Beste Heuvellander, voor u klaar staat. Anderen hebben deze samenhorigheid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste Heuvellander, voor u klaar staat. Anderen hebben deze samenhorigheid"

Transcriptie

1

2 Beste Heuvellander, Gemeentebelangen is fier u zijn lijst voor te stellen. Kandidaten uit alle dorpen, uit alle rangen en standen. Mensen met ervaring in de politiek of van alle markten thuis. Daarin vindt u zeker uw vertegenwoordigers! Een hechte ploeg, die met volle overtuiging en de nodige kennis voor u klaar staat. Anderen hebben deze samenhorigheid in het verleden betwist, maar staan nu zelf met een partij die wankelt door interne ruzies. Gemeentebelangen staat met een sterke inhoud paraat en vraagt u voor ons te DURVEN KIEZEN, te durven afstappen van een opgedrongen traditie die onze gemeente al jaren in een strak keurslijf hield zonder uw eigen inbreng. U, inwoner, hebben we nodig om samen met ons een sterk beleid op te bouwen. Een beleid waarin u, inwoner van Heuvelland centraal staat! Neem uw tijd, doorblader onze kandidatenfolder en overtuig uzelf. Marc Lewyllie

3

4 marc Lewyllie hilde Debrabander - Stragier 2 Ik ben ingenieur van opleiding, en werkte 32 jaar als productie- en verkoopsverantwoordelijke in een beschutte werkplaats. Om mijn professionele carrière vol te maken treed ik nu in de voetsporen van mijn vader André Lewyllie als zelfstandige. In mijn vrije tijd ben ik actief in het koor Hoogland, waar ik reeds 48 jaar zing en nu ook voorzitter ben. Tot voor kort was ik ook 25 jaar actief in de toneelkring Met Hert en Ziel, als stichter-voorzitter. Ik ben enorm gedreven om samen met de vernieuwde en enthousiaste ploeg actief voor verandering en verbetering te gaan in Heuvelland! 59 jaar Zelfstandig aannemer Bossenstraat 10, 8953 Wijtschate marc_lewyllie@hotmail.com 1 44 jaar Bank- en verzekeringsagent Axa Dranouter gemeenteraadslid Kruisabelestraat 14, 8951 Dranouter hilde.stragier@skynet.be Al 18 jaar werk ik als zelfstandig bank-en verzekeringsagent samen met mijn echtgenoot Lieven Debrabander. We hebben 2 studerende kinderen, Pieter en Brecht. Sinds 2000 volg ik in de gemeenteraad het reilen en zeilen van ons huidig bestuur op de voet. Ondanks de positieve zaken die werden gerealiseerd, lopen ook veel zaken verkeerd. Ik ben er van overtuigd dat bepaalde zaken anders aangepakt kunnen worden en verbeterd. Vooral de financiële toestand van onze gemeente en het woonbeleid van de laatste jaren baren mij zorgen en daarom ijver ik al jaren voor een beleid op maat van Heuvelland.

5 bert Doise frans Ryde 4 Als maatschappelijk werker bij Bond Moyson kom ik vaak in contact met kansengroepen. Aandacht voor deze groep in Heuvelland is erg belangrijk. In mijn vrije tijd ben ik druk bezig met de VZW Loebas, maar vooral met de organisatie van de Belcanto Classic. Ik ben heel fier dat ik als voorzitter van een goede ploeg een dergelijk succesvol evenement op poten kan zetten, en heb dezelfde gedrevenheid om ook in de politiek met Gemeentebelangen een sterk beleid te voeren. In de raad van bestuur van de VVV draag ik mijn steentje bij voor het toerisme in deze gemeente. 41 jaar Maatschappelijk werker bij Bond Moyson gemeenteraadslid Begoniapark 18, 8954 Westouter bert.doise@socmut.be 3 55 jaar Handelaar - landbouwer gemeenteraadslid Groenestraat 9, 8950 Nieuwkerke fransryde@gmail.com Ik ben gehuwd met Anne- Marie Vandecaveye en ben al 3 jaar OCMW-raadslid en 18 jaar gemeenteraadslid in Heuvelland. Als landbouwer handelaar kom ik dagelijks in contact met landbouwers en ondernemers in Heuvelland. Hun belangen wil ik verdedigen in de gemeente. Landbouw en natuur gaan samen, maar dit betekent ook dat de landbouwers in Heuvelland alle kansen moeten krijgen om hun bedrijf te kunnen ontwikkelen zodat ze leefbaar blijven. In de commissie financiën heb ik altijd gehamerd op gematigdheid, evenwel zonder gehoor. Dit moet dringend veranderen, om uit de financiële problemen te geraken!

6 Ik studeerde politieke wetenschappen en bedrijfseconomie, en zet nu de stap naar de actieve politiek. Ik was jarenlang hoofdleider van KSA Kemmel en voorzitter van de jeugdraad. Ik was sterk betrokken bij de acties tegen de slechte staat van de kasseien in Kemmel. Van mijn vader, Marc De Meyer, kreeg ik de interesse voor het bouwbeleid mee. Dit moet mensen meer aanmoedigen om in Heuvelland te komen wonen. Via mijn vriendin Jana Vanhee ken ik goed de horeca. Verder ga ik voor inspraak bij projecten, een gezond financieel beleid en een actief jeugdbeleid. Ik hoop dat ik op uw steun kan rekenen! wieland De Meyer 26 jaar Projectcoördinator bij Provincie West-Vlaanderen Nieuwstraat 68, 8956 Kemmel Luc Caenepeel 55 jaar Landbouwer gemeenteraadslid Lindestraat 2, 8952 Wulvergem Lokale politiek zit in mijn bloed. Mijn grootvader was burgemeester in Wulvergem, en mijn vader was meer dan 30 jaar mandataris in de gemeente. Als landbouwer vind ik het in de eerste plaats belangrijk dat landbouw in Heuvelland een kans krijgt. In de gemeenteraad heb ik meerdere malen dit standpunt verdedigd in verschillende dossiers. Als actief lid van het feestcomité, landelijke gilde en groentenkwekers Heuvelland-Poperinge, ken ik het verenigingsleven ook door en door. In Heuvelland mogen we tevreden zijn dat we een dergelijk rijk verenigingsleven hebben, en dit moeten we koesteren.

7 chris Lamaire - Heyte bart Vanacker 8 43 jaar Garagehouder Gehuwd met Willy Lamaire, bedrijfsleider en voorzitter van Blue Star Poperinge. Samen hebben wij 5 kinderen en 10 kleinkinderen. Ikzelf was gedurende 16 jaar directeur van een rust-en verzorgingstehuis in Izegem. Sindsdien engageer ik mij in Nestor, Okra en Ziekenzorg in Heuvelland. Met de gemiste kans van het rusthuis in Westouter (verlies van 60 bedden en 50 jobs) in het achterhoofd is het duidelijk dat er in de komende legislatuur nood is aan een actief seniorenbeleid, en daarvoor wil ik mijn ervaring ten dienste stellen voor de gemeente. Ik ben een vrouw met tijd voor een politieke opdracht. 62 jaar Gepensioneerd Rusthuisdirecteur Reningelststraat 70, 8954 De Klijte christiane.heyte@gmail.com 7 Dikkebusstraat 105, 8958 Loker bart.vanacker@myoffice.mobistar.be Ik ben sinds jaren garagist in Loker en vond het tijd om een stap in de actieve politiek te zetten. Als lokale ondernemer wil ik opkomen voor de noden van de vele KMO s die onze gemeente rijk is. Ook thema s als veiligheid en brandweer, het lokale verenigingsleven en de gemeentelijke infrastructuur en het openbaar domein liggen mij nauw aan het hart. Ik wil me sterk inzetten om op een positieve manier werk te maken van een leefbaar klimaat voor ondernemers én jonge gezinnen! Heuvelland is rijk aan een diverse natuur, en dat willen we zo houden, in samenspraak met inwoners en ondernemers.

8 isabelle Platteeuw dirk Baekelandt 43 jaar Zelfstandig bouwaannemer 10 Ik ben afkomstig uit Wijtschate, maar woon ondertussen al jarenlang in Nieuwkerke. Als moeder en leerkracht in de basisschool in Nieuwkerke, ben ik erg geëngageerd voor het onderwijs. Een goede dorpsschool is een must voor de leefbaarheid en de aantrekkelijkheid voor jonge gezinnen. In mijn vrije tijd ben ik geëngageerd in het verenigingsleven. Ik zet mij, samen met mijn man, in voor het feestcomité, het muziekcentrum Dranouter en het Folkfestival. Ook in de kerkraad ben ik actief, wat zorgt dat ik de nodige ervaring in huis heb om de toekomstige uitdagingen op een positieve manier aan te gaan. 42 jaar Leerkracht Niepkerkestraat 67, 8950 Nieuwkerke Tel Wijtschatestraat 57, 8953 Wijtschate Met mijn engagement voor Gemeentebelangen treed ik in de voetsporen van mijn vader Fernand en mijn grootvader Georges Baekelandt, die jarenlang respectievelijk gemeenteraadslid en schepen van openbare werken waren. Samen met mijn broer ben ik zelfstandig bouwaannemer. Hierdoor heb ik heel wat praktische ervaring met het huidige bouwbeleid en de lokale economie. Als bestuurslid van het oudercomité van de vrije basisschool ken ik goed de situatie van Wijtschate, zijn verenigingen en zijn inwoners. Samen met mijn echtgenote, die er bestuurslid is, zijn we ook sterk verbonden met de Gezinsbond.

9 geert De Clerck sandrine Leniere 12 Gehuwd met Martine Haes en opa van 7 kleinkinderen. Als postbode dagelijks op weg in Heuvelland. De schoonheid van de streek bekoort me nog iedere dag, maar het treft me dat er geen ruimte is voor jonge gezinnen. Als geboren en getogen Heuvellander vind ik dat daar meer werk van gemaakt moet worden. Als lid van het zangkoor in Westouter ben ik wekelijks actief bezig met cultuur. Cultuur moet in onze gemeente sterker uitgewerkt en gepromoot worden. Ook in een landelijke gemeente hebben de mensen daar nood aan. Reeds 12 jaar zet ik me in als gemeenteraadslid en wil dit met plezier nog eens 6 jaar doen! Tel 58 jaar Postbode gemeenteraadslid Viooltjesveld 3, 8954 Westouter geertdeclerck1@telenet.be jaar Arbeidster bij Pidy OCMW-raadslid Baroeneput 32, 8951 Dranouter leniere.sandrine@telenet.be Al 25 jaar werk ik in de Pidy te Ieper. Al 4 jaar ben ik er vakbondsafgevaardigde. Met dezelfde gedrevenheid zit ik in de OCMW-raad in Heuvelland. Een luisterend oor bieden en dagelijks bezig zijn met de zorgen van mensen boeit me uitermate. Ik wil me inzetten voor meer sociale woningen in de gemeente, zodat iedereen de kans heeft in onze gemeente te kunnen wonen. Als mama van 2 kinderen hou ik me sterk bezig met het beleid voor kinderen en het basisonderwijs. Als supporter van mijn voetballende kinderen vind ik dat het sportbeleid en de infrastructuur in Heuvelland een nieuwe impuls kan gebruiken.

10 rika Declercq martine Braem 53 jaar Thuisverpleegkundige en thuiszorg 14 Sinds 2000 ben ik actief in de gemeentepolitiek. In het OCMW heb ik mijn kennis als thuisverpleegkundige aangewend bij de bouw van het rusthuis. Ook nu zet ik me nog dagelijks in voor senioren en zorgbehoevenden. Ook de natuur en het milieu houden me sterk bezig. Met mijn 72 lentes ben ik de ouderdomsdeken van de partij, maar van stoppen is geen sprake! Ik ben nog dagelijks aan de slag als thuisverpleegkundige. Ervaring wordt in onze partij sterk gewaardeerd, en daar ben ik het sprekend voorbeeld van. Ik wil me dan ook de komende jaren volop inzetten voor netheid en senioren in de gemeente! 72 jaar Thuisverpleegkundige OCMW-raadslid Langedreef 20, 8954 Westouter Neerwaastenstraat 8, 8953 Wijtschate Ik heb een zelfstandige verpleeg-/thuiszorgpraktijk in onze gemeente. Vroeger heb ik gewerkt bij Kind&Gezin en als rusthuisdirectrice. Met deze ervaring wil ik het beleid een nieuwe impuls geven op het vlak van thuiszorg, senioren, OCMW. Daar de overheid op termijn de kosten van de ouderzorg niet meer zelf zal kunnen dragen wil ik samen met de zelfstandige ondernemers ervoor zorgen dat onze senioren een waardig en kwalitatief leven hebben in hun eigen omgeving. Iedere donderdag van 18 tot 20u hou ik tijd vrij voor jullie, de inwoners van Heuvelland. U kunt me bellen of mailen om af te spreken.

11 bieke Dewaele mireille Degroote jaar Arbeidster bij Westlandia Ik ben pas 18, maar ik wil me vol enthousiasme inzetten voor de gemeente. Mijn ouders baten een landbouwbedrijf uit in Nieuwkerke, waardoor ik de liefde voor de landbouw met de paplepel meekreeg. Gemeentebelangen is ook de beste keuze om de noden van de landbouw te verdedigen. Zelf was ik jarenlang actief in de KSA en de harmonie. Tot op vandaag ben ik nog altijd actief lid van KLJ Wijtschate. Ik start dit jaar aan de opleiding KMO-Management in Gent. Tijdens mijn studies wil ik me volop verder engageren voor Heuvelland, want ook studenten verdienen een vertegenwoordiging in de gemeente! 18 jaar Studente KMO-management Niepkerkestraat 76, 8950 Nieuwkerke Ieperstraat 232, 8953 Wijtschate Met mijn partner Regis Merten woon ik aan de Ieperhoek in Wijtschate. Ik ben voorzitter van de S-Plus afdeling Mesen Wijtschate. Vanuit een sterke sociale gedrevenheid ben ik al jarenlang vakbondsafgevaardigde in Westlandia. Dit sociaal engagement wil ik een extra dimensie geven door mij ten dienste te stellen van Heuvelland. Veiligheid, leefbaarheid en mobiliteit voor iedereen zijn essentieel. Bij de geplande dorpskernhernieuwing in Wijtschate wil ik mij hiervoor sterk inzetten. We hebben de steun van alle inwoners nodig, zodat we samen een actief beleid kunnen voeren voor iedereen.

12 eddy gryson nadine Vanthorre 18 Als OCMW-raadslid en vrijwilliger in het rusthuis ben ik sterk bezig met de noden van iedereen. Maar mijn grootste passie is sport. Als bestuurslid van VK Loker en FC Westouter ben ik dagelijks bezig met sport. De accommodatie voor de verschillende clubs in Heuvelland kan beter. In mijn vrije tijd ga ik vissen of quadrijden. Als dit op een verantwoorde wijze gebeurt moet ook quadrijden kunnen als hobby in Heuvelland. Achter een nieuw en groter ontmoetingscentrum in Loker heb ik altijd gestaan maar iets soberder en op een andere locatie had moeten kunnen. 60 jaar Postbode op rust OCMW-raadslid Dikkebusstraat 177, 8958 Loker jaar Bank-en verzekeringsmakelaar Centea Nieuwkerke gemeenteraadslid Markt 13, 8950 Nieuwkerke Als dochter van Roger Vanthorre kreeg ik de passie voor lokale politiek al van kleinsaf mee. Deze keer duw ik samen met Jean-Pierre de lijst van Gemeentebelangen, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de beste keuze is voor een gezonde toekomst voor Heuvelland. Ik sta steeds ten dienste van alle inwoners, en wil dit met plezier nog eens 6 jaar doen. Toegankelijkheid van de diensten, een gezond financieel beleid en zorg voor het leefmilieu is voor mij essentieel. Als Nieuwkerke heraangelegd wordt wil ik iedere inwoner een stem geven en de werken in goede banen helpen leiden.

13 Als stichter en voorzitter van Gemeentebelangen ben ik fier dat we samen met onze ploeg een nieuwe sterke lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen hebben kunnen realiseren. Ik heb samen met alle leden gekozen om ditmaal de lijst te duwen en op deze manier mijn jarenlange ervaring maximaal ten dienste te stellen. Ik heb dan ook het volste vertrouwen in Marc en onze nieuwe ploeg. De afgelopen jaren heb ik als fractievoorzitter meermaals de vinger op de wonden van het huidige beleid gelegd en gewaarschuwd voor het ontbreken van de beloofde inspraak en de catastrofale gevolgen voor de gemeentelijke financiën. De volgende 6 jaar wil ik mij inzetten om de gemeentelijke financiën in orde te brengen, in alle dorpen van Heuvelland zorgwoningen te voorzien en een toekomst voor onze jeugd te bieden in eigen gemeente. jean-pierre Geelhand de Merxem 61 jaar Bank- en verzekeringsmakelaar Argenta Heuvelland gemeenteraadslid Nieuwstraat 9a, 8956 Kemmel jean-pierre.geelhand.de.merxem@telenet.be 19 Voor een beleid dat dichter bij de mensen staat: Durf te kiezen voor Gemeentebelangen!

14 1. Lewyllie Marc 2. DEBRABANDER - Stragier Hilde 3. Doise Bert 4. Ryde Frans 5. De Meyer Wieland 6. Caenepeel Luc 7. LAMAIRE - Heyte Chris 8. Vanacker Bart 9. Platteeuw Isabelle 10. Baekelandt Dirk 11. De Clerck Geert 12. Leniere Sandrine 13. Declercq Rika 14. Braem Martine 15. Dewaele Bieke 16. Degroote Mireille 17. Gryson Eddy 18. Vanthorre Nadine 19. Geelhand de Merxem Jean-Pierre Nieuwsgierig naar meer? Lees nog meer documentatie en het meest recente verkiezingsnieuws op: STEMTIPS Hoe stemt u geldig? Op 14 oktober krijgt u 2 stembrieven. Eén voor de gemeente en één voor de provicie. U stemt geldig door één of meerdere bolletjes op de gemeenteraadslijst rood te kleuren op de lijst van Gemeentebelangen Heuvelland. Hoe geeft u volmacht? U vertrekt op vakantie? U bent voor uw werk of uw studies in het buitenland? U bent ziek? Geen probleem: u kunt aan een kiezer naar keuze volmacht geven om in uw plaats te stemmen. Voor info: mail naar info@gemeentebelangen-heuvelland.be of spreek een van onze kandidaten aan. Vervoer op verkiezingsdag U wenst vervoer naar het stemlokaal? Een vrijwilliger van Gemeentebelangen komt u thuis ophalen op het afgesproken uur. Schrijf u ten laatste op 12 oktober in voor vervoer bij Marc Lewyllie (0476/ )

15 v.u.: Marc Lewyllie, Bossenstraat 10, 8953 Wijtschate/ Verkiezingsdrukwerk gemeente-en provincieraadsverkiezingen 14 oktober Niet op de openbare weg gooien a.u.b.

durven kiezen voor een actief zuinig beleid

durven kiezen voor een actief zuinig beleid durven kiezen voor een actief zuinig en beleid Beste Heuvellander, nadat u kennis gemaakt hebt met onze gedreven kandidaten stellen wij u vandaag ons programma voor. Geen loze beloftes, geen onhaalbare

Nadere informatie

lunderboek van heuvelland

lunderboek van heuvelland lunderboek et van heuvelland heuvellanders af geen inspraak leidt tot problemen bouwbeleid schrikt ondernemers in de kou geen rusthuis in westouter slecht onderhoud van het openbaar domein Nog enkele dagen

Nadere informatie

Realisaties voor een prachtig Heuvelland

Realisaties voor een prachtig Heuvelland Realisaties voor een prachtig Heuvelland #beloofd is beloofd Positief vérder1 Plannen maken, realiseren, evalueren en vooral: doen! Beste Heuvellander, Na de kandidatenfolder en de programmafolder zijn

Nadere informatie

samen 4 Ed. Geraardsbergen oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer

samen 4 Ed. Geraardsbergen oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer samen toekomst geven aan oost-vlaanderen lijstnummer 4 Ed. Geraardsbergen lijsttrekker Onderwijs, welzijn, cultuur en ontspanning: dat zijn mijn prioriteiten. Ik zet mij in voor onderwijs: niet alleen

Nadere informatie

Wauters. Hoe geeft u volmacht?

Wauters. Hoe geeft u volmacht? 2 An Wauters 42 jaar Emiel Opdebeecklaan 39, Keerbergen an.wauters@telenet.be 0484 67 11 19 tekent, droomt en geniet van de natuur Er is nog zoveel meer mogelijk in Keerbergen Na een periode van ziekte

Nadere informatie

samen 4 Ed. Oudenaarde oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer

samen 4 Ed. Oudenaarde oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer samen toekomst geven aan oost-vlaanderen lijstnummer 4 Ed. Oudenaarde lijsttrekker Jean-Pierre Wonen is ook in het zuiden van onze provincie, m.a.w. in de Vlaamse Ardennen niet goedkoper geworden. Integendeel.

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 28 september 2015. Aanwezig: DE GEMEENTERAAD, 1. Meerjarenplan 2014-2019 en budget 2015: wijziging. Goedkeuring.

Zitting van de gemeenteraad van 28 september 2015. Aanwezig: DE GEMEENTERAAD, 1. Meerjarenplan 2014-2019 en budget 2015: wijziging. Goedkeuring. Zitting van de gemeenteraad van 28 september 2015. Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet, Jean-Pierre Geelhand de Merxem, Hilde Stragier, Ward Dierickx,

Nadere informatie

samen 4 Ed. Aalst oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer

samen 4 Ed. Aalst oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer samen toekomst geven aan oost-vlaanderen lijstnummer 4 Ed. Aalst lijsttrekker Binnen een paar dagen verkiest u een nieuw provinciaal bestuur. Gedurende meer dan 23 jaar maak ik hiervan deel uit. In die

Nadere informatie

Notulen van Gemeenteraad Heuvelland, zitting van 2 januari 2019: installatievergadering. De vergadering start om uur. Locatie: Gemeentehuis De

Notulen van Gemeenteraad Heuvelland, zitting van 2 januari 2019: installatievergadering. De vergadering start om uur. Locatie: Gemeentehuis De Notulen van Gemeenteraad Heuvelland, zitting van 2 januari 2019: installatievergadering. De vergadering start om 20.00 uur. Locatie: Gemeentehuis De Warande (raadzaal), Bergstraat 24 te 8950 Heuvelland(Kemmel).

Nadere informatie

Ontdek onze ideeën voor de toekomst. Positief vérder1

Ontdek onze ideeën voor de toekomst. Positief vérder1 Ontdek onze ideeën voor de toekomst Positief vérder1 Sterk programma voor een straf Heuvelland Beste Heuvellander, In de vorige folder maakte u reeds kennis met ons sterk team van straffe kandidaten. Maar

Nadere informatie

3. Goedkeuring overlaten contract betreffende kindermolen kermis Westouter

3. Goedkeuring overlaten contract betreffende kindermolen kermis Westouter Aanwezig: Verontschuldigd: Marc Lewyllie (Burgemeester) Wieland De Meyer, Dirk Baekelandt, Jean-Pierre Geelhand de Merxem (Schepenen) Hilde Stragier (Voorzitter bijzonder comité van de sociale dienst)

Nadere informatie

1. Kennisname bevolkingscijfers en nationaliteiten te Heuvelland per 31 december 2018

1. Kennisname bevolkingscijfers en nationaliteiten te Heuvelland per 31 december 2018 Aanwezig: Afwezig-verontschuldigd: Wieland De Meyer, Dirk Baekelandt, Jean-Pierre Geelhand de Merxem (Schepenen) Hilde Stragier (Voorzitter bijzonder comité voor de sociale dienst) Jef Huyghe (Algemeen

Nadere informatie

samen 4 Ed. Dendermonde oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer

samen 4 Ed. Dendermonde oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer samen toekomst geven aan oost-vlaanderen lijstnummer 4 Ed. Dendermonde lijsttrekker Dag Beste Kiezer, Mijn naam is Goedele De Cock. Ik ben uittredend provincieraadslid en woon in Lebbeke. Net zoals in

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen & vast bureau Datum: 27/03/2019. Mens. Burgerzaken. Welzijn. Doelgroepwerking. Aanwezig:

College van burgemeester en schepenen & vast bureau Datum: 27/03/2019. Mens. Burgerzaken. Welzijn. Doelgroepwerking. Aanwezig: Aanwezig: Marc Lewyllie (Burgemeester) Wieland De Meyer, Dirk Baekelandt, Jean-Pierre Geelhand de Merxem (Schepenen) Hilde Stragier (Voorzitter bijzonder comité voor de sociale dienst) Koen Baert (Wnd.

Nadere informatie

samen 4 Ed. Eeklo oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer

samen 4 Ed. Eeklo oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer samen toekomst geven aan oost-vlaanderen lijstnummer 4 Ed. Eeklo lijsttrekker Als Schepen in Assenede, bevoegd voor cultuur, onderwijs en welzijn, wil ik bijdragen aan een warme provincie, waar iedereen

Nadere informatie

Dirk Laleman. 9 DE PLAATS. 7lijst. Provincie 22 STE PLAATS. Gemeenteraadsverkiezingen. "met een hart voor iedereen"

Dirk Laleman.  9 DE PLAATS. 7lijst. Provincie 22 STE PLAATS. Gemeenteraadsverkiezingen. met een hart voor iedereen V.U. Dirk Laleman. Verkiezingsdrukwerken: verkiezingen gemeente- en provincieraadsverkiezingen 8 oktober 2006, vrij van zegel volgens artikel 198 van het W.Z.G.T. www.laleman.be Dirk Laleman 9 DE PLAATS

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen & vast bureau Datum: 06/03/2019. Mens. Burgerzaken. Welzijn. Doelgroepwerking. Aanwezig:

College van burgemeester en schepenen & vast bureau Datum: 06/03/2019. Mens. Burgerzaken. Welzijn. Doelgroepwerking. Aanwezig: Aanwezig: Marc Lewyllie (Burgemeester) Wieland De Meyer, Dirk Baekelandt, Jean-Pierre Geelhand de Merxem (Schepenen) Hilde Stragier (Voorzitter bijzonder comité voor de sociale dienst Jef Huyghe (Algemeen

Nadere informatie

beste inwoners Het is met enige van nevele

beste inwoners Het is met enige van nevele stop de stilstand beste inwoners van nevele Het is met enige fierheid dat ik onze sp.a-ploeg voor de komende zes jaar aan u voorstel. Een ploeg met bekwame mensen, die al de nodige ervaring hebben en met

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen & vast bureau Datum: 16/01/2019. Algemene zaken. Personeel. Burgerzaken. Bestuurs- en beleidsadministratie

College van burgemeester en schepenen & vast bureau Datum: 16/01/2019. Algemene zaken. Personeel. Burgerzaken. Bestuurs- en beleidsadministratie Aanwezig: Marc Lewyllie (Burgemeester) Wieland De Meyer, Dirk Baekelandt (punt 3, 5-37), Jean-Pierre Geelhand de Merxem (Schepenen) Hilde Stragier (Voorzitter bijzonder comité van de sociale dienst) (punt

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 28 december 2015. Aanwezig: DE GEMEENTERAAD, 1. Personeel verplaatsen feestdagen 2016.

Zitting van de gemeenteraad van 28 december 2015. Aanwezig: DE GEMEENTERAAD, 1. Personeel verplaatsen feestdagen 2016. Zitting van de gemeenteraad van 28 december 2015. Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet, Jean-Pierre Geelhand de Merxem, Hilde Stragier, Ward Dierickx,

Nadere informatie

3. Goedkeuring gunning tentoonstellingspanelen aan DesignSense Ieper voor project Zoetemarkt 40

3. Goedkeuring gunning tentoonstellingspanelen aan DesignSense Ieper voor project Zoetemarkt 40 Aanwezig: Marc Lewyllie (Burgemeester) Wieland De Meyer, Dirk Baekelandt, Jean-Pierre Geelhand de Merxem (Schepenen) Hilde Stragier (Voorzitter bijzonder comité van de sociale dienst) Jef Huyghe (Algemeen

Nadere informatie

Uittreksel uit de notulen van de gemeenteraad

Uittreksel uit de notulen van de gemeenteraad Uittreksel uit de notulen van de gemeenteraad Datum: 30 december 2013 Aanwezig: Agenda: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet, Jean-Pierre Geelhand de Merxem,

Nadere informatie

26 januari 2015 Gelet op artikel 42 en 43 van het Gemeentedecreet betreffende de bevoegdheden van de gemeenteraad; Gelet op het Besluit van de

26 januari 2015 Gelet op artikel 42 en 43 van het Gemeentedecreet betreffende de bevoegdheden van de gemeenteraad; Gelet op het Besluit van de Zitting van de gemeenteraad van 26 januari 2015. Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet, Jean-Pierre Geelhand de Merxem, Hilde Stragier, Ward Dierickx,

Nadere informatie

BEGINNERSCURSUS DAG 1

BEGINNERSCURSUS DAG 1 1 BEGINNERSCURSUS DAG 1 A. FORCING Voorstelling B. GRAMMATICA Persoonlijke Voornaamwoorden Werkwoord: Infinitief en stam Hebben en Zijn C. CONVERSATIE Kennismaken 2 Zich voorstellen 1. Voornaam: Ik heet

Nadere informatie

Kemmelstraat. Kemmelbergweg. Dikkebusstraat. Markt. Hollebekestraat. Markt. Dikkebusstraat. Planciusplein

Kemmelstraat. Kemmelbergweg. Dikkebusstraat. Markt. Hollebekestraat. Markt. Dikkebusstraat. Planciusplein s s in Heuvelland: Naam American memorial stone in the 27th and 30th division the French soldiers killed in action near Mount Kemmel the victims of Loker (WW I and WW II) the victims of Wijtschate (WW

Nadere informatie

samen 4 Ed. Sint-Niklaas oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer

samen 4 Ed. Sint-Niklaas oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer samen toekomst geven aan oost-vlaanderen lijstnummer 4 Ed. Sint-Niklaas lijsttrekker Oost Vlaanderen heeft honderd en één gezichten. Deze diversiteit is onze rijkdom. Maar tegelijkertijd moeten we onze

Nadere informatie

Lijst Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Lijst Gemeenteraadsverkiezingen 2018 Lijst Gemeenteraadsverkiezingen 2018 Voor een verkeersveilig, warm, welvarend, bloeiend en natuurbewust Tielt, Aarsele, Kanegem en Schuiferskapelle! 1. Simon Bekaert 40 jaar. Simon Bekaert is advocaat,

Nadere informatie

Heuvelland. Reeksen en kampen: Vooraf inschrijven!

Heuvelland. Reeksen en kampen: Vooraf inschrijven! Heuvelland. Reeksen en kampen: Vooraf inschrijven! Sportreeksen in het najaar 2016 D Voor +15 jarige dames in het OC De Galoye in Loker. D Iedere dinsdag van 20u - 21u. D De eerste les start op 20 september

Nadere informatie

De échte vernieuwing voor Gingelom

De échte vernieuwing voor Gingelom 4 4 De échte vernieuwing voor Gingelom 4 4 Het is bijzonder inspirerend om nieuwe mensen hun visie te horen geven op de uitdagingen van onze gemeente. Zij zijn stuk voor stuk geëngageerd in het sociaal

Nadere informatie

Zitting van de Gemeenteraad van 28 januari 2019.

Zitting van de Gemeenteraad van 28 januari 2019. Zitting van de Gemeenteraad van 28 januari 2019. Aanwezig: Bert Doise, voorzitter van de gemeenteraad en voorzitter van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer,

Nadere informatie

MOERBEKE» DE WEG VOORUIT. Samen bouwen aan onze toekomst, dat maakt het nieuwe Moerbeke.»

MOERBEKE» DE WEG VOORUIT. Samen bouwen aan onze toekomst, dat maakt het nieuwe Moerbeke.» MOERBEKE DE WEG VOORUIT Samen bouwen aan onze toekomst, dat maakt het nieuwe Moerbeke. Betaalbare, duurzame projecten ondersteunen. De vernieuwing van de gemeenteschool "De Vlinderdreef" en de sportaccommodatie

Nadere informatie

bestuur goed stassen 1 jos

bestuur goed stassen 1 jos SamenvoorKruibeke goed bestuur *ontbreken op de foto: Kristof Van de Vyver, Iris Sinnaeve en Jeannine Cap Een echt bestuur voor een financieel gezond Kruibeke doe je niet alleen, niet als individu, ook

Nadere informatie

Dirk Ostyn Filip Lapere Herman Debacker

Dirk Ostyn Filip Lapere Herman Debacker Dirk Ostyn Dirk is momenteel op pensioen maar weet zijn dagen goed te vullen. Zo reist hij graag maar gaat hij ook graag fietsen. Eén van de hobby s waar hij misschien wel het meest tijd in steekt is kaarten.

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 06 november Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet,

Zitting van de gemeenteraad van 06 november Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet, Zitting van de gemeenteraad van 06 november 2017. Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet, Jean-Pierre Geelhand de Merxem, Hilde Stragier, Ward Dierickx,

Nadere informatie

24 oktober 2012 Gelet op het decreet van 7 mei 2004 betreffende de materiële organisatie en werking van de erkende erediensten; meer bepaald de

24 oktober 2012 Gelet op het decreet van 7 mei 2004 betreffende de materiële organisatie en werking van de erkende erediensten; meer bepaald de Zitting van de gemeenteraad van 24 oktober 2012. Aanwezig: Bernard Heens, burgemeester-voorzitter; Geert Vandewynckel, Frans Durnez,Nicole Demuynck, Luc Snaet, Brigitte De Jonghe (raadgevende stem), schepenen;

Nadere informatie

Bedankt voor uw aanwezigheid! LENNIK

Bedankt voor uw aanwezigheid!   LENNIK LENNIK Bedankt voor uw aanwezigheid! V.U. Open VLD Lennik, K Keymolenstraat 21, 1750 Lennik. NIET OP DE OPENBARE WEG GOOIEN. Burgemeester Willy De Waele ~ Lid worden ~ Ben je onze partij genegen? Wil je

Nadere informatie

Even voorstellen Waarom stel je je beschikbaar voor de PvdA Elburg?

Even voorstellen Waarom stel je je beschikbaar voor de PvdA Elburg? Edwin is als vijfjarige in onze gemeente komen wonen. Op t Harde ging hij naar de Petraschool om vervolgens in Elburg zijn middelbare schooltijd te doorlopen. Naast zijn studie geschiedenis aan de Universiteit

Nadere informatie

VERKAVELINGEN en NIEUWBOUW

VERKAVELINGEN en NIEUWBOUW VERKAVELINGEN en NIEUWBOUW DE KLIJTE Nog 2 loten te koop In de rust en stilte van het gehucht De Klijte, verborgen in de glooiende hellingen van Heuvelland, bieden wij 3 loten bouwgrond aan voor alleenbouw.

Nadere informatie

Wat verwachten de ondernemers van Lochristi van het nieuwe gemeentebestuur in de volgende zes jaar?

Wat verwachten de ondernemers van Lochristi van het nieuwe gemeentebestuur in de volgende zes jaar? Wat verwachten de ondernemers van Lochristi van het nieuwe gemeentebestuur in de volgende zes jaar? UNIZO Groot-Lochristi heeft zich - naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen 2012 - gebogen over

Nadere informatie

Verslag gemeenteraad

Verslag gemeenteraad Verslag gemeenteraad 0/01/013 1. Opening, opmerkingen bij de notulen vorige gemeenteraad en loting van een voorstemmer. De gemeenteraad wordt officieel geopend door de burgemeester. Een voorstemmer wordt

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 19 december Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet,

Zitting van de gemeenteraad van 19 december Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet, Zitting van de gemeenteraad van 19 december 2016. Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet, Jean-Pierre Geelhand de Merxem, Hilde Stragier, Ward Dierickx,

Nadere informatie

Partij van de Arbeid Utrecht Provinciale Statenverkiezingen 2019

Partij van de Arbeid Utrecht Provinciale Statenverkiezingen 2019 Rob van Muilekom (Amersfoort) #1 Lijsttrekker Provinciale Staten Als volksvertegenwoordiger zoek ik contact met de inwoners van Utrecht. Met de senioren die strijden voor het behoud van de bushalte en

Nadere informatie

Een sterk TEAM. Bedenkingen bij het beleid van de voorbije 6 jaar. Kies voor CD&V Heuvelland! Beste Heuvellander,

Een sterk TEAM. Bedenkingen bij het beleid van de voorbije 6 jaar. Kies voor CD&V Heuvelland! Beste Heuvellander, HEUVELLAND Bedenkingen bij het beleid van de voorbije 6 jaar Beste Heuvellander, 14 oktober, de dag van de verkiezingen, nadert nu snel. De voorbije zes jaar waren Gemeentebelangen en N-VA aan zet. Wij

Nadere informatie

Kandidatenlijst Groen Schelle 2018

Kandidatenlijst Groen Schelle 2018 Kandidatenlijst Groen Schelle 2018 STAN SCHOLIERS Lijsttrekker 64 jaar, coördinator drukkerij De eerste naam op onze lijst is die van Stan. Je komt hem zeker wel eens al joggend of fietsend tegen. Hij

Nadere informatie

onze facebook 1 naar startpagina 2 Min. prijs lang weekend Westouter 1 24 24 950 1050 Aantal personen per woning Westouter 1 18 18 750 1100

onze facebook 1 naar startpagina 2 Min. prijs lang weekend Westouter 1 24 24 950 1050 Aantal personen per woning Westouter 1 18 18 750 1100 Vakantiewoningen onze facebook 1 naar startpagina 2 Volg Terug Een vakantiewoning is een uitgeruste woning, studio of appartement, waarvoor een persoonlijk gebruiksrecht wordt verleend. toerist krijgt

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 25 april Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet,

Zitting van de gemeenteraad van 25 april Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet, Zitting van de gemeenteraad van 25 april 2016. Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet, Jean-Pierre Geelhand de Merxem, Hilde Stragier, Ward Dierickx,

Nadere informatie

De politiek in Hoeilaart houdt me bezig! Nog altijd!

De politiek in Hoeilaart houdt me bezig! Nog altijd! Ik ben Patrick Demaerschalk, een echte Hoeilander. Graag stel ik mij voor : Ik woon van bij mijn geboorte in Hoeilaart. Net als mijn Beatrice Van Parijs ben ik 50 jaar en we zijn 27 jaar gelukkig getrouwd.

Nadere informatie

Uittreksel uit de notulen van de gemeenteraad

Uittreksel uit de notulen van de gemeenteraad Uittreksel uit de notulen van de gemeenteraad Datum: 30 januari 2013 Aanwezig: Agenda: De gemeenteraad, Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet, Jean-Pierre

Nadere informatie

September Miguel 10u30 Wijtschate GEEN VIERING 15u Dranouter Zwarte Molen Kruis Miguel

September Miguel 10u30 Wijtschate GEEN VIERING 15u Dranouter Zwarte Molen Kruis Miguel September 2017 dag datum uur kerk info lector misdienaar koster Preek/Voorganger Organist zaterdag 2/09/17 15u30 Wijtschate WZC St Medard - gebedsviering Luc 17u Mesen Igor 19u Loker Matthias - Roeland

Nadere informatie

samen gans anders voor Vosselaar

samen gans anders voor Vosselaar samen gans anders voor Vosselaar Zes jaar is sp.a ondertussen aanwezig in de gemeenteraad en hebben onze gemeenteraadsleden hun stempel op het beleid weten te drukken. Niet gemakkelijk wanneer men dient

Nadere informatie

Onze 31 CD&V- kandidaten in 31 woorden

Onze 31 CD&V- kandidaten in 31 woorden Onze 31 CD&V- kandidaten in 31 woorden 1. Bart Dewandeleer is partner van Nele en papa van Rosalie. Hij is schepen van Financiën, Jeugd, Ruimtelijke Ordening, Woonbeleid, Wijkwerking, Vlaams karakter en

Nadere informatie

Vrijdag 30 maart 2012. Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR

Vrijdag 30 maart 2012. Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR Vrijdag 30 maart 2012 Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR Viering Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Tielrode Dames en heren Vandaag start de paasvakantie. Voor

Nadere informatie

Toekomstprogramma Open VLD Gemeenteraadsverkiezingen 2012

Toekomstprogramma Open VLD Gemeenteraadsverkiezingen 2012 Toekomstprogramma Open VLD Gemeenteraadsverkiezingen 2012 1. Financiën OpenVLDzetnetalstijdensdevorigelegislatuurexplicietinopeengezondefinanciële huishouding.indeaanloopnaardeverkiezingenwerddepartijalomgeprezenvoorhaarlage

Nadere informatie

Vakantiewoningen. Vakantiewoningen 1 ID: 239-www Versie: 8 Datum: 20/11/07 21:00:43

Vakantiewoningen. Vakantiewoningen 1 ID: 239-www Versie: 8 Datum: 20/11/07 21:00:43 Vakantiewoningen Naam Straat Postcode Gemeente 't Bergbloempje Boeschepestraat 6 8950 Westouter 't Buitengoedje Roodkruisstraat 1 8950 Westouter 't Kapelhuis 23 8950 Westouter 't Landleven Ieperstraat

Nadere informatie

Voorstelling UNIZO-PRIORITEITEN. Sint-Niklaas GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN 2012

Voorstelling UNIZO-PRIORITEITEN. Sint-Niklaas GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN 2012 Voorstelling UNIZO-PRIORITEITEN Sint-Niklaas GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN 2012 Lokaal economisch beleid wordt steeds belangrijker In de UNIZO KMO-barometer* van maart 2011: het gemeentelijk niveau wordt door

Nadere informatie

EDEGEM» DE WEG VOORUIT. Wij komen naar je toe»

EDEGEM» DE WEG VOORUIT. Wij komen naar je toe» EDEGEM» DE WEG VOORUIT Wij komen naar je toe» Een verhaal schrijf je samen met iedereen Bart Breugelmans Ons verhaal is jullie verhaal.» Beste inwoner van Edegem, De afgelopen maanden hebben wij ons verhaal

Nadere informatie

BUGGENHOUT» DE WEG VOORUIT. De weg vooruit naar een Buggenhout waar iedereen mee is.»

BUGGENHOUT» DE WEG VOORUIT. De weg vooruit naar een Buggenhout waar iedereen mee is.» BUGGENHOUT DE WEG VOORUIT De weg vooruit naar een Buggenhout waar iedereen mee is. De weg vooruit naar auto s en fietsers die elkaar (graag) zien Niets is zo belangrijk als een veilige schoolomgeving.

Nadere informatie

LIGHT. plan. jeugd. beleids

LIGHT. plan. jeugd. beleids LIGHT J E U G D E N B R U S S E L jeugd beleids plan voorwoord voorwoord Je bent jong of werkt met kinderen en jongeren in Brussel? Dan wil je natuurlijk weten wat er voor jou allemaal te beleven of te

Nadere informatie

Kandidatenboek lijsttrekkersverkiezing GR 2018

Kandidatenboek lijsttrekkersverkiezing GR 2018 Lijsttrekkersverkiezing Gemeenteraadsverkiezingen 2018 1 Woord van de voorzitter Aan de leden van D66 Alphen aan den Rijn 10 mei 17 Democraten! Terwijl in Den Haag hard word gewerkt aan de formatie van

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond. Werken in Heuvelland - PS+PL Niepkerkestr&Steenwerkstr + grav.leiding Nieuwkerkestr Projectnummer 21857

Uitnodiging infoavond. Werken in Heuvelland - PS+PL Niepkerkestr&Steenwerkstr + grav.leiding Nieuwkerkestr Projectnummer 21857 Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 21857 infoavond 2 mei 2014 3 contactpersoon tel. fax e-mail +32 (0)3 450 45 45 +32 (0)3 450 30 20 contact@aquafin.be Werken in Heuvelland

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 26 mei Aanwezig: DE GEMEENTERAAD,

Zitting van de gemeenteraad van 26 mei Aanwezig: DE GEMEENTERAAD, Zitting van de gemeenteraad van. Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet, Jean-Pierre Geelhand de Merxem, Hilde Stragier, Ward Dierickx, schepenen;

Nadere informatie

LIJST VAN DE BURGEMEESTER

LIJST VAN DE BURGEMEESTER LIJST VAN DE BURGEMEESTER Wij houden Ternat samen. Niet zonder enige trots kan ik jullie de LVB lijst voorstellen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2012. Deze lijst is samengesteld uit kandidaten

Nadere informatie

Beleidsverklaring 15 thema s u als inwoner

Beleidsverklaring 15 thema s u als inwoner Beste inwoner, Wij stellen u graag onze Beleidsverklaring voor. Een mooi woord om te zeggen hoe we onze gemeente willen besturen de volgende 6 jaar. We werken rond 15 thema s. In deze folder leest u een

Nadere informatie

daden inbegrepen putte.cdenv.be INFORMATIEBLAD CD&V - JAARGANG 11 - SEPTEMBER - OKTOBER 2012 Interview Chris De Veuster, kandidaatburgemeester

daden inbegrepen putte.cdenv.be INFORMATIEBLAD CD&V - JAARGANG 11 - SEPTEMBER - OKTOBER 2012 Interview Chris De Veuster, kandidaatburgemeester daden inbegrepen INFORMATIEBLAD CD&V - JAARGANG 11 - SEPTEMBER - OKTOBER 2012 Interview Chris De Veuster, kandidaatburgemeester en Roger Janssens, lijstduwer voor CD&V Putte Op 14 oktober trekt CD&V met

Nadere informatie

VERNIEUWENDE KIJK OP ROTSELAAR #TOEKOMST

VERNIEUWENDE KIJK OP ROTSELAAR #TOEKOMST VERNIEUWENDE KIJK OP ROTSELAAR #TOEKOMST De wereld is constant in verandering. Alleen wanneer je voortdurend vernieuwt, kan je samen de toekomst maken. Daarom kiest CD&V Rotselaar bij het begin van 2016

Nadere informatie

Heuvelland. Kerstvakantie 2016 Sportactiviteiten 2017 NIEUW! Online inschrijven. Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 28 november om 7 uur.

Heuvelland. Kerstvakantie 2016 Sportactiviteiten 2017 NIEUW! Online inschrijven. Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 28 november om 7 uur. Heuvelland 2016 2017 Kerstvakantie 2016 Sportactiviteiten 2017 Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 28 november om 7 uur. NIEUW! Online inschrijven NIEUW! Vanaf nu kan online ingeschreven worden via:

Nadere informatie

hilde hilde langeraert langeraert

hilde hilde langeraert langeraert ij durven springen hilde Ik wil de dingen doen bewegen, samen met anderen. Jarenlang was ik in de jeugdbeweging actief en participeerde ik als vrijwilligster in allerlei verenigingen. De voorbije zes jaar

Nadere informatie

IK WIL EEN BURGEMEESTER WORDEN DIE MENSEN VERBINDT ANN VAN DAMME LIJSTTREKKER ZWIJNDRECHT

IK WIL EEN BURGEMEESTER WORDEN DIE MENSEN VERBINDT ANN VAN DAMME LIJSTTREKKER ZWIJNDRECHT IK WIL EEN BURGEMEESTER WORDEN DIE MENSEN VERBINDT ANN VAN DAMME LIJSTTREKKER ZWIJNDRECHT IK BEN ER KLAAR VOOR MOOIE DINGEN KUNNEN DOEN Ann is psychiatrisch verpleegkundige van opleiding en voelt een grote

Nadere informatie

Coöperatief ondernemen

Coöperatief ondernemen Koen Albers Geboortedatum: 26/10/1964 Lier koen.albers@telenet.be Als nieuw verkozen NAR-lid wil ik graag mijn steentje bijdragen en mee richting geven aan het domein Coöperatief Ondernemen. Ik geloof

Nadere informatie

De voorzitter en secretaris van het Lokaal Overleg

De voorzitter en secretaris van het Lokaal Overleg 1 De voorzitter en secretaris van het Lokaal Overleg Een goede voorzitter voor het Lokaal Overleg Kinderopvang vinden is belangrijk en niet altijd vanzelfsprekend. Ook over zijn opdracht en taken en welke

Nadere informatie

Verkiezingsprogramma. Kies voor de ander. Gewoon oog voor elkaar

Verkiezingsprogramma. Kies voor de ander. Gewoon oog voor elkaar Verkiezingsprogramma Kies voor de ander Gewoon oog voor elkaar VERKIEZINGSPROGRAMMA IN GEWONE TAAL 2018 2022 Gewoon oog voor elkaar VOORWOORD In november 2018 gaan we stemmen. We kiezen een nieuwe gemeenteraad.

Nadere informatie

Formulier kandidaatstelling lijsttrekker Provinciale Staten verkiezingen 2015 in de provincie Overijssel

Formulier kandidaatstelling lijsttrekker Provinciale Staten verkiezingen 2015 in de provincie Overijssel Formulier kandidaatstelling lijsttrekker Provinciale Staten verkiezingen 2015 in de provincie Overijssel Kandidaatstellingsformulier lijsttrekker Ondergetekende stelt zich kandidaat als lijsttrekker voor

Nadere informatie

THEATERGEZELSCHAP SPERANZA

THEATERGEZELSCHAP SPERANZA 1 THEATERGEZELSCHAP SPERANZA TREKT DOOR VLAANDEREN TEN VOORDELE VAN GOEDE DOELEN We spelen het toneelstuk TANYA De auteur is Eddy Van Ginckel Er zijn 2 acteurs: JUDITH BRUNEEL speelt de titelrol TANYA

Nadere informatie

Sportreeksen in het najaar 2018

Sportreeksen in het najaar 2018 Heuvelland 2018 Sportreeksen in het najaar 2018 Zumba voor Dames D Voor +15-jarigen D Iedere dinsdag van 20u 21u in het OC de Galoye in Loker 25/30 (12 lessen) D De eerste les start op 25 september Omnisport

Nadere informatie

ESSEN HOEK WIJ GAAN VOOR EEN LEEFBAAR, VEILIG, ACTIEF EN WELVAREND HOEK!

ESSEN HOEK WIJ GAAN VOOR EEN LEEFBAAR, VEILIG, ACTIEF EN WELVAREND HOEK! ESSEN HOEK WIJ GAAN VOOR EEN LEEFBAAR, VEILIG, ACTIEF EN WELVAREND HOEK! Op 14 oktober gaat het over onze straten, onze pleintjes, onze verenigingen, onze weiden, onze bossen, onze akkers, onze wijk. Over

Nadere informatie

TREMELO-BAAL» DE WEG VOORUIT. Thuis in Tremelo-Baal»

TREMELO-BAAL» DE WEG VOORUIT. Thuis in Tremelo-Baal» TREMELO-BAAL DE WEG VOORUIT Thuis in Tremelo-Baal Mensen verbinden Onze verenigingen, scholen, zorginstellingen, handelaars, buurtcomités... moeten we alle kansen geven en steunen waar kan en nodig (via

Nadere informatie

De Panne-Adinkerke, elke dag opnieuw

De Panne-Adinkerke, elke dag opnieuw De Panne-Adinkerke, elke dag opnieuw Annabel Uyttenhove Miriam Velle WIj stemmen ook op de nieuwe VD-vrouwen Sabine Vanhove- Van der Maelen Regine Degrieck-Van Houtte Dorine Butstraen Rita Deprez Anita

Nadere informatie

Ambassadeur van het Gemeenschapsonderwijs

Ambassadeur van het Gemeenschapsonderwijs 5 Mechelen-Keerbergen-Heist-op-den-Berg KTA Mechelen Wollemarkt Wollemarkt 36 2800 Mechelen Contactpersoon school Anne Gielen, directeur Telefoonnummer 015 28 62 60 Amal Bohmedi KTA Mechelen Wollemarkt

Nadere informatie

Wat a s we o e i wo ers eer ier e eer ooi t geve?

Wat a s we o e i wo ers eer ier e eer ooi t geve? LIER-KONINGSHOOIKT DE WEG VOORUIT Wat als we onze inwoners meer Lier en meer Hooikt geven? We oete rege atig a tero ij e o iederee og we ee is n deze digitale tijden is het echt niet zo moeilijk om mensen

Nadere informatie

Continuïteit Daadkracht Vernieuwing. Uw team, vandaag en morgen

Continuïteit Daadkracht Vernieuwing. Uw team, vandaag en morgen Continuïteit Daadkracht Vernieuwing Uw team, vandaag en morgen Beste kiezer, Zondag 14 oktober krijgt u als Oostrozebekenaar opnieuw de kans om te beslissen wie onze gemeente de komende zes jaar zal besturen.

Nadere informatie

Vlaams Parlement PLAATS

Vlaams Parlement PLAATS Vlaams Parlement PLAATS Ward aan het werk (2009-2014): Als fractiewoordvoerder buitenland had Ward heel wat interessante contacten. Zoals de ontmoeting in Cambodja met Chum Mey die de communistische horror

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 19 september Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet,

Zitting van de gemeenteraad van 19 september Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet, Zitting van de gemeenteraad van 19 september 2016. Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet, Jean-Pierre Geelhand de Merxem, Hilde Stragier, Ward Dierickx,

Nadere informatie

depanne.cdenv.be CD&VPlus is een vriendengroep! daden inbegrepen We zetten De Panne & Adinkerke terug op de kaart omdat

depanne.cdenv.be CD&VPlus is een vriendengroep! daden inbegrepen We zetten De Panne & Adinkerke terug op de kaart omdat daden inbegrepen depanne.cdenv.be INFORMATIEBLAD CD&V - JAARGANG 11 - SEPTEMBER - OKTOBER 2012 CD&VPlus is een vriendengroep! We zetten De Panne & Adinkerke terug op de kaart omdat vrienden in een gezellig

Nadere informatie

De vrienden van Peter

De vrienden van Peter De vrienden van Peter Hallo! Kennen wij elkaar al? Zeg, ben jij niet bij mij aan de deur geweest? Was jij niet op onze opendeurdag? Goed mogelijk! Want elke keer als er iets in Vilvoorde te doen is, probeer

Nadere informatie

Reglement Samenlevingsprijs

Reglement Samenlevingsprijs Reglement Samenlevingsprijs Goedgekeurd in de gemeenteraad van 22 mei 2017 Bekendgemaakt op 23 mei 2017 Inhoudstafel Artikel 1. Doel... 1 Artikel 2. Doelgroep en toepassingsgebied... 1 Artikel 3. Categorieën...

Nadere informatie

All you need is. Rijkevoort. Lijst 8

All you need is. Rijkevoort. Lijst 8 All you need is Lijst 8 Van Belangengroep naar LOF De molen van heeft altijd in het logo van de Belangengroep gestaan. Herkenbaar en beeldbepalend naast de Kerk. Dat is onze molen Luctor et Emergo en daar

Nadere informatie

Onderzoek: Gemeenteraadsverkiezingen

Onderzoek: Gemeenteraadsverkiezingen Onderzoek: Gemeenteraadsverkiezingen Publicatiedatum: 7-3- 2014 Over dit onderzoek Het 1V Jongerenpanel, onderdeel van EenVandaag, bestaat uit 7000 jongeren van 12 t/m 24 jaar. Aan dit online onderzoek,

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 26 februari Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet,

Zitting van de gemeenteraad van 26 februari Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet, Zitting van de gemeenteraad van 26 februari 2018. Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet, Jean-Pierre Geelhand de Merxem, Hilde Stragier, Ward Dierickx,

Nadere informatie

gent is geen provinciestad

gent is geen provinciestad gent is geen provinciestad lijsttrekker Beste Gentenaar, Gent is fantastisch. Met een aanstekelijke ambiance, een open mentaliteit en een ambitie die verder reikt dan de kerktoren. Terecht, want Gent heeft

Nadere informatie

Ik ben 48 jaar oud, ben gehuwd en moeder van 5 kinderen. Vandaag ben ik Gemeente en OCMWraadslid.

Ik ben 48 jaar oud, ben gehuwd en moeder van 5 kinderen. Vandaag ben ik Gemeente en OCMWraadslid. Ik ben 48 jaar oud, ben gehuwd en moeder van 5 kinderen. Vandaag ben ik Gemeente en OCMWraadslid. Mijn hobby s zijn tennis en bridge. 48 jaar oud, licentiaat in de rechten, master in financiën, studies

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 01 oktober Aanwezig: DE GEMEENTERAAD, 1. Personeel Eedaflegging algemeen directeur.

Zitting van de gemeenteraad van 01 oktober Aanwezig: DE GEMEENTERAAD, 1. Personeel Eedaflegging algemeen directeur. Zitting van de gemeenteraad van 01 oktober 2018. Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet, Jean-Pierre Geelhand de Merxem, Hilde Stragier, Ward Dierickx,

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 17 december Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet,

Zitting van de gemeenteraad van 17 december Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet, Zitting van de gemeenteraad van 17 december 2018. Aanwezig: Bert Doise, voorzitter; Marc Lewyllie, burgemeester; Wieland De Meyer, Etienne Cloet, Jean-Pierre Geelhand de Merxem, Hilde Stragier, Ward Dierickx,

Nadere informatie

CD&V Fotokrant. Beersel. Beste mensen van Beersel, Colofon: Verantwoordelijk uitgever: Marc Desmedt - Beukenlaan Dworp

CD&V Fotokrant. Beersel. Beste mensen van Beersel, Colofon: Verantwoordelijk uitgever: Marc Desmedt - Beukenlaan Dworp Beersel editie 2012 Beste mensen van Beersel, CD&V Fotokrant Colofon: Verantwoordelijk uitgever: Marc Desmedt - Beukenlaan 26-1653 Dworp Email: marc.desmedt2@pandora.be De voorbije zes jaar is onze gemeente

Nadere informatie

> KEN JE GEMEENTE EN GA ERMEE AAN DE SLAG!

> KEN JE GEMEENTE EN GA ERMEE AAN DE SLAG! > KEN JE GEMEENTE EN GA ERMEE AAN DE SLAG! > > DE GEMEENTE: WAT, WAAR, HOE EN WAAROM? Simpel gezegd is een gemeente een stuk grondgebied met een eigen bestuur, dat verkozen is door en verantwoording aflegt

Nadere informatie

Heuvelland. Kerstvakantie 2017 Sportactiviteiten Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 4 december om 7 uur.

Heuvelland. Kerstvakantie 2017 Sportactiviteiten Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 4 december om 7 uur. Heuvelland 2017 2018 Kerstvakantie 2017 Sportactiviteiten 2018 Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 4 december om 7 uur. Er wordt online ingeschreven via: https://webshopheuvelland.recreatex.be. Dit

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE GEMEENTELIJKE CULTURELE RAAD TE LICHTERVELDE

STATUTEN VAN DE GEMEENTELIJKE CULTURELE RAAD TE LICHTERVELDE STATUTEN VAN DE GEMEENTELIJKE CULTURELE RAAD TE LICHTERVELDE Gelet op de eerdere oprichting van de gemeentelijke Culturele Raad in uitvoering van het decreet van 24 juli 1991 houdende organisatie van het

Nadere informatie

Wat Doelgroep Waar en wanneer Kostprijs Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur 6 euro

Wat Doelgroep Waar en wanneer Kostprijs Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur 6 euro Heuvelland Grabbelpas - de Kersteditie Maandag 21/12. Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur knutselactiviteit Sneeuwballengevecht - 6-12 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur We gaan

Nadere informatie

, 25 jaar oud en getrouwd met Harmen. Deze zomer hoop ik mijn studie fiscaal recht en economie af te kunnen ronden.

, 25 jaar oud en getrouwd met Harmen. Deze zomer hoop ik mijn studie fiscaal recht en economie af te kunnen ronden. Even voorstellen! Hieronder vind je een overzicht van de JPT-ers die samen het JeugdPastoraatTeam vormen. Misschien heb jij al wel een gesprek gehad met één van hen. Mocht je behoefte hebben om met een

Nadere informatie

kandidatendag 24 maart - aalst 28 mei - geel

kandidatendag 24 maart - aalst 28 mei - geel kandidatendag 24 maart - aalst 28 mei - geel 2012 kandidatendag 2012 programma { 8.30 uur } onthaal { 8.45 10 uur } plenaire zitting { 8.45 uur } Welkom door griet Smaers Ondervoorzitter CD&V Vlaams parlementslid

Nadere informatie