Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ""

Transcriptie

1 NIEUWE PEUGEOT 308

2

3 PRIKKEL UW ZINTUIGEN Op het gebied van design zit ware schoonheid hem vaak in de eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen is dit de leidraad geweest voor de ontwerpers van de nieuwe PEUGEOT 308. Het royale uiterlijk van de nieuwe, compacte PEUGEOT 308 staat garant voor vele bewonderende blikken. De sierlijke, strakke lijnen geven de auto een sterke persoonlijkheid. De auto is doordacht tot in de kleinste details, zodat de geavanceerde technologie optimaal tot zijn recht komt. Het is een auto die gebouwd is om één te zijn met zijn bestuurder. De ambitieuze nieuwe PEUGEOT 308 voelt aan als een auto uit de topklasse en heeft alles in zich om u in vervoering te brengen.

4

5

6

7 STRAK DESIGN De gedurfde en geraffineerde PEUGEOT 308 betreedt in zijn volledig nieuwe gedaante een nieuwe dimensie. Een strak design met een onmiskenbare dynamiek, geaccentueerd door de brede wielkasten en het lage profiel. De sportieve rondingen creëren een rank silhouet zonder dat de auto aan compactheid inboet. De gebruikte hoogwaardige materialen vormen een fraai kader voor de innovaties waarmee deze auto is uitgerust.

8

9 FULL LED TECHNOLOGIE* De karakteristieke, moderne lichtsignatuur is een technologisch hoogstandje dat de heersende opvattingen over autodesign in een ander licht stelt. Aan de voorzijde accentueren de Full LEDkoplampen* de ranke, verchroomde grille waardoor de nieuwe PEUGEOT 308 een katachtig en fascinerend aanzien heeft. Ook de achterlichten, waarin de gestileerde leeuwenklauw van Peugeot is opgenomen, zijn voorzien van de nieuwste LED-technologie, evenals de in de buitenspiegels geïntegreerde zijknipperlichten. *100% LED-verlichting., alleen op Allure & Blue Lease Executive

10

11 PEUGEOT i-cockpit Bij de nieuwe PEUGEOT 308 doet een nieuwe lay-out van de cockpit zijn intrede: de PEUGEOT i-cockpit, die garant staat voor een ongekend rijplezier. Een strak design dat sierlijk is door zijn eenvoud en is opgebouwd rond de middenconsole, een 9,7 inch touchscreen en een grote, centrale knop die is geïnspireerd op hoogwaardige hifi-installaties. Zodra u achter het compacte stuur plaatsneemt, zult u direct de voortreffelijke ergonomie van de cockpit ontdekken. Met de zwart gelakte en de in zijdeglans verchroomde accenten maakt het interieur direct een verzorgde en geraffineerde indruk.

12

13

14

15 PRECISIE & VISIE Het head-up instrumentenpaneel, een uitvinding van PEUGEOT, geeft de bestuurder allerlei informatie zonder dat hij daarvoor zijn ogen van de weg hoeft af te wenden. Het op de wereld van horloges geïnspireerde instrumentenpaneel valt op door de bijzondere wijzernaalden en de modern en geraffineerd gestileerde tellers. Een opvallend detail is de tegen de wijzers van de klok in werkende toerenteller die het geheel een bijzondere symmetrie geeft waardoor het instrumentenpaneel meer rust uitstraalt. In de innovatieve en exclusieve nieuwe PEUGEOT 308 staat comfortabel en intuïtief rijden voorop.

16

17

18 GROOT MULTIFUNCTIONEEL TOUCHSCREEN Bovenaan de middenconsole bevindt zich, vanaf niveau Active, het perfect geïntegreerde 9,7 inch touchscreen van de nieuwste generatie, waarop u een groot aantal functies met uw vingertoppen kunt bedienen. Dankzij de aanraaktoetsen en vele handige snelkoppelingen biedt het touchscreen veel bedieningsgemak en er zijn verschillende persoonlijke instellingen mogelijk. AIRCONDITIONING Ook de airconditioning in twee zones en het ventilatiesysteem kunt u via het touchscreen bedienen. HULP BIJ HET RIJDEN Op het touchscreen kunt u de verschillende rijhulpsystemen instellen (snelheidsbegrenzer, actieve cruise control*, enz.) zodat u nog meer van het rijden kunt genieten. * onderdeel van optie Pack Sécurité

19 HI-FI Voor de nieuwe PEUGEOT 308 heeft audiospecialist Denon een geluidsinstallatie van topkwaliteit met 8 luidsprekers en een subwoofer ontwikkeld. De grote volumeknop, geïnspireerd op hoogwaardige hifi-systemen, accentueert het strakke design van de middenconsole. NAVIGATIE Het intuïtieve invoersysteem biedt u de mogelijkheid kaarten in groot formaat weer te geven en moeiteloos een route in te stellen. CONFIGURATIE Alle functies van het touchscreen kunnen in enkele seconden aan de persoonlijke voorkeur worden aangepast, zodat de bediening nog ergonomischer en intuïtiever wordt. TELEFOON De Bluetooth-functie zorgt ervoor dat u gemakkelijk een telefoongesprek kunt aannemen. Via het centrale scherm kunt u het adresboek weergeven om te bellen via het handsfree-systeem, waarbij de bestuurder zo min mogelijk van het rijden wordt afgeleid. PEUGEOT CONNECT APPS Met deze optionele dienst heeft u toegang tot een groot aantal applicaties die speciaal ontwikkeld zijn om onderweg van pas te komen: Via Michelin verkeersinformatie, de dichtstbijzijnde parkeergarages met vrije plaatsen, de goedkoopste tankstations of het weerbericht. Dankzij de functie MultiApps kunnen vier applicaties tegelijk worden gebruikt.

20

21 LEER DE WEG OPNIEUW KENNEN De lichte, compacte en veilige nieuwe PEUGEOT 308 profiteert van de enorme kennis en knowhow van PEUGEOT op het gebied van ondersteltechnieken: de auto heeft een voorbeeldige wegligging. Dankzij het specifieke onderstel is een aanzienlijke gewichtsbesparing gerealiseerd, zodat de auto nog dynamischer en wendbaarder is geworden. De nieuwe PEUGEOT 308 laat zich sportief rijden, hij reageert direct op elk commando. De elektrisch bekrachtigde besturing is comfortabel en nauwkeurig, zodat de auto zich met plezier door elke bocht laat sturen. Het comfort staat op een hoog niveau dankzij de specifieke wielophanging, de uitstekende wegligging en een voortreffelijke geluidsisolatie. Met de nieuwe PEUGEOT 308 geniet u van elke kilometer.

22

23

24

25 HET NUTTIGE MET HET AANGENAME VERENIGEN Eén van de hoofddoelen bij de ontwikkeling van de nieuwe PEUGEOT 308 was het combineren van een minimale belasting van het milieu met voortreffelijke rijprestaties. Er is veel aandacht besteed aan het verlagen van het gewicht, zodat de nieuwe PEUGEOT 308 tot 140 kg lichter is dan zijn voorganger Ook de geoptimaliseerde stroomlijn, de elektrische stuurbekrachtiging en nieuwe motoren leveren hun bijdrage om een brandstofverbruik van slechts 3,1 l/100 km ofwel een CO 2 -uitstoot van slechts 82* g/km mogelijk te maken. Voor zakelijke rijders betekent dit een fiscale bijtelling van slechts 14%. *In afwachting van typegoedkeuring; leverbaar voorjaar 2014.

26 ONTSPANNEN OP WEG De nieuwe PEUGEOT 308 is voorzien van verschillende veiligheidsverhogende systemen, waaronder het Pack Sécurité* met de actieve cruise control, waarschuwing bij kans op een aanrijding en het automatische noodremsysteem. De uitrusting van de nieuwe PEUGEOT 308 is niet zomaar een samenraapsel van technologieën, maar het resultaat van een concept waarin niets aan het toeval wordt overgelaten. Deze systemen worden aangevuld met dodehoekbewaking*, de achteruitrijcamera*, keyless entry and start* en de elektrische handrem*. * Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar.

27

28

29 EEN BEVOORRECHT MOMENT De ergonomie van de nieuwe PEUGEOT 308 staat op een hoog niveau. Onder het compacte silhouet schuilt een bijzonder ruim interieur waarin elk element is ontworpen met het oog op een maximale ruimte. Zowel voor- als achterin is het comfort voor de inzittenden optimaal, wat wordt versterkt door de geraffineerde en rustgevende sfeer. Het glazen panoramadak* zorgt voor extra licht in het interieur, wat bijdraagt aan het comfort voor de bestuurder en passagiers. Het comfort wordt nog verder verhoogd door het elektrisch bedienbare zonnescherm dat 95% van het buitenlicht filtert. Dankzij de rechthoekige vorm, is de bagageruimte met een inhoud van 470 l (420 dm 3 volgens de VDA-norm) één van de grootste van zijn klasse. * Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar.

30 PEUGEOT EN HET MILIEU Peugeot heeft een uitgebreid gamma modellen met een lage CO 2 -uitstoot: meer dan de helft van de wereldwijde verkopen van het merk betreft auto s met een CO 2 - uitstoot van minder dan 140 g per km. Dit is bereikt dankzij beproefde technologieën waarin Peugeot toonaangevend is, zoals de dieselmotor met roetfilter (geïntroduceerd in 2000 bij de Peugeot 607) die nu in al onze dieselmodellen standaard is. Er zijn inmiddels meer dan 2,1 miljoen auto s mee uitgerust (het roetfilter reduceert de uitstoot van roetdeeltjes met 99,99%). Peugeot doet verder van zich spreken met nieuwe technologieën als het Stop & Start-systeem, de ontwikkeling van een nieuwe generatie HDi-motoren, enz. HDi FAP De HDi-techniek wordt gecombineerd met een zeer effectief uitlaatgasreinigingssysteem: het roetfilter (FAP). Het zelfreinigende roetfilter reinigt de uitlaatgassen van de dieselmotor. Het roetfilter beperkt de uitstoot van roetdeeltjes tot het laagst meetbare niveau (0,004 g/km). Met deze techniek ontziet de dieselmotor het milieu. Euro6-motoren Vanaf voorjaar 2014 zullen nieuwe technologieën beschikbaar zijn op de nieuwe PEUGEOT 308 waaronder Euro 6 dieselmotoren. De Euro6 HDi technologie, die op unieke wijze selectieve katalytische reductie koppelt aan een roetfilter met additief, zorgt voor een drastische vermindering van NOx-uitstoot (koolstofmonoxide) - met meer dan 90% - en van de CO 2 -uitstoot, waarbij het brandstofverbruik afneemt en er tot 99,9% minder roetdeeltjes worden uitgestoten. Eén van de uitvoeringen van deze motoren zal slechts 82* g/km CO 2 uitstoten. * Onder voorbehoud van typegoedkeuring.

31

32 VEILIGHEID REMSYSTEEM EN ESP Om uw rijplezier ook in moeilijke omstandigheden te verzekeren en om te zorgen voor een optimale stabiliteit, is de nieuwe Peugeot 308 uitgerust met een remsysteem dat meerdere functies heeft: Het ESP (Elektronisch Stabiliteitsprogramma) grijpt samen met de antispinregeling (ASR) in op het remsysteem en het motormanagement om te voorkomen dat de wielen doorspinnen in situaties met weinig grip. De dynamische stabiliteitscontrole (DSC) bepaalt met behulp van sensoren constant de stuurhoek en de dwarsversnelling van de auto en detecteert elke neiging tot over- of onderstuur. Het systeem brengt uw 308 vervolgens weer in het juiste spoor, uiteraard binnen de grenzen van de natuurkundige wetten. Het antiblokkeersysteem (ABS) zorgt ervoor dat u controle houdt over de auto bij krachtig remmen. De elektronische remkrachtverdeling (ERV) verdeelt de remdruk per wiel afzonderlijk, wat de remwerking met name in bochten verbetert. Noodremassistentie (AFU) voor een maximale remwerking op momenten waarop dat nodig is. Het bandenspanningscontrolesysteem controleert continu de spanning in de banden door middel van de sensoren van het ESP. INTELLIGENTE TRACTIECONTROLE Deze intelligente antispinregeling voegt een nieuwe functie toe aan de conventionele antispinregeling. Het systeem helpt de omstandigheden te signaleren waarbij de auto minder grip en dus moeite met wegrijden en accelereren heeft op gladde of besneeuwde wegen. Onder deze omstandigheden neemt het intelligente tractiecontrolesysteem de taak van de ASR over door het doorslippen van de voorwielen te beperken om een optimale aandrijving en koersstabiliteit te waarborgen. EXTRA VEILIGHEID Geheel in overeenstemming met de filosofie van de nieuwe Peugeot 308 is de auto voorzien van tal van voorzieningen om u een zo hoog mogelijk veiligheidsniveau te bieden. De stevige carrosseriestructuur, die tevens bijdraagt tot de formidabele wegligging, is ontwikkeld om de energie die bij een frontale of zijwaartse aanrijding vrijkomt zo goed mogelijk op te vangen. De auto beschikt bovendien over diverse intelligente veiligheidsvoorzieningen. AIRBAGS De nieuwe 308 is uitgerust met 6 airbags: 2 airbags vóór die bij een aanrijding het hoofd en de borst van de bestuurder en voorpassagier beschermen. 2 zij-airbags die de bestuurder en de voorpassagier beschermen bij een aanrijding van opzij. 2 window-airbags voor en achter die het hoofd van de inzittenden voorin en achterin beschermen.

33 PEUGEOT CONNECT SOS* Peugeot zorgt ervoor dat de noodoproepfunctie voor iedereen in Europa bereikbaar wordt. Op de momenten dat elke seconde telt, kunt u rekenen op de bliksemsnelle reactie van PEUGEOT CONNECT SOS*. Automatische noodoproep: als de airbags of de pyrotechnische gordelspanners geactiveerd worden, wordt er vanuit de auto automatisch een noodoproep verstuurd. PEUGEOT CONNECT SOS* lokaliseert dan de auto, neemt telefonisch contact op met de inzittenden en roept de benodigde hulpdiensten op. De gesprekken vinden plaats in de taal van de eigenaar van de auto. Handmatige noodoproep: in het geval van een noodsituatie (onwel worden, geweld), kan de automobilist snel een beroep doen op PEUGEOT CONNECT SOS*. Even (3 seconden) indrukken van de SOS-knop is voldoende. PEUGEOT CONNECT SOS* is momenteel al beschikbaar in 13 Europese landen (Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, België, Luxemburg, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk, Groot-Brittannië, Polen en Denemarken). PEUGEOT CONNECT SOS is voorbehouden aan de Blue Lease versies van de nieuwe Peugeot 308. *PEUGEOT CONNECT SOS is bij de 308 Blue Lease modellen gratis beschikbaar, op voorwaarde van acceptatie bij de bestelling van de auto en afhankelijk van de algemene gebruiksvoorwaarden van de dienst, die u kunt opvragen bij uw Peugeot-dealer.

34 KLEUREN 01 : Blanc Banquise 02 : Noir Perla Nera 03 : Gris Hurricane 04 : Rich Oak 05 : Dark Blue 06 : Gris Aluminium 07 : Gris Artense 08 : Rouge Rubi 09 : Gris Moka 10 : Blanc Nacré

35

36 01:Rimini Metax (Access) 02:Rimini Metax met stiksels (Active) 03:Stof Galdo Guerande lichtgrijs (Allure & Première) 04:Stof Marston antraciet (Allure & Première, optioneel op Active) 05:Alcantara (optioneel op Allure) 06:Leder Mistral (optioneel op Allure) 07:Leder Guerande lichtgrijs (optioneel op Allure)

37 BEKLEDINGEN

38

39 VELGEN 01 : Wielplaat 15 AMBRE 02 : Wielplaat 16 CORAIL* 03 : Lichtmetalen velg 16 QUARTZ 04 : Lichtmetalen velg 16 diamantée TOPAZE 05 : Lichtmetalen velg 17 diamantée RUBIS 06 : Lichtmetalen velg 18 diamantée SAPHIR * Uitsluitend leverbaar op Blue Lease versies

40 LIFESTYLE ACCESSOIRES 01:Cap, grijs 02:Pennenset 03:Laptoptas

41 04:Microvezeldoekjes 05:Set van twee notitieblokjes (grijs en navy) 06:Noodbatterijen voor mobiele telefoon 07:USB-sticks blauw (8 Gb) en grijs (4 Gb) 08:Sleutelhanger :Draadloze optische muis met lithiumbatterij

42 ACCESSOIRES Verchroomde portierlijsten Instaplijsten & mattenset Dakkoffer en dakdragers Fietsendrager en afneembare trekhaak (zonder gereedschap afneembaar) Opbergvak met diverse compartimenten (voor in de bagageruimte) Opbergvak onder de hoedenplank PERSONALISATIE Carrosseriekit: spoilers diffuser, spiegelkappen, stickers, 16 en 17 velgen. Ook voor het interieur zijn accessoires te verkrijgen. Raadpleeg uw dealer.

43 Peugeot en U De aanschaf van een Peugeot betekent niet alleen de zekerheid van jarenlang comfortabel rijplezier. Inbegrepen is ook een fijnmazig verkoopen servicenetwerk dat te allen tijde voor u klaar staat. Alleen al in Nederland betreft het bijna 200 modern geoutilleerde bedrijven. Stuk voor stuk specialisten die goed naar u luisteren, uw wensen begrijpen en daarop vakkundig en efficiënt antwoord weten te geven. En is dat niet de beste basis voor een langdurige vertrouwensrelatie? PEUGEOT GARANTIE Uw nieuwe Peugeot wordt geleverd met twee jaar contractuele garantie zonder kilometerbeperking*. De lakgarantie is voor bedrijfsauto s (grijs kenteken) 2 jaar en voor personenauto s (geel kenteken) 3 jaar. Bovendien is er een garantie tegen doorroesten van binnenuit van 5 jaar op de bedrijfsauto s (grijs kenteken) en 12 jaar op de personenauto s (geel kenteken). *geldt niet voor onderdelen die vanwege normale slijtage vervangen dienen te worden PEUGEOT ASSISTANCE Op alle nieuwe Peugeot personen- en bedrijfsauto s, die na 1 maart 2011 voor het eerst in Nederland geregistreerd zijn, kunt u tijdens de eerste drie jaar in vrijwel heel Europa rekenen op gratis hulp van Peugeot Assistance bij pech onderweg, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Bovendien kunt u onder bepaalde omstandigheden aanspraak maken op vervangend vervoer of de kosten van een overnachting in een hotel. PEUGEOT OPTIWAY Aansluitend op de twee jaar contractuele garantie kunt u aanvullend, naar uw keuze, voor 1, 2 of 3 jaar Peugeot Optiway afsluiten. Peugeot Optiway kent verschillende niveaus. Elk van de niveaus geeft u gedurende de looptijd extra zekerheid. Deze zekerheid kan bestaan uit een langere periode garantie tot en met het afdekken van alle reparatie- en onderhoudskosten van uw auto. Raadpleeg uw verkooppunt over de exacte voorwaarden en kosten. Peugeot Onderhoudssysteem Peugeot heeft een helder en voordelig onderhoudssysteem. Een Peugeot onderhoudsbeurt omvat de juiste controlepunten en afhankelijk van tijd en/of kilometrage de benodigde vervangingen. Er bestaan standaard adviestarieven voor het Peugeot onderhoudssysteem en de bijkomende vervangingen zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. PEUGEOT MOBILITEIT SERVICE Als uw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, houdt Peugeot u graag mobiel. Elk daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland biedt u daarom een uitgebreide Mobiliteit Service, die perfect aansluit op uw wensen. PEUGEOT LEASE & FINANCE Onbezorgd op weg. Kilometer na kilometer. En uw Peugeot verkoper staat altijd voor u klaar. Hij is niet alleen uw vertrouwde aanspreekpunt, hij regelt voor u ook de beste financiering en het beste leasecontract. Want hij zit direct aan de bron, dus gunstiger kan het niet: leasevormen op maat, waaronder uiteraard operational lease en financial lease en snel te regelen leningen met altijd concurrerende tarieven. Originele onderdelen en accessoires Peugeot stelt aan onderdelen en accessoires dezelfde hoge kwaliteitseisen als aan de door haar geproduceerde auto s. Ze worden dan ook zonder uitzondering aan zware beproevingen onderworpen. Ze zijn goed voor een vol jaar Peugeotgarantie (niet bij normale slijtage) op zowel materialen als arbeidsloon. En ze zijn de garantie dat uw Peugeot een Peugeot blijft. ` PAKKETPRIJZEN Voor uitlaten, remmen, trekhaken en alarmsystemen en de meeste accessoires hanteren alle daartoe bevoegde leden van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie concurrerende all-in Pakketadviesprijzen, dus inclusief materialen, montage en BTW. PEUGEOT ERKEND SCHADEHERSTEL Peugeot heeft binnen haar Verkoop- & Serviceorganisatie het Peugeot Erkend Schadeherstel ingevoerd om u de beste kwaliteit te bieden. U ontvangt na schadeherstel bij deze leden een officieel garantiebewijs goed voor 48 maanden volledige garantie. PEUGEOT PERSPECTIEF Hiermee rijdt u een gloednieuwe Peugeot tegen een vast en superlaag maandbedrag, met een gegarandeerde minimum inruilwaarde en slottermijn. Na een door u gekozen periode van 2, 3 of 4 jaar kunt u kiezen uit drie mogelijkheden: (1) overstappen op weer een nieuwe Peugeot, (2) in uw huidige Peugeot blijven rijden of (3) uw huidige Peugeot laten overnemen tegen de gegarandeerde inruilwaarde. Met Peugeot Perspectief rijdt u altijd in een nieuwe Peugeot, gedurende de looptijd betaalt u alleen voor het gebruik. Een fraai perspectief, waarover uw verkoopadviseur u graag alles vertelt. De informatie en illustraties die in deze brochure voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken van dit document. De gepresenteerde uitrustingen zijn, afhankelijk van het model, standaard of optioneel en kunnen per land verschillen. Het is mogelijk dat de getoonde uitrusting van sommige versies niet geheel overeenstemt met de werkelijkheid in een betreffend land. In het kader van het streven van de fabrikant naar een constante verbetering van haar producten, kan Peugeot op elk moment de technische specificaties, de uitrusting, de opties en de kleuren wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving. Deze brochure bevat informatie met een algemeen karakter en is in geen enkel opzicht een contractueel document. Voor de meest actuele informatie en eventuele aanvullingen gelieve contact op te nemen met een daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland. Onder invloed van het drukprocédé kunnen de kleuren van de in deze brochure afgebeelde auto s afwijken van de werkelijkheid. Niets uit deze brochure mag worden gereproduceerd in welke vorm dan ook zonder toestemming van Automobiles Peugeot en/ of Peugeot Nederland N.V.

44 Création : BD Network Edition : Gutenberg networks Automobiles Peugeot RC Paris B Imprimé en U.E. Réf. 1H0901 September Dealer stempel

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PRIKKEL UW ZINTUIGEN De Peugeot 208 is een auto van de nieuwe generatie. Compact, wendbaar

Nadere informatie

ALLES DRAAIT OM UW SENSATIES

ALLES DRAAIT OM UW SENSATIES NIEUWE PEUGEOT 308 ALLES DRAAIT OM UW SENSATIES Wanneer het op geslaagd design aankomt, siert eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen was dit dus ook dé leidraad voor de ontwerpers van de Nieuwe PEUGEOT

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android.

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. REGENERATION PRIKKEL UW ZINTUIGEN Met de 208 introduceert Peugeot een auto van de nieuwe generatie.

Nadere informatie

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover.

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover. PEUGEOT 2008 COMPACTE VRIJBUITER Met de nieuwe 2008, een compacte crossover die zich in de stad als een vis in het water voelt, kunt u optimaal profiteren van al het goede dat het leven te bieden heeft.

Nadere informatie

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

Met het thema Dressy van de Nieuwe Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een

Met het thema Dressy van de Nieuwe Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een NIEUWE PEUGEOT 108 108 TOON UW KARAKTER Durf u te onderscheiden van de massa en toon uw karakter! Maak uw keuze tussen de berline of de versie met vouwdak, laat uw creativiteit de vrije loop met de thema

Nadere informatie

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT PARTNER TEPEE Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT 308 SW

NIEUWE PEUGEOT 308 SW NIEUWE PEUGEOT 308 SW VERANDER VAN PERSPECTIEF Het kenmerk van geslaagd design is een strakke belijning. De nieuwe PEUGEOT 308 SW heeft een modern, elegant en representatief voorkomen. Hij oogt stoer

Nadere informatie

De cockpit en de technologische uitrusting doen de bestuurder profiteren van de beste dynamische kwaliteiten binnen zijn segment.

De cockpit en de technologische uitrusting doen de bestuurder profiteren van de beste dynamische kwaliteiten binnen zijn segment. NIEUWE PEUGEOT 3008 SEN SA TIES De nieuwe Peugeot 3008 bouwt voort op zijn sterktes maar heeft een nóg elegantere en eigentijdsere look gekregen. Dit wordt ondermeer beklemtoond door de nieuwe lichtblokken,

Nadere informatie

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies.

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies. NEW PEUGEOT PARTNER TEPEE STIJLVOL VOORKOMEN VRIJHEID ALOM! De Partner Tepee is een échte vrijetijdswagen, een ludospace pur sang. Deze auto heeft veel karakter en nodigt uit tot ontdekkingen en avontuur.

Nadere informatie

ACCESSOIRES Bipper & Partner

ACCESSOIRES Bipper & Partner ACCESSOIRES & MAAK UW BIPPER OF PARTNER PROFESSIONELER! Door te kiezen voor een of een kiest u voor een handzame, compacte en flexibele bedrijfsauto. Een auto die aan uw verwachtingen kan voldoen en waarmee

Nadere informatie

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage?

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Hyundai ix20 Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Wie zegt dat een familie auto niet stijlvol kan zijn?

Nadere informatie

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto.

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Toyota Prius De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Design. De Prius valt op met een herkenbaar design en een aerodynamische vorm die hem nog zuiniger maakt. Historie. Sinds zijn

Nadere informatie

Renault KADJAR Durf te leven Met vloeiende lijnen, een krachtige grille en atletische schouders straalt de Renault Kadjar pure vrijheid uit. Met een geïnspireerde, solide en sportieve houding staat hij

Nadere informatie

Hyundai i40 Brochure per 1 maart 2012

Hyundai i40 Brochure per 1 maart 2012 Hyundai i40 Brochure per 1 maart 2012 In een woud aan keuzes... steekt de Hyundai i40 er met kop en schouders bovenuit. In het dichte woud van wagons is de Hyundai i40 een frisse verschij ning. Het totaalplaatje

Nadere informatie

Renault KADJAR Durf te leven Met vloeiende lijnen, een krachtige grille en atletische schouders straalt de Renault Kadjar pure vrijheid uit. Met een geïnspireerde, solide en sportieve houding staat hij

Nadere informatie

Peugeot, al autoconstructeur sinds 1889

Peugeot, al autoconstructeur sinds 1889 Peugeot // 207 CC 207CCRG_BE_0708_3.qxd 15/09/08 20:07 Page 2 Design 06 Comfort 10 Prestaties 14 Veiligheid 18 Afwerking en binnenbekleding 20 Kleuren en afmetingen 26 Peugeot, al autoconstructeur sinds

Nadere informatie

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Volg de leider.

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Volg de leider. Prius De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto Vooruitstrevend rijplezier Ruim en stijlvol Uniek laag brandstofverbruik Aangedreven door de Hybrid Synergy Drive Volg de leider. 2

Nadere informatie

De Avensis. Eigentijds design en techniek van Toyota.

De Avensis. Eigentijds design en techniek van Toyota. Toyota Avensis De Avensis. Eigentijds design en techniek van Toyota. 2 jaar uitgebreide 3 garantie Harmonieus ontwerp Subtiele details geven de Avensis een zelfverzekerde uitstraling en een eigen persoonlijkheid.

Nadere informatie

De Dacia Sandero Speciaal voor u.

De Dacia Sandero Speciaal voor u. Dacia Sandero De Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele familie, en

Nadere informatie

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE.

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. OPEL Combo GESLOTEN BESTEL AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. Inhoud De Opel Combo levert maand in maand uit topprestaties voor uw bedrijf. Unieke eigenschappen en toonaangevende specificaties

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Sandero

Nieuwe Dacia Sandero Nieuwe Dacia Sandero De nieuwe Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele

Nadere informatie

De wagen die even veelzijdig is als u.

De wagen die even veelzijdig is als u. OPEL Combo TOUR De wagen die even veelzijdig is als u. INHOUD Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om in al zijn facetten aan de strengste

Nadere informatie

Indrukwekkende ideeën van onder tot boven

Indrukwekkende ideeën van onder tot boven Sportswagon 2 Geniet van een leven vol verrassingen. Zoals de nieuwe generatie van de Kia cee d. Deze fraaie Sportswagon combineert een sportieve look met bruikbare functionaliteit en combineert een opwindend

Nadere informatie

Ontdek de Opel Antara.

Ontdek de Opel Antara. Opel Antara Ontdek de Opel Antara. Verleg je grenzen. De Opel Antara combineert een stijlvol en robuust uiterlijk met een comfortabel, veelzijdig interieur. Waar je ook heen wilt, wat je ook wilt doen:

Nadere informatie

Opvallend veelzijdig.

Opvallend veelzijdig. opel Mokka Opvallend veelzijdig. Inhoud Wie een actief leven heeft én compact wil rijden, moet het ruimer zien. Maak kennis met de Mokka: de innovatieve Opel die de comfortabele hoge zit en de stoere

Nadere informatie

Audi Service Overzicht 2015

Audi Service Overzicht 2015 Audi Service Overzicht 2015 Voorwoord Audi is een merk dat vooruitstrevende technologie koppelt aan een rijke historie. Een solide basis, waarbij alles erop gericht is om het u als Audi rijder zo comfortabel

Nadere informatie

DE NIEUWE DISCOVERY SPORT

DE NIEUWE DISCOVERY SPORT DE NIEUWE DISCOVERY SPORT Al sinds het idee voor de eerste Land Rover in 1947, hebben wij auto s gecreëerd die grenzen verleggen; die eigenaars uitdagen om nieuwe gebieden te verkennen en moeilijk terrein

Nadere informatie

REVOLUTIONAIR NIEUWE WEGEN INSLAAN.

REVOLUTIONAIR NIEUWE WEGEN INSLAAN. OPEL AMPERA REVOLUTIONAIR NIEUWE WEGEN INSLAAN. INHOUD Mobiliteit gaat radicaal veranderen. De Opel Ampera breekt met alle bekende concepten. Het is de allereerste Extended-Range Electric Vehicle (E-REV),

Nadere informatie

Audi Service Overzicht 2014

Audi Service Overzicht 2014 Audi Service Overzicht 2014 Voorwoord Audi is een merk dat vooruitstrevende technologie koppelt aan een rijke historie. Een solide basis, waarbij alles erop gericht is om het u als Audi rijder zo comfortabel

Nadere informatie