SUPERTOTO ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoud

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SUPERTOTO ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoud"

Transcriptie

1 SUPERTOTO ALGEMENE VOORWAARDEN Inhoud 1. Algemeen 2. Coupon 3. Vaststelling 4. Uitbetalingen 5. Verrekening 6. Bezwaar / Beroep 7. Varia 8. Disclaimer 1. Algemeen 1.1 Definities SUPERTOTO - is een zogenaamd pool-kansspel, samengesteld door Kambi Sports Solution (Alderney) limited, een onderneming opgericht op 22 maart 2011 met registratienummer 1806 en maatschappelijke zetel te Fort Management, Inchalla, Le Val, Alderney GY9 3UL. Agent - is een partner van SUPERTOTO Deelnemer - is een individu dat reeds een contractuele relatie heeft met een Agent, die op zijn beurt een contractuele relatie heeft met SUPERTOTO, waarbij de Agent de rol van bemiddelaar vervuld. Evenement - is elke vorm van een afspraak die een wedstrijd bevat. Inzet - is het bedrag geplaatst bij SUPERTOTO Coupon - is het bewijs van deelname voor Deelnemers om een Inzet te kunnen plaatsen bij SUPERTOTO, dat bepaalde evenementen bevat binnen een van tevoren vastgestelde periode. Een coupon kan een of meer combinatieweddenschappen bevatten.

2 Coupon Periode Sluitingstijd - is de periode die loopt tot 23:59 CET op de laatste dag, zoals vermeld op de coupon, waarbinnen Evenementen moeten plaatsvinden. - is het uiterlijke tijdstip waarop een bepaalde Coupon kan worden ingediend. Groepcoupons - zijn coupons die meerdere correct voorspelde Evenementen bevatten. Uitbetaling - is het bedrag dat uitgekeerd wordt aan een Deelnemer als gevolg van een ingediende Coupon welke een bepaald aantal correct voorspelde Evenementen bevat. Resultaat - is de uitkomst van een Evenement, na het verstrijken van de zogenaamde fulltime, welke openbaar is gemaakt, voor het einde van de Coupon Periode, met uitzondering van uitstel en/of afgelasting van het Evenement of in het geval de uitkomst van het Evenement later om wat voor reden dan ook wordt veranderd. 1.1 Een Deelnemer garandeert en kan aantonen dat: hij minimaal 18 jaar oud is; hij volledige wettelijke handelingsbevoegdheid heeft; hij geen inwoner is van Turkije, Hong Kong, de VS of andere VS-gebieden, Afghanistan, Ethiopië, Iran, Irak, Jordanië, Koeweit, Pakistan, Syrië of Jemen. 1.2 Een deelnemer aanvaardt en erkent: alle bovengenoemde definities; de Algemene Voorwaarden van SUPERTOTO; dat de Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd kunnen veranderen enkel onder het goedvinden van SUPERTOTO; dat de Algemene Voorwaarden de contractuele relatie vormen en bepalen tussen SUPERTOTO, de Agent en de Deelnemer; dat de plaats/rechtsgeldigheid van het contract België is;

3 dat elke vorm van discussie of geschil onder de bevoegdheid van de Belgische wetgeving (geldende wetten) en rechtbanken vallen; de Agent bevoegd is om betalingen te ontvangen, bewaren en uit te keren die verband houden met een transactie en/of verrekening tussen de Deelnemer en SUPERTOTO; en dat SUPERTOTO op geen enkele financiële of wettelijke wijze aansprakelijk is in het geval de Agent, om wat voor reden dan ook, niet aan een uitbetaling kan voldoen. 1.4 Transacties met SUPERTOTO worden altijd uitgevoerd in Euro. 1.5 SUPERTOTO herverdeelt 80% van de ontvangen Inzetten als uitbetaling. 1.6 SUPERTOTO beheert al het geld dat verband houdt met de Inzetten en Uitbetalingen op een aparte zogenaamde klantenrekening. Op het moment dat er een verrekening heeft plaatsgevonden met een Agent, houdt de verantwoordelijkheid die SUPERTOTO heeft over het geld automatisch op. 2. Coupon 2.1 Prijs: Supertoto 14, Supertoto 14 XL & Supertoto 14 XXL: De prijs van elke Coupon is de regelprijs (zoals vermeld op de Coupon), maal het aantal combinaties welke is opgegeven op de Coupon Supertoto Extra: De prijs van elke Coupon is de regelprijs (zoals vermeld op de Coupon), maal het aantal combinaties welke is opgegeven op de Coupon Supertoto Tennis De prijs van elk Coupon is de regelprijs (zoals vermeld op de Coupon), maal het aantal combinaties welke is opgegeven op de Coupon.

4 2.2 Coupons die aanvaard worden zijn afhankelijk van: de inschrijving die online moet gebeuren via een Agent; een juiste manier van registratie, binnen de vooraf vastgestelde tijdsperiode voor de Coupon, in de SUPERTOTO database; en het bedrag van de Inzet dat wordt geregistreerd door de Agent, in opdracht van SUPERTOTO. 2.3 Op een Coupon, is de eerstgenoemde naam bij een evenement de thuisspelende ploeg, de naam die als tweede wordt genoemd is dan automatisch de uitspelende ploeg, tenzij het evenement plaatsvindt op neutraal terrein. 2.4 Er zijn 3 mogelijke uitkomsten voor een Evenement: Thuisoverwinning ( 1 ) Gelijkspel ( X ) of Uitoverwinning ( 2 ) Supertoto Tennis: Het evenement zal bevestigd worden als Thuisoverwinning ( 1 ), als de eerst genoemde speler bij een Evenement wint of verder komt in het toernooi dan de tweede genoemde speler. Het evenement zal bevestigd worden als Gelijkspel ( X ), als beide spelers in een Evenement uitgeschakeld worden in dezelfde ronde. Het evenement zal bevestigd worden als Uitoverwinning ( 2 ), als de tweede genoemde speler het Evenement wint of verder komt in het toernooi dan de eerste genoemde speler. 2.5 Een deelnemer kan een Coupon niet annuleren nadat deze geregistreerd is in de database van SUPERTOTO. 3. Vaststelling 3.1 Coupons worden vastgesteld op basis van het resultaat.

5 3.2 Een evenement wordt ongeldig verklaard in het geval dat: het uitgesteld is tot na 23:59 CET op de laatste dag van de aangegeven tijdsperiode op de Coupon; het niet afgelopen is, binnen een periode van 12 uur, na 23:59 CET op de laatste dag van de aangegeven tijdsperiode op de Coupon; het eerder is begonnen dan het aanvangstijdstip aangegeven op de Coupon de locatie van het evenement (stadion) is veranderd; elk andere duidelijke reden; Supertoto Tennis: als een van de spelers uit een Evenement niet deelneemt in het hoofdtoernooi (kwalificatietoernooi telt niet meeer dient met andere woorden minimaal 1 punt gespeeld te worden door beide spelers in het hoofdtoernooi. (In Supertoto Tennis wordt een Evenement als geldig beschouwd zolang de wedstrijd afgerond wordt binnen het tijdskader van het toernooi). 3.3 Als een Evenement ongeldig wordt verklaard, worden alle mogelijke uitkomsten in het betreffende Evenement als correct verklaard. 3.4 Als tenminste 33.34% van de evenementen op een coupon als geannuleerd ( void ) beschouwd worden zal de coupon ongeldig verklaard worden en zullen alle inzetten terugbetaald worden Uitbetalingen 4.1 Supertoto, Supertoto XL & Supertoto XXL Uitbetalingen worden op de volgende wijze herverdeeld: a. 14 correct voorspelde Evenementen : 30% b. 13 correct voorspelde Evenementen : 18% c. 12 correct voorspelde Evenementen : 17% d. 11 correct voorspelde Evenementen : 20% e. Bonus Pot #1 : 10% f. Bonus Pot #2 : 5% Geen coupon beschikbaar met de correct voorspelde Evenementen voor een of meerdere Groepen:

6 Wanneer er geen Coupon wordt gevonden met de correct voorspelde Evenementen voor Groep A, B, C of D, zullen de uitbetalingen voor elk van deze Groepen overgedragen worden aan de volgende Coupon op de volgende manier: a-groep op het volgende coupon : 55% Bonus Pot #1 : 30% Bonus Pot #2 : 15% Wanneer er geen Coupon wordt gevonden met de correct voorspelde Evenementen voor Groep A, B, C of D in opeenvolgende weken zal het al overgedragen bedrag naar bijvoorbeeld Groep A wederom in zijn geheel overgedragen worden naar Coupons met Groep A uit de nieuwe week Minimale uitbetaling De minimale uitbetaling per combinatie uit elke Groep van elke Coupon is 1 EUR. Wanneer de uitbetaling per combinatie uit elke Groep van elke Coupon niet gelijk is of meer is als 1 EUR, zullen de bedragen die kenmerkend zijn voor het hierboven genoemde, overgedragen worden op de volgende manier: a-groep op het volgende coupon : 55% Bonus Pot #1 : 30% Bonus Pot #2 : 15% Het al overgedragen bedrag naar bijvoorbeeld Groep A zal wederom in zijn geheel overgedragen worden naar Coupons met Groep A uit de nieuwe week Bonus Pot: Bonus Pot # 1 zal uitbetaald worden aan een enkele winnaar met 14 goed voorspelde Evenementen. Een enkele winnaar wordt bepaald op het moment dat er enkel 1 coupon is met 14 goed voorspelde Evenementen. Op het moment dat Bonus Pot #1 is uitbetaald, zal het bedrag uit Bonus Pot #2 naar Bonus Pot #1 worden overgedragen bij de volgende Coupon. 4.2 Supertoto Extra & Supertoto Tennis:

7 Uitbetalingen worden op de volgende manier herverdeeld: Garantie fonds: 10% De verdeling van de overige 90% zal vermeld staan onder de informatie-box op de Coupon Geen coupon met de correct voorspelde Evenementen voor een of meerdere Groepen: Wanneer er geen Coupon wordt gevonden met de correct voorspelde Evenementen voor een of meerdere Groepen, zullen de uitbetalingen verdeeld worden onder hetzelfde aantal Groepen, in dezelfde volgorde en met hetzelfde percentage zoals deze is vermeld op de Coupon, beginnende met de Groep die het hoogst aantal correct voorspelde evenementen bevat, gevolgd door de groep die daarop volgt, etc Minimale uitbetaling: De minimale uitbetaling per combinatie per Groep van elk Coupon bedraagt 0.01 EUR. Wanneer de uitbetaling per combinatie uit elke Groep van elk Coupon niet gelijk is of meer is als 0.01 EUR, zullen de bedragen die kenmerkend zijn voor het hierboven genoemde, overgedragen worden aan het garantie fonds Garantie fonds: Het garantie fonds zal toegewezen worden aan de uitbetaling van een enkele-winnaar garantie (zie en zal daarmee tot extra prijsgeld leiden voor Coupon. Dit zal enkel gebeuren op goedkeuring van de Operator. Dit zal aangekondigd worden in de informatie-box van de Coupon Enkele-Winnaar garantie: Een enkele winnaar met alle Evenementen correct voorspeld zal recht hebben op een minimale uitbetaling van een eerste prijs zoals deze al aangekondigd is binnen de informatiebox op de Coupon. Een enkele winnaar wordt bepaald op het moment dat er enkel 1 coupon is met alle Evenementen goed voorspeld.

8 4.3 Algemene regels voor alle Coupons: Een Coupon zal in aanmerking komen voor de prijzenpot uit de groep met het hoogste aantal correct voorspelde evenementen per combinatie op de Coupon zelf. Uitbetalingen zullen onderhevig zijn aan berekeningen tot 2 punten achter de komma en afgerond tot de meest dichtbij liggende decimale waarde. Bedragen die kenmerkend zijn voor de hierboven uitgelegde procedure zullen niet worden herverdeeld. Het prijzengeld voor elke Groep zal gelijkmatig verdeeld worden onder alle winnende combinaties. 5. Verrekening 5.1 Uitbetalingen zullen verrekend worden met de Agent uiterlijk op de dag volgend op de sluitende dag van de Coupon waarbij de deelnemer meteen uitbetaald wordt. 5.2 Uitbetalingen zullen beschikbaar gemaakt worden op de rekening van de deelnemer door de Agent. 6. Klachten 6.1 Een deelnemer die ontevreden is over de regelgeving, uitbetaling en/of verrekening dient de Agent binnen 30 dagen na afloop van de laatste dag van de Coupon in kennis te stellen. Het in kennis stellen van/berichten na deze 30 dagen zullen niet meer in behandeling genomen worden. In het geval een klacht of bezwaar volgens de deelnemer niet correct door de Agent is afgehandeld mag hij zijn bezwaar indienen (via ) bij de Belgische Kansspelcommissie. (ksc.cjh@gamingcommission.be)). 7. Varia 7.1 Alle referenties in de Algemene Voorwaarden in het enkelvoud, duiden ook op meervoud en alle referenties op de/het duiden tevens op een en vice versa.

9 8. Disclaimer 8.1 In het geval dat de Algemene Voorwaarden geen duidelijke oplossing kunnen bieden in een conflict tussen de Deelnemer, SUPERTOTO en/of de agent, heeft SUPERTOTO het recht het conflict discretionair op te lossen. Een voorbeeld van zo n conflict zou kunnen zijn (maar is niet beperkt tot) wanneer er verschillende/tegenstrijdige informatie voor handen zou zijn aangaande het resultaat van een wedstrijd. 8.2 SUPERTOTO en/of de Agent hebben het recht en de volledige beoordelingsvrijheid om transacties te annuleren, ongedaan te maken of aan te passen als gevolg van: (Print)fouten, misinterpretatie, verhoring, verlezing, verkeerde vertaling, verkeerde spelling, transactie fout, technisch risico, registratie fout, verstoring van diensten, overmacht en/of andere vergelijkbaarheden die zich voor kunnen doen tussen de Deelnemer en SUPERTOTO/Agent; Overtreding van de Algemene Voorwaarden; Criminele activiteiten. 8.3 SUPERTOTO en/of de Agent zal niet garant staan voor en op geen enkele wijze schade aan de Deelnemer erkennen welke direct of indirect toegebracht is door een derde partij als gevolg van: (Print)fouten, misinterpretatie, verhoring, verlezing, verkeerde vertaling, verkeerde spelling, transactie fouten, technisch risico, registratie fouten, verstoring van diensten, overmacht en/of andere feiten die zich voor kunnen doen tussen de Deelnemer en SUPERTOTO/Agent; Overtreding van de Algemene Voorwaarden; Criminele activiteiten; Financieel risico of verlies; en/of Juridische en financiële activiteiten en/of andere maatregelen ondernomen tegen de Deelnemer en/of een derde partij. 8.4 In het geval dat SUPERTOTO en/of de Agent verantwoordelijk worden gehouden in welke zin dan ook en door welk gerechtshof en/of vergelijkbaar orgaan dan ook die juridische bevoegdheid en jurisdictie over SUPERTOTO en/of de Agent heeft dan zal de verantwoordelijkheid beperkt zijn en gelijk staan aan het bedrag van de Inzet.

10 8.5 De versie van de Algemene Voorwaarden van SUPERTOTO zoals deze zijn gepubliceerd in dit schrijven vormen het contract tussen de Deelnemer, SUPERTOTO en/of de Agent.

SUPERSCORE ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoud

SUPERSCORE ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoud SUPERSCORE ALGEMENE VOORWAARDEN Inhoud 1. Algemeen 2. Coupon 3. Vaststelling 4. Uitbetalingen 5. Verrekening 6. Bezwaar / Beroep 7. Varia 8. Disclaimer 1. Algemeen 1.1 Definities SUPERSCORE - is een zogenaamd

Nadere informatie

REGLEMENT ACCOUNTBEHEER NEDERLANDSE LOTERIJ ORGANISATIE. Dit reglement is geldig vanaf 4 juni ALGEMEEN... 2

REGLEMENT ACCOUNTBEHEER NEDERLANDSE LOTERIJ ORGANISATIE. Dit reglement is geldig vanaf 4 juni ALGEMEEN... 2 REGLEMENT ACCOUNTBEHEER NEDERLANDSE LOTERIJ ORGANISATIE Dit reglement is geldig vanaf 4 juni 2018. 1 ALGEMEEN... 2 1.1 DEFINITIES... 2 1.2 ORGANISATIE... 2 2 ACCOUNT... 3 2.1 ALGEMEEN... 3 2.2 VOORWAARDEN

Nadere informatie

REGLEMENT ACCOUNTBEHEER NEDERLANDSE LOTERIJ ORGANISATIE

REGLEMENT ACCOUNTBEHEER NEDERLANDSE LOTERIJ ORGANISATIE REGLEMENT ACCOUNTBEHEER NEDERLANDSE LOTERIJ ORGANISATIE Dit reglement heeft instemming verkregen van de Kansspelautoriteit en is geldig vanaf 21 maart 2017. 1 ALGEMEEN... 2 1.1 DEFINITIES... 2 1.2 ORGANISATIE...

Nadere informatie

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015.

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015. REGLEMENT PromoLife Solden WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV HIGHCO DATA Artikel 1 De wedstrijd PromoLife Solden wordt georganiseerd door NV HighCo DATA met zetel te Kruiskouter 1, 1730 te Asse met

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015

WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015 Reglement Gulden Draak-Ambassadeur 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015 Dit reglement legt de algemene deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op de wedstrijd Gulden Draak-Ambassadeur

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR

WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM Carrefour market, met maatschappelijke zetel in de Olympiadenlaan 20 in 1140 Evere, (KBO

Nadere informatie

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Artikel 1: Organisator De NV AG Insurance, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE

Nadere informatie

Reglement van toepassing op Croky Memory Game

Reglement van toepassing op Croky Memory Game Reglement van toepassing op Croky Memory Game Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen, België, met KBOnummer

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FluitBird

Algemene Voorwaarden FluitBird Algemene Voorwaarden FluitBird Laatst bijgewerkt op 3 september, 2018 ALGEMENE DEEL 1. Definities 1.1. Voorwaarden: De algemene voorwaarden als beschreven in dit document. De Voorwaarden zijn opgebouwd

Nadere informatie

Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier.

Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier. ANNEX 2 Wedstrijdreglement MGM-ANNA - Robomow: Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier. Een slimme thermostaat Anna voor slechts 1* én kans op een gratis

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd win een overnachting voor twee aan zee wordt georganiseerd

Nadere informatie

Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd)

Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd) Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd) De firma L Oréal Belgilux N.V., Divisie Producten Grote Publiek (hierna de Organisator genoemd) met maatschappelijke zetel te

Nadere informatie

Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive

Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive (hierna het Reglement genoemd) De firma L Oréal Belgilux N.V., Divisie Consumentenproducten (hierna de

Nadere informatie

PRIJSVRAAG REGLEMENT "Prijsvraag `La Collection Le Club AccorHotels België en Nederland

PRIJSVRAAG REGLEMENT Prijsvraag `La Collection Le Club AccorHotels België en Nederland ALGEMEEN PRIJSVRAAG REGLEMENT "Prijsvraag `La Collection Le Club AccorHotels België en Nederland 1. Deze prijsvraag wordt georganiseerd door: ACCOR HOTELS BELGIË NV / SA Leonardo Da Vincilaan 25 B-1831

Nadere informatie

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz De onderneming Alterfin cvba, waarvan de hoofdzetel zich bevindt aan de Haachtsesteenweg 159 te 1030 Brussel (hierna de organisator ), organiseert van 29

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE - PART TWO Inleiding THE FLUO CHALLENGE PART TWO is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. XIU - scholen die deelnemen

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. 1.1 Aanvraagformulier Het (online) formulier

Nadere informatie

Deelnemingsvoorwaarden Nutricia voor Professionals en Nutricia Trophy

Deelnemingsvoorwaarden Nutricia voor Professionals en Nutricia Trophy Deelnemingsvoorwaarden Nutricia voor Professionals en Nutricia Trophy Artikel 1 Organisator Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de deelname aan de online kennisquiz Nutricia Trophy welke

Nadere informatie

CASHBACK ACER LIQUID M330

CASHBACK ACER LIQUID M330 CASHBACK ACER LIQUID M330 HTTP://WWW.SPECIALPROMOS.BE/ACER/LIQUIDM330 ACTIE GELDIG TEM 31/08/2016 Lees deze Algemene Actievoorwaarden en de bijhorende Bijzondere Actievoorwaarden zorgvuldig door. ARTIKEL

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD Artikel 1 Algemene informatie De CADEAUBON - WEDSTRIJD (hierna de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde

Nadere informatie

Reglement wedstrijden stad Antwerpen

Reglement wedstrijden stad Antwerpen Reglement wedstrijden stad Antwerpen Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden Artikel 1 De wedstrijd wordt georganiseerd door stad Antwerpen, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen (de organisator). Artikel 2 Over het

Nadere informatie

Regels die van toepassing zijn op het aannemen van onderlinge weddenschappen op duivensport

Regels die van toepassing zijn op het aannemen van onderlinge weddenschappen op duivensport Regels die van toepassing zijn op het aannemen van onderlinge weddenschappen op duivensport TITEL I. ALGEMENE BEPALINGEN HOOFDSTUK 1 - REGISTRATIE VAN WEDDENSCHAPPEN ARTIKEL 11 NUMMERING ARTIKEL 12 De

Nadere informatie

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE Doe mee met de wedstrijden uit het IMPACT magazine van december 2014 via www.sikkens.be of www.trimetal.be. Hoe doe je mee? E-mail Naam schildersbedrijf Naam... Voornaam...

Nadere informatie

Reglement wedstrijd - Auto 5

Reglement wedstrijd - Auto 5 Reglement wedstrijd - Auto 5 Elke Wedstrijd die door Auto 5 wordt georganiseerd en op de Facebook-pagina Auto 5 (https://www.facebook.com/auto5be) en op www.enjoywithauto5.be wordt gepost, is onderworpen

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Artikel 1 - Organisator De vennootschap PERNOD RICARD BELGIUM N.V., Terhulpsesteenweg 130b1, 1000 Brussel organiseert de wedstrijd Win jouw Ricard

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven

Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven Door gebruik te maken van de website en diensten van LeadAngels aanvaardt deelnemer onderstaande voorwaarden: ARTIKEL 1: DEFINITIES In deze overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden voor cursussen. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van het cursusaanbod en bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

Sunrise-Reglement voor het Aanvragen en Registreren van Numerieke.nl-Domeinnamen

Sunrise-Reglement voor het Aanvragen en Registreren van Numerieke.nl-Domeinnamen Sunrise-Reglement voor het Aanvragen en Registreren van Numerieke.nl-Domeinnamen Inhoudsopgave Inleiding... 2 Wie kan op grond waarvan op welke domeinnaam in de sunrise aanspraak maken?... 3 Artikel 1

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie CAMPINA (hierna de Actie ) zijn van toepassing op de actie georganiseerd door de vennootschap FrieslandCampina

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE Inleiding THE FLUO CHALLENGE is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen aan deze wedstrijd proberen

Nadere informatie

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op 100 korting.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans

Nadere informatie

Artikel 4b Artikel 5a Artikel 5b Artikel 6

Artikel 4b Artikel 5a Artikel 5b Artikel 6 INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd Pimen met Pompons wordt georganiseerd door Veritas nv, De

Nadere informatie

1.1 Deze Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elke coupon die jij bij Beauty Center Annabell koopt.

1.1 Deze Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elke coupon die jij bij Beauty Center Annabell koopt. 1. Algemene informatie 1.1 Deze Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elke coupon die jij bij Beauty Center Annabell koopt. 1.2 Met Beauty Center Annabell wordt Annabell bedoeld, een bedrijf dat is

Nadere informatie

REGLEMENT. Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen

REGLEMENT. Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen REGLEMENT Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen ARTIKEL 1: ORGANISATOR Touring Verzekeringen, waarvan de zetel gevestigd is op de Havenlaan 86C bus 117 in 1000 Brussel, organiseert

Nadere informatie

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Elke Wedstrijd die door Martin s Hotels S.A. wordt georganiseerd en op de Facebook-account van Martin s Hotels wordt gepost, is onderworpen aan deze algemene

Nadere informatie

Overeenkomst voor het leveren van gegevenstoegang voor wagenparkbeheersystemen

Overeenkomst voor het leveren van gegevenstoegang voor wagenparkbeheersystemen Overeenkomst voor het leveren van gegevenstoegang voor wagenparkbeheersystemen 1. Partijen en definities 1.1. Volvo Truck Corporation ( Volvo ) en de klant die is geregistreerd in de Data Access Administration

Nadere informatie

WEDSTRIJDVOORWAARDEN Bobbejaanland The Forbidden Night

WEDSTRIJDVOORWAARDEN Bobbejaanland The Forbidden Night WEDSTRIJDVOORWAARDEN Bobbejaanland The Forbidden Night Artikel 1 Definities 1.1 Actie: wedstrijd zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven. 1.2 Actieperiode: de hierna in artikel 3.2. bedoelde periode

Nadere informatie

HOOFDSTUK 3: DE BEKER VAN BELGIE U21 BETAALD VOETBAL

HOOFDSTUK 3: DE BEKER VAN BELGIE U21 BETAALD VOETBAL R13.023 Invoering Beker van België U21 Betaald Voetbal Het UC legt onderstaande interpretatieve beslissing voor aan de Nationale Studiecommissie: 1. Motivering Teneinde de jonge, beloftevolle spelers van

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS.

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS. INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd Made by you wordt georganiseerd door Veritas nv, De Villermontstraat

Nadere informatie

REGLEMENT WEDSTRIJD UW ERVARING MET 4321 AFSLANKEN

REGLEMENT WEDSTRIJD UW ERVARING MET 4321 AFSLANKEN REGLEMENT WEDSTRIJD UW ERVARING MET 4321 AFSLANKEN Artikel 1: ORGANISERENDE ONDERNEMING De Laboratoires Pharmaceutiques ARKOPHARMA, Naamloze Vennootschap met maatschappelijke zetel gevestigd te ZI 1ère

Nadere informatie

WORD RECRUITER VOOR 1 DAG: WEDSTRIJDVOORWAARDEN

WORD RECRUITER VOOR 1 DAG: WEDSTRIJDVOORWAARDEN WORD RECRUITER VOOR 1 DAG: WEDSTRIJDVOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1. Actie: Door als Master of Bachelor in een technische richting je cv te versturen naar Yellow Selectie, maak je kans om recruiter

Nadere informatie

Win een van de 5 duo-tickets voor het UGC De Brouckère avant-première van de film The Dictator.

Win een van de 5 duo-tickets voor het UGC De Brouckère avant-première van de film The Dictator. REGLEMENT FACEBOOKWEDSTRIJD DICTATOR Dictator Quiz ARTIKEL 1 De UNIVERSAL PICTURES INTERNATIONAL BELGIUM, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Rue Royale 288 Koningsstraat, 1000 Brussel, organiseert

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017 ARTIKEL 1 De vennootschap BRUSSELS MAJOR EVENTS vzw met maatschappelijke zetel in de Korte Museumstraat 6-8, 1000 Brussel, België, organiseert een wedstrijd,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze

WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze Artikel 1: Voorwerp De naamloze vennootschap S.A. D Ieteren nv, divisie Volkswagen Import, met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bistrot du Nord voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden Bistrot du Nord voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden Bistrot du Nord voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens van Bistrot du Nord Bistrot du Nord Lange Dijkstraat 36 BE 2060 Antwerpen BTW-nummer: 0849273602 Hierna Bistrot du Nord genoemd.

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging ARTIKEL 1: ORGANISATIE Deze wedstrijd wordt georganiseerd door: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare NV-SA Avenue Pascal 2-4-6 1300 Wavre - Belgium (hierna

Nadere informatie

HET DEELNAME FOMULIER WK2018 (Rusland)

HET DEELNAME FOMULIER WK2018 (Rusland) HET DEELNAME FOMULIER WK2018 (Rusland) Wereldkampioenschap 2018: Rusland 442018 1462018 71 Groep A Groep B Groep C Groep D Rusland Portugal Frankrijk Argentinië SaoediArabië Spanje Australië IJsland Egypte

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Facebookwedstrijd Knal erop dagen i.s.m Laurent Perrier

WEDSTRIJDREGLEMENT Facebookwedstrijd Knal erop dagen i.s.m Laurent Perrier WEDSTRIJDREGLEMENT Facebookwedstrijd Knal erop dagen i.s.m Laurent Perrier ARTIKEL 1 Prik&Tik cvba, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is in de Gerard Mercatorstraat 85 in 3920 Lommel, organiseert

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd "krasjecadeau"

Reglement van de wedstrijd krasjecadeau Reglement van de wedstrijd "krasjecadeau" Artikel 1: Algemene informatie 1.1. De NV bpost, met maatschappelijke zetel in het Muntcentrum, 1000 Brussel, ingeschreven onder het ondernemingsnummer BE 214.596.464

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Algemene informatie. 2. Toegang tot de website DENA STABLES ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden. 1. Algemene informatie. 2. Toegang tot de website DENA STABLES ALGEMENE VOORWAARDEN I Algemene voorwaarden 1. Algemene informatie Behoudens uitdrukkelijke schriftelijke toestemming tot afwijking, zijn deze algemene voorwaarden van toepassing op alle contractuele relaties tussen enerzijds

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Cursusjaar 2018

Algemene voorwaarden. Cursusjaar 2018 Algemene voorwaarden Cursusjaar 2018 Versie 1.1 Publicatiedatum 5 april 2018 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 Artikel 1: Geldigheid van deze voorwaarden Artikel 2: Definities Artikel : Aanbiedingen, offertes

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH"

Wedstrijdreglement Fiets ZENITH Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH" Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, organiseert de wedstrijd

Nadere informatie

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN In deze Algemene Voorwaarden, verwijzen de termen "BON BON! "wij", "ons" of "onze" naar BON BON! BVBA. BON BON! is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op Bosch prijzen.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak

Nadere informatie

In alle gevallen moet de deelnemer een geldig adres en/of een account op het sociale netwerk Facebook hebben.

In alle gevallen moet de deelnemer een geldig  adres en/of een account op het sociale netwerk Facebook hebben. ARTIKEL 1: HET ORGANISEREND BEDRIJF Het bedrijf Brown-Forman Arrow Continental Europe LLC, ingeschreven in het Handelsregister van Parijs onder nummer 482 832 532 en met maatschappelijke zetel te 43/47

Nadere informatie

Ronde gemist of verbroken verbinding - Maak u geen zorgen, we selecteren de standaardkeuze voor u en u kunt blijven spelen.

Ronde gemist of verbroken verbinding - Maak u geen zorgen, we selecteren de standaardkeuze voor u en u kunt blijven spelen. Overzicht BetUP is een spel met opeenvolgende rondes tijdens een live sportevenement. Spelers die deelnemen aan het spel, spelen tegen elkaar om vooraf bepaalde prijzen te winnen uit de prijzenpot. Elke

Nadere informatie

Wedstrijd Balade Smeer BIO

Wedstrijd Balade Smeer BIO WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijd Balade Smeer BIO Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Balade Smeer BIO (hierna de wedstrijd genoemd) is een gratis onlinewedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna

Nadere informatie

Tombola Child Focus - Stichting voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen aangeboden door LUMINUS Officiëel Reglement

Tombola Child Focus - Stichting voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen aangeboden door LUMINUS Officiëel Reglement Tombola Child Focus - Stichting voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen aangeboden door LUMINUS Officiëel Reglement 1. In het kader van de Win 1 jaar gratis elektriciteit - actie biedt EDF Luminus

Nadere informatie

Artikel 1. Artikel 2: Overeenkomst

Artikel 1. Artikel 2: Overeenkomst Algemene voorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EWS Equipment for Watertreatement Systems International B.V. (KvK-nummer 16073376) Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

Tournament Rules. Dutch StarCraft League 2014 - Online Team League. Februari 19, 2014

Tournament Rules. Dutch StarCraft League 2014 - Online Team League. Februari 19, 2014 Tournament Rules Dutch StarCraft League 2014 - Online Team League Februari 19, 2014 Algemene regels 1.1 Toernooistructuur De Dutch StarCraft League (DSCL) Team League is een StarCraft 2 Heart of the Swarm-toernooi

Nadere informatie

INHOUDSTAFEL DE VERSCHILLENDE SOORTEN WEDDENSCHAPPEN

INHOUDSTAFEL DE VERSCHILLENDE SOORTEN WEDDENSCHAPPEN GIDS BIJ HET WEDDEN INHOUDSTAFEL DE VERSCHILLENDE SOORTEN WEDDENSCHAPPEN 1 x 2... 3 Hoe een wedticket invullen?... 4 Verschillende soorten weddenschappen bij het voetbal... 6 Voorspel wie een match of

Nadere informatie

Publieke informatie door jou gepubliceerd. Berichten die je naar andere leden stuurt

Publieke informatie door jou gepubliceerd. Berichten die je naar andere leden stuurt PRIVACY STATEMENT Dit Privacy Statement toont onze vastberadenheid om je recht op privacy en je gegevens te beschermen. Postbuzz verwerkt je persoonlijke gegevens met zorg en conform aan de bepalingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Joy of Life

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Joy of Life Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Joy of Life Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden voor cursussen. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van het cursusaanbod en bevat belangrijke

Nadere informatie

Dit wedstrijdreglement geldt voor de wedstrijd Streekbierenfestival dat georganiseerd wordt door:

Dit wedstrijdreglement geldt voor de wedstrijd Streekbierenfestival dat georganiseerd wordt door: Wedstrijdreglement Streekbierenfestival Artikel 1 Dit wedstrijdreglement geldt voor de wedstrijd Streekbierenfestival dat georganiseerd wordt door: S&R Group NV Geldenaaksebaan 329 3001 Heverlee Ondernemingsnummer:

Nadere informatie

Lenen voor leden. Samen investeren in de toekomst Padel bij TV Bokt

Lenen voor leden. Samen investeren in de toekomst Padel bij TV Bokt Lenen voor leden Samen investeren in de toekomst verslavend langere rally s onderhandse service geen moeilijke techniek dynamisch verbetert je reactievermogen en volley PADEL UITDAGEND, VOOR IEDEREEN strategisch,

Nadere informatie

«Het Gouden BTW-nummer» Tombola Algemene Voorwaarden

«Het Gouden BTW-nummer» Tombola Algemene Voorwaarden «Het Gouden BTW-nummer» Tombola Algemene Voorwaarden Artikel 1: Organisator De vereniging zonder winstoogmerk "Special Olympics Belgium" ( de Organisator ), organiseert op basis van het K.B. III/42/CD.585.13-234

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Sky Park Airport Services B.V. (ook actief onder de naam MOBIAN) Art. 1 Definities Onder deze voorwaarden wordt verstaan: a. MOBIAN: het bedrijf Sky Park Airport

Nadere informatie

BEKER VAN ANTWERPEN - VROUWEN SEIZOEN

BEKER VAN ANTWERPEN - VROUWEN SEIZOEN BEKER VAN ANTWERPEN - VROUWEN SEIZOEN 2016-2017 REGLEMENT Artikel 1 Het Provinciaal Comité richt ieder seizoen een Provinciale competitie in: Beker van Antwerpen genoemd. Vrijblijvende deelname van één

Nadere informatie

BEKER VAN ANTWERPEN - DAMES

BEKER VAN ANTWERPEN - DAMES BEKER VAN ANTWERPEN - DAMES SEIZOEN 2013-2014 REGLEMENT Artikel 1 Het Provinciaal Comité richt ieder seizoen een Provinciale competitie in: Beker van Antwerpen genoemd. Vrijblijvende deelname van één elftal

Nadere informatie

SALESACTIE - Vakantie-actie reischeques Connections

SALESACTIE - Vakantie-actie reischeques Connections REGLEMENT SALESACTIE - Vakantie-actie reischeques Connections ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap MAKRO Cash & Carry Belgium (hierna METRO), ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nr 0406.952.018,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Win een Meet & Greet met Eden Hazard

Wedstrijdreglement Win een Meet & Greet met Eden Hazard Wedstrijdreglement Win een Meet & Greet met Eden Hazard 1. Organisator -- Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Lotus Bakeries België, met maatschappelijke zetel te Gentstraat 52, B-9971 Lembeke en ingeschreven

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Balade- wedstrijd Pairi Daiza

WEDSTRIJDREGLEMENT. Balade- wedstrijd Pairi Daiza WEDSTRIJDREGLEMENT Balade- wedstrijd Pairi Daiza Artikel 1: Organisatie 1.1. De Balade- wedstrijd Pairi Daiza (hierna de Wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna de Organisator

Nadere informatie

SCHOOLVOETBALTOERNOOI

SCHOOLVOETBALTOERNOOI SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2017-2018 Finaledag groep 6, 7 en 8 Kunstgrasvelden DCV Kijk voor al de informatie over schoolsport op www.synerkripas.nl/schoolsport Spelregels GROEP : 6 t/m 8 DCV Terrein Voetbal/kunstgrasschoenen

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen 2017-2018 WIN 2.500 AAN SPONSORING Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd die wordt georganiseerd door Henkel Belgium NV, gevestigd te 1020 Brussel,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT DEELNAME SPEELWIJZE

WEDSTRIJDREGLEMENT DEELNAME SPEELWIJZE WEDSTRIJDREGLEMENT 1. Deze Actievoorwaarden zijn van toepassing op de Granini50years wedstrijd (hierna te noemen Actie ) van Eckes Granini (verder te noemen: "de Organisator ), gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

PRIVACY CIRCUS BELGIUM

PRIVACY CIRCUS BELGIUM PRIVACY CIRCUS BELGIUM CIRCUS BELGIUM erkent het belang van de bescherming van persoonlijke informatie en persoonsgegevens. Daarom doen we alles wat in onze macht ligt om de privacy van alle bezoekers

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. betfirst- wedstrijd Trumpman

WEDSTRIJDREGLEMENT. betfirst- wedstrijd Trumpman WEDSTRIJDREGLEMENT betfirst- wedstrijd Trumpman Artikel 1: Organisatie 1.1. De betfirst- wedstrijd Trumpman (hierna de Wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door SAGEVAS NV (hierna de Organisator

Nadere informatie

"Site": website toegankelijk op het volgende internetadres:

Site: website toegankelijk op het volgende internetadres: Officieel reglement van de online Wedstrijd «Leve Voetbal win een shirt getekend door de Rode Duivels» (hierna het Reglement genoemd) De wedstrijd Leve Voetbal win een shirt getekend door de Rode Duivels

Nadere informatie

WEDSTRIJD Het Cécémel Spel

WEDSTRIJD Het Cécémel Spel WEDSTRIJD Het Cécémel Spel ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap FrieslandCampina Belgium, hierna genaamd de Organisator, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 9880 Aalter, Venecolaan 17, organiseert

Nadere informatie

REGLEMENT RANKING TOERNOOIEN SNOOKER KNBB HOOFDSTUK 1. ALGEMENE VOORWAARDEN

REGLEMENT RANKING TOERNOOIEN SNOOKER KNBB HOOFDSTUK 1. ALGEMENE VOORWAARDEN REGLEMENT RANKING TOERNOOIEN SNOOKER KNBB Dit reglement beschrijft de (ranking) toernooien welke onder auspiciën van de KNBB worden gespeeld. Het Nederlands Kampioenschap wordt in een apart reglement beschreven.

Nadere informatie

GEDRAGSCODE VERKOOPPUNTEN VAN KANSSPELEN VAN DE LOTTO

GEDRAGSCODE VERKOOPPUNTEN VAN KANSSPELEN VAN DE LOTTO GEDRAGSCODE VERKOOPPUNTEN VAN KANSSPELEN VAN DE LOTTO Om te zorgen voor een veilig en verantwoord spelaanbod in het winkelkanaal heeft de Lotto de Gedragscode verkooppunten van kansspelen van De Lotto

Nadere informatie

Als een combinatie in AR wordt ingezet, wordt elk van de unitaire weddenschappen in de twee richtingen in aanmerking genomen.

Als een combinatie in AR wordt ingezet, wordt elk van de unitaire weddenschappen in de twee richtingen in aanmerking genomen. HOOFDSTUK I : ALGEMENE BEPALINGEN ARTIKEL 1: DRAAGWIJDTE, INHOUD EN UITWERKING VAN HET REGLEMENT Het voorliggend reglement wordt opgesteld in overeenstemming met de wettelijke regelingen hieromtrent en

Nadere informatie

WEDSTRIJDVOORWAARDEN. MORA Chick-In Check. Artikel 1 Definities

WEDSTRIJDVOORWAARDEN. MORA Chick-In Check. Artikel 1 Definities WEDSTRIJDVOORWAARDEN MORA Chick-In Check Artikel 1 Definities 1.1. Actie: wedstrijd zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven. 1.2. Actieperiode: de hierna in artikel 3.2. bedoelde periode waarin de

Nadere informatie

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup)

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup) Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup) Algemene Voorwaarden 1. De Kidibul actie BEKERFINALE KAA GENT wordt georganiseerd door NEOBULLES SA

Nadere informatie

Tournament Rules. Dutch StarCraft League Online Individual League March 20, 2013

Tournament Rules. Dutch StarCraft League Online Individual League March 20, 2013 Tournament Rules Dutch StarCraft League 2012-2013 - Online Individual League March 20, 2013 1 Algemene regels 1.1 Toernooistructuur De Dutch StarCraft League (DSCL) Individual League is een StarCraft 2

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Algemeen. (18 december 2016)

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Algemeen. (18 december 2016) Algemene voorwaarden (18 december 2016) Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 2. Aanbiedingen Artikel 3. Opties

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 2. Aanbiedingen Artikel 3. Opties ALGEMENE VOORWAARDEN De algemene voorwaarden (AV) gelden bij aanbiedingen en overeenkomsten die het Louwman Museum aanbiedt aan een partij die een ontvangst of evenement (hierna: Evenement) in het museum

Nadere informatie

REGELS VAN DE WEDSTRIJD KID NOIZE!

REGELS VAN DE WEDSTRIJD KID NOIZE! REGELS VAN DE WEDSTRIJD KID NOIZE! Artikel 1: Organisatie Het bedrijf WIKO Benelux SPRL, hierna de "Organisator" te noemen, met maatschappelijke zetel te Tervurenlaan 412, 1150 Brussel, België, ondernemingsnummer:

Nadere informatie

BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN

BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN SEIZOEN 2013-2014 REGLEMENT Artikel 1 Het Provinciaal Comité richt ieder seizoen een Provinciale competitie in: Beker van Antwerpen genoemd. Deze competitie heeft tot doel de

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia

WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden deelname aan Ik Poets Wel.nl

Algemene voorwaarden deelname aan Ik Poets Wel.nl Algemene voorwaarden deelname aan Ik Poets Wel.nl Definities Toepasselijkheid Totstandkoming overeenkomst Wijzigingen tarieven Informatie en gegevensverstrekking Eigendom van gegevens en informatie Overmacht

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul ARTIKEL 1: Organisator Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd georganiseerd ter gelegenheid van 30 jaar IKEA Hognoul ( de Wedstrijd ) door IKEA

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie);

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie); ACTIEVOORWAARDEN TROUWEN IN DE KUIP Algemeen Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie); Deze actie is geïnitieerd door

Nadere informatie

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent Algemene Voorwaarden 1. De Kidibul actie Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent wordt georganiseerd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rijker Leven. 1 Inleiding. 2 Algemeen.

Algemene voorwaarden Rijker Leven. 1 Inleiding. 2 Algemeen. Algemene voorwaarden Rijker Leven 1 Inleiding. 1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van de overeenkomst die Rijker Leven (dat ben ik, Meike van Zandvoort oftewel de gebruiker ) gaat afsluiten of

Nadere informatie

AANVRAAG IN VERBAND MET DE TOELATING TOT HET DRAGEN VAN EEN SPONSORBOODSCHAP OP DE PERSOONLIJKE RENUITRUSTING VAN DE JOCKEY

AANVRAAG IN VERBAND MET DE TOELATING TOT HET DRAGEN VAN EEN SPONSORBOODSCHAP OP DE PERSOONLIJKE RENUITRUSTING VAN DE JOCKEY AANVRAAG IN VERBAND MET DE TOELATING TOT HET DRAGEN VAN EEN SPONSORBOODSCHAP OP DE PERSOONLIJKE RENUITRUSTING VAN DE JOCKEY Ik, ondergetekende : Houder van de vergunning : Vraag de toestemming om in de

Nadere informatie