Wauters. Hoe geeft u volmacht?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wauters. Hoe geeft u volmacht?"

Transcriptie

1 2 An Wauters 42 jaar Emiel Opdebeecklaan 39, Keerbergen tekent, droomt en geniet van de natuur Er is nog zoveel meer mogelijk in Keerbergen Na een periode van ziekte stel ik me opnieuw verkiesbaar. Mijn interesses zijn divers: van sport over cultuur naar sociaal beleid en ruimtelijke ordening. Ik wil ijveren voor betere fiets- en voetpaden en toegankelijke handelszaken. Ook de natuur verdient onze aandacht en bescherming. Plannen, groot en klein, die niet uitgevoerd worden en kibbelende coalitiepartners. Ik word daar niet vrolijk van. Keerbergen verdient beter. Met uw stem bouw ik mee aan een dynamisch Keerbergen met ambitie. Hoe stemt u geldig? U geeft een lijststem ofwel een naamstem voor één of meerdere kandidaten binnen dezelfde lijst ofwel een lijststem en een naamstem voor één of meerdere kandidaten binnen dezelfde lijst. Je kan dus op meerdere kandidaten van onze sp.a-lijst stemmen! Hoe geeft u volmacht? U vertrekt op vakantie? U bent voor uw werk of uw studies in het buitenland? Geen probleem: u kunt een kiezer naar keuze volmacht geven om in uw plaats te stemmen. Meer info hierover op het gemeentehuis of bij onze kandidaten. Vervoer op verkiezingsdag U wenst vervoer naar het stemlokaal? Dat kan. Een vrijwilliger van sp.a komt u thuis ophalen op het afgesproken uur. U kan hiervoor telefonisch contact opnemen met An Wauters op het nummer of v.u. : Jo Stulens, Mechelsestraat 70, 3000 Leuven - verkiezingsdrukwerk - gemeente- en provincieraadsverkiezingen van Niet op de openbare weg gooien.

2 Bovenaan van links naar rechts Chris Desomer onafhankelijke kandidaat 3de plaats Meewerken aan een gemeente die terug netjes, gezellig en verkeersveilig is. Tristan Van Camp 4de plaats De weg uitzetten voor een efficiënter en meer ecologisch beleid in Keerbergen met realistische doelstellingen. Willy Geens gemeenteraadslid 1ste plaats Mij blijven inzetten voor een gemeente die plaats biedt aan iedereen, met meer inspraak en een gezelligere dorpskern. Onderaan van links naar rechts An Wauters 2de plaats Mee bouwen aan een dynamische gemeente op sportief, cultureel en sociaal vlak. Nadine Frederickx 5de plaats Gaan voor een duurzame mobiliteit met zeker ook veiligere schoolomgevingen.

3 An Wauters Iedereen mee

4 Aan de kant blijven staan is geen optie Als je één keer in de gemeenteraad hebt gezeten, ben je door de microbe gebeten. Daar heb ik nog steeds last van. Ik ben nog altijd een overtuigde socialist met een progressieve visie. Sociaal zijn is bij mij geen fout begrip. Karin Jiroflée, volksvertegenwoordiger en gemeenteraadslid voor sp.a in Haacht: Al vele jaren ken ik An als een gedegen madame, met een duidelijke visie op politiek. Een vechtertje ook. Een gemeenteraad heeft mensen zoals An nodig. Verontwaardiging alleen is niet voldoende Ik wil me niet langer alleen maar opwinden over wat ik lees in de krant. De discussies thuis zijn dan wel boeiend, ze gaan de wereld niet veranderen. En al zijn dit maar gemeenteraadsverkiezingen, ik wil niet aan de kant staan toekijken. Ik wil mijn steentje bijdragen aan onze gemeenschap. Dat moeten niet altijd of uitsluitend grote projecten zijn. Een opfrissing van GC Den Bussel, boekenruilkastjes, ontmoetingsmomenten tussen verenigingen die elkaar nu misschien nog te weinig kennen,. ik heb er zin in.

5 Mensen verbinden met elkaar in een zorgzame gemeente Keerbergen heeft een diverse bevolking. We mogen niet blind zijn voor de problemen van de mensen. De gemeente moet inzetten op hulp aan wie in armoede terecht komt of dreigt terecht te komen. Sociale tarieven kunnen hierbij helpen voor de meest kwetsbare groepen. Zelf weet ik maar al te goed dat pech je plots kan overvallen. Je kiest daar niet voor. Je kan ook niet kiezen om geen pech te hebben. Ik wil wie hulp nodig heeft, steun bieden om die hulp te vinden. Iedereen moet realistische kansen krijgen op een menswaardig bestaan. Graag wil ik dat mensen elkaar wat vaker kunnen ontmoeten. In een vernieuwd dorpscen- Je kiest niet voor tegenslag. In een gemeente met een sterk sociaal weefsel valt niemand uit de boot. trum waar straten en pleinen echte ontmoetingsplaatsen zijn, waar onze inwoners ruimte en tijd hebben om rustig met elkaar te praten. Waar onze straten uitnodigen om er gezellig te winkelen. Maar ook wil ik vanuit de gemeente het verenigingsleven beter ondersteunen, en activiteiten opzetten die mensen samenbrengen en verenigen. Een sterk sociaal beleid is gericht op iedereen. Op de jeugd die alle mogelijkheden moet krijgen om zich te ontwikkelen. Op de ouderen die zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven. Op mensen die werken en kinderopvang moeten vinden. Op mensen die door pech al dan niet tijdelijk aan de zijlijn staan. Op mij. Op u. Op iedereen.

6 Iedereen krijgt een plaats Op vlak van mobiliteit zie ik nog heel wat werkpunten in onze gemeente. Veel fietspaden langs onze invalswegen zijn te smal en in slechte staat. Wanneer je te voet of met een hulpmiddel in het centrum op pad gaat, kom je te veel hindernissen tegen. Meer aandacht voor fietsers en voetgangers Bij heraanleg van nieuwe straten is meer inspraak nodig én meer aandacht voor álle weggebruikers. Ben ik tegen de auto? Natuurlijk niet. Mijn aangepaste wagen brengt mij ook vlot overal, maar ik wil wel de keuze hebben om ook overal veilig met de fiets of de rolstoel de baan op te kunnen.

samen 4 Ed. Aalst oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer

samen 4 Ed. Aalst oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer samen toekomst geven aan oost-vlaanderen lijstnummer 4 Ed. Aalst lijsttrekker Binnen een paar dagen verkiest u een nieuw provinciaal bestuur. Gedurende meer dan 23 jaar maak ik hiervan deel uit. In die

Nadere informatie

samen 4 Ed. Geraardsbergen oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer

samen 4 Ed. Geraardsbergen oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer samen toekomst geven aan oost-vlaanderen lijstnummer 4 Ed. Geraardsbergen lijsttrekker Onderwijs, welzijn, cultuur en ontspanning: dat zijn mijn prioriteiten. Ik zet mij in voor onderwijs: niet alleen

Nadere informatie

In Arnhem worden op woensdag 21 maart gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Je mag dan stemmen welke mensen in de gemeenteraad komen.

In Arnhem worden op woensdag 21 maart gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Je mag dan stemmen welke mensen in de gemeenteraad komen. Gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart In Arnhem worden op woensdag 21 maart gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Je mag dan stemmen welke mensen in de gemeenteraad komen. Wat vind jij belangrijk?

Nadere informatie

samen 4 Ed. Oudenaarde oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer

samen 4 Ed. Oudenaarde oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer samen toekomst geven aan oost-vlaanderen lijstnummer 4 Ed. Oudenaarde lijsttrekker Jean-Pierre Wonen is ook in het zuiden van onze provincie, m.a.w. in de Vlaamse Ardennen niet goedkoper geworden. Integendeel.

Nadere informatie

samen 4 Ed. Eeklo oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer

samen 4 Ed. Eeklo oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer samen toekomst geven aan oost-vlaanderen lijstnummer 4 Ed. Eeklo lijsttrekker Als Schepen in Assenede, bevoegd voor cultuur, onderwijs en welzijn, wil ik bijdragen aan een warme provincie, waar iedereen

Nadere informatie

BUGGENHOUT» DE WEG VOORUIT. De weg vooruit naar een Buggenhout waar iedereen mee is.»

BUGGENHOUT» DE WEG VOORUIT. De weg vooruit naar een Buggenhout waar iedereen mee is.» BUGGENHOUT DE WEG VOORUIT De weg vooruit naar een Buggenhout waar iedereen mee is. De weg vooruit naar auto s en fietsers die elkaar (graag) zien Niets is zo belangrijk als een veilige schoolomgeving.

Nadere informatie

Verkiezingsprogramma. Kies voor de ander. Gewoon oog voor elkaar

Verkiezingsprogramma. Kies voor de ander. Gewoon oog voor elkaar Verkiezingsprogramma Kies voor de ander Gewoon oog voor elkaar VERKIEZINGSPROGRAMMA IN GEWONE TAAL 2018 2022 Gewoon oog voor elkaar VOORWOORD In november 2018 gaan we stemmen. We kiezen een nieuwe gemeenteraad.

Nadere informatie

Kandidaten met een warm hart voor Linter

Kandidaten met een warm hart voor Linter sp.a Kandidaten met een warm hart voor Linter Bettina Sandermans 1 André Vanherwegen 2 Kim Happaerts 3 4 5 6 Emile Winnen Christine Allard Kari Vanherwegen 7 8 9 10 Elien Pot Rik Vandenbosch Marleen Mellaerts

Nadere informatie

BOOM» DE WEG VOORUIT. Samen bouwen aan onze toekomst, dat maakt het nieuwe Boom.»

BOOM» DE WEG VOORUIT. Samen bouwen aan onze toekomst, dat maakt het nieuwe Boom.» BOOM DE WEG VOORUIT Samen bouwen aan onze toekomst, dat maakt het nieuwe Boom. Wie lokaal shopt, schopt leven in de buurt! Boom, een bruisende handelskern in het hart van de Rupelstreek. Waar Bomenaars

Nadere informatie

We bouwen Zele op met zoveel mogelijk Zelenaars samen ZELE» DE WEG VOORUIT

We bouwen Zele op met zoveel mogelijk Zelenaars samen ZELE» DE WEG VOORUIT We bouwen Zele op met zoveel mogelijk Zelenaars samen ZELE DE WEG VOORUIT Samen vastpakken. Da s de enige weg vooruit. April, mei en juni... 10 weken lang doorkruisten we alle straten van Zele. We belden

Nadere informatie

samen 4 Ed. Dendermonde oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer

samen 4 Ed. Dendermonde oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer samen toekomst geven aan oost-vlaanderen lijstnummer 4 Ed. Dendermonde lijsttrekker Dag Beste Kiezer, Mijn naam is Goedele De Cock. Ik ben uittredend provincieraadslid en woon in Lebbeke. Net zoals in

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Speciale editie verkiezingen Maart 2018 Van de redactie Hallo allemaal, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet! Zoals je misschien weet zijn er op woensdag 21 maart verkiezingen voor de gemeenteraad.

Nadere informatie

Stemmen Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Stemmen Gemeenteraadsverkiezingen 2018 Stemmen Gemeenteraadsverkiezingen 2018 2 Voorwoord Dit boek gaat over de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Het boek is gemaakt door de medewerkers van de afdeling Leren & Ontwikkelen Cliënten,

Nadere informatie

hilde hilde langeraert langeraert

hilde hilde langeraert langeraert ij durven springen hilde Ik wil de dingen doen bewegen, samen met anderen. Jarenlang was ik in de jeugdbeweging actief en participeerde ik als vrijwilligster in allerlei verenigingen. De voorbije zes jaar

Nadere informatie

Met CD&V/WIJRanst werken WIJ aan leefbare dorpen.

Met CD&V/WIJRanst werken WIJ aan leefbare dorpen. RANST DE WEG VOORUIT Met CD&V/WIJRanst werken WIJ aan leefbare dorpen. CD&V/ WIJRanst, wie zijn WIJ? CD&V is naast een politieke partij een brede beweging die actief is in Ranst om er een goede leefomgeving

Nadere informatie

VERKIEZINGS PROGRAMMA KAMPEN

VERKIEZINGS PROGRAMMA KAMPEN VERKIEZINGS PROGRAMMA 2018-2022 KAMPEN Mijn naam is Nieke Jansen. Ik zit in de gemeenteraad voor GroenLinks. Dat is een politieke partij. In deze folder leg ik uit wat de gemeenteraad is. Ik vertel ook

Nadere informatie

MORTSEL» DE WEG VOORUIT. Samen zorgen dat we met z'n allen vooruitgaan in Mortsel.»

MORTSEL» DE WEG VOORUIT. Samen zorgen dat we met z'n allen vooruitgaan in Mortsel.» MORTSEL DE WEG VOORUIT Samen zorgen dat we met z'n allen vooruitgaan in Mortsel. Winkelen? Dan moet je in Mortsel zijn! Mortsel heeft veel troeven in handen om de winkelkern toekomstbestendig te maken.

Nadere informatie

Senioren op Straat Onderzoeksformulier voor seniorenverenigingen

Senioren op Straat Onderzoeksformulier voor seniorenverenigingen Senioren op Straat Onderzoeksformulier voor seniorenverenigingen Gemeente Naam vereniging Contactpersoon Formulier terugbezorgen (adres) Terugbezorgen tegen (datum) 1 Algemene informatie 1. In welke straat

Nadere informatie

Een warm hart voor Linter

Een warm hart voor Linter sp.a Een warm hart voor Linter Samen voor Linter 1 v.u. : Jo Stulens, Mechelsestraat 70, 3000 Leuven - verkiezingsdrukwerk - gemeente- en provincieraadsverkiezingen van 2018. Niet op de openbare weg gooien.

Nadere informatie

Verkiezingsprogramma in gewone taal. Middelburg

Verkiezingsprogramma in gewone taal. Middelburg Verkiezingsprogramma 2018 in gewone taal Middelburg Gemeenteraadsverkiezingen 2018 Op 21 maart 2018 zijn er in bijna heel Nederland verkiezingen. Deze verkiezingen gaan over het bestuur van de gemeenten.

Nadere informatie

WIJ STEMMEN! JIJ OOK? Met steun van de Vlaamse overheid. Vlaanderen verbeelding werkt

WIJ STEMMEN! JIJ OOK? Met steun van de Vlaamse overheid. Vlaanderen verbeelding werkt WIJ STEMMEN! JIJ OOK? Met steun van de Vlaamse overheid Vlaanderen verbeelding werkt INHOUD INLEIDING 3 VERKIEZINGEN : WA S DA?! 4 WAAROM ZIJN ER VERKIEZINGEN? 4 DE GEMEENTERAADSVERKIEZING 5 MIJN STEM

Nadere informatie

Inhoud Poll Link via evenement Help! Jong in Hechtel-Eksel

Inhoud Poll   Link via evenement Help! Jong in Hechtel-Eksel Inhoud Poll https://goo.gl/forms/n9i1p2uj6fzx1biz2 Link via evenement Help! Jong in Hechtel-Eksel Dieter Jannis, jong gemeenteraadslid - Stemrecht / stemplicht - Waarom stemmen we? - Hoe werkt het? Sammy

Nadere informatie

Veilig naar links via keerbewegingen

Veilig naar links via keerbewegingen Veilig naar links via keerbewegingen Na de heraanleg van de sesteenweg (N8) is het niet meer mogelijk om linksaf te slaan. Daarom zijn er drie keerpunten voorzien waar het verkeer veilig kan keren. Dankzij

Nadere informatie

BOORTMEERBEEK» DE WEG VOORUIT. Voor een duurzaam en bruisend Boortmeerbeek.»

BOORTMEERBEEK» DE WEG VOORUIT. Voor een duurzaam en bruisend Boortmeerbeek.» BOORTMEERBEEK DE WEG VOORUIT Voor een duurzaam en bruisend Boortmeerbeek. Een open bestuur ten dienste van de inwoners. Communicatie en dialoog zijn enorm belangrijk in de moderne maatschappij. Wij vinden

Nadere informatie

samen 4 Ed. Sint-Niklaas oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer

samen 4 Ed. Sint-Niklaas oost-vlaanderen toekomst geven aan lijstnummer samen toekomst geven aan oost-vlaanderen lijstnummer 4 Ed. Sint-Niklaas lijsttrekker Oost Vlaanderen heeft honderd en één gezichten. Deze diversiteit is onze rijkdom. Maar tegelijkertijd moeten we onze

Nadere informatie

ESSEN HEIKANT WIJ GAAN VOOR EEN LEEFBAAR, VEILIG, ACTIEF EN WELVAREND HEIKANT

ESSEN HEIKANT WIJ GAAN VOOR EEN LEEFBAAR, VEILIG, ACTIEF EN WELVAREND HEIKANT ESSEN HEIKANT WIJ GAAN VOOR EEN LEEFBAAR, VEILIG, ACTIEF EN WELVAREND HEIKANT Op 14 oktober gaat het over onze straten, onze bossen, onze speelveldjes, onze wijk. Over Heikant. N-VA/PLE staat met een sterke

Nadere informatie

Gemeenteraadsverkiezingen. Stem ook!

Gemeenteraadsverkiezingen. Stem ook! Gemeenteraadsverkiezingen Woensdag 19 maart GEMEENTERAADSverkiezingen Stem ook! Op woensdag 19 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Iedereen vanaf 18 jaar mag dan stemmen. Bepaal mee wie er in de gemeenteraad

Nadere informatie

Twenterand 21 maart 2018 Stem voor verandering

Twenterand 21 maart 2018 Stem voor verandering Twenterand 21 maart 2018 Stem voor verandering 1 Mijn naam is Stephan Reusken. Ik zit in de gemeenteraad voor de politieke partij Partij van de Arbeid. In deze folder leg ik op een eenvoudige manier uit

Nadere informatie

Let op, Stem16plus DE RESULTATEN

Let op, Stem16plus DE RESULTATEN Laat van je horen! Let op, Stem16plus DE RESULTATEN De opzet Dienst Burgerzaken Jeugddienst Onderwijscentrum Dienst communicatie Digipolis Schoolspotters + Jeugdraad + My utopia 1. Discussie aanzwengelen

Nadere informatie

Resultaten & eerste analyse 8 november 2018

Resultaten & eerste analyse 8 november 2018 Resultaten & eerste analyse 8 november 2018 Wat vinden Kortrijkse jongeren belangrijk Interessante input voor het nieuwe bestuursakkoord Beleidsinspraak blijft een hoofdprioriteit van het programma kind-

Nadere informatie

CD&V+ kiest voor de weg vooruit!

CD&V+ kiest voor de weg vooruit! CD&V+ kiest voor de weg vooruit!» CD&V gelooft in de troeven van Kluisbergen en haar inwoners. We verruimen onze lijst en stellen daarbij één voorwaarde: wij willen kandidaten met een hart voor Kluisbergen.

Nadere informatie

Leeftijd. Woonplaats

Leeftijd. Woonplaats Er namen 453 inwoners deel aan de enquête. Leeftijd 6 36 15 18 25 16-24 jaar 25-34 jaar 35-44 jaar 45-65 jaar 65-plus Woonplaats 34 26 4 6 10 5 15 Anzegem Gijzelbrechtegem Heirweg Ingooigem Kaster Tiegem

Nadere informatie

Dirk Laleman. 9 DE PLAATS. 7lijst. Provincie 22 STE PLAATS. Gemeenteraadsverkiezingen. "met een hart voor iedereen"

Dirk Laleman.  9 DE PLAATS. 7lijst. Provincie 22 STE PLAATS. Gemeenteraadsverkiezingen. met een hart voor iedereen V.U. Dirk Laleman. Verkiezingsdrukwerken: verkiezingen gemeente- en provincieraadsverkiezingen 8 oktober 2006, vrij van zegel volgens artikel 198 van het W.Z.G.T. www.laleman.be Dirk Laleman 9 DE PLAATS

Nadere informatie

WIJ GAAN VOOR EEN LEEFBAAR, VEILIG, ACTIEF EN WELVAREND HORENDON

WIJ GAAN VOOR EEN LEEFBAAR, VEILIG, ACTIEF EN WELVAREND HORENDON ESSEN HORENDONK WIJ GAAN VOOR EEN LEEFBAAR, VEILIG, ACTIEF EN WELVAREND HORENDON Op 14 oktober gaat het over onze straten, onze pleintjes, onze verenigingen, onze speelveldjes, onze wijk. Over Horendonk.

Nadere informatie

ESSEN WILDERT WIJ GAAN VOOR EEN LEEFBAAR, VEILIG, ACTIEF EN WELVAREND WILDERT

ESSEN WILDERT WIJ GAAN VOOR EEN LEEFBAAR, VEILIG, ACTIEF EN WELVAREND WILDERT ESSEN WILDERT WIJ GAAN VOOR EEN LEEFBAAR, VEILIG, ACTIEF EN WELVAREND WILDERT Op 14 oktober gaat het over onze straten, onze pleintjes, onze school, onze speelveldjes, onze wijk. Over Wildert. N-VA/PLE

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE INLEIDING 9 GOED OM TE WETEN 13

INHOUDSOPGAVE INLEIDING 9 GOED OM TE WETEN 13 INLEIDING 9 GOED OM TE WETEN 13 HOOFDSTUK 1 DE VOORBEREIDING: OVER KANDIDATEN EN LIJSTEN 17 1.1 Het aantal raadsleden en schepenen 19 1. Hoeveel gemeenteraadsleden telt mijn gemeente? 19 2. Hoeveel schepenen

Nadere informatie

Samen maken we Groningen

Samen maken we Groningen Verkiezingsprogramma in eenvoudig Nederlands - D66 Groningen 2018-2022 Samen maken we Groningen D66 krijgt het voor elkaar Samen maken we Groningen 2 Op 21 november 2018 gaan we in Groningen naar de stembus.

Nadere informatie

VERKIEZINGSPROGRAMMA IN MAKKELIJKE TAAL SAMEN WERKEN AAN EEN EERLIJK EN GROEN ROTTERDAM ROTTERDAM

VERKIEZINGSPROGRAMMA IN MAKKELIJKE TAAL SAMEN WERKEN AAN EEN EERLIJK EN GROEN ROTTERDAM ROTTERDAM VERKIEZINGSPROGRAMMA IN MAKKELIJKE TAAL 2018-2022 SAMEN WERKEN AAN EEN EERLIJK EN GROEN ROTTERDAM ROTTERDAM COLOFON Programmacommissie Isabelle van Woerkom (voorzitter) Arjen de Groot (secretaris) Judith

Nadere informatie

De Grote Wommelgemse Enquête

De Grote Wommelgemse Enquête De Grote Wommelgemse Enquête Doel De enquête is opgezet als een papieren enquête die peilt naar de tevredenheid van de inwoners, die inzicht wil krijgen hoe de bevolking haar gemeente ziet en die antwoorden

Nadere informatie

Verkeersplan Open Vld Wervik- Geluwe

Verkeersplan Open Vld Wervik- Geluwe Verkeersplan Open Vld Wervik- Geluwe Voor een veilige en bereikbare stad. Uit de bevraging van de laatste maanden in de straten en wijken van Wervik, Geluwe en Kruiseke blijkt dat inwoners veel belang

Nadere informatie

Senioren op Straat Verwerkingsformulier voor seniorenverenigingen

Senioren op Straat Verwerkingsformulier voor seniorenverenigingen Senioren op Straat Verwerkingsformulier voor seniorenverenigingen Postnummer + (deel)gemeente Naam seniorenvereniging Contactpersoon 1 Algemene informatie 1. Onder hoeveel mensen is de enquête verspreid?

Nadere informatie

Bornem is echt super! Kijk en lees zelf...

Bornem is echt super! Kijk en lees zelf... Bornem is echt super! Kijk en lees zelf... gemeentehuis Beleid en vrijwilligers samen voor Bornem Kloosterheide de Balans De voorbije jaren hebben beleidsmensen weer nauw samengewerkt met de vele verenigingen

Nadere informatie

VERKIEZINGSKRANT Waarom stemmen op 21 maart? Waarover gaat de gemeente? Hoe bepaal ik op wie ik stem? Hoe kan ik stemmen?

VERKIEZINGSKRANT Waarom stemmen op 21 maart? Waarover gaat de gemeente? Hoe bepaal ik op wie ik stem? Hoe kan ik stemmen? VERKIEZINGSKRANT Waarom stemmen op 21 maart? Waarover gaat de gemeente? Hoe bepaal ik op wie ik stem? Hoe kan ik stemmen? Op woensdag 21 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Alle Nederlanders vanaf

Nadere informatie

verkeer veilige veiligheid verbindingen BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT staat stad stiptheid stress tijd tram trein treinen uur veilig

verkeer veilige veiligheid verbindingen BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT staat stad stiptheid stress tijd tram trein treinen uur veilig flexibiliteit genoeg geraken gezondheid goed goede goedkoop grote BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT Grafische voorstelling open antwoorden andere belangrijke zaken bij verplaatsingen aankomen aansluiting

Nadere informatie

Naar een fietsvriendelijke herinrichting van de omgeving van het Engels Plein en de Vaartkom

Naar een fietsvriendelijke herinrichting van de omgeving van het Engels Plein en de Vaartkom Naar een fietsvriendelijke herinrichting van de omgeving van het Engels Plein en de Vaartkom De omgeving van het Engels Plein en de Vaartkom is op dit moment in volle ontwikkeling. Bij de (her)aanleg wordt

Nadere informatie

Arnhem voor iedereen

Arnhem voor iedereen Arnhem voor iedereen Samenvatting verkiezingsprogramma PvdA Gemeenteraadsverkiezingen 21 maart 2018 Samenvatting verkiezingsprogramma Arnhem is een prachtige stad. Maar in onze stad hebben nog te veel

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding... 11

Inhoudsopgave. Inleiding... 11 Inhoudsopgave Inleiding... 11 Hoofdstuk 1 De voorbereiding: over kandidaten en lijsten... 13 1.1. Het aantal raadsleden en schepenen... 13 1. Hoeveel gemeenteraadsleden telt mijn gemeente?... 13 2. Hoeveel

Nadere informatie

Lokale kwaliteit Maart/april 2015

Lokale kwaliteit Maart/april 2015 Resultaten peiling Panel Lokale kwaliteit Maart/april 2015 Van 24 maart tot en met 6 april kon het Panel een peiling invullen over de kwaliteit van hun leefomgeving. Ruim 1.750 van de ongeveer 6.500 uitgenodigde

Nadere informatie

Educatieve fiche. Bewegen naar de zon. Allemaal te voet naar school? Richt een stapspot in! Allemaal te voet naar school? Richt een stapspot in!

Educatieve fiche. Bewegen naar de zon. Allemaal te voet naar school? Richt een stapspot in! Allemaal te voet naar school? Richt een stapspot in! Educatieve fiche Bewegen naar de zon Richt een stapspot in! Richt een stapspot in! p 1 Aan de slag! Wat is een stapspot? Hoe pak je dit aan? Een stapspot is een locatie op wandelafstand van de school waar

Nadere informatie

VERKEERSENQUETE. Maart 2012

VERKEERSENQUETE. Maart 2012 VERKEERSENQUETE Maart 2012 Ervaringsdeskundige Fee en Siebe zebrapad aan frituur Siebe aan bakkerij Van de Beek Frederik Kezelbergstraat Fee aan Post verkeersenquête ACW Zedelgem-Dorp 2 Algemeen Algemene

Nadere informatie

Wie bestuurt de gemeente?

Wie bestuurt de gemeente? Wie bestuurt de gemeente? De gemeente iedereen heeft er op een of andere manier mee te maken. Zo zorgt de gemeente ervoor dat uw huishoudelijk afval wordt opgehaald en dat er wegen en fietspaden worden

Nadere informatie

BEERNEM» DE WEG VOORUIT. Beernem leeft Bruisend Zorgzaam Duurzaam»

BEERNEM» DE WEG VOORUIT. Beernem leeft Bruisend Zorgzaam Duurzaam» BEERNEM DE WEG VOORUIT Beernem leeft Bruisend Zorgzaam Duurzaam Beernem, waar iedereen graag thuiskomt. Wie weet er beter wat er leeft en nodig is in een buurt, dan de buurtbewoners zelf? Wij geloven sterk

Nadere informatie

65+ EEN LEEFBAAR, VEILIG, ACTIEF EN WELVAREND ESSEN!

65+ EEN LEEFBAAR, VEILIG, ACTIEF EN WELVAREND ESSEN! 65+ EEN LEEFBAAR, VEILIG, ACTIEF EN WELVAREND ESSEN! Het is in Essen goed wonen, goed leven. Ook voor 60 ers, 70 ers, 80 ers, 90 ers en zelfs voor 100-jarigen! Dat goed gevoel willen we versterken. Waar

Nadere informatie

> KEN JE GEMEENTE EN GA ERMEE AAN DE SLAG!

> KEN JE GEMEENTE EN GA ERMEE AAN DE SLAG! > KEN JE GEMEENTE EN GA ERMEE AAN DE SLAG! > > DE GEMEENTE: WAT, WAAR, HOE EN WAAROM? Simpel gezegd is een gemeente een stuk grondgebied met een eigen bestuur, dat verkozen is door en verantwoording aflegt

Nadere informatie

VOORSTELLING DE KINDER- & JEUGDBURGEMEESTER DEN HAAG

VOORSTELLING DE KINDER- & JEUGDBURGEMEESTER DEN HAAG VOORSTELLING DE KINDER- & JEUGDBURGEMEESTER DEN HAAG Kom op bezoek bij Kinder- & Jeugdburgemeester YoZyAsz en zijn gevolg en word even raadslid van Den Haag. Maak, met jouw partij, jullie eigen plan voor

Nadere informatie

Geloof in Leusden. Lijst 5. Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Gemeente Leusden Wat vindt de ChristenUnie-SGP belangrijk voor Leusden!

Geloof in Leusden. Lijst 5. Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Gemeente Leusden Wat vindt de ChristenUnie-SGP belangrijk voor Leusden! Geloof in Leusden Wat vindt de ChristenUnie-SGP belangrijk voor Leusden! Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Gemeente Leusden 2018-2022 Lijst 5 Verkiezingsprogramma 2018-2022 in eenvoudige taal Op

Nadere informatie

Verkiezingen 2010! Vóór de verkiezingen... Auteur: Stijn Dekelver. parlement. Maar hoe werken die. verplicht naar de stembus.

Verkiezingen 2010! Vóór de verkiezingen... Auteur: Stijn Dekelver. parlement. Maar hoe werken die. verplicht naar de stembus. Auteur: Stijn Dekelver Op zondag 13 juni moeten alle Belgen die ouder zijn dan 18 jaar naar de stembus. Ze moeten mensen kiezen die hun stem vertegenwoordigen in het federaal parlement. Maar hoe werken

Nadere informatie

Verkiezingen. Mensen met dezelfde ideeën vormen gemeenten besturen.

Verkiezingen. Mensen met dezelfde ideeën vormen gemeenten besturen. Verkiezingen Op zondag 7 juni moeten alle inwoners tegelijk verkiezen we ook kandidaten van België die ouder zijn dan 18 jaar naar voor het Europees Parlement, waar men de stembus. Ze moeten mensen kiezen

Nadere informatie

Beleving openbare ruimte Tanthof Delft Onderzoek uitgevoerd door PPBnootdorp in opdracht van de gemeente Delft

Beleving openbare ruimte Tanthof Delft Onderzoek uitgevoerd door PPBnootdorp in opdracht van de gemeente Delft Beleving openbare ruimte Tanthof Delft Onderzoek uitgevoerd door PPBnootdorp in opdracht van de gemeente Delft december 2018 1. Respons 1. Respons Bent u man of vrouw? Wat is de samenstelling van uw huishouden?

Nadere informatie

Veel gestelde vragen verkiezingen 14 oktober 2018

Veel gestelde vragen verkiezingen 14 oktober 2018 Veel gestelde vragen verkiezingen 14 oktober 2018 1) Hoe geef je een volmacht? Wat heeft u nodig? U heeft twee documenten nodig om een volmacht te geven: het volmachtformulier A95 waarmee u een volmacht

Nadere informatie

ESSEN CENTRUM WIJ GAAN VOOR EEN LEEFBAAR, VEILIG, ACTIEF EN WELVAREND CENTRUM!

ESSEN CENTRUM WIJ GAAN VOOR EEN LEEFBAAR, VEILIG, ACTIEF EN WELVAREND CENTRUM! ESSEN CENTRUM WIJ GAAN VOOR EEN LEEFBAAR, VEILIG, ACTIEF EN WELVAREND CENTRUM! Op 14 oktober gaat het over onze straten, onze pleintjes, onze speelveldjes, onze wijken. N-VA/PLE staat met een sterke ploeg

Nadere informatie

bestuur goed stassen 1 jos

bestuur goed stassen 1 jos SamenvoorKruibeke goed bestuur *ontbreken op de foto: Kristof Van de Vyver, Iris Sinnaeve en Jeannine Cap Een echt bestuur voor een financieel gezond Kruibeke doe je niet alleen, niet als individu, ook

Nadere informatie

Wie bestuurt de gemeente?

Wie bestuurt de gemeente? Wie bestuurt de gemeente? De gemeente iedereen heeft er op een of andere manier mee te maken. Zo zorgt de gemeente ervoor dat uw huishoudelijk afval wordt opgehaald en dat er wegen en fietspaden worden

Nadere informatie

depanne.cdenv.be CD&VPlus is een vriendengroep! daden inbegrepen We zetten De Panne & Adinkerke terug op de kaart omdat

depanne.cdenv.be CD&VPlus is een vriendengroep! daden inbegrepen We zetten De Panne & Adinkerke terug op de kaart omdat daden inbegrepen depanne.cdenv.be INFORMATIEBLAD CD&V - JAARGANG 11 - SEPTEMBER - OKTOBER 2012 CD&VPlus is een vriendengroep! We zetten De Panne & Adinkerke terug op de kaart omdat vrienden in een gezellig

Nadere informatie

De 3 beloftes van Dirk Claes

De 3 beloftes van Dirk Claes http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/verkiezingen2012/vlaams-brabant/rotselaar/dvp De 3 beloftes van Dirk Claes Rock Werchter Rock Werchter is van groot belang voor onze verenigingen. Met het nieuwe Ruimtelijke

Nadere informatie

De betekenis van het VN-verdrag voor mensen met een beperking

De betekenis van het VN-verdrag voor mensen met een beperking De betekenis van het VN-verdrag voor mensen met een beperking Uitgelegd door de ervaringsdeskundigen Jeanet Wardenier en Henk van Dijk Voorwoord Beste lezer, Dit boekje is gemaakt door de VN ambassadeurs

Nadere informatie

TIJD VOOR VERANDERING VERKIEZINGSPROGRAMMA

TIJD VOOR VERANDERING VERKIEZINGSPROGRAMMA TIJD VOOR VERANDERING VERKIEZINGSPROGRAMMA 2018-2022 2 INLEIDING Op 21 maart 2018 zijn er weer verkiezingen. Iedereen mag stemmen op een politieke partij. We kiezen dan de partijen die vier jaar lang samen

Nadere informatie

Wie bestuurt de gemeente? Wie bestuurt de gemeente?

Wie bestuurt de gemeente? Wie bestuurt de gemeente? Wie bestuurt de gemeente? 1 Wie bestuurt de gemeente? 2 De gemeente iedereen heeft er op een of andere manier mee te maken. Zo zorgt de gemeente ervoor dat uw huishoudelijk afval wordt opgehaald en dat

Nadere informatie

Samenvatting Omgevingsvisie Weststellingwerf

Samenvatting Omgevingsvisie Weststellingwerf Samenvatting Omgevingsvisie Weststellingwerf Inleiding Weststellingwerf heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan een omgevingsvisie. De omgevingsvisie gaat over de toekomst van onze gemeente en is daarom

Nadere informatie

De betekenis van het VN-verdrag voor mensen met een beperking

De betekenis van het VN-verdrag voor mensen met een beperking De betekenis van het VN-verdrag voor mensen met een beperking Uitgelegd door de ervaringsdeskundigen Jeanet Wardenier en Henk van Dijk Voorwoord Beste lezer, Dit boekje is gemaakt door de VN ambassadeurs

Nadere informatie

VOORSTELLING RESULTATEN LEEFBAARHEIDSONDERZOEK VOOR EN DOOR BEWONERS

VOORSTELLING RESULTATEN LEEFBAARHEIDSONDERZOEK VOOR EN DOOR BEWONERS VOORSTELLING RESULTATEN LEEFBAARHEIDSONDERZOEK VOOR EN DOOR BEWONERS Respons per geslacht Respons per leeftijd ruimtelijke ordening wonen - milieu HELDERGEM: MOOI DORP natuur - aangenaam om wonen ruimtelijke

Nadere informatie

Binnenstad Tienen wordt zone 30

Binnenstad Tienen wordt zone 30 Binnenstad Tienen wordt zone 30 Na de paasvakantie wordt de hele binnenstad van Tienen een zone 30. Een zone 30 is een gebied waar je nergens sneller mag rijden dan 30 km/uur. Waarom gaan we voor deze

Nadere informatie

ONGEZONDE SITUATIE GEZONDERE SITUATIE. Creëert een ongezonde situatie: slechte lucht door uitlaatgassen

ONGEZONDE SITUATIE GEZONDERE SITUATIE. Creëert een ongezonde situatie: slechte lucht door uitlaatgassen In een zone 30 verplaatsen mensen zich vaak over een korte afstand. Kies daarom voor meer ruimte waarin de burger zich actief kan verplaatsen (zoals met de fiets of te voet). Creëer ook een aangename omgeving

Nadere informatie

Goed onderwijs Goede zorg Goed wonen

Goed onderwijs Goede zorg Goed wonen Junior Verkiezingsprogramma 2018 Utrechtse Heuvelrug Goed onderwijs Goede zorg Goed wonen D66 krijgt het voor elkaar Inhoud 1. Kansen voor iedereen 3 2. Een gezonde en groene toekomst 3 3. Wonen, leven

Nadere informatie

GALMAARDEN I I nr. 2 juli 2017

GALMAARDEN I   I nr. 2 juli 2017 Geef uw mening over Galmaarden op de binnenpagina s GALMAARDEN galmaarden@n-va.be I www.n-va.be/galmaarden I nr. 2 juli 2017 V.U.: RUDY THIEBAUT, FLIETERKOUTER 29, 1570 TOLLEMBEEK N-VA trekt met uw programma

Nadere informatie

MEER ZEVENBERGEN LIER-KONINGSHOOIKT

MEER ZEVENBERGEN LIER-KONINGSHOOIKT MEER ZEVENBERGEN LIER-KONINGSHOOIKT ONZE LIJSTTREKKER OVER ZEVENBERGEN Beste Zevenbergenaar, beste stadsgenoot, Een stad leeft maar omdat er mensen leven. Mensen leven en bewegen in hun buurt, in hun wijk.

Nadere informatie

Fietsen in voetgangerszones

Fietsen in voetgangerszones Enkel kinderen jonger dan 9 jaar op een kinderfiets zijn toegelaten op het voetpad, omdat kinderfietsen volgens de wet als speelgoed worden beschouwd. Als je de rijbaan wil oversteken op het zebrapad,

Nadere informatie

MOERBEKE» DE WEG VOORUIT. Samen bouwen aan onze toekomst, dat maakt het nieuwe Moerbeke.»

MOERBEKE» DE WEG VOORUIT. Samen bouwen aan onze toekomst, dat maakt het nieuwe Moerbeke.» MOERBEKE DE WEG VOORUIT Samen bouwen aan onze toekomst, dat maakt het nieuwe Moerbeke. Betaalbare, duurzame projecten ondersteunen. De vernieuwing van de gemeenteschool "De Vlinderdreef" en de sportaccommodatie

Nadere informatie

TREMELO-BAAL» DE WEG VOORUIT. Thuis in Tremelo-Baal»

TREMELO-BAAL» DE WEG VOORUIT. Thuis in Tremelo-Baal» TREMELO-BAAL DE WEG VOORUIT Thuis in Tremelo-Baal Mensen verbinden Onze verenigingen, scholen, zorginstellingen, handelaars, buurtcomités... moeten we alle kansen geven en steunen waar kan en nodig (via

Nadere informatie

Voetgangers- en fietsbrug over het kanaal Dessel-Schoten: meer dan een brug over het kanaal

Voetgangers- en fietsbrug over het kanaal Dessel-Schoten: meer dan een brug over het kanaal Voetgangers- en fietsbrug over het kanaal Dessel-Schoten: meer dan een brug over het kanaal Inzender dossier: Bouwheer: Stad Turnhout Stad Turnhout Ive Van Bouwel Campus Blairon 200 coördinator projecten

Nadere informatie

ESSEN HOEK WIJ GAAN VOOR EEN LEEFBAAR, VEILIG, ACTIEF EN WELVAREND HOEK!

ESSEN HOEK WIJ GAAN VOOR EEN LEEFBAAR, VEILIG, ACTIEF EN WELVAREND HOEK! ESSEN HOEK WIJ GAAN VOOR EEN LEEFBAAR, VEILIG, ACTIEF EN WELVAREND HOEK! Op 14 oktober gaat het over onze straten, onze pleintjes, onze verenigingen, onze weiden, onze bossen, onze akkers, onze wijk. Over

Nadere informatie

DUFFEL FIETST DE PLAZA LEEFT GROEN IS GEZOND

DUFFEL FIETST DE PLAZA LEEFT GROEN IS GEZOND DUFFEL FIETST DE PLAZA LEEFT GROEN IS GEZOND Kijk jij ook nieuwsgierig uit naar de opening van Cinema Plaza? Of wacht je vol ongeduld tot de bomen in het nieuwe speelbos volgroeid zijn? Geniet je eerder

Nadere informatie

Verkeersbrochure VBS Wakkerzeel

Verkeersbrochure VBS Wakkerzeel Verkeersbrochure VBS Wakkerzeel Ligging van de Vrije Basisschool Wakkerzeel Onze school is gelegen rond de kerk van Wakkerzeel. We hebben twee vestigingen. Onze kleuters en leerlingen van het eerste leerjaar

Nadere informatie

herinrichting stationsgebied

herinrichting stationsgebied herinrichting stationsgebied ambities, opties & afwegingen verkeer in omgeving consequenties en gevolgen schapen kamp stations straat aansluiten en verlevendigen centrum welkom in onze stad! stations plein

Nadere informatie

SAMEN... op stap naar... een kindvriendelijk, landelijk, maar bovenal verkeersveilig Glabbeek!

SAMEN... op stap naar... een kindvriendelijk, landelijk, maar bovenal verkeersveilig Glabbeek! SAMEN... op stap naar... een kindvriendelijk, landelijk, maar bovenal verkeersveilig Glabbeek! Veilig thuis in een welvarend Glabbeek V.U.: Katrien Everaert, Varenbergstraat 6, 3381 Kapellen Verkiezingsdrukwerken:

Nadere informatie

Ouder worden in Maassluis

Ouder worden in Maassluis Ouder worden in Maassluis Samenvatting discussiebijeenkomsten Ouderen ten behoeve van de Heroriëntatie van het ouderenbeleid in de gemeente Maassluis. Sector Welzijn Juli 2003 Voorwoord Nederland vergrijst

Nadere informatie

Verkiezingsprogramma. in eenvoudige taal

Verkiezingsprogramma. in eenvoudige taal Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Inhoudsopgave Voorwoord bladzijde 2 De Noordoostpolder bladzijde 4 Belangrijke punten bladzijde 6 Een eerlijke gemeente bladzijde 7 Goede zorg bladzijde 9 Rust op

Nadere informatie

VERKEERSVEILIG UITPIJLEN

VERKEERSVEILIG UITPIJLEN VERKEERSVEILIG UITPIJLEN,,Een verkeersveilige gids voor parcoursmeesters Een publicatie (2013) van: INLEIDING De Aktivia-wandelclubs zetten jaarlijks goed één miljoen wandelaar in beweging. Voor al die

Nadere informatie

VERKIEZINGSPROGRAMMA IN EENVOUDIGE TAAL

VERKIEZINGSPROGRAMMA IN EENVOUDIGE TAAL Westerkwartier VERKIEZINGSPROGRAMMA 2019 2022 IN EENVOUDIGE TAAL Hallo, Over een paar weken mogen mensen stemmen. Dan mag je kiezen voor een partij. Dat is op woensdag 21 november. Je hebt daarvoor een

Nadere informatie

Stemmen op 3 maart 2010 Vragen aan het Purmerends internetpanel

Stemmen op 3 maart 2010 Vragen aan het Purmerends internetpanel Stemmen op 3 maart 2010 Vragen aan het Purmerends internetpanel Stemintenties Purmerends Internetpanel 1 Gemeente Purmerend, Team B&I Rapportage door: Team Beleidsonderzoek & Informatiemanagement Gemeente

Nadere informatie

WIE BESTUURT DE GEMEENTE?

WIE BESTUURT DE GEMEENTE? WIE BESTUURT DE GEMEENTE? De gemeente dichtbij Dagelijks heeft u met de gemeente te maken. Zo zorgt de gemeente ervoor dat uw vuilnis wordt opgehaald en dat er wegen en fietspaden worden aangelegd. Bij

Nadere informatie

Voor een transparant, integer en verbindend bestuur State of the Union Burgemeester Gerda Van den Brande, 21 januari 2019

Voor een transparant, integer en verbindend bestuur State of the Union Burgemeester Gerda Van den Brande, 21 januari 2019 Voor een transparant, integer en verbindend bestuur State of the Union Burgemeester Gerda Van den Brande, 21 januari 2019 INLEIDING Voor u staat een trotse, gemotiveerde en dankbare burgemeester. Trots

Nadere informatie

Bij de heraanleg van straten moet er vooral ruimte gemaakt worden voor voetgangers en fietsers.

Bij de heraanleg van straten moet er vooral ruimte gemaakt worden voor voetgangers en fietsers. Bij de heraanleg van straten moet er vooral ruimte gemaakt worden voor voetgangers en fietsers. EENS Bredene heeft nood aan een veilig mobilitietsplan dat aandacht heeft voor de zwakke weggebruiker. Bij

Nadere informatie

Kandidatenlijst Groen Schelle 2018

Kandidatenlijst Groen Schelle 2018 Kandidatenlijst Groen Schelle 2018 STAN SCHOLIERS Lijsttrekker 64 jaar, coördinator drukkerij De eerste naam op onze lijst is die van Stan. Je komt hem zeker wel eens al joggend of fietsend tegen. Hij

Nadere informatie

VERKEERSVEILIGHEID SCHOOLOMGEVING VBS DE WAAIER BERTEM WERKGROEP VERKEER DE WAAIER

VERKEERSVEILIGHEID SCHOOLOMGEVING VBS DE WAAIER BERTEM WERKGROEP VERKEER DE WAAIER 1 VERKEERSVEILIGHEID SCHOOLOMGEVING VBS DE WAAIER BERTEM WERKGROEP VERKEER DE WAAIER 12.01.2015 2 BESTAANDE SITUATIE Doorgaand verkeer Lokaal verkeer Private weg 3 BESTAANDE SITUATIE EGENHOVENSTRAAT (KAPELLETJE

Nadere informatie

MOBILITEIT: WERFBEZOEK BRAVOKO & KUIPERSKAAI

MOBILITEIT: WERFBEZOEK BRAVOKO & KUIPERSKAAI Academiejaar 2015-2016 Faculteit Natuur en Techniek Valentin Vaerwyckweg 1 9000 Gent MOBILITEIT: WERFBEZOEK BRAVOKO & KUIPERSKAAI Seppe De Meyer Bachelor in het Vastgoed: Landmeten DOCENT: Vandenhende

Nadere informatie

IK WIL EEN BURGEMEESTER WORDEN DIE MENSEN VERBINDT ANN VAN DAMME LIJSTTREKKER ZWIJNDRECHT

IK WIL EEN BURGEMEESTER WORDEN DIE MENSEN VERBINDT ANN VAN DAMME LIJSTTREKKER ZWIJNDRECHT IK WIL EEN BURGEMEESTER WORDEN DIE MENSEN VERBINDT ANN VAN DAMME LIJSTTREKKER ZWIJNDRECHT IK BEN ER KLAAR VOOR MOOIE DINGEN KUNNEN DOEN Ann is psychiatrisch verpleegkundige van opleiding en voelt een grote

Nadere informatie

Toekomstprogramma Open VLD Gemeenteraadsverkiezingen 2012

Toekomstprogramma Open VLD Gemeenteraadsverkiezingen 2012 Toekomstprogramma Open VLD Gemeenteraadsverkiezingen 2012 1. Financiën OpenVLDzetnetalstijdensdevorigelegislatuurexplicietinopeengezondefinanciële huishouding.indeaanloopnaardeverkiezingenwerddepartijalomgeprezenvoorhaarlage

Nadere informatie

SCHOOLSTRAAT. VU Gemeente Beveren Marc Van de Vijver burgemeester Stationsstraat Beveren VANAF MA CAUWENSTRAAT VRASENE

SCHOOLSTRAAT. VU Gemeente Beveren Marc Van de Vijver burgemeester Stationsstraat Beveren VANAF MA CAUWENSTRAAT VRASENE SCHOOLSTRAAT VU Gemeente Beveren Marc Van de Vijver burgemeester Stationsstraat 2 9120 Beveren VANAF MA 24 09 2018 CAUWENSTRAAT VRASENE AAN DE OUDERS VAN DE LEERLINGEN VAN GBS DE OOGAPPEL EN VB DE ZONNEPIT

Nadere informatie

CONCEPT - Gemeente Overbetuwe Omgerekende resultaten Najaar 2008 Najaar 2010 Het PON februari 2011

CONCEPT - Gemeente Overbetuwe Omgerekende resultaten Najaar 2008 Najaar 2010 Het PON februari 2011 CONCEPT - Gemeente Overbetuwe Najaar 2008 Gem. DE BURGER ALS KIEZER KIEZER: Als kiezer heb ik invloed op wat er in de gemeente gebeurt 5,8 360 5,9 411 5,8 KIEZER: Ik voel mij vertegenwoordigd door de gemeenteraad

Nadere informatie