VERZORGDE LIJNVOERING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERZORGDE LIJNVOERING"

Transcriptie

1 PEUGEOT 308 SW

2 VERZORGDE LIJNVOERING Van opzij is de PEUGEOT 308 SW evenwichtig en elegant. De auto heeft een langere wielbasis en overhang achter (resp. 11 en 22 cm langer dan bij de 5-deurs). Opvallend detail is de chique chromen lijst rondom de zijruiten. Kenmerkend is het ontbreken van de kleine ruitjes in de achterportieren waardoor er één doorlopend glasoppervlak ontstaat. Het aflopende dak en de knik onder de achterruit versterken het sportieve karakter.

3

4 RUIM EN SPORTIEF De designers van PEUGEOT hebben een ruime en dynamische break getekend, met een laag en slank profiel, strak en sportief. Met zijn royale afmetingen is de PEUGEOT 308 SW het perfecte antwoord op de wensen van kopers van een break: een ruim interieur, modulair en praktisch. Met een inhoud van 610 dm 3 (volgens de VDA-norm), staat de bagageruimte van de PEUGEOT 308 SW gelijk aan de top van het segment. De rechthoekige vorm maakt hem uitermate bruikbaar. De achterbank is gemakkelijk met een enkele handeling vanuit de bagageruimte neer te klappen, waarna de laadvloer geheel vlak doorloopt.

5

6 FULL LED TECHNOLOGIE De karakteristieke, moderne lichtsignatuur is een technologisch hoogstandje dat de heersende opvattingen over autodesign in een ander licht stelt. Aan de voorzijde accentueren de Full LED* koplampen de ranke, verchroomde grille waardoor de PEUGEOT 308 een katachtig en fascinerend aanzien heeft. Ook de achterlichten zijn voorzien van de nieuwste LED-technologie, evenals de in de buitenspiegels geïntegreerde zijknipperlichten. * Bestaat volledig uit LED

7

8 MOOI DOOR EENVOUD

9 De bagageruimte is meer dan alleen maar groot. De bagageruimte van de PEUGEOT 308 SW is handig in te delen en praktisch bruikbaar. Dankzij de lage laaddrempel, de verzorgde afwerking en de eenvoudige, rechte vormen is de laadruimte maximaal te benutten. Om de bagageruimte snel en gemakkelijk in te delen is de PEUGEOT 308 SW standaard uitgerust met een speciale Magic Flat - achterbank. Dit systeem biedt de mogelijkheid om beide delen van de achterbank met behulp van twee hendels aan de beide zijkanten van de kofferruimte in één keer neer te klappen. Doordat de zitting naar beneden zakt, ontstaat een ruimte met een volledig vlakke laadvloer. *De afgebeelde bagagerails is standaard op Blue Lease Executive, Blue Lease Premium en GT-line.

10

11 PEUGEOT i-cockpit De PEUGEOT 308 is voorzien van de PEUGEOT i-cockpit, die garant staat voor een ongekend rijplezier. Een strak design dat sierlijk is door zijn eenvoud en een hooggeplaatst instrumentenpaneel en een 9,7 inch touchscreen en een grote, centrale knop die is geïnspireerd op hoogwaardige hifi-installaties. Zodra u achter het compacte stuur plaatsneemt, waarbij u de tellers over het stuur heen kunt aflezen, zult u direct de voortreffelijke ergonomie van de PEUGEOT i-cockpit ontdekken. Met de zwart gelakte en de in zijdeglans verchroomde accenten maakt het interieur direct een verzorgde en geraffineerde indruk.

12 MULTIFUNCTIONEEL TOUCHSCREEN Bovenaan de middenconsole bevindt zich, vanaf niveau Active, het perfect geïntegreerde 9,7 inch touchscreen, waarop u een groot aantal functies met uw vingertoppen kunt bedienen. Dankzij de aanraaktoetsen en handige snelkoppelingen biedt het touchscreen veel bedieningsgemak en er zijn verschillende persoonlijke instellingen mogelijk AIRCONDITIONING Ook de ventilatie en airconditioning met links/rechts gescheiden zones kunt u via het touchscreen bedienen. HULP BIJ HET RIJDEN Op het touchscreen kunt u de verschillende rijhulpsystemen instellen, zoals bijvoorbeeld de instelbare voorkeurssnelheden van de cruise control, zodat u nog meer van het rijden kunt genieten.

13 HI-FI Voor de PEUGEOT 308 heeft audiospecialist Denon een geluidsinstallatie van topkwaliteit ontwikkeld met 8 luidsprekers en een subwoofer. De grote volumeknop accentueert het strakke design van de middenconsole. NAVIGATIE Het intuïtieve touchscreen biedt u de mogelijkheid kaarten in groot formaat weer te geven en moeiteloos een route in te stellen. CONFIGURATIE Alle functies van het touchscreen kunnen aan de persoonlijke voorkeur van bestuurder worden aangepast, zodat de bediening nog ergonomischer en intuïtiever wordt. TELEFOON De Bluetooth-functie zorgt ervoor dat u gemakkelijk een telefoongesprek kunt aannemen. Via het centrale scherm kunt u het adresboek weergeven om te bellen via het handsfree-systeem, waarbij de bestuurder zo min mogelijk van het rijden wordt afgeleid.

14 EVENWICHTIG ELEGANT Op het gebied van design zit ware schoonheid hem vaak in de eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen is dit de leidraad geweest voor de ontwerpers. Het royale uiterlijk van de PEUGEOT 308 SW staat garant voor vele bewonderende blikken. De achterkant van de PEUGEOT 308 SW is evenwichtig en elegant. De achterlichten met een lichtbeeld in de vorm van een langgerekte C zijn zeer herkenbaar. Voor de verschillende lichtfuncties worden totaal 48 LED s gebruikt.

15

16 ONEINDIG RUIM Dankzij het royale glasoppervlak en het grote glazen dak (1,69 m 2 ) baadt het interieur in licht. Te fel zonlicht kan worden tegengehouden door het elektrisch bediende zonnescherm aan de binnenzijde te sluiten.

17

18

19 RUIMTE VOOR VEEL Met een lengte van mm, een breedte van mm en een hoogte van mm, heeft de PEUGEOT 308 SW de ideale afmetingen om aan de wensen van de kopers van een break in dit segment te voldoen. Dan gaat het vooral om de wensen ten aanzien van de ruimte in het interieur en de bagageruimte. Dankzij zijn royale afmetingen is de PEUGEOT 308 SW wat dat betreft één van de beste in zijn klasse.

20 GT Line SPORTIEVE STIJL Combineer de looks van de exclusieve 308 GT met de zuinige efficiënte motoren van de PEUGEOT 308. De 308 GT-line is verkrijgbaar als Berline en SW en rijk uitgerust. Bovendien biedt de PEUGEOT 308 GT-line extra veel optiemogelijkheden. De leeuw van PEUGEOT is in de grille geplaatst. Aan de achterzijde laat de 308 GT-line zijn sportieve aspiraties zien met zijn in hoogglans zwart uitgevoerde diffusor met dubbel uitlaatsierstuk. De grille, de achterklep en de voorschermen dragen het GT-line logo. De 308 GT-line is uitgerust met de gepolijste lichtmetalen 17 inch-velgen Rubis, maar u kunt optioneel ook kiezen voor de 18 inch GT-velgen..

21

22

23 GT LINE EEN STERKE PERSOONLIJKHEID Met een ideale synthese tussen design en dynamische prestaties, biedt de PEUGEOT 308 GT- Line biedt een hoog kwaliteitsniveau. Zowel aan de buiten- als binnenzijde, wordt alles perfect op elkaar afgestemd. U zult de zorg die is besteed aan de details en afwerking bijzonder waarderen.

24

25 GT Line EEN UNIEKE RIJERVARING De bestuurder vormt het centrum van de beleving, dankzij de PEUGEOT i-cockpit met het hooggeplaatste instrumentenpaneel en het kleine stuurwiel. Zijn rijplezier wordt versterkt door het Driver Sport Pack dat optioneel verkrijgbaar is op de 1.2 PureTech 130 en 2.0 BlueHDi 150. Dit pakket geeft de bestuurder de beleving in een volbloed sportauto te rijden dankzij: een krachtig en sportief motorgeluid; een instrumentenpaneel met rode verlichting; een indicatie op het instrumentenpaneel van vermogen en koppel, laaddruk en de versnelling in lengte en breedterichting; zwaardere en directere besturing aangepaste software van de gasbediening voor een betere respons (softwarematig) een sneller reagerende EAT6-bak; flippers achter het stuur bij de EAT6.

26 LICHT SIGNATUUR Full LED koplampen De karakteristieke, moderne lichtsignatuur stelt de heersende opvattingen over autodesign in een ander licht. De full led-koplampen zijn ieder voorzien van 31 leds. Ze accentueren de ranke, verchroomde grille en geven de PEUGEOT 308 een katachtig en fascinerend aanzien.

27 EAT6 Automatische versnellingsbak De nieuwe automatische transmissie EAT6 (Efficient Automatic Transmission 6) met 6 versnellingen is voorzien van de Quickshift-technologie die ervoor zorgt dat sneller wordt geschakeld, zodat de souplesse en het gebruikscomfort op hoog niveau staan. Deze automatische transmissie is eveneens ontwikkeld om de CO 2 -uitstoot drastisch te verminderen. Zo wordt het verschil in brandstofverbruik ten opzichte van een handgeschakelde versnellingsbak verminderd tot 5 g/km (bij identieke banden), zodat deze uitvoering zowel qua comfort als qua brandstofverbruik bijzonder aantrekkelijk is. Deze automatische transmissie is leverbaar in combinatie met de 1.2 PureTech 130 benzinemotor en eveneens met de 1.6 BlueHDi 120 en de 2.0 BlueHDi 150 dieselmotoren.

28 MOTORISATIES Driecilinder benzinemotor PureTech De PEUGEOT 308 SW 1.2 PureTech 130 is de eerste Peugeot met de nieuwe PureTech driecilinder turbobenzinemotor die is gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen of de automatische transmissie EAT6 met 6 versnellingen (Efficient Automatic Transmission 6). Deze motor is krachtig en zuinig dankzij de compacte afmetingen, het lage gewicht en de innovatieve materialen met een lage wrijvingsweerstand, zonder compromissen voor de betrouwbaarheid en levensduur. Bij een gelijkblijvend prestatieniveau en comfort zorgt deze innovatieve technologie ervoor dat het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot met 21% worden verminderd. 1.2 PureTech 130 VERSNELLINGSBAK MAX KOPPEL (Nm) BESCHIKBAARHEID KOPPEL (tr/min) INSPUITDRUK (bar) 6-BAK / EAT6 Automaat 230 Nm bij 1750 tr/min 95% tussen 1500 en 3500 tr/min 200 HOOGRENDEMENTS TURBO (tr/min) GEMIDDELD VERBRUIK (l/100 km) (1) CO 2 - UITSTOOT(in g/km) Van 4,5 tot 4,9 Van 106 tot 111 Ook beschikbaar in 110 pk variant. (1) gemeten volgens richtlijn 99/100/CE.

29 BlueHDi technologie Tot de innovatieve technologieën van de PEUGEOT 308 behoren ook de BlueHDi-dieselmotoren, die voldoen aan de Euro 6-normen. Deze exclusieve technologie van deze motoren combineert het SCR-systeem (Selective Catalytic Reduction) met het roetfilter met additief (FAP). BlueHDi beperkt zo de NOx-uitstoot met 90%, zorgt voor een zo laag mogelijke CO 2 -uitstoot en een zo laag mogelijk brandstofverbruik, en houdt 99,9% van de deeltjes tegen. 1.6 BlueHDi 120 VERSNELLINGSBAK MAX KOPPEL (Nm) GEMIDDELD VERBRUIK (l/100 km) (1) CO 2 - EMISSIE (vanaf, in g/km) 6-BAK / EAT6 300 Nm bij 1750 tr/min Van 3,2 tot 3,9 85

30 PEUGEOT HET MILIEU PEUGEOT heeft een uitgebreid gamma modellen met een lage CO 2 -uitstoot: meer dan de helft van de wereldwijde verkopen van het merk betreft auto s met een CO 2 -uitstoot van minder dan 140 g per km. Dit is bereikt dankzij beproefde technologieën waarin PEUGEOT toonaangevend is, zoals de dieselmotor met roetfilter (geïntroduceerd in 2000) die nu in een uitgebreid gamma modellen leverbaar is. Er zijn inmiddels meer dan 2,1 miljoen auto s mee uitgerust. Het zelfreinigende roetfilter draagt bij tot een schoner milieu door de uitstoot van roetdeeltjes met 99,99% te reduceren tot het laagst meetbare niveau (0,004 g/km). PEUGEOT doet verder van zich spreken met nieuwe technologieën, zoals het Stop & Start-systeem, de ontwikkeling van een nieuwe generatie diesel- en benzinemotoren. De meest doeltreffende en zuinige technologie voor het beperken van de uitstoot van dieselmotoren, met een gecombineerd brandstofverbruik vanaf 3 l/100 km. Tot de efficiënte technologieën van de Peugeot 308 behoren ook de BlueHDi-dieselmotoren, die voldoen aan de Euro 6-norm. De exclusieve technologie van deze motoren combineert het SCR-systeem (Selective Catalytic Reduction) met het roetfilter met additief (FAP). BlueHDi beperkt zo de NOx-uitstoot (stikstofoxide) met meer dan 90%, zorgt voor een zo laag mogelijke CO 2 -uitstoot - vanaf slechts 85 g/km, een record voor het segment - en een zo laag mogelijk brandstofverbruik, en houdt 99,9% van de deeltjes tegen.

31 Zuinige benzinemotoren met een gecombineerd brandstofverbruik van minder dan 4,5 l/100 km. De PEUGEOT 308 is leverbaar met de driecilinder PureTechmotoren van de laatste generatie. Ze voldoen allemaal aan de Europese Euro 6-norm en staan borg voor uitstekende prestaties tegen lage gebruikskosten. Deze motoren hebben een beter rendement dankzij het lagere gewicht en de kleinere afmetingen. Dankzij de verbeterde verbranding en de verminderde inwendige wrijving combineren deze motoren hoge prestaties met een laag brandstofverbruik. Behalve krachtig zijn deze motoren ook bijzonder zuinig. Ten opzichte van een viercilindermotor met hetzelfde vermogen zijn het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot tot wel 25% lager. De PureTech benzinemotoren hebben in 2015 de prijs «International engine of the year»* gewonnen in de categorie 1L à 1,4L cilinderinhoud. *Prijs uitgereikt door Engine Technology International. De rijtesten worden uitgevoerd door 84 journalisten uit 34 verschillende landen.

32 VEILIGHEID REMSYSTEEM EN ESP Om uw rijplezier ook in moeilijke omstandigheden te verzekeren en om te zorgen voor een optimale stabiliteit, is de Peugeot 308 uitgerust met een remsysteem dat meerdere functies heeft: Het ESP (Elektronisch Stabiliteitsprogramma) grijpt samen met de antispinregeling (ASR) in op het remsysteem en het motormanagement om te voorkomen dat de wielen doorspinnen in situaties met weinig grip. De dynamische stabiliteitscontrole (DSC) bepaalt met behulp van sensoren constant de stuurhoek en de dwarsversnelling van de auto en detecteert elke neiging tot over- of onderstuur. Het systeem brengt uw 308 vervolgens weer in het juiste spoor, uiteraard binnen de grenzen van de natuurkundige wetten. Het antiblokkeersysteem (ABS) zorgt ervoor dat u controle houdt over de auto bij krachtig remmen. De elektronische remkrachtverdeling (ERV) verdeelt de remdruk per wiel afzonderlijk, wat de remwerking met name in bochten verbetert. Noodremassistentie (AFU) voor een maximale remwerking op momenten waarop dat nodig is. Het bandenspanningscontrolesysteem controleert continu de spanning in de banden door middel van de sensoren van het ESP INTELLIGENTE TRACTIECONTROLE Deze intelligente antispinregeling voegt een nieuwe functie toe aan de conventionele antispinregeling. Het systeem helpt de omstandigheden te signaleren waarbij de auto minder grip en dus moeite met wegrijden en accelereren heeft op gladde of besneeuwde wegen. Onder deze omstandigheden neemt het intelligente tractiecontrolesysteem de taak van de ASR over door het doorslippen van de voorwielen te beperken om een optimale aandrijving en koersstabiliteit te waarborgen. EXTRA VEILIGHEID Geheel in overeenstemming met de filosofie van de Peugeot 308 is de auto voorzien van tal van voorzieningen om u een zo hoog mogelijk veiligheidsniveau te bieden. De stevige carrosseriestructuur, die tevens bijdraagt tot de formidabele wegligging, is ontwikkeld om de energie die bij een frontale of zijwaartse aanrijding vrijkomt zo goed mogelijk op te vangen. De auto beschikt bovendien over diverse intelligente veiligheidsvoorzieningen. AIRBAGS De PEUGEOT 308 is uitgerust met 6 airbags: 2 airbags vóór die bij een aanrijding het hoofd en de borst van de bestuurder en voorpassagier beschermen. 2 zij-airbags die de bestuurder en de voorpassagier beschermen bij een aanrijding van opzij. 2 window-airbags voor en achter die het hoofd van de inzittenden voorin en achterin beschermen.

33 PEUGEOT CONNECT SOS & ASSISTANCE* PEUGEOT zorgt ervoor dat de noodoproepfunctie voor iedereen in Europa bereikbaar wordt. Wanneer elke minuut voor u telt, kunt u erop vertrouwen dat PEUGEOT Connect SOS bliksemsnel reageert. Automatische noodoproep: als de airbags of de pyrotechnische gordelspanners geactiveerd worden, wordt er vanuit de auto automatisch een noodoproep verstuurd. PEUGEOT Connect SOS lokaliseert dan de auto, neemt telefonisch contact op met de inzittenden en roept de benodigde hulpdiensten op. De gesprekken vinden plaats in de taal van de eigenaar van de auto. Handmatige noodoproep: in het geval van een noodsituatie (onwel worden, geweld), kan de automobilist snel een beroep doen op PEUGEOT Connect SOS. Even (3 seconden) indrukken van de SOS-knop bij de plafonnier is voldoende. Als de auto is stilgevallen, is het 3 seconden ingedrukt houden van de toets met de leeuw van PEUGEOT, bij de plafonnier, voldoende om de oproep te versturen. Een gesproken berichten geeft aan dat de oproep naar PEUGEOT Assistance is verstuurd. PEUGEOT Connect SOS is bij de PEUGEOT 308 met de desbetreffende module optioneel (afhankelijk van de uitvoering), op voorwaarde van acceptatie bij de bestelling van de auto en afhankelijk van de algemene gebruiksvoorwaarden van de dienst, die u kunt opvragen bij uw dealer.

34

35 LINK MY PEUGEOT LINK MY PEUGEOT Deze app maakt gebruik van een Bluetooth -verbinding met het touchscreen in uw auto. De gegevens van uw auto (locatie, kilometerstand, brandstofverbruik, geactiveerde waarschuwingslampjes enz.) worden naar uw smartphone (indien compatibel) verzonden zodat u van de volgende functies gebruik kunt maken: Onderhoud en waarschuwingen: u krijgt automatisch een herinnering als het tijd is voor een onderhoudsbeurt Find My Car (lokaliseer mijn auto): met deze functie kunt u de plek terugvinden waar u uw auto hebt geparkeerd Last Mile Guidance (navigatie voortzetten): nadat u uw auto hebt geparkeerd, wordt u met deze functie begeleid als u het resterende gedeelte van de route naar uw bestemming te voet aflegt (aanwezigheid van een navigatie-app noodzakelijk) Ritgegevens: op de plaats van bestemming kunt u de belangrijkste gegevens van de laatste rit bekijken: duur, gemiddeld brandstofverbruik, afgelegde afstand.

36 KLEUREN Blanc Banquise Gris Hurricane* Dark Blue Noir Perla Nera* Bleu Magnetic** Blanc Nacré* *Ook beschikbaar op GT Line. **Alleen beschikbaar op GT Line.

37 Gris Aluminium Gris Platinium Rouge Ultimate* Gris Artense*

38 BEKLEDINGEN Access & Blue Lease: Rimini Metax Active & Blue Lease Executive: Rimini Metax met stiksel Allure: stof Galdo Guerande lichtgrijs Allure: stof Marston antraciet

39 * Bepaalde delen zijn uitgevoerd in kunstleder en/of stof. **Met rode stiksels GT-line: kunstleder / stof OXFORD rouge** Allure: optie Alcantara Allure: optie Leder* Mistral Alure: optie Leder* Guerande lichtgrijs

40 Access: 15 wielplaat Ambre Blue Lease: 16 wielplaat Corail Active & Blue Lease Executive: 16 lichtmetalen velgen Quartz Allure: 16 lichtmetalen velgen Topaze GT-line:17 lichtmetalen velgen Rubis GT-line:18 lichtmetalen velgen Diamant (optie).

41 Allure:18 lichtmetalen velgen Saphir (optie) VELGEN

42 ACCESSOIRES 1. De afgebeelde auto is uitgerust met Lichtmetalen velgen 18 Saphir, zwarte portierlijsten en skidrager. 2. Fietsendrager. 3. Houder voor multimedia-apparatuur. 4. Zongordijntjes voor achterportierruiten. 5. Bagagestopper. 6. Dorpellijst bagageruimte. 7. Uitneembare bodembak kofferruimte 8. Verlichte dorpelinstaplijsten

43 PEUGEOT EN U De aanschaf van een Peugeot betekent niet alleen de zekerheid van jarenlang comfortabel rijplezier. Inbegrepen is ook een fijnmazig verkoop- en servicenetwerk dat te allen tijde voor u klaar staat. Alleen al in Nederland betreft het ruim 150 modern geoutilleerde bedrijven. Stuk voor stuk specialisten die goed naar u luisteren, uw wensen begrijpen en daarop vakkundig en efficiënt antwoord weten te geven. En is dat niet de beste basis voor een langdurige vertrouwensrelatie? PEUGEOT GARANTIE Uw nieuwe Peugeot wordt geleverd met twee jaar commerciële garantie zonder kilometerbeperking*. De lakgarantie is voor bedrijfsauto s (grijs kenteken) 2 jaar en voor personenauto s (geel kenteken) 3 jaar. Bovendien is er een garantie tegen doorroesten van binnenuit van 5 jaar op de bedrijfsauto s (grijs kenteken) en 12 jaar op de personenauto s (geel kenteken). *geldt niet voor onderdelen die vanwege normale slijtage vervangen dienen te worden. PEUGEOT ASSISTANCE Op alle nieuwe Peugeot personen- en bedrijfsauto s, die na 1 maart 2011 voor het eerst in Nederland geregistreerd zijn, kunt u tijdens de eerste drie jaar in vrijwel heel Europa rekenen op gratis hulp van Peugeot Assistance bij pech onderweg, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Bovendien kunt u onder bepaalde omstandigheden aanspraak maken op vervangend vervoer of de kosten van een overnachting in een hotel. PEUGEOT ZEKERHEIDSPLAN. JARENLANG ZORGELOOS RIJDEN. Met Peugeot Zekerheidsplan kiest u voor een garantieverzekering die de garantie verlengt tot 3, 4 of 5 jaar. De Peugeot Erkend Reparateur verhelpt gedurende de looptijd gratis en vakkundig alle elektrische, hydraulische en mechanische problemen die onder de dekking vallen. Dankzij een ruime keuze aan looptijden, maximale kilometrages en opties betaalt u nooit teveel. Vraag naar de mogelijkheden voor meer grip op uw autokosten. PEUGEOT ONDERHOUDSSYSTEEM Peugeot heeft een helder en voordelig onderhoudssysteem. Een Peugeot onderhoudsbeurt omvat de juiste controlepunten en afhankelijk van tijd en/of kilometrage de benodigde vervangingen. Er bestaan standaard adviestarieven voor het Peugeot onderhoudssysteem en de bijkomende vervangingen zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. PEUGEOT MOBILITEIT SERVICE Als uw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, houdt Peugeot u graag mobiel. Elk daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland biedt u daarom een uitgebreide Mobiliteit Service, die perfect aansluit op uw wensen. PEUGEOT LEASE & FINANCE Onbezorgd op weg. Kilometer na kilometer. En uw Peugeot verkoper staat altijd voor u klaar. Hij is niet alleen uw vertrouwde aanspreekpunt, hij regelt voor u ook de beste financiering en het beste leasecontract. Want hij zit direct aan de bron, dus gunstiger kan het niet: leasevormen op maat, waaronder uiteraard operational lease en financial lease en snel te regelen leningen met altijd concurrerende tarieven. ORIGINELE ONDERDELEN EN ACCESSOIRES Peugeot stelt aan onderdelen en accessoires dezelfde hoge kwaliteitseisen als aan de door haar geproduceerde auto s. Ze worden dan ook zonder uitzondering aan zware beproevingen onderworpen. Ze zijn goed voor een vol jaar Peugeotgarantie (niet bij normale slijtage) op zowel materialen als arbeidsloon. En ze zijn de garantie dat uw Peugeot een Peugeot blijft. PAKKETPRIJZEN Voor uitlaten, remmen, trekhaken en alarmsystemen en de meeste accessoires hanteren alle daartoe bevoegde leden van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie concurrerende all-in Pakketadviesprijzen, dus inclusief materialen, montage en BTW. PEUGEOT ERKEND SCHADEHERSTEL Peugeot heeft binnen haar Verkoop- & Serviceorganisatie het Peugeot Erkend Schadeherstel ingevoerd om u de beste kwaliteit te bieden. U ontvangt na schadeherstel bij deze leden een officieel garantiebewijs goed voor 48 maanden volledige garantie. PRIVATE LEASE Met Private Lease van Peugeot rijdt u volkomen zorgeloos in een nieuwe Peugeot. Voor een vast maandbedrag, waarbij alles is inbegrepen: reparatie & onderhoud, uw allriskverzekering, de wegenbelasting én 24-uurs pechhulp. U hoeft alleen nog maar te tanken. Onderhoud en reparatie gebeurt door uw Peugeot-dealer. Wel zo makkelijk en vertrouwd! En de inruilprijs voor uw eventuele huidige auto? Die ontvangt u op uw bankrekening! Heeft u interesse in jarenlang zorgeloos rijplezier zonder investering vooraf en zonder nare verrassingen achteraf? Bezoek dan uw Peugeot-dealer voor een goed gesprek over Private Lease. Of kijk op voor een maatwerk berekening. U heeft de keuze uit alle uitvoeringen, kleuren, opties van de door u gewenste Peugeot. De informatie en illustraties die in deze brochure voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken van dit document. De gepresenteerde uitrustingen zijn, afhankelijk van het model, standaard of optioneel en kunnen per land verschillen. Het is mogelijk dat de getoonde uitrusting van sommige versies niet geheel overeenstemt met de werkelijkheid in een betreffend land. In het kader van het streven van de fabrikant naar een constante verbetering van haar producten, kan Peugeot op elk moment de technische specificaties, de uitrusting, de opties en de kleuren wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving. Deze brochure bevat informatie met een algemeen karakter en is in geen enkel opzicht een contractueel document. Voor de meest actuele informatie en eventuele aanvullingen gelieve contact op te nemen met een daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland. Onder invloed van het drukprocédé kunnen de kleuren van de in deze brochure afgebeelde auto s afwijken van de werkelijkheid. Niets uit deze brochure mag worden gereproduceerd in welke vorm dan ook zonder toestemming van Automobiles Peugeot en/ of Peugeot Nederland N.V.

44 Création : BD Network Réalisation / Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B Imprimé en U.E. Ref : 1H1512 Novembre 2015

Ware schoonheid zit hem vaak in de eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen is dit de leidraad geweest voor de ontwerpers van de PEUGEOT 308.

Ware schoonheid zit hem vaak in de eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen is dit de leidraad geweest voor de ontwerpers van de PEUGEOT 308. PEUGEOT 308 Prikkel uw zintuigen Ware schoonheid zit hem vaak in de eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen is dit de leidraad geweest voor de ontwerpers van de PEUGEOT 308. Het uiterlijk van de compacte

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

308 SW PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

308 SW PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 308 SW Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 NIEUWE PEUGEOT

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT 308 PRIKKEL UW ZINTUIGEN Op het gebied van design zit ware schoonheid hem vaak in de eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen is dit de leidraad geweest voor de ontwerpers van de nieuwe PEUGEOT

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW LICHTMETALEN VELGEN Maak uw keuze uit een uitbreid gamma lichtmetalen velgen en creëer de auto die het beste bij u past. U kunt zo de sportieve kant van uw auto benadrukken,

Nadere informatie

De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen.

De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen. PEUGEOT 3008 SEN SA TIES De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen. De cockpit en de technologische uitrusting laten de bestuurder profiteren

Nadere informatie

PEUGEOT. Uden Nijverheidsstraat AJ Uden (0413) Cuijk Beersebaan SR Cuijk (0485)

PEUGEOT.  Uden Nijverheidsstraat AJ Uden (0413) Cuijk Beersebaan SR Cuijk (0485) www.autonabuurs.nl 2008 PEUGEOT Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 NIEUWE PEUGEOT

Nadere informatie

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES PEUGEOT 208 ACCESSOIRES EEN EIGEN ACCENT Door te kiezen voor een 208 kiest u voor een auto van een volledig nieuwe generatie. Een auto die van nature ergonomisch en in alle opzichten modern is. Versterk

Nadere informatie

ONTDEK LEEF DEEL. De nieuwe Peugeot 5008 is een bijzonder fijne reiswagen die is ontworpen om een bron van inspiratie te zijn.

ONTDEK LEEF DEEL. De nieuwe Peugeot 5008 is een bijzonder fijne reiswagen die is ontworpen om een bron van inspiratie te zijn. PEUGEOT 5008 ONTDEK LEEF DEEL De nieuwe Peugeot 5008 is een bijzonder fijne reiswagen die is ontworpen om een bron van inspiratie te zijn. Met zijn slanke design, het veelzijdige interieur, de royale

Nadere informatie

PEUGEOT 208 GTi Terugkeer van E E N L E G E N D E De nieuwe PEUGEOT 208 GTi laat geen misverstand bestaan over zijn ambities en sterke karakter. Hij overtuigt direct door zijn sportieve en strakke design,

Nadere informatie

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES PEUGEOT BIPPER EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES De Peugeot Bipper maakt het gemakkelijk voor professionnals die op zoek zijn naar een compacte bestelauto. Een bestelauto die

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/10/10 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE PEUGEOT 208 VOL ENERGIE De PEUGEOT 208 heeft met zijn karakteristieke, sportieve en slanke design een bijzonder verleidelijk uiterlijk. Met de nieuwe dynamische en frisse metaallak Orange Power wordt de

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PRIKKEL UW ZINTUIGEN De Peugeot 208 is een auto van de nieuwe generatie. Compact, wendbaar

Nadere informatie

308 GTi BY PEUGEOT SPORT

308 GTi BY PEUGEOT SPORT 308 GTi BY PEUGEOT SPORT GTi DNA BY Veeleisende autoliefhebbers kunnen kennismaken met de meest extreme uitvoering van het 308 gamma. Aan de eisen van deze liefhebbers kon alleen worden voldaan met een

Nadere informatie

208 GTI PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

208 GTI PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 208 GTI Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT 208

Nadere informatie

NIEUWE PARTNER TEPEE

NIEUWE PARTNER TEPEE NIEUWE PARTNER TEPEE ROBUUST EN OVERAL OP VOORBEREID! De nieuwe Partner Tepee onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste en moderne karakter. Hij onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 Peugeot Private Lease Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 volop keuze met Peugeot Private Lease De 107 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid, onafhankelijkheid

Nadere informatie

PARTNER TEPEE. Dealer stempel

PARTNER TEPEE.  Dealer stempel Création : BD Network Réalisation : Altavia - Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. - Oktober 2016 Dealer stempel PARTNER TEPEE www.peugeot.nl ROBUUST

Nadere informatie

De nieuwe Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden maar heeft een nog elegantere en modernere styling gekregen.

De nieuwe Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden maar heeft een nog elegantere en modernere styling gekregen. NIEUWE PEUGEOT 3008 SEN SA TIES De nieuwe Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden maar heeft een nog elegantere en modernere styling gekregen. De cockpit en de technologische uitrusting laten

Nadere informatie

PEUGEOT

PEUGEOT Création : BD Network Réalisation : Altavia Paris - Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de E.U. Maart 2017 PEUGEOT 508 www.peugeot.nl DE PEUGEOT 508 BERLINE,

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO CARPE DIEM Met de Citroën DS3 Cabrio is iedere dag een bijzondere dag. Bij de eerste zonnestraal opent u in slechts 16 seconden het dak, zélfs op de snelweg. Zo geniet

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 5008 Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 NIEUWE PEUGEOT

Nadere informatie

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE:

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: Mijn DS 7 CROSSBACK Geconfigureerd op 12/08/2019 TOTAAL DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: UITVOERING CARROSSERIEVARIANT DS 7 CROSSBACK inbegrepen UITVOERING CHIC inbegrepen MOTORUITVOERING PURETECH 130 S&S

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT 308 SW

NIEUWE PEUGEOT 308 SW NIEUWE PEUGEOT 308 SW VERANDER VAN PERSPECTIEF Het kenmerk van geslaagd design is een strakke belijning. De nieuwe PEUGEOT 308 SW heeft een modern, elegant en representatief voorkomen. Hij oogt stoer

Nadere informatie

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 VOLOP KEUZE MET PEUGEOT PRIVATE LEASE De 108 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid,

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

PEUGEOT PARTNER Tepee

PEUGEOT PARTNER Tepee PEUGEOT PARTNER Tepee DESIGN ExtEriEur NOG MEER VRIJHEID! De Partner tepee is een ruimte auto met een eigen gezicht, een auto die bij uitstek geschikt is om er met het hele gezin op uit te gaan. De nieuwe

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

508 HYbrid4, DE FULL HYBRID DIESEL

508 HYbrid4, DE FULL HYBRID DIESEL PEUGEOT 508 HYbrid4 508 HYbrid4, DE FULL HYBRID DIESEL Rijplezier en een zo laag mogelijke belasting van het milieu gaan wel degelijk samen! Met de nieuwe 508 HYbrid4, een Full Hybrid, lanceert Peugeot

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

DE PEUGEOT 508, 508 SW & 508 RXH

DE PEUGEOT 508, 508 SW & 508 RXH PEUGEOT 508 DE PEUGEOT 508, 508 SW & 508 RXH De Nieuwe Peugeot 508, 508 SW en 508 RXH zijn krachtig en eigentijds. De prominente, rechtop geplaatste grille, met centraal daarin de Peugeot-leeuw, kenmerkt

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 508

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 508 ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 508 DE NIEUWE PEUGEOT 508: KIES DE STIJL DIE BIJ U PAST De nieuwe Peugeot 508 en 508 SW zijn stijlvolle verschijningen dankzij het rustige, gedistingeerde design. De Peugeot

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland Vanaf 14 juli 2017, Nederland MODELPRIJZEN Verbruik 1 l/100 km CO 2 - uitstoot 1 g/km/ Energielabel excl. BPM/ BPM bedrag Fiscale Waarde Rijklaar 2 Stad Snelweg Gecombineerd 1.6t 6MT 7,8 4,6 5,7 133/B

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android.

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. REGENERATION PRIKKEL UW ZINTUIGEN Met de 208 introduceert Peugeot een auto van de nieuwe generatie.

Nadere informatie

Voor hem. Voor haar. De 208 XY speelt zijn eigen spelregels. Hij verleidt zowel stedelijke avonturiers die op zoek zijn naar de nieuwste trends, maar

Voor hem. Voor haar. De 208 XY speelt zijn eigen spelregels. Hij verleidt zowel stedelijke avonturiers die op zoek zijn naar de nieuwste trends, maar PEUGEOT 208 XY getekendxy Voor hem. Voor haar. De 208 XY speelt zijn eigen spelregels. Hij verleidt zowel stedelijke avonturiers die op zoek zijn naar de nieuwste trends, maar ook mensen voor wie elegantie

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. WE BIEDEN PRIVATE

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI PROACE TAXI 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI Betrouwbaar, wendbaar en écht zuinig. Met de 9-persoons PROACE SHUTTLE biedt Toyota twee complete taxibussen. Een wendbare PROACE SHUTTLE Medium en een ruime

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

CITROËN C3 AIRCROSS SUV ORIGINS COLLECTOR S EDITION

CITROËN C3 AIRCROSS SUV ORIGINS COLLECTOR S EDITION CITROËN C3 AIRCROSS SUV ORIGINS COLLECTOR S EDITION CITROËN C3 AIRCROSS SUV ORIGINS TER GELEGENHEID VAN HET 100-JARIG JUBILEUM VAN HET MERK LANCEERT CITROËN DE COLLECTOR S EDITION «ORIGINS», VERWIJZEND

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI

DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI v.a. 20% bijtelling v.a. 23.150,- lease 395,-/mnd NIEUWE NISSAN NOTE NISSAN JUKE NISSAN NV200 NU AL V.A. 12.990,- NU AL V.A. 16.490,- NU AL V.A. 11.980,- 20% bijtelling

Nadere informatie

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover.

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover. PEUGEOT 2008 COMPACTE VRIJBUITER Met de nieuwe 2008, een compacte crossover die zich in de stad als een vis in het water voelt, kunt u optimaal profiteren van al het goede dat het leven te bieden heeft.

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

CITROËN C3 ORIGINS COLLECTOR S EDITION

CITROËN C3 ORIGINS COLLECTOR S EDITION CITROËN C3 ORIGINS COLLECTOR S EDITION CITROËN C3 ORIGINS TER GELEGENHEID VAN HET 100-JARIG JUBILEUM VAN HET MERK LANCEERT CITROËN DE COLLECTOR S EDITION «ORIGINS», EEN VERWIJZING NAAR HET RIJKE AUTOMOBIELE

Nadere informatie

WENDBAARHEID EN BEHENDIGHEID

WENDBAARHEID EN BEHENDIGHEID PEUGEOT LEEF ANDERS De 3008 past bij de uitdagingen van de toekomst. De technologisch hoogstaande uitrusting zorgt voor nog meer rijplezier en veiligheid. De 3008 is een crossover met trekjes van zowel

Nadere informatie

ACCESSOIRES PEUGEOT 5008

ACCESSOIRES PEUGEOT 5008 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/12/7,5 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 D E W E G N A A R N AT U U R L I J K E G R A N D E U R S T E L H O G E E I S E N w w w. a i x a m. n l AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

Met het thema Dressy van de Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poulemotief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een must

Met het thema Dressy van de Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poulemotief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een must PEUGEOT 108 108 TOON UW KARAKTER Durf u te onderscheiden van de massa en toon uw karakter! Maak uw keuze tussen de berline of de versie met vouwdak, laat uw creativiteit de vrije loop met de thema s en

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

3008 HYbrid4, DE EERSTE FULL HYBRID DIESEL TER WERELD

3008 HYbrid4, DE EERSTE FULL HYBRID DIESEL TER WERELD PEUGEOT HYbrid4 2 3008 HYbrid4, DE EERSTE FULL HYBRID DIESEL TER WERELD Rijplezier en een zo laag mogelijke belasting van het milieu kunnen wel degelijk samen gaan! Met de nieuwe 3008 HYbrid4, een Full

Nadere informatie

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW i l s i j to r P ok r pe M { d z 5 { 1 t s j 12 r be 20 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 30.690 7.440 23.250

Nadere informatie

Volvo S60 ( )

Volvo S60 ( ) Volvo S60 (1999-2010) Kilometervreter Autotest De Volvo S60 is in het jaar 2000 geïntroduceerd als de rijdersauto van Volvo. Dit zou een auto zijn die behalve veiligheid, meer rijplezier biedt dan menig

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia Sports Tourer Opel met inhoud Autotest De succesformule van Opel is eenvoudig: maak de meest geavanceerde techniek bereikbaar voor het grote publiek. De voordelige modellen van Opel bieden

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION, DE BEDRIJFSWAGEN VOOR PROFESSIONALS De Red EDITION is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume

Nadere informatie

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59 ECOSPORT Stel uw ideale EcoSport samen. Wat is uw favoriete combinatie? De EcoSport biedt u de keuze uit verscheidene kleurencombinaties. Gebruik onderstaande tabel om uw keuze te maken uit de contrasterende

Nadere informatie

Finnik Autorapport Peugeot 308 SW 1.6 HDiF X-Line

Finnik Autorapport Peugeot 308 SW 1.6 HDiF X-Line KN-060-B Finnik Autorapport Peugeot 308 SW 1.6 HDiF X-Line Deze Peugeot 308 SW komt uit 2008, werd geleverd van 01-04-2008 tot 30-09-2010 en kostte toen 26.700,-. Deze geïmporteerde personenauto staat

Nadere informatie

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES PEUGEOT BIPPER BIPPER EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES De Peugeot Bipper maakt het makkelijker voor professionals die op zoek zijn naar een compacte bestelauto. Een bestelauto

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER PAS UW NIEUWE PEUGEOT BOXER AAN UW BEDRIJF AAN Om de nieuwe Peugeot Boxer voor elk bedrijf optimaal geschikt te maken, biedt Peugeot een gamma accessoires dat speciaal

Nadere informatie

POP & POPSTAR. De instapversies van de 500. Auto s met een casual stijl, perfect voor het leven van alledag.

POP & POPSTAR. De instapversies van de 500. Auto s met een casual stijl, perfect voor het leven van alledag. N E W POP & POPSTAR De instapversies van de 500. Auto s met een casual stijl, perfect voor het leven van alledag. POP 7 airbags Led-dagrijverlichting Nieuwe poly-elliptische koplampen 15-inch velgen met

Nadere informatie

Inspectierapport HV-443-P

Inspectierapport HV-443-P Inspectierapport HV-443-P Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Corsa 1.0 Turbo Edition HV443P Tellerstand (km): 31331 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte

Nadere informatie

De Golf GTI Clubsport

De Golf GTI Clubsport De Golf GTI Clubsport 01 Standaard uitrusting S Meeruitvoering MU 1) Brandstofverbruik in l/100 km: tussen 9,1 en 8,5 (stadscyclus)/tussen 6,0 en 5,9 (buitenwegcyclus)/tussen 7,0 en 6,9 (gecombineerd),

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

CITROËN Private Lease

CITROËN Private Lease CITROËN BUSINESS FINANCE CITROËN Private Lease ZONDER INVESTEREN ZORGELOOS GENIETEN CITROËN BUSINESS FINANCE Met Citroën Private Lease rijdt u in een splinternieuwe Citroën. U hoeft geen investering te

Nadere informatie

Finnik Autorapport Peugeot PT Blue Lease

Finnik Autorapport Peugeot PT Blue Lease GX-460-B Finnik Autorapport Peugeot 208 1.2 PT Blue Lease Deze Peugeot 208 komt uit 2015 en kostte toen 17.150,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2015 op kenteken, is voorzien van een

Nadere informatie

Inspectierapport 06-THH-3

Inspectierapport 06-THH-3 Inspectierapport 06-THH-3 Geïnspecteerd Door: Jeffrey Lokate Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Astra Sports Tourer 1.4 Business Edition 06THH3 Tellerstand (km): 83890 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m):

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108 ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108 LIGNE S 1 2 3 4 5 6 7 Houdt u van stijl en sportiviteit? Voorzie uw 108 van accessoires uit het gamma Ligne S. decoratiesets, velgen, buitenspiegelkappen, pookknoppen, mattensets

Nadere informatie

EEN STIJL DIE PAST BIJ DE STAD

EEN STIJL DIE PAST BIJ DE STAD PEUGEOT 107 DE NIEUWE 107 nieuwe Peugeot 107 is een auto van deze tijd. Hij is compact, handelbaar, modern en gedurfd en heeft een nog lagere CO2-uitstoot. Argumenten waarmee de 107 u zal weten te overtuigen.

Nadere informatie