ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies. 1. Definities

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies. 1. Definities"

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies Definities Dienstverlener: Wijma Juridisch Advies Opdrachtgever: iedere partij (natuurlijke of rechtspersoon) die een overeenkomst met Wijma Juridisch Advies aangaat of aan wie Wijma Juridisch Advies een aanbieding heeft uitgebracht waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn. Diensten: alle juridische dienstverlening die onderwerp is van de opdracht, waaronder, maar niet beperkt tot het opstellen van overeenkomsten en juridische adviezen. Overeenkomst: iedere overeenkomst, langs welke weg ook tot stand gekomen, tussen Wijma Juridisch Advies en Opdrachtgever, elke wijziging hiervan of aanvulling hierop, benevens alle (rechts)handelingen ter voorbereiding op en/of er uitvoering van die overeenkomst. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij de Dienstverlener zich verbindt tot het verlenen van diensten aan de Opdrachtgever zoals deze hieronder beschreven zijn. De door Dienstverlener te verlenen diensten worden verleend door de bij Dienstverlener werkzame adviseur en strekken ertoe: a) advies te verlenen aan de Opdrachtgever ten aanzien van een door Opdrachtgever aan de adviseur voorgelegd verzoek om rechtskundig advies; b) de juridische belangen van de Opdrachtgever in en buiten rechte te vertegenwoordigen, zulks binnen de grenzen van de bevoegdheden, zoals deze zijn vastgelegd in de daartoe door Opdrachtgever verstrekte machtiging. De toepasselijkheid van eventuele door de Opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Machtiging Indien de Dienstverlener kenbaar maakt dit noodzakelijk te achten, dient de Opdrachtgever per ommegaande aan de Dienstverlener een deugdelijke schriftelijke machtiging tot vertegenwoordiging te verstrekken. Indien de Opdrachtgever voornoemde machtiging niet per ommegaande verstrekt, kan de Dienstverlener op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor de gevolgen van het ontbreken van de machtiging.

2 Overeenkomst en uitvoering Een overeenkomst tussen Dienstverlener en Opdrachtgever komt tot stand op het moment dat de door Opdrachtgever aan aan Opdrachtgever verzonden opdrachtbevestiging door Opdrachtgever wordt bevestigd of op het moment dat Dienstverlener met instemming van de Opdrachtgever een aanvang maakt met de uitvoeringshandelingen. De opdrachtbevestiging wordt geacht de overeenkomst volledig weer te geven. Indien en voor zover een goede uitvoering van de opdracht dit vereist, heeft de Dienstverlener het recht om bepaalde werkzaamheden door derden te laten verrichten. Dienstverlener is vrij de opdracht naar eigen inzicht uit te voeren en zal daarbij de eisen van goed vakmanschap in acht nemen. Overeenkomsten hebben slechts betrekking op een inspanningsverplichting en kunnen nimmer een resultaatsverplichting bevatten. 5. De Opdrachtgever draagt er zorg voor dat alle gegevens, waarvan de Dienstverlener aangeeft dat deze noodzakelijk zijn of waarvan de Opdrachtgever redelijkerwijs behoort te begrijpen dat deze noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeenkomst, tijdig aan de Dienstverlener worden verstrekt. 5. Aansprakelijkheid Dienstverlener zal ten opzichte van de Opdrachtgever uitsluitend verantwoordelijk zijn voor tekortkomingen in de uitvoering van een opdracht, voor zover deze tekortkomingen vermeden hadden kunnen worden wanneer de zorgvuldigheid en de vakmanschap in acht waren genomen die in de gegeven omstandigheden in redelijkheid mochten worden verlangd. De Dienstverlener is niet aansprakelijk voor schade welke ontstaat ten gevolge van verlies of tenietgaan van de aan hem in bewaring gegeven documenten en overige gegevensdragers, tenzij dit te wijten is aan grove nalatigheid of opzet van de Dienstverlener of de door de Dienstverlener ingeschakelde personen. Dienstverlener is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, doordat zij de dienstverlening heeft gebaseerd op onjuiste en/of onvolledige door Opdrachtgever verstrekte gegevens. De aansprakelijkheid van de Dienstverlener is te allen tijde beperkt tot het bedrag dat uit hoofde van de beroeps/bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Dienstverlener in het betreffende geval zal worden uitgekeerd. Indien de verzekeraar van Dienstverlener niet uitkeert is de aansprakelijkheid van Dienstverlener beperkt tot het maximale bedrag dat gefactureerd is voor de dienst waar de schade uit is voortgevloeid.

3 5. Dienstverlener is nimmer aansprakelijk voor indirecte en gevolgschade, waaronder mede begrepen gederfde winst, gemiste besparingen en schade door bedrijfsstagnatie. 6. Voorwaarde voor het ontstaan van enig recht op schadevergoeding is dat de Opdrachtgever de Dienstverlener hiervoor na het ontstaan daarvan zo spoedig mogelijk in gebreke heeft gesteld. 6. Termijnen Een afgesproken termijn voor het leveren van een dienst wordt niet beschouwd als fatale termijn, maar als richtlijn, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders overeengekomen is. Na het verstrijken van het afgesproken tijdstip is aan de dienstverlener nog een maand gegund om de dienst alsnog te leveren. 7. Overmacht Een afgesproken termijn voor het leveren van een dienst wordt verlengd met de periode gedurende welke de Dienstverlener door niet aan hem toerekenbare omstandigheden verhinderd is aan zijn verplichtingen te voldoen. Van een aan de Dienstverlener niet toe te rekenen omstandigheid als bedoeld in het voorgaande lid is in ieder geval sprake indien de verhindering tot het verlenen van de dienst wordt veroorzaakt door: - Ziekte van de adviseur; - Niet door opzet of grove schuld van de Dienstverlener veroorzaakte gebreken aan de door de Dienstverlener bij de uitvoering van de overeenkomst gebruikte apparatuur, computerprogramma s vervoermiddelen en behuizing; - Niet door grove schuld of opzet van de Dienstverlener veroorzaakt verlies van ten behoeve van het advies gebruikte documenten en overige gegevensdragers. In gevallen als genoemd in het eerste lid is de Opdrachtgever gerechtigd de overeenkomst te ontbinden: - Indien de opdrachtgever door het uitblijven van de dienst van de Dienstverlener niet aan een op hem rustende verplichting kan voldoen; - Indien door de verhindering van de Dienstverlener de afgesproken termijn voor het leveren van de dienst met meer dan 6 weken overschreden wordt. Indien het door omstandigheden als genoemd in het tweede lid van dit artikel voor de Dienstverlener in het geheel niet mogelijk meer is een dienst te verlenen, terwijl de overeenkomst reeds ten dele is uitgevoerd, heeft de Dienstverlener recht op een evenredig deel van de overeengekomen prijs.

4 8. Geheimhouding De Dienstverlener garandeert geheimhouding van alle stukken, welke de Opdrachtgever aan de Dienstverlener voor zijn opdracht beschikbaar heeft gesteld, behoudens voor zover deze stukken van rechtswege openbaar zijn, dan wel dat het uitdragen van de inhoud van de stukken naar oordeel van de Dienstverlener gevergd wordt in het belang van de zaak. De Opdrachtgever garandeert de Dienstverlener dat een gegeven advies slechts bekend zal zijn en gebruikt zal worden voor zover dit voor het uitvoeren van het advies noodzakelijk is. Indien blijkt dat de Opdrachtgever een schriftelijk advies, terwijl dit voor de uitvoering van dit advies niet noodzakelijk is, aan derden ter beschikking heeft gesteld, verbeurt de Opdrachtgever een boete gelijk aan het factuurbedrag voor het advies. 9. Honorarium Alle honoraria zijn exclusief omzetbelasting (B.T.W.) en andere heffingen welke van overheidswege zijn opgelegd. Portokosten en interne administratieve kosten worden niet in rekening gebracht. Indien overeengekomen is dat het honorarium van de Dienstverlener gebaseerd is op een uurtarief, dan wordt dit honorarium vastgesteld aan de hand van de werkelijk aan dienstverlening bestede tijd. Onder de bestede tijd wordt tevens verstaan de tijd welke besteed wordt aan de door de adviseur in verband met de dienstverlening gemaakte reizen. Voor de berekening van de bestede tijd wordt een tijdseenheid van 6 minuten als kleinste tijdeenheid gehanteerd. Tijdbestedingen kleiner dan deze tijdeenheid worden naar boven afgerond. Indien hier naar het oordeel van Opdrachtgever noodzaak toe bestaat, bij voorbeeld indien griffierechten en/of deurwaarderskosten voorafgaand aan een gerechtelijke procedure voldaan moeten worden, is Dienstverlener gerechtigd een voorschot in rekening te brengen. 5. Indien het naar oordeel van de Dienstverlener redelijkerwijs noodzakelijk is, of de Opdrachtgever uitdrukkelijk wenst dat een dienst met spoed wordt uitgevoerd, wordt het overeengekomen uurtarief vermenigvuldigd met een factor 1,5. De noodzaak tot spoed kan zulks ter beoordeling van de Dienstverlener aanwezig worden geacht indien Dienstverlener optreedt als vertegenwoordiger van Opdrachtgever in een spoedprocedure bij een rechterlijke instantie of indien Dienstverlener binnen 10 dagen na het tot stand komen van de overeenkomst ter terechtzitting als vertegenwoordiger van Dienstverlener optreedt.

5 10. Klachten Klachten met betrekking tot de verrichte werkzaamheden en/of betreffende de factuur dienen binnen veertien dagen na verzenddatum van de stukken aan de Dienstverlener te worden meegedeeld. Na het verstrijken van deze termijn wordt de opdrachtgever geacht in te stemmen met de uitgevoerde opdracht en/of de factuur. Bezwaren tegen de hoogte van ingediende declaraties schorten de betalingsverplichtingen niet op. 1 Betaling Tenzij anders overeengekomen wordt het honorarium gefactureerd aan het begin van elke kalendermaand volgend op de maand waarin ten behoeve van de Opdrachtgever werkzaamheden zijn verricht, behoudens tijdbestedingen van minder dan een uur, waarvan de facturering kan worden aangehouden. Betalingen dienen te zijn bijgeschreven binnen 14 dagen na factuurdatum, op een door de Dienstverlener aangewezen bank- of girorekening. Na deze 14 dagen is de Opdrachtgever zonder nadere ingebrekestelling in verzuim. De Opdrachtgever kan zijn betalingsverplichtingen niet verminderen door een beroep te doen op verrekening, behoudens de gevallen waarin de wet aan de Opdrachtgever de bevoegdheid daartoe geeft. In geval van liquidatie, faillissement of surseance van betaling van de Opdrachtgever zijn de vorderingen van Dienstverlener onmiddellijk opeisbaar. 1 Verzuim Indien de Opdrachtgever in verzuim is met de betaling van de overeengekomen prijs, heeft de Dienstverlener zonder enige ingebrekestelling het recht de Opdrachtgever over het gehele verschuldigde bedrag de wettelijke rente + de ECB-rente per maand in rekening te brengen, onverminderd de Dienstverlener toekomende rechten, waaronder het recht om op de Opdrachtgever alle aan de invordering verbonden kosten, waaronder gerechtelijke en buitengerechtelijke incassokosten, de laatste ter hoogte van tenminste 10% van het in te vorderen bedrag met een minimum van 25,- te verhalen. Delen van een maand mogen in dit verband worden gerekend als een volle maand. Dienstverlener is gerechtigd om de uitvoering van de overeenkomst op te schorten indien de Opdrachtgever de betalingscondities niet in acht neemt of anderszins zijn verplichtingen niet nakomt.

6 1 Geschillen Op de overeenkomst tussen Opdrachtgever en Dienstverlener is het Nederlands recht van toepassing. Geschillen welke ontstaan ter zake van deze overeenkomst zullen aan de rechtbank Noord-Nederland, zittingsplaats Leeuwarden, worden voorgelegd. 1 Wijzigingen Deze algemene voorwaarden kunnen door de Dienstverlener gewijzigd worden. De Opdrachtgever is slechts aan deze wijzigingen gebonden indien hij geen bezwaren tegen de wijzigingen heeft gemaakt nadat hij door de dienstverlener schriftelijk gewezen is op de wijziging.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Interim Recruitment Recruvisie Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Regeltante 2.0

Algemene voorwaarden Regeltante 2.0 Artikel 1: Definities Algemene voorwaarden Regeltante 2.0 Regeltante 2.0: Regeltante 2.0, eenmanszaak, gevestigd te 7943 RW Meppel aan de Keizersmantel 5, ingeschreven in het handelsregister onder nummer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.2. DIGI HR: DIGI HR. 1.3. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012

ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012 Artikel 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden gelden voor iedere

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies: Verder te noemen Hakvoort HR, is

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V.

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V. Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Administratiekantoor R. Hunter B.V.: de gebruiker van de Algemene Voorwaarden,

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd.

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd. Algemene voorwaarden Bye Bye Burnout (voor het leveren van coaching, training en workshops) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtnemer: Bye Bye Burnout. 1.2

Nadere informatie

1 Leveringsvoorwaarden Mening en Training Dijkhuis Communicatie

1 Leveringsvoorwaarden Mening en Training Dijkhuis Communicatie 1 Leveringsvoorwaarden Mening en Training Dijkhuis Communicatie Artikel 1 Definities 1. Opdracht: een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 e.v. BW waarbij de ene partij, Dijkhuis Communicatie

Nadere informatie

De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC).

De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC). Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC). De opdrachtgever:

Nadere informatie

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. 1. Onderzoek, begeleiding, rapportages en advisering, vinden plaats in opdracht

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid van deze voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Praktijk JeEigenSpoor (verder JeEigenSpoor):

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Juranet B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn.

Algemene Voorwaarden van Juranet B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn. Algemene Voorwaarden van Juranet B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt,

Nadere informatie

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. InnerKom, coaching en training van ondernemers dmv NLP: Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: algemeen Deze algemene voorwaarden, betalings- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder 65879880. Deze voorwaarden zijn van kracht vanaf

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities ALGEMENE BETALINGS- EN LEVERINGSVOORWAARDEN pagina 1/5 Artikel 1. Definities In deze Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: Affectief Financieel Consult B.V.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt

Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt Artikel 1 Definities Aanbod/ Aanbiedingen: een uitnodiging tot aanvaarding van een aanbod of aanbiedingen van Perspekt; Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden;

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: 67088740 Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met betrekking tot het leveren van goederen en/of het verrichten

Nadere informatie

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden JJM-webdesign Aardenburg Index: 1 Definities 2 Algemeen 3 Aanbiedingen en offertes 4 Uitvoering van de overeenkomst 5 Wijziging van de overeenkomst 6 Honorarium 7 Betaling 8 Incassokosten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Amace Audit & Assurance B.V. d.d. 1 januari 2016

ALGEMENE VOORWAARDEN Amace Audit & Assurance B.V. d.d. 1 januari 2016 ALGEMENE VOORWAARDEN Amace Audit & Assurance B.V. d.d. 1 januari 2016 Artikel 1: Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever :de werderpartij onder de Overeenkomst; Opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies Algemene voorwaarden voor levering diensten door Van: gevestigd en kantoorhoudende te 7827 RG, Emmen, Drieteenspecht 4, hierna te noemen: Artikel 1: Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding en overeenkomst tussen Bureau APS B.V. ingeschreven bij de KvK onder nummer 70603642 (hierna te noemen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: 70476748 hierna te noemen: gebruiker Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op 1/5 Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten aan: Entry Specialist in ondernemen, gevestigd te Leiden, Hierna te noemen opdrachtnemer A Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING. van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht. Artikel 1. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING. van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht. Artikel 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht Artikel 1. Definities 1. Parkeeradvies.com wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener.

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Bounce BV Centra voor Werk & Psyche Berlicumseweg 8 5248 NT Rosmalen ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN BOUNCE BV Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt volstaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Artikel 1. Definities a) Opdrachtgever: De natuurlijk persoon of de rechtspersoon die aan Opdrachtnemer de Opdracht heeft gegeven tot het verrichten van Werkzaamheden.

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GIJSEN ADVIES

ALGEMENE VOORWAARDEN GIJSEN ADVIES ALGEMENE VOORWAARDEN GIJSEN ADVIES 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en offertes van dan wel overeenkomsten tussen Gijsen Advies en een Opdrachtgever, waarop GIJSEN

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Best-app

Algemene voorwaarden van Best-app Algemene voorwaarden van Best-app Artikel 1: definities a. Best-app is een commanditaire vennootschap die onder nummer 61730084 is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Eindhoven.

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de termen in de onderstaande betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de termen in de onderstaande betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Eva regelt! B.V. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de termen in de onderstaande betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Eva Opdrachtgever:

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon dan wel rechtspersoon die aan opdrachtnemer opdracht heeft gegeven tot het verrichten van werkzaamheden;

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon dan wel rechtspersoon die aan opdrachtnemer opdracht heeft gegeven tot het verrichten van werkzaamheden; ALGEMENE VOORWAARDEN KH LEGAL ADVICE BV 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: de natuurlijke persoon dan wel rechtspersoon die aan opdrachtnemer opdracht heeft

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Levenswerk coaching voor werk en leven

ALGEMENE VOORWAARDEN Levenswerk coaching voor werk en leven ALGEMENE VOORWAARDEN Levenswerk coaching voor werk en leven Zakelijke dienstverlening Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: De coach, Frouke Willemsen,

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: - Aalders ICT Services gevestigd en kantoorhoudende te 7948 BT Nijeveen aan de Dorpsstraat 86 hierna te noemen: AIS Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena

INHOUDSOPGAVE. Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena INHOUDSOPGAVE Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Werkingssfeer

Nadere informatie

Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer

Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer Algemene Leveringsvoorwaarden van: Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 32168497. Artikel 1. Definities 1.

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V.

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. -

Nadere informatie

Aanbiedingen, totstandkoming van de overeenkomst

Aanbiedingen, totstandkoming van de overeenkomst Algemene Leveringsvoorwaarden 2017 SEMARE - Senior Management Recruitment Artikel 1. Definities In deze algemene leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. SEMARE - Senior Management Recruitment hierna

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN

LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN VAN: - «Webdesign Yvonne» gevestigd en kantoorhoudende te 1974 XW, IJmuiden in het Snippenbos 43 hierna te noemen: Webdesign Yvonne Artikel 1. Definities 1.

Nadere informatie

Opdrachtnemer: Praktijk Samen, gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel, die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van diensten.

Opdrachtnemer: Praktijk Samen, gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel, die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van diensten. Praktijk Samen Dorpsstraat 9 C 2912 CA Nieuwerkerk aan den IJssel Telefoon: 06 41 036 076 E-mail: info@samennetanders.nl Internet: www.samennetanders.nl Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

Voor zover daar in onderlinge overeenstemming niet schriftelijk van is afgeweken, zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing.

Voor zover daar in onderlinge overeenstemming niet schriftelijk van is afgeweken, zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Algemene voorwaarden AD Support Van toepassing op de opdrachten aan en overeenkomsten met AD Support, arbeidsdeskundig diensten en re-integratie, gevestigd te Termunten hierna te noemen opdrachtnemer.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Sjef Keijzers Mantelzorgmakelaar:

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Mobiliteitsvisie.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Mobiliteitsvisie. ALGEMENE VOORWAARDEN MOBILITEITSVISIE Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Mobiliteitsvisie. Naast Mobiliteitsvisie kunnen tevens alle personen die op enigerlei wijze aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Calypso Vastgoed B.V., dat handelt onder de naam Calypso Facility, gevestigd te Hengelo.

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Calypso Vastgoed B.V., dat handelt onder de naam Calypso Facility, gevestigd te Hengelo. Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Calypso Vastgoed B.V., dat handelt onder de naam Calypso Facility, gevestigd te Hengelo. Artikel 1: Definities 1.1 Onder opdracht wordt in deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Werving & Selectie Artikel 3 Totstandkoming en Uitvoering van de Overeenkomst

Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Werving & Selectie Artikel 3 Totstandkoming en Uitvoering van de Overeenkomst Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, algemene aanbiedingen, (rechts)handelingen, overeenkomsten en overige rechtsbetrekkingen van Spoor 3 HRM. 2.

Nadere informatie

Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A.

Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A. Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A. Algemene Voorwaarden 21 september 2017 21 september 2017 1 Artikel 1: Definities AET: Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A., Waldeck Pyrmontplein

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november Algemene voorwaarden fotoxperience B.V.

Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november Algemene voorwaarden fotoxperience B.V. Algemene voorwaarden fotoxperience B.V. Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november 2015 Artikel 1: Definities 1.1 fotoxperience: Opdrachtnemer, handelend onder de naam fotoxperience b.v. hierna genoemd

Nadere informatie

2. De prijzen in de genoemde offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven

2. De prijzen in de genoemde offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven Leveringsvoorwaarden Van: FMH Onderwijsmanagement gevestigd en kantoorhoudende te 1399 HW Muiderberg aan Schoutenpad 8 hierna te noemen: FMH Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Offertes

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Offertes Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: IkStaVoorVerzoening! ingeschreven bij de Kruispunt Bank Belgie onder nummer KBO nr.: 0634.750.182. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht Artikel 1 Algemeen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die de opdracht tot de werkzaamheden geeft. 2. Opdrachtnemer: Avazo Administratie & Advies. 3. Deze Algemene

Nadere informatie

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN Artikel 1 - Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen Cumlingua

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners

Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Sinior Hypotheek & Financieel Advies, gevestigd te Hengelo aan de Enschedesestraat 164 (7552 CL) hierna

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Leveringsvoorwaarden Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer:

Nadere informatie

DAN VVE BEHEER EN ADMINISTRATIES B.V. Gevestigd en kantoorhoudende te Rotterdam, Ebenhaezerstraat 33, 3083 RD.

DAN VVE BEHEER EN ADMINISTRATIES B.V. Gevestigd en kantoorhoudende te Rotterdam, Ebenhaezerstraat 33, 3083 RD. Algemene Voorwaarden voor dienstverlening. DAN VVE BEHEER EN ADMINISTRATIES B.V. Gevestigd en kantoorhoudende te Rotterdam, Ebenhaezerstraat 33, 3083 RD. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

1. Opdrachtnemer: Janella Kottier Administraties en Belastingen, gevestigd te Apeldoorn.

1. Opdrachtnemer: Janella Kottier Administraties en Belastingen, gevestigd te Apeldoorn. Algemene voorwaarden A. Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtnemer: Janella Kottier Administraties en Belastingen, gevestigd te Apeldoorn. 2. Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66809932 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde

a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde ALGEMENE VOORWAARDEN KEES HELPT Artikel 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde informatie of gegevens;

Nadere informatie

RISK SOLUTIONS CARIBBEAN BV ENABLING REAL TRUST

RISK SOLUTIONS CARIBBEAN BV ENABLING REAL TRUST Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Offerte Iedere offerte van RISK SOLUTIONS CARIBBEAN BV tot het aangaan van een overeenkomst; Werkzaamheden Alle werkzaamheden, van welke

Nadere informatie

Artikel 3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van opdrachtgever worden uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Artikel 3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van opdrachtgever worden uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, werkzaamheden en opdrachten in de ruimste zin des woords, alsmede op de aldus tot stand gekomen overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Leerkwadraat B.V.

Algemene voorwaarden Leerkwadraat B.V. Algemene voorwaarden Leerkwadraat B.V. Inhoud: 1. Algemeen 2. Contracten 3. Verplichtingen wederpartij 4. Verplichtingen Leerkwadraat B.V. 5. Betalingen en facturen 6. Aansprakelijkheid 7. Geheimhouding

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. ALGEMENE VOORWAARDEN Japsen Online Marketing Prof. Kamerlingh Onneslaan 84B1, 3112 VJ Schiedam hierna te noemen: Opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 Artikel 1: Algemeen Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 1) Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PC Berkel en een Opdrachtgever waarop PC

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE LEVERING VAN DIENSTEN. Gevestigd en kantoor houdend: Fluitekruid 8, 9861 EM Grootegast Hierna te noemen: kdws

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE LEVERING VAN DIENSTEN. Gevestigd en kantoor houdend: Fluitekruid 8, 9861 EM Grootegast Hierna te noemen: kdws ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE LEVERING VAN DIENSTEN Van: Kuipers Drinkwater Security B.V. Gevestigd en kantoor houdend: Fluitekruid 8, 9861 EM Grootegast Hierna te noemen: kdws Artikel 1. Definities. 1.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Luc Vosters Juridisch advies en ondersteuning. KvK 555 29 291. Seipgensstraat 55 6164 HN Geleen +31 (0)6 819 11 641

Algemene voorwaarden. Luc Vosters Juridisch advies en ondersteuning. KvK 555 29 291. Seipgensstraat 55 6164 HN Geleen +31 (0)6 819 11 641 Algemene voorwaarden Luc Vosters Juridisch advies en ondersteuning KvK 555 29 291 Seipgensstraat 55 6164 HN Geleen +31 (0)6 819 11 641 luc@lucvosters.nl www.lucvosters.nl Artikel 1 Definities In deze algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Definities: Algemene Voorwaarden A: Training Centre Holland handelsnaam van Wijvan10 B.V. : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Training Centre Holland handelsnaam van Wijvan10 B.V.,

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder opdrachtgever: de wederpartij van V&V Visumdienst

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder opdrachtgever: de wederpartij van V&V Visumdienst ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: V&V Visumdienst Breda b.v. gevestigd en kantoorhoudende te 4851 BD Ulvenhout, Weversdries 5 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder Nº 020-57197

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KANTOOR VERHULSDONCK

ALGEMENE VOORWAARDEN KANTOOR VERHULSDONCK ALGEMENE VOORWAARDEN KANTOOR VERHULSDONCK Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en verstrekkingen, waaronder mede worden verstaan alle aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van H&vZ Administratieve Dienstverlening gevestigd te Nieuwegein.

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van H&vZ Administratieve Dienstverlening gevestigd te Nieuwegein. Algemene voorwaarden voor dienstverlening van H&vZ Administratieve Dienstverlening gevestigd te Nieuwegein. Artikel 1: Definities 1.1 Onder opdracht wordt in deze Algemene voorwaarden verstaan de overeenkomst

Nadere informatie

LEF Dyslexie: Algemene voorwaarden, versie 15 April 2019

LEF Dyslexie: Algemene voorwaarden, versie 15 April 2019 LEF Dyslexie Algemene voorwaarden, versie 15 April 2019 De bepalingen in deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van LEF Dyslexie en de daaraan verbonden natuurlijke persoon, of

Nadere informatie

2.2. Aan 3Assurantiën verstrekte opdrachten leiden uitsluitend tot inspanningsverplichtingen van 3Assurantiën, niet tot resultaatsverplichtingen.

2.2. Aan 3Assurantiën verstrekte opdrachten leiden uitsluitend tot inspanningsverplichtingen van 3Assurantiën, niet tot resultaatsverplichtingen. ALGEMENE VOORWAARDEN 3Assurantiën Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door 3Assurantiën, gevestigd te Zaandam aan de J. Breebaardstraat 9, 1507 XD Zaandam, hierna te noemen: 3Assurantiën De wederpartij

Nadere informatie

3. Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts mogelijk indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3. Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts mogelijk indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan de wederpartij van Snel Een Professionele Website. Onder Snel Een Professionele Website wordt verstaan de opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Socialize Media

Algemene voorwaarden Socialize Media Algemene voorwaarden Socialize Media Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Opdrachtgever: de rechtspersoon die aan Socialize Media een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van advies, beheer

Nadere informatie

Businesscares is een vennootschap onder firma naar Nederlands recht.

Businesscares is een vennootschap onder firma naar Nederlands recht. Algemene voorwaarden Businesscares Definities Businesscares is een vennootschap onder firma naar Nederlands recht. Opdrachtgever is de natuurlijke persoon of rechtspersoon voor wie Businesscares zich inspant

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Mara Riewald 2018 marariewald.nl. Algemene voorwaarden. Artikel 1: Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden Mara Riewald 2018 marariewald.nl. Algemene voorwaarden. Artikel 1: Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: De natuurlijke of rechtspersoon namens wie de Coach Diensten op het gebied van coaching, training

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ANDERZVERDER én BEVLOGEN WERKEN. Artikel 1: Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN ANDERZVERDER én BEVLOGEN WERKEN. Artikel 1: Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN ANDERZVERDER én BEVLOGEN WERKEN Artikel 1: Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon die aan Opdrachtnemer opdracht

Nadere informatie

KomPas Opleiding Frans Meulepas Algemene Vooraarden KomPas

KomPas Opleiding Frans Meulepas Algemene Vooraarden KomPas Algemene Vooraarden KomPas 1 ALGEMENE VOORWAARDEN KOMPAS Artikel 1: Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon die aan KomPas een opdracht

Nadere informatie

TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN

TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere offerte en iedere overeenkomst tussen traducir.nl en een opdrachtgever, met uitsluiting van de algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van:

Algemene voorwaarden van: Algemene voorwaarden van: Köhlen Consulting Bouwkundig Advies Glacisweg 34 F 6212 BP Maastricht Artikel 1 Werkingssfeer 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. A. ALGEMEEN In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN. A. ALGEMEEN In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN Van toepassing voor de werkzaamheden van: De Boekhouder Online.nl is een merknaam van Adpar hierna te noemen opdrachtnemer gevestigd te Berkel en Rodenrijs Kvk-nummer: 27237998 A.

Nadere informatie

Coachee: De natuurlijke persoon die deelneemt aan een begeleidingstraject op het gebied van training, coaching of aanverwante werkzaamheden.

Coachee: De natuurlijke persoon die deelneemt aan een begeleidingstraject op het gebied van training, coaching of aanverwante werkzaamheden. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: YosoY Training, Coaching & Advies. Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon die aan Opdrachtnemer

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN JVUcalculatie Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij JVUcalculatie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RHB

ALGEMENE VOORWAARDEN RHB ALGEMENE VOORWAARDEN RHB 16-1.1 Artikel 1: Algemeen Raedshuys Bedrijfsjuristen B.V.: Raedshuys Bedrijfsjuristen B.V., gevestigd te (Kloosterstraat 37, 6369 AB) Simpelveld, ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Opgemaakt: 02 maart 2016 Algemene voorwaarden Menting Energietechniek BV Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken.

Nadere informatie