Algemene Voorwaarden FluitBird

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden FluitBird"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden FluitBird Laatst bijgewerkt op 3 september, 2018 ALGEMENE DEEL 1. Definities 1.1. Voorwaarden: De algemene voorwaarden als beschreven in dit document. De Voorwaarden zijn opgebouwd uit drie verschillende delen: 1. Algemene Deel 2. Opdrachtgevers Deel 3. Opdrachtnemers Deel 1.2. FluitBird: Statutair gevestigd in Rotterdam op Slotstraat 13A, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het KvK-nummer Diensten: De diensten die worden aangeboden door FluitBird. Deze diensten bestaan voornamelijk uit het bieden van een platform waar klanten (Opdrachtgevers) in contact kunnen komen met scheidsrechters (Opdrachtnemers) Website: De Diensten worden aangeboden middels de Website die fungeert onder het url Opdracht: Een verzoek dat is ingediend door een Opdrachtgever via de Website waar in staat hoeveel scheidsrechters, waar, wanneer en hoe lang gevraagd zijn Opdrachtnemer: Een scheidsrechter die een Opdracht kan uitvoeren door zijn/haar diensten te verlenen Opdrachtgever: Een klant die een Opdracht indient Gebruiker: U, iemand die gebruikt maakt van de Diensten als Opdrachtnemer, Opdrachtgever, of als overige gebruiker. 2. Toepasselijkheid 2.1. De Voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen u en FluitBird Bij het gebruik van de Diensten gaat u akkoord met de Voorwaarden, welke een contractuele verhouding tussen u en FluitBird omvatten. U kunt geen gebruik maken van de Diensten zonder akkoord te gaan met de Voorwaarden Afwijkingen van en aanvullingen op de Voorwaarden zijn slechts geldig als ze uitdrukkelijk en schriftelijk zijn overeengekomen. Indien enige voorwaarde in deze Voorwaarden afwijkt van een voorwaarde in de aanvullende voorwaarden, dan geldt de in de aanvullende voorwaarden voor wat betreft de tegenstrijdigheid. 3. Wijzigingen in voorwaarden 3.1. FluitBird is gerechtigd om deze Voorwaarden eenzijdig te wijzigen. De aangepaste Voorwaarden zijn van kracht nadat FluitBird deze heeft gepubliceerd op de Website en eventueel eerder als de Gebruiker hiervan via andere communicatie al op de hoogte is gebracht.

2 3.2. Mocht de aanpassing in de Voorwaarden van toepassing zijn op de Opdrachtnemers, dan worden zij hiervan op de hoogte gesteld. Het voortdurende gebruik van de Diensten nadat Opdrachtnemers hiervan op de hoogte zijn gesteld vormt uw toestemming om akkoord te gaan met de aangepaste Voorwaarden Mocht de aanpassing in de Voorwaarden van toepassing zijn op de Opdrachtgevers, dan zullen de nieuwe Voorwaarden voor reeds geplaatste Opdrachten die nog niet niet afgerond zijn alleen gelden als Opdrachtgevers hier schriftelijke goedkeuring voor geven. Voor nieuwe Opdrachten zullen altijd de nieuwste Voorwaarden opnieuw geaccepteerd moeten worden en geven Opdrachtgevers op deze manier goedkeuring voor de nieuwe Voorwaarden. 4. Aansprakelijkheid en vrijwaring in verband met schade 4.1. U erkent dat FluitBird enkel dient als online platform en geen Opdrachtnemers in dienst heeft dus dat FluitBird geen partij is bij het uitvoeren van de Opdracht. FluitBird is dan ook niet verantwoordelijk voor de uitvoering van de Opdracht omdat zij hier verder niet bij betrokken is U erkent en aanvaardt de gevaren van de sport en daarbij de risico s die verbonden zijn aan het uitvoeren van de Opdracht zowel binnen als buiten het speelveld U vrijwaart FluitBird en haar werknemers van aansprakelijkheid voor overlijden, verwondingen, of andere geleden (indirecte) schade die voortvloeien uit het gebruik van de Diensten en/of uit het al dan niet uitvoeren van de Opdracht. 5. Boetebeding voor afspraken buiten FluitBird om 5.1. Het is de Gebruiker niet toegestaan om een overeenkomst te sluiten, al dan niet met tussenkomst van een derde partij, met een andere Gebruiker, over het verlenen van diensten (als scheidsrechter) buiten FluitBird of om te bewerkstelligen dat derden dit kunnen doen Het is verboden voor de Gebruiker om zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van FluitBird direct of indirect in dienst te treden bij of op enigerlei wijze werkzaamheden te verrichten voor een onderneming die gelijke of gelijksoortige producten vervaardigt, aanbiedt of verhandelt, of die gelijke diensten verleent als FluitBird doet, of voor eigen rekening gelijke of gelijksoortige werkzaamheden te verrichten Indien u in strijd handelt met een van de bovenstaande overeenkomsten, bent u een boete van 1.000,- (duizend euro) aan FluitBird verschuldigd voor elke overtreding vermeerderd met 200,- (tweehonderd euro) voor elke dag dat deze overtreding voortduurt, onverminderd de wettelijke mogelijkheid voor FluitBird de daadwerkelijk geleden schade op u te verhalen. 6. Contact 6.1. Om de Diensten te kunnen verlenen zal FluitBird contact met de Gebruiker op kunnen nemen via onder andere en telefoon. Als een Gebruiker geen

3 berichten van FluitBird wil ontvangen kan dat worden aangegeven door een e- mail te versturen naar waarin duidelijk wordt aangegeven dat de Gebruiker geen berichtgeving vanuit FluitBird wenst te ontvangen. 7. Privacy 7.1. FluitBird gebruikt persoonlijke gegevens en surfgedrag van de Gebruikers bij het leveren van de Diensten. U accepteert de manier waarop Fluibird met (persoonlijke) gegevens omgaat. Hier is meer over te lezen in de Privacy Policy op de Website. 8. Informatie 8.1. De Gebruiker bevestigt altijd juiste en volledige informatie te verstrekken aan FluitBird, wat noodzakelijk is voor het leveren van de Diensten. Als de Gebruiker onjuiste of onvolledige informatie verstrekt aan FluitBird heeft FluitBird het recht de Gebruiker de Diensten te weigeren en openstaande Opdrachten te annuleren en eventuele administratiekosten, transactiekosten en een schadevergoeding voor gederfde winst hierover te rekenen. 9. Intellectueel Eigendom 9.1. Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van FluitBird is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op de Website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij FluitBird. 10. Toepasselijk Recht en Forumkeuze De Overeenkomst wordt beheerst door Nederlands recht Alle geschillen zullen worden beslecht door de bevoegde rechter in Rotterdam Het bepaalde in lid 1 en 2 van dit artikel laat onverlet de mogelijkheid van Opdrachtgever om een geschil voor te leggen bij de Raad voor Geschillen en/of een klacht in te dienen bij de Opdrachtnemer zelf, de Accountantskamer of de Klachtencommissie.

4 OPDRACHTGEVERS DEEL 11. Dienstverlening De Diensten aan de Opdrachtgever omvatten slechts het ter beschikking stellen van een platform waar de Opdrachtgever in contact kan komen met een Opdrachtnemer die als scheidsrechter haar of zijn diensten kan verlenen tijdens een (oefen)wedstrijd of toernooi voor veld hockey Hoewel FluitBird haar best doet om de kwaliteit van de Opdrachtnemers te waarborgen, kan FluitBird hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden Bij het indienen van de Opdracht is het de verantwoordelijkheid van de Opdrachtgever om in te schatten of de Opdracht geschikt is voor een scheidsrechter die alleen beschikt over een Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) scheidsrechterskaart. De Opdrachtnemers beschikken namelijk alleen over een KNHB scheidsrechterskaart en zijn dus niet geschikt om op het hoogste niveau wedstrijden te leiden. U begrijpt dit en gaat ermee akkoord dat FluitBird niet verantwoordelijk is voor het maken van de inschatting of de Opdracht geschikt is voor een Opdrachtnemer en dat deze verantwoordelijkheid volledig bij de Opdrachtgever ligt. 12. Betaling Het gebruik van de Diensten brengt kosten met zich mee die de Opdrachtgever direct na het indienen van een Opdracht dient te voldoen. Mocht er iets fout gaan bij de betaling, dan zal de Opdracht per direct geannuleerd worden De kosten van de Opdracht wordt tijdens het invullen van de (wedstrijd)gegevens berekend en u gaat ermee akkoord dat de kosten per Opdracht kunnen verschillen FluitBird heeft het recht de manier waarop deze kosten worden berekend op ieder moment aan te passen. Hierdoor kan eenzelfde Opdracht verschillen in kosten over tijd Nadat een Opdracht is ingediend behoudt FluitBird altijd het recht om de kosten te herzien mocht dit nodig geacht worden Op de Website wordt gebruik gemaakt van diensten van derden, zoals ideal, om de Opdrachtgever te voorzien van betalingsmogelijkheden. U gaat ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens en/of betalingsgegevens met dit doel aan deze partijen wordt verstrekt. 13. Annulering De Opdrachtgever heeft het recht de Opdracht te annuleren tot uiterlijk drie dagen voor de dag van de Opdracht (wedstrijddatum). In geval van annulering van de Opdrachtgever wordt er een bedrag van 2 EURO ingehouden op het totaalbedrag welke de gemaakt administratie- en transactiekosten van FluitBird dekken. FluitBird zal binnen uiterlijk 30 dagen het resterende bedrag terugstorten.

5 13.2. Het annuleren van de Opdracht binnen drie dagen voor de dag van de Opdracht (wedstrijddatum) door de Opdrachtgever brengt 50% annuleringskosten over het totaalbedrag met zich mee. In dit geval zal FluitBird wederom binnen uiterlijk 30 dagen het resterende bedrag, de helft van het totaal bedrag, terugstorten FluitBird behoudt het recht om een Opdracht te annuleren zonder opgave van reden. Een reden om een Opdracht te annuleren vanuit FluitBird is bijvoorbeeld in het geval waar er geen geschikte Opdrachtnemer voor de Opdracht beschikbaar is. Redelijkerwijs zal FluitBird per geval bepalen of er administratie-, transactie- en/of annuleringskosten in rekening gebracht worden In geval van annulering vanuit FluitBird zal de Opdrachtgever het volledige bedrag van de Opdracht minus eventuele kosten teruggestort krijgen binnen uiterlijk 30 dagen. 14. Wijziging en/of afgelasting Opdracht Voor een wijziging van de inhoud van de Opdracht, hier wordt onder andere de speeltijd, duur en locatie onder verstaan, gelden dezelfde bepalingen als voor annulering door de Opdrachtgever, zoals omschreven in artikel Bij afgelasting gelden dezelfde bepalingen als voor annulering, zoals omschreven in artikel 13.

6 OPDRACHTNEMERS DEEL 15. Eisen aan Scheidsrechters Buiten dat een Opdrachtgever zich dient te houden aan de Voorwaarden, is het ook de verantwoordelijkheid van de Opdrachtgever om op de hoogte te zijn van de voorwaarden met betrekking tot het fluiten van een wedstrijd zoals bepaald door de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) De Opdrachtgever dient de Opdracht naar behoren uit te voeren door onder andere op tijd aanwezig te zijn, goed voorbereid te zijn (door op de hoogte te zijn van het spelregelement van de KNHB), het juiste materiaal mee te nemen en de wedstrijd correct af te handelen conform de voorwaarden van de KNHB (o.a. het afhandelen van het wedstrijdformulier). 16. Dienstverlening De Diensten aan de Opdrachtnemer omvatten slechts het ter beschikking stellen van een platform waar de Opdrachtnemer in contact kan komen met een Opdrachtgever waaraan hij of zij als scheidsrechter diensten kan verlenen gedurende een (oefen)wedstrijd of toernooi voor veld hockey Hoewel FluitBird haar best doet om ervoor te zorgen dat de informatie die verstrekt wordt correct en volledig is, kan FluitBird niet verantwoordelijk gehouden worden voor het verstrekken van foutieve of incomplete informatie wat voortvloeit uit incorrecte en onvolledige informatie verkregen van andere Gebruikers FluitBird zal contact opnemen met de Opdrachtnemer zodra er een relevante Opdracht beschikbaar is. FluitBird zal mogelijk een Opdracht tegelijkertijd voorleggen aan meerdere Opdrachtnemers, hiervoor geldt het first come, first serve principe. Als de Opdrachtgever een Opdracht aangeboden krijgt en deze wil uitvoeren is het dus niet gegarandeerd dat de Opdracht ook wordt toegewezen aan deze Opdrachtgever Wanneer een Opdrachtnemer een Opdracht voorgelegd krijgt is het zijn/haar eigen verantwoordelijkheid om in te schatten of de Opdracht naar behoren uitgevoerd kan worden. Als de Opdrachtgever vermoedt dat bijvoorbeeld het niveau te hoog ligt, is het aan de Opdrachtgever zelf om aan te geven dat deze specifieke Opdracht niet geschikt is voor hem/haar. U gaat ermee akkoord dat FluitBird niet verantwoordelijk is voor het maken van deze inschatting. 17. Vergoeding Voor het verlenen van de diensten ontvangt de Opdrachtnemer een vergoeding per Opdracht. De hoogte van de vergoeding verschilt per Opdracht en dient voor de datum van de Opdracht (wedstrijddatum) door zowel de Opdrachtnemer als FluitBird schriftelijk overeengekomen te zijn FluitBird zal binnen uiterlijk 30 dagen nadat de Opdracht is afgerond (wedstrijddatum) de vergoeding uitbetalen.

7 17.3. Bij afgelasting van de wedstrijd, annuleren van de Opdrachtgever of annuleren van FluitBird kan de Opdrachtnemer geen aanspraak maken op een vergoeding, schadevergoeding, onkostenvergoeding of gederfde winst jegens FluitBird en/of de Opdrachtgever Opdrachtnemers dragen zelf volledige verantwoordelijkheid voor het controleren en bepalen van eventuele betalingsverplichting jegens de belastingdienst. Opdrachtnemers zijn verantwoordelijk voor het betalen van directe of indirecte belastingen die op hen van toepassing zijn. Opdrachtnemers verklaren en garanderen dat zij zich houden aan hun verplichtingen onder de inkomstenbelasting bepalingen en zullen deze te allen tijde naleven. De vergoeding die FluitBird uitbetaalt is inclusief alle eventuele belastingen en heffingen die van toepassing kunnen zijn op Opdrachtnemers. 18. Annulering Zodra Opdrachtnemer heeft toegezegd een Opdracht uit te voeren is hij/zij verplicht deze belofte na te komen. Mocht Opdrachtnemer onverhoopt niet meer in staat zijn de Opdracht uit te voeren, dan is hij/zij zelf verplicht een vervangende Opdrachtnemer te vinden die reeds aangesloten is bij het platform van FluitBird FluitBird heeft het recht om een Opdrachtnemer de Diensten (al dan niet gedeeltelijk) te weigeren, mocht FluitBird dat nodig achten om bijvoorbeeld de kwaliteit van de Diensten te waarborgen FluitBird behoudt het recht om een Opdracht te annuleren zonder opgave van reden. In de Voorwaarden staan verschillende redenen beschreven om een Opdracht te annuleren, dit omvat echter niet alle gevallen waarin FluitBird het recht heeft de Opdracht te annuleren. 19. Het recht om een Opdracht te weigeren De Opdrachtnemer is nooit verplicht een Opdracht aan te nemen. De Opdrachtnemer heeft het recht een Opdracht af te wijzen en mag zelf bepalen welke Opdrachten hij/zij wil uitvoeren U bevestigt dat er geen gezagsrelatie tussen FluitBird en de Opdrachtgever bestaat, maar dat beiden partijen gelijkgestelden zijn. FluitBird biedt enkel de mogelijkheid aan de Opdrachtgever om Opdrachten uit te voeren. Opdrachtnemers worden door FluitBird niet verplicht en/of gedwongen om Opdrachten aan te nemen. 20. Wijziging en/of afgelasting Opdracht Als gevolg van bijvoorbeeld een afgelaste wedstrijd kan een Opdracht worden gewijzigd. Indien een opdracht is gewijzigd mag de Opdrachtnemer opnieuw zelf aangeven of hij/zij de gewijzigde Opdracht aan wil nemen. De Opdrachtnemer is niet verplicht de gewijzigde Opdracht aan te nemen en heeft het recht deze af te slaan.

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing 1. Definities 1.1. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever tot afname van één of meer Opleidingsproducten van Opdrachtnemer. 1.2. Opdrachtnemer: Yvonne Loekemeijer, gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli 2013 Preambule Ontmoeten.nl dient als platform waar personen met elkaar in contact kunnen komen en deel kunnen nemen aan Activiteiten. Ontmoeten.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities 1. De NFG : De Stichting Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (kort: NFG), gevestigd te Assen, bij de kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 54322553.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden PSA-professional

Algemene voorwaarden PSA-professional Algemene voorwaarden PSA-professional Artikel 1 Definities 1. PSA-professional: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Coltbaan 4E, 3439NG te Nieuwegein, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN:

RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: 1. [Naam opdrachtgever], gevestigd te [plaats], [adres] [postcode], rechtsgeldig vertegenwoordigd door [naam opdrachtgever], hierna te noemen: Opdrachtgever, en

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES In deze algemene voorwaarden komen een aantal termen voor waarvan de betekenis hieronder beschreven staat. : de gebruiker van deze algemene voorwaarden., gevestigd aan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: de Website: de website www.boekenzoekdienst.nl, die in stand wordt gehouden door Boekwinkeltjes

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Winkracht 11

Algemene Voorwaarden Winkracht 11 Algemene Voorwaarden Winkracht 11 Inhoudsopgave Algemene Voorwaarden Winkracht 11... 1 1 Algemene voorwaarden Winkracht 11 voor particulieren... 2 1.1 Artikel 1 - Bedrijfsomschrijving... 2 1.2 Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum. Artikel 1 Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum. Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum Artikel 1 Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten van Bijscholingscentrum, hierna te noemen Bijscholingscentrum, gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Reteracontrols Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid

Algemene voorwaarden Reteracontrols Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Reteracontrols: de eenmanszaak Reteracontrols. Statutair gevestigd te Nuenen en ingeschreven

Nadere informatie

a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde

a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde ALGEMENE VOORWAARDEN KEES HELPT Artikel 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde informatie of gegevens;

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Master catering en BBQ: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. Master

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners 1. Algemeen! 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de eenmanszaak Zorg & Zo Buro gevestigd

Nadere informatie

Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A.

Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A. Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A. Algemene Voorwaarden 21 september 2017 21 september 2017 1 Artikel 1: Definities AET: Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A., Waldeck Pyrmontplein

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016)

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) 1. Definities 1.1 In deze Voorwaarden gebruiken wij (Poplo) de volgende definities die in het enkel- en meervoud dezelfde betekenis hebben: a. Account:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Definities Het NIP: de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid Nederlands Instituut

Nadere informatie

2.1. Alle offertes en prijsopgaven door opdrachtnemer zijn vrijblijvend. Tenzij anders is vermeld, zijn alle opgegeven prijzen exclusief B.T.W.

2.1. Alle offertes en prijsopgaven door opdrachtnemer zijn vrijblijvend. Tenzij anders is vermeld, zijn alle opgegeven prijzen exclusief B.T.W. 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn, met uitsluiting van voorwaarden van derden, van toepassing op alle overeenkomsten tot het verrichten van diensten, gesloten tussen Bosscha Ongevallenanalyse B.V.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding en overeenkomst tussen Bureau APS B.V. ingeschreven bij de KvK onder nummer 70603642 (hierna te noemen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Suzanne Emous de Hooghkamer 6 2253 JW Voorschoten K.v.K. 63405547 06 57070273 Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Bloei! Kindercoaching In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder De opdrachtnemer: Bloei!

Nadere informatie

ALGEMENE INKOOPVOORWAARDEN ALGEMEEN

ALGEMENE INKOOPVOORWAARDEN ALGEMEEN Jaap Bijzerweg 19 3446 CR Woerden ALGEMENE INKOOPVOORWAARDEN 0348-753 743 info@ideaonline.nl www.ideaonline I ALGEMEEN Artikel 1 Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Artikel 1. Definities 1. GSF/Opdrachtnemer: Stichting Gelderse Sport Federatie, gevestigd te (6816 VD) Arnhem aan de Papendallaan 60. 2. Opdrachtgever: iedere

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V.

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. Toegang tot en gebruik van de faciliteiten en informatie van het portal Check Point, van de Cashless

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Paulo Boer Personal Training 2017 Algemeen en definities 1. Dit zijn algemene voorwaarden in de zin van artikel 6:231 Burgerlijk Wetboek. 2. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd

Nadere informatie

1. Algemene Voorwaarden. 2. Contractperiode. 3. Tarieven en betaling

1. Algemene Voorwaarden. 2. Contractperiode. 3. Tarieven en betaling 1. Algemene Voorwaarden 1. PARTITUDE is de opdrachtnemer. 2. Voor opdrachtgever zie overeenkomst. 3. Op alle overeenkomsten, rechtsbetrekkingen en overig handelsverkeer in deze Algemene Voorwaarden is

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Speedyellow.com

Algemene voorwaarden Speedyellow.com Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Speedyellow.com 1. Speedyellow.com is een eenmanszaak die zich ten doel stelt tot het aanbieden van een online platform waarop Gebruikers in de vorm van verschillende

Nadere informatie

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten.

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten. Algemene Voorwaarden LABEL ME Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.LABEL

Nadere informatie

I. Algemene voorwaarden Webtify

I. Algemene voorwaarden Webtify I. Algemene voorwaarden Webtify 1. Welkom bij Webtify 1.1. Deze gebruiksvoorwaarden zijn met ingang van 11 april 2017 van toepassing op ieder gebruik van de website Webtify.nl, (de Website ), op alle diensten

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT ZZP bedrijfsnaam zzp er

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT ZZP bedrijfsnaam zzp er OVEREENKOMST VAN OPDRACHT ZZP bedrijfsnaam zzp er PARTIJEN 1. De besloten vennootschap RaymakersKayser b.v., handelend onder de naam RaymakersvdBruggen, Personeelsmanagement, gevestigd te Weesp, kantoorhoudende

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden

Gebruikersvoorwaarden Gebruikersvoorwaarden www.nimbles.com Nimbles B.V. is statutair gevestigd in Nederland en kantoorhoudend op de Prinsengracht 754, 1017 LD, Amsterdam, Nederland, ingeschreven bij het handelsregister van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen De onderneming A.G. Wennekes tevens handelend onder de naam Kennis Up To Date (hierna: Kennis Up To Date), ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld.

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld. --- ALGEMENE VOORWAARDEN --- I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke offerte en overeenkomst tussen Berg communcieert en een Opdrachtgever waarop Berg communiceert deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tax Talents

Algemene Voorwaarden Tax Talents Tax Talents Kantoorhoudend aan: Maliebaan 42 3581 CR Utrecht K.v.K. Utrecht: 59413425 Algemene Voorwaarden Tax Talents Artikel 1 Definities Onderstaande begrippen hebben, indien zij met een hoofdletter

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Goudklompjes Kindercoaching

Algemene Voorwaarden van Goudklompjes Kindercoaching Algemene Voorwaarden van Goudklompjes Kindercoaching Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Goudklompjes Kindercoaching gevestigd te Utrecht, ingeschreven

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!! ALGEMEENE VOORWAARDEN ONLINE VERSIE OVALPICTURE !!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!! ALGEMEENE VOORWAARDEN ONLINE VERSIE OVALPICTURE !!!!!!!!!!!! ALGEMEENE VOORWAARDEN ONLINE VERSIE OVALPICTURE Werkingssfeer Deze Algemene Voorwaarden gelden voor iedere offerte en Overeenkomst gesloten tussen OVALPICTURE en de Opdrachtgever, tenzij van deze Algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Sky Park Airport Services B.V. (ook actief onder de naam MOBIAN) Art. 1 Definities Onder deze voorwaarden wordt verstaan: a. MOBIAN: het bedrijf Sky Park Airport

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Delanie Sterken, Zelfstandige Zorgverlener (Versie: januari 2016)

Algemene Voorwaarden Delanie Sterken, Zelfstandige Zorgverlener (Versie: januari 2016) 1) Definities 1.1) Opdrachtgever: De partij die Delanie Sterken een opdracht geeft tot het verrichten van werkzaamheden, en die op basis van deze algemene voorwaarden offertes ontvangt en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V.

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V. Bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van opdrachten hanteert kantoorhoudend te Dordrecht en ingeschreven bij de KvK Rotterdam onder nummer: 24389685 de volgende algemene leveringsvoorwaarden:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Artikel 1: Definities - Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. - Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan: burojohanna.nl.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V.

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Artikel 1 definities 1.1 Onder Total Support wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Total

Nadere informatie

Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com

Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com ARTIKEL 1 DEFINITIES - Aanbod Kapper: Het aanbod van de op het Platform aangesloten Kapper, waarvoor, en onder welke voorwaarden, de Klant, Reserveringen

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1.

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1. Let op: Verkoop aanvragen kunnen zonder opgaaf van redenen door Online-horecamakelaar worden geweigerd of van de diverse aanbodsites worden verwijderd zonder dat hiervoor enig recht op schadevergoeding

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BINK Coaching

Algemene Voorwaarden BINK Coaching Algemene Voorwaarden BINK Coaching Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: BINK Coaching, gevestigd te Zoetermeer, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

JANUARI Onze algemene voorwaarden zijn op al onze overeenkomsten van toepassing, tenzij specifiek anders overeengekomen en vastgelegd.

JANUARI Onze algemene voorwaarden zijn op al onze overeenkomsten van toepassing, tenzij specifiek anders overeengekomen en vastgelegd. ALGEMENE VOORWAARDEN THE CLOUD COMPANY BV JANUARI 2015 Onze algemene voorwaarden zijn op al onze overeenkomsten van toepassing, tenzij specifiek anders overeengekomen en vastgelegd. 1. Definities a) Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BeterThuis

Algemene Voorwaarden BeterThuis Algemene Voorwaarden BeterThuis Gedeponeerd bij de KvK en Fabrieken van A dam, KvK Inschrijfnummer: 57444412. Ten aanzien van de dienstverlening van BeterThuis gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A.

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. Kascoöperatie U.A. Postbus 15473 1001 ML Amsterdam www.kasco.org T: 020-8200120 E: info@kasco.org KvK: 56669534 Btw: NL852249275 Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. 1. Algemeen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen De onderneming A.G. Wennekes handelend onder de naam Kennis Up To Date, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014 Artikel 1 Definities 1.1 Rootsmann: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. De eenmanszaak Rootsmann, statutair gevestigd te Vinkeveen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer : Praktijk An Opdrachtgever : De wederpartij van Opdrachtnemer Behandelovereenkomst: Een mondelinge

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met De Kracht een overeenkomst aangaat, dan wel daartoe een offerte aanvraagt.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met De Kracht een overeenkomst aangaat, dan wel daartoe een offerte aanvraagt. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Stichting Biezonderwijs, expertisecentrum De Kracht, gevestigd aan De Schans 135, 5011 EN te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Stichting One Fine Day

Algemene voorwaarden Stichting One Fine Day Artikel 1: Definities a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, rechtsbetrekkingen en overeenkomsten waarbij Stichting One Fine Day diensten van welke aard ook aan een derde

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. 1. DEFINITIES 1.1 Ib broadcast: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ib broadcast B.V. (statutair) gevestigd te (7007 CD) Doetinchem,

Nadere informatie

Opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie een overeenkomst wordt gesloten, dan wel die van de Diensten gebruik maakt.

Opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie een overeenkomst wordt gesloten, dan wel die van de Diensten gebruik maakt. Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden AVS Vastgoed Site. Handelsnaam die diverse websites met betrekking tot bedrijfsruimten en bedrijfspanden exploiteert..

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van StudyRight. KvK-nummer: Algemene Voorwaarden - StudyRight

Algemene voorwaarden van StudyRight. KvK-nummer: Algemene Voorwaarden - StudyRight Algemene Voorwaarden - StudyRight Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Artikel 4 - De overeenkomst Artikel 5 - De prijzen en tarieven Artikel 6 - Betaling

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden 2 Inhoudsopgave Artikel 1 Definities 4 Artikel 2 Aanbieding en overeenkomst 4 Artikel 3 Beëindiging van de overeenkomst en gebruik van de site 4 Artikel 4 Tarieven en prijzen 5 Artikel

Nadere informatie

IN OVERWEGING NEMENDE DAT:

IN OVERWEGING NEMENDE DAT: OVEREENKOMST VAN OPDRACHT ZZP naam zzp er PARTIJEN 1. De besloten vennootschap RaymakersKayser b.v., handelend onder de naam Rvdb, gevestigd te Weesp, kantoorhoudende aldaar aan de Amstellandlaan 84 te

Nadere informatie

TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN

TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere offerte en iedere overeenkomst tussen traducir.nl en een opdrachtgever, met uitsluiting van de algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden geldend voor open cursussen die vanaf 1 januari 2017 door Meer Kennis worden aangeboden.

Algemene voorwaarden geldend voor open cursussen die vanaf 1 januari 2017 door Meer Kennis worden aangeboden. Algemene voorwaarden geldend voor open cursussen die vanaf 1 januari 2017 door Meer Kennis worden aangeboden. De onderneming ten behoeve waarvan deze Algemene voorwaarden zijn opgesteld: W.J. Oostwouder

Nadere informatie

Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag

Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag Deze overeenkomst is gebaseerd op de door de Belastingdienst op 4 mei 2016 onder nummer 9041634635 beoordeelde overeenkomst. De in die overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Tot stand gekomen op 3 augustus 2017. Algemene Voorwaarden Rijschoolvinden.nl, gevestigd aan De Weer 194, 1503WN, te Zaandam, ingeschreven bij de KvK onder nummer 60167017. Definities

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Barends Training

Algemene Voorwaarden Barends Training Algemene Voorwaarden Barends Training Artikel 1 Definities 1.1 Barends Training: Robin Barends, als zelfstandige ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 59652748, alsook personeel dat werkzaam

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Leerkwadraat

Algemene voorwaarden Leerkwadraat Tuinkoepel 5 9351 TM Leek Algemene voorwaarden Leerkwadraat Inhoud: 1. Algemeen 2. Contracten 3. Verplichtingen wederpartij 4. Verplichtingen Leerkwadraat 5. Betalingen en facturen 6. Aansprakelijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROGRAMMA DESIGN YOUR DREAM

ALGEMENE VOORWAARDEN PROGRAMMA DESIGN YOUR DREAM ALGEMENE VOORWAARDEN PROGRAMMA DESIGN YOUR DREAM Stijlvol Creatie Vuurdoornstraat 14 8171 XK Vaassen info@stijlvolcreatie.nl KVK: 54735289 BTW: NL0285.31.413.B01 Bank: NL47RABO0181697378 1. Definities

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie

ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid : A) TopTheorie: de rechtspersoon die met de consument op afstand de overeenkomst aangaat. B) Cursist: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de Klant Fairphone B.V.

Algemene Voorwaarden voor de Klant Fairphone B.V. Beste klant, Op basis van de ervaringen die we hebben opgedaan met de verkoop van onze First Edition Fairphones hebben we de Algemene Voorwaarden gewijzigd om de procedure voor de aanschaf van de volgende

Nadere informatie

1. Algemene Voorwaarden

1. Algemene Voorwaarden 1. Algemene Voorwaarden 1. Ondernemingen leverend onder het merk PARTITUDE zijn Opdrachtnemer. 2. Ondernemingen wettelijk bevoegd onder het Nederlands recht zijn Opdrachtgever. 3. Tenzij anders vermeld,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bloem Opleidingen

Algemene voorwaarden Bloem Opleidingen Algemene voorwaarden Bloem Opleidingen 1. Definities 1.1. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever tot afname van één of meer Opleidingsproducten van Opdrachtnemer. 1.2. Opdrachtnemer:

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Eigenhandje Coaching Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder Opdrachtnemer: Opdrachtgever: Behandelovereenkomst: Eigenhandje: Kind: Eigenhandje, De

Nadere informatie

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Artikel 1. Definities en toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Rumbold: Het kennisdelingsplatform Rumbold, waar organisaties samen

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT NR. <PPFNR>

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT NR. <PPFNR> OVEREENKOMST VAN OPDRACHT NR. Partijen: 1. LINKIT B.V., gevestigd te 3454 PV DE MEERN aan de Rijnzathe 9, rechtsgeldig vertegenwoordigd door E.J. Holierhoek hierna te noemen: Opdrachtgever ; en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Van Brussel

Algemene Voorwaarden Van Brussel Van Brussel ME Hartmanstraat 68 4132 EG Vianen info@gabriellevanbrussel.nl KvK: 54399890 Algemene Voorwaarden Van Brussel Artikel 1: Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de tussen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Het Workshopplatform en Loekie.nu

Algemene voorwaarden Het Workshopplatform en Loekie.nu 23 augustus 2018 Pagina 1 van 5 Algemene voorwaarden Het Workshopplatform en Loekie.nu Dit zijn de Algemene voorwaarden van Het Workshopplatform, tevens handelend onder de naam Loekie.nu, ingeschreven

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 Door het downloaden, installeren en/of gebruik van de Reisplanner Xtra Software of een deel daarvan, gaat Gebruiker akkoord met alle onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BRANDAMBASSADORS

ALGEMENE VOORWAARDEN BRANDAMBASSADORS Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Adverteerder: de natuurlijke- of rechtspersoon ten behoeve van wie de Campagne wordt uitgevoerd, tevens Opdrachtgever van Brandambassadors;

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het leveren van diensten door Buro Kort&Krachtig

Algemene voorwaarden voor het leveren van diensten door Buro Kort&Krachtig Algemene voorwaarden voor het leveren van diensten door Buro Kort&Krachtig Buro Kort&Krachtig Durendaal 52 6715 JR Ede info@burokortenkrachtig.nl www.burokortenkrachtig.nl KvK: 09179673 BTW nummer: NL

Nadere informatie

Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact met ons op voordat u akkoord gaat met onze offerte.

Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact met ons op voordat u akkoord gaat met onze offerte. Algemene Voorwaarden Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op onze offertes, aanbiedingen, overeenkomsten en andere werkzaamheden. Wij verzoeken u deze voorwaarden aandachtig te lezen voordat u

Nadere informatie

Bezorgland.nl Algemene Voorwaarden voor Restaurants

Bezorgland.nl Algemene Voorwaarden voor Restaurants Bezorgland.nl Algemene Voorwaarden voor Restaurants Definities Bestelling een bestelling van een Consument bij het Restaurant in verband met een Overeenkomst. Betaaldiensten het ter doorbetaling aan een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november Algemene voorwaarden fotoxperience B.V.

Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november Algemene voorwaarden fotoxperience B.V. Algemene voorwaarden fotoxperience B.V. Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november 2015 Artikel 1: Definities 1.1 fotoxperience: Opdrachtnemer, handelend onder de naam fotoxperience b.v. hierna genoemd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: : Deze algemene voorwaarden Handelsnaam die diverse websites met betrekking tot bedrijfsruimten en bedrijfspanden exploiteert. Deze handelsnaam is onderdeel van

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V.

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. Toegang tot en gebruik van de faciliteiten en informatie van het portal Check Point, van de Cashless

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rens de Jonge

Algemene voorwaarden Rens de Jonge Algemene voorwaarden Rens de Jonge Artikel 1 Definities 1. Rens de Jonge: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Lissestraat 11, 6843KH te Arnhem, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities 1. Definities In deze algemene ticketvoorwaarden wordt verstaan onder: -Eventix B.V., de entiteit welke haar kaartverkoopservice aanbiedt aan Gebruiker onder de naam "Eventix", hierna te noemen Eventix,

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieding: iedere vorm van aanbod gedaan door of namens de Opdrachtnemer waaronder begrepen maar niet beperkt tot offertes, prijsopgaven,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl

Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl Per 1 september 2013 Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Bijlesje.nl, hierna

Nadere informatie

Algemene voorwaarden artikel 1. Algemene bepalingen en definities

Algemene voorwaarden artikel 1. Algemene bepalingen en definities Algemene voorwaarden HEEL opleidingen verzorgt opleidingen, workshops, trainingen en coaching. De volgende artikelen vormen samen de Algemene Voorwaarden. Heel opleidingen wordt geleid door Petri Elemans

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen FoodFitness en een cliënt.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen FoodFitness en een cliënt. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden (AV) van de praktijk voor orthomoleculaire therapie en Personal Training FoodFitness (hierna: FoodFitness), gevestigd te Veenendaal en geregistreerd bij de Kamer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Begrippen. 2. Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. 1. Begrippen. 2. Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van de maatschap Lawyal. Lawyal staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 65538439. 1. Begrippen a. Lawyal: Lawyal is een samenwerking

Nadere informatie

Organisatiebureau The 5th Element. inspanningsverplichting tot het verrichten van diensten. hulp en adviezen ten behoeve van opdrachtgever(s).

Organisatiebureau The 5th Element. inspanningsverplichting tot het verrichten van diensten. hulp en adviezen ten behoeve van opdrachtgever(s). Algemene Voorwaarden The 5th Element Algemeen Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten gesloten tussen Organisatiebureau The 5th Element, gevestigd te 1815 GB, Alkmaar aan de Kennemersingel

Nadere informatie

1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder. Opdrachtnemer: Kindercoach

1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder. Opdrachtnemer: Kindercoach 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder handelingen, zowel van voorbereidende als uitvoerende aard. Tijdens het intakegesprek wordt naar deze algemene voorwaarden verwezen. Opdrachtnemer:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities Opdrachtnemer Opdrachtgever Partijen Overeenkomst: Diensten: Kind: Schriftelijk

Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities Opdrachtnemer Opdrachtgever Partijen Overeenkomst: Diensten: Kind: Schriftelijk Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Praktijk KIDS & COaching, gevestigd te Beuningen (Gld), ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aon: Aon Nederland C.V., gevestigd te (3063 ED) Rotterdam aan de Admiraliteitskade 62, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: algemeen Deze algemene voorwaarden, betalings- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder 65879880. Deze voorwaarden zijn van kracht vanaf

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vindhandelaar.nl

Algemene Voorwaarden Vindhandelaar.nl Algemene Voorwaarden Vindhandelaar.nl Artikel 1 Definities Vindhandelaar.nl: Vindhandelaar.nl is een onderdeel van Bosch Services Onderhoud (KvK nummer: 24331424), Postbus 44061, 3006 HB te Rotterdam.

Nadere informatie