De Gelderhorst. Landelijk centrum voor oudere Doven. De Gelderhorst

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Gelderhorst. Landelijk centrum voor oudere Doven. De Gelderhorst"

Transcriptie

1 De Gelderhorst Landelijk centrum voor oudere Doven De Gelderhorst

2 Colofon Tekst: De Gelderhorst Foto s: Monte Gardenier Vormgeving: Paula Kars Drukkerij: Copy Service Ede

3 Inleiding Welkom bij De Gelderhorst, landelijk centrum voor oudere Doven. In dit boekje geven wij u informatie over wat De Gelderhorst te bieden heeft. Wij kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft. Hopelijk worden de meeste vragen in dit boekje beantwoord. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Achterin dit boekje staan de gegevens. Onze visie Zorg, welzijn en dienstverlening vanuit De Gelderhorst moeten de kwaliteit van uw leven ondersteunen. Wat daarbij belangrijk is, kunt ú alleen zelf bepalen. In De Gelderhorst luisteren we naar wat uw wensen zijn, en uw wensen bepalen onze zorg en dienstverlening. De Gelderhorst biedt aan haar cliënten communicatie op maat. Alle medewerkers zijn verplicht om cursussen te volgen op het gebied van communicatie, gebarentaal en dovencultuur, en deze kennis wordt regelmatig bijgeschoold en aangescherpt. De wijze van communicatie wordt aangepast aan de wensen en behoeften van de cliënt.

4 Ons aanbod Voor alle vormen van zorg, dienstverlening en begeleiding van De Gelderhorst heeft u een indicatie (toestemming) nodig van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). In de indicatie staat op welke zorg of begeleiding u precies recht heeft. Deze indicatie moet u zelf aanvragen. De Gelderhorst kan u hierbij ondersteunen. Zorghuis De Gelderhorst heeft 64 kamers in het zorghuis. U kunt in het zorghuis komen wonen als u zorg nodig heeft die u thuis niet kunt krijgen. Alle kamers hebben een eigen badkamer. De kamers voor echtparen hebben een aparte slaapkamer. De kamer is 34m 2 groot, en wordt kaal opgeleverd. U neemt zelf uw meubels, gordijnen en vloerbedekking mee. Elke kamer heeft een klein keukenblokje met een koelkast. U kunt niet zelf koken op uw kamer. Uw warme maaltijden worden door De Gelderhorst verzorgd, op uw kamer, of in de grote zaal. Als u in de loop van de tijd geestelijk of lichamelijk achteruit gaat is het mogelijk met een aanvullende indicatie extra zorg te krijgen. U wordt dan verzorgd door de medewerkers van De Gelderhorst en kunt meedoen aan alle activiteiten. U kunt blijven totdat u voldoende hersteld bent om naar huis te gaan. Palliatieve zorg Palliatieve zorg is de zorg die gegeven wordt als iemand ernstig ziek is en niet meer beter wordt. De Gelderhorst heeft speciaal voor deze mensen een kamer ingericht waar 24 uur per dag intensieve en persoonlijke zorg gegeven kan worden door deskundige begeleiders en behandelaars. De Gelderhorst probeert om samen met de bewoner en familie of vrienden het lijden zoveel mogelijk te beperken en te verzachten. Ook in deze laatste fase van het leven, vinden wij het belangrijk dat de zorg en aandacht zo aangenaam mogelijk verloopt. Het verblijf op de palliatieve kamer wordt vergoed door de AWBZ. U heeft hiervoor een indicatie nodig van het CIZ. De maatschappelijk werker kan u helpen met het aanvragen van de indicatie. Tijdelijk verblijf U kunt ook tijdelijk in De Gelderhorst komen wonen. Bijvoorbeeld als u aan het herstellen bent van een ziekenhuisopname.

5 VPU De verpleegunit is een kleinschalige, gesloten afdeling in De Gelderhorst en heeft 13 kamers. Hier wonen dove ouderen met psychogeriatrische problemen die niet meer in het zorghuis kunnen wonen. Op de verpleegunit hebben alle bewoners een eigen kamer met ruime badkamer. Deze kamer wordt door De Gelderhorst beperkt ingericht met een bed, een nachtkastje en vloerbedekking. De bewoner neemt zelf meubilair en gordijnen mee. Voor de bewoners van de verpleegunit zijn er twee grote woonkeukens, twee huiskamers en twee aangepaste badkamers. In de woonkeuken wordt vaak gekookt en er wordt dagelijks gezamenlijk gegeten. Doofblind In De Gelderhorst wonen ook doofblinde cliënten. Om deze cliënten goed tegemoet te komen in hun specifieke vragen over zorg en ondersteuningen, heeft De Gelderhorst een aantal doofblindenbegeleiders in dienst. Deze medewerkers fungeren als eerste contactpersoon voor de doofblinde bewoners. Dagrecreatie De dagrecreatie is een voorziening voor oudere Doven die zelfstandig wonen en graag andere Doven willen ontmoeten. Vindt u het leuk om andere Doven te ontmoeten? Vindt u het interessant om informatie te krijgen in uw eigen taal? Dan is de dagrecreatie een geschikte plek en voorziening voor u. Tijdens uw bezoek krijgt u koffie, thee en een uitgebreide lunch aangeboden. Op verschillende plaatsen in Nederland is er een dagrecreatie speciaal voor oudere Doven. U kunt ons vinden in: Hoogeveen, Zoetermeer, Dordrecht, Rotterdam, Roermond, Eindhoven, Ede en Utrecht. Ieder jaar komen er meer dagrecreaties bij. Om deel te kunnen nemen heeft u een indicatie (toestemming) van het CIZ nodig. De naam van de indicatie is: ondersteunende begeleiding dag. De activiteitenbegeleiders en de maatschappelijk werker van De Gelderhorst kunnen u helpen om deze indicatie aan te vragen.

6 Ons aanbod zonder indicatie Logeren De Gelderhorst heeft een aantal logeerkamers voor familieleden of vrienden. Een logeerkamer kost per nacht 20,- inclusief ontbijt ( 27,50 voor 2 personen op een kamer). Als u wilt kan er ook tegen betaling een lunch of diner worden gereserveerd. ZGW Op het terrein van De Gelderhorst staan drie woontorens met zelfstandige appartementen. Om hier te kunnen wonen heeft u geen indicatie nodig. Als u wilt komen wonen in de Zorggarantiewoningen, komt u eerst op een wachtlijst te staan. Het duurt meestal wel enkele jaren voordat u aan de beurt bent, tenzij u een urgentieverklaring heeft. Voor de Zorggarantiewoningen moet u 55+ zijn en doof of slechthorend. Als u in een Zorggarantiewoning komt wonen, kunt u, als dat nodig is, gebruik maken van de thuiszorg en/of huishoudelijke verzorging van De Gelderhorst. Ook kan u gebruik maken van de spreekuren van het maatschappelijk werk, van de tolken en van de technische dienst.

7 Over uw verblijf Leefplan Als u in De Gelderhorst komt wonen, of gebruik maakt van de dagrecreatie, willen we graag afspraken maken over de zorg en/of begeleiding die u wenst. Deze afspraken worden vastgelegd in het leefplan. Iedere 6 maanden, of als het nodig is vaker, worden deze afspraken opnieuw met u besproken. Het leefplan is onderdeel van uw zorgdossier waarin uw persoonlijke gegevens en afspraken worden opgeschreven. Uw EVV-er zal u vragen een contactpersoon aan te wijzen. Deze contactpersoon kan de familie vertegenwoordigen en is het aanspreekpunt voor De Gelderhorst als dat nodig is. Indien u dit wenst, kan het familielid zelf aangeven welke taken in de zorgverlening of begeleiding hij/zij op zich wil nemen. Deze afspraken worden in uw zorgdossier vastgelegd. Binnen De Gelderhorst is de Wet Bescherming Persoonsgegevens van toepassing. Uw persoonlijke gegevens worden door De Gelderhorst beschermd volgens het privacyreglement dat aan deze wet voldoet. Zonder uw toestemming worden geen gegevens aan derden verstrekt. Activiteiten en ontspanning Door de activiteitenbegeleiders worden er iedere dag verschillende activiteiten georganiseerd in De Gelderhorst. Dat zijn wekelijkse activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. Deze zijn voor bewoners van het Zorghuis en de VPU meestal gratis. Bewoners van de Zorggarantie woningen kunnen in sommige gevallen tegen een kleine betaling meedoen. U ontvangt regelmatig een overzicht van wat er allemaal gedaan wordt. Ook worden er regelmatig extra activiteiten georganiseerd, zoals rond de feestdagen, bewonersvakantie en uitjes. Als u in De Gelderhorst komt wonen, bespreekt u uw wensen rond activiteiten met één van de activiteitenbegeleiders. Voor cliënten die meer zorg en begeleiding nodig hebben, heeft De Gelderhorst een dagopvang in huis.

8 Medewerkers van De Gelderhorst Als u in De Gelderhorst komt wonen, wordt u ontvangen door uw eigen verzorgende, de EVV-er. Deze Eerste Verantwoordelijke Verzorgende zal u voorstellen aan de andere mensen die in De Gelderhorst werken, zoals de teamleider, andere verzorgenden, huishoudelijk medewerkers en de activiteitenbegeleiders. Deze medewerkers zullen dagelijks voor u beschikbaar zijn. Er zijn andere medewerkers aanwezig in De Gelderhorst waar u mee te maken kunt krijgen, bijvoorbeeld de maatschappelijk werker, de psycholoog, de psychomotore therapeut, de mensen van de technische dienst, de mensen van de keuken, de communicatiedeskundige of de verpleeghuisarts. Ook kunt u gebruik maken van een geestelijk verzorger, zoals een dominee of pastor. Deze medewerkers worden ondersteund door hun collega s van het secretariaat, de administratie en de receptie. In De Gelderhorst werken ook veel vrijwilligers. Alle medewerkers en vrijwilligers dragen een naambordje. Op de dagrecreatieprojecten werken alleen activiteitenbegeleiders en vrijwilligers. De maatschappelijk werker komt regelmatig langs om het leefplan te bespreken.

9 Over praktische zaken Kosten Wonen in het zorghuis of op de verpleegunit van De Gelderhorst wordt voor het grootste gedeelte vergoed door de AWBZ. Wat precies wel en niet wordt betaald, kunt u nalezen in de folders van het CVZ Daar kunt u op rekenen in een AWBZ-instelling en Daar kunt u op rekenen in een verzorgingshuis. Uw eigen bijdrage wordt vastgesteld aan de hand van uw inkomen. U kunt ook een afspraak maken met de maatschappelijk werker van De Gelderhorst als u hierover vragen heeft. Afspraken Als u in De Gelderhorst komt wonen tekent u een zorgovereenkomst. Hierbij wordt u ook geïnformeerd over de Huisregels. Deze horen bij de zorgovereenkomst. Hierin staan bijvoorbeeld de openingstijden van het winkeltje, maaltijden, hoe het is geregeld met de was en of u huisdieren mag meenemen. Waardering of Klachten Als u tevreden bent over de zorg of begeleiding van De Gelderhorst, dan horen we dat natuurlijk graag. Wij vinden het prettig om te weten dat zaken prima lopen, maar vragen u deze waardering niet te uiten in geschenken of geld. Onze medewerkers mogen dit niet aannemen. Ook als u niet tevreden bent over de zorg of begeleiding van De Gelderhorst, willen wij graag dat u hierover praat met onze medewerkers, het liefst met uw eigen EVV-er. De Gelderhorst heeft een klachtenregeling, waarin onder andere staat, dat wij er alles aan zullen doen op uw klachten op te lossen, voor zover dat mogelijk is. Cliëntenraden Binnen De Gelderhorst worden uw belangen behartigd door de Cliëntenraad. Er zijn drie cliëntenraden: de Zorggarantiewoningen, het Zorghuis/de Verpleegunit en de Dagrecreatiecentra. De cliëntenraden zijn samengesteld uit een vertegenwoordiging van de cliënten en uit familieleden. De cliëntenraden komen minimaal 5x per jaar bij elkaar en worden bijgestaan door een ondersteuner. Er is regelmatig overleg met de directeur.

10 Veiligheid In alle appartementen is een alarmbel aanwezig om verzorgend personeel op te kunnen roepen. In De Gelderhorst is 24 uur per dag personeel in het gebouw aanwezig. Op de verpleegunit zijn de medewerkers 24 uur per dag op de afdeling aanwezig. De Gelderhorst heeft een aantal verpleegkundigen in dienst die door middel van bereikbaarheidsdiensten 24 uur per dag beschikbaar zijn. Alle appartementen in De Gelderhorst, zowel in het zorghuis als in de ZGW, zijn uitgerust met een video intercom systeem, de VIS. De VIS stelt u in staat om te communiceren met uw medebewoners en met de medewerkers. Ook worden er informatiefilmpjes en andere interne programma s uitgezonden, waardoor u bijvoorbeeld de kerkdienst in gebarentaal kunt volgen Overige diensten In De Gelderhorst worden ook diensten aangeboden door derden. Dat zijn bijvoorbeeld de huisarts, kapper, pedicure en schoonheidsspecialiste. Ook is er regelmatig kledingverkoop. Informatie hierover vindt u op de prikborden en in Saamhorig, het blad voor medewerkers en cliënten van De Gelderhorst.

11 Contact en bereikbaarheid De Gelderhorst ligt vlakbij de afrit van de A12. Het centrum van Ede en het NS station zijn goed met het openbaar vervoer te bereiken. Op loopafstand ligt een overdekt winkelcentrum, en voor de deur van De Gelderhorst is een bushalte. Ook het ziekenhuis ligt in de directe omgeving. De Gelderhorst is dagelijks via (tekst-)telefoon te bereiken van 8.30 uur tot uur (in het weekend tot uur). De Gelderhorst Willy Brandtlaan RK Ede telefoon teksttelefoon fax website

12

ABC- folder Zelfstandig Wonen De Gelderhorst

ABC- folder Zelfstandig Wonen De Gelderhorst ABC- folder Zelfstandig Wonen De Gelderhorst Versie januari 2013 Bewonerscommissie De Gelderhorst beschikt op basis van de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ) over een eigen bewonerscommissie.

Nadere informatie

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Verzorgingshuis De Bettekamp in Varsseveld Informatie voor cliënten en familie De zorg waar u zich het beste bij voelt Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Alle goede zorg die u zich kunt wensen

Alle goede zorg die u zich kunt wensen Alle goede zorg die u zich kunt wensen Zorgcentrum Debbeshoek in Ulft Informatie voor cliënten en familie Aangenaam wonen in een vertrouwde omgeving Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde. De één

Nadere informatie

Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia

Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia 2 1. Informatie over de zorgkamers Heeft u tijdelijk zorg nodig en lukt dit niet meer thuis? Dan zijn onze zorgkamers wellicht een goede oplossing. U ervaart

Nadere informatie

Verzorgingshuis Zonnewiede

Verzorgingshuis Zonnewiede Verzorgingshuis Zonnewiede Inhoud 1. Wonen in Zonnewiede 3 1.1 Eigen sfeer 3 1.2 Vragen 3 2. Hoe komt u in aanmerking? 4 2.1 Eigen bijdrage 4 2.2 Wachtlijst 4 3. Zorg en begeleiding 5 3.1 Eerstelijns (zorg)diensten

Nadere informatie

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE VANUIT MIJN WOONKAMER MAAK IK ELKE WEEK EEN RADIO PROGRAMMA VAN EEN UUR, SAMEN MET MIJN ZOON. In Florastate staan zelfstandigheid, privacy en eigen regie voorop.

Nadere informatie

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen met zorg goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Wij zijn een kleinschalige, plaatselijke organisatie voor mensen uit Oldenzaal en omgeving.

Nadere informatie

Omdat afscheid nemen voor alle betrokken zwaar is, vinden wij het belangrijk ook ondersteuning te bieden aan de naasten.

Omdat afscheid nemen voor alle betrokken zwaar is, vinden wij het belangrijk ook ondersteuning te bieden aan de naasten. De Rozenhof van Het Spectrum is een sfeervolle, kleinschalige voorziening voor palliatieve zorg. Hier is ruimte voor cliënten die, naar inschatting van een arts, een beperkte levensverwachting hebben.

Nadere informatie

Zorgcentrum Aldenhorst, Mill

Zorgcentrum Aldenhorst, Mill Zorgcentrum Aldenhorst, Mill Gemoedelijkheid in een gastvrije omgeving Voelt beter Gemoedelijkheid in een gastvrije omgeving Zorgcentrum Aldenhorst in Mill ligt aan de rand van de dorpskern en biedt een

Nadere informatie

Zelfstandig Zorgwonen

Zelfstandig Zorgwonen Zelfstandig zorgwonen, dat was precies wat ik zocht Zelfstandig Zorgwonen Dat is zelfstandig wonen met de gerustheid van zorg en services dichtbij. Ewoud. Uw nieuwe vertrouwde thuis. www.vechtenijssel.nl

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Piushove. Verpleeghuis. We zijn er voor u!

Piushove. Verpleeghuis. We zijn er voor u! Piushove Verpleeghuis We zijn er voor u! Het is hier goed toeven Wat ik heel leuk vind, zijn de voorlees- en puzzeluurtjes. Verder zit ik, als het mooi weer is, graag buiten. De tuin ziet er prachtig uit,

Nadere informatie

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Intensieve zorg in huiselijke sfeer Voelt beter Intensieve zorg in huiselijke sfeer Het eigentijdse Madeleine in Boxmeer biedt als expertisecentrum uitgebreide faciliteiten

Nadere informatie

Thuis in woonzorgcentrum. Breezicht. Wonen met zorg. Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is

Thuis in woonzorgcentrum. Breezicht. Wonen met zorg. Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is Thuis in woonzorgcentrum Breezicht Wonen met zorg Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is Huiselijkheid en gezelligheid in een sfeervolle omgeving in IJmuiden In woonzorgcentrum Breezicht bieden

Nadere informatie

Maatschappelijk wonen en verzorging in het Hamrikheem

Maatschappelijk wonen en verzorging in het Hamrikheem Maatschappelijk wonen en verzorging in het Hamrikheem Het Hamrikheem is een woonzorgcentrum voor mensen met langdurige psychiatrische beperkingen. U woont hier zo gewoon mogelijk. Wij bieden de begeleiding

Nadere informatie

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R carintreggeland huis DE STOEVELAAR GOOR Aan de rand van Goor, met uitzicht over het Twentse landschap. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige

Nadere informatie

Wilnis, Geachte. We doen ons uiterste best uw verblijf in het Johannes Hospitium aan al uw verwachtingen te laten voldoen.

Wilnis, Geachte. We doen ons uiterste best uw verblijf in het Johannes Hospitium aan al uw verwachtingen te laten voldoen. Wilnis, Geachte Hartelijk welkom in het Johannes Hospitium De Ronde Venen. U bent bij ons in deskundige en betrokken handen. Het Johannes Hospitium voldoet aan de eisen van het Keurmerk Palliatieve Zorg.

Nadere informatie

Kennismaking met. Woonzorgcentrum. Het Haltna Huis

Kennismaking met. Woonzorgcentrum. Het Haltna Huis Kennismaking met Woonzorgcentrum Het Haltna Huis Het Haltna Huis, dicht bij u in de buurt In Houten kunt u zorg krijgen die bij u past. Dit kan bij u thuis zijn of in het woonzorgcentrum, in uw eigen appartement.

Nadere informatie

Handige telefoonnummers Klantenservice De Zorggroep

Handige telefoonnummers Klantenservice De Zorggroep Welkom op Beukenhof Voor u ligt de informatiegids van Beukenhof, een afdeling van De Zorggroep in het VieCuri ziekenhuis in Venray. Deze gids is bedoeld om u en uw familieleden wegwijs te maken in deze

Nadere informatie

Elke locatie heeft een eigen karakter en. eigen specifieke diensten. Maar wel. allemaal vanuit de zorgvisie dat. mensen elkaar nodig hebben.

Elke locatie heeft een eigen karakter en. eigen specifieke diensten. Maar wel. allemaal vanuit de zorgvisie dat. mensen elkaar nodig hebben. uw zorg, onze zorg uw zorg, onze zorg mosae thuiszorg Mosae Thuiszorg is onderdeel van Mosae Zorggroep, samen met de zorglocaties Campagne, Daalhof, Scharwyerveld, Sint Gerlachus en Licht & Liefde. Elke

Nadere informatie

Informatiebrochure Aanbod zorg-en dienstverlening. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Informatiebrochure Aanbod zorg-en dienstverlening. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Informatiebrochure Aanbod zorg-en dienstverlening Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, augustus 2007 Informatiebrochure Aanbod Zorg-en dienstverlening De Schutse De doelstelling van de

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u zich aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Zuiderhart Hengelo

Woonzorgcentrum Zuiderhart Hengelo Woonzorgcentrum Zuiderhart Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Deze brochure geeft u informatie over tijdelijk verblijf in de locaties La Verna en Rivo Torto. Algemene informatie over LuciVer leest u in de

Deze brochure geeft u informatie over tijdelijk verblijf in de locaties La Verna en Rivo Torto. Algemene informatie over LuciVer leest u in de Deze brochure geeft u informatie over tijdelijk verblijf in de locaties La Verna en Rivo Torto. Algemene informatie over LuciVer leest u in de brochure Welkom bij LuciVer. LuciVer Tijdelijk verblijf september

Nadere informatie

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar

Nadere informatie

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO carintreggeland huis Titus Brandsmahof ALMELO Thuis in een veilige en moderne omgeving Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Vredense Hof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagopvang speciaal. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Vredense Hof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagopvang speciaal. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Vredense Hof Dagopvang speciaal Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in de Vredense Hof Aan de oostelijke rand van Winterswijk nabij weilanden en de

Nadere informatie

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO carintreggeland huis De Elshof ALMELO Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooie en comfortabele studio? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO carintreggeland huis T GERBRAND HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Grensoverschrijdende idealen

Grensoverschrijdende idealen Grensoverschrijdende idealen Jaarverslag 2014 De Gelderhorst Landelijk Centrum voor oudere Doven Buitenlands bezoek Niemand hoeft zich alleen te voelen in De Gelderhorst en hier kun je inspelen op de speciale

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA DE SPECIALIST VOOR KWETSBARE OUDEREN Welkom bij Rumah Kita het huis voor Indische en Molukse ouderen in Wageningen Wonen In Rumah Kita woont u op een vertrouwde plek,

Nadere informatie

Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede

Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede Mevrouw Van Vliet woont in een zorgwoning van Vecht en IJssel, in woonzorg centrum Zuylenstede. Met haar vriendinnen drinkt ze als vanouds

Nadere informatie

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen St. Jozef Woonzorgcentrum Het is fijn dat mijn kinderen en kleinkinderen in de buurt wonen. Meneer van de Vondervoort woont zijn hele leven al in Wijchen.

Nadere informatie

Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer

Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer Hartelijk welkom Wij geloven dat mensen die zorg nodig hebben, het beste tot hun recht komen als ze zich gehoord, erkend en welkom voelen. In een omgeving met

Nadere informatie

Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden

Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden Verzorgd Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

Voor palliatieve zorg op maat

Voor palliatieve zorg op maat hospice de Populier Voor palliatieve zorg op maat Afscheid van het leven wordt beschouwd als een onderdeel van het leven. Daarmee krijgt ook palliatieve zorg steeds meer een plek in de samenleving. Hospice

Nadere informatie

Kennismaking met Verpleeghuis

Kennismaking met Verpleeghuis Kennismaking met Verpleeghuis Het Houtens Erf Het Houtens Erf, dicht bij u in de buurt In Houten kunt u zorg krijgen die bij u past. Het Houtens Erf biedt intensieve zorg, begeleiding en behandeling op

Nadere informatie

Logeerhuis In Via. Zorg onderweg

Logeerhuis In Via. Zorg onderweg Logeerhuis In Via Zorg onderweg Even voorstellen Stichting Sint Annaklooster is een brede zorginstelling in de regio Eindhoven. Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening willen we mensen

Nadere informatie

Huize Valckenbosch. Informatie over wonen, zorg en welzijn

Huize Valckenbosch. Informatie over wonen, zorg en welzijn Huize Valckenbosch Informatie over wonen, zorg en welzijn Huize Valckenbosch is een wooncentrum voor antroposofisch geïntresseerden en geïnspireerden. Een warm en smaakvol ingericht huis gelegen aan de

Nadere informatie

Dichtbij huis verzekerd van goede zorg

Dichtbij huis verzekerd van goede zorg Dichtbij huis verzekerd van goede zorg Zorgcentrum Maria Magdalena Postel in Gendringen Informatie voor cliënten en familie Zorg tussen de mensen die u kent Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Eugeria Almelo

Carintreggeland Huis Eugeria Almelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Eugeria Almelo 2 Welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? In een gezellige en veilige woonomgeving met zorg binnen handbereik? Welkom in

Nadere informatie

Woonzorgcentrum St. Elisabeth Delden

Woonzorgcentrum St. Elisabeth Delden Woonzorgcentrum St. Elisabeth Delden 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Welkom in Beukenhof. Informatie voor cliënten en hun familie over het verblijf in een revalidatiecentrum van De Zorggroep

Welkom in Beukenhof. Informatie voor cliënten en hun familie over het verblijf in een revalidatiecentrum van De Zorggroep Welkom in Beukenhof Informatie voor cliënten en hun familie over het verblijf in een revalidatiecentrum van De Zorggroep Bezoekadres Merseloseweg 130, 5801 CE Venray Handige telefoonnummers Klantenservice

Nadere informatie

Intensieve verpleging

Intensieve verpleging Intensieve verpleging Verpleging en verzorging op elk moment van de dag. Op afdeling de Frasselt van Kalorama wordt intensieve langdurige zorg geboden. Hier wonen mensen die ondersteuning nodig hebben

Nadere informatie

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Kleinschalig met een familiaire sfeer Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Verpleeghuis voor ouderen Laurens Liduina

Nadere informatie

Wegwijzer Hospice Sint- Annaland, oktober 2013

Wegwijzer Hospice Sint- Annaland, oktober 2013 Wegwijzer Hospice Sint-Annaland, oktober 2013 Inhoud Wat is palliatieve zorg?... 3 Waarom een Hospice in de Schutse?... 4 Voor wie is het Hospice bestemd?... 5 Wat biedt het Hospice?... 5 Betrokkenheid

Nadere informatie

Kijk, het fijne van Daalhof is dat je. echt je eigen gang kunt gaan, alles is in. de buurt. En als het nodig is of je hebt

Kijk, het fijne van Daalhof is dat je. echt je eigen gang kunt gaan, alles is in. de buurt. En als het nodig is of je hebt actief wonen actief wonen ons aanbod In zorglocatie Daalhof ligt het accent op zelfstandig en betaalbaar wonen met zorgvoorzieningen binnen handbereik. Gemak staat voorop. Ondanks de hoge graad van zelfstandigheid

Nadere informatie

Deze brochure geeft u informatie over het Volledig Pakket Thuis van LuciVer. Algemene informatie over LuciVer leest u in de brochure Welkom bij

Deze brochure geeft u informatie over het Volledig Pakket Thuis van LuciVer. Algemene informatie over LuciVer leest u in de brochure Welkom bij Deze brochure geeft u informatie over het Volledig Pakket Thuis van LuciVer. Algemene informatie over LuciVer leest u in de brochure Welkom bij LuciVer. LuciVer Volledig Pakket Thuis Mei 2016 1 www.luciver.nl

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo

Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving,

Nadere informatie

Huize Sint Jozef. Woonzorgcentrum

Huize Sint Jozef. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum Huize Sint Jozef Huize Sint Jozef is een woonzorgcentrum dat midden in het centrum van Nijkerk staat. Met winkels, een park, de bibliotheek en verschillende kerken op loopafstand. Er zijn

Nadere informatie

Zelfstandig wonen midden in de gemeenschap

Zelfstandig wonen midden in de gemeenschap Zelfstandig wonen midden in de gemeenschap Haps Centraal in Haps ligt de SchitteRing. Een kleinschalige woonvorm met een eigentijds, sfeervol karakter en een sterke binding met de dorpsgemeenschap. Dankzij

Nadere informatie

Goede zorg in een gezellig huis

Goede zorg in een gezellig huis Woonzorgcentrum en Verpleeghuis Gertrudis Marktstraat 12, 7041 AJ s-heerenberg T (0314) 66 36 41 E info-gertrudis@azora.nl I www.azora.nl Goede zorg in een gezellig huis Azora. Zo zorgen we voor elkaar

Nadere informatie

Wonen en ko rt d u r e n d verblijf in het

Wonen en ko rt d u r e n d verblijf in het Wonen en ko rt d u r e n d verblijf in het verzorg i n g s h u i s No ordwijk en wo onzorgcentrum Gro ot Ho o gwaak Groot Hoogwaak is een organisatie die verschillende zorgvormen en diensten biedt. Deze

Nadere informatie

Oog voor wat telt. Wonen met intensieve zorg

Oog voor wat telt. Wonen met intensieve zorg Oog voor wat telt Wonen met intensieve zorg Welkom bij De Lozerhof In de Haagse wijk Bouwlust vindt u De Lozerhof. Hier wonen ouderen met dementie die niet meer zelfstandig thuis kunnen zijn. In de huiselijke

Nadere informatie

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen De Hassinkhof Appartementen te huur Woonzorgcentrum Tijdelijke zorg Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Hassinkhof De Hassinkhof ligt in het kloppend hart van Beltrum en is onderdeel

Nadere informatie

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P carintreggeland huis Dokter Eekmanhof DENEKAMP Veilig thuis in het centrum van Denekamp Van harte welkom! Wilt u graag een woning met op een levendige en toegankelijke locatie? Met een afgeschermd terras?

Nadere informatie

Verpleeghuis Talma Hof

Verpleeghuis Talma Hof Verpleeghuis Talma Hof Liefdevolle zorg in beschermde omgeving Inhoud 1 Wonen in Talma Hof 3 2 3 Eigen sfeer 4 Woon- en leefruimte 5 4 Zorg en begeleiding 6 4.1 Betrokken zorg 7 4.2 Professionals met hart

Nadere informatie

PrivaZorg. PrivaZorg thuiszorg klantgericht en persoonlijk!

PrivaZorg. PrivaZorg thuiszorg klantgericht en persoonlijk! PrivaZorg PrivaZorg thuiszorg klantgericht en persoonlijk! 1 Welkom bij PrivaZorg! PrivaZorg is een thuiszorgorganisatie, die werkt met gemotiveerde, zelfstandige zorgverleners. Thuiszorg is zorg bij mensen

Nadere informatie

Laurens De Wilgenborgh. Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling. meer dan zorg

Laurens De Wilgenborgh. Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling. meer dan zorg Laurens De Wilgenborgh Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling meer dan zorg De Wilgenborgh Laurens De Wilgenborgh is een woonzorglocatie voor ouderen aan de ringdijk in de wijk Schiebroek. De Wilgenborgh

Nadere informatie

BELLINCKBORG HENGELO

BELLINCKBORG HENGELO carintreggeland huis BELLINCKBORG HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Welkom in ZorgSaam Kliniek Hulst

Welkom in ZorgSaam Kliniek Hulst Welkom in ZorgSaam Kliniek Hulst 2 Welkom in ZorgSaam Kliniek Hulst In ZorgSaam Kliniek Hulst verblijven patiënten met verschillende opnameindicaties. Een aantal patiënten komt hier om te herstellen na

Nadere informatie

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM IK VIND HET LEUK OM MEE TE HELPEN MET HET ETEN. In woonzorgcentrum Ymedam zijn het vaak de kleine dingen die zorgen voor een echt thuisgevoel. Oude plaatjes draaien. Gezellig

Nadere informatie

Comfortabel wonen met service naar wens

Comfortabel wonen met service naar wens Comfortabel wonen met service naar wens VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 1 30-01-2006 11:10:26 juiste balans tussen wonen, zorg en welzijn De VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 2 30-01-2006

Nadere informatie

Goede zorg in een gezellig huis

Goede zorg in een gezellig huis Goede zorg in een gezellig huis Zorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in Ulft Informatie voor cliënten en familie Precies de zorg die u nodig heeft Gertrudis Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

Even voorstellen MENTRUM KLINIEK JAN THOMÉEPAD INFORMATIE VOOR DE CLIËNT

Even voorstellen MENTRUM KLINIEK JAN THOMÉEPAD INFORMATIE VOOR DE CLIËNT Even voorstellen MENTRUM KLINIEK JAN THOMÉEPAD INFORMATIE VOOR DE CLIËNT Welkom bij Mentrum Kliniek Jan Thoméepad U maakt kennis met deze kliniek in Amsterdam-Noord na een opname in de geestelijke gezondheidszorg.

Nadere informatie

Wat als ik niet meer beter word?

Wat als ik niet meer beter word? Wat als ik niet meer beter word? Als u te horen heeft gekregen dat u niet meer kunt genezen, is dat een harde boodschap. Deze boodschap roept veel vragen op, zoals: Deze folder is bedoeld voor mensen die

Nadere informatie

Zorgarrangement ZZP 9b. Informatie voor bewoners en familie

Zorgarrangement ZZP 9b. Informatie voor bewoners en familie Zorgarrangement ZZP 9b Informatie voor bewoners en familie Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Wat kunt u van ons verwachten?... 4 3. Zorg (persoonlijke verzorging en verpleging)... 5 4. Welzijn (begeleiding

Nadere informatie

Waardevolle momenten creëren Informatiebrochure voor familie en vrienden van bewoners Gekoesterd Wonen

Waardevolle momenten creëren Informatiebrochure voor familie en vrienden van bewoners Gekoesterd Wonen Waardevolle momenten creëren Informatiebrochure voor familie en vrienden van bewoners Gekoesterd Wonen Meneer Van de Velde vindt het fijn met Tanja te praten over zijn moeder en herinneringen op te halen

Nadere informatie

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Ambthuis Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in het Ambthuis In het centrum van het stadje Bredevoort staat het Ambthuis. Wonen in het Ambthuis betekent

Nadere informatie

Terminaal ziek. Wat nu?

Terminaal ziek. Wat nu? Terminaal ziek. Wat nu? U heeft van uw (huis)arts te horen gekregen dat u in het laatste stadium van uw leven bent gekomen. Dan volgt al snel de vraag hoe en waar u die laatste fase wilt doorbrengen. Thuis

Nadere informatie

Waalstaete.

Waalstaete. Waalstaete www.pleyade.nl Welkom op Waalstaete Welk type zorg u ook nodig heeft, u (of uw naaste) woont het liefst op een plek waar je je prettig voelt. Waar de omgeving bekend is. En vertrouwd, met wat

Nadere informatie

Welkom in de Spreng. palliatief-terminale zorg

Welkom in de Spreng. palliatief-terminale zorg Welkom in de Spreng palliatief-terminale zorg Inhoud Welkom in De Spreng 2 Uw plek in De Spreng 3 Hoe verloopt de opname? 5 Welke zorg kunnen wij u bieden? 7 Adres- en contactgegevens 8 Tot slot 9............

Nadere informatie

t Hamersveld Woonzorgcentrum

t Hamersveld Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum t Hamersveld In t Hamersveld staan openheid, toegankelijkheid en de uitnodigende sfeer voorop. U vindt er vele ontmoetingsplekken, zoals het fantastische restaurant en het Grand Café. Uw

Nadere informatie

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling Mariënhof Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Mariënhof Mariënhof ligt aan de Lievelderweg in Lichtenvoorde. Naast Mariënhof staan woningen en in de buurt zijn bedrijven gevestigd.

Nadere informatie

Brochure voor gasten

Brochure voor gasten Brochure voor gasten 1 Welkom Van harte welkom in hospice De Duinsche Hoeve. In dit boekje willen we u informeren over de gang van zaken in het hospice. Wij nodigen u uit om uw vragen, wensen en behoeften

Nadere informatie

Malburgstaete.

Malburgstaete. Malburgstaete www.pleyade.nl Welkom op Malburgstaete Uw eigen appartement midden in de wijk Malburgen. Met de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. U vindt in Malburgstaete ruimte en privacy, maar ook

Nadere informatie

Deel 2 Specifieke informatie over De Schans. Welkom

Deel 2 Specifieke informatie over De Schans. Welkom Deel 2 Specifieke informatie over De Schans Welkom Na een korte of lange periode op de wachtlijst te hebben gestaan, is het moment gekomen dat u een appartement in Woon- en Zorgcentrum De Schans toegewezen

Nadere informatie

Pakket 10 Beschermd verblijf met intensieve palliatiefterminale

Pakket 10 Beschermd verblijf met intensieve palliatiefterminale BESCHRIJVING VAN DE ZORGZWAARTEPAKKETTEN Pakket 10 Beschermd verblijf met intensieve palliatiefterminale zorg Pakket 10 Beschermd verblijf met intensieve palliatief-terminale zorg is voor mensen die een

Nadere informatie

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling De Molenberg Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Molenberg In het centrum van Groenlo, nabij parken en winkels, ligt

Nadere informatie

Eilandstaete.

Eilandstaete. Eilandstaete www.pleyade.nl Welkom op Eilandstaete Comfortabel wonen met goede zorg en alle gemakken van een woonzorgcentrum binnen handbereik. Welkom op Eilandstaete! Modern en comfortabel Eilandstaete

Nadere informatie

Plaats voor een eigen leven Psychiatrisch Verpleeghuis Dorestad

Plaats voor een eigen leven Psychiatrisch Verpleeghuis Dorestad Plaats voor een eigen leven Psychiatrisch Verpleeghuis Dorestad Informatie voor bewoners en geïnteresseerden 2 Deze folder geeft informatie over Dorestad. Heeft u na het lezen nog vragen? Stel deze gerust

Nadere informatie

Zorgarrangement ZZP 5 Met behandeling en BOPZ

Zorgarrangement ZZP 5 Met behandeling en BOPZ Zorgarrangement ZZP 5 Met behandeling en BOPZ Informatie voor bewoners en familie Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Wat kunt u van ons verwachten?... 4 3. Zorg (persoonlijke verzorging en verpleging)...

Nadere informatie

Wonen met zorg op maat. Oog voor wat telt

Wonen met zorg op maat. Oog voor wat telt Wonen met zorg op maat Oog voor wat telt Maison Gaspard de Coligny Maison Gaspard de Coligny is een kleine, sfeervolle en servicegerichte woonzorgvoorziening. Wonen met zorg dichtbij, altijd. Zelfstandig

Nadere informatie

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo carintreggeland huis Anholtskamp Markelo Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Doofvriendelijke dienstverlening

Doofvriendelijke dienstverlening Doofvriendelijke dienstverlening Jaarverslag 2009 De Gelderhorst Landelijk centrum voor oudere Doven Colofon Tekst: Peter van Veen van Veen Communicatie Illustraties: Bart Koolen Apbart Vormgeving: Paula

Nadere informatie

Verpleeghuis t Kompas

Verpleeghuis t Kompas Verpleeghuis t Kompas Kleinschalig, huiselijk en verbonden Inhoud 1 2 3 Wonen in t Kompas 3 Eigen sfeer 4 Woon- en leefruimte 5 4 Zorg en begeleiding 6 4.1 Betrokken zorg 6 4.2 Professionals met hart voor

Nadere informatie

Hospice de Regenboog. Zorg in de laatste levensfase

Hospice de Regenboog. Zorg in de laatste levensfase Hospice de Regenboog Zorg in de laatste levensfase Even voorstellen Hospice De Regenboog is onderdeel van Stichting Sint Annaklooster. Stichting Sint Annaklooster is een brede zorginstelling in de regio

Nadere informatie

Woonzorgcentrum De Botterhof Wierden

Woonzorgcentrum De Botterhof Wierden Woonzorgcentrum De Botterhof Wierden 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Thuis in de laatste levensfase. Regionaal centrum voor palliatieve terminale zorg

Thuis in de laatste levensfase. Regionaal centrum voor palliatieve terminale zorg Thuis in de laatste levensfase Regionaal centrum voor palliatieve terminale zorg Wat is Hospice De Winde? Hospice De Winde is onderdeel van Zorggroep Solis. Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan

Nadere informatie

Maatschappelijk wonen en verzorging in het Hamrikheem

Maatschappelijk wonen en verzorging in het Hamrikheem Maatschappelijk wonen en verzorging in het Hamrikheem Het Hamrikheem is een woonzorgcentrum voor mensen met langdurige psychiatrische beperkingen. U woont hier zo gewoon mogelijk. Wij bieden de begeleiding

Nadere informatie

Cultuurgebonden zorg. Zorg in een passende leefomgeving

Cultuurgebonden zorg. Zorg in een passende leefomgeving Cultuurgebonden zorg Zorg in een passende leefomgeving 1 Welkom in Polderburen Prettig ouder worden, thuis, in de eigen vertrouwde omgeving, dat is de wens van de meeste ouderen. Dat lukt meestal ook met

Nadere informatie

Gekoesterd Wonen bij Vecht en IJssel Waardevolle momenten voor ouderen met dementie

Gekoesterd Wonen bij Vecht en IJssel Waardevolle momenten voor ouderen met dementie Gekoesterd Wonen bij Vecht en IJssel Waardevolle momenten voor ouderen met dementie Mevrouw Ten Have leest graag een boekje met kleindochter Anna en Persoonlijk Woonbegeleider Samira. Zo beleven zij samen

Nadere informatie

Stichting Waardeburgh

Stichting Waardeburgh CLIËNTINFORMATIE Informatie over de locaties van Stichting Waardeburgh Verpleeghuis zorg Verzorgingshuis zorg Kortdurend verblijf Versie: 1 december 2015 - 2 WELKOM BIJ STICHTING WAARDEBURGH De verhuizing

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Eugeria Almelo

Woonzorgcentrum Eugeria Almelo Woonzorgcentrum Eugeria Almelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Woonzorgvoorziening Zorghotel De Gouden Leeuw Zelhem b.v. Burgemeester Rijpstrastraat 3-5 7021 CP Zelhem

Woonzorgvoorziening Zorghotel De Gouden Leeuw Zelhem b.v. Burgemeester Rijpstrastraat 3-5 7021 CP Zelhem Woonzorgvoorziening Zorghotel De Gouden Leeuw Zelhem b.v. Burgemeester Rijpstrastraat 3-5 7021 CP Zelhem Correspondentieadres De Gouden Leeuw Groep b.v. Postbus 607 7000 AP Doetinchem T 0314-38 07 99 F

Nadere informatie

Zorg Thuis. zorg in uw eigen vertrouwde omgeving

Zorg Thuis. zorg in uw eigen vertrouwde omgeving Zorg Thuis zorg in uw eigen vertrouwde omgeving DSV Verzorgd Leven is een protestants-christelijke organisatie die diensten verleent op het gebied van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Katwijk en

Nadere informatie