Tuinontwerp en Beplantingsplan-op-maat

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tuinontwerp en Beplantingsplan-op-maat"

Transcriptie

1 Gegevens klant Naam Adres Plaats adres [ ANONIEM ] [ ANONIEM ] Leusden [ ANONIEM ] opdrachtomschrijving - modulekeuze U heeft gekozen voor module 2.2, zijnde een tuinontwerp en beplantingsplan. Gedurende ons gesprek heb ik de volgende key elementen voor het ontwerp genoteerd welke relevant zijn voor uw tuin: - onderhoudsvriendelijk (max. 2 maal per jaar groot onderhoud) - privacy rondom het huis / veiligheid - rolstoelvriendelijk - strakke vormgeving (haagjes) - kleuren groen, rood, oranje en blauw - expressief - hergebruik grind (halfverharding) - moeilijke grond / slechte voedingsbodem. Hieronder treft u een toelichting aan op een aantal van voornoemde punten. Onderhoudsvriendelijk Onder onderhoudsvriendelijk verstaat u een tuin waarvoor 1 a 2 maal per jaar een tuinman ingeschakeld dient te worden voor het grote werk, waaronder snoeien. U vindt het in principe geen probleem om zelf de handen uit de mouwen te steken, maar dan moet de tuin wel uitnodigen om dit te doen. De huidige tuin inspireert niet. In mijn visie is de uitdaging in uw tuin het creëren van een tuin waarin door het gehele jaar heen de grote lijnen niet veranderen (straatwerk, vaste planten) en op dat vlak als onderhoudsvriendelijk bestempeld kan worden. De tuin dient wél voldoende ruimte te bieden voor uw inspiratie. U beiden heeft een voorkeur voor expressieve kleuren en voorwerpen. Bezig zijn in de tuin moet naar mijn mening voor u betekenen bezig zijn met de smaakgeving van uw tuin. Ik denk dan vooral aan voorwerpen/kleuren die in het oog springen, het ontwerp (de grote lijnen) dient hier dienstbaar aan te zijn. (accent 1: smaakgeving)

2 Privacy / veiligheid Essentieel voor u is privacy. Op dit moment volgt u de zon rondom de hele woning. U beiden geniet van het buiten zijn, echter door het gebrek aan dichte erfafscheiding ervaart u te weinig privacy in de huidige tuin. Het gebrek aan dichte erfafscheiding is het resultaat van de ligging van uw woning. De tuin kwalificeert door de hoekligging grotendeels als voortuin, waardoor specifieke voorschriften gelden ten aanzien van erfafscheidingen. U hebt aangegeven dat de gemeente Leusden, in ieder geval in het verleden, strikte vergunningsvoorwaarden hanteert. Zie voor meer informatie bijgevoegde brochure over de geldende richtlijnen betreffende vergunningen. Bijkomend nadeel hiervan is dat u weinig veiligheid ervaart, nu alle zijden van de woning niet afsluitbaar zijn. In mijn visie is de uitdaging in uw tuin het creëren van voldoende privacy binnen de bestaande mogelijkheden die de gemeente Leusden biedt voor erfafscheidingen. De erfafscheiding dient daarbij ook het gevoel van beslotenheid mee te geven. (accent 2: privacy/veiligheid). rolstoelvriendelijk In het ontwerp dient ook rekening gehouden te worden met het gebruik van een rolstoel. Op meerdere plaatsen in de tuin geldt dat een draaicirkel van ongeveer 1,5m gewenst is. Verder geldt dat indien gewerkt wordt met de aanwezige halfverharding, de halfverharding vastgeklikt dient te worden middels grindroosters zodat de rolstoel eenvoudig over de halfverharding verplaatst kan worden. In mijn visie is de uitdaging in uw tuin om de bestaande halfverharding zoveel als mogelijk te hergebruiken. Enerzijds ter besparing van kosten van dure bestrating, anderzijds vanwege het natuurlijk alarm: split/grind meldt (on)gewenste bezoekers. moeilijke grond / slechte voedingsbodem In de huidige tuin is het opvallend hoe slecht planten aanslaan. Uitgangspunt daarbij is dat hoe dichter bij de woning, hoe slechter planten het doen. Dit is zeer opvallend en u hebt in het verleden al grondonderzoek laten uitvoeren. Ik begrijp dat uit dit grondonderzoek niet is gebleken van bodemverontreiniging, maar eerder van een gebrek aan voedingsstoffen. Verder geldt dat de tuin veel geleden heeft onder de doorgevoerde verbouwing(en) aan de woning. Mogelijk zit er veel bouw puin in de grond en is de grond dichtgeslagen. U hebt al wel een keer een (deel) van de grond laten vervangen. Er is sprake van een scheidingsgrens zand / kleigrond, met de nadruk op kleigrond.

3 In mijn visie is de uitdaging om in het tuinontwerp en bijbehorende beplantingsplan rekening te houden met deze factoren. In het ontwerp dient dit vertaald te worden in bewuste keuzes voor potten/bakken en beplanting in de volle grond. In het beplantingsplan dient een goede keuze gemaakt te worden voor sterke planten. Het advies is om bij de uitvoering van het ontwerp wel in overleg met bijvoorbeeld de hovenier de bodem waarin planten komen te staan te los te maken / te verrijken met de ontbrekende voedingstoffen. Zie bijgevoegd artikel uit de Groei & Bloei met de titel investeren in de bodem. Vormgeving huidige tuin Plattegrond (1cm / hokje = 1mtr)

4 Afbeeldingen

5

6 Vormgeving beoogde voortuin (zijkant) Kenmerken beoogde voortuin (zijkant) Totale omheining zijkant middels gaaswerk en verlichte toegangspoort ter hoogte van einde serre/pad (creëren afsluiting vergunningsplichtig, mogelijk eenvoudige procedure); Huidige coniferenhaag (levensboom) wordt over de gehele lengte doorgetrokken (creëren privacy); Tuinhuis wordt verplaatst naar rechtsonderin (afgeschermd achter coniferenhaag (evt. klimop), creëren privacy vergunningsplichtig en vooralsnog onzeker of gemeente Leusden instemt; ); Leilinden behouden plaats en worden in vorm gesnoeid, van onderaf verlicht; De muur onder de leilinden wordt bij voorkeur wit geverfd, dit sluit aan bij de kleurkeuze van het huis, verder passen de hoge rode vazen goed bij deze kleurstelling, van onderaf verlicht; rechtlijnig pad en terras worden aangelegd van vierkante tegels (60cm bij 6o cm), rolstoelvriendelijke breedte (min. 120 cm); Terras wordt ruim 16 vierkante meter groot, hetgeen voldoende zitplaats vormt voor 8 personen; Aan weerszijden van het pad komt beplanting (kleuren rood/ oranje); Aan weerszijden van het pad bestaat ruimte voor expressieve kleuren en voorwerpen; De witte potten worden hergebruikt door plaatsing aan de lange zijde, tevens ruimte voor grondspots; Hergebruik grind op drie plekken (besparing kosten); Vanuit alle raampartijen is iets anders zichtbaar, zodat iedere blik in de tuin een andere beleving betekent.

7 Sfeerimpressie beoogde voortuin (zijkant)

8 Afmetingen beoogde voortuin (zijkant) Beplantingsplan beoogde voortuin (zijkant)

9 Achtergrondinformatie nieuwe planten en prijsindicaties: Portugese laurier (hoogte 120 cm snoeibaar): ( gustifolia_-_portugese_laurierkers/ Japans bloedgras (hoogte cm): ed_baron_-_japans_bloedgras/ Duizendblad Achillea Walter Funcke (hoogte cm): cke-_duizendblad/ Duizendblad Achillea Red Velvet (hoogte cm): _duizendblad/

10 Vormgeving beoogde voortuin (voorkant) Kenmerken beoogde voortuin (voorkant) In het ontwerp van deze voortuin is het creëren van privacy rondom het zitgedeelte (16 m2) bepalend; Het zitgedeelte is omsloten met hoge beplanting. aan de linkerzijde de coniferenhaag met daarvoor de vier her te gebruiken hoge taxus (Baccata) struiken; de overige zijden worden omsloten middels een hoge brede haagbeuk van minimaal 150 cm hooglanten; Het zitgedeelte omvat ook de toegangspoort voor de afgesloten zijtuin; De haagbeuk komt door de gehele voortuin terug in twee verschillende hoogten (tot 100 cm en 125 cm); De magnolia behoudt haar plaats en wordt omringd door maagdenpalm. De haagbeuk neemt niet het zicht weg vanuit de woonkamer op de magnolia; De maagdenpalm dient groen in de voortuin terug te brengen samen met de haagbeuk, taxus, dwergmispel, straalstempel en bolbomen; Het terras wordt verder aangekleed met Afrikaanse lelies in potten; Eventueel hergruik skimmia s (grindborder linksboven) en pluimhortensia s grindborder voor het raam).

11 Sfeerimpressie beoogde voortuin (voorkant)

12 Afmetingen beoogde voortuin (voorkant) Beplantingsplan beoogde voortuin (voorkant)

13 Achtergrondinformatie nieuwe planten en prijsindicaties: Vinca Major (bodembedekker bij magnolia) _grote_maagdenpalm/ Contoneaster Dammeri (bodembedekker oprit) meri_(dwergmispel)_25_30_cm./ Catalpa Bignoniodes Nana (bolbomen) nana_-_bolcatalpa/ Actinidia Deliciosa Jenny (Kiwi klimop) abet/actinidia_deliciosa_jenny_-_container Agapanthus (Afrikaanse lelie kuipplant) rhemel_-_afrikaanse_lelie/ Carpinus Betulus (haagbeuk) _haagbeuk/ 1. beukenhaag 150 cm = 6,5 mtr = ongeveer 40 stuks (rondom zithoek / dubbele rij) 2. Beukenhaag 125 cm = 3,5 mtr = ongeveer 18 stuks (horizontale haag ter hoogte van magnolia richting opritzijde) 3. Beukenhaag 100 cm = 16 mtr = ongeveer 100 stuks (rest)

14 Vormgeving Carport De invulling van de ruimte bij de voordeur dient een afgeleide te zijn van de te maken keuzes van de beeldbepalende gedeeltes van de tuin. Daarbij geldt dat: de huidige coniferenhaag privacy biedt; het uitzicht mede wordt bepaald door de bolboom welke boven de coniferenhaag uitprijkt; na het verplaatsen van het tuinhuisje een ruimte resteert van ongeveer 24 m2; Deze ruimte ook standaard is uitgerust met verlichting (veiligheid); deze ruimte kan volledig worden betegeld (dezelfde tegel) en/of deels uitgevoerd worden met eventueel overtollig grind; de ruimte wordt ingevuld met zitmeubilair en potten: denkbare variaties qua invulling zijn:

Kies de tuin van uw dromen!

Kies de tuin van uw dromen! Kies de tuin van uw dromen! Bij het kopen van een nieuwe woning komt veel kijken. Is de woning af, dan heeft u ook nog een tuin in te richten. Voor de één een uitdaging, voor de ander een zorg. Waar komt

Nadere informatie

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop Brochure Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Op mooie locatie gelegen ruime, vrijstaande woning met een woonkamer van maar liefst 60m² (incl. keuken) en vrijstaande garage. Dit woonhuis

Nadere informatie

Erfbeplantingsplan Ploegstraat 26 Someren-Heide

Erfbeplantingsplan Ploegstraat 26 Someren-Heide Erfbeplantingsplan Ploegstraat 26 Someren-Heide Gemaakt door: Hoveniersbedrijf De Paashoef Gemert April 2019 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1.1 Aanleiding blz. 02 1.2 Doelstelling blz. 02 2. Erfbeplantingsplan

Nadere informatie

Kies de tuin van uw dromen!

Kies de tuin van uw dromen! Kies de tuin van uw dromen! Bij het kopen van een nieuwe woning komt veel kijken. Is de woning af, dan heeft u ook nog een tuin in te richten. Voor de één een uitdaging, voor de ander een zorg. Waar komt

Nadere informatie

Je tuin. tips en afspraken

Je tuin. tips en afspraken Je tuin tips en afspraken Je tuin hoort bij je woning. Het is prettig als deze er netjes en goed onderhouden uitziet. Zodat je er altijd van kunt genieten. Maar hoe richt je je tuin in? En hoe onderhoud

Nadere informatie

Tuin 1: Carpa. Tuin 2: Licio. Tuin 4: Tenca. Tuin 3: Perca

Tuin 1: Carpa. Tuin 2: Licio. Tuin 4: Tenca. Tuin 3: Perca Pascal kwartier Vanaf dag één mooie tuin bij je nieuwe huis! Speciaal voor jouw toekomstige woonwijk heeft Gardini.nl een aantal tuinen ontworpen. Verschillende tuinen die bij de wijk én natuurlijk bij

Nadere informatie

Functie Deel I (1e gedeelte): uitbreiding van de woonkamer met zicht op het bos.

Functie Deel I (1e gedeelte): uitbreiding van de woonkamer met zicht op het bos. Inhoud Beschrijving project eenlaagse aanbouw... 2 Algemeen... 2 Deel EEN... 3 Deel TWEE... 3 Estetisch... 3 Bestemmingsplan... 3 Kadastertekening... 4 Foto's huidige situatie... 5 Plattegrond huidig vergeleken

Nadere informatie

Landschappelijke inpassing

Landschappelijke inpassing Landschappelijke inpassing Kapelkestraat 70-70a Eijsden Vormgeving stad en land St. Stevenskerkhof 2 / Postbus 156 6500 AD NIJMEGEN Tel: 024-3 22 45 79 Fax: 024-3 24 12 40 Datum : 24 december 2015 Nummer:

Nadere informatie

Landschappelijke inpassing

Landschappelijke inpassing Landschappelijke inpassing Kapelkestraat 70-70a Eijsden Vormgeving stad en land St. Stevenskerkhof 2 / Postbus 156 6500 AD NIJMEGEN Tel: 024-3 22 45 79 Fax: 024-3 24 12 40 Datum : 9 oktober 2017 Nummer:

Nadere informatie

Een tikje minimalistisch

Een tikje minimalistisch Het overdekte deel van het balkon doet denken aan een woonkamer. Het balkon werd door de tuinarchitect onder meer aangekleed met een houten vloer en een houten plafond. 8 TUINONTWERP 2017 Een tikje minimalistisch

Nadere informatie

Dirk Boutslaan 15, 4907 RB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Dirk Boutslaan 15, 4907 RB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Dirk Boutslaan 15, 4907 RB Oosterhout Vraagprijs 475.000,- k.k. Omschrijving Dirk Boutslaan 15, 4907 RB Oosterhout 5 redenen waarom dit uw droomwoning is: 1. Vrijstaande woning die volledig is uitgebouwd.

Nadere informatie

TE HUUR - Haaften, Hagedelstraat 22 (op de hoek met de Dreef)

TE HUUR - Haaften, Hagedelstraat 22 (op de hoek met de Dreef) TE HUUR - Haaften, Hagedelstraat 22 (op de hoek met de Dreef) Royaal kantoorpand op zichtlocatie Uitstekend gelegen kantoorruimte (130 m²) met eigen parkeergelegenheid Aan een brede laan met bomen, op

Nadere informatie

Ruim gezinshuis met jaren '30 details!

Ruim gezinshuis met jaren '30 details! Ruim gezinshuis met jaren '30 details! Amersfoortsestraatweg 118 Naarden Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 1029 m² 1939 in overleg 865.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning

Nadere informatie

Onderhoud tuinen en erfafscheidingen

Onderhoud tuinen en erfafscheidingen Onderhoud tuinen en erfafscheidingen Of uw tuin nu een plek voor ontspanning en privacy is, de plek waar uw (kleine) kinderen kunnen spelen of uw band met de natuur, het is nodig de tuin te onderhouden.

Nadere informatie

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs 325.000,- k.k. Omschrijving Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout 5 redenen waarom u deze woning gezien moet hebben: 1. Vrijstaande jaren 30 woning met authentieke

Nadere informatie

> Onderhoud van de tuin. De tuin: tips en regels

> Onderhoud van de tuin. De tuin: tips en regels > Onderhoud van de tuin De tuin: tips en regels > Inhoudsopgave 1 De tuin: tips en regels 3 Een tuin die bij u past 4 Verplichtingen huurder 7 Bomen en struiken 10 Hagen, schuttingen en hekken 12 Schuurtjes

Nadere informatie

Kant & Klaar. Groenconcepten KAN T & K LAAR HAAG

Kant & Klaar. Groenconcepten KAN T & K LAAR HAAG Kant & Klaar Groenconcepten THE ORIGINAL KAN T & K LAAR HAAG Haagbeuk De kwekerij De Kant & Klaar Haag wordt geproduceerd in moderne kwekerijen, gelegen op diverse locaties in binnen en buitenland. Voordat

Nadere informatie

Vrij gelegen ruime hoekwoning

Vrij gelegen ruime hoekwoning Vrij gelegen ruime hoekwoning Heijtsveld 122 te Gemert Rustig en vrij gelegen ruime hoekwoning in mooie groene omgeving. De woning ligt in een jonge wijk aan een pleintje met ruime parkeermogelijkheden.

Nadere informatie

Binnenkijken bij. Timmerhout 15 in Arnhem. Inhouds opgave. 2 Inleiding. 5 Begane grond. 7 Eerste verdieping. 9 Tweede verdieping en tuin

Binnenkijken bij. Timmerhout 15 in Arnhem. Inhouds opgave. 2 Inleiding. 5 Begane grond. 7 Eerste verdieping. 9 Tweede verdieping en tuin Binnenkijken bij Timmerhout 15 in Arnhem Inhouds opgave 1 2 Inleiding 5 Begane grond 7 Eerste verdieping 9 Tweede verdieping en tuin 12 Alle kenmerken op een rij 13 Wat vind jij belangrijk? 14 Virtual

Nadere informatie

Volksbelang: Midden tussen haar klanten

Volksbelang: Midden tussen haar klanten Zorgeloos tuinieren Volksbelang: Midden tussen haar klanten Zorgeloos huren en wonen, dat is waar Volksbelang voor staat. Als sociale organisatie die midden tussen haar klanten staat, vindt Volksbelang

Nadere informatie

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Informatiebrochure Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Royale SEMIBUNGALOW met sfeervolle, zonnige PATIO gelegen op een ruim perceel van 231 m² met voldoende parkeergelegenheid. De

Nadere informatie

Gratis Rapport: 10 Praktische Tips Voor Een Tuinontwerp

Gratis Rapport: 10 Praktische Tips Voor Een Tuinontwerp Gratis Rapport: 10 Praktische Tips Voor Een Tuinontwerp Peter van Straalen Gratis Rapport: 10 Praktische Tips Voor Een Tuinontwerp Beste lezer, Verlangt u erg naar een nieuwe tuin? En kan u niet wachten

Nadere informatie

Onderwerp. Datum : 19 maart 2015 Projectnummer : 211x07324

Onderwerp. Datum : 19 maart 2015 Projectnummer : 211x07324 Onderwerp Inpassings- en beplantingsplan van parkeerplaats en bebouwing, en legaliseren bestaande bebouwing t.b.v. een seksinrichting aan de Roermondseweg 203 te Weert Datum : 19 maart 2015 Projectnummer

Nadere informatie

Tuinvoornemens & 26 februari bij tuincentrum Osdorp

Tuinvoornemens & 26 februari bij tuincentrum Osdorp Tuinvoornemens 2017 25 & 26 februari bij tuincentrum Osdorp Een goed begin is het halve werk. Voor iedereen met mooie balkon-, terras- of tuinplannen organiseren wij in samenwerking met de van TV bekende

Nadere informatie

ZONNIGE GEZINSTUIN Tuin Woning Bewoners Wensen TUIN

ZONNIGE GEZINSTUIN Tuin Woning Bewoners Wensen  TUIN Tuin Achtertuin van 11 x 9,5 m, gericht op het zuidwesten. Woning Moderne woning met garage. Bewoners Gezin met twee kinderen. Wensen groene tuin verschillende terrassen en zithoekjes Japanse esdoorn,

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Erlicum 19, Erp Kenmerken Overdracht Vraagprijs 309.000 k.k. Aangeboden sinds 09-08-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal kamers

Nadere informatie

Beeldkwaliteitplan plan Oosthoven wonen en werken

Beeldkwaliteitplan plan Oosthoven wonen en werken Beeldkwaliteitplan plan Oosthoven wonen en werken Gemeente Roermond / REO Midden-limburg 1. Wat is een beeldkwaliteitplan? Een beeldkwaliteitplan is een programma van eisen waarin expliciet aandacht wordt

Nadere informatie

Fraai wonen. NEDERWEERT Churchillstraat 9. vraagprijs k.k

Fraai wonen. NEDERWEERT Churchillstraat 9. vraagprijs k.k Fraai wonen NEDERWEERT Churchillstraat 9 vraagprijs 415.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar: ca.

Nadere informatie

WELKOM IN VEGHELS BUITEN! BUURTSCHAP DE KLOOSTERTUINEN. Brabant op z n best

WELKOM IN VEGHELS BUITEN! BUURTSCHAP DE KLOOSTERTUINEN. Brabant op z n best WELKOM IN VEGHELS BUITEN! BUURTSCHAP DE KLOOSTERTUINEN Brabant op z n best Je bent net in Veghels Buiten gaan wonen of verhuist binnenkort naar je nieuwe huis in Veghels Buiten. Dan moet je een paar dingen

Nadere informatie

Hoe onderhoud ik mijn tuin? Afspraken, regels en tips

Hoe onderhoud ik mijn tuin? Afspraken, regels en tips Hoe onderhoud ik mijn tuin? Afspraken, regels en tips PLEZIER VAN UW TUIN U huurt een woning van Wonen Zuid met een tuin. U heeft veel vrijheid om de tuin in te richten zoals u dat zelf wenst. Geniet u

Nadere informatie

Beplantingsplan. Woning Eendenkooiweg ong. Melderslo. A.I.W.M. Christiaens

Beplantingsplan. Woning Eendenkooiweg ong. Melderslo. A.I.W.M. Christiaens Beplantingsplan Woning Eendenkooiweg ong. Melderslo A.I.W.M. Christiaens 16 oktober 2014 Beplantingsplan Woning Eendenkooiweg ong. Melderslo A.I.W.M. Christiaens Adres: Eendenkooiweg ong. Melderslo Initiatiefnemer:

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Stilpot GW Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Stilpot GW Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Stilpot 23 5708 GW Helmond 649.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 649.000 k.k. Postcode 5708 GW Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Brochure. Isabellastraat 67 te Oosterhout Te koop

Brochure. Isabellastraat 67 te Oosterhout   Te koop Brochure Isabellastraat 67 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Uitgebouwde en karakteristieke woning gelegen in een van de fraaiste straten van de stad en op korte loopafstand van het centrum

Nadere informatie

Betedal 17 Schiedam. Vraagprijs k.k.

Betedal 17 Schiedam. Vraagprijs k.k. Betedal 17 Schiedam Vraagprijs 645.000 k.k. Wat een droomhuis! Ruim, licht en werkelijk prachtig afgewerkt. Met een woonkamer en open keuken van ruim 80 m2 en een werkelijk fantastisch uitzicht op de uitgestrekte

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? U.N.O.-weg GS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? U.N.O.-weg GS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP U.N.O.-weg 1 5708 GS Helmond 685.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 685.000 k.k. Postcode 5708 GS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

REPORTAGE GROEI&BLOEI JULI/AUGUSTUS 2018

REPORTAGE GROEI&BLOEI JULI/AUGUSTUS 2018 38 ZENin de tuin Van saaie achtertuin naar oosterse oase. Voelden Pascale en Berend zich eerst niet uitgenodigd in hun tuin te zitten, dankzij het ontwerp van Gemma Diks genieten ze nu elke dag van groene

Nadere informatie

Aanleg en onderhoud van uw tuin

Aanleg en onderhoud van uw tuin Optimaal genieten van uw tuin! U huurt bij Groninger Huis een woning met een tuin. Daar wilt u natuurlijk optimaal van genieten. Een tuin is immers een verlengstuk van de woning. Een plek voor de barbecue,

Nadere informatie

A&R10 laat de verborgen potentie zien Bosvilla op de Utrechtse Heuvelrug

A&R10 laat de verborgen potentie zien Bosvilla op de Utrechtse Heuvelrug A&R10 laat de verborgen potentie zien Bosvilla op de Utrechtse Heuvelrug Levensloopbestendig wonen is tegenwoordig essentieel. Mensen willen lang in hun nieuwe huis blijven wonen, zeker als deze helemaal

Nadere informatie

Achtergevel met schuifpui

Achtergevel met schuifpui WERKOMSCHRIJVING Onderstaand treft u een uitgebreide omschrijving van de compleet nieuw aan te leggen voor-en achtertuin van onze nieuwbouwwoning te s-hertogenbosch. De woning wordt 1 oktober 2013 opgeleverd.

Nadere informatie

Wikke 13, te Valkenswaard

Wikke 13, te Valkenswaard Wikke 13, te Valkenswaard Vraagprijs 222.000,- kosten koper Praktische en royale woning in een prettige woonomgeving met een fraaie vrije uitkijk. Deze ruime en goed onderhouden drive-in woning met keurig

Nadere informatie

Weert - Johan van Hornestraat 1. Vraagprijs: ,- k.k.

Weert - Johan van Hornestraat 1. Vraagprijs: ,- k.k. Vraagprijs: 325.000,- k.k. Karakteristiek wonen met een gevoel van vrijheid, dat is wat deze woning u biedt. De rustige ligging tegen het centrum maakt het plaatje helemaal compleet. Deze woning is op

Nadere informatie

Uw tuin. tips en afspraken

Uw tuin. tips en afspraken Uw tuin tips en afspraken U huurt een huis van Standvast Wonen met een tuin. Praktisch ingericht en goed onderhouden, is een tuin een prettige plek om te verblijven. Hoe pak je inrichting en onderhoud

Nadere informatie

Tuinwijzer. Wat u moet weten over het onderhoud van uw tuin. Thuis in woondiensten

Tuinwijzer. Wat u moet weten over het onderhoud van uw tuin. Thuis in woondiensten U huurt een woning van Sité met een tuin. Als huurder houdt u uw tuin natuurlijk netjes bij. Want een goed onderhouden tuin is niet alleen prettig voor uzelf, maar ook voor de buurt. In deze Tuinwijzer

Nadere informatie

Stap 1: Start je tuinontwerp bij voorkeur met een horizontale en verticale hulp liniaal:

Stap 1: Start je tuinontwerp bij voorkeur met een horizontale en verticale hulp liniaal: Belangrijk uitgangspunten voordat je start met tekenen: Maak de tekening in de volgorde zoals ook de tuin wordt aangelegd en doorloop de volgende stappen: 1. Begin met de maatvoering liniaal. 2. Woning

Nadere informatie

Wolkaarderstraat 18 Schiedam. Vraagprijs k.k.

Wolkaarderstraat 18 Schiedam. Vraagprijs k.k. Wolkaarderstraat 18 Schiedam Vraagprijs 275.000 k.k. WONING OP EIGEN GROND!!! Wonen aan de rand van het Midden Delfland gebied in Woudhoek Schiedam-Noord. In een kindvriendelijke woonwijk, met op loopafstand

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Vraagprijs 379.000 - kosten koper Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt deze royale en

Nadere informatie

TE KOOP. Dr. Ariënsstraat 38 Budel. Vraagprijs: 199.000 k.k. Perceel: Inhoud: 257m² 360m³

TE KOOP. Dr. Ariënsstraat 38 Budel. Vraagprijs: 199.000 k.k. Perceel: Inhoud: 257m² 360m³ TE KOOP Dr. Ariënsstraat 38 Budel Vraagprijs: 199.000 k.k. Perceel: Inhoud: 257m² 360m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 199.000 k.k. Type woning Standaard Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar 1975 Algemene

Nadere informatie

Tuincursus.com Ron den Dikken. online programma. Bijlage bij video11

Tuincursus.com Ron den Dikken. online programma. Bijlage bij video11 Tuincursus.com Ron den Dikken PlantWijzer online programma Bijlage bij video11 Hagen hagen Zorg dat je het eens wordt met de buren over welke haag er komt op de erfgrens. Als de buurman het er niet mee

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat AE Ridderkerk k.k.

Burgemeester de Zeeuwstraat AE Ridderkerk k.k. Burgemeester de Zeeuwstraat 15 2981 AE Ridderkerk 375.000 k.k. Burgemeester de Zeeuwstraat 15 - Ridderkerk Vraagprijs: 375.000 k.k. Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt

Nadere informatie

Individuele woningbouw niveau 3

Individuele woningbouw niveau 3 Gebied 11: Canadalaan Individuele woningbouw niveau 3 Bebouwing De bebouwing in dit gebied dateert uit de jaren 70-80 en de oorspronkelijke functie is gelijk aan de huidige; te weten wonen. De bebouwing

Nadere informatie

Erfbeplantingsplan Ruiter 28 Someren

Erfbeplantingsplan Ruiter 28 Someren Erfbeplantingsplan Ruiter 28 Someren Gemaakt door: Hoveniersbedrijf De Paashoef Gemert April 2019 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1.1 Aanleiding blz. 02 1.2 Doelstelling blz. 02 2. Erfbeplantingsplan 2.1 Bestaande

Nadere informatie

Laak 46, 8431 SE Oosterwolde Vraagprijs ,- k.k.

Laak 46, 8431 SE Oosterwolde Vraagprijs ,- k.k. Laak 46, 8431 SE Oosterwolde Vraagprijs 219.000,- k.k. Wolvegasterweg 2 a 8421 PB, Oldeberkoop 0516-76 40 00 www.snoekmakelaars.nl Omschrijving Aan de rand van het centrum van Oosterwolde ligt dit keurig

Nadere informatie

DeTUIN HET VISITEKAARTJE VAN UW WONING. Informatie en inspiratie van LEKSTEDEwonen

DeTUIN HET VISITEKAARTJE VAN UW WONING. Informatie en inspiratie van LEKSTEDEwonen DeTUIN HET VISITEKAARTJE VAN UW WONING Informatie en inspiratie van LEKSTEDEwonen De TUIN HE T VISITEKAARTJE VAN UW WONING Een goed onderhouden en ingerichte tuin is een plek waar het fijn is om te verblijven.

Nadere informatie

Bouwgroep plan. 130516 Bouwgroep Plan Buurtklaver, blad 1/7

Bouwgroep plan. 130516 Bouwgroep Plan Buurtklaver, blad 1/7 Bouwgroep plan 130516 Bouwgroep Plan Buurtklaver, blad 1/7 Inleiding Dit is een voorstel voor de meer technische delen van de Buurtklaver tuin. De intentie is dat dit plan gaat voldoen aan de volgende

Nadere informatie

Mooie tuinplannen? Bespreek ze met tuincentrum Osdorp

Mooie tuinplannen? Bespreek ze met tuincentrum Osdorp Mooie tuinplannen? Bespreek ze met tuincentrum Osdorp Inhoudsopgave Afhankelijk van de tuinklus is het belangrijk om vooraf over enkele zaken na te denken, zoals de ligging en de maatvoering van de tuin

Nadere informatie

HERENBOSSTRAAT 4 SCHAGEN 465.000 k.k. www.herenbosstraat4.nl Herenbosstraat 4, Schagen Vrijstaand en gelijkvloers wonen, praktijk of kantoor aan huis, 5 kamers, luxe keuken, royale badkamer, dakterras,

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Gerwenseweg EK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Gerwenseweg EK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Gerwenseweg 50 5708 EK Helmond 498.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 498.000 k.k. Postcode 5708 EK Ligging In woonwijk

Nadere informatie

Maak van uw tuin, uw droomtuin

Maak van uw tuin, uw droomtuin Van Hout Tuinprojecten Maak van uw tuin, uw droomtuin www.vanhouttuinprojecten.nl 1 2 Tuinontwerp Bent u trots als u naar uw tuin kijkt? Of ziet uw droomtuin er heel anders uit? Van Hout Tuinprojecten

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Heese KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Heese KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP de Heese 18 5708 KH Helmond 239.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 239.500 k.k. Postcode 5708 KH Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Frans Halsstraat DA Kerkrade

Frans Halsstraat DA Kerkrade Frans Halsstraat 10 6464 DA Kerkrade Vraagprijs: 349.000,- k.k. Omschrijving Aan de rand van Chevremont naar Haanrade en op een goede en rustige woonlocatie, ligt dit onder architectuur gebouwd vrijstaand

Nadere informatie

ENTER Reggestraat 55. vraagprijs k.k

ENTER Reggestraat 55. vraagprijs k.k ENTER Reggestraat 55 vraagprijs 549.000 k.k. 0548-540 868 info@tenhove.nl www.tenhove.nl Kenmerken Inhoud woning: 950 m³ Woonoppervlakte: 225 m² Perceeloppervlakte: 793 m² Bouwjaar: 1974 Een unieke woonbeleving

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Koninglaan ED Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Koninglaan ED Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Koninglaan 8 5708 ED Helmond 595.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 595.000 k.k. Postcode 5708 ED Ligging Aan bosrand,

Nadere informatie

ERFAFSCHEIDINGEN EN PERCEELAFSCHEIDINGEN. april 2004 een notitie over de aanpak van erfafscheidingen in de gemeente Castricum

ERFAFSCHEIDINGEN EN PERCEELAFSCHEIDINGEN. april 2004 een notitie over de aanpak van erfafscheidingen in de gemeente Castricum ERFAFSCHEIDINGEN EN PERCEELAFSCHEIDINGEN april 2004 een notitie over de aanpak van erfafscheidingen in de gemeente Castricum Inleiding De gemeente Castricum heeft besloten een beleidsnotitie vast te stellen,

Nadere informatie

Medevoort 2 te Helmond. Vraagprijs : ,- k.k.

Medevoort 2 te Helmond. Vraagprijs : ,- k.k. Medevoort 2 te Helmond Deze zeer luxe afgewerkte bungalow met inpandige garage is gelegen op prachtig royaal perceel van maar liefst 1.910 m2. De woning is gelegen aan de rand van het buitengebied tussen

Nadere informatie

LANGE SCHOOR GM HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Uitgebouwde woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis

LANGE SCHOOR GM HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Uitgebouwde woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis Uitgebouwde woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis LANGE SCHOOR 20 5527 GM HAPERT VRAAGPRIJS 275.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Zicht 1 te Maarheeze

TE KOOP. Zicht 1 te Maarheeze Zicht 1 - Maarheeze Het Zicht is gelegen in De Bruine Akkers, een jonge wijk die zich kenmerkt door de gevarieerde bebouwing en het vele openbaar groen zoals diverse speelveldjes en tuintjes. De winkelstraat,

Nadere informatie

Toetsingsrapport Landschappelijke inpassing

Toetsingsrapport Landschappelijke inpassing Toetsingsrapport Landschappelijke inpassing in het kader van: Huisvestiging buitenlandse werknemers Bedrijf TeBoZa Zandberg 15 5988 NW Helden 06-27003276 Dhr. Ruud van Wijlick Plattelandscoöperatie Peel

Nadere informatie

VERMEERLAAN 3 NAARDEN

VERMEERLAAN 3 NAARDEN VERMEERLAAN 3 NAARDEN VERMEERLAAN 3 NAARDEN Een ideaal familiehuis met vrij uitzicht in het hart van het Rembrandtkwartier! LIGGING: Dit ruime en lichte familiehuis is gelegen aan de Vermeerlaan in het

Nadere informatie

TEKST: ANNEMARIE GÖRTS FOTO S: JOB BOLIER

TEKST: ANNEMARIE GÖRTS FOTO S: JOB BOLIER Buitenkamer met uitzicht Deze zonnige tuin, gelegen achter een woning in IJburg Amsterdam, oogt heel ruimtelijk dankzij het uitzicht op een vaart en een strook gras. Het strakke, stijlvolle ontwerp en

Nadere informatie

Binnenkijken bij. Willem Elsschothof 12 in Arnhem. Inhouds opgave. 2 Inleiding. 5 Begane grond. 7 Eerste verdieping. 9 Tweede verdieping en tuin

Binnenkijken bij. Willem Elsschothof 12 in Arnhem. Inhouds opgave. 2 Inleiding. 5 Begane grond. 7 Eerste verdieping. 9 Tweede verdieping en tuin Binnenkijken bij Willem Elsschothof 12 in Arnhem Inhouds opgave 1 2 Inleiding 5 Begane grond 7 Eerste verdieping 9 Tweede verdieping en tuin 13 Alle kenmerken op een rij 14 Wat vind jij belangrijk? 15

Nadere informatie

TUINONDERHOUD. Daar hebben we allemaal plezier van.

TUINONDERHOUD. Daar hebben we allemaal plezier van. TUINONDERHOUD Daar hebben we allemaal plezier van. TUINONDERHOUD Daar hebben we allemaal plezier van. Een mooie tuin geeft een mooi aanzicht. Voor uzelf en ook voor uw buren en de buurt. Een verzorgde

Nadere informatie

Brochure. Dokter Hermansstraat 8 Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs 447.500,-- k.k.

Brochure. Dokter Hermansstraat 8 Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs 447.500,-- k.k. Brochure Dokter Hermansstraat 8 Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs 447.500,-- k.k. Omschrijving Dokter Hermansstraat 8 - Driebergen-Rijsenburg In het karakteristieke oude centrum van Driebergen, op loopafstand

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? van Duijnhovenstraat EZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? van Duijnhovenstraat EZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP van Duijnhovenstraat 5 5708 EZ Helmond 307.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 307.500 k.k. Postcode 5708 EZ Ligging

Nadere informatie

Binnenkijken bij. Verlengde Prumelaan 93 in Arnhem. Inhouds opgave. 2 Inleiding. 5 Begane grond. 7 Eerste verdieping. 9 Tweede verdieping en tuin

Binnenkijken bij. Verlengde Prumelaan 93 in Arnhem. Inhouds opgave. 2 Inleiding. 5 Begane grond. 7 Eerste verdieping. 9 Tweede verdieping en tuin Binnenkijken bij Verlengde Prumelaan 93 in Arnhem Inhouds opgave 1 2 Inleiding 5 Begane grond 7 Eerste verdieping 9 Tweede verdieping en tuin 10 Alle kenmerken op een rij 13 Wat vind jij belangrijk? 14

Nadere informatie

Vollenhovenstraat 2 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Vollenhovenstraat 2 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Vollenhovenstraat 2 Vlaardingen Vraagprijs 315.000 k.k. Deze zeer ruime 5-kamer HOEKwoning is ook nog eens gelegen op EIGEN GROND. De woning heeft een fraaie uitstraling en is omgeven door groen en ligt

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? van Ommerenstraat KD Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? van Ommerenstraat KD Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP van Ommerenstraat 19 5708 KD Helmond 259.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 259.000 k.k. Postcode 5708 KD Ligging

Nadere informatie

Klifsberg 6, Amersfoort

Klifsberg 6, Amersfoort Klifsberg 6, Amersfoort Kenmerken Overdracht Vraagprijs 367.500 k.k. Aangeboden sinds 06-08-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Korze 17 VRAAGPRIJS: 625.000,- K.K. Luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis gelegen in een prachtige groene laan in de gewilde wijk De Pegbroeken met

Nadere informatie

HERTEWEIDE ,- k.k.

HERTEWEIDE ,- k.k. HERTEWEIDE 22 5467 LE VEGHEL 425.000,- k.k. Bouwjaar 1987 Woonoppervlakte 215 m2 Perceeloppervlakte 386 m2 Aantal kamers 10 Vrijstaande woning met royale mogelijkheden Achter de solide gevel van deze vrijstaande

Nadere informatie

Sprang-Capelle, Grutto 18

Sprang-Capelle, Grutto 18 Sprang-Capelle, Grutto 18 Vrijstaande woning met garage en eigen oprit, voorzien van een ruime leefruimte op de begane grond met semi-open woonkeuken. Gelegen nabij het prettige centrum van Sprang-Capelle

Nadere informatie

Te huur: Zes gasloze nieuwbouwwoningen in Lemelerveld

Te huur: Zes gasloze nieuwbouwwoningen in Lemelerveld Te huur: Zes gasloze nieuwbouwwoningen in Lemelerveld Weerdhuisweg nummer 14, 16, 18, 20, 22 en 22A, oplevering in najaar 2019 Woonstichting VechtHorst laat zes duurzame nieuwe huurwoningen bouwen aan

Nadere informatie

HILLEGOM. Waardenburg 117 HEEMBORGH HILLEGOM. T

HILLEGOM. Waardenburg 117 HEEMBORGH HILLEGOM.   T HILLEGOM Waardenburg 117 HEEMBORGH HILLEGOM www.heemborgh.nl T 0252-516413 HILLEGOM Waardenburg 117 Royale twee-onder-een-kapwoning met carport en riante tuin! Deze ruime gezinswoning heeft

Nadere informatie

Onderhouden van uw tuin

Onderhouden van uw tuin Onderhouden van uw tuin ruimte voor leven Een mooie tuin geeft een mooi aanzicht. Voor uzelf en ook voor uw buren en de buurt. Een verzorgde en goed onderhouden tuin draagt bij aan een groene, leefbare

Nadere informatie

WEERT - Wiekendreef 11. Vraagprijs: ,- k.k.

WEERT - Wiekendreef 11. Vraagprijs: ,- k.k. WEERT - Wiekendreef 11 Vraagprijs: 375.000,- k.k. Vrijstaande moderne woning met riante luxe keuken, overdekt terras en extra 4e slaapkamer met panoramaview over de brede Wiekendreef. Bouwjaar 1996, Opp.

Nadere informatie

T E K O O P. Moonslaan 19a te Maarheeze. Moonslaan 19a - Maarheeze

T E K O O P. Moonslaan 19a te Maarheeze. Moonslaan 19a - Maarheeze Moonslaan 19a - Maarheeze De Moonslaan is een mooie laan waar fraaie villa s en volwassen bomen het straatbeeld bepalen. De winkelstraat, scholen en het Medisch Centrum zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Nadere informatie

Slooijer tuinontwerp advies bureau www.doehetzelf-tuin.nl

Slooijer tuinontwerp advies bureau www.doehetzelf-tuin.nl Een tuin aanleggen lijkt vrij simpel, maar er komt veel bij kijken. Deze folder zet alle aandachts punten voor u op een rij. Grondwerk De basis voor een goede tuin, om in de toekomst problemen te voorkomen

Nadere informatie

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout In het centrum van Oosterhout gelegen vrijstaande jaren 30 woning. De woning beschikt

Nadere informatie

Bordewijkring 23 OUD BEIJERLAND

Bordewijkring 23 OUD BEIJERLAND Bordewijkring 23 OUD BEIJERLAND Zeer royale vrijstaande villa met buitenzwembad Aan de rand van Poortwijk I met slaapkamer en badkamer op de begane grond Gelegen op een perceel van 445m² eigen grond De

Nadere informatie

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout Te koop

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout   Te koop Brochure Kuiperijhof 8 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom dit uw droomwoning is: 1. Onder architectuur gebouwde half vrijstaande woning. 2. Gelegen in de schitterende woonwijk

Nadere informatie

Julianastraat 9 VALBURG

Julianastraat 9 VALBURG Julianastraat 9 VALBURG Vraagprijs 699.000,= k.k. Met een riant vrij uitzicht over de landerijen gelegen luxe LANDHUIS/HERENHUIS met grote veranda en zowel een aangebouwde garage als ook een vrijstaande

Nadere informatie

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) ,

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) , Brochure De Kikvors 1 - Leersum Vraagprijs 850.000,-- k.k. Omschrijving De Kikvors 1 - Leersum VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ AAN DE RAND VAN LEERSUM Verscholen in een bosrijke omgeving met uitzicht over de

Nadere informatie

GOEDGEKEURDE STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN Volgens vergunning nr. V/LE38/1 dd. 09/11/2016 Inclusief opmerkingen technische dienst

GOEDGEKEURDE STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN Volgens vergunning nr. V/LE38/1 dd. 09/11/2016 Inclusief opmerkingen technische dienst GOEDGEKEURDE Volgens vergunning nr. V/LE38/1 dd. 09/11/2016 Inclusief opmerkingen technische dienst 1. VOORSCHRIFTEN EN BESTEMMING HOOFDGEBOUW 1.1. Bestemming hoofdgebouw 1.1.1. Hoofdbestemming Autostelplaats:

Nadere informatie

Onderstaand treft u de uitgebreide verkoopdocumentatie van dit onroerend goed.

Onderstaand treft u de uitgebreide verkoopdocumentatie van dit onroerend goed. Geachte lezer, Onderstaand treft u de uitgebreide verkoopdocumentatie van dit onroerend goed. Indien u nog vragen heeft, een nadere toelichting wenst, of een afspraak voor bezichtiging wilt maken dan vernemen

Nadere informatie

Brochure. Vincent van Goghlaan 10 - Doorn. Vraagprijs 650.000,-- k.k.

Brochure. Vincent van Goghlaan 10 - Doorn. Vraagprijs 650.000,-- k.k. Brochure Vincent van Goghlaan 10 - Doorn Vraagprijs 650.000,-- k.k. Omschrijving Vincent van Goghlaan 10 - Doorn Charmant zeer rustig gelegen vrijstaand woonhuis gelegen tegenover het bos aan mooie en

Nadere informatie

IAA Architecten Stedenbouw en Landschap BEELDKWALITEITSPLAN. Landgoed Ursula

IAA Architecten Stedenbouw en Landschap BEELDKWALITEITSPLAN. Landgoed Ursula IAA Architecten Stedenbouw en Landschap BEELDKWALITEITSPLAN Landgoed Ursula 20.01.2010 In opdracht van : Stichting De Bruggen Uitgevoerd door : Projectnummer 2007186AL IAA Architecten Stedenbouw & Landschap

Nadere informatie

FidesWonen TE KOOP. Philipshoofjesweg XR Dirksland Koopsom: k.k.

FidesWonen TE KOOP. Philipshoofjesweg XR Dirksland Koopsom: k.k. TE KOOP Philipshoofjesweg 51 3247 XR Dirksland Koopsom: 175.000 k.k. Omschrijving Via de voordeur uit de voortuin komt u in de entree van deze wonng. De entree geeft verder toegang tot het gedeeltelijk

Nadere informatie

Donnerskamp 1, Koningsbosch

Donnerskamp 1, Koningsbosch Donnerskamp 1, Koningsbosch Algemene informatie Straat: Donnerskamp 1 Postcode: 6104RC Stad: Koningsbosch Perceeloppervlakte: 6900 m² Woonoppervlakte: 230 m² Volume: 825 m³ Bouwjaar: 1920 Type: Vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP. Ligusterhof RH Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP. Ligusterhof RH Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro Ligusterhof 55 3355 RH Papendrecht Koopsom: 345.000,00 k.k. Informatie Ligusterhof 55-3355 RH Papendrecht Soort pand : Woning - Eengezinswoning - Helft van dubbel Bouwjaar : 1991 Perceel oppervlakte :

Nadere informatie

Den Burghstraat TN Voorburg k.k.

Den Burghstraat TN Voorburg k.k. TE KOOP Den Burghstraat 32 2275 TN Voorburg 759.000 k.k. KENMERKEN Prijs 759.000 k.k. Postcode 2275 TN Ligging Aan park, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Hoekwoning Tuin Ja, Achtertuin, 600 830cm

Nadere informatie

Stedebouwkundig plan Bosstraat 50 te Dichteren (Doetinchem). Voorstel voor de beplanting rondom de locatie.

Stedebouwkundig plan Bosstraat 50 te Dichteren (Doetinchem). Voorstel voor de beplanting rondom de locatie. Stedebouwkundig plan Bosstraat 50 te Dichteren (Doetinchem). Voorstel voor de beplanting rondom de locatie. De locatie van de Bosstraat 50 is een groene plek in Dichteren. De kwaliteit van de bosstroken

Nadere informatie