HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights"

Transcriptie

1 HYMER Van S

2 HYMER Van S Hoogtepunten De half-integraal HYMER Van S staat garant voor rijplezier, wendbaarheid en vooral flexibiliteit. U kunt bijvoorbeeld uit twee indelingen het model kiezen dat het beste bij uw leven past. De compacte half-integraal combineert de laatste veiligheidsnormen, beperkte afmetingen en een optimaal comfort tot een indrukwekkend, alomvattend pakket en overtuigt dankzij de typische kenmerken van Mercedes-Benz: een krachtige motor, de modernste veiligheidsuitrusting en een uniek rijgedrag dankzij de compacte afmetingen. Voor een vakantie vol flexibiliteit! Characteristics Massa: kg Lengte: 5,65 m 6,36 m Breedte: 2,22 m Hoogte: 2,90 m Slaapplaatsen: 2 3 Highlights Seitz-S7-raamframes

3 Alle tanks en installaties zijn geïsoleerd en verwarmd Licht, smal en wendbaar dankzij slechts 2,22 m buitenbreedte GFK lichtgewicht vloer met XPS-isolatie Grote garagedeuren rechts en links Ruime garage met een laadhoogte tot 1,21 m Traploze vloer in het woongedeelte

4 Buitenaanzicht HYMER Van S 500

5 HYMER Van S 520 The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

6 Woonvoorziening - HYMER Van S Comfortabel wonen op een beperkte ruimte In de gezellige zitgroep van de HYMER Van S hier in het standaard stofdesign Santorin is er voldoende plaats voor vier personen. Ondanks de compacte afmetingen biedt de HYMER Van S een woongedeelte, keuken, slaapplaats en badkamer met comfort. Veel daglicht Veel opbergruimte De HYMER Van S beschikt boven de zitgroep over een Midi-hefkanteldak-ventilator, die voor een overvloed aan licht in het woongedeelte en een continue, goede ventilatie zorgt. Een geïntegreerd dubbel rolgordijn verduistert het woongedeelte en beschermt tegen insecten. In het ruime opbergvak onder de zitbank van de HYMER Van S kunt u reisbenodigdheden ordelijk en veilig onderbrengen.

7 The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

8 HYMER Van S - Slaapvoorziening Slaapplaats voor twee Het bed achterin de HYMER Van S hier in de stijlvolle, optioneel verkrijgbare meubelwereld Palatino Creme biedt twee personen een uiterst comfortabele slaapplek.

9 Kledingkast met doorlaadmogelijkheid Onder het opklapbare bed achterin de HYMER Van S 500 is een kledingkast geïntegreerd, die ook vanuit de garage geopend kan worden. In combinatie met de optionele achterklep krijgt u zo indien u wenst een groot, praktisch laadoppervlak. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

10 Keuken - HYMER Van S Uitgekiende uitbreiding van het werkvlak Het werkvlak van de compacte keuken in de HYMER Van S kan in een handomdraai uitgebreid worden, zodat u extra oppervlakte creëert.

11 Goed uitgeruste, compacte keuken De modern uitgeruste keuken in de HYMER Van S is standaard voorzien van 2 kookplaten en een handige spoelbakcombinatie. Veel plaats voor vaatwerk Goed gekoeld In de grote lade en de uittrekbare kast, inclusief bestekvak, kunt u alle keukenbenodigdheden overzichtelijk opbergen, zodat de keuken van de HYMER Van S er steeds ordelijk uitziet. Proviand en drank kunt u koel opbergen in de standaard compressorkoelkast van 65 liter (optioneel 85 liter) van de HYMER Van S. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

12 Sanitaire voorziening HYMER Van S Hoogwaardige uitrusting slim geplaatst In de compacte badkamer kunt u de hoogwaardige, stabiele wasbak van mineraal materiaal naar boven klappen om zo plaats te besparen. Dankzij de handige roldeur blijft de doorgang vrij, ook als de deur open is. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

13 HYMER Van S Indelingen en technische gegevens Zur Zeit leider nicht verfügbar.

14 HYMER Van S Standaarduitvoering Sterke achterwielaandrijving De achterwielaandrijving van de HYMER Van S kan zonder problemen twee ton trekken. Dankzij deze krachtige aandrijving is de Sprinter een uitblinker met een rustig en soeverein rijgedrag in alle situaties en dat in combinatie met een uitstekend rijcomfort. Langdurige bescherming aan de onderzijde Met hun onverwoestbare GFK bodem zijn de campers praktisch immuun voor schade door weersinvloeden. Ook steenslag, strooizout en vuil kan de bodem van de HYMER Van S niet veel kwaad doen een veilige basis voor het hele camperleven. Garage met veel opbergruimte Twee standaard garagedeuren links en rechts, een laadhoogte van 121 cm, een draagvermogen van 350 kg en hoogwaardige gasdrukdempersluitingen bieden voldoende opbergruimte in de HYMER Van S. Verwarmde onderbouw De vloer herbergt de verswater- en afvalwatertank in geïsoleerde bakken, die met warme lucht doorstroomd worden. Alle installaties van de HYMER Van S liggen in de verwarmde woonruimte, tegen vorst beschermd. De talrijke, optimaal verdeelde warmeluchtopeningen garanderen een perfect behaaglijk klimaat in de hele camper. Behaaglijke warmte Zonder koudebruggen Met een vermogen van watt produceert de standaard ingebouwde Truma Combi-4verwarming zelfs bij vriestemperaturen zonder problemen voldoende warmte voor behaaglijke binnentemperaturen in de HYMER Van S. De hoogwaardige Seitz-S7raamframes beschikken over dubbel acrylglas voor een optimale warmteisolatie in de HYMER Van S. Het poedergecoate aluminium frame is uiterst licht en stabiel en heeft bovendien een isolatielaag die koudebruggen vermijdt.

15 Veilige bediening Goed geventileerd Gemakkelijke instap Alle laden in de keuken hebben een rollager en lopen erg licht. Ze beschikken over een hoogwaardige Servo-soft-sluiting en een met één hand te bedienen push-lockvergrendeling, die het open- en dichtklappen van de laden in de HYMER Van S tijdens de reis verhindert. Het woongedeelte in de HYMER Van S is standaard met een Midihefkanteldak-ventilator uitgerust. Een traploos instelbare openingshoek zorgt steeds voor een goede verluchting. In het frame van de ventilator is een dubbel rolgordijn met verduistering en insectenhor geïntegreerd. Dankzij de elektrische opstap bij de wooningang van de HYMER Van S stapt u gemakkelijk in en uit. Zuinige leds Klaar voor radio en tv Behulpzaam buitenlicht De complete binnenverlichting van de camper is standaard in moderne led-techniek uitgevoerd. Zo bespaart u 3/4 op uw stroomverbruik in de HYMER Van S en verlengt het gebruik van de accu s met vele uren. Omdat leds niet warm worden, neemt bovendien ook de brand- en ongevallenveiligheid toe. Luidsprekers in de cabine, bekabeling, stopcontact en een radioantenne zijn vanaf fabriek standaard in elke camper ingebouwd. Radio en televisie kunnen zo heel eenvoudig in de HYMER Van S aangesloten en gebruikt worden. Ook de led-voortentlamp met hoge lichtopbrengst en regengootje behoort tot de standaarduitrusting. Hij verlicht een groot gedeelte rondom de HYMER Van S en de ingangsdeur en vergemakkelijkt zo het veilig in- en uitstappen in het donker. U gewoon goed voelen Watertank ledigen in een handomdraai Optimaal ligcomfort Individuele temperatuurinstellingen, de boost-functie voor een snelle warmwaterbereiding en de kamerverwarming in de HYMER Van S kunt u via het standaard geïntegreerde, centrale bedieningspaneel Truma CP plus met tijdschakelklok regelen. Met een druk op de knop loopt het water uit de afvalwatertank van de HYMER Van S. Deze beschikt over een elektrische klep, die via een schakelaar aan de zijkant in de garage in een handomdraai geopend en gesloten kan worden. Alle bedden van de HYMER Van S beschikken standaard over hoogwaardige meer zone koudschuimmatrassen, die elk lichaamsdeel passend ondersteunen. De luchtdoorlatende matrassen achterin garanderen een goede doorluchting. Zur Zeit leider nicht verfügbar. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

16 HYMER Van S Optionele uitvoering Pakket rij-assistentie Dwarsbed achterin Nobel meubeldecor De speciale uitrusting Collision Prevention Assist geeft een signaal als de afstand te klein wordt. De spoorassistent waarschuwt wanneer u van de straat rijdt en de automatische grootlichtassistent biedt u ook s nachts een prima zicht. Licht- en regensensoren schakelen automatisch het licht resp. de ruitenwisser van de HYMER Van S aan als het donker wordt of begint te regenen. Het dwarsbed achterin de HYMER Van S is op verzoek ook als lagere uitvoering mogelijk. Het is dan 15 cm lager en bijgevolg gemakkelijker toegankelijk. De optioneel verkrijgbare meubelwereld Palatino Creme heeft stijl en verschaft de compacte HYMER Van S een uiterst nobele en exclusieve touch. Blikvanger Zeven versnellingen Gegarandeerd frisse lucht U kunt kiezen uit tal van verschillende kleuren voor de cabine van de HYMER Van S en kiezen is moeilijk: grafietgrijs, briljantzilver, dolomietbruin, obsidiaanzwart, parelzilver en nog veel meer (op de afbeelding: standaard buitenkleur van de cabine zwartgrijs). De optioneel verkrijgbare 7GTronic-automaat garandeert een rustig, gebruiksvriendelijk rijden. De zeven versnellingen zorgen ervoor dat er geen toerentalsprongen zijn bij het schakelen, waardoor de motor van de HYMER Van S altijd een gunstig toerental heeft. De krachtige elektrische dakventilator Fantastic Vent zorgt ervoor dat dampen en luchtjes in de HYMER Van S geen kans krijgen. Zo blijft de lucht in de wagen aangenaam fris ook wanneer u omwille van de buitentemperatuur de ramen liever gesloten houdt.

17 Verkwikkende rust Eenvoudig laden Het HYMERslaapcomfortsysteem met hoogwaardige schotellattenbodem brengt het voordeel van een meer zone koudschuimmatras optimaal tot uiting. Elk lichaamsdeel wordt met een passende tegendruk ondersteund voor een weldadige, heilzame nachtrust. Optioneel is de HYMER Van S ook met een uiterst praktische achterklep beschikbaar. Hierdoor loopt de laadoppervlakte door, wat het laden vooral van volumineuze en lange voorwerpen, zoals ski s een stuk eenvoudiger maakt. Zur Zeit leider nicht verfügbar. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

18 HYMER Van S Vormgeving, stofdesign & vaste vloerbedekking Het interieur in een oogopslag. Textiel Castello Pico Santorin Textiel leder / Textiel Cremissimo Etna Martinique (Optionele uitvoering) (Optionele uitvoering) (Optionele uitvoering) Santana (Optionele uitvoering)

19 Vloerbedekking Roma Samara (Optionele uitvoering) (Optionele uitvoering) Houtdecors Palatino Apfel (Optionele uitvoering) Trentino Pear Wood

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t hoogtepunten Een visie wordt werkelijkheid. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis van de lichtgewichten voort. Met een totaal

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen.

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Hoogtepunten Comfort op topniveau. Welkom in het topsegment van het mobiele reizen met de exclusieve Hymermobil B-klasse SL. Met

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PL hoogtepunten Ongezien chic binnen en buiten. Al sinds 1981 veroveren wij met onze modellen uit de Hymermobil B-Klasse het

Nadere informatie

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de van. Met de HYMER Van beantwoorden wij aan de grote vraag naar een uiterst

Nadere informatie

Hymermobil StarLine. Er rijdt een nieuwe ster.

Hymermobil StarLine. Er rijdt een nieuwe ster. Hymermobil StarLine Er rijdt een nieuwe ster. Hymermobil StarLine Hoogtepunten Premium-integraal met exclusief comfort. De Hymermobil B-klasse op een Mercedes-Benzchassis draagt terecht de naam StarLine.

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Hoogtepunten In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de van. Met de HYMER Van beantwoorden wij aan de grote

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hoogtepunten Een lichtgewicht van duidelijk minder dan 3,5 ton. Een optimaal comfort met

Nadere informatie

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de bestelwagen. Met de nieuwe HYMER Van beantwoorden wij aan de grote vraag naar

Nadere informatie

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Hoogtepunten De half-integraal HYMER Van S staat garant voor rijplezier, wendbaarheid en vooral flexibiliteit. U kunt bijvoorbeeld uit twee indelingen het model kiezen dat het beste

Nadere informatie

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich!

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich! Hymermobil Exsis-i Dit lichtgewicht is een klasse op zich! Hymermobil Exsis-i Hoogtepunten Flexibiliteit en comfort zonder problemen. Elektrische fietsen, barbecue of tuinmeubelen met de Hymermobil Exsis-i

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering

Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering De HYMER B-klasse zet al meer dan 30 jaar nieuwe maatstaven bij het uitvoeringscomfort. Een goede traditie die ook in dit modeljaar voortgezet wordt met een veelvoud

Nadere informatie

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen.

HYMER Van. Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Half-integraal, ook geschikt als tweede wagen. HYMER Van Hoogtepunten In de sector van het mobiele reizen geldt HYMER als uitvinder van de van. Met de HYMER Van beantwoorden wij aan de grote

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe maatstaven in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele voertuigopbouw met extra veiligheid

Nadere informatie

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er.

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Hoogtepunten Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. Nauwelijks te missen: het nieuwe design, met vooral de opvallende

Nadere informatie

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t hoogtepunten Een visie wordt werkelijkheid. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis van de lichtgewichten voort. Met een totaal

Nadere informatie

HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau.

HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER Tramp SL Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER Tramp SL hoogtepunten Consequent van de opbouw tot de uitrusting. De comfortstandaard van de half-integraal HYMER Tramp SL evenaart bijna het

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek, een innovatieve lichtgewichtconstructie en een

Nadere informatie

HYMER B-Klasse ModernComfort T

HYMER B-Klasse ModernComfort T HYMER B-Klasse ModernComfort T Hymermobil B-klasse ModernComfort T innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele

Nadere informatie

De HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER T SL 59

De HYMER Tramp SL. Half-integraal van het hoogste niveau. HYMER T SL 59 HYMER T SL 59 De HYMER Tramp SL Half-integraal van het hoogste niveau. De comfortstandaard van de nieuwe half-integraal HYMER Tramp SL evenaart bijna het hoge niveau van integralen, terwijl het totaal

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Hoogtepunten De half-integraal camper HYMER Van S staat garant voor rijplezier, wendbaarheid en vooral flexibiliteit. De compacte half-integraal combineert de laatste veiligheidsnormen,

Nadere informatie

De HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER T CL 41

De HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER T CL 41 HYMER T CL De HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. De HYMER Tramp CL zet nieuwe maatstaven in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van, meter overtreft veruit de gebruikelijke standaard. Hierdoor ontstaan bijzonder

Nadere informatie

De HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

De HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t promobil Camper van het jaar 04: ste plaats in de categorie half-integraal tot 50.000 euro De HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis

Nadere informatie

Hymermobil B-klasse. De maatstaf voor mobiel reizen.

Hymermobil B-klasse. De maatstaf voor mobiel reizen. Hymermobil B-klasse De maatstaf voor mobiel reizen. Hymermobil B-klasse hoogtepunten Traditioneel een stuk verder. Met meer dan 55.000 verkochte voertuigen zet de HYMER B-klasse in alle categorieën steeds

Nadere informatie

HYMER-campers. De maatstaf voor mobiel reizen: de half-integralen en integralen van HYMER 2016.

HYMER-campers. De maatstaf voor mobiel reizen: de half-integralen en integralen van HYMER 2016. HYMER-campers De maatstaf voor mobiel reizen: de half-integralen en integralen van HYMER 2016. HYMER 3 De pionier Uitvinder, visionair, ondernemer Erwin Hymer heeft zijn ondernemingsgroep tot Europees

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. Met een chic design en aantrekkelijke kleurharmonie brengt de ERIBA Exciting jong en jong gebleven

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL pronkt met een modern design, unieke comforteigenschappen en een

Nadere informatie

HYMER Tramp Ambition

HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp "Ambition" modern, klassiek en voornaam Onderweg met extra techniek Standaard al prima uitgerust De editiemodellen "Ambition" zijn niet alleen onderweg een blikvanger,

Nadere informatie

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit.

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova SL pronkt met een modern design, unieke comforteigenschappen,

Nadere informatie

De HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T 77 Standaardchassis: Mercedes Sprinter

De HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T 77 Standaardchassis: Mercedes Sprinter HYMER ML-T 77 Standaardchassis: Mercedes Sprinter Hymer-camper half-integraal op het chassis van Mercedes met een gewicht van minder dan drie ton De HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek, een innovatieve lichtgewichtconstructie en een

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de nieuwe HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek, een innovatieve lichtgewichtconstructie

Nadere informatie

Unieke opbouwtechniek

Unieke opbouwtechniek Algemene info Standaardprijs: 80495 Promotieprijs: 69900 Merk: Hymer Soort: Promotie Opbouwtype: Integraal Type bed: Gescheiden bedden Chassis: Alko Motortype: Fiat Multi Jet 2.3L 150 pk Vermogen motor:

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe bakens uit in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe bakens uit in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

De HYMER B-klasse SL. Comfort zonder compromissen.

De HYMER B-klasse SL. Comfort zonder compromissen. HYMER B-SL 59 promobil Camper van het jaar 04: de plaats in de categorie Integraal boven 70.000 euro De HYMER B-klasse SL Comfort zonder compromissen. Welkom in het topsegment van het mobiele reizen met

Nadere informatie

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich!

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich! Hymermobil Exsis-i Dit lichtgewicht is een klasse op zich! De HYMER Exsis-i in één overzicht Flexibiliteit en comfort zonder problemen. Elektrische fietsen, barbecue of tuinmeubelen met de Hymermobil Exsis-i

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe maatstaven in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek, een innovatieve lichtgewichtconstructie en een

Nadere informatie

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Hoogtepunten Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange tochten in combinatie

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017 UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman Vol trots presenteren wij u de nieuwe Sterckeman caravans voor het seizoen 2017! Een assortiment waarin veel aandacht is besteed aan comfort, design en innovatie. Sterckeman

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers.

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Zo uniek, om een heel genre te definiëren! Door meer dan 60 jaar hard werken hebben we niet alleen naam gemaakt voor kwaliteit en technische knowhow

Nadere informatie

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling hoogtepunten Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange tochten in combinatie

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek, een innovatieve lichtgewichtconstructie en een

Nadere informatie

Hymermobil B-klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk.

Hymermobil B-klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-klasse PremiumLine Een technisch meesterwerk. Hymermobil k-klasse PL hoogtepunten Ongezien chic binnen en buiten. Al sinds 1981 veroveren wij met onze modellen uit de Hymermobil B-klasse het

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL - Hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL overtuigt met unieke comforteigenschappen, optimale functionaliteit

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek en een innovatieve lichtgewichtconstructie met

Nadere informatie

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition.

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. Hymer B 514 SL 2006 Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. En nog meer omdat wij op onze verjaardag onze klanten

Nadere informatie

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots.

HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. HYMER Tramp CL Hoogtepunten Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe bakens uit in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Nadere informatie

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten.

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring hoogtepunten U goed voelen maakt deel uit van het programma. De ERIBA Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Ze kenmerken zich

Nadere informatie

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis.

HYMER ML-T. Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Premium-half-integraal op Mercedes-chassis. HYMER ML-T Hoogtepunten Perfect gecombineerd. In de HYMER ML-T worden de modernste aandrijftechniek en een innovatieve lichtgewichtconstructie met

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse SupremeLine. De toekomst werd doordacht, het beste werd samengebracht.

Hymermobil B-Klasse SupremeLine. De toekomst werd doordacht, het beste werd samengebracht. Hymermobil B-Klasse SupremeLine De toekomst werd doordacht, het beste werd samengebracht. De HYMER B-Klasse SupremeLine - Reizen in een luxe camper Comfort op topniveau. Zowel inzake techniek, comfort,

Nadere informatie

Hymermobil Exsis-i. Het nieuwe lichtgewicht.

Hymermobil Exsis-i. Het nieuwe lichtgewicht. Hymermobil Exsis-i Het nieuwe lichtgewicht. Hymermobil Exsis-i hoogtepunten Flexibiliteit en comfort zonder problemen. Een maximale flexibiliteit en een optimaal comfort zijn ideaal bij mobiel reizen.

Nadere informatie

Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit

Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... Centrale servicemodule in de gaskast met aansluitingen voor de voorzieningen en opening voor het

Nadere informatie

De HYMER StarLine S. Er rijdt een nieuwe ster. HYMER StarLine S 77 Standaardchassis: Mercedes Sprinter

De HYMER StarLine S. Er rijdt een nieuwe ster. HYMER StarLine S 77 Standaardchassis: Mercedes Sprinter HYMER StarLine S 77 Standaardchassis: Mercedes Sprinter De perfecte combinatie van een Mercedez-Benz-chassis en HYMER-technologie voor campers De HYMER StarLine S Er rijdt een nieuwe ster. De HYMER B-klasse

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova ight hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is.

DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is. DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is. wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. met zijn revolutionaire FibreFrame de weg naar de toekomst

Nadere informatie

HYMER half-integralen. HYMER Exsis-t, HYMER Tramp CL, HYMER Tramp SL en HYMER ML-T.

HYMER half-integralen. HYMER Exsis-t, HYMER Tramp CL, HYMER Tramp SL en HYMER ML-T. HYMER half-integralen HYMER Exsis-t, HYMER Tramp CL, HYMER Tramp SL en HYMER ML-T. HYMER 3 Beste kampeerder, Voor ons is het begrip woonkamer op wielen geen holle frase. Campers van het merk HYMER weerspiegelen

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse. De maatstaf voor mobiel reizen.

Hymermobil B-Klasse. De maatstaf voor mobiel reizen. Hymermobil B-Klasse De maatstaf voor mobiel reizen. Hymermobil B-Klasse hoogtepunten Traditioneel een stuk verder. Met meer dan 55.000 verkochte voertuigen zet de HYMER B-Klasse in alle categorieën steeds

Nadere informatie

CARAVANS Slim reizen, all inclusive.

CARAVANS Slim reizen, all inclusive. CARAVANS 2015 Slim reizen, all inclusive. AVONTURIERS HEBBEN GEEN ZIJ WILLEN ALLES OF NIETS REIZEN WORDT SLIMMER Wie iets bijzonders wil, zoekt het in het onbekende. Niet in de reisbrochures maar op de

Nadere informatie

HYMER-campers. De maatstaf voor mobiel reizen: de half-integralen en integralen van HYMER 2017.

HYMER-campers. De maatstaf voor mobiel reizen: de half-integralen en integralen van HYMER 2017. HYMER-campers De maatstaf voor mobiel reizen: de half-integralen en integralen van HYMER 2017. HYMER 3 De pionier Uitvinder, visionair, ondernemer Erwin Hymer heeft zijn ondernemingsgroep tot Europees

Nadere informatie

De ruime keuken met een groot werkvlak en een koelkast van 160 l heeft alles wat hobbykoks zich wensen.

De ruime keuken met een groot werkvlak en een koelkast van 160 l heeft alles wat hobbykoks zich wensen. HYMER DuoMobil Het concept Voor twee bedoeld, voor twee ontworpen. De HYMER DuoMobil een camper die volkomen afgestemd is op koppels! De HYMER DuoMobil is even gezellig en comfortabel als een vakantiehuisje,

Nadere informatie

HYMERCAR Free met badkamer op Fiat-chassis

HYMERCAR Free met badkamer op Fiat-chassis HYMERCAR Free met badkamer op Fiat-chassis De hele wereld is uw thuis in de nieuwe HYMERCAR Free. De nieuwe buscampers van de HYMERCAR-serie zijn ontworpen voor iedereen die graag spontaan vertrekt en

Nadere informatie

HYMER integralen. HYMER Exsis-i, HYMER B-klasse, HYMER B-klasse SL en HYMER StarLine S.

HYMER integralen. HYMER Exsis-i, HYMER B-klasse, HYMER B-klasse SL en HYMER StarLine S. HYMER integralen HYMER Exsis-i, HYMER B-klasse, HYMER B-klasse SL en HYMER StarLine S. HYMER Beste kampeerder, Voor ons is het begrip woonkamer op wielen geen holle frase. Campers van het merk HYMER weerspiegelen

Nadere informatie

Enjoy the good times. caradofeeling. Campers

Enjoy the good times. caradofeeling. Campers njoy the good times caradofeeling ampers 2012 www.carado.nl eleef het grote vakantiegevoel: Uw arado-mobil biedt alles, wat u zich op vakantie wenst: rijplezier, veel comfort en veel plek. Voor een vakantie

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hoogtepunten Een lichtgewicht van duidelijk minder dan 3,5 ton. Een optimaal comfort met

Nadere informatie

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. VERFRISSEND ONTSPANNEND. De rustgevende ambiance van de VIVALDI geeft veel ruimte voor individualiteit: het lichte houtdecor Coimbra wordt geaccentueerd

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie. Woon-

Nadere informatie

Camperen herontdekt.

Camperen herontdekt. Comfort zonder compromissen onder de 3,5 ton!: Camperen herontdekt. Wij nodigen u van harte uit de nieuwe generatie HYMER B-Klasse te ontdekken. De B-DynamicLine met groots comfort, het modernste design

Nadere informatie

B-klasse PremiumLine. De luxevariant van integralen.

B-klasse PremiumLine. De luxevariant van integralen. B-klasse PremiumLine De luxevariant van integralen. HYMER Beste kampeerder, Voor ons is het begrip woonkamer op wielen geen holle frase. Campers van het merk HYMER weerspiegelen exact wat de klant van

Nadere informatie

NEW. Exclusieve KNAUS CATEYE evolution - achterlichten voor verhoogde rijveiligheid

NEW. Exclusieve KNAUS CATEYE evolution - achterlichten voor verhoogde rijveiligheid DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... voor tot maar liefst 6 vakantiegangers comfortabele slaapplaatsen in petto heeft. een fantastische prijs-kwaliteitverhouding biedt. in 15 optimaal uitgeruste indelingen verkrijgbaar

Nadere informatie

UW IDEALE REIS- GENOOT.

UW IDEALE REIS- GENOOT. UW IDEALE REIS- GENOOT www.sterckeman.nl De pluspunten van uw Easy De pluspunten van uw Collectie 2019 Sterckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

LUXE ONTDEK DE VRIJHEID, DIE BEWEGT

LUXE ONTDEK DE VRIJHEID, DIE BEWEGT LUXE ONTDEK DE VRIJHEID, DIE BEWEGT LIFETIME 600. STREET 600 1 1 BOXSTAR PLUS ALL INCLUSIVE REIZEN LIFETIME 600 STREET 600 De is een luxe limousine met keuken, sanitair, woonkamer en tweepersoonsbed.

Nadere informatie

Compacte afmetingen, populaire indelingen

Compacte afmetingen, populaire indelingen SERIE SLIDE OUT AXESS Compacte afmetingen, populaire indelingen SLIDE OUT Compact, NKC Kampeerauto van het Jaar 2008 en 2016. Compacte buitenafmetingen en slim bedacht meubelontwerp voor meer ruimte binnenin.

Nadere informatie

HYMERCAR Grand Canyon

HYMERCAR Grand Canyon HYMERCAR Grand Canyon HYMERCAR met badkamer op Fiat-chassis Hoogtepunten Individueel, afwisselend, onvergelijkbaar de HYMERCAR Camper Vans zijn grenzeloos flexibele alleskunners, die zowel voor het dagelijks

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hoogtepunten Een lichtgewicht van duidelijk minder dan 3,5 ton. Een optimaal comfort met

Nadere informatie

COLLECTIE 2016. Op weg naar de vrijheid!

COLLECTIE 2016. Op weg naar de vrijheid! COLLECTIE 2016 Op weg naar de vrijheid! Antarès 335 390 400 426 466 MATEN EN GEWICHTEN Aantal slaapplaatsen 2 4 4 6 6 Lengte incl. dissel (m) 5,00 5,70 5,90 6,20 6,40 Opbouw lengte (m) 3,93 4,63 4,83 5,13

Nadere informatie

HYMERCAR zonder badkamer op Fiat-chassis. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights. HYMERCAR Sydney - Buscamper

HYMERCAR zonder badkamer op Fiat-chassis. Hoogtepunten. Characteristics. Highlights. HYMERCAR Sydney - Buscamper HYMERCAR zonder badkamer op Fiat-chassis Flexibel zitconcept en uitgekiende opbergoplossingen. Hoogtepunten Het model zonder badkamer, de HYMERCAR Sydney, biedt u nog meer flexibiliteit met nog meer plaats.

Nadere informatie

Zet het vuil onder druk

Zet het vuil onder druk Zet het vuil onder druk Ontdek de nieuwe hogedrukreinigers STIHL RE 109, RE 119 en RE 129 PLUS September 2015 De nieuwe hogedrukreinigers van STIHL kunnen voor uiteenlopende toepassingen ingezet worden.

Nadere informatie

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten.

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring hoogtepunten U goed voelen maakt deel uit van het programma. De ERIBA Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Ze kenmerken zich

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT collectie 2020

UW IDEALE REISGENOOT collectie 2020 www.sterckeman.nl UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van de Rhônevallei in de Franse Ardèche, ontwerpt en vervaardigt meer

Nadere informatie

De speciale jubileum-actiemodellen

De speciale jubileum-actiemodellen De speciale jubileum-actiemodellen Lang zullen ze leven! De praktische L-vormige keuken in de Sunlight. Slim en chique! Wij zeggen Dank u wel! voor uw vertrouwen met de gelimiteerde Sunlight 10 Years Edition.

Nadere informatie

CARAVELAIR MODELJAAR 2017

CARAVELAIR MODELJAAR 2017 "-": Niet voorzien, "O": Optie, "S": Serie, "P": Pakket MATEN EN GEWICHTEN ANTARES 335 390 400 440 466 476 Aantal slaapplaatsen 2 4 4 4 6 6 Lengte incl. dissel (m) 5,00 5,70 5,90 6,20 6,40 6,40 Opbouw

Nadere informatie

ONZE COMBI VAN LIFESTYLE EN VERVOER

ONZE COMBI VAN LIFESTYLE EN VERVOER SPORT&FUN ONZE COMBI VAN LIFESTYLE EN VERVOER De legendarische KNAUS SPORT&FUN is terug. En beter dan ooit. Want onze dynamische lifestyle-bagagekampioen combineert het beste van twee werelden. Progressief

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL pronkt met een modern design, unieke comforteigenschappen en een

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SLX Prijs: vanaf 52.164,00 Specificaties: Model Flexo SLX Motortype Fiat 2,3 130 PK (150 opt.)/

Nadere informatie

Uw ideale reisgenoot. collectie2014

Uw ideale reisgenoot. collectie2014 Uw ideale reisgenoot collectie2014 Starlett Starlett 330 Compact - 3,30 x 1,95 m Starlett 370 CE - 3,70 x 1,95 m Starlett 370 LJ - 3,70 x 1,95 m Starlett 380 CP - 4,00 x 1,95 m Starlett 390 CP - 4,00 x

Nadere informatie

CARAVANS 2016 NEDERLAND

CARAVANS 2016 NEDERLAND CARAVANS 26 NEDERLAND AVONTURIERS HOEVEN GEEN ZIJ WILLEN ALLES OF NIETS NIETS DAN VRIJHEID IN GEDACHTEN Wie iets bijzonders wil, zoekt het in het onbekende. Niet in de reisbrochures, maar op de landkaarten.

Nadere informatie

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten.

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring Hoogtepunten U goed voelen maakt deel uit van het programma. De ERIBA Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Ze kenmerken zich

Nadere informatie

BENL. collectie UW IDEALE REISGENOOT

BENL. collectie UW IDEALE REISGENOOT 2018 BENL collectie UW IDEALE REISGENT STARLETT Starlett 330CP Starlett 390CP Starlett 400UL Starlett 420CP Starlett 450LJ Starlett 480CP STARLETT 330 CP 390 CP 400 UL 420 CP 450 LJ 480 CP Aantal slaapplaatsen

Nadere informatie

HYMERCAR Grand Canyon

HYMERCAR Grand Canyon HYMERCAR Grand Canyon HYMERCAR met badkamer op Fiat-chassis Hoogtepunten Individueel, afwisselend, onvergelijkbaar de HYMERCAR-modellen zijn grenzeloos flexibele manusjes-van-alles, die zowel voor het

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse SL. De toekomst werd doordacht, het beste werd samengebracht.

Hymermobil B-Klasse SL. De toekomst werd doordacht, het beste werd samengebracht. Hymermobil B-Klasse SL De toekomst werd doordacht, het beste werd samengebracht. Hymermobil B-Klasse SL Hoogtepunten Comfort op topniveau. Zowel inzake techniek, comfort, design, veiligheid en kwaliteit:

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SP Prijs: vanaf 49.335,00 Specificaties: Model Motortype Flexo SP Modeljaar 2017 KM-stand 0 Technische

Nadere informatie

Cruise Canada RV Rental & Sales Compact RV

Cruise Canada RV Rental & Sales Compact RV Cruise Canada RV Rental & Sales Compact RV Lengte 5,8 Mtr. maximale capaciteit van 3 personen. Onze compacte unit is een volledig self-contained RV met een strak aerodynamisch design. De indeling is voorzien

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

HYMERCAR Grand Canyon S

HYMERCAR Grand Canyon S HYMERCAR Grand Canyon S HYMERCAR Grand Canyon S Hoogtepunten Soms moet u er gewoonweg even tussenuit om uw batterijen weer op te laden. Lets helemaal anders doen, de ruimte opzoeken, vrijheid ontdekken.

Nadere informatie

HYMER Tramp Premium 50.

HYMER Tramp Premium 50. HYMER Tramp Premium 50. We vieren exclusiviteit. HYMER Tramp Premium 50 HYMER campers Comfort voor elke eis SPECIALE EDITIE DE MODELLEN Model Tramp Premium 50 Compact Exsis-t Tramp CL Omschrijving VOERTUIGTYPE

Nadere informatie