Multi Site Reporting

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Multi Site Reporting"
  • Ine Bos
  • 8 jaren geleden
  • Aantal bezoeken:

Transcriptie

1 Multi Site Reporting Advies op maat van uw klanten

2 PigVision MSR, rapportering over de bedrijven heen Zowel de Belgische als de Nederlandse kengetallen worden berekend. Volgens de instelling van de software kan de varkenshouder of de adviseur de voor hem passende kengetallen gebruiken. Wat is PigVision? Een nieuwe standaard in varkenssoftware Bij de meeste rapporten is er een vrije keuze in de kengetallenselectie zodat er meer op maat kan gewerkt worden. Wie geen eigen keuze wil maken kan werken met een standaard kengetallen selectie. Met PigVision worden alle varkensprogrammas van de groep Agrovision/Cerco Soft (Ceres, Farm en Pigmanager) verenigd tot één geheel. De nieuwe software is vooral op internet gebaseerd en zal mobiel sterk uit de hoek komen. Met één kernprogramma is het voornamelijk voor adviseurs gemakkelijk omdat steeds met hetzelfde systeem kan gewerkt worden. Ieder bedrijf behoudt echter zijn identiteit. Het programma kan ingesteld worden volgens de dagelijkse gewoontes zodat geen overtollige onderdelen het gebruik van het programma belasten. De berekening van de kengetallen blijft zoals voorheen. Wat is PigVision MSR? Analyse over de bedrijven heen Nog voor PigVision op de markt is werd PigVision MSR gelanceerd, speciaal voor de adviseur. MSR staat voor Multi Site Reporting. De bedoeling is dus om van meerdere bedrijven allerlei overzichten en vergelijkingen te maken. Met de rapporten, grafieken of dashboards uit PigVision MSR kan de adviseur nog meer gericht zijn klanten (varkenshouders) adviseren. PigVision MSR zal uiteraard naadloos aansluiten op PigVision. De varkenshouder zal enkel toestemming moeten geven dat een bepaalde adviseur toegang heeft tot zijn gegevens. Doch nu reeds kan MSR perfect gebruikt worden omdat Ceres-, Farm- en Pigmanagergegevens door een simpele muisklik kunnen doorgestuurd worden naar de centrale database van PigVision MSR.

3 PigVision MSR op ieders maat Met PigVison MSR wil Cerco Soft de advisering op maat extra in de verf zetten. Vaste rapporten hebben het voordeel dat ze eenvoudig op te vragen zijn, maar nadien wijzigen is niet meer mogelijk. Het programma zit dan in een te strak schema. Daarom werd er gekozen om met variabele rapporten te werken waarin de adviseur zelf de kengetallen kan kiezen die wenselijk zijn op de rapporten. We spreken van een kengetallenselectie In de figuur zie je hoe eenvoudig een kengetallenselectie opgemaakt wordt. Enkel de kengetallen van links naar rechts slepen is voldoende. De volgorde van de kengetallen kan ook door de adviseur bepaald worden. Bij het opmaken van een rapport of grafiek wordt eerst een type rapport/grafiek gekozen. Volgens deze keuze wordt het opbouwscherm aangepast. In de meeste gevallen moet een keuze gemaakt worden hoe de periode moet opgebouwd zijn (per week, per maand, per kwartaal), welke bedrijven of bedrijfsgroepen op het rapport moeten verschijnen en welke kengetallen moeten weergegeven worden. Op het ogenblik dat een rapport/grafiek opgevraagd wordt kunnen deze basisinstellingen aangepast worden zodat de gebruiker steeds het gewenste rapport kan opvragen.

4 PigVision MSR klaarmaken om bedrijfsgroepen te vergelijken Een benchmark opmaken en gebruiken als leidraad Scherm opmaak van een benchmark PigVision MSR biedt de mogelijkheid om een onbepaald aantal benchmarks op te maken. Elk kengetal kan in een benchmark opgenomen worden. Telkens is er de keuze uit het gemiddelde, de 10 % hoogste of laagste en de 25 % hoogste of laagste. Door gebruik te maken van benchmarks kan de adviseur zijn lijsten zo opmaken dat hij zijn klanten (varkenshouders) extra kan stimuleren zodat de varkenshouder zich beter kan inbeelden waar hij staat tov van de gemiddelde bedrijven en de topbedrijven. Bedrijfskenmerken en bedrijfsgroepen om de beste vergelijking te maken PigVision MSR laat toe om diverse kenmerken op te maken. Elk bedrijf kan dan gekoppeld worden aan één of meerdere kenmerken. Voor sommige rapporten moeten de deelnemende bedrijven gemeenschappelijke kenmerken hebben. Om niet telkens de bedrijven te moeten selecteren kunnen op voorhand bedrijfsgroepen gemaakt worden. Voorbeelden hiervan zijn: regio, bedrijfsgrootte, huisvestingsmethode, voedersysteem, Hierbij een voorbeeld hoe een bedrijfskenmerk aangemaakt wordt.

5 Een kengetallenoverzicht zet alle bedrijven naast elkaar Met het kengetallenoverzicht worden verschillende bedrijven met elkaar vergeleken met een aantal vrij te kiezen kengetallen. Met een eenvoudig instelscherm waarop de periode, de kengetallenselectie en de eventuele streefwaarden kunnen ingesteld worden, kan een rapport opgemaakt worden. Er kan aangeklikt worden om al dan niet gemiddelden en/of sommaties af te drukken. Bovendien kunnen de lijsten, indien gewenst, volledig anoniem gemaakt worden. Ook de lay-out kan van een kolomrapport naar een rijenrapport omgeschakeld worden.

6 De focus op 1 kengetal Soms kan het nuttig zijn om de focus op 1 kengetal te leggen. PigVision MSR biedt dan ook de mogelijkheid om het overzicht van 1 kengetal voor meerdere bedrijven grafisch voor te stellen. Dit in combinatie met een benchmark maakt het de voorstelling nog interessanter. Voorbeeld van een studie van 1 kengetal (Gemiddeld productiegetal) over een bepaalde periode tussen verschillende bedrijven

7 PigVision MSR Vergelijken van bedrijfsgroepen PigVision MSR voorziet een rapportagetool om gemakkelijk een rapport te maken om bedrijfsgroepen met elkaar te vergelijken. Ook hier is de periode, de kengetallenselectie en het bedrijfskenmerk vrij instelbaar. Bovenstaand rapport geeft een overzicht van de resultaten van de verschillende soorten huisvestingssystemen die opgevolgd worden.

8 Benchmarkrapporten maken duidelijk waar de varkenshouder staat tov zijn collega s Een benchmarkrapport laat toe om de cijfers van een bepaalde varkenshouder tegenover drie, willekeurig te kiezen, benchmarks te plaatsen. Een voorbeeld van een benchmarkrapport berekend op productiegetal van één varkenshouder tov het gemiddeld resultaat van alle bedrijven, de top 25 en de top 10 bedrijven.

9 Dashboards trekken nog meer de aandacht Dashboards opmaken is heel eenvoudig. Er kunnen tot acht meters op één dashboard geplaatst worden. Er is de keuze uit vijf soorten meters. Per meter wordt één kengetal getoond. Er is één uitzondering waarbij drie kengetallen op één meter wordt voorgesteld. Op de dashboards kunnen ook streefwaarden gebruikt worden. Een voorbeeld van een dashboard met de verschillende mogelijkheden.

10 Een bedrijf in de kijker Om één bedrijf speciaal te onderzoeken kan een bedrijfsrapport een oplossing brengen. Over een willekeurige periode en met intervallen naar willekeur kan volgens de gewenste kengetallenselectie een rapport naar keuze opgevraagd worden. Dit rapport geeft een voorbeeld van een bedrijfsrapport met per kolom de maandresultaten.

11 MSR als een service Rapporten in de mailbox Misschien wil de adviseur persoonlijke rapporten individueel aan zijn klanten bezorgen via . Hiervoor is in PigVision MSR de rubriek Berichten voorzien. Hierin kan de adviseur algemene rapporten met gemiddelden naar zijn klanten versturen. Maar ook is de mogelijkheid voorzien om individuele gepersonaliseerde rapporten aan de klanten te bezorgen. Met een eenvoudige instelling kan er voor gezorgd worden dat alle rapporten op vooraf bepaalde tijdstippen steeds correct in de mailbox van de varkenshouder terecht komen. Een complexe administratie wordt zo volledig geautomatiseerd. PigVision MSR als service Adviseurs die graag snel aan het werk gaan met MSR zonder veel instellingen te moeten opmaken en zonder extra tijd te spenderen aan het opvragen van rapporten, kunnen beroep doen op een speciale service. Vanuit Agrovision/Cerco Soft bieden we de mogelijkheid om via een berichtensysteem op regelmatige tijdstippen rapporten of dashboards op maat op te maken en door te sturen naar de adviseurs en eventueel naar hun klanten. Zonder extra werk komen de rapporten en dashboards dan automatisch in de mailbox van de gewenste personen.

12 Multi Site Reporting Beverestraat 104 B9700 OUDENAARDE BELGIE T : E : cerco@cercosoft.be I : Keulenstraat 15, 7418 ET Postbus 755, 7400 AT DEVENTER NEDERLAND T : F : E : info@agrovision.nl I:

Multi Site Reporting

Multi Site Reporting Multi Site Reporting Advies op maat van uw klanten PigVisionMSR, rapportering over de bedrijven heen PigVision Met PigVison worden alle varkensprogramma s binnen de groep Agrovision Cerco Soft (Ceres,

Nadere informatie

Deze handleiding is geschikt voor gebruikers van Rekeningbeheren.nl en S4Dunning. Rekeningbeheren.nl is de basis applicatie voor het uitvoeren van acties in batches en kan worden gezien als de lite versie

Nadere informatie

Ceres staat voor een perfecte technische en financiële opvolging

Ceres staat voor een perfecte technische en financiële opvolging Cijfers en euros Ceres staat voor een perfecte technische en financiële opvolging Met het Ceres programma kan de varkenshouder op een eenvoudige manier zijn administratie van zijn zeugen/vleesvarkensbedrijf

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

Inzicht in uw administratie

Inzicht in uw administratie Resultaat groeit Inzicht in uw administratie Resultaat groeit... AgroVision levert gespecialiseerde softwarepakketten voor de gehele agrarische sector. Duizenden collega s gebruiken de pakketten van AgroVision

Nadere informatie

Handleiding Site to Edit Module Documenten

Handleiding Site to Edit Module Documenten THAR Design Kipboomweg 15 7636 RC AGELO E-mail: info@thar.nl Website: www.thar.nl KvK nummer: 08165396 BTW nummer: NL8186.22.416.B01 Rekeningnummer: 45.09.80.59 Handleiding Site to Edit Module Documenten

Nadere informatie

DIGITALE WERKBONNEN. Gemaakt door www.webactive.be. Bredabaan 871A 2930 Brasschaat EMAIL : info@webactive.be TEL : 0485/66.50.82

DIGITALE WERKBONNEN. Gemaakt door www.webactive.be. Bredabaan 871A 2930 Brasschaat EMAIL : info@webactive.be TEL : 0485/66.50.82 DIGITALE WERKBONNEN Gemaakt door www.webactive.be Bredabaan 871A 2930 Brasschaat EMAIL : info@webactive.be TEL : 0485/66.50.82 DIGITALE WERKBONNEN geeft je zoveel meer mogelijkheden Web Active heeft zich

Nadere informatie

Rapportages instellen

Rapportages instellen Versie 2.0 Introductie In Finchline is het mogelijk om over de ingestelde widgets (grafische weergaven) een rapportage te ontvangen en versturen in PDF of Excel. In deze handleiding komen alle opties,

Nadere informatie

BTW-verhoging 21% CASH en de btw-verhoging per 1 oktober 2012 Wat verandert er voor u en uw boekhouding?

BTW-verhoging 21% CASH en de btw-verhoging per 1 oktober 2012 Wat verandert er voor u en uw boekhouding? Inleiding BTW-verhoging 21% De tekst van dit document is van toepassing op versie B03 van Cash. De verwachte datum voor deze versie is 14 september 2012. Op 1 oktober 2012 wordt de btw 'hoog' verhoogd

Nadere informatie

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform Handleiding dashboard 3WA SaaS platform 151021 versie 1.0.2 Inhoud Inloggen... 3 Menu... 4 Algemeen... 5 Beginscherm... 5 Toevoegen widget aan dashboard... 5 Overige functionaliteiten bij widgets... 8

Nadere informatie

Praktijken kunnen met elkaar vergeleken worden op basis van instroom, zittingen, behandelingen, omzet en recidieven.

Praktijken kunnen met elkaar vergeleken worden op basis van instroom, zittingen, behandelingen, omzet en recidieven. Om praktijken, locaties en medewerkers onderling met elkaar te vergelijken en benchmarken, zijn er 3 supervisiedashboards beschikbaar. Deze dashboards zijn speciaal voor praktijk- en netwerkbeheerders:

Nadere informatie

Hoe uw nieuwsbrieven aanmaken & versturen?

Hoe uw nieuwsbrieven aanmaken & versturen? Hoe uw nieuwsbrieven aanmaken & versturen? Stap 1: Klik in de footer van je website op Inloggen onder de titel Admin Area Stap 2: Typ volgende gegevens in om in te loggen: Gebruikersnaam: agentennummer

Nadere informatie

Rapport: Benchmark Helpdesk. ten behoeve van ANONIEM. Hoe gebruikt u het rapport?

Rapport: Benchmark Helpdesk. ten behoeve van ANONIEM. Hoe gebruikt u het rapport? Rapport: Benchmark Helpdesk ten behoeve van ANONIEM. Dit rapport geeft u een overzicht van uw prestatie en de organisatie-inrichting voor uw helpdesk. Dit overzicht heeft als doel u meer inzicht te geven

Nadere informatie

sportadministratie Hoe werken met lidgelden

sportadministratie Hoe werken met lidgelden sportadministratie Hoe werken met lidgelden sportadministratie 2 Inhoud 1 Hoe worden de lidgelden berekend... 3 1.1 Clublid gekoppeld aan actieve groep, geen lidgeld laten betalen... 4 1.2 Ander tarief

Nadere informatie

Wijzigingen UNIT4 Audition 10.0

Wijzigingen UNIT4 Audition 10.0 Wijzigingen UNIT4 Audition 10.0 UNIT4 Accountancy B.V. Bastion 4 Postbus 755 3900 AT Veenendaal Telefoon algemeen: 0318-581600 Telefoon Servicedesk: 0318-581750 E-mail: servicedesk.accountancy@unit4.com

Nadere informatie

Handleiding wijzigingen in Kindkans

Handleiding wijzigingen in Kindkans Handleiding wijzigingen in Kindkans 14 november 2014 Inhoudsopgave 1. Toelaatbaarheidsverklaringen... 3 Nieuw tabblad bij Hulpvraag... 3 Evaluatie toevoegen... 5 Standaardbrief genereren... 7 Status TLV

Nadere informatie

Op 21 december 2011 lanceerde Record Bank haar nieuwe website www.recordbank.be.

Op 21 december 2011 lanceerde Record Bank haar nieuwe website www.recordbank.be. Onderwerp Ontdek onze nieuwe website Nummer Bestemmeling(en) De makelaars Blz 5 Afdeling Marketing Datum 22/12/2011 Inhoud Op 21 december 2011 lanceerde Record Bank haar nieuwe website www.recordbank.be

Nadere informatie

CERES, net dat tikkeltje meer...

CERES, net dat tikkeltje meer... CERES, net dat tikkeltje meer... Met het Ceres programma kan de rundveehouder op een eenvoudige manier zijn administratie van zijn melkvee/zoogkoeien/vleesveebedrijf opvolgen. Met een minimum aan administratief

Nadere informatie

ParaBench. Releasenotes. ParaBench versie 2.0

ParaBench. Releasenotes. ParaBench versie 2.0 ParaBench versie 2.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1... 3 1.1 Nieuwe mogelijkheden... 3 1.2 Diverse kleinere uitbreidingen en verbeteringen... 4 1.3 Oplossingen... 4 Hoofdstuk 2 Beschrijving

Nadere informatie

sportadministratie Hoe werken met de aanwezigheden

sportadministratie Hoe werken met de aanwezigheden sportadministratie Hoe werken met de aanwezigheden sportadministratie 2 Inhoud 1 Via de menu SPORTIEF... 3 2 Het overzicht... 3 3 Nieuwe aanwezigheden invullen... 4 3.1 Niet van toepassing... 4 3.2 De

Nadere informatie

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 HANDLEIDING TRACK & INHOUDSOPGAVE Trigger Based Track & Trace e-mails 1. Track & Trace e-mails bewerken 2 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 2. Track

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Online Speler Volgsysteem

Online Speler Volgsysteem Online Speler Volgsysteem LT software Augustus 2008 Waarom een speler volgsysteem? Het is schier onmogelijk om voor alle jeugdteams (A t/m F League) een compleet en deskundig beeld te krijgen, waarbij

Nadere informatie

Wist je dat -jes. Internetboekhouden Schaap & Van Dijk

Wist je dat -jes. Internetboekhouden Schaap & Van Dijk Wist je dat -jes Internetboekhouden Schaap & Van Dijk September 2011 Schaap & Van Dijk Belastingadviseurs en Accountants Postbus 68 3750 GB BUNSCHOTEN 033 299 69 55 1 Inhoud Wist je dat jes Internetboekhouden

Nadere informatie

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. HetSchoolvoorbeeld 2.1. Websites voor het onderwijs. Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. HetSchoolvoorbeeld 2.1. Websites voor het onderwijs. Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp HetSchoolvoorbeeld.nl Websites voor het onderwijs Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.1 Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.1 Pagina 1 Inhoud 1 Opbouw van

Nadere informatie

Advies - Algemeen concept_software

Advies - Algemeen concept_software Met de invoering van de WFT is het advies van met name complexe producten niet meer hetzelfde. Aan de ene kant stelt de WFT dat het noodzakelijk is dat de adviseur een klantprofiel opstelt. Maar aan de

Nadere informatie

sportadministratie De automatische wedstrijd-emails

sportadministratie De automatische wedstrijd-emails sportadministratie De automatische wedstrijd-emails sportadministratie 2 1 Inhoud 1 Wie, wat, wanneer?... 3 2 Hoe instellen?... 4 2.1 Ploeg-niveau... 4 2.2 Wedstrijd-niveau... 5 sportadministratie 3 1

Nadere informatie

Inzicht in prestaties door benchmarking van ICT-kosten BENCHMARK BVE 2011. Sparrenheuvel 32, 3708 JE Zeist (030) 2 270 500 info@mxi.nl www.mxi.

Inzicht in prestaties door benchmarking van ICT-kosten BENCHMARK BVE 2011. Sparrenheuvel 32, 3708 JE Zeist (030) 2 270 500 info@mxi.nl www.mxi. Inzicht in prestaties door benchmarking van ICT-kosten met IMPRESSIE andere instellingen ICT BENCHMARK BVE 2011 Sparrenheuvel 32, 3708 JE Zeist (030) 2 270 500 info@mxi.nl www.mxi.nl Inhoudsopgave 1 Managementsamenvatting

Nadere informatie

Nu de afbeeldingen, de bestanden zijn geplaatst, de styling is geregeld en de templates aanwezig zijn, kunt u een mailing maken.

Nu de afbeeldingen, de bestanden zijn geplaatst, de styling is geregeld en de templates aanwezig zijn, kunt u een mailing maken. 1 / 10 Mailing aanmaken De module Mailing, maakt gebruik van enkele onderdelen van de module websitebeheer. Het gaat hier om de hoofdstukken Afbeeldingen, Bestanden en Styling. Via deze hoofdstukken leert

Nadere informatie

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEHEER 5 2.1 Site structuur 6 2.2 Afdelingen 7 2.3 Beheerders 8 2.3.1 Rechten 9 2.3.1.1 Rechten Beheer 9 3. INSTELLINGEN

Nadere informatie

GEBOUWPRESTATIEPLATFORM PERFORMANCE DASHBOARD QUICK START GUIDE

GEBOUWPRESTATIEPLATFORM PERFORMANCE DASHBOARD QUICK START GUIDE GEBOUWPRESTATIEPLATFORM PERFORMANCE DASHBOARD QUICK START GUIDE Performance dashboard De verschillende thema`s, ofwel Kritische Prestatie Indicatoren (KPI`s), worden weergegeven in kolommen. Deze KPI`s

Nadere informatie

Beschrijving Evaluatiemodule Analysefunctie Coachview.net

Beschrijving Evaluatiemodule Analysefunctie Coachview.net Beschrijving Evaluatiemodule Analysefunctie Coachview.net Uitwerking gewenste analyse-mogelijkheden van de evaluatiemodule. Dé nieuwe manier van samenwerken 05 december 2012 Inleiding Binnen Coachview.net

Nadere informatie

Handleiding Postersite EHBO Santpoort.

Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Inhoud: 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Account gegevens wijzigen 4. Aan en afmelden evenementen 5. Overige tabbladen 6. Problemen 1. Account aanmaken Wanneer

Nadere informatie

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager is een product van: Cloud9 Software B.V. www.cloud9software.nl wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar U kunt via onderstaande

Nadere informatie

Aan de slag met AdminView

Aan de slag met AdminView Aan de slag met AdminView uitgebreide handleiding S for Software B.V. Gildeweg 6 3771 NB Barneveld tel 0342 820 996 fax 0342 820 997 e-mail info@sforsoftware.nl web www.sforsoftware.nl Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SCOL:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SCOL: VEELGESTELDE VRAGEN OVER SCOL: 1. Wat is Shell Card Online? Shell Card Online is een nieuwe manier om uw tankkaarten te beheren. Shell Card Online is een efficiënt en eenvoudig platform, waarmee u alle

Nadere informatie

Webapplicaties Op maat van je proces

Webapplicaties Op maat van je proces Webapplicaties Op maat van je proces Content Wat is een webapplicatie Voordelen van webapplicaties Toepassingen/Use cases Wat is een webapplicatie Wat is een webapplicatie Webapplicaties laten toe om processen

Nadere informatie

EDE Consulting. BouwManager 2008. Handleiding

EDE Consulting. BouwManager 2008. Handleiding EDE Consulting BouwManager 2008 Handleiding Operations Financials EDE Consulting bvba, 21.12.2007 BouwManager 2008.03 BouwManager is een zeer gebruiksvriendelijke software voor de bouw waarmee U Uw activiteiten

Nadere informatie

1 Algemeen... 2. 2 Inloggen in Basecone... 2. 3 Aanleveren van documenten... 3. 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4. 5 Autoriseren...

1 Algemeen... 2. 2 Inloggen in Basecone... 2. 3 Aanleveren van documenten... 3. 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4. 5 Autoriseren... blz. 1 HANDLEIDING BASECONE Inhoudsopgave 1 Algemeen... 2 2 Inloggen in Basecone... 2 3 Aanleveren van documenten... 3 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4 5 Autoriseren... 5 6 Archiveren en opvragen

Nadere informatie

Handleiding Faxdiensten

Handleiding Faxdiensten Handleiding Faxdiensten Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 12 Nummer: 1018 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Beheer E-Fax IN- en E-Fax OUT-diensten... 4 3. E-Fax-overzicht...

Nadere informatie

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 1 van 35 UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 2 van 35 1. SEPA CHECK Ga naar http://www.unidis.nl/ en klik op doe de SEPA check. Zie onderstaande screenshot. U komt

Nadere informatie

sportadministratie Geef ook uw sponsors een account

sportadministratie Geef ook uw sponsors een account sportadministratie Geef ook uw sponsors een account sportadministratie 2 Inhoud 1 Instellen... 3 1.1 Verantwoordelijke sponsors... 3 1.2 Gegevens sponsor/klant... 3 1.3 Account aanmaken... 4 2 De sponsor

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen.

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen. TeamPlayer? TeamPlayer is een compleet en flexibel systeem voor tijdsregistratie en planning dat de grootste knelpunten in vele administraties aanpakt, daar waar de standaardsystemen nog te beperkt zijn.

Nadere informatie

WEBSHOPKOPPELING. Flexibel, efficiënt & accuraat

WEBSHOPKOPPELING. Flexibel, efficiënt & accuraat WEBSHOPKOPPELING WINGS Software Flexibel, efficiënt & accuraat INHOUDSOPGAVE ALGEMEEN 1.1. Algemeen 3 1.2. Wings Schema webshopkoppelingsmodule 3 1.3. Webshop Wings 5 1.4. Wings Webshop 5 INSTALLATIE 2.1.

Nadere informatie

Nieuw in versie Autoflex 9.1

Nieuw in versie Autoflex 9.1 Nieuw in versie Autoflex 9.1 Onderstaande items zijn veranderd dan wel toegevoegd in versie 9.1. De geel gearceerde items worden erna wat verder uitgediept met schermvoorbeelden. Verkoop Mogelijkheid voor

Nadere informatie

Quick start handleiding versie 1.0

Quick start handleiding versie 1.0 Quick start handleiding versie.0 Inleiding Beste gebruiker, Via dit document lopen we door de basis onderdelen van je eigen Mijn Kroost control panel. Dit control panel vormt de basis voor het gebruik

Nadere informatie

BVBA KMO-zone, Klein Boom 7 2580 Putte (Mechelen) Tel: (015) 76 74 10 Fax: (015) 75 65 76 info@servico.be

BVBA KMO-zone, Klein Boom 7 2580 Putte (Mechelen) Tel: (015) 76 74 10 Fax: (015) 75 65 76 info@servico.be CRM gebruikershandleiding Doel...1 Activering...2 Werking basis CRM...2 Profilering klant...2 Items - leads...4 Todo s opvragen...6 Verzendingslijsten (mailings)...6 Rapportering...7 Lijst klanten...7

Nadere informatie

EZORA ONDERNEMERSDASHBOARD

EZORA ONDERNEMERSDASHBOARD EZORA ONDERNEMERSDASHBOARD Starters handleiding voor ondernemers Datum: 08 september 2011 Ezora Limited Digital Depot, Roe Lane The Digital Hub Dublin 8 Ierland sales@ezora.com Page 1 of 24 Starters handleiding

Nadere informatie

CRM Accountancy. Flexibel, efficiënt & accuraat

CRM Accountancy. Flexibel, efficiënt & accuraat CRM Accountancy WINGS Software Flexibel, efficiënt & accuraat ACCOUNTANCY CRM INHOUDSOPGAVE INLEIDING 1.1. Wings CRM Accountancy algemeen 3 PRESTATIES 2.1. Wings CRM Accountancy login 4 2.1.1. Het inloggen

Nadere informatie

INFORMAT WEBAPPLICATIE. ischoolcommunicatie

INFORMAT WEBAPPLICATIE. ischoolcommunicatie INFORMAT WEBAPPLICATIE ischoolcommunicatie Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoe verstuur ik een bericht?... 3 Stap1 ischoolcommunicatie aanvinken bij e-mail, adres en/of gsm.... 3 Via leerlingen consulteren

Nadere informatie

CRM - Salesplanner - NL

CRM - Salesplanner - NL Handleiding PratoFlex CRM - Salesplanner - NL Efficiency through innovation Inhoudsopgave Voorwoord Salesplanner In de klantenfiche Bezoekplanning Filters Legende Automatisch gegeneerde bezoekplanningen

Nadere informatie

Opfrisdocument elektronische aangifte

Opfrisdocument elektronische aangifte Opfrisdocument elektronische aangifte Inleiding: Omdat wij regelmatig vragen krijgen over de elektronische aangifte, hebben wij e.e.a. maar eens voor u op een rijtje gezet. Uitgangspunt van dit document

Nadere informatie

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders 1/13 Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders Inleiding Marius Software Ontwikkeling bvba is gespecialiseerd in software voor kinderopvang. Het programma Winkind is ontwikkeld in

Nadere informatie

Overgang naar elektronische aangifte via Digipoort

Overgang naar elektronische aangifte via Digipoort Overgang naar elektronische aangifte via Digipoort Pagina 1 van 13 1 maart 2014 Inhoud 1. SBR en Digipoort... 3 2. De aangifte omzetten naar SBR... 4 3. De aangifte genereren... 6 3.1. Aangifte omzetbelasting

Nadere informatie

Handleiding Haagcom Mobiel Reach

Handleiding Haagcom Mobiel Reach Handleiding Haagcom Mobiel Reach Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Algemeen... 3 3. Reach instellen... 4 Eerste keer opstarten... 4 Stap 1: Contacten creëren... 5 Stap 2: Agenda configureren... 6 Stap 3: Bereikbaarheid

Nadere informatie

Quick start OASE voor docenten en medewerkers

Quick start OASE voor docenten en medewerkers Onderwijs en Studenten Service Centrum Den Dolech 2, 5612 AZ Eindhoven Postbus 513, 5600 MB Eindhoven www.tue.nl Datum 4 juli 2011 Versie 1.2 Quick start OASE voor docenten en medewerkers De digitale leer-

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Eenvoudige, gebruiksvriendelijke en vlotte mobiele planning

Team. Tijd. Tools. Eenvoudige, gebruiksvriendelijke en vlotte mobiele planning Waarom? U beschikt over een onderneming van minstens 5 gebruikers en constateert dat u naast uw administratieve software meer en meer zaken moet bijhouden buiten deze software. biedt een volledig geautomatiseerd

Nadere informatie

Werkwijze exporteren energielabeldata uit Vabi (1) en Epaview (2) 1. Uitleg exporteren gegevens vanuit Vabi

Werkwijze exporteren energielabeldata uit Vabi (1) en Epaview (2) 1. Uitleg exporteren gegevens vanuit Vabi Werkwijze exporteren energielabeldata uit Vabi (1) en Epaview (2) 1. Uitleg exporteren gegevens vanuit Vabi Als u gebruik maakt van Vabi Assets Energie software voor het beheer van uw energielabels, kunt

Nadere informatie

Excel Controller. Handleiding Excel Controller Wizard

Excel Controller. Handleiding Excel Controller Wizard Excel Controller Handleiding Excel Controller Wizard 1 Inhoud Inleiding... 3 Eigen SQL... 3 Stap 1 Eigen SQL... 3 Stap 2 Testen SQL... 8 Stap 3 Wizard... 11 Stap 4 Parameters... 13 Voorbeeld Eigen Parameter...

Nadere informatie

PROSE Online Diagnostics System

PROSE Online Diagnostics System PROSE Online Diagnostics System Beheerders en respondenten in PROSE Online Diagnostics PROSE online diagnostics betekent een grote vooruitgang in het organiseren en verwerken van bevragingen. U kan alles

Nadere informatie

Stagerage Versie 3 zomer 2011

Stagerage Versie 3 zomer 2011 Stagerage Versie 3 zomer 2011 De Makelaar BlueBased B.V (2010) Auteur: Jeroen IJzerman Inleiding In deze handleiding worden de taken behandeld, die voor onderstaande vetgedrukte rol gelden. De rollen in

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Handleiding. SaldoMaster

Handleiding. SaldoMaster Handleiding SaldoMaster Inhoudsopgave 1. Saldomaster... 4 1.1 Gegevens uitwisselen... 5 1.1.1 Als u Agis Total Farm System heeft... 5 1.2 Synchroniseren... 7 1.3 Invoeren... 8 1.3.1 Periodegegevens...

Nadere informatie

Smart Export data analyse

Smart Export data analyse Smart Export data analyse Versie 1.0 Introductie In Finchline is het mogelijk om over ingestelde topics een uitgebreide export in Excel te ontvangen. Op basis van de instellingen binnen het topic wordt

Nadere informatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie CampusDetacheringOnline quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CampusDetacheringOnline - quick

Nadere informatie

Het web platform

Het web platform Het web platform https://kaagentladies.prosoccerdata.com Aantal Accounts Helaas kunnen we slechts 1 mailadres linken aan één speelster. De login op het app & webplatform zal bestaan uit de

Nadere informatie

Koppeling met Google. eel. Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl. Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM. Tel.

Koppeling met Google. eel. Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl. Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM. Tel. Koppeling met Google Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Oktober 2013 versie 1.0 pagina 1 van 10 Inhoudsopgave 1 Algemeen...3 2

Nadere informatie

AllOnline E-mail. Allonline E-mail. Index

AllOnline E-mail. Allonline E-mail. Index Allonline E-mail Index Allonline E-mail...1 Index...1 Introductie....2 Het aanvragen van een E-mail adres...2 Postvakken, Aliassen en omleidingen...3 Gebruikersnaam en wachtwoord...4 1.Webmail....5 Inloggen...5

Nadere informatie

Hyves handleiding voor de Groenteman

Hyves handleiding voor de Groenteman Hyves handleiding voor de Groenteman In deze speciale Hyves handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist Hyves

Nadere informatie

Logistiek. Voorschotten. Flexibel, efficiënt & accuraat

Logistiek. Voorschotten. Flexibel, efficiënt & accuraat Logistiek Voorschotten WINGS Software Flexibel, efficiënt & accuraat VOORSCHOTTEN INLEIDING 1.1. Wings Voorschotten 3 Algemeen Specifiek INSTELLINGEN 2.1. Wings Voorschotten Instellingen Voorschot (1)

Nadere informatie

sportadministratie Hoe de kalender/rangschikking opbouwen?

sportadministratie Hoe de kalender/rangschikking opbouwen? sportadministratie Hoe de kalender/rangschikking opbouwen? sportadministratie 2 Inhoud 1 Via de menu SPORTIEF... 3 2 Het overzicht... 4 3 Nieuwe aanwezigheden invullen... 5 3.1 Niet van toepassing... 6

Nadere informatie

Inventus Software. Antum Secured Mail / Message System. Installatie Handleiding

Inventus Software. Antum Secured Mail / Message System. Installatie Handleiding Inventus Software Antum Secured Mail / Message System Installatie Handleiding Dubbelklik op het setup.exe bestand dat u hebt gedownload via onze website. Daarna zal het volgende scherm tevoorschijn komen:

Nadere informatie

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 1.86 (september 2012)

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 1.86 (september 2012) December 2012 Geachte SalonNet gebruiker, In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 1.86 (september 2012) Met welke versie van SalonNet

Nadere informatie

In drie stappen een gepersonaliseerde e-mailing

In drie stappen een gepersonaliseerde e-mailing In drie stappen een gepersonaliseerde e-mailing Een mail sturen naar alle e-mail adressen uit een database kan eenvoudig gepersonaliseerd worden met de mail merge- of samenvoegfunctie van Microsoft. Stap

Nadere informatie

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : BOB-cash

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : BOB-cash Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : BOB-cash INHOUD I Inleiding... 3 II Algemene voorstelling... 4 III Beheer van openstaande posten klant... 5 a. Vervaldagbalans klant raadplegen... 5 b. Analyse

Nadere informatie

Schoolmail. Handleiding voor het gebruik van je Snorduffel-adres. Druk deze handleiding NIET af. Ze is 25 pagina s lang en je hebt niet alles nodig.

Schoolmail. Handleiding voor het gebruik van je Snorduffel-adres. Druk deze handleiding NIET af. Ze is 25 pagina s lang en je hebt niet alles nodig. Schoolmail Handleiding voor het gebruik van je Snorduffel-adres. Druk deze handleiding NIET af. Ze is 25 pagina s lang en je hebt niet alles nodig. Wil je meer uitleg of hulp bij het instellen van de juiste

Nadere informatie

Herhalingsclusters. Algemeen. Aanmaken Herhalingscluster

Herhalingsclusters. Algemeen. Aanmaken Herhalingscluster Herhalingsclusters Algemeen In Orthomatic en Elamatic was het tot voorheen niet mogelijk om een herhalingsschema voor meerdere samengestelde artikelen tegelijk te laten gelden. Dit is in software versie

Nadere informatie

BEKNOPTE HANDLEIDING A N A L Y T I S C H

BEKNOPTE HANDLEIDING A N A L Y T I S C H BEKNOPTE HANDLEIDING A N A L Y T I S C H 1 Algemene werking Wings ondersteunt twee verschillende soorten analytische opvolging. De eerste analytische uitsplitsing is de traditionele op kostenplaats of

Nadere informatie

Online Pro : D & O Onderzoek

Online Pro : D & O Onderzoek Pagina 1 van 7 Hoofdidentiteit Van: "Maarten Heuvel - Online" Aan: "'Administratie Online'" Verzonden: dinsdag 04 mei 2010 15:51 Onderwerp: Online Pro Update

Nadere informatie

HANDLEIDING P R I J S A F S P R A K E N

HANDLEIDING P R I J S A F S P R A K E N HANDLEIDING P R I J S A F S P R A K E N 1 Algemene werking De kortingsmodule van Wings is gebaseerd op lijnen. Kortingen aan klanten op bestellijnen en leveringslijnen behoren dus tot de mogelijkheden.

Nadere informatie

Office 365 In Outlook

Office 365 In Outlook Office 365 In Outlook Inhoud Inleiding... 3 Voor het eerst aanmelden... 4 Aanmeldgegevens... 4 Stappen bij de eerste keer aanmelden... 4 Lync... 4 Bureaubladinstallatie... 4 Naar je e-mailberichten gaan...

Nadere informatie

Aanmaningen Gepersonaliseerd documentoverzicht

Aanmaningen Gepersonaliseerd documentoverzicht 1. Releases VERO-Count Aanmaningen Gepersonaliseerd documentoverzicht Versie Beschikbaar Vanaf VERO-Vng VERO-Vxp Ja Ja Herfst 2013 (80) 2. Van toepassing op VERO-Count Aanmaningen (Overzichten klanten)

Nadere informatie

Upgrade 6.11 Febr. 2012

Upgrade 6.11 Febr. 2012 Upgrade 6.11 Febr. 2012 1. De volgorde van de af te drukken schermen wijzigen De volgorde van de af te drukken schermen kan u aanpassen. Dat gebeurt rechtstreeks in de boomstructuur van het scherm Voorbereiding

Nadere informatie

CRM Verkoopsprognose

CRM Verkoopsprognose CRM Verkoopsprognose WINGS Software Flexibel, efficiënt & accuraat PROGNOSE CRM INHOUDSOPGAVE INLEIDING 1.1. Wings CRM Verkoopsprognose 3 Algemeen Specifiek INSTELLINGEN 2.1. Wings CRM Verkoopsprognose

Nadere informatie

Knop om maatregelen toe te voegen

Knop om maatregelen toe te voegen Heel veel nieuwe mogelijkheden in de 4.2 update, met name het advies gedeelte is fors veranderd. Vanwege deze update proberen we middels deze bijdrage een extra uiteg te geven. Na een normale invoer klik

Nadere informatie

STAP 1- Foto s in het schoolalbum zetten

STAP 1- Foto s in het schoolalbum zetten STAP 1- Foto s in het schoolalbum zetten Open de internet pagina www.google.be Klik vervolgens in de zwarte balk op de optie MEER en kies dan de optie foto s Nu moet je aanmelden met volgende gebruiker:

Nadere informatie

VIVA2.0 Bedrijfsbehandelplan / Bedrijfsgezondheidsplan

VIVA2.0 Bedrijfsbehandelplan / Bedrijfsgezondheidsplan BBP/BGP VIVA2.0 VIVA2.0 Bedrijfsbehandelplan / Bedrijfsgezondheidsplan CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding nieuwsbrief

Handleiding nieuwsbrief Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende

Nadere informatie

ADRES 2000 VOOR WINDOWS

ADRES 2000 VOOR WINDOWS Theun Bollema 2011 Met Adres 2000 voor Windows is het mogelijk om eenvoudige databases te maken of om adressenbestanden (met meer dan 50000 adressen is geen probleem) te beheren. Door zijn opzet kan het

Nadere informatie

Handleiding opmaken Wageningen UR Blog. Oktober 2015

Handleiding opmaken Wageningen UR Blog. Oktober 2015 Handleiding opmaken Wageningen UR Blog Oktober 2015 Voorwoord In deze handleiding is voor beheerders van het Wageningen UR blog template stap voor stap beschreven hoe zij hun blog kunnen inrichten. Bij

Nadere informatie

Handleidingen 1.0 Beheerpaneel

Handleidingen 1.0 Beheerpaneel Handleidingen 1.0 Beheerpaneel Beheerpaneel Handleidingen 1.0 Beheerpaneel In dit document vind je de handleidingen voor het Beheerpaneel van ECM2. I. Handleiding ECM2 Beheerpaneel 1 1. Inleiding 3 2.

Nadere informatie

Handleiding voor het toevoegen van eigenschappen aan een product in Woocommerce

Handleiding voor het toevoegen van eigenschappen aan een product in Woocommerce Handleiding voor het toevoegen van eigenschappen aan een product in Woocommerce Stap 1: Na het inloggen op het beheerdersgedeelte komt u uit op uw dashboard. Van daaruit kunt u aan de linkerkant uw muis

Nadere informatie

Reinaert. Een 185-tal diensten voor buitenschoolse kinderopvang in Vlaanderen gebruikt Reinaert dat daarmee het standaardpakket is voor deze sector.

Reinaert. Een 185-tal diensten voor buitenschoolse kinderopvang in Vlaanderen gebruikt Reinaert dat daarmee het standaardpakket is voor deze sector. Reinaert Een 185-tal diensten voor buitenschoolse kinderopvang in Vlaanderen gebruikt Reinaert dat daarmee het standaardpakket is voor deze sector. Reinaert is een toepassing waarmee u gedetailleerde facturen

Nadere informatie

Handleiding Blogger. Het aanmaken van een weblog. In deze handleiding worden een aantal handelingen toegelicht:

Handleiding Blogger. Het aanmaken van een weblog. In deze handleiding worden een aantal handelingen toegelicht: Handleiding Blogger In deze handleiding worden een aantal handelingen toegelicht: Het aanmaken van een weblog Het typen van een blogbericht De privacy van jouw weblog Het instellen van RSS Het aanmaken

Nadere informatie

een formule met karakter!

een formule met karakter! Maak kennis met de Serenium formule : een formule met karakter! Ontdek de Serenium formule, onze beste oplossing op het vlak van service en bijstand. Als u voor Serenium kiest, wordt u uitstekend begeleid

Nadere informatie

HANDLEIDING Periodieke Facturatie

HANDLEIDING Periodieke Facturatie HANDLEIDING Periodieke Facturatie WINGS Software Snelheid & zekerheid Module WingsPer: Periodieke facturatie 1) Installatie & Activatie Wings Periodieke Facturatie dient te worden beschouwd als een volwaardige

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Handleiding voor organisaties Inleiding Handleiding voor organisaties Met deze handleiding kunt u als organisatie inzicht krijgen in wat er allemaal mogelijk is binnen soket. Enkele voorbeelden als vestigingen

Nadere informatie