Groep: Locatie: Datum: 1 2 1.1 Vaststellen personele behoefte Beschrijf of er behoefte is aan uitbreiding van het team of dat er

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE/KOK DE KAPELANIJ DIENSTENCENTRUM: LIMBURGSE STICHTING AUTISME

FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE/KOK DE KAPELANIJ DIENSTENCENTRUM: LIMBURGSE STICHTING AUTISME FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE/KOK DE KAPELANIJ DIENSTENCENTRUM: LIMBURGSE STICHTING AUTISME 1 FUNCTIEDOEL De verantwoordelijke staat in voor een goede dagelijkse werking van de Kapelanij, waarbij er

Nadere informatie

AFDELING Hotel en hotelbedrijf. Grootkeukenverantwoordelijke

AFDELING Hotel en hotelbedrijf. Grootkeukenverantwoordelijke VADEMECUM AFDELING Hotel en hotelbedrijf Grootkeukenverantwoordelijke CVO Elishout COOVI Pagina 1 1. Beroepsprofiel: De Grootkeukenverantwoordelijke heeft de leiding over de grootkeukenequipe. Hij werkt

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

SKALAR. Medewerker Salessupport. Laboratory & Process Analysis. De functie: De eisen: Wij bieden:

SKALAR. Medewerker Salessupport. Laboratory & Process Analysis. De functie: De eisen: Wij bieden: en internationale verkoop en aftersales. Voor de afdeling Salessupport, is Skalar op zoek naar een fulltime: Medewerker Salessupport - Opstellen van offertes - Adviseren en informeren van (potentiële)

Nadere informatie

After-market Manager m/v

After-market Manager m/v provincies Groningen en Drenthe ontstaan. Per 1 januari 2017 is, door de samenvoeging met Greve, GroeNoord uitgebreid met vestigingen in de provincies Friesland en Flevoland. Wij bedienen onze klanten

Nadere informatie

Koks in Nederland en Duitsland: grensoverschrijdende inzetbaarheid

Koks in Nederland en Duitsland: grensoverschrijdende inzetbaarheid Koks in Nederland en Duitsland: grensoverschrijdende inzetbaarheid Overeenkomsten en verschillen tussen de kwalificaties Kok & Zelfstandig werkend kok in Nederland en de Koch/Köchin in Duitsland Erik Keppels

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 19 May 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Stages bij Albron Noord-Holland

Stages bij Albron Noord-Holland Stages bij Albron Noord-Holland Op zoek naar een leuke stage die naar meer smaakt? Waar alles draait om lekker eten en drinken en gastvrijheid? Bij Albron leer je de kneepjes van het horeca- en cateringvak!

Nadere informatie

Wij zoeken een Calculator/Tekenaar

Wij zoeken een Calculator/Tekenaar Wij zoeken een Calculator/Tekenaar Je studie bijna afgerond; Affiniteit met niet alledaagse constructiematerialen; Leergierigheid en enthousiasme voor het ontwerpen van staalconstructie; Ervaring met 2D/3D

Nadere informatie

OVERZICHT BEROEPSSPECIFIEKE TAALEISEN PER WERKPROCES

OVERZICHT BEROEPSSPECIFIEKE TAALEISEN PER WERKPROCES OVERZICHT BEROEPSSPECIFIEKE TAALEISEN PER WERKPROCES HORECA Horeca assistent 2 Kok 2 Zelfstandig werkend kok 2 Gespecialiseerd kok 3 Leidinggevende keuken 3 Gastheer/gastvrouw 4 Bartender 5 Zelfstandig

Nadere informatie

Horeca en Facility 2016/2017

Horeca en Facility 2016/2017 novacollege.nl/horecafacility Facilitair management Gastheer/gastvrouw Horeca management en ondernemen Kok Horeca en Facility 2016/2017 Op het Nova College leer ik niet alleen veel over eten, drinken en

Nadere informatie

Overzicht vacatures APELDOORN. Heb je belangstelling neem dan contact op met Andy Ott. een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water

Overzicht vacatures APELDOORN. Heb je belangstelling neem dan contact op met Andy Ott. een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water Versie: 7-7-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water Gezocht: Voor een opdrachtgever is Globen opzoek naar kandidaten die een praktijkgerichte

Nadere informatie

Opleiding: MEDEWERKER SNACKBAR - TAVERNE

Opleiding: MEDEWERKER SNACKBAR - TAVERNE Opleiding: MEDEWERKER SNACKBAR - TAVERNE Een snackbarmedewerker maakt bereidingen in de keuken, verzorgt de bardienst en bedient de klanten in een snackbar-taverne of sneldienstrestaurant. Stressbestendigheid

Nadere informatie

Kerntaak 1: Voert eenvoudige werkzaamheden in de horeca uit

Kerntaak 1: Voert eenvoudige werkzaamheden in de horeca uit Kerntaak 1: Voert eenvoudige werkzaamheden in de horeca uit Werkproces 1.1: Maakt werkruimtes bedrijfsklaar De maakt werkruimtes bedrijfsklaar volgens instructies van collega's of leidinggevende en volgt

Nadere informatie

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL Het Alternatief Het Alternatief is een veelzijdig restaurant met oneindige mogelijkheden. Gasten wanen zich bij ons in verschillende werelden die subtiel in elkaar overlopen: van comfortabele lounge tot

Nadere informatie

consumptief-breed CSPE KB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden.

consumptief-breed CSPE KB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Examen VMBO-KB 2013 gedurende 700 minuten consumptief-breed CSPE KB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 22 opdrachten. Voor dit examen zijn maximaal

Nadere informatie

Deze Proeve vindt plaats op school met een leermeester en een vakdocent als beoordelaars.

Deze Proeve vindt plaats op school met een leermeester en een vakdocent als beoordelaars. 1 Beroepsgerichte examinering Keuken en Bediening Examinering Welke examens vinden waar en wanneer plaats? Opleiding: Kok niveau 2 KT1 - leerjaar 2 van Kok. Proeve van Bekwaamheid voor kerntaak 1 Bereidt

Nadere informatie

Geen zicht op betaald werk? Kom leren en werken in de horeca

Geen zicht op betaald werk? Kom leren en werken in de horeca Geen zicht op betaald werk? Kom leren en werken in de horeca Leren, werken en meedoen www.robinhoodeindhoven.nl Geen zicht op betaald werk? Kom leren en werken in de horeca Wanneer je geen werk hebt en

Nadere informatie

Nederlandse Arbeidsmarkt Plaats je CV

Nederlandse Arbeidsmarkt  Plaats je CV Nederlandse Arbeidsmarkt www.nederlandsearbeidsmarkt.nl Plaats je CV De homepage Op de eerste pagina van de website zie je twee opties. Je bent opzoek naar een baan en wilt je CV plaatsen? Kies de groene

Nadere informatie

Revenue & Reservations, Meeting & Events Sales

Revenue & Reservations, Meeting & Events Sales HMA SRH courses HEM ITM Stand C008 Website bedrijf: Naam contactpersoon: E-mail contactpersoon: radissonblu.com/hotel-amsterdam Nathalie Visser nathalie.visser@radissonblu.com De student kan als volgt

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Support(er) voor ondernemers?

Support(er) voor ondernemers? Support(er) voor ondernemers? Voor onze vestiging op Texel zijn wij per direct op zoek naar assistent-accountants van verschillende niveaus Je keuze kunnen maken? Stuur dan je sollicitatiebrief met je

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL BARKEEPER FUNCTIEGROEP 4

FUNCTIEPROFIEL BARKEEPER FUNCTIEGROEP 4 FUNCTIEPROFIEL BARKEEPER FUNCTIEGROEP 4 KENMERKEN VAN DE FUNCTIE De barkeeper bij Buitenplaats Vaeshartelt komt voornamelijk voor in het (internationale) hotel/ restaurantbedrijf en in bars, clubs en vergelijkbare

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Opleidingen. Cursussen. Werkervaring. Personalia. Vaardigheden. Talen. Hotelschool The Hague, Den Haag. ROC Mondriaan, De Haag

CURRICULUM VITAE. Opleidingen. Cursussen. Werkervaring. Personalia. Vaardigheden. Talen. Hotelschool The Hague, Den Haag. ROC Mondriaan, De Haag Opleidingen CURRICULUM VITAE Personalia Jeffrey Schmitz Nieuwburen 192 8442CV Heerenveen 0636306833 jeffrey2810@gmail.com Geboortedatum: 28 oktober 1980 Geboorteplaats: Tegelen Geslacht: Man Nationaliteit:

Nadere informatie

ROYAAL VERGADEREN. Wij cateren ook uw vergadering, feest of bijeenkomst. locatie

ROYAAL VERGADEREN. Wij cateren ook uw vergadering, feest of bijeenkomst. locatie WELKOM BIJ STATIE Wachten, flexwerken of vergaderen op een koninklijke locatie? Met verse koffie van Coffyn en geurige thee van Bloesem, een tot in de puntjes verzorgde lunch of een warme maaltijd? In

Nadere informatie

Brugge, Korte Lane 20 (centrum Brugge, nabij t Zand) Minimale ervaring in horeca is wenselijk

Brugge, Korte Lane 20 (centrum Brugge, nabij t Zand) Minimale ervaring in horeca is wenselijk RESTAURANT GUILLAUME www.guillaume2000.be Brugge, Korte Lane 20 (centrum Brugge, nabij t Zand) KEUKENHULP (leercontract, flexi-job, extra's of vast contract...: te bespreken!) Minimale ervaring in horeca

Nadere informatie

Communicatie in het horecabedrijf. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Wat is communicatie?

Communicatie in het horecabedrijf. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Wat is communicatie? Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over communicatie in het horecabedrijf. In de horeca ga je om met gasten en communiceer je met ze. Je gaat als medewerker ook om met je collega s en je zult het

Nadere informatie

MARQUETTE. Voor Hotel & Chateau Marquette zijn wij op zoek naar een. HOOFD HOUSEKEEPING uur p/w

MARQUETTE. Voor Hotel & Chateau Marquette zijn wij op zoek naar een. HOOFD HOUSEKEEPING uur p/w De Relaxed Hospitality Group (RHG) exploiteert hotels in Haarlem en Heemskerk. Binnen onze formules werken we vanuit oprecht gastheerschap. De gast staat centraal en wij ontvangen hen op een persoonlijke

Nadere informatie

Lesbrief: Reis rond de wereld Thema: Hoe kom ik daar?

Lesbrief: Reis rond de wereld Thema: Hoe kom ik daar? Lesbrief: Reis rond de wereld Thema: Hoe kom ik daar? Copyright Vakcollege Groep B.V. 2015. Alle rechten voorbehouden. Reis rond de wereld Inleiding In Nederland leven veel culturen naast elkaar. Op school,

Nadere informatie

Manager Beauty. Wij zijn op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van:

Manager Beauty. Wij zijn op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Wij zijn op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Manager Beauty Taakomschrijving De Manager Beauty geeft leiding aan de schoonheidsspecialistes en zorgt er samen met hen voor dat het contact

Nadere informatie

Eindtermen en exameneisen SVH Basisvaardigheden Horeca

Eindtermen en exameneisen SVH Basisvaardigheden Horeca en en en SVH Basisvaardigheden Horeca Pagina 1/5 en en en SVH Basisvaardigheden Horeca Eindterm 1 De kandidaat kan een omschrijving geven van de meest relevante aspecten van werken in de horeca, het belang

Nadere informatie

VACATURES Pagina 1

VACATURES Pagina 1 VACATURES Pagina 1 VACATURES Pagina 2 VACATURES Pagina 3 VACATURES Pagina 4 VACATURES Pagina 5 VACATURES Pagina 6 VACATURES Pagina 7 VACATURES Pagina 8 VACATURES Pagina 9 VACATURES Pagina 10 VACATURES

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 4 december 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 4 december 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures vanuit Team Werk. Vacature Reparateur/ tester Marum Jongerenbaan: Verkoopmedewerker brood en banket (betaalde) opleiding procesoperator Voorman machinaal houtbewerking

Nadere informatie

Functievergelijking. Liesbeth BV. Chef Monteur Gas en verwarming Vergelijking met functie Monteur Gas en Verwarming Printdatum 31-01-2014

Functievergelijking. Liesbeth BV. Chef Monteur Gas en verwarming Vergelijking met functie Monteur Gas en Verwarming Printdatum 31-01-2014 Liesbeth BV Bedrijf Liesbeth BV Functie Chef Monteur Gas en verwarming Vergelijking met functie Monteur Gas en Verwarming Printdatum 31-01-2014 Functievergelijking Taken Kennis en vaardigheden Diploma's

Nadere informatie

Cas Spijkers Academie Twente voor culinair toptalent en uitmuntende gastvrijheid

Cas Spijkers Academie Twente voor culinair toptalent en uitmuntende gastvrijheid Cas Spijkers Academie Twente voor culinair toptalent en uitmuntende gastvrijheid Zelfstandig werkend kok, niveau 3 Gespecialiseerd kok, niveau 4 Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw, niveau 3 Cas Spijkers

Nadere informatie

Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden.

Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Examen VMBO-BB 2014 gedurende XXX 560 minuten consumptief-horeca CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 15 opdrachten. Voor dit examen zijn

Nadere informatie

PTA HBR profiel: Bakkerij KB Periode Code Eindtermen: wat moet je kennen en kunnen? Inhoud onderwijsprogramma;

PTA HBR profiel: Bakkerij KB Periode Code Eindtermen: wat moet je kennen en kunnen? Inhoud onderwijsprogramma; PTA HBR profiel: Bakkerij KB +4 Taak: een bijdrage leveren aan het beheren en vervaardigen van bakkerijproducten Schoolexamen Bakkerij bestaat uit: vorm Theorie incl. LOB Praktijk inclusief LOB De geoefende

Nadere informatie

Relevante ervaring in een soortgelijke functie in de privé-sector kunnen voor maximaal 12 jaren als geldelijke anciënniteit worden gevalideerd

Relevante ervaring in een soortgelijke functie in de privé-sector kunnen voor maximaal 12 jaren als geldelijke anciënniteit worden gevalideerd FUNCTIEBESCHRIJVING/-PROFIEL OCMW SINT NIKLAAS. 1. ALGEMENE GEGEVENS. 1.Naam van de functie: Kok 2.Dienst en/of sectie : Keukens 3.Code : 4.Datum : september 2011 5. Naam opsteller functiebeschrijving

Nadere informatie

AFDELING Hotel en hotelbedrijf. Keukenverantwoordelijke

AFDELING Hotel en hotelbedrijf. Keukenverantwoordelijke VADEMECUM AFDELING Hotel en hotelbedrijf Keukenverantwoordelijke CVO Elishout COOVI Pagina 1 1. Beroepsprofiel: Deze opleiding heeft tot doel volwassenen op te leiden voor de horecasector en dit op een

Nadere informatie

EXAMENPLAN 2016 Crebocode: Leerweg: BBL & BOL

EXAMENPLAN 2016 Crebocode: Leerweg: BBL & BOL 1 Opleiding: Kok Niveau: 2 Opleidingsduur: 3200 SBU EXAMENPLAN 2016 Crebocode: 25180 Leerweg: BBL & BOL Cohort: 2016-2018 College: Horeca, Reizen & Dienstverlening Team: Horeca Vakopleidingen 1.Examenoverzicht

Nadere informatie

OPLEIDINGENSTRUCTUUR KEUKENMEDEWERKER. HORECASECTOR Beroepenstructuur (SERV/Centrum voor Vorming en Vervolmaking in de Horecasector, april 2000)

OPLEIDINGENSTRUCTUUR KEUKENMEDEWERKER. HORECASECTOR Beroepenstructuur (SERV/Centrum voor Vorming en Vervolmaking in de Horecasector, april 2000) OPLEIDINGENSTRUCTUUR KEUKENMEDEWERKER 1. BESCHRIJVING Referentiekaders: WELZIJN OP HET WERK Beroepsprofielen (SERV, oktober 2004) HORECASECTOR Beroepenstructuur (SERV/Centrum voor Vorming en Vervolmaking

Nadere informatie

Examenplan 1.Overzicht

Examenplan 1.Overzicht Examenplan 1.Overzicht 1.1.Specifieke examens Examenoverzicht opleiding: Zelfstandig Werkend Kok Niveau 3 Opleidingsduur 4 jaar Crebocode: 95420 Dossiercode: 22177 Dossierjaar: 2012 Leerweg: BBL Cohort:

Nadere informatie

Dak en gevelbeplating monteur

Dak en gevelbeplating monteur Dak en gevelbeplating monteur Wij zijn op zoek naar een dak en gevelbeplatingsmonteur. Vanaf skeletbouw ga jij samen met je collega s het pand volledig dichtmaken, zowel de wanden als het dak is jullie

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities Experience the FedEx Difference Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities KOERIER / CHAUFFEUR Oude Meer/ Schiphol Oost Ridderkerk Amersfoort Eindhoven Als gezicht van FedEx naar

Nadere informatie

Stages bij Albron Zuid-Holland

Stages bij Albron Zuid-Holland Stages bij Albron Zuid-Holland Op zoek naar een leuke stage die naar meer smaakt? Waar alles draait om lekker eten en drinken en gastvrijheid? Bij Albron leer je de kneepjes van het horeca- en cateringvak!

Nadere informatie

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring Tipi s De Laro Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring TIPI S DE LARO Tipi s De Laro, grote Nordic Tipi s welke volledig naar wens kunnen worden ingericht, zeer geschikt voor personeelsfeesten

Nadere informatie

Overzicht vacatures REGIO APELDOORN. BBL Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4. Gezocht: Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4

Overzicht vacatures REGIO APELDOORN. BBL Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4. Gezocht: Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4 Versie: 9-9-2015 1 Overzicht vacatures REGIO APELDOORN BBL Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4 Gezocht: Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4 BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg, dat wil zeggen dat

Nadere informatie

IK GA VOOR DE HOTELSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL

IK GA VOOR DE HOTELSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL IK GA VOOR DE HOTELSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL JIJ LAAT MENSEN GENIETEN Jij let op alle details. Ligt het bestek perfect op tafel? Zijn de glazen goed gepoetst? Ziet elk gerecht er fantastisch uit?

Nadere informatie

DINEREN IN DE HOFTRAMMM

DINEREN IN DE HOFTRAMMM DINEREN IN DE HOFTRAMMM De bijzondere creatie van Bobby van Galen en Pierre Wind Foto s en tekst: Martien Versteegh Eigenaar en gastheer Bobby van Galen heet u van harte welkom Het begon met een droom

Nadere informatie

OPLEIDINGENSTRUCTUUR KELNER. HORECASECTOR Beroepenstructuur (SERV/Centrum voor Vorming en Vervolmaking in de Horecasector, april 2000)

OPLEIDINGENSTRUCTUUR KELNER. HORECASECTOR Beroepenstructuur (SERV/Centrum voor Vorming en Vervolmaking in de Horecasector, april 2000) OPLEIDINGENSTRUCTUUR KELNER 1. BESCHRIJVING Referentiekaders: WELZIJN OP HET WERK Beroepsprofielen (SERV, oktober 2004) HORECASECTOR Beroepenstructuur (SERV/Centrum voor Vorming en Vervolmaking in de Horecasector,

Nadere informatie