INFORMATIEBROCHURE VOOR CLIENTEN DIE WONEN IN MALDERBURCH

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFORMATIEBROCHURE VOOR CLIENTEN DIE WONEN IN MALDERBURCH"

Transcriptie

1 INFORMATIEBROCHURE VOOR CLIENTEN DIE WONEN IN MALDERBURCH Contactgegevens Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg Broekkant AE Malden Telefoonnummer: Website:

2 Voorwoord Door middel van deze brochure willen we u informeren over uw nieuwe woonomgeving. U vindt er informatie over het reilen en zeilen in Malderburch en de afspraken die we met elkaar maken omdat we samen onder één dak wonen. Indien deze informatie vragen oproept, aarzel dan niet deze met uw verzorgende te bespreken. Ook als u ideeën hebt om de brochure te verbeteren of aan te vullen, horen wij dat graag. Namens alle medewerkers en vrijwilligers wens ik u een goede tijd in Malderburch. Ineke Oude Boerrigter Bestuurder Missie Malderburch is een organisatie voor welzijn, wonen en zorg. Wij staan midden in de lokale samenleving, zijn deskundig en gastvrij. We ondersteunen kwetsbare inwoners in de gemeente Heumen. Als het kan in hun eigen zelfstandige woon- en leefomgeving of als zij dat willen in zorgcentrum Malderburch of in de Buurderij. Naast goede zorg bieden we warmte, veiligheid en ontmoeting in een prettige omgeving. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij is dat cliënten, ongeacht de plek waar zij wonen, de regie over hun eigen leven kunnen behouden en zich thuis voelen.

3 Appartement Uw appartement bestaat uit een aparte woon- en slaapkamer en een ruime badkamer met toilet. U kunt het appartement naar eigen inzicht inrichten, zodanig dat het in dezelfde staat opgeleverd kan worden. Wij adviseren te kiezen voor een gladde vloerbedekking (geen tapijt). Hulpmiddelen zijn op een dergelijke vloerbedekking zowel voor u als voor de verzorging gemakkelijker te hanteren. Het kan zijn dat het voor de uitvoering van de zorg- en dienstverlening nodig is om iets te veranderen aan de inrichting van het appartement; wij zullen dit dan met u of uw contactpersoon bespreken. Voor het ophangen van schilderijen of andere zaken, kunt u zich laten adviseren door de technische dienst. De verzorging zal u graag de weg wijzen. Activiteiten In Malderburch kunt u frequent deelnemen aan activiteiten. De meeste ervan vinden plaats in de Wals. Het programma van de activiteiten vindt u wekelijks in uw brievenbus. Voor sommige activiteiten wordt een bijdrage gevraagd. De activiteitenbegeleiders kunnen u hierover verder informeren. Het kan zijn dat u op een bepaald moment meer gebaat bent bij een andere vorm van dagbesteding. Ook daarvoor zijn in Malderburch diverse mogelijkheden. Uw eerstverantwoordelijk verzorgende zal dit dan met u bespreken. CAK en eigen bijdrage Als u in Malderburch komt wonen, houdt het CAK houdt een eigen bijdrage in van uw inkomen. Deze eigen bijdrage is inkomensafhankelijk. Malderburch heeft hier geen invloed op en is bij de vaststelling hiervan niet betrokken. Voor verdere informatie hierover verwijzen wij u naar de website van het CAK. Hierop vindt u een rekenmodule die inzicht geeft in de eigen bijdrage waar u rekening mee moet houden. website: Cliënten vertrouwenspersoon Als cliënt van Malderburch kunt u in overleg treden met de cliënten vertrouwenspersoon. Dit kan zijn omdat u in vertrouwen een klacht wilt bespreken of iets anders dat u bezighoudt. De vertrouwenspersoon voor Malderburch is mevrouw Karen van Kordelaar. Zij is bereikbaar via of via de mail: k.vankordelaar@waalboog.nl Eten en drinken in Malderburch Broodwagen De broodwagen komt zes dagen per week tussen 8.30 en uur bij u langs (met uitzondering van de afdeling Salsa: hier worden de broodmaaltijden gezamenlijk in de huiskamer gebruikt). U wordt door een medewerker van de voedingsdienst uitgenodigd om uw keuze uit de diverse soorten brood, kaas en vleeswaren aan te geven. U kiest voor het ontbijt en de avondboterham. Op zaterdag maakt u ook een keuze voor de broodmaaltijden van de zondag. Ontbijtbuffet Ieder zaterdagmorgen kunt u tussen 8.30 tot uur gebruik maken van het ontbijtbuffet in Bistro de Wals. In een gezellige ambiance bent u van harte welkom om met elkaar te ontbijten. Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig om u te assisteren.

4 Warme maaltijd U kunt ervoor kiezen om uw warme maaltijd in de Wals (of te wel de bistro) of op uw appartement te gebruiken. Indien u ervoor kiest in de Wals te eten, dan kunt u tussen en aan tafel gaan. Medewerkers zullen uw bestelling aan tafel opnemen. Wanneer u ervoor kiest op uw appartement te eten, kunt u door middel van een menulijst wekelijks aangeven wat u wilt eten. Wekelijks wordt de menulijst verstrekt en later in de week weer opgehaald. De medewerkers van de voedingsdienst helpen u de eerste keer graag bij het invullen. Bent u jarig, dan ontvangt u van de een verzorgende van uw afdeling, een verjaardag menu waar u een speciale keuze aangeboden krijgt voor deze dag. Als u een keer met uw bezoek in de bistro wilt eten, dan is dat mogelijk. U dient dit dan voor uur te melden bij de receptie of door te geven aan de medewerkers van de broodwagen. Bistro de Wals In de Wals kunnen ook inwoners uit de gemeente die ouder zijn dan 55 jaar, de maaltijd gebruiken. De Wals is iedere dag geopend van tot uur en op woensdag en donderdag ook van tot uur. Op zondag is er een snackavond en kunt u tussen en uur terecht. Als cliënt van Malderburch hoeft u de maaltijd in de Wals niet af te rekenen als u kiest voor het dagmenu. Indien u gebruik maakt van de lunchkaart of een drankje bestelt, dan dient u hiervoor te betalen. In de Wals wordt regelmatig een themamenu geserveerd. U kunt zich hiervoor opgeven bij de medewerkers van de bistro of bij de receptie. Bedrijfshulpverlening (BHV) In Malderburch is een BHV-organisatie ingericht zoals wettelijk verplicht. De BHV-organisatie is enerzijds gericht op het voorkomen van calamiteiten en anderzijds deze zo efficiënt mogelijk te kunnen bestrijden als zich dit voordoet. Wij verzoeken u ingeval van een calamiteit, de instructies van de BHV-ers op te volgen. Indien u zelf iets vreemds opmerkt in het gebouw (rook, geur enz.) dan verzoeken wij u dit direct te melden bij de verzorging of receptie. Geestelijke zorg Malderburch beschikt over een eigen, officieel gewijde kapel. Hier wordt twee keer per maand een H. Mis opgedragen. Het is in overleg mogelijk om in de kapel een persoonlijke viering of afscheidsdienst te houden. U kunt dit bespreken met uw EVV-er. Huisdieren Het houden van huisdieren is toegestaan mits u zelf de volledige verzorging van uw huisdier kunt regelen. Onze medewerkers kunnen u hierbij niet helpen. Als uw familie met een huisdier op bezoek komt in Malderburch, moet het dier altijd aangelijnd zijn. Het is niet toegestaan tijdens de maaltijden met het huisdier in de Wals te komen. Uw huisdier mag daarnaast géén overlast veroorzaken voor de overige cliënten, medewerkers en de organisatie.

5 Internetcafé In Malderburch bevindt zich op de derde verdieping een Internetcafé. Dit is toegankelijk voor de cliënten van Malderburch en tevens voor alle 55-plussers uit de gemeente Heumen. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken, kunt u zich bij de receptie melden. Op woensdagmorgen en donderdagmiddag zijn er vrijwilligers aanwezig om u met raad en daad bij te staan. Kapsalon In Malderburch is een kapsalon gevestigd. Cliënten kunnen hier op afspraak terecht. De openingstijden van de kapsalon zijn: dinsdag en woensdag van 9.00 tot uur, donderdag en vrijdag de hele dag en op zaterdag van 9.00 tot uur. Afspraken voor de kapper kunt u rechtstreeks maken via of via het interne nummer 113. Klachtenregeling Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over de zorg- en dienstverlening. In dat geval kunt u dat het beste met uw eerst verantwoordelijk verzorgende bespreken. Mocht u er samen niet uitkomen, dan kunt u terecht bij de verantwoordelijk teamleider of manager zorg. Als u er intern met elkaar niet uitkomt, kunt u gebruik maken van de externe klachtenregeling. Deze regeling loopt via de Stichting Klachtenprocedure Nijmegen (SKGN). De SKGN is bereikbaar via de mail: klachtencommissie@skgn.nl of per post: SKGN, Postbus 31071, 6503 CB Nijmegen. De vertrouwenspersoon kan u behulpzaam zijn bij het formuleren van uw klacht. Mutatiedagenregeling bij verhuizing en overlijden In Nederland wordt in geval van overlijden of verhuizing de zogenaamde mutatiedagen regeling gehanteerd. Malderburch is verplicht zich daaraan te houden. Wat houdt deze regeling in: 1. Uiterlijk 7 dagen na het overlijden dan wel het vertrek van een cliënt naar een andere instelling dient het appartement te zijn ontruimd en wordt de sleutel overgedragen aan de zorgbemiddelaar of diens vertegenwoordiger. 2. Voor familie en/of nabestaanden waarvoor de periode van 7 dagen te kort is, is het mogelijk de periode te verlengen met een maximum van 7 dagen. Voor deze verlenging wordt een tarief in rekening gebracht dat u op kunt vragen bij de afdeling administratie. De inhuizende cliënt wordt zo spoedig mogelijk na het overlijden dan wel vertrek van de cliënt ingelicht over het beschikbaar komen van het appartement. Hierbij wordt aangegeven op welke datum het appartement kan worden betrokken. Wanneer zaken ter overname worden aangeboden laat de eerste contactpersoon van de vertrekkende cliënt dit binnen een werkdag weten aan de EVV-er of zorgbemiddelaar. De zorg bemiddelaar legt contact met de nieuwe cliënt of diens vertegenwoordiger. Wanneer deze is geïnteresseerd in overname zal de zorg bemiddelaar de contactgegevens uitwisselen zodat er gezamenlijk overlegd kan worden. Post In Malderburch beschikt u over uw eigen brievenbus. De brievenbussen bevinden zich op elke etage in de open ruimte bij de lift. Post wordt s middags in de brievenbussen gedeponeerd.

6 Roken In Malderburch geldt een algeheel rookverbod voor alle openbare ruimtes. U mag alleen in uw eigen woning roken. Er is in overleg met de cliëntenraad een rookbeleid afgesproken dat u vindt in de informatie map. Schoonmaak appartement De medewerkers van de huishoudelijke dienst zorgen voor het schoonmaken van uw appartement. Hiervoor is 45 minuten per week per eenpersoonsappartement beschikbaar. Dit is een landelijke norm waar Malderburch zich aan moet houden. U kunt in overleg met de medewerker van de huishoudelijke dienst bespreken wat u in die 45 minuten graag gedaan wilt hebben. Daarnaast is het mogelijk om extra huishoudelijke hulp in te kopen. Sleutelverstrekking In overleg met de zorgbemiddelaar ontvangt u de sleutel van uw appartement. Bij verlies kunt u via de receptie een nieuwe sleutel aanvragen. De kosten hiervan bedragen 25. Verzekeringen Wij adviseren u om uw eigen WA-verzekering aan te houden alsmede een verzekering voor uw inboedel. Het kan voorkomen dat u tijdens uw verblijf in onze organisatie schade lijdt. De organisatie heeft hiervoor een aansprakelijkheid- en inboedel verzekering afgesloten. Elke inboedel van een kamer is voor maximaal verzekerd. Wij raden u aan, schade zo snel mogelijk te melden. Voor het indienen van een schade kunt u contact opnemen met uw eerstverantwoordelijk verzorgende. Wanneer wij aansprakelijk zijn, wordt de schade vergoed door onze verzekering. Het eigen risico bij een schade is 250,-. Deze verzekering dekt zowel medische aansprakelijkheid als de schade aan uw persoonlijke eigendommen. Schade veroorzaakt door een medewerker onder de 45,00 zien wij als bedrijfsrisico. Deze zal niet vergoed worden. Malderburch kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het zoekraken van persoonlijke bezittingen. De eventuele schade die cliënten van onze organisatie toebrengen aan derden, wordt gedekt door onze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Verzorging en Verpleging Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV-er) Elke cliënt die woont in Malderburch heeft een EVV-er. Dat is de verzorgende die alle zorg- en dienstverlening die u nodig hebt, coördineert. De EVV-er maakt samen met u en of uw eerste contactpersoon het zorgleefplan en bespreekt dit met u. Zij is ook aanwezig bij het MDO (zie verder). tijdens het intake gesprek kunt u met de EVV-er afspraken maken over de verzorging van de was, zowel over uw kleding als over het beddengoed. Multidisciplinair overleg (MDO) Twee keer per jaar wordt u, samen met uw eerste contactpersoon, uitgenodigd voor een MDO. In dit overleg wordt uw zorgleefplan met u doorgenomen. Er wordt besproken of dit nog actueel is en of er nog punten zijn die de aandacht of verbetering behoeven. Daarnaast wordt gevraagd naar uw tevredenheid en wensen. U en uw eerste contactpersoon worden van harte uitgenodigd punten in dit overleg in te brengen.

7 Zorgleefplan Tijdens het inhuizings gesprek worden afspraken met u gemaakt over de benodigde zorg- en dienstverlening. Uw indicatie en Zorgzwaartepakket vormen hierbij het uitgangspunt. Binnen deze kaders is er alle ruimte om uw eigen wensen kenbaar te maken. Ook worden in dit gesprek de wederzijdse verwachtingen met elkaar besproken; dit geldt zowel voor de verwachtingen die u mag hebben met betrekking tot de zorg- en dienstverlening als voor de verwachtingen die wij van u en uw familie hebben. Zo zal ook besproken worden wat uw familie voor u wil en kan betekenen in uw nieuwe woonsituatie. Dit alles wordt vastgelegd in het zorgleefplan dat na zes weken samen met u wordt vastgesteld. Zorgleveringsovereenkomst U ontvangt zo spoedig mogelijk van de zorgbemiddelaar de zorgleveringsovereenkomst in tweevoud. Dit kan via de mail of per post. Bij het kennismakingsgesprek levert u 1 exemplaar ondertekend in bij de EVV-er.

Malderburch Versie:

Malderburch Versie: Malderburch Contactgegevens Malderburch Centrum voor welzijn, wonen en zorg Broekkant 16 6581 AE Malden Telefoonnummer: 024 357 05 70 Website: www.malderburch.nl Versie: 14-12-2017-1 - Voorwoord Hierbij

Nadere informatie

ABC- folder Zelfstandig Wonen De Gelderhorst

ABC- folder Zelfstandig Wonen De Gelderhorst ABC- folder Zelfstandig Wonen De Gelderhorst Versie januari 2013 Bewonerscommissie De Gelderhorst beschikt op basis van de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ) over een eigen bewonerscommissie.

Nadere informatie

LA VERNA: SOMATISCHE ZORG Somatische zorg is zorg die u nodig heeft als gevolg van lichamelijke beperkingen. De zorg van LuciVer is erop gericht u, ondanks eventuele problemen en beperkingen, alle ruimte

Nadere informatie

Verzorgingshuis Zonnewiede

Verzorgingshuis Zonnewiede Verzorgingshuis Zonnewiede Inhoud 1. Wonen in Zonnewiede 3 1.1 Eigen sfeer 3 1.2 Vragen 3 2. Hoe komt u in aanmerking? 4 2.1 Eigen bijdrage 4 2.2 Wachtlijst 4 3. Zorg en begeleiding 5 3.1 Eerstelijns (zorg)diensten

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering/ alarmopvolging/domotica 3 Broodmaaltijden 4 Cai-aansluiting 4 Contactpersoon 4

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering/ alarmopvolging/domotica 3 Broodmaaltijden 4 Cai-aansluiting 4 Contactpersoon 4 INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering/ alarmopvolging/domotica 3 Broodmaaltijden 4 Cai-aansluiting 4 Contactpersoon 4 Dagvoorziening 5 Eerstverantwoordelijk zorgverlener 5 Gangen 6 Huisarts

Nadere informatie

Wonen en ko rt d u r e n d verblijf in het

Wonen en ko rt d u r e n d verblijf in het Wonen en ko rt d u r e n d verblijf in het verzorg i n g s h u i s No ordwijk en wo onzorgcentrum Gro ot Ho o gwaak Groot Hoogwaak is een organisatie die verschillende zorgvormen en diensten biedt. Deze

Nadere informatie

Wonen Vivium Torenhof. Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder

Wonen Vivium Torenhof. Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Wonen Vivium Torenhof Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 in Wonen of! Torenh Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Wonen in Vivium Torenhof Thuis dichtbij het

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte De Reuselhof 7 Postboxen 8 Informatieblad Op Dreef

Nadere informatie

Bewonersbrochure Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg

Bewonersbrochure Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg Bewonersbrochure Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg Broekkant 16 6581 AE Malden Telefoon: 024 3570570 Mail: info@malderburch.nl Web: www.malderburch.nl Vooraf Voor u ligt de bewonersbrochure

Nadere informatie

Comfortabel wonen met service naar wens

Comfortabel wonen met service naar wens Comfortabel wonen met service naar wens VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 1 30-01-2006 11:10:26 juiste balans tussen wonen, zorg en welzijn De VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 2 30-01-2006

Nadere informatie

Deze brochure geeft u informatie over tijdelijk verblijf in de locaties La Verna en Rivo Torto. Algemene informatie over LuciVer leest u in de

Deze brochure geeft u informatie over tijdelijk verblijf in de locaties La Verna en Rivo Torto. Algemene informatie over LuciVer leest u in de Deze brochure geeft u informatie over tijdelijk verblijf in de locaties La Verna en Rivo Torto. Algemene informatie over LuciVer leest u in de brochure Welkom bij LuciVer. LuciVer Tijdelijk verblijf september

Nadere informatie

Informatie voor verhuizing

Informatie voor verhuizing Informatie voor verhuizing De Stouwe, informatiemap 1, augustus 2014 1 Informatie voor verhuizing Wat u hoort te weten voordat u naar uw appartement van een woonzorgcentrum van De Stouwe verhuist Inleiding...

Nadere informatie

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Torenhof

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Torenhof Zorgeloos wonen Vivium Torenhof Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 in Wonen of! Torenh Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Wonen in Vivium Torenhof Thuis

Nadere informatie

Zelfstandig Zorgwonen

Zelfstandig Zorgwonen Zelfstandig zorgwonen, dat was precies wat ik zocht Zelfstandig Zorgwonen Dat is zelfstandig wonen met de gerustheid van zorg en services dichtbij. Ewoud. Uw nieuwe vertrouwde thuis. www.vechtenijssel.nl

Nadere informatie

Assenrade. U bent van harte welkom

Assenrade. U bent van harte welkom Assenrade U bent van harte welkom Inhoud Welkom in Assenrade 3 Assenrade en ligging 4 Wonen in Assenrade 5 Faciliteiten 7 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Zorggroep Apeldoorn en omstreken Welkom

Nadere informatie

Wonen in ActiVite Hof van Alkemade (groepswoning)

Wonen in ActiVite Hof van Alkemade (groepswoning) Wonen in ActiVite Hof van Alkemade (groepswoning) Inhoudsopgave Even voorstellen...4 Indicatie en zorgzwaartepakket...5 Verhuizing naar woonservicecentrum...5 Wonen...5 Inrichting...5 Privacy...6 Toegang

Nadere informatie

Dagbesteding Psychogeriatrie

Dagbesteding Psychogeriatrie Dagbesteding Psychogeriatrie Contact: Stichting Rosengaerde Pastoriestraat 1 7721 CT DALFSEN Telefoon algemeen (0529) 431541 Telefoon keuken (0529) 432514 Fax (0529) 432937 e-mail Internet Info@rosengaerde.nl

Nadere informatie

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen met zorg goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Wij zijn een kleinschalige, plaatselijke organisatie voor mensen uit Oldenzaal en omgeving.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wonen in Idesta Doarpshiem

Informatiebrochure. Wonen in Idesta Doarpshiem Informatiebrochure Wonen in Idesta Doarpshiem Idesta Doarpshiem Inhoud: Idesta Doarpshiem Dienstverlening, kennismaking en verhuizing Zorg- en huurovereenkomst Personele bezetting Medewerkers zorg Welzijnsactiviteiten

Nadere informatie

Carinova. Woonzorg. Vertrouwd dichtbij. www.carinova.nl

Carinova. Woonzorg. Vertrouwd dichtbij. www.carinova.nl Carinova Woonzorg Vertrouwd dichtbij www.carinova.nl Wonen met zorg Carinova Woonzorg biedt wonen en zorg in zes woon- zorgcentra en twee verpleeghuizen. De woon- zorgcentra zijn Park Braband, De Diessenplas,

Nadere informatie

Weber. U bent van harte welkom

Weber. U bent van harte welkom Weber U bent van harte welkom Inhoud Welkom in Weber 3 Weber en ligging 4 Wegwijs in Weber 5 Faciliteiten 7 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Welkom in Weber U bent van harte welkom in verpleegunit

Nadere informatie

De Volle Aandacht. Welkom

De Volle Aandacht. Welkom De Volle Aandacht Welkom Van harte welkom in De Volle Aandacht. Wij hopen dat u zich hier snel thuis voelt. Deze brochure met handige informatie helpt u daarbij. Heeft u vragen? U kunt altijd terecht bij

Nadere informatie

VOLLEDIG PAKKET THUIS ZORG- EN WOONCENTRUM DE HAVEN

VOLLEDIG PAKKET THUIS ZORG- EN WOONCENTRUM DE HAVEN 2013 Zorg- en Wooncentrum De Haven Op de Ree 161 3752 GM BUNSCHOTEN Tel. 033-298 22 44 Fax 033-298 32 48 www.dehaven.nu info@dehaven.nu VOLLEDIG PAKKET THUIS ZORG- EN WOONCENTRUM DE HAVEN INHOUD PAGINA

Nadere informatie

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo carintreggeland huis Anholtskamp Markelo Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Welkom in Kaailanden Praktische informatie voor verhuizing

Welkom in Kaailanden Praktische informatie voor verhuizing Welkom in Kaailanden Praktische informatie voor verhuizing Kaailanden, praktische informatie voor verhuizing, maart 2016 1 Welkom in Kaailanden! Welkom in Kaailanden!... 3 Praktische zaken voor verhuizing...

Nadere informatie

Geschiedenis van het woonzorgcentrum. Wonen bij Thebe Haga

Geschiedenis van het woonzorgcentrum. Wonen bij Thebe Haga Geschiedenis van het woonzorgcentrum Thebe Haga staat in de wijk Princenhage sinds 1975. Wie in deze Bredase wijk is opgegroeid of heeft gewoond, wil meestal graag in deze buurt blij ven. Bij Thebe Haga

Nadere informatie

Gregoriushuis. Kleinschalig wonen voor dementerende ouderen

Gregoriushuis. Kleinschalig wonen voor dementerende ouderen Gregoriushuis Kleinschalig wonen voor dementerende ouderen Wonen, welzijn en zorg Het Gregoriushuis is een kleinschalige woonvorm voor acht dementerende cliënten. Het Gregoriushuis is een bungalow in de

Nadere informatie

Observatiecentrum. Een diagnose om verder te kunnen

Observatiecentrum. Een diagnose om verder te kunnen Observatiecentrum Een diagnose om verder te kunnen Nog geen duidelijke diagnose? Een tijdelijk verblijf kan uitkomst bieden Heeft u te maken met geheugen- of psychiatrische klachten in combinatie met een

Nadere informatie

Assenrade. De naam Assenrade is een afgeleide van de naam van de voormalige burgemeesterswoning in Brummen.

Assenrade. De naam Assenrade is een afgeleide van de naam van de voormalige burgemeesterswoning in Brummen. VERSIE 2.0/februari 2012 2 Welkom Assenrade U bent van harte welkom in verpleegunit Assenrade. Ondanks dat we nooit uw thuis kunnen vervangen, stellen wij alles in het werk om uw verblijf in onze verpleegunit

Nadere informatie

Lokale informatie Thebe Janshove Baarle Nassau

Lokale informatie Thebe Janshove Baarle Nassau Lokale informatie Thebe Janshove Baarle Nassau Geschiedenis van het woonzorgcentrum Thebe Janshove (1955) in Baarle-Nassau is een zorginstelling waar u voor kortere of langere tijd verblijft. U kunt bij

Nadere informatie

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO carintreggeland huis De Elshof ALMELO Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooie en comfortabele studio? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1 WELKOM OP AFDELING JO-ANNA... 2 2 WAT IS AFDELING JO-ANNA... 2 3 DOELSTELLING VAN AFDELING JO-ANNA... 2

Inhoudsopgave 1 WELKOM OP AFDELING JO-ANNA... 2 2 WAT IS AFDELING JO-ANNA... 2 3 DOELSTELLING VAN AFDELING JO-ANNA... 2 Jo-Anna V1_2011 Inhoudsopgave 1 WELKOM OP AFDELING JO-ANNA... 2 2 WAT IS AFDELING JO-ANNA... 2 3 DOELSTELLING VAN AFDELING JO-ANNA... 2 4 WOON EN ZORGAANBOD KLEINSCHALIG WONEN GERONTOPSYCHIATRIE... 2 5

Nadere informatie

Wonen als thuis. Bernlef, Antaresstraat 45 Paddepoel - Groningen

Wonen als thuis. Bernlef, Antaresstraat 45 Paddepoel - Groningen Wonen als thuis Bernlef, Antaresstraat 45 Paddepoel - Groningen Wonen als thuis Het is belangrijk om - als u ouder wordt - na te denken over de toekomst. Stel dat u kleiner wilt gaan wonen? Of als u in

Nadere informatie

VERSIE 2.0/februari

VERSIE 2.0/februari VERSIE 2.0/februari 2012 2 Welkom in Weber U bent van harte welkom in verpleegunit Weber. Ondanks dat we nooit uw thuis kunnen vervangen, stellen wij alles in het werk om uw verblijf in onze verpleegunit

Nadere informatie

HUISREGLEMENT. van ZORGGROEP TELLENS

HUISREGLEMENT. van ZORGGROEP TELLENS HUISREGLEMENT van ZORGGROEP TELLENS INHOUD ALGEMEEN... 3 INFORMATIE... 3 WONEN... 3 HET APPARTEMENT... 3 SIGNAAL VOOR TELEVISIE EN RADIO... 4 TELEFOON... 4 OPLADEN ELEKTRISCHE HULPMIDDELEN... 4 HUISDIEREN...

Nadere informatie

De Deuderick. De naam De Deuderick is een afgeleide van een bekende boerderij in Brummen.

De Deuderick. De naam De Deuderick is een afgeleide van een bekende boerderij in Brummen. VERSIE 4.0/januari 2014 2 Welkom De Deuderick U bent van harte welkom in verpleegunit De Deuderick. Ondanks dat we nooit uw thuis kunnen vervangen, stellen wij alles in het werk om uw verblijf in onze

Nadere informatie

Welkom bij Aafje t Ronde Sant, fijn dat u er bent.

Welkom bij Aafje t Ronde Sant, fijn dat u er bent. Wonen bij Aafje Welkom bij Aafje t Ronde Sant, fijn dat u er bent. Om uw verblijf hier zo prettig mogelijk te maken, is goede en actuele informatie van groot belang. Om te beginnen over deze locatie zelf.

Nadere informatie

Korenschoof. Kleinschalige woningen

Korenschoof. Kleinschalige woningen Korenschoof Kleinschalige woningen V2_2013 Inhoudsopgave 1 WELKOM... 2 2 KORENSCHOOF... 2 3 VISIE OP CLIËNTEN... 2 4 HUISVESTING... 3 5 WOON- EN ZORGAANBOD... 3 6 DE ROL VAN DE FAMILIE/BEZOEKERS... 6 7

Nadere informatie

De Deuderick. U bent van harte welkom

De Deuderick. U bent van harte welkom De Deuderick U bent van harte welkom Inhoud Welkom in De Deuderick 3 De Deuderick 4 Wonen in De Deuderick 5 Faciliteiten 8 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Zorggroep Apeldoorn en omstreken Welkom

Nadere informatie

Voorzieningen bij MindUp Wonen

Voorzieningen bij MindUp Wonen Voorzieningen bij MindUp Wonen HAAL HET BESTE Als u bij MindUp bent opgenomen voor verblijf met begeleiding, in een beschermde woonvorm, kan dat voor u een behoorlijke verandering zijn. Waarschijnlijk

Nadere informatie

Verpleegunit Avondzon. U bent van harte welkom

Verpleegunit Avondzon. U bent van harte welkom Verpleegunit Avondzon U bent van harte welkom Inhoud Welkom in de verpleegunit in Avondzon 3 Het ontstaan van de verpleegunit in Avondzon 4 Wonen in de verpleegunit in Avondzon 5 Faciliteiten 7 Adres-

Nadere informatie

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R carintreggeland huis DE STOEVELAAR GOOR Aan de rand van Goor, met uitzicht over het Twentse landschap. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige

Nadere informatie

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Verzorgingshuis De Bettekamp in Varsseveld Informatie voor cliënten en familie De zorg waar u zich het beste bij voelt Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

ABC locatie de Breukelderhof veilig en verzorgd wonen voor mensen met chronisch lichamelijke beperkingen

ABC locatie de Breukelderhof veilig en verzorgd wonen voor mensen met chronisch lichamelijke beperkingen ABC locatie de Breukelderhof veilig en verzorgd wonen voor mensen met chronisch lichamelijke beperkingen Activiteiten Bereikbaarheid Bezoek Brandveiligheid Creativiteit Dieetwensen Drogisterijartikelen

Nadere informatie

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO carintreggeland huis T GERBRAND HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Zonneheuvel. Informatie voor familie en naastbetrokkenen

Zonneheuvel. Informatie voor familie en naastbetrokkenen Zonneheuvel Informatie voor familie en naastbetrokkenen Zonneheuvel is een afdeling voor voortgezette behandeling met verblijf voor mensen vanaf 50 jaar met blijvende beperkingen voortvloeiend uit psychiatrische

Nadere informatie

Stichting Waardeburgh

Stichting Waardeburgh CLIËNTINFORMATIE Informatie over de locaties van Stichting Waardeburgh Verpleeghuis zorg Verzorgingshuis zorg Kortdurend verblijf Versie: 1 december 2015 - 2 WELKOM BIJ STICHTING WAARDEBURGH De verhuizing

Nadere informatie

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO carintreggeland huis Titus Brandsmahof ALMELO Thuis in een veilige en moderne omgeving Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

folder inhuizing_opmaak 1 07-04-10 14:36 Pagina 1 Wonen in het woonservicecentrum

folder inhuizing_opmaak 1 07-04-10 14:36 Pagina 1 Wonen in het woonservicecentrum folder inhuizing_opmaak 1 07-04-10 14:36 Pagina 1 Wonen in het woonservicecentrum folder inhuizing_opmaak 1 07-04-10 14:36 Pagina 2 folder inhuizing_opmaak 1 07-04-10 14:36 Pagina 3 Inhoudsopgave Even

Nadere informatie

Woonhaven. U bent van harte welkom

Woonhaven. U bent van harte welkom Woonhaven U bent van harte welkom Inhoud Welkom in Woonhaven 3 Woonhaven en ligging 4 Wegwijs in Woonhaven 5 Faciliteiten 8 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Zorggroep Apeldoorn en omstreken Welkom

Nadere informatie

Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede

Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede Mevrouw Van Vliet woont in een zorgwoning van Vecht en IJssel, in woonzorg centrum Zuylenstede. Met haar vriendinnen drinkt ze als vanouds

Nadere informatie

Intensieve verpleging

Intensieve verpleging Intensieve verpleging Verpleging en verzorging op elk moment van de dag. Op afdeling de Frasselt van Kalorama wordt intensieve langdurige zorg geboden. Hier wonen mensen die ondersteuning nodig hebben

Nadere informatie

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke bewoner zich thuis, welkom en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

Thuiszorg. Thuiszorg. Een uitgebreid dienstenpakket voor als u nog thuis woont.

Thuiszorg. Thuiszorg. Een uitgebreid dienstenpakket voor als u nog thuis woont. Thuiszorg Thuiszorg Een uitgebreid dienstenpakket voor als u nog thuis woont. 3 Inhoudsopgave Inleiding Inleiding 3 Thuiszorg 4 Hulp bij het huishouden 6 Kosten Thuiszorg en Hulp bij het huishouden 8 Servicepakket

Nadere informatie

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen St. Jozef Woonzorgcentrum Het is fijn dat mijn kinderen en kleinkinderen in de buurt wonen. Meneer van de Vondervoort woont zijn hele leven al in Wijchen.

Nadere informatie

Zorg Thuis van Vecht en IJssel IJsselstein (locatie Ewoud) en Utrecht (locaties Transwijk en Zuylenstede)

Zorg Thuis van Vecht en IJssel IJsselstein (locatie Ewoud) en Utrecht (locaties Transwijk en Zuylenstede) Zorg Thuis van Vecht en IJssel IJsselstein (locatie Ewoud) en Utrecht (locaties Transwijk en Zuylenstede) Mevrouw Derks gaat naar een bruiloft. Yvonne hielp haar met douchen en aankleden, waardoor ze precies

Nadere informatie

Extramurale zorg-en dienstverlening aan huis. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Extramurale zorg-en dienstverlening aan huis. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Extramurale zorg-en dienstverlening aan huis Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, augustus 2007 Extramurale zorg in Vroonhof en in de wijk. Alle gemakken van het zorgcentrum met het plezier

Nadere informatie

Opknappen van een appartement of kamer De stichting zorgt ervoor dat uw appartement of kamer er netjes uitziet, zodat u er kunt wonen.

Opknappen van een appartement of kamer De stichting zorgt ervoor dat uw appartement of kamer er netjes uitziet, zodat u er kunt wonen. Daar heeft u recht op als u verblijft bij Stichting Elisabeth Waar zorgt Stichting Elisabeth voor en wat betaalt u zelf? Voor wie is deze informatie bedoeld? Deze brochure is bedoeld voor tijdelijke of

Nadere informatie

Extramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Extramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Extramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Extramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke bewoner zich thuis, welkom en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

Welkom. 15/11/2017 blz 1

Welkom. 15/11/2017 blz 1 Welkom Van harte welkom in Rekerhof. Wij hopen dat u zich hier snel thuis voelt. Deze brochure met praktische informatie helpt u daarbij. Heeft u vragen? U kunt altijd terecht bij een van onze medewerkers.

Nadere informatie

CARINTREGGELAND HUIS WELLEHOF RIJSSEN

CARINTREGGELAND HUIS WELLEHOF RIJSSEN CARINTREGGELAND HUIS WELLEHOF RIJSSEN Moderne appartementen in een veilige omgeving Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Alle goede zorg die u zich kunt wensen

Alle goede zorg die u zich kunt wensen Alle goede zorg die u zich kunt wensen Zorgcentrum Debbeshoek in Ulft Informatie voor cliënten en familie Aangenaam wonen in een vertrouwde omgeving Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde. De één

Nadere informatie

De Gelderhorst. Landelijk centrum voor oudere Doven. De Gelderhorst

De Gelderhorst. Landelijk centrum voor oudere Doven. De Gelderhorst De Gelderhorst Landelijk centrum voor oudere Doven De Gelderhorst Colofon Tekst: De Gelderhorst Foto s: Monte Gardenier Vormgeving: Paula Kars Drukkerij: Copy Service Ede Inleiding Welkom bij De Gelderhorst,

Nadere informatie

Zorghotelappartementen Parkwijk

Zorghotelappartementen Parkwijk Zorghotelappartementen Parkwijk Woonzorgcentrum Parkwijk Parklaan 2 2181 DB Hillegom 0252-576 500 info@hozo.nl www.hozo.nl Van harte welkom in Parkwijk! In deze map vindt u allerlei praktische informatie

Nadere informatie

Zorgcentrum t Slot Passie voor mensen en de zorg

Zorgcentrum t Slot Passie voor mensen en de zorg Zorgcentrum t Slot Passie voor mensen en de zorg Informatiebrochure klachtenbehandeling 2 Inhoud 1. Heeft u een klacht, laat het ons weten... 4 2. Het klachtrecht is wettelijk gefundeerd... 4 3. De bedoeling

Nadere informatie

Hulp bij het Huishouden. Zo werken wij

Hulp bij het Huishouden. Zo werken wij Hulp bij het Huishouden Zo werken wij Hulp bij het Huishouden Zo werken wij Door heldere afspraken te maken kunnen we de hulpverlening zo goed mogelijk laten verlopen. In deze voorwaarden leest u daar

Nadere informatie

Wie betaalt wat ; informatie van Syndion voor clienten met indicatie verblijf (financiering uit WLZ)

Wie betaalt wat ; informatie van Syndion voor clienten met indicatie verblijf (financiering uit WLZ) Wie betaalt wat ; informatie van Syndion voor clienten met indicatie verblijf (financiering uit WLZ) Voorwoord Syndion is er voor mensen met een handicap. Als jij ondersteuning nodig hebt, kun je bij Syndion

Nadere informatie

Klachten en complimenten samen werken nwe. samen werken we aan uw wensen. Zorgcentra De Betuwe: vertrouwd en dichtbij

Klachten en complimenten samen werken nwe. samen werken we aan uw wensen. Zorgcentra De Betuwe: vertrouwd en dichtbij Klachten en complimenten samen werken nwe samen werken we aan uw wensen Zorgcentra De Betuwe: vertrouwd en dichtbij Heeft u een klacht? Bespreek het met ons! Bij Zorgcentra De Betuwe voeren we onze zorg-

Nadere informatie

Dichtbij huis verzekerd van goede zorg

Dichtbij huis verzekerd van goede zorg Dichtbij huis verzekerd van goede zorg Zorgcentrum Maria Magdalena Postel in Gendringen Informatie voor cliënten en familie Zorg tussen de mensen die u kent Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke bewoner zich thuis, welkom en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

Wonen met zorg en gezelligheid in het centrum van Rotterdam

Wonen met zorg en gezelligheid in het centrum van Rotterdam Wonen met zorg en gezelligheid in het centrum van Rotterdam Atrium biedt professionele, persoonlijke zorg, begeleiding en ondersteuning aan iedereen die dat nodig heeft. Onze zorg en diensten zijn afgestemd

Nadere informatie

RCG bouwt 5. Nieuwsbrief over de renovatie. RCG bouwt editie 5, pagina 1. voor bewoners, familieleden, medewerkers en relaties #5, juli 2016.

RCG bouwt 5. Nieuwsbrief over de renovatie. RCG bouwt editie 5, pagina 1. voor bewoners, familieleden, medewerkers en relaties #5, juli 2016. RCG bouwt 5 Nieuwsbrief over de renovatie voor bewoners, familieleden, medewerkers en relaties #5, juli 2016 Algemeen Met het bouwbulletin RCG bouwt houden we u op de hoogte van de vorderingen rondom de

Nadere informatie

Zorg in onze huizen. Zorg in onze huizen

Zorg in onze huizen. Zorg in onze huizen Zorg in onze huizen 1 Zorg in onze huizen 2 Zorg in onze huizen Zorg in onze huizen 3 Zorg en aandacht voor elkaar Wanneer u naar een verpleeghuis verhuist, is dit een grote verandering voor u en de mensen

Nadere informatie

Met deze brochure willen wij u informeren over een aantal praktische zaken die gelden gedurende uw verblijf.

Met deze brochure willen wij u informeren over een aantal praktische zaken die gelden gedurende uw verblijf. Welkom Hospice Almere is een bijna-thuis-huis en biedt met betrokken vrijwilligers en deskundige zorgverleners 24 uur per dag persoonlijke aandacht aan bewoners en naasten in de laatste periode van het

Nadere informatie

Passend Vertrouwd Dichtbij. Wie betaalt wat? Informatie van Syndion voor cliënten met indicatie verblijf (financiering uit WLZ)

Passend Vertrouwd Dichtbij. Wie betaalt wat? Informatie van Syndion voor cliënten met indicatie verblijf (financiering uit WLZ) Passend Vertrouwd Dichtbij Wie betaalt wat? Informatie van Syndion voor cliënten met indicatie verblijf (financiering uit WLZ) Voorwoord Syndion is er voor mensen met een handicap. Als jij ondersteuning

Nadere informatie

Woonruimte huren bij Berghorst

Woonruimte huren bij Berghorst Zelfstandig wonen met alle gemakken Voorzieningen en mogelijkheden Abonnementen voor huurders Welzijnsactiviteiten Vanaf 1 januari 2015 biedt Atlant appartementen voor particuliere verhuur aan op Woonzorgcentrum

Nadere informatie

De Pol. Woonzorgcentrum

De Pol. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum De Pol In het nieuwe en eigentijdse woonzorgcentrum De Pol staat comfortabel wonen voorop! Met mogelijkheden om anderen te ontmoeten of om de rust te zoeken. Alleen of met uw naaste, familie

Nadere informatie

Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg

Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Welke vormen van zorg kunnen wij u bieden in de thuissituatie? Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Eikenlaan 34, 9697 RW Blijham. Tel: 0597-56 55 00

Nadere informatie

Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie

Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie Over Crimpenersteyn Crimpenersteyn bestaat uit een verzorgingshuis met vier afdelingen/woonlagen, een verpleeghuis met een somatische afdeling, een psychogeriatrische

Nadere informatie

Kennismaking met Woonzorgcentrum

Kennismaking met Woonzorgcentrum Kennismaking met Woonzorgcentrum Hof van Batenstein Hof van Batenstein, dicht bij u in de buurt In Vianen kunt u zorg krijgen die bij u past. Dit kan bij u thuis zijn of in Hof van Batenstein, in uw eigen

Nadere informatie

Riwis Thuiszorg. gemeente Brummen

Riwis Thuiszorg. gemeente Brummen Riwis Thuiszorg gemeente Brummen Thuiszorg Riwis Zorg & Welzijn Zelfstandig wonen in een vertrouwde omgeving is voor ieder mens belangrijk. Een ziekte, thuiskomst vanuit een ziekenhuis of een lichamelijke

Nadere informatie

BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE DEMENTIEZORG (voorheen ZZP 5) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION

BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE DEMENTIEZORG (voorheen ZZP 5) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE DEMENTIEZORG (voorheen ZZP 5) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION 1 2 Inleiding In de kleinschalige zorgcentra van Proteion staan gastvrijheid en goede zorg centraal.

Nadere informatie

Maatschappelijk wonen en verzorging in het Hamrikheem

Maatschappelijk wonen en verzorging in het Hamrikheem Maatschappelijk wonen en verzorging in het Hamrikheem Het Hamrikheem is een woonzorgcentrum voor mensen met langdurige psychiatrische beperkingen. U woont hier zo gewoon mogelijk. Wij bieden de begeleiding

Nadere informatie

Wet langdurige zorg (Wlz) 2015

Wet langdurige zorg (Wlz) 2015 Wet langdurige zorg (Wlz) 2015 Langdurige zorg thuis (VPT/MPT) Het CZ zorgkantoor wijst u de weg Voor wie is deze brochure? Deze brochure is voor mensen die een indicatie hebben voor zorg uit de Wet langdurige

Nadere informatie

Welkom. Met vriendelijke groet, Siem Klonen Locatiemanager

Welkom. Met vriendelijke groet, Siem Klonen Locatiemanager Info Beukeloord Welkom Het kan een hele stap zijn om vanuit een vertrouwde woonomgeving te verhuizen naar een verzorgingshuis of een verpleeghuis. Bij Vivre realiseren we ons dat heel goed. Maar door lichamelijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wonen in Idesta Doarpshiem Stiens

Informatiebrochure. Wonen in Idesta Doarpshiem Stiens Informatiebrochure Wonen in Idesta Doarpshiem Stiens Idesta Doarpshiem Stiens Inhoud: Idesta Doarpshiem Stiens Dienstverlening, kennismaking en verhuizing Zorg- en huurovereenkomst Personele bezetting

Nadere informatie

Vergoedingen en kosten informatie voor cliënten

Vergoedingen en kosten informatie voor cliënten Vergoedingen en kosten informatie voor cliënten www.pleyade.nl Wonen en zorg bij Pleyade Informatie over vergoedingen en kosten Appartement of kamer Wanneer u zorg krijgt op basis van de Algemene Wet Bijzondere

Nadere informatie

Wie betaalt wat? Kostenverdeling tussen cliënt en PSW. Meer informatie

Wie betaalt wat? Kostenverdeling tussen cliënt en PSW. Meer informatie Meer informatie Heeft u na het lezen van deze brochure nog vragen? U kunt terecht bij de persoonlijk begeleider of de teamleider. Centraal Bureau Charles de Gaullestraat 21, 6049 HB Roermond Postbus 420,

Nadere informatie

Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia

Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia 2 1. Informatie over de zorgkamers Heeft u tijdelijk zorg nodig en lukt dit niet meer thuis? Dan zijn onze zorgkamers wellicht een goede oplossing. U ervaart

Nadere informatie

Deze brochure geeft u informatie over het Volledig Pakket Thuis van LuciVer. Algemene informatie over LuciVer leest u in de brochure Welkom bij

Deze brochure geeft u informatie over het Volledig Pakket Thuis van LuciVer. Algemene informatie over LuciVer leest u in de brochure Welkom bij Deze brochure geeft u informatie over het Volledig Pakket Thuis van LuciVer. Algemene informatie over LuciVer leest u in de brochure Welkom bij LuciVer. LuciVer Volledig Pakket Thuis Mei 2016 1 www.luciver.nl

Nadere informatie

kleinschalig wonen vo o r ouderen met dementie

kleinschalig wonen vo o r ouderen met dementie kleinschalig wonen vo o r ouderen met dementie No ordwijk en wo onzorgcentrum Gro ot Ho o gwaak Groot Hoogwaak is een organisatie die verschillende zorgvormen en diensten biedt. Deze brochure geeft een

Nadere informatie

Welkom in de Spreng. palliatief-terminale zorg

Welkom in de Spreng. palliatief-terminale zorg Welkom in de Spreng palliatief-terminale zorg Inhoud Welkom in De Spreng 2 Uw plek in De Spreng 3 Hoe verloopt de opname? 5 Welke zorg kunnen wij u bieden? 7 Adres- en contactgegevens 8 Tot slot 9............

Nadere informatie

BEWONERSGIDS. Leyhoeve Groningen 6 DECEMBER WOONLANDSCHAP DE LEYHOEVE Helperpark 258-L 9723 ZA Groningen

BEWONERSGIDS. Leyhoeve Groningen 6 DECEMBER WOONLANDSCHAP DE LEYHOEVE Helperpark 258-L 9723 ZA Groningen BEWONERSGIDS Leyhoeve Groningen 6 DECEMBER 2018 WOONLANDSCHAP DE LEYHOEVE Helperpark 258-L 9723 ZA Groningen www.leyhoeve.nl Welkom thuis! Wij heten u van harte welkom bij Woonlandschap de Leyhoeve in

Nadere informatie

Maatschappelijk wonen en verzorging in het Hamrikheem

Maatschappelijk wonen en verzorging in het Hamrikheem Maatschappelijk wonen en verzorging in het Hamrikheem Het Hamrikheem is een woonzorgcentrum voor mensen met langdurige psychiatrische beperkingen. U woont hier zo gewoon mogelijk. Wij bieden de begeleiding

Nadere informatie

Omdat afscheid nemen voor alle betrokken zwaar is, vinden wij het belangrijk ook ondersteuning te bieden aan de naasten.

Omdat afscheid nemen voor alle betrokken zwaar is, vinden wij het belangrijk ook ondersteuning te bieden aan de naasten. De Rozenhof van Het Spectrum is een sfeervolle, kleinschalige voorziening voor palliatieve zorg. Hier is ruimte voor cliënten die, naar inschatting van een arts, een beperkte levensverwachting hebben.

Nadere informatie

Afdeling E Kraam/gynaecologie

Afdeling E Kraam/gynaecologie U bent opgenomen op afdeling E, kraam/gynaecologie, van het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). Afdeling E maakt deel uit van het Centrum voor verloskunde en gynaecologie. In deze brochure treft u informatie

Nadere informatie

Extramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Extramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Extramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Extramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke cliënt zich welkom, thuis en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

WELKOM BIJ AMSTELRING, WELKOM IN GROENELAAN

WELKOM BIJ AMSTELRING, WELKOM IN GROENELAAN 2 WELKOM BIJ AMSTELRING, WELKOM IN GROENELAAN Binnenkort wordt u opgenomen op de revalidatieafdeling van zorgcentrum Groenelaan. Door middel van dit boekje willen wij u alvast een indruk van deze afdeling

Nadere informatie

HERSTELGERICHTE BEHANDELING MET VERPLEGING EN VERZORGING (voorheen ZZP 9b) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION

HERSTELGERICHTE BEHANDELING MET VERPLEGING EN VERZORGING (voorheen ZZP 9b) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION HERSTELGERICHTE BEHANDELING MET VERPLEGING EN VERZORGING (voorheen ZZP 9b) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION 1 2 Inleiding In de kleinschalige zorgcentra van Proteion staan gastvrijheid en

Nadere informatie

Goed geregeld bij Meriant

Goed geregeld bij Meriant Goed geregeld bij Meriant Voor u als cliënt van Meriant en voor uw familie is het prettig wanneer afspraken over de zorg- en dienstverlening van Meriant goed geregeld en duidelijk zijn. Daarom hebben we

Nadere informatie