Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Werving & Selectie Artikel 3 Totstandkoming en Uitvoering van de Overeenkomst

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Werving & Selectie Artikel 3 Totstandkoming en Uitvoering van de Overeenkomst"

Transcriptie

1 Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, algemene aanbiedingen, (rechts)handelingen, overeenkomsten en overige rechtsbetrekkingen van Spoor 3 HRM. 2. Toepasselijkheid van door opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. 3. Indien een of meerdere bepalingen in deze algemene voorwaarden nietig zijn of vernietigd mochten worden, blijven de overige bepalingen van deze algemene voorwaarden volledig van toepassing. Artikel 2 Werving & Selectie 1. Werving & selectie is de opdracht waarbij Spoor 3 HRM ten behoeve van indiensttreding (of een vergelijkbare vorm van tewerkstelling) voor een opdrachtgever één of meer kandidaten selecteert en deze mondeling of schriftelijk bij opdrachtgever voorstelt. Van een succesvolle vervulling van een werving & selectieopdracht is sprake indien een door Spoor 3 HRM bij opdrachtgever voorgestelde kandidaat de arbeidsovereenkomst accepteert (of anderszins te werk wordt gesteld). 2. Een werving en selectieopdracht eindigt op het moment dat opdrachtgever de voorgestelde kandidaat accepteert of door het verstrijken van de tussen partijen overeengekomen maximale duur van de opdracht. 3. De wijze waarop de werving & selectieopdracht door Spoor 3 HRM wordt uitgevoerd, de functie waarop de opdracht betrekking heeft, de toepasselijkheid van deze algemene voorwaarden en eventuele overige voorwaarden en verplichtingen worden in een opdrachtbevestiging aan opdrachtgever bevestigd. Artikel 3 Totstandkoming en Uitvoering van de Overeenkomst 1. Een overeenkomst komt slechts tot stand indien en voor zover Spoor 3 HRM een opdracht schriftelijk of per aanvaardt of indien door Spoor 3 HRM uitvoering aan een opdracht wordt gegeven. 2. Spoor 3 HRM zal zich te allen tijde inspannen de overeenkomst naar beste kunnen uit te voeren. Spoor 3 HRM is nimmer aansprakelijk voor het niet bereiken van het resultaat dat opdrachtgever beoogde. 3. Eventuele levertijden worden in principe bij benadering vermeld. Overschrijding van de termijn geeft opdrachtgever nimmer recht op schadevergoeding. 4. Indien en voor zover een goede uitvoering van de overeenkomst dit vereist, heeft Spoor 3 HRM het recht bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door derden. Bij de selectie van derden zal Spoor 3 HRM de nodige zorgvuldigheid in acht nemen.

2 Artikel 4 Informatieverstrekking en zorgvuldigheid 1. Opdrachtgever zal zijn volledige medewerking verlenen bij het uitvoeren van de overeenkomst en alle benodigde gegevens waarvan Spoor 3 HRM aangeeft dat deze noodzakelijk zijn of waarvan opdrachtgever redelijkerwijs behoort te begrijpen dat deze noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeenkomst, tijdig aan Spoor 3 HRM verstrekken. 2. Indien de uitvoering van de overeenkomst (gedeeltelijk) ten kantore van opdrachtgever dient te worden uitgevoerd, zal opdrachtgever aan Spoor 3 HRM de benodigde werkruimte en materialen ter beschikking stellen. 3. Spoor 3 HRM verplicht zich tot geheimhouding van alle in het kader van de opdracht omtrent opdrachtgever ontvangen gegevens, waarvan zij kan vermoeden dat deze van vertrouwelijke aard zijn. 4. Voordrachten van kandidaten komen tot stand naar beste inzichten en conform de normen van goed vakmanschap. Spoor 3 HRM mag er daarbij vanuit gaan dat de inlichtingen die de kandidaten over zichzelf verstrekken of die van referenten over hen zijn verkregen, juist zijn. 5. Opdrachtgever is gehouden om op correcte en zorgvuldige wijze om te gaan met de kandidaat die door Spoor 3 HRM is voorgedragen, en de met deze voordracht verstrekte informatie. Opdrachtgever draagt er zorg voor dat gegevens van kandidaten vertrouwelijk worden behandeld en niet aan derden worden doorgegeven. Artikel 5 Verplichtingen partijen 1. Indien opdrachtgever een door Spoor 3 HRM aangedragen kandidaat afwijst of de kandidaat een aanbod van opdrachtgever afwijst en binnen 12 maanden na het kennismakingsgesprek met de kandidaat alsnog een arbeidsovereenkomst tussen opdrachtgever en kandidaat tot stand komt, dan is opdrachtgever alsnog gehouden tot betaling van de bemiddelingsfee overeenkomstig het gestelde in artikel 7 van deze algemene voorwaarden. 2. Opdrachtgever zal op geen enkele wijze gegevens over kandidaten aan derden doorgeven of kandidaten aan derden voorstellen. In het geval opdrachtgever zich niet houdt aan het in dit lid bepaalde dan is opdrachtgever, overeenkomstig artikel 7 van deze voorwaarden, gehouden tot betaling van de bemiddelingsfee.

3 Artikel 6 Overmacht 1. Indien Spoor 3 HRM als gevolg van overmacht niet op tijd haar verplichtingen op basis van de overeenkomst kan realiseren heeft zij het recht om naar haar keuze de overeenkomst op te schorten, dan wel van de dienstverlening geheel af te zien, al naar gelang de omstandigheden. 2. Indien zich een geval voordoet als in het vorige lid beschreven, is Opdrachtgever nimmer gerechtigd tot enigerlei schadevergoeding. 3. Onverminderd het bepaalde in artikel 75 van het Boek 6 Burgerlijk Wetboek zullen als overmacht gelden omstandigheden buiten wil en toedoen van Spoor 3 HRM, welke van dien aard zijn dat naleving van de overeenkomst redelijkerwijs niet van Spoor 3 HRM kan worden verlangd. Als overmacht zal bijvoorbeeld gelden ongevallen, brand, overstroming, ziekte, werkstaking en storingen in eventuele apparatuur. Eén en ander met dien verstande, dat Spoor 3 HRM in zulke gevallen bereid is met Opdrachtgever te overleggen omtrent te nemen maatregelen, die tot doel hebben schade voor zowel Spoor 3 HRM als Opdrachtgever te voorkomen of althans zoveel mogelijk te beperken. Artikel 7 Vergoedingen 1. De hoogte van de door Opdrachtgever aan Spoor 3 HRM verschuldigde bemiddelingsfee wordt afhankelijk van de soort werving- en selectieopdracht vastgesteld. Enerzijds wordt er gewerkt op basis van een exclusieve opdracht, waaronder wordt verstaan dat aan Spoor 3 HRM voor een bepaalde periode exclusiviteit wordt verleend om een kandidaat te werven en selecteren voor opdrachtgever. De andere mogelijkheid is dat er gewerkt wordt op basis van no cure no pay waarbij alleen honorarium verschuldigd is in geval van succesvolle vervulling, waaronder wordt verstaan ondertekening van het arbeidscontract van de door Spoor 3 HRM aangedragen kandidaat. 2. De hoogte van de bemiddelingsfee is vermeld in de opdrachtbevestiging. 3. De kosten voor werving, zoals maar niet beperkt tot, advertentiekosten en de kosten van analyses & assessments, zullen apart door Spoor 3 HRM aan opdrachtgever in rekening worden gebracht en maken derhalve geen onderdeel uit van de bemiddelingsfee. Kosten voor het inzetten van wervingsmiddelen zullen door Spoor 3 HRM slechts worden gemaakt na goedkeuring van Opdrachtgever. In dat geval zijn dergelijke wervingskosten te allen tijde verschuldigd. 4. Alle genoemde bedragen zijn vermeld exclusief BTW.

4 Artikel 8 Betaling 1. Betaling dient plaats te vinden binnen 14 dagen na factuurdatum, bij gebreke waarvan opdrachtgever alsdan de wettelijke rente over het openstaande bedrag verschuldigd zal zijn. 2. Zowel de gerechtelijke als de buitengerechtelijke kosten met betrekking tot de invordering en inning van niet tijdig voldane betalingen zijn voor rekening van opdrachtgever. 3. Eventuele bezwaren tegen de inhoud van de betreffende factuur dienen binnen 14 dagen na factuurdatum door opdrachtgever schriftelijk aan Spoor 3 HRM kenbaar te worden gemaakt. 4. Spoor 3 HRM is gerechtigd uitvoering van een exclusieve opdracht, zoals bedoeld in artikel 7 lid 1, afhankelijk te stellen van (gedeeltelijke) vooruitbetaling. Artikel 9 Intrekking & Wijziging opdracht 1. Indien opdrachtgever de werving en selectieopdracht intrekt of beëindigt, voordat de tussen partijen afgesproken maximale duur van de opdracht is verstreken, is Spoor 3 HRM gerechtigd opdrachtgever alle door haar gemaakte kosten in rekening te brengen, inclusief de gemaakte wervingskosten. 2. Het bepaalde in het eerste lid van dit artikel is eveneens van toepassing indien opdrachtgever elementen uit de werving en selectieopdracht zodanig wijzigt dat er naar het oordeel van Spoor 3 HRM sprake is van een nieuwe opdracht, voordat de tussen partijen afgesproken maximale duur van de opdracht is verstreken. Artikel 10 Aansprakelijkheid 1. Opdrachtgever is verantwoordelijk voor de uiteindelijke keuze en aanstelling van een kandidaat. 2. Spoor 3 HRM is derhalve op geen enkele wijze aansprakelijk indien de kandidaat niet aan de vereisten en/of verwachtingen van opdrachtgever blijkt te voldoen, dan wel indien opdrachtgever op basis van onjuiste of onvolledige informatie een arbeidsovereenkomst met kandidaat is aangegaan. 3. Spoor 3 HRM is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade en/of verliezen waaronder gevolgschade - die de opdrachtgever of derden mochten lijden door handelen en/of nalaten van een kandidaat gedurende de selectieprocedure of na het aangaan van een arbeidsovereenkomst met betreffende kandidaat. 4. Opdrachtgever vrijwaart Spoor 3 HRM tegen alle aanspraken van derden welke direct, indirect of zijdelings met de bemiddeling van Spoor 3 HRM samenhangen of zouden kunnen samenhangen.

5 Artikel 11 Garantieregeling 1. Indien een door Spoor 3 HRM bemiddelde kandidaat binnen de door de wet gestelde proeftijd niet meer bij opdrachtgever in dienst is, zal Spoor 3 HRM eenmalig de werving- en selectieprocedure opnieuw en kosteloos uitvoeren voor hetzelfde functieprofiel. De kosten voor het inzetten van in overleg noodzakelijk geachte wervingsmiddelen zullen door opdrachtgever opnieuw moeten worden voldaan. 2. De garantieregeling is niet van toepassing indien de kandidaat niet meer in dienst is bij opdrachtgever door oorzaken die te maken kunnen hebben met functie-inhoud, reorganisaties, fusies en overnames, surseance of faillissement van opdrachtgever. 3. Indien opdrachtgever van het bepaalde in dit artikel gebruik wenst te maken, dient opdrachtgever Spoor 3 HRM binnen veertien (14) dagen na beëindiging van het dienstverband met betreffende kandidaat daarvan schriftelijk in kennis te stellen, bij gebreke waarvan opdrachtgever op het bepaalde in dit artikel geen beroep (meer) kan doen. 4. Het bepaalde in dit artikel is uitsluitend van toepassing indien opdrachtgever aan al zijn betalingsverplichtingen jegens Spoor 3 HRM heeft voldaan. Artikel 12 Toepasselijk recht & Geschillen 1. Op alle offertes, algemene aanbiedingen, (rechts)handelingen, overeenkomsten en overige rechtsbetrekkingen van Spoor 3 HRM is Nederlands recht van toepassing. 2. Alle geschillen die tussen partijen ontstaan naar aanleiding van een offerte, algemene aanbieding, (rechts) handeling, overeenkomsten en overige rechtsbetrekkingen, zullen in principe aanhangig worden gemaakt bij de bevoegde rechter in het arrondissement van Spoor 3 HRM, tenzij de wet anders voorschrijft.

Algemene Voorwaarden werving en selectie

Algemene Voorwaarden werving en selectie Inleiding Algemene Voorwaarden werving en selectie Dit document bevat de tekst van de Algemene Voorwaarden voor werving en selectie opdrachten zoals die gehanteerd worden door Nijssen & Van de Sluis werving,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van. Tobi Talent

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van. Tobi Talent 1 september 2011 Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van Tobi Talent 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Werving & Selectie voor opdrachtgevers

ALGEMENE VOORWAARDEN Werving & Selectie voor opdrachtgevers ALGEMENE VOORWAARDEN Werving & Selectie voor opdrachtgevers Artikel 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving

Nadere informatie

Algem ene voorwaarden Artikel 1: Definities

Algem ene voorwaarden Artikel 1: Definities Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities Deze algemene voorwaarden verstaan onder: a. Recruit-Assistance: intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat, gevestigd te Roosendaal. b. Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Veenendaal A L G E M E N E V O O R W A A R D E N V O O R W E R V I N G & S E L E C T I E

Veenendaal A L G E M E N E V O O R W A A R D E N V O O R W E R V I N G & S E L E C T I E Veenendaal A L G E M E N E V O O R W A A R D E N V O O R W E R V I N G & S E L E C T I E Algemene voorwaarden ReadytoGo uitzendbureau Veenendaal Werving&Selectie 0 Artikel 1: Toepassingsgebied 1. Deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie

Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Technicians: handelend inzake personeelsbemiddeling, die ten behoeve van een

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FAECTORY. Artikel 1: Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN FAECTORY. Artikel 1: Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN FAECTORY Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving en selectie van kandidaten door de vennootschap

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid. Artikel 3 Offertes / Voorstellen en bevestiging. Algemene voorwaarden VAK Werving en Selectie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid. Artikel 3 Offertes / Voorstellen en bevestiging. Algemene voorwaarden VAK Werving en Selectie Algemene voorwaarden VAK Werving en Selectie Artikel 1 Definities 1. Opdrachtnemer: VAK Werving en Selectie; intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat, hierna te noemen VAK. 2. Opdrachtgever: De organisatie

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena

INHOUDSOPGAVE. Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena INHOUDSOPGAVE Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Werkingssfeer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Companian

Algemene Voorwaarden Companian Algemene Voorwaarden Companian Algemene Voorwaarden Pagina 1 van 6 1. Definities 2. De Werkzaamheden 3. Fee 4. Betaling 5. Aansprakelijkheid 6. Geheimhouding 7. Duur van de overeenkomst 8. Benaderen van

Nadere informatie

Nederlandse Algemene Voorwaarden IMDES Werving & Selectie van Technisch Personeel

Nederlandse Algemene Voorwaarden IMDES Werving & Selectie van Technisch Personeel Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtnemer: IMDES, handelend inzake arbeidsbemiddeling, die ten behoeve van een werkgever, een werkzoekende, dan wel beiden,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden april 2018 Assured Werving & Selectie. Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden april 2018 Assured Werving & Selectie. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving en selectie van arbeidskrachten door Assured Werving

Nadere informatie

Algemene voorwaarden werving & selectie Techniek Werkt Beter

Algemene voorwaarden werving & selectie Techniek Werkt Beter Algemene voorwaarden werving & selectie Techniek Werkt Beter A. Werkingsgebied Deze Voorwaarden gelden voor alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving & selectie (W&S) van kandidaten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van Mijn Uitzendbureau B.V.

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van Mijn Uitzendbureau B.V. Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van Mijn Uitzendbureau B.V. 19 mei 2009 Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden (Werving & Selectie) augustus 2010. Bremmer Company VOF. Artikel 1. DEFINITIES

Algemene Voorwaarden (Werving & Selectie) augustus 2010. Bremmer Company VOF. Artikel 1. DEFINITIES Algemene Voorwaarden (Werving & Selectie) augustus 2010 Bremmer Company VOF Artikel 1. DEFINITIES a. Opdrachtnemer Bremmer Company VOF. Hierna te noemen Bremmer Company b. Opdrachtgever De natuurlijke

Nadere informatie

Werving & Selectie Overeenkomst

Werving & Selectie Overeenkomst Werving & Selectie Overeenkomst De ondergetekenden: WebshopWorks, gevestigd en kantoorhoudende aan de Ijburglaan 399, 1086 ZJ te Amsterdam Te dezen vertegenwoordigd door: Naam: Micky van Vollenhoven KvK:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADG-WORKINGPEOPLE B.V. (i.o.)

ALGEMENE VOORWAARDEN ADG-WORKINGPEOPLE B.V. (i.o.) ALGEMENE VOORWAARDEN ADG-WORKINGPEOPLE B.V. (i.o.) Artikel 1. Algemeen 1.1 ADG WorkingPeople B.V. (i.o.) richt zich op werving en selectie en detacheren van personeel. 1.2 Deze algemene voorwaarden worden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. WERVING- EN SELECTIEWERKZAAMHEDEN VAN NRG-OFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. WERVING- EN SELECTIEWERKZAAMHEDEN VAN NRG-OFFICE ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. WERVING- EN SELECTIEWERKZAAMHEDEN VAN NRG-OFFICE Artikel 1 - Definities NRG-Office: NRG-Office B.V. gevestigd te Nijmegen. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WERVING & SELECTIE VAN: Open HR Recruitment B.V. gevestigd te Arnhem. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WERVING & SELECTIE. VAN: Open HR Recruitment B.V. gevestigd te Arnhem.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WERVING & SELECTIE. VAN: Open HR Recruitment B.V. gevestigd te Arnhem. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WERVING & SELECTIE per 6 februari 2019 VAN: Open HR Recruitment B.V. gevestigd te Arnhem. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies. 1. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies. 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies Definities Dienstverlener: Wijma Juridisch Advies Opdrachtgever: iedere partij (natuurlijke of rechtspersoon) die een overeenkomst met Wijma Juridisch Advies

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Werving & Selectie

Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Werving & Selectie Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Werving & Selectie www.abvakwerk.nl < 1 > 1. Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden verricht of te verrichten door

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FenterDaniëls BV Werving en Selectie

Algemene Voorwaarden FenterDaniëls BV Werving en Selectie Algemene Voorwaarden FenterDaniëls BV Werving en Selectie 1. Algemeen FenterDaniëls verleent diensten ten behoeve van opdrachtgevers bij het werven en selecteren van personeel. Deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Spoor 3 HRM

Algemene Voorwaarden Spoor 3 HRM Algemene Voorwaarden Spoor 3 HRM Voor u liggen de Algemene Voorwaarden van Spoor 3 HRM met betrekking tot Werving & Selectie, in aanvulling op de Algemene Voorwaarden van PSC Backoffice services BV h.o.d.n.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPIJTENBURG WERVING EN ADVIES B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPIJTENBURG WERVING EN ADVIES B.V. 1 ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPIJTENBURG WERVING EN ADVIES B.V. De algemene voorwaarden voor werving en selectie en/of het ter beschikking stellen van kandidaten door Spijtenburg Werving en Advies B.V. 1.

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de volgende begrippen gehanteerd: Arbeidsovereenkomst: hetgeen het Burgerlijk Wetboek daaronder verstaat.

In deze algemene voorwaarden worden de volgende begrippen gehanteerd: Arbeidsovereenkomst: hetgeen het Burgerlijk Wetboek daaronder verstaat. Algemene voorwaarden Transparant Recruitment Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomsten tot bemiddeling die door een opdrachtgever met Transparant Recruitment

Nadere informatie

DAN VVE BEHEER EN ADMINISTRATIES B.V. Gevestigd en kantoorhoudende te Rotterdam, Ebenhaezerstraat 33, 3083 RD.

DAN VVE BEHEER EN ADMINISTRATIES B.V. Gevestigd en kantoorhoudende te Rotterdam, Ebenhaezerstraat 33, 3083 RD. Algemene Voorwaarden voor dienstverlening. DAN VVE BEHEER EN ADMINISTRATIES B.V. Gevestigd en kantoorhoudende te Rotterdam, Ebenhaezerstraat 33, 3083 RD. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ZETZETIN

Algemene Voorwaarden ZETZETIN Algemene Voorwaarden ZETZETIN Artikel 1 Begrippen In deze algemene voorwaarden worden de volgende begrippen gehanteerd: Bruto jaarsalaris: is het bruto jaarsalaris van de geplaatste Kandidaat gebaseerd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie (W&S)

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie (W&S) Algemene Voorwaarden Werving & Selectie (W&S) Artikel 1: Toepasselijkheid. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving en selectie

Nadere informatie

2.2 Een overeenkomst komt overeenkomstig een gedane offerte tot stand in de volgende gevallen:

2.2 Een overeenkomst komt overeenkomstig een gedane offerte tot stand in de volgende gevallen: ALGEMENE VOORWAARDEN SOdental KvK 52814541 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten. Zij zijn van toepassing op alle (overige) (rechts)handelingen tussen SOdental

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden FLEXX4nu Versie geldig vanaf: 7 april 2011 Artikel 1 Definities en algemene bepalingen 1.1 FLEXX4nu: de eenmanszaak FLEXX4nu, statutair gevestigd te Helmond en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2012

Algemene voorwaarden 2012 Artikel 1: Definities Deze algemene voorwaarden verstaan onder: a. Recruiters.nl: intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat, gevestigd te Zwaag. b. Opdrachtgever: de organisatie die door Recruiters.nl

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemene bepalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemene bepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Algemene bepalingen 1.1. Patentwerk B.V. ( Patentwerk ) is een besloten vennootschap die zich ten doel stelt om de praktijk van octrooigemachtigde uit te oefenen, een en ander in

Nadere informatie

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: (a) Opdrachtnemer: Joosen Re-integratie & Advies

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden BudgetCoach de Eilanden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij

Nadere informatie

Business Recruitment Services

Business Recruitment Services Business Recruitment Services www.brs-bv.nl ALGEMENE VOORWAARDEN VAN: BUSINESS RECRUITMENT SERVICES B.V. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt onder "wederpartij" verstaan: iedere privaatrechtelijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Iduet Groep BV Werving en Selectie

Algemene Voorwaarden Iduet Groep BV Werving en Selectie Algemene Voorwaarden Iduet Groep BV Werving en Selectie 1. Algemeen Iduet verleent diensten ten behoeve van opdrachtgevers bij het werven en selecteren van personeel. Deze Algemene Voorwaarden zijn met

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra

Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere opdracht (hierna daaronder begrepen vervolgopdrachten), aanbieding, offerte en overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Branding & More

Algemene Voorwaarden Branding & More Algemene Voorwaarden Branding & More Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, algemene aanbiedingen, (rechts)handelingen, overeenkomsten en overige

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden MF-Budgetcoaching Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij MF-Budgetcoaching deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ypsylon Werving & Selectie

Algemene voorwaarden Ypsylon Werving & Selectie Algemene voorwaarden Ypsylon Werving & Selectie Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Ypsylon: Ypsylon Werving & Selectie, haar medewerkers en aan haar gelieerde rechtspersonen.

Nadere informatie

Toptech/AV/W&S/2015 1

Toptech/AV/W&S/2015 1 Aanvullende Algemene voorwaarden voor het werven en selecteren van uitzendkrachten door Toptech Uitzendbureau BV 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: (a) (b) (c) (d) (e) "Toptech":

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Nox People Werving & Selectie B.V. Algemene Werving & Selectievoorwaarden Nox People Werving & Selectie B.V.

Algemene Voorwaarden Nox People Werving & Selectie B.V. Algemene Werving & Selectievoorwaarden Nox People Werving & Selectie B.V. Algemene Voorwaarden Nox People Werving & Selectie B.V. Algemene Werving & Selectievoorwaarden Nox People Werving & Selectie B.V. geldig vanaf 5 oktober 2006 Inleiding Dit document bevat de tekst van de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DEKONINGSCHRIJFT. 1. Begrippen In deze Algemene Voorwaarden en de overeenkomsten van DeKoningschrijft wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN DEKONINGSCHRIJFT. 1. Begrippen In deze Algemene Voorwaarden en de overeenkomsten van DeKoningschrijft wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN DEKONINGSCHRIJFT 1. Begrippen In deze Algemene Voorwaarden en de overeenkomsten van DeKoningschrijft wordt verstaan onder: Persoon: Klant: Opdrachtnemer: Opdracht: Overeenkomst: iedere

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Best People V.O.F.

Algemene voorwaarden Best People V.O.F. Algemene voorwaarden Best People V.O.F. Werving en selectie (artikelen 1 t/m 14) Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Best People V.O.F., gevestigd te Alkmaar aan de Comeniusstraat 2A en zijn

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Interim Recruitment Recruvisie Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V.

ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V. ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V. Voor het uitvoeren van Werving & Selectie opdrachten door Flexurance B.V., verder te noemen Flexurance in het kader van een overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN JVUcalculatie Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij JVUcalculatie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VISA2CHINA

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VISA2CHINA ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VISA2CHINA Artikel 1. Werkingssfeer 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Visa2china en opdrachtgevers. 2. Visa2china is bevoegd om bij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WERVING EN SELECTIE DAAN S NETWERK

ALGEMENE VOORWAARDEN WERVING EN SELECTIE DAAN S NETWERK ALGEMENE VOORWAARDEN WERVING EN SELECTIE DAAN S NETWERK Artikel 1. Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2014

ALGEMENE VOORWAARDEN 2014 WWW.TECHUNITED.EU GLOBAL RECRUITMENT IN ENGINEERING ARTIKEL 1: DEFINITIES Deze algemene voorwaarden verstaan onder: a. TechUnited: intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat, gevestigd te Conil de

Nadere informatie

ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP

ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP ALGEMENE VOORWAARDEN RAYMAKERSVDBRUGGEN ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP 1. Gelding algemene voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

: Deze algemene voorwaarden zoals van tijd tot tijd herzien door RIJNDERS RECRUITMENT en aan Opdrachtgever schriftelijk kenbaar gemaakt.

: Deze algemene voorwaarden zoals van tijd tot tijd herzien door RIJNDERS RECRUITMENT en aan Opdrachtgever schriftelijk kenbaar gemaakt. Algemene Voorwaarden 1. Definities In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Basispakket RIJNDERS RECRUITMENT Opdrachtgever Opdracht Opdrachttarief Kandidaat : Deze algemene

Nadere informatie

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is.

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is. Algemene voorwaarden 2015 -Corewonders V.O.F. Artikel Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: -opdrachtnemer: Corewonders V.O.F. die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden

Nadere informatie

Artikel 2 Aanbieding, aanvaarding en omschrijving van de werkzaamheden

Artikel 2 Aanbieding, aanvaarding en omschrijving van de werkzaamheden Algemene voorwaarden van Feeking Artikel 1 Algemene toepassing van begrippen: a in deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden MF Select

Algemene Voorwaarden MF Select Algemene Voorwaarden MF Select Gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Groningen op 12 september 2012 onder aktenummer 12/20 Inhoud Artikel 1 Algemeen... 3 Artikel 2 De dienstverlening... 3 Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 2017 Werving & Selectie (W&S)

Algemene Voorwaarden 2017 Werving & Selectie (W&S) Algemene Voorwaarden 2017 Werving & Selectie (W&S) Inhoudsopgave Artikel 1: Definities... 3 Artikel 2: Toepasselijkheid... 3 Artikel 3: Opdracht... 4 Artikel 4: Benodigde gegevens en voorstellen kandidaat...

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Regeltante 2.0

Algemene voorwaarden Regeltante 2.0 Artikel 1: Definities Algemene voorwaarden Regeltante 2.0 Regeltante 2.0: Regeltante 2.0, eenmanszaak, gevestigd te 7943 RW Meppel aan de Keizersmantel 5, ingeschreven in het handelsregister onder nummer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Pijnzorg Actief die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

tel Inschrijfnummer KvK:

tel Inschrijfnummer KvK: ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij YSV Budgetcoaching

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW Timmer- en Onderhoudsbedrijf JGA Pauw Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor werving & selectie door Talent Enterprise B.V. gevestigd te Woerden aan de Trasmolenlaan 5.

Algemene voorwaarden voor werving & selectie door Talent Enterprise B.V. gevestigd te Woerden aan de Trasmolenlaan 5. Dit document bestaat uit drie delen: 1. Algemene voorwaarden voor werving & selectie 2. Algemene voorwaarden voor het plaatsen van zelfstandigen 3. Algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V.

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V. Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Administratiekantoor R. Hunter B.V.: de gebruiker van de Algemene Voorwaarden,

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 2.6 Alle prijzen genoemd door AUTHENTIC COMMUNICATION zijn exclusief B.T.W.

ALGEMENE VOORWAARDEN. 2.6 Alle prijzen genoemd door AUTHENTIC COMMUNICATION zijn exclusief B.T.W. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Algemeen 1.1 De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, aanbiedingen, offertes en adviezen met AUTHENTIC COMMUNICATION, nader aan te duiden

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

Opdrachtnemer: Praktijk Samen, gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel, die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van diensten.

Opdrachtnemer: Praktijk Samen, gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel, die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van diensten. Praktijk Samen Dorpsstraat 9 C 2912 CA Nieuwerkerk aan den IJssel Telefoon: 06 41 036 076 E-mail: info@samennetanders.nl Internet: www.samennetanders.nl Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze

Nadere informatie

A. ALGEMENE BEPALINGEN. Artikel 1. Toepassing voorwaarden

A. ALGEMENE BEPALINGEN. Artikel 1. Toepassing voorwaarden A. ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1. Toepassing voorwaarden 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door Pellaton Stars BV (hierna te noemen Pellaton Stars) uitgebrachte offertes, op alle

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden P&O Partner B.V. (Kamer van Koophandel, )

Algemene Voorwaarden P&O Partner B.V. (Kamer van Koophandel, ) Algemene Voorwaarden P&O Partner B.V. (Kamer van Koophandel, 30122776) Artikel 1: Definities Deze Algemene Voorwaarden verstaan onder: P&O Partner: P&O Partner B.V., gevestigd aan Het Rond 7, 3701 HS te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Monteban ICT

Algemene voorwaarden Monteban ICT Algemene voorwaarden Monteban ICT Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Monteban ICT, hierna te noemen gebruiker, en een wederpartij

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt

Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Socialize Media

Algemene voorwaarden Socialize Media Algemene voorwaarden Socialize Media Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Opdrachtgever: de rechtspersoon die aan Socialize Media een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van advies, beheer

Nadere informatie

Artikel 2. Totstandkoming van de overeenkomst en opdrachtbevestiging(-en)

Artikel 2. Totstandkoming van de overeenkomst en opdrachtbevestiging(-en) Algemene Voorwaarden van Zeus Advies te Hendrik Ido Ambacht Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding tussen Zeus Advies en een opdrachtgever,

Nadere informatie

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN Artikel 1 - Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen Cumlingua

Nadere informatie

yourinlink In deze Algemene Voorwaarden worden de hierna gebruikte begrippen en uitdrukkingen als volgt

yourinlink In deze Algemene Voorwaarden worden de hierna gebruikte begrippen en uitdrukkingen als volgt Algemene voorwaarden Yourinlink Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de hierna gebruikte begrippen en uitdrukkingen als volgt gedefinieerd: 1. Yourinlink: Yourinlink Executive Search,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.2. DIGI HR: DIGI HR. 1.3. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Juridiqua - bureau voor juridisch organisatie advies

Algemene voorwaarden. Juridiqua - bureau voor juridisch organisatie advies Algemene voorwaarden 1. Toepassing 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere opdracht, aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juridiqua, bureau voor juridisch organisatie advies, hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Consecutive Search V.O.F

ALGEMENE VOORWAARDEN Consecutive Search V.O.F ALGEMENE VOORWAARDEN Consecutive Search V.O.F - 1 - Algemene Voorwaarden Consecutive Search VOF 1. Inleiding 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing voor Consecutive Search 1.2 Deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemene bepalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemene bepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Algemene bepalingen 1.1. Patentwerk B.V. ( Patentwerk ) is een besloten vennootschap die zich ten doel stelt om de praktijk van octrooigemachtigde uit te oefenen, een en ander in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2-Link Communicatie

Algemene voorwaarden 2-Link Communicatie Algemene voorwaarden 2-Link Communicatie adres: IBAN: tel: e-mail: site: Vronen 66 2151 PD Nieuw Vennep NL33 ABNA 0249 9744 95 06 14668911 elisa@2-linkcommunicatie.nl www.2-linkcommunicatie.nl Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden de Haan online marketing

Algemene voorwaarden de Haan online marketing Algemene voorwaarden de Haan online marketing 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of nonprofitinstelling met wie de Haan online marketing een overeenkomst sluit tot het leveren

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FAECTORY

ALGEMENE VOORWAARDEN FAECTORY ALGEMENE VOORWAARDEN FAECTORY Artikel 1: Definities 1. Faectory - Engineering & Finance Professionals: de vennootschap onder firma Faectory - Engineering & Finance Professionals (hierna te noemen FAECTORY)

Nadere informatie

Artikel 9. Toepasselijk recht en forumkeuze Algemene voorwaarden. 3. Overeenkomst: een mondeling dan wel schriftelijk contract tussen Opdrachtgever en

Artikel 9. Toepasselijk recht en forumkeuze Algemene voorwaarden. 3. Overeenkomst: een mondeling dan wel schriftelijk contract tussen Opdrachtgever en Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Prijzen, Offertes en Totstandkoming van overeenkomst Artikel 4. Uitvoering van de Overeenkomst Artikel 5. Geheimhouding Artikel

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van frans heijmans te Zandvoort. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden van frans heijmans te Zandvoort. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden van frans heijmans te Zandvoort Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding tussen frans heijmans en een

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl

Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RAYMAKERSVDBRUGGEN ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP

ALGEMENE VOORWAARDEN RAYMAKERSVDBRUGGEN ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP ALGEMENE VOORWAARDEN RAYMAKERSVDBRUGGEN ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP 1. Gelding algemene voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 In deze overeenkomst wordt onder opdrachtgever verstaan: degene die een offerte van MIO Advies, gevestigd te Duiven, hierna MIO Advies, ontvangt of degene met MIO

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOUDER AAN SCHOUDER ZUID B.V. GEVESTIGD TE TILBURG

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOUDER AAN SCHOUDER ZUID B.V. GEVESTIGD TE TILBURG ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOUDER AAN SCHOUDER ZUID B.V. GEVESTIGD TE TILBURG ALGEMENE VOORWAARDEN voor het verrichten van werkzaamheden door Schouder aan Schouder Zuid B.V., in het kader van opdracht. Artikel

Nadere informatie