Algemene voorwaarden Vakantiehuiswinkel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden Vakantiehuiswinkel"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden Vakantiehuiswinkel Het grootste onafhankelijke platform voor de aan of Verkoop van uw recreatiewoning in Nederland Ruim te koop staande woningen in Nederland, onafhankelijk en deskundig.

2 Voor wie gelden deze Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf van toepassing op alle producten en diensten van Vakantiehuiswinkel.nl, op elke overeenkomst die tot stand komt tussen Vakantiehuiswinkel.nl en een Gebruiker zoals hieronder gedefinieerd van onze website Vakantiehuiswinkel.nl en alle rechtsbetrekkingen en (rechts)handelingen die daaruit voortvloeien. Alle hiervoor afgesproken diensten en afgenomen producten vallen onder de Algemene Voorwaarden vanuit VBO. Door gebruik te maken van de website en de diensten van Vakantiehuiswinkel.nl aanvaart u gebonden te zijn aan deze Algemene Voorwaarden. Onder Gebruikers wordt verstaan alle natuurlijke personen en rechtspersonen die de website bezoeken, op Vakantiehuiswinkel.nl inloggen, en/of de op de website verstrekte informatie gebruiken, delen en/of informatie plaatsen. Vakantiehuiswinkel.nl zal de Algemene Voorwaarden op verzoek kosteloos toezenden. De Algemene Voorwaarden zijn ook beschikbaar op Vakantiehuiswinkel.nl en gedeponeerd bij de K.V.K.. De bovenstaande definities worden in deze Algemene Voorwaarden zowel in enkelvoud als in meervoud gehanteerd. Wat biedt Vakantiehuiswinkel.nl Vakantiehuiswinkel.nl biedt een online platform met alles over recreatiewoningen kopen/verkopen/verhuren, gratis adverteren en u helpen zoeken naar een passende recreatiewoning in met name Nederland. Daarnaast kunnen wij u tegen zeer scherpe tarieven actief helpen te verkopen of aan te kopen met makelaars gespecialiseerd in verkoop van recreatiewoningen. Gebruik van onze website U dient bij het gebruik de Nederlandse en andere van toepassing zijnde wet- of regelgeving in acht te nemen. Wij geven u ook geen toestemming voor de volgende zaken: pornografische filmpjes, afbeeldingen of andere media met een erotische inhoud op onze site te plaatsen. Teksten of afbeeldingen die beledigend, racistisch, discriminerend of haatzaaiend zijn te plaatsen. Ongevraagde reclame (spam) en foute of misleidende informatie te plaatsen. Virussen, malware, spyware of andere software die bedoeld is om schade aan computers van ons of andere gebruikers aan te richten. U mag ook geen account aanmaken onder de naam van iemand anders of zich op een andere manier voordoen als iemand anders. U mag geen andere gebruikers benaderen voor andere commerciële doeleinden dan waarvoor onze website is bedoeld. Indien u melding wilt maken van het feit dat een andere gebruiker de website misbruikt, kunt u een bericht sturen naar info@vakantiehuiswinkel.nl of rechtstreeks met ons bellen. Vakantiehuiswinkel.nl behoudt zich het recht voor de door u verstrekte informatie aan te passen of weg te laten, voordat deze kenbaar wordt gemaakt aan gebruikers en dus op onze website wordt gepubliceerd.

3 Een account aanmaken U dient minstens 18 jaar oud zijn om een account aan te mogen maken. Graag de inloggegevens van uw account afschermen voor anderen in verband met prijsaanpassingen. Zorg er alstublieft voor dat uw wachtwoord strikt geheim blijft. Indien u denkt of weet dat uw account misbruikt wordt, meld dit dan zo snel mogelijk bij ons. U bent zelf verantwoordelijk voor alle geplaatste gegevens. Ook bent u zelf verantwoordelijk voor de vertrouwelijke gegevens die u aan ons verstrekt. Wij zijn gerechtigd om naar eigen inzicht te bepalen of een account zal worden verstrekt. We hebben ook te allen tijde het recht om accounts, profielen, data en overige informatie aan te passen of te verwijderen. Indien Vakantiehuiswinkel.nl van mening is dat gebruiker de wet of deze Algemene Voorwaarden overtreedt, kan Vakantiehuiswinkel.nl de gebruiker (deels) uitsluiten van de website. Tarieven en condities Alle prijzen gehanteerd door Vakantiehuiswinkel.nl zijn inclusief BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld staat. U betaalt nooit rechtstreeks aan derden, maar altijd via ons, zodat alle prijzen zoals genoemd 100% gehanteerd worden en u nooit voor verrassingen komt te staan. Betaling van onze factuur dient binnen 10 dagen na factuurdatum te worden voldaan. Bij onze dienst gratis adverteren geldt dat u de woning direct bij verkoop van de website dient te verwijderen. Wanneer u verzuimt het aanbod actueel te houden ontvangt u van ons de factuur voor eenmalige kosten bij verkoop, vermeerderd met administratiekosten en er ijderi gs ergoedi g a 9,7. I ge al a iet of iet-tijdige betaling is de gebruiker zonder ingebrekestelling van rechtswege in verzuim. Gebruiker is alsdan met ingang van de datum waarop de betaling verschuldigd was, de wettelijke (handels)rente verschuldigd tot de dag der algehele voldoening, waarbij rente over een gedeelte van de maand wordt berekend over een gehele maand. Indien een gebruiker in verzuim is, proberen wij eerst samen tot oplossingen te komen; lukt dit niet, doordat bijvoorbeeld verschuldigde bedragen door Vakantiehuiswinkel.nl niet geïncasseerd kunnen worden, is Vakantiehuiswinkel.nl gerechtigd het account van de betreffende gebruiker op te heffen. Vakantiehuiswinkel.nl is bevoegd de tarieven te verhogen bij: Wettelijke prijsverhogingen, met name de BTW.

4 Aansprakelijkheid Vakantiehuiswinkel.nl is geen partij bij de overeenkomsten die tussen u en de koper of verkoper tot stand komen en is dan ook niet verantwoordelijk voor de afspraken tussen u en de koper of verkoper. Vakantiehuiswinkel.nl is slechts aansprakelijk voor directe schade die is ontstaan door grove schuld of opzet en tot maximaal eenmaal het bedrag dat in de factuur vermeld staat. Vakantiehuiswinkel.nl is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is of kan zijn van enig handelen of nalaten naar aanleiding van de informatie op de website of die van: 1. gelinkte websites; ook niet indien sprake is van onvolkomenheden; 2. onjuistheden in de door ons beschikbaar gestelde informatie; 3. Vakantiehuiswinkel.nl is niet verantwoordelijk voor fouten en/of onregelmatigheden in de functionaliteit van de website en is niet aansprakelijk voor storingen of het vanwege andere redenen voor enige duur niet beschikbaar zijn van de website. Vakantiehuiswinkel.nl neemt voor de beveiliging van gegevens van u en derden alle zorg in acht die in redelijkheid kan worden verwacht. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies van gegevens of onbevoegde toegang tot gegevens die ontstaat ondanks de door ons betrachte zorg. Vakantiehuiswinkel.nl is daarnaast niet aansprakelijk voor verlies van gegevens of onbevoegde toegang die ontstaat bij de transmissie van gegevens over openbare netwerken of bij gebruik van netwerken en systemen van derden. Ontevreden Bij Vakantiehuiswinkel.nl ingediende vragen worden binnen een termijn van maximaal 5 werkdagen beantwoord. Het recht op (gedeeltelijke) teruggave van de kosten of schadevergoeding komt te vervallen indien de klacht niet binnen 72 uur na plaatsing wordt gemeld, tenzij uit de aard van het probleem een ruimere termijn voortvloeit. Wanneer u besluit de overeenkomst met de makelaar op te zeggen kan dat op ieder willekeurig moment met in acht neming van de overeenkomst met de betreffende makelaar. De o t i di gskoste zij 9,7 per elke aa d die de re reatie o i g i de erkoop heeft gestaan. Daarnaast worden deze gemaximaliseerd, nooit hoger dan de afgesproken fee bij verkoop.

5 Onze samenwerkingen Vakantiehuiswinkel.nl gaat, indien u dat wenst, bij de uitoefening van de diensten derden inschakelen. Gebruikmaking van de mogelijkheden die wij bieden impliceert dat u de eventuele aansprakelijkheidsbeperkingen van derden accepteert. Wij nemen de uiterste zorgvuldigheid in acht bij het inschakelen van derden. Vakantiehuiswinkel.nl is echter niet aansprakelijk voor het handelen dan wel de nalatigheid van deze ingeschakelde derden, tenzij er sprake is van opzet of grove nalatigheid van Vakantiehuiswinkel.nl. Ongeldigheid Indien een bepaling van deze Algemene Voorwaarden in gewone mensentaal volgens u niet klopt, blijven Vakantiehuiswinkel.nl en gebruiker gebonden aan de overige bepalingen van deze afspraken. Natuurlijk zullen wij direct de nietige dan wel Indien een bepaling van deze Algemene Voorwaarden in gewone mensentaal volgens u niet klopt, blijven Vakantiehuiswinkel.nl en gebruiker gebonden aan de overige bepalingen van deze afspraken. Natuurlijk zullen wij direct de nietige dan wel onverbindende bepaling(en) vervangen door een bepaling die wel bindend is en waarvan de strekking zoveel mogelijk dezelfde is als die van de te vervangen bepaling(en), rekening houdend met het oogmerk van deze Algemene Voorwaarden. Wijzigingen Vakantiehuiswinkel.nl behoudt zich het recht voor om te allen tijde deze Algemene Voorwaarden eenzijdig aan te passen, aan te vullen en/of te wijzigen, zonder de verplichting daar mededeling van te doen aan gebruikers. De meest actuele versie van de Algemene Voorwaarden is te vinden op onze website, rechts onderaan. Door een bezoek aan onze website kunt u zich dus op de hoogte stellen van de afspraken die wij met elkaar maken. Tenslotte Wij vinden dat wij te allen tijde aanpassingen mogen doen aan het ontwerp of functionaliteit van de website van Vakantiehuiswinkel.nl, waaronder de hieraan ten grondslag liggende technische mechanismen, zonder u daarvan in kennis te stellen. Onze Algemene Voorwaarden gelden niet alleen voor Vakantiehuiswinkel.nl maar ook voor overige personen die zijn betrokken of betrokken zijn geweest bij het gebruikmaken van diensten of op wie in verband daarmee enige aansprakelijkheid rust of zou kunnen rusten. Dit geldt tevens voor hun rechtsopvolgers onder algemene titel. Toepasselijk recht Deze Algemene Voorwaarden, en alle niet-contractuele rechten en verplichtingen daaruit voortvloeiende, worden in alle opzichten beheerst door het Nederlands recht. Alle geschillen tussen Vakantiehuiswinkel.nl en gebruikers zullen in eerste instantie worden beslecht door de daartoe bevoegde rechter van Rechtbank Oost-Brabant.

Algemene voorwaarden. 1. Begrippen. 2. Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. 1. Begrippen. 2. Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van de maatschap Lawyal. Lawyal staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 65538439. 1. Begrippen a. Lawyal: Lawyal is een samenwerking

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Ligo

Algemene Voorwaarden Ligo Algemene Voorwaarden Ligo Dit zijn de algemene voorwaarden van Ligo B.V. ( Ligo ). Ligo is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63699060. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van 123vastgoedcoach.be

Algemene voorwaarden van 123vastgoedcoach.be Algemene voorwaarden van 123vastgoedcoach.be Artikel 1 Algemeen 1. Deze Algemene Voorwaarden (de Voorwaarden ) zijn van toepassing op ieder gebruik van de website www.123vastgoedcoach.be (de Website )

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst - TranspaClean B.V.

Gebruikersovereenkomst - TranspaClean B.V. Gebruikersovereenkomst - TranspaClean B.V. Wij, TranspaClean B.V., bieden een digitaal management -en communicatie tool aan voor professionele schoonmaak via een online applicatie platform (het Platform)

Nadere informatie

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten.

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten. Algemene Voorwaarden LABEL ME Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.LABEL

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Ligo

Algemene Voorwaarden Ligo Algemene Voorwaarden Ligo Dit zijn de algemene voorwaarden van Ligo B.V. ( Ligo ). Ligo is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63699060. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Curriculum Vitae Zeker BV

Algemene Voorwaarden Curriculum Vitae Zeker BV Artikel 1 Definities: Algemene Voorwaarden Curriculum Vitae Zeker BV Betrokkene: persoon in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) op wie de verwerking van persoonsgegevens door CV-OK betrekking

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - ONRO Online Rooster

Algemene voorwaarden - ONRO Online Rooster Algemene voorwaarden - ONRO Online Rooster November 2015 Inhoudsopgave Artikel 1 - Algemeen... 3 Artikel 2 - Offertes en aanbiedingen... 3 Artikel 3 Licenties en modules... 3 Artikel 4 - Prijs... 4 Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - Klachtenregistratie.com

ALGEMENE VOORWAARDEN - Klachtenregistratie.com ALGEMENE VOORWAARDEN - Klachtenregistratie.com Wij, Woweb B.V., bieden via Software-as-a-Service ( SaaS ) de software Klachtenregistratie.com (de Software ) aan. Dit betekent dat wij u via het internet

Nadere informatie

Artikel 2. Totstandkoming, duur en beëindiging overeenkomst

Artikel 2. Totstandkoming, duur en beëindiging overeenkomst Algemene Voorwaarden Reeldeal B.V. Artikel 1. Definities 1.1. Algemene Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden. 1.2. App: de app waarmee Klant kan adverteren en Spelers een Spel kunnen spelen

Nadere informatie

Voorwaarden StucGoed webpagina

Voorwaarden StucGoed webpagina Voorwaarden StucGoed webpagina Samenvattend Aan het gebruik van een StucGoed webpagina kan geen enkel recht worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw webpagina. Op StucGoed.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Validata Group BV

Algemene Voorwaarden Validata Group BV Artikel 1 Definities: Betrokkene: Bewerker: persoon in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) op wie de verwerking van persoonsgegevens door Validata Group BV betrekking heeft; degene die

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: de Website: de website www.boekenzoekdienst.nl, die in stand wordt gehouden door Boekwinkeltjes

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten. Algemene Voorwaarden gedeponeerd bij de KvK. Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten. Opdrachtnemer: (HTP) Offerte: het (vrijblijvend)

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - Employes

ALGEMENE VOORWAARDEN - Employes ALGEMENE VOORWAARDEN - Employes Wij, Employes B.V., bieden via Software-as-a-Service ( SaaS ) de software Employes (de Software ) aan. Dit betekent dat wij u via het internet toegang bieden tot de Software

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 Artikel 1: Algemeen Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 1) Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PC Berkel en een Opdrachtgever waarop PC

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BeterThuis

Algemene Voorwaarden BeterThuis Algemene Voorwaarden BeterThuis Gedeponeerd bij de KvK en Fabrieken van A dam, KvK Inschrijfnummer: 57444412. Ten aanzien van de dienstverlening van BeterThuis gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Master catering en BBQ: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. Master

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG ConnectedCare Zorg b.v. Statenlaan 8 6828 WE Arnhem 085-4018130 contact@hallozorg.nl www. hallozorg.nl GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG In dit document zijn de gebruikersvoorwaarden van HalloZorg beschreven.

Nadere informatie

D&B DNT Alg. Voorw. Deel 2 - Kopen bij andere verkopers - versie 2018.docx 1 van 5

D&B DNT Alg. Voorw. Deel 2 - Kopen bij andere verkopers - versie 2018.docx 1 van 5 ALGEMENE VOORWAARDEN Webshop dutchipresume.com nederlandsalstweedetaal.nl denederlandsetaalwinkel.nl Deel 2 Algemene voorwaarden Kopen bij andere verkopers Artikel 1 - Definities. In deze voorwaarden wordt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS connectedcare services b.v. Hogestraat 54 6953 AW Dieren 085-7739903 contact@connectedcare.nl www.connectedcare.nl ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS In dit document zijn de algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ihelpu

Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met ihelpu een overeenkomst tot het leveren van diensten sluit. ihelpu, wilhelminastraat

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

b. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die met Woningfotograaf Brabant een overeenkomst sluit;

b. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die met Woningfotograaf Brabant een overeenkomst sluit; Algemene voorwaarden Woningfotograaf Brabant te Raamsdonk Artikel 1 Algemeen 1.1. Definities: a. Woningfotograaf Brabant (handelsnaam van M.Keijzers-Verdonk): de gebruiker van deze algemene voorwaarden;

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect

Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect 1. Definities In deze Voorwaarden hebben de met een beginhoofdletter geschreven begrippen de volgende betekenis (zowel in enkelvoud als meervoud): Account: Dienst: Gebruiker:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Flegal Juridisch Advies

Algemene voorwaarden Flegal Juridisch Advies Algemene voorwaarden Flegal Juridisch Advies 1. Definities 1. Laten we ons allereerst even voorstellen. Wij zijn Flegal Juridisch Advies, een juridisch advieskantoor. In deze algemene voorwaarden verwijzen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Van der Kooi Administraties

Algemene voorwaarden Van der Kooi Administraties Algemene voorwaarden Van der Kooi Administraties Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die opdracht tot de werkzaamheden geeft. 2. Opdrachtnemer:

Nadere informatie

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Algemene voorwaarden In dit document zijn de algemene voorwaarden van vrijwilligerscentraleamstelland.nl beschreven. Vrijwilligerscentrale-amstelland.nl is onderdeel van een netwerk van websites voor vraag

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden voor dienstverlening van: JanssenCoaching hierna te noemen: opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ!

ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ! ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ! 1. Definities Onder de volgende aangegeven begrippen zal het volgende worden verstaan: 1.1 Aanvraag: een door Afnemer geplaatste aanvraag voor het verrichten

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden

Gebruikersvoorwaarden Gebruikersvoorwaarden www.nimbles.com Nimbles B.V. is statutair gevestigd in Nederland en kantoorhoudend op de Prinsengracht 754, 1017 LD, Amsterdam, Nederland, ingeschreven bij het handelsregister van

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van Stichting VrijwilligersVacaturebank beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: 67088740 Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AEVITAE B.V. en VPZ Assuradeuren B.V. Gedeponeerd op 7 november 2013 bij de Rechtbank te s -Hertogenbosch

ALGEMENE VOORWAARDEN AEVITAE B.V. en VPZ Assuradeuren B.V. Gedeponeerd op 7 november 2013 bij de Rechtbank te s -Hertogenbosch ALGEMENE VOORWAARDEN AEVITAE B.V. en VPZ Assuradeuren B.V. Gedeponeerd op 7 november 2013 bij de Rechtbank te s -Hertogenbosch DezealgemenevoorwaardenwordengehanteerddoordebeslotenvennootschappenAEVITAE

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. De Bedrijfsmakelaar.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN. De Bedrijfsmakelaar.nl ALGEMENE VOORWAARDEN De Bedrijfsmakelaar.nl Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de toegang en het gebruik van de website van De Bedrijfsmakelaar.nl. Deel I. Algemeen Artikel 1 Definities en

Nadere informatie

1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten.

1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten. Onetoweb Algemene voorwaarden Versie 1.1 Definities 1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden der Kinderen Verzuimvizie B.V.

Algemene Voorwaarden der Kinderen Verzuimvizie B.V. Algemene Voorwaarden der Kinderen Verzuimvizie B.V. 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Verzuimvizie: (Medewerkers van) Verzuimvizie, statutair gevestigd te Hulsberg en door

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden 2 Inhoudsopgave Artikel 1 Definities 4 Artikel 2 Aanbieding en overeenkomst 4 Artikel 3 Beëindiging van de overeenkomst en gebruik van de site 4 Artikel 4 Tarieven en prijzen 5 Artikel

Nadere informatie

Overeenkomst: Elke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verlenen van Diensten door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever.

Overeenkomst: Elke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verlenen van Diensten door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever. Algemene Voorwaarden Advies, training en ondersteuning info@studiextra.nl www.studiextra.nl KvK: 55347940 Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: De natuurlijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli 2013 Preambule Ontmoeten.nl dient als platform waar personen met elkaar in contact kunnen komen en deel kunnen nemen aan Activiteiten. Ontmoeten.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel:

Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel: Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel: 06-48189511 Email: info@mypcutrecht.nl KvK : 64864138 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1.

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1. Let op: Verkoop aanvragen kunnen zonder opgaaf van redenen door Online-horecamakelaar worden geweigerd of van de diverse aanbodsites worden verwijderd zonder dat hiervoor enig recht op schadevergoeding

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door GEVEN Assurantiën & Hypotheken B.V. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Tussenpersoon: GEVEN

Nadere informatie

89 85 KVK:280.871.76 I

89 85 KVK:280.871.76 I Algemene Voorwaarden DigitaleFactuur Haagweg 4 G5-G6 2311 AA Leiden T:071-513 89 85 KVK:280.871.76 I http://www.digitalefactuur.nl E info@digitalefactuur.nl 1 1. Algemeen 1.1 Partijen bij deze overeenkomst

Nadere informatie

LegalDutch adviseert u deze algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen alvorens gebruik te maken van onze website.

LegalDutch adviseert u deze algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen alvorens gebruik te maken van onze website. Algemene voorwaarden LegalDutch LegalDutch adviseert u deze algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen alvorens gebruik te maken van onze website. Toepasselijkheid 1.Deze algemene voorwaarden en de

Nadere informatie

1. Definities en toepasselijkheid 2. Inhoud van de Overeenkomst 3. Aanmelding en gebruik op de Website

1. Definities en toepasselijkheid 2. Inhoud van de Overeenkomst 3. Aanmelding en gebruik op de Website Algemene Voorwaarden De Buurtverbinding.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van De Buurtverbinding beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN JEANNE COACHING Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en leveringen van diensten door Jeanne Coaching, KvK nummer 68224737, gevestigd Freesialaan 6, 1431

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228.

Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228. Algemene voorwaarden MyOrder Consumenten Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228. ARTIKEL 1 Definities In deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V.

Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V. Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V. 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Direttore B.V.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Eventief Versie: 12-12-2012. Artikel 1. Werkingssfeer

Algemene Voorwaarden Eventief Versie: 12-12-2012. Artikel 1. Werkingssfeer Algemene Voorwaarden Eventief Versie: 12-12-2012 Artikel 1. Werkingssfeer 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen Eventief en een opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SbeO-Automatisering:

Algemene Voorwaarden SbeO-Automatisering: Algemene Voorwaarden SbeO-Automatisering: 1.Toepasselijkheid 1.1. Op alle offertes en leveringen van SbeO-Aumatisering zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing tenzij schriftelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VIRTUAL SKILLSLAB

ALGEMENE VOORWAARDEN VIRTUAL SKILLSLAB ALGEMENE VOORWAARDEN VIRTUAL SKILLSLAB DEFINITIES In deze Algemene Voorwaarden van Virtual Skillslab (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: A. Opdrachtgever:

Nadere informatie

1.2 Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts rechtsgeldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen.

1.2 Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts rechtsgeldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Freemle Algemeen deel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle (aanvragen tot) aanbiedingen, offertes, werkzaamheden en verlening van diensten door

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. 1.1 Aanvraagformulier Het (online) formulier

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mens-wens

Algemene Voorwaarden Mens-wens 1 Algemene Voorwaarden Mens-wens www.mens-wens Algemene Voorwaarden (AV) 2 Artikel 1. Mens-wens. Mens-wens is een VOF gedreven door de wil om mensen verder te helpen in hun leven door mediation, training,

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Bounce BV Centra voor Werk & Psyche Berlicumseweg 8 5248 NT Rosmalen ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN BOUNCE BV Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt volstaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Numekaart.nl Versie geldig vanaf: 1 juni 2016

Algemene voorwaarden Numekaart.nl Versie geldig vanaf: 1 juni 2016 Algemene voorwaarden Numekaart.nl Versie geldig vanaf: 1 juni 2016 Inleiding. Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op de website van Numekaart.nl. Numekaart.nl dient als een gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit

Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit Versie 11-04-2016 Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit Mijn Online IDentiteit Brederoplein 3 3521XA Utrecht Kvk nummer: 62103962 Artikel 1. Definities o Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V.

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ARTIKEL 1 - DEFINITIES De volgende woorden hebben de volgende betekenis in deze algemene voorwaarden. Bemiddelingsdiensten : De door OMNITAILERS via de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven

Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven Door gebruik te maken van de website en diensten van LeadAngels aanvaardt deelnemer onderstaande voorwaarden: ARTIKEL 1: DEFINITIES In deze overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden PSA-professional

Algemene voorwaarden PSA-professional Algemene voorwaarden PSA-professional Artikel 1 Definities 1. PSA-professional: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Coltbaan 4E, 3439NG te Nieuwegein, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever.

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden De onderhavige algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedere Opdracht en Overeenkomst tot Arbeidsbemiddeling welke door tussenkomst van YoungConsult tot

Nadere informatie

De hiernavolgende termen worden in deze algemene voorwaarden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

De hiernavolgende termen worden in deze algemene voorwaarden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. ALGEMENE VOORWAARDEN WeetWatjemoetdoen Voltastraat 29-2 6902 PT Zevenaar KvK 60986913 www.weetwatjemoetdoen.nl Artikel 1. Definities De hiernavolgende termen worden in deze algemene voorwaarden in de navolgende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rens de Jonge

Algemene voorwaarden Rens de Jonge Algemene voorwaarden Rens de Jonge Artikel 1 Definities 1. Rens de Jonge: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Lissestraat 11, 6843KH te Arnhem, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JGZ ACADEMIE. 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan:

ALGEMENE VOORWAARDEN JGZ ACADEMIE. 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1.1 Algemene Voorwaarden : onderhavige voorwaarden. 1.2 E-learning Module(s) : de online cursus(sen) die door NCJ aan de Gebruiker

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Tot stand gekomen op 3 augustus 2017. Algemene Voorwaarden Rijschoolvinden.nl, gevestigd aan De Weer 194, 1503WN, te Zaandam, ingeschreven bij de KvK onder nummer 60167017. Definities

Nadere informatie

ALGEMENE VOOWAARDEN. T: W: parkhetplateau.nl E: KVK: BTW NR: B01

ALGEMENE VOOWAARDEN. T: W: parkhetplateau.nl E: KVK: BTW NR: B01 ALGEMENE VOOWAARDEN Definities, toepasselijkheid en algemeen 1.1 Onder bezoeker wordt in deze voorwaarden verstaan: de (rechts)persoon aan wie het aanbod van Park het Plateau is gericht, met wie Park het

Nadere informatie

1. Definities 2 Toepasselijkheid en Wijzigingen van de Gebruiksvoorwaarden

1. Definities 2 Toepasselijkheid en Wijzigingen van de Gebruiksvoorwaarden Gebruiksvoorwaarden Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op ieder gebruik van de Dienst en het Online Platform, één en ander zoals hieronder gedefinieerd. Lees deze Gebruiksvoorwaarden aandachtig

Nadere informatie

3. De toepasselijkheid van voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

3. De toepasselijkheid van voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk uitgesloten. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen Artikel 1: 1. J&J Law is een samenwerkingsverband/kantoorcombinatie van zelfstandig werkzame advocaten die ieder voor eigen rekening en risico de rechtspraktijk uitoefenen.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Het Workshopplatform en Loekie.nu

Algemene voorwaarden Het Workshopplatform en Loekie.nu 23 augustus 2018 Pagina 1 van 5 Algemene voorwaarden Het Workshopplatform en Loekie.nu Dit zijn de Algemene voorwaarden van Het Workshopplatform, tevens handelend onder de naam Loekie.nu, ingeschreven

Nadere informatie

Om deze algemene voorwaarden zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn hieronder de belangrijkste punten samengevat.

Om deze algemene voorwaarden zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn hieronder de belangrijkste punten samengevat. Karen Poot Parkweg 53 7602JE Almelo M 06-248 22 962 E info@aansluitenbijcommunicatie.nl I www.aansluitenbijcommunicatie.nl KvK 56063040 Bank NL 45 SNSB 0898474361 BTW NL 127054819.B01 Algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten en opdrachten, waarbij HR Financials Riskmanagement B.V., handelend onder de naam:,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FLEXADS B.V. GEVESTIGD EN KANTOORHOUDEND TE ROTTERDAM.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FLEXADS B.V. GEVESTIGD EN KANTOORHOUDEND TE ROTTERDAM. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FLEXADS B.V. GEVESTIGD EN KANTOORHOUDEND TE ROTTERDAM. 1. ALGEMEEN 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze diensten, overeenkomsten en leveringen. 1.2. Afwijkingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Datum: 01-05-2018 Algemene voorwaarden A Bigger Circle Artikel 1 - Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de volgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Jortt BV

Algemene Voorwaarden Jortt BV Algemene Voorwaarden Jortt BV 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle (aanvragen tot) aanbiedingen, offertes, werkzaamheden en verlening van diensten door en overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - FIKS Vastgoedstyling

ALGEMENE VOORWAARDEN - FIKS Vastgoedstyling ALGEMENE VOORWAARDEN - FIKS Vastgoedstyling Artikel 1 - Algemeen 1.1. Definities a. FIKS Vastgoedstyling: de gebruiker van deze algemene voorwaarden; ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als eenmanszaak

Nadere informatie

Opdrachtgever. Het Evenement : het evenement van opdrachtgever waar THE COCKTAIL AGENCY de werkzaamheden verricht

Opdrachtgever. Het Evenement : het evenement van opdrachtgever waar THE COCKTAIL AGENCY de werkzaamheden verricht ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities In deze voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: Opdrachtgever Overeenkomst

Nadere informatie

De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake levering van goederen en diensten van Centrum voor Chinese geneeswijzen Zhong He Tang,

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Icologiq Universe

Gebruiksvoorwaarden Icologiq Universe Gebruiksvoorwaarden Icologiq Universe Versie: 10 november 2017 ADRES POST Zuiderval 72 7543 EZ Enschede Postbus 1414 7500 BK Enschede The Netherlands TELEFOON E-MAIL ONLINE (+31) (0)534809090 info@icologiq.com

Nadere informatie

opdrachtnemer: Roosen Financieel Advies, Stationsplein AB NIJMEGEN NL, die voor opdrachtgever te allen tijde als contractpartij optreedt.

opdrachtnemer: Roosen Financieel Advies, Stationsplein AB NIJMEGEN NL, die voor opdrachtgever te allen tijde als contractpartij optreedt. Artikel 1 Algemeen 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtgever: iedere rechtspersoon of natuurlijk persoon, al dan niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf, in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van De Oranje Fiets, praktijk voor coaching, begeleiding en bijles

Algemene voorwaarden van De Oranje Fiets, praktijk voor coaching, begeleiding en bijles Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden van De Oranje Fiets, praktijk voor coaching, begeleiding en bijles Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Uitvoering van de overeenkomst Artikel 3 Betaling Artikel 4 Eigendomsvoorbehoud

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor huurders

Algemene voorwaarden voor huurders Algemene voorwaarden voor huurders Ten aanzien van de dienstverlening van Slimhuren B.V. (hierna: Slimhuren) gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Prototribe, Parkweg 14a Voorburg. Kvk

Algemene voorwaarden Prototribe, Parkweg 14a Voorburg. Kvk Algemene voorwaarden Prototribe, Parkweg 14a Voorburg. Kvk 64358739. hello@prototribe.io. 0621172721. Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Prototribe: opdrachtgever,

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen For Balance en een cliënt.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen For Balance en een cliënt. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden (AV) van de praktijk voor orthomoleculaire therapie For Balance (hierna: For Balance), gevestigd te Haarlem en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie

ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid : A) TopTheorie: de rechtspersoon die met de consument op afstand de overeenkomst aangaat. B) Cursist: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1. Voorwaarden : algemene voorwaarden Ondernemerschap Academy B.V. 2. Ondernemerschap Academy

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Onderwijshelden

Algemene voorwaarden Onderwijshelden Algemene voorwaarden Onderwijshelden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden; BW: het Burgerlijk Wetboek; Diensten: het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden de Haan online marketing

Algemene voorwaarden de Haan online marketing Algemene voorwaarden de Haan online marketing 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of nonprofitinstelling met wie de Haan online marketing een overeenkomst sluit tot het leveren

Nadere informatie

Artikel 3 - Offertes, totstandkoming en wijziging van de overeenkomst(en)

Artikel 3 - Offertes, totstandkoming en wijziging van de overeenkomst(en) Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden : deze algemene voorwaarden van Stichting Zet Brabant

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden JJM-webdesign Aardenburg Index: 1 Definities 2 Algemeen 3 Aanbiedingen en offertes 4 Uitvoering van de overeenkomst 5 Wijziging van de overeenkomst 6 Honorarium 7 Betaling 8 Incassokosten

Nadere informatie

Artikel 1: Definities

Artikel 1: Definities Artikel 1: Definities 1.1 'Abonnement': de overeenkomst inzake het gebruik van het Platform die tussen Woningzoekende en Kamers.nl tot stand komt wanneer Woningzoekende een Premiumaccount heeft aangemaakt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - BEMIDDELING

ALGEMENE VOORWAARDEN - BEMIDDELING ALGEMENE VOORWAARDEN - BEMIDDELING Algemene voorwaarden van de eenmanszaak 'TOM Incasso & Bemiddeling', gevestigd te Uden en kantoorhoudende te (5405 NB) Uden aan Loopkantstraat 11-B. Gedeponeerd bij de

Nadere informatie

Artikel 1: Toepasselijkheid. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de relatie tussen de adverteerder en Moslimbruiloft.nl.

Artikel 1: Toepasselijkheid. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de relatie tussen de adverteerder en Moslimbruiloft.nl. Algemene voorwaarden plaatsing advertentie Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing voor een advertentie/bedrijfspresentatie op de website van Moslimbruiloft.nl. Indien er in deze voorwaarden over

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Horevoorts Advies

Algemene voorwaarden Horevoorts Advies Algemene voorwaarden Horevoorts Advies 1. Definities 1. Wij zijn Horevoorts Advies. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71642161. In deze algemene voorwaarden verwijzen naar

Nadere informatie