Algemene voorwaarden. 1. Begrippen. 2. Toepasselijkheid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden. 1. Begrippen. 2. Toepasselijkheid"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van de maatschap Lawyal. Lawyal staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: Begrippen a. Lawyal: Lawyal is een samenwerking van juristen onder gemeenschappelijke naam. Met het begrip Lawyal wordt zowel dit samenwerkingsverband aangeduid, als alle juristen en medewerkers van Lawyal. b. De Opdrachtgever: Alle afnemers van de diensten die Lawyal aanbiedt. c. De Website: Met de Website wordt de website bedoelt. d. De Diensten: Alle diensten die Lawyal aanbiedt. Dit geldt zowel voor diensten die aangeboden worden op de Website als onderling overeengekomen met de Opdrachtgever. 2. Toepasselijkheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle Diensten die Lawyal aanbiedt. b. Alle Diensten die Lawyal aanbiedt worden verricht als overeenkomst van opdracht. c. Deze algemene voorwaarden zijn tevens van toepassing op alle rechtsbetrekkingen en rechtshandelingen die daaruit voortvloeien. d. Toepasselijkheid van andere voorwaarden (onder welke benaming dan ook) hetzij van de Opdrachtgever, hetzij van derden wordt hierbij uitdrukkelijk uitgesloten. e. Door het gebruiken van de Website en de diensten aanvaard je gebonden te zijn aan deze algemene voorwaarden.

2 3. Gebruik Website a. Opdrachtgevers staan ervoor in dat de informatie die verstrekt wordt aan Lawyal volledig en juist is. b. Lawyal behoudt zich het recht om de aan Lawyal verstrekte informatie aan te passen of weg te laten voordat deze kenbaar wordt gemaakt aan derden dan wel op de website wordt gepubliceerd. c. Lawyal heeft ten alle tijden het recht om blogs, data en overige informatie aan te passen of te verwijderen. Daarnaast heeft Lawyal het recht gebruikers toegang tot de website te ontzetten voor (on)bepaalde tijd. 4. Tarieven en betaling a. Alle met Lawyal overeengekomen bedragen zijn exclusief 21% BTW. b. Na afhandeling van alle Diensten ontvangt de Opdrachtgever een factuur voor de overeengekomen prijs. c. Lawyal mag een voorschot vragen voor de te verrichten werkzaamheden. Dit voorschot wordt verrekend met de eindfactuur. d. Contracten kunnen eenmalig worden aangeschaft. Deze worden betaald via ideal, Paypal of dienen te worden overgemaakt op de rekening van Lawyal. e. De betalingstermijn is 14 dagen na dagtekening van de factuur. f. Na het verstrijken van het betalingstermijn is de Opdrachtgever van rechtswege in verzuim en de wettelijke rente verschuldigd. Indien ook na aanmaning de factuur niet betaald wordt, zijn tevens buitengerechtelijke incassokosten verschuldigd, zijnde 15% van de hoofdsom inclusief BTW en met een minimum van 100,--. g. In geval van een buitengerechtelijke incassoprocedure is de Opdrachtgever alle gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten verschuldigd en niet slechts de geliquideerde proceskosten. h. Klachten over de factuur dienen binnen 14 dagen na dagtekening van de factuur schriftelijk aan Lawyal kenbaar te worden gemaakt, bij gebreke waarvan de Opdrachtgever de juistheid van de factuur geacht wordt te hebben erkend. De klacht schort de betalingsverplichting van de factuur van overige facturen niet op.

3 i. Bij niet (tijdige) voldoening van een factuur of een voorschot is Lawyal gerechtigd de uitvoering van de opdracht op te schorten, totdat aan alle betalingsverplichtingen voldaan is. Lawyal is tevens niet gehouden tot het afgeven van het dossier of stukken daaruit. 5. Inschakeling van derden a. Bij het inschakelen van derden zal Lawyal, indien nodig, voorafgaand overleg plegen met de Opdrachtgever en bij keuze van deze derden de nodige zorgvuldigheid in acht nemen. Lawyal is echter nimmer aansprakelijk voor fouten of tekortkomen van deze derden. b. Lawyal is door de Opdrachtgever gemachtigd om eventuele aansprakelijkheidsbeperkingen van derden namens de Opdrachtgever te aanvaarden. 6. Aansprakelijkheid a. Iedere aansprakelijkheid jegens Lawyal is beperkt tot een bedrag van het door Lawyal met betrekking tot de betreffende overeenkomst van opdracht in rekening gebrachte prijs met een maximum van 500,-- b. De Opdrachtgever vrijwaart Lawyal tegen alle aanspraken van derden die betrekking hebben op de overeenkomst van opdracht en de ten behoeve van die overeenkomst van opdracht door die derde verrichte werkzaamheden, met inbegrip van de te maken kosten van verweer tegen die aanspraken. c. Alle aanspraken van Opdrachtgevers en derden vervallen, indien deze niet schriftelijk en gemotiveerd zijn ingediend bij Lawyal binnen drie maanden nadat de gebeurtenis waarop de aanspraken zijn gebaseerd heeft of hebben plaatsgevonden. d. Lawyal is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is of kan zijn van enig handelen of nalaten naar aanleiding van de informatie op de Website of die van gelinkte websites, ook niet indien sprake is van onvolkomenheden en/of onjuistheden in de functionaliteit van de Website en is niet aansprakelijk voor storingen of het vanwege andere redenen voor enige duur niet beschikbaar zijn van de Website.

4 7. Klachtenbehandeling a. Wanneer de Opdrachtgever ontevreden is over de dienstverlening of de hoogte van de factuur van Lawyal, dan dient de Opdrachtgever de bezwaren eerst schriftelijk voor te leggen aan de uitvoerend jurist van Lawyal. b. Na ontvangst van een klacht zal de uitvoerend jurist deze klacht met de Opdrachtgever bespreken en in onderling overleg proberen op te lossen. Komt de Opdrachtgever er niet uit met de uitvoerend jurist dan kan de Opdrachtgever zich wenden tot de klachtenbehandelaar, zijnde Dhr. Van Oostveen of dhr. Vreeken, om te trachten de klacht opgelost te krijgen. De klachtbehandelaar stelt de Opdrachtgever en degene over wie is geklaagd in de gelegenheid een (nadere) toelichting te geven op de klacht. c. De klachtbehandelaar handelt de klacht af binnen een maand na ontvangst van de klacht, of doet met opgave van redenen mededeling aan de Opdrachtgever over afwijking van deze termijn, met vermelding van de termijn waarbinnen wel een oordeel over de klacht wordt gegeven. De klachtbehandelaar stelt de Opdrachtgever en degene over wie is geklaagd schriftelijk op de hoogte van het oordeel over de al dan niet gegrondheid van de klacht, al dan niet vergezeld van aanbevelingen. Zover er door de bemiddeling van de klachtbehandelaar een oplossing wordt bereikt, dan wordt deze bevestigd in een brief van de betreffende klachtbehandelaar aan de Opdrachtgever. d. De Opdrachtgever is geen vergoeding verschuldigd voor de kosten van de behandeling van de klacht. e. De klachtenregeling is eveneens van toepassing op de onder de verantwoordelijkheid van Lawyal werkzame personen. f. Indien de Opdrachtgever van mening is dat de bezwaren niet naar tevredenheid zijn opgelost conform artikel 7a-7c, zullen geschillen tussen partijen worden beslecht door de bevoegde rechter van de Rechtbank Amsterdam.

5 8. Geheimhouding a. Lawyal gebruikt de informatie en gegevens die Opdrachtgevers verstrekken slechts voor de uitvoering van de diensten. Lawyal zal deze informatie en gegevens als vertrouwelijk behandelen, indien die informatie en gegevens uitdrukkelijk wordt aangeduid als vertrouwelijk of indien Lawyal redelijkerwijs weet of mocht weten dat de informatie vertrouwelijk is. b. Opdrachtgevers zijn zelf verantwoordelijk voor de vertrouwelijke gegevens die zij aan Lawyal verstrekken, of voor het weglaten van vertrouwelijke gegevens. c. Lawyal is bevoegd om vertrouwelijke informatie aan derden te verstrekken indien Lawyal hiertoe krachtens de wet en/of op instructie van een daartoe bevoegd (overheids-)orgaan verplicht is. 9. Invaliditeit a. Indien een bepaling van deze algemene voorwaarden nietig dan wel onverbindend mocht blijken te zijn, blijven Lawyal en gebruiker gebonden aan de overige bepalingen van deze algemene voorwaarden. Partijen zullen de nietige dan wel onverbindende bepaling(en) vervangen door een bepaling die wel verbindend is en waarvan de strekking zoveel mogelijk dezelfde is als die van de te vervangen bepaling(en), rekening houdend met het oogmerk van deze algemene voorwaarden. 10. Slotbepalingen a. Op alle aan Lawyal verleende opdrachten en overige werkzaamheden is Nederlands recht van toepassing. b. Eventuele geschillen zullen, zoals reeds onder artikel 7f opgenomen, worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter te Amsterdam. c. Lawyal mag ten alle tijden deze algemene voorwaarden eenzijdig wijzigen. De meest actuele versie van de algemene voorwaarden is te vinden op de Website. De wijziging wordt uiterlijk één maand voor inwerkingtreding op de Website bekend gemaakt.

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Timmer & Hoesenie Advocatuur: een samenwerkingsverband van de zelfstandig werkende advocaten mr. L.A.E. Timmer en mr.

Nadere informatie

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Corten & Schepers Advocaten. 1. Algemeen

Algemene voorwaarden Corten & Schepers Advocaten. 1. Algemeen Algemene voorwaarden Corten & Schepers Advocaten 1. Algemeen 1.1 Corten en Schepers Advocaten B.V. (hierna: het kantoor) is een naar Nederlands recht opgerichte besloten vennootschap die zich ten doelt

Nadere informatie

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden die zijn te raadplegen op de website www.beutenerstaal.nl.

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden die zijn te raadplegen op de website www.beutenerstaal.nl. Algemene voorwaarden van mr. M.B.W.G. Beutener, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten is een kantoorcombinatie, geen maatschap, tussen mr. M.B.W.G. Beutener, gevestigd in Deventer, en mr.

Nadere informatie

I. Algemeen 1. DijkmansBergJeths Advocaten (hierna: DBJ ) is de handelsnaam van DijkmansBergJeths Advocaten B.V. gevestigd te Eindhoven.

I. Algemeen 1. DijkmansBergJeths Advocaten (hierna: DBJ ) is de handelsnaam van DijkmansBergJeths Advocaten B.V. gevestigd te Eindhoven. Algemene Voorwaarden van DijkmansBergJeths Advocaten I. Algemeen 1. DijkmansBergJeths Advocaten (hierna: DBJ ) is de handelsnaam van DijkmansBergJeths Advocaten B.V. gevestigd te Eindhoven. 2. Deze Algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mens-wens

Algemene Voorwaarden Mens-wens 1 Algemene Voorwaarden Mens-wens www.mens-wens Algemene Voorwaarden (AV) 2 Artikel 1. Mens-wens. Mens-wens is een VOF gedreven door de wil om mensen verder te helpen in hun leven door mediation, training,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Vakantiehuiswinkel

Algemene voorwaarden Vakantiehuiswinkel Algemene voorwaarden Vakantiehuiswinkel Het grootste onafhankelijke platform voor de aan of Verkoop van uw recreatiewoning in Nederland Ruim 12.000 te koop staande woningen in Nederland, onafhankelijk

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten en opdrachten, waarbij HR Financials Riskmanagement B.V., handelend onder de naam:,

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden BudgetCoach de Eilanden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van mr. J.W. Post, advocaat

Algemene voorwaarden van mr. J.W. Post, advocaat Algemene voorwaarden van mr. J.W. Post, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten is een kantoorcombinatie, geen maatschap, tussen mr. M.B.W.G. Beutener, mr. L.M.J Leerkes en mr. J.W. Post,

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden MF-Budgetcoaching Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij MF-Budgetcoaching deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

Businesscares is een vennootschap onder firma naar Nederlands recht.

Businesscares is een vennootschap onder firma naar Nederlands recht. Algemene voorwaarden Businesscares Definities Businesscares is een vennootschap onder firma naar Nederlands recht. Opdrachtgever is de natuurlijke persoon of rechtspersoon voor wie Businesscares zich inspant

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Inzake Dijk & Belga hypotheken en verzekeringen

Algemene voorwaarden Inzake Dijk & Belga hypotheken en verzekeringen Algemene voorwaarden Inzake Dijk & Belga hypotheken en verzekeringen A. ALGEMEEN 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, offertes en/of overeenkomsten tussen Dijk & Belga hypotheken

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL

ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL Artikel 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL 1.1. Algemene Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden. 1.2. Ad Rem Legal: een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak, gevestigd te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners

Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Sinior Hypotheek & Financieel Advies, gevestigd te Hengelo aan de Enschedesestraat 164 (7552 CL) hierna

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V.

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Validata Group BV

Algemene Voorwaarden Validata Group BV Artikel 1 Definities: Betrokkene: Bewerker: persoon in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) op wie de verwerking van persoonsgegevens door Validata Group BV betrekking heeft; degene die

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OST MEDIATION

ALGEMENE VOORWAARDEN OST MEDIATION ALGEMENE VOORWAARDEN OST MEDIATION Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die aan OST Mediation worden verstrekt (inclusief aanvullende opdrachten

Nadere informatie

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden, die zijn te raadplegen op de website www. beutenerstaal.nl.

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden, die zijn te raadplegen op de website www. beutenerstaal.nl. Algemene voorwaarden van mr. M.B.W.G. Beutener, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten zijn twee zelfstandige advocatenkantoren, de eenmanszaak mr. M.B.W.G. Beutener, gevestigd in Deventer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators

Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators Algemeen 1. Van Ekelen & Poort advocaten & mediators is een kostenmaatschap, ingeschreven bij de KvK onder nummer 56945744, van twee zelfstandig

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Curriculum Vitae Zeker BV

Algemene Voorwaarden Curriculum Vitae Zeker BV Artikel 1 Definities: Algemene Voorwaarden Curriculum Vitae Zeker BV Betrokkene: persoon in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) op wie de verwerking van persoonsgegevens door CV-OK betrekking

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - ALGEMEEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - ALGEMEEN ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - ALGEMEEN 1.1. Saul Advocaten B.V., hierna te noemen Saul Advocaten, is een besloten vennootschap, die zich ten doel stelt het uitoefenen of doen oefenen van de rechtspraktijk,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van mr. W.A.J.M. Staal, advocaat en mediator

Algemene voorwaarden van mr. W.A.J.M. Staal, advocaat en mediator Algemene voorwaarden van mr. W.A.J.M. Staal, advocaat en mediator Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten zijn twee zelfstandige advocatenkantoren: de eenmanszaak mr M.B.W.G. Beutener, gevestigd in

Nadere informatie

SCHERP LEGAL ALGEMENE VOORWAARDEN

SCHERP LEGAL ALGEMENE VOORWAARDEN SCHERP LEGAL ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aan SCHERP LEGAL verstrekte en door SCHERP LEGAL aanvaarde opdrachten, waaronder begrepen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden HERENBOS Re-integratie B.V.

Algemene voorwaarden HERENBOS Re-integratie B.V. Algemene voorwaarden HERENBOS Re-integratie B.V. Inhoud Artikel 1 Definities 3 Artikel 2 Werkingssfeer 3 Artikel 3 Offertes en aanbiedingen 3 Artikel 4 Overeenkomst 3 Artikel 5 Inschakeling derden 3 Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra

Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere opdracht (hierna daaronder begrepen vervolgopdrachten), aanbieding, offerte en overeenkomst

Nadere informatie

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: (a) Opdrachtnemer: Joosen Re-integratie & Advies

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door NL Pensioen,

Nadere informatie

Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015.

Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015. Algemene voorwaarden Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015. Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Buren. 1 Algemeen. 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden Buren. 1 Algemeen. 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Johan de Wittlaan 15 2517 JR Den Haag Postbus 18511 2502 EM Den Haag T 070 318 4200 F 070 356 1340 Algemene Voorwaarden Buren BURENLEGAL.COM 1 Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten)

Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten) Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Consument: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Wolf Huisvestingsgroep. In deze algemene voorwaarden worden de onderstaande begrippen als volgt gedefinieerd:

Algemene voorwaarden Wolf Huisvestingsgroep. In deze algemene voorwaarden worden de onderstaande begrippen als volgt gedefinieerd: Algemene voorwaarden Wolf Huisvestingsgroep ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de onderstaande begrippen als volgt gedefinieerd: a. Opdrachtgever: een natuurlijk persoon of rechtspersoon,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Ligo

Algemene Voorwaarden Ligo Algemene Voorwaarden Ligo Dit zijn de algemene voorwaarden van Ligo B.V. ( Ligo ). Ligo is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63699060. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden,

Nadere informatie

Overeenkomst: Elke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verlenen van Diensten door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever.

Overeenkomst: Elke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verlenen van Diensten door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever. Algemene Voorwaarden Advies, training en ondersteuning info@studiextra.nl www.studiextra.nl KvK: 55347940 Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: De natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Re-integratie, outplacement, advies

Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Re-integratie, outplacement, advies Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Re-integratie, outplacement, advies www.abvakwerk.nl < 1 > 1. Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden verricht of te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemene bepalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemene bepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Algemene bepalingen 1.1. Patentwerk B.V. ( Patentwerk ) is een besloten vennootschap die zich ten doel stelt om de praktijk van octrooigemachtigde uit te oefenen, een en ander in

Nadere informatie

Eigen Huis Hypotheekadvies

Eigen Huis Hypotheekadvies Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekadvies ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ALFISURE 1. ALGEMEEN.

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ALFISURE 1. ALGEMEEN. ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ALFISURE 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door Alfisure, verder ook opdrachtnemer te noemen, al dan niet op declaratiebasis

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten

Nadere informatie

De opdrachtgever: Iedere natuurlijke of rechtspersoon die de opdracht aan Homelyrentals verstrekt.

De opdrachtgever: Iedere natuurlijke of rechtspersoon die de opdracht aan Homelyrentals verstrekt. Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of

Nadere informatie

d. Met Mediation wordt bedoeld: de opdracht tot bemiddeling tussen Deelnemers die wordt verleend door Afnemer.

d. Met Mediation wordt bedoeld: de opdracht tot bemiddeling tussen Deelnemers die wordt verleend door Afnemer. Algemene voorwaarden Sapphire-mediation 1. Algemeen: a. Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle offertes en overeenkomsten van opdracht die ten doel hebben het verlenen van diensten door Sapphire

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Buro Binnenkans

Algemene voorwaarden Buro Binnenkans Algemene voorwaarden Buro Binnenkans Artikel 1: Algemeen 1.1. Definities: a. Buro Binnenkans: de gebruiker van deze algemene voorwaarden; Eenmanszaak ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Verschuren Advocaten 2015 1

Algemene Voorwaarden. Verschuren Advocaten 2015 1 Algemene Voorwaarden 1 Verschuren Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd te s-hertogenbosch. 2 De dienstverlening geschiedt conform de regels van de Nederlandse Orde van Advocaten. 3 Deze algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - BEMIDDELING

ALGEMENE VOORWAARDEN - BEMIDDELING ALGEMENE VOORWAARDEN - BEMIDDELING Algemene voorwaarden van de eenmanszaak 'TOM Incasso & Bemiddeling', gevestigd te Uden en kantoorhoudende te (5405 NB) Uden aan Loopkantstraat 11-B. Gedeponeerd bij de

Nadere informatie

SCHERP ADVOCATEN ALGEMENE VOORWAARDEN

SCHERP ADVOCATEN ALGEMENE VOORWAARDEN SCHERP ADVOCATEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aan Scherp Advocaten verstrekte en door Scherp Advocaten aanvaarde opdrachten,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Flegal Juridisch Advies

Algemene voorwaarden Flegal Juridisch Advies Algemene voorwaarden Flegal Juridisch Advies 1. Definities 1. Laten we ons allereerst even voorstellen. Wij zijn Flegal Juridisch Advies, een juridisch advieskantoor. In deze algemene voorwaarden verwijzen

Nadere informatie

Artikel 3 Inhoud overeenkomst Artikel 4 Gebruik webportal

Artikel 3 Inhoud overeenkomst Artikel 4 Gebruik webportal Artikel 1 Algemene bepalingen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en vormen een onverbrekelijk geheel met alle offertes als door MKB Flex Personeel B.V. ( MKB Flex Personeel ) uitgebracht,

Nadere informatie

Disclaimer. Algemene voorwaarden 2BW Advocaten

Disclaimer. Algemene voorwaarden 2BW Advocaten Disclaimer De inhoud van de website van 2BW Advocaten is van informatieve aard en kan niet worden beschouwd als een juridisch advies in welke vorm dan ook. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke

Nadere informatie

2.2 Het feitelijk beginnen met het uitvoeren van de overeenkomst geldt zijdens opdrachtgever als aanvaarding van deze algemene voorwaarden.

2.2 Het feitelijk beginnen met het uitvoeren van de overeenkomst geldt zijdens opdrachtgever als aanvaarding van deze algemene voorwaarden. ALGEMENE VOORWAARDEN Intelgration B.V., gevestigd te 1343AE Almere, Wielewaallaan 10, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 30163962. 1 Algemeen In deze algemene voorwaarden worden

Nadere informatie

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt.

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt. Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of

Nadere informatie

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST.

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST. ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN SCHRIJVER ASSURANTIE MANAGEMENT OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING FINANCIEEL ADVIESBUREAU KARIN BLOTT OP HET TERREIN VAN HYPOTHEKEN / VERZEKERINGEN / OVERIG FINANCIEEL ADVIES. 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A.

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. Kascoöperatie U.A. Postbus 15473 1001 ML Amsterdam www.kasco.org T: 020-8200120 E: info@kasco.org KvK: 56669534 Btw: NL852249275 Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. 1. Algemeen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V.

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V. Bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van opdrachten hanteert kantoorhoudend te Dordrecht en ingeschreven bij de KvK Rotterdam onder nummer: 24389685 de volgende algemene leveringsvoorwaarden:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FLOAD

ALGEMENE VOORWAARDEN FLOAD ALGEMENE VOORWAARDEN FLOAD BEDRIJFSGEGEVENS FLOAD Adres: Tobias Asserlaan 7 E-mail: Website: info@fload.nl www.fload.nl Telefoon: 010-3138410 KvK-inschrijving: 69715378 1. ALGEMEEN 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - FIKS Vastgoedstyling

ALGEMENE VOORWAARDEN - FIKS Vastgoedstyling ALGEMENE VOORWAARDEN - FIKS Vastgoedstyling Artikel 1 - Algemeen 1.1. Definities a. FIKS Vastgoedstyling: de gebruiker van deze algemene voorwaarden; ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als eenmanszaak

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden voor relaties van Steijvers Financiële Diensten B.V. Mei /5

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden voor relaties van Steijvers Financiële Diensten B.V. Mei /5 ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden voor relaties van Steijvers Financiële Diensten B.V. Mei 2010 1/5 ALGEMENE VOORWAARDEN HANS STEIJVERS UW FINANCIËLE COACH 1. Steijvers Financiële Diensten B.V.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Werving & Selectie

Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Werving & Selectie Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Werving & Selectie www.abvakwerk.nl < 1 > 1. Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden verricht of te verrichten door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Scrum Company

Algemene voorwaarden Scrum Company Algemene voorwaarden Scrum Company Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Scrum Company of voor

Nadere informatie

VALENT PENSIOEN- EN LEVEN ADVISEURS B.V.

VALENT PENSIOEN- EN LEVEN ADVISEURS B.V. ADVISERING VALENT PENSIOEN- EN LEVEN ADVISEURS B.V OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN, PENSIOEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 DEZE ZIJN VAN TOEPASSING OP OVEREENKOMSTEN WAARBIJ

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november Algemene voorwaarden fotoxperience B.V.

Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november Algemene voorwaarden fotoxperience B.V. Algemene voorwaarden fotoxperience B.V. Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november 2015 Artikel 1: Definities 1.1 fotoxperience: Opdrachtnemer, handelend onder de naam fotoxperience b.v. hierna genoemd

Nadere informatie

b. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die met Interieur34 een overeenkomst sluit;

b. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die met Interieur34 een overeenkomst sluit; Algemene voorwaarden Interieur34 Artikel 1 Algemeen 1.1. Definities a. Interieur34 te Heerhugowaard: de gebruiker van deze algemene voorwaarden; ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als vennoot onder

Nadere informatie

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid 1. Algemeen 1.1 Degene die met Libel kinder-jongerencoach een overeenkomst voor advies of coaching aangaat, wordt verder cliënt genoemd. 1.2 Deze leveringsvoorwaarden worden geacht deel uit te maken van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. GEBRUIKTE DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de contractspartijen als volgt aangeduid: Raetsluy : de maatschap Raetsluy Advocaten, alsmede alle bij haar krachtens een

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies. 1. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies. 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies Definities Dienstverlener: Wijma Juridisch Advies Opdrachtgever: iedere partij (natuurlijke of rechtspersoon) die een overeenkomst met Wijma Juridisch Advies

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bij het aangaan van een begeleidingsovereenkomst

Algemene voorwaarden bij het aangaan van een begeleidingsovereenkomst Algemene voorwaarden bij het aangaan van een begeleidingsovereenkomst Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

2.2 Huis & Hypotheek Bergen behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren.

2.2 Huis & Hypotheek Bergen behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren. Algemene voorwaarden 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door Huis & Hypotheek Bergen verder ook opdrachtnemer te noemen, al dan niet op declaratiebasis

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Horevoorts Advies

Algemene voorwaarden Horevoorts Advies Algemene voorwaarden Horevoorts Advies 1. Definities 1. Wij zijn Horevoorts Advies. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71642161. In deze algemene voorwaarden verwijzen naar

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN LOUWERS ADVOCATEN B.V. (LOUWERS IP TECHNOLOGY ADVOCATEN)

ALGEMENE VOORWAARDEN LOUWERS ADVOCATEN B.V. (LOUWERS IP TECHNOLOGY ADVOCATEN) ALGEMENE VOORWAARDEN LOUWERS ADVOCATEN B.V. (LOUWERS IP TECHNOLOGY ADVOCATEN) 1. Louwers Advocaten B.V. 1.1 Louwers Advocaten B.V. (onder meer handelend onder de naam Louwers IP Technology Advocaten, verder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TAART by Nihal

ALGEMENE VOORWAARDEN TAART by Nihal ALGEMENE VOORWAARDEN TAART by Nihal 1. Begrippen 1.1. Opdrachtnemer: TAART by Nihal Nalatenschapsadvies en Financiële Planning, gevestigd te Berkel-Enschot en ingeschreven bij de kamer van koophandel onder

Nadere informatie

opdrachtnemer: Roosen Financieel Advies, Stationsplein AB NIJMEGEN NL, die voor opdrachtgever te allen tijde als contractpartij optreedt.

opdrachtnemer: Roosen Financieel Advies, Stationsplein AB NIJMEGEN NL, die voor opdrachtgever te allen tijde als contractpartij optreedt. Artikel 1 Algemeen 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtgever: iedere rechtspersoon of natuurlijk persoon, al dan niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf, in

Nadere informatie

De Rappórt bewindvoerder: Zelfstandig werkende bewindvoerder/ inkomensbeheerder binnen Rappórt.

De Rappórt bewindvoerder: Zelfstandig werkende bewindvoerder/ inkomensbeheerder binnen Rappórt. Algemene Voorwaarden Rappórt Definities: De Rappórt bewindvoerder: Zelfstandig werkende bewindvoerder/ inkomensbeheerder binnen Rappórt. Rappórt: De organisatie waar de Rappórt bewindvoerder deel van uitmaakt.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KENNEMER ADVOCATEN. Algemeen en toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN KENNEMER ADVOCATEN. Algemeen en toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN KENNEMER ADVOCATEN Algemeen en toepasselijkheid 1. Kennemer Advocaten (hierna ook: het kantoor) is een naar Nederlands recht opgerichte openbare maatschap, statutair gevestigd te Amsterdam,

Nadere informatie

2.2 Assurantie Service Jan van Veen behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren.

2.2 Assurantie Service Jan van Veen behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren. ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING Assurantie Service Jan van Veen OP HET TERREIN VAN Individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering, Uitvaartverzekering, Overlijdensrisicoverzekering, (Direct Ingaande) Lijfrenteverzekering

Nadere informatie

De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC).

De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC). Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC). De opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer hetzij alleen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Levenswerk coaching voor werk en leven

ALGEMENE VOORWAARDEN Levenswerk coaching voor werk en leven ALGEMENE VOORWAARDEN Levenswerk coaching voor werk en leven Zakelijke dienstverlening Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: De coach, Frouke Willemsen,

Nadere informatie

All-Insure. Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden

All-Insure. Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden All-Insure Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden INHOUDSOPGAVE ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities 2 2. Toepasselijkheid 2 3. Inhoud en uitvoering van de werkzaamheden 2 4. Vergoedingen en betaling

Nadere informatie

2.2 Deze Algemene Voorwaarden worden mede afgesloten ten behoeve van (voormalige) bestuurders en werknemers van het Financieel Intermediair.

2.2 Deze Algemene Voorwaarden worden mede afgesloten ten behoeve van (voormalige) bestuurders en werknemers van het Financieel Intermediair. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN 1. Definities 1.1.1. De gebruiker van deze algemene voorwaarden betreft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A en S Financieel Adviseurs bv, gevestigd te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Fleuren Van Veldhuizen advocaten

Algemene Voorwaarden Fleuren Van Veldhuizen advocaten Algemene Voorwaarden Fleuren Van Veldhuizen advocaten 1. Toepasselijkheid Onder de naam Fleuren Van Veldhuizen advocaten werken de individuele advocaten mr. W.L.M Fleuren en mr. W.E. van Veldhuizen samen,

Nadere informatie

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd.

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd. Versie 2 algemene voorwaarden Kamsteeg Budgetcoaching : 1-5-2018 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepassing 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn, tenzij anders overeengekomen, van toepassing op alle

Nadere informatie

Voor het inroepen van de dienstverlening van Hofland Incasso C.V. met betrekking tot incasso bij voorbaat.

Voor het inroepen van de dienstverlening van Hofland Incasso C.V. met betrekking tot incasso bij voorbaat. 2015-01 ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het inroepen van de dienstverlening van Hofland Incasso C.V. met betrekking tot incasso bij voorbaat. Artikel 1 Toepassingsgebied. 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE (EN GELIEERDE ENTITEITEN) (Maart 2019 versie 1.0)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE (EN GELIEERDE ENTITEITEN) (Maart 2019 versie 1.0) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE (EN GELIEERDE ENTITEITEN) (Maart 2019 versie 1.0) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING D.B. van der Oord Advies BV handelend onder VDO Pensioen

ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING D.B. van der Oord Advies BV handelend onder VDO Pensioen ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING D.B. van der Oord Advies BV handelend onder VDO Pensioen 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door D.B. van der

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN STRUIJS FINANCIAL PLANNING:

LEVERINGSVOORWAARDEN STRUIJS FINANCIAL PLANNING: LEVERINGSVOORWAARDEN STRUIJS FINANCIAL PLANNING: 1. ALGEMEEN 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door Struijs Financial Planning (hierna SFP) al dan niet op declaratiebasis

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek 1. Begripsbepalingen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

2.2. De opdrachtnemer behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren.

2.2. De opdrachtnemer behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren. ALGEMENE VOORWAARDEN MET BETREKKING TOT ADVISERING DOOR AUXILIUM FINANCIELE PLANNING EN PENSIOENADVIES B.V. OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN FINANCIELE PLANNING 1. ALGEMEEN. 1.1. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden Verschuren Advocaten

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden Verschuren Advocaten Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Verschuren Advocaten 1 Verschuren Advocaten is een eenmanszaak gevestigd te s-hertogenbosch. 2 De dienstverlening geschiedt conform de regels van de Nederlandse

Nadere informatie

De Veluwe Bewind bewindvoerder: Zelfstandig werkende bewindvoerder/ inkomensbeheerder binnen Veluwe Bewind.

De Veluwe Bewind bewindvoerder: Zelfstandig werkende bewindvoerder/ inkomensbeheerder binnen Veluwe Bewind. Algemene Voorwaarden Veluwe Bewind Definities: De Veluwe Bewind bewindvoerder: Zelfstandig werkende bewindvoerder/ inkomensbeheerder binnen Veluwe Bewind. Veluwe Bewind: De organisatie waar de Veluwe Bewind

Nadere informatie

Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Werving & Selectie Artikel 3 Totstandkoming en Uitvoering van de Overeenkomst

Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Werving & Selectie Artikel 3 Totstandkoming en Uitvoering van de Overeenkomst Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, algemene aanbiedingen, (rechts)handelingen, overeenkomsten en overige rechtsbetrekkingen van Spoor 3 HRM. 2.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gedeponeerd op 12 februari 2016 bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam

Algemene voorwaarden Gedeponeerd op 12 februari 2016 bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam Lamar communicatie Veemarkt 125 1019 CB Amsterdam www.lamarcommunicatie.nl Datum 17.06.2016 Onderwerp Leveringsvoorwaarden Algemene voorwaarden Gedeponeerd op 12 februari 2016 bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie